Feelin it

Det blev sen hemgång från jobbet i dag igen, det har blivit en regel på sistone och inget undantag. Det blev ingen träning i dag, jag kände lite i halsen i morse så jag ville inte chansa. Men nu känns det bra :)

Jag måste bara ge en liten kärleksförklaring till min nya iPhone. Detta är ju min första, men o vad glad jag är att det är just den här dom blivit min :) den är ju bara grym helt enkelt!


Me like!

Det är mörkt ute och Göteborg lyser mys ;) jag tror jag gillar hösten ändå :)


Loving the weekends!

Hej på er. What up? Alex och jag har avslutat ett maraton av städning, matlagning, tvättning och sedan en dusch. Aaa känslan av nystädat och rentvättat :) Jag har försökt ladda upp bilder i dag men det är nått konstigt med blogg.se, fältet där man laddar upp bilder har försvunnit. Jag har väntat på att det ska komma tillbaka, men det kommer det nog inte göra i dag. Så det får bli utan bilder. Helgen har varit riktigt grym! I fredags myste Alex och jag här hemma. I går var vi på stan och handlade diverse saker. Iphonskal till mig, spel till Alex och tomtar till vår lägenhet :) På kvällen åkte vi till en Alex kompis Rickard, där var också Putte och en vän till Rickard. Vi satt och tjötade och hade det gött. Killarna förfestade medans jag smuttade på en GT :) Det var väldigt "grabbigt" men det var kul :) Vi drog oss hem vid halv ett när de andra skulle ut. Min förkylning börjar bli bättre och den ligger på gränsen mot frisk. Så jag funderar på att ta med mig träningskläderna i morron till jobbet, för man vet aldrig :)

Mys <3

Alex och jag har gjort stan en sväng. Och vi fick med oss lite hem :) Jag har bland annat köpt ett supersnyggt skal till min iPhone :)

Vi hörs senare


Nu är den här :)

Nu är den här :) Detta är min lilla överraskning som jag trodde skulle komma nästa vecka, men den kom i dag :) Så nu sitter jag och bloggar från min nya iPhone 4s :) Omg vad jag är glad för denna lilla leksak :) nu ska det bli mer bloggning, det lovar jag.

Ha en fortsatt trevlig fredag!


Go for gold!

Hello all!

Alex och jag har vardagsmys :) Vi sitter i soffan och kollar på tv. Nu gör vi också lite annat samtidigt, typ Alex pluggar och jag pysslar lite med datorn. Men vi är i samma rum :D

I kväll skulle Jennifer och jag gått på ett event på Åhlens Kungsgatan. Men När vi åt middag på stan så kände hon att hon började bli dålig så hon fick åka hem.Jag tyckte så synd om henne, man såg verkligen att hon inte mådde bra, feel better <3. Men förhoppningsvis så är hon tillbaka pigg och glad i morron! Jag knallade också hem, men innan jag tog bussen så hoppade jag in på Hm och köpte detta fina halsband. Fint va :)



I morron är det fredag och det blir lyxig fredagsfrulle på jobbet :) Me like!

Det går mest i moll..

Äntligen onsdag! Bara två arbetsdagar kvar på denna hemska vecka, usch vad det går skit just nu. Jag är superstressad och hanterar för många saker på en och samma gång och det gör att jag missar saker och att det blir fel. Och det får inte bli fel! Men vad ska man göra när alla sliter i mig samtidigt och det finns hur mycket saker som helst att göra och dygnets timmar inte räcker till?? Help!

För att göra saken ännu sämre så fick jag i dag uppenbarat för mig att vi inte alls får en timma längre sömn varje dag när det blir vintertid. Vi får endast en timma längre den natt/dag vi byter. Jag hade ingen aning om detta! Jag har levt i illusionen att när det är vintertid så får man sova en timma längre varje dag. Fråga mig inte hur jag har fått ihop den ekvationen men så har jag trott. Och i dag sprack den vackra illusionen :( Fan!


Men ett ljus i detta mörker är att i morron ska Jennifer och jag på event på Åhlens Kungsgatan :) Det blir najs :)


:)

I kväll har jag tagit ett stort och mycket roligt beslut :)
Och jag är mycket mycket nöjd!
Om någon vecka ska ni få vet vad :)
Nyfiken :P




...

Förkylning på G!! Tack för den..


He´s home and bearing gifts of love

Äntligen är min älskling hemma :)

Och titta vad han hade med sig hem till mig :)



Body butter med citron doft, den lulktar ljuvligt :)
Och en body wash med körsbärsdoft.

Thank you love <3

I give in to sleep.


Nu får det räka med vaken tid för i dag. Ja sitter ju iaf bara här och längtar efter min älskling <3
Så jag satsar på lite sömn och mysiga drömmar istället :)

God natt på er!

Starting to enjoy doing nothing.

Kan man bli slappare än mig just nu?? Nej jag tror inte det. Dagen har liksom gårdagen spenderats i soffan, så skönt!. Jag har kollat på serier och bara vilat :) Men ett undantag dock.

Jag planerade att ge mig ut på en pw, jag menar vädret är ju underbart. Men jag blev lite lat så jag bestämde mig för att stanna inne istället ock köra fys intervaller. Så sagt och gjort tog jag ett av mina träningsscheman och körde skiten ur mig. Shit avd svetten rann och flåset var verkligen på max! Det var väldigt längesen jag gjorde försäsongs fotbollsfys. men det var så kul :) Det ända jag saknade var lagkamrater runt omkring mig.

Jag fick precis ett sms från Alex, han har precis lämnat Sthlm :) Men tyvärr så får jag inte träffa honomförens i morronkväll :( De kommer hem så sent så det går inga tåg till Göteborg i kväll:( Men i morron :) Det är iaf skönt att veta att han är på väg hemåt :)


Halftime

God morron!

Solen är här :) Flera söndagar i rad nu så har det varit strålande sol här i Göteborg :) Me like!

jag tog en lite längre sovmorron i morse och det var mycket skönt! Sömn är så viktigt och det gäller att man inte börjar en ny vecka med att ligga efter!
Nu på förmiddagen har jag pysslat med att städa lite, dammat och sådant mindre upphetsande. Men jag hittade ett riktigt skitigt ställe att rengöra. Våra fönster bläck utvändigt vid köket och så postlådan. De ska vara vita men nu var de svarta med en tjock sörja av smuts. Men 5 minuter senare så var de vita igen :) Gud så skönt! :) Det ske bli intressant att se hur länge det varar.

I går så svängde jag ihop en riktigt god middag! Jag har fått dille på räkor och kräftstjärtar. Så jag köpte mig en burk kräftstjärtar, dem fräste jag snabbt i vitlök och chili. Sedan blandade jag detta med lite philadelfia vitlök och örter. Till det kokade jag broccoli och brysselkål och sedan hade jag avokado till det. Mums mums mums :) Mycket gott!



Jag älskar mina fina Mateus tallrikar!
Jag ska önska mig mönstrade assietter i rosa till julklapp.
Förstår ni hur fint de kommer bli :)

aw and love

Hello!

Jag vaknade i morse med en liten hint av huvudvärk, den växte sig sedan lite starkare för att nu i princip vara borta, tack för det :) Men det får man väl räkna med när man blandar rödvin, cider och drinkar.

Gårdagens aw men jobbet var riktigt kul och mycket lyckad! Vi började med ett glas rosé på jobbet sedan tog vi båten över till tredje lång. Vi gick till en restaurang som heter Byns Bistro. Där blev vi sedan kvar resen av kvällen. Nu ska ni ju vet att det är väldigt varierande åldrar och många har barn osv. Så vissa droppade av väldigt tidigt och andra var inte sena hem de heller. Så till slut satt Jennifer och jag kvar vid vårt bord och smuttade på varsin mhojito. Då var klockan 11.30. En stund senare drog vi oss hemåt. Jag hade jättekul! Jag fattar fortfarande inte hur man kan samla så många härliga människor på samma ställe :)

Alex sitter på bussen mot Sthlm och sin grabbkryssning. När jag kom hem igår så låg hans Yankies t-shirt på sängen och den doftade Alex <3 Han lämnar alltid en använd t-shirt till mig när han åker bort, söt han är :) Och nu i förmiddag så hittade jag jättegullig lapp på kylskåpet från min änkling <3 Gud vad jag saknar honom! Hade så kul men skynda dig hem älskling <3

Mina planer för helgen är att göra minsta möjliga. I eftermiddag ska jag kolla på när superettan avgörs på tv. Sen blir det nog en film i kväll, vet dock inte vilken jag ska se??
I morron lovar meteorologerna bättre väder och mer sol. Så då blir det nog en pw runt Skatås. Jag är fortfarande lite sugen att se Göteborg mot Norrköping i morron. Men jag vill ju inte gå sälv, och jag har inte så många fotbolls intresserade vänner här... Dilemma!



We are awesome <3

Trivs så bra med mitt lilla liv just nu!

Hej vänner!

Vad styr ni med i dag? Jag varvar tv med dator från soffan just nu :) Alex är på tentafest i kväll så jag får roa mig själv. Och då väljer jag att göra minsta möjliga :)

Men från soffan kan jag iaf planera lite (min favorit hobby, för övrigt!) I morron ska Jennifer och jag på ett event på NK glas och porslin och kök. Jag vet inte riktigt vad vi kan förvänta oss men vi  ser vi verkligen fram emot att känna/klämma/kanske köpa med oss något  fint hem :)
Jag tänkte också hinna med att hämta ut mitt nya pass, Jag bävar verkligen för att se hur bilden blev, usch  usch!.

Men innan det blir helg så blir det massor med jobb. Jag har så mycket på g just nu att det känns som jag inte riktigt har koll på allt. Dessutom har jag en deadline på fredag och ja, det gäller att jobba hårt om den ska gå i lås ! Det blir att jobba över i morron med. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillade mitt jobb och mina arbetsuppgifter. Jag har skitkul på jobbet :) Och det är tur det!


Jag får gåshud bara jag tänker på det!

Den här tisdagen har inte varit den bästa i mitt liv! Jag drömde världens mest otäcka mardröm i natt ever! Den gick ut på att Alex hade dött! Och att jag var helt förstörd, såklart!!! Sån separationsångest och sorg jag kände i drömmen, det var hemskt! och den känslan har funnits med hela dagen bara för att det var så otäckt! Usch!
Jag tror det var nyheten om 4 åringen som blev mördad plus att jag fick fylla i mina uppgifter på jobbet igår om vem de ska kontakta om det skulle hända något osv. Inga fler sådana drömmar tack!!

Utöver detta så har dagen varit helt okej. Vi besökte ju Volvo museet i Arendal i morse. Och vi fick en föreläsning av manen som basar över Volvo Ocean Race. Han pratade jättebra och det var mycket intressant. Nu vet vi hur stort racet egentligen är! Mycket coolt :)

Nu ska jag mysa med min älskling som har stängt ihop böckerna tidigt för min skull <3 Yay :)

New in from HM

Go kväller!

Den här veckan har börjat i ett mycket behagligt tempo, Jag är med både med kropp och skalle. Träningen gick bra och Alex har avverkat den första av sina två tentor. Och den ska ha gått bra :) Yayy! allt känns gött helt enkelt :)

I morron ska vi börja arbetsdagen med att ha tisdagsmöte på Volvo Museet. Vi ska få en guidad tur på museet, vi ska bbland annat få lära oss allt om Volvo ocean Race och sen ska vi äta frukost :) Visst låter det mysigt, En mycket bra start på en arbetsdag :)

I dag invigde jag ett av min två inköp jag gjorde i lördags när jag var på stan med Jennifer.
Det blev den här blusen från HM 299 kostade den. Perfekt under kavaj, kofta eller bara som den är :)

Visst är den söt :)



Blus från HM
Byxor från MQ

I can not find my sleepy hut?

Gäspningarna börjar tätna. Om jag fick välja så skulle jag gå och lägga mig nu. Men jag har varken småbarn eller nåt liknande så jag stannar nog uppe ett tag till :)
Alex och jag har hunnit i fatt alla sex säsongen av How i meet your mother, så nu får vi leva som resten av världen och se ett avsnitt per vecka. Men på sexan sänder alltid gamla avsnitt :) Så det blir kvällens underhållning!

Jag är väldigt spänd på nästa vecka, jag har mycket roligt på G.
Bland annat så ska jag hämta ut mitt pass, håll tummarna för att jag inte ser ut som en gangster! På torsdag ska Jennifer och jag på ett event på NK :) Och på fredag så ska vi på AW/utgång med jobbet och det kommer bli riktigt kul!
Sen har vi ju bonus roliga saker så som att Alex tentor är över från och med onsdag denna vecka :) Och att vi då kommer få tillbaka våra liv igen :) Nedräkningen av Alex studier har börjat på riktigt :)
Men på fredag ska han åka hem till Motala en snabbis för vidare färd mot Sthlm och kryssning, så jag är ensam i helgen :( Och det är inte lika kul. Besök mottages gärna!



I bland säger en bild mer än 1000 ord :P

Sunday in the sun



What up?? Jag har varit ute och njutit av det fina vädret. Det blev en powerwalk runt Skatås på ca 9 km. Det var proppat med folk ute i dag, inte så konstigt när solen skiner från en klarblå himmel och man får vårvibbar :)

I förmiddag så var jag liute baksugen så jag provade på att baka kolasnittar. Det var buslätt och de blev mycket goda. Jag tyckte Alex behövde nåt att mumsa på medans han pluggade :)

Men nu får det nog bli slöande i soffan resten av dagen. Det är ju söndag och då ska man ju vila upp sig!




Yiiihhaa!

Good morning!

Göteborg visar sig verkligen från sin bästa sida i dag! Solen lyser och himlen är klarblå :) Jag håller på och fixar håret, i dag har jag satt i värmespolarna i håret. Jag har inte provat dem sen jag klippte mig, men det blev jättefint, mycket volym och fina vågor :) Klockan 12 ska jag på shoppingdate med min underbara kollega Jennifer :) Vi ska försöka hitta lite snyggt, och det ser lovande ut när det både finns mycket nytt i butikerna och det börjas reas lite.
Det ser jag fram emot!

Alex och jag har inlett helgen med vår nya helg tradition. Den innebär mysfrukost där jag lagar Amerikanska pannkakor till Alex och en omelett till mig :) Mysigt va :) Gott gott var det med!

Nu ska jag fortsätta njuta av denna underbara lördag :)


Human error

Go kväller. Jag rapporterar halvliggande från soffan. Nu är jag trött! I dag har jag jobbat över 1 timma och en kvart. Mitt huvud har arbetat på gränsen till overload hela dagen och det känns i rumpan att man sitter ner hela dagarna. Apropå på det: Är det nån mer än jag som har det problemet?? Jag har en jättefin rh stol, men lik förbaskat så får ju jätteont i rumpan framåt två tre på eftermiddagen, så då får jag ställa mig upp en stund eller byta sittposition.. Konstigt är det!

I dag har jag kört en splitter ny röd Volvo V60 T4 (eller nåt åt det hållet) Automat :) Och det var skitkul! Vilken skön bil att köra! Den svarade som en jag vet inte vad när jag tryckte lite lätt på gasen. Så smidig. Men jag har ju Carinan och pappas 245 att jämföra med :P Den var så avancerad att starta (ingen vanlig nyckel) så jag och min kollega Jennifer satt och funderade hur det skulle gå till. Efter en stund kom mina andra kollega Daniel och upplyste mig om att man måste hålla ner bromsen och sen trycka på start :P Hehe Sen var det lugnt :)

I dag har pappa varit med på Radio Östergötland i deras "ställ frågor om hundar program" Vi fick väl ungefär de svar vi väntade oss, vilket är kastrera dem eller omplacera en av dem... Suck...

I morron är det fredag med fredagsfrukost och sedan den underbara fredagsstämningen :) Vi på VMC (Volvo Merchandise Corporation) vet hur man firar in en helg! Så det så :)

Stuff stuff stuff

Det kan hända mycket på två dagar! Gårdagen och den har varit väldigt intensiva så för att sammanfatta lite kort så har jag jobbat en massa, varit på aw med jobbet, skaffat nytt pass, sett Sverige spela sin bästa match på bra länge, betalat resan till Amadores, tränat och sen har det hänt lite nya saker på jobbet som förhoppningsvis ska göra allas arbete bättre. Så det är lite tjockt uppe i min skalle just nu!

Men utöver det så är det ganska lugnt :P Jag gillar att det är torsdag i morron och det börjar smyga sig mot helg :) En helg som iofs kommer bli ganska ensam då älsklingen samlar kraft och kunskap inför nästa veckas tentor.

Nu ska jag spana in Greys Anatomy :)

Går ut på 100 och sen ökar jag!

I dag har jag bara kört utan att blinka och det tog inte många timmar så var klockan tid att gå hem från jobbet! Alltså det var läskigt hur snabbt tiden gick. Jag trodde ärligt att någon hade ställt fram klockan. Men så var ju icke fallet så jag knallade mot gymmet och sedan vidare hemåt.

När jag kom hem så var Alex i fullgång ned att laga raggmunk. Det är ingen maträtt för mig, men Alex gillar det och det såg faktiskt gott ut :) Och enligt Alex så var det jättegott!

Vi gjorde en väldigt jobbig upptäckt nu i kväll. Vi har endast 5 avsnitt av how i meet your mother som vi inte har sett! vi är alltså endast 5 avsnitt från att vara i kapp säsong 7! Hur gick detta till och vad ska vi göra när vi är i kapp?? Skaffa ett liv? nej jag tror inte det :P

Nu ska jag börja författa en vädjan till Gokvälls hundskola. Vi behöver hjälp med våra bråkande hundar. Förhoppnings så kan de kan hjälpa oss!

Så nice helg!

Efter några regnfria dagar så har regnet åter hittat tillbaka till Göteborg. Men det gör inte så mycket när man sitter inne och myser :)

I dag har jag haft en riktig mysdag :) Jag älskar söndagarna nu för tiden, de är långa och jag hinner med så mycket och så får jag ju baka :)
I dag kom Alex kompis Fidde på besök, de skulle plugga ihop. Så då passade jag på att baka lite :) Och i dag blev det morotskaka. Jag bakade den i min nya ugnsform från Gerbera, jag fick den i födelsedagspresent, men den blev kvar i Varv då vi inte fick med oss allt hem. Så mamma och co hade med sig lite smått och gått till mig förra helgen :) Åter till bakningen då :P Jag har aldrig tyckt om morotskaka, men Alex och Fidde gjorde det så då tänkte jag att då bakar jag till dem. Men när jag sen provsmakade den så var den faktiskt riktigt god, och den var saftig. Och om jag får säga det själv (och det får jag ju) så var den perfekt! Den fick högsta betyg av grabbarna :)
Annars så har jag gett mina fossingar en spa-uplevelse i dag. Så nu är de så mjuka och det finns inte en förhårdnad i sikte :)

I går var jag och fikade med Johanna, Vi jobbade tillsammans på If. Och tyckte vi skulle sitta ute så vi satt oss på en uteservering, en av de få som fortfarande är öppna. Men det var faktiskt mysigt, svinkallt! men mysigt :) Och mycket trevligt såklart!

När jag kom hem så lagade Alex och jag middag. Det blev räkor i en röra av creme bonjour med smaka av charlottelök och gräslök :) Mumsgott blev det! Och kvällen till ära så invigde vi mina nya Matteus tallrikar, som även dem har varit i Varv och kom med mamma och co förra helgen. Kan ni gissa att det var mys att äta på dem
:)



Nice ha :)



Och så morotskakan :)

Loving it!

Hej hej :)

What is up? jag njuter av att var ledig :) Det är så skönt med helg!

I går hade vi en underbar fredag på jobbet, det var fredags feeling rakt igenom. Med fredagsfrukosten och en eftermiddag av nästan after work stämning, det var nästan så jag inte ville gå hem :P Men jag skulle iväg på ännu mer roligheter. Jag tog bussen upp till Johanneberg där jag mötte upp Alex och hans kompis Fidde. Vi skulle se matchen hos Fidde. Så när jag kom precis lagom till försnaket så fanns det en kebabbsallad som väntade på mig :) Då blir man glad! Sen såg vi Sverige vinna med 1-2. Jag hade tippat 1-3 på jobbet så jag vann inga pengar :( Men jag är glad att Sverige vann även om de spelade bra uselt! Sen hängde vi där tills det var dags att tvätta bort sminket, sätta upp håret och hoppa i myskläderna. För ärligt talat det finns en gräns för hur länge man vill va i samma smink och kläder!

I dag har jag varit ute och tagit en promenad/löptur runt Skatås. Det skulle blivit en ren power walk, men sen blev jag sugen på att springa så då blev det lite av varje, och det var kul :) men kallt endast 8 grader!.

Nu ska jag bege mig ner till stan och fika med en Johanna på If :) Det ska bli jättekul, vi har inte hunnit träffats sen jag slutade på If.


Titta vad vi kan!

Se där ja! Då har Piraterna blivit Svenska mästare, vad kul :)
Jag är absolut inget speedway fan. Men jag är ju Motalabo och det är alltid kul när när det går bra för Motala lagern. Grattis!

Det känns som mina dagar äts upp av möten! Denna vecka har varit hopplös på den punkten och mer möten väntar. när ska man hinna jobba egentligen. De nöten vi har är givande men det känns som vi skulle behöva utöka dygnets timmar med en eller par extra timmar.

Jag har Alex bakom mig på det förslaget. Han sliter hårt nu i skolan. Han läser 150%  Och har massor av rapporter och projekt som ska betas av och sen två tentor på det. Plus att han är i skolan hela långa dagarna och tydligen på helgerna med nu för tiden :( Jag tycker så synd om honom! Han sliter alldeles för hårt!




Dagens:

Topp från Gina Tricot
Jeans från HM
Halsband från Indiska


Äntligen är de tillbaka i rutan :)

Tja :)

Nu märks det att det är höst ute! Det blåser och vindarna är riktigt kalla. Usch usch det lockar inte att gå ut. Skönt att jag inte behöver det heller utan kan sitta inne i värmen och mysa :)

I dag har jag pysslat med en mängd olika saker. Jobbet har det varit full rulle på. Jennifer och jag hade möte med vår Poolia person. Det var ett ganska ogivande möte. Hon öppnade med att fråga vad vi arbetade med på företaget, hon trodde att vi var sekreterare eller nå?? Hallå inte det bästa intrycket precis. Sen fortsatte hon med att fråga hur det gick för oss och vi svarade att det gick bra. Sen frågade hon om vi blivit utsatta för sexuella trakasserier eller blivit slagna och vi svarade nej på det. Det var typ hela innehållet. Som tur var tog det inte så lång tid.

Sen har jag överklagat beslutet angående mina två ärr. Jag fick en summa pengar insatt på mitt konto i fredags och det var ett skambud på vad de vill ersätta mig. Och det tyckte jag var allt annat än ok. så jag ringde dem i dag och nu ska de ompröva fallet eller göra en andra bedömning som det heter. Tjej som tog det första beslutet var också hon jag pratade med i dag och hon var väldigt hjälpsam och det var inga problem att prova det igen. Hon avslutade med att säga att hon förstod att jag tyckte att jag fått lite pengar?? :P Hehe lite konstigt när det är samma person som tagit just det beslutet. Nu får jag vänta nån vecka eller två på det nya beslutet.

Nu ska jag tagga upp inför Desperate housewives :) Äntligen är dem tillbaka!

Här får ni också en dagens, det var så längesen.



Kofta från Lindex
Blus från MQ
Jeans från HM
Klocka från Ur & Penn

The nerver ending lists!

Hej!!

Jag tror jag skriver minst två gånger varje vecka att jag har haft världens stressigaste dag. Och fram tills jag skriver de orden så stämmer dem. Men det kommer ju hela tiden nya dagar. Så det känns som jag har tjatat ut det uttrycket rätt så rejält!

Så i dag har det varit en dag som alla andra :) En bra och rolig dag med massor att göra. I dag kunde jag arbeta vid min plats för första gången :) Min egna dator och min egna organisation på saker och ting. Och det kändes lite ovant. Men jag börjar komma i ordning. Det är fortfarande en massa småinställninagar som ska göras här och var men det tar man ju som de kommer.
Och dagen till ära så passade jag på att bjuda mina kollegor på fika för att fira att min dator är klar. Och det var mycket uppskattat, de tyckte mina muffinsar var jättegoda :) Och jag fick gärna baka igen :P

När jag kom hem efter träningen så tog jag tag i min personliga att göra lista. Den är inte lång men det finns mycket tråkiga och tidskrävande saker på den. Några av dessa är byta akassa/fack, skicka in reseräkning för friskvårdsbidrag och det är inte så bara för det krävs en väldans massa papper. På den listan står också fixa pass, när jag nu ska ha tid att göra det. men det är väl bara att hugga en dag när håret ser bra ut :)
Nu ger jag mig för i dag!


Gift of love :)

Den här vackra skapelsen har jag önskat mig/ planerat att införskaffa under en tid.
Men det har inte blivit av och kanske var det ödet. Då min Underbara mormor och moffe :) Hade med sig den till oss igår :)








Jag är så glad jag! Den är så snygg! Jag älskar allt i Mateus serien. Den ska få börja med att pryda vårt soffbord.
Tack så mycket mormor och morfar :)

Nybakat på en söndag :)

Hej :)
Jag har tagit några dagars ledighet från bloggen för att bara slappa lite och njuta av livet :)

Helgen har varit super so far. Alex och jag hade en riktigt mysigkväll i fredags och i går hade vi mamma,pappa, mormor och morfar på besök. Det var första gången mormor och morfar besöker oss här i Göteborg :) Vi fikade här hemma och sen åte vi ner på stan och strosade en sväng. Mormor shoppade ett par skor, mamma korgar till sin nya hall och jag köpte mig ett halsband. Pappa, morfar och Alex satt och solade sig på en parkbänk :)
För vilket väder vi hade här igår! Helt underbart! Solen ville inte sluta lysa och det var så varmt och gött! Underbart höstväder.
Jag fick också världens finaste present av mormor och morfar :D Den kommer senare!
Det blev en snabbvisit över dagen men det var så kul att ha dem här. Nu var det ju några veckor sedan vi var hemma. Men vi åker snart hem igen, det blir nog efter Alex har haft sina tentor.

I dag har jag bara tagit det lugnt. Jag har fixat lite här hemma, plockat undan lite saker och så.
Nu  i eftermiddag så har jag bakat hallon och blåbärsmuffins. Jag tänkte jag skulle bjuda mina kära kollegor på dem i morron. Vi tar varje tillfälle vi kan till att fira med fika på jobbet. Förra veckan firade vi att vi hade fått in stl xl av en jacka i lager igen :P Så då jag tänkte dra mitt strå till stacken :) Så i morron ska vi fira att jag har fått min dator och att jag nu har en egen plats :)



Yum yum :)


Alex är i skolan i dag och jobbar med en massa "skolsaker" som jag inte fattade så mycket av mer än att det var "pissvårt", "skittråkigt" och väldigt tidskrävande. Förhoppningsvis så blir han inte där allt för länge, lille stackarn som får åka till skolan på en söndag! Inte ok!  Men när han kommer hem så finns det nybakade muffins med hans namn på :)

RSS 2.0