Helnöjd!

Hallå :)

Jag älskar denna vecka den har varit så bra och den fortsätter leverera. I dag har det varit en betydligt behagligare arbetsdag. Inget tokgalet tempo som i går utan massa jobb men i en bra takt :)

Och vet ni! I dag kom bilderna från måndagen photoshoot. Shit jag har gått som på nålar hela veckan och varit jättespänd! Jag har varit nervös för att de ska var dåliga, att jag grimaserade och bilderna inte skulle gå att använda. Men jag oroade mig lite i onödan. De flesta var jättebra och fina :) Det var endast nån som jag såg ut som ett fetto på men de hoppas jag att de inte väljer! Sen kanske jag är lite självkritisk, men bara kanske.

Daniel mejlade ut bilderna till alla på kontoret och alla var jättenöjda med dem och tyckte jag var söt :P Hehe Gud vad svårt det är att ta positiv beröm. Det är ju det man strävar efter och när man får det så blir iaf jag blyg och generad, fast stolt. Det är bara wierd :P
Jennifer satt mig som bakgrundsbild på hennes dator :P Hon här för söt :)

Bilderna ska ju tryckas till en katalog så de är inte officiella än då vi inte lanserat kollektionen än, men så snart det är officiellt så ska jag visa er :)

Och vet ni mer :) Vi säljer ju Volvo Ocean Race produkter. Och  det finns mycket snyggt i den kollektionen! en av dessa snyggingar är en jacka som är både regn och vindtålig (Perfekt fölr en Göteborgare alltså :)) Alla på jobbet har varsin jacka sådan jacka. men inte Jennifer och jag, så vi bestämde oss för att köpa varsin, men det visade sig istället att vi fick varsin : ) Hur snällt är inte det! Förstår ni att vi blev glada :) I butik kostar de lite över 3000 kr. Så i dag kom äntligen min till kontoret.

Och så här ser den ut :)



Supersnygg eller hur :)



Regent fastnar inte ens på den och blåsten har inte en chans att komma in!



Baksidan, den går ner lite längre där bak vilket är bra.
Luvan är stor och "täcker" verkligen hela skallen.



Snygga detaljer med VOC loggan och fickorna.
Det finns massor av bra fickor och de stora mitt fram är ulliga och goa :)

Ja min dag har varit super!! :)
Även om jag bokade yogan på andra sidan stan och sedan fick ställa in träningen... Ja vad ska man göra.... :P

Mixed emotions

Jag har haft en sån stressig dag i dag! det har gått i ett! Men de avslutades riktigt bra när jag äntligen fick ett mejl där det stod att jag nu äger min dator :) Så nu har vi beställt alla program jag behöver. Det tar dock minst 24 timmar för dem att installeras, men på fredag borde jag kunna börja konfigurera och ställa in allt så det blir användarvänligt :)

efter jobbet blev det träning som vanligt, och den gick bra. i morron ska jag prova något nytt, då ska jag testa yoga för första gången. det kommer bli mycket spännande. Jag är superstel så jag hoppas på att bli mjuk och fin :)



Mina Älsklingar <3

Remenicing

Tjenare!

Alex och jag sitter och har how i met your mother maraton. Jag tror vi har sett fyra avsnitt redan. Men nu kände vi att det var dags för en paus så vi kunde få lite gjort :) Mys mys mys <3

I dag är det ju tisdag. och det har varit en bra sådan. Jag har jobbat på som en stolle och haft en massa bollar i luften hela dagen. Så när det var dags att gå hem så snurrade på bra i skallen. Det gjorde det extra gött att åka till gymmet för där behöver man inte tänka utan man bara kör!

Annars så har jag mest spenderat dagen med att klia på alla mina 15 myggbett som jag fick i går när vi var ute i skogen och fottade. Och det skumma är att alla sitter på benen, hur där det möjligt?? Jag hade ju jeans på mig! Elaka och giftiga myggor var det också för betten är stora :(



Känner ni igen henne?? Jag saknar!


Första modelljobbet, Check :P

Vilken otroligt grym dag jag har haft! Den har lätt varit bland de topp fem bästa måndagarna i år!!!

I dag gjorde jag min modelldebut :) Och jisses vad kul det var!! Jag ska ta det från början.

Vi skulle alltså fotta Volvos vinterkollektionen. så vid nio åkte jag min modellkollega/kollega Eric, vår kollega Daniel som var ansvarig för kunden som vi ska sälja dessa produkter till och så Camilla som har varit med och tagit fram produkterna. Väl framme på Volvo i Torslanda mötte vi upp vår fotograf Per. Sen åkte vi vidare in på området mot Volvos demoplace.

Väl där väntade en stor svart lastbil på oss. Så vi packade in våra saker och körde ut på testbanan . Där hittade vi flera bra platser som vi blev fottade på. Och vi hade verkligen tur med vädret! Solen kom fram och det var riktigt fint höstväder. Nu på eftermiddagen kom regnet så vi var verkligen ute i rätt tid!

Vi fottade fyra jackor, en mössa, en halsduk, vantar och två väskor. Fotograferingen gick till så att vi skulle fottas i "vardagslika" situationer. Så vi klev i och ur lastbilen, stod och pratade och gick och pratade. Både jag och Erik kände oss lite obekväma i början, men det släppte ganska fort, det var ju faktiskt kul :)Vi hade sån sjukt bra stämning, vi skrattade från början till slut :) Det var så sjukt kul!

Fotografen tog flera bildsekvenser på bara mig och det var nervöst! Tre personer stod och tittade på mig plus fotografen, det var lite scary, men jag tror att det gick bra.

Daniel, Camilla och fotografen sa i alla fall att bilderna såg mycket bar ut och att vi var duktiga. Det ger mig ett litet lugn, men självkritisk som man är så slappnar jag ju inte av förens jag sett bilderna på riktigt. Erik och jag var iaf väldigt noga med att fråga om fotografen kunde photoshop, och det kunde han :P
Vi var tillbaka på kontoret vid 13. Så det blev en kort arbetsdag med massor av skoj. Sen fick jag ju umgås med mina nya kollegor vid sidan av kontoret och bara det var jättekul!

Vi hade så fullt upp med fotograferingen så det blev inga "behind the scenes" bilder. Daniel tog några i smyg men de sitter i hans telefon. så ni som jag får hålla tillgodo tills katalogen kommer. Och det borde inte dröja så länge. Det är ju snart vinter

Jag känner mig som ett barn på ett nöjesfällt, jag kan inte sluta le :)

Nu blir det att titta på fruarna! 


Photoshoot i morron :)

Go kväller!

Att vara nyduschad och insvept i myskläder nedsjunken i soffan tittandes på sporten. det kan vara ett av de mysigaste sätten att spendera en söndagskväll på.
Lägg då till en mumsig middag bestående av en fläskfilé wok med wokgrönsaker och hemmagjord woksås så är förstaplatsen ohotad :)

Vilken härlig söndag jag har haft i dag. Jag har spenderat hela eftermiddagen med att baka och bara slappat och haft det gött. Och det bästa är att jag har umgåtts med Alex hela dagen <3 Loving it!

Bullarna blev mycket goda. Jag gjorde två olika fyllningar halva degen fick vaniljsmak och den andra halvan fick smak av mandelmassa och båda blev klockrena! Jag provade också att byta ut allt mjöl mot dinkelmjöl/sikt och det vanliga sockret mot råsocker. och vet ni vad, det blev precis lika gott som med vanligt mjöl och socker, inte torra alls. Mitt mål för baket i dag var att göra små bullar. För förra gången blev de gigantiska. jag tyckte jag gjorde dem mindre men icke. Jag tror ta mig skjutan att de blev större än förra gången! Vissa blev säkert en 8 cm i diameter! Helt galet förstora. men jag får prova något nytt till nästa gång jag bakar!



Fina oh mycket goda, men alldeles förstora!


Nu ska jag berätta något riktigt kul för er :) Kan ni gissa vad jag ska göra i morron??? Jag ska stå modell för en katalog :) Hehe och jag är så sjukt nervös! Jag ska vara modell för jobbets räkning, då vi ska fotta nya vinterkollektionen med kläder och väskor. Sedan ska den tryckas till katalog i pappers och digitalform och skickas ut till alla Volvos kunder, och det finns i hela världen!! Helt galet, men det ska bli jättekul! Nu är det ju kanske inte den glammigaste photoshooten. Jag ska ha kängor på fötterna, men det jag ser fram emot det. Jag tror det kommer bli skoj. Med mig får jag min nya kollega Erik, så jag är inte själv (tur det!).

För att flika in så har jag faktiskt varit med i en tiding förut. Jag var "modell" för Alex och kompis företag Pimp my Board. Det var i tidningen Åka skidor, det var en artikel om företaget och sedan en bild på mig med ett par skidor :) Lite kul tycker jag.  Jag har kvar tidningen i nån låda, tror den ligger hemma i Motala. Synd annars kunde ni fått se den.

Nu ska jag mysa vidare. Skänk mig en extra tanke i morron :)

Yesterday's shopping

Medans jag sitter och väntar på att bulldegen ska jäsa, så tänkte jag visa er mina två inköp från gårdagen.

Jag berättade ju i går att jag har hittat höstens snyggaste skor! Och jag kan med säkerhet säga att jag är absolut inte mindre nöjd med dem i dag :) De är så snygga!
Mina nya skor är ett par boots och de kommer från Tommy Hilfiger. Jag köpte dem på Jerns skor. De var ganska dyra men de är värda varenda krona!
Nuförtiden passar aldrig stl 39 längre utan jag får alltid ta stl 40. Jag vet inte om mina fossingar har växt eller och storlekarna krympt. Men så är det. I know jag är miss big fot :P




Kärlek vid första ögonkastet??




De känns ganska nätta på även fast det är väldigt rejäla. De är ganska hårda just nu men de kommer snart forma sig efter mina fossingar.



Så snygg logga!



Inredningen är så snygg!! Det är nästa synd att inte syns utåt.

Jag är iaf så sjukt nöjd med dessa!


Inköp nummer två blev dessa jeans från HM. De är "normallåga" i midjan och tighta nertill. De är vanliga enkla jeans som passar till allt.
Jag var verkligen i behov av jeans! Jag använder typ aldrig det. Och anledningen är att jag har så sjukt svårt att hitta några som passar mig. Sitter de bra över låren så sitter de inte alls över midja och rumpa.
Jag kände inte heller för att lägga en mindre förmögenhet på ett par så jag kollade runt på MQ och på HM och fick napp på HM :) De kostade 400 kr. Riktigt bra pris. Jag hoppas bara de håller!











And I am baking today :)

Göteborg bjuder på riktigt vackert höstväder :D Det gillar vi!

I går blev det girls night out. Jag hade inte planerat att gå ut igår. Men Jannica ringde id 16 och frågade om jag skulle med, så jag hängde på. Jag hade dock inte så mycket drickbart hemma, jag var inte ens sugen på att dricka. Men jag hade en flaska alkoholfri rosé så den fick följa med. Jag mötte upp Jannica vid halv åtta och sen promenerade vi dit. det var så skönt väder ute igår! jag hade endast kavaj och jag frös inte :) Vi hängde hemma hos Jannicas kompis Maria, där var också en annan tjej som också heter Elin. så vi satt och pratade och hade det trevligt. Mitt rosé däremot var det vidrigaste jag smakat. Så det blev sprite (då menar jag läsken sprite) för mig istället. De skulle ut och dansa men jag kände inte för det. Inte när jag var nykter så jag drog hem vi 12. men det var en riktigt trevlig kväll iaf!

Alex var ju med ute med sina kompisar. Han festade dock en aning hårdare och kom hem en aning senare :P

Vi har börjat dagen med att städa, det var så dammigt, så vi gjorde det definitivt inte förgäves!!
Nu tänkte jag baka bullar. Det var så längesen jag bakade nåt så det ska bli jättekul! Jag har tagit Alex till hjälp som smakråd när det gäller vilken fyllning jag ska välja. Men jag tror nästan att jag ska ta två olika. Jag tror det kommer ju bli super mumsigt :)

Nu är det dags för lite mat, magen kurrar.


wardrobe trouble!

Hej!

Jag är lite stressad. Jag ska ut med några tjejkompisar i kväll och Jannica skulle ringa mig när hon var i närheten och jag vet inte riktigt när hon ska ringa och jag är inte i närheten av färdig...Jag vet inte vad jag ska ha på mig?? Känns som inget är snyggt och jag ser fet ut i allt :P

I dag har Alex och jag varit på stan en sväng. Mitt mission var att komma hem med ett par jeans och det lyckades jag med :) Sen hittade jag världens snyggaste boots med :) Men jag hinner inte slänga upp bilder nu (sorry mamma) det kommer i morron!

Nu måste jag fokusera på kvällens klädsel.. Hjälp!!

Upp och ner!

Det är tvättdax!

Alex och jag håller på och tvättar och vi ska straxt ner och hämta upp det sista. Fy vad tråkigt det är att tvätt anär man har mycket tvätt! När man bara har lite grann då kan det nästan vara okej. men när tvättkorgen väller över och det är hundra handdukar och en helvetes massa underkläder då vill jag inte vara med. Men synen va en tom tvättkorg, den är nästan vacker!

I går så hände det något riktigt tråkigt och sorgligt. Vi fick ta bort våran häst Ynna. Hon fyllde 30 år i år vilket är väldigt gammalt för en häst. Hon var som sagt gammal, så för att spara henne lidande så valde pappa att ta bort henne.
Vi köpte Ynna till mig så att jag skulle ha en häst att rida på. Vi fick henne när jag var 18 och sedan dess har hon gått och betat hemma hos oss. Vi har nästan haft henne halva mitt liv! På senare år har hon varit åldersmamman hemma som har gått tillsammans med fölen och tagit hand om dem. Hon har haft ett riktigt bra hästliv hemma hos oss!




God natt!


My new hair :)

Hello :)

Jag sitter och myser i soffan, nyduschad :) Jag har dragit på mig mina bästa mysisar och jag njuter av att få ta det lite lugnt en stund.

Dagarna går alldeles för fort. Jag var inne på att det var tisdag i dag, men Jennifer upplyste mig om att det faktiskt var onsdag och då föll hela min interna planering i stöpet. Hur kan man vara så veckovill???

I dag har jag roddat hela supporten själv. Mina två kollegor har satt i möte hela eftermiddagen så då hade jag  ansvaret för tre mejlboxar och en telefonlinje. Men det gick riktigt bra. Det kommer väldigt mycket mejl men det är kul. Jag börjar känna mig riktigt hemma nu :) Det är  learn by doing som gäller.

Nu tänkte jag att ni skulle få se min nya frilla :) Det blev kort men efter lite styling så blev det riktigt bra! Det kommer ta en stund att vänja sig vid längden men det kommer bli skitbra :) Jag fick inte till luggen så bra i dag men det får jag öva på i morron :)

Vad tycker ni??





Årsdag

Hej!!

What is up?? Jag har haft en riktigt spännande dag både på och utanför jobbet.
Det har varit massor att göra i dag och det har varit stressigt men det känns verkligen som jag har börjat får bra koll på grejerna och blivit mycket mer hans on med saker och ting. Jag har ju fortfarande ingen dator och jag vågar inte säga när det blir klart men det tar nog minst en vecka till innan det är klart...

Efter jobbet så åkte jag till min frisör Emelie och klippte mig. Och det blev en ganska stor förändring. Det långa håret är numera kort och slutar precis nedanför axlarna. Jag har inte hunnit styla det som jag vill än, utan det får bli i morronbitti så först då kan jag säga om jag är helt nöjd eller ej. Men det kändes bra när jag satt i stolen, så mina förhoppningar är stora :)
Alex har också varit och klippt sig i dag (Vi går till samma frisör) och han blev skit snygg i håret :)

Här har ni dagens i min nya poncho som jag inhandlade i lördags. de är från Hm och kostade 199 kr. Den är himmelsk skön och så mysig :) Och snygg såklart :)



Poncho från HM, ny
Byxor från MQ
Örhängen från Forever 21
Klocka från Ur & Penn

I dag är det ett år sedan jag opererade min högra vad. I dag har jag inga men över huvudtaget och mina ben känns lika bra som det gjorde innan jag fick kompartment syndrom. Det är underbart helt enkelt :) Och jag är så glad! Grattis till mig :)




Episoder och händelser

Hey!

Helgen börjar gå mot sitt slut. men jag sörjer inte, det kommer ju en ny och fen dagar igen.
Den här helgen har varit awesome på alla sätt och vis! Jag har fått tillbringa den med den bästa personen i världen och vi har skrattat, busat och haft så kul tillsammans :) Det är värt allt <3

I fredags blev det en lång mysig matlagning med min älskling som resulterade i två helt perfekta plankisar :) Sen myste vi i soffan framför vår favo serie, jag antar att jag inte behöver skriva namnet  på den :P



Till min planka hade jag blomkålsmos. Till det åt vi marinerad fläskfilé och beasås. Bean hade vi dock inte gjort själva :/



Här har vi Alex planka. Lite större, lite mer och för att svara på er fråga, han blev mätt :) Champinjonerna blev lite "mörka" men Alex sa att de smakade bra ändå :)

I går körde vi ett maraton på stan som resulterade i att vi kom hem med varsin vrålsnygg vinterjacka och lite annat fint. På kvällen lagade vi mumsig mat bestående av räksallad med halloumi och feta till mig och en räkpasta till Alex. I´t was awesome! Vi la oss i ängen redan vid 21 och kollad på på serier och bar njöt av att vi är lediga :)



Detta mumsade vi på i lördags.
Jag åt en räksallad bestående av sallad, gurka, paprika, rödlök, halloumi, fetaost, majonnäs och räkor. Min tallrik ser gigantisk ut men det är mycket sallad och halloumi :P
Alex åt en räkpasta bestående av tagliatelle, räkor och en egengjord sås på bla, creme fraicé, senap, dill och kryddor.

I dag har vi kört en riktig slödag. Förmiddagen höll vi på bra. Jag rensade och organiserade om mina garderober. Och det behövdes verkligen! Jag slängde ut lite gammalt och gjorde plats och sorterade in höst och vinterkläder osv. Det blev skitsnyggt! När jag ändå höll på som tog jag hand om Alex garderob :) Det var ju så kul. Men nånstans där så gick vår arbetståga ur oss. och vi slöade ner oss i soffan och kollade på jag vet inte hur många how i met your mother. Vi är nu en bra bit in på säsong två :)

Nu är jag nyduschad och sitter och njuter av att det är söndakväll, det finns ingen ångest överhuvud taget. Jag längtar till jobbet i morron. Jag har verkligen skaffat mig ett riktigt roligt jobb med superbra kollegor :) Och från och med nu så trotsar jag eventuell förkylning som kan finnas kvar. I morron ska det bli träning!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

The one! I found the one!

Den som inte erkänner shopping som en sport/träningsform, Den har aldrig shoppat!!!

Alex och jag spenderade 6 timmar på stan i dag 6 timmar! Helt galet. Men vi hittade mycket fint med :) Och vi shoppade väldigt grundligt. Vi finkammade vinterjacksutbudet och vi hittade varsin som fick följa med hem :D Och jisses vad jag är kär iden! det är min drömjacka!

Men det sög i kroppen att shoppa så länge. Mina fötter började skrika av smärta efter halva tiden, den sista timmen var hemsk! Så vi har legat utslagna i soffan framför how i met your mother ett bra tag nu. Fossingarna värker fortfarande men de börjar smått bli sig själva igen. Det blir soffläge resten av kvällen :P

Nu ska vi svänga ihop lite god lördagsmat. Det blir kräftstjärtbaserat. Till mig lagar vi en kräftstjärtsallad med halloumi och feta och till Alex lagar vi en kräftstjärtpasta :) Det låter bar gott va :) Det blir mums mums. Sen ska vi mysa i soffan resten av kvällen <3



Vad tror ni det blev för någon??? :D





Love!

Underbara helg!

Nu sticker älsklingen och jag till stan för lite (mycket?) shopping, lunch och mys <3

Hörs i eftermiddag!

Det här med att få som man vill!

Tidigare i kväll så satt jag och bläddrade bland kanalerna. Det är ju tisdag så jag visste att det skulle vara en match från damallsvenskan. Det tyckte jag skulle bli ett bra tidsfördriv. Men när jag slog på tv4 sport så var det en match från nån engelsk-ligan istället. Jag blev sur och muttrade nåt i stil med "killarna ska alltid ta tjejernas tvtid". Sen slog det mig... Det är ju torsdag i dag! haha jag lever fortfarande i tron att vi är i början av veckan... Och i morron är det fredag och det tackar jag inte nej till :)

Min dag har bestått av två saker. Den ena är faktureringar i mängder, jag har kirrat hela Sverige och Finland (om nu det säger er nåt :P). Det andra är frågan "ska jag träna eller inte??" Allt kändes ju så bra i morse. Men ju längre dagen gick desto täptare blev nosen och halsontet började smyga sig på :( Som skönt är så är det borta nu men jag ville inte riskera nåt så det fick bli lugnt soffhäng i dag med :(

Men det kom en liten humörhöjare med posten! Jag beställde ett mobilskal i måndags. Min är ju så förbaskat tråkig, seg och ful. Men jag har bestämt mig för att det nog inte blir en ny riktigt än. Så då måste man ju göra vad man kan för att göra tillvaron dräglig så att säga :P Så det fick bli ett skal. Skalet ska vara ljus grått, det är väldigt ljusgrått. Så ljust att man inte ser att det är grått. men det har ett fint mönster på sig så det blev ändå en positiv skillnad.

Vad tycker ni?






Jag tyckte det blev en mycket bra förändring.
Den håller mig nog "nöjd" i någon månad eller två:)

Mitt i veckan

Ser ni på Svenska miljonärer?? Om inte, gör det. Det är ett bar tidsfördriv och man kan göra två eller fler saker samtidigt :) Och sen är det ju bra också.

Det bidde ingen träning i dag :( Jag kände mig fortfarande lite så där i halsen i morse så jag tog det vuxna beslutet att vila en dag till. Men i morron så kör jag i vilket fall. Då har det gått åtta dagar sedan jag tränade senast det är inte okej!!!

Men inget ont som inte för nåt gott med sig. Jag använde tiden jag fick över smart och passade på att städa. Det vet jag inte när vi gjorde senast, mitten av augusti kanske?? Det kan vara så illa! Så i dag satte vi ner foten och tog tag i allt. Det tog en bra stund men nu är det rent! Gud så gött!




I dag invigde jag min nya blus som jag köpte när jag gick på stan för några veckor sedan.
Den kommer från märket Stockhlm, MQ.
Jag är så kär i denna! Så snygg :)


Ps: spegeln är nu putsad och blänker .ds


With the wind in my hair!

Go kväller!

Jag börjar med en dagens väder update: Det blåser storm här. Det går knappt att vara ute för då blåser man bort! Men jag hoppas på lugnare och bättre väder i morron.

I dag blev det ingen träning heller :( Jag tog en vuxet beslut och gav mig själv en extra dag att vila, jag vill inte få tillbaka skiten. Men om allt blir som jag vill så är jag nog påt igen i morron :) Väskan står packad!

Alex och jag har börjat kolla på How i met your mother, lite sent kanske tycker ni. Men vi är där nu iaf :P Vi har sett de tre första avsnitten av första säsongen så vi har en el kvar. Men det jag sett gillar jag, det är alltid bra att ha nått att se när man käkar eller ska gå och sova :)

Nu ikväll fick jag äntligen iväg mejlet till mitt försäkringsbolag ang ärret på mitt vänstra ben. Jag vet inte varför jag inte skickat in tidigare men nu blev det gjort. Den 20/9 är det ett år sedan jag opererade den andra vaden så då blir det att göra samma med den. Det som gjort att det tagit så lång tid med det första ärret är att det är så svårt att ta bilder som visar ärret rätt. Men nu tyckte ja vi fick till det så jag hoppas jag får ut mycket för det är trots allt stora ärr och de sitter väl synligt och jag är tjej.  Give me!




Nu ska Alex och jag gå och mya ner oss framför några avsnitt av How i met your mother :)

Ny vecka...

.... och den inleds med riktigt ruskväder men vad gör det när man lever ett sådant bra liv som jag gör :) Jag trivs som fisken i vattnet! Vart jag än vänder mig så händer det roliga saker och jag har människor runt om kring mig som gör mig stark, glad och mitt liv så mycket bättre :) Det går bra nu helt enkelt!

I dag har jag jobbat på hårt med att beta av lite av det vi legat efter med på Merchadise. Jag har pumpat registreringar ich det har gått riktigt bra :) I morron ska jag ta mig an lite kundsupport igen då jag ska ta över telefonen. det ringer väldigt lite om man jämför med If. På if hade vid 90% telefonsamtal 1% mejl. På Volvo är det 90% mejl och 1% telefon men det är kul det med!
Och på torsdag ska vi på utbildning i och med att det kommer ske lite förändringar för oss på support, så det blir grejer det :)

I dag efter jobbet mött jag upp Jannica på stan. vi ses ju alldeles för sällan så i dag passade vi på att shoppa lite tillsammans :) Vi gjorde Nordstan då det regnade och blåste för mycket för att vi skulle vilja gå nån annanstans. Jag fick med mig två items hem. Det blev ett linne och en hårborste.




Linnet kommer från Vero Moda. Jag tyckte det är så sött! Det passa perfekt under en kavaj eller när man vill hotta upp ett par svarta jeans :) Dragkedjan i ryggen är pricken över iet!






Borsten köpte jag på Åhlens. Jag har en liknande men den snor allt mitt hår och så är den lite mindre. Denna ska vara bättre när man fönar håret.

Resa bort bra, resa hem bättre.

Då var vi tillbaka i Göteborg igen. Och det känns bra! Det känns som vi har landat hemma igen efter en lååång semester.

Helgen har besått av att flytta Alex mamma Marie från hennes lägenhet till hennes nya hus. Vi flyttade hela lördagen och det gick riktigt bra! Jag är ju förkyld så jag hade inte riktigt lika mycket ork som jag brukar, men jag tyckte jag höll i gång bra ändå. Vid 22 tiden i lördags sa vi hej då, då var orken slut och ögonen gick i kors. Så då tog vi bilen hem till Varv och det tog väl inte två sekunder så hade jag somnat.
Det blir så fint!! Allt är sprillans nyrenoverat (gud det behövdes!) det är ljust och fräscht och det kommer bli så himla bra när allt är klart. Tyvärr s¨å fanns det inte så mycket för mig att inreda i går. Men jag fick gå lös på linneskåpet och jag tyckte jag fick till det riktigt bra. Nu vill jag med flytta eller iaf köra en omorganisation här hemma! Det är ju så kul att organisera och fixa :P

I dag blev det tidig hemgång. Bussen gick vid 11,45. Vi ville vara hemma tidigt så vi kunde fixa med mat och packa upp i lugn och ro och så behöver Alex plugga.

Så detta var förhoppnings vis vår sista bussresa på ett tag. Nästa gång blir det tåget! Det har varit ganska jobbigt att sitta på bussar tur och retur flera helger i rad. Jag kan inte förstå varför det ska behöva ta 4 timmar?? Även om vi har haft jättekul och vi har velat åka hem, så ser vi fram emot att få ha lite egen tid här hemma! Alex och jag har inte spenderat en hel helg tillsammans sedan innan jag gick på semester i somras. Och då pratar vi mitten av juli!!!! Så ni kan ju förstå att vi ser fram emot det :)

Nu tar jag nog i lite mer bara för att vi precis kommit hem. Frågar ni mig igen om några dagar så är nog allt precis som vanligt igen :P

I morron börjar vecka nummer 2 på nya jobbet :) Det blir spännande. Förhoppningsvis så kommer min dator i gång snart så jag kan börja jobba på allvar. Och förhoppningsvis så lär vi oss en massa mer så vi kan börja göra ordentlig nytta :) Gud jag trivs så bra!

Men det blir nog tyvärr ingen träning :P Min förkylning fortfarande gör sig påmind. Men jag hoppas att den ska försvinna väldigt snart! Jag gör allt i min makt för att det ska dra!

Jag har hittat det :)

Vilken underbar dag jag har haft! Och den kommer bara bli bättre :)

Vi har spenderat förmiddagen på Thorskogs slott. Och my good vad fint det var! Som taget ur morden i midsummer, slottet hade en engelsk stil och utanför var det en stor park med dammar gäss och en golfbana. Alltså det var så snyggt! Jag hade inte med mig kamera och min mobil tar helklassa bilder, alltså ni skulle sätt det. Jag vill köpa det stället!

Efter vår chaufför hade släppt av oss i morse så blev vi bjudna på frukost :) Sen gick vi bort til vår konferenslokal. Där lyssnade vi på en super bra inspirationsföreläsning. Det var en kille som heter P, G Vertsjö. Han var grym! Han var så rolig och så bra på att prata ! Han ska tydligen var riktigt stor inom föreläsningsbranschen, han var fullbokad fram tills februari nästa år Så vi hade tur som fick lyssna på honom.

Efter föreläsningen så var det lunch och vi bjöds på förrätt och varmrätt. det var jättegott förutom att det var lax till huvudrätten...  :P



Visst är det vackert!
Lätt mitt nästa hem:D

Nu är jag iaf hemma lägenheten igen och jag sitter och väntar på Alexander. Han skulle vara hemma runt 15. Sen tar vi bussen mot östgötaslätta vid 16,25 så vi landa i Mjölby vid 20,10. Och då åker vi hem till Varv.

Sen blir det renovering hela lördan och sen åker vi hem skapligt på söndagen, förhoppningsvis redan vid lunch!

Frustration 2.0!

Så slog den till! Med buller och bong attackerade den mig på mindre än en halvtimma igår.. Så nu är jag förkyld... det innebär sömnlösa nätter och lyckas jag somna så snarkar jag så högt så Alex inte kan sova :P Snor i massor och ett väldigt segt huvud.
Men det sämsta är att det inte blir nån träning. denna vecka har jag bara tränat två gånger på gymmet. Jag hinner heller inte mer nån mer denna vecka. Och jag kan inte minnas när jag enbart tränat två gånger på en vecka. Det måste varit under perioden efter jag opererade mig förra året. Så cirka ett årsen då... Usch jag mår mest skit över att inte få träna!'

Ska man ändå säga något positivt om detta så är det väl att jag inte har varit förkyld sen jag kom hem från Usa i mitten på januari. Och ni som känner min historia med förkylningar vet ju att det har kommit betydligt tätare än så. Så ja får la ta det den här gången då :P

I morr0n väntar äntligen utflykten med jobbet. Bilen står färdig att plocka upp oss vid 07.30 sen blir det aktiviteter och lunch och sen vid 13 avslutas dagen. Det ska bli så spännande :)
vi har bokat buss hem i morron och den går vid 16.30 så det blir nog lite dötid på stan eller om jag hinner hem en snabbis. Men jag skulle inte tro att det hinns.

Nej nu ska jag packa det sista och fixa fram lite kläder inför morrondagen. Det blir för övrigt en datorlös helg för mig men jag ska nog se till att komma åt än ändå, hoppas jag iaf!

God natt på er alla ni som har lyxen och inte vara förkylda. Jag avundas er!

Det här med att fördela sin tid

Jag känner inte att jag hinner med bloggen så mycket längre. Jag vill ha tid till att uppdatera med men det är svårt att få in det just nu. Men jag ska jobba på det. Tills dess får ni hålla till godo :)

I dag har det bara regnet börjat avta och det har varit skurar istället för skyfall, tummen upp för det. Men det har börjat blåsa riktigt otrevligt, tummen ner för det.  Så den där jackan står högst upp på min lista, Men det får jag ta tag i nästa helg!

Annars så har dagen varit riktigt bra! Vi har jobbat på och repeterar ordrar samtidigt som vi flikar in lite nya saker. I morron kommer eldprovet då vi ska vara själva hela eftermiddagen. Som skönt är så sa de sätta en "out of office" på telefonen och support mejlen, så vi kan koncentrera oss på att få det vi har lärt oss rätt :) Men det ska nog gå fint.
Vi har ett jättefint kontor med högt till tak och det är ljust och modernt. I dag var det en fönsterkille där och satt på folie på fönstren som liknar "frost" så vi ska få lite mer "privacy" :P Nu ser alla rätt in på oss när vi sitter och arbetar. Tyvärr har vi inte lyckats få igång min dator än men det är väl förhoppningsvis klar på måndag.

På fredag så ska vi ju på utflykt med jobbet och det ska bli superkul. Vi ska lyssna på en föreläsare som ska prata om motivation och allt som rör vår bransch och sen skulle vi äta lunch. Så det blir en kortis fredag. Jag tycker fortfarande att det är så kul att det finns människor på Volvo som jobbar med att köra runt på folk. Det är en av dem som ska hämta upp mig och Jennifer på fredag morron :) Hehe hoppas vi får åka något riktigt nytt och fint!


I dag fick jag den bästa present man kan få om man bor i Göteborg! Jag fick ett stort golfparaply med Volvo loggan på, det är skitsnyygt och rejält, det viker sig inte i vinden (jag har provat)

Sen på sats fick jag min gåva för att jag har varit så duktig och tränat två gånger i veckan i 12 veckor :P Och lönen för det var denna strandväska :)

Jo jag menar det!

Om tiden gick fort förut så är det inget mot hur fort den har börjat gå sen jag började på Volvo! Men det är ändå positivt då jag jobbar med en massa roliga saker. Det negativ är ju dock att allt jag hann ta hand om förut så som att springa ärenden och fixa saker, det hinns ju inte med nu på samma sätt. Ta det att jag ska gå ur min nuvarande akassa och byta till en annan, när ska jag hinna det? Men det ger sig väl efter tiden men jag som är sjukt kär i min ordning och reda tycker det är lite jobbigt...

I kväll har jag varit på Poolia info möte, det gav väl inte mycket mer än maten de bjöd på :P Nejvars det var väl helt ok! Innan vi gick hem fick vi med oss en goodibag med Poolia saker :) Det tyckte jag var lite roligt :P



Här är lite av det som låg i påsen.

Apropå roliga saker så ska jag och Jennifer (Min nya kollega på jobbet) följa med de andra på "work shopen" de ska ha på torsdag och fredag. Eller vi ska ansluta på fredag morron. Så det kommer troligtvis en chaufför med bil och plockar upp oss och skjutsar oss dit vi ska :) Coolt va :)


Bara så ni vet så öser regnet ner värre än vanligt i dag! Jag var sjöblöt när jag kom hem från jobbet.. Det är kul det här med att bo i Göteborg denna årstid.... Så snart jag får en ledig stund är det jag som åker till Sebago, Musto eller Helly Hansen och köper mig en riktig seglarjacka, för så här kan jag inte ha det!

The first day of my new job :)

Hello :)

I´m back!

Helgen hemma i Motala var strålande som vanligt! Det blev allt från renovering av hus till kräftskiva. Och solen sken och ja allt var super!  Vi kom hem sent igår kväll så kvällen som blev gick till att duscha, få i sig lite mat och förbereda inför dagen:)

I dag var det en stor dag för lilla mig :) Det var första dagen på Volvo Merchandise. Jag har varit svinnervös, men det släppte ganska fort när jag väl kom dit. Det var jag och en tjej till som heter Jennifer som började i dag. Så vår första dag har bestått av att gå igenom några system och kära os hur man hanterar ordrar av olika företag osv. Det känns iaf jättebra! Jag trivs och det kommer bli super :)
Redan på torsdag och fredag kommer vi att få köra solo då hela kontoret åker på utvärdering så jag och Jennifer ska hålla ställningarna ensamma! snacka om att de har tro på oss :)

Efter jobbet åkte jag till gymmet. Jag fick chocken över hur mycket folk det var där! Jag kom vid halv sex och det gick knappt att få tag i ett skåp! Det kryllade av tjejer överallt! Jag körde ett pass i gymmet och sen 15 min på crosstrainern, det var det jag pallade med. Det var för mycket folk!! hur löser man det???

Nu ska Alex och jag njuta av bår första lediga vardagskväll tillsammans på över 6 månader! Det är vi så värda!

Första dagen på på mitt nya liv??

Första dagen på nya jobbet!
Jag skulle verkligen ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Jag är sjukt nervös!
Snart går bussen, skänk mig en tanke i dag :)


Vi hörs i kväll!

Friday and we are going home!

God morron!

Nu ska jag vara på gymmet egentligen. Men i dag har jag så mycket att fixa med innan vi åker hem så jag fick helt enkelt avstå gymmet :( Det känns verkligen skit! Men det finns inte så mycket annat att välja på tyvärr.

Jag måste styra upp packningen. Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig på kräftskivan i morron. Plus att jag har inte packat färdigt.. Usch vilket dåligt samvete jag får. Det är inte likt mig att inte vara klar i tid, Men jag får väl skylla på min "dipp"  dag i går. Och så måste jag förbi arbetsförmedlingen innan vi åker hemåt i dag. Jag ska skriva på några papper. Och förhoppningsvis så är det sista gången jag någonsin har med dem att göra! Det kanske inte låter som crazy mycket, men om man börjar räkna om det i tid så hade det aldrig funkat att träna..

Vad gillade ni min outfit igår då? Jag älskar den stilen, så snyggt och enkelt :) Håret hade jag lockat med mina värmespolar och det blev jättebra och det "faller" så snyggt med värmespolarna.



Snart är jag hemma hos de här typerna :)

Going out!

Det känns jättelustigt att vara hemma en vardagskväll. Jag sitter och tittar på klockan och kommer på varje gång att just det jag jobbar inte kväll längre :) Gött är det iaf!

Alex och jag har ätit lite mat och vi ska snart åka hem till Daniel som går i hans klass. Jag vet inte riktigt vilka som kommer eller hur många vi blir, men det kommer garanterat bli kul :) Jag väntar bara på att Alex ska byta om så ska vi åka. Ja ni hörde rätt jag är klar och redo och han är sen :P hehe



Kvällens outfit:

Kavaj från HM
Linne från MQ
Leggings från Forever 21
Armband från Thomas Sabo
Halsband från SNÖ
Ballerinor från Tory Burch
Väska från Michael Kors


Vilket väder vi har haft här i dag! helt grymt, jag får summer feelings så här på höstkanten.

Det börjar ordna till sig!

Det sker inte ofta men i dag hände det. Jag tog mig en tupplur mitt på eftermiddagen. Och vad skönt det var och det kändes väldigt behövligt då jag suttit och gäspat hela dagen. Jag sov en timma ungefär och när jag vaknade så var jag pigg igen :)

I kväll ska vi på pubbrunda med Alex kompisar. Det ska bli jättekul att umgås med dem. Jannica kommer med och vi har ju inte träffats sen juni så jag ser verkligen fram emot det! Men som jag skrev i morse det blir läsk eller vatten för min del, kan inte säga att jag är sugen på att dricka överhuvudtaget just nu..

Mot duschen då!

Dagen efter i dag då..

God morron!

Solen lyser och det är klarblå himmel utanför mitt fönster :) Göteborg levererar :)

Jag är lite scleten i dag. Vi var ju ute och åkte spårvagn igår med If. Själva turen var väl inte så upphetsande, det var i princip hoppa in, åka en sväng, gå av äta en macka, gå på och åka tillbaka igen. Men efter turen var klar så blev det utgång. Och det blev ganska hårt :P

Som ni märker så har jag inte börjat jobba än, utan jag börjar på måndag. Så det passade ju perfekt att fira mitt nya jobb och samtidigt säga hej då till If,. Är det nåt if är bra på så är det att vara generösa med alkoholen :P Hehe. I vår spårvagn var vi kanske 30 pers, kanske några färre än så. Vi hade två plattor öl och två boxar rödvin :P

Så alla från min grupp och några från de andra grupperna var på. Det kanske blev lite mycket dricka för min del, men det gick ändå bra. Men det blev rödvin och cider så huvudet är lite tyngre i dag. Men grymt kul hade jag och det var det perfekta avslutet!

Så i dag blir det en lugn dag. Jag måste förbi arbetsförmedlingen och avsluta min tid där :) Senikväll ska vi på pubbrunda med Alex klass, men det blir inget dricka för min del! Jag är nog nöjd för minst en månad framöver :P

RSS 2.0