Shopping

Här kommer bilder på det jag shoppade i lördags.



Tröja från Mq 199 kr



Skjorta från Gina Tricot 199 kr
Detr gick inte få den att fastna på bild. Blixten fick den att se så blek ut. Men den är färgstark och super snygg :) Det fanns ingen bild på Ginas hemsida heller.

Andas ut..

Då var vi tillbaka i verkligheten och nässjö igen.

Det blev ingen spinning i dag, de hade ställt in den pga för lite folk. Så jag tog saken i egna händer och körde hårt med gymbollen och gummibanden. Det blev lite för hårt för gummibandet gick av mitt i en armövning, men jag klarade mig undan skador :)

Resan hem gick bra. Jag sov så skönt hela tiden :) Det är så gött att sova i bilen. Jjag vet inte vad det är som gör det, men jag kan slappna av och mysa ner mig så skönt där.

Nu har vi ätit, vi provade något nytt. Det blev kycklingfile med swetchili sås på. Till det så gjorde vi en creme fraichsås med sweetchilisås, gurka och salt, busenkelt och jätte gott. Sen hade vi wokgrönsaker till det. Det blev jätte gott :)

Nu har vi slagit oss ner i soffan och nu ska vi bara slappa, och ladda upp in för veckan som kommer :)

Sista februari

Morron!

Söndag i dag och det känns väl så där. För i dag ska vi åka hem och sen börjar tenta plugget på allvar.. Men det glömmer vi för några timmar till :)

Innan vi åker hem så ska mamma laga kåldolmar, hanna och andreas skulle också komma och äta med oss. Sen åker vi väl hem. I kväll sen blir det träning, spinning förmodligen. Måste förbi ica med och handla lösningsmedel till naglarna.

Nu tappade jag inspirationen, så vi hörs senare!

Happy :)

Omfg vad mätt jag är!

Mamma slog ju till med trerätters. Det blev räkor med gojs på i ugnen till förrätt, gratäng, sallad och lammkotletter till huvudrätt och rabarberpaj och vaniljsås till efterrätt. Känns som jag äter för en vecka framöver varje gång jag är hemma, kanske är tur att vi inte är hemma så ofta då :P

Jag har suttit och pulat med mina naglar idag. Jag glömde ju såklart att köpa nytt lösningsmedel på stan i dag. Men jag försökte med riktig acceton, men det kändes ganska hopplöst. Jag får kolla på ica kvantum i morron när jag kommer hem. För så här dan kan jag inte se ut!

I morron så är programmet ganska öppet. Vi ska väl äta här vid 12 innan vi drar hemmåt vid två. Vet i sjutton om det blir spinning eller styrka i morron. Jag får ringa och höra helt enkelt :P

Funderar på att krypa till kojs snart. Det skule vara skönt och få sov lite extra.

Busy day!

Go kväller :)

Nu är vi hemma i varv :) Vi har varit i farten hela dagen. Först var vi i stan och kollade lite. Jag shoppade en troja på mq och en skorta på gina, jag slänger upp dem här senare eller i morron.
Sen åkte vi till moromor och morfar och umgicks med dem, de bjöd på spagetti och köttfärssås :)
Efter det så åkte vi vidare till alex farmor och farfar. Där blev det fika och massa gott. Vi åt ganska bra, så jag känner mig ganska så uppsvullen.. Men gott var det :) Vi pratde lite och sen kollade vi på deras nya lägenhet.
Sen åkte vi hem till marie igen och hämtade upp våra saker. Adam hade fått sina nya glasögon, så vi spanade in dem med. Sen åkte vi hem till varv.

Och nu är vi här! mamma har börjat laga mat. Det skulle bli tre rätters, vad jag förstår:) Det blir lammkotletter och gratäng och rabarberpaj till efterrätt, förrätten är ännu okänd :) Vad gött det ska bli :) Sen blir det melodifestivalen. I kväll så hoppas vi på lite bra låtar!

Jag har börjat forska lite i mitt magproblem. Jag har tittat lite på laktos men det är inte helt kristallklart att det är det. För jag dricker nästan ingen mjölk längre, förutom på helgen kanske. Men det kanske är just därför jag reagerar på det... Jag vet inte, men jag funderar på att prova en laktosfri kost och se vad som händer..


Lördag :)

God morron :)

Det är altid så skönt att vakna upp här hemma :) I like it!

Gårdagen bjöd på både roliga och mindre roliga saker. Vi hade en lugn hemmakväll framför tvn med adam och marie. Vi kollade på lets dance och solsidan :) Det mindre roliga var att jag fick spendera nästan hela kvällen på toaletten, då min mage skulle krångla. Jag vet inte vad det är för fel på den. Men lite beroende på vad det är för mat jag äter så tar det ca 30 min efter jag ätit den så vill den ut igen... inte kul!

Nu är vi iaf uppe och redo för dagen :) Först ska vi till stan. Jag ska boka klipp och färgtid, sen ska jag kolla lite på lindex och gina och se om det finns nåt för mig :P Sen är det besöks time. Vi ska förbi mormor och morfar och sen alex farmor och farfar. Sen åker vi nog hem till mamma och pappa och tar det lugnt :)

Jag är så ledsen! Mina naglar ser ut som skit! De är helt ruffiga och förstörad och jätte tunna. Jäkla gele. Jag kommer få kapa alla för att få dem normala igen. Måste köpa mer sån där lösning så jag får bort allt. Det sitter ju som berget.. Det är sååå iriterande!

Nu åker vi mot stan.

Hemma :)

Hej hej!

Vi kom hem lugnt och säkert :)

Nu har vi äntligen sagt upp lägenheten :) Det känns så bra! Efter jag hade fixat med lägenheten så åkte jag till jkpg och hämtade upp alex och vi åkte vidare mot mjölby. Alex skulle hämta ut hans andra par glasögon, de blev skit bra! Sen åkte vi till motala, men alex hade glömt sina nycklar hem till marie, så vi fick åka till alex mormor och morfar istället. Och det var ju inte så tokigt, för då fick vi ju umgås lite med dem :)

Nu är vi iaf hemma hos marie. Vi har ätit en jätte god tacopaj och nu väntar snart en godispåse och lets dance. Jag har påbörjat borttagningen av mina gelé naglar, fy fan vilket slit! Det sitter stenhårt och går inte att få bort.. hopplöst..

Nu är det mys som gäller :)

Trevlig kväll på er :)

Friday i´m in love!

Go morron :)

I dag lyser inte solen, men man får göra det bästa av dagen ändå!
Jag har varit uppe sedan åtta och fixat och donat, mest med mig själv dock.. Jag har ätit frulle, duschat, gjort i ordning mig och packat väskan. Vi ska ju åka hem i dag :) Jag kanske har glömt att skriva det, nu när jag tänker efter.. Sorry i så fall :/ Det ska bli så gött att komma em en sväng och se träffa lite harliga människor :)

Jag har också haft telefonkenferens med min ortoped och med fysologiska kliniken i lkpg. Nu menar jag ingen riktig konferens utan jag har ringt fram och tillbaka. Tydligen så skickades mina testresultat från lkpg den 11/2 men eksjö har inte fått dem än?? Det tycker jag låter mycket lustigt! Så jag ringde upp eksjö för att se hur det låg till. De hade inget svar. Det ända de kunde säga var att de av erfarenhet visste att det skulle ta lång tid att få svaren. Jag ser dock inte hur det ska ta lång tid, när svaren skickades den 11/2?? Jag fick prata med någon i eksjö som sa att hon skulle kolla upp det. Och sen hoppas jag hon hör av sig. Jag får väl ringa och tjata på tisdag igen om jag inte har hört något. För inte f%#¤n ger jag upp i första taget, och jag har en stark fördel. Jag är jäkligt bra på att tjata och vara envis!

I dag har vi några stopp på vägen innan vi är hemma i motala. Först så ska jag tanka, sen ska jag förbi Linden och lämna in pappret om uppsägningen av vår lägenhet. Sen åker jag sakta och försiktigt vidare mot jkpg och hämtar upp alex. Efter det så åker vi nog till mjölby för att hämta ut alex andra par glasögon och sen ska han jusera de han redan har, de sitter inte så bra.






Kör försiktigt och ha en trevlig dag<3

Rubrik?

Sitter och funderar på vad jag ska skriva förnåt, men inget känns speciellt viktigt just nu...

I dag förlorade min systers kompis kampen mot cancern.... Fy fan! Så jävla grymt.. Hon blev bara 20 år! Usch det är fel, det är förjävligt och så orättvist! Jag tänker på hennes familj och vänner och vad de måste gå igenom just nu.. Det är bara så fel!

Thank god it´s over!

Fy vilken dag!
Det har kännts som om den aldrig skulle ta slut. Förmiddagen var lugn, den gick ganska fort förbi. Men eftermiddagen har varit hemsk! Det var så gött att glida in på tåget, sjunka ner mig i sätet och sluta ögonen och sussa en stund :) Den skönaste stunden på dagen!

Nu har jag ätit lite mat. Alex har lagat åt mig. Det blev en varriant på korvstroganoff, gott gott :) Alexander hoppar träningen i kväll. Han är ganska så bakis i dag. Han är trött och han tog en frivillig promenad hem, istället för bilen hehe. Stackarn :) Så jag får åka själv. Är inte jätte sugen på det nu men det kommer ju ändras när jag kommer dit :)

Här kommer en väldigt suddig och ganska dålig bild på mitt klädval för dagen. Men det var den enda jag hade så, håll tillgodo.





Tröja från Hm
Linne från Vila
Jeans leggings från Vila
Armand från Mq

Kom igen nu då!

Lunch time igen :) Jag älskar när det är mat dags. i dag har jag avnjutit en gren curry kyckling med wok-grönsaker. Till det blev det isbergssallad, gurka, avokado och lite dressing :) mumma :)

Nu har vi suttit och jobbat hela förmidagen, men det känns som vi bara tagit myrsteg framåt.. Nu väntar vi på att lektionen ska börja. Och sen sluta så vi får åka hem :)

Jag pratade med alex förrut och han var bakis :) Och så kunde han inte förstå varför hans röst var så konstig och hes?? :P Jag kom med ideén att han kanske skrek mycket igår, det köpte han :D

Nu ska vi packa i hop här och förflytta oss ner till föreläsningsalen.

Bye :)

25/2 <3

God morron!

I dag var det segt att komma upp! Jag kunde inte somna i går så det blev inte så mycket sömn som jag skulle önskat.. Lyckades få en lite sovmorron iaf :)

Nu är jag iaf redo för att bege mig mot jkpg och en heldag i skolan. Får hoppas på att det inte blir några förseningar i dag, men det är väl att hoppas på för mycket kanske.

Nu måste jag bege mig ut till bilen, jag antar att det finns lite is att skrapa bort.

I DAG ÄR DET LÖNING! SOM JAG HAR LÄNGTAT :)

Feeling good :)

Nu mår jag gött :)

Jag har tränat, ätit och duschat och nu kan jag slöa ner mig i soffan och parkera datorn i knät och göra ingenting :)
Måsten i tvtablån i kväll är landet brunsås på tvan, klockan åtta. Och sen the real housewifes på feman ,vid nio. Självklart blir det lite os också, det är ju herrstafett mm.

Gympasset var tungt i dag och det kändes gött! Mina ben fick sig en rejäl omgång :) Jag parkerade bredvid värsta snygga porschen i på simhallens parkering. Min första tanke var, vem kör en porsche på vintern och speciellt när det är så här mycket snö ute?? Förmodligen en som har mycket pengar. Snygg som bara den var den iaf :)

Jag pratade med alex förrut, han var riktigt pepp på utgång i kväll:) De hade börjat dricka lite öl och skulle precis äta. Hoppas de får riktigt kul :) Jag är med partysugen. Det är lite synd att det inte är någon hemma i helgen, en utgång hade inte suttit helt fel :)

I morron blir det tidig uppgång för mig. Jag ska vara i skolan till åtta. Så jag tar 7.02 tåget vilket betyder att jag måste upp vid halv sex eller nåt åt det hållet. Sen slutar jag inte förrens fyra. Och det innebär att jag inte är hemma förrens vid fem. Det komer bli en lååång dag.
Får se vad det blir för träning i morron. Det beror lite på om tågen går som de ska elller ej.

Så, nu får ni ha en trevlig kväll :)

Mat mat :)

Shit vad tiden går fort. Klockan är redan halv fem!

Det känns som jag har varit ganska produktiv i eftermiddag :) Jag har plöjt ett kapitel i maföboken. Sen har jag tittat på senaste one tree hill. Och nu har jag lagat mig en tidig middag. I dag blev det kycklingfile med en hammagjord sweet chili sås på creme fraiche. Till det hade jag sallad, gurka och avokado. Smarrigt värre, vill jag lova :)

I kväll tänkte jag köra ben på gymmet. Jag tror jag åker till alex gym, de har bättre utrustning där. Hoppas på att få bort det sista av träningsverken, i dag har det varit ganska lugnt på den fronten:) Jag tänkte åka dit tidigt, så jag kan ta det lugnt hemma i soffan i kväll :)


Sease the day!

Tjoho :)

Är hemma från föreläsningen nu. Den var inte jätte upphetsande, så det blev mest jäspande. Nu har jag ätit en smarrig lunch, det blev köttfärssåsen som blev över från igår, gott gott  :)

I går hade jag besöksrekord :) Tack alla ni som är här inne och kikar! Fortsätt med det :)

Nu tänkte jag plugga lite. Det får nog bli lite läsning i min maföbok, jag börjar närma mig slutet av den :)

Vilket väder vi har i dag! Jag kan inte säga det nog med gånger, men man man mår ju bara så mycket bättre när solen lyser :)



<3



Ge mig vår, en lätt bränna och vind håret :)

Onsdagar, jag gillar dem!

Morgonstund har guld i mun :)

Vilken morron! Solen lyser och det gnistrar så vackert utanför :) Man kan ju inte bli annat än glad :)
Jag sitter redo att bege mig på föreläsning. Det blev en kortis i dag, så jag är hemma efter 12 igen.

Nu på morronen har jag tagit tag i två måsten. Jag har skrivit på uppsägningsavtalet på vår lägenhet, nu ska bara alex skriva på sen lämnar vi in det :) Sen försökte jag säga upp bredbandet, men det stog på alex, så det fixar han under dagen :) Nu är det bara elen och mitt gymkort kvar. Sen är vi fria :)
Jag har också lyckats kränga bort mitt simkort till en kompis i klassen. Och jag kommer förmodligen bli av med min "åka till matcher med oif-tröja". Det inbringar lite extra casch :)
Gud vad bra det känns att säga upp saker här :) Jag skulle kunna hålla på hela dan :)

Nu ska jag skala mig en morot och sen ska jag ut och skrapa is....

Öm i kroppen

Shit vad jag är trött och jag är sååå öm i kroppen, jag har träningsverk!! Big time!

Första halvtimman av spinningen var hemsk! Det gjorde så ont i låren, de var verkligen inte på g. Men den andra var nästan helt tvärt om. Då var jag mjukare och mer avspänd och det gick riktigt bra :) Men nu är jag trött och ska inte röra mig ur fläcken!

I morron har jag föreläsning mellan nio och 12 sen är det plugg som gäller. Alex ska på maskinfest i morron kväll, så han kommer inte hem :( Och han sover i jkpg så vi ses inte förrens torsdag kväll :( Lite surt, men jag ska nog klara mig. Jag tänkte fördriva kvällen i morron med att träna :) Det blir styrka på gymmet.

Trevlig kväll på er och sov så gott :)

Dagens

Fasen vilken höjdarmåltid jag svängde i hop nyss :) Jag gjorde en köttfärssås med massa mumms i :)

Tänkte släga upp en bild på min outfit för dagen. jag invigde min nya jeansskjorta från mq. Självklart så glömde jag ju ta bilden i morse, så jag fick ta den när jag kom hem och såg lite midre "snygg" ut i håret :P



Skjorta från mq, Leggings från mq, Armband från mq. Örhängen gina tricot


Lite små surt! Tycker jag iaf..

Jag sitter här och drömmer mig bort, jag tänker på min nya puma overall :) Jag är för galet kär i den!

Fatta hur glad jag blev när jag kom hem i dag, och såg ett brev från landstinget ligga på dörrmattan:) Pulsen steg och jag fick ett stort och brett leende på läpparna. Jag släppte allt jag hade i händerna och tog upp det. Brevet kändes tunnt.. Humm tänkte jag och kom i samma sekund på vad det var... Jag var på cellprovsundersökning för några veckor sen och det var det resultatet som kom.. Jag trodde verkligen at det var från ortopenden, och jag blev så besviken när jag insåg att så inte var fallet :( .... Surt sa räven!

I morse hade jag en väldigt konstig morron.
Det var extra stressigt och jag yrade runt här som en höna och packade matlåda, fixade ordning och försökte få ordning på hår och smink. Jag kom i väg i tid iaf. Men jag råkade hoppa på fel buss! Det kom en vid den tid som min brukar komma, och jag hoppade på den. Jag blev lite misstänksam när den tog en annan väg. Jag åkte med den ner till stan, och i sista stund lyckdaes jag joppa av. Den skulle åka åt helt fel håll och jag hade garanterat missat tåget om jag inte hoppat av. Men jag hann till tåget :) Tåget var bara tio min sent. Men när vi var framme i jkpg så var det 20 min sent. Sen fick jag gå i snöstorm till ihh. Vilken trevlig start på dagen..

Nu har jag plöjt igenom disken här hemma och funderar på om jag ska plugag lite eller om jag ska vila lite. Jag är liute trött i dag :) anske skulle se nya one tree hill :)

Full rulle!

Nu är det stressigt igen!
Jag har sprungit runt här och gjort tusen saker. Men nu måste jag skynda mig ut till bussen så jag inte missar den!

Ha en trevlig dag :)

le it snow, let it snow, let it snow.....not!

Nu börjar snökaoset igen! Eller har det aldrig slutat??

När vi kom ut från ica (vi var där inne i max 30 minuter) var bilen täckt med flera centimeter snö. Det var gigantiskt stora flingor, de så ut som bomull :)

På ica så hittade jag ett nytt (för mig )knäckebröd, wasa fiber +, de hade hade väldigt lite kolhydrater i sig, det gillar jag :) Det var jätte gott! Det kommer jag leva på till frulle nu om mornarna. På knäckebrödet så har jag bredbar leverpastej, mumms :)
Jag hittade en massa annat gott och nyttigt på ica, good good :)

Nu är det snart dags att byta om och bege mig mot gymmet :) Jag längtar!! Träning är min drog om det är någon som missat det :P

handling på g!

Nu ger jag upp plugget för dagen. Det har gått riktigt bra, så jag är nöjd :)
Alex är på g hem nu så vi ska åka och handla. Jag är så spänd på att se alex hår irl :) I love that dude!

Vi hörs :)

Noon!

Fasen vilken måndag det har varit hitintills :)

Jag vaknade ju glad som en lärka i morse. Nu har jag suttit djup försjunken i mina "matteböcker" hela förmiddagen och det har faktiskt gått riktigt bra :) Jag är så nöjd att jag har börjat fatta vissa saker. Även om jag har tok mycket kvar att lär mig. Men nu känner jag mig iaf ganska säker på grunderna och några steg åt det svårare hållet.

Jag har fått i mig lite lunch också. Smoothien mättade inte så bra som jag hade hoppats, så i morron får jag nog modifiera min fukost lite. Till lunch blev det iaf min matlåda med stek, sås och potatis från i går. Och det smakade lika himmelsk som i går :)
Appropå frukosten där så inbillar jag mig att jag blir mer mätt när jag äter yoghurt med sked än när jag dricker det i en smoothie?? Sen så hade jag ju inga fligor i, och det tror jag gör ganska mycket för mättnadskännslan. I morron så tänkte jag äta yoghurten ur tallriken med hallon på. Och sen en knäckemacka med leverpastej och gurka till det. Jag hoppas att det mättar mer.

Jag fick mms av alex för en tundsen. Han var på väg in till jkpg. Tåget var givetvis försenat... Ja ja det var inte det jag skulle berätta utan. Innan han satt sig på tåget så var han och klipte sig. Han körde på samma frisyr som han hade men det trimades till så att den inte skulle vara så lång. Han mmsade en bild på det och det blev skit snyggt :) Han är så snygg min kille :)

I dag kommer det inget desperate, utan det får jag vänta på tills nästa måndag.. Men förhoppningsvis så kommer det ett nytt one tree hill i dag eller i morron :) Jag längtar!

Måste bara flika in att jag börjar få grym träningsverk i baksida lår. Alex och jag körde marklyft i går och det träffade verkligen rätt. I kväll blir det gymmet igen, den här gången med laget. Jag kommer nog inte kunna gå i morron! Eller vad tror ni??

- 17 ´C !!!!!!!

God Morron!

Det har varot en underbar morron hitintills :) Jag och alex har haft lite vardagslyx, vi tog lite sov morron :) Sen strålar ju solen så fint, och då kan man ju inte må annat än prima :)

Jag har precis ätit frulle. Jag skrev ju i går att jag skulle prova en ny frulle i dag , och detgjorde jag. Jag gjorde mig en hallonsmoothie med hallon då, mild yoghurt och mjölk. Den blev jätte god. Och jag hoppas verkligen den mättar bra. Jag åt en macka med gurka till och det ska väl hjälpa till.

Nu ska jag ta och fixa i ordning mig, sminket kallar på mig :)

Belåten :)

Nu tar jag kväller!

Maten var helt klockren, så jädra gött!. Det bästa är att det blev matlåda, så jag får njuta av den goda smaken en gång till :)

I morron blir det en heldag med hemmaplugg. Sen ska jag ska prova mig på en ny frulle med. Det ni! Det blir grejer det :)

God natt på er :)

Stek, stek stek :)

Nu är vi hemma från träningen. Men innan vi ens kom dit så fick vi spendera en bra stund på att skotta fram bilen, jisses vad snö det var! Det gav mig bra träning för mina klena armmuskler :P

Nu har vi iaf duschat och steken är i ugnen :) Den har väl en 40 min eller nåt kvar. Gud vad gött det kommer bli :) Jag har verkligen längtat efter den rätten!


Nej nu kallar kökssysslorna igen.

Lunch.

Maten är i magen:) Det belv en samrrig korvgryta och sallad till det :) Gott som bara den!

Tänkte lite på alla som tvingas åka tåg i dag och de närmsta dagarna. Det kommer ju vara och är sjuka förseningar. Usch för det! Jag lider med alla tåg resenärer och med mig och alex som har tåget som främsta färdmedel till och från skolan. Sj borde verkligen få pisk och en rejäl uppläxning! 

Nu bär det tillbaka till böckerna...

Söndag.................................................

Morron igen!

Tycker mitt liv består av mornar nu för tiden, det är alltid morron och dags att börja en ny dag..
I natt har jag bara haft sådana där drömmar som man har när man är kissnödig. Jobbiga drömmar som bara vill irritera. När jag skulle gå upp och gå på toan, så halkade jag ur sängen. Jag vet inte hur jag lyckades men jag fick ett litet skrapsår på armen :P hehe.

Vad förvånad och glad jag blev när jag kom in på aftonbladet och såg att sverige hade tagit två nya osmedaljer :) Gött gött!

I dag måste jag plugga. Jag har inte tid att vara en slöis längre:( Usch och fy och blä..
Framåt kvällen så blir det antingen spinning eller styrka på alex gym. Jag måste ringa och fråga vem det är som håller i spinningpasset. Är det hon som var sist så blir det styrka!
I kväll ska vi äta stek, sås och potatis :) Det var länge sen. Hoppas vi får till det lika bra som när mamma, mormor eller farmor gör det :)

Food :)

Ho ho ho nu har vi ätit. Det blev klyftisar, beasås, sallad och fläskben som vi körde i ugnen. Och det fanns faktiskt ganska mycket kött på dem :) Vi blev mätta och belåtna iaf :)

Nu ska vi se på melodifestivalen. Senare blir det glass och chokladsås, hallon och lite gottis :)

Trevlig kväll på er :)

blaha blahä blahu

Vad händer nu då? Det bara snöar och snöar ännu mer där ute. Snart ligger det väl en halvmeter snö på marken? Ja ja det är inget man kan påverka så varför bry sig. Jag är ju inne, här är det ju varmt och skönt :)

Nu har vi iaf städat och ätit lunch. Men Lunchen blev ingen hitt i dag. Vi provade ett nytt carbonara recept. Och det var väl inget fel på det, det var goa ingridienser och så. Men resultatet blev inte som jag trodde. Det blev kallt på typ tre sekunder och kall mat är ju inget gott. Sen smakade pastan och såsen inte så mycket som jag trodde. De tuggorna som var goa var de med bacon. Nästa gång så blandar vi i lite fraiche i stället och kryddar lite gott, det blir goare och krämigare :)

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu. Fundera på att bara sitta i soffan och göra ingenting. Orkar inte plugga just nu. Vi satt och skisade på bostadsrätt förut. Vad vi skulle klara av att låna och lite sånt. Och det så inte allt för dumt ut. Det är lite kul att skissa på att köpa en lägenhet. Det skulle vara så coolt :)

Känner mig så otroligt lat när jag gör ingenting, jag får nästan dåligt samvete. Jag tycker jag ska göra något hela tiden, men det funkar ju inte heller. Suck, vad ska man göra åt det???

Det börjar närma sig tentor....

God morron!

Vi är uppe men det är på håret att vi håller oss vakna. Jag har sovit jätte hårt i natt och då är det ju så jobbigt att gå upp. Vi vaknade av plogmaskinen som körde fram och tillbaka, fram och tillbaka. Jisses vad snö det har kommit i natt! Och mer är det ju på väg.

Gårdagen var slapp och skön jag mummsade på min goa mat och åt min glass efterrätt :) Dock åt jag lite för rmycket så jag fick väldigt ont i magen :P Den tål ju inte så mycket längre. Jag hämtade Alex vid kvart över tio från tåget. Filmen han såg var shutter island. Han tyckte den var bra och att den följde boken. Och det var bra :) Han och Robin hade ätit pizza sen och Alex tog en fransk kebabb. Hehe den var inte som Nässjös, den här var mycket längre och mycket bredare, så han fick verkligen kämpa för att äta upp den :)

Jag pratade med mamma i går med. Hon hade haft det bra på sin semester :) Vädret hade inte varit det bästa, tyvärr plus att hon hade varit förkyld. Men semester är alltid semester, det är gött att komma bort :) På planet hade de visat samma film som de visade när vi åkte hem från Teneriffa i november :P

I dag så ska vi städa. Jag tror nästan vi får göra det först. Annars så orkar vi nog inte det. Sen blir det ju så tråkigt att städa när det är mörkt, för då ser man ju inte allt damm. Sen ska vi väl plugga. I kväll blir det Elin och Alex mys :)

I dag är det precis en månad kvar tills min första tenta. Den ska jag skriva just den här lördagen den 20/3 mellan 8 och 13. Det är finans tenta med, usch jag blir nervös bara jag tänker på det!
Samma lördag spelar Oif träningsmatch mot Boren. Jag hoppas verkligen den är efter 13 så jag hinner se den!

Let the night beginn :)

Nu är jag hemma från träningen. Det gick jättebra i dag och jag körde tungt :) Är riktigt trött så det känns bra :)
Jag stannade på ica och plockade upp lite glass, vispgrädde och lite gottis :)

Vår nya granne. Jag blir tokig på honom, han spelar dansband på högsta volym. Sänker han inte snart så ringer jag på och ber honom sänka. Fan, det är fredag och det verkligen dånar ut i trapphuset och jag hör vart enda ord. Eller så sätter jag på något från alex dator och dunkar skiten ur honom! :) hehe. Tror ändå på alternativ ett va :)

Jag har lagt min kyckligfilé i marinad. Jag mixade liie eget, det kommer bli smarigt värre. jag kan inte riktigt bestämma mig för tzatziki eller beasås. Jag vet inte riktigt om beasås passar till kyckling? Annars så får jag väl prova :)

News!

Jag glömde ju berätta att i dag kommer mamma hem från sin semesterresa på amadors :) Me like!

Blev en slappis

Jag fick aldrig upp minarbetsmoral i dag, tyvärr. Lite surt men ibland så har man sådana dagar. Ja ja jag kommer igen :)

Jag utlovade ju en roligare eftermiddag/ kväll till mig själv. Och det kommer det bli. Alex är i skolan hela dagen i dag. Sen i kväll så ska han och en kompis på bio i jkpg. Sen skulle de äta pizza. Så han är väl inte hemma förrens efter tio. Det betyder ju att jag är alena hemma.
Och den ensamma tid ska jag ta tillvara på till max :) Jag tänkte inleda eftermiddagen men att åka till gymmet och köra ett benpass, det får väl bli framåt två-tre. Sen tänkte jag svänga förbi ica på vägen hem och handla diverse smarrigheter.
Jag har planerat att jag ska äta klyftpotatis, beasås, köttfärsbiffar och en advosallad. Sen blir det efterrätt till det. Jag väljer mellan två allternativ. Antingen blir det ben och jerry glass. Eller så köper jag glass, lite grädde, fixar en egen varm chokladsås och tar lite hallon och strössel till det. Tror faktiskt att alternativ nummer två tilltalar mig mer :)
Sen så blir det ju lite bra tv till det med.

Jag älskar verkligen när jag har lite tid över och kan rå om mig själv lite extra :)

Älska fredagar!

Morron!

Jag det skulle väl varit i morse det! Jag har varit uppe sedan tjugo i sju. Jag var tvungen att skjutsa ner alex till tåget, det var ju snökaoss ute. Men jag skjutsar honom så gärna :) När jag kom hem vid sju så kändes det inte som det var så stor i dé att gå och lägga sig igen, så jag la mig i sängen och surfade lite. Sen gick jag upp och käkade frulle och fixade i ordning mig.

Jag har varit uppe och pluggat i en timma nu. Jag har läst klart det jag inte hann/orkade från i går. Bara 5 kapitel = 351 sidor kvar.
Nu ska jag väl börja med finansiella planerinvgen, men det tar emot lite. Jag har kommit till en typ av uppgift som jag inte kan läsa mig till hur jag ska göra. Boken tar upp det men förklarar det inte som jag tycker den borde. (Fan vad många fel jaghar hittat i min böcker i finansiell planering, men det blir väl kanske så när läraren ger ut en egen bok. Det ser ut som han har gjort allt själv..) Det sura är att det är en viktig uppgift som man måste förstå för att kunna gå vidare.. Scuk, pust, stön!

Men i eftermiddag/kväll då händer det roligare saker :) Mer om det senare.


Jag är halvt ihjälfrusen!

Fy fasen vilket väder det är ute!
Träningen var totalt hopplös. Det var halt, det blåste småspik och planen var täckt med ca 5 cm snö. Och det främjade ju inte vårt skönspel direkt. Fy bubblan vad jag frös. Mina tår var totalt stelfrusna, jag trode seriöst jag hade förlorat dem ett tag där.

Nu har jag myst ner mig i soffan Jag är nyduschad och sitter i mina myskläder :) Och jag börjar sakta men säkert få upp värmen.

I morron ska jag stanna inne. Jag ska väl bege mig till gymmet framåt eftermidagen och sen så måste jag handla lite gottis till kvällen :) Men sen ska jag vara inne :P

På g igen..

Nu sticker jag upp till skogsvallen och kör ett pass fotboll :)

På g hem :)

Jag fick just glada nyheter. Alex är på väg hem. De hade inte mer att göra så de kunde åka hem lite tidgare :) Skönt för honom då han har kört maratonpass hela veckan. Han kommer med tåget vid tio i. Då skulle han hämta upp mig så ska vi åka och handla, det behövs verkligen. Vi har mycket tillbehör men sakna lite korv, kyckling mm.

Jag har just ätit ett smarrigt mellanmål. Jag tog lätt kesella från ica med frysta hallon och pytte lite vaniljsocker till det, bara för att ta bort lite av det sura från hallonen. Det var verklgen mummsigt! Och trevligt att titta på då allt färgades rosa :) Me like!

Måste fixa till mig lite innan alex kommer. Bye :)

Annoying!

Blaha.

Jag ringde min ortoped i dag för att fråga om han hade fått mina resultat från linköping. Det kunde hon jag pratade med (alltså inte ortopeden) svara på. Utan istället fick jag en annan nyhet. Min ortoped ska sluta! Är inte det bara perfeckt. Det kommer ju garanterat innebära förseningar och strul och bara en massa skit! det är så irriterande! Får hoppas att han tar beslutet och fixar mig en operationstid innan han slutar. Jag blir galen på dagens sjukvård! Hon jag pratade med skulle skriva ut min joural och ge den till min ortoped, så skulle han titta på den och bestämma hur det ska bli, vem som ska ta över och när det blir operation. Men de kunde ju givetvis inte säga när de skulle höra av sig...

En lite roligare nyhet var att det ringde en tjej från en studio i göteborg som anordnar så att man kan komma dit och bli stylad och sen ta x antal bilder. Allt skulle tydligen vara gratis förutom de bildr man väljer att köpa. Det var en tjej i min klass som var där förra veckan och hon hade tydligen gett dem mitt nummer :) Hon som ringde ville att jag skulle boka en tid snart. Men jag var inte så sugen på att boka upp mig nu i vår, vi har ju en del att fixa med. Så jag sa att de kunde ringa mig igen i mitten av sommaren. För i höst bor vi ju i gbg så då skulle det ju passa perfa :)

Nej, nu ska jag väl återgå till mitt plugg. Det har faktiskt gått riktigt hyffsat. jag är ju fortfarande på basicsaker och har massor kvar. Men kan jag basicsakerna så ökar ju chansen att jag hajar det som kommer i nästa steg.

"ledig" torsdag

Morning!

Jag har haft ännu en natt av hård och tung sömn. Jag har sovit som en stock helt enkelt. Och det var så tungt att gå upp när klockan ringde vid åtta. Förstår inte varför jag måste sova så hårt?

I dag så har jag följande på programmet:
Jag ska eventuellt ringa com hem och säga upp vårt bredband till sista maj.
Tänkte jag skulle ringa min ortoped och fråga om han har fått mina resultat.
Jag ska plugga, börjar med finansiell planering,
Sen ska jag trolla med knäna och komma på något att laga ur vårt tomma kylskåp
I kväll så ska jag träna fotboll, det är tidig träning, så skönt :)

Härom dagen så råkade jag ta bort min papperskorg på datorn. Jag skulle tömmma den men slant och tog bort den istället... Vart tar den vägen? Den kan ju inte ligga i papperskorgen? Jag måste sätta alex på problemet, det där fixar jag nog inte själv.

Men aj!!

Men stackars Anja! Det såg riktigt otäckt ut, men förhoppningsvis så gick det bra och inget är skadat! Det var ju så synd för hon var ju så nära silver. Hon kommer igen!

Alex och jag har enbart haft stressiga kvällar den här vecka och det är inget kul. Efter träningen så var det bara hem, laga mat, diska och sen in i duschen. Nu sitter vi i soffan och andas ut :)

Appropå träningen i kväll så var det en total katastrof!! Och då menar jag inte min insats, den var mycket bra. Utan vår spinninginstruktör. Det var inte den vanliga instruktören i dag, utan det var en annan som tydligen ska köra varannan vecka. Hon var totalt värdelös! Hon hade inget flyt i passet och kom på saker medans vi körde. Sen gormade och skrek hon som en tok och det tilltalar inte mig. Nej nu får jag ta och köra styrketräning varannan onsdag så jag slipper hennes pass

Nu ska jag gosa ner mig i min sköna säng och sussa sött :)

Har sökt ett jobb :)

Vad händer?

Nu har jag har plöjt mitt beting i maföboken. Efter det så har jag tagit det lite chill. Suttit i soffan och surfat runt lite. Sen såg jag att det hade det kommit ett nytt avsnitt av one tree hill, så det var jag ju tvungen att se. Sen hittade jag ett jobb i gbg som jag sökte :)

Jag var inne på hemnet nyss och hittade en superfin två med två badrum, varav det ena i anslutning till sovrumet :) Den hade massa förvaring och detn var inte för liten :) Alex har inte sett den än och jag kan inte vänta tills jag får visa den för honom :) Den kostade lagom mycket med, sa jag det :P

Kocken bestämde att vi kör på tacos i kväll, och då blir det mat efter träningen. Tror det var ett tag sen vi åt tacos, eller så åt vi det förra veckan? Ja, jag vet inte men jag är riktigt sugen på det :P




Söta då :)


Seeeeeeeegg

Fy vilken dag det har varit! Men den är ju inte slut än så det finns ju möjligheter att det ordnar upp sig.

Jag är så sjukt trött! Jag fick ju tvinga upp mig i morse. Jag somnade som en stock på tåget och jag har varit halvdöd hela dagen. Somnade igen på tåget när jag åkte hem. Nu känner jag mig inte jätte trött, men jag är lite så där små irriterad och saker och ting går lätt fel när man känner så... Morr

Tänkte jag skulle sätta mig och läsa ett kapitel i min maföbok. Se är det väl lagom att börja funder apå vad det ska bli till middag. Och sen efter det så ska jag hämta alex och sen ska vi träna. jag har inte bestämt mig för om jag ska köra spinning eller styrka. Men jag tror det blir spinning, jag är sugen på att svettas lite :)

Ineed a vacation!

Ps: Så tycker jag det är väldigt kul att så många har hittat hit till min blogg :)

Onsdag

Morron!

Jag tycker nätterna blir kortare och det blir morron allt fortare, varför? Jag var supertrött i morse. Jag drömde om alex x-jobb, kan vara därför jag var extra trött :P

I dag så ska jag in till skolan och jobba med ett projektarbete i finanskursen. Det kommer bli intressant, jag har ingen aning om hur det kommer gå.

Dags att bege mig!

Trevlig onsdag på er :)

På språng

Det blev fotbollsträning trots allt.
Så nu är jag "klädd" :P och ska snart bege mig upp till skogsvallen.
Jag kommer komma hem super sent i kväll. Så vi hörs i morron igen.

Trevlig kväll på er!

Grubblar..

Nu är jag hemma :)

Och jag är mätt! Jag har mummsat på en semala :) Alex vill ju hellst inte ha någon, så jag tänkte jag tar en själv. så slipper han.

I kväll blir det nog fotbollsträning. Det var ett tagsen jag var där så, det är väl dags igen antar jag. Men jag är så sugen på gymmet. För det är där det går bäst just nu, där kan jag träna förfullt utan att känna av vaderna så mycket. Fast jag vill ju verkligen träna fotboll, men det är inte riktigt samma sak när jag inte kan göra som jag vill. Nu är jag förvirrad igen. Det är så tråkigt att skicka sms till tränaren och säga att jag kör på gymmet i stället, jag vill ju vara med. Fotboll är ju så kul ju!
Vad ska jag göra?

Här kommer iaf en dagens
Tunika från mq (Ny)
Leggings från mq (Ny)
Armband från mq (Ny)



psssst!

Det är ju semmeldaen i dag! Glöm för tusan inte bort det :)

Tisdag

God middag :)

Jag har varit "out and about" sedan sju i morse. Just nu sitter jag i skolan och jobbar med vårt marknadsföringsarbete. Det går framåt så det känns gött!

Snart är det lunsch och jag har lite blandade känslor inför det. I morse när jag åt frulle så fick jag samma asmätta känsla och illamående som igår och efter det så kände jag mig inte riktigt helt ok. Men jag hoppas att det är borta nu när jag ska äta lunch. Fan det är ju asjobbigt at inte kunna äta som man vill.

Vet inte riktigt när jag kommer hem i dag, men det blir väl framåt tre kanske. I dag blir det träning iaf! Abstinens som fasen har jag :)

Nej nu ska jag jobba lite till sen blir det lunch.

Ny design

Nå vad tycks??
Jag har pllat lite själv och det ser kanske inte så "proffesionellt" ut. Men jag känner mig ganska nöjd ändå :) Får se om jag kan få alex att hjälpa mig med nästa :)

Fick glädjande nyheter från syrran. Hennes knä och korsband läker på fint, Det vänstar knät är nästan lika starkt som det andra, så snart så är hon tillbaka på planen igen :)
Fick mindre glada nyheter hemifrån. Dogsen hade bråkat igen och elsa hade ett jack på halsen igen.. jag blir galen på de där två!

I morron så ska jag in till skolan. Vi ska ha handledning och sen ska vi jobba med projektarbetet. Det blir nog en heldag. Sen på kvällen är det träning. Får se om jag kör fotboll eller gymmet. Det var ett tagsen jag var uppe på skogsvallen nu..

Är sugen på att gå och lägga mig. Somna som ett litet barn och vakna utvilad i morron bitti :)

Varning för självömkan!

Som en skänk från ovan när jag låg i soffan och mådde som smäst. Så började jag må bättre :) Huvudvärken började släppa lite och magen var så pass lugn att jag kunde resa på mig och ta mig till köket för att fixa i ordning lite kvällsmat. Jag blev sjukt sugen på rosmackor så det och en tallrik yoghurt med flingor i. Det blev ju tyvärr ingen träning men det får jag ta igen i morron.

Shit jag undrar vad som däckade mig i dag? Funderar på om det var min matlåda med kyckling som inte var bra eller om min mage överreagerade på helgens onormalt höga intag av "skitmat". dDn ballar nämligen ur helt då den får tex ptatisgratäng, muffins mm. Mycket lustigt fenomen.

Nu sitter jag iaf upp i soffan , ett stort steg framåt :P Alex kommer inte hem förrens vid åtta i kväll, stackarn. Jag ska hämta honom vid tåget. Hoppas jag könner mig helt ok då.

I dag har jag myst i mina nya knähöga sockor som mormor har stikat till mig. De är jättevarma och super sköna :)

-----

Fuck nu mår jag inte bra. Jag har ont i magen, ont i huvudet och lite illamående.... Suck

Oroväkande aktiviteter i min mage

Jag vet inte vad som har hänt med min mage! Den är helt konstig. Varje gång jag äter något, det behöver bara vara en tugga så känner jag mig helt uppsväld och jätte mätt. Som jag skulle vräkt i mig en massa mat. Det är en asjobbig känsla, för jag har typ ont i magen och den känns lite "irriterad". Mycket lustigt. Underar på om någon har opererat in ett sånt där band som gör magsäcken mindre på mig? Blää

Nu tänkte jag ringa alex och fråga hur det gick med min tunika :) Lite nyfiken på att prata med syrran med. För jag tror hon har varit hos sin knädoktor i dag :)

Nu ska jag plugga vidare. Sen ska jag åka och träna vid 16. Me like :)

V. 7

Ny vecka igen. Det börjar gå fort nu tycker jag.

Den här veckan är det omtentavecka vilket betyder att har man ingen omtenta så är man ledig. Jag är alltså ledig. Men jag tänkte ägna hela veckan åt plugg. Framförallt så ska jag räkna. Sen i morron så ska vi jobba med vårt projektarbete i marknadsföringen, det blir eventuellt en dag till den här veckan. Sen tänkte vi dra igång projektarbetet i finasiell planering också. Och när det är gjort så känns det inte som att det finns så mycket tid kvar på den här veckan mer än kvällaen och de är ju redan bokade för träning.


Tänkte inleda min vecka med att läsa ett kapitel i min maföbok. Sen ska jag ringa mq på a6 (alex ska ju byta min tunika). efter det så ska jag räkna, det kommer bli intressant.
I dag så hör eventuellt mäklaren av sig om bostadsrätteni gbg. Jag är jätte nervös!

Alex fxade igång mitt intenet i min telefon i går :) Så nu kan jag surfa överallt :)

Ps: Jag sakna min mamma!

Söndag söndag

Tjoho!

Vi har precis ätit, det blev potatismos och hemmagjord fläskkorv. Det är sååå gott! Det måste ni prova!
Vi har hunnit med och träna också. Jag körde en timma spinning och alex körde styrketräning. Jag har inte spunnit på en vecka nu och det kändes väl inte så mycket. Men jag var lite seg i låren från torsdagens marklyft. Men jag körde stenhårt och det var skitkul :)

I morron vet jag inte riktigt när jag ska träna. Vi ska ha nåt möte/spelarutbildning vid sju. Så jag funderar väl på att åka dit lite tidigare eller åka dit på morronen. Ja vi får de hur det blir.
I morron så ska jag plugga hela dagen. Alex ska ta med sig min tröja och byta den på mq på a6:) De skulle ha bil i morron, sötis :)

Vad ska man se på tvn i kväll då när det varken är svt sport eller damernas detektivbyrå? Det är juifos morden i midsummer på åttan, humm det an det bli..

Trevlig kväll på er

Har ingen bra rubrik för tillfället

Vet ni vad?
Jag och alex har anmält intresse på tbå bostabsrätter i göteborg :) Vi har varit lite sugna på att eventuellt köpa en lägenhet, men det är i planerings och titta stadiet ännu. Vi ska se och lära lite hur det går till med budgivning osv.
Så i morron så hör de väl av sig antar jag, spänande :)

Nu har vi ätit lite, antar att det blir fika om ett tag. Sen åker nog adam och marie hem. Sen är det en vanlig söndag igen..

Happy valentines day <3

God morron :)

Jag är uppe och redo för dagen:)
Gårdagskvällen bestod av kebabbpizza från viktoria, skumgodis, choklad/dumle och hallon muffins, melodifestival, filmen couples retreat (som var helt okej) och glasögon. 2/3 av familjen höckert hade fått nya glasögon, så det provades och jämfördes :). Jag var mätt som en plätt igår och hade nog i ärlighetens namn svullat lite väl hårt :P

I dag är programmet ganska öppet. Det jag vet är att vi ska laga mat, vi ska fika och sen i kväll ska jag köra spinning. Men det händer nog mer :P

I dag är det ju alla hjärtans dag <3 Passar på att hälsa till alla mina nära och kära, ni är underbara!

På tal om underbara männikskor så fick jag ett paket med ett par knähöga sockar av mormor i går :) Marie hade med sig dem från motala. De är lila, gråa och gröna, jätte fina :) Tack mormor!




Some serious shopping in jkpg

Hellu :)
Det är lördag! är det inte underbart :) Jag är på toppenhumör i dag!

vi har varit i jönköping nu på förmiddagen. Jag fick hem en 25% check från mq och den ville vi gärna använd aoch då kom vi fram till att i dag så skulle det passa bra att åka till jkpg och shoppa :) Och vad mycket godis vi fick med hem. Häng med nu :P



Köpte en mascara från lancome, hypnose den kostade från börja 280 men jag hade 25 kr inestående och en 20% rabattcheck så det landade på 199 kr. Ett klipp enligt mig :)
Foundation från make up store, 245 kr



På mq hittade jag ett par leggings från 365 sunshine, 199 kr
En tröja från 365 sunshine, 199 kr



Från mq en jeansskjorta från zoul, 399 kr

l

Från mq en natur beige tunika från zoul, 249 kr. Men den var det ett hål i, såg det inte förren jag kom hem, suck. Så den får jag byta i veckan..



Från mq metallarmband från zoul på rea, 29 kr
Ett grått flätat skärp från zoul på rea, 49 kr

Alt jag köpte på mq hade jag presentkort på och sen hade jag 25% checken så det blev ett rikitgt kap :)



På hm hittade jag den här snyggingen från divided :) Den kostade 334 kr, men jag hade 20% rabatt så det landade på 279 kr :)



Vi stanade till på åhlens när vi kom tillbaka till nässjö. Där var det i princip tomt! Jag lyckades göra några halva priset fynd.
Det blev en nattkräm från n 7. Den kostade från början 310 kr. Med rabatt så blev det 155 kr :)
Sen hittade jag mitt favvo schampo och balsam för 95 kr styck. Tillsammans med rabatt så blev det just  95 kr för båda :)

Vilka grymma klipp jag har gjort i dag. Jag är så nöjd!!!! mycket hade jag rabatt på och det gillas skarpt. Det ända jag betalade fullpris för var min foundation :)

Alex ville visa upp hans fyd också. Så här kommer de.



Från mq hittade han en skjorta från emilio, 499 kr
en t-shirt från emilio, 199 kr
En svart tröja från emilio, 399 kr
Alex och jag körde ihop vår 25 % check, så även han fick rabatt, såklart!
Från hm köpte han en blå tröja, 299 kr. Den hade han 20 % på så det blev 239 kr.

Nu väntar vi på att Marie och Adam ska dyka upp. De stanar för natten. vi kommer ha en trevlig kväll. Jag önskar er detsamma :)

<3

Aaaa det känns som jag ska spricka!
Vi har provsnakat vår dessert. Vill ni vet vad det blev? Det blev choklad cupcakes med dumle i och hallonfrosting på :)
Hur gött låter inte det! Det var så himelskt gott. Sött och dumligt och mummsigt. Vi bakade dem från Leila bakar kokboken. Hon kan sina muffins hon! De var väldigt lätt att göra, det ända dumma var frostingen, den blev så himla lös, men man måste nog låta den stå och stelna en stund. Men det hade vi inte tid med så vi cremade på den ändå :) Lite rinnagare men liga gött. Vi toppade dem med lite strössel. Vi har några stycken kvar så dem ska vi bjuda på i morron när vi får besök. Det kommer uppskattas!

Här kommer ett bildspel på vårt bakande :)



Smeten tillverkas



Dumlen går i



Det ser ju bara så gott ut :)



Det ser ju inte sämre ut efter lite tid i ugnen



Den något rinniga glasyren smetas på



Muffinsen i min fina glaskupa :)



Nöjd :)

Trevlig kväll :)

My valentine <3

What a night ! There som mutch love in the air:)

Jag är så mätt och jag mår så gött :) Vi alla hjärtansdag myser :)

Jag hämtade upp alex vid tåget vid tre, sen åkte vi till ica och inhandlade lite saker som vi behövde till vårt bakverk :) Sen åkte vi hem och tog det lite lugnt. Men det var så skitigt överallt och vi skulle ju ändå städa, så vi började städa. Kanske lite underligt när man ska alla hjärtansdag mysa. Men vi tänkte på känslan att sitta i en nystädad lägenhet och bara njuta, då gick det ganska lätt :P Men innan vi drog i gång städningen så passade vi på att baka vår dessert :)
Sen började vi laga mat. Det blev en varriant av klyftisar, det blev en rund from i stället för den klyftiga. Asgoa blev de allafall! Till det hade vi lammkotletter, de blev asgoa de med :D Hehe, vi tog lite crema di balsamico till det. Och en avocadosallad:) Oj oj oj mina väner det var grejer det!

Nu ska jag mysa med min dude framför lets dance :) Senare blir det desert :)

Det här har vi mummsat på hittils :)



Vist ser de läckert ut :)

Mamma drar på semester.

Nu har jag gjort några framsteg av mina fredags måsten. Tvätten är klar, nu ska den bara torka och plockas undan. Jag har plöjt ett kapitel i mafö boken och jag har ätit lunch.
Det fick bli en sån där konstig lunch i dag. Vi hade lite tacofärs över och det fans lite potatis över. Så det fick det bli tillsammans med sallad och ketchup och senap. Kanske inte låter så lockande men det blev över förväntan :)

Mamma ringde vid halv tolv för att berätta att vid tolv så skulle hon bege sig ot norköpings flygplats. Hon och en kompis till henn åker till amadores i efermiddag. Men först skulle de ut och äta. Vilka lyllosar, jag är mycket avis. Jag skelle ge mycket för en vacka utomlands med massor av sol och gött. Hon kommer ha det toppen iaf, och hon har lätt förtjänat att skäma bort sig lite. Hon är ju min mamma och då är man värd allt :)

I morron så fundera alex och jag på att åka till jkpg och shoppa lite. Och ta den där gratis semlan :) Vi behöver få skämma bort oss lite!

Hittade et bakverk i buffe som jag är lite sugen på att baka tills Marie och adam kommer i morron :) Jag tycker det är så kul att baka, men det blir så sällan av. Tror jag ska slå till och fixa ihop den till morrondagen. Då blir de säkert glada :)



Om ni undrar hur det ser ut på amadors. Så har ni svaret här. Paradiset!

Fredag :)

God förmiddag!

Vad gör ni?
Jag tvättar och fixar lite. Jag har två maskiner kvar. Alex dissade mig i dag och åkte till skolan. Så jag får tvätta själv, annars så brukar vi alltid tvätta ihop. Det blir ju lite roligare då. Plus att då kan alex hänga upp hans alla tusen strumpor och jag tar mina tusen trosor :) Men i dag är jag alena som sagt.
Sen tänkte jag börja plugga lite. Det blir nog ett kapitel i min mafö bok.

Men förhoppningsvis så kommer alex hem vid tre, han skulle försöka iaf :) Vi funderar på att fira alla hjärtans dag i kväll. I morron hade ju kanske varit en bra dag annars, men då får vi ju besök. Till vårt alla hjärtans dag firande så ska det bli god mat och sen ska vi baka muffins till efterrätt. Och det är inte vilka muffins som hellst, utan alex och elins kärleksmuffins :) De har en massa mummsiga ingridienser, men det får bli en hemlis tillsvidare. Jag lägger ut bilder på dem när de är bakade och då kan jag också delge er receptet :) Nu blev ni nyfikna va :P

Dags att pula vidare!



11/2

Min dag började helt underbart i dag. Vet inte riktigt vad som var så bra med den, men solen lyste, himlen var blå och allt kändes lätt och gött :) Sen bjöd ju blondinbella på en semla, det gjorde ju inte saken sämre :)
Men på eftermiddagen sjönk min glada stämma. Jag vet inte men mörkret kom tillbaka och vid hade finansiellplanering, den kombon är inte bra.

Nu är jag iaf hemma och det väntade hen hel del roliga saker på mig i brevlådan :) Jag fick från mq och däri låg det en 25% rabattcheck, det gör en glad :) Sen hade jag fått från kicks, lute rabatter och ny inspiration där. Och tillsist så kom mina kort som jag beställde från fujifilm (i tisdagskväll vid 22!). Många kort var bra men många ahde väldig lustiga färger, så jag är väl halvnöjd.

Nu ser vi fram emot morron dagen. Då ska jag vara hemma. Men jag har en ganska fullspäckad agenda. Jag har tvättid mellan sju och tio. Alex är i skolan så jag får dra lasset själv :/ Sen ska jag plugga lite. I morron åker mamma till amadores, jag är så avensjuk! Sen ska väl alex och jag svänga i hop en läcker middag och mysa till det lite framför psych och lets dance :) Lycka!

Här kommer en dagens outfit.
Jag har leggings fmed från monki. Knähöga strumpor från mq. Tunika från Åhlens. Tröja från mq. Sjal köpt i thailand



Min kamera är kass på att ta bra bilder, de blir så brusiga och oskarpa. Den ska bytas ut, men det får nog vänta till sommaren.

:)

Halloy :)

Täkte jag skulle hinna med ett litet inlägg innan batteriet dör och jag måste rusa på lektion.
jag har suttit hela förmiddagen här och skrivit om marknadsföringsstrategier. Och jag tycker jag har fått till det ganska bra :)

I dag strålar solen i jkpg och jag har nästan böjat få vårkänslor, Är det inte underbart :) Det gör allt för mitt humör :)

Ska snart gå och värma min matlåda. Jag är så hungrig och jag har asgod mat med mig i dag :) ugnstektfalukorv på kycklingkorv, i like :)

Ska jobba lite till innan jag tar lunch.

Bye :)

På språng!

Shit nu är det mycket att göra!
Måste bege mig till skolan aldeles straxt.

Ha en trevlig dag :)

Softar i soffan

Då var jag hemma från gymmet, nu sitter jag i soffan nyduschad och med nyrakade ben :) Är inte den känslan underbar!

Gymmet var tufft i dag! Jag tränade med alex. Vi körde överkropp och tackvare det så sitter jag med spagettiarmar här i soffan :) Det var gött, det får bli mer träningar med min dude, han är bra på att få mig att ta ut max.

I morron har jag en sån där kul heldag i skolan igen. Jag ska vara inne till nio, då ska vi jobba med vårt projektarbete. sen vid halv ett så börjar finansiellplanerings föreläsningen. Mia är inte där i morron så det lär väl suga mer än vanligt :( Sen är det bara att skynda sig hem, vilket betyder hoppas på att tågen inte är försenade. Äta lite och sen åka och träna. Och där har vi gjort en dag till i den här hemska staden :)

Och snart är det helg och allt. Och då får vi besök :) plus att vi ska äta god mat, ta det lugnt och bara vara :) Plugg blir det väl med men det tänker jag inte på nu..

10/2

Tänkte slänga upp en bild på min outfit för dagen.
Körde på en lite slappis :)

Topp med "rynkiga axlar" är från Topshop, köpt i london
Väst, Gina tricot
Skärp, Lindex
Leggings, Vila

 

Om ni undrar varför jag ser så nördig ut, så beror det på att jag koncentrerar mig.


Tar en paus

Jisses, vart tog min glöd vägen?

Jag kom hem från föreläsningen och kände mig pigg. Plockade fram lite mat och satte mig vi datorn en sväng. Jag han till och med att börja plugga. Men sen gick det utför, ögonen åkte bara ihop och jag blev super trött. Och då går det ju inte att läsa, inget fastnar ju. Så jag tog en paus och nu ligger jag i sängen och kollar på senaste one tree hill.

Får vila en stund till innan jag ger mig påt igen.

I dag har jag lagt brevet till försäkringsbolaget på lådan. Jag ska anmäla mina vader till dem så jag kan få ersättning för resan till lkpg och sen för ärren som jag kommer få. Det har ju inte godkänts än, men jag tycker inte att det borde inte finnas några hinder för det.

Hoppas att ni känner er lite piggare än jag i dag :)

Jag längtar tills alex kommer hem ,och jag kan leka med honom :)

Mitt i veckan

Morning!

Vaaknade upp ganska pigg i dag. Jag har sovit som en stock i natt, behövde inte ens gå upp på toa.
vid nio ska jag i väg på föreläsning, förhoppningsvis är ag hemma lite tidigare än tolv. jag behöver läsa i min maföbok.

Jag tror jag har bestämt hur jag ska jag göra men finansiellplanering. Jag ska gå på föreläsningarna och sen får jag se.

Ha en trevlig dag :)

andas ut :)

Nu har jag landat för den här kvällen. Nu rör jag mig inte ur fläcken!

Träningen gick bra. Det kunde kanske gått lite bättre, men jag är lite ovan med att styrketräna sjäv. Det får jag bli bättre på :)

Det känns som att det skulle vara torsdag i dag. Det har varit två väldigt hektiska dagar. Mitt liv brukar vara ganska händelselöst och innehar ganska mycket rutin, äta, skola, äta, träna sen sova osv osv. Och nu har det hänt så mycket grejer på två dagar, så jag är helt slut, Nevars det finns nog lite kvar :P

I morron så har jag föreläsning mellan 9 och 12. Sen ska jag hem och plugga. Kanske fixa lite ärenden. Sen på kvällen är det gymmet med laget som gäller. Jag hoppar ju spinningen den här veckan, kör eventuellt på söndag, men det får vi se:P

I dag när jag kom innanför dörren så låg det en avi om ett brev på dörrmattan. Så jag rusade till ica för att hämta ut det. Det var ett brev från mormor. Hon hade stickat ett par sockar med längre skaft. De blev jätte bra :) Tack mormor!

Nu ska jag ringa mormor och morfar, sen får jag nog slå en pling til lmamma med.

skynda skynda skynda

Hemma och vänder.
Jag har fått i mig lite mat och ska åka och träna om någon timma.
Sen ska jag bara ta det lugnt i soffta hela kvällen :)

Tisdag

Morron :)

Jag vet inte om jag är så glad och pigg kanske men jag är uppe och har varit så sedan 05.45.
I dag ska jag vara i jkpg hela dagen. Det blir föreläsning mellan 9-12 och 12.30 till 16. Vilken härlig dag, aslåmga föreläsningar, minimalt med raster och sen hemkomst.. jaja. Det är bara att ta sig egenom den och se fram emot i morron.

Straxt ska jag ta bussen mot tåget. Där får jag vänta i tjugo minuter. Sen när jag kommer till skolan så får jag vänta i trettio minuter.

Nej nu skruvar jag upp humöret och beger mig mot skolan!

Vi hörs i kväll!

En låång sammanfattning av min dag.

Nu är vi hemma :)

Dethar varit en vädigt lång dag som började straxt efter sju i morse. Vi kom i väg vid nio. Då styrde vi carinan mot linköping. Vid kvart över tio så var vi framme i stan, men det fanns inga parkeringar. I tredje parkeringshuset (som givetvis låg längst i från) fick vi napp. Alex och jag kryssade över stan, han skulle till lefflers och lyssna på hörlurar och jag passade på att kolla runt lite. Vid halv tolv så slog vi oss ner på steves coffe och åt kycklingspett, klyftpotatis och dippsås, jag tog en en varm choklad med vispgrädde, den var himmelsk!

Efter det så åkte vi mot sjukhuset. Det var lätt att hitta så vi var där i lagom tid. Då insåg jag att jag började bli nervös, hjärtat började dunka allt fortare :) Men det gick bra, jag hade målat upp det som att det skulle vara jätte hemskt och som tur var så gick det bättre :) Först då klämde han och kände lite. Sen fick jag springa på ett löpband tills jag fick ont. Efter det så gick jag snabbt över till britsen, och han doktorn började sticka mig med nålen. Han sa att han skulle sticka fyra stick i varje, det blev ganska många fler! Typ tolv stick i vänster och sex i höger. men det stack till lite bara. fast två gånger träffade han en nerv och det gjorde förbaskat ont. Ett av sticken prickade han in mitt på en ven, så blodet sprutade rakt ut i en bestämd stråle. Hehe det blev blod överallt, det såg ut som en liten minimasaker :)
Men till resultatet då. Och det gick i princip som jag ville. Jag fick bara kramp i vänster, lite surt. Men han fick se hur illa det var med vänstern och det var ju bra. Han sa att han aldrig har mätt ett högre tryck i en vad :P Jag känner mig speciell :) Han hämtade in hans chef för att visa min "lustiga" vad. de tittade och hummade, "oj" "det har jag inte sett förrut" mm. Doktorn sa att det måste göras något åt mina vader och det känns ju bra. Så jag tror nog att det blir operation nu, det borde bli det. Men det är upp till min ortoped i eksjö.

Efter läkarbesöket så åkte vi till mjölby. Alex skulle fixa nya glasögon och hämta hans linser. Han hittade två skitsnygg abågar som han slog till på. Han kommer bli skit nöjd. Jag började känna mig lite yr när vi var där, jag blev blek i ansiktet och så. Det var väl en efterreakton på läkarbesöket :P
Sen träffade vi mamma en snabbis.
Efter det vände vi hem till nässjö igen. Vi stanade på elsis och köpte med oss två semlor. De slank ner på stört när vi kom hem. De var stora och bara helt perfekta :)
Vi han bara vända hemma, sen åkte vi till gymmet. Jag körde igenom överkroppen, då mina ben var lite ömma. Efter gymmet så åkte vi och handlade.

Fy vilken dag det har varit. Det har hänt tusen saker i dag känns det om. Nu ska jag gå och sova. God natt

8/2 = D-day

God måndag morron :) Är det inte härligt med en ny vecka :) Mitt humör är på topp i dag! Och det superlätt att komma ur sängen :)

Alex och jag är straxt redo för att gå ut till bilen och åka norrut. I dag är det väldigt kallt här men jag hoppas verkligen bilen inte bråkar med oss i dag!
Jag har gått över min packning flera gånger nu, jag har lagt till och plockat ifrån. Har jag rätt saker med mig, behöver jag det här osv :) Men nu är jag nöjd.

Det kommer bli en spännande dag :) I´m so excited!

Wish me luck!

Dan före the "big" day!

Tjena mittbena!

Sitter och kollar på sporten. Kanske mitt favvoprogram :)

Jag sitter också och fundera på morrondagen. Det är en stor och viktig dag i mitt lilla liv. I morron kan vara dagen jag får slut på alla spekulationer och får klarhet i mina vadproblem. Det är sista steget innan operation, jag längtar!
Jag sitter och funderar på vad jag ska ha med mig. Det står att jag ska ha träningskläder med mig, men vilka byxor, vilka skor, fotbollstrumpor uppdragna eller vanliga låga?? Mycket att tänka på.
Vi tänkte lämna nässjö tidigt i morron. Sen har vi några stopp som ska averkas. Alex ska till moster ewa på specsavers och fixa hans glasögon, vi ska förbi mamma och hälsa på henne och fixa med hennes kamera mm, sen ska vi luncha på steve´s coffe house i lkpg, sen skulle alex lyssna på några hörlurar som han eventuellt skulle köpa och sen det viktigaste, ttryckmätningstestet på lassaretet i lkpg klockan 13. På något vis så ska vi kunna klämma in allt :)

Undrar om jag kommer kunna sova i natt, jag är ju lite av en grubblare :P

Nu blir det damernas detektivbyrå :)

blaha

Vilken tråkig dag det har varit!
Det har inte hänt någonting. jag har ätit, pluggat, ätit och pluggat igen. Woohoo, inget glamor liv här inte.

Snart ska jag få det lite roligare:) Jag ska ju åka och köra spinning :) Det gör mig alltid glad!

Då ska ja väl ta något att äta och sen byta om då, istället för att sitta här och tjata.

Söndag

Morning!
Vi tog lite sovmorron i dag :) Mys mys :)
Nu är vi på benen iaf och ska väl sätta igång och plugga. Jag tänkte försöka räkna några tal, men fungerar inte det så går jag över till maföboken istället.

I kväll sen så ska jag spinna :) Sista träningspasset för "the big day tomorrow". Jag längtar! jag har väntat så länge och i morron är det verkligen dags :)

Nej roligare än så blir nog inte dagen...

Vi hörs.

Så mätt och så oerhört belåten :)

Hej på er :)

Jag sitter framför melodifestivalen och tittar (det va väl det jag trodde). Tycker inte att det har varit så mycket bra låtar i kväll. Salems var ok.
Ja jag koncentrerade mig inte så noga för vi åt när låtarna var. Det var såååå gåttt! Det var nadra gången vi försökte oss på att göra plankstek och som sagt det blev mumma :) Vi gjorde en egen marinad som ytterfilén fick gotta till sig i. Sen provade vi ett nytt mos som alex hittade, det var persilja och vitlök i det, vilken hitt! Det måste ni prova nångång, gört! Jag fixade varsin sallad, avokado och beasåas såklart.
Vi fick lite choklad över från gårdagen, så det får bli vårt lördagsmys godis.

Nu ska vi snart se på sommaren med göran. Jag har ingen aning om den är bra eller dålig. Men det får vi väl snart reda på :)

Sitter så där gött i soffan och det känns om jag skulle kunna stanna här förevigt. i soffan alltså inte i nässjö!

I´m off..

Nyu åker jag och tränar :) styrketräning och konditionsträning står på programmet.

Vi hörs!

Lördag

God förmiddag

Jag har varit uppe sedan starxt efter nio. Jag vaknade av att jag försökte väcka mig själv, vad nu det skulle vara bra för?
Vi har varit ganska produktiva här på förmiddagen, vi har stäådat. Jag tycker om känslan av att ha städat. Det känns så skönt, nu är det rent och vi kan ha de gött en vecka till :)

Vad händer i dag då?
Jo jag tänkte åka till gymmet lite senare i séftermiddag och plåga mina vader så hårt jag bara kan. Sen ska vi förbi affären och köpa lite saker som tagit slut, typ gurka, spritspåse och olja mm.

I kväll så är det ju melodifestivalen, men jag tycker inte det låter så intressant. Men jag lovar jag sitter där och kollar ändå. Vi tänkte se en film också, tror det skulle bli sommaen med göran. Sen har vi ett rykande färskt avsnitt av psych :)
Kvällens middag kommer brstå av plankstek :) Fast vi kommer att helsteka köttet i ugnen, kanske sänger på en marinad med. Det blir väl en sallad och avocado till det.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite i min mafö bok.

Första riktiga fredagen på länge..

I dag har det varit en upptagen fredag!

Mötet med friskis Johan gick jätte bra :) Han var jätte trevlig och det gick helt smärtfritt :P Det drog ut lite på tiden, så vi missade vårt tå :( Så jag var inte hemma förrens straxt inna fem. På en fredag!
Vi stanade en snabbis på ica och inhandlade lite grejer till kvällens dessert :)

Sen åkte vi hem och lagade mat. Och jag säger det inte för att skryta (eller ja lite kanske :P) men vi har blivit riktigt bra på att laga god mat :) I dag överträffade vi oss själva igen. Vi gjorde klyftisar, som i sig inte är så svårt. men vi kryddade dem med lite flingsalt och timjan och de blev himmelska :). Sen hade vi fläskotletter, Den är från vår egen gård aka mammas och pappas gård. Dem kryddade vi med flingsalt och peppar, vi rubbade in det lite i köttet och sen stekte vi det i smör. Salladen bestod såklart av isberg, gurka, tomat och acokado och örtagård till det. Som sås valde vi tzatziki. Jag inhandlade tzatziki krydda på kreta förra sommaren, så den använde vi. Och så blandade vi det med, turkisk yoghurt, vitlök, salt och peppar. Det var andra gången vi gjorde egen och i dag blev den riktigt lyckad, den smakade himmelskt :) Dricka till detta kalas bestod av egen strimad? äpple cider.

Men det slutade ju inte där mina vänner :) Det blev ju dessert också. Det blev en favvo i repris. Det blev hallon men riven choklad på som sedan kärleksblandas i ugnen och sedan sia vaniljglass till det. Det är verkligen den lättaste att göra och den godaste dessert som finns! Jag är såld och helt kär i den. till och med alex äter upp den på några sekunder :)

Nej nog om mat.

Trevlig kväll :)


God middag :)

Oj det blev stressigt i morse. Jag hade hundra saker som jag skulle göra innan jag åkte till skolan. Jag tror jag glömde hälften :P

Nu sitter jag på ihh och vi har komponerat ihop en massa bra frågor som vi ska ställa till Johan på friskis. Men nu blev vi hungriga så vi tog paus för lite lunch.

Jag bad alex ställa min mobil på tio min snooze i mosres. Det gjorde han också men två timmar fel! Han satte den på 06,10 istället för 08,10. Som tur var vaknade jag. Vilken stolle! :)


filosoferar

Hemma i värmen :)
Dagens träning började med att vi körde en sorts "herren på teppan stafett" upp och ner i en gigantisk snöhög. Vilket gjorde att vi var dyngsura redan innan träningen började. Men vi torkade till ganska fort. Och det gick faktiskt hyffsat i dag, kul var det med :) I dag så tränade jag med struporna uppdragna, det var första gången på år och dar. Det gick hyffsat, målet var att jag skulle få kramp och det fick jag nästan. Så det är väl ett bra steg i rätt riktning med tanke på måndag.

Nu sitter jag och tittar på kniven mot strupen, jag blir lite hungrig. Fast de pratar om fisk och då sjunker aptiten fort.

I morron så ska jag in till skolan vid 11 och förbereda lite frågor inför vårt möte. Vid två så ska vi träffa Johan på friskis och intervjuva honom om deras reklamkampanj.

Sen ska jag hem och ta fredagkväll :) Det ska bli god mat, smarrig dessert och bra tv/fil :) Jag längtar!

blaha blaha

Jaha då är jag hemma igen, efter en total meningslös eftermiddag!
Jag känner mig bara dumare och dumare när jag år på föreläsningarna. Jag ska köra igenom kursen och försöka lära mig så mycket som möjligt. Men jag kommer inte sätta några krav på mig om resultat på tentan! Det är bestämt.

I dag provade vi nån ny curry, thai grej. Den var inte så stark men god. Kunde dock varit lite starkare.

Nej nu är det dags att svira om till träningskläder. Ska vara uppe på skogsvallen vid halv sju. Hoppas på lite avslut i dag :)

Torsdag

Morning!

Hur mås det i dag då? Jag mår riktigt bra :) alex och jag tog lite sovmorron, vilket kändes som rena lyxen så här en vardag morron. Nu har vi dressat oss, och sitter vid varsin dator och pular lite.

Men den myskänslan försvinner nog är jag rädd när jag närmar mig skolan framåt halv ett. För då väntar tre och en halv timma finasiell planering. hoppas på ett genombrott i dag :) Snälla!
Sen är det bara hem (hoppas verkligen tågen håller tidtabellen!) och äta och sen i väg och träna fotboll uppe på skogsvallen. Är hemma straxt efter åtta i dag, det är gött :)

Gårdagen avslutades med att jag översatte pappas hästanonser till engelska och mjlade i väg det till en potentiell köpare. Men vad är det för ord de använder egentligen. Tex. Välbenad och nöjaktigt korrekt?? Det år ju kanske inte heller att ta direktöversättningen utan det måste ju passa in. Men hon som var intresserad av hästarna är jätte dålig på engelska. Så ska jag vara ärlig så tror jag inte hon fattar ändå. Men jag gjorde ett ordentligt försök iaf!


Träffat mammsen :)

Nu har jag ett riktigt dilema här!
Ska jag se på superzize me eller på real housewifes??? superzize me har jag ju sett men det var längesen. Housewifes har jag ju inte sett. Det får bli housewifes tror jag, eller så sappar jag emellan :)

I dag har jag träffat mamma :) Hon var i nässjö en stund medans hon väntade på tåget. Vi passade på att ta en fika alex, mamma, mammas jobbarkompis och jag. Alex och jag provade varsin chokladmuffins med after eight i. Nu undrar ni säkert varför jag inte tog en semla, som är det självklara valet annars! Jo jag skulle ju spinna mindre än en timma efter, så jag ville inte riskera att det skulle komma upp :) Den var go iaf. Till muffinsen så tog jag en kopp varmchoklad :) Mamma drack en chailatte med nån macka till. Oooo det ger mig London vibbar :) Riktigt trevligt var det :)

Väl på spinningen så körde jag riktigt hårt. Jag tänkte "här har jag varit och fikt mitt i veckan, så nu jäklar måste jag ta i" Det kändes riktigt gött, Svetten rann och jag var riktigt trött efteråt :)


Just nu sitter jag med detta i fejat :) Fin  ska jag bli!

Fixar lite

Föreläsningen slutade en timma tidigt? Vet inte varför. Mig gjorde det ingenting, det var skönt att komm hem lite tidigare.
Nu har jag precis satt in maten i ugnen. Det blir ugnstektfalukorv :) Det har jag lägtat efter!

Försökte ringa till mamma förut men hon svarade inte. Sen ringde hon upp utan att veta om det, så då ringde jag igen. men hon svarade inte då heller. Jaja hon ringer väl snart :)

Bilen höll iaf :) Det ser till och med ut som fjädringen kan ha rest på sig lite.. Hoppas!

Nu taggar jag spinning :)

Nedrans carina!

God middag!

I dag är det onsdag och vi har kommit halvägs på den här veckan. Snart helg :)
I dag klev jag upp vid åtta. fixade mig i ordning och åt frulle. Sen satt jag mig vid skrivbordet och började pugga. Det blev finansiell planeing. Och jag blev så glad när jag såg att jag skulle börja räkna på aktier, då jag kan detta lite :) Men säg den glädje som är långvarig. Den här varade i två sidor, sen blev det genast mycket svårare. Och när det till sist blev supersvårt så tog jag en paus.

I dag när jag kom upp ur sängen och in på toan så aåg jag att alex hade glömt sin mobil på tvättmaskinen. Jag tror han känner sig agom handikappad utan den. Och jag med för den delen, ja kan ju inte ringa honom. Men jag vet när han kommer med tåget. Och jag tycker man borde kunna klara sig en dag utan mobilen, även om det kommer bli svårt..

Och appropå saker som går fel så kan jag ju ta up ett kärt gamalt ämne. Vår bil!
Japp den kråglar igen, och den här gången så är det riktigt illa, det kan vara dödstöten!
Dem som har sett våran bil har kanske lagt märke till att den är väldigt hög där bak, alltså fjädringen. Men igår när vi kom ut så var högerbakhjul och dess fjädring jätte låg. Den var i nivå med däcket, i vanliga fall brukar det finnas mist en decimeter luft mellan däck och skärm. Det är enbart på höger sida. dettar är ju inte alls bra, då det kan va så att fjdern faktiskt har gått av. Men det kan också vara så att den bara har frusit fast (låt oss alla hålla tummarna för det!!)
I morron så ska alex skruva av däcket och kolla hur det verkligen ligger till. Är fjädern av så åker vår kära carina raka vägen till skroten, tyvärr så är hon inte värd en krona..
Vi måste ju ha en bil här! Vi har ett allternativ men vi inväntar läkarundersökningen på carinan i morron, inan vi målar fan på väggen!

Snart är det dags för lite mat. sen ska jag slänga på mig lite andra kläder och åka i väg på föreläsning mellan 13 och 16. Efter det bär det hem och börja med maten, så den är klar till 17. Sen mellan 18 och 19 så befinner sig mamma i metropolen Nässjö så då tänkte jag träffa henne :) Inna 18 ska jag hämta alex med och hinna skjutsa hem honom. Sen efter det vid 19,15 så ska jag köra ett spinningpass. Sen är det kväller!




Köttbullar..

Hej!

Jag har precis pillat i mig lite mat. Det skulle bli köttbullar, sås och potatis. Men det blev istället köttslafs, sås och potatis. Lika gott fast inte lika smakfullt i ögat. Vi Stekte några så det räckte till middagen, resten av smeten gjorde vi till en köttfärslimpa och slängde in i ugnen.

Snart ska jag träna. Jag kommer frysa ihjäl! Jag måste klä mig varmt, varmt!

Då var det dags att ta hand om all disk maten lämnade efter sig, dela upp matlådor mm. Jobb jobb jobb :P

Dagdrömmer..

Home again.

Det brinner i min mun! Jag har ätit nudlar, wokgrönsaker (ja ni läste rätt!) och kycklingfile med grön curry. Vi provade grytbas istället för kryddmix och det var rätt mycket starkare! Men det var gott!

Nu sitter jag och väntar på att ge mig iväg igen. Men för att fördriva tiden så surfar jag runt lite. Finns dock inte så mycket att göra så här dags på dagen.

Jag är träningssugen som bara den. Och tur är väl det att jag har träning i kväll :) Om än att det är den sna tiden. Jag är inte hemma förrens vid kvart i tio, och då ska man in i duschen och sen sussa. Jag har inte föreläsning förrens vid 13 i morron, men jag ska ju upp som vanligt och plugga för det. Stackar mig :P

Surfade in på mulberrys sida nyss. Vad skulle jag där inne och göra? Det kan man fråga sig. jag har varit lite småkär i en bayswater, sen jag såg den på flygplatsen när vi skulle hem från London. Men än så långe så får det förbli en dröm. Men när jag har jobbat ett tag så, då ska jag investera i en :)



Tisdag.

Morning!

I dag blev det tidig uppgång, för att vara mig. Jag gick upp vid tjugo i sju för att skjutsa alex till tåget. Nu är jag snart redo för dages bravader. Det blir dock inte så upphetsande. Ska till träcentrum för föreläsning mellan 9 och 12. Sen måste jag hem och äta. Vid kvart i två ska jag ner till stan och fixa lite.

Jag sitter nästan och hoppas lite på att träningen ska bli flyttad från skogsvallen ikväll till gymmet. Det är ju så kallt ute! Hörde på vädret att det ska bli snöoväder till kvlen, så vi får väl se...

Ha enn trevlig dag!

Dag ett av sju denna vecka.

Nu är vi hemma från gymmet. I dag skruvade vi upp takten lite, men det finns fortfarande mycket att hämta. På vägen hem så stanade vi och handlade på ica. Vi fick med oss massor av bra grejer hem. Tex 5 kg potatis, fläskyterfilé, blandfärs, storpak med ris, räkor mm. Med det vi handlade i dag och det vi fick med oss hem från mamma och pappa så är vår frys helt propp full! Det känns riktigt gött :)

I dag är det en vecka kvar tills jag ska göra mitt tryckmätningstest. Jag ska göra allt jag kan för att "misshandla" mina stackars vader den här veckan. Jag ska gå i tighta byxor, träna med fotbollstrumporna uppdragna, inte stretcha, springa uypp och ner i trappor, sitta med benen i kors ja göra allt jag kan för att ha riktigt ont nästa måndag. När jag väl gör testet så ska jag inte ha mina stötdempande löparskor, allt för att få det resultat jag vill. Jag hoppas verkligen jag lyckas!! Jag ser verkligen fram emot det. Sista anhalten inan operation :)

I morron är jag i skolan mellan 9 och 12. Sen vid kvart i två ska jag ber till stan och fixa en grej. Sen får det nog bli lite plugg. På kvällen så är det träning uppe på skogsvallen. Jag kommer frysa i hjäl! Jag har blivit så himmla frusen på sistone. Jag får väl klä mig extra varmt.

Middags tankar

Lasange blev det till lunch i dag, en morot fick slinka med. Lunchen har blivit längre har jag märkt. I början av hösten så åt jag på en kvart/tjugo minuter sen var jag igång igen. Nu börjar de närma sig timmen.
Jag inte varit helt slapp på min lunchpaus utan jag har letat jobb i gbg. Det finns åpgra intresanta men de söker dem snarast, och det är ju inte riktigt aktuellt än.

Har hjälpt syster med ett riktigt I-landsproblem, Det stora "jag har ingen telefon och behöver ha kontakt med Andreas nu" problemet :) Hehe det visade sig att han var i lägenheten bredvid och jobbade :) Hon har föresten investerat i en iphone. Där av hjälplösheten, hon har ingen fungerande telefon just nu. Jobbigt det där!

Strul med mötet på fredag har det blivit med. Killen vi skulle träffa vr dubelbokad så nu måste vi hitta den ny tid. Och det är jag som sköter kontakten med honom. Lite jobbigt att vara spindeln i nätet i bland, speciellt när man får jaga folk för at få dem att svara!



Måndag morron!

Morron på er!

Jag är vaken och redo för att sätta i gång och plugga. I dag tänkte jag börja med att läsa i mafö boken. Sen tänkte jag skriva lite föreläsningsanteckningar och sen räkna finansiell planering.

Alex är i skolan i dag, så jag är själv :) Det fungerar bäst att plugga då!

Dagens måste förutom plugga är att åka och handla. Vi ha ingen frukost och det saknas lite annat. Och det går ju inte för sig :)

Vi hörs senare. Bye

RSS 2.0