Game on!

i kväll är det fotboll, landskamp :) Yaayy, som jag har längtat! Just nu är det lika efter ett mycket klantigt självmål. men spelar dem som de gjorde de första 30, då kan det bli vinst!

Jag saknar fotbollen! Det lutar åt en comeback för min del, om jag själv får välja :) Vem vet, nya lya nya klubb??



Vilken feeling jag får!!

Vår, sol, en grön matat och och doften av gräs och svett :)

Tuesday


I dag är jag tillbaka i mina vanliga gängor igen :) Och jag fick starta dagen med en sovmorron! Det var vardagslyx om nåt! Jag hade en tid på Vårdcentralen i morse innan jobbet.
Det var skönt med en liten laid back start på dagen. Men sen tog det fart och jag har haft fullt upp hela dagen. det gillar jag!

Nu sitter jag bänkad framför top model Sverige. I love it :)

Men jag drömmer mig bort en stund..




Här kommer vi bo :)

Mulberry in tha house

Hola!

Min måndag har väl inte varit någon jätte höjdare. Tror faktiskt jag har haft lite hemlängtan i dag... Men inte för jag trivs dåligt, utan för hur mycket jag gillar att umgås med min familj.

Sen har vi garderobs dilemman här hemma. Vi behöver klädförvaring på galje till nya lägenheten, och jag trodde jag hade hittat en bra garderob. Men den visade sig vara lite för bred. Så nu blir det nog inte den och vi är på ruta ett igen.. Det är svårt med garderober, många är fula och de flesta är alldeles för dyra..

Men mitt i denna halvtråkiga måndag, så har det funnits ett litet ljus som gjort mig glad. Och det är innehållet i min dustbag som jag visade er i går. Och i den låg denna skönhet :)

En Mulberry mesenger bag, Antony i Oak Natural Leather


I love it! Verkligen en tidlös väska, som passar till allt!





Den är lagom liten och bara så snygg! :)





Jag älskar ådringen i lädret.




It´s all about the details!


Vad tycker ni om min nya favvo? Jag är helnöjd och ångrar den inte en sekund!

För vet ni, det är jag värd! :)

Family all over the place :)

Hej på er!

Den här helgen har varit gym! familjen har varit här och vi har gjort rolga saker och umgåtts bara vi. Det var alldeles för längesen det hände!

I går körde vi brunch på Ritz, det var lika gott som alltid :) Mums mums. Sen tog vi en snabb runda på stan. Efter det tog vi bussen över till lindholme för att kolla in Alex och mitt nya hem. Solen sken för fullt så det var så fint, mycket finare än jag minns det och läget, det ligger så vackert! Det kommer bli bra :)

Tyvärr så glömde jag ta bilder på oss i helgen, typiskt att jag alltid glömmer det!

På kvällen lagade i mat och kollade på melodifestivalen. Det var faktiskt många bra låtar i går, i am shocked!

I dag har mamma och pappa spenderat dagen i Scandinavium på Göteborg Horse Show, och deras rapporter var att det var bra tävlingar och jättekul. Så de var mycket nöjda.

Hanna och jag har spenderat dagen på stan. Vi har väl nästan besökt alla butiker, känns det som i mina fötter iaf. med paus för lunch på le pain francais. Jag åt deras sallad med getost och valnötter, så gott!

Dagens shopping blev ett spetslinne, en t-shirt och en tröja. Men det blev en sak till :) Något som jag gått och trånat efter ett bra tag nu. Men i dag så slog jag till, och jag ångrar det inte en sekund! Vad tror ni gömmer sig i den här dustbagen? :)



Btw: Alex är hemma nu :)

Visitors from home

God morron!

Det är en strålande morron här i Göteborg! 5 plus och massa solsken :) Underbart!

Jag har varit uppe sedan ottan och städat och fixat här hemma. För om en timma så kommer mamma, pappa och mn syster hit och hälsar på :) Mamma och pappa ska se Götebprg Horse show i morron. Men inna dess så ska vi bruncha på Ritz besöka Alex och mitt nya kvarter och mysa :)

Trevlig helg på er alla!


Gräsänka

Göteborgsvädret med regn, blåst och gråa moln speglar min dag ganska bra. Den har inte varit överdrivet tråkig, men inte överdrivet bra heller.

Alex tog tåget mot Skövde i dag, för att sedan i morron åka vidare mot Sälen. Så jag blir hemma alena ända fram tills på söndag :( Och det suger! Jag saknar honom redan! Det lilla ljuset i det hela är att jag kommer hålla mig hyfsat sysselsatt fram tills söndag, så jag inte hinner tänka på hur mycket jag saknar honom..

Dagens positiva var att jag hann vinka av honom på stationen :) I morse trodde jag inte att jag skulle hinna. Men jag smet lite tidigare, tränade lite snabbare och stressade till stationen. Och jag hann med 5 minuter till godo <3 Det var guld värt! Och det bästa var att Alex inte visst att jag skulle hinna, så han blev jätteglad :)

I morron blir det jobb hela dagen och sedan aw med jobbet. Jag vet inte vad vi hittar på än, det ryktas om bowling. Jag hoppas på nåt annat :P Kul kommer det garanterat bli! Men inte för kul, för jag ska upp och spinna på fredag morron.

Temeldagen

I dag är det semeldagen och den kan väl inte firas på något annat vis än med en semla :)

Vi körde på en dinkelsemla i minimodell, mums mums :)



Söta va :)



Dan före semeldagen

Vilken start på veckan! Dålig sömn och en trasig jobb dator, det är en ny dag i morron :)

I dag har jag haft major data trubbel. Min dator har ju inte fungerat till 100% nån gång. Och för nån vacka/or sedan så kom äntligen Volvo It på vad det var (6 månader senare!) Så då skulle de komma och fixa det åt mig i dag. men det gick tydligen inte så lätt som de ville, så det slutade med att killen som skulle hjälpa mig fick ta med min dator tillbaka till hans kontor. Vilket då betydde att jag blev dator lös och inte kunde jobba. Jag har verkligen allt i datorn, jag blev totalt handikappad. Så eftermiddagen var extremt lång. men Volvo It kommer runt i morron vid 8 och lämnar tillbaka den igen :) Då är den förhoppningsvis hel för på riktigt.

Jag provade ett nytt pass i dag på Sportlife. Det heter Indoor walking, det låter kanske inte mycket för världen. Men det var hur coolt som helst och med coolt så mena jag jobbigt. Man står på en crosstrainer och bränner rumpa och lår, armar med för delen. Det var galet jobbigt. Det är min nya måndagsträning :)

Så jag är bra mör i kroppen just nu. Jag sitter och vilar i soffan, Jag har en semeldeg på jäsning som jag snart ska ta hand om. Det bli semlor på dinkelmjöl yummiy! Ni har väl inte glömt att det är semeldagen i morron :) Den är markerad i min kalender. Jag älskar semlor, de är så goda! och i morron ska det bli, 1 kanske till och med två :) Gott gott :)




Kick off!

I dag startade vi vår flytt :) Den sker ju inte fysiskt förens den 1/4. Men det finns ju så mycket man kan pyssla med fram tills dess så i dag rensade vi  våra garderober. Jag var väl ganska hoppfull om att det fanns en del att rensa ut. Men jag hade fel det fanns hur mycket så helst! Det blev en rejäl hög tillslut med allt från kläder till krukor till ramar. Det känns alltid bra att rensa ut lite gammal för att få plats med nytt :)
Det blev totalt 4 stora påsar som ska skänkas och en massa påsar med skräp. Mission accomplished!

Nu i eftermiddags så tränade vi, det var riktigt skönt. Jag varvade pw med löpning, det var underbart! Söndagsträning är bäst!
I morron ska jag testa Indoor walking, jag har fått för mig att det är en tant träningsform. Men jag tror det kan göras riktigt jobbigt, så det kommer nog bi kul. Man kör på en crosstrainer med pulsband, så förutsättningarna finns där :)

Nu blir det mys med min älskling <3


Saturday with my love

Snöblandat ösregn med mest regn i och blåsigt. Det verkar bli dagens väder :( Usch för det! Jag hade beställt sol och det fina vädret som vi hade igår, det var sol och 3 plusgrader, men det blev det inget med :)

Men det är helg :) så då får jag väl ta detta väder då. Jag har varit bra seg de senaste dagarna. Vi har inget större planerat i helgen mer än en fest i kväll, så det finns massa tid till att vila upp mig :)

I torsdags så var jag på photoshoot :) Och den här gången så fotade vi i en studio, men vad svårt det var! Det är mycket lättare när man har rekvisita, typ en lastbil :P Men jag hoppas bilderna blir bra ändå. Tror dock inte att mina bilder blir lika fina som förra gången, men förhoppningsvis så ser jag inte helt ful ut.. Jag hade min partner i crime Eric med mig så vi hade riktigt kul iaf :)

Fredagen är ju alltid veckans bästa dag! nyckelingredienserna för en grym fredag är morronspinning, fredagsfrulle på jobbet, avslappnad fredagsstämningen såklart och en grym middag/fest/mys på kvällen. Och allt det hade jag i går :)
Spinningen var brutalt grym! Jag har en extrem träningsverk i mina lår, så det var en plåga, men jag älskar när det är tufft :) På kvällen så hade Jennifer och jag fredagsmys :) Vi lagade tvårätters och hade filmkväll :) Det var så mysigt så!

Alex och jag hade tänkt åka till våra nya hoods i dag och titta lite, men det känns inte lika intressant när det regnar som det gör. Men det hade varit kul och bekanta sig lite :)
Men det måste nog bli en tur till stan ändå. Jag har ett par skor att hämta från skomakaren och så är min ansiktskräm tvärslut.
Sen ska jag göra ett sista försök att återfå min högra skinnhandske, jag tappade den på bussen i måndags :( Mina fina från Filippa K jag fick av Alex i julklapp! Jag är så ledsen över det! Hopas hoppas att någon vänlig skäl har lämnat in dem!



I tisdags bjöd jag mina kollegor på tårta, vi firade att Alex och jag fått lägenhet och alla hjärtans dag. Vi tar varje chans till att fira på jobbet, så då var det självklart att bjussa på fika :)

Det blev en hembakt prinsesstårta, jag har världens bästa recept på tårtbotten, det blir perfekt varje gång :) Mina kollegor gav den mycket bra beröm, de tyckte den var jättegod! Det var så kul för de åt upp nästan hela tårtan. Men jag fick med mig en bit hem till Alex :)

Vd tycker ni om den?




My valentine <3

Så hur hade ni det på Alla hjärtans dag? :)
Alex och jag hade det så mysigt :) Vi köpte små delikatesser och plockmat, drack lite gott och myste hemma i soffan framför en film <3 Det var perfekt! Jag fick jättefina rosor av min älskling plus lite på fyllning av mina favoriter från Body Shop :) Alex present har vi kvar att njuta av :) Love love <3



Små delikatesser :)



Mina vackra rosor <3



Och så fick jag choklad :)


I morron väntar en mycket spännande dag på jobbet! Jag har fått uppdraget att modella igen, den här gången är det för vår vår och sommar kollektion.  DET ska bli jättekul!.Så hela eftermiddagen är vigd åt den i morron. Vi ska fotats i en studio och vad jag har sett så blir det en massa ombyten och rekvisita. Jag är nervös! Min modellkollega Eric och jag insåg i dag att bilderna når ganska många personer, dvs hela Volvo världen och den är stor och spridd över just hela världen... Tror jag lägger ner den tanken och tänker på nåt annat istället :P


Finally we got an apartment :)

Så var det dags att avslöja Alex och min stora hemlighet :)

Ni som varit inne på Facbook har väl förmodligen redabn sett dett.

Alex och jag har fått lägenhet :) Wieeee!


Vi har skaffat oss en 2a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på 65 kvm :)

Lägenheten ligger Eriksberg här i Göteborg. Det är ett nytt fint område med bara snygga och nya hus. Och vårt hus ligger precis vid vattnet :)

Lägenheten har 2 balkonger med havsutsikt :) den har tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin! Helt galet bra :)

Vi är så himla nöjda :)

Inflyttning sker den 1/4, så snart smäller det :)

Nice ha :)

Sunny sunday.

Hej på er

Vilket väder, solen väller in och genom fönstren :)

Jag har levt i min lyckliga lilla bubbla hela helgen :) I morron kväll ska ni få veta varför jag går runt med ett leende som sträcker sig från det ena örat till det andra :)

I fredags hade Alex och jag myspys, vi lagade en mummsig räkrätt och drack lite gott
Och igår tog vi oss en tur till stan, det blev lite shopping :) Jag ligger på sparsidan nu i februari, men jag kunde inte riktigt motstå de gobitar jag hittade på HM :) Sen shoppade jag två bhar. Jag tror ärligt talat att det var över ett år sedan jag köpte en bh senast. Medan jag provade två och de var bra så då var det bara att slå till!
Sen lunchade vi med Alex kusin och hennes sambo, det var riktigt trevligt.
Kvällen spenderade vi med Jennifer och Mattias :) Vi åt en god middag, snackade skit och drack lite för mycket vin :) men det var super mysigt!

Nu ska jag spana in Kontoret på 4an. Jag har höga förväntningar!

Gladast ever!

Torsdagen den 9 Februari.
Inte visste vi att den skulle bli en riktig gulddag :)
Alexander och jag har fått världens bästa nyheter :)
Och jag vill skrika ut det till alla!
Men jag vill ändå vara lite återhållsam en lite stund till.
Så ni får stå ut tills på måndag kväll, då ska jag dela med mig av allt :)

Men vi är så glada, överlyckliga!!!!

Men jag kan säga att i helgen ska det firas rejält! :)



Nu ska jag packa väskan inför veckans bästa dag som jag numera kickar igång med ett spinningpass :)
Loving it!

Danmark!

Så i går var jag i Danmark :) Det var jätte skoj!

Vi tog färjan dit vid nio, sen tog det 2 timmar med bil tills vi var framme. Väl där så fick en lång rundtur i produktionen och en galet god lunch bestående av Danska "Smörebröd", med en massa olika sorters "topping", det var så gott!
Sen hade vi ett möte och sen åkte vi hemåt igen. Det var en ganska lång resa för ett så kort möte, men det var värt det både att få träffa vår leverantör och att man får chansen att umgås med sina kollegor i ett annat sammanhang än på kontoret. Så det var väldigt lyckat! Det kändes som jag skrattade mig igenom hela dagen :)

Och färjan gick faktiskt bra, det var lite svajigt en stund och det knakade och lät, men jag kunde ändå koppla bort det bra så jag måste säg att det gick okej. Och vi varken gick på grund eller drunknade så det får godkänt från mig!

Vi kom hem sent igår och hade väldigt svårt att somna och varva ner. Men ändå har jag inte varit trött i dag?? Jag går väl på överskottsenergin från igår kanske :P




Lilla jag på båten hem.

Yogat!

Om ni visste vad som händer i mitt liv just nu! Det är så spännande att jag håller på att bli snurrig :) Det är det ända som kretsar i min hjärna. Det är så spännande!! Jag vill berätta, men samtidigt så vill jag hålla det hemligt. Jobbig jag är, jag vet men jag måste få lite utlopp för alla känslor som bubblar i mig. Jag har ju ganska svårt för att vara neutral, som ni kanske har märkt :)

I dag kunde jag äntligen köra mitt första yoga pass (förra gången blev det inställt) Och det var flummigt men ändå skönt, jag blev så mjuk i alla leder, framförallt höfterna och det var riktigt skönt. men träning för mig är att svettas och det gjorde jag inte så mycket i dag, så det är väl inte favoritträningen ur den synpunkten. Men jag är inbokad nästa måndag igen :)

Veckans äventyr beger jag mig på i morron. Jag ska till Danmark med jobbet, vi är 5 st som ska åka och besöka de som trycker på vår Workwear kollektion. Så det ska bli mycket spännande! Men jag fasar för båtresan, 3 timmar på öppet vatten mitt i vintern, usch det lockar inte mig! Men jag har inget val, så på något sätt så måste det gå! Men det blir en lång dag. Jag tror inte jag här hemma förens efter midnatt.

Nu blir det snart sängen, det är kallt som satan här!

Mootaala döö!

Jag lovade att vi skulle höras när jag kom till Motala, nu blev det ju inte riktigt så. Och nu är vi redan på väg hem igen. Att en helg kan gå så galet fort!

Helgen har bestått av att vi har firat mammas födelsedag :) varit på stan och fikat.

Helgens minus var att doggsen bråkade :( Elsa bet Ester i benet, så hon fick ett riktigt fult sår :( mamma skulle sära på dem och hon fick med några bett i händerna, men det ser nog värre ut än vad det är. Usch usch inget kul!

Take me home now, please!

Bye


Burrrrrr

Iskylan har nåt studiegången och Göteborg! Vi har 16!!! grader i vår lägenhet och jag fryser så jag vet inte vart jag ska ta vägen, det är så jävla kallt och ute ligger graderna på -10 grader :(

Alex och jag har varit på äventyr i eftermiddag :) Det var spännande, fler äventyr av den sorten vill jag ha!

Nu ska jag tagga upp för morrondagens spinningpass, 06,30. Träningsverken från igår har börjat göra sig påmind, så då passar det gött med att plåga sig igenom ett 60 min långt spinningpass :)

I morron efter jobbet tar vi bilen mot Motala. Vi hörs där.



Happy day!

Grymt bra dag i dag :) Rolig, inspirerande och fullproppad med bra saker :) Jag har varit speedad hela dagen typ:P
Ska jag säga något negativt om den, så var det att jag drattade på rumpan i morse när jag skulle till jobbet och tyvärr var jag inte ensam för Alex ramlade på samma ställe, Men i slog oss inte :)

Det hände en väldigt kul grej i dag! Men vad det är vill jag inte avslöja ännu. Men blir det som jag vill så blir det galet bra :)

Apropå galet bra saker, titta vad som hände när vi skulle boka bussresa hem från Motala till Göteborg i helgen :)



Tack säger vi :)

I morse fick jag till en hyfsad bra bild på mitt nya svall, luggen har jag fortfarande en bit kvar för att få till den bra, men jag gillar min nya korta frisyr!


RSS 2.0