Frustration!!!

Gud vilken seg söndag!

Förmiddagen rullade på bra. Vi fixade och städade lite. Sen lagade jag mat och ja då var det ju lunch. Efter lunch gick Alex och jag en promenad i Skatås. Han var nyfiken på hur det såg ut därborta så vi gick en runda. Jag tror vi var ute i 45 minuter. Det var ganska bistert väder, det duggade och molnen var extra gråa och tråkiga. Det var skönt att komma hem och in i värmen. Min vad och min ljumske känns bättre i dag, och det känns väldigt bra :) Det blir nog tyvärr ingen löptur i morron, men en promenad/powerwalk ska det bli :)

Men nu har jag ingenting att göra. Jag är såå uttråkad. Det är så mörkt och grått ute och det finns ingenting att se på tvn och datorn är inget kul den heller.. Stackars mig :P Hehe

Och nu ringde radiotjänst, så nu bidrar även vi! Fy fan!! Jag hatar radiotjänst, lägg ner skiten!! Ja dem säger ju att en olycka kommer sällan ensam. Jag vet inte om det räknas som en olycka, men nån/nåt tycker inte om mig just nu!!

Nu ligger vi på plus igen :)

God morron underbara vintertid :)

Det är ju helt underbart! Vi har fått en timma extra :) Jag är så glad :) Det behövde jag!

Och det var extra skönt att ha den så här en söndagsmorron. Vi kom hem ganska sent igår. Så sovmorronen i dag var såå skön :) Vi var ju hos Gabriel i gårkväll. Han bjöd mig och Alex på mat. Det blev en pastasås på fläskfilé, creme fraiche paprika/chili och rödlök. Grabbarna åt pasta till och jag körde på sallad. Det blev skitgott! Busenkelt recept, men så mummsigt :) Gabriel hade köpt hem fun light watermelon och strawberrys, och den var jättegod! Jag tror vi drack upp halva flaskan :P hehe.
Efter åtta så droppade in tre killar till från Gabriel och Alex klass. Sen började vi kolla på Gudfadern. Men oj det var en seg film! Alla pratade så sakta, ingen log, de hoppade fram och tillbaka i storyn och det var super svårt att hänga med i alla svängar. Men jag höll ut och såg hela :) Nu är det bara två filmer kvar :P Och dem ska vi se här. Och då ska Alex och jag bjuda igen Gabriel på mat. Då blir det plankstek :)

Jag vet inte om jag nämnde det igår. Men jag har så sjukt ont i min vänstra ljumske! Det känns som jag skulle ha ett hål rakt in i den eller nåt. Jag måste mjuka upp det i dag och sen lägga på lite voltaren och lite värme. Jag känner också lite i högervaden, men det ska nog gå över ganska fort. Det gör ont, men det känns mer som nån form av träningsvärk.
I dag blir det vila från löpningen, men det blir nog en promenad, ja behöver mjuka upp min ljumske.

Påväg ut

Så då har jag duschat och sminkat till facet och dragit på mig en outfit som passar för en låång filmkväll :) Vi förlorade kampen mot Gabriel, så vi ska till honom. Men å andra sidan så skulle han bjuda på mat, fläskfilé :) Mumms. Så då känns det ju lite bättre :P I kväll så har grabbarna bestämt att vi ska se Gudfadern och det låter helt okej :) Jag har ju inte sett den innan, men det ska ju vara en riktig klassiker så det är väl bra att se den nu då :)
Alex är lite ledsen över att han inte får använda sitt hemabiosystem och visa vad det går för. Men det tar vi nästa gång. Min älskling <3





Då får ni ha en trevlig kväll allihopa! Vi hörs i morron :)

Härligt härligt!

Vilken underbar trningsrunda jag har varit ute på :)
Jag har sprungit i skogen, i stan och bredvid vattnet, upp för backar och ner för backar. Helt suvränt! Jag hittade in på 8 km rundan, så jag hoppade på den och körde intervaller hela vägen runt. Det var underbart!

Nu sitter jag här och väntar på att mitt röda face ska återfå sin normala färg, så jag kan smika mig.. Iplandsproblem..

Tyvärr så verkar det som Alex bärbara hårdisk har pajat :( Så nu kan vi inte formatera min dator och hårdisken är paj.. Dubbelt skit!!!

Omstrukturering

Hej hej!

Klockan hann visst bli lunch innan jag tittade i här i dag.
Alex och jag tog sovmorron till nio! Sen åt vi frulle och slappade bra länge. Innan vi tog oss i kragen och började städa lägenheten. Och det är ju såå tråkigt, men nu har vi bara golven kvar.
Men innan vi tar dem så blir det lunchpaus :)

Nu bloggar jag från Alex stationära dator. För nu i helgen så ska Alex formatera om min. Den är så sjukt seg och vill inte riktigt samarbeta. Så en formatering är nog den den ända lösningen på problemet.

Efter vi är färdiga med städningen så ska Alex åka till Sats och träna och jag ska bege mig ut i elljusspåren och powerwalka/springa. Jag har ingen aning om hur spåren går och vilken slinga som är vilken. Så min plan är att hoppa på en slinga och sen gå så långt jag bara kan. Jag vill vara ute länge :)

I kväll blir det förhoppningsvis en filmkväll här hos oss. Eller så får vi åka till Gabriel. Men vi vill helst vara här :P Vi har ju trots allt bättre hemmabiosystem och så har vi ju bullar och och popcorn :P Vi ska iaf se gudfadern, jag har aldrig sett den (Alex och Gabriel har sett den en massa gånger), så det ska bli spännande.

like a rollercoaster!

Dagen började bra för att sedan bli totalt skit, för att sedan ta sig (löpturen) för att sedan återgå till att bli skit igen! Men de senaste timmarna har den varit alldeles underbar!! Och det är helt och hållet Alex förtjänst, ja och lite god mat med såklart :) Vi har sett en film och nu ska vi mysa vidare :) I love that dude!!

Ha en bra kväll!

-------------------------------------------------------------------------------

Den underbara härliga fredagen övergick väldigt snabbt till att bli en riktig jävla  skitdag!
Jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna all skit som kommer åt mitt håll just nu??
Jag har varit duktig och gjort allt som frågats av mig, men vad har man för det?? Inte ett skit!!! Allt suger verkligen nu!!!

Och regnet öser fortfarande ner. Men det skiter jag i, jag ska ut och springa efter lunch. Ösregnet symboliserar mitt liv ganska bra just nu...

Älskade underbara fredag!

God morron god morron!

Det regnar här. Inget kul väder, Men jag hade tur med min powerwalk i dag igen, jag hann innan regnet kom :) Frullen är i magen, men det blev ingen dusch. För i dag efter lunch så ska jag göra mitt första löppass sen min operation :D Jag ska gå/jogga bort till ett ställe där det finns en massa spår i olika långa spår. Det ska bli väldigt spännande att börja känna på formen och ta reda på hur mycket jobb man har framför sig. Det är nog ganska så mycket! Det ska bli skit kul

Alex och jag såg filmen Grown ups i går och den var helt okej. Den var helt klart värd att se. Det är ju en humor film och den var helt klart i min stil :)

Nu ska jag ringa Alfakassan och sätta fart med lite jobbsökande!


Movie night

Så där då är det kväller!

Och det finns absolut inget att se på tvn, så Alex och jag tar och ser en film istället. Vi ska se Grown ups. Jag vet inte så mycket om filmen mer än att Adam Sandler är med. Så vi får helt enkelt se om den är nåt att ha.

Nu är det film tajm :)

Ha en trevlig kväll. Vi hörs i morron!


77 månader, eller nåt åt det hållet :)

Hello!

Alex och Gabriel har precis åkt mot skolan. Vi har fikat och suttit och pratat en stund :) Mycket trevligt! Så på lördag blir det nog en filmkväll, nice :)  Och Gabriel var mycket nöjd med bullarna och kärleksmummsen. Han tyckte de var väldigt goda :) Han ville komma hit dagligen och fika tills de var slut, men där fick jag sätta ner foten :P

I dag har jag sökt två jobb, men ett har jag redan fått veta att jag inte var den de sökte.. suck suck. Men de var väl snällt att de hörde av sig, det är det ju inte alla som gör..

Jag har inte så mycket att pyssla med nu. Jag ska väl slöa lite och sen fundera ut vad det ska bli till middag. Ja tror det lutar åt köttfärssås. Vi behöver lite matlådor.

I dag firar Alex och jag sex år och fem månader! Det ni, inte så illa :)

Confession 2

Morron!

I dag är det torsdag. Och ja det är väl en dag som alla andra. För mig så började den med en powerwalk (extra svettich), frulle och dusch. Nu har jag slagit mig ner i soffan och surfar lite, kollar lite bloggar mm.

Efter lunch runt 13 så kommer Gabriel hit och hälsar på. Vi ska "hänga" lite :P Den här veckan har nog varit den bästa veckan so far. Jag har haft något att göra varje dag och jag har inte känt mig sådär rastlös som jag gjort de andra veckorna. Det känns bra! Jag hoppas att det fortsätter så.

I dag på min powerwalk runda, som för övrigt var helt killer jobbig! Jag trappar upp intensiteten varje dag nu och jag gillart :) Iaf så hade jag NRJ morron i lurarna. Och när det var dags för reklam så kom två tre reklamer att handla om julen. Och jag bara kände hur jag fick den största klumpen jag någonsin känt i min mage.
Alltså julen är min grej! Det finns inget bättre än julen! Jag har aldrig träffat någon som bryr sig om julen lika mycket eller mer än mig. Och som det ser ut just nu så kommer den här julen bli den värsta i mitt liv!!!
För att som mitt liv ser ut just nu så kommer jag inte kunna ge bort en endaste klapp/present till någon! Nada... Och ja har man inte varit där jag är nu, så har man ingen aning om hur det känns. Men jag kan säga så här mycket, att säga att det känns för jävla jobbigt är inte i närheten av att beskriva hur det känns!!!
Jag älskar att planera och sen ge mig ut och leta efter den perfekta julklappen till alla mina nära och kära Det är liksom en sport att hitta den perfekta julklappen, att överträffa sig själv varje år. Och jag älskar att se deras miner när de öppnar paketen.
Det handlar ju inte bara om julklapparna. Vi har ju tre födelsedagar runt julen med, Mormors, Alex och Pappas födelsedagar.
Okej, jag brukar vara sjukt stressad och säga många svärord här och där, innan allt slit är över. Men vad är det egentligen? Vad är lite stress, jag menar det måste finnas lite stress och press, det är det som får en att prestera på topp! Jag älskar julen! All mat, mys, tomtar, granen, presenter och stämningen :) Det finns inget bättre! Men just nu så önskar jag att det vore ett år kvar till julafton...

Nöjda och glada just nu..

Go kväller :)

Det är väl inte att överdriva om jag säger att Alex blev överlycklig när han kom hem och kände doften av nybakade bullar :) Han sken upp som en liten sol. Och nu har han fått smaka ett par stycken och han tyckte dem var jättegoda :) Men nu är frysen full! Så jag får sluta baka för en stund. Jag får gå över till att laga mat istället. Det är ju lika roligt :)

Jag sitter och tittar på Biggest loser. Samtidigt har jag kört lite core och lite styrka för mina baksida lår. Jag känner mig ganska så stark i bålen. Men övrigt så finns det lite att jobba på. Ett gymkort skulle inte sitta helt fel, men det kan jag se mig i stjärnorna efter..

I morron börjar inte Alex skolan förens vid 15 (mycket lustigt tid??) Så han bjöd hit Gabriel. Så vi ska fika och umgås lite innan de ska åka till skolan. Det var Gabriel som satte kanelbullegiller i mitt huvud från början. Så han lär nog bli riktigt glad :)

Jag har dragit på mig en riktigt dålig ovana. Jag glömmer nästan varje gång att stänga av plattorna eller ugnen. Vi har ju ingen häll nu, så det finns ingen liten röd lampa som lyser och varnar när man glömt den på. Jag måste skärpa mig. Jag har aldrig glömt den innan, men nu så är det hela tiden! Det är inte bra! 
Förresten, igår skulle jag släppa ut en fluga som hade hittat in till oss. Så då öppnade jag köksfönstret för att få ut den den vägen. Men det gick inte så jag tog till smällan istället. Och i morse så tyckte Alex att det drog på honom när han åt frukost. Och vad var det? Jo fönstret stod öppet och hade varit öppet hela natten!! Lite för glömsk kanske..

Många bullar i ugnen :)

Sorry för en väldigt off eftermiddag, men jag har hållt mig väldigt sysselsatt.

Jag skrev ju tidigare att jag var sugen på att baka lite, och sagt och gjort så gjorde jag det. Och i dag blev det kanelbullar :)

Jag har aldrig bakat bullar innan, så det var lite nervöst. Det mesta gick väldigt bra och smärtfritt.
Det ändå som jag inte riktigt blev klok på var degen. Den ville inte sluta klibba. Jag hade i lagom med mjöl och jag knådade förhand! i säkert tjugo minuter. Sen såg det hyffsat ut, så jag lät jäsningen ta över. Och 50 minuter senare så såg det faktiskt väldigt bra ut. Och degen var väldigt lättarbetad.
Jag sökte lite på youtube för att få lite inspo till hur man skulle få dem att se ut som bullar. Jag försökte minnas hur mamma och mormor gjorde, men jag kom inte ihåg. Men tacka vet jag youtube, där fanns det en massa videos att titta på, så jag valde en och apade efter.
Jag toppade bullarna med pärlsocker. Men sen ville jag göra bullarna lite mer "Elin" så då fick den sista plåten strössel på sig :)
Och nu undrar ni ju hur de blev?? De blev skit goda och super snygga :) Jag är så glad! Det var faktiskt lättare än vad jag trodde :) Men det tog ju hur lång tid som hellst. Men det var kul :)



Degen står och jäser



Fyllning och rullning



Kaveln och bakbordet är från Tupperware. Det blir så mycket roligare när man har bra redskap :)



Första plåten är i ugnen



Färdiga bullar :)



Dagens skörd :) De ser ju bara sååå goda ut!

At the top of my head...

Gud vad förmiddagarna går fort nu för tiden!

Alltså ni skulle känna på mina fötter, de är såååå mjuka och lena! Jag har filat och smörjt in dem med fotkräm. Nu sitter jag och funderar på vilken färg de ska få?? Det blir nog antingen rosa eller mörklila. Så snyggt :)

Usch det är så kallt här inne. Jag har varit runt och satt på elementen. Men jag vet inte om de inte har nån värme på elementen överhuvudtaget. För vissa var redan på men de var kalla.. Jag har ju gåshud på benen...

Jag sitter och tittar på ett recept som jag är sugen på att göra. Det är ett ganska omfattande projekt, men jag har ju inte annat en tid, så varför inte. Det största problemet är nog hur jag ska få plats med det i frysen??? För det är fullt! Vi får väl se, helt enkelt.

En mulen onsdag

God moron god morron :)

Humöret är lika strålande som i går även om vädret har gjort en totalomvändning! Det är mulet och det spöregnar... Skit väder!
Jag hann som tur var att gå min powerwalk innan regnet kom. i dag höll jag ett riktigt bra tempo och flåset fick jobba :) Nu har jag fixat med det gamla vanliga, ni vet dusch och sånt där annat kul :P

Alex har åkt mot skolan och kommer inte hem förens efter 16. Jag tänkte att jag skulle pyssla lite med att plocka in all tvätt, sen ska jag göra mina fötter fina, det behövs verkligen. De ska också få lite nagellack på sig. Sen ska det letas jobb! Och lagas mat. Jag ska läsa på lite om alfakassan och när man kan vänta sig att de hör av sig om ett beslut, eller så ringer jag bara :P Jag är lite sugen på att baka igen. Vi får väl se om det kan bli nåt...


Receptet

Hej hej!

Nu har Putte varit här och spanat in vår lägenhet. Och han tyckte den var jättefin (stolt :)) Hehe. Sen fikade vi på mina nybakade kärleksmumms. Och fy fabian vad goda de var! IJag fick skära upp en extra omgång :P Inga torra gamla moccarutor här inte :P Och här får ni receptet (det finns med i Leila bakar):

Ingredienser till en långpanna:
5 ägg
4 dl socker
4 ½ dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1 nypa salt
5 msk kakao
2 dl vatten
300 g smör
200 g marabou mjölkchoklad med daim

Chokladglasyr:
2 dl vispgrädde
2 msk kaffe
200 g mörk choklad

Strössel till garnering

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
  3. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner det i äggsmeten.
  4. Tillsätt vatten och smält smör.
  5. klä en långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten.
  6. Hacka chokladen och strö över den.
  7. Grädda i mitten av ugnen i 10 till 15 minuter. Den ska vara lite kladdig i mitten. Låt svalna.

Glasyren:
  1. Koka upp vispgrädden, häll i kaffet och låt svalna något.
  2. Smält ner finhackad choklad och rör om. Bred sedan ut det på kakan.
  3. Strössla med färgat strössel
  4. Låt den stelna och skär den sedan i fina fyrkanter
Sen får ni en så här fin och otroligt god kaka :) Marabo daimen gör världens skillnad! Det blir mumma!

Och nu har vi hela frysen full. Så kom och hälsa på oss nu!!


Mumms

Hello igen :)

Alex och jag har haft en riktigt produktiv förmiddag. Har har skissat på en annons till Carinan och damsugit. Medans jag har bakat kärleksmumms, sorterat tvätt och fixat i köket. Vi han också med att bädda innan Alex åkte till plugget för en stund sedan. Duktiga vi är :)

Nu återstår bara att tvätta tvätten och hänga upp den. Jag ska gå över lägenheten med en dammtrasa innan Alex och Putte kommer. Jag vill ju att det ska se tipp topp ut (undra hur många år det tar innan man börjar bry sig mindre om sånt, hoppas aldrig!)

Mina kräleksmumms är nu färdiga. Glasyren står och stelnar och om nån timma eller två så ska jag skära upp dem i små bitar. Jag funderar på om jag ska använda pepparkaksmåtten och göra lite hjärtan eller nåt?? Det är ju roligare än vanliga fyrkanter.
Jag gjorde efter receptet i Leila bakar boken. De är lite "special" med bland annat choklad med daim i, mumma va :) Allt hon gör både ser och smakar väldigt gott, så jag har stora förhoppningar på dessa små godsaker :) Ni ska få receptet av mig lite senare.



Den började så här..



Och blev tillslut så här läcker :)


Glory morning :)

God härlig förmiddag :)

Solen lyser och jag känner mig riktigt pepp :) Jag har varit ute på min powerwalk , i dag gick jag åt andra hållet och det var en skön omväxling :) Sen åt Alex och jag frulle och nyss tog jag mig en dusch. Så nu är jag redo för dagen :)

Jag ska gå ut i köket alldeles straxt och börja baka min kaka. Det ska bli kärleksmumms :) Jag har aldrig bakat dem tidigare, men jag har hittat ett väldigt bra recept med lite extra gottis i, så det ska nog bli gott hoppas jag :)

Sen väntar en tid i tvättstugan mellan 14 och 16. I dag har vi tyvärr väldigt mycket tvätt. Men förhoppningsvis så blir det inte så många maskiner.

Efter 16 sen kommer Putte och hälsar på, då ska han få smaka på mina mumms :P Och förhoppningsvis så hänger det inte tvätt i hela lägenheten. Hemska tanke! 





Nej nu måste jag sätta igång med min bakning, aa det ska bli så kul :)



Oj, det hade jag glömt bort.

Jag hade tänkt skriva ett längre inlägg här. Men så kom jag ju på att hollywoodfruarna har premiär i kväll. Så det fick det bli ändrade planer.

Så jag säger god natt istället och återkommer helt enkelt i morron igen :)

Go natt på er!

Ingen vila och ingen ro..

Sorry för dålig uppdatering i dag, men jag har varit upptagen med annat.

Jag har betat av punkt för punkt på min att göra lista och även lagt till några punkter och sen betat av dem. Det ända som återstår att göra är att lägga in Carinan och tvättmaskinen på Blocket.

Alex och jag var på kvantum och storhandlade nu i eftermiddag. Och boy om det blev dyrt. Vi handlade knappt nåt förra veckan eftersom vi skulle hem. Så i morse var i princip allt slut här hemma. Men nu har vi fyllt upp lagren igen :) Jag har också letat fram ett perfekt recept till min hemliga "bakning :) Den ska jag svänga ihop i morron förmiddag. För vi får nämligen besök i morron kväll :) Alex och min kompis Putte ska titta förbi och hänga lite med oss, han var lite nyfiken på hur och vart vi bor.

Nu är det snart matdags :)

Måndag v.43

Gid förmiddag :)

I dag steg jag upp vid åtta. Jag var såå trött, det märks att helgen har varit hård :) Jag drog på mig träningskläder och gav mig ut på en powerwalk. När jag kom in så åt jag frulle och sen hoppade jag in i duschen. Jag tror jag duschade i nästan 20 minuter, aaa det var så skönt :) Underbart! Nu har jag fönat håret och satt mig till rätta i soffan. Det är dags att börja den här veckan!

I dag har jag lite småfix på agendan.
  • Jag ska boka en tvättid
  • Söka jobb
  • Vi ska åka och handla på Ica Kvantum
  • Skriva annons och lägga in Carinan och tvättmaskinen på Blocket.
  • Leta fram ett gott recept på fikabröd
  • mm
Då sätter jag väl igång då!

Planer och planer...

Det bidde inget bad ikväll, det spar jag till en annan dag. Istället så blev det matlagning och soffhäng :)
Nu har Alex parkerat sig framför sin dator, han spelar cs eller nåt :) Jag kollar på välkommen hem på trean.

Jag sitter och funderar på vad vi har på g nästa vecka. Men jag jag inte komma på så värst mycket.
Alex börjar nya kurser den här veckan, vilket betyder att han i princip kommer va i skolan hela veckan och att han slutar 17 varje dag. Det innebär långa ensamma dagar för mig.
Jag har inget inbokat den här veckan. Utan jag kommer väl sitta hemma och leta jobb med ljus och lykta! Jag fick en liten infallsvinkel i går på festen som förhoppningsvis kan leda till nåt.
I morron går jag in i vecka fem (inte gravidveckor) utan det har gått fem veckor sedan min operation. Och jag tänker trappa upp min träning ganska mycket. Jag ska gå min morronpowerwalks, och jag ska börja köra mer styrka, både hemma och på gymmet som ingår i hyran. Hoppas att det är nåt att ha. Framåt helgen så ska jag börja springa, Nu ska jag börja det jobbiga arbetet med att träna upp konditionen igen. Men det ska nog gå bra, trots att et inte längre är sol och varmt ute.. Snart är jag ute på fotbollsplanen igen :)
Jag tror Alex kompis skulle komma hem till oss den här veckan och fika. Han tyckte jag skulle baka bullar eller nåt annat hembakt, då skulle han bli så glad sa han :) Och jag kan väl inte göra nåt annat än att lyda :P Jag vill ju inte göra någon ledsen :) Hehe

Nu säger jag god kväll :)

Helgen i korthet

Hej hej!

Nu är vi hemma igen. Helgen har gått så fort men den har varit jättebra och vi har hunnit med allt vi ville göra :)

Fredagen tog lite bättre fart för min del och mitt humör kom tillbaka :) Vi tog bussen/spårvagnen till Liseberg straxt efter halv tre, där väntade Johan på oss. Vi km i väg straxt efter tre och var hemma I Motala straxt efter 18. Första prion var mat, Alex och jag var utsvultna! Och kvällen till ära så blev det tacos, gud så gott! I love it! Sen slappade vi i soffan framför idol och diverse annat, innan det var dags att krypa ner.

Lördagen blev en riktigt stressig dag. Vi gick upp straxt efter åtta,  åt frulle och fixade i ordning oss. Sen åkte vi till Hanna och Andréas lägenhet och hämtade en kjol. Sen åkte vi hem till Varv och hälsade på Farmor och Elsa. sen tillbaka in till stan och till Mormor och Morfar. Och efter dem så åkte vi till sista stoppet, Alex Mormor och Morfar. Sen åkte vi hem och åt och duschade inför kvällens festligheter. Vi fick faktiskt lite dötid innan vi åkte upp mot Örebro, och det var väldigt skönt.
Vi var framme i Örebro straxt efter 16. Vi bytte om och "hängde" lite med Alex kusiner. Sen straxt innan 18 åkte vi till festlokalen. Det var väldigt mycket folk på festen och det var riktigt kul!" Det serverades god mat och ännu goare tårta :) Och vi dansade och drack lita av varje natten lång. Kan ni förstå att vi var på festen i åtta timmar! Det är ju en hel arbetsdag :P Hehe. Sen tog vi en taxi hem och gick och la oss. Alex och jag delade en 90 säng, men det var inte så trångt (tyckte jag iaf :))

I morse så klev vi upp straxt innan nio. Vi åt frulle och piffade till oss inför hemresan. Vi var på tågstationen i halsberg straxt innan halv 12. men tåget var försenat 25 minuter, så vi fick vänta en stund. Vi var väl framme i Göteborg vid halv tre.

Fy fabian vilket väder det har varit i helgen! I Göteborg har det inte kommit en snöflinga, men i Motala och Örebro har det snöat massor!  Jag tog skinnjackan i fredags och det var ju perfekt för klimatet i Göteborg, men på tok för kallt i Motala och Örebro. Usch vad jag har frusit! Nästa gång tar jag med mig pälsen hem! Snön får gärna hålla sig borta en tag till!




Här ska vi precis lämna lägenheten och åka mot Liseberg.

Nu fundera jag på att ta ett varmt bad :) Det skulle inte vara helt fel.

Usch!

Så nu stänger jag ner butiken för den här dagen. Ja kanske till och med för helgen. Jag kommer inte ta med mig min dator hem (det blir för jobbigt att släpa på den). Så antingen lånar jag en dator att blogga ifrån eller så låter jag bli, Det får vi se.

Dagen blir inte bättre precis, fortfarande lika skit! Usch jag känner inte för nått just nu! Jag skulle lika gärna kunna vara kvar här och Alex kunde åka själv. Men snål som jag är så har jag redan betalat för tågbiljetten hem på söndag och de pengarna får jag inte tillbaka, så då åker jag. Bläääää!!

Det var ingen fara med mitt ärr iaf. Det var bara en blodblåsa och det var inget att oroa sig för. Jag ringde Zara i förmiddags och det var som jag trodde, jag fick tyvärr inget jobb hos dem. Surt!

F%&k

Vilken morron!

Världens sämsta. Jag är inte på bra humör i dag! Och till på köpet så regnade det i morse så det blev ingen powerwalk. Jag bröt av ytterliggare en pigg på min tratt (tot 4 piggar borta!) Och ja den är skit helt enkelt!

Vi har en städfirma här nu som har tvättat de stora fönstren. Och de blev faktiskt rena. Och alla ränder har försvunnit. Bra!
Förhoppningsvis så går dom snart, för jag har massor kvar att göra innan jag ska åka till vårdcentralen vid kvart över 11. Jag fattar inte att det kan vara så svårt att ringa och fråga om det går bra att man kommer en viss tid. Istället för att bara dyka upp helt oanmäld utan förvarning. Jaja nu är de här och det blir rent...

Nu ska jag försöka ta tillbaka mitt hem!!!

<3

Nyduschad och myskvällen är på G!

Alex och jag har tagit en lång dusch :) Och nu har vi myskläderna på. Maten står i ugnen och gosar till sig :) Vi bara väntar på att det ska bli klart. Jag är så hungrig, det kommer bli super smarrigt!

Det ser ut som det är oväder på g här. Himlen är jätte grå och det har börjat regna. Hoppas det inte kommer nån snö bara. Jag är inte redo för det än!

Just nu strömmar Rihanna - Only girl ut genom våra högtalare. Väldigt bra låt!  Den får mig på så gått humör :)

På g

Solen lyser och det är varmt och skönt här hemma :) I like it!

Alex och jag har plockat fran kläder och packat väska inför i morron. Men vi vet fortfarande inte vad vi ska ha på oss på lördagkväll. Ja det kommer väl komma till oss som en skänk från ovan snart, hoppas jag!
Alex pratade med Johan i dag och vi åker nog här ifrån mellan 14 och 15 i morron eftermiddag.

Jag har också bokat mig en tid hos distriktssköterskan i morron förmiddag. Mitt ärr ser inte riktigt bra ut, så jag vill att nån ska kolla på det. Det är irriterat på ett ställer och sen så ser jag en av trådarna som de har sytt med. Och styngnen ska ju vara på insidan..

Nu sitter jag i soffan och njuter av att jag slipper vara utomhus. Det blåser storm och det är bara några ynka grader varmt, och det är nog enbart solens förtjänst. Alex har åkt till gymmet för att träna.
I kväll ska vi ha en riktig myskväll :) Vi ska äta några av biffarna som blev över från i lördags, med ugnsrostade grönsaker och sallad till. Mumms mumms! Det kanske till och med kommer drickas alkoholhaltigadrycker, vem vet :)

Det haglar i Göteborg!!

God morron!

Äntligen sitter jag på min egen dator igen :) Det känns helt underbart! Jag har saknat den. Alex dator är så hård och maskulin, jag gillar min tjejiga dator  som är helt rosa på insidan :)

I dag klev jag upp vid åtta. Alex låg kvar och trynade :) Han mummlade nåt i stil med "jag är värd en sovmorron" och det är klart att han är! Så jag drog på mig träningskläderna och gav mig ut på en powerwalk. I dag var det 3 minusgrader!!! Det var mössa och halsduk på! Men så tungt som det gick i går lika lätt gick det i dag! Rundan gick 9 minuter snabbare än igår, då kan man ju undra vad jag höll på med går?? det var riktigt uppfriskande och härligt. När jag kom hem så väckt jag Alex och vi åt frukost. Efter frullen så har vi städat. Alex håller på och dammsuger nu och det är det sista! Gud så skönt att ha ett nystädat hem :) 

Om en stund ska vi ner i förrådet och hämta upp en resväska och lägga ner en flyttkartong mm. Sen så måste jag börja packa. Jag måste komma på vad jag ska ha med mig och framförallt vad jag ska ha på mig på lördag kväll?? Och vad ska Alex ha på sig. Ja det här få vi ta oss en funderare på.


Grammar check.

God kväll!

Jag tänkte flika in ett inlägg här innan jag tar kväller.

Det finns ju tyvärr inget att se på tvn nu efter nio, så jag styr med annat. Alex har varit så snäll och aktiverat ett stavningsprogram på min blogg nu i kväll. Så förhoppningsvis så ska stavfelen sjunka ganska så drastiskt :)
Jag ringde och pratade lite med mamma för en stund sedan. Mamma, pappa och en kompis till dem ska åka till Tyskland i morron. De ska kolla på en hästauktion mm.

Det är så skönt att Alex tentaperiod är över! nu kan vi återgå till vårt vanliga liv igen :) Och vi kommer börja det livet i morron med att städa. Det behövs verkligen. Sen måste vi packa inför fredagens resa norr över. Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ta med mig hem, men det får helt enkelt lösa sig i morron! Alex ska träna på Sats och jag ska gå en powerwalk. Och sen det viktigaste av allt, vi ska ha torsdagsmys :) och fira att tentaperioden är över. Det ser jag fram emot :)

Nu säger jag god natt och en fortsatt trevlig kväll!

Burrrr men en trevlig eftermiddag

I home :)

Fy farao vad kallt det har varitute i dag. Jag höll på att frysa ihjäl när Lina ooch jag gick ppå stan. Som tur var hittade vi tillslut ett litet mysigt fikaställe, som vi slog oss ned på. Vi tog varsn gigantisk chokladmuffins. Till det drack jag en mycketgod varmchoklad med vispgrädde, den gjorde susen och värmde upp mig :) Det var riktigt trevligt att träffa Lina igen. Vi har inte setts och pratat ordentligt på år och dagar. Men nu hoppas jag det blir ändrig på det, det här måste vi göra igen!



Här får ni dagens.
Leggings från Gina Tricot
Skjorta från MQ
Linne x 2 från MQ
Halsband från SNÖ
Skärp från LIndex

Mot stan!

Så nu är jag färdig dressad. Och nej det blev inte det ag först tänkte ha ppå mig :P
Jag ska snart ta på mig en massa varma ytterkläder (det är så kallt här!) och bege mig ut till kiosken och köpa mig mitt busskort.

Jag får inte upp nån bild på min outft just nu, det är nåt som krånglar. Den kommer när jag kommer hem istället.

Ha det bra :)


Lunchtime

Hallå hallå!

Vad pysslar ni med? Jag har ätit lunch och botaniserat lite i min garderob. Det finns så mycket där inne jag vill använda, som jag inte använt på ett tag. Problemet är bara att jag har ju knappt inga "händelser" av både vardagstyp eller fest att gå på. Så när jag väl ska iväg någonstans, så får jag sjuk beslutsångest. Så irriterande! Jag tror jag vet vad jag ska ha i dag iaf :P

Alex har åkt mot tentan. Han skulle förbi hans kompis Gabriel först. De ska väl prata ihop sig lite, om det som komma skall. Jag håller mina tummar älskling!

Nu kom visst posten. Jag hoppas att det ligger ett brev med mina arbetsgivarintyg i. Det är väl bäst att gå och kolla.

Vi hörs!

Onsdag

Så nu har jag slagit mig ner i soffan. Och det är för första gången i dag!

Alex och jag klev upp straxt efter åtta i morse. Medans han åt frukost, så gav jag mig ut på en powerwalk. Men det gick segt i dag. Det var kallt, och det tar några mornar innan man är inne i det hela. Men jag kör på i morron igen :) När jah kom in hade Alex satt på mitt ägg. Så det var i princip bara och sätta sig om mummsa i sig frukosten :)

Efter det så hoppade jag in i duschen. Och my good vad det var underbart att duscha i dag. JAg stog säkert i 20 minuter och gottade mig :) Sen fixade jag i ordning mig och nu sitter jag här i soffan. I dag så ska jag plocka fram mina stövlar och höstigare/vintrigare skor. Det känns som det är dags för dem nu. Vädret börjar bli mörkare och ruskigare..

I dag så ska jag plocka fram vilka kläder som jag ska ha med mig hem i helgen. Det är så svårt att hitta i garderoben när man har möblerat om i den. Samtidigt som det blir mycket roligare att leta i den, då allt känns lite nytt. Man får lite ny inspiration :) Man ser plagg som man inte trodde att man hade. Sen vid halv fyra så ska jag möta upp Lina för en fika :) Det ser jag fram emot! Men innan dess måste jag köpa mig ett busskort. Det svider i min tomma plånbok, men det är en nödvändighet när man varken har bil eller cykel.
I dag får ni också hålla tummarna för Alex när han skriver sin tenta. Jag vet att det kommer gå bra. Men det skadar aldrig med en extra tumme!

Om det ändå vore i morron!

Jag vill lägga den här tråkiga fagen bakom mig! Och jag ser redan fram emot i morron! För i morron händer det grejer :)

Först så ska jag börja dagen med en powerwalk, sen blir det frulle och dusch.
I morron har Alex sin andra och sista tenta, vilket betyder att han kommer komma ut ur sitt pluggrum och bli typ 1000 x mer social och han kan umgås med mig :) Yyyaayy:)
Sen i morron eftermiddag så ska jag ner till stan och fika med min "gamla" klasskamrat och bästis Lina :) Det ska bli skitskoj att komma ifrån lägenheten en stund och träffa någon från det kvinnliga könet och prata av mig lite :) Vi har inte pratat ordentligt på flera år, så det ska bli jätte kul!

I eftermiddag så har jag suttit och lyssnat till vår grannes son, och hans klarinett. Jepp han håller på och lära sig spela och det låter precis lika illa som ni kan gissa! Han spelar tonerna med typ fem sekunders mellanrum. Hemska oljud. Jag hoppas han lägger ner eller blir riktigt duktig fort. Och det ska hellst ska väldgt snart!

Alex har låst in sig igen. Han sa åt mig att hämta ut honom om en timma. Gud jag tycker så synd om honom! Usch för att plugga till tentor, blää!

Boring!

Gudars nu går dagen så där segt igen! Jag har absolut inget att göra. Ja inget som jag kan komma på iaf.

Jag sitter och glor å tv, som vanligt och ja det finns ju program att se. Men inte vill jag sitta framför tvn hela dagarna. Jag vill ju jobba! Och just nu så känns det som en omöjlighet.... Ja jag är lite låg i dag..

Alex och jag åt lunch för sen stund sedan. Jag provade kycklingkorven jag köpte på Kvantum förra veckan. Och den var mycket god. Den kommer jag köpa fler gånger! Alex åt stuvademakaroner och falukorv. Men lådan hade varit fryst, så maten såg väldigt konstig ut. Men Alex sa att det smakade lika gott även om det inte såg så gott ut. Tur det :)

I dag kom arbetsgivarintygen från Hemtjänsten, så nu väntar jag bara på dem från dagis. Sen kan jag skicka in min ansökan.


Här kommer min dagens.



Leggings från Monki (julklapp från Alex)
Linne x 2 från MQ
Stickad tröja från Lindex
Halsband från Snö


Uppe före Alex

God förmiddag!

Jag sitter på Alex dator igen och kommer så göra resten av dagen. Vi tar inga risker utan min lille bärbara får vila och torka och läka en dag till.

Jag gick upp redan halv sju i morse. Jag skulle vara nere och fixa nya p-piller straxt efter åtta. Och det gick förvånansvärt fort och smidigt. Så ja var hemma vid kvart i nio.
Den senaste timman har jag ägnat åt att hitta och lägga till alla min blogglänkar mm på Alex bärbara. Det blir ju ganska hopplöst annars när man sitter på nån annans dator och iinte har tillgång till sitt eget. Jag har en massa kvar att leta rätt på, så jag lär sitta med det en stund till.

Jag har också ringt Fågelsta skola och bett dem skicka hit ett arbetsgivarintyg. Så det kommer förhoppningsvis inom någon dag, så jag kan skicka in min ansökan.

I dag har Alex låst in sig  sitt rum igen. Han förbereder sig inför morrondagens tenta, hans sista för den här gången. Mitt schema i dag är ganska öppet. Jag tänkte att jag skulle skriva en packlista inför helgen. Sen är det gammla vanliga som att laga mat och kolla på biggest mm :P Söka jobb finns ju alltid med, men det har varit lite tunnt nu på sistone :(


Bloggar från Alex bärbara...

Jag tänkte dela lite dåliga/mycket tråkiga nyheter med er så här på kvällskvisten.

För nån timma sedan när jag skulle äta kvällsmat så hände det en fruktansvärd olycka! Jag tappade ut min nutrilett drink över min dator och över soffan!!
Jag fick sån panik att jag inte ens kom mig för att skrika. Min hjärna fblev helt tokig! Det först jag tänkte var, vad ska jag rädda först? Efter en halvsekunds tänkande så kom jag fram till att jag måste ju rädda min dator först. Så jag sprang ut med den i köket och började torka och försöka rädda den. När jag fått upp det mesta så sprang jag tillbaka ut till soffan och började torka upp det som låg som en gigantisk pöl på dynan. Jag gnodde som en galning. Och jag tror faktiskt jag fick bort allt. Jag har inte startat min dator än. Jag ska låta den torka en stund till. Men jag ber till gudarna att den håller! Jag har inte råd med en ny dator, plus att jag gillar ju den här!!

Nu till lite gladare nyheter. Ja, eller det är ju ingen nyhet alls egentligen. Jag tänkte visa er dagens outfit. Den här outfiten värmde jag mig i när jag var och handlade på Willys bla. mys :)



Pippitröjan har min mormor stikat till mig :) Bästa mormor <3
Leggingsen är från Gina Tricot

Spegeln står lutad mot väggen, det är därför jag ser ut att vara sååå lång.

Willys

Nu har jag varit och handlat. Och det gick så bra så. Allt det jag skulle ha inklusive en falukorven i bladet fanns! Kors i taket :P Jag passade också på att botanisera lite bland Willys sortiment. Och det ser helt okej ut. Det finns saker som man likaväl kan handla där istället för att släpa den från Kvantum.

Alltså nu öser regent ner! Och det har hållit på så i flera timmar nu. Vi har ju sån tur att vi kan i princip gå inomhus och under tak hela vägen från vår lägenhetsdörr ner till Willys entré. Ända gången man måste gå "under bar himmel" är ca 8-9 meter mellan vår port och grannhusets port. Det gillar jag! Speciellt en dag som denna dåregent bara öser ner.

Blommorna har fått sig en omgång och matvarorna är undanplockade. Vad ska jag hitta på nu?? Jo jag ska nog ta och stryka lite. Duken på köksbordet ser lite trälig ut..

PW = Done!

Vilken tur jag hade! Jag hann precis gå klart med min powerwalk innan regnet kom. Men i dag var det kallt. Jag fick ta på mig extra kläder för att inte frysa. Och det var alldeles lagom, inte för mycket och inte för lite. Vädret var ju som sagt inte det roligaste, men det börjar bli höst på allvar nu. Och vädret är som det är, så det får man väl helt enkelt bara acceptera.

Nu har Alex åkt mot skolan, det är dags för den första tentan. Jag håller alla mina tummar och tår. Han kommer klara sig fin fint! Så det så!

Jag ska väl ta och ge mig ut och handla så småningom. Det är väldigt lite på listan för den här veckan, men det gör ju ingenting :) Sen har jag lite annat pyssel som jag kan styra med. Det är så skönt att ha nåt att göra :)

En vecka med lite mera action :)

God morron :)

Jag vaknade glad och hyffsat pigg i dag. För vet ni?? Den här veckan händer det lite :) Vi har saker inplanerade, och det kommer vara lite mera "drag" på dagarna :) Och det känns ju alldeles underbart, efter den sega veckan som vi precis lämnat bakom oss.

Det är den här veckan det gäller. Jag kommer att börja power walka. Kanske inte varje dag, men väl varannan. Det känns alldeles underbart! Jag har längtat efter att få smygstarta igång träningen igen :)
Den här veckan är okså den sista veckan för Zara att höra av sig angående jobbet. Usch jag är så nervös så jag skulle kunna spricka!
Jag har också flera brev som måste samanställas och skickas iväg. Ett är till försäkringsbolaget angående min operation och det andra är till Alfakassan angående om jag kan få nån liten slant, Hoppas!

På fredag åker Alex och jag hem till Motala med Alex morbror. Det är så skönt att vi kan åka bil med honom, istället för buss. Sen på Lördag åker vi upp till Örebro med Alex mamma och co. Vi ska fira Alex faster som fyller 50. Sen på söndag så tar vi tåget från Hallsberg ner till Göteborg igen.
Den här veckan innebär också tentavecka för Alex. Jag vet inte om han är glad att den är här, men det är jag. För när han har gjort sina tentor, så kommer han inte sitta inspärrad på sitt rum 24/7 och då slipper jag känna mig så ensamen och rastlös:) Vi kan börja leva lite igen. Det blir ju sådär när det är tenta dags, man går in i en bubbla och skjuter livet på framtiden ett tag.

I dag så ska jag ge mig ut på en power walk. Men det är tyvärr inget trevligt väder än. Det blåser storm och molnen ligger tjocka på himlen. Men det kanske lättar till eftermiddagen.
Sen ska jag gå till Willys och göra en snabbhandling. Vi ska ju hem på fredag och då behöver vi ju inte storhandla den här veckan.
Jag ska också börja titta på vad jag ska ha på mig på festen på lördag. Det är glitter och nåt mer tema. Jag ska väl inte vara utklädd precis, men men jag ska se vad jag kan hitta i mina garderober. Det är lika bra att vara ute i god tid :)

I dag har det gått fyra veckor sedan min operation :) Om en en och en halv vecka så är jag nog igång och springer igen :) Jag längtar! Det är snart dags att ta kontakt med ett fotbollslag  :) Woohoo :)

Vi säger hej då till Carina!

Det är söndagkväll och vi har bott här i Göteborg i lite mer än två veckor nu! Tiden går fort!

Jag sitter i soffan och jag är nyduschad och vilken skön känsla det är :) Man har som en mysig hinna runt sig som är super mjuk och härlig. Det känns bra med andra ord :)

Alex har satt sig i pluggrummet igen, han pluggar hårt min älskling. Så jag tänkte ägna mig åt en timmas sport på tv 4 och svt. Annars är det lungt.
Från och med i dag så ställer vi av Carinan. Och från och med näst närsta vecka så ligger den ute på Blocket som gör det självbil. Är de sugen på att köpa?? Tveka inte! Hör av dig :) Special price for youu :P

God natt på er!

Confession!

Gud jag börjar bli lite orolig för mig själv!
Nu i eftermiddag har jag suttit i soffan och kollat på tv i flera timmar. Samtidigt som jag har kollat på tvserier på datorn. Japp jag kan göra två saker samtidigt! Men det här går ju inte i längden. Jag kommer ju bli förslappad! Och jag kan ju fasen inte städa 24/7!!

Det finns inget högre på min önskelista just nu än att få jobba! Jag tar vad som hellst (nästan) Jag vill känna mig behövd och få bidra med vad jag kan. Och framför allt (just nu) tjäna pengar.
Jag har inget som kommer in nästa månad, och det känns väldigt tufftt! Speciellt med allt som står på schemat för de kommaande månaderna. Det är semestar x 2 (planerade sedan månader tillbaka) födelsedagar x 3 (Pappa, Alex och Mormor) Julklappar och det viktigaste att ha pengar till, hyran och maten. Och det känns tungt i hjärtat och hjärnan. Man vill ju inte göra nån annan besviken och inte heller sig själv besviken..
Japp jag känner mig ganska så pank just nu! Jag har aldrig haft det så risigt som läget är nu. Men jag ska reda ut det på nåt vis! Det måste ju bara gå!
Gud vad skönt det var att få skriva av sig lite :)

Nu ska jag gå in med ett litet mellanmål till Alex. Han behöver en liten paus i bland.

Klantiga Elin

Men herregud vad jag spiller på mig i dag!!
Nu är jag inne på min tredje t-shirt för dagen!! Den första som var helvit, spillde jag blåbär på i morse när jag åt frukost. T-shirt nummer två spillde jag ketchup på nu när jag diskade Alex bestik (han kunde ju slickat av dem, tyckte jag..) så nu har jag på mig t-shit nummer tre, och den hoppas jag få ha på mig tills jag går och lägger mig i kväll!

Vet ni vad som hände mig i förmiddags?? Jo jag svimmade! Det var evigheter sedan jag svimmade sist. Jag skulle resa mig upp från soffan och jag hann nästan ut i hallen. Men då kände jag mig lite yr så jag lutade mig mot väggen i vardagsrummet. Sen blev det svart. Jag började vakna till av att Alex ropade och undrade "Vad skjutan jag höll på med" För jag höll tydligen på att riva ner båda lampan, glasskålen och keramikskålen på vår vita byrå.  Alex hann rusa ut och rädda något från att gå sönder. Jag har något svagt minne av att jag försökte hitta balansen mitt i allt, och att fötterna åkte fram och tillbaka som de gör på ett djur som är ute på halis.
Det var lite läskigt för jag var lite borta där en stund. Men jag lyckades sätta mig på golvet utan att slå mig :)

Nu har vi precis ätit lunch. Jag lagade stuvade makarioner och falukorv till Alex och jag åt en sallad. Alex gav mina makaroner mycket högt betyg :) Det tackar jag för :) Han så nåt i stil med att "det smakar som mammas" och det är ju ett riktigt bra betyg :) Jag har aldrig gjort stuvade makisar innan, så det känns ju bra :) Min sallad var inte fel den heller, den smakade mumms!

Tillbakablick

God morron!

Jag är så sjukt trött! Eller inte så mycket längre, men i morse när det var dags att gå upp. Alex hade satt klockan på åtta ,för han ville upp och plugga i tid. Men ingen av oss kom upp då, utan den hann bli en stund efter halv nio. Det behövde vi!

Jag insåg när jag vaknade i morse att för precis ett år sedan så var Mamma, Hanna och jag i London. Vi åkte den 15/10 alltså i fredags och kom fem dagar sebare. Det var en av de bästa semestrar jag varit på. Der var så annorlunda att semestra i en storstad. Jag saknar verkligen London, jag trivdes så bra där. Dit kommer jag åka tillbaka många gånger (hoppas jag). Nästa gång vill jag ta med mig Alex dit :)



Jag vill tillbaka!

I natt har jag drömt att typ 1000 indianer till häst skulle anfalla Mammas och Pappas gårde hemma i Varv. Och det var en mardröm! SOm tur var vaknade jag och behövde gå på toa! Skönt! Usch ja, men sen kunde jag soimna om och slapp fler mardrömmar.

I dag är det söndag och det är en dag som alla andra den här veckan. Alex pluggar till sin tenta och jag försöker hitta på något att göra. Jag funderar på att städa lite bara för att fördriva lite tid. Sen ska jag hitt på nåt att laga till lnch och till kvällen. Det kan ju ta ett tag :) Jag tror inte jag ger mig ut på en promenad i dag. Det kanske kan vara bra att skynda långsamt..

Lovely :D

Lördagsmyset är på G!

Vi har precis avnjutit mozzarella och basilika fyllda färsbiffar med ugnsrostade grönsaker och en kall yoghurtsås till det :) OMG det var SÅÅ gott! Mumms  mumms :) Biffarna var perfekta! Vi utgick från ett recept som jag fått av Mormor, vi gjorde några ändringar till vad vi hade hemma, Och det smakade såå gott!!



Bilden är tagen med min mobil. Färgerna är ju helt off, men ni får ju en liten kännsla för stämningen :)

Nu fortsätter vi med film. Vi ska se Date Night :)

Trevlig lördagskväll på er!


I´ve been out and about

Jag tog mitt råd och gav mig ut på en power walk.

Det var den första sedan jag opererade mig. Och det gick väldigt bra. Ända gången jag kände något var när jag gick i uppförsbackar, men det var inget farligt utan bara lite stelhet. Och det ska nog försvinna i takt med ju mer jag går och mjukar upp det.

På min lilla power walk så gjorde jag en upptäkt! när vi åker till Kvantum och handlar så åker vi buss till Östra Sjukhuset och byte där till en annan buss. Det tar ca 10 min till Östra Sjukhuset och det känns verkligen som man åker i en cirkel som nästan sluts. Och i dag fick jag svart på vitt. Jag gick åt motsatt håll mot vad bussen går, och vips inom ingen tid alls så var jag vid Östra Sjukhuset. Men kruxet är då att det är för långt för gå med tunga matkassar därifrån och hem och det går såklart ingen buss den korta vägen. Men det kanske inte gör så mycket det heller.
Det vi istället är mer nyfikna på är att hitta ett allternativ som går från Munkebäckstorget bort till Kvantum. Det är nästan raka spåret. Det får vi forska lite i..

Iallafall det var jätteskönt att va ute och gå. Jag har verkligen saknat det. Jag satte hörlurarna i öronen och vred upp volymen och sen gick det av sig självt :) Luften var frisk och skön. Men det var ssåå kallt! Jag frös inte om kroppen utan mer om öron och kinder, usch vad kallt det var!

Nu sitter jag framför tv och kollar på LFC mot Sunnanå i Damallsvenskan. Alex smsade nyss och sa att han skulle ta en paus snart. Så då kanlse vi kan sätta upp nån tavla eller två :)

 

Det var svårt med ljuset ute i dag, min mobil ville inte samarbeta riktigt med mig..


A story of my life!

Nu ska jag berätta en historia för er. Det är en historia som upprepar sig, fast på olika sätt, flera gånger om dagen och har gjort så ända sedan vi flyttade hit. Och gårdagens historia var följande:

Alex och jag stod i köket och skulle laga plankstek i går kväll. Vårt kök är utformat i en vinkel, så det kan bli lite trångt i bland om man är två. Jag stod och skar grönsaker med en stor vass kniv och Alex diskade. När ja la i från mig kniven så stötte Alex till mig så jag tappade kniven rakt ner på min stortå. Det gjorde pissont men ingenting lossnade :) På grund av att det gjorde så ont, så satte jag mig på på golvet och sa några väl valda ord och försökte blåsa bort det onda. Men det onda släppte inte så jag la mig ner på golvet och satte upp foten i luften. Sen vred jag på huvudet och vad såg jag då???
Jo smuts! Under elementet och på elementet. Det var fullt av det, överallt! Jag blir galen! Jag fattar inte hur man kan skita i att städa och ja vara så jävla lata! Så i dag har jag legat på golvet igen och gnott bort smutsen. När jag ändå var i farten så gjorde jag rent tapeterna i vardagsrummet från en massa fläckar som var gud vet vad. Usch usch!
Men min tå mår bra och smutsen är borta!

Alltså det händer hela tiden!

Nu ska jag gå och laga mat till min kära plugghäst. I dag får han potatisomoset som blev över från igår och köttfärslimpa. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska äta än, men det blir garanterat mumma!

Lördag

God förmiddag :)

Solen börjar tränga igenom molnen och det ser ut att bli ännu en solig dag :) Kall fast solig!

Alex har redan parkerat sig i sitt kontor och pluggar stenhårt. Och där lär han nog sitta resten av dagen. humm så vad ska jag hitta på i dag då?? Jag har faktiskt ingen aning just nu. Eventuellt kanske det blir en promenad, fast det är ju roligare om man är två. Jag vet inte riktigt vad jag känner för.
Hellst av allt skulle jag vilja åka ner till stan eller hem till nån och bara sitta och prata och umgås med kompisar. Men det är ju lite svårt då de människor jag känner här antingen har åkte härifrån för helgen eller så är det Alex kompisar och de sitter ju och pluggar hela ghelgen...
Jag är dock lite sugen på att sätta upp några tavlor i vardagsrummet. Jag tror det skulle få bort blickfånget från de hemska tapeterna om det satt nåt fint på väggarna. Jag får be Alex om hjälp när det är lunchtime sen.

I går hade vi en mysig myskväll :) Vi åt plankstek drack lite god cider/öl, och kollade på Psych och Idol. Det var så gött att bara ta det lungt i soffan, bara vi två, i vår lägenhet! Det har vi längtat efter i fyra långa månader! Jag tog inga bilder på planksteken igår. Alex och jag var lite ringrostiga, så det blev inte vårt vackraste verk, men det smakade gudomligt :) Nästa gång så ska ni få bilder, jag lovar :)

Det går sakta framåt...

Nu har vi haft bovärden här igen.
Jag ringde till dem efter lunch och undrade när de skulle komma och fixa allt de hade på sin lista. Och det lönade sig att ringa. För de kom redan nu i eftermiddag :)
De fixade lite saker i köket, bland annat så bytte de den trasiga hyllan i kylen. Sen bytte de ut de trasiga "persienhandtagen" (eller vad skjutan det nu heter).
Sen kollade vi också på de två stora fönstren i vardagsrummet och sovrummet. Det ser ut att vara skit som sitter fast, men det är nåt annat som inte går att få bort. Bovärden sa att han nog ville byta ut dem, men att det var upp tills hans chef att bestämma. Men när chefen kom så tyckte han att det inte alls var ett problem och nåt som var fult. Hanns ord var "varför lösa ett problem som inte finns" Hallå!!! Syftet med ett fönster är ju att man ska kunna se igenom det, och det gör man inte nu. De skulle iaf skicka hit en proffesionell städfirma och se vad de kunde göra.

I eftermiddag har jag pratat med mormor och morfar. De ringde för att höra hur vi hade det här nere, de är så gulliga och världens snällaste :) Jag väntar på ett samtal till, men det lär jag nog få vänta på tills på måndag är jag rädd...

Humm vad ska vi se för film ikväll då?? Några förslag?

Solen strålar!

Alltså vilket väder vi har här i Göteborg i dag :) Det är strålande olsken och ja en underbar höstdag. Termometern står på runt 8-10 grader. Man kan ju inte bli annat än på strålande humör! Alla problem blir lite mindre verkliga och livet känns lite lättare :) Och tro mig det behöver jag just nu!

Jag har kört vidare på min effektiva linje om än så har jag saktat ner på tempot lite. Jag har en sak kvar att fixa i dag och den ska jag ta hand om innom kort.

I kväll kan man säga att Alex och jag har vår första riktiga myskväll. Det här är sista helgen inför Alex tentor nästa vecka, men vi ska göra den speciell ändå. Vi har ju kvällarna och man kan ju inte plugga dygnet runt, det funkar inte.
Så ikväll blir det mys i massor! Vi ska laga en av våra paradrätter nämligen vår hemmagjord plankstek, dricka lite gott till det. Sen ska vi ett avsnitt av Psych och titta på en film och bara mysa i soffan :) Det tycker inte jag låter helt fel ;) Det ska bli underbart!

Senare i eftermiddag hoppas jag på en promenad med min älskling i det fina vädret. Vi ska slänga lite skräp och sen gå förbi en affär och köpa persilja och en streemsmak.

Nu ska jag fortsätta njuta! Man vet aldrig hur länge det varar...

Flitiga Elin så här på en fredag

God förmiddag!

I dag har jag fixarbyxorna på. Jag har varit i farten hela morronen!

Telefonen har suttit som klistrad mot mitt öra och jag har ringt bra många samtal redan. Jag har blanda annat ringt alfakassan och frågat hur och vad jag ska göra för att få lite cash från dem. Sen har jag ringt mina arbetsgivare dom jag hade innan jag började plugga hösten 2007, och bett dem skicka arbetsgivarintyg. Och det gick faktiskt över förväntan. Det var ett ställe som de inte var "hemma" på. Men den människan skulle vara tillbaka på tisdag i nästa vecka, så då ringer jag igen.

Nu sitter jag framför datorn och letar efter jobb att söka. Efter klockan slår 12 ska jag ringa till sgs (vår hyresvärd) och påminna dem att vi vill ha de fel som var felanmälda åtgärdade snarast. Och att vi vill ha en ny och hel hylla till kylen (de som bodde här innan oss har pajat den), också det snarast! 

I dag är det också premiär för min rosa klocka som jag köpte på Clas Ohlsson för en massa veckor sedan. Jag skulle börjat använda den för ett bra tag sen. Men när Alex hade hjälpt mig med att ställa in armbandet och allt (det tog en bra stund), så visade sig att armbandet var kasst och jag fick åka och byta klockan. Så jag fick en ny. Och den har i sin tur legat i byrålådan ett tag. Och i förrgår så hjälpte Alex återigen mig med att ställa in armbandet till rätt längd. Och i dag är det alltså premiär :) Nu hoppasj ag på att arbandet ska hålla och inte paja nåt mer!



Jag hade ingen egen bild på den, så det fick bli denna. Men sådär rosa och så fin är den :)

Bla Bla Bla

Vilket krångel det ska vara att få åka till Usa. Kan man inte bara få betala in pengarna och sen sätta sig på planet och åka??
Man måste fylla i en massa blanketter och lägga in personnummer, passnummer och giltighetstider mm. Och nu när vi ska fixa det sista på en av sidorna, så är det nåt fel och vi har suttit här nu ett tag. Så vi lägger ner och börjar om i morron igen. Det finns ju kvar. Gaaahhh

I morron har jag en mastig fixardag framför mig. Jag har mycket att göra. Det är inga roliga saker, men det är nödvändigheter, och då är det bara att sätta sig ner och göra det. Så är det!

Nu ska vi se lyxfällan och slappa av lite.

Trevlig kväll!

My Skin

Jag tänkte berätta för er vad jag dagligen anväder för hudvårdsprodukter.

Jag har oftast blandat lite av varje, jag har köpt ett kitt av en serie och kört så länge den har räckt. Och har den varit bra så har jag har köpt den igen. Men sen tröttnar jag och vill prova nåt nytt.
Det senaste jag hade var ett fullt sett från Dermalogica, och den serien tyckte jag var väldigt bra, fast också väldigt dyrt.
Men nu när jag fyllde år nu i sommras så fick jag en serie från Biotherm av Alex, och den gillar jag! Jag har en hydra-mineral cleanser toning mousse, en hydra-mineral lotion toning water och en auqasource non stop ansiktskräm. Och dem använder jag varje dag. Min favvo är ansiktskrämen, den svalkar och den är dryg så man behöver bara ta pytte lite av den.
Efter jag använt de tre från Biotherm så brukar jag använda No7 protect and perfect beauty serum runt mina ögon. Det är också en superbra produkt! Sen är jag klar :) Smidigt och bra!



Dem är inte bara bra, dem är fina att titta på:D Hehe

NEW





Här ha ni mina inköp som jag gjorde i förmiddags.

Det blev en deo från Vichy. Superbra deo! Den rekomenderar jag.
Concealern från Apoliva fick jag på köpet. Jag har inte testat den ännu. Men den verkar bra :) Haha
Min foundation köpte jag på Åhlens. Den här från Lumene har jag använt sedan i våras och jag tycker den är jättebra. Den matchar hudtonen och är jättelätt att applicera :) Rekomenderas!

En förmiddag på stan.

Hello hello!

Nu är jag hemma. Jag har som sagt varit i stan och försökt få jobbhjulet att snurra lite fortare.
Jag började på Arbetsförmedlingen. Men de gjorde inte mer än att boka in mig på ett möte den 8/11 (det var deras tidigaste lediga tid).
När jag var klar där så gick jag mot Nordstan. Jag skulle till Apoteket och köpa en ny deo och hämta ut p-piller. När jag skulle betala så kom jag på att jag hade några kuponger i plånboken. Och jag hade sånn tur attde gällde på just de här Apoteket :) Så min deo blev 20% billigare och på köpet fick jag en Concealer från Apoliva. Det gillar vi!!

Sen gick jag vidrare in i Nordstan. Jag fick ett ryck och gick in i flera butiker och frågade om de behövde extrapersonal eller om de sökte nya medarbetare. Det var ganska segt och jag fick många nej, men på ett ställe fick jag napp, där fick jag lämna mitt CV.
Sen sprang jag in på Åhlns och köpte mig en ny foundation från Lumene. Sen tog jag bussen hem igen.

Nu har jag ätit lunch. I dag blev det sallad och köttfärssås. Köttfärssåsen var riktigt god :) Mumms mumms!

Nu ska jag arbeta vidrare!

Lets go!

Nu beger jag mig ner på stan. Jag har lite saker som ska fixas.

Nu kör vi så det ryker!!!!

Vad händer egentligen??

O herre gud!!!
Vad är det för stolpskott som har samlats i Bonde söker fru!! Har de bara valt ut alla knasbollar som både ser, för sig och tänker helt udda. Ja det är fasen pinsamt att titta på, nästan plågsamt. Stackars människor.  De ända som både ser bra ut och verkar vanliga och socialiserade är den unga killens tjejer. Nej nu ska jag väl inte vara sån men jag kan inte hjälpa det. Och jag slår vad om att jag inte är ensamen!

Den lungna men något irriterande pianomusiken har nu bytts mot hög dunkade och völdigt irriterande hårdrock!!! Gahh jag tycker inte om mäniskor som låter så högt! Varför måste man spela så högt så man medvetet stör andra??? Jag fattar inte det iaf!!

Nu tar vi kväller för i dag!

I morron så ska jag bege mig ner till stan och fixa lite grejer på arbetsförmedlingen och apoteket mm. Det blir en liten fixardag helt enkelt. Och det innebär att det går ut pengar ur min kassa, och det känns inte lika bra, men i bland (har jag lärt mig) att man måste spendera, även fast man inte vill...

Noice!

Det är inte varje dag man har ett livs levande piano konsert live, i vardagsrummet!
Men i dag är en sådan dag. Grannen ovanför kör stenhårt på pianot just nu och det låter, kan jag lova. Det låter faktiskt nästan bra! Det är väl nåt klassiskt skit :P Det är ju inget oljud, men det är ändå lite störande att det är så högt, när man ska se på tv tillexempel.

Yes så är det ibland!
Annars så har jag varit lite huslig så här på eftermiddagen. Jag har städat lite, putsat speglar och dammat mm. Sen har jag snyggat till och möblerat om några ljuslyktor, bytt ljus och fyllt dem med dekorationssand mm.
Sen har jag faktiskt tränat lite. Jag har gjort situps och lite plankan. Och det känns faktiskt bra :)

Alex ringde för en stund sedan och sa att han skulle komma hem tidigare än vad han räknat med :) Gött gött!!


Goodies in my mailbox

Så har Alex åkt mot skolan igen. Och han kommer inte hem förrens efter sex jag kanske till och med sju :( HAn har en redovisning nu vid 13 och sen var det nåt mer och efter skolan är slut så skulle han åka och träna. Men när han kommer hem så är maten färdig och han kan slå sig ner och ta det lungt! Jag är bara för gullig :P

I dag ringde det på dörren! Varje gång det ringer på dörren så blir jag livrädd! Jag är inte uppväxt med att nån ringer på dörren. Man knakade eller gick rakt in. Ocvh man visste i regel alltid vem det var som kom. Hemma hann man också se bilen åka ner, människorna kliva ur bilen och se dem gå mot dörren. Och man hade en stund på sig att betsämma sig för om man ville öppna eller inte.
I Nässjö så blev dörrklockan en symbol för hemska och lustiga saker. Nästan alla gånger det ringde på dörren i Nässjö (förutom när man visste att familjen eller en kompis skulle komma) så var det en galen nerknarkad tant, jehovas vitnen, arga grannar eller nåt annat skit.
Så i dag när det ringde på dörren så hoppade jag högt! Och min första tanke var (som den alltid är när det ringer på dörren) Vem vill mig nåt och vad är fel?? Jag smög tyst ut i hallen (som jag alltid gör) kollade försiktigt i "ögat", och såg att det var brevbäraren. Pjuuhh tänkte jag och då kunde andas ut.

Brevbäraren hade med sig ett brev som var förstort för att få plats i lådan. Och det var min goodibag som jag skickat efter. Den kom först hem till Varv, men Mamma skickade ner den hit :) Jag hade skickat efter en prov på Nivea hudkräm och ett prov på en dagcreme från Lumené.
Och det var som sagt dem som kom i dag. Jag visste att det skulle vara prov, men burkarna var mini små! Ganska söta faktiskt. Nivaan åker rakt ner i min väska, perfekt size att ha med sig. Ansiktskrämen är perfekt när man ska på semester eller bort en kotare tid, eller när man bara vill fixa sig lite fraiche. Så nu ska vi testa dem!




Ni ser ju hur små de är, de får plats i min handflata. Söta små burkar!

Vintern är på väg!

God morron mina kära läsare :)

Jag var riktigt seg i morse när klockan ringde. Kände så där för att gå upp, men man måste ju!

Alex och jag spenderade gårdagsvällen hos Alex kompis Fidde. Fidde hade hanns kompisar där och vi kllade på Holland - Sverige matchen. ska man vara ärlig så vad det väl bara Alex, Fidde, Fiddes kompis Olle och jag som var intresserade av matchen :) De andra pratde mest skit, haha :P Det var vldigt trevligt trots att matchen var värdelös. Jag förstår inte hur ett mittbackspar kan var så otroligt dåliga! Majstorovic såg ju inte ens ut att bry sig i vissa lägen, väldigt dålig inställning. De sög helt enkelt, enligt min uppfattning! Resten av det Svenska laget var ju inte heller bra, det var för dåligt helt enkelt!! Vi tog buss/spårvagn hem och vi var hemma vid kvart över elva.

I dag så är mitt schema tomt igen. Alex är hemma och pluggar nu på förmiddagen. Han ska vara i skolan efter lunch. Jag ska scanna arbetsmarknaden och laga mig lite mat. Sen är jag sugen på att smygstarta träningen lite. Kanske lite situps och rygg, lite armhävningar mm. Låter mycket intressant :)

I dag straxt efter åtta så var det en halv grad ute! En halv grad! Det är ju inte klockt vad kallt det börjar bli! Burr burr!


My honey is home!

Hej hej!

Nu har jag avnjutit min första portion Brocolisoppa. Och den var precis lika god som smakproven jag tog tidigare i dag. Och min portion av 200 gram inehöll endast 80! Kcal, det gillar jag :) För att piffa till den lite/ fylla ut den, så hade jag i lite keso och några fetaost bitar. Mumms mumms!

Alex och jag sitter i soffan och slappar och äter vår middagag. Han avnjuter köttfärssåsen och han hälsar att den var mycket god <3.
Vi känner oss lite sega så här på kvällskvisten. Alex har haft en låång dag i skolan och jag har varit ovanligt aktiv Men det är snart dags att tagga till igen. Vid sju måste vi åka mot Fidde och kvällens match. Vad jobbigt det lät när jag skrev måste. Det är ju kul och inget måste :) Det ska bli skit skoj :) Om en halv timma är det väl tid att börja byta om kanske.

I dag har vi betalt resan till Lnazarote. Så nu längtar man ju ändå mer!! Den 29/11 bär det av.. Det är såå långt dit :(

Jag är på G nu!

De är mycket matprtat/lagande i dag.!

Först broccolisoppa och nu har jag lagat en stor sats med köttfärssås. Det blev fem matlådor och en middag, perfekt! Jag gillar verkligen att laga mat! Det är riktigt kul, jag vet inte vad jag gör alla gånger men det är lixsom skit samma, för det brukar bli bra ändå :)
Mitt matlagningsintresse har jag ärvt av mormor. Hom älskar att laga mat! Hon brukar komma hem till mamma och pappa och baka bröd och klaga mat jämna mellanrum. Och hon lagar alltid extra fin fredags och lördagsmat :) Precis allt hon lagar är sjukt gott. Hon är riktigt grym! Men mamma är inte sämre hennes mat är prcis lika god :) Mormor och mammas mat är mumma! Jag hoppas jag kan lära mig och bli lika bra som dem!

Nu kom jag på hur mycket jag saknar mormor och morfar och familjen. Jag vill ha besök snart :)

Nu blir det mer matprat. Jag sla gå ut till Willys och köpa nötter till Alex. Men först måste jag ta reda på koden till bankkortet kort. Tur att jag vet vart jag har det :)



Mmm fredagsmys mat :)

Homemade soup :)

Nu är den färdig :) Min mycket goda broccolisoppa :)
Den var busenkel att göra tog ingen tid (knappt) och den smakar mycket gott!! Men det kanske bästa av allt är att den innehåller nästan inga klaorier, så den här kan man äta med mycket gott samvete :) I like it!
Den håller på och svalnar nu, den är så fin :P



Okej den är mörkgrö och den färgen gör sig aldrig bra på bild. Men det spelar inte så stor roll, för den smakar mycket bra :) Skit gott för att vara ärlig!!

Yes jag är stolt över min soppa :)

Kval tisdag!

God morron :)

I dag gick jag upp redan halv åtta! Alex skulle åka till skolan och jag hade redan legat vaken en stund, så vad skjuttan tånkte jag. Jag går upp. Så nu är frukosten i magen och jag är redo för dagen.

I dag har jag faktiskt en del att pyssla med. Jag ska städa färdigt vår lägenhet och det lär ta en bra stund! Sen ska jag testlaga en nytt recept på en broccolisoppa. Javisst vet ni, jag äter broccoli nu :D Efter jag lagat soppan så ska jag laga en stor sats med köttfärssås. Jag tänkte också börja kolla på bussbiljetter hem till den 22/10 och på tågresa tillbaka. Jag hoppas på billiga biljetter!! Sen ska jag ut till willys och handla lite nötter till alex. Och givetvis kolla över arbetsmarknaden!
Ja detta borde väl hålla mig sysselsatt i dag va :)

I kväll ska vi till Alex kompis Fidde och kolla på Holland - Sverige matchen. Det ska bli riktigt skoj att träffa lite nya människor :) Bredda kontaktnätet lite.

Hoppas på att telefonen ringer i dag!

Storhandling och städning

Nu har vi gjort vår första handling på Ica kvantumMunkebäck. Och det gick väldigt smidigt. Det tog väl ca 20 min enkel resa. Vi får göra ett byte på vägen, men bussarna går ofta så man behöver inte vänta länge. Och det här Ica Vvantum är bra. Det finns dock inte så mycket "övrigt" som det i Nässjö hade. Jag skulle till exempel ha plastfickor i dag, men det hade dem inte. Men allt i matväg fanns och det var en trevlig butik. Så dit kommer vi åka och veckohandla i fortsättningen. Fast vi kommer nog handla mjölk och yoghurt mm som blir väldigt tungt på Willys så slipper vi släpa så mycket. Det skiljer typ inget i pris,så då gör det ju ingen skillnad!

När vi kom hem så satte Alex i gång med att städa toaletten medans jag packade upp alla varor. Nu glänser toaletten så fint. Det känns väldigt skönt att få göra rent och få bort all skit från de som bodde här förrut!! När jag var klar med handlingent så började jag städa köket. Och varje gång jag börjar städa så hittar jag en massa ställen som är smutsiga och äckliga. Jag är så förbannad på de som bodde här innan!!! De har inte gjort ett piss! Skiten dryper från dörrkarmar, skåpsluckor och kysknappar mm. Och då är det inte damm utan intorkad skit. I hate them!!

Nu ska jag kolla färdigt på New York fruarna. Det är inte alls lika bra som de andra fruarna,  men det går att titta på  :P

I dag kom min nya laddare till min dator. Och den funkar bra, så nu hoppas jag den håller i måånga år!

Trevlig kväll på er!

Tankar..

Jag kom just på att i har det gått tre veckor sedan jag opererade mig. Det innebär att det bara är tre veckor kvar tills jag får köra på och träna igen. Kanske till och med bara två veckor, om det ser bra ut :)
Fasen vad bra det känns! Jag tror att när den här veckan har gått, så kan jag bege mig ut på promenaer igen :) Härligt!

Jag berättade för er i förra veckan att jag kanske skulle åka upp till Jönköping och min förra klass tentafest den 22/10. Men nu var tydligen tentan mellan 16 och 19. Så det blev lite tight tyckte vi. Så jag kommer inte åka dit, tyvärr. Vi ska ta en helg istället då Isabell och Mia kommer ner hit, så hinner vi umgås en massa med :) Det kommer bli bra!

Jag såg senaste desperate för en stund sen. Det var bra :) Jag gillar desperate! Det jag inte gillar lika mycket är att solen lyser rakt in på min tv, Så man ser ingenting! Bilden är i princip enbart grå.. Yayy

Lunch was good

Solbrillorna sitter fortfarande på näsan. Det är varmt här i vardagsrummet! Solen verkliugen gassar och himlen är klarblå! Gud jag älskar sådana här dagar :)
Men det lustiga är, går jag till köket eller till det lillarummet, så är det kallt??. Fördelen är dock att jag kan kyla av mig när jag känner för det :)

Alex och jag hann precis äta lunch innan han var tvungen att bege sig mot skolan och nåt seminarie. Men när han kommer hemigen så har han med mig min nya laddare till min dator :) Wiiee. Men tills dess så ska jag väl klara mig bra ändå. Men jag har inte så mycket att göra. Och jag vill inte sitta vid datorn 24/7. Japp det ska väl lösa sig det med, antar jag.

Ilandsproblem efter ilandsproblem :)

Nu är det lite nervöst!

God morron!

Jag sitter i soffan med solbrillor på. Solen forsar in genom fönstret och det är bastu i vårt vardagsrum! Men det är ju alltid trevligt med lite sol :)

Så här på förmiddagen så har jag ringt till försäkringsbolaget och anmält min operation och mitt ärr. Men annars så är det ganska lungt. Jag ska ringa och boka en tid för nya p-piller, men mycket mer är det inte för nu.

I eftermiddag när Alex kommer hem så ska vi ta bussen till Ica Kvantum och storhandla. Allt är typ slut och vi har också insett att det är massor vi saknar. Ett roligt exempel på det var när vi gjorde brunsås förra veckan. Den smakade precis som brunsås, men det var vit/gul och såg inte så trevlig ut. Det kändes väldigt konstigtatt äta något som så ut som nåt helt annat.
Sen när vi kommer hem så är det städtajm. Det är väldigt skkitigt här inne. Så det är lika bra att göra en storstädning.

Alex har sina tentor nästa vecka. Så hanns helg är vigd åt plugg, plugg och mera plugg. Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på. Jag kan inte sitta inne och glo på tv en hel helg. Och än får jag inte ut och springa. Men jag kanske kan fuska lite och ge mig ut på en långprommenad. Situps och armähvningar funkar ju faktiskt nu :)
Jag är sugen på att hitta på nåt. Lina kanske har tid att ta en fika med mig :) Jag skulle också vilja åka ner till stan och shoppa, men det är ju uteslutet nu när jag inte jobbar. Vad mycket det är man vill. Stackars lilla hjärna som får hantera alla viljor..

På tal om jobb, så sitter jag här och stirrar på min telefon. Jag väntar påatt den ska ringa. Tänk om den inte ringer, Usch då gråter jag.. Nej, jag håller alla mina tummar! Jag kommer inte vara mer än två meter från min telefon de närmsta två veckorna!



Massa mys :)

I dag har vi haft en riktig slappsöndag.
Alex har legat i sovrummet och pluggat och jag har slöat i soffan. Ja okej, Alex söndag kanske inte var lika slapp som min :P

I allafall så har jag inte gjort så mycket vettigt. Jag lagade ju mat och en massa matlådor till Alex. Sen var jag så rastlös så jag började städa (friviligt). Men jag saknade mina wipes, så jag kunde inte göra färdigt. Det får bli morrondagens projekt.
Jag har också spenderat eftermiddagen med att kolla på en massa tv serier. Eller jag har snabbspolat mig igenom dem. Jag fastnade aldrig riktigt för nån, så då fick det bli lite av varje.
När Alex hade pluggat färdigt så bestämde vi oss för att vi skulle bada skumbad :) Men vi hade inget badskum så då passade vi på att gå ner till Willys, vi saknade ändå mjölk och lite annat. Men Willys hade tyvärr inget badskum :( Så vi fick bada med en massa schampo istället, det löddrade nästan lika bra. Men det var riktigt mysigt, väldigt trångt, fast mysigt :)

Nu blir det soffhäng för Alex och mig resten av kvällen :)

Ha det bra!

Cooking time

Nu har vi ätit lunch.
Jag har stått i köket den senaste timman och lagat mat till min kära älskling :) I dag lagade falukorvsgratäng. Och det blev en riktig hit! Alex tyckte det var jätte gott :) Jag hittade ett recept på internet som jag modifierade för Alex tycke och smak. Och det blev riktigt bra :) Själv fixade jag mig en sallad, mumma :)



Så här såg det ut innan den åkte in i ugnen.



Och så här såg den ut när den kom ut. Hållet som är borta ligger på Alex tallrik :)

Och det bästa av allt. Det blev så här många matlådor.



Nu har han matlådår för ett tag framöver :)

A good night!

God morron!

Det var en bra kväll i går :)

Vi började med middag hemma hos Alex kompis Gabriel. Där bjöds på fläskfile i ugnen :) Det smakade riktigt bra. Sen gick vi vidare till Alex föredetta klasskompis Emma. Hon bodde i en studentlägenhet på 25 kvadrat. Så det var trågt :P Vi var lagom många så, vi fick plats iaf :) Förutom att sängen brakade så var det en riktigt lyckad kväll :) Jag träffade många av dem som Alex umgicks med i jönköping, så det var kul att få ett ansikte bakom namnen. Och alla var jätte trevliga. Det var en riktigt kul kväll!
Alex och jag hade världens flyt när vi skulle hem. Bussarna och spårvagnarna klaffade perfekt så vi var hemma på 27 minuter :) Istället för på en timma som vi trodde det skulle ta. Och vi slapp åka över och byta på hissingen, det var väldigt skönt! För på hissingen vill man tydligen inte vara på nätterna.

I går så blev det lite av en "vad kan jag rota fram i garderoben outfit" Men den blev riktigt bra :)



Toppen är köpt på MQ för mer än två år sedan, den är från märket Stockholm. Den premiäranvändes igår.
Kjolen är från Gina Tricot
Strumpbyxorna är från Lindex. Tror jag köpte dem för fyra årsedan och det var första gången jag använde dem i går.
Bootsen är från märket Sixtyseven, köpta på Eurosko.
Klockan är från Ur & Penn
Armbandet är från MQ, det fick jag i julklapp av Alex mamma Marie
Örhängena är från Lindex

I dag blir det en lugn och skön söndag. Alex har en massa plugg,så han låser väl in sig i sitt lilla pluggrum. Det börjar närma sig tentor. Jag tänkte laga lite mat och ta det lungt helt enkelt :)

Dress me up!

Hello :)

Nu är det snart dags att börja svira om och fixa frillan. Vi ska till Alex klassis Gabriel innan och äta mat. Så vi ska vara där halv sju. Då måste vi nog åka här ifrån vid 18 tiden. Och klockan är ju 17 snart!

Vi fick våra första besökare i dag :) Det var två av alex klasskompisar från Jönköping, de träffar vi för övrigt i kväll igen. Så vi har suttit en stund nu och pratat och fikat upp den sista äpplekakan. Trevligt.

Nej nu är det partyhumör på :)

Vi hörs!

sunny saterday :)

Go middag!

Jag är mätt och belåten. Alex och jag avnjöt för en stund sen lite lunch. För mig blev det resterna av ugnsgrönsakerna från igår, sallad och rödcurry kyckling. För Alex blev det ugnspannkaka.

Nu ska Alex åka ner till systemet och järnia och handla lite. jag skulle följt med. Men jag känner att mitt knä är lite ansträngt efter allt gående vi gjorde igår. Jag får gå lite snett med foten för att avlasta vaden och då har visst baksidan av knät börjat ömma lite. Men jag har smörjt på lite zoon, så det ska nog bli bättre snart. Så jag stannar hemma och vilar. Vi ska ju på galej i kväll så det kan ju vara bra att vila lite.

Jag tror jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Det finns inte så mycket att välja på. Så det får nog bli samma outfit som jag hade när jag var på lagfest med Boren för några veckor sedan. Kanske att jag tar en annan topp/linne till. Vi får se, vi får se :) Jag lägger upp en bild innan jag åker i kväll.

Vila var det :)


Bilder och dagens planer

God moron :)

Jag måste börja med att be om ursäkt till Alex mamma och min mamma. Jag lovade ju att jag skulle lägga ut bilder på vår nya matta mm igår. Och det blev aldrig av, så förlåt. De kommer nu istället :)

Alex och jag har startat dagen med sovmorron och mysfrukost :) Nu så sitter jag i soffan och myser vidare :)
Min laddare till min dator, la i princip av helt i går. Så det var bara att beställa en ny :/ Och det känns sådär roligt med tanke på att den kostar typ 500 kr!! Helt sjukt ju, men man måste ju ha en.. Men Alex har iaf lyckats med att tejpa fast den, så för nu så är den laddad och fungerar. Jag hoppas den kan hålla ut tills på måndag, då dennya kommer!

I dag så hade vi tänkt åka ner till Olskrokstorget och besöka systemet, sen tänkte vi åka förbi järnia (ligger på samma ställe) och köpa grövre skruvar till våra hyllor.
Sen i kväll är det party time :) Vi ska till Johanneberg och festa med Alex nuvarande och gamla klassisar. Jag tror det kommer bli riktigt trevligt! Jag vet bara inte vad jag ska ha på mig??

Nu till bilderna :)



Ser ni hur bra det blev:) Och den är supermysig för fötterna :)
Mattan kostade 899 på Ikea, riktigt bra pris för en så fin matta!



Här ser ni lite av allt. Det matchar varandra liksom :)



Det är ju så fula golv i lägenheten (Slitna plastmattor). Så vi ville försöka flytta fokus från dem till något annat. Så vi köpte den här mattan (Ikea 199 kr!!!) och la i hallen, och det blev super bra :)



Det här är väl inte heller sveriges bästa bild. Men ni kan se funktionen. Det blev så mycket sladdar från spotlightsen, så vi köpte två lådor. Varav en använde vi till att gömma alla sladdar i. Och det blev riktigt snyggt:)
Den andra fungerar som "pennskrin".



Här ser ni mina inköp igår.
Den ena är såklart tröjan, den är från HM och kostade 99 kr. Jag älskar markerade axlar! Den sitter jättefint.
Det andra är galgen. Jag köpte ett 10  pack på Åhlens. Jag gillar smala galgar, kläderna hänger snygt och man får plats med mer kläder i garderoben :)

Så där har ni det. Det börjar bli klart här hemma :)


Friday update!

Hej hej :)

Oj vad klockan gick!

Nu mina vänner tänkte jag berätta för er vad jag har pysslat med i dag :)
Jo jag har ämligen varit på en arbetsintervju på Zara i här i Göteborg :) kul va :) Jag såg en annons i måndags förmiddag, så jag skickade in en ansökan. Samma eftermiddag så var annonsen borttagen. Sen igår på eftermiddagen så ringde de och frågade om jag var intresserad av att komma på intervju i dag. Och det var jag ju såklart. Så klockan kvart över tio i förmiddags var jag där. Det var en gruppintervju, vi var sex personer. Fem tjejer och en kille. det hela tog ca en och en halv timma. Så nu håller vi tummarna för att det går vägen!

Efter jag var klar med intervjun så åkte Alex ner till stan och mötte upp mig. Vi ick en sväng på Nordstan. Jag hittade bland annat en topp på Hm och nya galgar på Åhlens. Sen tog vi bussen mot Ikea. Vår matta kom in i lager igår, så den skulle vi köpa och så hoppades vi på att lampskärmarna vi var ute efter också skulle finnas. Mattan fanns i lager men inte lampskärmarna tyvärr. Men mattan ville vi mer ha just nu så vi var glada ändå. Vi handlade värmeljus, batterier och två förvaringslådor. Sen köpte Alex korv och sen åkte vi hemmåt. Och där är vi nu ungefär.

Jag måste ladda min kamera så jag kan visa er lite bilder på inköpen vi gjorde i dag. Det är så fint här så :)

Det har varit en sån intensiv dag i dag, så nu känner jag mig ganska så slut Jag laddade hårt inflr intevjun i morse och det börjar kännas nu.
Ikväll så ska Alex och jag ha en riktig myskväll. det blir god mat och en film. Som vi har längtat efter våra myskvällar!



Här får ni min dagens outfit.
Bilden är tagen med min mobilkamera. Och ja inte den bästa kvalitén kanske.

Skjorta från Gina Tricot (Ny)
Leggings från Gina Tricot (Nya)
Boots från Hööks
Armband Thomas Sabo
Halsband Snö
Klocka ur & Penn



Alex tog en bild på min frisyr för dagen. Fin va :)

Mystorsdag :)

God kväll :)

Jag sitter här nyduschad i sofan och laddar inför morrondagen. Alex och jag ska åka till Ikea och införskaffa vår efterlängtade matta och lampskärmar (förhoppningsvis). men innan dess så ska vi ta en sväng på stan.
Sen ska jag ju alslöja min lilla hemlis med :) Är ni nyfikna?? Jag skulle vara nära att spricka om jag var er.. Tur för mig att jag inte är er! :)

I dag kunde Alex äntligen hämta ut vår router på Ica träffen:) Nu är den installerad och vi har ÄNTLIGEN trådlöst internet igen :) Wiieehuu :) Gött!

Nu sitter Alex och jag i soffan och kollar på lyxfällan. Vanligt härligt vardagsmys :) Me like it alot!

Fattar ni att vi har bott här en vecka i morrn! En vecka! tiden går fort nu när man börjar bli gammal :D

Feeling good!!

I bland bara händer det!
Det bara händer. Det kommer från ingenstans och bara gören så där skitglad :)
Det bara bubblar inom mig! Jag vet inte vad jag ska göra med det, så jag bara hoppar upp och ner. Det funkar faktiskt :P Nervositeten börjar smyga sig på, fast jag tror det är en bra sorts nervositet

Jag är glad helt enkelt. Men jag vill vinte riktigt avslöja varför ännu. Jag behöver hålla det hemligt en stund till. men i morron eftermiddag så ska jag dela med mig. Då ska ni få hela storyn :) Håll tillgodo.

Nu är avloppet rensat med. Fy vad det stinker/stank när han var där inne. Men förhoppningsvis så ska det ge med sig om några dagar. Han fixade också vår trasiga kran i badrummet. Det var nåt i den som var trasigt, så den blev stenhård att öppna och stänga. Men nu går den så lätt så :) Han skulle komma tillbaka i morron och fixa resten av sakerna som var felanmälda.
Jag har spenderat eftermiddagen med att städa efter lortgrisarna som bodde här innan oss. De har inte städat överhuvudtaget!!  De har inte torkat av nånstans, varken dörrar, lister, fönsterbrädor ja allt! Det var fläckar och äckligheter överallt! Men nu är de borta, tack vare mig. Vad du är duktig Elin. Tack!

Det blev pissdåliga bilder i dag när jag var ute. Ni får hålla tillgodo med en ful bild på mig..


My plans for the day

Hello :)

Nu är jag mätt och belåten. I dag blev det köttfärslimpa (utan sås) och grönsaker, feta och keso till lunch. Mumms! Jag är så nöjd så :) Jag tog en bild på min mat. Men jag insåg att ni inte skulle uppskatta den lika mycket som jag gör (ni skulle säga att det såg äckligt ut) så jag sparar den för mig själv :P

Jag har sysselsatt mig ganska bra nu under förmiddagen. Jag har tittat på avsnittet av plastikkitrurgerna som jag missade i går. Sen har jag oljat in halva skärbrädan. Jag ska gå på andra halvan senare i eftermiddag. Jag har rensat och satt in papper och räkningar i pärmar. Jag har organiserat Alex nattduksbordslådor. Han hade bara öst ner sakerna, så de låg huller om buller. Och det såg så illa ut, så jag strukturerade upp det och vips så fanns det en massa plats över :) Jag kan nästan trorlla! För en stund sedan så skickade jag in en ansökan till ett jobb.

Jag sitter och funderar på vad dagens promenad ska bli för en. Jag kan ju inte vara inne en hel dag. Jag funderar på om jag skulle gå och se hur långt vårt bostadsområde med oranga hus sträcker sig. Det kanske finns nåt att upptäcka :) Jag ska ta lite bilder med min mobil, så ni får se hur vi bor här. Jag har varit lite dålig med bilder, nu ett tag...Förlåt. Jag skyller på kryckorna :P

En orolig natt, men en dessto trevligare morron :)

God morron!

Jag har parkerat mig i soffan framför nyhetsmorron. Just nu intervjuvar de Bingo Rimér, har är ganska intressant att lyssna på.

I natt har jag bara drömt mardrömar och jag har sovit riktigt oroligt. Så när Alex klocka ringde i morse, så hoppade jag med upp. Det kändes inte så lockande att ligga kvar själv. Så medans Alex stod i duschen så fixade jag frukost. Alex drog i väg till skolan för ca 20 minutyersen. Så nu ska jag väl sätta igång med mitt.

I dag kommer förhopningsvis sgs och fixar våra avlopp. Sen ska jag mejla Halebop om våra abonemang, vi har hittat ett inom Halebop som är billigare. Så vi vill byta det, hoppas det går! Jag tänkte också ge mig på att olja in vår nya skärbräda. Jag ska se om jag kan limma på två gummitassar som har lossnat från min dator. Annars så är nog att göra listan något kortare i dag.

Mitt batteri till min kamera har lagt av helt nu. De håller för typ fem bilder sen är det slut. Jag har haft minkamera sedan juken 2007, så det är väl egentligen dags för en ny och bättre. Men det är inte riktigt rätt läge nu. Så alex har hittat en sida där man kan köpa ett nytt batteri för under 100 lappen. Så det får nog bli ett sådant. Det är så tråkigt att inte ha en fungerande kamera! Så det blir nog att beställa ett i kväll.



Nån mer än jag som lägtar fter sol och värme??

I dag entrade jag fas två :)

Så där nu fungerar bloggen igen!

Vad styr ni med? Jag ser på bonde söker fru. Än så länge så har mina förväntningar överträffats, så det kan nog bli ganska intressant det här :)

När Alex kom hem från skolan så gav vi oss ut på ett litet mini äventyr :) Vi tog bussen ner till Ica Träffen. Alex hade fått två brev/paket som han skulle hämta ut. Det ena var vår raoter som vi hade missat att ta med oss i flytten och det andra var nåt som Alex ska ha till sin dator. Men när vi kom dit så var deras postdator trasig, så vi fick vända hem igen. Förhoppningsvis så fungerar den i morron. Det skulle vara väldigt skönt att ha trådlöst internet istället för att dela sladd.

I dag så har jag plockat bort min klisterlapp för mitt ärr. Och det ser riktigt fint ut :) Jag byte ut "stripsen" som satt där mot nya. Så nu hoppas jag att det fortsätter att läka lika fint! Det här ärret är lite kortare än det andra. Men det gör ju ingenting. Det hade varit värre om det var längre.



Så här ser det ut just nu. Och det kommer bara bli bättre!


Vi hade ju tänkt åka till Ikea i morron. Men Alex hade massa skolsaker att fixa med, så vi får ta Ikea på fredag förmiddag itället. Men mattan ska väl inte hinna ta slut på en dag va?? Nej, det tror jag inte.

nu tar jag kväller här. Ha det bra :)

Vidrigt, äckligt, ja fy!!!

Fy fan vad vidrigt!
Det var tur att jag valde att fila fötterna innan jag åt lunch, annars hade den garanterat kommit upp igen!

Men jag tar det från början. Nu på förmiddagen fick jag äntligen arslet ur vagnen, jag har sagt att jag ska fila mina fötter hur länge som hellst, men inte gjort det. Som sagt i dag blev det gjort. Och de blev jättefina och mjuka.
När jag var färdig och skulle släppa ut vattnet ur badkaret så kände jag att jag blev blöt om fötterna, jag hade då fötterna på golvet utanför badkaret. Och vet ni vad! Istället för att vattnet rann ner i avloppet så rann det rakt ut på golvet! Det var vatten blandat med nåt svart Så himmla vidrigt.
Så jag ringde genast till bovärden och sa att det här får ni komma och fixa. Så förhoppningsvis så kommer de inom en snar framtid!! Annars så ringer jag och tjatar!
Jag passade också på att klaga på städningen, eller bristen på den. Men det kunde de inte göra någonting åt. Så tamt!! Och dåliga ursäkter. Men jag spännde mina muskler och lät irriterad (för det var jag) så medelandet gick fram iaf.

Nu på förmiddagen så har jag tagit hand om tvätten, diskat, gjort mina fötter fina, mejlat om mina betyg, fixat lite med vår ekonomi, sett senaste avsnittet av one tree hill och nyss så stoppade jag i mig lite mat. Jag har också smsat Lina, så nu väntar jag på svar :)

Vad händer nu?

Det blev morron i dag igen.

God morron!

I dag lyser tyvärr solen med sin frånvaro, men det är varmt ute ändå :)
Jag gick upp vid åtta i dag, men jag var så sjukt trött! Men det var bara att pallra sig upp, det blir ju inte bättre för att man ligger och drar sig. Nu har jag ätit frulle och fixat i ordning mig.

I dag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag ha lite småsaker att fixa, typ ta hand om tvätten, skicka efter mina betyg från ihh, fixa lite med vår ekonomi och sen ska jag höra av mig till Lina.
Lina och jag gick i samma klass i högstadiet. Hon jag och Lisa var bästa vänner :) Men sen gled vi i från varandra tyvärr, men vi har hållit kontakten lite då och då. Och nu har Lina flyttat till Göteborg hon med, så jag tänkte ringa och fråga om vi ska ta en fika nån dag :) Vi har lite catching up to do.

I kväll börjar Bonde söker fru igen. Undra om den här säsongen är nåt att ha? Jag tycker det har sakkat lite de senaste åren. Karl-Petter och grabbarna var roligt att följa. Men de senaste har varit så där. Hoppas de har några roliga bönder med i år!

En bra kväll!

Nu är Alex hemma igen :)

Man jag har haft en mysig hemmakväll. Jag har kollat på tv och prtatat med folk på msn och facebook. Så tiden har flugit förbi :)
Jag pratade bland annat med Isabell som jag gick i samma klass med i Jönköping. Och tydligen vankas det tentafest den 22/10. Så den ska jag försöka se till att kunna gå på :) Det skulle var så skoj! Jag hoppas verkligen att det kan bli av!

Nu ska jag förbereda mig inför natten. Jag är så sjukt trött om kvällarna nu förtiden. Det blir sporten och sen sängen!



God natt på er!

En riktigt härlig dag :)

hellu!

Eftermiddagen har gått så jäkla fort!
Jag tog bussen bort till stabbetorget (lustigt namn). Där besökte jag apoteket och ica nära. Jag kom hem med ett par diskhandskar, hallonsyllt, "refillgrejer" till diskborsten och från apoteket blev det tejp till mitt ärr, inte så upphetsande. Jag rekade iaf att det inte ligger alls långt bort från oss och att de har en pzzeria, så den ska provas inom en snar framtid.
Sen bokade jag en tvättid. Jag hade sån tur att det fanns en mellan 16 och 18 nu i kväll. Tvättstugan är jättefin och ren. Maskinerna är nya och super heigtech, så avancerade att jag missade centrifugeringen på en maskin. Men det var bara ett oar byxor, så ingen större skada skedd.
Annars så har jag lagat en ugnspannkaka till Alex och fixat lite här hemma.

I dag har det varit strålande solsken hela dagen. Och det har gassat in i vardagsrummet. Det är nästan olidligt varmt här hemma när solen ligger på. Men då kan man gå in i köket eller "kontoret", där är det svalt och skönt. Termometern har visat 14-15 grader två dagar i rad nu, man kan ju tro att det är vår ute. Riktigt härligt höstväder :)

Nu har Alex åkt ner till stan igen. Han skulle träffa några kompisar och ta en öl på O´learys. En kompis från Vetlanda kom till Göteborg i dag och, så de ska umgås lite. Han kallas förövrigt för Vetlanda, det tycker jag är lite roligt :)

Nu har jag en härlig "home alone tv-kväll" framför mig :) I think i like it..

Tar mig en tur igen.

Nu är jag mätt! Jag har smaskat i mig rödcurrykyckling med en massa sallad till det :) Mumms mumms. Det smakade så bra!!

Jag sitter och funderar på om jag skulle ta och åka till apoteket och reka min omgivning lite. Det blir att ta busen dit. Det är inte så långt, men jag vill hamna rätt på dirkten :) Om foten känns bra, så blir det kanske en promenad hem..

Nu ger jag mig ut på äventyr! Wish me luck :)

Nödvändiga vuxensaker.....

Men halloy!

Nu har jag fått upp ångan!
Jag har jobbat hårt hela förmiddagen. Jag har ringt till Ikea om vår matta och lampskärmar. Och mattan kommer in på torsadag och lampskärmarna ska finnas i lager, så på torsadg åker vi till Ikea :)
Sen har jag skrivit in mig hos arbetsförmdelingen. Det var sådär kul eftersom det tog sån tid. Men nu är första delen gjord, jag måste åka ner till dem och legitimera mig, sen ska det var klart. Ja det får bli senare i veckan.
Jag har också komponerat ett dokument med alla kommande utgigfer nu och fram tills vi åker till Usa.
Sen har jag betalt lite räkningar mm.
Så ja, det har inte varit den roligaste morronen i mitt liv, men en väldigt nödvändig än.

Nu får jag visst skriva upp en ny datasladd på listan med, för den vägrar att ladda.. Morr, snacka om onödig utgift!

Nu måste jag jobba vidare!

Nu går dagarna bra fort, tycker jag..

Nu är Alex hemma :)

Jag lagade middag tills han kom hem. I dag blev det rödcurrykyckling med nudlar.
Men nu ska han åka igen.. han ska åka till Sats och träna. Jag vill också träna på Sats! Jag vill träna överhuvudtaget.

I dag har jag kollat in vad det är för lag som spelar i närheten här. Och jag har hittat ett :) Det är Qviding som spelar typ ett stenkast från där jag bor. Men jag är lite osäker om de verkligen tränar där eller om de kör konstgräs nere i stan?? Iaf. det vann division 3 i år och spelar alltså i tvåan nästa år. Det låter ju bra :) De verkar ha många spelare i min ålder med :) Jag ska kolla upp om det finns fler lag (det borde det ju) här.

Sen tog jag mig en minipromenad ner till Willys det är ca 100 till 150 meter dit, så det var väl ingen vidare ansträngning direkt. Men jag kollade in sortimentet och handlade hem lite tråkiga städprylar.. Jag längtar tills jag får mer fart under benen och kan utforska my hood lite närmare :)


I kväll är det äntligen svenska Biggest Loser igen! Som jag har väntat!

Jag tror det är det här ni har väntat på?? :)

Okej här kommer en bildorgie på vår nya lägenhet :)

Vi börjar med vardagsrummet.



Nya luckor och ben till tvbänken. Den blev som ny :)



Föster mot innergården. Det ska bli nya lampskärmar här, men de var slut :/






Här ska det bli en ryamatta, men även den var slut :/

Här kommer sovrummet.



Sängen är sig lik



Mitt smyckesträd är på plats :)



min nya smyckeslåda. jag är så sjukt nöjd med den :)



Fönster även här mot innergården

Nu till köket.



Vårt nya matbord (köpte det av syrran) det passar verkligen prefeckt i vårt lilla kök :)



Köket är så mysigt, jag gillar det!



Nu kommer en bild på kontoret. Vi är inte färdiga här inne än.



Vist blev det snyggt med spotlightsen och hyllorna. Vi ska byta till grövre och längre skruvar, det är därför grejerna ligger lite huller om bulle rpå hyllan :P
Här har Alex en superbra pluggplats. Perfekt!

Men ta mig inte på orden, utan kom och hälsa på och se för er själva :D

Nu är molnen här och solen borta...

Mitt glada trallalahumör har dämpats lite ju längre den här dagen har gått. Jag vet dock inte varför??
Jag har tusen saker att göra men jag kan inte få mig att börja med nåt..

Jag har iaf ätit lunch och kollat på desperate. Sen har jag sökt ett jobb. Min fot känns mer svullen i dag och den värker lite, så jag sitter med den i högläge. Det behöver den nog efter att den varit åt fel håll hela helgen.
I dag fick vi fel post igen. Vi får tjejen som bodde här innan oss plus en annan tjejs som jag inte vet vem det är. Det lustiga är att vi inte har fått nån nån post än? Humm, skumt!

Nej, back to reality!

Nu är vi göteborgsbor.. På riktigt!

God morron!

Solen strålar här i Göteborg. Det blåser ganska mycket, men det ser ändå behagligt ut.

Jag har haft en ganska intensiv start på min första vecka som Göteborgsbo. Alex och jag steg upp vid kvart övr åtta (klockan hade stängt av sig, så det var tur att vi vaknade!) Vi åt frukost ihop (Fatta att vi har saknat det!) Sen tog jag en dusch, det var underbart! Så nu är jag fräsch som en nyponros :D

Efter det började jag förbereda mitt telefonsamtal till en potetiell arbetsgivare. Jag skrev ner lite stödpunkter och övade på min presentation av mig själ. Jag ringde alex mamma Marie (Det är hon som har hjälpt mig med den här kontakten :)) och frågade om lite tips. Sen ringde jag. Jag var lite nervös, jag ville ju inte göra bort mig. Men jag tyckte det gick helt okej. Så nu får vi se om det blir nåt. Bara att hålla tummarna!

i dag har jag följande på mitt schema.
Jag ska fota lägenheten och alla framsteg som skett här de senaste dagarna. Jag ska plocka om lite och fixa. Sen ska jag göra en rejäl grovdammsugning och dammning, det behövs efter flytten. Sen ska jag gå ut se mig omkring i mitt nya neighbourhood. Sen ska jag så klart söka jobb!
Ja jag tror den här dagen kommer gå den med :)

Vi hörs!

We live in Göteborg now!

Men hej :)

Nu har vi levt i en inflyttningskoma här i snart tre dagar. Och vet ni? Vi är nästan inflyttade och klara! Vi har tre kartonger kvar i "kontoret". Men annars ser det riktigt bra ut :)
Och vi har hunnit få det så fint här! Köket är jättemysigt, sovrummet lika så. Vi har lite piff kvar i vardagsrummet och "kontoret" Men som mamma tjatat om nu i några dagar "rom byggdes inte på en dag" :P

I morron ska jag skriva några rader om flytten och lägga upp bilder, så ni får se hur vi bor.

Nu ska jag mummsa på lite honungsmelon och banan :)


Trevlig kväll på er här från Göteborg :)

RSS 2.0