gott nytt!

förrätten är i magen :) Smaskig avvokado med räkor :) Nu sitter vi och väntar på huvudrätten, det blir potatisgratäng med entrecote och vitlöksmör, sallad på det :) Gött gött! På efterättsmenyn står det vaniljglass, varma hallon, hemgjord chokladsås, marränger och vispgrädde!! Jag längtar :)

Sen får vi se vart kvällen tar oss :) Vi har astin på kylning och är redo för allt :P

Ha det gött allesammans. Vi hörs 2010 :P

Sent igen..

Har precis spanat in morden i midsummer. Det är en bra serie!
Funderar på att gå och lägga mig. Jag är så trött, plus att min mun värker som bara den. Jag har haft tandvärk i tredagar nu, det är as jobbigt!. Mina visdomständer växer och det är inget kul, jag har knaprat piller i dag men de hjälper inte :(

Var ner på stan en sväng och tittade på en bh till min nyårsklänning. Men jag kom ganska snabbt fram till att det får inte plats någon. Så jag måste lösa det på annat vis. jag funderade på "bröst tejp" men jag hittade ingen. Jag köpte med mig sån tejp som man använder när man vill att kläderna ska sitta på plats. Det kanske kan hjälpa mig lite.

I morron så är det nyårsafton och mina planer för dagen/ kvällen är följande:
Vid 11 så ska jag träna fotboll med boren, det är väl färdigt vid 13 nån gång. Sen ska jag hämta upp alex och så ska vi handla till vår nyårsmiddag. (Om någon har något annat kul för sig, hhör av er :P) Vi jska laga en tre rätters mys middag med mummsig dricka. Sen ska vi mysa :) Och givetvis spruta skumpa vid tolvslaget :)

Nu ska jag sova, hoppas jag!

god kväll

I kväll har jag tränat :) Och gud så gött det var :) Först sprang vi fem km sen så spelade vi. Löpningen gick förvånadsvärt bra, jag hade inget ont i vaderna så det flöt på bra. Spelet sen gick inget vidare. Jag vet inte men jag spelar utan självförtroende känns det som. Jag gör mig själv inte rättvisa.. och det är jobbigt!

Annars så har jag suttit och räknat frisparkar på juniorcupen i dag. Jag var väldit "over the place" i början och hade lite svårt med vem som skulle ha vad :P Hehe men jag lärde mig tillslut.

I eftermiddags så var vi hemma hos hanna och andreas och spelade wii. vi provade alla spel och det blev nog jämt mellan alex och mig i vinster.

Nu ska jag sova! Natt natt

måndag

Tänkte passa på att önska god natt :)

I morron så befinner jag mig i sporthallen på förmiddagen. Jag ska förtjäna mitt frikort till borencuppen. Det blir att räkna frisparkar och sköta tiden.
Sen ska jag förhoppningsvis färga håret. Jag köpte en färg på maxi som jag tänkte prova :)
Sen på kvällen ska jag träna med boren igen :) Det blir fys fick jag höra, och det kan man ju aldrig träna för lite!

Vi hörs!


Paus

Jag har tagit lite juledigt. Har inte haft så mycket tid över så här i juletid.
Julafton avslutades med massor av klappar. Jag är super nöjd :)
Juldagen fortsatte med julbord och kalkon med våra respektive familjer.
På annandagen så var det fotboll för hela slanten. Jag satt i bbg hela dagen. På kvällen var det fest hos per :)

Ja det är en snabb uppdate. Tänkte lägga upp lite bilder på alla mina klappar så småningom :)
Om en stund så ska vi åka hem till varv och öppna min sista julklapp för den här gången :) Jag är så nyfiken!!

Hörs

Goo Jul och Grattis pappa :)

Goo Jul på er :)
Just nu sitter vi och väntar på att gästerna ska rulla in. Det är ju världens bästa pappas födelsedag i dag :)

Jag har varit uppe sedan sju i morse och stökat och hjälpt mamma med massor. Hanna jobbar till tre i dag, så i år får jag dra hela lasset själv.. Hehe a det ska väl gå på nåt sätt.



Pappa i thailand :)

Dan före dan :)

Det känns som Jag har levt på stan de senaste dagarna. Men nu är jag klar med alla julklappar :) Hamdlade den sista i dag. Gud så gött det känns! Nu skan man börja njutra och skaka av sig stressen :)

I dag så var jag inne i stan på förmiddagen, sen åkte jag till alex och hjälpte dem klä granen. Nu är jag hemma igen och i kväll så ska jag hjälpa mamma att pynta och sen ska vi klä våran gran. Har ett paket kvar att slå in och så måste jag skriva på alla paket också.
Låter inte så mycket , men jag lovar det kommer ta tid!

Vi hörs.

julstress!

Sitter hemma i soffan och är otroligt rastlös! jag har inget att göra. Men då ljuger jag lite. Jag har ju klappar att handla och så har jag fått i uppgift att pynta huset. Men jag känner mig så rastlös ändå. Jag är inte van att inte ha några måsten och deadlines. Återigen deadline med klapparna är ju på julafton. Men det är inte samma sak ändå.

I morron så har vi lite att göra. först så ska alex, pappa och jag hugga gran. Sen ska vi till stan och handla julklappar. Sen skulle jag visst hjälpa pappa med lite julshopping. Är lite sugen på att träna i morron. Förhoppnigsvis så kan det bli av.

Bye.


barnvakt!

Nu sitter jag hemma hos hanna och andreas. Jag och milo var ute och gick en sväng förrut, och det va kallt! Fast solen var framme en stun doch då var et riktigt skönt :) Nu ligger milo här och sover middag. Han ville inte ha nån mat men han blir väl hungrig snart antar jag.

Alex är i lkpg i dag och shoppar julklappar. Hoppas att han hittar nåt fint till mig :)

Efter jag är färdig med barnvakteriet så ska jag förbi mormor och morfar och plocka upp en grej. Funderar på om jag ska bege mig ner på stan och kika lite eller om jag ska åka hem och omgruppera och åka ner i morron istället.. Det får nog bli stan i morron istället.

Just ja höll just på att glömma. Jag lämnade in min hemtenta i dag :) Så nu är det officielt julov :) wiieee

Nu ska jag kolla på tvn en stund

Lite trött nu..

Jag är helt proppmätt! Shit jag har ätit tok mycket glass, marränger, grädde och chokladsås. Och lite mat på det. Jag kan nästa ull fram :)

I morron så ska jag fixa det absolut sista med hemtenan. Den ska in vid 12. Sen ska jag hämta upp milo och vara barnvakt en stund på eftermiddagen. Vi ska vara i hanna soch andreas lägenhet, ska bli gött och mysa lite med den krabaten, sen ska vi ut och ta oss en promenix och bränna lite :)
Måste förbi stan i morron igen och kolla på klappar. Jag har pappa, morfar och alex kvar = de tre svåraste. Eventuellt så har jag mamma och mormor med, men jag har en grej på g, men det finns risk för att den inte går att ordna och då är det ju bra att ha en plan b.

Hittade en skitsnygg klänning på mq som jag tänkte ha på julafton. Men den fanns bara i 34 men i lkpg så fanns den i 38 och de var ganska små i storlekarna så 38 borde funka. Hoppas hoppas!! Alex skulle fixa hem den åt mig :)

Funderar på att krypa ner isängen snart. Jag var ju uppe tidigt i morse och det börjar ta ut sin rätt.

Fjärde advent :)

Sitter här med en liten lätt huvudverk..

I dag var jag uppe i ottan. Var nere i sporthallen och tränade med boren. vi spelade bara :) Det gick inget vidare för mig, jag blir alltid så nervös och dålig när jag spelar med dem. Annars har det gått riktigt bra för mig inomhus. Men i dag var det pannkaka.. Det var gött att röra lite på sig. Det behövs inför den största mathelgen p året.

När stan öppnar tänkte alex och jag åka dit och se om vi kan hitta lite julklappar. Har fått i uppdrag av marie att köpa ett par strumpbyxor till henne. Tänkte jag skulle hitta något till papa elelr morfar i dag.

Och i eftermiddag så är det kalas. Alex är taggad för att öppna presenter :P Vi får två hundar med på kalaset i dag. de har inte träffats innan så det ken bli lite skoj, nevars det är nog lugnt. Ska bli kul att träffa både milo och charlie igen :)

börjar bli lite hungrig. får inte äta så mycket nu, för det går rykten om att det bli en sjukt god efterrätt som är helt i min smak :)

Massor med minus.

Halloy!

Vi är hemma hos marie (alex mamma). Vi fixar lite med maten. Jag är hungrig!!
I dag har vi varit i linköping och shoppat julklappar. Hittade inte så mycket som jag hade velat, men de blev en klapp till mamma, till marie, och till dogsen. Till mig så blev det ett hårsprar från tony & guy. Sen köpte jag en ny klänning och ett nytt skärp som jag tänkte ha på mig på alex kals i morron.

Jag kan inte komma i håg när det var så kallt i motala senast?? 18 minus tycker jag är för mycket. Men carinan var duktig och startade ändå :)

I morron så ska jag eventuellt träna lite fotboll. Sen måste vi förbo stan en sväng och kolla på julisar. Sen vid halv fem är det kals för alex.


Shit vad jag sitter och gäspar. Dags att at tag i meig själv och göra något så jag blir lite pigg!

Home!!!

Nu är vi hemma :) Låt semestern börja!

Jönköping gick bra och hyffsat smidigt trots trafikaoset. Alex blev glad över sin present så jag är nöjd :)
Nu har vi packat upp det mesta. Det tog en stund kan jag lova... Mamma och pappa bjöd på stek, sås och potatis. Fy vad gott det var! Jag har saknat det så mycket!! nu är jag mätt och belåten. vi har placerat oss i soffan, tittat lite på tv och surfar efter julklappar. Om en stund så ska vi äta alex födelsedagstårta, det blir budapest :) Mumma!

I morron så blir det antingen linköping och julklappsshopping eller shopping i motala och sedan träning med boren. vi får se vad det blir. Vi måste veta lite vad vi ska ha innan vi åker till linköping.

Trevlig kväll på er!

Happy birthday babe :)

I dag fyller min underbara pojkvän år. Grattis på dig :) Älskar dig!



Söt kille då :)

pular och pular :)

Vi har haft fullt upp hela förmiddagen, men ändå känns det inte som vi har betat av så mycket.
Vi har plockat ner granen (Alex tvingade mig), vi har fixat lite med en av mina tentor, så den är klar nu. måste fixa med en labb sen är jag klar för i dag. Den andra tentanska inte vara inne förrens på måndag så den skjuter jag upp lite. Har bara lite kvar. Vi har packat och packat.

Nu känns det som att vi åker väl mot jkpg om några timmar, så vi är hemma till kvällen :)


Snö snö snö :)

Det blev ingen träning. Och det var väl bäst det. Det låg tjockt med snö på planen plus att det var 8 minus ute. så alex och jag åkte hem igen och packade och donade inför i morron. Vi stannade och köpte hallonsorbet. det ska vi invinga alex födelsedagmed :)

I kväll så har jag slagit in en av alex födelsedagspresenter. Den ena är ju kvar i jkpg men den hämtar vi under dagen i morron. Jag hoppas han blir glad och nöjd :) Jag längtar :)

Sista natten i min underbart sköna säng för det här året. Den kommer jag sakna! Hemma så kan man inte breda ut sig som man vill riktigt men det blir ju lite mysigare :) kommer sakna den endlösa resursen av varmvatten :) J men det är väl typ det jag kommer sakna..
Vi funderar lite på hur vi ska göra med granen. Ska den ut eller få vara kvar. Är den kvar så kommer det väl stå en stamm här när vi kommer tillbaka och allt barr ligger under granen. Men varken alex eller jag orkar plocka ner den i morron!  måste ner i källaren och rota och sen, nae det vill jag inte!

Nu ska jag gå och sova. I morron ska jag ta tag i det sista med hemtentorna.

Glöm inte gratta min dude i morrron :)

Natti natti

snow mainia!!

Vart tar dagarna vägen?? Veckan är snart slut och i morron så händer det massor.

För det första och viktigaste så är det Alex födelsedag :)
Vi ska äta födelsedagsmiddag och tårta :)
Vi åker hem till motalai morron
Min hemtenta i Ol ska in i morron vid 18
Vi ska packa allt som ska med hem
Vi ska förbi jönköping och kolla på julklappar och hämta en av alex födelsedagspresent :)

Jag tror det håller oss ganska upptagna i morron.

Här är det snöstorm. Det är 9 minus ute och det blåser storm. Och vi ska träna fotboll! Ja det här kommer bli intressant. det lär vara svinhalt och massor med snö på gräset. men vi kanske kan ha snöbollskrig istället??

Dags att byta om till dubbla underställ....

Happy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måste flika in dagens bästa: jag fick 80% rätt på duggan :) Det är asbra och jag är godkänd :)
Nu ska jag fixa det sista med hemtentorna, så kanske det blir tidig hemgång i morron :)

Jag är så glad :D

Lill lördag

I kväll blev träningen inte så organiserad. Jag åkte till gymmet och körde lite styrka, sen satt jag mig på spinningcyckeln. Ja jag blev trött och fick anstränga kroppen lite, så nåt gav det väl :)

I kväll har jag tittat på real housewifes of new jersey. Det är en kul serie att titta på :) De är väldigt galna mend etär väl det som är tjusningen antar jag.

I morron ska jag göra ett första försök på duggan. Och jag har bestämt mig för att det ska gå vägen! Sen ska jag fila vidare på mina hemtentor.

I dag så har jag börjat packa lite smått. Jag har lagt ner leggings, underkläder, skor, skärp och locktänger mm. Jag har insett att det kommer bli ganska mycket saker som ska hem. Mest är det kläder, tänkte att allt skulle få vara kvar på galgarna, så man bara tar ner det och sedan hänger upp det hemma. Det blir nog lättast så. Men nu kan jag inte tänka så långt fram. Här tar vi några timmar i taget, det känns lätast så...

Nu tar jag kväller, tänk på mig, håll tummarna! :)

day 2

i´m back again!

Nu har jag svarat på alla frågor på hemtentan. Det borde kännas skönt men jag har fortfarande en halv sida för mycket i text. Jag har redan flyttat ut marginalerna och minskat till stl 11. Inte mycket mer jag kan göra där. måste ta bort mer text. I dag har jag läst igenom mina anteckningar, alla 15 föreläsningarna. Tänkte jag skulle göra det igen i morron förmiddag och sen göra första försöket på duggan...

Nu håller vi på och fixar hemagjorda hamburgare. Sen ska jag träna. Men det blir inte spinning i dag:( Det kör inte det i dag av någon anledning. Tror det får bli bodycomat men jag är inte så sugen på det. Kanske skull inviga gymmet??



God eftermiddag!

I dag har jag haft en såndär dag igen. Fastklistrad på stolen framför datorn. Jag har jobbat med den andra hemtentan. Den består av tre uppgifter och jag har skrivit råmaterialet till två av dem. Den sista är ganska svår men den tänkte jag att jag skulle knäcka i morron. Jag har haft hörselskydd på mig hela dagen så inget ska störa mig, men nu är jag helt öm runt öronen, aj aj. 

I morron och på torsdag så kommer jag sitta som jag gjorde i dag så det blir nog lite taskig uppdatering den här veckan. Ni vet ju vad jag gör ändå. Pluggar och tränar.

Appropå öm så har jag två stora blåmärken på knäna efter hinderbanan på träningen igår. Shit den var jobbig!
I dag så blev det ingen fotbollsträning, vet inte riktigt varför. Men jag har bokat in en timma spinning i stället :) 

Jag vet inte när jag ska börja packa inför hemfärden på fredag? Det får väl bli just på fredag kanske.. Måste till jkpg och hämta alex födelsedagspresent, men när ska jag hinna det. Om det är någon som är i jkpg och har vägarna förb nässjö så hör gärna av er. Det skulle göra min dag :)

Nu ska jag starxt börja med maten. Det blir potatismos och prinskorv :) mumma!

Här har det snöat massor hela dagen. Så nu har vi ett ganska tjockt vitt täcke utanför fönstert :) Mys mys.

Mini jul

Alex och jag har haft ett litet minijulbord i kväll :) Vi gjorde köttbullar sås och potatis. Inte så juligt kanske, men vi hade prinskorv till det. Och då blev det ett litet julbord :)

Nu ska vi aldeles starx åka och träna. gött och röra på sig lite och få tänka på annat än plugg.

Nej nu blev klockan mycket. Dags att åka

Trist start på veckan.

Hej!

Det här känns inte riktigt som min måndag. Jag har sovit jätte dåligt i natt. Har mest legat klarvaken och inte kunnat sova. i dag har jag haft fetaste huvudverken och givetvis så var jag mil från en tablett. Redovisningen gick bra och det känns skönt att ha den ur världen.
När jag skulle till skolan i morse så hade dörren frusit igen så jag fick klättra in från pasagerarsidan, igen. När jag skulle hem från jkpg så var det fel på tågen, vi fick ta en ersättningsbuss och den tog evigheter. Så jag var inte hemm förens vid halv två!! Fick klättra in i bilen då med..

I eftermiddag har alex och jag sutit och gått igenom de första fyra frågorna på min hemtenta. Jag har nästa svarat på allt, så nu går jag igenom vad jag har kvar att göra. Och som skönt är så är det inte så mycket.
Nu vid fyra så släpps den andra hemtenta och duggan. Dem har jag fram till fredag kl 18 att göra färdigt. Heja mig!

Vi har ingen mat hemma, vi måste handla. Men vi har ju inte tid! Den här veckan harvi två 25 kr rabatt på ica :) då blir det lite roligare att handla. Vi behöver ju inte ha så mycket, för vi åker ju hem på fredag :)

Nej nu är det bäst att jag gör mig redo.

Bye

Söndagkväll

Jisses mina fötter är som isbitar! Måste leta rätt på ett par strumpor.

Sitter i soffannyduschad, mätt och belåten. I dag åt vi chicken tikka med couscous och lite grönsaker till det. I dag så gjorde vi rätt med kryddblandningen också och det blev riktigt gott!

I dag så har jag bara jobbat med min hemtenta. Jag har gjort nästa alla uppgifter klara, det är bara lite finlir kvar. Det känns riktigt gött! I morron så kommer det ut en ny hemyenta plus en dugga. Hemtentan är jag inte så nervös över men duggan känns svår.. just nu känns det inte riktigt som jag är redo. Jag får sista minuten plugga lite så ska det nog gå bra :) Jag tror jag har fram till fredag på mig både med tentan och duggan.

I morron så är det projektredovisning mellan 10 och 12. Då ska vi presentera projektet och svar på lite frågor. Förhopningsvis så kommer det gå fin fint :) Sen bär det hem och en massa plugg. Sen väntar nån form av träning på kvällen, fotboll eller gym.

Nu ska jag titta vidare på tvn :)

tredje advent

God eftermiddag :) 

Jag har varit lite uppagen med hemtentan i dag så jag har inte riktigt varit kontaktbar. Det har gått hyffsat tycker jag, tänkte jag skulle fortsätta en stund till.

Min dag började med sovmorron till halv tio! Sen gick vi upp och åt en mysig frulle, vi tände tredjel juset och tog det lite lugnt (förengångskull) Sen så gjorde vi i ordning oss och satte igång och började plugga och här är vi nu.

Vid 17 väntar en timma spinning. Det ska bli underbart!

Nu ska jag arbeta lite till..

jahop

Nu är jag hemma och det käns gött!
Cupen blev väl inte som vi hade tänkt oss. kallt och jävligt var det med. Men ja Jag hade skit god mat iaf, det räddade min dag :)

Jag har landat i soffan med datorn i knät och här ifårn tänker jag inte flytta mig! Känner mig lite små seg. Jag ska mysa med min dude resten av kvällen :)

Jag har inte så mycket mer att tilläga, så trevlig kväll på er!

Let´s go!

I´m off. Wish me luck :)

Rättelse!!!!

Fick ett lite småsurt telefonsamtal från mamma i morse.
Jag har tydligen av misstag råkat skriva att harry dogi filmen i går. Och det är ju fel, för han lever.
Det jag menade att skriva var att någon dog men jag säger inte vem för att inte spoila för någon.
Så sorry mamma, men harry lever iaf!

Morron på er :)

Jag har laddat med frulle nu. Insåg att jag ska trycka i mig mat och lite drygt en timme, heja mig!
I dag så vaknade jag upp till snö! Det är inte mycket, men tillräckligt för att det ska vara vitt ute :) Mys mys.

vid 12 i dag så åker vi mot gislaved. Innan dess så ska jag packa klart min väska, tämja hårmonstret jag har på skallen och sen fixa matsäck. Sen ska jag nog klara mig hela dagen.

Dags att sätta igång, tiden går.

natt natt

Nej nu ger jag mig för i dag!
Det blev ett tråkigt slutpå harry potter. Varför ska han dö för? Det tyckte jag var onödigt, men det tycker jag ju alltid när en god dör.
Jag är så trött! Jag behöver min skönhetssömn, det blir en en lång dag i morron. jag är riktigt spelsugen och jag hoppas att vi kan göra riktigt bra ifrån oss.

God natt på er!

harry time :)

Nu har jag startat min myskväll på riktigt! Harry potter och halvblodsprinsen är på :) Självklart med surrond ljud. Gisses vad det får en att känns som man är mitt i filmen :)

Pratade med mormor och morfar nyss. Och båda var överlyckliga att få vara hemma igen, och det är jag med :) Om en vecka är vi hemma i motala igen och då kan vi äntligen åka och hälsa på dem :)


Jag har min film och mitt godis. Me like :)


Happy!

Jag är mätt! Jag var mätt efter halva min franska kebab men det var ju gått så jag åt upp hela tillslut. Totalt onödigt men ja, nångång lär man sig väl..

Känner mig ganska nöjd med min dag. Hemtentan släptes kvart över 12. Och förutom lite mat så har jag suttit hela eftermiddagen. Det har gått riktigt bra med :) Så jag borde bli klar med det mesta på söndag, gött gött. Tro det eller ej men saker och ting har fastnat i min hjärna:)

I kväll så är jag ensamen hemma. Alex är på klssfest i jkpg. De firar att terminen är över och att de bara har xjobbet kvar, typ :) Jag började min mysväll med en tripp till ica. Jag var tvungen att inhadla lite mat inför fotbollscupen i morron. På vägen hem så köpte jag med mig en franskebab. Lite senare så ska jag se senaste harry potter filmen och mummsa på lite godis :) Måste ringa alex och fråga hur jag får på surrond ljudet, så det blir mer bioaktikt :)

Tror jag kommer klara mig bra i kväll :P

lugnet före stormen

Mmm så känns det i dag kan jag säga. Klockan 12 släpps den första hemtentan! Och efter det så är det bye bye fritid och hello stenhårt plugg. På måndag får vi den andra hemtentan plus att fvi får tillgång till att göra duggan. Så i dag och på söndag så ska jag sitta och jobba med den första. Och förhoppningsvis så kommer jag en bra bit på väg!!

I morron ska jag till gislaved och spela luciacup. Den spelas på konstgräs i nån hockeyhall, så det kommer vara kallt där inne. Vi ska tydligen ha med oss underställ och grejer. Jag tror det är en sjumanna eller niomanna cup med elvamanna mål :) Det ska bli riktigt skoj :) Det träliga är att om vi går vidare så måste vi tillbaka på söndag, men det har jag inte riktigt tagit ställning till hur jag ska göra än...

Vad ska jag hitta på fram till 12 då? funderar på att läsa igenom föreläsningsanteckningarna, så de sitter färskt i minnet. Kanske skulle planera vad vi ska äta med så jag inte behöver fundera på det sen.. Förbredelser är a ch o.

Önska mig lycka till och håll tummarna :)

Vad laga till middag??

Hemma hemma hemma :) i like!
Vilken dag det har varit! Projektet är inlämnat, opponeringen är klar och powerpointen klar :) Alba är rättad och inlämnad och jag har kirrat färdigt alex födelsedagspresenter! Vilken dag :) Jag är nöjd kan man säga.
Det kom en lite speciell sak med posten i dag. Den var perfekt och alex kommer bli super nöjd :)

Vad ska man laga för mat i dag då? All min insperation har sprungit bort. Det är så kort tid tills vi ska åka hem, så vi är redan hemma i tanken. Funderar på om det ska bli korvstroganoff eller nåt åt det hållet.

Apropå hemma så fixade jag mig ett frikort till borencupen. Jag ska sitta i sekritariatet under juniorcupen i några timmar. Gött va :)

Och nu kollar jag på tv och försöker skriva samtidigt och det går inte så bra..

Två veckor till julafton!!

Uppe med tuppen, eller tio i sex gick jag upp i morse. Drömde att jag var ute och red på en unghäst och jag var livrädd :) hehe

Det är straxt dags att be ge sig mot tåget och en heldag i jkpg. Jag har så mycket i dag att jag hoppas att jag kommer ihåg hälften.

Jag hoppas på många avslut i dag, det skulle vara underbart! Det siktar jag på.

Nu kör vi!

I dag spann det på bra :)

Jisses vad jag är trött i kroppen! jag har varit ocjkört 45 min spinning, och jag har kört skiten ur mig. Jag började tufft och sen kunde jag ju inte slå av på takten, så då var det bara att köra på :) Riktigt gött var det iaf, Men duschen efter var nog det bäta :) Jag längtar till söndag :)

Arga snickarn, vad ska man säga? Det blir ju bara värre och värre varje vecka. Hur många människor finns det där ute som inte kan eller vill göra någonting rätt och få det färdigt. Det är iaf underhållande att titta på  :)
Men det program jag sitter och väntar på nu är ju the real housewifes :) Det ska bli skoj!

I morron så ska jag till skolan. Vi ska fixa en opponering och skriva i hopp en presentation av vårt projektarbete. Sen på eftermiddagen sp ska vi göra det sista på alba, i morron ska vi bli av med det! Sen ska jag till stan och fixa det sista med alex födelsedagspresent. Jag hoppas verkligen jag inet kommer hem vid sex i morron men det låter som att det lutar åt det hållet. Som tur är så tränar jag sent i mororn så det ska nog inte inebära så stora problem.

I dag ringde en kille vid namn love (fint namn) angående en anna av alex födelsedagspresenter, det hade blivit nån miss med någonting. Så han ringde upp mig för att berätta om läget. Men allt var lugnt för min del, så allt kommer komma i tid. men det var riktigt snällt av honom att höra av sig. Det uppskattas :)

I dag invigde jag ett av mina londonköp. Det är väl inget märkvärdigt egentligen. Tänkte bara uppmärksamma er :)


Var ju och klippte luggen i dag. Bilden är tagen innan jag åkte till frissan. Jag tror jag blev nöjd iaf :) måste pula och fixa liue själv men det ser bra ut :)

Nej nu är inlägget blivit lite väl långt, så jag slutar här.

Trevlig kväll på er :)

Klipp klipp

Gud så skönt! jag har läst ut ol boken :) Den var på 507 sidor + plus lite annat som jag inte tyckte var värt att läsa :P Jag är sjukt stolt över mig själv för det. Jag läser aldrig böcker till vardags, så jag tyckte det var väldigt duktigt av mig att plöja igenom den :)

Sitter och funderar lite på hur jag ska klippa min lugg. Jag behöver lite nya influenser. Jag älskar mitt långa svall, men det kan bli lite tråkigt om det inte händer nåt uppe på skallen (om ni fattar vad jag menar) Det måste finnas något fint som ramar in ansiktet. Tror inte jag kör på hellugg, gud vad svårt det är!

Har börjat skriva lite julkort. Letar lite adresser och väljer vem som ska få vilket. Saknar en pepparkaka eller två när jag arbetar men det får bli efter maten :)

nu ska jag väll ta och äta så jag hinner fixa iordning mig. Önska mig lycka till :)


Morron morron

Då är det bara att börja jobba då! Sista kapitlet i en av böckerna ska läsas sen täkte jag plugga lite antekningar. Sen är nog klockan kvart i ett och det är tid för att klippa luggen :) Ska ringa ett samtal till kosta och fixa mig ett frikort till borencupen, det är najs :)

Japp men vi hörs :)

slöar i soffan

Pepparkakor är bara livet :) Jag kan inte fatta att några ingridienser kan bli så gott tillsamans :) De blir extra goda när man bakat dem själv!

Träningen var kul i dag :) Två nya ansikten och 15 pers, woohoo ett fall framåt :) Tydligen så tappade vi tå i dag med, men det var väl väntat.
Sitter och tittar på "jag ska bli stjärna" ganska bra program, kul att se de små liven träna för att bli bäst. I morron börjar the real housewifes of ja nån stad i usa. Det är ett program i min smak :) Det ska jag se!

I morron ska jag plugga, sen vid kvart i ett så ska jag till frissan och klippa luggen. Tänkte jag skulle skriva julkorten så det bara är att posta dem. På kvällen blir det träning, spinning eller bodycombat.

Nu ska jag försöka få tag i mamma

Natt natt

slöar i soffan

Pepparkakor är bara livet :) Jag kan inte fatta att några ingridienser kan bli så gott tillsamans :) De blir extra goda när man bakat dem själv!

Träningen var kul i dag :) Två nya ansikten och 15 pers, woohoo ett fall framåt :) Tydligen så tappade vi tå i dag med, men det var väl väntat.
Sitter och tittar på "jag ska bli stjärna" ganska bra program, kul att se de små liven träna för att bli bäst. I morron börjar the real housewifes of ja nån stad i usa. Det är ett program i min smak :) Det ska jag se!

I morron ska jag plugga, sen vid kvart i ett så ska jag till frissan och klippa luggen. Tänkte jag skulle skriva julkorten så det bara är att posta dem. På kvällen blir det träning, spinning eller bodycombat.

Nu ska jag försöka få tag i mamma

Natt natt

Upp och ner..

Nu har jag stoppat i mig lite tikka masala och ris, alltid lika mummsigt :)
Jag plöjde ett kapitel i organisationsboken, sen satt jag i glittret som saknades i granen, så nu är den komplett :) Sen kollade jag på one tree hill och the hills, jag ligger skapligt efter med mina serier :/ Hinner aldrig titta nu för tiden. Sen fick jag ett röjar ryck, jag plockade undabn massa bråte och började laga mat. Så nu är det snyggt här hemma så när som på lite disk :)

Pratade med min moffe förut <3

Om en kvart så ska jag hämta alex vid tåget, sen väntar träning uppe konstrgäset :)

Surkärringar!

Då var jag hemma igen.

Mötet med alba gick mycket bättre än vad jag förväntat mig och nu är det bara några småsaker som vi ska rätta till innan söndag. Så förhoppningsvis så ska det lösa sig :)

Sen tog jag en sväng på stan. Jag började med det där företaget som ajg vill ha tillbaka pengar ifrån. I dag pratatde jag med hon som var butiksansvarig. Men hon var totalt handlingsförlamad och fick inte göra någonting. Då tycker jag att det låter lite konstigt att om du har ansvar för en butik, men du får inte göra något själv utan du måste fråga någon som sitter högre än dig???? Jag fick ett nummer till den som är ekonomiansvarig? Hon var tydligen den ända som hade behörighet att ge tillbaka pengar. Men detr har jag inte sätt än. Först ska jag få tag på människan, hon har tydligen influensan nu så det kan ju bli roligt.....

Sen gick jag och kollade till alex födelsedagspresent :)
Byte nummer två gjorde jag hos gina, då jag skulle lämna tillbaka en tröja som var förliten. det var inga problem alls. Det är kundservice det! Hittade ingen ny tyvärr :( Men jag får leta vidare.

Kom hem till massor med disk, kul kul. Ja får väl ta tag i det så småningom. Nu ska jag nog ta ett kapitel i min bok. Sen är det dags att fundera på vad det ska bli för mat i kväll, jag har no inspiration..


8/12

Nu ska jag straxt bege mig mot jkpg. I dag blir en spännande dag när det gäller alba, förhoppningsvis så löser det sig :) Sen blir det en tur på stan och fixa med lite ärenden.

Ha en trevlig dag. Så hörs vi i eftermiddag..

Bye

träning på g

Nu har jag fått i mig en väldigt sen middag medtanke på att jag ska åka och träna om en stund.. Men den är i magen och den var god :) Som sagt jag ska åka och träna styrka masser annat, och frörhoppningsvis så blir det lite boll också.

I morron så ska jag till skolan och förhoppningsvis reda ut alba en gång för lla. Sen ska ag till en viss affär och ta tillbaka mina pengar. måste byta min tunika från gina med då den inte var helt optimal :p. Sen ska jag hem och läsa ett kapitel i en utav mina böcker. Sen blir det träning på kvällen. Och det var min morrondag.

Hörs då!

Vecka 50! allaredan??

Hej.

Jag känner mig lite vilsen i dag. Jag vet att jag ska pugga men jag har inte riktigt koll på hur jag ska lägga upp det. Jag ska läsa i mina två böcker men det känns som jag missar något?? Det är en jobbig känsla. Tror jag börjar bli lite nervös över de kommande hemtentorna...

I dag har jag ringt och bråkat med en viss butik angående att jag vill lämna tillbaka en grej jag köpt. Men deras policy är att ge tillgodokvitto, och det är jag inte intreserad av. Det står ingen info om tillgodokvitto och liknande vare sig på deras hemsida eller på kvittot. Och enligt dem ska man tolka det så att de inte ger pengara tillbaka för att det inte står någonting. Jag köpte grejen i lördags, så det borde inte vara så svårt! Jag kom ingenvart med tjejen i telefon, så i morron när jag är i jkpg så ska jag gå upp och prata med dem på plats, jag ska ha mina pengar tillbaka! Vart har de sin kundserice????

Annars så har jag plockat undan en massa tvätt och fixat i ordning här hemma. Sen har jag läst ett kapitel i min engelskabok som handlar om datorer. Tänkte jag skulle ta ett till nu.

I kväll så ska vi handla och sen efter det träning.

Christmas time :)

Nu har jag landat i soffan och härifrån tänker jag inte flytta mig på en bra stund!
Det har varit en intensiv dag. Det blev dock inte så mycket plugg, men det får jag ta igen i morron.
Peppisbaket gick skitbra :) Jag använde mitt "bakpapper" från tupperware, det är ett underlägg som man ska baka på och göera livet enklare :) Sen använde jag så klart min nya kavel från samma märke, och tillsammans så blev det bra så bra! Inget fastnade och det blev färre kraschade peppisar i år än förra året, så jag är riktigt nöjd :) Tack mamma :)

Vi har också tagit in en gran :)Vårt mål var en liten, fin och tätt gran. Vi fick en gigantisk, fin och tätt gran. Den kan vara den fianste granen jag har haft (har iofs bara haft tre egna) Men den tar upp halva vardagsrummet, vilket inte behöver vara en dålig sak då vi har ett stort vardagsrum :) Den blev iaf skit snygg med alla kulor och glitter. Måste fixa lite mer glitter, för den här granen är ju som sagt lite större och mycket vidare än förra årets. Nu är julen hel hos familjen Höckert/Nilsson. Allt pynt är framme och peppisarna är bakade, det är bara att njuta :)

Nu har jag lite svårt att få det samanhängande här, men hoppas att det går att läsa :)

Nej nu ger jag mig. God natt på er!


andra advent..

Morron elller ska jag säga god förmiddag.
Vi har varit uppe sedan sju och tvättat, har två maskiner kvar att hänga upp, sedan är vi färdiga :)
Annrs så har vi en ganska såupptagen dag framför oss. först så ska vi plugga. Aöex ska cadda och jag ska läsa. Sen ska vi laga mat, och efter det så ska vi åka och köpa julgran. Sen ska vi baka pepparkakor. Och  när det är klart så är klockan förhopningsvis en stud innan 17. För klockan 17,10 så ska jag köra en timma spinning och alex ska köra på gymmet. när vi kommer hem så ska vi klä granen och fixa kvällsmat :) En ganska fullspäckad dag med andra ord.

Nu ska jag ringa min morfar :)

Plankstek, i love it!

Vilken dag det har varit!

Vi var uppe tidigt (8,00). Vi var i jkpg vid tio. Först började vi på stan. hittade julklapp till hanna, en till mamma och en tröja till mig :) Hittade födelsedagspresent till alex med :)
Sen åkte vi till a6. Vi var skit hungriga så vi började med mat. Jag åt kebabsallad :) Mumms gott, alex åt pasta och fläskfile. På a6 hittade vi inte mycket, några potentiella julklappar men inget blev köppt. Jo vi köpte ju planksteksplankor. Vi gick vidare till ikea, där hittade jag klapp till farmor och så köpte vi stearinljus och batterier. Shit det var längesedan jag var så trött efter en shoppingdag. På vägen hem stanade vi i tenhult för att kolla på matta, men då hade de hunnit stänga :( Så vi fick åka hem. Tänkte vi skulle köpt gran i dag med, men de hade också hunnit stänga :( Så det får bli i morron.

Vi stanade på kvantum på vägen hem, vi skulle inhandla lite till vår plankstek :) Hehe alex ställde ner påsen med grejer mitt på golvet och jag såg inte påsen och snublar på den och trampar med högerfoten mitt på påsen. Först så ser innehållet ut att klara sig. Alex lyfte på smöret i påsen och ut rann massa mjölk. Jag hade lyckats träffa mitt på mjölkpaketet så botten blåstes ur :) haha det var mjölk över allt och alex och jag kunde inte sluta skratta :) 

I kväll så har jag svängt ihop en pepparkaksdeg, det var buslätt. Så i morron ska jag baka peppisar :) Efter det började vi vårt jobba med att bränbna in våra planksteksplankor. det tog sin lilla stund. Sen gjorde vi mos och spritsade på, stekte fläskfile och fixade med beasåsen. O my good vad gott det blev :) Det var det godaste jag ätit på länge. Väldigt lyckat :)

I dag firar alex och jag vår 5,5 års dag, så vi har just nu avnjutit planksteken och lite vin/ öl. Sen när vi orkar flytta oss från soffan mummsa på ben och jerry half baked :) Mys kväll står på schemat!


Avensjuk? Ja jag förtår det :)
Man ser ju ganska tydligt vilken planka som är min och vilken som är alex :)

Trötter

Nu är vi hemma och vi är helt slut! Tänte passa på att svänga ihop en pepparkaksdeg innan jag säckar i hop :)

Hörs om en stund.

söt då :)

I dag har jag anamat julen ända ut i fingerspetsarna :) Jag satte på mig min "Little miss christmas" tisha och började pynta :) Visst är den snygg :) Man kommer i stämning med :) I morron när vi ska ta in granen så ska jag ta lite bilder på specktaklet jag har ordnat här hemma :)

Hehe jag ser ut som en 12 åring.

I kväll så har vi myst på detta. Hasselbackspotatis, lammkotletter, beasås och sallad med avokado :) Till maten drack jag mitt nya spanska "miniförpackade" vin. Cet var inte det godaste jag druckigt men det funkar att festa på

 



Gift time :)

Nu har jag varot nere på kvantum och hämtat ut mitt paket :)
Det var en adventspresent från mamma och pappa. Och vet ni vad? Det var en gigantisk smällkaramell, med följande innehåll :) En kavel från tupperware :) Perfeckt till pepparkakorna (som mamma skrev på kortet). dags att svänga i hop en pepparkaksdeg snart :)


Tack mamma och pappa :)

Steg 1 klart

Städningen är klar! Gött som bara den. Nu ska alex bara åka och träna, och sen komma hem så kan vi börja pynta. Frågan är om jag kan hålla mig tills dess :) Min "jultröja "åker iaf på :)

Julstämning here i come :)

Det är fredag :)

Tja.

Nu har jag matat magen igen :)
Sitter och slötittar på tvn lite. Ska väl snart ge mig tillbaka till böckerna, har väl liyte mer än ett halvtkapitel kvar på dagenns beting.

Se ska vi göra stora julstädningen. och det ska faktiskt bli riktigt kul. För bär vi är klara så ska vi pynta :) Alla mina "70" tomtar ska upp, kyrkan och ja allt :) Jag älskar julen!!!

I dag fick jag en avi på posten. Först trode jag att det var alex som beställt nåt, men avin var till mig och jag har inte beställt nåt. Men sen kom jag på att mamma så i telefonen i går att hon "kände på sig" att jag skulle få brev i dag :) Hum undrar vad det kan vara??

Nu ska jag ta tag i det sista, önska mig lycka till!

En trötter tjeja

Go kväller :)
Hemma från träningen. Vi nötte motagning och vändiningar, det gick ok tyckte jag väl. Fasen konstgräset är snabbt alltså :) Skönt träningsväder var det, runt nollan och uppehåll.

Nu har jag invigt mitt dermalogica kitt. Det känns bra mot huden och det är luktfritt vilket jag gillar. Hoppas det levererar :)

I morron är jag och min skrutt lediga:) Det blir plugg på förmiddagen och en stund in på eftermiddagen skulle jag gissa. Sen ska vi julstäda och på lördag ska vi pynta och ta in granen :) längtar :)

Nu ska jag sova. God natt på er

Har den bästa pojkvännen ever!!!!

Vet ni vad? Vet ni vad? Det här låg i mitt paket som jag fick av alex i 5,5 års present :D



Ett komplett rengöringsset från Dermalogica :) Gissa om jag blev glad!!
I settet så ingår:
1 Special cleansing gel
1 Multiactive toner
1 Active moist
1 Skin prep scrub
1 Lip treatment, climate control (lipsyl)

Aa det här ska bli skoj! Som det står på förpackningen, jag är redo för grate skin :)
Tank you baby :) Love you!

Back home

Det blev en ganska lyckad vistelse på stan. Jag hittade nya julgardiner till köket. jätte snygga på Textilhuset, men jag är lite osäker på om de hänger rakt eller om de är lite snea, så alex får ta sig en titt när han kommer hem. Hittade en lite tidig klapp till mig själv. Det blev en sjukt snygg kavaj från Vila. I dag hade de 21 % rabatt och det gjorde ju inte saken värre :) Sjukt nöjd är jag iaf!
Sen gick jag in till frissan och beställde tid för att klippa till luggen, ska dit i nästa vecka.
Men mitt stora mål att beställa alex present misslyckades jag med. Jag var inne på tre ställen och ingen hade det jag ville ha. De fick mig att känna mig spom att jag var besvärlig och de var inget hjälpsamma. Blev lite sur när man inte får nån vidare servce. Jag får prova lyckan på lördag när vi åker till jkpg.

Det bästa var nog att när jag skulle kåka hem så slapp jag klättra in i bilen från passagerardörren :) Bilen är hel igen :)





Visst är den bara helt perfa :)

Älskar vädret just nu :)

Gissa om maten var lika god i dag?? ja det var den :) Jag har gått och snöat i mig på potatismos och biffar. Lätt att göra och smakar mumma :)

Under förmidagen har jag gjort följande: Jag har i princip gjort klart inlu 3, ska be alex kasta ett öga på det innan jag lämnar in det. Jag har läst 3 kapitel i organisationsboken, vilket bara gör att jag har lite mer än 100 sidor kvar i den :)

Eftermiddagen ska spendera spå följande särr: Först så ska jag läsa ett kapitel i affärs boken. Sen ska jag fixa i ordning mig och åka ner till stan och beställa alex födelsedagspresent. Tänkte kolla runt på lite övriga julklappar med.

Vet ni vad :)? I dag kom avin till min present med posten :)

Jag har värsta mysiga vinterlandskapet här utanför mitt fönster i dag :) 2-3 minusgrader, lite snö på marken och strålande sol. Så vill jag ha det resten av vintern!

3/12

Morron!

Lite segt att gå upp idag, tröttheten börjar hinna i kapp mig..
Dagen ska spenderas med plugg. Jag ska läsa i mina böcker och jobba med inlu 3.
Sen i eftermidag tänkte jag att jag skulle åka ner till stan och fixa en av alex födelsedagspresenter :) Måsta ta tag i den andra med för den delen, den ska beställas och vem vet hur lång tid det tar att få det..

Aex 5,5 års present till mig är nu skickad :) jag är så nyfiken så jag tror jag spricker :)

I kväll är det träning uppe på konstgräset, det ska bli skoj. Borde garanterat gå bättre än vad det gjorde sist!

Dags att börja jobba.

Vi har en lösning..

Nu har vi löst det lilla bilproblemet :)
Alex var ner på mekonomen och inhandlade ett par startkablar. Sen nu vid sex så hämtade jabbe upp alex och de ska fixa liv i vår kära carina. Slutet gott allting gott :)
Det sura är att jag har maten klar här hemma och jag är skit hungrig.. Men jag är snäll, så givetvis så väntar jag på min lille plutt :) I dag serveras det potatismos och färsbiffar :) fy vad gott det ska bli!!

Det blev ingen träning i dag :( Men får ta igen det en anna dag.

Nu ska jag vänta..

men kul då!

Roligdag jag har haft då!!

Ja den började väl inte så dåligt. Eller jag fick klättra in via passagerarsidan för att komma in i bilen i morse. Förardörren hade frusit. plus att isen satt stenhårt så jag såg typ inget ..
Annars så har jag varit i skolan hela dagen, jag åkte hem vid halv tre. I dag blev vi klara med projektarbetet :) Gött som bara den! En vecka tidigt :)
När jag kom till bilen och skulle åka från tåget så var det inte lika kul. När jag höll på och klättrade i morse så hade jag glömt att stänga av lyset, och givetvis så var bilen stendöd. Hade jag kunnat komma in via förardörren så hade det tjutit när jag öppnade dörren och jag inte stängt av lyset. Men nu blev det ju inte så och då glömde jag.... Jag fick skjuts hem av Johannes, han hade inga startkablar tyvärr, men alex hade nog en kompis som hade. Lyckans ost är jag..

Jaha vad väntar härnäst? Mer trubbel kanske??
Det ser inte så ljust ut med träningen... Aja ibland får det bli som det blir.

Nu ska jag försöka ragga upp nån som har startkablar.. och bil..

morning

Hellu :)

Nu är jag uppe, och klädd. Snart ska jag bege mig ut mot bilen och böra skrapa ruta..
I dag ska vi jobba med projektet och förhoppningsvis så är det sista gången vi gör det!
I dag så ska jag ringa ortopeden igen och "göra mig tllgänglig" för en återbudstid.

Nu måste jag packa väskan.

Bye

lite till..

passar på att slänga upp det jag köpte innan jag åkte till teneriffa.



Den lila tunikan är från HM
Den beiga tunikan är från Gina
Det vita linnet är från Gina
Schampo och balsam från Matrix
Vanligt puder + solpuder från Loreal

Mina inköp.

Jag tänkte visa vad jag inhadlade på Teneriffa :)



30 ml parfym från Versace.



En chokladren från Lindt, hittade den på taxfreen på teneriffa och kunde inte säga nej :)



Kylskåpsmagneter med julmotiv, hittade dem på landvetter, jätte söta :)



Klänning från Zara 299. Inte den bästa bilden, men mönstret ville inte fastna.. Tror det blir min nyårsklänning :)

Då var jag tillbaka.

Nu är ordningen återstäld, även om jag nog föredar att ligga på beachen och sola :)
Har nyss lassat i mig lite mat och börjar väl så smått bli redo för arbetspass nummer två.

I går så kom jag hem straxt innan ett. Och på perongen så mötte alex mig :) Det blev ett sådant där mysigt "komma hem från lång resa på film" möte :). Sen åkte vi hem och sofatade lite. Gjorde lite mat och jag packade upp min väska. Sen så packade vi fram julen, eller halva iaf :) Vi satte fram adventsljustakar, änglar och stjärnor mm. Ska knäppa några bilder på det nån kväll så ni får se hur vackert det blev :)
Vi hade inte så mycket mat hemma, så vi for till affären. Passade på att handla två julstjärnor (blomman alltså), de blommor vi har i köket har varit halvdöa sedan länge, så de fick ta deras plats. I dag eller i morron så ska jag byta gardinerna i köket, det ser inte så jätte snyggt ut med jultema och sen gröna gardiner till det :/
På kvällen så tränade jag fotboll ute i anneberg. Jag var väl lite off i början men det tog sig :) Vi spelade på slutet
och det var skit kul :)

Jag passade på att ge alex sin 5,5 årspresent i går (min hade inte kommit än). Jag kunde inte vänta ;) Och han blev jätte glad:) Han fick en brun Hugo Boss plonbok i skinn :) Det känns bra, för det är ju inte så lätt att byta :P

I kväll så blir det träning uppe påkonstgräset. Hoppas på lite fler människor på träningen. Annars så sitter jag här framför mitt skrivbord och läser och läser och hoppas på att jag kommer bli vis :)

En sak jag har att göra är att ringa till min ortoped och reda ut lite grejer. Jag fick ett brev när jag var borta att det var mer än tre månaders väntetid och att jag skulle till linköping för att göra det där testet. Jag ka ju inte vänta mer än tre månader, så jag måste kolla upp om det kan ske lite fortare. Varför kan jag inte göra det i eksjö? Varför så lång väntetid? Något måste hända snart!

RSS 2.0