Så trött...

Hemma från en hektisk dag.. Nu är jag trött.


Natt natt...

Seeeegt..

Tråkig söndag!!!


Har jobbat i dag, det var tråkigt... Var skit seg och trött..

En seg dag helt enkelt ...

Bye

Lördagsgodis

Då var allt klart. Shit nu är det på riktigt!!!! Har inte riktigt förstått det än.. Lägenheten får vi från den 15 augusti.. Inte långt kvar....
Igår var i linköping och shoppade lite. Det blev en madrass, en spegel till vår hall och en byrå till sovrummet som matchar våran säng.. Nu ska vi "bara" hitta ett soffbord och det är inte så lätt...

I dag var jag hos madde och fikade. kollade in hur fint hon hade gjort i sin nya lägenhet...

Usch för jobb..

Bye

I love my life even more!!!

I dag har det varit en sån där alldeles alldeles underbar dag igen :)
Klockan halv elva ringer en tjutandes Hanna till oss och säger "Jag klarade det! jag har tagit körkort" Aaaa :) så underbart. Grattis grattis grattis!!! Haha kommer ihåg den känslan man bölade och fick knappt fram ett ord..

image20

Grattis :)

I dag har vi varit i Jönköping och Nässjö på lägenhetsvisning. Vi började i jkpg, Jag vet inte i vilken ände jag ska börja förklara. Det som samanfattar det bäst är nog ordet "ryssland". Den hade väldigt låg hyra men den låg lite avsides, så den hoppade vi. Sen drog vi vidare met Nässjö. Inte världens metropol direkt men en mysig och charmig liten stad. Där kollade vi på en lägenhet till och den var inte i mycket bättre skick än den i jkpg... Så den blrv det inte heller. Vi tänkte har vi åkt ända hit för ingenting... Så vi drog en chansnig. Alex och jag klev in på komunens kontor för individ och familjeförvaltning ( Fråga mig inte hur vi hamnade där) Och fick lite tips på vart vi kunde vända oss. Vi åkte till ett fastighetsbolags kontor och frågade och hon som satt i receptionen där letade och letade men kunde inte hitta någon lägenhet åt oss. ( Hon var jätte trevlig och hjälpsam) Tillslut när vi var på väg att ge upp, plockar hon fram en två på 63kvm, som ska totalrenoveras. Den var tydligen ledig på direkten och vi fick den om vi ville...Man bara är det sant eller kan det vara så här enkelt :D
Vi åkte och kollade på den och den var så jävla fin, allt är nytt!!! vitvaror, golv, kök, tapeter ALLT verkligen!! :D den ligger i ett bra område, det är nära till centrum, hyran är låg. allt är perfekt!!
Så nu har vi en lägenhet lalala!!!! :D

Så nu kan vi äntligen slappna av och börja bry oss om hur vi ska inreda den...






I morron bär det av till Linköping och ikea för att shoppa lite :D

Bye

I love my life..

I dag ringde alexander och sa de 4 små orden jag har längtat efter länge nu, vi har fått lägenhet.. Fy fan vad skönt det känns!!! alex mosters jobbarkompis kusin hade den i jönköping. Och det bästa av allt är att det är en bostadsrätt vilket betyder att hyran är jätte låg;) jjiiiippii så glada är vi. så på torsdag bär det av till jönköping för att titta på den. Vi ska åka över nässjö med, där hittade vi också en lägenhet som vi ska kolla på. Det är bra med valmöjligheter :) hoppas att den är superfin...

Äntligen så har jag den i min hand, så liten är den nästan. Min dator. Den är alldeles blank och fin. Om det fanns skönhetstävlingar för datorer så skulle den här vunnit lätt :)
(Kom imot samma napp som förvröngertexten till kursivt i dag med..)

Jag är så glad. Veckan kunde inte ha börjat bättre, undrar vad som händer i morron?:)

image19

Bye

Söndag

Har varit ute och sprungit en sväng nu på eftermiddagen. Kände för det i dag och då är det ju bara att passa på :)

Vaknade klockan 10.48 i förmiddags.... Sova bort hela förmiddagen sådär... Var ute i går men hallå!!
I dag fyller alexanders morfar år, grattis. Så vi har varit på kalas med hela höckert-klanen. Mat i mängder och gog mumsig tårta mmmmmm så gott det var.

Sen när klockan slog 15, så drog alexander mot maxi för att jobba sina sista 6 timmar på ett bra tag... I morron börjar han sin välförtjänta..(Jag börjar förövrigt jobba 51%). Sen efter semestern så bär det av till sydligare brädgarder för studier.
Fråga mig inte varför allt står i kursivt. Kom emot någån knapp, jag sen blev det så här.




Bye



En ledig dag..

Har sprungit fram och tillbaka mellan solstolen och soffan i dag. Varför kan inte solen bestämma sig för att vara framme en lägre stund en 10 minuter.... jaaja
Familjen kom hem från stockholm i dag med en massa ny saker. Blev så sugen på att åka dit och shoppa jag med. Får planera in en trip snart.
På torsadag ska vi på visning i nässjö :). Lät riktigt lovande, så hoppas hoppas att vi kan få den...

Väntar på min dator. Jag blir som ett litet otåligt barn när jag väntar på nåt :)


Utgång i kväll? Vi får väl se..


Dator :)

Igår fick vi nys om en lägenhet som låg mitt i Jönköping och kostade alldeles lagom och var perfekt. Men när alex ringde i dag så hade de en policy att de inte hyr ut till studenter. Vi försökte med alla knep men det gick inte... Riktigt surt men vad kan man göra.. Bara att leta vidare i den oendliga bostadsjungeln..

Harry potter var riktigt bra.. Lite lång bara.

Jag har beställt en dator i dag :).. Så här fin är den.

image16

dinner and movie

I kväll ska mamma, hanna och jag äta middag på hugos sen ska vi se nya harry potter filmen.. Mysigt va:)

Saknar dig min älsking!!!

image15

Men ring då!!

Började veckan med jobb och firande av pontus födelsedag.. Mycket internationellt inspirerat måste jag säga. Många länder fans repercenterade :) Det var mycket trevligt..
I dag har jag varit med mamma på stan. Köpte en klänning och ett par solisar, känns ju ganska onödigt kanske men det händer ju att solen visar sig. Nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka och träna, är ju en stund kvar tillsdess..
I morron blir det jobb igen men ihelgen är jag ledig..

Väntar fortfarande på att han med lägenheten ska ringa.. Men ring nångång då!!!!

bye

Håll tummarna....

I dag har Alex, Mamma, Marie och jag varit i Jönköping och kollat på en lägenhet. Den var jättefin :) Med världens utsikt över vättern. Den var inred med knallblåa luckor i köket, modernt var ordet som hyresvärden använde... Nja jag vet inte det.. Han skulle höra av sig i början av vecka...Hoppas hoppas hoppas att vi får den..

Solen lyste för en stundsen

Sitter här och filosoferar lite.
I onsdas var en seg dag. Låg i hängmattan under en fillt och myste hela dagen.. Sen när klockan började närma sig fyra knallade jag in mot stan med mina savar. Det var skönt men lite läskigt med alla bilar som inte höll ut när de mötte mig.. Fick skosav på cupen :/
Igår var Alex och jag i linköping och skulle fynda lite saker till vår lya. Hittade inte så mycket , blev en tvättkorg och en karaff på ikea. Hittade ett par jätte fiina skor med som jag köpte billigt på skopunkten :)  Sen åkte vi runt lite för att få lite inspiration, Vi gick in på nordik och gjorde klipp på säng och sängbord. Jätte snyggt.. Vi blev supernöjda.

Fick reda på att alexsskola börjar den 20e augusti..På min födelsedag..suck. Nu har vi riktigt bråttom med att hitta en lägenhet, hinna flytta in mm..."På min födelsedag"

Nu ska jag gå ut och lägga mig i hängmattan och slöa lite..

Bye



                Sommar.......

Ett ljus i mörkret

Vi har hittat en lägenhet i jkpg som vi ska titta på på söndag :) jiiippiiieeee


Sol sol sol

Solen är här :)
Hoppas vi slipper regn på träningen i kväll, det ser ju lovande ut...

Nu är jag ledig tills på fredag kväll..så skönt så..

bye



Myspys på cypern..

I en återvändsgränd..

Det kvittar hur mcket jag letar och ringer och mejlar.. jag får inte tag på nån lägenhet =/ Och nu har de flesta semester " återkom i slutet av juli, början av augusti"  aaaa det är så frustrerande. Vill bara ha en lägenhet.. är det förmycket....

Letar ju dator med, det är inte heller så lätt. Det ska ju vara en bra och en snygg och så ska den helsta ha windows vista buisness, och då blir de antingen jätte dyra eller tråkiga kontorsdatorer... svårt svårt men det löser sig nog, det brukar det alltid göra:)

Har varit duktig och tränat nu på morgonen med. så skönt så... Och nu har jag duschat och ska äta lite och göra mig redo för att åka och jobba lite senare i eftermiddag.

bye



Jag har abstinens!!!!

Regn

Det bara forsätter att regna....

Söndag..

Hade lite tråkit så jag bestämde mig för att skaffa en blogg, så nu har jag en...

Firade maddes födelsedag igår. hon fyllede 20 förra tisdagen.. Blev en väldigt lyckad kväll för att inte ha planerat så mycket.. Vi hängde på per och sunkan till "värsta förfesten" ja det var väl att ta i lite:), men kul var det. Sen skjutsade emelie oss till stan. Just det glömde att hon nästan körde över min fötter..hehe men hon han stanna innan de belv platta:) Hugos var ganska dött och tråkigt, men det var inte hela världen, Vi rundade av kvällen med en baguett på med eller utan...gott gott.

Annars har det varit en väldigt lugn helg. jag har varit ledig, väldigt skönt.. Börjar inte jobba förens i morron vid 16.. Känns om evigheter dit..Så skönt så..Har fixat här hemma idag. Fixat bort högen med pappaer på mitt skrivbord och satt dem i pärmar, så duktigt så.. Har varit lite nyttig ändå och tränat lite.. saknar redan mitt feel good kort.. Speciellt när det regnar och är skit väder..

Nu sitter jag och väntar på att alexander ska komma, han kollar på ufc med per och sunkan och den är ju 3 timmar lång så jag får nog vänta en stund till...





Min underbart söta lilla fia..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0