Vi har lite att göra i helgen :)

Då var det packat poch klart!

Jag har i princip bokat av allt på min packlistra, men än finns det gluggar att fylla, frågan är bara med vad? Jag känner mig ganska nöjd med min packning. Jag har komponerat och planerat vad som passar med vad och det har minimerat antalet plagg. Det ända stället där det falerar, är vad jag ska ha på mig på påskafton, så där har ja slängt med lite av varje.. Ja ja vi får se hur det blir, jag kanske till och med får för mig att ta dän ett par palgg :P??

Planerna för helgen är följande:
I morron ska jag klippa och färga håret vi 11.45. Innan dess så tänkte vi försöka hinna med att besöka mamma på jobbet. Sen efter frisören så tänkte alex och jag nog ta en lunch på stan. kvällen ska vi spendera hemma hos marie. Framåt småtimmarna så ska vi skjutsa hem mamma och pappa från deras påskfirande.

Fredagen kan bli lite stressig, tror jag. Jag tänkte hinna med att spring kanalbaknen på förmiddagen. Klockan 13 är vi bjudna på påsklunch hos alex mormor och morfar, det blir en tidig morron med andra ord. Sen lite senare på eftermiddagen ska jag eventuellt fika med lisa, om nu stan är öppen?? Sen sover vi hos alex.

På lördag ska vi till stan och titta lite. Alex har en massa presentkort och jag har ett på mq. Sen är det bara att tagga party :) Gud jag har inte varit ute sen annandagen :/
Söndagen ska ägnas åt att göra ingenting, jag hoppas på en riktig slappar dag :)
Sen ska vi träffa alla våra mor och far föraäldrar. Och alex ska bygga en dator åt hans pappa.

Shit vad vi var uppbokade! (märkte jag nu) Men det stör mig inte. Jag gillar att veta vad jag ska göra. Jag gillar ju att planera :)

Nu har jag tusen små saker som ska fixas. Och jag har säker glömt hälften.....

Lite av varje

Jag är nästan klar med engelskan:) Ska bara kolla över det så gramatik och stavning är korrekt. Så nu har jag bara presentationen av mig själv. Jag måste skissa på ett manus och det tänkte jag se om jag har tid med i helgen, annars så tar jag det på tisdag. Gött att bli av med hälften av uppgiften :)

Nu har jag förberätt lite inför kvällens mat. Det ska bli tacos. Vi tänkte äta efter träningen, så jag har dukat och tagit fram skålar och grejer så vi bara kan laga till det när vi kommer hem. Det var sjukt längesen vi åt tacos, det ska bli smaskens :)

Jag har (äntligen) fått bekräftat att mitt gymkort på friskvårdshuset är uppsagt. Självklart fick jag ringa och fråga.. Suck... Hon hade glömt bort mig, men det skulle vara uppsagt nu iaf.. 

Jag har ett klädproblem! Jaa vet inte vad jag ska ha på mig på påskafton??? Vi ska ut och ja det var typ år och dar sedan jag var ute. Och det känns som allt i garderoben är tråkigt... Vi åker ju hem i morron, men jag får väl göra som vanligt ta med mig lite av varje och sen välja... Hanna jag kommer och spanar in vad du har i din garderob :)

Om en timma är det träning :)

Work work work work

Jag måste säga att jag är ganska nöjd med min onsdag så här långt!

Jag började på gymmet och det blev en timma på spinningcykeln i högt tempo. Det är så skönt att känna svetten bara pumpa ut, det är dock mindre skönt att jag nu två gånger i rad glömt ta med en hannduk att torka bort det med :/ I dag var det en massa pesionärer där igen, och jisse svad de kacklar. Men de är lite gulliga när de sitter där på sina maskiner och tror de använder maskinen rätt fast de i själva verket gör hel fel :P hihi.

När jag kom hem frächade jag till mig och sen satt jag mig ner och började skriva på min eneglska uppgigt. Jag har faktiskt kommit ganska långt :) Jag ska ju skriva ett söka jobb brev på engelska och det ska vara väldigt formelt. Och det är knivigt. Jag har en lista med allt som ska vara med och det är massor! Sen så kommer varje moment bedömmas och få poäng. Jag är lite orolig för gramatiken och stavningen, vilket jag inte är så duktig på men jag ska be alex kolla igenom det åt mig. Alla söker samma jobb och det jobbet ska man ha ganska mycket utbildning och erfarenhet på, så vi ska ljuga lite och säga att vi har e kvalifikationer som krävs. Och det gör det också lite knivigt, man vill ju inte sväva ut för mycket..

Nu ska jag fortsätta med eneglskan. Förhoppningsvis så är jag nästa klar med den i dag, så kan jag ta resten på måndag/tisdag när vi kommer hem från motala.



Dymmelonsdag

Go morron go morron!

Jag har sovit som en stock i natt. JAg är verkligen inta van vid att g upp tidigt och sen vara i skolan en hel lång dag. Men vad skjutan jag behöver inte vänja mig, jag ska ju mest arbeta hemifrån :P

Nu har jag fått i mig frukost och ska straxt åka till gymmet och köra dagens första pass. Det blir antingen cykel eller ett pass på löpbandet.

Sen måste jag hem och börja jobba med min engelska läxa :P Det tar nog en bra stund..
Sen så ska jag börja på min packlista, jag ligger efter.. Jag har helt enkelt inte hunnit med:( Men det kan jag fixa i kväll. Sen när alex kommer hem så åker vi till gymmet igen och kör ett benpass, veckans roligaste och tyngsta :)

Jag köpte löparstrumpor från seger på intersport igår. De ska tydligen vara riktigt riktigt bra.

Så nu ska ja förhoppningsvis slippa skoskav :)


Dinner :)

Vilken middag jag svängde ihop i kväll :) Jag körde falukorv som bas, sen slängde jag på kajsa varg vis i ditt och datt och det smakade bara sååå gott :)

Mätt och belåten ger jag mig snart av till träningen. Men än är det ett tag kvar, jag ska inte vara där förrens åtta. Undrar vad som står på programmet i dag?? Målvakter på träningen borde inebära någon form av avslutsövning :) Man kan ju hoppas.

Nu ska jag ladda upp med lite biggest loser :)

Nu är jag trötter..

God eftermiddag!

Vilken lång dag det har varit. Förmiddagen kändes som tre år istället för tre timmar. Eftermiddagspasset gick mycket fortare. Jag sov som en stock på tåget hem, det var underbart :)
Men introduktionerna var hyffsat tydliga. Så nu bvet vi vad vi har att göra. Och i engelskan så är det mycket mycket. det börjar med inlämning av ett jobbrev redan nästa tisdag och det är värt 30 pinnar av 120 pinnar. Så ganska så stort på så kort tid. Sen ska vi spela in en presentation av oss själva på 5 min och skicka in den till henne. Pjuhu jag sätter högsta fart i morron :)

Nu ska jag straxt åka och hämta alex vid tåget. Jag ska passa på att byta mina löparstrumpor jag köpte igår, de var för stora.


tisdag!

Morning!

I dag ringde klockan vid 06.00! Shit det kändes tidigt.. Det är kallt utanför fönstret, 3 minus?? Vad hände med våren??

Snart bär det av till jkpg och ihh. Men först så måste jag punga ut 800 kr för ett tågkort.. Så sura pengar. Aja, jag hinner inte blogga under dagen, då jag inte har tillgång till nån dator. Så vi hörs igen i eftermiddag, när jag kommer hem :)

Jag är taggad inför dagen, jag är spänd på att se hur projektet kommer se ut i flödesekonomikursen. Sen ska det bli väldigt skoj att träffa mina buddies igen :)

Have a nice day my amigos :)

Summa summarum = En asbra dag :)

Hellu hellu!!

Det är svenska hollywoodfruar på trean just nu. Veckan inleds på topp med andra ord :) Jag hoppas verkligen att ni sitter bänkade!

Dagens andra träningspass blev ju som sagt styrketräning. Jag körde knäböj och sen fokuserade jag på överkroppen. Jag kände när jag körde knäböj att benen var lite sega, men det släppte lite ju längre jag körde.
I morron så blir det ett pass och det är fotboll, och det kommer mina ben gilla :)

I morron så är det omstart på skolan. Jag ska vara där klockan 9.00. första ämnet är affärsengelska och sen vid 13.00 är det flödesekonomi. Flödesekonomin är den kursen som jag enbart ska göra projektarbetet i.
Lektionen ska vara fram till 15, men det brukar aldrig ta så lång tid. Så förhoppningsvis så är jag hemma vi den tiden :)
I morron är det också hög tid att börja fundera på vad som ska med hem över helgen. Vi ska ju vara hemma i 4 eventuellt 5 dagar. Blir nog en väska av modell större den här gången :P hehe nevars men man har ju ett entourage med grejer som alltid åker med :P

Tillbaka till tvn :)

News!!!

Det blev både bra och mindre bra nyheter.

Den bästa nyheten är att det blir operation. Det är 100 % säkert. Men det blir bara vänster?? De börjar med den iaf. Men jag förklarade återigen att det är samma problem med högern, och docktrorn sa att, är den högra inte bra när den vänstra är opererad och fungerar igen, så skulle de ta dem med. They better!!

Så nu är det bara att vänta på tid... Han kunde inte säga när. Han lunde typ inte säga ett skit, tidsmässigt. Men han skulle försöka att få till det så snart som möjligt. Och det är ju bra iaf. han sa "bara för att du är så trevlig, så kan jag inte flytta upp dig, tyvärr" Skit :P

Jag kommer bo vid brevinkastet! Och be till gud för en operationstid inom en och en halv månad!! Be med mig!!

Starxt ska vi i väg till gymmet. På programmet så står det styrketräning med laget, typ knäböj och sådant. Det ska bli skönt.
Jag syndade lite när jag var på sjukhuset. Det har blivit en liten tradition att jag unnar mig nåt chokladigt när jag varit hos docktorn :P Det är ju lite synd om mig faktiskt.. :) hihi

Jag hittade typ sjutusen stavfel i den här texten, men jag tror att jag lyckats rätta till alla...

En dagens!

Sist vi var hemma så fick jag med mig en påskpresent från mamma. Men jag fick inte öppna den förrens en vecka innan påsk. Så i lördags när mamma och co var här så öppnade jag den. Och i paketet låg den här :)

En påsk tupp :) Man behöver ju inte bara ha den på påsken, den är ju inte så "påskig" så den funkar ju året runt. Jag gillar den, den är skitsnygg :) Tack mammsen :)

 

Tänkte slänga in en bild på dagens outfit. Så här ser den ut.

 

 

Tunika från mq

Skärp från Åhlens

Leggings från monki

Klocka från klockmäster

Örhängen från gina tricot


En härlig start på veckan!

God middag!

Vilken start på måndagen! jag har hunnit med en timma på cykeln på gymmet. Jag har hunnit med att handla, äta lunch (den var förövrigt skit god!!), jag har duschat och fixat i ordning mig. Sen har jag beställt en kursbok, som överaskade mig med att var billig :) woohoo.

Nu sitter jag och laddar upp inför mötet med ortopeden i eftermiddag. Jag är skit nervös! Jag har ingen aning om det kommer bli operation eller inte. Tänk om min nya ortoped inta tar mig på allvar som min förra gjorde? Tänk om han tycker det är "onödigt" och tycker att vila är bättre. Eller det värsta av allt han har en sån där syn på tjejer som idrottar att de ska ta det lugnare och att det är sånt man får stå ut med (vet om en kompis som mötte den attityden från en läkare). Nej usch nu skrämmer jag upp mig... Så jag bara hoppas att det är en snäll docktor som lysnar på mig och vill hjälpa mig!

Nu ska jag fixa med lite små saker och måsten. Blandannat så måste jag komma på vad vi ska äta innan träningen i kväll. Det måste vara snabbt att tillaga och gå fort att äta. Det lutar lite åt bacon och äggröra, det är gott och går fort :) Måste försöka reda ut sommarjobbsröran. Hur jag nog ska tackla det... Tycker inte om sånna måsten..


Veckoplanering

Morning :)

Jag var sjukt trött när jag vaknade i dag, men det gick snabbt över när jag väl kom upp :)
Nu har jag ätit en god frukost och ska väl klä på mig lite kläder.
dagens stopp blir först på gymmet. Det blir en tiimma på spinningcykeln. Sen ska jag till ica och handla mat. Efter det så ska jag hem och äta, ta hand om lite måsten, ta det lite lugnt och sen fixa i ordning mig inför mitt besök hos ortopenden :) Jag ska vara där halv fyra, spännande!! Sen måste jag snabba mig hem och äta lite mat och svira om inför gymträning med laget. Sen tar jag kväller.

I dag så börjar som sagt en riktig rolig vecka :) Den är fullspäckad med to doos och roligheter. Här kommer en översikt:

Måndag:
Gymmet: kondition
Handla
Beställa böcker till kurserna
Till ortopeden :)
Gymmet: styrketräning med laget

Tisdag:
Skolan: Introduktion av de nya kurserna
Fotbollsträning

Onsdag:
Gymmet: kondition
Packa
Gymmet: Styrketräning med alex

Torsdag:

Åka hem
Till frisören 11:45 i Motala

Fredag:
Löpa kanalbanken
Umgås med alla nära och kära :)

Lördag:
Till stan
Försöka få till någon from av träning
Utgång på kvällen :)

Söndag:
En skön dagen efter dag :)

Nu när jag är hemma så ska lisa och jag äntligen träffas och ta en fika:) Det ser jag fram emot!!

Då kickar jag i gång min dag :)

Over and out

Nu säger jag god natt!

Jag sitter i soffan och gäspar bredare än mummen klarar av. Så jag tror det är dag satt gå mot sängen. Är lite sugen på att se sporten, men just nu lockar vår underbart sköna säng och några avsnitt scrubs mer! Vem är det jag försöker övertala här egentligen?? :P Klart jag väljer sängen :)

I morron börjar en väldigt spännande vecka som bara innehåller roliga saker :) Men det tar vi i morron :)

God natt mina kära bloggläsare :)

Fördomar.. jag?? Nej absolut inte...

Man vet att man bor i nässjö när....

Sånna här lappar ligger i brevlådan..

Anniversery!

Då var vi hemma från gymmet. Och det känns som söndagen börjar på allvar nu! Söndagar ska vara slappa och sköna och för en gångkull så kan vi ta det lugnt och det ska vi göra :) Mån måste passa på att njuta när man kan!

På gymmet sprang jag på löpbandet i 45 min. Jag sprang på 8an och det var en sådär behaglig men ändå lagom takt. Jag fick ju ett sjukt stort skoskav när jag sprang i fredags, men det hade lagt sig tills i morse. men det kom tillbaka nu när jag sprang igen. Jag ska åka förbi intersport i morron och se om det finns några bättre strumpor, som inte korvar sig och sitter på plats. Det var en skön träning iaf :) Nu kan jag känna mig nöjd med dagens träningsdos.

Alex sitter klistrad vid sitt "dataspel" han är lite sur på en kompis som har högre rank än honom. Så nu måste han spela i fatt :P Hehe han är så gullig :) Nyss så kläckte han ur sig "Fan vad jag hatar att bli knivad" Hur gammal är min pojkvän nu igen??

Dagens notis: Alex och jag firar 5 år och 10 månader i dag <3

Sommartid = Första tävlingsmatchen :)

Helloj :)

Vad händer denna söndag??

Jag är nyss hemkommen från skogsvallen. I dag spelade vi säsomngens första tävlingsmatch. Vi gick in i smålandscuppen (tre byten, linjemän mm), fotboll på riktigt alltså. Och det gick rikitgt bra. Vi mötte rödsle, som vi förövrigt fick stor pisk mot i serien förra året. De gjorde typ över 100 mål i div tre förra året, så de ligger i tvåan i år. Iaf vi spelade skit bra och gav dem inte några ytor alls. Och vi skapade många farliga chanser men bollen gick inte in... Det var 0-0 fram tills 80 minuten, då får de in 0-1 och sen kom 0-2 av bara farten. Men jag tror inte att det är någon som deppar så hårt, vi har myckat att vara riktigt nöjda med!
Jag fick börja på bänken, tror inte mina vader hade hållt för 90. Jag kom in med 20-25 kvar. Och jag är nöjd med det jag prestearade, det gick mycket bättre under de här tjugo än under hela förra matchen jag spelade när vi mötte boren. Jag tar myrsteg framåt :P
Jag fick världens bästa massage av en i lagets pappa :) Han hade nån riktigt grym salva som jag bara måste köpa mig en av :P

Nu ska jag pilla i mig lite mat. Sen ska jag med alex till gymmet i eftermiddag. Tänkte springa av mig på löpbandet och sen cykla lite. Men först ska det chillas mycket :)

Dinner and a ??

Det är lördgagskväll och vi har precis avnjutit detta



Det blev räkor i vitlöksolja, med  en sallad bestående av isberg, gurka, feta och avokado, och till det två knäckemackor. Det blev riktigt gott :)
Som middagsunderhållning blev det scrubs. Men nu är klockan åtta och det finns absolut inget att se på tvn. Och vi har inget kul på datorn. Så vad göör man??? Jag är öppen för förslag!
Kom med förslag!!!! Mer scrubs??

Dagens!



Så här ser jag ut i dag :)
Tröja med paljetter från hm.
Vitt linne från jc
Svarta tights från gina tricot
Brun klocka från klockmäster
Armband från mq

En toppen dag :)

Tjoho everybody :)

Vad gör ni?
Jag har precis slagit mig ner i soffan. Mamma, pappa , morfar och mormor åkte hem för en stund sen.

De kom hit vid tjugo i tio. Pappa var kaffesugen, så vi började med att fika. Jag vet inte riktigt hur jag kunde glömma en sån fundamental sak som fikabröd?? Jag är ju uppvuxen med pappa :P Men som tur var hade jag två choklad/dumle muffins och en bit choklad/hallontårta i frysen. Så vi kunde pussla lite. Och jag tror faktiskt alla blev nöjda :)

Efter fikat så åkte vi till rusta och öb. Pappa behövde en pump och mamma och mormor ville gå till rusta. De gjorde några fynd, så de var nog nöjda med det :)

Vi (jag) blev hungrig så vi åkte hemmåt. Mormor hade förberätt två stycken lergrytekycklingar. Sen hade mamma och pappa med sig resten (potatis, sallad, ja rubbet :)) Så det ända vi behövde behövde göra var att skala potatis, fixa sallad och sen gjorde mormor sås. Och det blev den godaste måltiden jag ätit på länge :) I love lergryte kyckling <3. Jag har världens bästa mormor, morfar, mamma och pappa :)

Sen så fixade och trixade mormor, mamma och jag med ett litet projekt som de hade med sig. De var på trädgårdsmässan förra helgen och där hade de köpt några "gummi"liknande kulor som sväller ca 200 gånger sin egen storlek. De var typ bara några milimeter stora när de var torra efter de hade svällt så var de ca 1,5 - 2 cm. Det fiffiga med dem är att när man inte vill ha dem mer så låter man bara dem torka, så krymper de igen. De hade köpt tre färger, mörk grön, ljus grön och genomskinliga. Mormor köpte gula rosor och en ljuslyckta och sen gjorde vi ett arangemang med dem. Så här snyggt blev det.

 

 

Fin va :) Min mormor kan hon :)



Vi hade ju tur med vädret också! Inget regn i sikte. Solen kom fram en stund och det var riktigt skönt väder. Jag invigde min skinnjacka för säsongen. Nice :)

Besök time :D

Morning :D

I dag kommer det bli en väldigt rolig dag :)
Mamma, pappa, mormor och morfar är på väg hit :) Vi ska umgås och äta gott hela dagen. Jag ligger lite efter i , så det får bli ett kortis inlägg.
Jag har saknat dem så mycket och det ska bli riktigt kul att träffa dem igen :)

Och solen lyser också, det ser lovande ut. Det skulle ju hellregna hela dagen. Väderprognosen lovar dock regn framåt eftermiddagen..

Que?

What the hell!!!

Vad hände med solsidan??? Jag ville ju se det!
Var det sista avsnitet föraa veckan??? Kommer det tillbaka nästa vecka???

Det får bli ett avsnitt scrubs till då :)

Fredagsmys :)

Vilken middag!

Det var underbar! Vi tog fram grillen och grillade fläskkotletter, så sommrigt :) Självklart är de från varv. De blev super goda! Till det hade jag sallad, gurka, fetaost, avocado, örtagårdsdressing och beasås. O så gott!

Nu ska vi se lets dance finalen. Jag tycker inte den är så intressant i år. Jag hejade ju på sauk och malin och de är ju inte kvar. Men ser den gör jag ändå. Sen kommer ju solsidan, den är nog min favvoserie efter scrubs.

Här kommer pics på mina nya shorts från nike.




Det fick bli en med och utan blixt. Nikemärket ville inte fastna med blixt. Men färgen sser ut som på bilden med blixt. Visst är de läckra :) 190 kr på intersport.
Ni får tänka bort de fula blåmärken som jag har på låret. Fick tre dobbar där. Tror jag ådrog mig dem i lördags när vi mötte boren. Har dock ingen anining om när??

I´ts hard work my friends!

Äntligen hemma!

Det blev en lång sväng med först en tur på stan, sen träning och sen en sväng till rusta.
Men vi började på stan. Jag provade bhar på lindex, men jag hade ingen inspiration och det fanns inga snygga bhar. Så jag la ner det. Vi gick vidare till intersport, där jag hittade de absolut sötaste par shorts jag någonsin sett! Det var ett par rosa shorts från nike, modell kortare. Aaa det var så fina, plus att de var på rea :) Så de fick följa med mig hem :) Jag kommer bo i dem i sommar :) Bild kommer senare!
Efter det så gick vi förbi apoteket, jag behövde en deodorant. Jag brukar använda en från vichy, bra grejer.

Sen åkte vi till gymmet. I dag blev det 15 min hård uppvärmning på cykel. Sen körde vi ett axel, rygg och armpass. Och det var tungt kan jag lova! Men o så gött :)

Efter gymmet så åkte vi till rusta och willys. På rusta köpte vi hudkräm, tvål,  schampo och balsam till alex och sen hushållspapper. Bara roliga saker alltså... Vi stack in på willys en snabbis och kollade in deras laktosfria sortiment, men det var väldigt tunnt.

Nu börjar jag bli lite småhungrig. Men än är det inte dags för mat, så jag får försöka stilla hungern med något litet och mättande.

Nej, jag har några situps kvar att göra!

Lunch time

Nu är tvätten avklarad :) Och vi har ätit lunch.

I dag bå blev det en måatlåda med köttfärsgojs med bacon, fraiche, grädde och kryddor. Till det en sallad med isberg, gurka, feta och advokado. Gott gott :)

Nu ska vi svira om till träningskläder och sen åka ner till stan. Sen blir det träning :)

Min gmail säger att det ösregnar här. Den har fel fel, här skiner ju solen :)




Fredag! Jag älskar dig!!!

God trevlig underbar förmiddag :D

Jag är på strålande humör i dag! Jag strålar i kapp med solen :P Hehe.
Vi har startat morronen med att tvätta. De sista maskinerna ligger nu i, och vi ska straxt ner och plocka upp dem. Fatta att det är 11 grader ute i dag! Vi kan ha balkongdörren öppen utan att frysa :)

När vi är färdiga med tvätten så ska vi ta oss an en liten upputsning av vår lägenhet. Vi behöver damma och gå över med dammsugaren i nför i morron då vi får gäster :)

Sen efter lunch så ska vi åka till stan. Jag ska köpa en nydeo och alex skule köpa något på appoteket. Sen ska vi förbi lindex, jag måste ha en ny bh. Och sen skule vi förbi intersport och kolla på träningskläder. Sen åker vi vidare till gymmet :)




I´ts a perfect day!!!


Nja..

Nehe, träningen gick ju inte alls som jag hade tänkt mig...

Jag ådrog mig ett gigantist skavsår när jag sprang på löpbandet i förmiddags. Min strumpa hade lagt sig på tvären och jag orkade inte stana och fixa till det, så det blev världens blåsa. Så det gick inte bra att springa. så det blev en massa styrkeövningar istället..
Jaja nya tag i morron :)

Appropå i morron så börjar dagen tidigt med tvättning (7-12) Sen ska alex och jag till gymmet. Funderar på om vi skulle åka fröbi stan, jag behöver en ny deodorant och en hudkräm, skulle vilja åka förbi lindex med :) Sen på kvällen så ska vi ha fredagsmys, big time!! Det blev ju inget mys förra helgen så i morron ska vi ta igen det :) det kommer bli en underbar dag :D

Nu blir det scrubs :)

Fusball!

Aaaa vad slapp jag har varit i eftermiddag!

Jag har inte gjort ett skvatt. Bara legat i soffan och kollat på scrubs. Jag får alltid dåligt samvete när jag inte gör något, men sen brukar jag tänka att ibland så får man faktiskt ta det lugnt. Jag har ju pluggat intensivt i flera veckor nu, så jag förtjänar att vara lite slapp :)

Nu ska jag straxt svira om inför fotbollsträningen. Hoppas på en jobbigt rolig träning i kväll eller kanske en roligt jobbig?
Jag gillar verkligen att det fortfarande är ljust ute :) I dag kanske man kan skippa nåt plagg eller två?


Har ni ätit några våfflor än?? :)

Årets upplaga!

Japp då har vi invigt våffeldagen!

Det blev lite annorlunda våfflor i år. Eftersom jag numera är laktosintolerant och också äter en lågkolhydratkost, så fick vi leta efter att recept som passade den mallen. Lösningen blev våfflor på mandelmjöl (mixade sötmandlar), ägg, grädde och smör.
Ja, det smakade helt ok .Men det kan göras mycket godare med en skvätt vaniljsocker och att man mixar mjölet lite extra. Men det blev våfflor av det, om än med en liten annorlunda smak :) Fina blev de iaf :)


Fina va :) Frasigheten uteblev dock.



Gjorada med kärlek ska de vara!

Våffeldagen :)

Morron kids :)

Jag och alex tog en underbar sovmorron till nio i dag :) Vi startade daegen med fukost i vardagsrummet framför scrubs :)
Nu har jag dragt på mig träningskläderna, dags att åka ner till gymmet för dagens första träningspass. Det gäller ju att passa på, man vet ju aldrig när det blir opertion :P

På vägen hem ska jag plocka upp lite ingridienser till våra våfflor, det är ju våffeldagen i dag :) Det blir dock lite annorlunda våfflor i år. På vilket vis får ni se senare.

Nu på morronen ha vi sorterat ekonomin. Lagt in lite räkningar mm. April har ju varit en helvetesmånad de två senaste åren, men i år ska det förhoppningsvis bli ändring på det! Håll tummarna!

I´m off to the gym!

Shopping från hm

Varför laddar alltid kameran ur när man ska använda den???

Jag skulle ju precis ta kort på mina nyheter från hm. Som tur var han jag knäppa några bilder, så håll till godo :)

Här är ett av de två par shorts som jag beställde från hm (jeansshortsen kommer inte förrens vecka 20 tyvärr). De har en glansiga i yta, det syns inte jättebra/alls på bilden. De hade ett super pris på 99 kr :) De satt som en smäck och kommer sitta ännu bättre i sommar :)

 

Den här bilden är tagen med webcameran :P det ska iaf föreställa ett par ljusrosa halvgenomskinliga spetsisar, som bara är för söta :) De åkte med av bara farten. Det var ett måste :P Dessa snyggingar kostade 49 kr om jag inte minns fel.


clean clean.

Då var dagens alla måste gjorda:
Tentan är skriven inlämnad och klar :)
Vi har städat och städat lite till :)

Nu har vi bara roliga saker kvar. Och det inebär att umgås med varandra <3 och åka och träna och mysa med go mat och scrubs. Jag gillar livet utan tentor :D

Apprå på träning så är det snart dags att åka till gymmet. Går det för länge efter lunchen så blir man ju så hungrig och har inte så mycket krafter.. Det blir perfekt att komma hem och laga lite mat och sen bara göra ingenting. Fast det kannske blir lite tidig middag, men skitsamma alex och jag gillar våra pensionärsvanor :P

Hörs vettja :)

Total lycka :)

Fy fasen vilken lättnad, glädje och lycka jag känner just nu :D

Jag är klar med tentorna :D

Och det känns helt underbart!!!!!!! Nu är jag äntligen här. Jag har drömt om den här dagen, länge! Och nu är den här och jag njuter som en fisk i sin egna lilla skål :D

Resten av dagen kommer jag spendera i soffan och med att städa och sen i kväll åka till gymmet och träna. i kväll ska vi köra ett mördarbenpass :)

Jag var förbi mekonomen och hämtade ut mitt paket från hm. Och vet ni vad allt passade och satt som en smäck :) Jag lägger upp bilder senare i dag :)


New stuff :)

Nu har vi klarat av dagens träning. Det blev ett ass med överkropp. Nu är jag helt slut i armarna! Skönt!

På vägen hem åkte vi förbi ica och hämtade upp våra paket (alex hade beställt ett spel) Men mekonomen hade stängt så paketet från hm får jag ta i morron efter tentan...
I paketet från ellos låg dessa underbart söta toppar. Jag betsällde demi i stl 38, men tyvärr så var de för stora över brösten och lite för vid i ryggen. Så i morron så ska jag skicka tillbaka dem, och välja en storlek midre istället. Det blir nog mycket bättre :)

 

Med i paketet låg också den här lilla skönheten. Jag vaet inte riktigt varför jag fick den. Den var inte med i ursprungsbeställningen, men efter jag ringde och ändrade min beställning så låg den med i beställningen :) Den är pytteliten och jag tror den kommer komma till bra användning. Om inte av mig så definitivt av alex, när han ska fixa sin lugg mm :)

 


Jag fick en annan väldigt glad nyhet i dag :) Alex berättade att man kunde se på skatteverkets hemsida om man skulle få tillbaka eller betala in pengar. Och vet ni vad??? På min sida så stod det att jag skulle få tillbaka en rejäl hacka :D Aaaaa vad glad jag blev när jag såg det :) Vågar inte skriva ut siffran ifall den skulle ändras. Men jag hoppas verkligen det stämmer! Måste titta över om det finns några fler avdrag jag kan göra :)

Mot gymmet!

Hey :)

Alex blev klar tidigare med tentan. Så nu är han på g hem. Han lät lite osäker, men det brukar man ju göra efter tentor. Jag tror att det gick bra för honom :)

Nu ska vi iaf till gymmet och köra lite. På vägen hem så ska jag plocka upp mina paket från hm och ellos :)

Se yaaa :)

Rastlös...

Och där tappade jag suget för det här med att plugga p något som det känns att jag redan kan.. Ja det kanske låter lite kaxigt och nej jag kan inte allt. Men när jag läser detta så är det inget nytt. Det blir bara en uppfräschning av det jag redan kan, vilket är bra, repetera behöver man allid göra!

Jag har tagit ett litet uppehåll nu och tittat på desperate. Det var ett bar avsnitt, häde inte så mycket dock. Alex är snart tre timmar in i sin tenta, jag håller tummarna för honom! Jag är här hemma, och är väldigt uttråkad just nu!
Det ända jag har att göra är att laga mat, och den ska inte vara färdig förens framåt fyra halv fem. Så vad ska man hitta på tills dess?
Jag antar att mitt sunda förnuft kommer säga åt mig att läsa igenom anteckningarna igen. Vilket jag är klok nog att lyssna på. Måste ta reda på vart vi ska göra tentan i morron, sal mm.

Nu öser regnet ner här. Det smattrar och slår på rutorna. Det är gött, då smälter snön snabbare :) Jag hoppas på att så mycket snö som möjligt sak ha försvunnit till helgen, och att det blir fint väder när vi ska få besök och allt :)

Nu kom jag på en sak jag kan göra :) Jag ska boka en tvättid!

Vi hörs!

The stuf has arrived :)

Jag har börjat inse hur tråkig en blogg kan bli utan bilder i den.
Jag läser själv heller bloggar med bilder i. Jag ska väl erkänna att jag tittar mest på bilder i tidningar och böcker också, men de blir lite trevligare då  :)
Så jag ska försöka att bättra mig och lägga ut fler bilder här! Det blir bra va?

I dag kom äntligen avierna från hm och ellos. Så o kväll när jag ska hämta alex så kan jag hämte ut dem med :) vilekn lycka! Jag har väntat länge, känns det som. JAg är lite osäker på storleken på shortsen, men det finns ju tre alternativ. Antingen så passare de, eller så är de för små= byte eller så är de för små= gå ner några kilo.

Nu ska jag snart pilla i mig lite lunch. Det blir baconrester från i går med en go sallad till.

Jag vet inte om jag är sist i sverige. Men jag hade ingen aning om att emma stadig var gravid, förrens jag så på fb att hon hade fått barn för några dagar sen :) Grattis iaf, lille Douglas är supersöt :)

 

Jag öppnar med en favvo i repris. Alex och jag på cypern 2006.

Bilden är döpt till stördamänniskor :P


Näst sista dan nu då :)

God förmiddag!

Jag har precis vinkat av alex. Han ska in till jkpg och skriva tenta. Han var lite nervös men jag vet att han kommer klara det fint :) Hans tenat börjar 12 och varar sedan i fem timmar. Så han är inte hemma förrens senare i kväll.

Det ger mig en bra dag med plugg. Det är hög tid att trycka in det sista. Men jag börjar få den där känslan av att jag bara vill ha det gjort. Men den får jag trycka undan minst en halv dag till. För jag behöver plugga!

Så dagen ser ut som alla andra dagar här i the boring town called nässjö.
Plugg
Äta
Plugg
Äta
Träna
Se några avsnitt av scrubs
Sova

Har varit runt på en massa företags hemsidor nu på morronen, på jakt efter jobb. Och tyvärr så finns det väl inte något direkt att söka :( Bara att leta vidare!

Vi har också bestämt oss för att inte tacka ja till lägenheten vi fick erbjudande om i göteborg! punkt slut :)

Träning träning

Hemma från träning :)
I kväll åkte jag dit lite tidigare och satt mig på spinningcykeln i 40 min. Jag var lagom klar tills resten av laget dök upp. Då körde vi knäböj och en massa andra övningar. En bra dag på gymmet helt enkelt :)

Nu sitter jag bänkad framför svenska hollywood fruar. Undra vad de hittar på i kväll :P Haha nej så beroende vill jag väl inte säga att jag är :)
Dagen har varit mycket bättre pluggmässigt än i går. Jag har lärt mig lite mer och känner mig väl lite mer redo inför onsdag. Det blir prefect med en dag till att öva i morron.
Alex ska skriva sin tenta i morron. Ett stort lycka till till honom :)

Nej nu blir det osamanhängande här.

Trevlig kväll på er!

Upp som en sol, ner som en...

Fan också!!!

Jag hade tydligen fel när det gäller området som kägenheten ligger i. Det är tydligen inget bra område, utan ett område som folk beskriver som ett område som man inte vill bo i. Alex pratade med hans kusins pojkvän och tydligen så ville man inte gå ute själv sent på kvällen. Det är tydligen ett område med mycket "problem". Skit skit, vi vill ju inte bo iett sådant område ju.. En del skriver att det har blivit bättre på senar tid och att de har "städat" upp mm. Men det är fortfarande ett "bo inte här" område.

Vi får undersöka saken lite närmare innan vi helt förkastar det, men det låter ju inte lovande...

Lägenhet??

Det ser ut att bli en riktigt bra vecka :D

För i dag har vi nämligen fått ett erbjudande på en lägenhet :D det är en student lägenhet och den ligger i gamlestaden, det ska tydligen vara ett bra område och med bra förbindelser till chalmers. Det tar ca 17  min med spårvagn, typ 7 km i avstånd. Det är en två med kläkammare. Den är dock lite dyr typ 6000 kr (ingår bredband). Men vi har fått ett erbjudande :)
Vi är inte etta på den, men någonstans mellan 2 och 5. Vi har tills på fredag att bestämma oss. Vi ska be alex kusin evelina att åka och titta på den åt oss. Men anmäler vi oss på den och vi får den, så måste vi ta den, så är reglerna.  Men det ser bra ut. Inflyttning är den 1/6. Perfa ju!

Veckan kunde ju inte börjat bättre :)
Nu har jag laddat med lite mat i magen. Ska sätta mig ner igen och läsa så ögonen blöder. Tycker inte det finns så mycket att läsa på. Allt är lite flummigt.. Men men bara att plugga plugga plugga.

Wohoo :)

Ny vecka, nya möjligheter!!!

Morning!

I dag är det första dagen på den här veckan :) Den kommer börja tufft med mycket plugg och måsten. För att sedan framåt onsdag eftermiddag ebba ut i en skön ledighet. Och framåt helgen blir det ännu mera roligheter :)

I dag är det plugg plugg plugg som gäller. Jag ska lära kg allt som finns att lra mig om marknadsföring. Tur för mig är att jag redan har ganska bra förkunskaper. Så de ska fräschas upp och läggas till nya kunsaper.

I kväll så är det träning på gymmet. jag tänkte åka dit en halvtimma tidigare och sätta mig på spinningcykeln (om den nu är ledig). Det finns bara en bra och den sitter nästan alltid en treatlet på. Men är jag lite tidig så kanske jag kan sno åt mig den. Sen är det fys med laget som gäller.

I eftermiddag så måste vi åka och handla, allt är typ slut. Så jag gissar på att det blir en stor och dyr handling i dag :(

Tar ett djupt andetag och börjar om!

Jag sov som en stock i natt!
Jag slocknade redan vid tio. Jag gick inte ens på toaletten och kissade en sista gång!! Så trött var sjukt länge sedan jag var. Vaknade vid nio i morse och ville bara somna om. Men det gick inte.

Det vara bara upp och plugga. Men det har gått sådär. Jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på och allt är väldigt stort och spretigt.
Jag har inte haft min bästa dag i livet i dag, men jag kommer igen. Måste samla ihop mig lite och sen så ska allt gå bra igen :)

Dagens träning bestod av 45 min egen spinning på gymmetg. Sen blev det situps på gymbollen när jag kom hem. Det var skönt att känna svetten rinna ner för pannan. Mer sånt önskas!
Dags att börja bo på gymmet nu. Man vet ju aldrig hur snart jag måste ge upp det för en stund..

Nu ska jag försöka njuta av kvällen. Det blir sporten x 2 och sen ska vi krypa ner sängen och somna till scrubs :)

Trevlig kväll på er!

Piss!!!!!

Usch vilken skit dag!

Tentan kändes inte alls som jag ville och matchen nu i kväll gick apa! Vi gjorde en helt o första halvlek, det var jämt och hyffsat bra spel. Men i andra så vet jag inte vad som hände. Vi gjorde inte ett piss av det vi sa att vi skulle. Och då föll allt. Tror det trillade in 5 bollar i andra. Suck suck.
Min egna insats var katastroff. Jag hade riktigt svårt att ladd om efter tentan men det är absolut ingen ursäkt. Sen är jag så sjukt matchotränad och det är typ slit för allt jag gör, och jag har ingen trygghet i mitt spel med bollen. Och det suger!! Det är sååå frustrerande!!!!

Usch nu lägger jag den här dagen bakom mig och tittar framåt i stället.. Det kan bara bli bättre!!!
Nu ska jag mysa med min dude.
Trevlig kväll på er!

Tomhet....

Nu är jag hemma.

Och jag är helt slut i huvud och kropp! Fy vilken hemsk tenta det var. Den var över på ett kick tyckte jag, trots att jag satt i fyra timmar och 30 minuter. Men den var så sjukt svår! Ja ja nu är den gjord och det är bara att släppa och gå vidare. I morron byter jag ämne.

Nu sitter jag här och vilar inför kvällen. Klockan 17 är det samling och klockan 18 är det matchstart. Boren kommer som sagt på besök i kväll och det komer garanterat bli en riktigt tuff match. De är bra, men vi ska vinna :)
Måste börja fundera på vad vi ska äta? något mättande och gott får det bi :)

Nu ska jag vila lite innan smfinalen i bandy drar igång.

Mot jkpg

Då ska jag straxt bege mig ner mot tåget.

Ha en trevlig fredags eftermiddag/kväll. Det ska jag ha :)

See yaa!

Lunch..

Jag har varit lagom omotiverad till att plugga nu på förmiddagen. Jag har ändå gjort det, men jag har fått säga åt mig på skarpen. Jag skulle kunna åka in och göra tentan nu, bara för att ha den gjord. Det känns som jag har en bra feeling och kan lite iaf :P Jag ska kämpa ner tentan och vinna på uthålighet och envishet!

Jag har packat ner det jag ska ha med mig i två väskor. En är lite större och en är mer handväskeformat på. Fast jag inte ska vara borta mer än en natt, så blir det en massa saker som åker med ändå. Det blir två nessesärer (smink och en vanlig) Hårvårdsgrejer, plattis, hårförn + tratt, kläder, träningskläder, handuk, saker jag måste ha till tenatan mm och sen alla böckerna som bara dem väger sju ton...

Jag lämnar datorn hemma. Känns väldigt onädigt att släpa på den. Så jag vet inte om jag kan blogga mer innan jag kommer hem i morron efter tentan, typ runt 15 tiden. Men det är sånt som märks :) Tänkte försöka få igång mmsbloggnings funktionen, men det har gått sådär..


Friday i´m in love!

Morning readers!

I dag är det fredag :) I like it!

Det är dan före dan. I dag ska jag slipa på små detaljer som kan ge mig en extra poäng på tentan. Och så ska jag kolla igenom så jag verkligen kan det jag kan :) För ska detta gå vägen så behöver jag ta full pott på det jag kan.
Spännande värre.

Vid 14.53 i eftermiddag så tar jag tåget mot jkpg. Mia möter upp mig i stan och sen ska vi gå och träna ett gympass på friskis. Jag tänker föreslå en låång uppvärmning så mina lår får andas lite . Sen blir det inga benövningar för min del i dag, jag har ju match i morron, och det gick ju sådär att sprinag i går. Men i morron går det bra :)
Sen i kväll blir det en kebabbsallad, glass med hallon och choklad, bra tv, lite plugg och en god natts sömn :) Jag kan inte tänka mig en bättre uppladning inför en tenta :) Gilla läget! Det är det, det handlar om..

Nej nu kör vi!

Pain!!!!!!

O herre gud jag tror det går att spela musik på mina baksida lårmuskler!

Jisses, jag har nog aldrig haft så stela baklår någonsin! Varje steg jag tog i dag, så kändes det som om de skulle gå av. Så jag fick rehaba lite, jag löpte runt planen och stretchade mycket. Hoppas det känns bättre i morron!
Annars så var det riktigt behagligt att träna. Det var varmt och skönt :) Lite dimmigt bara. Men skönt väder.

Nu tänkte jag att jag skulle packa väskan inför i morron. Men jag behöver ju inte ha med mig mer än mina nessesärer, träningskläder, böckerna och kläder att ha på mig. Jag tänkte ta alex lila resväska., den är så smidig att packa i.

Natt på er :)

På g igen :)

I dag hade jag noll koll på vad jag skulle laga för mat. Sså jag gick ut i köket och plockade fram en färsabit. Tittade på den och frågade vad den ville bli. Den svarade ju såklar inte. Men jag fick en ide. Så jag frilansade ihop en rätt. Det blev stektköttfärs, bacon och champinjoner. I med det i en ugnsform. Sen öste jag på fraiche, grädde, sweetchilisås, salt, peppar, chilikrydda, paprikapulver och vitlök. Sen toppade jag allt med ost. Och skjuts in i ugnen i 14 minuter. Ut kom något helt underbart smaskigt. Ännu goare blev det med sallad, gurka, feta, avokado till. Jepp i dag ägde jag :D

Om en timma så ska jag vara på träningen. Jag ska vara där lite tidigare för att ta kort till hemsidan. Så jag måste piffa till mig lite extra :) Det jag tog förra året lev såååååå fult. Så det här måste bli bra!

See yaa!


Ett litet lågvattenmärke från min sida.......

Fan! Jag är så sjukt omotiverad till att plugga mer inför den här tentan! Jag vill bara göra den! Nu!!!

Sen är jag sötsugen med?? Hallå, vad har jag gjort för illa? Men jag tänker inte ge efter för suget! Hahaha!!

Lägtar tills i kväll när jag får åka och träna :) Och tills i morron när jag ska träna igen, och tills på lördag då jag ska spela match, och tills på söndag då jag ska till gymmet.......

Ja, jag kanske tycker lite synd om mig själv.....

Var är mittpaket från ellos??

Det kom ingen avi me posten i dag :( Får hoppas på att den kommer i morron då. Men jag hinner inte hämta den i morron. Så jag får hålla ut tills lördag eller till nästa vecka.... Suck suck

Nu har jag ätit lite mat. och ska väl straxt bege mig in i pluggas nummer två. Jag började göra en tenta i morse, men den var så sjukt svår att jag fick ge upp den. Jag ville inte kröcka det lilla självförtroende jag hade. Så jag började på en ny. Och denna går bättre även om det finns några svårigheter som jag är lite osäker på.
Nu vill jag bara stt det ska bli lördag, så jag får göra skiten och bli av med den!

Nu har jag ringt mia md och bestämt inför i morron. Jag tar tåget så jag är inne till halv fyra och då ska vi träna på friskis :)

Nej nu måste jag plugga igen :(

Var var jag när veckan gick så fort?

Morning!

Shit det är redan torsdag! Hur kunde veckan gå så här fort??? Det är ju lördag i övermorron.... I måndags så kändes det som det skulle ta tre år innan det skulle bli lördag. Men icke, tiden sprang i väg superfort istället.
Men jag har ett gott självförtroende och en bra feeling som jag hoppas att jag får behålla tills på lördag :)
I dag så ska jag göra ännu en gammal tenta. Tänkte jag skulle göra en av de nyare.

I dag hoppas jag också att det kommer en avi på mina kläder från ellos. Sen hoppas jag att de passar med, det är ju så träligt att hålla på och byta.

I kväll så är det fotbollsträning som gäller. På torsdagar så har vi 90 min på på planen (Tisdagar har vi bara 60 min) vilket innebär fler övningar med boll :)

Måste rinag Mia i dag och bestämma lite inför i morron. Jag ska ju sova hos henne tills på lördag. Då får jag någon timma extra sömn innan tentan och kan ta det lite lugnare :) Som uppladning på fredag så ska vi träna ett hårt gympass på friskis, jag ska ge henne vad hon tål :P hehe. Sen ska vi ladda upp med kebabb och glass och en god natts sömn :) I´ts gonna be awesome!


Off to the gym!

Nu är det över!

Vi har visat vår lägenhet. Och asiaterna ovanför kommer bli glada om den här tjejen och hennes barn får vår lägenhet, för hon är nämligen också assiat. Hon pratde väldigt dålig svenska och förstod nog inte hälften av det vi berättade för henne, typ vad som hon får med och vad som är vårat, men det är inte mitt problem. Vi försökte sälja på henne vårt väggfästet och jag vet inte om hon förstod fullt ut, men hon skulle höra av sig.

Mådde lite low i eftermiddag. Mådde lite illa och hade ont i huvudet, men det gick över framåt sen eftermiddagen. Och nu mår jag bra :)
Vi har ätit lite mat och nu så ska vi åka och träna. Det blir ett benpass med knäböj, marklyft och benpress mm.

Nu har jag klickat iväg min beställning till hm. Tyvärr så kommer inte jeansshortsen förens vecka 20.. Men det är väl inte shortsväder förrens då, ändå kanske..

Converse <3

Shit det blev visst en låång lunch :)

Jag har fastnat på hms hemsida. Jag har hittat ett par svarta shorts, ett par örhängen och ett par jeans shorts som jag tänkte klicka hem :) Men jag har inte hittat någon bra rabattkod är, så jag tänkte vänta med att betsälla tills alex kommer hem.

Prick halv tolv (som utlovat) så ringde ups på dörren. Killen som stod utanför hade med sig ett gigantiskt paket med converse :) Nu har jag provat mina två par och de sitter som en smäck och är skit snygga :) I love them!








Nu ska bara snön smälta och skorna impregneras. Sen är det bara att köra!


Detta vill ni inte missa :P

Men god morgon :)

JAG HAR SOVIT SOM EN LITEN PRINSESSA I  NATT :D
Aaaa gud så skönt det har varit! Jag kan inte minnas när jag uppskattade sömn så mycket sist. Jag har drömt trevliga drömmar och allt har varit så bra :) glad :)

Träningen i går var riktigt kul. Vi började med att värma upp, det blev en runda på 20 min i bra tempo, jag kommer inte ihåg hur lång vi sprang. Sen hade vi avsluttsträning. Vi övade djupledsbollar och lite annat. Jag fick inte till så många bra avslut men framspelningarna lyckades jag nog med 95% av 100%.
Innan träningen så hade vi paketutdelning. Vi har beställt lite tträningsateraljer av Eve (hon jobbar på intersport). I går kom det skor och benskyddsband mm. Jag har ju inte beställt några skor än men jag fick ett par svarta benskyddsband :) Och de fungerade superbra. Det kändes inte jobbigt att de satt åt lite grann, och benskydden satt på sin plats hela träningen :)
Min nya pumadress hade också kommit. Men den ska i väg på tryck innan jag får hem den. Jag beställde som ni vet både byxa och tröja och det tryck jag ska ha på dem är mina initialer. Det blir lite diskret och snyggt. de andra ska ha oif loggan också men den vill inte jag ha, jag ska ju inte vara oifare så länge till.



Såg på Ellos hemsida att min beställning är skickad :) Men tyvärr så kan jag inte följa ordern, för de har angett fel kolinummer, irriterande... Men jag funderar på att ringa och be dem ge mig ett nytt.
I dag kommer också våra converse. Jag lägger upp bilder på dem sen :)

I dag är det ju också the Day! I eftermiddag vid 16,30 kommer det en tjej och en linden människa och ska kolla på vår lägehet. Jag har lite granna att fixa med tills dess. Jag måste plocka undan lite och gå över golven med dammsugaren.

Nu är det pluggtime :)

Mot skogsvallen!

Nu sticker jag och tränar.
Vet inte riktigt var det blir för tema på träningen i dag. Men jag hörde att det ryktades om avslut :)

I kväll ska jag göra ett nytt seriöst försök att sova. Det ska bara gå! Titta in i morron och läs om hur vida jag lyckades. Jag lovar, detta vill du inte missa :P

Vi hörs i morron :)

Dagens outfit

Tänkte slänga upp en blid på mina nya "leggings" och min nya skjorta jag köpte på gina tricot för någon vecka/veckor sedan.

Fick inte till byxorna som jag ville. Ränderna på knäna syns inte. Men jag tror ni vet vilka det är ändå :P
Skjortan inhandlade jag när vi var hemma för några veckor sedan. och i dag när solen lyste så fint så tyckte jag att det var dags att premiäranvända den :) Skjortan är lite ljusare än vad den gör sig på bild.
Skärpet kommer från åhlens och armbanden från mq.
Fick iaf lite vårkänslor i dag :)



Nu är det matdags :)

summery..

Shit det blev stressigt i morse. Jag hade tusen saker att göra och ingen tid att göra det på.
Men jag han det mesta och kom i väg med tåget i tid :)

Redovisningen kunde nog inte gått bättre i dag :) Vi satte den klockrent! Jag kunde allt det jag skulle säga utantill och det flöt på riktigt bra. Måste nog säga att vi hade den bästa presentationen av alla :P

Nu är vi iaf hemma. Alex datadelar kom i dag till ica. Så han sitter som en liten pojke på julafton och öppnar och bygger :) Nu lär jag väl inte kunna prata med honom på resten av kvällen..

I dag var tydligen ups här med våra skor. Men vi var ju inte hemma, så de skulle komma tillbaka i morron :) Så gött, i morron har vi dem. Nu är jag redo för våren :P

När vi ändå är inne på paket så hade min pumadress också kommit i dag :) Visst är det så kul att få paket :) Nu ska den bara i väg på tryck. Sen är den min :)

I natt hade jag en sån där trevlig "vara vaken hela natten" natt. Jag lyckades tillslut somna men då var klockan redan 04.15!!!!! Det gav mig exakt två timmars sömn! Det är fan sjukt! Jag vet inte vad som har hänt med mig, men nåt är seriöst fel. Detta måste jag gå till botten med!!

Jag börjar bli lite hungrig med, men jag börjar inte träna förrens vid åtta så det är lite tidigt än.. Maaattt :)

Där har ni det :P

Nu ska jag fixa till lite här hemma.

stressigt!

Måste rusa!

Jag är piss sen...

Hörs i eftermiddag :)

Repar.

Nu sitter ni väl och laddar upp inför svenska hollywoodfruar :) Det är ju nästan veckans höjdpunkt på tv-tablån :) Jag sitter iaf bänkad.

Träningen gick riktigt bra i dag. Men jag börjar fundera på när min träningsverk i låren ska släppa? Den har varit konstant nu sen jag började köra hårt på gymmet. Men skit samma, i like it :)

Jag har stått framför spegeln nu och övat på min redovisning. Det går faktiskt ganska bra. Stakar mig lite här och där men jag ska gå igenom fler gånger. Så det ska nog sitta ganska bra i morron, hoppas jag :) Måste försöka lugna ner tempot när jag talar bara, jag har ju en tendens att prata så fort så att ingen hör :P

Känner mig faktiskt trött nu, jag sitter och gäspar lite. Och det är ju positivt inför kvällens sängång :) I går räknade jag får och det funkade faktiskt :) Jag kom till 250, då började tappa bort mig och straxt efter det så somnade jag :)

Nu nu börjar det på tvn :)

En plattis, man tackar :)

Snart dags för träning :) Det är dagens höjdpunkt :)
Annars så har det varit en sådär dag när det gäller plugget, jag har typ bara gjort saker som är piss svåra. Och det har inte gått så bra :( Hoppas på en självförtroendekick i morron!

Såg en liten kul sak när jag loggade in på ellos hemsida och kollade på min beställning. Tydligen så får jag en miniplattis på köpet :) De annulerade den gratis katalogen och la till en miniplattis istället :) Hihi, jag gillar presenter :)

I eftermiddags så ringde jag gymmet och skulle säga upp mitt gymkort. Men det gick tydligen intevia telefon, då risken för att jag inte var den jag är fanns. Tydligen försvann den risken om jag skickade ett mejl med namn och personnummer i istället????? Hallå hur blåst får man vara. Men jag orkade inte förklara att det är ju samma sak. Så jag sa "strunt samma, jag skickar väl ett mejl då" Lilla blåsta tjej!! Nu ska det förhoppningsvis vara uppsagt iaf!

Måste tipsa om en riktigt god mat som vi åt i kväll! Vi gjorde en kyckling-chili gratäng. Mumms gott! Den finns på alra.se check it out!

Nej, nu är det dags att svira om!

Det är urvägen, för nu!!

Gud vad skönt!

Nu har vi äntligen lämnat in projektarbetet i finansiell planering! Det ska bli underbart att kunna släppa det ur tankarna ett tag. Vi har haft intensiva msn konversationerhela förmiddagen. Och tillslut så lyckades vi bli någorlunda klara. Vi kom på i går vid åtta på kvällen! Att vi hade glömt göra en klakyl. Men den fixade Albin i hop nu på förmiddagen, så den är inlämnad med de andra. Pjuuhh. Nu är det fullt fokus på tentor och redovisning.

Jag fick tag i linden, så nu kommer de i veckan och ska tittar på sprickan i fogen. Bra bra. Gymmets reception öppnar inte förrens vid 15.30 i eftermiddag, så dem får jag ringa då.

Jag sitter och försöker klura ut hur man ska tänka när man räknar på en viss uppgift, men jag får inte ihop det. Och det är så sjukt frustrerande!!!! Jag har min lista med "måste plugga extra mycket på" och den känns tuff just nu. Nej jag ska tragla hela eftermiddagen, nåt måste ju sätta sig!

Vi hörs :)

Solen kommer med solsken till mig :)

Morning everybody :)

Härligt med en ny vecka! Jag är taggad till tusen. Den här veckan gäller det!  I morron är det redovisning av projektet och på lördag är det dags för första tentan.

Jag tänkte börja dagen i dag med att skriva ner stödord inför morgondagens redovisning. Sist jag redovisade så gjorde jag en ganska dålig sådan, men i morron ska den vara mycket bättre! Sen ska vi få till det sista med projektarbetet i finplan, det ska in vid 12. Resten av dagen kommer jag ägna åt plugg inför lördagens tenta och övning inför morondagens redovisning.
Lite senare i eftermiddag sen så ska jag hämta upp alex från tåget och sen ska vi handla. vid sju bär det av till gymmet :)

Våra converse är nu i tyskland och rör sig sakta men säkert mot sverige :) De har inte rört sig under helgen, men det blir förhoppningsvis fart på dem nu i veckan.

Jag passade på att ringa ellos nu i morse. Och de hade tydligen haft väldiga problem med sin sida igår. Jag kunde iaf lägga till rabatten på 40% och ändra betalsätt, men det kostade mig 19 kr att få det på faktura. Så det får jag väl stå ut med. De två ändringarna säkte iaf priset med 100 kr, till 251 kr och det är jag nöjd med :)

Tänkte jag skulle ringa linden nu med vid 10 och upplysa dem om sprickan i en fog i badrummet. Sen måste jag ringa friskvårdshuset och säga upp mitt gymkort från sista april. Gör man inte det en månad innan så förlängs det tydligen med ett halvår! Jisses! och det vill jag ju inte!

Nej nu är det dags att jobba

Slutet på ännu en vecka..

Tjohoo

Middagen blev kanoners! Blev som sagt en variant på en tacogratäng (utan tacokrydda :P)
Nu har vi duschat och jag körde en rejäl vårstädning på mig själv :) Det är gött att gå igenom kroppen så där noga och skämma bort sig med lite vardagslyx :)

I morron går jag in på allvar i tenta veckan. På lördag så smäller det! så i morron så ska jag pluggainför tentan. Sen ska jag förbereda mig inför tisdagens redovisning av maföprojektarbetet. I morron ska projektarbetet  finasiell planering in, det ska bli skönt att bli av med det och slippa ha det i tankarna. Men vi lär ju få tillbaka det med feta kompleteringar att göra!

I morron så ska jag också ringa linden och medela att vi har en sprika i fogen i badrummet, fuskjobb?? Sen ska jag ringa till ellos och ta reda på vad som hände med min beställning jag gjorde i dag. Jag fick inte med den rabatten jag skulle ha. Sen så ska vi handla, förstår inta att det alltid ska vara tomt i kylen.. På kvällen kör jag på gymmet med laget.

Citatet som gäller för den kommande veckan är klart, tydligt och enkelt: Det gäller att gilla läget!

I´m back!

Nu har jag fått tillbaka min krafter :)

Jag har varit på gymmet en timma och tränat mage, rygg och armar. Det var riktigt gött. När jag kom dit så mådde jag nästan lite ill, hade ont i magen och huvudet. Men när jag åkte därifrån så hade jag massor med energi och mådde bra :)
När jag kom hem så tog jag med mig alex ut på en promenad runt kvarteret. Solen höll på att sänka sig men den värmde fortfarande :) Det var riktigt skönt! Så nu är jag tillbaka på banan!

Nu ska vi snart laga lite mat. I dag blir det köttfärs under ett täcka av creme fraich, kryddor och ost :)

Sen ska jag njuta av att jag mår så jäkla bra just nu :) I love it!

paus

Så då var lunchpausen över!

Jag körde på samma vinnande koncept som igår, bacon, äggröra och aioli :) Mumms!

Tänkte spendera en stund till med finanserna sen så ska jag ägna mig åt projektarbetet.

Bye



Spenderat natten med att vara klarvaken!!!!!

Usch vilken natt jag har haft!!!!

Jag har inte kunnat sova! Det är helt sjukt. Vi gick och la oss vid halv 12. Jag somnade väl vid halv ett och vaknade av mig själv vid halv tre!!! Sen gick det inte att sova. Nej nej, hur mycket jag än försökte så var jag helt klarvaken. Alex hade också problem att sova så han sällskapade mig mellan halv tre och halv fem ungefär, sen somnade han. men inte jag jag somnade inte förrens framåt halv sex. Sen vaknade jag ingen vid halv nio, pigg. Fast den här gången hade jag en trevlig otrevlig huvudverk som jag just nu jobbar på att få bort!

Det känns verkligen inte som en optimal start på dagen, men det är bara att göra det bästa av det. I eftermiddag så ska jag iaf träna det kanske hjälper mig sova i natt. Men innan träningen så ska jag plugga. Tänkte öva på lite sådant som jag ofta har gjort fel på. Sen måste jag ta mig an min del v rapporten i finansiella planeringen. Den ska nämligen in i morron!!

Alex ska eventuekllt åka till väramo i dag. Han har hittat ett grafikkort där som han vill köpa. Men tjejen? som säljer grafikkortet är lite dålig på att höra av sig via mejl. Om han nu åker till värnamo så skulle han passa på att hälsa på fidde. Fidde gick i hans klass i jkpg, men flyttade till gbg i höstas.

Något som också är lite smått irriterande är att igår försökte jag beställa från ellos men sidan är full av error! Jag hittade två jättefina linneen och ett par träningsbyxor från nike som jag ville ha. Men deras sida är ju typ omöjlig! Vart man än trcker så står det att något är fel, och att man ska vänta en stund och försöka igen.. Irriterande. Jag försökte nu i morse igen, men det gick inte då heller..

RIP Kaninen

Aaaa har just avnjutit en riktigt god middag bestående av lammfrsbiffar kryddade med basilika och timjan, till det gjorde jag en variant på tzatziki men turkiskyoghurt, salt, peppar, fetaost, gurka och vitlök. Den blev riktigt smarrig, lite medelhavsinspirerat. Sen hade jag en sallad till bestående av isbergssalllad, gurka, fetaost, avocado och salladsdressing.



Deliciöst! jag lovar :)

Jag glömde ju berätta något tråkigt som hände i dag. Eller egentligen så hände det för flera veckor sen, men i dag gick det inte att hålla den lille stackarn vid liv längre :(
Jag har två sycken lindt kaniner och en lindt ren och en en gigantisk en kilos lindt kanin (som är halvdöd= halvsmält) I dag dog en av de små kaninerna. Jag upptäckte för några veckor sen att det hade gått hål på en kanin och i dag när jag skule damma så braka hela kaninen i hop. Så alex och jag åt upp den :P Eller inte allt, det runt det trasiga vågade vi inte smaka på. Men den var riktigt god :P

Nu är det melodifestivalen som gäller!

See yaa!

Sugen på att lira boll!

Jag helt slut i mina armar!

Vi har städat och gnott som små slavar! Jag har gått igenom köket lite extra noga och så har jag dammsugit av hela lägenheten. Alex har tillbringat tid i badrummet, även han har gnott så svampen glöder..
När vi var färdiga så bestämde vi oss för att gå på alla märken som har blivit på garderobsdörrar mm. Sånna märken får man tydligen betala för när man flyttar. Så vi tog varsin svamp och lite silit bang. Och bang så försvann alla märken :) Det gick riktigt smidigt! Det är en sak midre att göra när vi flyttar.

Men en sak som vi kommer få betala för är vår grönsakslåda. vi upptäckte i dag att den har sprukigt. Men den är inte trasig utan det "sprukna" sitter inte på kanten utan i mitten av plasten, om ni hänger med på vad jag menar. Det känns lite surt att betala 150 kr för det.... Vi får hoppas att det stannar vi den summan!

Nu ska jag titta på Kalmar mot ifk Göteborg. Kalmars hemma matta är riktigt brun och tovvig. Den ser inte så lockande ut. Men klart man längtar till att få spela i endast shorts och t-shirt och på en grön matta!

yeah man :)

Lunchtime :)

Idag lagde jag till en äggröra med bacon, lite fataost och aioli till det. Det blev mumma för magen :)

Så nu är jag redo för att ta mig an tentaplugget igen. Det börjar faktiskt så smått kännas lite bra. Jag böjar få den där känslan jag hade i kroppen innan jag gjorde affärsredovisningstentan och jag tror den känslan känns riktigt bra :)

Jag har försökt hitta linfo om hur det går i matcherna i traåscupen. Men det är tydligen väldigt svårt. Tranås hemsida är inte uppdaterad, det tycker jag är lite dåligt då det är dem som håller i det hela.

Nu blir det plugg i några timmar till. Sen växlar jag över till städning och tipslördag. De skulle visa Kalmar mot ifk Göteborg (kommer inte i håg vem som har hemmaplan). Det blir nog en bra match.

Sunny saturday :)

Morning!

Vilket underbart väder vi vaknade upp till i dag :) Solen fullkomligt öser sol på oss, me like :)
Alex och jag vaknade inna klockan ringde i dag, så vi satte på ett avsnitt av scrubs och sen låg vi och drog oss en stund. Det är lyx :)

I dag så är hela fotbollslaget i Tranås och spelar cup. Men inte jag, jag är hemma och ska plugga hela dagen. Jag hade väldigt gärna velat vara med, men jag känner att skolan måste gå före. Förra året så missade jag också den här cupen men då på grund av att vi satt på ett plan på väg till Amadores. Tänk att det är ett helt årsen, tiden går alldeles för fort!

Så på programmet i dag så står det plugg, sen ska vi städa och sen hoppas jag att fyran eller någon tv-kanal sänder nån allsvensk match i eftermiddag, det vill jag se. Kvällen är väl vigd åt melodifestivalen, psych och några avsnitt av scrubs. Lite god mat på det också, såklart :)

Jag blir riktigt pepp när vädret är så här fint :) Men jag och många med mig skulle önska att det var några fler plusgrader i luften, så det blev lite mer fart på snösmältningen.

Succe!!

Nu mår jag som en liten pinsessa :)

Jag är mätt och belåten och trivs som fisken i vattnet. Vi har tittat på lets dance och nu ser vi på solsidan. Maten blev riktigt lyckad. Smaken gick lite åt crema de balsamico fast ändå inte. Såsen var lite knivig att få till då det inte fanns några mått i receptet. Men jag fick till det tillslut :) Jag stekte ytterfilé och sen fick den vila med lite vitlök på sig. Sen gjorde jag såsen på creme fraiche, grädde, soya, timjan och basilika. Det som förbluffade mig lite var att när jag öppnade foliepaketet med köttet och vitlöken, så hade vitlöken ändrat färg och blivit turkos?? mycket lustigt. Det synsliet på bilden om ni kollar på köttet.
Det blev iag super duper gott :) Detta kan jag verkligen rekomendera!

Efter lets dance och solsidan så ska vi ladda över några avsnitt av scrubs och sen krypa ner i sängen och somna till det :)

 

Så här vackert blev det! Och det är precis lika gott som det ser ut :)



Snabba svängar

För 10 minuter sen var jag på väg till jkpg med alex. Han haade hittat några datadelar som han ville ha och som fanns till ett jättebra pris och desutom fanns de i jkpg. Men killen som sålde dem ville ju såklart ha grejerna sålda i kväll, så han fick hoppa in i bilen och åka på direkten.

Jag skulle först ha följt med och sällskapat honom. Men så kom vi på att maten skulle bli så förbaskat sen (vi skulle nästan svälta ihjäl!). Så jag stannade hemma och lagar mat istället. Och det gör mig ingenting, jag gillar ju att laga mat :)

Det här kanske låter som ett galet impulsköp. Men då känner ni inte alex. Han vet precis vad han vill ha och han har stenkoll på tekniken. Han köper ingenting utan att ha tänkt igenom det noga. Han är lite tvärt emot mig med andra ord :P
Anledningen till att alex var tvungen att åka in i kväll var att ha ville ha betalt i dag. Han skulle förmodligen ut och låg low on casch hehe.

Jag tänkte mysa till det lite extra här hemma tills alex kommer hem. Jag ska göra en mysig dukning, det blir en martini till fördrink, lite sodastreem bubbel till maten och sen en mummsig middag. Jag tror han kommer gilla det s
skarpt!

I feel happy, so happy, so happy, so glad

Wohhhooo! I got the feeling :)

Finns det nåt bättre än en fredagsträning? Det är sen eftermiddag och jag har pluggat färdigt för dagen, solen skiner utanför fönstret och jag känner mig så där extra snygg :P Och väl på gymmet så går det skitbra att träna, det är bara så gött! Nu kan jag slå mig ner i soffan och verkligen njuta av kvällen :)

Nu har jag tagit mig ett litet mellanmål. Det blev coleslaw på en knäckemacka, mumms :)

I kväll så ska vi laga en mummsig middag. Det är ett nytt recept som jag har hittat det blir basilikafilé med medelhavssting. Visst låter det gött! Jag ser verkligen fram emot att få provsmaka!

När vi klev ur bilen på vår parkering så örde vi hur det fullkomigt dånade ut dansbandsmusik. Självklart så är det vår granne som spelar. Och när vi kom in i trapphuset så fick vi nästan hålla händerna för öronen. Men nu är han tyst igen. Hoppas att han fortsätter med det.

En härlig dag!

Hellu!

Här lyser filtens lampa riktigt skarpt! Det har gått ganska bra faktiskt. Jag har gjort lite mer än en halv tenta och det känns som sagt ganska bra :)

I dag lagade jag en riktigt god ferdagslunch. Det blev en kycklingfilé, en sås med sweetchilisås och vitlök, till det hade jag sallad, gurka, fetaost, avokado och coleslaw. Mummsigt värre vill jag lova!

Jag har fått lite intressanta nyheter så här på förmiddagen. Troligtvis så kommer jag kunna tenta av en av mina nästa kurser (flödesekonomi) snabbare. Troligtvis så räcker det med att vi gör ett grupparbete som motsvarar en vecka av kursen (1 p). På så sätt så slipper vi göra tentan och vi kan göra grupparbetet den första veckan och sen bli av med det. Det låter som musik för mina öron. Det skulle vara kul att läsa en annan kurs, men som det lät på den kursansvarige så finns det tydligen ingen kurs som skulle passa in i vårt program. Men det skulle ju vara lite gött att ha en ganska slapp vår, jag har ju lite att pyssla med. Operation av vader och flytt mm. 

Nu ska jag plugga vidare. Sen blir det träning och hämta upp alex vid tåget.
I kväll ska vi prova en ny smaskig rätt :) Jag återkommer med vad senare :P

Fredag och jag är kär!

Morning!

I går skrev jag om att jag hade nått ett nytt besöksrekord. Och det hade jag :) Men efter jag hade bloggat om det så steg antalet besökare ytterliggare :) Wiiee. Glad Elin :)

I dag är det fredag, och det är riktigt gött! Jag har sovit ut och känner mig förhållandevis pigg. Jag har fått i mig lite frulle och och är det dags för tentaplugg!

Våran granne är igång igen och spelar dansbandsmusik så man kan ha disco i trapphuset. Sänker han inte snart så plingar jag på och ber honom hålla snattran. Jag pluggar alltid med öronproppar eller hörselskydd. Och jag tycker inte att man ska behöva höra hans skitmusik, trots att man har något av dem på sig!

Nemen då kör vi!

Have a nice day everybody :)

Besöksrekord!

Shit! I dag har jag haft besöksrekord :) Woohoo, ett ganska rejält sådant också. Jag är så glad att så många hittar hit och förhoppningsvis gillar det ni läser :) Tack alla :) Fortsätt läsa :)

I dag drillades det försvarspel på träningen. Jag som är en så offensiv spelare man bara kan bli, tyckte faktiskt att det var riktigt kul och det kändes som om det gav oss något.

Jag sitter och slötittar lite på bella &t tyra show. Jag är lite nyfiken av mig :P Men det hackar så dant, så det går inte att titta på. Jag ser samtidigt på lyxfällan och så bloggar jag. I´m a girl, yes indeed :)

Det är så skönt att den här dagen är snart över. Den har varit tuff! jag vill sova! Nu ser jag fram emot i morron, då ska ja köra hårt med tentaplugget. Sen tänkte jag unna mig själv lite träning för att skingra tankarna bort från plugget lite. På kvällen så ska jag ha en sån där underbar mysig myskväll med min Alex :)

Natt natt :)

Dags för träning!

Det känns som om jag bara är hemma och mellanlandar lite snabbt. Jag har fått i mig lite mat. I dag var det alex som var kock. Han lagade gratinerad falukorv i ugnen med gojs på :) Det var jätte gott! Så nu är jag redo för fotbollsträning.

Dagen har faktiskt gått ganaska snabbt. Förmiddagen satt vi och pulade med projektet. Och på eftermiddagen hade vi den nästsista lektionen i finansiell planering. Jag sjönk ner i stolen när läraren pratade och vips så somnade jag, men jag vaknade ganska fort :) Fy vad skönt det var! I morron tar jag sovmorron

I kväll ska jag slappa och ta igen mig. Det har varit en riktigt låång och jobbig/ tråkig dag! .

Var är solen?

Go Morron/middag/kväll?

Ja så känns det för mig just nu. Det känns som jag har varit uppe hur länge somhellst! Jag gick upp halv sex i dag, halv sex! Det är alldeles för tidigt. Och nu kurrar magen rejält också. Jag har ätit en morot men den tycktes inte min mage nöja sig med. Men vi ska väl äta om 40 -45 minuter så det är bara att hålla ut.

I dag så har vi suttit med projektarbetet i finansiella planeringen. Vi har väl tagit några små myrsteg framåt, men vi har fortfarande mycket kvar! Men vi har delat upp det lite nu och det ska väl förhoppningsvis lösa sig. Vi är fullt berädda på att vi kommer få komplettera.

Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare, men i går skickades vår converse beställnig :) Så har vi lite flyt så är den här i slutat av nästa vecka. Sen dröjer det ju tyvärr ett tag till inan jag kan inviga dem. Men det är gött att ha dem hemma i fall det kommer en härlig vårdag :) Dem längtar jag till just nu!


New pants :)

Home again!

Träningen var gödig i dag. Jag körde överkropp, armar och benpressen. Nu är jag sådär skönt trött i kroppen :)

Jag har spenderat några minuter med att försöka fota mina nya byxor. Men de vägrar fastna på bild. Så de är helt enkelt inte lätt att fota. Men här får ni mina bästa försök.





Dessa snyggingar hittade jag på Gina Tricot för 199 kr. A catch :) De har markerade knän med "ränder". Likaså på utsida lår/ höfter är det också "ränder". Så snygga :)

Nu ska jag fixa lite med lite saker. Jag ska försöka få en kurs tillgodoräknad. Så jag måste skicka in betyg och lite annat till skolan. Sen ska jag in på internetbanken och fixa lite. Dessa småsaker, de tar såå lång tid att fixa, lustigt?

I morron har jag hen låång dag i skolan igen. Jag ska vara inne till åtta (upp vid 05,40) och är inte hemma förrens vid 17. Då måste jag få i mig lite mat snabbt, för sen är det träning mellan halv sju och åtta. Ganska upptagen dag i morron. Usch ja, men det är i morron, i dag är det i dag :)

Nu ska jag ägna mig åt greys.



Vi ska visa vår lägenhet :/

Home :)

I dag har vi som sagt varit i skolan och pluggat. Vi fick i väg vårt maföarbete, så nu återstår bara redovisningen nästa tisdag.
När de andra började bege sig hem runt lunch, så satt jag och albin igång med finasiellaplaneringen. Vi han dock inte långt, då hans flickvän ringde och var sur, så han fick åka hem... Ja och i morron till på köpet så har han "glömt" kolla i sin kalender, så han har dubbelbokat när vi ska sitta och jobba. Pucko!

Jag hade lite tid över när medans jag väntade på tåget, så jag drog ner på stan en sväng. Jag kikade in på gina och där hittade jag mina byx/leggings som jag letade efter i Motala sist vi var hemma :) Nu fanns de i den färg jag ville ha och i rätt storlek :) Jag har inte fotat dem än, men de kommer upp under eftermiddagen/ kvällen.

Och sen när jag var på väg till tåget så ringde de från Linden. De hade hittat en tjej som ville komma och titta på vår lägenhet. det tycker jag känns lite läskigt, för det blev på riktigt. Vi ska flytta snart, tro mig det ska bli sååå skönt. Men den här lägenheten har ju ändå varit vårt hem i snart tre år. De skulle iaf komma nästa onsdag..

Nu ska jag kolla igenom lite plugg, sen blir det nog ett avsnitt av nån tv-serie. Kanske diska lite med..


Onsdag

Sitter i skolan och pluggar mafö. Och det går bra. Vi är straxt klara med projektet :) Woohoo!

Jag längtar till lunch! Jag är hungrig, och jag har en väldigt mummsig låda i dag :)

Back to work.

Bye

Home

hello!

Dagen är nästan över. Och det känns sanska bra. Skolan var seg och inte så intressant i dag. Så det kändes som den aldrig ville ta slut.
När jag kom från tåget så gick jag en snabbis till appoteket och handlade zyx. Jag vet inte om alex har smittat mig med sin sjuka, men den ska besegras illa kvickt!

Nu väntar fotbollsträning, sen är dagen verkligen över. Då ska jag lägga mig i min sköna säng och sova riktigt sött :)

Mycket ointressanta fakta här i dag, så jag ger mig.

Carinana klarade det!!

Alex kom just med väldigt glädjane nyheter!

Carinana gick igenom besikrningen :)

Så gött! Det fick ganska många "bra att veta" men den gick igenom :) Då kan vi köra skiten ur den ram till slutet av sommaren, sen får den gå i graven!

Det var en bra start på morgonen :) Straxt ska vi åka ner till stationen och ta bussen till jkpg. I dag blir det en heldag i skolan. Det är inte många sånna kvar nu innan det är tenatadags..

Vi hörs i kväll! Have a nice day :)

Converse

Halloj.
Nu är jag på bra humör igen :) Tur det :)

Jag har varit på gymmet en sväng med laget och kört igenom kroppen. Det var underbart! Jag tror jag skulle kunna bo där, om jag bara fick göra det lite hemtrevligt så :)

Innan träningen så hann vi med att handla. Vi fick med oss så mycket bar grejer från ica i dag. Det var en massa extrapriser och det gillar alex och jag :) Vi köpte färs, kycklig, bacon, laktosfri fraiche och grädde, avocado och fetaost och en massa mer. Så nu kan jag laga alla mina favvorätter och mycket mer :)

Vi hade några minuter över, så vi åkte ner till en skoaffär som säljer converse. Vi ville prova vilka storlekar som passade våra fötter. Så nu vet vi att jag ska ha stl 6 och alex 8.5 eller 9. Så i kväll kan vi beställa våra converse :) Jag har nästan bestämt mig för att köra på ett par vanliga vita med lågt skaft, sen blir det nog ett par röda med lågt skaft fast med den ännu lägre sulan. Annars så tar jag samma fast tvärt om.. humm nu blev det svårt.



Ska jag köra på den här kombon, eller ska jag köra på tvärt om??

jahop..

Nu har jag varit ute och gått en sväng!
Jag hade en sådan truckande huvudverk och den ville inte släppa. Sen var jag på ett uselt humör och lite frisk luft och lite sol, kunde väl inte göra humöret värre.
Nu känner jag mig lite mer som mig själv, huvudverken är lite bättre men fortfarande högst närvarande. Men det var riktigt skönt att komma ut en sväng och luffsa runt och bara tänka på ingenting..

Nu har jag öppnat balkongdörren och släpper sakta men säkert in solen, våren och lite frisk luft i mitt hem. Det känns ganska bra. Framåt fem ska jag äta, och sen vid kvart över fem kommer alex och hämtar mig, då ska vi åka och handla. Efter det blir det att stressa hem och byta om och åka och träna.
Alex har bestämt schemat i dag, vilket betyder att han inte behöver stressa och vilket betyder att mitt schema är as stressigt! Men det gick ju såklart inte att ändra på... Suck..

--------

Plugg inspiration = borta
Huvudverk = big time
Humör = Kast!

8/8 dagar med Sol

Vilket väder vi har :) Jag hoppa verkligen solen lyser lika starkt och fint hos er som den gör hos mig :) Det är ca 2 plus och strålande solsken! Solen får en ju att må så mycket bättre. Allt känns lixom lättare när solen skiner. Ja det är till och med roligare att tenta plugga när solen skiner :P

Jag har lagat tillmig en liten lunch nu. I dag blev det kycklingfile och wokgrönsaker. Till det blev det sallad, gurka, örtagårdedressing och en sås gjord på turkisk yoghurt och sweatchilisås. Gott gott blev det :)

Nu ska jag plugga vidare. Jag håller på och räknar en gammal tenta. Jag kommer straxt in i det svårare avsnittet så jag kände att det var dags att fylla på med lite energi.
Sen tror jag jag ske slå mig ner i soffan och titta på det senaste avsnittet av desperate hosewifes eller om jag ske se på ett john and kate plus eigtht, den serien är så bra, och gullig :) Jag är lite sur över att de i s05 separerar, men jag har bara sett 2 avsnitt så de kanske lappar i hop det igen, jag hoppas det!!



Veckan före veckan!

I dag så skulle jag ha åkt in till jkpg och jobbat med projektarbetet i finasiell planering. men Albin har tydligen legat och spytt i natt. Så jag kände att jag inte är så sugen på att bli smittad, så jag stannar hemma och pluggar istället. Vi skulle försöka jobba med det över msn i stället. Men jag börjar få lite smått panik över det här arbetet, det ska vara inne om en vecka och vi har tokmycket kvar och nästan ingen tid att göra det på!

I dag så blir det plugg hela dagen. Sen så ska jag ta mig an diskhögen i köket. När alex kommer hem sen så ska vi åka och handla. Sen ska vi förbi stan och prova storlekar på converse. Vi ska beställa på internet. Men varken alex elleer jag har ägt några sedan vi var små. Och en del har valt en mindre storlek, andra en större, så det är bäst att prova. Så i kväll ska vi betsälla oss två par var :)

Dagens träning blir på gymmet med laget. I går på matchen märkte jag tydligt hur mycket längre mina inkast når nu när jag har tränat mer armar, bröst och rygg :) De bara flög i väg, och då hade jag ända vantar på mig, coolt :)

Skönt att vara uppe så här tidigt på en måndag.. :)

The mistake!!!

I dag gjorde jag det!

Alex hade lagat mat. Potatismos och falukorv. Jag hade redan ätit och var inte hungrig. Men hans mat såg god ut och jag frågade om jag fick smaka en tugga. Självklart fick jag det. Det blev en liten tugga mos och en liten bit falukorv. Men när jag hade svalt tuggan så insåg jag att alex hade ju haft mjölk i moset!
Huumm, vad gör jag nu tänkte jag. Det fanns ju inte så mycket att göra, utan det var bara att vänta och se om det skulle hända något.
I dag är det exakt en vecka sedan jag stoppade något med laktos i min munn. Och jag hade egentligen tänkt vänta yterliggare en vecka.
Och som ett brev på posten så började min mage mullra och den otrevliga bieffekten med att släppa väder gjorde sig påmind, en stund senare fick jag också uppsöka toaletten.

Men jag blir lite fundersam. Kan det verkligen gå så fort? Kan man känna av det så snabbt? Det gick kanske max en timma innan jag började märka symtom. Jag tycker det är lite underligt. Men symtomen kom verkligen i samband med mostuggan. jag måste undersöka det här på något vis!

I morron ska jag in till skolan och jobba med vårt projekt i finansiella planeringen. Den ska in om en vecka! Jag har ingen aning om hur vi ska få ihop något vettigt på så kort tid!! Gud hjälpe oss!

Ha en bra kväll, så hörs vi i morron!

Fotboll är livet... fotboll :)

Då var jag hemma igen. Det har vvrit en låång dag.

Det började med en gemensam frulle på drakakabel i nässjö. Det serverades köttbullar, bacon, korv, omelett och frallor. Jag var lite tveksam till denna mat som frulle. men vilke hitt det var :) Jag lastade upp två stora portioner ihop om att jag inte skulle hungra ihjäkl inna matchen började.  fy fasen vilken bra laddning dt var. jag var inte ens hungrig efter matchen när vi skulle käka lunch!
Efter frullen så hade vi föreläsning med Hans J. Han pratade om en massa bra saker, bla hur man ska träna, inställning mm, det var myckt intressant!
Sen var det dags för match mot topra. Den gick oss vägen, vi segrade med 5-3. Överlag så var det bra, men vi hade många stunder där vi var alldeles för dåliga. Så det får vi jobba på. Men det får vi jobba på!
Efter matchen så åkte vi tillbaka till drakakabel för att äta lunch. Det blev tacos, men jag var ju inte hungrig. Så jag åt mest för syns skull. Jag tog lite tacos men fokuserade mest på ananasen och en 33 lorange :)
Sen hade vi matchgenomgång och lite spelarutveckling. Och allt detta tog fram tills kvart över fem.

Nu känner jag mig lite småseg i kroppen och jag tror inte jag lämnar soffan frivilligt i kväll. Det blir nog några avsnitt scrubs och mycket mys. En perfeckt söndagkväll :)

Här drar jag fram som en virvelvind på kanten :)


Fullspäckat schema

God morron!

Jag tänkte skriva ett kort inlägg innan jag beger mig för dagen.
I dag har vi heldag med oif. Först väntar frulle nu vid halv nio, sen föreläsning och sen match vid 12 mot torpa. Det blir sesongspremiär för mig i dag :) Sen efter matchen så ska vi äta mat. Så det tar nog hela dagen.

Men vi hörs i kväll.

Ha en trevlig dag! Bye :)

En bit hallonchokladtårta fixar biffen!

Sitter och tittar på melodifestivalen med en bit chokladhaklontårta och hallongrädde i handen :)

Eller egentligen så har jag bara ett öga på tvn, det andra har jag på datorn. Jag tycker det är lite halvtråkigt med andra chansen. Det finns en låt som jag tyckte var värd att gå vidare, och det var pain of salvation. Det är ju ingen schlagerlåt men den var riktigt bra!

Annars så har vi ätit lite gott. I dag blev det en variant på skagenröra och en sallad med en massa gott i. Eller skagenröran blev inte riktigt som vi ville. Vi följde ett recept med dijonsenap i, och det tog helt överhanden. Vi försökte få bort det med diverse andra kryddor, typ salt. Men vi lyckades inte så bra. Men det blev helt klart ätbart :P Men vi kommer nog passa oss för dijonsenap i fortsättningen.

Vi har inte bäddat sängen än.. Det är så tråkigt när man tvättar och sen bäddar man inte på dirkten och sen orkar man inte. Och vips är det kväll och man ska gå och sov aoch sängen är obäddad.. Suck. Sen har jag inte packat fotbollsväskan än. Nu när det är vinter så är det ju så mycket man ska ha med sig, underställ, vantar och mössa mm. Det ska jag ta tag i snart för i morron hinns det inte..

Just det vi hittade drömmlägenheten i göteborg nyss! Den har inga fel och är sååå fin. Den har allt! Men vi ska kju inte köpa... Ja där har vi dilemat. Men vi ska nog provansöka ändå.. Man måste ju testa :P

trevlig kväll på er!

Mycket lustigt!

I onsdags upptäckte jag något väldigt udda med en lärobok som vi har i ämnet finansiell planering. Till historien hör att det är en bok som är skriven av våra två lärare. Och jag har hittat många fel i boken. Bland annat stavfel, referensfel, olika storlek på bokstäver och boken saknar register mm. Men det konstigaste felet jag har hittat hitintills är att den saknar 33 sidor??

Ja skulle räkna övningsuppgifter från varje kapitel och slog längst fram i boken efter sidnummret. När jag skulle bläddra fram den nämnda sidan, så kunde jag inte hitta den. När jag tittade lite närmare så hoppade den från sida 280 till 313! Hallå!  Den är mitt i ett kapitel där den förklarar proposition 1 och 2 med hänsyn till skattekonsekvenser,  och på sidan efter så är det räkneuppgifter om något helt annat..
Jag pröjsade 500 kr för de båda böckerna och då förutsätter man ju att boken har alla sidor innehållsförteckningen lovar att den ska ha. Jag ska ta upp det här med min lärare på tisdag. Då får han antingen ge mig en hel bok eller pengar tillbaka.





Wierd!



Det är denna jag talar om.

Noon

Nu har jag mat i magen och vi är klara med tvätten :)

Nu är det bara plugg som gäller de närmsta timmarna. Det är så tråkigt, men vad skjutan ska man göra. Jag måste ju klara tentorna, så enkelt är det ju! Måsten måsten, et suger verkligen i detta fina väder...

Jag blev så avis när jag gick in på blondinbellas blogg. Hon är i london nu och har det gött. Åå jag vill tillbaka till London. Det var så kul där och det är en riktigt fin stad, trots alla byggarbetsplatser överallt. Vi missade ju hydepark där vill jag strosa :) Och mest av allt vill jag nog sitta på starbucks och dricka en caramel hot chocolate och mummsa på en chocolate brownie. Cravings :)

Soliga lördag :)

Morning :)

I dag är det laundry day. Vi har redan lastat in den första två maskineerna. Bara fyra till. Jag älskar att se en tom tvättkorg :)

I dag när jag vaknade jag och tänkte att jag skulle prova något nytt att äta till frukost. Så jag provade att göra en omelett. Det var min första omelett någonsinn! Jag har aldrig ätit ägg som de är innan. Men det blev riktigt gott. Jag hade två ägg, salt, peppar, paprikapulver, basilika och grädde i. Det ända jag saknade var den där känslan man får när man äter en "svensk" frukost. Ni vet med yoghurt, flingor och bröd mm. Nu återstår det bara att se hur länge jag håller mig mätt på den. 

Mellan tvättstugesysslorna så ska jag plugga finansiellplanering. Det skulle vara gött att komma ut och gå lite i dag, men det hinns väl inte med, tyvärr.

ps. Solen lyser i dag igen :) 5 av 6 dagar med sol den här veckan. Det gillas skarpt :)

Top notch :)

Vilken kväll vilken kaka!

Vi har skämt bort oss så dant i kväll :) Men det förtjänar vi. Kotletterna blev super goda (det kan ju inte bli annat, när de kommer från äng), resten bara smälte i munnen :)

Chokladhallontårtan var helt underbart god! Hallonen och den mörka chokladen blandade sig och blev perfect i hop. Ja den här måste ni bara göra! Vi valde att göra på ett halvt recept. Vi tänkte att det skulle bli lite mindre, men det blev massor ändå. Kakan fyllde ut en standard form utan problem. Så det räcker gott. Vi hadde visp grädde (självklart laktos fri :P) Men lite socker och hallon i. Ja, det skulle man kunna ha som en egen efterrätt, gott gott. Ja receptet finns på arla.se

Jag har varit värsta lilla kocken den här veckan. Jag tycker det är så kul att laga mat och baka :) Det vill jag göra oftare :) Jag har ju kommit på fetaost den här veckan, och det har öppnat mina matögon för en massa nya rätter :) I love it!




Hallongrädden ville inte fastna på bild (min kamera suger med andra ord) Men oj mina vänner det var underbart :)

Ja, jag kanske är lite matgalen :P

Fredagsmys :)

Nu är kakan bakad och ute ur ugnen, den doftar ljuvligt och ser riktigt mummsig ut :) Vi köpte mörkchoklad och hade i för att få det lite extra gott :) Jag provsmakade smeten/ slickade skålen :) Och semeten var jätte god! Hallonen gjorde verkligen pricken över iet :) Jag ser verkligen fram emot att smaka :) Jag lägger upp en blid på härligheten sen när vi har provsmakat den.

I dag körde jag en halv kort pass på gymmet. Jag värmde upp med tio min på crosstrainern. Sen blev det en halvtimma armar, rygg, bröst och sen plankan. I dag satte jag ett nytt personligt rekord i plankan, stolt :)

I kväll blir det fredagsmys. Vi ska laga fläskkotletter med nåt gott till det :) Sen blir det en sallad med feta och avocdo och sen har vi ju chokladhallontårtan till efterrätt. Mumma :) Sen ska vi se psych, lets dance och solsidan. Det blir en bra kväll :)


Mot träningen :)

Nu sticker jag och hämtar alex. Sen är det dags för träning :) Det är min räddning i dessa tentatider. Vad skulle jag göra om jag inte fick/kunde träna?? Det finns inget svar på den frågan!
Sen ska jag förbi ica och handla lite som saknas till kladdisen :)

Vi hörs!

Om tre veckor och två dagar..

Go middag!

Jag börjar allt mer likna en pensionär i mina mat och sovtider. Jag äter nästan alltid lunch mellan halv 12 och 12. Och middag i casa Höckert/ Nilsson serveras vanligtvis vid femsnåret. Men det beror oftast på att vi ska träna en till två timmar senare.  Dock så följer vi inte dessa tider på helgerna, då har vi andra vanor :P
Men pensionärs vanorna passar mig, då är jag aldrig hungrig, vilket betyder att jag inte blir så gnällig :P
I dag till lunch så blev det kycklingfile ala red curry med sallad, gurka, örtagårdsdressing, fetaost och aioli. Det blev verkligen smaskens :)

Nu har jag traglat matte och det har väl gått sådär i dag. Jag tänkte fortsätta ett tag till nu efter lunchen. Sen åker jag nog och tränar. Måste kolla upp med alex när han kommer hem i dag. Jag ska hämta honom från tåget, så att det int krockar med träningen.

Fick brev från ortopeden. I brevet stod det när jag får träffa min nya ortoped och vi ska gå igenom mina resultat. Och kan ni gissa när jag får komma? Jo den måndagen den 29/3 klockan 15.30. Det är ju en evighet dit! När de sa i slutet av mars, så tänkte jag mig allt från den 18 till den sista. Och då räknade jag ju såklart inte med att få komma på den i princip sista dagen i mars!! Det är påskveckan och påsk är lördagen den 3/4, så ja, det är långt kvar...


Fredag

God morron fredag :)

Fy vad gött med fredag. Fast jag känner inte att jag kan njuta av den helt. Jag har så mycket plugg att det står mig upp över huvudet. Jag har tenat om exakt två veckor och en dag (Jepp på en lördag!). Då är det finansiell planering som ska tentas. Usch jag är så nervös inför den tentan. Jag vill verkligen klara den, men det känns som en smrre omöjlighet att lära sig allt. Jag har lagt upp mitt plugg så att jag ska räkna tentor och försöka lära mig det som återkommer oftast. Då får jag förhoppningsvi med så pass mycket att det går bra :) Hoppas!

Nu så strular internet :( Den säger att det är full signalstyrka och att det inte ska vara några problem. Men problem är det!! Jag blir "lite" smått irriterad på sånt. Det ska bara fungra!

Då ska jag väl ta tag i dagen då. Plugg, träning, hämta alex, baka efterrätt och lite fredagsmys. Det låter som en bra fredag i mina öron :)

Scrubs!

Go kväller!

Vad gör ni? Alex och jag har tittat på två avsnitt av scrubs. Det är en riktigt bra serie, om ni har missat den :) Det finns ju inget på tv nu förtiden. Så vi har börjat se serier istället.

Fotbollsträningen i dag var riktigt skön. Jag kände mig jätte pigg och vaderna fungerade riktigt bra :) Det bar kul helt enkelt! Ddet var inte så kallt, det var vindstilla och gräset är grönt. (det är ju konstgräs och det är ju alltid grönt :P) Det ända som fattades var värmen!

I morron ska jag inte till skolan. Jag ska vara hemma och plugga. Tänkte räkna finansiell planering. Sen framåt eftermiddagen så tänkte jag eventuellt åka och till gymmet.

I morron så ska jag baka en kladdis till alex och mig. Jag har varit inne på arla och tasteline mm och kollat in lite recept men jag tror jag kör på mammas, det är ju så gott :) Knakse får för mig att göra den där chokladtårtan med hallon som jag skulle gjort när adam och marie kom. Men jag är riktigt sugen på en äkta kladdis.. Svårt beslut :P
Det finns så mycket smarrigt som jag vill baka. Jag hittade bland annat ett recept på brownies med daim och mörkchoklad, hur gått låter inte det :) Jag smälter :)

Nu ska jag se sporten och sen gå och lägga mig, i´m tired.

Natt natt

Dags för träning :)

Jag har just satt i mig en underbar måltid bestående av en baconsås som alex svängde ihop. Till det hade jag avocado, sallad, gurka, fetaost och lite örtagårdsdressing. Det blev skitgott! Den här rätten gör vi garanterat igen :)

Skolan i dag var seg och tråkig som vanligt. Det känns väldigt skönt att det bara är några få gånger kvar :)

Nu ska jag byta om och bege mig mot träningen. Vi samlas redan halv sju men då är vi hemma tidigt, och det är ju skönt. Stressigt stresigt med andra ord. Men när jag kommer hem i kväll så ska jag inte göra ett skvatt :)

Här kommer en dagens:




Kavaj från Vila
Jeans från Killah
Tshirt från Gina Tricot (apricosfärgad, dock inte på bilden)
Armband present från syrran

Torsdag med sol :)

God förmiddag :)

Fint väder i dag igen om än är det lite molnligt, men solen lyser :)

Jag ska straxt bege mig ner till tåget och åka mot jkpg och en härlig eftermiddag med finansiell planering... Ja, jag hoppas att det kommer vara över ganska smärtfritt!

I morse ringde de från ortopedmottagningen i eksjö! Kors i taket :P De medelade mig att mina resultat fanns hos dem nu och att de skulle kalla mig i slutet av mars. Då skulle jag prata med min nya ortoped och diskutera vad vad vi ska göra åt detta. Jag frågade genast om jag fick komma tidigare, men det lät inte så hoppfullt.. Men det är inte jätte långt kvar ändå.. Det är dags lagom till tentorna.

Alex mår mycket bättre i dag. Även om han fräser och spottar värre än en katt :P Han ser fräschare ut i dag med :) 

Dags att bege mig. See you :)

I found it!!! :)

Nyduschad! Den bästa fellingen av alla :)

träningen var riktigt skön i dag. Jag körde riktigt tungt, så jag är helt slut i mina ben och armar. Det är gött! Nu har jag avnjutit mina obligatoriska två knäckemackor med leverpastej. Det är så gott :) Om jag skulle välja något som jag enbart fick leva på, så tror jag att jag skulle välja knäckemacka med leverpastej. Det är mummisgt :)

I morron så är det skola igen. Jag ska vara inne till 10-11 nångång. Mia och jag ska in och räkna lite och dela våra kunskaper med varandra:) Sen har vi lektion på eftermiddagen. Så jag är jag inte hemma förrens vid 17. Morgondagens träning blir fotboll. Vi har tidig träning och det gillar jag :)

Vert ni vad!! Jag hittade mitt presentkort på carinas hårstudio :)  Jag trodde det var helt borta, puts veck. Jag fick ett infall att jag skulle kolla i en pärm där vi har lite födelsedagskort och julkort mm. Och titt på fan där låg det :) Det känns så gött! Nu slipper jag krångla när jag ska beställa min klipp och färgtid :) woohoo :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan.

Trevlig kväll på er :)

Städat lite

Nu har jag tagit pluggpaus för i dag. eller jag gjorde det för ungefär en timma sedan.
Den senaste timma har alex och jag spenderat med att städa lägenheten. Det såg så himlaskitigt ut här när solen lyste in, så jag såg ingen annan utväg än att köra igång. Alex var inte lika sugen. Men jag kände att det kunde vara väldigt skönt att ha det gjort så helgen blir en syssla fattigare.
När alex skulle moppa golvet så gick moppskaftet av :) Hehe. Alex kom ut som ett frågetecken och pekade på skaftet och bara garvade :) Så det hoppar upp som en väldigt tråkig prio på inköpslistan..

Funderar på om jag skulle åka och träna lite tuidigare i dag. Det är ju så skönt att ha kvällen ledig. Måste förbi affären och handla. Vi saknar alla sådana där bra och ha saker till matlagningen typ crame fraiche osv. Fårgan är om jag får med mig alex till affären, han gnällde högt när jag nämnde det förrut. Men det är både roligar och det går fortare om man är två :)



Ledsna killen med sin trasiga mopp :P

Jag bara älskar det nya vädret :)

Jag vet inte om det är det vackra vädret som gör det eller om jag har blivit lite smartare. Men det har faktiskt gått riktigt ok att räkna nu på förmiddagen :) Jag är glad :) Jag fortsätter på inslagen linije och pluggar vidare.

Alex valde att stanna hemma i dag. Han känner sig inte så piggelin! Hoppas han mår bättre tills i morron. Men aptit har han i allafall och det är ju alltid positivt när man är sjuk.

Jag tror jag ska baka en riktig kladdis till mig och alex i helgen. Det var så länge sedan vi avnjöt en sådan. De senaste gångerna har vi provat olika varrianter av kladdisar eller valt andra bakverk, men nu är det baske mig dags för en äkta elinkladdis igen :)

Nej nu ska jag fånga dagen och ta tilvara på solens kraft :)

Glöm inte bort att njuta av dagen!

Mitt i veckan

God förmiddag!

Vilket väder vi har :) Strålande solsken, jag blir så glad! Det är bara att hoppas att det håller i sig och lockar hit våren :)

I dag så har vi sjukstuga här. Jag är frisk, men alex är sjuk. Han har jätte ont i halsen, lite feber och är jätte förskyld. så han ligger nerbäddad i sängen och vilar. Han ska eventuellt åka in till skolan till ett. Men som han ser ut och låter nu, så är det nog bäst att han stannar hemma och vilar upp sig.

Jag har varit uppe i några timmar nu och känner mig pigg oc glad :) Jag har sovigt riktigt skönt i natt. Det behövde jag! Nu på morronen ghar jag fixat och donat lite. Jag var nere i och bokade tvättid, sen ringde jag försäkringsbolaget, jag fixade ersätting för resan till lkpg. Jag fick en bra slant och det är ju alltid trevligt :)

Nu ska jag räkna lite finansiell planering. Tänkte jag skulle kolla över lite tentor och se vad de frågar efter där. Sen är det bara att lära sig det :)

Då var det kallt igen..

Vad halt det är ute!
Jag har inte märkt av det så mycket förrut. Men i dag har jag varit riktigt nära på att draomkull flera gånger. Det är lite scary!

Nu har vi ätit mat. Jag provade en ny köttfärssås. Jag hade förförsta gången krossade tomater i min sås. Jag har varit väldigt anti det. Men jag hittade en burk på ica som hade smak av basilika och var väldigt finfördelade, så det var inte så myket kross, och det gick hem hos mig :) Det blev jätte mummsigt :)

Nu ska jag snart börja pälsa på mig inför kvällens träning, jag fryser bara jag tänker på det.. Det känns sådär att ge sig ut. Jag vill vara inne och värma mig :P Men fotboll är ju kul :)

ÄNTLIGEN!

Efter många påryckningar och många sura miner nere på ortopeden i Eksjö. Så har de äntligen fått mitt svar! Och vems förtjäns var då detta, jo mitt!
Jag ringde i morse igen och undrade var det var någonstans, ingen visste så klart. Men nu lyckades jag övertala en sköterska att kolla upp det och höra av sig till mig :) Och sagt och gjort. Hon ringde nyss och sa att hon hade fått ett fax med resultatet och skulle lägga in det i min jornal. Nu väntar vi bara på att en annan läkare ska titta på svaret och meddela mig om nästa steg.. Men det sura är att nu är jag tillbaka på ruta ett vilket innebär att vänta..

Nu har vi ätit lite. Om en halvtimma så börjar vår lektion. Har vi tur så kan vi gå hem vid 14, har vi otus så blir det vid 16.. Håll tummarna för att det blir vid 14!!

Idiot!!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag väntat på albin i 45 minuter!!!!! Vi skulle ha jobbat med vårt projekt. Men den jävlen som man förövrigt måste dadda när det gäller att passa tider och komma ihåg saker, har inte kommit. Fy fan för honom!

Jag kunde sovit till åtta, gått upp och pluggat och sen åkte in till halv ett då lektionen börjar. Jag vill strypa den killen just nu!!!

Han har inte ens vett att höra av sig!! Det gör mig mest förbannad..


Uppe med den där tuppen

Dessa ofrivilligt tidiga mornar..

I dag så fick jag offra mig och gå upp extra tidigt. Annars så kom en av oss inte ner till tåget. Så i dag blev det jag som fick offra min sömn :/ buhu, det är synd om mig.. Men nu är jag upp och redo att bege mig, och det är ju faktikt inte mörkt längre vi den här tiden. Så det känns under omständigheterna bra :)

I dag är jag int hemma förrens vid 17. Det är surt. men det är inte många sådan dagar kvar nu. Kanske 5 max..

Nej nu måste ag bege mig mot bissen.

Bye bye

Trampa vatten

Jisses mina armar och mina ben!

Jag hade totalt glömt bort hur jobbigt det är att köra vattengympa. Jag känner hur träningsverken kommer krypande..

Nu ska jag plocka fram lite saker inför i morrron, sen ska jag gå och lägga mig. Jag är super trött!
I morron väntar en låång dag i skolan, 9 till 16 står på programmet. Usch, men det ska väl gå bra hoppas jag..
Sen på kvällen blir det nog fotbollsträning.

Nej, nu ger jag mig. God natt på er!

Smaskens!

Nu är jag mätt och belåten :) Jag lagade min nyta paradrätt kycklingfilé med mummsig creme fraiche röra till alex och mig. Det var första gången han smakade på den och han gillade den skarpt :) Det är lätt min nya favvrätt :)

Nu ska jag göra mig redo inför kvällens träning. Packa väskan och sen är det väl hög tid att se om bikinin sitter som den ska.. Jag tycker det är så träligt att åka till simhallen mitt i vintern, när man är likblek.. Men det ska bli gött att simma och relaxa lite :)

Ska försöka hinna med att ta bort det sista limmet på mina naglar, innan jag sticker i väg. Självklart så bröt jag en när jag lagade mat.. Surt.

Suck för måndagar.

Nu är jag hemma :)

Hade en underbar sovstund på tåget hem. Jag har sovit så dåligt i natt, så den var välbehövlig.
När vi skulle ut med bilen från parkeringen, så var det jätte trångt. I princip så hade raden bakom oss parkerat in oss. Så vi fick krånglla ett bra tag innan vi tog oss därifrån...

Nu tänkte jag läsa i min maföbok. Alex ska byta kablar till sina hörlurar, han ska löda och fixa lite. Jag förstår inte riktigt varför det är nödvändigt, men det är det tydligen :P Hanmår lite bättre nu, så det är skönt.  Sen är det väl nästan lagom att börja med maten.
Kvällens träning består av styrketräning och sedan bad :) Vi ska simma lite och vara i relaxen, det låter gött i mina öron :)

Här kommer en dagens :)





Tröja (ny) från Mq
Jeansleggings från Vila
Armband från Mq

Ny vecka

God middag!

Äntligen är det das för lunch! Jag är sååå hungrig.

I dag så är jag i skolan och jobbar med det sista på vårt mafö projekt. Men jag tar tåget hem vid 13. Alex är inte riktigt frisk (feber, huvudverk mm) så han åker med mig hem. Jag får ta hand om honom :)

Nej nu ska jag äta min mat :)

RSS 2.0