Jag klickade nog inte med min core??

Hej på er :)

Sitter i soffan (är nyduschad) med datorn i knät och kollar runt lite. Det har inte hänt så mycket på två timmar. Jag läste på facebook att det blir min uppgift att bidra med två tre-pack majs till avslutningsfesten nästa lördag. vi har ju sverigetema, måste funder alite på om man ska ta det lite enkelt och köra på sverige tröja och en flagga på kinden eller nåt eller om man ska skoja till det lite. Har ju ganska mycket nästa vecka så jag gissar på att jag kör på sverige tröjan. Trpr alex fick några på maxi till vm eller om det nu var em. Inte direkt sveriges offficiella med de duger.

Core pulsen var väldigt lustigt tycker jag. Vi stod på en bräda som kunde röra på sig åt alla håll, lite som en gunga. Den skulle man trycka från sida till sida under hela passet samtidigt som an gör rörelser med armarna. Det var ett mage, rygg och rumpa pass men det känndes absolut inget någonstans. Jag spännde och tryckte och ångade på men det kanskekänns i morron. Vad vet jag?? Combaten var bättre, där blir man ju iaf svettig. Nej nu ser jag fram emot spinningen i morron där har vi tempo och flås, i like. Men jag saknar ändå kännslan av att vara helt slut som man är efter ett hårt fotbollspass. Här har man jobbat och blivigt svettig men jag är aldrig slut.  Det får jag ta tag i. Min filosofi är att man ska vara dygsvett och slut efter varje pass.

Nu tänkte jag skulle ringa till mamma i dag och ta reda på lite mer info om london., hon kanske vet var vi ska bo. Frågade hanna i dag och hon visste inte, ändå är det hon som har bokat :) Jag är lite nyfiken på vad det kostar och så. Måste ju börja planera lite :) Packlista mm


Tacos

I dag var väl ingen höjdar dag när det gäller att känna sig smart men det är en ny dag i morron..

Just nu lagar jag tacos, det ska vara färdigt tills aleex komemr hem vid 16. Och det är redan färdigt så jag har gjort mitt jobb :)  Ja jag vet det är pensionärsvarning på oss igen men ska man hinna äta innan träningen så får det bli så ibland. Vid halv sex ska jag köra core puls och vid halv sju blir det bodycombat. Jag har inte kört core puls innan så det ska bli spännande att se vad det är för något. Tacos är väl inte den sjönaste maten att ha i magen när man ska träna, men det är så gott så då får man stå ut.

I dag blev det sista med London klart. Men jag har redan börjat toklängta! Det ska bli så gött och vi kommer ha så kul :) Shopping shopping shopping :)

Nu är det mat.


nu lyser flitenslampa här igen

Japp så är det. Nu är jag färdig med min sammanfattning av textboken på sisodär 400 sidor, så nu är det bara att börja plugga på det. Gött med en sak ur värden. I dag så lämnnar vi ju in entreprenörsprojektet så då försvinner en sak till :)
Nu tänkte jag räkna i övningsboken. Det är då jag lär mig mest har jag märkt.

Nu har jag suttit vid skrivbordet i kanske två timmar. jag reste mig upp och, aj aj kände av att det finns lite träninsverk i låren. Det känns som jag alltid harträningsverk nuförtiden. I kväll tror jag det inte blir så mycket ben och det kanske är bra, så de får vila lite inför spinningen i morron.

Mitt msn har lagt av. Jag ser när folk loggar ionmen jag kan inte öppna det. det står bara att det är fel någonstans och att man ska försöka igen, vilket inte går. Irriterande!

Måste nog titta lite på alba i dag, kännner hur det brinner i baken på mig.

Glömde bort att delg er infon om att vi köpte en mackpress igår. Alex och jag har gått och längtat efter klämdamackor hur länge som hellst och i går kulminerade det i att vi åkte och köpte en. Oj oj oj vad gott det var :)

Nu ska jag ta mig en banan sen ska jag fortsätta räkan igen.


Lite trött och redo för sängen

Men tjena tjena.

Har spenderat den senaste halvtimman med att titta på one tree hill. Vart tog lucas och peyton vägen?? Vad har jag missat? Det är iaf fortfarande ok,lite storhetsvansinne lider de ju garanterat av men det är bra.

Pumpen var kul och ganska tuff i dag. Jag ökade på vikterna lite. Men om jag jämför med de övriga så ligger jag 2.5 kilo per sida efter, men jag kommer snart i fatt. Jag har ju så klena armar (mamma säger att det ligger i släkten :p) Men mina spiror är starka :)
I morron kör jag dubbelpass, först core puls sen bodycombat. Det blir grejer det.

I morron är det även deadline för entreprenörsprojektet och det ska bli så skönt att bli av med den där skiten. Dagen ska jag spendera framför skrivbordet pluggandes affärsredovisning.

Sporten nu.

Natt natt

varit och handlat

Mat i kylen, bensin i bilen och mat i magen. Då är vi nöjda!

Om en timma blir det träning och det är bodypump på programmet. Annars så blir det en väldigt lugn kväll. Tänkte eventuellt titta lite på alba och göra om lite vi har gjort fel på.

Ja det har väl varit en ganska lång dag och ja har inte så mycket på hjärtat...

Bye

Hej hej

Sitter i skolan och är flitig som en myra :) Alla verifikationer är inne i systemet och nu ska vi kolla om vi verkligen har gjort rätt...
Önska oss lycka till!!!

Sen igen

fasen jag är alltid sen när jag ska åka 8.24 tåget.

Måste dra. Härs senare!

Bye

Sveriges fulaste hem

Ja fult är det men det är inte det fulaste jag sett. Men klart står ju att bara fölr att man är yngre så har man inte bra smak (om det nu var någon som trodde det). Det blir ju garanterat snyggt efter simon och thomas varit där.
Om en timma så börjar mitt favvo program svenska hollywoodfruar. Vet inte varför jag diggar det så mycket men det är kul och bra tv :)

Bodycombaten var kul men jag trodde den skulle vara mer fysisk. Man blev ju inte alls flåsig. Rörelserna under uppvärmningen var svårast, resten var ganska lätt. Jag ska köra igen på onsdag och sen om det är jobbigare då.

Ja då var det kväller och jag har inget mer att skriva.

Bye bye

hej

I dag har jag varit en upptagen tjej. har varit i skolan hela dagen och jobbat med alba projektet och ÄNTLIGEN så släppte det och vi har kommit framåt. Nu finns det hopp :)

Nu håller vi på att grilla kycklingfile, koka nudlar sen blir det sallad och sweetchilisås till det. Vi har även lite aioli kvar som vi ska prova, det kan ju vara gott :)

Vid halv sju så ska jag träna bodycombat :) Det blir dagens höjdpunkt, slappa av och skita i allt skolarbete för en stund.


Nu mat!

Söndagssörjan

Nu laggar internet igen, irriterande!

I dag har jag tyvärr inte hunnit plugga så mycket som jag vill men jag har ändå kommit en lite bit på väg. Det blev ju matlagning mitt på dagen som tog två timmar.
Vid 17 så körde jag spinning, härligt svettigt som alltid:) Sen åkte vi hem och lagade till lite ugnspankaka, det gick fort och krävde lite jobb.

I morron är det ny vecka och nu börjar det närma sig deadlines i skolan. Två och en halv vecka kvar till tenta. Tre dagar kvar till entreprenörsprojektet ska vara inne. Och en vecka och några dagar tills alba ska vara inne. Jag ligger bra till med allt utom alba, det blir fullt fokus på det den här veckan! Vi sitter just nu fast på tre punkter som gör att vi inte kan komma vidare. Utan det måste vara så rätt som det kan bli nu inna nvi går vidare och gör bokslut. Det måste lösa sig i morron annars är vi illa ute. Usch jag sover seriöst dåligt över at vi ligger till som vi gör.

Då är det underbart att komma hem till alex som är så mysig :) Och att åka i väg till gymmet och köra skiten ur sig, det gillar vi starkt! Där sumerade jag mitt liv :P

Dags att gruppera om och lägga i den högsta växeln som jag kan hitta!

hello hello

Det luktar lasange i vår lägenhet. Det kanske är för att vi just har tillverkat en. Nu är den inne i ugnen nu och det doftar ljuvligt. Vi har gjort den i en långpanna så det kommer bli en massa matlådor, smart va :) Om tio minuter är den färdig, hoppas den smakar lika gott som den luktar!

När jag inte lagar lasange så pluggar jag affärsredovisning, räknar lite. Det går sakta framåt.
Och snart slår klockan 17 ochdå ska jag köra 60 min spinning :) Det är söndagens höjdpunkt!

Smaklig måltid!

Mumma:)




Hallonsmoothie <3

Det gick upp sen gick det ner

I dag åkte vi bergodalbana genom matchen mot huskvarna. Första halvlek var okej och det såg hyffsat ut. Men andra var inte alls bra och det fanns många trötta ben. Det slutade med förlus 5-0. väldigt stora siffror men det var effektiva och vi missade de lägen vi hade.
Positivt var att jag inte kände något i mina vader. Under uppvärminingen så hade jag några bulor men de masserade henke bort och det kändes jättebra hela matchen. Det blev 90 minuter i dag och det hör inte till vanligheten.

Nu sitter jag här och längtar efter mat. Vi tyckte det var lite tidigt att äta när jag kom hem. men nu börjar det nästan bli dax för lite mat i kistan.
I kväll ska jag inte göra nåt, bara dega i soffan med ett glas vin. Det är livskvallite det!

Jag köpte ny potatisskalare till alex i går. Den gamla tar inte riktigt som han vill längre. Jag köpte en på åhlens, den såg jätte profsig ut. Men den var totalt värdelös, den tog inte alls. Så den får åka tillbaka på måndag. Men jag funderar lite på om man får lämna tillbaka den. Men den suger ju så det borde man ju få.

Nej nu är jag hungrig, då gör jag mat!

God morron vänner

I dag är det en god morron tycker jag.
Ska sätta mig och plugga nu fram till 12 ungefär.Sen ska vi svänga ihop lite ugnstekt falukorv och potatis och vi 13 är det samling  och vid tre är det match  borta mot huskvarna :) Sista matchen då gäller det att ge allt man har kvar. Ja det skulle vi väl ha gjort hela säsongen då skulle vi väl inte ha åkt ur men ja ja. I dag ska vi ha riktigt kul och lira med hjärtat! Seger ska det bli! Jag ska trotsa mina vader, det får gå tills det inte går mer.

På tal om mat (det har varit mycket mat nu ett tag :)) I kväll ska vi äta falsk fläskfilé och klyftisar. Det är vi värda!

Dags att börja pluga då

Då drar vi till london den 15/10 :)

Oj oj oj det var så gott så! Det gav mig flashbacks från när alex och jag inte hade varit i hop så länge och vi brukade laga mat, då blev det ofta aioli, kött och potatis kroketter eller liknande. Nostalgi :)

i morron är det plugg och fotboll på programmet. Sista seriematchen för i år borta mot huskvarna. Vi har revanch att utkräva från i våras. Då gjorde jag mål. Det har inte blivit så många mål i år men så har jag missat många matcher pga sjukdom och andra diverse saker. I morron ger vi det sista vi har, sen fr vi samla krafterna ett tag.

I dag blev London resan äntligen klar! Det ska bli så gött. Vi kommer ha skitskoj :) Mycket shopping och ja vad man nu mer gör på en stadsemester. Titta på big ben kanske :)

I dag tar mamma emot sin guldklocka uppe i stockholm. Det är en stor tillställning med middag , tal och grejer. Grattis mamma :)

trevlig kväll :)

Mat mat mat

Då har vi mat i kylen igen :)

I kväll så ska vi laga sjömansbiff som vi ska steka lite lät, till det så blir det hasselbakspotatis och aioli. En liten sallad ska det bli med. I dag blir det nog inget vin (har ju match i morron) Det fårbli i morron istället.

Nu har äntligen serierna börjat komma igång. Psych har varit i gång i några veckor. Greys kom i går och tydligen så har one tree hill börjat med, förra veckan så nu har jag två avsnitt :) Och ett av greys :) Gött!

Gud vad jag är hungrig, dags att börja med salladen och köttet.


ho ho ho

Vad gör ni?
jag har satt mig i soffan, jag tyckte jag var värd det.
Jag tog tåget hem vid 13.10 sen tog jag en sväng på stan. När jag köpte min skinnjacka så fick man en lott och blev man dragen så fick man det jackan kostade i presentkort på vila. Så jag smet in för att kolla om den lyckliga var jag. jag hade nr 20 och gissa vilket nummer som vann??? Nr 21. Så vad nära var det. Nästa gång kanske..
Nu har jag spenderat någon timma eller två med att städa. Så äntligen efter två veckor så ser vårt hem presentabelt ut igen. Så när som på toaletten, den ska alex ta sen när han kommer hem.

I dag måste vi handla. Kul fredagsnöje va... Men vi kan åka cykel därinne.

Dags att klä på sig lite kläder igen då

Gaaahhhh

Gud vad segt det går... Men nu är vi nästan klara, jags ka skriva några rader längre på samanfattningen sen ska vi bara klippa i hopp det. det ska bi så skönt när det här är ur värden!

Nu verkar det iaf som vi är hyffsat klara för dagen. Blir väl förhoppningsvis hemgång snart :)

Ja, jag hör av mig senare.


It´s on!

Nu verkar det lösa sig med London :) Det blir förmodligen en extra dag, från torsdag till måndag. Nu är det bara boende som ska ordnas sen är vi på G!  Vad kul vi kommer haFy bubblan vad gött :)

I dag gick eva in och ägde fikat. Hon bjöd på jättekladdiga kladdkakemuffins, de var grymmt goda :) Bra eva! Träningen var faktiskt ganska kul och jag kände mig peppad och är taggad inför matchen på lördag!'

Ser ni på lyxfällan? Jag tittar just nu. Och i dag handlar det om de två mest puckade och misslyckade mäånniskor jag någonsin sett. herregud de har ju inget hum om pengar och ekonomi. fasen en träbit är nästan smartare än dem tillsammans. sen har de ett barn och en till på väg. jag skiter i om den kör sig själva i graven för de verkar så blåsta mem de är ju synd om banen, de får ju inte välja sin föräldrar. Vilka puckon!

Alex fick veta sitt nya schema inför nästa period. Det är så sjukt dåligt, vad sägs om 8-18 på en torsdag och 13-17 på fredagar??? Inte en ledig dag och bara massa små pass. Men det är hans sista ordinarie period. Sen i vår så är det ju x-jobb och då kan han styra sin tid lite mer.

God natt på er!


Har huvudet i det blå

Mätt som en plätt och snart är det träning.
Den sista på gräs för i höst. men nu så har ju konstgräset kommit till nässjö!!!!! Så äntligen slipper jag grus i vinter, hurra för det! Då blir det en kort inomhus säsong och det gör ju inte så mycket.

I dag så tog vi ett steg framåt och ja sen stod vi stilla med vårt alba projekt. Usch det känns som en omöjlighet att få i hopp allt just nu och vi har bara en och en halv vecka på oss. Gud hjälpe oss!

I morron ska jag va i skolan hela dagen igen. Då är det tänkt att vi ska göra klart entreprenörsprojektet. Det hoppas jag verkligen vi fixar.

Det finns en massa disk i köcket som måste tas tag i, och jag antar att den lotten faller på mig.. Jag kan ju ta lite ia :)

God morron på er

Känner mig ganska pigg här på morronkvisten, Ja morron och morron är det väl inte längre kanske.

i dag har vi föreläsning mellan 10-12 sen ska vi jobba alba som bara den.

Shit nu såg jag var klockan var. Måste sticka :)

Bye

London calling!

Nu sitter ja i min sköna soffa igen.
Spinngen var jobbig och skön som vanligt. Efter så sprang jag in en snabbis på ica och handlade det nödvändigaste. Självklart så fick jag avstämning men jag hade ju så lite så dt tog ingen tid. Sen så var scanningen bemanad för en gångsskull så det bidrog väl ganska mycket till att det gick fort.
Jag han hem och duscha sen ringde alex och sa att de var framme så då var det bara att åka igen.

Det börjar närma sig den årliga avslutningsfesten/lagfesten i oif. Och i år är det sverigetema som gäller, jag skämtade lite om att jag skulle ta folkdräkten. men när jag tänker lite på det så skulle det vara ganska coolt :) Eller? Farmor har en vet jag. jag får grunna lite på det. det skulle ju vara så sjukt kul att komma i folkdräkt  :) Hehehe

Vet ni vad, vet ni vad????
Mamma, syrran och jag kanske ska till London vecka 42 från fredag till söndag, nice ha :) Det finns dock lite småhinder kvar så som vem ska va hundvakt (pappa är i skåne) Men vi kan nog sätta alex påden uppgiften. Mamma föreslog att blir det inte av nu så kan vi åka efter jul i stället. Men ajg är så sugen att åka nu, det passar perfa in i mtt schema med skolan. Jag har aldrig varot i London, så jag är supertaggad :) Jag är inte inblandad i bokningsprocessen utan det är Mamma och Hanna som sköter det och det löser det säkert :)

Nu får det räcka.

Nu har jag legt ner pluggandet för dagen. Jag tyckte inte det gav så mycket när jag började blanda i hop siffror, min hjärna började strejka. Jag har ju suttit sedan nio i morse.

Vid halv sju ska jag köra 45 min spinning, sen blir det hem och duscha och sedan hämta alex. Jag hoppas att jag ska kunna hinna med att handla efter jag varit på gymmet. Känns lite onödigt och jobbigt att åka ut nu när jag kan ta allt på en gång. Jag kommer ju iofs vara dyblöt av svett och det är ju inte så fräscht men ja jag får piffa till mig lite  :)

I dag tänkte jag slå på stort och laga fläskkorv och potatismos, den är hemmagjord såklart (mamma och mormors mästerverk :)) Mmm det är för gott. Är väl inte det bästa att köra spinning på men det struntar jag i, jag ä sugen.

Då kör vi igen

Då har jag fått i mig lite mat. Bara att gå påt igen.

En liten parantes. Blåser det storm hos er med??

Jag överlevde natten

Som ni kan läsa i rubriken så gick natten bra. Jag sov som en stock och drömmde lustiga saker som vanligt. Tog lite tid för mig att somna men det kan jag inte skylla på att alex inte va där.

Jag bestämde mig för att hoppa fotbollsträningen i kväll för det blir för stressigt när jag ska hämta alex. Jag kör ett pass spinning istället, det passade bättre in med mit schema.

I dag har jag en massa plugg framför mig, jag längtar tills jag har lärt mig mer i det här ämnet och känner mig lite smartare :)

Måste nog ta en tur till affären i dag. Jag kollade in i kylskåpet förrut och det såg inte kul ut. Typ alla frukost grejer är slut och inga grönsaker å så. Det får bli det nödvändigaste.

Vi hörs!

Slappar i soffan :)

Innan bodypumpen börjadee i kväll så lovade jag mig skälv att jag skulle vara lite snällare och inte ta lika tunga vikter som förra veckan. Det gav ju träningsvärk och riktigt ont i sex dagar efteråt. Jag la på samma vikter på benen men jag tog bort tre kilo på armarna. Eller ja tog med mig de vikterna in och jag kanske använde de lättare vikterna två gånger eller så, men det måste ju hjälpa liute mot träningsverken. Det var tungt och det var mycket tempo och varriation, kul helt enkelt.
Funderar på om jag skulle hoppa fotbollsträningen i morron och köra bodycombat istället. Jag ska ju hämta alex i morron i forserum och det krockar lite med slutet av fotbollsträningen. Det blir lite stressigt annars.

I morron ska jag ha en riktigt maraton dag med massor med plugg. Det blir nog mest affärsredovisning. Lägenheten behövs städas och det behövs handlas. Men städa är för tråkigt att göra själv och tar för lång tid och handla är iofs ganska kul men orka bära alla tunga påsar, där kommer alex in så bra :) Så jag tror jag väntar med allt det där till torsdag eller en anna dag. Det är ju inte så att vi svälter eller så, än iaf :)

Sen jag fick min nya dator så har jag inte riktigt vant mig vid va tangenterna sitter å jag trycker fel i bland. det kan va lite många stavfel i mina ilägg i bland och en liten del beror på det resten på att jag inte stavar så bra :)

Trevlig kväll på er





Here it comes.

Dagebs outfit.
Jag fullkomligt älskar min nya jacka. Jag är sjukt nöjd med det köpet :) Mina skinnhandskar från åhlens passar prefa till och så min väska från mq (den syns inte på ilden dock),
Klänningen är från Åhlens, leggings från lindex, sjal från hm, skor från nike. Jackan är från vila om jag inte nämt det tidigare.




Dags att byta om till träningskläder :)

Jobba jobba jobba

Tjena tjena

I dag mina vänner har jag varit riktogt flitig. Mia och jag har suttit med albaprojektet och konterat i debet och kredit och vi har gjort färdigt hela häftet nu är det bara det värsta och det mest omfattade jobbet kvar med att samanställa det till en årsredovisning.

Alex lämnade ju mig i dag, han kommer hem i morron kväll men det känns lite så där att sova alldeles själv. Men ändå lite gött med lite egentid. Men han får gärna komma hem snart, saknar honom :) Jag vinkade av honom vid tåget, det var lite "film" över det :)

I ska jag köra bodypump igen, jag längtar! Det är en riktigt kul träningsform plus att det är svin jobbigt vilket bränner många kalorier, det gillas!

Nu ska jag fixa till mig lite mat.


Bråttom bråttom

Shit nu är jag lite sen igen.

I dag blir det premiärför min skinnjacka :) I love it
Alex åker till göteborg i dag. Han ska träffa sin kusin i dag och i morron är det något med skolan. Jag ska skjutsa ner honom till tåget nu.

Måste sticka.

Bye

Jaja den kommer väl tillbaka

Motivationen flög sin kos i kväll. Jag var inte alls sugen på att lira boll i dag. Men det är väl lite för att allt är kört och alla är lite nedstämda. Aja inte så mycket att bry sig om det är en träning på hela säsongen. Jag börjar bli lite sugen på innomhussäsongen och lite försäsong..
Tänkte jag skulle ringa till sjukhuset på onsdag och sätta lite press på dem så jag får komma in fortare.

I dag passade jag på att byta min skinnjacka till en lika dan men än utan repa på. Den sitter så sjukt snyggt. Kommer nog en bild i morron :)

Nu sitter jag och laddar upp inför svenska hollywood fruar. Det är nästan tvhöjdpunkten i veckan :) Tänkte passa på att blogga innan för under praggramet är det kört. 

Måste kolla upp hur jag går i skolan i morron. I dag irrade jag runt i 20 min innan jag hittade rätt klassrum. Ändå var jag duktig och kollade upp vart jag skulle vara innan men det glömde jag ju bort... Jag skulle gissa på att det är 10-12.

the office

Ooo vilken seg dag. Men nu är den över :)

Har nyss stoppat i mig spagge och köttfärssås och om någon timma är det dags för träning. Den blir väl inte så munter men man får väl bita i hop och hålla fanan högt en vecka till.

Alex har tjatat på mig att vi ska börja se the office, så nu sitter vi och tittar på första avsnittet. Än är jag inte hooked men det kanske kommer. Det ska ju vara en riktigt rolig serie.




Veckans to do.

Måndag:
Plugg
Byta skinnjackan
Skola 13-15
Fotbollsträning

Tisdag:
Alex åker till Göteborg
Skola 10-12
Jobba alba
Bodypump

Onsdag:
Heldag med plugg hemma
Alex kommer hem från göteborg
Fotbollsträning

Torsdag:
skola 10-12
Jobba alba
Fotbollsträning

Fredag:
Jobba entrepernör, sista rycket
Lön :)
Mys mys

Lördag:
Plugg
Sista seriematchen Hff- oif
Mys mys

Söndag:
Plugg
Spinning 60 min

Lite grovtt så där..

ny vecka :)

Fasen det är varmt i vår lägenhet just nu. Det är alltd varmt men nu är det extra varmt.

Sitter här färdig och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan sätta igång med maten. Pensionärsvarning tänker ni men jag ska ta tåget vid tio i tolv till skolan. I dag blir jag där mellan 13 och 15. Innan dess så ska jag förbi stan och byta min skinnjacka :) Så då blir det tidig mat. Nu på förmiddagen har jag suttit och räknat lite och det gick faktiskt helt ok för en gångsskull. Vår lärare har lagt upp en gammal tenta och den såg helt omöjlig ut så jag måste nog lägga i alla växlar jag har...

Har pulat lite med min fotomapp på datorn, organiserat om och lite. så nu ska det förhoppningsvis vara enklare att hitta :)

I dag kör jag på nytt från Lindex, snygg va :)
(Jag gillar minen bäst :P)




Skit skit skit

Jaha det här var ju skit. Ormaryd fick stryk med 2-1 i 90 minuten. Riktigt surt alltså och nu sert dt riktigt surt ut och jag tror faktiskt att dert kan var kört.. Skit skit skit!

En gladare nyhet är att boren tog hem div fem segern och det ger boren dubbeln i år igen. Mycket imponerande. Grattis grattis!

Spinningen var underbar :) O jisses vad svetten rann, jag lovar det var en pöl under min cykel. De år gött :P Jag känner fortfarande av mina armar och triceps men jag hoppas att det försvinner snart för jag ska köra bodypump på tisdag igen! Så de så.

Vad gjorde jag i dag då? Vände mig om i badrummet och skulle ta min handduk. Då vispar jag ner tandborstmuggen med handen och den går i tusen bitar. Yes bara yes. Jag pajade ju tvålpumpen i samma serie för några månader sen på samma sätt, fast då var det iofs mitt i natten. Den var ju inte så snygg och jag hade ju tänkt köpa en ny men kanske inte i morron.

I morron går jag i skolan mellan 13 och 15. Innan dess så ska jag plugga och åka förbi stan och byta min skinnjacka. Sen är det träning på kvällen, jag gissar att den inte bli så värst munter..

Nu ska jag titta färdigt på sporten.

ny router tack!

Det måste vi skaffa snarast, den vi har lägger ju ner titt som tätt. Vi fick ha den igång hela sommaren för att om vi stängde av den så skulle den paja.

I dag har jag suttit fastklistrad vid skrivbordet och pluggat affärsredovisning. Jag pausade för lite lunch och vofflor :) Sen ringde mamma.

Snacka om segt inlägg..

I dag har boren chans att ta hem sin andra serieseger för året. B-laget har chans på div 5 segern om de vinner över mai. Jag håller alla tummarna!

Om en timma sitter jag på spinningcyckeln och kör dagens träningspass :) Jag längtar!


God morron på er!

Frågan är om den är god. Jag har sovit så lustigt i natt, drömt heltokiga saker och legat och ältat plugget fram och tillbaka. Sov iaf bra när jag somnade och när jag vaknade.

Alex och jag lämnde disken ståendes i högar igår, så nu har vi slavat i köcket ett tag för att få det lite rent och snyggt igen. Lite osmidiga som vi var så hade vi inte hällt i vatten i potatisgratängformen så den var extra kul att diska i dag..

I dag så står plugg, äta vofflor, städa och 60 min spinning på programmet. Sen hoppas jag givetvis att jag får glada nyheter från tt-vallen att oif har segrat över värnamo.

Dags att börja jobba då.

Vi håller hög mysfacktor även i kväll

Maten är i ugnen. Det blir potatisgratäng och några köttbitar vi hittade i frysen (tror det är fransyska) Gott ska det bli! Vi hittade en cidersmak till sodastream, som vi ska prova. Den ser god ut :)

Sitter och små tittar på veckans avsnitt av superstars. Jag missade typ en halvtimma av varje. Tycker det programmet är ganska bra faktiskt.

Det blev inget plugg i eftermiddag. Jag råkade se alex garderob och blev jättesugen på att börja rensa så vi rensade ut mssor som alex har växt ur, det var en del. Sen gick vi ner med lite som skulle sparas i källaren. Där fick jag syn på lite lådor som jag inte visste vad de innehöll, så då fick jag rycket och började organisera om lite där med. Alex tappade då bort sitt glada humör och tyckte inte det var alls kul längre. När vi kom upp kom jag att tänka på att det var längesedan jag rensade i badrumshyllorna. Fick bort massor som vi inte andvänt på ett tag. Det tyckte iaf jag var en trevlig eftermiddag.

I går fick jag ett brev från sjukhuset. Jag trodde att det var en tid till ortopeden. Men det var det inte, det var istället ett brev där det stod att jag ska FÅ en tid inom TRE månder.  Men så så stod det att hade man akuta eller svåra problem så kunde man höra av sig. Jag tycker att min problem är svåra. Så det ser väl inte så jätte ljust ut, förhoppningsvis så ska jag ha en tid innan jul. Frågan är bara vad som händer efter det??

Wwwwwooohhhhooooo

Fick nyss underbara nyheter om att Boren krossat kuddby med hela 8-0 och därmed tagit hem div 3 :)
Stort grattis till er! Riktigt imponerande!

Hoppas oif kan göra detsamma i morron och vinna över värnamo och hålla sig kvar i tvåan. Så får vi iaf två roliga matcher i tvåan nästa år.

Men hej :)

Alex och jag satt och pluggade en stund innan vi blev sugna på att lämna lägenheten en stund och se vad stan hade att erbjuda. Det lev iofs bara ett stopp på vila. Jag provade skinnjackan igen och kom fram till att den var ski snygg så den fick följa med mig hem :) Woohoo! Sen åkte vi förbi rusta,öb och willys, vi handlade allt från havrefras till ett sånt där svättskydd som man kan lägga över stekpannan, jättebra uppfining tycker jag.

MEN när vi kom hem och jag skulle fota jackan så såg jag att den var lite repad på kragen, inget som syns jätte mycket men det ska ju inte vara där. Så jag ringde ner och givetvis så hade de hunnit stänga men hon skulle lägga undan en till mig så kunde jag komma in och byta på måndag. Lite irriterande va....



Inte den lättaste att ta en bild på men den är svart annars så ser den ut som på bilden :)

I dag håller vi extra tummar för att boren tvålar till kuddby på bortaplan och säkrar seriesegern i div tre. Det borde gå vägen men man vet ju aldrig när det kommer nerver med i spelet. Håll tummarna helt enkelt!

Nu ska vi äta lite thaisoppa sen ska vi plugga en stund. Sen tar vi nog lördag.


morning!

Vaknade av solen i dag :) Vilket underbart väder, det ser ut att bli lika fint som igår :) Härligt!

Efter två helvetiska dagar av ont i armen så känns det bättre i dag. Nu känns det mer som riktigt träningsvärk än som att något är paj där inne. Det lovar gott inför morgondagens spinning och nästa vecka.

Frukosten är i maen och nu återstår bara att se vad den här dagen har att bjuda på. jag tänkte räkna lite i affärsredovisningen. Sen såg jag en så snygg skinnjacka/imitation på vila i går. Provade den och den satt riktigt snyggt. Den är svart och magkort i mc modell. Tror den kostade 599. Ett överkomligt studentpris. Funderar på och åka ner och prova den igen, eventuellt slå till kanske? Sen joppas jag att det är någon bra match på tv i eftermiddag som jag kan ligga och slö titta på.

Annars så ska jag se till att det blir en sådär härlig lördag som man kan leva på fram tills nästa lördag :)

Hej hej

Så här blev det :)

Fy vad mätt jag är. Har proppat i mig massor med godis och god mat :)
Vi har slöat i soffan framför ett avsnitt av psych, alltså nu som inte sett det än gör det! Det är en så sjuktbra serie. Sen såg vi kenny starfightrer filmen, den var så där. Lite rolig här och där, typ björn gustavssons mini roll.

Nu är det upplösningen i morden i midsummer, jag tror nästan att det äår nya avsnitt. Jag har iaf inte sett dett här avsnittet. Skulle ju var gött om det vore  nya.

Lite pics:

Skål!

Gott gott

Min mat

Alex mat

 

Natt natt


Snacka om fredagsmys!

Nu jobbas det hårt på fredagsfeelingen vill jag lova :)

Vi har var ner på stan en sväng ochjag passade på att lämna in ett halsban och en klocka för lagning. Sedan gick vi förbi lite affärer. Titade in på lindex där jag hittade en jätte söt vit tunika. Hade en 30 procentare så det blev ett riktigt klipp :) P vägen hem åkte vi förbi hemmalväll och köpte med oss varsin godispåse. Det blev mycketr cholkad i min, mumms:)

Nu har vi maen i ugnen. Det blir klyftisar med samirsbiffar och en sås till det. Självklart blir det en sallad med avokado till :) Vi har blandat varsin drink på passoa, det är SÅ mummsigt!

Nu ska vi steka våra biffar och fixa i hop det sista med maten

Trevlig kväll på er!

Nu blir det fredagsmys.....

Då var dagens måsten avklarade. jag kar skrivit en riskanalys till projektatrbetet i entrepernörskap. Sedan har jag gått igenom ett kapitel i affärsredovisningen. Och nyss dammsög jag. Bra då tar vi fredagsledigtl!

Vad häder i kväll då? Förmodligen blir det lite god mat och ett stort glas vin allternativt ett mindre glas vin och en drink. Sen blir det väl slötittande framför tvn eller kanske kenny starfighter filmen??? Det llåter som om det blir en ganska bra kväll ändå!

Nu vill jag göra något, vad som hellst. Kanske skulle prova lite kläder.. Eller åka till rusta och handla något jag inte behöver eller kanske åka till hemmakväll och köpa en liten godispåse???

Det blir ingen träning i dag iaf :( Jag har kört fem dagar i rad nu så jag behöver vila (tråkigt) plus att min arm känns mogo fortfarande. Nu gör det ont vid armbågen och lite uppåt och ner i höger handen. Och självklart i hela triceps, den muskeln använder man tydligen när man skriver för den har värkt hela förmiddagn när skrivit på datorn.

Dags att hitta på nåt..




Fredag morron, mina damer och herrar!

Vilken underbar sovmorron! Alex gick upp straxt efter sex i morse och jag fick ligga kvar til åttta :) Fatta vad lyxigt de nästan tre timmarna var underbara. Jag har sovigt som en stock och vaknade helt utvilad. Fast det var synd om alex som behövde gå upp så tidigt..

Nu har jag ätit frulle, borstat tänderna och gjort i ordning mig. Det stod en hög med dsk i kökety så den tog jag mig an. Så nu har jag inga tråkiga måsten kvar i dag förutom dammsugning, det måste göras. Råttorna är överallt.

I dag blir det mycket plugg förhoppningsvis tänkte jag skulle skriva en riskanalys till ett av projektarbetena sedan ska jag räkna äfärsredovisning. Nu har jag äntligen fått facit så nu kan jag ju se om jag gör rätt :)

Bokade in ett spinningpass tills på söndag, eller jag ska boka två men det var bara det ena som lågute än så länge. Det börjar 17.10 och a-laget spelar hemmamatch mot värnamo vid 17. År lite kluven om ja ska åka och se matchen, det är en mycket viktig match eller om jag ska träna istället... Beslutsångest, får tänka på saken..
Vi har ingen match den här helgen, tråkigt. Vi spelar sista seriematchen nästa lördag borta mot huskvarna.

Hoppasd alex inte kommer hem allt för sent så vi hinner med lite fix och trix här hemma :)

Nu ska jag sätta igång med dagens arbete.

hihi

Sitter och kollart på lyxfällan. Jisses vilka puckon, de har skulder upp över öronen. Snacka om att ha noll koll!

I dag var det riktigt gott fika och min önskan om något kladdigt och chokladigt slog in, det blev kladdkakemuffins :) Träningen var kall och kall, usch vad jag frös. Händerna var som isbitar.
Dagen till ära så var det extra mycket inkast på träningen så jag fick mjuka upp min arm men efter stelnade den till lika hårt igen... Hoppas det är borta tills morgondagen.

Pappa ringde nyss och ville bli guidad till hur man kollar på en cd-skiva på datorn. Det gick ganska bra att förklara och han var hyffsat med på noterna:) Sen när han väl kommit in och börjat titta så komentrerar han varje bild som att jag ser det han ser :) Hehe han är så rolig. Men jag är impad att han kan datorn nu och vet hur man startar den och går in på internet tå så.

Vet ni vad som börjar i morron på trean klockan åtta??? Morden i midsumer :) Å fatta vad gött nu slipper man ha en fredag med bara skitprogram, nu finns det alltid något bra att se. Nu har jag väl sett alla avsnitt men de är ju så bra så dem kan man se igen. Mamma kommer bli sjukt avensjuk för hon har inte trean längre, tror nästan att hon kommer skaffa den nu :P

I dag blir det tidig sängång, måste vila mina blå och ta i kapp lite sömn.

Natt natt

hej på er!

Jisses jag är så trött! Skulle vila ögonen på tåget hem men jag somnade som en stock och vaknade när konduktören (eller vem det nu är som pratar i tåget) Sa att vi var framme i nässjö. Det trådlösainternet fungerar inte så jag får hålla till på alex dator. Jag vill ju ligga i soffan med datorn på magen pch bara ha det gött.

I dag har jag inte kunnat räta ut min höger arm. Det gör så himla ont. Jag hoppas denna träningsverk försvinner snarast.
I kväll blir det fotbollsträning och fika efteråt. Hoppas det blir nåt mummsigt, kladdigt och gott :)

I morron är jag ledig, då blir det sovmorron til åtta :) Så skönt så.


God morron på er!

I dag känner jag mig ganska pigg. Träningsverken i överarmarna har krypit ner i underarmarna så det blir väl en rolig dag i dag..
I dag är det ju torsdag oh snart är det helg, gätt med lite ledighet. Jag kommer väl plugga ändå men fredag och lördagkvällar är ju undrebara. Då man kan bara sitta och slappa med ett glas vin i handen och mummsa på god mat :) Det gillar vi!

Nej nu blev det brottom igen.

Ha en bra dag!

Känner mig lite seg

Shit nu är jag trött i kroppen. Bodypump i går och ett konditionspass med fotbollen i dag. Nu känner jag verkligen träninsverken komma krypande på allvar. Mest känns det i överarmar och lår men det är nog för att kännas vill jag lova. Men det blir nog bara böättre ju mer jag rör på mig, det är min filosofi :)

Kom på att jag inte hade gjort veckans dugga. Så jag stressade igång med det innan jag skulle till träningen men jag hann givtvis inte klart. Som tur var så gick det att spara det jag hade gjort och fortsätta när jag kom hem. Nu är den inlämnad iaf och det gick bra.

Sitter och tittar på grand designs. De bygger hus, väldigt annorlund och coola hus. Bra program, rekomenderas. Har chillat med en gurkmacka, det är för gott alltså :)

I morron kör jag skola hela dagen, iaf fram till 14. Sen blir det hem och laga mat och sedan i väg och träna fotboll. Det blir det femte passet i rad så jag ska ta en vilodag på fredag. Ska in och titta om jag hittar något roligt pass att köra på lördag eller söndag. De har något som heter core plus som man utför på en typ av balansplatta. Det låter kul men det blir fullbokat fort.



Tittade igennom lite bilder från sommaren och hittade den här från mitt examenskalas. Ser den inte helt oemotståndlig ut eller! Den var så himlagod. Marrängbottnar med chokladmosse och hallongrädde i två lager och sedan massor med jordgubbar och hallon på. Mumma! Hittade den i buffe i fall ni blir sugna.

hemma :)

Shit vart tog dagen vägen?? Har suttit inlåst i ett grupprum och jobbat med projektet hela dagen. Usch vad seg det var. Men nu är jag hemma och har mat på spisen och sitter i soffan och slappar så det kan inte vara så mycket bättre än så :)
Jag har fasen inget kul att berätta från dagen....

Om några timmar så ska jag åka och träna. Har grym träningsverk i armar och ben men det blir nog bättre när man får röra lite på sig.

Nu är det mat :)

Träningsvärk!!

Jag har seriösa problem med att lyfta mina armar, det gör så ont. Hoppas det går över fort!

Nu ska jag snart sticka i väg till skolan. I dag ser det ut att vara kallt ute så jag har pälsat på mig en tjock stickad tröja, de är så skön så:)

Nej nu måste jag sticka.

Ha en bra dag

Omringade av miffon

Gud vad är det för människor som bor i vår trappuppgång egentligen?? Nyss när vi kom ur duschen hör vi hur nåon står och rycker och sliter i vår dörr och försöker öppna den. Alex tittade ut genom titthållet och där står en "dam eller tant" kalla det vad ni vill i 40års åldern och försöker komma in. Tillslut ringer hon på men vi öppnade inte den minan har vi gått på förmånga gånger. Efter en stund gick hon upp en våning och provade samma sak där.. Pucko Hurt trög är man när man inte vet var man bor då???

Bodypumpen i dag var underbar. Jag hade glömt bort hur jobbigt och tufft det var. Självklart hade jag ju lagt på lite för tunga vikter med så jag fick slita bra. Det ska jag definitivt köra nästa tisdag igen!

I morron ska vi sätta i högsta växel med vårt albaprojekt. Då är det dags att börja bokföra. 100 verifikationer ska konteras och tillslut bli ett årsbokslut. Jo ja tackar ja. Det blir en heldag.
Sen blir det fotbollsträning på kvällen, gött!

Trevlig kväll på er!

Hej hej

Hemma från en låång dag i skolan. Mycket plugg blev det och nu har vi inte långt kvar på projektet. Tänkte sätta mig och gå igenom en föreläsning så jag har en mindre kvar att göra:) Ska ju göra en dugga i morron och jag har bara gått igenom en av fyra föreläsningar....

Ringde kroppsgurun i dag eller svennes massagepraktik som det heter. Det lät lovande men när ska jag hitta tiden att åka till norrköping?? Det får lösas på någe vis...

Snart ska vi äta lite och sen vid 19 är det bodypump. Såg att vi är sex anälda nu. ja et är väl lite få men de kör än då.



Här kommer min dagens.
Klänning/tunnika från åhlens, tröja från mq och leggings från gina.

god morron

Sitter och filosoferar över vad jag ska ha på mig i dag. Tror det får bli det jag har på mig orkar inte byta :P Alltså en tunika från åhhlens, leggings och en tröja.

I dag blir det ju som sagt skola hela dagen. Skönt att komma igång lite ordentligt igen efter de ganska slappa förra veckan.
Och i kväll ska jag ju köra bodypump, det ska bli skitkul! Hoppas det har anmältsig lite fler nu, det var bara fyra inklusive mig i går.

Nej nu ska jag packa väskan

Ha en bra dag :)

Svenska hollywoodfruar

Någon mer än jag som sitter bänkad framför svenska hollywoodfruar?? Tänkte väl det. Jag har höga förhoppningar på det här programmet :) Helt min stil iaf :)

Träningen i dag var jättekul vi körde tre olika avslutsövningar och sen spelade vi. Mycket tempo och mycket avslut det gillar jag. Och vaderna kände jag inte av alls, Jätte bra men liustigt.

Haehe började skriva inna programmet började nu är det reklam så nu kan jag skriva färdigt :)

I morron är det skola hela dagen. Sen på kvällen ska jag köra bodypump :) Det ska bli skitskoj!

Nu ska jag ringa mamma.

Trevlig kväll på er!

Ja ja ja

Har återigen tagit över alex dator men den här gången är det bara för en stund så han är inte så sur :)
Snart ska jag bege mig mot tt-vallen och träna. Det är ju riktigt fint väder ute så det kommer bli gött.

Nej jag har inte ringt kroppsgurin än men jag har kollat upp numret nu och vet vem det är och vad de gör så i morron ska jag ringa.
Ringde däremot linden och försökte få dem att ge oss ungdomsrabatt igen men det satt en tjej i andra ändan som inte ville lyssna på det örat och det var klippt omöjligt. Snåla jävlar!

Vi åt nyss mat och det blev hemmagjorda hamburgare grillade på grillen. det är sommar det, gott som bara den var det med!

Dags att klä på sig kanske..

mm

Då har jag lunchat. Det blev matlåda från i går med lövbiffsås och spagetti :)

Måste ringa till kroppsgurun snart men jag skjuter hela tiden upp det. Vet inte varför men det känns lite jobbigt på något vis...
Tänkte jag skulle ringa linden med och tjata tillbaka vår ungdomsrabatt.
Sen ska vi åka och handla med
Och efter det är det träning. Det är ju mycket tid men det känns som om jag har fem minuter på mig.. Hatar jobbiga samtal men det är bara att göra det så har man det gjort.

Japp då kör vi.


veckans to do..

Måndag:
Plugga
Fotbollsträning
Ev handla och städa lite
Ringa "kroppsgurun"

Tisdag:
Affärsredovisning 10-12, 13-14
Jobba med projktarbetet 14->
Bodypump

Onsdag:
Lämna in dugga 4
Jobba med albaprojektet 9->
Fotbollsträning

Torsdag:
Affärsredovisning 10-12
Datalabb 13-15
Fotbollsträning

Fredag:
Plugga
Mys

Lördag:
Plugga
Mys

Söndag:
Plugga
Träna på gymet

Mycket plugg men annars ganska lugnt..

God morron på er

Niu gick jag ju inte precis upp utan jag har varit vaken en timma. i natt har jag sovit som en gud i natt, skönt att ta igen lite missad sömn från i lördags.

I dag står det plugg, träning evenyuellt handlig och städning på schemat. Får se vad vi hinner med. Mycket p0lugg ska det bli iaf.

Tänkte jag skulle ringa kroppsgurun med men jag är lite nervös över vad jag ska säga... Invigde mina nya löparskor i går på spinningen och de var helt underbart sköna :)

Dags att börja jobba.

Sittar och...

.....tittar på sporten på svt men den var inte så rolig i dag. Mycket hockey och det tycker jag är lite träligt att se på. Morden i midsummer går på åttan klockan åtta, det är ett bra tips!

Soppan smakade riktigt bra. Det var en tomatsoppa med smak från medelhavet. Det har inte hänt så mycket i dag, det har varit en typisk "dagen efter dag" Jag har varit seg och slö hela dagen, men så ska de väl vara kanske. Jag vaknade till först när det var dags för spinningen.

Jag har inte kollat kalendern för nästa vecka än men jag tippar på att det blir en vecka med mycket plugg. Måste trappa upp plugget inför tentorna i oktober. Fick förresten ett mejl om vilka kurser jag får tillgodoräkna mig och tydligen så får jag bara tillgodoräkna mig tre kurser. Det tycker jag var lite snålt. Ska mejla dem och höra hur de tänkte.
Annnars så är nog veckan ganska öppen. Känns lite skönt med tanke på hur stressigt det var förra veckan.

Ska ringa "kroppsgurun" i morron. Det ska bli riktigt spännade å se vad han är för person och om han eventuellt kan hjälpa mig.

Nu tar jag kväll. Ha det bra och sov så gott. Natt natt.

jag spinnade på bra

Det blev inte 30 mnuter spinning det blev 60 minuter istället. Alla de andra på passet skulle köra dubbelt så jag hängde på jag med, det hade blivit så pinsammt att gå där ifrån. Det var skitkul och det var tufft så svetten ran som vatten:) Det kommer jag deffinitivt gå på igen.

Nu håller vi på och lagar lite mat det blir soppa med risoni och en macka med gurka på, mumms mumms.
Nu är det dags för mat.

hej :)

Nu är vi hemma igen och jag sov hela vägen, det var underbart :)

Nu ska jag straxt i väg och köra ett spinningpass nere på friskvårdshuset :) Det är bara 30 min men det känns ganska lagom en dag som denna.

bye bye

Jag hade kul helt enkelt.

I dag är det lite segt måste jag säga. Gårdagskvällen blev ganska så hård. Vaknade upp i morse med den fetaste huvudvärken på länge men den är borta nu. Men vi hade skitkul :) Det var alex, jag, pontus, alexandra, mickaela och malin (alexandras kompisar från karlstad) sunkan, putte mange och carro. Först satt vi hemma hos alex och förfestade sedan åkte vi till harrys. Jag mitt smarto åkte ju utan mobil, plånbok och legitimation mm. Men det var ju buslätt att komma in utan legg, tur det :) Harrys var faktiskt helt okej, ganska mycket folk och hyffsat bekanta ansikten.

Snart ska vi dra oss hem till varv och äta lite mat. Sen åker vi hem till nässjö. Vid tio över fem ska jag köra tt spinningpass, perfekt så här dagen efter :) Men det ska bli jättkul. Ska gå in och boka in mig på bodypump på tisdag. Nu ska det börja hårdköras!

Nu ska jag packa i hop mina grejer, sedan ska vi bege os ut til varv och mina dogs



Söta vi :)

gulliga gustus!

Dopet var jättefint :) Prästen var lite snurrig men det var fint. Alex och jag hann vara i kyrkan i fem minuter innan båda hada sagt ett svärord, typiskt oss :) Efter kyrkan åkte vi till bondebacka och åt smörgåstårta och efterrättstårta (det fans FEM att välja på) Det var längesedan jag åt så mycket, fy bubblan vad gott det var.

Fick lite roliga fotbollsnyheter. Boren slog mai med 5-3 och leder deiv 3 med 6 pinnar före just mai. Och ormaryd slog landsbro med 2-1 och är supernära att hänga kvar i tvåan. En bra fotbollslördag :)



Så här snygg var jag i dag :P




Här har vi hela familjen :)



Min dude och jag :)

Nu ska jag göra mig redo inför kvällens bravader :)

Ha en trevlig lördag!

Puss

Vad gör jag uppe såhär tidigt?

Jag lovade ju mig själv att jag skulle sova länge så jag är ordntligt utvilad. Jag trodde klockan började närma sig nio när jag började vakna till, sen låg jag och filosoferade en stund innan jag tittade på klockan, då var den 07,53. Men hallå, det gick ju inte att somna om. Hundarna har hittat ett grävlingsbo under vedboden så dem har stått där och skällt nu i en halvtimma, det kan bidra till varför jag inte kan sova :) Mamma som är ansvarig för att ha släppt ut dem säger inte till dem, inte lustigt att de ha lite svårt att lyssna i land när man såger till dem.....

Ska väl försöka vila lite iaf, kan ju inte gå upp än..


äntligen

Nu har vi lyckats få igång internet igen, lagom tills det är dags att gå och sova.
I morron blir en lång dag så det är bäst att gå och sova så man är pigg och glad :)

Hörs i morron

God natt på er

Dagens outfit



I dag har vi äntligen hittat varsin outfit inför dopet i morron. Alex hittade en skjorta och jag hittade en blusaktighistoria som jag ska ha till en kort balonkjol med höga klackar, såg i dag att de var nio cm höga! Oj :)
Passade på att utnyttja 15% rabatt erbjudantet på team sportia och mitt presentkort i dag. Det blev ett par nya löparskor och det var verkligen på tiden. De jag köpte var de bästa jag kunde hitta för mina fötter och det syndes på prislappen också.. Men de här kommer bli asbra det käner jag på mig! Sen fick jag ett super tips av säljaren. det finns tydligen en person eller "guru" som han kallade honom i norrköping som tydligen är expert på muskler och kroppen. Han hade tydligen hjälpt ifks bandylag för en herrans massa årsedan med kompartment syndrom (det jag har). Han hade tydligen delat på vadmusklerna utan kirurgisktingrepp, han tryckte isär musklerna. Det måste gjort sjukt ont. Jag tänkte att jag skulle ringa honom på måndag och höra vem han är och vad han gör, spännande!
Var inne på kicks också och köpte en foundation, ett rogue och en ny mascara. Jag fick ett presentkort i födelsedagspresent så det blev inte så farligt.
Hittade ett jättefint kort och en presentförpackning till gustus, det kommer bli så sött :)
Så nu är vi redo inför morrondagen.

Var hemma hos syrran och lånade två klänningar tills i morron när vi ska ut. Måste ju ha lite och välja på :)

Nu blir det korvstoppning här..

God morron fredag.

Jag är uppe, jag har packat färdigt och jag är redo.
Om ca 45 min ska jag vara hos läkaren. Tänkte åka lite tidigare så jag har lite extra tid på mig.

Min dag vet ni ju redan allt om (läs torsdagkvälls inlägg). Och jag ser fram emot den. Hoppas den inte går förbi alltför fort.
I dag kör jag på min nya skjortklänning från Åhlens, tillsammans med lite tjockare leggings med dragkedja nedtill. Försökte få till en snygg bild på det men jag tyckte inte jag lyckades så bra. Så bild kommer senare :)

I helgen får alex sin nya segagojacka. Den är skitsnygg! Hoppas den passar bra med.

Dags att packa ihop datorn och fixa iordning det sista.

Vi hörs när vi kommer hem till Motala.

Bye

Lite pics

Här kommer lite bilder från derbyt i måndags













Detta måste göras oftare!

God natt på er :)

Då var jag med i matchen igen.

Nu är internet problemet fixat, min dude han är för bra han :)

Träningen i kväll gick faktiskt över förväntan när det gäller vaderna, jag kände inte ett dugg. Det är bra konstigt tycker jag. Vad är det som gör att jag inte har ont i dag men hade jätteont i tisdags??? Mycket lustigt. Men i morron är det ju äntligen dags för mitt läkarbesök och jag är super taggad. Jag har skrivit ner en lista på allt som jag har provat, så jag har något att komma med när de frågar vad jag har provat. Jag lovar listan är lång!

Jag är super taggad inför morrondagen, det kommer bli en jättekul dag. Den börjar ju som jag skrev ovan med ett läkarbesök vid nio. Sedan åker jag mot jkpg och hämtar alex. Sen styr vi mot Motala. Där har vi lite ärenden. Prio ett är att köpa mig nya löparskor, jag har ett presentkort plus att det är 15% just nu på löparskor så det tänkte jag slå till på. Sen MÅSTE jag hitta en outfit till dopet åpå lördag, jag var inne på gina i dag och hittade en fin ljusblus som skulle kunna passa till en kjol jag har. Men hellst så vill jag ha en klänning. Sen tänkte jag köpa mig lite nytt smink på kicks (har presentkort även där) Det ska bli en ny foundation och ett roge. Sen ska vi förbi mormor och morfar och kolla in deras nya fläkt i köcket. Sen ska vi förbi alex mamma Marie och umgås lite. Sen på kvällen har mamma lovat att bjuda på räckor i vitlöksolja, kanske måste påminna henne :) En fullspekad dag, men det blir kul.

Nu håller vi på och packar samtidigt som vi tittar på lyxfällan, vilket inte går såbra. Det blir mycket tv och lite packat. Det är ju inte så mycket vi behöver ha med hem.

dags att jobba lite igen då..

i väg och tränar

Nu sitter jag här på alexdatror igen, nej min dator har inte pajat men internet vill inte fungera som det ska.. Och alex har än sålänge inte hittat någon lösning på problemet.
I dag har det bara varit skola för hela slanten. nu ska det bli väldigt skönt att åka ut och träna en sväng. Och efter träningen väntar torsdsagsfika :) Sen är det hem och packa och fixa i ordning allt inför helgen.

Bye


hej :)

Då var förmiddagen avklard. Bara eftermiddagen kvar. Den består av entreprenörsplugg. Sen ska jag om jag hinner ner på stan och köpa facit till övningarna i affärsredovisningen.

Nej nu måste vi sättaigång.

Bye

En lycklig tjeja :)

Vad fasen är det för match sverige gör då? Men vem är man att klaga efter katastrofmatchen i går, sverige avgick ju iaf med en seger. Jaja gött med vinnst.

Nu har jag nästan "pimpat" min dator klart. Jag har gjort den rosa på insidan, annars är det ju inte min dator :). Jag har lagt till alla bilder och mappar (när jag säger jag så menar jag mycket alex och lite jag) Jag älskar den! den får toppbetyg!

Ett plus med en ny dator är att jag kan föra över lite musik till min mobil så nu har jag mer än trelåtar och radio på den :)

Det är en webbkamera på datorn och den har en såndär rolig funktion med ramar och förvrängningar mm. Hehe jag kan inte sluta leka med den :) Ett annat plus är att den har bluetooth, blir skitsmidigt att föra över grejer från mobilen. Sen finns ju alltid minneskortläsaren.




Bjussar på en dagensoutfit

Från och med nu lovar jag mer och oftare uppdatering av bilder på bloggen.

Nu ska jag hoppa in i duschen

Den är underbar!

I dag är det julafton hos familjen Höckert/ Nilsson :)

Alex fick sin skärm och jag min dator :) Vi har suttit som två nördar nu och fixat och trixat.
Jag trodde ju att datorn skulle vara 13.3 tum stor. Men tydligen så var den bara 12. någonting. Hehe det är så typiskt mig att missa en sån sak , alex hade som vanligt stenkoll :)

I kväll blir det tyvärr ingen träning, jag fick en smäll på knät i går och det gör ganska så ont på insidan. Så jag tar en vilodag. Då kan jag pilla på min nya dator och få se matchen i lugn och ro.

Nu måste jag ta tag i lite plugg. Jag måste lämna in duggan och kolla på lite föreläsningar. Men det är ju svårt när man har den här nya leksaken







Så snygg, och alldeles rosa på insidan :)

Den är här :)

Fick en väldigt glad överraskning när jag kom hem i dag.

Min dator har kommit :)

Och jag beställde den igår vid den här tiden, det är bra service!
Det sura är att vi kom hem från ica för tio minutersedan, bara att vända tillbaka.

Yes yes yes :)

morron

Shit nu är jag sen. mot skolan.

Ha en trevlig dag :)

Jag kan en massa fula ord som skulle passa just nu..

Matchen kan vi ju dra ett fett streck över, likaså vår plast i div tre.... Fan

Usch det hänger tvätt överallt, gardiner på skåp överallt. och det är väl dags att ta i tu med det nu... Måste bädda sängen med.. Orka.

Är på ettt pissigt humör i kväll.... Typ allt är skit!

Elsa och ester bråkar tydligen nu igen. De hade rykt i hop i går och flera gånger i dag. Fattar ointe varför de ska bråka de är ku bästisar annars. Elsa hade tydlgen dår på sidan och ester var väl lite sargad hon med. Jäkla hundar.

I morron har jag föreläsning mellan 10-12. sen är det enbart träning på kvällen, ja det är ju landskamp också. Det blir en relativt lugn dag. Måste plugga lite på eftermiddagen, eller mycket till och med.

Nu vill jag ha min nya dator. Hoppas verkligen den skickas i morron!

Nu ska jag lägga ner den här dagen och starta fräsch i morron.

God natt på er

Tjoho :)

Vet ni vad jag just beställt (för några timmar sedan)???
En ny dator!
Äntligen så hittade vi en som både var snygg och bra, det har inte varit lätt. Det blev en vit HP storlek 13,3, den är lite mindre än min förra (14,1). Förhoppningsvis så har jag den här på torsdag :) Det ska bli så skönt att få tillbaka en egendator så jag kan ladda upp bilder smidigt, ha min egen ordning på, och äntligen få ha mina länkar på internet. Jag har säkert glömt massor med sidor som jag brukade gå in på. Alex jublar i allafall :)
I dag fick han hem en ny laddare till sin bärbara så nu funkar den igen. Och vips så har vi gått från en fungerande dator till tre igen.

Så här vacker är den. Locket är vitt.





Nu ska jag snart börja med maten. I kväll blir det vinnst!

Morron morron

I dag är det lite segt, känns nästan som jag var ute i går.

Matchen var jättebra eller ja den var ju inte så välspelad men det var mycket kamp och duller och det blev tillslut fya mål, 2-2. Åff kvitterade i 92 minuten. Jag är åff fan så jag blev nöjd. mormor var ifk största fan i går och apploderade som en galning när de gjorde mål :) Morfar såg ut att nhjuta av sin födelsedagspresent och alla tyckte det var jätte kul, så det var mycket ltckat. Ända plumpen var sittplatserna, publikvärdarna hade ingen aning vad sektionern hette om det var m eller n. Det får dem ta och fixa till. Matchen var slut staxt innan tio och vi trodde väl vi skulle vara på väg vid kvart över eller nåt åt det hållet. Men trafiken var ju totalt kaos. Vi stod inparkerade av en massa bilar som försökte komma i väg snabbt, det gick inte alls. V¨åran parkering röde sig inte en meter på 20 minuter. Efter vi hade suttit och väntat i typ 30 min s¨å kom vi äntligen i väg. Vi stanade på mcd i mjölby och fyllde på reserverna. Vi var hemma vid kvart i ett. Och jag lyckades nästan hålla mig vaken hela vähen hem :)

I dag så ringde klockan vid sju, vi hade tvättid. Är inte det bra tajmat. Men nu har vi bara två maskiner kvar så det känns nästan värt det. Var i väg en sväng till friskvårdshuset och skerv på lite papper, så nu är jag medlem där. Tror tyvärr inte jag hinner träna den här veckan, eventuellt på söndag. Annars så får det bli på tisdag nästa vecka.

I dag ska jag räkan affärsredovisning. Jag får ju skippa föreläsningen i dag pga matchen i kväll så jag måste läsa in mig lite. Vi har övning i morron så det är bäst att läsa lite. Tänkte jag skulle kopiera av facit till övningsboken med så jag kan komma igång och börja räkna ordentligt.

I kväll är det match. Vi möter landsbro b. I kväll ska det bli vinnst! Samma spel dom förra veckan så ska det gå vägen. Jag är taggad som bara den. Ska ladda upp med pasta och köttfärsås innan matchen, det kan inte gå fel.

Fick mina csn pengar i går så nu känner jag mig lite rikare igen:)

Hej igen :)

Yes då var alex och jag på lägenhetsvisning nummer två. Vi är hos adam i norrköping i hans etta som han flyttade in i helgen som var. Den är alldeles lagom stor och jättefin. Om jag inte skrev det innan så Var hannas och andreas lägenhet också jättefin extra plus för platen med kärleksmumms :P
Gud det är varmt här med typ 30 grader!

Om en och en halv timma är det derbydags :) Mamma och co är på g in hit nu, så vi ska möta upp dem snart vid parken. Det ska va ganska lätt att hitta till parken fråm adam. Men det var väldigt svårt att hitta från avfarten till adam, ska väl säga att det var alex som stod för guidningen :P hehe.

Nu ska jag umgås lite.

Ha en trevlig kväll :)

Hej :)

Här kommer en snabb uppatering :)
Sitter hemma hos hanna och andreas mätt och belåten. Det bjöds till och med på efterätt! Det var jättegott :)
Snart ska vi till stan och en sväng förbi appoteket. Sen ska vi hem till varv och hälsa på dogsen :)
Sen vid åtta i kväll är det dags för derby. Förhoppningsvis kommer det bli en riktigt bra match!

Ha en trevlig dag/kväll

Vecka 37

Tänkte dela med mig av vad jag ska pyssla med nästa vecka.

Måndag:
Affärsredovisning 10-12
Åka hem till motala
Titta Doppresent
Middag hos Hanna
ifk-åff 20.00
Hem till Nässjö

Tisdag:
Tvätta 7-12
Friskvårdshuset 9.15
Plugga
Affärsredovisning 15-?
Oif b- Landsbro 18.00

Onsdag:
Lämna in gruppuppgift M3
Lämna in dugga 3
Affärsredovisning 13-15
Träning 18.30
VM-kval Sverige-Malta

Torsdag:
Affärsredovisning 10-12
Jobba med projektet 12-16
Träning 18.30

Fredag:
Träffa Läkaren för mina vader 9.00
Åka hem till Motala
Köpa nya löparskor
Titta doppresent
Mamma bjuder på räkor i vitlöksolja:)

Lördag:
Powerwalk
Dop 14.00
Utgång med Pontus och Alexandra

Söndag:
Hem till Nässjö
Förhoppningsvis en lugn dag :)

Det blir en stressig inledning på veckan, men förhoppningsvis så planar det ut.

Funderar lite på när jag ska hinna klämma in mina powerwalks och hinna använda mitt nya gymkort??



Oj så gott det blev :)

Nu har vi slavat i köket i nästa tre timmar. Vi har jobbat med lergrytesteken och allt har gått jättebra och smakade jätte gott, fick till såsen skitbra :) Men vi hede ett problem och det var med kycklingen den ville aldrig bli färdig. Satte in den på 175 grader och den var väl inne i en timma och en kvart, då tog vi ut den och den var röd. Sen satte vi in den och tog ut den fem gånger till och då var deninne minnst tio min varje gång. Tillslut fick jag tag i mormor som tipsade om att hon brukar köra på 225 grader och ta av locket. Och tillslut så blev den färdig. Och vad gott det blev :) Så där gott som det smakar när man äter det hemma :)

Var nere på friskvårdeshuset i dag och kollade in gymmet och deras lokaler. De hade mycket att välja på så jag tror jag slår till. Jag hade lite tur med för det var en person som fick flytta lite abrubt så jag får ta över hans kort och det går ut alldeles lagom, den 30 april en månad innan vi flyttar hem. Perfa va :) Det kostar 65 kr i vexkan och då får man köra hur mycket pass och använda gymmet hur mycket man vill. De hade också någon massagestol som ingick.

I morron är det ny vecka igen och det innebär en hektisk vecka. Det är saker varje dag. I morron Åker jag in till skolan till åtta för att jobba med projektet. Sen vid tio har jag affärsredovisning fram till tolv. Vid tolv slutar också Alex, så då drar vi hem till Motala. När vi kommer hem så har Hanna bjudit oss på middag. Sen på kvällen ska Alex, Jag, Hanna, Mamma, Pappa, mormor och Morfar till Norrköping och Kolla på derbyt mellan ifk och åff. Det blir grejer det :) Det ser vi fram emot!

Oj vilket matigt inlägg det blev, bäst jag slutar :)

mmm

Måste tipsa om en supergod maträtt.
Wokad kyckling och grönsaker med santamaria wok kryddmix på. Lite advokado, sallad, gurka och cous cous till det, kanske lite sweet chilisås till. Så himmla gott, rekomenderas starkt!

Hanna ringde nyss och erbjöd sig frivilligt att laga mat till oss i morron när vi kommer hem. Och det tackar vi ju inte nej till. Hon skulle bjuda på fläskkorv och potatismos :) Vi har ju inte sett Hannas och Adreas nya lägenhet så det ska bli trevligt.

Tänkte jag skulle åka ner till friskvårdshuset i eftermiddag/ kväll och se vad de har för träningskort att erbjuda. Jag är mest intresserad av passen. Jag är sugen på att komma igång nästa vecka. Men jag är rädd för att det är väldigt dyrt, de har mycket att erbjuda och det brukar betyda, dyrt.

Nu ska jag sätta mig och räkna lite.

Hej hej.

Vad gör ni? är ni vakna?
Jag är vaken som ni märker. Jag får ju panik om jag ligger i sängen till längre än 09.15, känns som jag slösar bort hela dagen när jag ligger där och ligger. Ja nog om det.

Vilken match det blev i går! Hallå snacka om i rättantid att stänka in 2-1 målet och dommaren blåsta aldrig i gång matchen efter det, det är lustigt. Gött med vinnst iaf. danmark och portugal spelade ju 1-1 och det resultatet gick ju med oss också. Gött gött gött. På onsdag möter sverige malta, de ligger sist på 1 pinne det måste bli kross.

I dag ska jag försöka vara lite mer aktiv än vad jag var i går. Det ska bli lite plugg, sen ska jag städa och till kvällen ska jag göra en lergrytekyckling, det är bland det goaste man kan äta, smaka det. Skulle vilja hinna med en poewerwalk men den får hållas lite öpppen. Tänkte att jag skulle försöka hitta en klänning till dopet i dag. Försöka bestämma mig om någon. Så den hinner komma hit i tid och så.

Hörs senare!

Mååååååååååååållllllllllllllllllllll

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Heja sverige!

Vilken härlig start på matchen. Mellberg nickar in 1-0 :) Wohoo. Nej jag har inte druckit vin i kväll :P
Hoppas resten av matchen går vår väg och attt zlatan prickar målet.

Jag är proppis. Alex valde pizza och jag en kebbab med bröd. Men jag har et problem med kebbabe och det är att det blir för mycket bröd. Det går bra en stund men sen så lägger jag ned den på tallriken och petar ut gojset och äter det och skippar brödet.

Jag håller på att leta en klänning till dopet vi ska på nästa vecka. Jag är på jakt efter en lite mera "klädd" klänning ocm ni förstår vad jag menar. Lite mera formell men ändå lite party. Asos har mycket fint men det är ju så svårt att veta om de passar eller ej.

Jag kom att tänka på en sak angående dopet. Det kommer bli alex och min första offeciella tillställning. Förstå mig rätt nu jag tor inte att vi är vicktoria och daniel här nu men jag tänker så här. Oftast när vi går bort på någons kalas mm så är det nästan alltid på någon av våra släktingars kals vilket betder att oftast är någon släkting/familjemedlem där. Nu ska vi ju på våra kompisars barns dop, vilket innebär inga släktingar utan bara kompisar och deras kompisar. Utan det är bara alex och jag, det blir vuxet liksom. Vi tar lixom klivet in i vuxenvärlden lite. Det blir alex och elin som går bort tillsammans, bara vi alltså. Hehe jag har tänkt på det här mycket och det är lite krångligt att få ner det i skrift här men jag tor att ni fattar vad jag menar.

Nu ska jag joina alex i soffan och njuta av matchen. Snart severas det glass och varma hallon :)

Trevlig lördagkväll på er allesammans :)

Mysdag :)

Vi lyckades hitta lite av det vi sökte. Vi hittade en jätte fin doppresent till gustus, men det får var ahemligt tills han fått den :) Jag hittade en tunika på åhlens och en bh och trosor på lindex. Vi svängde förbi rusta men de hade inget måste ha i dag :P

I kväll ska alex och jag mummsapå en efterlängtad pizza från viktoria :) Vi yxade till det med lite glass med kakdeg i. Det blir perfekt till fotbollen.

I eftermiddag så ska jag inte göra ett skit, bara slappa. Jag pluggade ju hela förra helgen så i dag tar jag ledigt från det. Kanske skulle ta och städ lite, ja det får vi se.

Nu ska jag slöa ner mig i soffan igen :)

Morrorn morron

Känner mig pigg som en ja någon som är pigg helt enkelt :)

Frukosten är i magen och tänderna är borstade. Bara att fixa håret och dra på mig lite kläder så är jag färdig.
I dag blir det "stan" på förmiddagen. Jag har en liten lista som jag skulle vilja hitta det mesta på..
Se tänkte jag plugga lite i eftermiddag.

I kväll är det ju fotboll igen. Denna gång em-kval för herrarna. Det ska vi se. Hoppas de är lite bättre än sveriges damer...

I dag flyttar adam till norrköping. Kul för honom :) Slippa pendla och flytta till eget. Flytta är ju jättt ekul :) (jag är inte ironisk, det är kul!)


Hörs senare.. puss

Kväller på er

Hur har eran kväll varit hitintills?

Min har varit super. Jaghar chillat me dett gott gals vin (och en martini :)) Ätit mumsiga hemgjorda grillade nötfärshamburgare med sallad, gurka, advokado, ketchup och senap. Det är balsam för själen det!

Sen blev det ju lite träligare när sverige fick stor torsk mot norge. Fy fasen vad usla de var. totalt värdelösa. Surt att de åkte ut.

Nu ligger alex och jag i soffan och myser framför madagaskar 2, den är faktiskt riktigt skön :) Börjar bli så där lagom trött i ögonen så jag kan inte lova att jag håller mig vaken tills slutet :)

Tillbaka till filmen

Hej nu har..

...den där sura tjejen börjat försvinna och en mer lugnare och lite smartare tjej börjar komma fram. Jag har nui ägnat hela eftermiddagen till att få mig att mig lite smart och inte som, sveriges största pucke :P Och det jag gjort har fungerat. Jag har räknat om lite av basic uppgifterna och nu pusselbitarna börjar trilla på plats.

Funderar på omdet får vara färdig pluggat för i dag.. Ja det får det vara. Snart plockar jag fram ett glas vin och börjar ta in att det är fredag :)

I kväll är det ju sverige - Norge i kvarten i em. Gött med ett bra program på fredagkvällen för en gångsskull :)

En efterlängtad nyhet är att jag har ÄNTLIGEN fått tid hos en läkare för mina vader. Jag har gått ocjh väntat på en kallelse men den kom ju aldrig såklart. Så i dag ringde jag och lät lite små sur som jag är väldigt bra på  :P Självklart fick jag det jag ville, en kallelse. Får dock vänta en vecka tills nästa fredag kl 9. Oj oj pj jag är ladda och jag vet precis vad jag ska säga, jag har ju mer än femårs erfarenhet av den här skiten. Jag längtar!

nu är det fredag.. Lets party :D

---------------

Vilken pissig start på dagen det har varit hitintills. Powerwalken var hur skön som hellst, duschen efter lika så. Allt gick snett sen när jag skulle börja plugga. Det går så jä**a dåligt, jag blir så irriterad känner mig som sveriges största nolla ungefär. Tänkte ta lite hjälp av alex nu i eftermiddag. Jag har en övningsbok som jag skajobba i men jaghar inget facit till den så jag har ju noll koll på om jag gör rätt eller ej så då känns det ingen i de att räkna om det sedan visar sig att jag har gjort fel i hela tiden... En kompis har ett facit som jag ska kopiera på måndag..

Nu måste jag räkna lite så kännlsan av värdelöshet försvinner lite...

god morron

Powerwalk eller inte powerwalk det är frågan så här på morronkvisten.
Jag är inte jätte sugen men jag vet ju hur gött det är när man väl kommer ut. Sen så blir ju plugget försenat med någon timma. I morron måste jag spana in nya träningskläder! Jo det lutar väl åt prommenix nu när jag rett ut för och nackdelar. Bara att smälta frukosten i några minuter till och ladda mp3 sen är jag på väg :)

Har lovat alex att jag ska fixa lunch till honom till 13 men jag har inga ideér på vad jag ska laga? Vår frys svämmar över av korv så utav praktisla skäl så vill jag svänga i hop något med det. I kväll blir det hemmagjorda grillade hamburgare med advokado och ett glas vin/öl :) Toppa det ni :P
Jag kommer nog på något tillslut..

Vi hörs senare

Puss på er!

Hellu :)

Sitter hemma och myser framför tvn. Skönt att stänga regnet ute en stund.
När vi tränade så öste det ner och jag har nog aldrig varit så blöt! (Det slog lätt tranås matchen för någon vecka sedan). Men det är ju torsdag och då har vi ju fika och det värmde gott efter träningen :)
Hoppas att det har slutat regna tills i morron när jag ska ut och powerwalka.

I morron är jag ledig :) Men det blir plugg och träning på dagen för att sedan varva ner och ta ett glas vin och laga lite go mat och titta på em kvarten framåt kvällen. Det låter underbart, elle hur! :) Jag längtar!

Jag ser verkligen fram emot helgen. Vi ska ta en tripp ner på stan och kolla på doppresent och titta lite. Se har vi ju em kval på lördagen :) Sen ska vi väl komma tillskott och tvätta med.

Nu är det sporten.

Sov gott. puss hej :)

Vilket väder!

Regn regn och åter regn, inte nu igen jag blir så trött på det här skitvädret. Inte blir det bättre av att min jacka är hemma i motala... Blöt med andra ord.

I dag vet jag inte var tiden har tagit vägen. Började med affärsredovisning mellan 10 och 12. Sen satte vi oss och jobbade med vårat projektarbete i entreprenörskaps kursen. Vi fick en ny medlem i vår grupp i dag. Hon heter också linn men den här linn har lite bättre arbetsmoral och verkar riktigt trevlig, skönt det behövs när man ska jobba tillsammans. Jag tog 16,07 tåget hem, mia min klassis var snäll och skjutsade mig till stationen så jag slapp bli dyblöt :) Det blev lite värre när jag kom till nässjö. Jag höll på att blåsa bort, det var riktigt gött att bilen stod och väntade på mig på södra torget :)

Nu har jag kastat i mig lite mat, bara att byta om till träningskläder. Ska hämta upp en tjej i laget innan jag ska hämta alex vod tåget. Så det är bäst jag sätter fart.

Usch ut i rusket iegn... Men jag får ju jaga en boll så då är det ju värt det :D

God morron torsdag!

Nu beger jag mig starxt i väg till sklolan. I dag står det föreläsning och sen lite jobb med vårat projektarbete. så jag är väl hemma vid 17 igen. Då hinner jag bara att äta sen är det dags för träning. Det ska bli spännande att se hur mina vader mår i dag..

Nu har det försvunnit inlägg igen. Tydligen så sparas bara det senaste i min historik. Mycket lustigt!

Hörs i kväll! Ha en trevlig dag :)

Lustigt..

Nu vet i skjutan vad som har hänt. Alla mina tidigare inlägg är borta, alltså inte på bloggen men själva arkivet är borta, tomt. Lustigt för jag har inte raderat något.
Någon som har/haft samma problem??

Nu är det sovdags. Om jag nu kan sluta grubbla..........



Jävla piss!!!

Fy vad irriterande! Vi spelar skit bra, vi äger dem totalt och rullar runt dem. De får jaga och vi för spelet. Vi leder med 3-1 men tappar till 4-4?? Hur fasen är det möjligt?? Jag fattar inte. så himla dåligt rent ut sagt. Det skulle varit en vinnst med 4-1 inte 4-4 gaahh. Jag spelade andra halvlek ochjag är nöjd med min insats jag tyckte det gick riktigt bra trots att jag spelade med kramp hela andra. Jag fick med mig ett mål, ganska snyggt sträkt vrist och halv volley. Sen hade ju jag och laget 10-15 chanser till som vi kunde satt men bollfan ville inte in gaahhh så irriterande. Vi blev räddade på slutet av jenny som drar dit 4-4, ett snyggt vänsterskott som går kryssribba in.

Jahop nu blev jag tom... Nu ska jag deppa framför tvn.

Hörs i morron.

Taggad som bara den!

Aj aj jag hann knappt hälften av det jag hade tänkt. Jag gjorde duggan och kollade på föreäsningarna, har tio min kvar av den andra. Mindmapen kan vänta men räknandet får jag ta i kväll eller i morron bitti.

Nu ska jag snart äta spagge och köttfärssås och sedan packa väskan och be ge mig mot tt-vallen. jag försöker få tag i tjejerna och höra efter om det är någon smaling på s-torget men jag har inte hört något än. Så i värsta fall så får jag ta blien ut. Men då tor jag inte alex är så sugen på att vända i dörren så förhppningsvis kan jag få skjuts så han kan komma och titta sen. Jag har förberätt mina vader med linnex så förhoppnings vis så ska det hjälpa lite. Tänkte lägga dem en stund på spikmattan med för säkerhetsskull.

Nej dags att ta tag i mat och tagga som fan för i dag ska det bli vinnst!

Önska mig (oss) lycka till :)

Bye

det är mycket nu...

Då var man hemma igen. Skolan gick väldigt fort tyckte jag men sen ska man ju ta tåget hem och det tar ju sin lilla tid. Men nu har jag ätit och satt på mig myskläderna. Men det ska inte mysas utan pluggas.
Jag måste:
Gå igenom föreläsning ett och två
Lämna in dugga 2
Scanna in mindmap och lämna in den
Göra uppgifter i affärsredovisningen

Jag har ca tre timmar på mig att göra detta inan det är dagsför mat och sedan match. Jpp det är bara att sätta igång med andra ord

Bye

Pics :)





Här har ni det. Kameran ljuger lite. Färgen är mörkare mer chokladbrun.



Lite "bättre" bild på slingorna. Men det är mörkare i verkligheten.

Riktigt nöjd blev jag :)



Elin tycker till.

En fördel med att hösten är på intåg är ju att alla serier kommer i gång igen. För nu finns det ju inte något att se på. Just nu sitter alex och jag och tittar på åttlingmamman, det programmet var minst tråkigt så det fick det bli. Nu vill jag ha nya grace avsnitt och nya the hills och nya one tre hill men jag är rädd för att den serien är slut och nedlaggd. Jag vill slippa se alla repriser av serier och filmer som går om och om igen. Ett exempel på det är dodgeball som går på trean i kväll, hur många gånger har inte den gått på tv i sommar! Det är en bra film men orka se den typ tio gånger..

Nu ska jag fotta min nya frilla :)

i´m back!

Hej :)

Sorry för taskig uppdatering, det har varit en ganska så busy dag.

jag var ju hos frisören vid tio i dag och det stod färg, sling och klipp på schemat. Jag gick dit och tänkte att jag skulle gå åt det blonda hållet. Men det blev åt det mörkbruna hållet istället med slingor i guld toner. Och det blev super snyggt! Jag är så himmla nöjd :) Wow det var inte i går jag kom ut från frisören och var nöjd.. hehe. I dag har jag kört med plattat hår för ovanlighetensskull och det ser sjukt långt ut när det är platta :) Jag lägger upp lite bilder senare i kväll.

Efter frissan så åkte jag hem och slängde i mig lite mat för att sedan bege mig till jkpg och lite plugg. Det gick skitbra och vi han göra vår gruppuppgift och börja med projektet. Nu håller vi på och lagar lite mat. det ska bli tacogratäng med potatis i, mumma :)

Sen måste jag nog plugga igenom en föreläsning eller två. Ja en blir det nog.

Nej nu ska jag hjälpa alex i köket

God morron

Nu rusar jag mot frissan :) Önska mig lycka till!

Puss hej!

RSS 2.0