Hemma

Hej hej :)

Nu är jag hemma igen, eller jag är i motala. Om en timma så går tåget mot nässjö.
Fy farao vilket pissväder det är! Bara en massa regn. Vi har haft det betydligt bättre. 26-28 grader och bara sol, ett och annat moln kom det i bland men det var inget som störde. Underbart har det varit :)

Nu måste jag åka.
Vi hörs :)

Mot teneriffa :)

Nu säger jag god natt.
Det är dags att vila lite för om några timmar styr vi bilen mot landvetterr och teneriffa.

Bye bye :)

Dan före dan :)

Vilken kass uppdatering. Men jag har varit lite upptagen med annat. I går hämtade jag alex i jkpg, det blev ingen medpassagerare. Sen åkte vi hemåt. Vi var hemma straxt inna sex. 
Kvällen bestod av mummsig kebbabpaj, gott vin och smarrig ben och jerry glass :) Och gott sällis så klart :)

I dag har vi hunnit med stan. Jag hade en väldigt lyckad shoppingdag :) Det brukar inte gå så lätt när man måste hitta något. Men i dag så gick det :) Jag hittade en rosa/lila rutig "skjortaktig" klänning på hm för 249 kr. Sen var jag inne på Gina och köpte en "löst" stickad tröja i aprikos för 149 kr och ett vitt långt linne för 99, det blir min flygoutfit i morron. Tillsammans med ett par svarta legginga, det blir perfa :). Sen var jag inne på kicks. Jag har ju inte hittat något bra puder än. Så jag gick in och slog till på ett vanligt puder för 150 kr och ett solpuder för 125 kr från loreal. det tror jag kommer bli jättebra :) sen hade jag en 25a rabatt plus 20% så då blev det inte så farligt.
Men dagens riktiga klipp gjorde jag på svenne g. jag vann ju ett presentkort på matrix för ett tag sedan. Och i dag så tog jag med mig det till svenne g och skulle byta in det mot schampo och balsam till ett värde av 300 kr. Men det sluatde med att jag fick schampo och balsam för 400 kr. Han sa "ta vad du vill ha", "ta det största, det skulle jag gjort". Hehe han var jätte snäll :)
Försöker ladda upp bilder på mina fynd. Men internetuppkoplingen här är as seg, så det får bli senare.

Nu håller alex och jag på att föra över bilder mellan mammas och min dator. Vi har okså fixat en mesn till mamma. det var mest för att underlätta överföringen, men det kan ju va lite kul för henne att ha en :)

I dag smakade jag mina första (för säsongen) nyåkerspepparkakor. O jisses vad de var goda :) De bara smälte i munnen. Så jag bestämde att en burk nyåkers får följa med på planet i morron och bli mitt flyggodis :) I cant wait :)

Nu känner jag mig fullt redo för semester, allt är packat och fixat. Nu vill jag bara iväg :)



Fixar och donar :)

Nu har jag piffat och puffat här hemma. plockat undan lite av mina grejer så alex har det gött här hemma :) jag hann till och med en lite överaskning, men säg inget till alex!

Nu känner jag mig nog redo att åka iaf. Väskan är stängd och det känns som jag fått med mig allt. det ända problemet jag har just nu är vad jag ska åka i. Jag förstår inte varför det alltid blir mitt största problem?? Men jag har tagit med mig några alternativ. Tänkte att jag kanske kunde hitta något på stan i morron om det skulle krisa. Ja det får nog bli stan.

Nu ska jag fixa det sista sen är det bara att vänta på att alex ska ringa.. Toodels :)

Fredag :)

Nu har jag lämnat av alex vid tåget.
Tänkte jag plugga en liten stund, sen ska jag njuta av att packa det sista och sedan slappa framför datorn:)
Sen senare i eftermiddag så plockar jag upp alex i jkpg, eventuellt får vi en passagerare med hem?? Och sen åker vi hem :)
I kväll så ska vi sova hos Marie, och hon har lovat bjuda på kebbabpaj :) Me like!

Mötte en lindentjej när jag skulle skjuttsa alex. Hon hade med sig ett par och de gick upp på våningen ovanför oss och ringde på. Det såg väldigt mycket ut som att de skulle kolla på lägenhet. Hoppas det är aiaternas lägenhet :)!!! 

Då är det väl dags att jobba det sista då.

grönt gräs

Konstgräs:) Jag gillart :) Det var superbra underlag, mjukt men väldigt snabbt. Det kommer bli asbra!

Nu är väskan så när som på packad. Och vet ni vad? Jag har massor plats kvar :) Perfekt till hårfönen och nessesärerna. Men känner jag mig själv så slinker det säkert ner något i sista sekund :) Gud ja är laddad!!

I morron så har jag en fullspäckad dag. jag ska fixa det sista med skoolan, lämna in några arbeten och läsa lite i böckerna. Sen måsta jag packa en lite väska för kvällen och lördagen. Ja det lät väl inte som så mycket kanske men det känns som massor. Sen vid kvart i fem så ska jag hämta alex och sedan bär det hem.

I dag passade vi på att laga köttfärslimpa igen :) Och gud så gött det var! Jag fick två lådor och alex tre. Det tycker vi om!

Vi hörs i morron. Bye

19/11 :)

Vet ni vad jag glömde??
I dag är det ju min namnsdag. Elisabetdagen. Grattis till mig:)
Mormor och morfar ringde och grattade mig nyss, de är för gulliga :)

I dag är det okså Alexanders mormors Födelsedag. Grattis Laila :)

Lunchpaus

I dag stod det lassange på matsedeln, så det har jag mummsat på nu.

jag har riktigt flitig härpå förmiddagen och opponerat på fyra rapporter. Två var bra en var dålig och en var skitdålig om man får uttrycka sig så..
Ja nu ska jag gå över till inlu 2 och labbarna och se om jag kan lösa det sista på dem. Sen tänkte jag läsa något kapitel i boken med.

Men det absolut viktigaste jag har att göra i dag är att börja packa. Jag har inte gjort det än (tro det eller ej) Det får bli i eftermiddag/ kväll :)

Tillbaka till arbetet.

onsdagkväll

Jag känner mig lite slö i kroppen. Var och tränade förut och det kändes inte riktigt som det brukade. Kände mig lite trött i kroppen på någotvis. Hoppas verkligen inte det är nån skit från sprutan..
Både mormor och mamma har ringt och frågat hur det var med oss i dag och vi har glatt kunnat säga att vi mår bra, hoppas kunna fortsätta med det!
Ömheten i armen är fortfarande kvar, eller det gör mer ont och jag lyfter inte gärna axeln.

I kväll åt vi äntligen våra fläskottletter som vi skulle haft i fredags egentligen. Till dem hade vi klyftpotatis, sallad och beasås, gott gott :) I kväll när jag kom hem från träningen så åt i lite krossad annanas och drack glögg :) Ja, jag tycker nästan om glögg nu också :)

Ååååå nu längtar jag till semesten. Jag är tokredo för sol och en masa god mat. Jag har peelat kroppen, lagat mina skor och laddat kameran, bara packningen som saknas. Pack listan är nästan klar, ske eventuellt lägga till något linner eller två :) Mormor har bakat rågbröd och stekt biffar, så då vet man att det inte är långt kvar :)


mätt och belåten :)

Lunchen är i magen, köttfärslimpa :) Så då är jag redo för en eftermiddag framför böckerna.

Får inte tag i linden nu heller.. De ovänför oss är ju aldrig tysta!! De springer och klampar över golvet hela tiden. De smäller i dörrarna och det är alltid en unge som gallskriker. Flytta eller håll snattran, det har bi att välja på!!

Nu blev jag lite mordisk, nevars men rätt ska vara rätt. punkt slut!!

Lite ont har jag

Morron.

Vaknde med ganska ont i armen i dag. När jag har vänt på mig till vänstersidan i natt så har jag fått rulla tillbaka. men det flesta har väl haft lite ont i armen av sprutan.

Läste i mvt att lfc och åff inte ska vara med i innefotbollen. Det är lite tråkigt tycker jag. Fats det blir ju roligare för dem som spelar, iaf i damklassen.

Vad händer i fag då. Jo jag ska ringa linden igen.. Hoppas han svarar i dag. Sen ska jag läsa i mina böcker, iaf en av dem. Måste jobba lite med labbarna och sedan se om vi har fått ut en uppgift som ska vara inne till söndag.. Och så klart göra den..

Dagst att börja så det blir kväller nängång :)

Tiden är helig, iaf min....

Tre timmar och tio minuter!!! Tre timmar och tio minuter tog det att få den lila svinsprutan.
Gud när vi kom dit så var det packat med folk, de var över allt. Och när vi fick vårt nummer stod det 251! Hallå, vi var nästa redo att vända i dörren för det kändes väldigt hopplöst. Men vi hittade varsin stol och ett bord. Sen hade vi ju våra telefoner så det gick ganska bra att vänta. Jag fördrev en timma med att prata med först hanna,adam och sen mormor :) Jag var hungrig redan inna vi åkte dit och det blev inte bätter av att sitta där inne. Så det fick bli nåt snabbt på vägen hem, kebabbpizza :) Ja det var väldigt gott.
Men jisses! Var kom alla människor i från?? Jag visste inte en satt det bodde så många människor i nässjö?? Sen var det ju en amssa annat folk som inte skulle vara där *host* pensionärer *host*.
Det kändes inget lustigt att ta sprutan, det brände till lite när hon sprutade in "giftet". Hoppas att jag mår lika bra framöver också.

Det sura var ju att det inte blev nån träning i dag, första konstgräset och allt. Funderar på om jag hinner ta igen det passet på fredag. Men jag tror det är lite väl optimistiskt.. I morron blir det bodycombat, det gillar jag :) Gäller att träna hårt nu innan det blir semester uppehåll.


Nu ska jag titta på sporten :)

Vill börja packa..

Inget svar hos linden, så jag får väl återkomma i morron.
Plugget är nästan klart för i dag, så jag tar mig en liten paus:)

Passade på att mejla hon som gjort den operationen jag skall göra igen. har inte hört något från henne på et tag. Och jag har inte haft tid att höra av mig heller, men nu tyckte jag det var dags. Hoppas hon svarar :)

Jag  håller på och fixar i ordning mig lite. Ska hämta alex om någon timma och då kan man ju inte gå runt utan smink och i ofixat hår.. I dag körde jag med plattisen. använde den i helgen och jag blev så kär. Mitt hår är superlångt!! Me like:) Ska lägga upp en bild på mitt hårsvall senare.

Jag är lite nervös inför sprutan. Jag vill verkligen inte bli sjuk! Undr aom det finns några knep för att udnvika det??

Jag är så sugen på att börja packa. Men kläderna mår ju inte så där bra av att ligga ihopvikta ända till söndag. Så jag går och pillar med min packlista, Och jag tror det kommer bli ganska bra. Det fnns en tanke bakom bvarje plagg den här gången. Vanligtvis brukar jag bara packa ner en massa för att sedan välja och vraka där, men nu tänkte jag prova något nytt. Förhopningsvis så blir väskan lättare och jag slipper stå och vela :)  I´ts a win win :P




amen ååå

Piss där försvann allt så jag får börja om..

Jo jag har hållt på med en massa meningslösa saker nu på morronen. Jag har en massa tråkiga labbar i affärsinfo kursen som man måste göra.. Man ska hålla på i excel och så och testa runt, sen måste man skicka in det man har gjort. Det dåliga är bara att det är fel i uppgifterna men det är inte mitt problem.. Kan han inte skriva dem rätt så får han ta det!

Annars så tänkte jag plugga en massa, ringa om våra störiga grannar och sedan vid 17 så ska vi ta svinsprutan. Sen får jag se om det blir träning eller ej. jag har hört att man inte ska träna men jag får fråga. Det är ju första konstgrästräningen i dag så man är ju bra sugen på det!!

Nu ska jag väl ringa då..

Nu ni..

I dag kom jag hem riktigt skapligt, klockan var väl två.
Så har jag varit lite effektiv också. Jag har ringt och bokat av min tandläkartid (pratade med en väldit sur tant). Sen har jag plockat undan lite här hemma. Och börjat på inlu 2.

I dag har det inte grannarna ovan på oss varit tysta en sekund. De för sånt j&%¤a liv. Det skriker och så springer de gatlopp var femte sekund över golvet så det bara dånar.
Så jag gjorde det alex och jag pratat om länge. Jag ringde hyresvärden och frågade vad jag skulle göra. Och jag fick et nummer av henne som jag ska ringa i morron, och sen skulle den pesonen ta tag i det. Hon jag pratade med i dag var väldigt förstående, det var skönt.
Alltså lägenheten ovanför oss är en två. Innan bode det ett par och deras dotter (hon kanske var ett år, eller nåt). Nu bor det en asiatisk familj där. De är två vuxna och tre barn i den lägenheten. Hallå?? Finns det nån gräns för hur många man får bo på en viss yta. Liksom du får ju inte ha för många katter i en lägenhet, så då borde du ju inte få ha för många människor heller. Och jag tycker fem pers i en tvåa är lite väl många!! Om inte annat så kunde de lära sig att vara lite tystare! Hellst kan de flytta :)

Nu ska jag ta mig ett mellanmål innan jag ska hämta uppalex vid tåget. Vi ska handla.

I skolan

Sitter i skolan och jobbar jobbar jobbar. Och det går faktiskt ganska bra:)
Förhoppningsvis så åker vi hem lite skapligt i dag så jag hinner polugga lite när jag kommer hem.

Tillbaka till arbetet...

Träningsdax :P

Plugget får vara klart för i dag. Usch jag har varit ovanligt oldydig när det gäller plugget den här helgen. Om man vänder på det så har jag varit extremt lydig alla de andra helgerna, så jag är väl ursäktad, eller?

Nu har jag tagit mig ett litet mellanmål. Om en halvtimma ska jag åka och träna :) Sen ska vi laga köttfösrlimpa :)

Sitter och drömmer mig bort mot varmare breddgrader. Funderar på att inte att med mig så mycket kläder den här gången. Kanske matcha outfits så det blir en lätt och ledigt. Tycker det är en väldigt bra ide :) Den ska jag spinna vidare på.

Om en vecka...

Morron!

Vi var uppe tidigt i dag för att ta tag i tvättberget, jag fattar inte varför det ska behöva bli ett berg innanman tar tag i det.. Vi ställde klockan på sju, men kände att det var lite väl tidigt så vi somnade om till åtta. Självklart skulle maskinerna bråka och vi ligger nu en efter, hoppas vi hinner den!

Om en vecka vid den här tiden så sitter jag på ett plan till teneriffa. Det ska bli underbart skönt! Men jag har en bit kvar med mitt pluggande innan jag känner mig nöjd. Det ska bli underbart med lite sol på min bleka kropp. Jag började skriva på packlistan igår. Det känns att det börjar närma sig :)
Jag mejlade mamma min inköp på taxfreen igår, och då blev det genast mycket närmare till avgång :)

I dag är tanken att jag ska kolla en sista gång på mitt arbete, sen åker det in. Sen tänkte jag börja läsai den andra kursboken, den är på engelska och hadlar om datorer. Sen vid 17 är det spinning som gäller :) Och jag tror att vi saatt vi skulle laga köttfärslimpa i kväll :) Mumms mumms!

Nu är maskin två och tre färdiga (hoppasd jag). Dags att gå och ta hand om dem.

flikar in

Vi är mitt uppe i filmen funny people med adam sandler. Den är kul, helt ok, lite mycket av the f word för min smak.
Varför tittar jag inte på filmen då. Ja den har en liten "down"period just nu, så jag tar en liten paus :)

I kväll har vi mummsat på hemma gjorda hamburgare. de var så saftiga :) Lite advo,sallad,ketch och senap på det och det smakade bara för gött :)

Mitt hår är hur lent och mjukt som hellst. Tror det är min nya inpacknings förtjänst :)

Vi har duschat :)

Nu börjar det se lite ljusare ut på vattenfronten. Vi har nu rinnade vatten. Så vi har kunnat diska bort diskberget och vi har kunnat duscha :) Det var nog det bästa, det kan både alex och jag intyga om!

Jag passade på att prova min 3 minute miracle inpackning från aussie. Den var bra och väldigt dryg. Den luktade lite tant men håret blev super mjukt. Bra produkt!

99 kr på Åhlens just nu

 

Nu vill den inte ladda upp bilder längre, så det får vänta.

 


Inget vatten igen

När vi gick och la oss i går  var det fem cm snö och jätte mysigt ute. När vi vaknade i morse var det ingen snö, regningt och en massa dimma. Varför kan snön inte få ligga kvar???

Nu har alex och jag varit på stan en sväng. Jag köpte en inpackning från aussi och en mascara och ett diadem med en rosett på, allt från Åhlens. Fick veta att Åhlens inte stänger förens sista februari :) Sen åkte vi till granngården. jag köpte ett par ridvantar som jag ska ha när vi börjar på konstgräset på tsidag.

I går fick vi tillbaka vattnet, fast det var brun/gult och såg inte så drickvänligt ut. Det fanns kvar i morse men nu är det borta igen.. Vattnet i vattentornet har tagit slut och vi bor så högt upp så det orkar inte pumpa upp till oss + att det hinner ta slut på vägen.
Det lämnar oss med ett diskberg, vi kan inte duscha, i morron ska vi tvätta, det kan vi ju nästan glömma, vi behöver städa, men det går ju inte så bra utan vatten, vi kan inte spola toan och vi kan inte koka ris, nudlar och potatis mm. Vi känner oss lite låsta när det gäller vad vi ska laga för mat..
Smarta som vi var så glömde vi fylla upp bunkar med vatten i morse. Men det ska tydligen stå en kranbil nånstans som man kan hämta vatten i från.

Nu är jag hungrig, frågan är bara vad man ska äta...


filmtajm

Nu ska alex och jag se på filmen up. Jag vet inte vad man ska ha för förväntningar på den, men den är nog bra.
Kebaben var så där i dag, jag har väl vant av mig kanske??
Nu har jag tänt vartenda ljus jag har i vardagsrummet, vi har en hög mysfacktor med andra ord. Alex har öppnat en öl, så det blir nog en bra kväll skulle jag tro :)

Trevlig kväll på er!

it´s back

Vattnet är tillbaka!
Eller nu har vi en stråle men den är svag. Ska passa på att gå på toan :)

Utan vatten, ingen toa..

Fan vad kul då. Vi har inget vatten!!! Inget vatten, gahh så irriterande och man kan inte göra ett piss åt det!!!
Så istället för mysmatså blir det kebbab.
Men vad gör man när vi måste gå på toa???? Tydligen så är det massor av ställen i nässjö som är utan vatten. Vi tänkte att vi kunde åkt ner till kvantum för ett toa besök (gud det känns inte bra), men tånk om de inte heller har vatten. Då är vi riktigt körda. Vi får smyga ut på gården och gå :) hehee

Men förhoppningsvis så kommer vattnet tillbaka snart. Killen jag pratade med sa allt mellan två timmar och två dagar, jisses jisses.

Smarta jag spolade toan för att se om den hade vatten :P Gud det var puckat gjort. Haha ja vi kanske kan skratta åt det nästa vecka men just nu är det inte lika kul....

Dags att ringa efter kebabben..

har nästa slappnat av lite :)

Hej på er :)
Det är fredag i dag och det gillar jag skarpt!

I dag har jag varit duktig :) jag har läst tre kapitel i min feta organisationsbok så nu har jag bara 200 sidor kvar. Jag är ganska impad av mig själv då jag aldrig läser böker annars, jag sulle aldrig få för mig att läsa en bok utan bilder och som är tjockare än 50 sidor. Allt detta bottnar väl i lathet och att jag inte är inresserad av det.
gick igenom några föreläsningar i affärsinfon. Nu är jag hyffsat i fas. Men nästa vecka blir tuff med två stora arbeten jag inte kan börja med förens då.. Med mera med mera.

Nu är alex och tränar och beroende på när han kommer hem så tänkta vi att vi skulle åka ner till stan och titta lite. mascaran är slut, så en sån ska jag handla. Sen kanske det blir nåt annat kul :)

Fundera på att unna mig ett glas vin i kväll :) Jag har varit duktig den här veckan och det måste ju belönas :D Lite najs mat ska det bli med. Har inte funderat ut vad det ska bli än, men gott blir det!

Japp det blir täningsverk igen

Sitter i soffan och känner hur kroppen håller på att producera träningsverk. Träningen i kväll var lika hård som i måndags, men det gillar vi :) Vi kommer få super kondis och bli starka som oxar :)
Nu har jag träningsledigt i två dagar, det är välkommet.

Lyxfällan är ju ett skämt i dag. Inte programmet med idioten som har spelat bort familjens pengar på poker??? Hallå stäm aset eller få honom och jobba arslet av sig och tjäna tillbaka pengarna. Så oansvarigt så det finns inte!

I morron är både alex och jag hemma. Han är ledig och jag ska plugga. Eller han ska väl plugga han också hoppas jag :) Sen ska vi väl hitta på något kul också :)

Nu blev jag trött. Natt natt


Home :)

Nu är jag hemma:) Somnae som en stock på tåget, så skönt så!
I dag fick vi klart case 3 och en stor del av delrapporten i projektet. Vi forsätter på måndag.

Funderar på om jag ska ta och läsa en stund, men jag är rädd för att jag ska somna. Och det är väl inte fel med det, men då försvinner ju vitsen med att läsa. Klockan är ju faktiskt halv fyra.

Kanske skulle packa träningsväskan. om nån timme eller mer så är det väl dags att åka. Jag måste ju äta med. Men vad. nej nu fick jag vist saker att göra :)

Bye

morron morron

Aaa kunde int sova igår och jag somnade nog inte förens efter ett. Så i dag är jag tok trött! Nice när man ska sitta i skolan en hel dag.. jaja det går väl bra hoppas jag.

när jag kommer hem i eftermiddag, blir det ett snabbt omytte till träningskläder och fotbollsträning mellan 18 oh 20. Bra tid :) Slipper komma hem så jädra sent.

Nu har jag börjat tok längta till julen. Varje gång jag ser en reklam med en julskiva eller en julklapp så börjar jag drömma om pepparkakor, julmat och massa paket :) Längtar<3

Nu är det dags att dra sig mot tåget. See you.

filosoferar lite

Pluget är klart för i dag:)
Nu väntar jag på att alex ska komma hem från träningen. När han kommer så ska vi åka till vårdcentralen och sedan till kvantum för att handla lite. Vi kan åka cykel i vårat kylskåp, nada food. Vi behöver handla helt enkelt :)

Just nu fördriver tiden med att titta på desperate och greys. Inte samtidigt så klart. Jag hinner knappt se serier längre. Vart har mitt liv tagit vägen :P hehe nej riktigt så illa är det inte.

Jag tror jag kör på träning i dag, jag menar hur illa kan det bli :P Det blir nog bodycombat i dag.

Mamma om du läser detta påmin mig att jag vill titta i taxfree katalogen.

Grattis mormor :)

I dag fyller världens bästa mormor<3
Tyvärr kan jag inte varamed på hennes kalas i kväll, vi är fast i nässjö med massa plugg och skola.
Men jag har ringt och grattat henne, vi prtade en bra stund i telefon. Prata i telefon är något mormor oah jag är väldigt bra på :)


En brun mormor på amadors i mars i år :)



Annars så har jag fördrivit förmiddagen med en massa plugg. Just nu sitter jag och äter köttfärssås och spagge, gott. Om en stund kommer alex hem. Sen lite senare i eftermiddag/ kväll så ska vi göra ett försök i att få oss varsin svinspruta. Sen ska vi handla och sen ska iaf alex träna. Jag är lite osäker för min  träningsverk har gått och blivit helt crazy över natten och nu är minsta steg otroligt smärtsamt. Ja spinningen kanske gjorde saken värre istället för bättre. I kväll står valen mella bodycombat och spinning, och det blir ju mycket bätter ju mer jag rör mig. det är ju sen när jag sätter mig still det gör ont ont ont. Jag får fundea på saken. Har ju en två timmars träning fotboll i moorn som jag vill kunna röra mig på..

njuter av lugnet i min underbara soffa :)

Sitter här lite halvmör i kroppen. Spinningen var tuff men det kändes iaf som det mjukade upp mina stackars lår och rumpa:) Nu käns det iaf bättre.

I morron tänkte vi ta och göra ett nytt försök med svininfluensasprutan. Vi tänkte åka dit och be att få ta den. Jag får stapla upp några argument i bakfickan, så jag har nåt att komma med när sjuksjöterska säger nej.. Ska jag må skit som syrran gör just nu så vill jag nog göra det så fort som möjligt, men hellst slipper jag :) Jag har inte tid att vara sjuk, jag har alldeles för mycket plugg för det.

Titade på plastikkirugerna nyss. Jag är så larvig, jag kan inte titta när de skär och har sig. Min mage vänder sig ut och in och jag mår illa. Men det är ju ändå kul att titta på så jag kan ju inte låta bli..

Känner att jag kommer sova riktigt sött i natt. I morron fyller en väldig speciell person år :) Tyvärr kan vi inte gå på kalaset för det är i morron kväl och i motala, men vi kan ringa och sjunga :)




jobbar på och står i

Tjoho :)

Betsämde mig nyss för att lägga ner plugget för dagen, tror jag iaf. Det har gått bra i dag och jag är nu helt färdig med inlu 1 (inlämning 1), jag har hått igenom två föreläsningar vilket gör att jag bara har en föreläsning kvar att kolla på och skriva antecknigar till och jag har läst några kapitel i ledarskapsboken, (jag har kommit en tredjedel :)) Det kanske inte låter så mycket, men det tar minst en timma att plöja en föreläsning och läsa det tar tid det med, jag läser inte så snabbt. För tillfället känner jag att jag har kontroll :)

Fundera påom jag ska ta och laga lite mat eller om jag ska vänta tills alex komme hem. Jag ska hämta honom vid tåget klockan sex och sedan vid sju ska vi träna, så det kanske är bäst att äta efter träningen kanske.. Jag får ringa och rådgöra med alex och se vad han tycker.

Träningsvärken är nu här på riktigt och det värker som satan båden i lår och rumpa. det blir göttmed 45min spinning i kväll, det borde mjuka upp det och få det att känns lite bättre :)

Jag har nu börjat smyg längta till teneriffa:) Längtat har jag gjort sedan mamma beställde resan. Men jag har blockat längtankänslorna, så jag ska och kan koncentrera mig fullt ut på skolarbetet som måste svklars innan semestern. Men nu har jag släpt lite på tyglarna :)

aj

Jisses vilket uppvaknande vi fick i går på träningen, vi var inte så många (övergångstider) men det hidrade oss inte från att gå ut hårt. Eller hade det varit om några månader så hade det inte setts som så hårt, men har man inte lirat fotboll på ett tag och inte gjort de styrkeövningarna så känns det. Det brände i rumpan och i låren och det känndes som benen blev flera kilo tyngre. Jepp och i dag känner jag träningsverken komme krypande. jag bokade av mitt bodypumppass och tog ett spinningpassi stället jag inbillar mig att det ska hjälpa lite mot träningsverken :)

I dag blir det hårdplugg som vanligt. Alex och jag hade planerat att ta svininfluensasprutan i dag, men den här veckan så vaccineras ingen i jkpg län så vi får vänta tills nästa vecka. Det får eventuellt bli handling istället.

Dags att dra i gång.

jahop

En pissdag inte mycket mer att säga om det.

Nu väntar jag på mat och sedan blir det fotbollsträning mellan 8 och 22. Det var den kvällen.

Nej jag har inte mycket mer att tillföra i dag, så jag säger på återsende i morron...

Måndag

Morron morron.

Jag är färdigdressad och ska straxt be ge mig mot skolan. I dag ska vi ha seminarie på case 1. Sen när det är klart vid 12 så ska vi börja jobba med case 2 och projektet.

I kväll drar fotbollsträningen i gång igen, frågan är hur mycket fotboll det blir :) Det ska bli skoj vi vilket fall som hellst!

Dags att dra.

Fars dag

Jahop djurgården klarade sig kvar, det var tur för dem. Ale xär glad för det, jag tycker väl varken bu eller bä men grattis dif!

Såg nyss at fotbollsgala sänds i morron vid åtta. I morron vid samma tid så drar träningen i gång. I morron tränar vi inomhus i anneberg. lite surt att missa den men det är ju roligare att träna. Förhopnngsvis så går vi på konstgräset på tisdag :) Aldrig mera grus!

Plugget har gått ganska bra i dag. jag har gjort det jag ska, så det känns gött. I morron börjar en ny vecka och det börjar bli slutspurt. Jag har massor att ordna men jag ska fixa det!

Men dagens viktigaste uppmärksamande är ju att det är fars dag i dag. Jag har garanterat den bästa pappan man någonsin kan önska sig! Så tack pappsen för att du är bäst :) 

Om jag bara kunde få hälften av hans pigment så sklle det bli perfekt :)


god morron ångest!

Hellu.
Vaknade med plugg ångest i dag, jg har kyckats sova bra nu i tre nätter men i natt var det tillbaka igen... Vaknar nångång mitt i natten och måste gå upp på toa och då är det kört. Börjar älta allt jag har att göra och känner paniken och stressen bara sköljer över mig.. Inte optimalt.

jag ska iaf ta tag idet nu och sätta mig ner och plöja föreläsningar, läsa i kursboken och ja jag orkar inte rabla allt.
Om två veckor sitter jag på planet på väg till teneriffa och då ska min feta lista vara klar. Allt ska vara gjort! Lycka till elin, tack, det kan behövas!


busar lite

Vad är en lördagkväll utan massor med mys.!
Alex och jag har slöat ner oss i soffan, med en massa tända ljus runt :) Vi har inte lyckats få ner nån film så vi sappar runt lite, just nu börjar shanghi nånting på trean, den är väl ganska rolig om jag inte minns fel.

Vi är väldigt mätta och belåtna, för i kväll har vi mummsat på hasselbackspotatis, marinerad fläskilé med sallad och beasås. jepp jag tycker om beasås nu för tiden :) Innan det så grundade vi med varsin passoa drink, gud så gött!



Vackert :)

Som utlovat

Här kommer lite pics på några av gåragens inköp.



Ljuslyktor från kosta boda



Nya duk till köksbordet



En av tre burkar i "tripp, tarpp trull" storlek från boda nova. Jag har glas i samma mönster.



Mamma skämmer bort mig! Hon kommer aldrig tomhänt :)

tjoho

Som mormor skulle sagt :)
Nu har har fått mig lite mat i magen, det blev stekt potatis och kycklingkorv.

Vi har än så länge världens jobbigaste grannar. En av dem är på typ 3-4 år och springer maraton där uppe så man hör dunk dunk dunk var tredje sekund ungefär. Jag bara hoppas att de inte är arbetslösa och hemma på dagarna för då, ja då måste jag klaga på dem. Måste ju ha arbetsro när man pluggar hemifrån!

Förmidagen spenderade jag med att läsa världens fetsate kursbok på 500 sidor. Jag kom 50 sidor så det är en bit kvar, tänkte jag skulle fortsätta en stund till nu i eftermiddag innan cupfinalen börjar. Aik mot ifk Göteborg, ifk måste ta revanch i dag!

Tjingeling på en stund! Som mormor skulle sagt :)

Det är najs!

Just nu ligger alex och jag strandade på en luftmadrass i vårt vardagsrum :) Och vi planerar inte att flytta på oss. Vi har myst till det med masor av tända ljus, lagt oss under täcket och bara är :)

Så här söta är vi, vi kan inte hjälpat :)

 

Mys i massor <3

Ullared is crazy

Woohoo nu är vi hemma!
Det var mycket folk i ullared i dag och det är väl inte så ovanligt kanske. Vi fick med oss mycket bra grejer hem. Bla lite julgrejer, ljuslyktor från kosta boda, strumpor och trosor så klart och massor annat (jag kommer inte i håg allt vi köpte).
Nu är allt uppackat och där det ska vara, och vi har slöat ner oss i soffan, gud vad gött!. Vi har varit på resande fot sedan halv sex i morse och det känns i kroppen.
Får se om jag orkar knäppa några bilder sen.

Jaghar inte fått någon kallelse den här veckan heller.. Jag börjar tvivla på att jag kommer hinna göra testet innan vi åker till teneriffa :/ Skit skit skit.. Nu får de rappa på!!

Slöar

Nu har jag pluggat, kollat på greys, desperate och one tree hill. Och klockan är snart fyra, vart har dagen tagit vägen?

Jag har fortfarande all städning kvar, delar det såklart med alex :) Jagmåste fixa i ordning mig, sitter fortfarande osminkad och i myskläder.. Vid sju ska jag på infomöte om vad som komma skall inför nästa säsong i oif.
Sen vid åtta så dyker mamma och hanna upp. kom på att vi måste ner i källaren och ta upp sängkläder och madrassen..  på menyn står det tacos :)

nej nu är det dags att börja jobba lite.

God morron

Yes nu är jag uppe igen. Mia min kära vän ringde och väckte mig vid kvart i tio :)
Jag hade så himmla kul i går! Träffade massor med trevligt folk från jönköpingsklassen. Aaa det måste absolut göras igen!
Vi förfestade hos, skit jag har glömt bort vad han heter:/ men han var jätte trevlig. Sen gick vi typ 3 km, jag hade höga klackar på mig och kom efter alla så jag sprang i princip hela sträckan. Det gick lätare att springa än att gå konstigt nog :) På kåren bjöds det på två cider/öl och räkfrossa. Räkfrossan var så där men det var skit kul ändå. Räkorna var inte skalade så jag hade lite problem, jag visste inte riktigt hur jag skulle skala dem. jag fick i mig en räka, lite sallad och tre bullar plus drickat då :)
Sen gick vi till akademin, två dansgolv, tre barer och en "sitt hörna" och efterfestmat. Framåt natten så hade var och varanan en hamburgare i munnen :) Gud vi partade natten lång :) Men framåt slutet började jag känna av min löprunda och jag hade sjukt ont i fötterna så jag fick dansa sittandes en stund, fy bövelen vad det gjorde ont i mina stackars fötter.
Vid ett kom två av johannes kompisar och hämtade oss. Vi åkte till mcd, för de var hungriga, sen satt vi där en stund. Och vid halv tre var jag hemma. Jag kommer inte i håg namnen på Johannes kompisar men de var jätte trevliga, vi pratade om allt mellan himmel och jord medans johannes tog en tupplur i baksättet :) haha.


I dag vaknade jag upp till ett vinterland, det är massor med snö här! Och det snöar :) Kanske inte så kul med tanke på att vi ska till ullis i morron men det är fint.

Det ser typ ut så här, fast lite mindre snö. Jag lyckades ta bort bilden jag tog. S¨å jag fick ta en gammal..
Men tänk bort några cm, så är ni rätt


Done!

Då är jag straxt redo att åka. Det kommer bli askul det här :)





Så här vacker blev jag:) Skorna syns ju inte men jag tog mina höga klackar.

Nu ska jag ha det riktigt trevligt!

Bye.

De..

Det snöar!!!

Mummasar på smarrig mat igen :)

Mmm i dag stod det koldolmar, sås och potatis på menyn :) Det är gött det!
Känner mig lite duktigt, jag har i princip gjort klart jobs arbetet, har bara lite småskaer att titta över.
Men det hjälper inte så mycket just nu känner jag. jag kollade schemat över saker jag har att göra och det är ju helt crazy! Jag fattar inte  hur jag ska hinna allt till jul. jag har två kursböcker jag måste läsa också. Jag får ta med mig böckerna till teneriffa och läsa när det finns tid över. Det är en bra ide på pappret men frågan är om den går att förverkliga, det måste det! jag ska verkligen jobba arslet av mg deveckor som är kvar tills jag ska åka, så jag ligger före.
På alla inlämningar det är väl minst fyra i varje ämne så har jag ett projektarbete, en slutdugga, och två hemtentor. Har jag glömt nåt.. nej det var nog allt, fy fy.

Funderar på om jag ska hoppa in i duschen snart, kanske är lite tidigt än men jag gillar ju inte att stressa. Har jag sagt att jag gillar att vara ute i god tid.. jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig heller. Men jag lägger upp en outfit innan jag åker.

I dag kom de från dell och hämtade den sista skärmen, så nu är det äntligen tomt på golvet :) Ingen är gladare än jag för det!

Onsdag

I dag mår jag bra igen :) Det var lite sömn som behövdes. och som jag har sovit, tror inte jag har sovit så här skönt på flera månader! det var riktigt skönt att öppna ögonen i morse och käånna att man var pigg :)

Det blåser småspik här i dag. Det tjuter i balkongdörren och fönstren rör på sig lite. Inget kul, det är säker skit kallt på det..

Ikväll ska jag ut i jkpg, det blir räkfrossa. Det ska bli skit kul :) jag har dock glömt att köpa vin men systemet ligger bredvid stationen i jkpg så då kan jag göra det där, slipper jag släpa också. Måste ringa Mia sen och höra lite var vi ska föprfesta nånstans..

Annars så ska jag plugga lite har jag tänkt, iaf fram till lunch. Det får bli nån föreläsning i dag med. Tror jag ska ta en i det andra ämnet för omväxlingskull. Sen om det finns tid över så blir det jobs rapporten.

mår sådär

Jisses jag känner mig helt slut! Jag känner mig lite snurrig i bollen och matt.
Det får bli soprten och sedan sova.

natt på er!

Ont i the "behind"

Jga har så sjukt ont i baken!
Den här stolen jag sitter på vid datorn är inte alls någe bra länge.. Nu har den hittat alla mina ömma punkter och den trycker på dem samtidigt.
Jag har väldigt ömma sittben redan från början, jag kan inte sitta någonsatns länge utan att få ont. Måste ha ärvt dem från farmor, för hon hade en kudde hemma hos oss när vi var små som hon alltid satt på :P.
Jag får prova med en kudde jag med, för nu går det inte längre. Härrom veckan fick ja ligga i soffan när jag skulle kolla på tv. Jag hade så ont att det det till och med inte gick att sitta i den...



Stolen tillhör vårat matbord men vi har andra stolar dit, så då fick de tjänstgöra som skrivbordsstol istället. Tyget har vi valt, då det som var innanvar gräsligt. Det var mönstat rosa, lila mm typ "tidigt 90-tals" tyg på innan. Vi skulle dock när vi bytte tyg vaderat dem lite extra.
Det är snart dags för nytt tyg, då vi har slitit på dem så mycket så att det har börjat gå sönder. Så då får vi vadera lite bättre.
Ryggen är ju inte jättevacker men stolar står inte överst på prioritetslistan just nu.

Jag tjuvkikade lite på dem som flyttar in ovanför oss. De är asiater av nåt slag. De hade bara fula grejer, allt var i furu och såg slitet och gammalt ut. Det kan inte vara roligt att flytta och flytta in grejer som ser så där träliga ut.. Nej nu var jag kanske lite taskig. Jaja de trivs förhoppningsvis ändå..

Har kommit på att min webbcam är kul :)

hej på er!
Nu sitter jag och äter luch igen, på sistone så har jag bloggat jag och ätit samtidigt. I dag har jag mummsat på mammas potatisgratäng och rådjustek :) Gott gott!

Annars så sitteer jag som vanligt och pluggar. Har kört två föreläsningar på förmiddagen och nu har jag gått över till jobsrapporten. Jag tyckte den blev så rörig så jag började om en tredje gång men nu känns det som om jag har hittat rätt! 
Lite senare i eftermiddag så tänkte jag laga den avancerade maten ugnspannkaka. Tänkte den skulle vara färdig tills alex kommr hem vid sex så han bara kan sätta sig ner och äta. Ja jag är en en superbra flickvän :P Sen ska i åka och träna. I dag blir det bodypump för min del. Det kommer bli tufft nu när jag har missat några gånger, nmen skoj är det :)

I morron ska jag på räkfrossa på kåren i jkpg. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än. funderar lite på min nya klänning från london men den kanske blir lite för "nyår". Annars så får det nog bli kjolen jag hade på gustus dop med nån snygg topp/linne till. Det får jag tänka en extragång på..



I dag är mitt hår lika stort som på ett lejon...Nice??!

Nu ska jag kicka igång mitt eftermiddags plugg.
Vi hörs senare!

lustiga människor finns överallt..

Ullared ullared ullared, en underbar "affär" enligt mig, men den lockar till sig mycket löst folk. Som den galna familjen från skåne.. Vilka kneppisar!
Alex och jag åker till ullis på fredag och förhoppningsvis så följer mamma och hanna med. Vi kommer inte vara så galna som alla andra vekar vara när de kommer dit men nog ska vi shoppa allt :)

Det kändes riktigt bra att träna i dag, men jag har lite skit av förkylningen kvar. Men det försvinner på ett kick.

I morron ska jag plugga hemma. tänkte skriva på jobs rapporten och kolla föreläsningar. Tänkte läsa lite i kursboken också. På kvällen ska jag träna. Får se om allt hinns med, men man måste ju prova.

Nu ska jag ringa hem och höra vad de styr med.

Nya grannar

Hemma mätt och belåten och sjukt trött:)
Somnade som en stock på tåget, så skönt så. Sen kom alex och plockade upp mig, vi svängde förbi och köpte hela apoteket sen åkte vi och handlade. Det kändes som vi köpte hela ica med.

Nu har vi mummsat på korvstroganoff och ris. Om nån timma ska jag åka och träna igen (äntligen!). det blir bodycombat, undra om jag fortfarande kommer ihåg rörelserna?? Kul ska det bli, jag har saknat det!

Ingen kallelse i brevinkastet i dag heller :( När kommer den?? har inte hört nåt från jessica (hon som gjort operationen jag ska göra) får ta och mejla henne.

Vet ni vad? De "asjobbiga, rökande, unga med ett barn" grannarna som bor ovanför oss har flyttat:) Det har flyttat in någon med ett namn jag inte kan stava till, men jag hoppas att de är bättre grannar än de som flyttat.

stiltje.

Gud vad segt det går!!
Jag brukar inte ha problem med måndagar men i dag så går det segt. Vi har kommit igång med projektet och nu behöver vi mer information att skriva utifrån. Så har nån där ute info när det gäller organisation och ledarska på husqvarna ab så tar vi tacksmt emot.

Nu pausar vi för lite mat, magen skriker. I matlådan ligger det tikamasala med ris och lite sallad, gott :)

månadg igen..

Usch i natt har jag sovit skit dåligt.. Jag har ältat allt jag har att göra i skolan och alla måsten. Blä, jag känner mig hyffsat pigg nu men fårga mig igen i eftermiddag.

I dag åker jag till jkpg. Vi ska jobba med projektarbetet. förhoppningsvis så kommer vi i gång och en bit på väg.
Jag börjar känna mig lute små stressad vi åker till teneriffa den 22 och det är inte så lång tid kvar.


hehe grisnäsan i vädret..

J%#&a Aik!!

Då var man hemma i nässjöland igen.. Det såg ut som vi lämnade fast med en liten unken lukt av soppor.. Trots att vi inte hade några i papperskorgen..

Helgen har varit jätte bra vi har träffat alla och ätit massa god mat :)
I dag startade vi dagen med frulle och en dusch. Sen åkte vi till maxi och köpte schampo fren TRESemmé, alla säger ju att det är så bra så vi var tvungen att prova. Sen åkte vi ut till eva och johan och kolladde in deras nya hus. De hade det jättefint :) Innan vi drog oss tillbaka till nässjö så åkte vi hem och åt koldolma,r sås och potatis, fy övelen vad gött det var :) På det blev det rabarberpaj till efterrätt. Vi fick med oss massa kött, bla rådjurstek, fläskorv och lamm och griskotletter :) På det fick vi med oss matlådor hem också.

Fy fan för Aik!!! Hejade helhjärtat på ifk men de räkte inte till. Så surt så surt!! jag hatar alla Aik fans som är som paraciter på alla vanliga fans som uppförsig. Usch!!

Gladare blev jag när jag hörde att göteborg förlorat mot dif, vilket gör att lfc blev svenska mästare :) Gött gött!! Grattis!

Nu ska jag ringa mamma och säga att vi har kommit hem.

Söndag

Morron på er :)
Vaknade pigg och utvilad i dag igen :) Gårdagskvällen var jättetrevlig. Ellen och jag pysslade med varandras hår. hon kammade mitt hår, gud vad skönt det var,jag höll på att somna :)

I dag tänkte vi åka förbi maxi, sen ska vi till eva och johan och kolla in deras hus. Sen ska vi äta koldolmar hemma hos mamma. Sen har vi dilemat om vi ska titta på göteborgsmatchen här men då kommer vi hem sent (matchen börjar tre) eller om vi ska åka hem så vi komemr hem liute tidigare, svårt val...

Försökte ta en bild med min webbcam, men de blev så mörka så det belv inget bra. jag köpte ett par nya vita pärlörhängen med ett vitt mönster på från accent. Skit snygga!


RSS 2.0