Wiieeeee

I dag har jag haft en alldeles toppendag :)

Solen har lyst, jag har tränat, fikat med bästa Gabriella, shoppat lite och när jag kom hem överraskade älsklingen mig med middag och dessert :) Titta bara bara vad han bjöd mig på :)



Han kan min man :)

Nu saka vi mysa vidare :)
Trevlig kväll på er!

Snilleblixt

Vet ni vad jag kom på?? Jag slutar 19 i dag! Hela en timma tidigare an vad jag brukar :)
Vad ska man då hitta på för kul??'

Det tål att tänkas på. Nu ska Alex och jag ta bussen till stan och Sats.
Glöm inte att njuta av solen i dag!

Underbara tisdag :)

Morning!

Nu har jag äntligen bestämt mig för vilken Rimowa väska jag ska beställa. Det blir en Salsa Delux i färgen Orientröd, storlek 63 liter. Färgen är så grymt snygg! Mamma ska med beställa en i samma färg :) Bra val mamma!
Den ska ersätta min enveckas väska jag har i dag. Så nu är det bara att vänta på att den ska komma. Det tar väl bra många veckor tyvärr..


Förstår ni att det redan är över 20 grader ute! Underbara härliga väder, du är tillbaka! :D Woohoo! Jag hinner tyvärr inte var ute och njuta så mycket av det i dag för jag har bodypump och löpning från klockan 11 fram till halv ett. Och sen hinns det nog bara med en dusch och en promenad till jobbet. Men det är underbart att se solen igen :)

Nu måste jag ta och packa träningsväskan och fixa min mat för dagen..

Dagens

Hello!

Äntligen hemma från jobb och allt kånkande på min fettunga väska! Mina axlar är helt döda och värker!
Jobbet var sådär i dag, jag hade massor att fixa och reda ut. Så det tog massor av tid från själva säljandet. Sen fick jag en mycket tråkig nyhet som drog ner mitt annars glada humör. Men jag kommer på något sätt att klara av detta, även fast det känns supertråkigt!

Träningen i dag gick jättebra, det var skitjobbigt och svetten dröp så det fanns inget att klaga på :P Hehe I morron är jag påt igen, då blir det bodypump och löpning/cykel :)

Nu har Alex iaf sommarlov på riktigt! Skönt som fan! He is mine :)


I´m off

Tänkte jag skulle titta in och säga hej här innan jag åker mot Sats och sedan vidare mot jobbet. I dag kommer det väl ringa som galningar, det är ju måndag. men det är kul, många chanser till sälj :)

I fredags så skrev jag ju att det skulle bli en lugn kväll på jobbet. Fasen heller, vi låg på över 200 pers i kö i flera timmar! Och vi fick slita hårt! Så det var underbart när klockan blev åtta och jag fick gå hem!
Alex och jag skulle ju grillat med Gabriel och Jannica hemma hos oss. Men när jag slutade vid åtta så satt Alex fortfarande kvar i skolan och arbetade.
Så jag tog vagnen hem till Gabriel och Jannica istället. Alex sa hela tiden att de var inne på det sista. Men han kom inte förens vid kvart över elva! Stackarn hade då slitit sen åtta på morronen! Och han hade ju inte ätit något sen 12 så vi tog bussen hem, men stannade på vägen för en kebabrulle :) Sen somnade vi gött kan jag säga!


Ha en fortsatt trevlig måndag!

Måndag igen

Go morron!

Ny vecka, nya möjligheter :)
Jag startade veckan i ett högt tempo och har redan hunnit med att göra rent ugnen och fixa lite annat som jag gått och skjutit upp. Förresten ugnen var en fröjd att göra ren! Jag sprejade den igår vid 17 med ugnsrengöring och i dag när jag skulle ta bort det så lossnade smutsen utan problem. Det var till och med kul att städa den :)

Jag har ganska mycket att göra den här veckan, eller det känns så iaf. Det är mycket småsaker och tider som ska passas här och där. Och eftersom det är en specialvecka med röda dagar osv så kommer jag jobba på annorlunda tider. Vilket gör en mindre rockad i mitt träningsschema och då måste det planeras om och pusslas lite. Jag gillar ju mina rutiner så jag känner mig lite stressad just nu.
Som i dag åker jag till gymmet efter 11 för att köra spinning vid 12., sen ska jag köra på löpbandet en stund. Och då hinner jag inte ta bussen hem för att äta, duscha och åka tillbaka. Så då får jag ta med mig saker och fixa allt på Sats.
Det är lite små jobbigt eftersom väskan blir blytung och jag kommer till jobbet mycket tidigare än vad jag hade tänkt. Men i dag får jag äta min lunch på jobbet så det passar väl bra att jag har lite tid över då..
Men det är ju det här med logistiken. Jag ska packa ner kläder och allt som har med dusch och fixande av hår och smink att göra. Och sen ska jag ta med mig lunch och middag. Så det blir lite att släpa på. Jag gör nog en höna av en fjäder här men ja det gör man ibland :P
Men å andra sidan så hinner jag med allt jag vill göra om jag gör det på detta viset och då är det fine by me :)


Söndag!

Vilket skitväder det har varit i dag! Solen tittade fram en stund på förmiddagen men sen klockan 12 har regnet öst ner och himlen varit grå grå och grå.

Alex och jag var och tränade på förmiddagen. Vi körde ben i form av bland annat knäböj och marklyft och sen avslutade jag med en tid på cykeln och sist mage.
När vi kom hem tog vi lite mellis sen tog vi med handlingslista och kassar och sen gick vi mot Ica Munkebäck. Och vi handlade massor! Så vi fick släpa duktigt tillbaka hem igen. Vi tog då såklart bussen, men det var tungt för det!
Sen har vi bara slappat och gjort nytta om vartannat. Jag har organiserat om i badrummet och i köksskåpen och så har jag sprejat ner ugnen med ugnsrengöring. Det ska få stå över natten och värka. Den var så sjukt äckligt skitig, så det var hög tid för rengöring! Alex gnodde av toan så nu ligger vi i fas igen :)

Nu sitter Alex och budar på systemkameror på Tradera och jag har just avklarat ett stort diskberg, så jag tycker jag är förtjänt av lite vila här i soffan.

I morron väntar en ny arbetsvecka och den ser väl ungefär lika dan ut som den alltid gör. Träning, jobb och lite roligheter ska vi väl också hinna med. Och till helgen så kanske vi får besök av Mamma och pappa, vi får se :)


Kärlekens helg!

Hej på er!

I´m back!
Vi har haft det så mysigt här i helgen så det har varken funnits tid eller lust till att blogga. men inte för att vi inte har mysigt nu :P Men nu kände jag för att blogga :D

Och i dag är det ju inte bara söndag, utan det är ju morsdag! Och det är en väldigt speciell och viktigt dag. Jag menar hur många mammor har vi egentligen?? Just det bara 1, och min är den bästa man någonsin kan tänka sig! Så det firar jag i dag.
Tyvärr kan jag inte var hemma och fira på plats. Men det hindrar mig inte från att fira :)



Grattis på Mors dag kära mamma :D Du är den bästa!


Och nu till gårdagen:)

Vi hade en helt underbar årsdag i går. Med en massa mys och god mat, dricka och tilltugg.
Vi började dagen med en mysig långfrukost framför ett biggest.


Sen fixade vi i ordning oss och åkt ner på stan. Vi gick och kollade i butikerna och hade det gött. Sen kom det trista vädret och från 14 och sen resten av dagen så spöregnade det. Men det struntade vi i! Vi lunchade och åt en glass. Inget får en att glömma skitväder så fort som en glass :) Sen åkte vi hemåt och vilade en stund i soffa, vi var så trötta!

När vi fik tillbaka energin igen så öppnade Alex en flaska champagne och så mummsade vi på bär med smält choklad ringlat över sig :) Det var mumma kan jag lova.



Mumms med bubbel!



Hallon och blåbär under ett täcke av mjölkchoklad :)
Vid sju hade vi bokat bord på Bistro Merlot. En väldigt liten men jättemysig restaurang. Jag hade läst en massa bra omdömen om den och den levererade faktiskt till 100 % Maten var supergod och, ja det var bara jättebra helt enkelt:) Detta var vad vi mummsade på:



Förrätt:
Alex och jag delade på en ost och charkuteritallrik. Den smakade riktigt bra. Jag kommer inte ihåg vad allt var men ostarna var två fransmän :)



På tallriken ser ni tre stycken grillspett med lamm, oxfilé och fläskkare med rostad potatis, rödvinssås och fetacréme. Mumms



Alex huvudrätt:
Alex valde anka med potatispuré, jag kommer inte ihåg vilken så  det var men det var god :)



Efterrätten:
Och så kommer i ju till den här godbiten. Chokladfondant med vaniljglass. Alltså den var himmelsk. En chokladälskare som jag smälte när jag smakade denna! Det rann ut mummsig chokladröra när man skar i den. Helt crazy god :)

Vi avslutade kvällen framför tvn och CL- finalen. Och det belv ju som jag visste, Barca vann enkelt! De lekte med Man united. Det var ett nöje att se :)



Söta vi <3

And it goes on and on and on!

Efter en mysig dag på stan så beger vi oss nu mot stan igen för middag och mer mys :D
I like it :D


Alex <3 Elin = 7 år

Hej på er :) 

I dag är nog den bästa dagen på flera flera veckor! Och varför ska jag berätta för er :)
Alex är äntligen färdig med skolan! Nu har han äntligen sommarlov vilket betyder mer tid för oss och vårt liv igen :) Loving it <3

Och i dag firar vi 7 år tillsammans. Fattar ni 7 år! Helt underbart och ja vad ska man säga :)?? Det är sjukt lång tid! Jag är bara så glad, lycklig och svävar fortfarande på mina rosa moln :P  Love you baby!

Vi har börjat dagen med en sovmorron och en mysig frukost tillsammans. Nu ska vi göra i ordning oss och åka ner till stan en sväng för lite shopping och mys :) Sen i kväll ska vi dricka skumpa och äta på en mysig restaurang :) It´s gonne be an awesome day :D

Och solen verkar vilja tränga igenom och göra vår dag ännu bättre, det uppskattas :)



Alex och jag på Valborg i år



Alex och jag när vi hade varit ihop ett år.
Haha så vi ser ut, små och såå gulliga :D
Vi kom fram till att vi är som ett fint vin. Vi blir bara bättre, snyggare med åren :) Haha


yeha man!

Tja!

Jag hade några minuter över i mitt annars så minutiöst planerade schema för dagen så jag passar på att göra ett nedslag här.

Jag håller på att göra mig redo för att åka till jobbet. Gud jag har så mycket att fixa ikväll, som tur är så brukar det ringa lite mindre på fredagar :P

Bodypumpen var tuff i dag, speciellt på mina riceps, det var ren och skär smärta från början till slut. Men jag ser fram emot nästa vecka :)

I kväll ska vi grilla med Gabriel och Jannica. Vi ska vara hemma hos oss och det känns såå skönt!  Jag måste komponera en handlingslista för kvällen plus lite andra små fix och trix och framförallt så måste jag få på mig lite kläder. Så det är  nog best jag avslutar här och kör vidare!

Trevlig kväll på er!

Fredag

Goder morron!

Eller jag har haft en sådär inledning på dagen. Jag vakande 06.50 av ett sms och sen kunde jag inte somna om. Så jag insåg efter att ha legat klarvaken en kvart att det är bara att gå upp. Alex låg och snarkade som en klubbad säl så han var ju inte mycket till sällskap :P
När väl Alex gick upp så insåg han att han hade överskattat tiden lite, så allt blev superstressigt, så vi han väl säga tre ord till varandra, sen hade han åkt igen. Och vi ses väl tidigast efter klockan halv nio i kväll. Kul va!!
För jag ska ju jobba i kväll. Jag är ju alltid ledig på fredagar men inte i dag. och det är väl bra det med tanke på att att jag har en massa att fixa från igår.

Efter det så började jag städa och det blir man ju inte så mycket gladare av. och bara genom att titta ut på vädret så sjunker min spirit ännu längre.
Men vid lunch ska jag till gymmet och köra bodypump och det är skitkul så då kommer den tillbaka :)

När jag kom hem från jobbet igår så surfade jag in på Nelly.se och klickade hem två stycken fina sommarklänningar. Jag tänkte hålla på dem tills jag får hem dem, men de är riktigt söta och jag fick de båda för ett riktigt kanonpris. Det lönar sig att leta rabattkoder :)

Jag försöker hitta en mysig restaurang tills i morronkväll, men det är svårt. Någon som har några tips??

Trassel på linan

Shit vad stressad jag var när jag skrev här senast i dag. Jag löpte ut till bussen för att då se att det var fem minuter kvar, så jag hade ju inte alls behövt stressa som jag gjorde. Men då+ fick jag en stund extra i solen :)

Målfokus 3 föreläsningen var riktigt bra, alla har varit jätte intressanta och mycket givande. Får ni någon gång erbjudande att gå på något liknande, passa på att gå. Jag har lärt mig massor hur hjärnan fungerar och att vi kan påverka så mycket mer än vad vi tror!

På grund av föreläsningen så kom jag till jobbet 35 minuter tidigt, men det var fler än jag som var där så vi satt och tjötade och hade trevligt. Sen när klockan blev 16 så var det bara att köra på och det gick väl bra en timma. Sen dog vårat system! och det kom aldrig tillbaka och fungerade igen! Det har inneburit att vi inte har kunnat räkna på nya försäkringar och det är ju det jag jobbar med så det har varit lite tufft! Och bara för att vi inte kunnat räkna så har ju nästan alla samtal handlat om det. Så jag har en diger lista att återkomma till i morron. Men jag lyckades ändå att nå dagsmålet :) De här fyra timmarna kändes som en hel dag. Jag tror aldrig att en arbetsdag har gått så segt som den gjorde i dag!

Jag är själv hemma i kväll. Alex sitter i skolan och korrekturläser en rapport, så han kommer nog inte hem förens vid 24 tidigast. Men i morron är det över för det här läsåret. Sen har han bara ett år kvar! Shit vad iden går!!

Här kommer dagens jag :)



Tröja från MQ 365 Sunshine
Chinos från MQ 365 Sunshine

Simpelt men såå snyggt :D

aaaaaaaaaaaaa

Shit nu är jag jätte sen! Min buss går 12.04 . Så jag hinner typ bara säga hej :) Vilken kass blogg dag det blev det här...

Vi hörs i kväll efter jobbet.



Torsdag

Fy fabian vad skönt att min dagsplanerning lättade upp från fullspäckad till att bara ha mycket att göra.
Det blir telefon möte med Handelsakademin istället för att jag ska åka dit och det sparar mig många timmar. Så direkt efter det mötet så åker jag till gymmet och då hinner jag precis träna, äta och duscha. Innan jag behöver åka tillbaka till Handelsakademin igen för föreläsning. skönt!

Nej nu måste jag rappa på här så jag är redo när han ringer.

Vi hörs!

wibidi wieee

Hello all you lovely people :)

Jag är på så väldans bra humör i dag :) Känner mig glad och tillfreds med det mesta för tillfället. Lunchen ligger i magen och den smakade delikat som vanligt. Jag sitter och bläddrar i min outfits mapp och väljer vad jag ska ha på mig i kväll. Och vädret är väldigt ombytligt här i dag, så det får bli en kavaj och tjockare leggings, en gammal favorit helt enkelt :)

Jag pratade med älsklingen i morse och han hade varit och besökt Volvo i dag för att få veta mer om sitt sommarjobb och det verkade väldigt lovande. Han ska ha hand om ett eget projekt som innebär att han lägger grunden till sitt x-jobb. Jag börjar känna mig som en mamma men jag är så stolt :P Haha.
Det feta nackdelen med det hela är ju som vanligt våra arbetstider. Alex kommer börja runt 07.30 8.00 och slutar straxt efter 16. Jag kommer börja jobba vid 16 och sluta 21.00. Och då är jag inte hemma förens 21.40 typ. Så det blir yber kvalitetsmys när vi ses och sen får vi väl börja skypa eller nåt :P



Den här feelingen har jag i dag :D

Funderar lite

Morning!

Klockan är bara barnet och jag har redan kommit hemifrån gymmet :) I like it! I dag blev det ett spinningpass följt av jogging. Skönt att svettas lite (läs mycket :P)

Jag har nyss ätit upp min frukost. Men i dag provade jag nåt nytt. Jag har aldrig varit ett fan av gröt men min PT tyckte att jag skulle börja äta det, så jag tänkte att jag kan ju prova iaf. Men han rekommenderade att jag skulle göra den på mjölk istället för vatten och det låter ju iaf godare. Tyvärr så hade vi inga fiberhavregryn hemma, det ska ju vara godare med sådana har jag hört. Men jag lagade till en lite tallrik och blandad i några hallon. men det var en väldigt läskig konsistens! Slemmigt och lite läskigt på någe vis. Jag tror jag väntar med att prova igen tills vi har fiberhavregryn hemma, det är nog godare :) Så det fick bli min vanliga frulle istället och den är det ju inget fel på, så god så :)

I dag har jag lite matlagning och jobb på programmet sen i kväll ska jag på after work med jobbet men det blir utan alkohol för mig. Jag ska upp tidigt i morron och vara på resande fot hela dagen så jag måste vara pigg.
Apropå morrondagen så har jag några dilemman att lösa. Jag ska var på Handelsakademin vid nio. Och sen vid ett ska jag vara där igen på en föreläsning. Så träning ska ska i  gluggen där. Men när ska jag äta?? Och framföra allt vad ska jag äta?? Jag hinner ju inte hem så jag måste ju ha något som går att ta med sig och inte behöver värmas. Så lunch, mellanmål och middag måste jag släpa runt på i morron plus träningskläder och allt s0m behövs för att göra mig vacker :P det blir en svår nöt att knäcka!

Vilka problem man har! Helt sjukt :P

I´m off to work

Så nu sticker jag till jobbet!
Det lär bli fullt upp hela veckan och det är ju alltid kul med mycket att göra :)

Tänkt dela med mig av en dagens, det var ju ett tag sen senast.



Kavaj från Hm
Linne från MQ
Braller från Vero Moda
Halsband från HM


Min träning med PT

Hej!

Det var intressant det här med PT och hur de tränar. Nu fick jag ju inte se och lära mig så mycket eftersom jag bara var där en timma. Men det var kul.
Vi började med att han ställde en massa frågor till mig om hur min träning och min kost ser ut. Sen pratade vi lite om det och han kollade bland annat på min hållning och frågade om mina mål med träningen och lite annat. Sen gick vi till gymmet och tränade, men det var inget riktigt pass då vi bara provade. Men allt vi provade kändes ändå tungt och var jobbigt och det var det jag blev så fundersam över. Varför var vissa övningar jättejobbiga trots att jag körde färre repetitioner och bara ett sett av dem. Var det för att han var där och påpekade vinklar och sådant man kanske inte tänker på i vanliga fall?? Det måste nog vara så. Bra var det iaf!
Jag fick iaf tips på nya övningar och lite vad jag kan träna för vissa områden.
Sen avslutade vi med att prata lite till. Han rekommenderade mig att träna med honom (såklart) 1 till 2 gånger i veckan. Men det är en ren och skär kostnadsfråga för mig och det känns tyvärr inte så intressant att punga ut med så mycket pengar. Å ena sidan önskar jag att jag hade x antal tusen över att lägga på detta, men en annan del av mig säger att det är helt crazy att lägga så mycket pengar på det. Men nån gång skulle jag verkligen vilja köra med en PT, det verkar väldigt intressant och det ger ju faktiskt massor att ha en som står bredvid och pushar på och framför allt har koll på att man gör rätt och tar ut sig till max!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig inför jobbet.

Träna is the shit!

Hello hello!

Jag har sovit så skönt i natt! Ändå var jag så seg när klockan ringde 07.45 i morse..
Jag sitter iaf här nu redo att åka och träna. Och i dag blir det ingen vanlig träning utan jag ska träna med en PT i dag :) Och det ska bli så spännande. Jag förväntar mig att han driver mig till gigantiska svettpölar och kör slut på mig :P Jag är också sugen på att få lite tips på nya övningar och annat matnyttigt. Det ska bli väldigt intressant det här :)
Annars så står det inte så mycket mer än jobb på schemat. Men det tycker jag räcker så här på en tisdag. 

Vad tyckte ni om mina senaste inköp?? Jag var väldigt nöjd till en början, men nu börjar jag fundera på den nudefärgade klänningen.. Men jag får prova den igen i eftermiddag när jag är nyduschad och iordninggjord. Som sagt lite brunbänd hud till den och den blir ännu finare


Wish me luck :)

New in :)

Go kväller!

Jag har landat i soffan efter en låång dag, det känns som jag har varit uppe i evigheter! Men nu är det iaf kväll och det gillar jag :)

I dag när jag kom hem från jobbet så låg det något riktigt kul på köksbordet och väntade på mig. Alex och jag beställde från Asos i förra veckan och i dag hade det äntligen kommit :) Och jag fick hem följande:



En nude färgad klänning (som ni ser). Jag tycker den är såå fin och det blir ju bara bättre med lite brunbränd hud :) Den går ner djupare i ryggen och volangen lika så och det är så snyggt!



Klänning nummer två är en byxdress i mörklila (mycket mörkare än på bilden) Supermjuk och härlig och jag gillar den :) Den har ett långt öppet veck i ryggen, snyggt :)


Nu ska jag fundera på vilken Rimova väska jag ska välja... Så många färger, så många modeller men vilken ska jag välja??


Workie work

Hej mina vänner!

Känner mig väldigt trött och seg i dag. Gympasset i morse tog verkligen musten ur mig. Men jag har fyllt på med både energi och vatten så det borde väl hämta sig snart.

Jag ska straxt gå ut till bussen vi ska ju vara tidigare på jobbet i dag, det var nåt säljmöte eller nåt :) Jag är sugen på att sälja järnet i dag och jag ska puscha och försöka utmana mig själv. Nu vill jag ha många pinnar!

Dags att packa väskan!

Vi hörs efter jobbet.

Måndag förmiddag

Hej hej!

Jag är helt slut! Det blev ett grymt pass på gymmet i dubbel bemärkelse i dag. Men det är gött, då vet man att man gör rätt :)

Jag ska ta och hoppa in i duschen för jag är bra svettisch och det är ju kanske inte så trevligt :P Sen blir det fix fram tills det är dags att åka till jobbet. Och i dag ska jag vi vara där en kvart innan, får inte glömma bort det!!

Mina funderingar så här vid halv tio snåret..

Någon mer än jag som tycker tvutbudet på söndagar är under all kritik!!!?? Det finns ju inget att se efter att sporten har haft en halvtimma var på svt och fyran. Ja sen kommer ju mästarnas mästare och de är ju bra men sen är det bara dåliga serier/filmer. En dag som kväll som denna när vädret är skit stör det mig extra mycket. Och nej jag tittar inte på big brother, har aldrig gillat det programmet.

Så vad gör man?? Spelar hundra omgångar av spindelharpan?? Kollar Facebook varannan minut?? Eller läser bloggar? Jo det kan man ju göra en stund men man tröttnar ju på det med efter en stund....

Jag är så träningssugen, jag skulle kunna åka till gymmet nu och köra igenom ett riktigt svettigt pass. svettas som en tok och bara känna hur pissjobbiga övningarna är, det gillar jag! Det ska bli mycket träning den här veckan!

Om när inte heller träning är ett alternativ, vad gör man då? Går om sover?? Nej nån måtta får det vara på det hele!
Man fördriver 10 minuter genom att sk8irva av sin frustration här på bloggen :)

När jag tänker efter på veckan som komma skall så kommer den bli väldigt händelserik och rolig. Det ska bli jobb och mycket träning (såklart), jag har en massa fix att ta tag i men det är ganska roligt fix så det känns kul. Jag ska träna med en PT för första gången, i cant wait!!, sen ska jag på en föreläsning om mål, Alex och jag firar 7 år som vi <3 och sen blir det en aw med jobbet. Och det är det som är planerat, det blir en fullspäckad vecka :)

Och det kanske bästa av allt är att Alex blir färdig med skolan den här veckan. Hela långa jävla våren är över, fy fan vilken period det har varit!! Usch, jag har inte haft min pojkvän i "normalt skick" på flera månader, så jag hoppas att han kan komma tillbaka nu när det är över.

Andas ut lite

Hej!

Nu är jag hemma efter en låång och seeg dag på jobbet. Eller den var väl ganska okej, men så mörkt och tråkigt väder det är ute i dag så blev jobbdagen inte så kul den heller.

I går däremot så hade jag det roligare :P Först så spenderade jag några timmar med att gå på stan. Jag var på jakt efter diverse saker men kom tyvärr hem tomhänt. Däremot så gjorde jag ett fynd på Åhlens. Jag har letat länge efter snygga och rejäla vinglas i plast till picknickkorgen. Och det hittade jag  :) Sen köpte jag två stycken nya skärbrädor då våra är både gamla och ganska slitna. Fina va :)



Våra nya tillskott :)



Här har vi hela våran lilla djurfarm i åldersårdning :)

Gårdagskvällen var ännu bättre :) Jag hängd med min älskling hela kvällen <3 Vi grillade lammkotletter som vi hade marinerat och sen hade Alex potatishalvor till det och jag hade en sallad med bland annat melon och hallomi, så gott så :) Sen kollade vi på The Fighter med Mark Wahlberg och han som spelar spindelmannen, men den var sådär. Jag tyckte den var seg och lite tråkig faktiskt. 



Gårdagens grillmiddag, så mummsig :)



Alex hittade en dressing som påminde honom Usa, så han var bar tvungen att ha den :)

i´m off

Go morron!


Då var det söndag och det är dags för lite jobb mellan 10 och 16. Jag hoppas att det ringer på bra i dag och att folk vill ha lite försäkringar, jag behöver dem verkligen!!!

I går var jag i stan och strosade hela eftermiddagen och sen på kvällen grillade Alex och jag. Men det hinner jag inte skriva om nu tyvärr. bussen går straxt.

Vi hörs i eftermiddag!

A good night :)

Hello och goder förmiddag :)

Hur mår ni i dag?? Jag mår superduper :) Jag var trött som satan när jag vaknade i morse, men när jag slängde ut fötterna från sängen och rest mig upp så piggnade jag till. Jag gav mig då ut på en morronrunda. Först skulle det blivit en Power walk, men jag ändrade mig och det fick bli en löptur runt samma runda. Jag tänkte ska man ändå svettas så kan man göra det ordentligt :P

I dag är det dags för Göteborgsvarvet och det märktes på stan igår. Det var folk överallt! Det är 60 000 människor som ska springa i dag, 60 000! Helt crazy många. Jag är lite sugen, men jag är ju inte tränad för det, kanske nästa år???

Apropå igår så hade vi en jättemysig kväll. Alex och jag började med middag på Brasseri Lipp på Avenyn. Det var gott men kanske inte riktigt top notch ändå.
Sen promenerade vi till Liseberg. Och vi var ju inte ensamma, lååångt ifrån ensamma. Kön började vid korsvägen på vår sida och gud vt hur långt bort på andra sidaan. Vi ställde oss i kön vid tio i sju och stod väl där tills tjugo i åtta. Då hade vi kommit halva vägen fram till entrén. Och då började Alex och jag känna att, nae vi vill nog inte se det här så pass mycket att det är värt att stå här och köa halva kvällen, för vi hade ju en bra bit kvar.
Så vi drog oss ur och bestämde oss för att åka till ett ställe och köpa glass istället. Det låg uppe i Johanneberg, de tillverkar sin egen glass. Men när vi kom dit så var det stängt :( Men vi gick rakt över gatan och köpte oss varsin gb-glass istället :)
Sen promenerade vi rakt över Chalmers bort till Gabriel och Jannika. Vi hängde där en stund och sjöng singstar och åt Cheescake (så god!).
Vid halv tio promenerade vi tillbaka till Chalmers där Alex och Gabriels klass hade ordnat party i en gammalt tåg. Det står en tågvagn som man kan hyra och parta loss i. det luktade som hos aporna på zoo där men annars så var det väl ok :P Både Alex och jag var ganska sega. Alex hade stått i en monter hela dagen och berättat om ett av sina projekt så vi blev inte så långrandiga där. Jag tror vi åkte hemåt runt 11. Men vi hade kul :)

Här kommer lite bilder från gårdagen :)



Gårdagskvällens outfit:

Tunika/klänning från MQ
Leggings från Gina Tricot
kofta från MQ
Armband från Fossil och Thomas Sabo
Örhängen från Indiska



Min Älskling på Brasseri Lipp <3
Och försommarens hitintills dyraste after work öl, 64 kr :P



Jag utanför Liseberg, efter att vi lämnat kön.



En bråkdel av alla som vill in och titta!



Mitt söto äger på singstar <3



Partyvagnen på Chalmers, den gungade bra :)



Två tröttisar på väg hem.

Myskväll med my love!

Så mina vänner, nu ska jag ta bussen mot Avenyn och min älskling som väntar på mig där <3
Vi ska avnjuta en mysig middag och sen ska vi se Veronica Maggio på Liseberg :) Det kommer bli super!!

Ha en trevlig kväll allihopa, det ska vi ha :D

Giihiie

Dags för lite mellis, om en och en halv timma väntar bodypump :) I like!

Lovely friday!

Goder morron :)

Visst är det underbart att vakan utvilad och känna energin flöda :) Jag var iofs toktrött när jag slog upp mina ögon, men det försvann fort och gick över i en alldeles underbar pigghet :)

Nu har jag mummsat i mig min frukost och tittar på vakna med the voice.
Jag sitter och funderar och planerar upp min dag. Jag tänkte jag skulle vara lite aktiv nu här på förmiddagen. Jag ska ta och göra en rejäl fuskstäd av lägenheten för den ser bra tråkig och grå ut just nu. Sen vid lunch ska jag på bodypump. Och i kväll, då väntar roligheter :) Jag ska möta Alex på avenyn när han slutar skolan, sen ska vi äta middag på nån trevlig restaurang :) Och efter det ska vi knalla bort till Liseberg och titta på när Veronica Maggio spelar :) Nice ha! Det ska tydligen bli hur mycket folk som helst när hon spelar, så det kommer nog bli riktigt trevligt :)




Älsklingen och jag på Valborg <3

wiiieee

Hy guys: :)

Äntligen hemma från jobbet och nu är jag ledig i två dagar :) Yaayy!! Alex och jag sitter och tittar på biggest loser. Det finns ju inget annat se på tvn så då passar detta så bra.

Snacka om att livet leker när när vädret är så fint som det har varit i dag :) Det skulle ju sitta fint med lite sol och värme nu när jag är ledig.
Alex och jag ska ut på nåt riktigt roligt i morronkväll så då vill vi ha det riktigt fina vädret :)

I morron ska jag ha en skön och avslappnad dag med ett bodypumppass vid lunch :) I like it!

gahhh

Tokstressad och sen dessutom, shit shit! Var är mina brallor?

Japp, har lite bråttom, men jag ville bara säga hej :) Hej Hej!

Torsdag i dag

Hej!

I dag lyser solen :) Det gör mig lite glad! Hoppas på sommarvärme till helgen kanske?
Jag kom nyss från gymmet. Jag körde hårt med ketelbellsen i dag, det är kul alltså man känner hur hela kroppen jobbar när man svingar den hit och dit :) Sen körde jag lite andra övningar och avslutade med en stund på spinningcykeln.

På dagens agenda står först ut att ta en dusch sen ska jag gå till Willys och handla, laga lite mat och till sist åka och jobba.

Vet ni att Volvo ringde Alex igår igen och erbjöd honom ett tredje jobb :D Heheh det är ju helt sjukt! Det är min man det :)

Vi hörs om ett tag

Loving it!

Helt underbart, de två sista maskinerna är i och kör och det ända som är kvar är att plocka upp dem, skönt!

Jag vet inte om ni var inne och läste det jag skrev igår om att Alex har fått jobb på Volvo i sommar (jag skrev det ganska sent i gårkväll). Jag är så sjukt glad :) Alex fick det han ville, jag fick det jag ville och det känns bara så underbart gött!  Jag gillar när livet älskar oss :D

Det känns så gött att bara kunna sitta här i soffan och känna att, näe jag har inget på agendan så jag kan gott sitta här och njuta av att göra ingenting :)

Jag ska passa på att lära mig mer om photoshop, det är ju alltid bra att kunna.

Morning :)

Hej :)

Är ni uppe? Det är jag, och har så varit sedan 05.35 i morse. Jag kom nyss hem från gymmet. Jag har varit och kört morronspinning och sen avslutade jag med 30 minuter löpning. Det är så skönt att gå upp och träna tidigt, det ger massor med energi :) De bjöd på frukost på gymmet i dag, så jag tog en liten skinka och paprika, gott gott :)

Nu ska äta frulle och hoppa in i duschen för vi 10 har jag tvättid och det är massor! Usch vad tråkigt..

Vad ska man hitta på i dag då, nu när jag har så mycket tid över??

Happy!

Jag tänkte delge er den glada nyheten :) Men många av er vet nog redan om den.
För det är nämligen så att Alex fått jobb i sommar på Volvo Cars :D Hur bra, coolt, kul och gött är inte det! Nu kommer vi båda vara på samma ställe i sommar och vi får semester tillsammans för första gången någonsin!! Lyckan är total :D

Nu ska jag umgås med min man :D

Natt natt!

I´m off

Vad fort förmiddagen gick! Men jag hann iaf pilla med allt jag skulle. Nu ska jag snart gå till bussen eller den går kvart över. Det känns som det var hundra år sen jag duschade och bytte om i ett omklädningsrum. Det får mig att sakna fotbollen och snacket i omklädningsrummet.. Ja ja, allt har väl sin tid kanske, det känns bara som om den tiden var över lite väl fort. men man vet ju aldrig :)

Jag har så roliga nyheter att dela med mig av! Men det får bli i kväll :)

Vi hörs! Ha en trevlig dag:)

Tisdag

Morning!

Hur är läget?? Här är det bra :) Alex och jag fick en liten sovmorron ihop på 15 minuter i morse och det var så mysigt att bara ligga och dra sig en stund på en vardag :)

Jag sitter här och förbereder mig inför en låång dag på stående fot. Jag har lite tid hemma nu på förmiddagen som jag ska ägna åt diverse saker. Sen vid lunch ska jag på träna bodypump på Sats. Och när passet är slut så är klockan ett och då är det mindre än två timmar tills jag ska vara på jobbet. Vi börjar en timma tidigare i dag och då hinner jag inte hem emellan. Så jag får packa stora väskan och göra i ordning mig på gymmet helt enkelt.

Men nu mina vänner så ska jag sätta igång och fixa här.. Vi hörs lite senare!


Måndag måndag

Hej!

What a night, What a day! Vi kom inte hem förens klockan ett i natt! Jag sov hela vägen i bilen med jag satt så trångt så det var knappast någon skönhetssömn. Så ni kan ju gissa att jag är lite seg i dag. Speciellt med tanke på att jag fick masa mig upp klockan sju, jag skulle vara på Handelsakademin vid nio. Så det var inget att välja på tyvärr. Men än så länge går det bra iaf :)

Som sagt Jag var på Handelsakademin för ett snabbt möte och sen åkte jag till Sats och tränade styrka och sen sprang jag en halvtimma. På dagens övriga måsten står bara att ta en dusch och jobba.

Helgen har varit super! Det har varit fint väder nästan hela tiden. Vi har kunnat tagit det lugnt och inte behövt flänga runt till höger och till vänster och vi har haft tid att umgås med alla. Den har bara varit skitbra helt enkelt :)

Nu dusch.

Lördag hemma i Östergötland

Hello!
Vi sitter hemma hos Marie på varsin dator och surfar lite. Vi har nyss ätit lunch så nu chillar vi lite :) eller jag chillar, Alex jobbar med nån grej till skolan.
I dag har vi bara slappat :) När vi kom in till stan åkte vi förbi maxi och apoteket sen åkte vi hem hit och jag passade på att träna lite medans Alex jobbade med alla sina projekt i skolan.
I natt har Alex och jag sovit på soffan. Vi var inte osams :P utan vi hade nästan somnat då vi vaknade till av något som kraffsade och bet inne i väggen och det tog ju inte lång tida att lägga ihop ett och ett och fatta att det var en mus/råtta gick lös på något inne i väggen. Alex och jag dunkade i väggen, stampade i golvet och vi sov till och med med taklampan tänd så att de skulle fatta att det inte var fri lejd att börja härja. Och den tystnade faktiskt en stund, sisodär fyra timmar. Sen när klockan var runt tre fyra så vakande vi igen av att det kraffsade och lät, och den här gången var de två! Inte undra på att det lät högt! Och då fick vi nog och gick ut och la oss på soffan och sov vidare där. Men självklart så började det kraffsa i väggen även ute i vardagsrummet, men den tystnade väldigt fort och sen hörde vi inte mer av dem. Mamma och Pappa blev minst sagt förvånade när de hitade oss ute på soffan i morse :P
Jag insåg nyss när jag packade upp lite av mina saker att mitt linne jag ska ha i kväll var smutsigt, panik! Så det ligger nu i tvätten, tur att jag packade upp nu och inte två timmar innan vi ska vara borta. I kväll är det ju som sagt musikaltime. Alex kusin Anton är med och spelar, det ska bli riktigt kul att se :)
Om det är tusen stavfel i denna text så beror det på att stavnmingskontrollen inte funkar och jag inte ser dem :P

Varv!

Fan vad jag älskar att vara på landet! Det är ju helt underbart här! Man blir så lugn och harmonisk :P Det är lugnt och stilla jag har mina favvo människor och doggs här och jag kan till och med tycka att flugorna och de andra insekterna kan vara ganska rogivande att ha runt om kring, dock på lite avstånd såklart :) I love it!

Jag kom med bussen precis på utsatt tid (bravo Swebuss :)) Sen promenerade jag till Mammas jobb och hämtade nyckeln till hennes bil och körde hem. Väl hemma stoppade jag i mig lite mat och sen tog jag med doggsen på en springtur runt lånskogen. Det är ingen långrunda, typ 3 km nånting. Men deoggsen sprang hela tiden, det var bara på slutet de behövde lite extra peppning :) När vi kom tillbaka fick de vara inne för att vila och dricka lite vatten medans jag fortsatte med styrketräning. Jag letade rätt på pappas spett och sen körde jag loss ala bodypump övningar. Nu har jag duschat och fixat till mig. Och jag väntar på att mamma ska komma hem, v ska åka och handla.



Jag och doggsen efter vår tur

Och vet n vad?? Jag skrev upp mig på en lista på gymmet angående en gratis pt konsultation och träning. Och i dag ringde Jackop pt på Sats upp och frågade och jag ville komma och prova på. Så det ska jag göra om några veckor, kul va :)

Friday is going home day :)

Go morron på er!

Så mina väner nu börjar jag resan hem till Motala. Jag ska straxt gå ut till 17bussen som tar mig ner till stationen. Sen går Swebuss vid 07:50.

Vi hörs i eftermiddag!

Bye :)

lalalalala

Här sitter jag färdig och redo att gå till jobbet, bara en timma förtidigt... Typiskt. Jag skulle ju kunna åka i väg snart för att hinna med en besök på apoteket, men det skiter jag i. Jag varken vill eller orkar :)

Packlista och packning är ännu inte färdigt. Det mesta är klart men jag har lite kvar, plus att det som ska med ligger utspritt på sängen just nu. Alex lär väl få chocken när han kommer hem :P Men det löser jag när jag kommer hem i kväll.

Jag längtar verkligen tills jag får gå på bussen i morronbitti, plocka fram datorn och se ett maraton av Desperate och Greys och sen vips är jag framme i Mjölby och då är jag hemma för helgen :) Så skönt! Det känns nästan som vi ska på semester :)

Loving it!

Hello :)

Underbara morron/förmiddag :) Jag kom nyss hem från gymmet och jag känner mig fulltankade med energi! I dag blev det ett helkropps styrkepass och jag tyckte det gick riktigt bra.

I dag kä'nns det som helt rätt dag att ha en massa energi, för jag lär behöva den! Jag har en massa att fixa med i dag. Bland annat måste jag fixa klart packlistan och packa det jag ska ha med mig hem i morron. Jag skulle behöva åka förbi apoteket, men det vetikatten om jag hinner, vi får se helt enkelt.

Bäst att sätta igång så det bli kväller nån gång :P

Det spöregnar på mig

Äntligen hemma!

Så länge som jag varit på jobbet i dag har jag nog aldrig varit (tror jag iaf??) Jag kom dit 15:45 och åkte inte därifrån förens klockan var 20:50. Under den tiden han jag med ett infomöte från ekonomigruppen. Jobba och ett stpsamtal (typ "utvecklingssamtal") Och allt gick fint det gäller bara att öka tempot och bli ännu säkrare så jag säljer ännu mer :)

Alex blev riktigt glad för lasagnen :) Jag fick ett mycket fint sms  av honom <3 

I morron blir det en full dag med träning, jobb, packning och en massa fix inför hemgången på fredag :)

Nu ska det bli riktigt skönt att få krypa ner i sängen och vila och få sova mina normala timmar :)

Natt på er!


Nu går det undan!

Jag kom just på att vi har en ekonomiinfo en 15:45 i dag. Det ska vara en massa info om ekonomi antar jag :P Den är frivillig men jag tänkte att jag skulle gå på den.

Så nu blev det brådis med att städa upp det sista i köket och få mig i dugligt skick, och det kan ju ta en stund :P Så vi hörs när jag kommer hem från jobbet!



Dagens:
Linne från MQ (nytt)
Linne från Zara
Byxor från Vero Moda
Halsband från SNÖ
Örhängen från HM

Bye

Done!

Pjuuhhhh vad varmt det är i lägenheten just nu! Det är 20 grader ute och solen har börjat komma fram. Sen har jag stökat i köket hela förmiddagen med både plattor och ugn på så det har ju inte gjort saken bättre! Jag skulle nog ge en femtilapp för en fläkt just nu!

Anledningen till att jag spenderat förmiddagen i köket hör ihop med min överraskning till Alex :) Jag har nämligen lagat en jätteomgång med lasagne till honom :) Han älskar lasagne! Och nu när han är inne på slutspurten i skolan så är han ju där jämnt, har alltid massor att göra och så kommer han hem sent och då är man ju inte så sugen på att ställa sig och laga mat. Så jag gör vad jag kan för att hjälpa till! Jag både hoppas och tror att han kommer bli väldigt glad när han kommer hem ikväll och ser att det står sex matlådor och en tallrik med lasagne :)
Jag gjorde ett undantag från min no carb regel och smakade av den och den blev sjukt god!! (om jag får säga det själv, och det får jag :))



Visst ser det gott ut :) Lite "mosigt" men mumms!

Vilken kick!

Morning!

I dag var jag uppe med tuppen!Klockan ringde 05:35, det ni. Men jag hade valt det helt själv, för jag skulle nämligen upp och köra spinning :) Passet började 06:45 och höll på fram tills 07:30. Och det var jättekul och gött. Såklart var man lite trött först, jag menar det är ju tidig morron men nu efteråt känner jag mig pigg och det känns bara super helt enkelt :)

I dag ska jag fixa lite igen. Detta fix tar aldrig slut. Sen ska jag fixa en liten överraskning till Alex :) den får ni veta mer om senare i dag. Jag måste köpa nytt batteri till min hushållsvåg, den har börjat strejka och man får vara jävligt snabb om man ska hinna väga. Frågan är bara vart man köper det, det är ju inget vanligt batteri. Jag hoppas det finns på Willys!

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag är swetisch spagettisch :P

God natt

Nu är det sommar på studiegången. Grabbarna i lägenheten bredvid har "barhäng" ute på loftgången med musik som väller ut på högsta volym, det är sommar det!

Men Alex och jag är lite sega så vi tänkte ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen och kolla på ett biggest. Skönt att få slappa av en stund och bara mysa :)

Jag ska upp supertidigt i morronbitti för ett spinningpass så jag behöver sömn!

Underbart!

Hej :)

Jag har spenderat dagen ute i solen på en filt i plant läge :) Och det har gett mig en svag nyans av brunhet i facet :) I like it! När jag hade legat bra länge gick jag in och fixade ordning lite och sen efter en stund kom Alex hem :)
Nu sitter jag redo att bege mig till jobbet. Utbildning är det som står på schemat i dag! det ska bli kul, för jag vill bli bäst på det här!

Ha en trevlig kväll!

Njuter för fulla muggar!

Hello you all:)

I´m back from the gym. I dag provade jag lite nytt på gymmet. Jag körde superset, jag har inte testat det innan så jag tyckte det var dags. Superset är när man kör två övningar samtidig tex biceps och triceps men utan vila emellan varandra. Det blev ett helkroppspass med tre superset och dsen lite extra övningar som axlar och insidalår. Det skulle blivit bänkpress och lite annat med men jag har fått ont i min handled igen, så det gick inte alls :( Men det var riktigt kul att köra superset och jag kände verkligen hur pulsen kom i gång och det var mer intensivt än vad det brukar vara. så det kommer jag köra igen :)

I dag är planen att njuta av det soliga vädret så mycket som möjligt! Jag ska straxt gå ut och lägga mig på gräsmattan och sola. medans jag ligger där och njuter så ska jag fundera på en packlista inför helgen. Den här gången tar jag bara med mig det nödvändigaste. Jag lär från förra gången :)

Tisdag

Solen lyser, jag är pigg och gymmet hägrar. Lets a go :D

Nu är jag tillbaka :)

Sådär nu verkar bloggen fungera som den ska igen :)

I dag har vi haft en alldeles underbar dag här i Götet :)Solen har strålat och vi har haft 22 grader i skuggan! Men jag började dagen inomhus med att städa av köket och damma, det behövdes och det städning blir ju inte roligare ju längre man väntar, så det var lika bra att ta det nu.
Efter städningen så åkte jag på spinning. Jag gick ut stenhårt i dag och höll nästan hela vägen in i mål, det var gött med en riktig utmaning :)
När jag kom hem hoppade jag in i duschen och fixade lite, sen gick jag ut och la mig på gräsmattan och solade en timma :) Fy vad skönt det var, jag höll nästan på att somna :)
Sen var det jobbtime. I dag satt jag bara på telefon en timma. Resten av tiden hade jag kommunikationsutbildning. Och det blir samma upplägg i morron. Jag gillar utbildning, man kan aldrig få för mycket säljutbildning!

Nu ska jag boka buss/tåg biljett hem.Vi åker ju hem på fredag och stannar över helgen för musikalpremiär och lite annat. Jag kommer åka på morgonen på fredag och Alex kommer efter när han slutat skolan.





Lördagens grillmiddag på de nya tallrikarna :) Mumms för magen!

Error

Bloggen verkar inte fungera som den ska.. De två inlägg jag gjorde efter jobbet igår syns inte. Men det löser väl sig nångång.

Nu ska jag föna håret sen ska jag ut och njuta av solen :D

Sönda sönda

Go kväller!

Jag börjar bli lite seg nu. en heldag med jobb plus en hård fredag och en väldigt slapp lördag, det tär på krafterna :P När jag kom hem från jobbet gick Alex och jag ut och la oss på en filt i solen och hade bara var och hade det mysigt. Men skuggan kom efter nån timma och ville inte lämna oss i fred, så till slut så gick vi hem igen.

Annars så har det varit en mycket händelsefattig söndag. Bild funktionen strejkar här så ni får vänta på det tills i morron!

God natt på er!


Och så var jag..

Hemma från jobbet :)

Nu ska jag ut i solen !


I´m off

Nu sticker jag till jobbet. Jag är hemma efter fyra igen.

Ha en trevlig dag i solen :) Om ni behöver en försäkring i dag, ring mig :D

Bye

Grill and some summer fellings

Men hej!

Alex och jag har roat oss ute i solen hela eftermiddagen. Vi tog en liten tripp Till Freeport och Kungsbacka och det var så mysigt så :) Vi gick och kollade och shoppade lite. Sen stannade tog vi en glass i solen. Ni som vill se hur min glass såg ut gå in på FB, den var gigantisk! Med tre kulor, mjukglass, vispgrädde, strössel och sås. Men o så god den var:) Helt i min smak :)

Vi var hemma vid 17. Nu håller vi på och grillar :) Alex gick precis ner och tände vår lille klotgrill. Vi ska grilla marinerad fläskfilé och kycklingfilé och till det ska vi ha en hemmagjord potatissallad med fetaost och en massa gojs i och så brieost till det, såklart :D Gott gott!

Vi shoppade iaf några saker förutom glass på Freeport



Vi köpte en frysväska och två stycken picknicktallrikar från Sagaform. Fina va :) Frysväskan kostade hela 49 riksdaler och tallrikarna 39 kr styck.
Jag älskar att shoppa grejer till utemiddagar och kökssaker och allt som har med matlagning att göra. Jag måste erkänna att jag fick en liten kick  :P







På MQ Outlet fyndade jag denna söta klänning från märket Zoul. Den kostade 129 kr. Så söt :) Den gör sig inte lika bra på bild som den gör sig på.


Nu ska jag gå ut med köttet till Alex :)


Vårfest!

Goder soliga morron/förmiddag :)

Det var helt underbart att vakan upp i morse och se hur solen bara väller in genom sovrumsfönstret :) Snacka om att energin bara flög in i mig!

Nu har vi ätit lite frukost och sitter och kollar på ett Biggets avsnitt. Alex och jag funderar på att ta en tur ut till Kungsbacka och Freeport. Känner att det skulle vara kul med en liten utflykt :)

Men gårdagen hörni. Fasen vad kul jag hade :) Omg! Johanna, Filippa och jag började redan vid halv fem, vi satt oss på en pub vid avenyn och drack lite gott och satt och snackade, så trevligt :) Sen vid 19 gick vi tvärs över gatan till Valands festvåning där typ 300! IF anställda väntade. Först så minglade vi med champagne och sedan satte vi oss tillbords och då bjöds det på en två och en halv rättersmiddag. Till förrätt blev det nån variant av toast skagen, jättegod! Till huvudrätt bjöds det på små rostade potatisar med oxfilé och rödvinssås, mycket gott. Och den halva efterrätten bestod av en liten chokladbit (lite besviken, ja) Efter mat och allt så festade vi vidare och det var jättekul! Så mycket folk och typ alla var där och det vara bara så trevlig stämning :) Framåt 12 bestämde vi oss för att gå vidare. Vi gick en trappa ner till Valand :P Jag blev inte kvar där så jättelänge då mina fötter värkte och jag var lite trötter, men det gjorde inget för kvällen var riktigt kul! Jag var hemma vid halv två.
Den ända plumpen i protokollet var att jag tappade min eight hour cream igår :( Gaahh vad det stör mig!. Som tur är åker Marie till Usa snart så då ska jag be henne köpa en ny åt mig :)

Så här såg jag ut igår :)
(Jag älskar den här outfiten!)








Kavaj från HM
Kjol (ny) från HM
Strumpbyxor från Åhlens
Skor (Nya) från Tamaris, Nilson Shoes
Halsband från SNÖ
Armband från Thomas Sabo och Fossil
Örhängen från Lindex

wibidi wibidi douuu

Hello :)

Vilken lång förmiddag! Jag trodde aldrig den skulle ta slut. Inte för att jag hade tråkigt eller villa att den skulle ta slut, men den var bara så otroligt lång.

mötet på Handelsakademin gick bra och jag har lite nya idéer att grunna på.

Efter det åkte jag till stan och inhandlade svarta strumpbyxor till kvällen. Sen gick jag runt och tittade i butikerna, provade lite här och lite där. Men tyvärr hittade jag inget som fick följa med hem. Jag är sjukt sugen på att köpa en byxdress med långa ben och jag hittade en på HM men jag är ösäker på hur mycket jag kommer använda den och om den verkligen var "the byxdress" :P.

Efter stan så gick jag till Sats för att köra en timmas bodypump. OMG, jobbigt visste jag att det skulle vara , men jag förstår inte varför man alltid är så optimistisk med vikterna. Jisses vad jag fick kämpa, det var så tungt! Svetten rann och mina muskler skrek. Nu är min kropp helt slut, armarna gör ont och benen är sega. Men är det inte härligt på samma gång, då ger det ju resultat och man vet med säkerhet att man inte fuskar :D

Nu har jag duschat och fönat håret. Vid 17 ska jag vara i stan vid 17 och innan dess så ska jag ta ut pengar med. Så det är ganska lugnt. Jag ska nog sitta här en stund till och bara känna hur min kropp bara är :)

Fredag :)

God tidig morron!

Jag är uppe alldeles för tidigt på min lediga fredag, men mitt möte på Handelsakademin blev framflyttat från igår tills i dag. Så då får man pallra sig upp. Och det passar egentligen ganska bar då jag ändå måste förbi stan och inhandla strumpbyxor och lite annat.

Vid 12 ska jag vara på Sats och köra bodypump. Det var mer än ett årsedan jag körde det senast så det ska bli skitkul :) Det som är mindre kul är att jag kommer få mycket dötid mellan Handelsakademin och träningen, men får jag fördriva på stan.
'
Efter träningen ska jag skynda mig hem. För ikväll ska jag på vårfest med jobbet. Den börjar vid 19. Men jag och några till ska mötas på Avenyn vid 17 och ta ett glas och hade gött en stund innan. Jag tror festen kommer bli riktigt nice. det bjuds på mat, men sen vet vi inte mer. Spännande :P

Nu måste jag äta frulle så jag inte missar bussen!

Vi hörs efter lunch!

Funny our die

Hello!

I´m back from the gym. Jag körde ben, mage, triceps och rygg. Det var sjukt segt att gå upp imorse och jag gick i dvala till gymmet, men jag fick till ett bra pass ändå. det var väl bra att jag gick dit så jag vakande :) Nu är jag vaken iaf!

Och det är väl tur det för jag har tusen saker att fixa. Jag ska boka biljetter hem, fettain mina nya skor, mejla och en masa annat. Men det positiva i det hela är att Alex nog kommer hem vid lunch i dag :) Och bara det får en ju att bli på strålande humör trots massor att göra :)

Apropå Alex, så var han på Willys i lördags och köpte juice. Och han hittade två smaker som han köpte den ena var  med smak av blodapelsin och den andra smakade ananas, passion och kaktusfikon.

 

På vägen hem så läste han lite på paketen och insåg då att en av juicerna han hade köpt var för kvinnor och det är väl inte så konstigt med det förutom att just den här juice bland annat var till för kvinnor som vill bli gravida  :D Haha. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag såg det :) Hehe hur kul som helst!

 



Gym time!

Då sticker jag till gymmet. I dag blir det premiär för mitt nya träningslinne från HM. Det lyser verkligen bokstavligen upp min dag :P

See you later!

Shopping

Då ska jag visa er vad jag kom hem med för fina saker igår :)



Denna supersöta kjol köpte jag på HM Nordstan för 99 kr! Så himla fin. och den sitter som en dröm!



Här ser ni mönstret i närbild. Den är ju ljuvlig :)



Nummer två från HM blev detta söta och illrosa (framgår inte av bilden tyvärr) träningslinne från L.O.G.G. 69 kr gick det löss på och det invigs nog redan i morron.



Sen kommer ju gårdagens höjdpunkt! Jag sparg på dessa snyggingar på Nilson Shoes, de är från Tamaris och kostade 650 kr. De är ju bara så snygga! De har alla faktorer jag letade efter i en sko just nu :)



Nitarna och lädret för att inte tala om träklacken är to die for!



Så fina!


Dressad

Jag tänkte jag skulle visa er en uppclose på min nya klänning som jag hade på mig på Valborg. Jag inhandlade den på HM i Nordstan för 199 kr! Jag fulkomligt älskar den :) Den är perfekt nu till våren med en tunn tröja/kavaj och inte minst till lata sommardagar/kvällar. Den kommer jag använda flitigt!



Klänning från HM
Örhängen från Lindex
Skor från Converse




Mönstret är såå snyggt! :)



Gillar ni?


Utvilad

God morron!

Veckan har redan hunnit bli onsdag, skönt det :) Jag har sörplat i mig min frukost och Alex har för längesen dragit i väg till skolan. Vet ni att jag vaknade när Alex gick upp i morse klockan 06:39 och kände mig pigg!! Men jag tog mitt förnuft till fånga och gick och la mig igen och snozzade till halv åtta :) Så skönt!

I dag har jag spinning och jobb på schemat. Det känns väldigt skönt med en relativt lugn dag.

Men jag är lite sur. Jag vill boxas på gymmet. Och alla box klasser, alla två som finns. Går på kvällen :( Det gick en på lördagar förut men den har de tagit bort och ersatt med en klass som heter parkour (man hoppar och klättrar på väggar och grejer, kolla youtube). Jag har kollat på två till Satsgym i närheten, men ingen har box när jag kan :(


Shopping är ju lika med lycka!

Hellu!

Äntligen är jag hemma! Gud vad dagen blev lång när man är i väg hela eftermiddagen/kvällen. Jag har iaf haft en riktigt bra dag :)

Först var jag på Handelsakademin på målfokus föreläsning och den var riktigt intressant. Jag lärde mig massor med bra saker. När den var klar vid 14 åkte jag till stan mot shopping :) Och jag gjorde några riktigt snygga fynd :) Den visar jag i morron. Sen var det lagom att åka till jobbet. Vi hade möte i dag, så vi började en timma tidigare. När det var dags att börja ta samtal så blev jag bortkörd från mitt skrivbord för några gubbar skulle göra något med telefonerna. Så jag och två till fick gå till andra änden av huset och sätta oss där i vår ensamhet. Inte så kul, men tiden sprang på bra. Det var ju bara för i dag så det gick ju att stå ut.

Nu ska jag fixa lite småplock sen ska Alex och jag lägga krypa ner i sängen och mysa framför en serie :)

På g ut i regnet

Så där nu är jag uppfrschad dresad och redo för resten av dagen. I dag fick det bli en mysigare outfit med en stor varm kofta och leggigs. Det blev tyvärr ingen bild i dag.. Nu ska jag bara fluffa till lite fluff :P sen är jag redo att bege mig.

Jag har glömt att visa er vad jag fick i påskpresent av mamma. Jag fick en jätte söt höna. Den är en tjokishöna, den är så cool :) Tack mammsi!



Vi hörs i kväll efter jobbet!

Tisdag

God förmiddag!

Jag är precis hemkommen från gymmet. Mina biceps är så trötta så att de värker. Det blev ett riktigt bra och tungt pass.

I dag snöar det och regnar om vartannat här i Göteborg, det är mindre kul tycker jag. Men från och med i morron så ska vädret bli bättre, hoppas på det!

Jag har massor att pyssla med i dag. Vid 12 ska jag på en föreläsning om målfokus. Jag var ju på ettan för några veckor sedan och i dag är det alltså dags för tvåan. När jag är klar med den, runt halv två, tänkte jag bege mig mot stan och försöka hitta något att ha på mig tills på fredag. Vi ska ju ha stor fest med jobbet och jag har nog inget att ha på mig i min garderob :P Så jag måste ta mig en liten titt och införskaffa nåt nytt. Om inte det så behöver jag inhandla nya skor. Så det finns alltid nåt att titta på :)Sen blir det jobb för resten av kvällen.

Härliga valborg

Hello!

Nu är jag hemma från jobbet. det gick hyfsat i dag. Jag fick bra samtal och det flöt på riktigt bra :)

Vad gjorde alla på Valborg?? Alex och jag var i Slottskogen (som alla andra i Göteborg :P) och grillade med Putte, Eveline och John och några från Puttes klass. Vi skulle varit betydligt fler, men de ballade ur.. Men vi hade så trevligt ändå :) Det var varmt och solen lyste och överallt var det fullproppat med människor. På ett ställe spelade nån musik så det var världens härligaste stämning :) Så nice!
Vi kom dit vid halv fem. Vi slog oss ner i gräset på en filt öppnade upp en flaska rosé och bara njöt av alla och allt :D

Sen grillade vi på vår för dagen nyinköpta "mini"klotgrill, den är så söt. Jag hade förberett grillspett. Vi hade marinerade kycklingfiléer, kryddiga korvar, marinerade champinjoner, och lökspett. Sen grillade vi hallomi och till detta brakalas hade jag gjort en coleslaw. Mumms vad gott det blev!! Världens hit. Och grillen var superbra, bärbar, lagom stor, perfekt helt enkelt!

När solen började gå ner blev det ganska kallt, så vi hakade på Alex lillebror Adam och hans kompisar hem och festade vidare med allt vad det innebar. Alex och jag hade inte tänkt att gå ut, vi hade ju picknickkorgen och grillen med oss. Så vi drog oss hem straxt efter midnatt. Det blev en riktigt lyckad valborg. Den får fem av fem valorgseldar av mig :)



Mitt hjärta <3



Vår nya bebis :D Så söt!



Lilla jag



Lite härliga människor :)



Underbara Slottskogen.



Mr Grillmaster



Gött ha :)



Alex fixar biffen, jag menar spetten :)



Några av alla de delikatesser vi avnjöt



Jag njuter i kvällssolen



Det är bara kärlek <3

Nu börjar det likna måndag det här..

Det blev ett bra spinningpass i dag :) Vi körde intervaller och jag kunde trots några veckors vila köra på ganska bra. Det brände och svetten rann så då får man var nöjd :)

På bussen hem träffade jag Bella, en kompis från jobbet. Hon hade blivit utelåst av sin rumskompis när hon var ute och sprang, och så hade hon ingen telefon med sig. Otur är väl bara förnamnet! Hon följde med hem till mig och med hjälp av underbara internet :P så kunde hon få tag i sin syster, så hon kunde åka hem till henne så länge. Så det ska nog förhoppningsvis lösa sig bra. Fy för att bli utelåst!

Jag har precis sörplat i mig en proteindrink. Jag ska väl ta och hoppa in i duschen och förbereda mig inför jobbet.

Det är kallt som skjutan i Göteborg i dag! Det är endast 7 grader ute och så blåser det. Och det hjälper inte att solen lyser..



I natt drömde jag om de här små sötnosarna :) De busade och bråkade och var inte lugna en sekund.. Som vanligt alltså.

Spinning in my eye

Då har jag tagit i fatt det mesta av bloggar och annat, har dock en del kvar!

Nu ska jag svira om för att köra spinning. Det har jag inte gjort på två veckor. Så det kommer väl bli brutalt, men det är gött. Det är hög tid att komma igång på allvar igen, då förra veckan var lite sådär.

Vi hörs när jag kommer hem. Jag har så mycket att berätta :)

ÄNTLIGEN!

Alltså vilken helg!! Herregud!! En hel helg utan internet!!

Jordens undergång har varit nära. Vi har levt isolerade från omvärlden och ja det har varit hemskt. Vi har levt avskärmade från världen sedan i lördagsmorse!!
Det är helt sjukt vad handikappad man känner sig utan internet. Jag menar jag fick använda text-tv (för första gången i mitt liv) för att ta reda på vad nästa program på tvn var??

Det är också helt oacceptabelt att sgs inte har någon jourtelefon man kan ringa på helgen utan bara hänvisar till sosalarm! Hata sgs!

But i´m back :)

Nu ska det bloggas!

RSS 2.0