Lira lite boll i morron..

I morron bär det av mot växsjö och smp-sparken. Och det ska bli super kul :) Det blir 7-manna på konstgräs.
Vi möter väldigt bra motstånd men det blir en utmaning det. Ska spela med A-laget med och det är ju skoj :)

image49

I kväll har jag lagat min alldeles "första egna lergrytestek" och den blev mycket god. såsen blev en aning tunn men det gjorde inte så mycket. Det blev ju inte som när mamma gör det men gott ändå.

Annars i dag så har jag varit i skolan en sväng på förmidagen. Sen tog claes, basse och jag en fika på elsis. När jag kom hem så orkade jag knappt hålla ögonen öppna, jag slappade ner mig i soffan. Jag blir så jädra seg dan efter träning. Vi var inte hemma förens vid 11 igår och det tär på stackars mig...

Nu ska jag snart gå och sussa, det blir en lång dag i morron.

En sockerbagare han bor i staden...

Alex och jag har tilverkat ett pepparkakshus och det blev jätte fint :) Glasyren tog slut efter ett tag och florsockret med så det är lite halvfärdigt. Men snyggt blev det!:)

image48'

Lite dekoration kvar bara.

I morron ska jag bege mig till jönköping och handla julklappar..

Bye

i´m back

Oj nu var det visst längesen jag skrev.

Sammanfattniing.

Onsdag: Var i skolan en stund på förmiddagen annars var det nog lugnt tror jag.
Torsdag: Ledig dag. Träning på kvällen, super kul!
Fredag: På väg hem mot motala efter en stund i skolan. En lugn kväll främför idol
Lördag: "Bar det väg till örebro och alexs kusns överasknings 80-tals fest". Det var skoj.
Söndag: Bar det av hem mot motala för ett kort stop och sen tillbaka mot nässjö. Det var en lång dag!!
Måndag: Skola hela dagen, lite handling och träning på kvällen en bra dag, nästan iaf..
.
Dgen har väl inte varit sådär jätte upphetsande. Lite skola, lite plugg och massa slapp tid.
Vi har så sjukt mycket snö, ca 20 cm. Det är halt, soligt, snöigt och kallt. Det är äntligen vinter:)

Vem vet vad morgondagen kommer med. något bra hoppasa jag..

Hoppas hoppas att de tar sitt förnuft tillfånga...

bye

På resande fot..

I dag har jag haft en av alla mina lediga dagar. Och den började väldigt stressigt.
Jag vaknade i ett ryck av att telefonen inte ringde vilket den skulle ha gjort runt 9 tiden. En snubbe från linden skulle komma och fixa vårt fönster och vår halvtrasiga toa. Men han ringde ju aldrig och det berodde på att comvic hade tjall på linijen så att säga.

Annars har dagen beståt av en resa tur och retur till värnamo i en liten liten bil.

När jag kom hem så lagade jag mig lite mat och seönk ner i soffan och stannade där. Jag är så lat, jag blir tokig av att inte ha nåt att göra..

I morron är det skola igen och det känns ju skönt men bara i tre timmar dock. Insåg i dag att det bara är tre veckor kvar tills nästa tenta. Just det jag fick Vg av Vg :) Jag är nöjd an jag ju säga:) Det har börjat bra. Jag får Vg i betyg i båda kurserna och det känns gött! :)

Annars väntar det en 80-talsfest på lördag som det måste letas kläder till.. Det kan ju ägna mig åt på torsdag när jag har en ledig dag igen..

Bye bye

Hemma!?

I fredags bar det av till ullared mad mamma och alex ochg vi gav oss av vi 6 snåret och var inte tillbaka i nässjö förens vid halv 5 igen. Vi fick med oss en massa grejer hem. Det blev väldigt mycket julsaker men det är ju skoj:) Men vad folk det var, vi var där vid halv 9 och det var tydligen alla andra också..

När vi väl kom hem till nässjö igen så var det bara att lämna av det vi handlat och plocka med allt vi skulle ha med till motala. Och så bar det av igen och vi var nog inte hemma förens vid halv sju. Då hade vi åkt bil i ca 6 och en halv timme och vi hade åkt ca 50 mil, alltså i princip till trysil...

Det var ömma bakar vill jag lova. alex och jag slocknade vid 10 hehe. Och vi vaknade vi halv 10 på lördags morronen, så vi var ganska utvilade.

Lördagen innebar ännu ett 70 års kalas, den här gången så var det alex mormor som fyllde år. Vid sju snåret så åkte vi till bella notee för en trerätters middag:). Det var jätte trevligt och mumms gott.

I dag har vi slappat som vanligt:) Vi svängde förbi mormor och morfar en sväng och pratade lite med dem. Jag fick min namsdagspressent, en jättefin blombukett och en peng till en tallrik som jag samlar på.
Sedan åkte vi och åt hos alex farmor och farfar. De bjöd på stek och det var super gott!
Sen åkte vi hem för att plocka upp mina julgrejer, några matlådor och lite kött. Och vid 5 var vi hemma nässjö igen. Och vi hade lite att pyssla med, men nu är allt uppakat och klart så nu ska vi bara göra ingenting.

Jag har börjat ladda stenhårt inför i morron!!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Bye

Torsdag..

Nu sitter mamma på tåget på väg hit, för i morron ska vi åka till ullared och shoppa mamma, alex och jag. När hon komme hit så väntar klyftpotatis och hemmagjorda biffar på henne.

I morron drar i hem till motala igen för ännu ett 70års kalas. Alex mormor fyller år på måndag så på lördag ska vi äta på restaurang.

I tisdas blev det helg för min del och det är ju skönt med fem lediga dagar men man blir ju så rastlös... Så under de här två dagarna så har jag organiserat om i alla skåp, jag har städat lägenheten 1 och en halv gång, Jag har lagat mat och en massa annat. Sen har jag ju hunnit med att sitta i soffan med datorn i knät och glo på tv med. Det är skönt att alex också har helg nu så jag har nån att busa med..

Nu ska jag väl gå och fundera på (igen) vad jag ska plocka med mig i klädväg hem till motala.

Förresten så fick jag veta att min nya mobiltelefon som skulle komma i dag inte kommer förens tidigast  på julafton... Och det är ju skit!!

bye

Summary

En liten sammanfattning.

Torsdag: ikea
Fredag: Hemfärd mot motala , Ny jacka och utgång
Lördag: Slappis dag
Söndag: Mormor fyllde 70 år med fest och farsdag med farsdag tårta.
I dag måndag: Skola och plugg.

I morron blir det en halvdag i skola med en klämkäck lärare vid namn lars-göte. Sen är det helg för min del:P Haha jag är ledig i 5 dagar!!!

På fredag blir det ullis med alex och mamma..

Bye

Neeeejjjjj..

Fan vad besviken jag blev när jenny åkte ur top model!!! Ville verkligen att pia som konstant äter taggtråd och beter sig som en förstklassig bitch skulle åkt.. Men men man kan ju inte bestämma allt men det var synd...

Nu ska jag sova är trötter..

Natti

Kändisfest..

I går var det kändisfest i ormaryd. Det var väldigt trevligt med många galnauppträdanden och mycket dricka:) Alla mökliga kändisar var där, Gûnter and the sunshine girls, spice girls, carolina klûft, kizz, filip och fredrik med flera. själv var jag ju playboybrud, haha det funkade väl helt ok blev väldigt nöjd med min outfit.

Jag kom på att jag behövde ett playboy halsband för att maxa min outfit så vi åkte till stan igår vid 12 tiden. När vi kom dit så insåg vi att det var helgdag och att stan var stängd. Så vi fick helt enkelt tillverka en kanin. Vi tog en bit plast och glitterlim och trixade lite och det blev skit bra. Alla trodde att den var köpt och inte hemagjord och det är ju ett bra betyg.

I dag har vi slappat och varit väldigt effektiva omvartannat. Vi började i en väldig fart och fixade och donade, sen föll vi helt slut ner i soffan.
Alex bestämde sig för att åka och träna och jag satt i soffan och kollade på martha stewart show och blev lite sugen på att laga nåt. Så jag bestämde mig att göra en köttfärspaj, och det gjorde jag och från scratch med.. Den blev jätte mummsig.
Sen när vi ändå var på g så gick vi ned med allt skräp från balkongn som har legat där i över en månad. Organiserade om lite i förrådet, straipade min cykel mm. Men sen fick det var nog och vi föll ner i soffan igen och bara gjorde ingenting.

image45
Så här fin blev min kanin:)

image46

image47

Vilken snygging :P

Min fredag

Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska klä ut mig till i morron. Det plev en playboybrud , hehe :) Inte så svårt att klä ut sig till heller:P Det kommer bli skoj i morron, jag känner det på mig..

I dag har jag äntliget gjort marknadsprovet och det känns så otroligt skönt ska ni veta!!!! Det var mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara, vilket var väldigt bra!!!

Efter provet åkte jag hem och slappade en stund. Efter en stunds velande så bestämde jag mig för att att ta cykeln ner till stan och försöka få lite inspiration till min outfit. Det gick inget vidare så jag cyklade vidare mot simhallen och solade istället. Sen återstod bara den långa vägen hem, pjuh det när jobbiga backar hem... När jag kom hem var jag trött och hungrig så jag åt lite och slöade ner mig i soffan igen. Och där har jag mer eller midre spenderat min eftermiddag och jag gillart..

Nu ska jeg se vidare på my name is earl.

Bye

RSS 2.0