Halvtid eller?

Så där, då har vi packat klart Alex rum. Vi har varit och hämtat bilen och sen har vi varit i stan och inhandlat diverse grejer. (Jag gjorde förövrigt ett fynd :) visar det i nästa vecka:) Vi handlade med oss lunch från Med eller Utan. Så nu har vi ätit upp den.

Så nu ska vi åka ut till Varv och packa ihop det sista i mitt rum. Sen ska vi tillbaka in till stan för att handla lite mat inför morrondagen och samtidigt hämta Hanna/lämna tillbaka bilen. Sen skjutsar hon hem oss.

Nu kör vi!

Packing day!

God morron:)

Det är nog en av de bästa mornarna på länge! Jag har fått sova med min älskling igen och det var så mysigt :)
Jag vaknad utvilad och pigg halv åtta. Så sedan dess har jag varit uppe. Vi har ätit frulle och fixat i ordning oss, så nu är vi redo för att börja packa!
Vi kör i gång med alex rum. Sen blir det en sväng till stan för lite lunch och fix. Eftermiddagen är än så länge öppen. Men kvällen är vigd för packning. Då ska vi fylla var enda centimeter av varje vrå i bilar och släp.

Jag tror inte det blir så mycket bloggande i dag. Vi hörs när vi hörs helt enkelt :)

Nu går tiden bra segt..

Nu sitter jag bara och väntar på Alex!
Men det värsta är att tiden går ju inte fortare för att jag väntar. Och än är det bar många timmar kvar tills han är hemma.

Jag har spenderat eftermiddagen med att packa ihop lite smått och gått i mitt rum. Jag har försökt att lägga alla viktiga papper typlönespec, anställningsbevis och skattepapper mm på ett och samma ställe, så jag hittar det sen när vi flyttat. Nu när jag varit hemma så har jag inte haft mina pärmar, så allt är mer eller mindre en mindre oreda. Så att sortera in papper hamnar i topp på min to do lista nästa vecka!
Nu saknar jag bara en resväska från vinden, och förhoppningsvis så får resetn av min kläder plats i den. Men jag är inte övertygad, än. Den här väskan är mindre än den jag redan har proppat full med kläder. Gud pappa kommer få spel när han ska hjälpa mig bära ut allt. Stackars pappa :P

Nu ska jag se på Biggest Loser :) Det hjälper mig fördriva nästan en timma :)

Lunch time

Jag klantade mig nyss :/
Jag missade ett steg i trappan och tappade balansen, så jag var tvungen att sätta ner högerfoten i marken. Och fy vad det gjorde ont. Inget skönt alls! Nu stramar det lite i vaden och det är ju inte så konstigt. Förra gången jag opererade mig så tog det bra många veckor innan jag kunde vinkla foten fullt ut åt alla håll. Även att ta trappstegen tog tid. Den här kännslan jag har i vaden nu, vill jag inte känna av igen!

Jag sitter här och fryser lite. Pappa är snål med värmen igen :P Jag önskade pappa kunde kommit hem på lunchen i dag. för jag skulle behöva ha ner en resväska från vinden. Jag tänkte packa ner det sista av mina kläder, men det fär vänta tills i kväll. Men jag har en massa annat jag kan pyssla med, så jag klarar mig :)

Nu ska ja se The City och One Tree hills :)

Happy wednesday :)

God morron :)

Den här dagen kommer bli riktigt bra! I kväll kommer Alex hem och det innebär slutet på vår ofrivilliga separation!!! Nu ska det vara han och jag, bara vi väldigt länge. Jag vill inte vara ifrån han en dag till! <3

Han kommer med bussen vid tio över ått ai kväll. Så jag har en hel dag att fördriva. Och i dag tror jag inte att det kommer vara några problem.
Jag började min dag med frukost och sen en dusch, och den var helt underbar! :) Och det har väl i princip tagit tills nu att bli färdig :P Resten av dagen tänkte jag spendera med att packa så mycket som jag kan av mitt rum, titta klart på andra säsongen av The City. Och sen måste jag packa en "over night bag" (jag älskar det uttrycket :P) tills i kväll. för vi ska sova i stan i natt.

Jag tänkte visa er vad jag inhandlade på Gina Tricot i går. Jag köpte nämligen en dunväst. Jag har kommit på att när det är sånt här mellanväder men mycket sol fast låga grader. så är det för varmt med en jacka (iaf om man hoppar på kryckor) och för kallt utan jacka. Så då måste ju en väst passa perfekt! Och den här tycker jag är riktigt snygg, speciellt med "skinndetaljerna" :)



Gillar ni den?

Teh last night alone!

I´m back from the city.

Det blev ingen träning i dag, så jag slapp stå ute och frysa :) Istället så pratade tränarna och summerade lite. Sen fikade vi. Och när mamma var färdig på feel good så kom hon och plockade upp mig. Det var skönt att komma hem tidigare än planerat.

Jag hittade det jag ville ha på Gina i dag :) Men det får ni se i morron. Efter det så skulle Hanna skulle in på apoteket, så då jag fick sitta och vakta bilen. Men det var faktiskt skönt, för jag hoppade från bilen genom hela stan bort till gallerian. Och efter det var jag ganska så varm och ganska så slut i mina otränade armar.

Nu ska jag slappa och njuta av min sista kväll som "singel" :P

I´m off

Hello!

Vad varmt det är! Solen gassar in genom fönstren, jag kan inte röra mig utan att bli alldeles varm och svettig. Jag tycker inte om när det är för varmt när man jobbar. Hade det varit vanligt höstväder å hade det nog varit lagom skönt här inne.

Men nu ska jag väl inte klaga på vädret. Jag kommer ju vara utomhus ganska mycket i eftermiddag/kväll, så jag får väl hoppas att värmen håller i sig en bit in på kvällen. Mamma kommer och hämtar mig tjugo över fyra. Sen släpper hon av mig i stan. jJag ska bara in och köpa en grej på Gina (visar snare) och sen kommer syrran och hämtar mig. Sen ska jag kolla på fotbollsträning. Ooo jag kommer att dregla av avundsjuka... Men en vacker dag så..

Nej nu måste jag fundera ut vilka mjukisar jag ska ha på mig o dag :P

The love <3

Vet ni vad??

I natt är sista natten utan Alex :) Woohhoo!! Som vi gar väntat på den här veckan!
För i morron kommer min älskling hem :) Han tar bussen hem, så han är hemma efter 20 i morron kväll :) Yayy!

Kan ni fatta att vi kommer bo ihop igen från och med fredag! :) Jag kan knappt fatta det!!! Jag längtar så :D


Vet ni mer??
I dag firar Alex och jag 6 år och 4 månader :) Love you <3


Tisdag!

Good morning :)

Vilken härlig morron :) Tycker ni inte det! Solen lyste in och väkte mig i morse, och det känndes nästan som sommar en stund :) Men sen kom jag ner iköket och såg att det endast var 5,4 grader ute och det är ju ingen sommarvärme.

Jag har sovit så gott i natt, jag vaknade utvilad och pigg :) Nu har jag gjort alla morronbestyr oh om jag jämför med för en vecka sen så troro jag nästan att ja har halverat tiden det tar :) bra jobbat Elin!

I dag har jag lite lägenhetsbestyr att ta hand om. Jag måste få tag i sgs, om dem inte ringer till mig. Det stod nåt om målning i sovrummet i besiktningsprotokollet. Så hon skulle kolla upp det och sen återkomma. Sen ska jag försöka få tag i tjejen som bor i vår lägenhet just nu. Jag ska fråga om det är några hål på väggarna som behöver fogas innan vi kan börja måla.
I kväll ska jag åka ner till Boren och titta när de tränar, efter träningen så skulle de fika lite. Och de vill jag vara me på :) Jag tänkte jag skulle ner och säga hej och hej då. Jag kommer sakna borens ik och alla underbara tjejer i det laget!
Mamma skjutsar in mig och sen skulle Hanna plocka upp mig i stan. Jag tänkte jag skulle hinna in till Gina Tricot och köpa en grej, men det ska nog hinnas med. Sen får vi se hur jag ska ta mig hem. Men det ska nog lösa sig på nåt vis!

Nu ska jag mejla lite bilder på vår lägenhet till min kära pojkvän <3

Lite glada besked.

Så där då är vi hemma!

Men vart är Biggest Loser Sverige??? Det är ju Idol istället. Gaahh hur kan man rata Biggest Loser för Idol, det är för mig obegripligt!

Vi har varit på Maxi och handlat. Och när vi var färdiga där så åkte vi hem till Hanna och Andréas. De bjöd på sallad och Mamma och jag hade med oss potatissallad och en grillad kyckling. Det smakade mycket bra :) Sen satt vi och pratade en stund innan vi åkte hemmåt. Hanna följde med oss hem, hon ska låna Carinan nu när hon inte har sin kuse. Jag hoppas verkligen att hon kör försiktigt! Var rädd om den Hanna!

I dag har vi fått lite halvpossitiva besked inför flytten. Så det ser mycket ljusare ut :) Jag hoppas det kan lösa sig inom kort. Det ska bli så skönt när alla har bestämt sig och det bara funkar. Tror ni vi kommer dit?? Man får ju hoppas!

Trevlig kväll på er!

Tiden går sakta ibland

Nå? Vad tycker ni o mormors fina verk?? Ja, jag älskar den :) Nästan så jag hoppas på lite kyla snart så jag får riktig användning för den :)

Annars så har eftermiddagen varit riktigt lång. Den har bara segat ut sig. Jag fördrev en stund med att titta på senaste avsnittet av greys, det var bra, händer mycket där nu. Sen har jag plockat ur diskmaskinen. Och den senaste timman så har jag kollat på sällskapsresan på ettan. Nu däremot så är det biggest loser på nian sm gäller! Det börjar närma sig final. Gud jag visst blivit lite tv beroende igen....

Annars så väntar jag på att mamma ska komma hem. Vi ska åka och handla och sen ska vi förmodligen åka och hälsa på Hanna och Andréas. men jag har inte fått nåt svar från Hanna än, så vi får väl se hur det blir. Men jag kanske borde svira om lite grann och piffa till mig lite :P Myskläder blir väldigt tråkigt i längden.


The gift :D

Så nu ska ni få se vad min kära mormor har skapat till mig :)



Visst är den fin :) Min mormor har slitit hårt med den nu ett tag. Hon ville att den skulle vara färdig innan jag åkte till Göteborg (de ska till Tyskland på tisdag). Syrran har en lika dan. Hon bad mormor sticka en till henne först och jag tyckte den blev så fin, så jag beställde en jag med.



Mormor hon kan hon :)

Desperate is back!

Något som jag totalt glömt bort att titta efter nu i höst är alla serier som startar. Alex tipsade mig om one tree hill förra veckan. Och i dag så jag reklamen för desperate på feman. Och då slog det ju mig att de måste ju också haft säsongspremiär. Och visst hade de det. I går närmare bestämt. Så i dag fanns det att strema :) Och det var et bra avsnitt :)

Jag satte mig ner i morse och skulle göra en flyttanmälan. Men det blev väldigt krångligt. Mitt bankid ville inte sammarbeta med min dator. Och inte heller mammas fungerade det på. Så efter några samtal med Alex så löste han det till slut :) Så från och med fredag är vi skrivna i Göteborg! Spännande :)

Straxt ska jag visa er vad jag fick av mormor i går :)

Nej nu ska jag ringa sgs och skicka iväg ett sms till syrran.


Första dagen på en otrolig spännande vecka!

God morron god morron!

I dag går jag in i sista veckan här på gården (hehe) Japp så är det och det är bara att passa på att njuta så mycket som det går. För på fredag blir det inget lantliv mer på ett bra tag. Jag har börjat fundera på om jag ska ta med mig Elsa och Ester till Göteborg, jag kommer ju sakna dem hur mycket som hellst!! Stackars mig :P

I dag har jag faktiskt lite att göra :) Jag ska ringa några telefonsamtal blanda annat till min ortoped, jag har lite frågor som jag skulle vilja ha svar på. Sen ska jag ringa vår hyresvärd och fråga hur det gick när de besiktade vår lägenhet i fredags.  Och sen har jag några till men de är inga roliga :P Sen ska ska jag göra en flyttanmälan så jag står som göteborgsbo från och med fredag, spännande :) Och i kväll ska mamma och jag åka och handla.
Där har ni väl programmet lite grovt :P

I dag är det löning med :D Wieee :)

Dags att börja jobba!

:D

Ååå nu är jag mätt och belåten :)

I kväll har jag lagat mat till mammsen och passen, ja de hjälpte ju till lite grann :P Vi mummsade iaf på rotsaker i ugnen. Pappa hade tappat bort potatisen så istället så blev det rödlök, gullök, rödbeta, palsternaka, morötter och vitkål. Sen delade vi en fläskstek och stekte den i skivor. Gott värre! Vi insåg att vi kanske skulle haft en sås till, men det gick lika bra utan :) Jag och mamma drack lite rödvin till :)

Annars så var mormor och morfar här i eftermiddag. De ska till Tyskland på tisdag så de skulle hämta euro som mamma hade fixat till dem. Det var nog sista gången jag träffar dem på ett tag nu framöver :/ I dag hade mormor med sig en present till mig :) Men den håller jag på tills i morron, då kommer det bild på "saken" med. Den är så fin :D Tack bästa mormor!

Och som jag förutspådde så fixade Boren vinnst mot Eneby med 2-1 och kontraktet till tvåan är säkrat! Grattis tjejer :) Nästa år spelar Boren med a-laget i div 2 och b-laget i div 3 :D Det är grejer det!

Nu börjar det hända grejer :)

Jag har slagit mig ner i soffan. Nu förtjänar jag faktiskt att ta det lungt en stund :P

Pappa plockade ner min stora resväska från vinden. Så jag satte igång med att packa ner lite kläder och sånt som jag ändå inte ska använda nu den här veckan. Jag pakade ner alla jeans och byxor, locktänger, skärp, sommarskor, smycken, smink och hårprodukter som jag inte anväder just nu. Så nu är det i princip bara kläderna som hänger på galgar kvar. Men de frå nog hänga en stund till. De lär ju bli ganska så skrynkliga om de ligger i en resväska i nästan en vecka..

Nackdelen med detta är dock at nu kan jag inte paka mer på ett par dagar... Hade jag inte hoppat på krykor så hade jag åkt hem till alex och pakat ihop hans rum, men det går ju inte nu... Snyft :P

Nu vid 14 så spelar Boren borta mot Eneby. Forza Boren! Ni tar det här!!

Nedräkningen har börjat!!

God morron!

Dagarna rullar på och i morron har det redan gått en vecka sedan jag opererades, jisses!
Och om fyra dagar så flyttar jag, vart har de här fem vckorna tagit vägen? De känndes som de skulle bli de längsta fem veckor någonsin i mitt liv. Nu har det varit lite jobbigt här och där, men inte i närheten av så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Tur det :) Fast den här sista veckan när jag har hoppat på kryckor har varit väldigt lång... Jag hoppas nästa går lite snabbare :)

Jag orkade inte hålla mig vaken hela filmen i går. Jag gick och la mig när det var en timma kvar. Jag hade ju redan sett den, fast jag är inte säker på hur den slutar.. Lyckligt förmodligen? Jag hade en riktigt trevlig "ensam hemma myskväll". Jag lagade mig god mat och mummsade på lite glass till filmen :) Mina slöa hundar däremot, var inte så mycket till sällis. De la sig i min säng och sov i princip hela kvällen :P Tokisar!

To day is the day! I min kalender i dag står det följande: Börja packa :) Woohoo! Jag lovade mig själv att vila med pakandet fram tills i dag. Men jag fuskade lite i torsdags eller om det var fredags (rastlös) och pakade två små väskor. Men det är i dag som det officiellt börjar :P Jag har bett pappa ta ner min stors resväska, och där i ska jag packa ner en massa kläder. Jag har ju mycket byxor och skor tillexempel som jag inte kan ha nu när jag hoppar på kryckor, så det ska jag pcka ner. Sen har jag lite annat som jag kan pyssla med.



En bild från flytten från Nässjö. Alex och jag kampar i vårt sovrum. Det var vår absolut sista natt i nässjö, ever? Ja man kan ju hoppas :P

Alone

Då var man äntligen ensamen hemma! Jag har längtat hela dagen :)

Jag kickade igång min kväll med en middag. Jag fräste lite snabbt räkor med vitlök och chili och sen gjorde jag en mummsig sallad till det. Det blev super gött, räkorna var helt gudomliga! Jag ville tagit en bild på skapelsen men jag var där nere och kameran där uppe, så ja jag orkade inte hoppa upp och hämta den....

Nu har jag en film och tvkväll framför mig. Jag tänkte jag skulle försöka hålla mig vaken tills zorro börjar på 4+ vid 22, och sen gäller det ju att vara vaken så man ser slutet av filmen med. Lycka till Elin! Det var länge sen jag så zorro, i like zorro :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Shopping





Nagelack från HM, grym färg! Ska provmålan nu :)
Spraybalsam från Natusan Kids, guld väört med vattnet vi har här!
Styling Powder från Björn Axén, ganska bra men inte lika bra som dust it, än.
Och så klockan jag bytte på Clas Ohlsson

Ja vad ska man säga, det finns ju så mycket!

Nu är jag hemma igen!

Det var ganska trevligt väder vid boren i dag. Molnen ligger tjocka över himelen men det är ändå ganska varmt i luften, så i dag var det ingen risk för att man skulle frysa :)

Förutsättningarna för matchen i dag var väl inte de bästa. Matchen spelades på K-plan/åkern, den var lerig och otroligt mjuk och ja lerig. Vi hade stort manfall, med många borta. Så vi började matchen med 9 utespelare, då hade vi med en som inte hade spelat på två år och så hade vi hade en halvskadad utespelare i målet. Men efter 25-30 min i första halvlek så kom den 11e spelaren så vi kunde spela med 11 resten av matchen :)

Vi mötte boxholm och de är ju ena riktiga lantisar, för ingen av de 16 utespelarna och de 3 ledarna "visste" att Boren spelar i rött ställ. Så de kom i hemmastället, pukon! Ja det fick ett par blåa västar.
Sen har vi ju dommaren, han var dagens största skämt! Han rörde sig inte många meter utanför mittcirkeln. Och han tyckte tacklingar bakifrån med dobbarna föreneddragningar och kapningar var helt ok!?? Han var totalt värdelös, hade jag varit lagledare så hade jag anmält honom till dommarbasen. Så dålig nivå får det inte vara!

Iaf matchen slutade 2-0 till Boxholm, och de var väl inte så rättvist. Vi gjorde iaf en riktigt bra match och alla kämpade riktigt bra! Men vi saknade lite spets framåt. Deras mål kom till på våra misstag och ett nickmål på hörna. Vi ägde spelet och konditionenl. Ja just det, hehe de hade bytt in alla sina fem avbytare efter 20 minuter :D
Men en förlust nu i sista matchen gör inget. För vi har iaf vunnit serien och kommer spela div 3 nästa år :)
Det var en ganska underhållande match iaf :)

Jag ska hoppa och hämta min kamera nu, så ska jag visa er mina inköp från gårdagen :) Återkommer straxt!

Lördag :)

God morron :)

Nu är jag äntligen redo. Det tog mig nästan två timmar, men nu hr jag duschat och fixat med allt som hör det till. Jag tänkte åka ner mot boren snart. Jag saknar fotbollstugget. Jag vill vara med, vara delaktig. Jag ska ringa min skjuts (pappa) snart och se om han är redo att åka.

Jag har haft utomlandsfeeling hela morronen. Vad jag än har gjort så har det påmint mig om spanien och om semester! Nästa vecka är det bara två månader kvar tills vi åker till Lanzarote, jag längtar ihjäl mig snart! Jag behöver sol och värme igen. Och Alex och jag behöver lite semester ihop :)


Ha en trevlig lördag :)

Rödvin :)

Go kväller :)

Vad pysslar ni med? Jag har haft en myskväll hemma med mamma och pappa. Vi har ätit räkor i vitlöksolja och smuttat på rödvin :) Mumms det var mycket mummsigt!

I eftermiddags så var mamma och jag i stan, vi åkte direkt när hon kom hem från jobbet. Men fy bövelen vad varmt det var! Jag hade inte mycket kläder på mig, men svetten rann om mig! Usch, och det gjorde att jag inte riktigt kunde njuta av att vara på stan. Men jag uträttade det jag ville och fick md mig nåt hem iaf :) Men det visar jag i morron, jag är såå trött just nu. Staden tog musten ur mig!

I morron så ska det duschas och sen vi 11 ska jag vara nere på Boren och titta på när Boren b spelar sin sista seriematch för i år. Seriesegern är ju redan vår, men självklart ska jag dit!
Sen blir det nog en väldigt lugn dag/kväll, Jag blir nog alena i morron kväll. Har ni förslag så är jag på P

Ha en fortsatt trevlig kväll :D

Små funderingar

Lunchtime :) Gott gott!

Nu har jag sett de två första avsnitten på säsong 8 av one tree hill. Och jag är lite förrvirrad, jag tycker de har dragit igång alldeles för många historier på en gång. Det känns som om det kommer bli lite rörigt. Men vad vet jag, de har ju rett ut det förr. Det var iaf två bra avsnitt och jag väntar redan på nästa :)

Det är snart dags för att svira om och fixa till sig för stan. Frågan är bara vad jag ska sätta på undrkroppen? Jeans får jag inte på mig, plus att det lär garanterat trycka på såret. Mjukisar har jag levt i den här vecckan, så det går bort! Det lutar åt leggings med andra ord, de tär väl det mest skonsamma allternativet efter mjukisar. Men sen har vi ju problemet med att inte klä på sig för mycket och för varmt. För jag ska ju hoppa runt  på kryckor och då blir (iaf jag) jätte varm. Så mycket att tänka på :P
Jag har för mycket fritid!

Ha de bra :D

Dagen ser lovande ut.

Morning!

Fint väder i dag igen :) Härligt!

I dag har jag faktiskt några saker på schemat :) Alex upplyste mig om att det redan har släppts två avsnit av den senaste säsongen av one tree hill. Så dem måste jag absolut se i dag :)
Också fick jag napp på min önskan att åka till stan idag. Mamma och jag ska åka in efter hon har slutat jobbet vid 15. Jag har en del saker som jag ska inhandla/hämta.  Jag ska som sagt byta/laga mina klockor, sen ska jag inhandla tops och ett balsamspray, sen ska jag hämta ut ett paket på ica. Sen ska kanske man kan hitta nåt fint klädesplagg med :)

Nej jag ska väl ta och "put on my happy face". Det blir väl bäst så.

bla bla bla

Gud tar den här dagen aldrig slut!
Jag har inget mer att göra i däg än att gå och sova. Det låter ju helt tragiskt, men så är nog fallet.

Jag är så trött på det här "leva på var sin sida av landet" livet vi håller på med nu. I hate it! Jag vill flytta i morron! Men det går ju inte..... I morron så är det ju iaf bara en vecka kvar, det är väl alltid nåt kanske..

I morron vill jag åka till stan och byta/laga mina två klockor, få dem hela igen. Sen har jag ett paket att hämta ut på ica i charlottenborg. Men hur ska det gå till?? Har jag tur så kanske pappa jobbar hemma i morron, vem vet... Är det nån som har en stund över och vill hänga med mig/skjutsa mig till stan, så tveka inte hör av er :)

Men jag har iaf gjort nåt i eftermiddag. Jag har sökt ett jobb och så har jag börjat packa lite smått. Jag kände att sommarkläderna inte känns så aktuella längre så de fick åka ner.

Nej nu går jag och hittar på nåt! Jag återkommer med vad det blev.

Det går segt i dag..

Då har jag fått i mig lite mat i dag igen, det behövs ju inte så mycket nu när man bara sitter still.

Förmiddagen har jag spenderat precis som planerat, med rumpan i soffan och benet i högläge. Alex hade ett längre "hål" (kallas det fortfarande för det när man går på högskolan?) så vi har prata via msn en stund. Han har varit och klippt sig i dag och det blev jätte snyggt! Men nu skulle han tillbaka till skolan igen.

Jag sitter här och irriterar mig på att båda mina nya klockor har fel på låset. Jag köpte en rosa från clas ohlsson för nån vecka sedan och den låser inte i hop sig överhuvudtaget. Men så har jag en som jag köpte å ur & penn för cirkus en månad sen och där har låset också släppt och sitter inte kvar. Så nu måste jag ta mig in till stan en dag och be dem laga klockan från ur & penn och byta den rosa. Irriteramde! Speciellt nu när jag inte kan ta mig in för egen maskin...

Nu krävs det vila värme och varsamhet

Mina häder! Jag sörjer för dem/med dem. De är helt pajade. De värker och de har lixsom fått nog. jAg har försökt med varma bad, vila och härliga mjukgörande handkrämer. Men just nu så vill de inte mer. Så jag ska försöka låta dem vila så mycket som möjligt i dag. Stackars dem!

I dag ska jag inte pyssla med nåt speciellt. Jag ska sitta med benet i högläge och vila mina händer. JPå sin höjd blir det attl utforska jobbmarknaden och pilla med lite detaljer inför flytten, det gamla vanliga med andra ord.

Vi hörs!

Happy day :D

Vilken dag det har varit! Den har varit så bra :)

Det har varit fint väder, sol och härligt :)
Jag har duschat :P Och det var underbart!
Jag har lagt om mitt sår och fått det fint igen.
Jag har umgåts med mormor och morfar :)
Jag och mamma har varit nere på Borens ip och sett när Boren fixade 1 pinne mot ifk. Och det är i princip klart att de är kvar i tvåan tills nästa säsong :) Så underbart gött!!
Sen ringde Marie med strålande nyeter på jobbfronten. Det ser väldigt lovande ut just nu :D
Sist så var vi och handlade, men det kanske inte var så roligt. 

Men jag har så sjukt ont i mina händer! Jag är super öm och det värker i dem. Jag har varit alldeles för mycket på kryckorna i dag. Det får jag kompensera för i morron, då blir det soffläge med benet högt! Men jag kommer ha så sjukt snyggt tonade överarmar när jag är färdig med kryckorna :P



Värdens bästa girls :)

Nu ska jag ringa min älskling oh snacka lite skit <3


En snabbis

Nu är jag hemma och laddar om lite snabbt.

Besöket på vc gick jätte bra, det gjorde inte alls ont :) Gött!
Mormor och morfar skjutsade hem mig och vi har suttit och pratat en bra stund nu. Nyss kom mamma och nu sittter de i uterummet och fikar.

Jag ska snart svira om till lite varmare kläder. för det lär inte var varmt att se på fotboll i kväll. Det blir vinterstället på! sen har jag sprunigt färdigt för dagen!

See you!!

Känner mig lite nervös!

Maten är i magen och den smakade riktigt bra :)

Jag har tagit mig ur mässingen? och i mina kläder :) Jag har börjat peppa mig för mitt besök på vc i dag. Jag har kommit på att det här nog kommer göra ganska ont. Först ska de ta bort kompressen jag har, och den sitter supertight mot mitt ben, så det lär väl vara sådär skönt.. Sen ska de göra rent det med och det är ju väldigt "färskt", så aj! Jag kommer inte titta, det är ett som är säkert!

Vi hörs när jag kommer hem. Önska mig lycka till!!!

Svettig morron!

God morron!

Gud vilken morron jag har haft! Jo jag har nämligen duschat! Jo men visst, och det är ju ett litet projekt i sig, nu när man är invalidiserad.
Jag avverkade frukosten och alla bestyr som har med det att göra. Sen hoppade jag upp för trappen och borstade tänderna. Sen började jag fundera på hur jag smartast skulle gå tillväga. Jag tog mammas datastol och "hoppade" in den till mitt rum, för att stå på ett ben när man fönar håret lät som att det skulle bli väldigt jobbigt.
Sen hopade jag ner för trappen och in i duschen. Det är tur att vi har en ganska liten dusch, eller den är absolut inte liten. Det jag menar är att när jag stod där på ett ben med schampo i håret och blundade så var det skönt att det var nära till väggarna :) Jag har inte den bästa balansen, men jag puttade mig mellan väggarna, så det funkade ganska bra.
Sen var det bara att hoppa upp för trappen igen. men jag blir galen på vårt vatten!! det är värdelöst det funkar inte med mitt hår för fem öre!. Även fast jag schamponerar använder balsam väldigt noga, så blir håret som stålull när jag ska borsta ut det! Och jag blir galen, halva håret sitter ju på borsten när man är klar. Det är som man skulle tvättat det med tvål! När jag väl hade fått ut skiten så slog jag mig ner på min stol och började föna. När jag var klar så var jag typ genomsvettig. Jättekul när man är nyduschad. Så nu sitter jag i bara mässingen och försöker svalna av mig lite :P

Att det ska vara så bökigt! En liten dusch, ja jag längtar tills jag är av med kryckorna (två veckor) så jag kan röra mig lite mera fritt.

I alla fall, på dagens schema återstår några utmaningar :) Vid 14 ska jag ju in till vårdcentralen och lägga om mitt förband.
Sen vid 17,15 så ska jag ner till Boren och kolla på a-lagets match mot Ifk. Jag måste lista ut hur jag ska kunna ha benet i högläge under matchen, för jag tror inte det är så bvra att ha det neråt så länge. Jag får ta med nån dyna eller nåt kanske..

Kväller!

Då har jag nästa klarat av dagen 1 av 42!

Och konstigt nog så har dagen gått ganska snabbt ändå. Nu i kväll har jag hållit Mamma sällskap i köket. Hon har lagat potatis och purjolökssoppa. Men nu sitter jag i soffan framför biggest loser igen :)

I efetrmiddags så bokade jag en tid till vårdcentralen fär att lägga om mitt ärr. Mitt förband är sprängfyllt och man ser att det ligger massor med blod där inne. Så det är nog hög tid att byta det i morron. Pappa ska skjutsa in mig och morfar skjutsar hem mig :)

Jag måste skaffa mig en ny laddare till datorn. I går när jag kom hem så var den helt plötsligt glapp! Och det är super irriterande. Den är inte helt omöjlig än, men jag antar att det dröjer väl inte länge förens den är det. Jag ska sätta min kära pojkvän på problemet. Men det är onödiga pengar grrrr.



Jag innan operationen igår.




Boring update!

Gud var tiden går sakta!

Jag är lite uttråkad. Det skulle var kul med lite mer sälskap än två sovande hundar.. Jag pratade med Alex i telefon och på msn en stund.

Jag lindade av min stödlinda nyss för att titta på såret och det hade blött något förskräkligt! Hela kompressen som sitter fast med klister är full. Så jag ska ringa distriktsköterskan och fråga om hon kan sätta dit ett nytt. Min läkare sa att det int skulle vara mättat.

Jag har också skickat in en intresseanmälan till ett jobb. Jag har varit nere i köket och fixat lite lunch. Men mest har jag suttit här på ändan i soffan. Jag längtar tills i morronkväll då jag ska ner till Borens ip och kolla på när A-laget säkrar division 2 kontraktet!

Nu ska jag ringa vårdcentralen.

Fixar lite

Go middag!

För en gångsskull så har jag inte ätit lunch än. Men jag ska snart träla mig ner för trappen och svänga ihop en sallad. Jag sitter och tittar på biggest loser på 5an. Jag missade ju gårdagskvällens avsnitt. Men jag såg svenska biggest loser i går. Det blir bara bättre och bättre. Men jag tycker de skyndar lite för fort.

Jahop vad har man pysslat med i dag då? Jag, har försökt leta rätt på billig väggfärg till vårt sovrum. Vi vill inte slösa en krona mer än vad vi behöver. Men jag tror det finns bra allternativ på chepy, ica eller byggmax. Vi hoppas på det. sSn har jag gått över lite kostnader som kommer komma upp i samband med flytten. Det kan ju vara bra att ha lite koll.


Sammanfattning av gårdagen

God morron!

Jag tänkte att jag skulle försöka mig på en samanfattnig av gårdagen.

Alex och jag klev upp straxt efter 06.00. Jag hoppade in i duschen och skrubbade mig riktigt ren. Alex satt där ute och mummsader på frukost, men det fick ju inte jag göra :( Jag var lite avis, men det gick faktiskt bra. Sn tog vi mammas bil och styrde mot Eksjö. Vi var framme lite tidigt, men det gjorde ju ingenting, hellre tidigt än sent. Vi gick och betalade kalaset och sen fick vi gå upp till väntrummet.
När klockan började närma sig 09.00 så fick jag komma in. Jag träffade doktorn och han ritade och jag berättade att jag ville ha det så likt det andra ärret som möjligt. Och det skulle ha se till sa han :) Sen fick jag lite piller och så bytte jag om till den sexiga sjukhus outfiten bestående av blå nattskjorta, långa vita strumpor, mormorstrosor och ett hårnät. Sen kom de in och tvättade rentbenet. Jag fick bedövningssalva där de skulle sätta in kanylen. Men jag tror den måste ha runnit ut nånstans. För när jag vaknade upp efter operationen så hade min tungspets domnat bort?? Och den följde inte riktigt med när jag rörde på tungan. Sjukt lustigt! Jag har inget minne av att jag stoppat det i munnen, mycket lustigt :P Men efter allt fixande var klart så fick vi vänta och vänta och vänta. Jag kom inte in till operationen förens straxt innan 11.
Där kopplade de upp mig till diverse maskiner. Satt i en kanyl osv. Sen fick jag sov gött :)
Jag tror jaghar minne av att jag åkte ut från operationssalen. Men jag är lite osäker. Jag var iaf sjukt trött, så jag sov en bra stund inne på uppvaket. Men jag mådde inte illa :) Jag fick medicin mot illamåendet både i narkosen och efter på uppvaket.
Men påuppvaket fick jag ligga ett bra tag. Jag tror jag var där mellan 13 och 16. Men det var inte för att jag var för dålig för att lämna utan att min doktor som skulle komma och titta på såret innan jag fick gå hem, han opererade en annan patient och jag var tvungen att vänta tills han var färdig och det tog ett jädra tag. Hade han kommit när jag var pigg och redo så kunde vi åkt hem två timmar tidigare.
Alex satt nere i cafeterian och visste ju inte om jag fortfarande opereades eller om jag var vaken, han visste ju ingenting. Och jag fick inte ringa till han heller.. Men tillslut fick han komma upp :)
Vi kände oss lit stressade med, eftersom Alex skull med tåget 18,15 från Mjölby. Men tillslut så kom doktorn och vi fick åka hem. Och det var så skönt för jag kändemig precis som vanligt. Det är världens skillnad mot förra gången då jag antingen spydde eller låg däckad hela dagen.
När vi kom hem så fick alex kasta i sig lite mat och sen kom Marie och hämtade och skjutsade honom till Mjölby.
Jag tog mig upp förtrappen och satt mig och vilade i soffan. När pappa kom in lite senare så åkte vi in till stan och köpte pizza. då var väl klockan 19. Det var det första jag åt förrutom lite godis och de obligatoriska smörgåsarna man får på uppvaket. Pizzan var hur god som hellst :)
Sen tittade jag på tv och fick och la mig.



Det var 6!! grader i Eksjö



Jag och min älsklings älskling <3
Fy fabian vad hemsk man ser ut utan smink, hudkrämer, hårprodukter, deo mm. Usch ja.


Här börjar pillren kicka in, ögonen hänger lite :P



Jag hade lite tråkigt en stund, så jag provade lite olika stilar med hårnätet. Den här gillade jag mest men den gillade inte doktorn :P



Den här tyckte jag var lite frässig :P Alex och jag garvade så tårarna sprutade :D



Inne på uppvaket



Förra gången så låg jag dubbel och spydde här. Jag kommer inte ens ihåg hjur korridårerna såg ut :P Det var som att jag åkte här för första gången.
Jag älskar den lilla oranga flaggan :D

I dag ska jag inte göra ett skit! Jag ska sitta med benet i högläge och bara ta det lungt. Vila, värme och varsamhet :)


En Lyckad dag!

Go kväll!

Jag mår bra :) Nästan oförskämt bra :) Och det gillar jag! Inget illamående, ingen yrsel och inget sjusovande hela dagen. Utan jag är väldigt öm i i vaden, vilket inte är så konstigt, jag var ganska trött direkt efter, men det gick över ganska fort.

En utförligare update och bilder kommer i morron!

God natt

Dagen före dagen

Det blev visst kväller..

Jag har inte pysslat med mycket i dag men tiden har gått ändå. Vi har varit hos Alex Mormor och Morfar och styrt med deras tv. Sen åkte vi hem till varv. Alex har installerat word på Mammas och Pappas datorer. Och jag gick ut på en promenad med dogsen. Jag tänkte att det var bäst att passa på, gå lär jag ju inte kunna göra ordentligt på ett tag. Sen kom Hanna och Andreés och då åt vi. Mormor och morfar var också här en stund.

Nu i kväll så har vi varit inne i stan hos Marie. Jag har gjor renlighetsduschen inför i morron. Jag ska göra den en gång till i morronbitti. Jag är inte så nervös inför morrondagen. Jag känner mig ganska lugn. Men jag blir säkert nervös när jag är där, och ska byta om till den blåa nattskjortan..

Nej i moron får ni tänka på mig lite extra! För vi hörs inte innan dess. Men på tisdag är jag garanterat tillbaka :)

Natt natt

Sköna söndag!

Morron morron!

I dag tog Alex och jag lite sovmorron, vi klev inte upp förens efter nio :) Skönt med lite sovmorron i bland!

Gårdagskvällen var riktigt trevlig! Vi började hemma hos Linn för att sedan gå vidare till Hugos. Jag var inte jättelänge på Hugos. Alex och dem skulle åka hem framåt småtimmarna så då pasade jag på att åka med, jag blev lite bekväm :P Det var en mycket bra kväll iaf :)

I dag blir det en lugn dag. Vi ska ut till varv och äta framåt fem snåret. Sen ska jag tvaga mig med den där tvålen inför operationen i morron. Men det ska jag göra hos Marie, skulle jag göra det varv så skulle jag inte ha nåt hår kvar på skallen.


Igår såg jag ut så här.



T-shirt från JC
Kjol från Gina Tricot
Strumpbyxor från MQ
Halsband från SNÖ
Armband från Hm och Thomas Sabo
Klocka från Ur & Penn
Örhängen från Lindex

Nu ar jag bara tråkigt.









I´m so pretty!

Nu är det kallt!

Nån här hemma (pappa) envisas med att ha på värmen lite då och då. Inatt tillexempel så har det varit hur skönt och lagom varmt som hellst, perfek! Men idag är den tillexempel av igen, nån (mamma) stäådar och vill inte ha den på. Det har resulterat i att det är svinkallt här hemma!!! Jag har dragit upp strumporna, tagit på mig en halsduk och krypit ner under täcket. Det är svinkallt! Golvet går inte att gå på utan frysa om fötterna.

Jag har nog bestämt mig för att åka och se a-lagsmatchen. Jag får klä mig riktigt varmt bara. Och det ska jag väl klara. Om jag skulle få nog så kan jag ju bara åka hem till alex :)




Ser ni hur mycket jag fryser!

Underbara lördag :)

Morinig kids!

Jag vaknade på strålande humör i dag. jag har sovigt som en lite gud, frukosten smakade så gott och livet leker :P Hehe nej men det var en bra början på min dag!

Jag har spotify på högsta volym medans jag springer runt i mitt rum och fixar. Jag försöker lista ut vad jag ska ha på mig i kväll. Men nu tror jag har löst det dilemmat.  I kväll är det lagfest med Borentjejerna :) Det ska bli jätte kul! Jag är taggad!
Nu har jag bara kvar att packa inför en natt/dag i stan. Men det beövs ju inte så mycket. Detta packanade :P

I gårkväll när jag la huvudet på kudden och tänkte sova, så gick det bara inte! Jag hade tusen olika låtar i huvudet. Plus att jag kan inte sluta inreda vår lägenhet i huvudet.  Jag kom på massa saker som måste fixas, men jag orkade inte gå upp och skriva ner dem, och i dag kommer jag ju inte ihåg allt, men det kommer väl tillbaka i kväll igen.. Min Hjärna går på högvarv hela tiden, det var lägesedan den jobbade så här hårt :)

Vädret i dag är ju under all kritik! Jag som tänkte åka ner till Boren och kolla på a-laget vid 15. men ska det vara sånt här väder så vet i fasen om jag  gör det. Burrr!
Vid 11.30 spelar b-laget mot Kisa borta. Lycka till nu brudar i dag tar vi hem 6 pinnar!


Me and my dogs <3

Go kväller!

Vad pysslar ni md?

Vi har precis ätit middag här hemma. I kväll belv det en av mina favvorätter, tacos :) Fy fabian vad gott det är! Mumms mumms.
Jag lagade maten medans mamm och pappa var och handlade. Så de var bara att hugga in när de kom hem.
Jag och dogsen hade en lite photosession med min webbkamera :)












Jag glömde totalt bort ett telefonsamtal som jag skulle göra i dag. Jag glömde ringa Johan och säga att jag intekan vara med på matchen i morron. Jag är för feg/smart. Det känns väldigt onödigt att riskera något. Jag kom på detta när klockan var närmare sju. Tillslut fick jag ta på honom, men det var lungt. De hade gott om folk, så jag sabbade ingenting :P Skönt det!

Nu ska jag unna mig en lite skål med glass. Det är jag värd den här veckan :)

09.00!!

Nu har jag fått tiden för min operation på måndag. Klockan 09.00 är det tid.
Jag missade telefontiden (Det har aldrig hänt mig tidigare??) När jag väl kom på det (16.35) så var det lite sent och till råge på det så tryckte jag på fel knappval, så jag fick lägga på och börja om. Men innan jag hann börja om så ringde det på mn mobil, och då var det ortopeden :) Bra taiming!

Jag berättade att jag mådde väldigt illa förra gången, så den här gången ska jag få nåt för det. Tackar! Det är ju en ganska lång bilfärd hem och mår man då illa så kan den bli oändlig! Sen så sa jag att jag ville ha bedövningsalva där de ska sätta in kanylen. Jag tyckte det var lite läskigt förra gången.

Nu har jag tagit mig en varm choklad, det satt fint  :)

Ny mascara :)

Då har jag gjort mitt val! Det var inget lätt val. Jag trodde jag hade bestämt mig, men jag velade bra länge innan jag tillslut bestämde mig. Men nu är detgjort, så nu släpper jag detta ämne för en stund :)

Efter jag hade röstat så åkte jag förbi Hanna. Jag skulle hämta mina kryckor. Men jag hittade inte kryckorna där. Utan som tur var så låg de hemma i garaget. Jag var bombis på att de skule vara hos Hanna. Nu återstår bara att damma av dem, för de var rejält smutsiga!

När jag kom hem och blädrade i posthögen så såg jag att jag hade fått ett litet paket :) Och i det lilla paketet låg en mascara från Loréal. Jag fick ett mejl för några veckor sedan om jag ville vara med och testa en ny mascara, och det ville jag. Så i dag kom den äntligen med posten. Och det passade mig perfekt då min mascara är tvärslut! Så nu ska jag använda den 5 gåger och sedan svara på en enkät.



Jag hoppas den är bra :)

I dag har jag sett ut så här :)



Tröja från Mq
Leggings från Gina Tricot
Armband från Mq
Klocka Ur & Penn
Halsband från Snö

Valet närmar sig!

Lunchen är i magen. Det blev en sallad med diverse ingridienser. Gott var det :)

Jag ringde till ortopenden angående hur sjuk/frisk man får/behöver vara när man ska opereras. Och man får inte ha ont i halsen. Man får heller inta ha ont i halsen på morronen och att det sen försvinner. Man får heller inte vara igentäppt. Men lite snorig är ingen fara. Så det är vad jag har att jobba med. Men jag ska vara frisk! Det siktar jag på!!

Jag har gjort ett sånt där "valtest" för att se vilket parti/block jag låg närmast. Men jag vet inte om kan lita på de där testen. Jag blev inte alls det jag trodde jag skulle bli. Och jag tycker det är lite svårt att svar på vissa frågor, tex sånna som jag inte är så insatt i. Så jag tror inte det stämmer så bra. Det börjar bli dags att betsämma sig. men vad??

Om man skulle jobba lite :)

Fredag

Morron morron.

Jag klev upp straxt efter halv åtta i dag. Jag såg ingen anlednig att ligga kvar när jag ändå inte kunde sova. Nu har jag ätit frulle och duschat.

Det är lite halv bra/halv dåligt väder ute. Blåser storm, men solen tittar fram då och då. I dag är en sån där dag då det ska hända massor, men ingenting häder om inte jag tar första steget.

I dag så ska jag ringa en massa telefonsamtal bland annat till sgs, och till min ortoped och fråga när på måndag jag ska opereras. Jag tänkte även säga till att jag vill ha ett annat "bedövningsmedel" jag spydde ju så dant sist. Sen tänkte jag fråga hur frisk/sjuk man måste vara för att få opereras. Jag känner mig bra, men det är ju bäst att fråga.
Sen ska jag åka och rösta, frågan är bara på vad. Jag har inte rikigt bestämt mig ännu. Sen ska jag åka förbi syster och hämta kryckorna och diskutera lite saker angående vår flytt.

I kväll är det fredagkväll och jag har absolut inget planerat. det känns så där måste jag säga :/ de två helger som förflutit sedan Alex flyttadener till götet har jag antingen spenderat med att spela fotboll eller så har jag spenderat den just med Alex (han var hemma förra helgen). Men i dafg vet i katten vad jag ska hitta på. Jag får väl ha en egen liten myskväll :)
I morron så är det lagfest :) Jag har inte detaljerna än, men det ska bli skit skoj! Jag har inte bestämt mig om jag ska dricka ännu. Det blir nog en mer påklädd outfit och en mindre vild natt för min del :P hehe, nu lät det ju som jag hade tänkt nåt helt annat från början, så är inte fallet!  Allt mitt fokus ligger på måndag!



Amadores 09. Jag vill ha sol och värme nu! Jag vill till Lanzarote nu!!!

Kväller

Usch det är ruggit ute nu i kväll!
Jag var nere på träningen en sväng, men vände i princip lika fort. För det blåste bra kallt och så började det regna på mig :( Jag ville säga hej eftersom jag ska operera mig på måndag och jag har gjort mitt i boren, tyvärr :( men jag kommer hänga där nere säsongen ut :)
Om jag känner mig ok så ska jag vara med på matchen på lördag, hoppas hoppas!

Den senaste timman har jag spenderat framför biggest loser. Bra program det där, se det :)

Har ni läst motala tidningen idag?? Om ni har det så har nio kanske sett att pappa och jagvar med. Eller jag var inflikad på en bild. Artikeln handlade om pappa och hans hästuppfödning. Det var lnågra fel här och var i artikeln, men det var jättebra reklanm för pappa och hans pollar :)

Jag funderar på att ta mig en huskur till kvällen. Jag fick tips om att en liten wiskey och en panodil skulle vara ett bra och säkert kort, ja kanske det :)

Göteborg update

Lite mer än ett dyg har passerat och jag är hemma på östgötskmark igen!

Borta bra men hemma bäst bruka man ju säga och än känns inte Göteborg som mitt hem. Det måste jag nog jobba lite med!
Bussresan ner gick jättebra, jag läste tidningar och lyssnade på musik, så de fyra timmarna flög förbi. När jag kom fram letade jag rätt på min spårvagn som skulle ta mig till Chalmers. När jag gick av spårvagnen så vänta de Alex på mig där <3
Vi promenerade (i regnet) hem till Evelina och Pontus (där Alex bor). Jag lämnade av min packning och sen tog vi bussen ner till stan igen.
Alex och jag strosade en stund innan vi slog oss ner på Subway och tog oss varsin liten baguett. Vi satt där en bra stund och slappade och pratade inann vi tog bussen mot vår lägenhet.

Vi var lite tidiga så vi gick runt lite och bekantade oss med området. Det såg helt ok ut. Det fanns ett litet willys och ett thaimatsställe mm. Sebn när vi var färdiga så gick vi upp och ringde på. Sabina öppnade (hon jag haft kontakt med) Hon visade oss runt och Alex och jag pratade och diskuterade om våra möbler och hur när och vart de skulle vara. Sabina har en katt och det stank katt i hela lägenheten, så den lukten måste bort, för den var inte trevlig. Men bara katten och kattlådan är ute så ska det nog ordna sig. Och sen så upptäkte vi att sovrummet är grått med en mossgrön fondvägg. Och det kan vi inte ha. Så vi ska fråga om vi kan få sponsrad färg så vi kan måla det rummet vitt. De som bor där nu har en gräslig inredningssmak, men får man bara bort deras grejer, så ska det nog gå bra :)

När vi var färdiga där så åkte vi tillbaka till Evelina och Pontus lägenhet. Vi lagade hemmagjorda hamburgare, det var så gott så :) Sen hängde vi i soffan resten av kvällen.

Alex och jag har delat på hans 90 cm sovyta i natt, och det har faktiskt gått riktigt bra. Jag har sovit som en stock! I dag hann vi inte med så ycket, vi åt frukost och myste lite. Sen var det dags för mig att åka hem igen.
Jag köpte med mig en sallad från subway och sen åkte jag vid 12.10. Jag träffade 100 jobbiga människor på vägen hem! Men hem kom jag till slut, så skönt så!

Nu har jag packat upp och gjort allt tråkigt som blir av att man har varit borta ett tag. Jag sitter och surfar lite, man missar en del när man är borta. Även fast det bara är ett dygn!

Jag tänkte åka in till träningen i dag, men jag kommer inte träna (troro det iaf) Jag vågar inte riskera att bli sjuk. För det är ju bara dagar kvar tills operationen nu!

Mot Göteborg :)

God morron :)

Jag har varit uppe sedan 07.00. Jag har duschat, fixatt i ordning mig, ätit frulle och svängt ihop en sallad. Så nu ska jag bara lägga ner min färdkost i väskan och sen är jag redo att åka.

Det ska bli lite spännande att åka buss faktiskt. Jag kan inte minnas att jag rest så länge utan sällskap förrut. Men jag har med mig tidsfördriv och om inte det skulle fungera så kan man ju alltid ringa och prata med nån, då slår man ju ihjäl lite tid :) 

Jag tänkte åka vid nio. Jag vill vara där i tid, för jag ska ju köpa en tidning och sen hitta en bra parkering.

Jag är så spänd på att se vår lägenhet! Jag hoppas verkligen att den är som vi vill att den ska vara, fin och bara bra! Håll tummarna för oss :)

Så här ser jag ut i dag. Bilden är några veckor gammal, men kläderna är de samma (ja personen som har på sig dem med för den delen :P)



Tunika från HM
Halsband från SNÖ
Skärp från Lindex
Leggings från Monki
Armband från Thomas Sabo och HM

Jag tar inte med mig datorn, så vi hörs när vi hörs :)

Det går ju så sakta....

Gurkan är nu hemma :) Och jag har handlat en dricka och en bar till morrondagens bussresa. I morron ska jag göra mig en sallad som jag ska äta på bussen och sen ska jag inhadla en tidning. Sen klarar jag mig :)

Jag sitter och överför låtar från datorn till mobilen via bluetooth. Men det går tydligen inte att föra över mappar så alla låtar försöver en och en. Jag har 100 låtar som ska över. Så ni förstår ju vad jag har pysslat med i eftermiddag och fortfarande kommer pyssla med ett tag framöver.. Det måste finnas ett smidigare sätt, eller? Jag får ringa alex och se vad han har att säga om saken.  Jag har ett minneskort i mobilen, men jag har ingen adapter till kortet, annars hade ju det funkat.

När jag kom hem från affären så tog jag med mig doggsen ut på en promenad. Ester drog som vanligt, men det ger mig armmuskler :P Elsa är mer lärd och lyder när man säger till henne. Men till slut så blev Ester trött och då blev det en behaglig tur :) Skönt var det iaf.

Nu väntar jag på mamma. Hion har varit i ullared i dag, så jag är lite nyfiken på vad hon har med sig hem. Hon sa att hon inte skulel shoppa så mycket, men det tro jag inte riktigt på..

Tråk dag

Vilken tråkig eftermiddag jag har haft! jag har inte gjort nåt vettigt, Jag har ju iofs bara mig själv att skylla.

Stackars lilla Elsa kan inte gå i trappen utan att halka. Hon verkar inte få grepp på de nya trappstegen. Nyss så drattade hon ner för trappen, och sen satt hon bara där och så så där och såg ledsen ut. Som att trappen var jätte farlig. Lille gumman :) 

Nu tänkte jag se på biggest loser och sen åker jag till stan och hämtar den där gurkan och så ska jag passa på att handla lite proviant inför morrondagen.

Några funderingar bara  :)

Gott gott gotti gott gott

Efter mycket om och men så är nu packningen inför morrondagen vald och delvis nedpackad. Det kan dock bli nåra ändringar, det får vi se :P Jag har tagit med mig minsta möjliga, jag vill inte släppa på en massa. Jag måste fundera ut nåt bra mellanmål som jag kan ha med mig på bussen. Jag håller på och laddar ner carolina gynnings - ego girl som ljudbok. Det fanns inte så mycket ljudböcker att välja på, men den kan nog vara bra. Annars så får jag väl sova mig genom resan, det funkar ju det med :P

Nu har jag avnjutit min lunch. I dag blev det hemmagjorda coleslaw (den blev riktigt god :)), till det hade jag en kycklingfile och lite fetaost och keso. Så gott så :)

Det visade sig att Jag hade glömde gurkan på ica igår, så jag ska väl ta bilen framåt eftermiddagen och åka och hämta den.
Annars så är jag inget sugen på att gå utanför dörren, det regnar och blåser svinkallt. Jag stannar inne under filten istället :)

Saker på g!

Nu har jag vaknat till lite bättre!

Frukosten är i magen och jag sitter och fixar lite med diverse saker.

I går bokade ja bussbilljetter ner till Göteborg och till alex :) Jag åker i morron förmiddag och kommer hem på torsdag eftermiddag. Det är nämligen så att i morron ska Alex och jag åka och titta på vår lägenhet live för första gången. Vi har bara sett bilder på den. Men vi vill se den så vi kan ta lite fler bilder och ta lite mått och grejer. Vi har bland annat en väldigt "grön" färg i sovrummet som jag gärna vill se hur den ser ut. Hon har ganska mycket grejer på väggarna, så jag vill se om det är stora hål eller mindre som man kan dölja. Det ska iaf bli väldigt spännande. Bussen kommer ta 3 timmar och 50 minuter, så det är ju mindre skoj. Men jag får ta med mig en tidning och ladda mobilen med massa musik.

Så nu sitter jag och planerar vad jag ska ha med mig, en packlista. Eller jag sitter och försöker planera så jag får med mig så lite som möjligt. Det ska ju vara så smidigt som möjligt.

Annars så tappade jag bort en gurka igår när jag var och handlade, så den ska jag ringa och efterlysa i dag. mer späånnande än så blir det nog inte.

Jag tror inte det blir nån träning i kväll heller. Jag är fortfarande väldigt hes och lite "harklig", och det är ju inte värta att riskera nåt när jag har operationstid om mindre än en vecka.  Det kanske blir en promenad framåt kvällen om det inte spöregnar dvs.

Nej nu måste jag jobba på här :)

Tidig morron i dag.

God morron!

Jag har varit vaken i en hel timma! Det skulle komma en kille och fixa lite med trappen som inte var bra. Och mamma har åkt tidigt till ullis och pappa var och besiktade bilen. Så då fick jag gå upp i ottan och agera "grindvakt" Pappa sa att han skulle vara här vid sju, men han kom ca tjugo översju. Hade jag vetat det kunde jag sovit längre :/ Men nu är jag ju uppe :)

Jag ska väl snart kila ner i köket och äta frulle :) Är det någon som har sett om pappas artikel är med i motala tidningen i dag?? Den borde det, men vi har ju inte motala tidningen så jag vet ju inte.

Nej frulle var det visst :)




Nu börjar det likna nåt!

Så där nu känns det lite bättre :)

Jag har varit i stan och handlat lite så kylskåpet inte ekar lika tomt längre :)
När jag kom hem så svängde jag ihop en coleslaw, så den står till sig just nu. Och i morron kommer den vara färdig och redo att spisa :) Gott gott!
När jag var färdig så såg jag några bananer som höll på att bli dåliga. Så jag gjorde en banankaka. Det är inget jag själv tycker om eller äter. Men mamma och pappa gillar den, så de blir nog glada när det står en och väntar på dem när de kommer hem :) På en måndag å allt :P

Nu är det dags att ta ut kakan ur ugnen!

Nu var det måndag på riktigt

Jag har väl inte haft den mest aktiva förmiddag i mitt liv i dag. Men jag har sökt ett jobb och jag har förkovrat mig i information om diverse ämnen (typ träning osv osv) på internet.

Nu har jag ätit lunch. i dag blev det en varriant då allt var mer eller mindre fryst. Vårt kylskåp är på väg att paja, så allt fryser. Så i adg blev det fryst kyckling med fyst cremefraichsås (som jag värmde, såklart) Men sen var det mer eller mindre fryst sallad, gurka, keso och fetaost. Och Iskall!!! mjölk. Det här låter ju inte det minsta gott. Men det var det. När det väl tinade upp så smakade det så gott så :)

Mina Eftermiddagsplaner består av att åka in till stan och handla lite. Det blir nog ingen träning i dag heller :( Men en promenad ska det nog kunna bli.

Saker att se fram emot :)

Måndagmorron igen, och vi är inne på vecka tre av fem. Tiden går fortare än vad man tror :)

Tyvärr så står regnet som spön i marken, och det är allmänt grått och tråkigt ute :( Man får inte lust med någonting. Det blev ingen morronpromenad i dag heller, jag känner mig inte helt 100 än. I natt så har vaknat till och från av att att jag hostat upp en massa slem. Det är irriterande när man är trött och bara vill sova!

Jag tänkte jag skulle ge er en liten lista på saker som jag ser fram emot/räknar ner till, från och med nu och ett tag framöver.
I dag är det 1 vecka kvar tills jag ska operera min högra vad (20/9)
I dag är det 18 dagar kvar tills Alex och jag flyttar in i vår lägenhet i Göteborg (1/10)
I dag är det lite drygt 10 veckor kvar tills vi åker till Lanzarote, och Alex ska med :D (29/11)
I dag är det ca 3 månader och 17 dagar tills vi åker till Usa och Orlando, Florida :D (31/12)

Sen har vi Alex födelsedag den 18/12, han fyller 25 :). Vi har julafton och pappas födelsedag den 24/12. Och en massa mer! Jag ser verkligen fram emot mörkare tider, för det kommer hända väldigt mycket roliga saker :)

I dag ska jag söka igenom jobb djungeln igen. ja, det är väl det som står på schemat. Jag tror inte det blir nån träning i kväll, det är nog bättre att vänta tills jag är frisk. Pappas artikel i tidningen ska eventuellt vara med i dag, så om den är dte så tänkte jag åka till mormor och morfar och hämta den.
I kväll ska jag bestämma med Alex om jag ska åka till Göteborg nu på onsadg eller om det blir nästa vecka istället. Det börjar bli dags att kolla in lägenheten live. Så vi kan ta lite mått ch se vad vi behöver handla och vad vi har att jobba med.

Ha en trevlig dag!

Tusen kilo kärlek!! Och lite till <3

Vilken intensiv helg det har varit!

Men den har varit hur bra som hellst! Alex har varit hemma och vi har myst 24/7 :)
I fredags hjälpte vi våra morföräldrar med diverse tekniska saker och sen var vi i Linköping och åt och såg på bio. Hur mysigt som hellst :)






Alex och jag på Steve´s <3
I går var vi på stan en sväng. Sen tog vi det lungt hemma hos Alex. Vi åkte förbi hanna och Andreas och hängde där en sväng. Vi såg Salt, skitbra film! På kvällen åkte vi hem till Varv och åt en super mummsig middag. Sen åkte vi tillbaka till stan och sov där.

I dag så har vi inte gjort så mycket. Vi hälsade på Alex pappa en stund. Sen pussade jag hej då till Alex. Han skulle med bussen från Mjölby vid 15.40. Så nu är han långt nere blande de småländska skogarna på väg tillbaka till Götet. Men vi ses om några dagar igen :)
När jag sagt hej då, så åkte jag ner till Boren. För det var i dag det gällde! Blev det vinnst i dag så innebar det att vi hade ointagliga 7 pinnar ner till tvåan och segern var vår. Och så klart vann vi, det blev 4-1 tillslut. Och vi är seriesegrare i div 4 västra 2010 :D Nice och hur kul som hellst!! Jag fick ju tyvärr inte nöjet att vara med på plan, men jag hejade på från sidan :)



Nu ska jag kurera min hals (jag låter som en skata, typ) Så jag kan träna i morron! Så de så! Annars så vet jag inte vad jag ska göra med resten av dagen. Det får helt enkelt ge sig med tiden!




Jag saknar dig redan älskling! <3

Cravings!!!

Hej hej!
Jag sitter och tittar på sweet 16 UK. Och de  är i London, och jag får värsta London saknaden! Jag fastnade verkligen för den stan. Det var så mysigt där. Det var stort och häftigt och det fanns så mycket att se och stämningen var så härlig på nåt vis. Sen hade så himla0 kul när vi var där :)
Jag vill verkligen åka tillbaka dit snart!
Alex och jag sitter och slappar. Vi var på stan en stund på förmiddagen. Jag shoppade ett par mönstrade leggings från Gina Tricot.. Sen var vi på Chlas Ohlsson, där köpte jag en ny turkosblå ugnsform till vårt hem :) Sen köpte jag en skitsnygg rosa klocka i plast. 99 kr, det är ett klipp!
I kväll ska vi äta middag hemma i Varv. Jag tror syrran och Andréas skulle komma ut och äta med oss. JAg hoppas på en riktig festmåltid :)
Ne,j nu kan jag inte sluta tänka på London! Mamma, syrran och jag får ta och styra upp vår nästa resa snart. Den ska nog gå till Barcelona :) Men det blir till våren :)

Alex <3 Elin = Sant

Nu är min älskling hemma :)

Ni har varit i stan hela dagen och hjälpt Alex mormor och morfar att köpa och installera en tv. Och sen var vi hos min mormor och morfar och installerade internet.

Nu är vi hemma i Varv. Vi har inspekterat den nya trappen och det blev skit bra :)
Nu ska jag svira om. Och om en studn ska Alex och jag åka till Linköping för en romantisk middag och sen ska vi gå på bio. Vi ska se The Inseption, med Leonardo. 

Blir kanske lite dåligt på bloggfronten den här helgen. men det får ni stå ut med :P

Trevlig fredagkväll på er!

New

Snart så ska jag äntligen inviga mina nya höst/vinterpjuks från sixtyseven :) Jag tror till och med det får bli i morron. Jag köpte dem när Alex och jag var i Linköping, tror det var innan jag fyllde år.  De har legat i lådan nu ett bra tag. Men nu är det ju höst, så då ska de användas!



Så snygga!

I morron kväll ska Alex och jag ska åka in till Linköping och gå på bio och sen ska vi ut och äta :) Så romantiskt och mysigt! Det kommer bli värsta grymma dejten, med min favvo person <3 Jag längtar!!!
Det ska bli helt underbart att ha honom hemma <3

Attans!

Jahop nu har tvtablån tagit sig in i mitt liv..
Jag har faktiskt stått emot ganska länge ändå (nästan två veckor) men i går och i dag så har den kyckats... Ja ja det är väl kjanske inte hela världen, jag kollar ju inte på all skit som finns där. Men biggest oser och beverly hills har jag fastnat för. Ja, det får bli ändring på det framöver. Nu när man är lite halvkraslig så kan det väl vara okej? men nästa vecka så :)

Om man skulle ta och rensa lite eller hitta på nåt som behöver göras kanske.

I dag kommer han <3

God förmiddag min vänner!

I dag är det en glädjens dag :) Min kära älskling kommer äntligen hem i dag :) Han har varit borta i nästan två veckor nu, och det har varit två låånga veckor. Det känns jätte lustigt att inte träffa varandra varje dag som man brukar och är van vid! Men nu ska han vara hemma ända tills på söndag :)

I dag känner jag mi lite bättre. Men huvudvärken och skiten jag känner i svalget är fortfarande kvar :( Så det blir nog ingen träning för mig i dag/kväll heller :( Men jag ska åka ner till träningen och kolla läget :)

Vad ska man hitta på i dag då?? jag hade tänkt ge mig ut och leta reda på min kryckor. Men dem hade pappa stenkoll på var de var nånstans. Så det behöver jag ju inte leta efter.
Jag tänkte jag skulle göra mina naglar lite extra fina i dag. Så de ska få sig en ny omgång färg :)
I kväll ska vi sova hos Marie, så jag måste packa väskan igen.. Kommer jag ihåg hur man gör?? Jag kommer nog aldrig glömma hur man gör.. Så det kan jag ju roa mig med en stund.

Det får bli allt för nu.

Vi hörs!

Fruarna har intagit rutan igen

Hello!

Vad gör ni??
Jag ser på de skånska fruarna :) Och av det ja har sett hitills så är det ju bra, faktiskt :) De är ju lite småroliga (pinsamma) men det är ju ändå bra. Jag gillar det!

Annars i dag så har jag inte gjort så mycket. jag har mest suttit i soffan och värmt mig under filten. Jag har inte kännt mig på topp i dag. så jag har tagit en dag off, kan man säga.
Jag tog mig lite rödvin till kvällsmaten. Och det värmde upp systemet :) Och jag kände mig faktiskt lite piggare.

Nu ska jag titta vidare på fruarna :)

Skit skit skit!

Usch jag tror jag håller på att åka på nåt skit :( Jag känner mig uschig i kroppen och knoppen. Huvudet värker och jag känner nåt skit i halsen. Jag vill verkligen inte bli sjuk! Jag har inte tid med det! Alex kommer hem i morron plus att jag har match i helgen...
Jag får ta och kurera mig med alla medel och knep jag kan.

Skit skit skit!

Usch jag tror jag håller på att åka på nåt skit :( Jag känner mig uschig i kroppen och knoppen. Huvudet värker och jag känner nåt skit i halsen. Jag vill verkligen inte bli sjuk! Jag har inte tid med det! Alex kommer hem i morron plus att jag har match i helgen...
Jag får ta och kurera mig med alla medel och knep jag kan.

Nu fryser jag igen..

Nu har jag avnjutit en god lunch :) Men jag vågar knappt nämna vad jag åt för då får väl mamma spader :P (köttfärssås)

Snart ska jag och syrran åka till mormor och morfar, Vi skulle vara där klockan 13. Hanna kände sig lite risig i dag, sa hon. Men hon får ta och krya på sig inför helgen! Det får vi nog alla göra. Halva leget mer eller mindre är ju krasliga.

Intervjuvn med mvt i morse gick jättebra :) Pappa pratade på, så de har hur mcket som hellst de kan skriva om :) Hästarna "posade" och visade upp sig från sina bästa sidor, så jag tror de fick en hel del bra bilder :) Nice!

Nu sitter jag insvept i mammas snug rug. Det är kallt här inne! Men pappa lovar inte värme förens till kvällen :(


Nu åker jag och värmer mig hos mormor och morfar!

Onsdag

Morron!

Det har varit en hård natt med mycket drömmar och konstigheter. Jag har inte släppt gårdagens match än , det kommer ta ett tag innan jag äör tillfreds med de tankarna!

Ja, i dag var det en ny dag. Och snart ska Motala tidning komma hit och göra ett repotage om pappa och alla hans vinnar hästar. Jag ska vara med och hålla några (det är ju så många :)) Så jag har stylat frillan lite extra nu på morronkvisten, skulle man synas på bild så vill man ju inte se risig ut :)

I dag blev det ingen morronpromenad. Jag kände mig inte helt hundra. Så jag tog en liten sovmorron. Vi har viktiga matcher nu framöver, så jag tänker inte riskera att bli sjuk!

I eftermiddag så ska jag och syrran åka till mormor och morfar. Nu ska mormor förhoppningsvis äntligen få internet :) Om vi inte lyckas i dag så kommer ju den tekniska suporten (Alex) hem i morron :)

Piss!!!!

Jahop. Ska man skratta eller gråta?? Jag tror det första allternativet känns mest rätt i dag!
Vi kan bäl börja med lagets insats i dag. Det var ett helt annat boren i dag! Vi spelade mycket bättre och det känndes riktigt bra. I andra flyttade vi fram och hade riktigt btra press  på dem. Men så kom det där skitmålet i baken i 85 minuten.. Vi har sånt oflyt just nu.. Surt som satan!

Jag fick förtroendet från start i dag. Jag var vänsterforward. Jag har inte spelat det förut, så jag var lite nervös. Det var min första div 2 match från start. Men jag är så besviken på min egen insats i dag. Jag spelade inte alls som jag brukar, jag kom inte med i spelet, utan det blev mest intervaller upp och ner på vänsterkanten. Jag kände att jag var tvungen att safa hemmåt, och då blev ju det offensiva spelet lidande, även det deffensiva blev krampaktigt. Jag kan nog räkna de gånger jag rörde bollen på mina tio fingrar. Orken var det inget fel på. Det funkade bara inte i dag. Och det gör mig så förbannad på mig själv! När man väl får chansen, så tar man den inte. Och jag tror ju inte chansen kommer dyka upp igen, tyvärr...

I morron är en ny dag!
Motala tidning kommer och ska göra ett repotage om pappa och hans hästar och alla framgångar han har haft. Så jag ska hjälpa honom med hålla i hästarna och grejer. Sen ska jag nog åka till gymmet och köra ett konditionspass, jag måste plåga mig lite. Eller så blir det en vilodag, jag har inte bestämt mig än. Sen ska jag eventuellt förbi mormor och hjälpa henne få igång internet. Allt har tydligen kommit nu, så det ska bara vara att koppla in det.

Game time!

Nej, nu är det hög tid att pilla i sig lite mat. Det blir såklart en köttfärssås uppladning :)
Det är snart time att åka till samlingen!

Nu jädrar tjejer! I kväll tar vi dem, så får det bli helt enkelt!

Önska mig/oss lycka till :)

Tisdag

Go förmiddag!

I dag är det höstväder utanför fönstret! Usch det var ruggit på morronpromenaden i morse. men en värmande dusch och lite soffhäng har fått upp temperaturen :)

Så då har jag sett första avsnittet av biggest loser sverige. Ja, det var ju inte som den amerikanska versionen. Men det var ok, det blir nog bättre med tiden.

Fasen i kväll är det tre pinnar som gäller! Vi behöver den verkligen nu. Jag är taggad. Men jag är nervös, man vill u inte göra en dåligt inhop/match. Man vill ju bidra. Men vi har ett riktigt bra lag i dag. Så med en grym insats så ska det gå vägen!
Appropå det, så är det snart dags för mat :)

Så långt borta men ändå så nära <3

Nu har jag pratat med min älskling i telefon :)
Ååå vad jag saknar honom! Men snart kommer han hem <3

Träningen i kväll var av modell lungare. Vi körde lite teknik, lite skott och sen lite smålagsspel. Mörkret lägger sig fort nu för tiden. Sista tjugo minuterna så var det lite svårt att se bollen.
Jag blev kallad till morrondagens a-lags match borta mot Smedby. Det ska bli skitskoj att få vara med igen :) Det är dags för tre pinnar i morron!

Annars så har jag inte så mycket för mig i morron. Det blir en morron power walk, sen ska jag ringa alfakassan och se om jag kan få lite cash (man måste ju göra vad man kan). Sen vid 15,15 så är det samling på boren för avfärd mot Norrköping. 

Spagettiarmar!!

Hej :)

Gymmet var sig nästan siglikt. De hade utökat med en sal med massor av konditionsmaskiner. Annars var det samma gamla vanliga. Men jag saknar ju nässjös gym! Det var så bra där. Det fanns mycket fria vikter, bänkar och bra maskiner. På actic fanns det fyra av varje maskin typ, men det fanns inte så många olika och välja på. plus att det känndes inte som det skulle :P
Men det jag saknade mest var ju Alex, han är bäst att träna med!
Vet ni? Han kommer hem på torsdag kväll :) I´m so happy :) Och på fredag ska vi nog ta ett gympas ihop, i cant wait!

Nu har jag ätit lunch. Det blev köttfärssås i dag igen :P Jag ska äta det i morron innan matchen med, men sen får det vara bra ett tag!
Jag har också ringt Marie angående den dan jag skulle jobbat för henne. Jag fick ju operationstid dagen innan, så det gick ju inte tyvärr.

Nu ska jag söka efter jobb, se vad den här veckan har att erbjuda. Den förra var ganska givande, så jag hoppas på en liknande vecka!

Mot gymmet :)

Morning!

Måndag igen. Alltid lika underbart..
Jag har varit ute på min power walk. Det var friskt och skönt som vanligt.
Nu har jag ätit frulle och bytt om till andra träninsgkläder nämligen gymkläderna :). Jag tänkte nämligen åka ner till acticgym i sporthallen och gymma nu på förmiddagen. Det ska bli skit kul :) Jag gymmade ju en gång i sommras med Alex och Niklas. Men innan dess så var april senaste gången jag satte min fot på ett gym. Jag tänkte köra överkropp i dag. Det ska bli så kul :)
I dag så passar jag på att inviga mitt nya mörklila träningslinne från Rönisch om jag fick i födelsedagspresent, det är så snyggt!
Nej de har ju öppet så det är väl bara att åka dit :)

I kväll börjar biggest loser kl 20 på 4an. Det måste manju bara se! Jag missar nog början tyvärr. (fotbollsträningen slutar 20) Men jag kommer spurta hem och bänka mig. Det vill jag inte missa!!

Burr

Nu håller jag på att halvt frysa ihjäl här hemma!
Det är iskallt i mitt rum! Jag har bett pappa dra igång värmen, annars så flyttar jag! Det är ett hot :P I natt sov jag i full mjukismundeing. Och ändå var det kallt. Det får bli ändring på det!

I morron tänkte jag passa på att utnyttja hya Nautilus (kommer inte i håg vad de heter) erbjudande om att man kan prova på att träna hos dem den här veckan. Så det ska jag göra. I morron blir det först en power walk på morronkvisten. Sen tänkte jag åka in ioch köra ett pass, det blir nog överkropp. Sen på kvällen är det fotbollsträning nere på boren. Troligtvis så blir det en lugnare träning, eftersom vi har matchas hårt nu och det är match på tisdag igen.

Nu ska jag se på sporten!

Det gick vår väg :)

Och jag frös inte en sekund :)

Det var inte alls kallt nere på boren i dag. Solen lyste till och från och det var nåt varmt i luften. Ganska behagligt faktiskt.
Och det bästa av allt var att det blev seger :) så himla skönt! Men det satt hårt åt, det såg länge ut som det skulle sluta 0-0. Men när det var 20-30 sekunder kvar så tryckte vi in en hörnretur :) Så gött så. Men det var tungt att sitta bredvid och titta. Jag ville bara in och hjälpa till och få vara med!!!
Nu har vi sju pinnar ner till närmsta motstådare. Tre matcher kvar. Nu gäller det brudar!!

Mamma ringde och medelade att Messi inte gick vidare till finalen. Men en semifinalplats är ju inte illa det. Tror det är snäppet bättre än förra året. bra bra :)



På g!

Nu har jag ätit lunch. Det blev Köttfärssås, mumms :)

Jag ska straxt åka mot boren. Jag funderar på vad man ska ha på sig. Det är ju alltid svinkallt när man ska kolla på fotboll! Det lär ju bli ganska kallt. Jag ska iaf ha på mig min nya stora halsduk från Gina, den ska väl hålla mig någolunda varm. Önska oss lycka till!

Bye!

Söndag

God förmiddag!

Solen lyser i dag igen, det är ju för underbart :)
Mamma och pappa kom hem långt efter jag gick och la mig igår och de åkte långt innan jag gick upp i morse. I dag är det Riksföl uppe på Strömsholm. Det är de allra bästa fölungarna i Sverige som är där och tävlar om vem som är den bästa/finaste/ duktigaste. Pappa är med för andra året i rad (Pappa har vunnit östergötlands bästa fölunge två år i rad). Så jag håller alla mina tummar för att det kommer gå bra för dem i dag.

Jag sitter här på sängkanten och surfar lite. Jag har varit ute på min power walk och jag har ätit frulle.
Jag är så sjukt sugen på att spela match i dag! Flera Borensbergare har skrivit statusuppdateringar på fb om hur de ska ta oss i dag. Så fan heller! I dag är det vi som går segrande!! Det ska jag vara med att se till, på ett eller annat sätt!

Sitter och funder på vad jag ska hitta på fram tills matchsamlingen. Men jag kommer inte på så mycket. Jag skulle ju kunna tvätta matchdressen, det behövs ju verkligen. 

Jaja det rer sig. Hörs senare!

En sen debut, men den kom!

Så då är jag äntligen hemma!

Jag började tvivla ett tag där när busschaffören låg mer på bromsen än på gasen..
Då var divaion 2 debuten avklarad. Och det gick väl okej. Inte så dåligt men det kan också bli bättre. Jag spelade de sista 20 minuterna som innermittfältare. Inte min favvoroll direkt, men det gick ändå ok.
Tyvärr så gick matchen inte riktigt som vi ville. Det blev förlust med 4-1. Men vio var på gång där och hade 3-2, men då blåste dommaren av för en felaktig offside. Och sen rann det åt andra hålet och blev 4-1 istället. Det var surt! Dommaren var ett skämt i dag. han hade ingen nivå alls. Folk kunde säga vad som hellst till han och han beydde sig inte. Han var så mesig och vågade inte ta bslut utan lyssnade mer på protesterande spelar. Värdelös var han!

På bussen hem så fick jag veta att jag inte ska vara med b-laget i morron :( Jag har ju taggat som fasen sen igår. Jag ska tydligen vara med a-laget på tisdag. Men jag ser inte varför jag inte kan vara med i morron?? Jag spelade ju bara en stund i dag, men men. Jag får finna mig idet.. Jag kommer vara där och heja på dem,lita på det!

Jag är alena i kväll. Det är jag och doggsen. Jag har ätit lite kvällis. Så blir det väl att slå mig ner framför tvn, självklart med datorn i knät :)

Trevlig kväll på er!

Match i dag!

Hellu :)

Jag är uppe vaken :) Jag har varit ute på en morronpromenad. Den blev av modellen lugnare i dag. Jag gav mig mest ut för att mjuka upp kroppen och gå av mig lite stelhet efter gårdagens match.

För i dag är det dags för ny match! Den här gången med A-laget. Vi ska ner till Jkpg och möta Mariebo. Jag hoppas att jag får speltid i dag, det skulle var skoj :) Jag är iaf laddad och det ska bli riktigt kul! Jag ska straxt gå ner och steka till lite kyckling. Det får bli en Kycklingsallad till lunch i dag. Jag tror jag äter den på bussen. Annars blir det så rysligt långt mellan mat och match.

Jag är väl hemma efter 19 i kväll. Det blir en lugn kväll framför tvn. Jag är alena här hemma så jag ska ha en egen liten myskväll :)


Önska mig/oss lycka till :)

------------------------------------------------ ?

Fy fan vad jag skämdes när domaren blåste av matchen i kväll!
Det var pinsamt, rent ut sagt, Vi var så fruktansvärt dåliga! Vi presterade på minus av vår förmåga. Vi kan inte ens skylla på att vi hade många skadade med osv. Vår inställning måste vara bvättre än så här! Fotboll ska vara roligt att spela. I dag var det bara jobbigt, pinsat och en börda.
Nej nu är det skärpning som gäller tjejer! Nu är det söndag som gäller!!

Nu har jag fyllt på med lite mat i systemet. Jag sitter och tittar på Kristallen. vi har u såklart inte 4n sport, så vi får höra på matchen på radion istället, men det är ganska okej det med.

Nu är det bara att tagga om inför morrondagens drabbning nere Jönköping. Då fan ska vi ha med oss en seger hem!



Tagg!

Här sitter/halvligger jag i sängen och taggar inför kvällens match. Jag hinkar vatten och laddar mentalt! Vilar lite gör jag med :)
Solen lyser förtillfället utanför mitt fönster, men jag tar inga risker. Jag har bett syrran att ta med en underställströja till mig. Det är säkert mycket kallare än vad det ser ut! Solen går ju ner sen med, och då kan det bli kallt.
Jag är lite sur på att jag inte fick tag i några tunna träningshandskar igår på stan. Men det får väl helt enkelt vänta, mina arma små händer..

Annars mina vänner så händer det inte mycket i min värld i dag. Jag kan sumera den med följande, facebook, vatten, spotify, vila. Ja, typ det :P

Lagat lite mat igen!

Aaaajjjj!
Jag slog precis i tån i trappsteget. Åååå det gör ont!

Nu har jag ätit lunch. Det blev köttfärssås. Det skulle inte blivit det egentligen, eftersom jag ska äta det innan matchen. men det fanns inte så mycket annat att tillgå, så då fick det bli det.
Jaghar gjort värsta grytan med köttfärssås. Så nu räcker det en stund :)

Just nu sitter jag och vätske laddar lite. Annars så är det ganska så lungt, kanske skulle ta och vila mig lite :)

I dag har jag börjat på en ullislista. När man väl ska åka sen så kommer manju aldrig ihåg vad man ska köpa, då måste man ha en lista. Vi ska åka när vi flyttat till götet sen.
Sen har jag börjat på en "vad ska jag köpa i usa" lista. Det gäller ju att spana in vad man ska sattsa på. Än så länge är den ganska tom. Victoria´s secret är iaf med :)
Det äller att vara ute i god tid :)


Fotboll för hela slanten!

Morning friends :)

I dag ringde klockan kvart i åtta, men jag var lite trött, så det fick bli en sov morron till fem i åtta :P Hehe sen gick jag upp och drog på mig myskläder och gav mig ut på en 40 miuters power walk. det var jätte härligt väder i dag. soligt och inte lika kallt som igår. Det gäller att passa på att njuta av solen, snart är den borta!

Nu ar jag duschat, ätit frulle och fixat lite. Spotify rullar för fulla muggar i mina högtalare. Jag la till en massa nya låtar i gå,r och det är verkligen bra låtar som man blir pepp av :)

I dag drar en riktig fotbollshelg igång. I kväll har vi match borta mot Vadstena. Jag är så sjukt laddad, taggad på G, ja kalla det vad ni vill. Det är bara seger som gäller i kväll!
I går när ja kom hem från träningen så fick jag ett sms från vår lagledare i a-laget. Hon frågade om jag vill med och spela på lördag. Och det är klart jag vill :) Jag blev asglad. Så i morron bär det av ner till Jönköping för en fight mot Mariebo.
Och på söndag har vi ännu en viktig match med b-laget. Vi möter Borensberg hemma. Där spelar många som jag lirade med i Klockrike, dem ska vi så! Vi sk ha med oss 6 pinnar efter den här helgen med b-laget! 
Fan jag är laddad alltså :)

Nu ska jag gå och ta upp köttfärs som jag ska göra köttfärssås på. Bästa matchtaggarmaten!

Vart är värmen??

Usch i dag var det riktigt kallt och träna i kväll! Vi hade en ganska "still" träning, så det blev lite kallt.
Nu sitter jag iaf hemma inne i värmen, nej nu överdriver jag, det är inte så varmt som jag skulle önska här inne :P Men jag ska nog snart krypa ner under täcket och värma upp mig lite :)

I morron är har jag inte en sak på schemat. Det ska bli en morron power walk men den är det är blankt fram tills 16. För vid 16 är det samling nere på boren. Vi ska spela match borta i Vadstena mot Vadstena. Matchen börjar halv sex. Jag fick inget rakt svar om hur många eller vika som ska vara med i morron, Men förhoppningsvis så är vi fler än i söndags.
Men det känns ganska skönt att ha det lite lungt. Jag har ju varit i gasen hela veckan.

Alex är på pubbrunda med grabbarba i Götet i kväll. Jag är så glad att han har folk som han känner där nere, och kan hitta på skojiga saker med :) Annars så skulle det ju vara för tråkigt. I love him!

20/9= The O day

Spotify is the shit!

Ve ni vad :) ????
Jo Jag har fått operationstid för min högra vad :) Den 20/9 är det dags. Tiden vet jag inte för ens några dagar innan.  Det känns riktigt bra att ha en tid att jobba emot igen. Nu kan man planra, gött!!!

Jag har en jobbtid fagen efter i fågelsta skola. Men den får jag nog tacka nej till. Jag var inte fit for fight dagen efter sist, så så kan jag nog inte räkna med det nu. Lite synd, jag vill/behöver ju ha csch!

Men det positiva är att jag kan vara med i alla resterande matcher (utom en, den sista) med boren den här säsongen :) Det känns riktigt gött!

En annan lite tråkig sak är ju att jag blir ju inte så mycket att räkna med när vi flyttar. Jag kommer ju inte kunan gå och har en krycka i vardera näve. Men jag får va arbetsledare och ta rollen och bossa lite, jag gillar nog den rollen :) Hehe, nej men det känns al sådär, men jag får bidra på annat sätt, trevligt humör, ett stärkande leende och uppmuntrade ord :)

Nej jag är så glad som ma kan bli! Men samtidigt känns det lite surt, för det hartagit ett tag att träna upp mig, och det har varit jobbigt bitvis. Men nu kommer det en lång försäsong, och då kan jag träna med ett lag och då kommer det säkert gå lite lättare.

Men fasen vad krut jag kommer ha i benen när jag är färdig :D



En inte så katig tjeja :P

Saker från stan :)

Oj oj oj vad det kan hända saker på en förmiddag! Del 1:

Nu är jag hemkommen från stan. Den nya färgningen blev jättebra, så nu ser man inga ränder mer. Hon färgade också i benan lite bättre. Så jag är jätte nöjd :)
När jag var färdig hos frisören så gick jag några timmar på stan. Och jag hittade några fynd.

Jag hittade den här stikade tubsjalen. Jätte mysig 99 kr



En längre svart halvgenomskinlig blus 199 kr



Sen var jag inne på Kicks och köpte:
Beigenagelack 25 kr
Nagelfil 35 kr
Glansdroppar 80 kr
På Accent köpte jag ett par örhängen. de kostade 35 kr



Sist men inte minst så hittade jag den här otroligt snygga klockan på Ur & Penn. 298 kr, vilket kap :)
Det som lyser rosa i klockan är reflektionen av min kamera, den är rosa, inte klockan.

Jag skulle ju lämna tillbaka löpartröjan som jag köpte tillsammans med löpartightsen på intersport i dag. Men då blev byxorna så dyra (eftersom jag hade köpt dem i ett sett) Så då fick allt åka tillbaka. Så får jag leta efter nåt annat istället.

jag passar på att slänga upp min dagens när jag ändå håller på.



Jeans från Kilah
Tröja Cubus
Sjal från Thailand
Aemband Thomas Sabo

Mot stan!

God morron!

I dag var ag uppe ed tuppen (fem i halv åtta) för att gå min morron power walk. Solen sken så härligt, men det var ju kallt, bara 7 grader! Usch och fy!

Nu har jag ätit frulle och jag håller på och fixar i ordningmig. Jag ska ju vara hos frisören vid 10. Gud vad skönt det ska bli och få ordning på randen, det är inte snyggt alltså.
Sen tänkte jag ta en vända på stan. Det var längesen jag var på stran själv. Jag tycker det är ganska skönt att gå och strosa lite för mig själv med mina egna tankar :)
I dag ska jag införskaffa ett par ridvantar. Det börjar bli kallt om händerna nu när jag är ute och går, plus att de är bra och ha när man spelar match och man fryser lite om händerna.

Vi hörs när jag kommer hem från stan.

2 av 2!

Jag kan glatt meddela att även muffinsen gick hem :) (även i min mage :P) De var kanske en aning "kladdiga", men förövrigt mycket goda.

Jag väntar fortfarande på att min älskling ska ringa. När ringer du??? Hallå? Vad ensamen jag blev..

I morron ska jag till stan på förmiddagen. Jag ska till frissan och fixa "linjen" i luggen. Sen ska jag be dem färga närmare hårbotten i benan, jag är inte riktigt nöjd där.
Sen ska jag till Intersport och byta tröjan. Jag ska också byta mina löpartights. Reflexen i adidasmärket har lossnat efter endast två gånger, och det tycker inte jag är okej!
På kvällen har vi äntliugen träning igen :) Mitt lår känns bra, så jag hoppas att jag kan köra förfullt.

Natt på er

Carina carina!!

Så där ja.
Mammas gäster är här och vi har spenderat den senaste en och en halvtimman med att prata och äta. Jag joinade dem vid middagsbordet. Jag var hungrig och de är ett trevligt sällskap :)
Maten togs emot väldigt bra och alla tyckte att drt var jätte gott :) Pjuh del 1 av två ät avklarad och godkänd. Nu är det bara muffinsen kvar. Glasyren har stelnat en aning och är nu mera ett lite hårdare täcke ala mazzarin. Men det ser fortfarande riktigt bra ut :)

Nu har jag smitit iväg en stund. Jag väntar på att Alex ska ringa. Jag saknar verkligen honom lite extra i dag! Önskar han vore är hos mig, så han kunde värma mig och jag kunde pussa på honom :)

Just det. Dagens tråkiga nyhet är att vår kära Carina (bilen) har fått sin dödsdom av Arne (grym på bilar). Han tittade på mig och frågade lite försiktigt "du ska inte ta bilen när du åker och hälsar på Alex i Göteborg va?" Jag svarade lite försiktigt "jo, det hade jag kanske tänkt" Han sa då "Carinan mår nog bäst om den håller sig inom Motala kommuns gränser".
Där kom det, det är nära nu. Stackars Carinan, men hon håller ut en stund till, jag vet det. Jag litar på dig Carina!

The hills

Så då har jag äntligen sett de sista avsnitten av the hills!
Jag hittade en sida att strema ifrån av en slump. Fasen vad jag har letat i sommar och inte hittat nån. Men nu så. Men jag blev lite besviken, det var ett ganska tråkigt slut. Fast avsnitten har ju blivit lite sämre för varje säsong. Men men nu har jag sett dem iaf.

Nu väntar jag på att det ska komma nya avsnitt av keeping up with the K-sisters :P (jobbigt ord att stava) Det blir perfekt att titta på när jag har opererat min högra vad!

Nej nu vill vistt mamma ha hjälp med något

Små söta muffins

Nu har jag spenderat de tre senaste timmarna i köket!
Jag har bakat en kaebabbpaj till mamma. Den blev jättefin. Jag hoppas att den smakar lika bra som den ser ut!
Sen har jag exprimenterat lite med en glasyr till mina muffins som jag bakade igår. Det blev en glasyr på vatten, floursocker och röd karamellfärg. Och jag tror faktiskt att den blev ganska bra. De är ju otroligt söt, så jag försökte vara sparsam med den. Dumlemuffinsen skönk ihop lite mer, så det är lite mer glasyr på dem. Så dem får man väl undvika omman är känslig för socker.
Mamma ska sina tjejkompisar på middag i kväll. Det är därför jag har slavat i köket :P






Fina va :) Jag är nöjd!

I dag hittade jag ett till jobb som jag sökte. Jag håller tummarna!

Nej nu ska jag väl städa undan det sista, så det blir kväller nångång :)

1/9

Morron!

I dag vaknade jag av mig själv vid 7!! Hallå min klocka var ju ställd på tio över åtta. Men jag drog mig fram tills halv åtta (man kan väl inte gå upp sju på en "ledig" dag)
Jag drog på mig mysklkäder och gick en power walk. I dag tog jag en annan säng, gött med lite omväxling.
Nu har jag ätit frulle och borstat gaddarna. Jag väntar på att få hoppa in i duschen. Men pappa håller på med elementen och har stängt av vattnet, så jag får vänta ett tag till.

I adg är det på riktigt en månad kvar tills jag får flytta till Göteborg. Fyra låånga veckor. Förhoppningsvis så kan jag fylla dem med massor med power walks, promenader, fotboll, gymträning, jobbsökande, operation av min högra vad och träffa lite kompisar. Då ska nog tiden gå fort :) Sen ska jag ju ner och hälsa på Alex och kommer ju hem hit med :)

Boren fick tyvärr stryk igår i cupfinalen. Men det var nära. Det stod 3-3 efter full tid och sen avgjordes det på straffar. Surt som satan. Men de tar revanch när de möter dem i serien om några veckor!

Tid för skönhet!

RSS 2.0