Vi är redo!

Hej på er!

Det får bli ett sista inlägg nu, för jag har nog knappast tid, lust eller ork att slänga in ett klockan fyra i natt/morron. Jag är astaggad och det ska bli skitkul :)
Jag förtjänar verkligen en veckas semester! Det ska bli underbart att endast behöva bry sig om vilken sida men ska steka härnäst, och vad man ska stoppa/ inte stoppa i munnen :P
Och att det blir en hel vecka med familjen känns hur bra som helst. Och det roligaste av allt är ju att Alex ska med :) (jag slipper dela rum med mamma och pappa :P)
Jag hoppas att vi har riktigt tur med vädret, så vi kommer hem alldeles bruna och fina! Jag vill ha värme och massa sol!

Nu ska jag på allvar börja längta efter mormors goda köttbullemackor (sammansatta av mamma). När man har avnjut en av dessa små juveler, så vet man att det är semester på G!

Ha en bra vecka allesammans!

Arividerchi :)

test om det funkar att mobilblogga.

image_0001 (MMS)

test om det funkar att mobilblogga.


Vi tar oss sakta närmare avresa :)

Hej mina vänner!

Här i tomteverkstan går vi på relativt höga varv. Vi har i princip packat klart, det ska i necessär, hårfön och sånt. Jag har inte bestämt mig för handbagage än och jag har heller inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig när vi åker?? Jag har en idé, men jag måste nog prova lite, dessa ilandsproblem.. Det kommer en outit innan vi beger oss i väg.

Annars så har jag fyllt min eftermiddag med lite mer träning med Jillian. Sen har jag kollat på två avsnitt av Biggest loser som jag kommer missa nu när vi är borta. Jag behöver bara se ett halvt till, så ligger jag i fas för veckan :)

Nu tänkte jag att jag skulle visa er mitt fina julpynt jag köpte på Liseberg i går.



I en av bodarna hittade jag den här fina "skålen" eller vad man nu ska kalla den för. I den här kommer jag servera mina hemmagjorda pepparkakor :)



I samma bod hittade jag de här fina God Jul bokstäverna. Jag tycker verkligen att det gör sig perfekta på vår byrå i vardagsrummet. Det blev pricken över iet :)

1:a advent





Mys :)

Alex <3 Elin

I dag firar min älskling och jag sex år och sex månader <3



Love you babe :)

Mysfaktor hög!

God morron och glad första advent :)

Marie har vänt hemåt Motala igen, och Alex och jag har tagit på oss fixar outfiten. Vi har lite att packa och stå i innan vi kan åka på en veckas semester :)

Men först tänkte jag dela med mig av lite bilder från gårdagen. Vi hade en mysig dag på stan som började med lite shopping och en lunch på Jensens, sen shoppade vi lite till och pausade med en fika. Efter det så gick vi från stan mot Liseberg. et var riktigt kallt, men vi fick upp värmen ganska bra ändå. Sen strosade vi runt på Liseberg och kollade på alla fina juldekorationer och kollade i bodarna på tomtar och allt de hade att erbjuda. Jag köpt min första julklapp igår :) Jag köpte också jättefint julpynt som jag ska visa er senare. Vi åkte klockan elva och var inte hemma i lägenheten igen förens vid halv sju. På vägen hem så köpte vi med oss thaimat, och det var riktigt gott. Det var första gången jag åt det ute. Men inte sista :) På kvällen så kollade vi på så mycket bättre och bölades of glory, fikade och mummsade på godis. Där har ni gårdagen i korthet.



Varm choklad med vispgrädde och en hallonmuffins :)



Alex och Marie njuter av fikat.



På väg upp i rulltrappan på Liseberg.



<3



Mor och son.



Göteborgs största julgran.



Mysfaktor :

Jag började första advent med en pt-träning med Jillian. Bästa starten på dagen :) Innan Marie åkte hem så toppade hon mitt hår och min lugg. Nu ska jag packa vidare. Det är mycket kvar som ska fixas!

Sunny saturdy!

Morning :)

Solen lyser, det är vitt ute och ca 7 minusgrader. Och Marie är här och hälsar på, det är en bra helg med andra ord :)
Jag har börjat dagen med en pt-träning med Jillian, frulle och dusch. Ska ta och sätta på mig lite kläder, sen är jag klar.

I dag ska vi ner till stan och titta lite, sen blir det fika/lunch på stan. I eftermiddag så ska vi gå på jul på Liseberg, jag vet inte riktigt vad man ska göra där, om man ska se på saker eller så. Men jag tar med mig kameran och dokumenterar.

Nu måste jag få på mig lite kläder.

Vi hörs senare!

Marie på besök.

Nu är Marie här :)

Vi har avnjutit en god middag och suttit och pratat och druckit glögg, bara mys med andra ord :)

Här kommer två bilder från kvällen.



En taco/köttfärspaj med julmotiv som jag svängde ihop ;)




Superfina små tomtar som jag fick av mamma :) I love them!!

Jul!

I dag blev det jul hos casa Höckert/Nilsson. Eller jag har gjort ett helhjärtat försök till att skapa lite julstämning här hemma. Och det gick väl sådär. Det är mest jul i köket och ja, resten skriker efter mer julstämning. Julskivor på Spotify kan tyvärr inte göra allt.

Jag har satt upp en panelgardin med tomtar på i köket, tagit fram adventsljusstakar, bytt duk i köket, satt upp kylskåpsmagneter och plockat fram de ynka tomtar jag har.
Och ja det ser ut som ett vanligt "svensson" hem som säger att de älskar julen, men har inget pynt som bevisar det, usch det får mig nästan att må lite illa.
På inköpslistan har följande hamnat. En adventsljusstake till lilla rummet, en ljusslinga, och ett tjugotal tomtar till. Jag har 19 stycken nu, men det är tomt. 

Här kommer lite bilder.



Byrån i vardagsrummet.



Vårt vardagsrumsfönster.



Byrån i sovrummet.



Vårt sovrumsfönster.



Det ena köksfönstret.



Det andra köksfönstret.

Jag gjorde vad jag kunde, men jag är ingen trollkarl.
Det ska bli bättre!


Workin good!

Fy jag är ruskigt effektiv i dag, jag hoppas det håller i sig :)

Men har man julmusik i bakgrunden så går ju allt som en dans :) Jag har städat köket, dammat det mesta, adventspyntat, har lite kvar där. Och precis nyss så avslutade dagens pt-träning med Jillian, fan den människan är grym! Svetten sprutar och det är svin kul! Jag kommer klara mig bra tills jag får köra igång på Sats i januari :)

Nu står dusch och lite skönhetsfix på programmet. Men jag kanske skulle städa färdigt det sista först, när man redan är toksvettig och så :P Lika bar tycker jag.



Så ska där ska det se ut!
Svettig värre. Det är tuffa 20 minuter.
Try it, i dare you...

Det är fortfarande mörkt ute.

Vad gör jag uppe så här tidigt??

Jag klev upp kvart över sju i dag. Varför, jo jag kunde inte sova och jag tyckte Alex väsnades extra högt nu på morronen.
Så det var ingen ide att ligga där och vrida och vända på sig. Men det var kanske lika bra det, jag har 1000 saker att göra i dag.
Det ska städs, tränas, duschas, letas recept, lämnas nycklar till Gabriel, Marie kommer, det ska adventspyntas, letas julklappar mm. Det mesta är ju inga jobbiga saker, men att ha en sån där lång lista framför sig, det känns lite tungt så här på morronkvisten

Men jag börjar med att borsta tänderna och sedan ska jag gå los på köket, det behöver renas!

Incoming

Hej på er!

Jag sitter i soffan och kollar på Biggest Loser. Och jag gör det med gott samvete. För i eftermiddags/kväll så har jag provat Jillain 30 day shred. Och jag blev riktigt glad :) Det var pissjobbigt och man hade hennes härliga stämma som puschade på än hela tiden. Träningsprogrammet var upplagt så att man varvade, styrka med cardio i olika övningar om vartannat, utan vila. Jag fick upp pulsen och jag svettades riktigt bra. Hela programmet gick på 20 min och det var 20 hårda min! Och det är definitivt något jag kommer köra igen. Faktiskt redan så snart som i morron bitti :)

I morron kommer Marie hit och hälsar på. Hon skulle tagit bilen först, men ändrade sig när nu vädret är som det är. Så jon kommer med bussen. Sen ska hon vara här ända till Söndag lunch :) Vi ska umgås och bland annat besöka jul på Liseberg mm. Hon har också med sig Alex resväska mm. Sen ska hon få toppa till både Alex och mitt svall. Alex är långhårig och min lugg behöver trimmas ner lite. Det kommer bli en bra och hektisk helg med andra ord!

Har typ tusen saker att göra

OMG vilken dag!

Det har gått i ett hela dagen. Förmiddagen bestod av tvättning och allt som det för med sig. Sen pysslade jag med en inbjudan till nyårsafton till mamma. Sen tog vi en paus för lunch. Sen efter lunch och fram tills nu så har vi fixat Alex packlista inför semestern, jag har tagit rätt på lite saker. Och sen har vi hållit på med skadeanmälan. Vi har satt ett värde på allt vi förlorat, det tog typ en evighet! Sen har vi plockat fram och märkt kvitton, kopierat en massa papper som ska med in mm. Nu är allt klart, skönt! Vi ska bara lägga brevet på lådan, men det får bli i morron.

Vi skulle städat, men det är så mörkt här inne nu, så det får vi ta i morron förmiddag i stället. Jag ska iaf försöka hinna med att träna lite med Jillian :)     

Vi har en lång "att göra" lista att beta av innan vi kan åka på semester, och tyvärr så krymper den väldigt sakta..


Torsdag

God morron!

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en sten. Men jag är pigg och utvilad och redo för dagen.

I dag har jag lite att styra med. Vi har tvätttid nu vid 10. Sen har mamma bett mig att skissa på en inbjudan till deras nyårspartaj. Sen måste jag färdigställa min packlista inför Lanzarote. Jag ska städa inför i morron, då vi får besök :) Jag laddade ner en träningsdvd med Jillan Michales i går kväll. Så den ska jag prova i dag, spännande. Det kanske inte låter som så mycket, men jag känner mig en aningens stressad. Så det är väl bäst jag sätter igång kanske.

Vi hörs!


Zumba

Nu har jag kört igenom nästan alla basövningar på zumba dvdn. Och jisses jag har mycket att lära! Jag kan inte få fötterna att gå i närheten av så snabbt som de rör på deras. Det kommer krävas  mycket övning om jag ens ska få någorlunda kläm på den här träningsformen. Fast det fanns två övningar som jag kunde, och de var två salsa övningar och sen så klart höftrullningar :P



Nu ska jag leta efter andra träningsdvder. Jillian Michaels måste ju gjort några bra!

Dagens bravader

Hej på er!

Jag skulle lagt in ett inlägg här innan jag åkte till stan. Men det försvann totalt ur min hjärna. Jag kom på när jag satt på bussen ner att, just det, det var nåt jag glömde :P Ja ja, ni överlever ju :)

Jag har spenderat hela eftermiddagen på stan. Jag har letat julklappar och födelsedagspresenter och bara försökt få lite inspiration till julklappsshoppingen. Sen var jag också på jakt efter julpynt till vårt hem. Det sistnämnda lyckades jag väldigt bra med. De två förstnämnda gick det sämre med. Jag hittade en grej till mormor. Men det var allt. Jag gick och tittade i Nordstan, På Arkaden, På kompassen och alla små tvärgator i och runt Kungsgatan. Och visst finns det en massa små fina butiker med fina saker, men jag vet inte vad jag ska hitta på för det.
Efter jag vandrat runt bra länge runt Kungsgatan så kände jag att jag behövde värma mig lite. Så då slog jag till på en varmchoklad med vispgrädde :) Det värmde mig så skönt :)

Dagens skörd blev följande.



Tomtar från Cervera, Bolagret och Albreekts Guld



Ny mössa från lindex, 99 kr. Väldigt fin och feminin, så söt så :)



Den här sitter kvar på mitt huvud tillskillnad från min gråamössa som är alldeles för stor och flyger av när det blåser lite.

Härliga onsdag!

Morning!

Det är kallt här i dag. Fyra minusgrader, men det ser inte ut att blåsa så mycket. Så förhoppningsvis så kan man gå ut i dag utan att frysa ihjäl.

Jag har ju tänkt att åka ner till stan i dag och kolla på klappar till alla mina nära och kära. Jag har en lite lista med förslag, men man måste ju ut och titta runt för att se om det är nåt som passar och man hittar ju alltid något nytt som skulle passa bra.
Sen ska jag kolla in och förhoppningsvis köpa lite mer tomtar. De lär inte bli nån julstämning här inte, om det inte tillkommer en massa mer tomtar. Jag måste kolla på dukar med, vi har ju inte än ända.

Jag går och nynnar på jullåtar. Jag måste ladda ner ett julalbum och få ännu mer julfeeling. Jag älskar juen! Har jag sagt det förut.



Snart så :)

Träning

Alltså ni måste prova spinning puls! Det är så sjukt kul och så sjukt jobbigt. Man tävlar hela tiden mot sig själv och sin puls. Ja det är min favvo av det jag har provat på Sats, än så länge.

För i dag gick jag nämligen och skaffade mig ett träningskort på just Sats. Men det var inte utan mycket fundering bakom som jag sa ja. För det första så får jag kortet till studentpris, och det priset gäller i 12 månader. Sen fick jag en bra rabatt på engångsavgiften. Den ligger på 250 mot normala 850?? Det är ju helt sjukt dyrt, men de gäller inte mig som tur är. kortet kommer inte aktiveras förens i januari. Och då får det till så här. Jag blir medlem från januari. Men de fryser mitt kort i två veckor, alltså den perioden jag är i USA. Och när jag kommer hem så drar jag igång. Då får jag prova på upplägget i tre veckor. Och är jag inte nöjd, så behöver jag endast betala månadsavgiften. Är jag nöjd så löper medlemskapet på. Och säg nu att jag fortfarande skulle vara arbetslös, så finns möjligheten att frysa medlemskapet under en tid. Så jag har kollat upp allt, det måste man!
Anledningen till att jag börjar i januari är för att det blir så hattigt nu med semestrar och sådant och då hinner jag inte å mina tre prova på veckor.  
Så jag är nöjd. Jag älskar att träna och gymma, så jag tror att det här är det bästa för mig.

I morron har jag inget speciellt på agendan. Jag funderar på att åka ner till stan och kolla på julklappar. Jag har ju haft med mig Alex de senaste gångerna. Och han var riktigt duktig förra gången, men han gnäller lite ibland och då blir man ju stressad. Så i morron vill jag ha en egen runda i lugn och ro :P Sen vill jag ju titta till just Alex, och då kan han ju inte vara med.



Söta vi är :P
Vet ni att på söndag firar vi sex år och sex månader som vi <3


Vinterskrud

Burr det var kalt ute! Men jag lyckades hålla mig relativt vam :) Träffen med Markus på Sats gick bra, han var trevlig och vi satt och pratade i nästan trekvart. Men det berättar jag mer om i kväll eller i morron.

Nu ska jag värma upp mina frusna händer och sen börja tagga för spinningen. Om en och en halv timma bär det i väg ingen, tillbaka till Sats. På vägen hem i dag så stannade bussen vd Härlanda. Och på bussen klev typ 20 kontrollanter! Tur för mig att jag hade ett kort :)



Här har ni min vinteskrud för dagen

Sliten gammal vinterjacka
Halsduk som min kära mormor har stickat
Skinnhandskar köpta på Ullis för en massa årsedan
"pannband" från MQ
Vinterstövlar (varma som fasen) julklapp från Mamma och Pappa
Svarta knästrumpor (present från Mamma) köpta på Ullis

Köttebullar.

Hello kära läsare :)

Sitter ni och mummsar på era luncher?
Alex och jag har ätit upp våra. För mig blev det en sallad och för Alex så blev det hanns hemmagjorda köttbullar med pasta. Han var gullig och gjord e10 stycken till mig. Men de försvann ner i min mage som snacks i går och under förmiddagen :P Mumms.

Jag ska om nån halvtimma sätta mig på bussen ner till stan. Men det känns inget lockande att gå ut. Det blåser en massa och det är kallt. Men jag ska dra på mig mina varmaste skor, mössa och vantar, jag hoppas det hjälper lite.

Mycket mer än så har jag inte att förtälja.

Vi hörs senare!

Snow, i love it!

Morron morron.

I dag är det till och med mer snö än vad det var igår! Och det bästa är att det inte har börjat smälta än :) Jag vill att det ska ligga kvar länge nu. Julstämningen infinner sig så mycket lättare när det ligger lite snö på marken. Fast jag inser ju att vi bor i Göteborg, så jag ska nog mer vara glad för den tiden vi har snö..

Jag har en ganska lugn förmiddag framför mig i dag. Jag ska fixa lite med vår skadeanmälan, fylla i så mycket som möjligt, så de bara är att skicka in den sen. Sen ska jag arbeta vidare med min packlista, det finns lite att jobba på. Man vill ju ha med sig så mycket, men det går ju inte..
Straxt innan lunch i dag så ska måste jag se reprisen av Biggest Loser, som jag missade igår. Det börjar ju dra i hop sig nu. Och jag vill inte missa något :)
Vid 14 så ska jag till Sats Kompassen och prata träning. Jag har ingen aning om vad vi mer ska prata om eller hur det ska gå till väga. Så mycket har jag förstått att de vill värva mig, och förhoppningsvis så kan jag kanske få några gratisgånger.
Dagen ska avslutas med ett pass cykling pulse. Det är ett riktigt mördarpass. Och ja jag  kommer inte ens tänka på det förens jag sitter på sadeln och inser att jag inte kan komma är i från. Nejvars, så hemsk är det inte, det är kul, om än skit jobbigt. Och det bränner kalorier :)

I dag jobbar Alex hemifrån. Han ska skriva på en av hanns rapporter. Han har lite att jobba med nu innan vi drar på en veckas semester. Men ju mer man har innan, desto skönare blir det att komma i väg och känna att man är klar.

Buurrrrrrrrr

Gud kylan är brutal här nere! Det ligger endast runt nollan men blåsten gör att det känns som om det skulle vara 8-9 minusgrader! Usch usch.

Jag var ju ner på Valhalla i kväll och tränade med Qviding. Och det var riktigt kul :) Och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, men ändå så var det alldeles för dåligt. Men det var kul och de var mycket trevliga människor där och många i min ålder. Men tyvärr så vet jag inte om jag får spela med dem, för de har tydligen väldigt mycket folk. Så de skulle höra av sig. Och det känns lite surt, för av det de såg i dag så är jag väl inte ett första val- Men jag äger ju alla när jag är i form :P

nu har jag precis kommit ur en super varm och skön dusch! Jag vred upp bra högt och det tinade upp min stelafrusna kropp. Och snart får jag hoppa ner i sängen och värma mig ännu mer :) Yayy.

I kväll åker fyra jättefina vinterdäck upp på Blocket, de har inte gått alls långt. Är ni sugna, hör av er till mig!

Mera snö :)

Kan ni förstå att det snöar fortfarande här! I Göteborg?? Underbart :)
Det ligger fortfarande runt nollan, och det lägger sig inte så mycket tyvärr. Men vad gör det?? Det ser ju så mysigt ut :) Jag kollade på bilder från julafton förra året. Och jag längtar så tills vi får komma hem och fira jul. Stämningen lyste igenom bilden och det såg så mysigt ut. Och alla god mat och paket och alla människor. Ja längtar!!! Förhoppningsvis så kan vi vara hemma en lite längre stund med.

Jag har faktiskt varit ganska så produktiv här på förmiddagen. Jag har gjort alla mina små måsten :) Nu har jag bar ett sms att skicka iväg, sen är jag klar! Jag sitter här och laddar upp mentalt inför kvällens fotbollsträning. Jag ser verkligen fram emot det och det kommer bli jätte kul. Men sen vet jag ju hur jag kände i sommras efter första träningen, så jag hoppas att jag inte suger för mycket bara. Jag får nog trycka på att jag är lite otränad, så de vet att det kommer ske en stor förbättring :P



Jag hittade den här bilden i dag när jag bläddrade igenom mina bilder. Den är från förra julen, när vi öppnade våra julklappar. Jag älskar verkligen min hårfärg! Så vill jag se ut igen. Jag köpte samma färg som jag hade i då. Och det ska färgas snart. Men jag tror jag håller ut tills vi kommer hem. Färgen bleks ju så mycket när man solar. Men så fort vi åker hem så ska det färgas :) Gud vad härligt med lite färg i ansiktet :)

En vecka kvar tills vi åker till Lanzarote :)

God morron!

I morse vaknade jag upp till ett snöfall :) Och det är ingen snö med regn i utan riktiga flingor. Me like! Alex åkte nyss mot skolan och jag är redo att sätta igång att arbeta jag med.

På schemat för dagen så har jag mycket smågrejer som ska fixas. Jag ska ringa ett samtal, vattna blommor, skriva packlista, sök ett jobb mm. Det känns som det är mycket, men det är inga som skönt är inga stora projekt.

I dag tänkte jag (om jag får tid över) att jag skulle ge mig på och prova zumba igen. Det var ju kul, men samtidigt så var det jätte svårt. Jag har ingen koordination när det gäller dans och grejer. Men vem vet, det kanske går bättre i dag :)

Pizza time.

Det är ju helt underbart! Alex har formaterat om min dator och lagt in Windows 7. Och datorn har blivit som ny! Det låter inte längre som den ska dör av utmattning och den känns snabb och är jätte lätt att ha o göra med :) Jag blir så glad :) Jag har svurit så många gånger över hur seg den har varit. Men nu är den som ny :)

I dag har Alex och jag haft en riktig bakisdag. Vi har slappat i soffan framför vinterstudion och Harry Potter. Alex har pysslat med min dator och jag har spelat spel :P I eftermiddags så gick vi en promenad ner ill munkebäckstorget. Alex hade lokaliserat en pizzeria som tydligen fått mycket bra recensioner. Så vi köpte oss varsin pizza (ja, jag bröt min egen regel och tog en pizza istället för en sallad, det var ett undantag) och tog bussen hem. Och my good den pizza var god :) inte som Vicktorias, men så god! Där kommer vi trivas :P Jag säger som Aelx sa, Nu kan vi packa upp på riktigt :P

Crazy fun:)

Ja då börjar man sakta men säkert bli människa igen.. Det blev hårt i går, men oj vad kul vi hade :)

Det var sjukt segt att gå upp i morse och huvudvärken var påtaglig. Det blev lite av varje igår så då är det väl inte så konstigt att man har lite huvudvärk :P Men nu är jag nästan full fungerande igen.
Shit vad kul vi hade igår! Det var längesen jag skrattade så mycket :) Vi kom till Gabriel vid halv sju. Då var hanns systrar och två kompisar till Alex och Gabriel där. Vi pratade och skrattade och drack lite gott. De andra som skulle komma dök inte upp förens vid halv tio. Och då blev det ganska så trångt i hans lilla etta. Tre "sällskap" kom samtidigt och antalet personer i lägenheten tredubblades. Sen festade vi där tills straxt efter tolv. Då tog vi spårvagnen mot avenyn. De andra gick vidare för utgång. Men Alex och jag kände att det kanske var dags att gå hem :P Jag kan lägga till att Alex sov till halv elva i dag. Det var längesen :P
Jag måste försöka få tag i bilderna från i går, det finns nog många bra :)


Nu ska vi ta och formatera om min dator. Förhoppningsvis så ska det ha riktigt positiva effekter på min lille dator :)

Klädproblem..

Nu kommer regnet och millvädret på riktigt :( Det smälter på bra nu tyvärr.. Samtidigt ligger det ett tjockt grått täcke över himlen. Vädret är inte på topp med andra ord..

Ja ja, man kan ju inte göra något åt det, så jag lägger det bakom mig. Jag har spenderat dagen i soffan framför vinterstudion. Jag såg både damernas och herrarnas lopp. Nu sitter jag och tittar på snowboard tävlingen, men det är mer ofrivilligt. Det finns typ inget annat att se.

Jag rotade igenom min garderob förut och konstaterade att jag inte har något att ta på mig i kväll!! Panik!! Jo tack. Jag vill/kan ju inte ha på mig det jag hade sist då, en del av de som var med förra gången också kommer vara med i kväll. Sen ska vi ju ut, så jag vill ju inte se ut som en "lantis" när man ska ut i Göteborg.. Alex köpte (äntligen) en ny skjorta i går. Så han vet vad han ska ha på mig, men jag får väl prova och prova och prova.. Frustration är ett ord som beskriver väldigt bra hur jag känner just nu.

Snow!

Gdo morron ::)

Är det inte härligt med lördag i dag :) Det känns så skönt att det är helg och lite lugnare tempo.
Alex och jag var ganska sega upp i morse, å det han bli två snozze innan vi gick upp. men när vi väl gick upp och drog undan gardinerna, så blev vi bra förvånade. Det låg ju en massa snö utanför! Massor! Men tyvärr så ligger temperaturen precis runt nollan, men åt det varmare hållet, så det smälter väl tyvärr. Men fint är det. jag har satt på mig min little miss christmas t-shirt, dagen till ära :) Julstämning :)


I dag blir det en ganska lugn dag. Jag ska träna lite här hemma, sen ska jag städa. Och i kväll så ska Alex och jag på inflyttningsfest hos Gabriel. Det ska bli skitskoj, jag är super taggad :) Han har bjudit ganska mycket folk, så det ska bli kul att träffa lite nya människor :) Men jag har fortfarande inte en aning o vad jag ska ha på mig, så det måste jag ta mig en lång och bra funderare på..


Dagens bestyr och bravader

Go kväller :)

Alex och jag sitter helt proppmätta i soffan med byxorna på vid gavel. Fy va mätta vi är! I kväll improviserade vi baconlindadfläskfilé med en cremé fraichsås och rotsaker i ugnen. Och det blev gott, men kanske inte så gott som vi hade hoppats på. Men den lindade fläskfilén blev klockren!



Kvällens middag.

Jag lämnade studiegången i dag vid kvart över ett. Och jag var inte hemma igen förens vid sex! Det blev en låång dag på stan. Jag var vid intervjun klockan två. Och den tog ca 35 minuter. Och det kändes faktiskt riktigt bra, de var väldigt lätta att prata med och jag kände att jag fick fram det jag ville säga. Jag kunde nog inte gjort det bättre. Och det känns skönt. Efter intervjun så ringde jag Alex och han var i Nordstan och väntade på mig. Jag var då på HM kompassen, så vi möttes där :) Därefter började en vild jakt på en outfit inför morrondagen. Och jag lyckades väl inte helt. Alex hittade en jätte snygg skjorta på HM. Jag köpte ett par midjehöga kostymbyxor i morotsform (jag fick lära mig att de hette så :P), De har ett svart band i midja som man knyter till en rosett. De är skitsnygga! och man får väldigt snygg rumpa i den, Alex var inte sen att kommentera :P. Sen köpte jag mig en namnsdagspresent från mamma och pappa. Det blev ett par träningshandskar från Nike. Så nu finns inga hinder för fotbollsträning på måndag :) Det sista köpet blev ett par svarta strumpbyxor på Åhlens. Här kommer lite bilder på dagens inköp.



Bilden är ju inte super. Men ni ser iaf hur de ser ut i midjan. Sen smalnar de av ganska betydligt ner vid ankeln. De är skitsnygga :) Jag ska ta på mig dem och visa er en bättre bild, en annan dag.



De var inte lättfottade och bilden blev inget bra. Men där har ni dem. De är från Wera.



Namnsdagspresent från Mammsen och Pappsen. Tackar tackar :)

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Nu kör vi!

Så där!
Middagen är i magen och jag är redo för att börja min uppladdning inför dagens big event!
Först ut blir kläder, make och hår. Sen ska det finslipas detaljer. Jag är så taggad inför det här! Det finns inget mer jag hellre vill just nu.

Jag kommer inte hinna skriva mer här innan jag måste åka. Men jag kommer ge er en rapport när jag kommer hem senare i eftermiddag.

Håll tummarna för mig är ni gulliga :)

Elisabetdagen :)

God morron!

Och grattis till mig själv på namnsdagen :) Tack tack :P
Dagen började med lite internetstrul, men efter ett samtal till Alex så löste det sig. Skönt! I dag är det hård uppladdning inför dagens stora event, min anställningsintervju. Jag har en bra känsla i kroppen, jag tror på mig själv och jag vet att jag skulle vara perfekt för jobbet! Men det gäller att få fram det och visa det för dem som intervjuar mig. Och det kräver lite plugg, så det ska jag ägna min förmiddag år. Jag liksom längtar tills klockan två, jag vill in och köra :) Weird.
Efter jag varit på intervjun så har jag en lång runda på stan planerad. Det ska letas julklppar och det ska letas en outfit tills i morronkväll. I am on a mission!

I dag säger jag också grattis till Alex mormor Laila som fyller år :) Grattis på födelsedagen :)

Julshopping

Hellu hellu :)

What is up??  vi har precis ätit lite mat. Ikväll blev det ugnsstekt falukorv. Och den blev baske mig extra god i kväll :) Nu har Alex låst in sig för att plugga lite och jag sitter ute i vardagsrummet och ska väl se lite på tv. Jag ska öva på inför min intervju i morron med. Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig, det måste vara nåt fint och sofistikerat. Jag hoppas det finns något sådant i min garderob..

Handlingen i dag tog prick tre timmar från att vi gav oss i väg tills vi var hemma i lägenheten igen. Vi började på Rusta. Men det var lite av en besvikelse :( De har tyvärr dragit ner på julsortimentet, så alla fina änglar och tomtar vi hittade hos dem förra året, är borta i år. Så det var inget kul! Men vi hittade några att ta med hem. Sen gick vi till Maxi för att handla. Maxi hade ett ganska bra sortiment av tomtar, det fick bli några stycken där med. Men sen blev det mat för hela slanten. Ja, jag köpte ju med mig hårfärg hem. Jag slog till på två paket, det står att om man har längre hår än axellångt, så ska man ta två. Jag har kört på ett paket innan, men då får man snåla lite, och jag vill ju inte att det ska bli ojämnt! Så nu får vi se när det ska bli av. I morron? i helgen? eller kanske efter semestern? Det beror på hur länge jag orkar stå ut..



Här har ni allt i julväg som vi fick med oss hem i dag. Lite tomtar, kylskåpsmagneter, en julstjärna till köket och julkort. Inte mycket, men det är en början

Mot partille.

Så  där, nu har Alex och jag ätit lunch. För Alex blev det spagetti och köttfärssås och för mig blev det en sallad med kräftstjärtar.
Nu ska vi bara packa med oss påsar och rabattkuponger mm, sen kan vi åka. Det ska bli skönt att fylla upp kylskåpet och förhoppningsvis få hem ett gäng julsaker :)

I dag ser jag ut så här. Kände för en lite skönare shoppingoutfit. Och chinos var ju inte igår jag använde precis.



Tröjan är från Hm
Chinos från Gina Tricot
Linne från MQ

Torsdag

Morron morron!

I dag var det segat att kliva upp från min sköna säng. Men väl uppe så piggnade jag till ganska fort. Nu är frullen i magen, kläderna på och hår och make är fixade.

I dag när Alex kommer gem från skolan, tror det blir efter lunch. Så ska vi åka och storhandla på Maxi i Partille. Vi ska handla mat och lite saker inför Lanzarote :) sen ska vi till Rusta och kolla (läs köpa) tomtar :) Jag behöver ju en ca 50 nya eftersom jag inte har en ända just nu, så det är väl bara att gå ut hårt och öka. Maxi borde ju förresten också ha ett hyffsat utbud :)
I går när jag skulle somna så kom jag på att jag måste boka om min tid på Sats på måndag. Jag ska ju träna fotboll den dagen. Och när jag väl får en hel dag gratis på gymmet, så vill jag ju ha den en dag när ja inte redan tränar något. Så jag ska ringa den trevlige Markus och boka om.
Den här dagen är helt och hållet vigd åt att förbereda mig inför morrondagens intervju. Jag ska gräva fram all information som jag någonsin kan både om dem och sedan fräscha upp mitt minne om det jag har läst, så jag kan svara på alla frågor :) Sen ska jag ringa mamma och fråga henne vad man ska tänka på när man ska på intervju på en bank.

Vi hörs senare!

Det hela blev väldigt lustigt!

Vilken eftermiddag/kväll det har varit!

Jag åkte till Sats Landala straxt innan tre. Jag var framme halv fyra. Jag bytte om och gick och bokade fettvågen :) Det var ganska okomplicerat. Jag fick ta av mig strumpor och skor och ställa mig på en våg, samtidigt så höll jag två handtag i händerna. Sen mätte vågen allt från hur mycket vatten jag hade i kroppen, fett till muskler och övriga organ. Och jag blev mycket positivt överraskad av resultatet :) Min fettprocent låg på 20 % och det var tydligen väldigt bra :) I kilo blir det 12, 3, men det låter inte alls lika kul, så jag håller mig till procenten. Sen fick jag en lapp med mina resultat för hela kroppen och på respektive kroppsdel.

När jag var klar var klockan kvart i fyra. Alex och Gabriel slutade fyra, så de skulle komma ca tio kvart över. Men de kom aldrig och tiden gick och gick. Jag hann värma upp och värma upp igen. Jag kan säga att jag var ganska så irriterad. Det slutade med att Alex kom tio över fem!!!!! Då utan Gabriel. För tydligen hade Gabriel gått på nåt möte som inte skulle ta "så lång tid". När Alex väl kom var varken han eller jag så speciellt sugna på att träna. Så vi åket hem. Jag hann iaf köra igenom kroppen hyffsat medans jag väntade..
men nu är min fria vecka över :( Men jag funderar på att ta en till grattisvecka av Alex. Jag får väl helt enkelt heta något annat den här gången :P

Till slut så kom vi hem vid halv sju. Nu har vi ätit och duschat och sett på biggest loser. I kväll blir det väl att sappa fram och tillbaka mellan fotbollen, bonde och arga snickaren.

Nu ska jag ringa min kära mormor :)

På g!

Så där nu har jag fått på mig träningskläder och det som återstår är att äta lite. Sen tar jag bussen/spårvagnen mot Chalemrs och Sats Landala. Det är min sista dag med träning på Sats i dag :( Snyft snyft. Men på måndag får jag komma tillbaka och göra en mini comabck. Usch vad jag kommer sakna det!




Så här ser min träningsoutfit ut för dagen :)

T-shirt från Nike
Byxor från Craft

Veggies

Omg! Jag är proppis fortfarande!
Jag åt lunch för mer än en timma sedan. Och det sjuka är att jag i dag åt endast grönsaker! Hur kan man bli så mätt på dem?? Ja det är ju underbart :) Men lite konstigt..

Jag har lite glada nyheter igen :) Jag ska på intervju på Handelsbanken på fredag :D fatta att jag är överlycklig!!! Det här är verkligen ett job som jag vill ha. Så jag ska göra allt jag någonsin kan för att ge allt och visa dem att jag är the girl for the job!

I eftermiddag ska Alex, jag och Gabriel träna på Sats Landala. Men innan så har jag bokat tod för att såt på en våg som ska berätta för mig hur mycket muskelmassa och hur mycket fett jag har på kroppen. Den berättar såklart en massa andra saker med, men det är de här två jag är mest intresserad av. Jag är jätte spänd och lite orolig för resultatet. Jag kan inte lova att jag delger resultaten, men jag ska fundera på det.

Mitt nya kamerabatteri kom just med posten. Så håll tummarna för att det fungerar!

Bläää

God morron god morron.

Jag har väl inte haft min muntraste morron, men det går väl över... Jag lyckades faktiskt somna i går kväll. Men efter jag vaknade och gick på toan i morse, så var det omöjligt att somna om...
Jag har bland annat drömt mardrömmar om mitt hår. Jag är så sjukt irriterad på min utväxt. Jag tycker den syns alldeles för mycket och det ser lite "billigt" ut. jag är också extremt trött på färgen, jag vill inte vara så här ljus längre. Men jag velar om jag ska färga nu eller efter semestern. Men vart jag är än går så skämms jag över att mitt hår ser ut som det gör. Så det måste nog bli en färgning snart!

I går så fick jag veta att min kära och bästa morfar ligger på sjukhuset :( Det var inga roliga nyheter, men vad jag har hört så ska han mår ganska bra. Jag hoppas verkligen att det är så!! Usch jag vill åka hem och hälsa på honom!! Krya på dig morfar!! <3

I dag ska jag ringa tre samtal, två angående jobb och ett angående träning. Sen ska jag fokusera helt på julklappsletande. jag måste också hitta nåt till Alex. Han fyller ju 25. Det är ju en viktig födelsedag och jag som flickvän måste ju ge den bästa presenten!

Jag har lite att göra, så det är bäst jag sätter igång!

Spinning i mitt hjärta

Gud jag är trött! Inte i huvudet utan i min arma kropp!
Jag har kört ett hårt pass med cykel puls i 55 min. Och det kanske inte låter så värst, men i dag var det tufft!
Jag körde samma pass i söndags med en annan instruktör. Och passet i söndags var rena barnleken mot det vi körde i dag. I dag var det branta backar och tokspurter på supertungt motstånd om vartannat. I och med att man har pulsmätare på sig, så ser man hela tiden vart man ska ligga. Instruktören säger tex "nu ska ni ligga på 85% av max"  I dag rök det nog riktigt många kalorier :) Men spinning är ju så kul! Jag kan inte få nog av spinning. Man svettas som en tok och det är pissjobbigt, men när passet är slut vill man bara gå in och köra igen :)
När jag skulle ta bussen hem så gick dem inte som de skulle. Så jag fick stå jättelänge ute i kylan och vänta. Det var såå kallt och jag var ju svettig och blöt i håret, såjag fick fälla upp luvan och vira om halsduken. Jag såg inte klok ut! Man vad fasen jag vill ju inte bli sjuk, och så många själar känner jag ju inte här ännu :P

Nu har jag duschat och ätit lite och landat framför i form med Anna Anka. Inte mitt favvoprogram kanske, men ändå underhållande :)

Vid lunch i dag så ringde det en jättetrevlig kille från Sats Kompassen och ville prata träning med mig. Det slutade med att vi pratade om nästan allt förutom träning. Han var en riktigt bra försäljare med andra ord :) När det väl kom till kritan så ville han erbjuda mig en till dag med gratisträning och sen ville han sitta ner med mig och prata lite om min träning Han vill ju såklart också att jag ska börja träna där, och det vill ju jag med. Men resurserna finns inte riktigt än, tyvärr. Men på måndag ska jag dit och träffa honom och sen träna, så det ska blir riktigt spännande och höra vad han har att säga/erbjuda :)



Jag hittade den här bilden bland mina fotton. Det är såklart från förra vintern. Visst ser det mysigt ut :) Det är vackert som taget från ett vykort. Mitt fina hem <3

Det gick bra.

Hemma :)

Det blev en bra stund på stan i dag. Jag skulle vara på Åhlens för min intervju klockan 13. Jag åkte ner lite tidigare, så jag inte skulle komma försent och så jag kunde ta det lugnt. Intervjun gick bra tyckte jag. Det var en ganska annorlunda intervju mot de andra jag har varit på nu i höst. Men jag kände ändå att jag fick fram det jag ville säga. Så nu ska man börja vänta igen på att de hör av sig. En till två veckor kunde det ta, sa dem..

När jag var färdig så smet jag in på Lindex och provade ett par skitsnygga svarta glansiga byxor med hög midja. Men tyvärr så var medium alldeles för stora och small pytte lite för små :(  Sur blev jag, de var ju så snygga!
Sen gick jag till Kjell och Company och skulle köpa usb-minnet till Alex, men det hade tyvärr tagit slut

Straxt innan 17 ska jag ta bussen ner till stan igen, då ska det tränas spinning :) Sevttigt värre lär det bli! Efter passet så ska jag passa på att fråga om man kan göra en mätning av fettprocent och muskelmassa mm hos sats Kompassen. Jag såg att man kunde göra det på sats Landala för 90 kr. Och jag vill väldigt gärna göra en mätning.

Tisdag

I går hade jag en riktigt bra bloggdag. Jag slog mitt besöksrekord med råge :) Men jag blir lite nyfiken på varför så många hittade till mig just igår?? Har fick ni nys om mig?? Om ni vill får ni jättegärna kommentera och berätta.

I dag är det tisdag och jag har en viktig arbetsintervju framför mig. Jag låg uppe halva natten och funderade på allt mellan himmel och jord, men mest funderade jag på intervjun. Jag tror jag vet hur jag ska lägga upp det hela nu. Men jag ska öva, öva och öva lite till. Sen ska det nog gå bra. Jag ska ta och plocka ihop mina betyg och arbetsgivarintyg mm. De ville dem att jag skulle ha med mig.
Efter intervjun ska jag springa förbi Kjell och Company och köpa ett usb-minne till Alex, hans gamla har ju pajat.

Och sen i kväll (äntligen) så är det dags för 55 minuter cykel puls. Det är samma klass som jag körde i söndags. Det var tufft, men o så härligt :) I love it!

Älskar att träna <3

Go kväller :)

Det har varit en bra dag i dag! Jag gillar bra dagar, det finns alldeles för få sådana i mitt liv just nu. Men i dag har det varit en bra än :)

Alex, Gabriel och ag var på Sats Landala och körde ett pass, bröst, rygg och armar. Jag kände mig svag i dag, men det gick hyfsat ändå. Armarna var spagetti efter passet och det är ju så det ska vara. Det tog ganska lång tid på gymmet i dag eftersom vi var tre. Men det var kul att träna med grabbarna :)

När vi kom hem så lagade vi middag. Alex var sugen på falukorv. Men jag ville inte laga något av det vi brukar laga så jag tog fram datorn och började leta recept. Och jag hittade ett på en italiensk korvrätt. Och fy bövelen vad god den var! Vi fick modifiera den lite. Tex byta ut krossade tomater mot grädde och chilisås mm. För vissa saker var slut här hemma. Men i det stora hela så bestod grytan av falukorv, morötter, broccoli, lök, vitlök, chilisås, grädde och en massa kryddor typ basilika, oregano och timjan mm. Så gott. tyvärr så blev det bara lådor  till Alex (rätten är inte elinvänlig :P) Men jag ska modifiera den så den blir elinvänlig. Som vanligt så glömde jag ta en bild :/ Jag måste bättra mig!

Apropå bilder, så har jag äntligen beställt ett nytt batteri till min kamera. Så nu ska den förhoppningsvis få ett nytt liv och fungera normalt igen :) Det skulle komma till mig inom några dagar. Jag måste ju ha en bra kamera tills vi åker på semestern :)

Såg att det har rullat in några kommentarer :) Det tackar jag för :D

Träning :)

Lunchen är i magen och jag är redo för eftermiddagen. Jag var så sjukt hungrig nu i förmiddags, men man kan ju inte äta vi 10. Så jag fick hålla ut. Men när jag väl avnjöt den, så satt den precis där den skulle :) Gott gott!

Alex ringde nyss och han var färdig i skolan, så han var sugen på att träna. Så om en stund ska jag ta bussen/spårvagnen till Chalmers och möta upp han där. Sen ska vi till Sats Landala och träna. nice :)

Nu på förmiddagen har jag skrivit ner lite saker inför intervjun i morron, jag har övat lite och det känns bra :) Tyvärr har det inte kommit ut några jobb att söka, men de kanske kommer i eftermiddag. Hoppas!

Dags att ge sig i väg.

Måndag igen.

God morron, god morron!

Jag blir visst bara tröttare och tröttare för varje morron som går. Men jag tror det har att göra med att jag gymmar ganska hårt nu plus att vintermörkret och det regniga och mulna vädret verkar ha kommit för att stanna.
När jag gick ur sängen i morse så hade jag lite väl bråttom och när jag skulle dra bort gardinerna för fönstret, så råkade jag få med mig lampan. Såklart gick den i tusen bitar :( Skit skit! Sådant som händer, eller? Ingen idé att gråta över spilld mjölk, eller nåt åt det hållet :P

I dag så ska jag förbereda mig inför morrondagens intervju. Jag ska såklart också leta efter nya jobb. I eftermiddag sen så ska Alex och jag träna på Sats i landala. Det ligger nästan vid chalmers, jag tror det är dags för överkropp :) Det är väl ungefär så min dag ser ut. I kväll så ska jag såklart titta på fotbollsgalan, man måste ju passa på när man för engångsskull inte själv är och tränar.

Bästa dagen på den här helvetesveckan!

Vilken underbar söndag :)

Det är precis så här som jag vill spendera mina söndagar. När Alex var klar i skolan vid 11 så mötte jag upp honom vid centralen. Vi gick först till Nordstan och tittade runt på bland annat Lagerhaus och Åhlens. Sen när klockan slog 12 och resten av butikerna öppnade så kollade vi in på Chilli mm. Det blev inget köpt, men vi fick många idéer som vi ska kolla upp och se vad vi kan göra av :)

När vi kom hem så åt vi och sen ringde jag pappa och grattade honom på farsdag. Alex pluggade vidare och jag tog igen mig en stund. Vi 15:15 så tog jag bussen mot stan igen och mot Sats. Jag hade bokat in mig på spinning puls. Och det var riktigt tufft men sjukt kul :) Man fick varsitt pulsband som man sedan kopplade upp mot en skärm i salen. Sen kunde man hela tiden följa sin puls och utifrån den kontrollera så man låg rätt, ascoolt :) Jag har ett pulsband och det ska jag börja använda mer flitigt.

När jag kom hem så lagade Alex och jag mat. I dag blev det köttfärssås. Och Alex fick fyra matlådor plus middag och jag fick två lådor plus middag, det gillar vi :) Det blev riktigt gott, så vi är nöjda :)
Nu har jag duschat, peelat och piffat, det är ju trots allt söndag. Och då ska man väl unna sig det lilla extra.

Här får ni dagens outfit. I dag kände jag mig lite julmysig så då blev det så här :)


Jeans från Killah
Tröja från Bondelid (MQ)

Nu ska jag njuta av söndaskvällen, det är jag värd!

Farsdag

I dag är det farsdag!
Och jag vet att jag har den bästa pappa man någonsin kan önska sig :)
Tyvärr kan jag inte vara hemma och fira honom med en stor och mummsig prinsesstårta, som jag vet att han älskar.
Men om två veckor åker vi på semester och då får vi umgås och ha det gött i en hel vecka :) Det gillar vi! :D



Tack för att du är världens bästa pappa!

Söndag söndag

god morron!

Jag sitter fortfarande i mässingen, men det ska det straxt bli ändring på. I dag så har Alex och hans grupp bestämt sig för att plugga en stund, så han åkte nyss i väg. De skulle börja 10. Men de skulle nog inte sitta så länge, de skulle gå igenom nån redovisning. Efter Alex är färdig så ska jag möta upp honom nere på stan. Vi tänkte börja titta på julklappar. Det skulle vara väldigt skönt att ha så många som möjligt köpta innan vi åker på semester (i morron är det prick två veckor kvar :D).

Om jag inte har nämnt det tidigare så gör jag det nu.  Jag har träningsverk, och det är en intensiv sådan. Framför allt i armar och bröst. Men det börjar också komma i låren, aj.. Och i dag har jag bokat in mig på ett pass som kommer blio en riktig utmaning. Jag ska köra spinning puls i 55 min. Och det är en blåklass på sats, vilket betyder att den är väldigt tuff och de rekommenderar att man ska ha kört spinning ett tag. Och det har ju jag, bara inte det senaste halvåret :P Men jag ska dit och ge järnet. jag menar det är ju kul att köra skiten ur sig :P

I går var ju Gabriel här och åt plankstek och sen tittade vi på Gudfadern 2. Och det var en riktigt trevlig kväll. Planksteken kan nog ha varit den finaste och godaste vi någonsin har avnjutit. Moset var perfekt och hade perfekt färg, köttet var mummsigt och såsen lika så. Tyvärr så glömde jag helt bort att ta en bild på skapelserna :/. Gudfadern 2 tyckte jag var bättre än ettan. nu hängde jag med bättre i vad som hände och det var lite mera logiskt. Vi svullade på popcorn, vin, glögg och fika. Så japp man kan säga att vi trivdes :P

Nej nu måste jag börja göra i ordning mig och fixa lite här hemma. Så jag bara har att sätta mig på bussen när Alex hör av sig sen.


Upptagen lördag

Vi hann med allt vi hade på listan :) Visst är vi bra!

Men vi fick en stressig inledning på eftermiddagen. Men jag förberedde och fixade så mycket jag kunde och nu sitter vi här färdig dressade och kan ta det lungt.
Vi var nere på Sats vid halv 14 och det var nästan tomt där?? Tränar inte göteborgare på lördagar, eller är de för bakfulla för att orka?? Jag tycker iaf att det är mycket konstigt. Vi var på Kompassen och det ligger mitt i city vid NK. Och det myllrade av folk nere på gatan, men på gymmet var det tomt. Iaf vi körde ben, bland annat knäböj och benpress mm. Och ja det var tufft. Jag kommer garanterat få träningsvärk i låren, men det gillar vi :)

Nu har vi fixat det mesta inför planksteken, det som återstår är att svänga ihop moset, steka köttet och fixa såsen. Och det tar vi när Gabriel kommit hit. Han blev lite sen, så vi har lite tid över för att göra ingenting, och det passar perfekt när det är finalen i Svenska Cuppen på tv :)

I kväll kör jag på en slappare filmoutfit, det ska ju var mys :)



Leggings från Gina Tricot
T-shirt från JC
Väst från Lindex
Halsband från Indiska
Armband från Thomas Sabo



Bara att gå ut hårt och sen öka ännu mer!

God morron!

Härliga lugna lördagsmorron. Alex och jag tog en sovmorron och har nyss ätit frulle :) Mys mys <3

Usch igår blev det alldeles för mycket tacos, så i dag känner jag mig som en ända stor tacos. Tur att det ska gymmas i dag :)

Annars så har vi ett ganska digert schema för dagen. Alex har låst in sig och sitter och pluggar. Jag har tagit hand om tvätten. Vi ska städa det sista och vattna blommorna. Sen ska vi handla lite till i kväll och panta burkar. När det är färdigt så ska vi till gymmet och träna, i dag ske det bli benen som ska få sig en omgång :)
Sen måste vi fort hem och duscha och göra i ordning oss. För vid 17 eller straxt efter kommer Gabriel hit. Vi ska äta plankstek och sen kolla på Gudfadern, film nr 2. Alex och Gabriels före detta klasskompis kommer också hit och kollar på filmen.
Alex ska väl sitta och plugga åtminstone fram till lunch och en bit efter med, så jag tror vi kommer få det stressigt med träning och resten som ska ske efter det. Ja men det ska väl hinnas på något vis antar jag.

Nej min uppgift i dag får väl bli att förbereda det som förberedas kan. Det är jag ju ganska bra på :P

Det är ju fredag för bövelen!!

Hej!

Jag ville bara flika in och berätta att Alex fortfarande är i skolan! Hallå?? What is up with that??? Men snart så blir han utsläppt :) Och då ska vi ha tacomys :) Vi har varit sugna på det hela veckan, så i dag ska det bli av. Mumms mumms :)

Just det. jag sökte till Åhlens i dag, de sökte julpersonal. Och de ringde nu i eftermiddag och ville att jag skulle komma på intervju. Men jag har inte så värst stora förhoppningar. Jag måste ju berätta för dem att jag ska utomlands en vecka och det är väl inte tas emot väl, antar jag.. Ja ja, vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag tina lite köttfärs och förbereda en kall öl åt min älskling som snart kommer hem <3

Upptagen tjeja

Aaahhh min första paus i dag!

Det har gått i ett hela dagen! Jag åkte i väg till spinningen tjugo över tio. Och jag var framme precis så jag hann snöra på mig skorna och ställa in cykeln. Bussen var sen i dag plus att det var tok mycket folk som skulle åka med. Spinningen gick riktigt bra, jag blev snabbt påmind om hur mycket jag saknat den <3 Så det blir det fler gånger under min sju dagar korta vist på sats. Men då får det bli ett längre pass, 30 min är i kortaste laget.

När passet var slut så fick jag springa till centralen för att hinna med bussen. Jag hade tvättid vid 12. Och jag hade fasen tvätten i maskinerna vid fem över 12 :) Sen gick jag upp och duschade och åt. Sen var tvätten klar, så då gick jag ner och hämtade den, sen upp och föna håret och till sist hänga upp tvätten. Och när den var klar så sminkade jag till mig lite. Sen sprang jag ner och hämtade det som var kvar i tumlaren. Och då var klockan 14. När allt som hade med tvätt var färdigt så började jag städa. ag har gnott köket, dammat och dammsugit. Det lämnar badrummet och svabba golvet kvar till Alex. Usch vad jag hatar att städa badrummet, blä!

Nu känner jag huvudvärken komma smygande, så jag har tagit mig ett glas fun light med tropisk smak. Den är mumma! Så smarrig :)

Nu ska jag slöa i soffan ett tag, innan jag tar tag i nåt igen. Vad trött jag blev..

Fredag, nja..

God morron!

Natten har varit inte så kul! Jag har drömt mardrömmar om inbrott och annan skit, så jag har vaknat flera gånger och varit livrädd. inget kul alls! Jag har sovit alldeles för hårt med så jag har ont i kroppen. Tur att Alex ligger där bredvid mig och kramar mig och är så där gullig som bara han kan vara <3 Men nu är jag vaken och har varit så ett tag, så det är väl bara att köra på.

I dag blir det nog en liten stressig dag. Jag har redan avklarat frullen och sen har jag precis sökt ett jobb. Återstår gör dock en hel del. Jag ska svira om till spinningkläder och åka ner till sats vid 11 för att köra en halvtimma, just det spinning. Sen måste jag skynda mig hem för vi 12 har jag tvättid. Men som det ser ut nu, så är det bara 4 maskiner. Så jag behöver bara gå ner en gång :) Sen ska jag hinna med lunch och att duscha och fixa i ordning mig.
Sen funderar jag eventuellt på att åka ner till hamnen och gå på loppis. Jag har fått flera tips (bland annat av det otroligt trevliga tjejen på bailine igår) att stöldgods kan hamna där. Jag fick tips om fler marknader, men jag måste kolla upp var de ligger och om det är öppet i dag osv. Tyvärr är ju inte vädret det trevligaste, det regnar massor! Så jag får se om jag åker ner, annars å blir det kanske i helgen.

Dagens

Här får ni dagen outift när jag ändå är i farten.



Skjorta från Primark i London
Linne från MQ
Leggings från Gina Tricot
Halsband från HM
Armband från HM och Thomas Sabo
Klocka från Ur & Penn

Från dur till moll....

Då var jag hemma igen. Jag har varit på Linnegatan här i Göteborg och fått mig en Bailine behandling.
Tjejen som hadde stället måttade mig och sen fick jag väga mig. Efter det så fick jag lägga mig på en säng och sen surrade runt kardborreband runt kroppen och sen stoppade in 16 styckn plattor under banden. Sen satt hon på ström och valde ett program. Och sen pluserade plattorna i olika rörelser. Man fick en fjärkontroll som som man succsesivt skulle höja intensiteten med och den pillade jag på flitigt :) Jag var snabbt på max, och det känndes vill jag lova!! På slutet så var det inte så skönt längre :P Men när det hla var över så var jag avslappnad och kände mig iaf lite mindre. Jag ska ta fram måttbandet och mäta mig och se om det gjorde någon skillnad, hoppas :)

Nu til mer tråkigheter... Jag fick inte jobbet!!! JAg blir så trött på det här. Nu var vi åtta kvar och de valde fyra. Jag är nästan helt övertygad om att det har att göra med att jag ska åka på semester. Och jag förstår dem, vem vill ha någon för julen som sen ska åka bort en vecka mitt i allt... Men det är så surt!! När ska jag få medgång, flyt och kunna få ringa mamma och pappa och låta glad, istället för att bara komma med dåliga nyheter hela tiden... Fan

Min mormor är underbar, snäll och bäst helt enkelt <3

I dag fyller världens bästa mormor år :) Grattis grattis!!!
Tyvärr kan jag inte vara hemma och fira med henne :( Men jag ska ta igen det! Jag lovar :D



Du är bäst!!

Tom och jävligt förbannad!!!!

Ni som har facebook har väl läst vad som drabbat Alexander och mig. Fy fan vad ledsen jag är! JAg är arg och och frustrerad och bara skit besviken och ledsen.... De tog rubbet av mina julsaker, tomtar, ljus, juldukar, eldljusstakar, ja allt! Och för nån annan så är det kanske inte hela världen. Men för mig är det allt! Julen är det absolut bästa jag vet och varenda liten tomte är värdefull för mig. Och jag vill inte ha ett hem där det står en tomte här och där. I mitt hem så finns det tomtar överallt och det är riktig julstämning. Men det kommer det ju tyvärr inte bli i år...
Många av tomtarna och allt de andra de tog har jag haft sedan jag var riktigt liten och det är det som gör mig så förbannad och ledsen. Var för kunde de inte ta grillen eller luftmadrassen eller nån väska som jag inte skulle sakna?? Det kunde dem ju sälja. Men mina julsaker?? De har ju mest värde för mig!!! FY FAAN!!!

Det var ju inte så jättekul att vakna upp i dag och bli påmind om vad som hände igår. Men dagen har potential till att bli riktigt bra ändå, trots det som hände igår.
I dag vid 12 har jag bokat in en Bailine behandling. Jag läste i Metro att man fick prova en gång gratis, så det ska jag göra i dag. Behandlingen går ut på att man ligger på en säng med 16 plattor på kroppen. Och dessa ska sen "träna"kroppen och man ska tappa i cm. Hoppas det fungerar, det skulle vara lite coolt.
i dag är ju också dagen då Jarl Sandin hör av sig och säger om jag får jobbet eller inte. Jag hoppas, men man vet ju aldrig. Jag skulle verkligen behöva en glad nyhet just nu. Jag vill inte ha fler negativa!!

I dag är det också en väldigt speciell dag. Men den skriver jag mer om i ett annat inlägg.

Kräftstjärtar is the shit!

Lunch :) Älskade lunch! Jag smaskade nyss i mig en sallad med kräftstjärtar, den var nästan identisk med den jag la upp en bild på häromdagen. Den var sååå god :)

Killen som ska fixa vårt tak i badrummet var här förut och rev bort det gamla taket och spacklade dit nytt. Nu har han gått men han skulle återkomma i morron, sa han.

Jag måste masa mig ner i källaren snart och leta fram ett par vantar. Det tar emot att gå ner, varför förstår jag inte. Det är ju bara att göra det! Jag har smsat Qvidings tränare om att jag vill komma och prova så nu väntar jag spänt på svar :)

Apropå svar, så håller jag på att spricka av nyfikenhet och rädsla inför vad jag kommer få för svara i morron! Jag vill så gärna att det ska vara positivt och en glad nyhet! Jag vill ha det och jag behöver det! Men jag vågar inte hoppas..


Då var det gjort!

God morron på er :)

Jag har redan hunnit både springa iväg på intervju och komma hem. Och klockan är inte mer än lite efter nio! Jag var uppe redan klockan 05.45 i morse (det är nog tidigast hittills). Jag fixade i ordning mig och övade på det sista. Man jag var så nervös! Usch usch.
Jag kom dit vid straxt innan åtta. De kom ner och öppnade åt mig och vi gick upp och började. Och det gick faktiskt bra. Jag är nöjd, det kändes som jag fick fram det jag ville säga. Det ända jag oroar mig för är hur de ska värdera att jag ska åka på semester en vecka. De sa att det inte skulle innebära några problem, men man vet ju aldrig. Intervjun tog ca en halvtimma. Nu håller vi alla tummar och tår. För de hör av sig i morron, oavsett om jag fått jobbet eller ej.

I dag så ska jag leta lite jobb, rota fram ett par vantar ur källaren. Och beroende på hur det går så ska jag förhoppningsvis träna med Qviding i kväll. Annars så kanske det blir Sats med Alex och Gabriel i eftermiddag. Och har jag otur så blir det ingenting.

Så här såg jag ut i dag på intervjun :)
(Ni kan ju bortse från mitt konstiga ansiktsuttryck)



Skinnleggings från Monki
Skjorta från Gina Tricot
Klocka Ur & Penn
Skärp Lindex
Armband MQ, SNÖ och Pärlarmband
Örhängen från Lindex

feelings..

Handlingen är klar och varorna står prydligt inpackade på sina respektive platser. Alltid en lika skön syn :)

Nu har jag duschat och manikurerat mina naglar. Man måste ju vara tip top när man ska på intervju. Jag letade igenom garderoben förut och hittade en riktigt bra gå på intervju outfit :)
Men det hänger ju inte på det yttre. Utan på vad jag har att komma med. Och jag är väldigt nervös! Jag har ingen aning om hur intervjun kommer att se ut. Om vi bara ska prata och hon ställer frågor. Eller om det blir nåt praktiskt test?? Jag ska i alla fall gå in med samma positiva attityd som jag hade sist. Jag kände mig avslappnad trots att det var en stressig situation. Det jag är mest orolig för är att jag inte duger. Jag vill verkligen duga. I want to be the chosen one! :D Så håll era tummar för mig i morron :) Thanks!

Nu ska jag läsa igenom mitt material och förbereda mig inför morrondagen.
Sov så gott alla och ha en fortsatt underbar kväll :)

Renovering av taket i badrummet

Än har reaktionerna på att vi sålt Carina varit ganska lugna. Men folk är väl kanske fortfarande på sina jobb :P

I eftermiddags ringde det på dörren. Och utanför stod en målerigubbe, han ville ta en titt på vårt badrum. Och han bestämde sig för att ha skulle sätta igång med det i morron. Det är ju bra, det träliga är dock att det kommer ta minst fram tills fredag innan han är klar. Och ja det kommer väl innebära lite problem med tillgången till vår toalett. Förhoppningsvis så ska det gå någorlunda smärtfritt! Vi kan ju inte var utan toa och dusch!

Efter målargubben var här så satte jag igång att laga mat. Jag har en korvgratäng i ugnen till Alex. Den är straxt färdig. Den ska han mummsa i sig när han kommer hem från skolan och sen ska vi så fort som möjligt bege oss mot Partille och Ica. Lite träligt att ge sig iväg så sent och handla, för det tar ju en stund. Alex är i skolan till 17 nästan varje dag nu. Men i dag passade det bäst och kylen börjar bli väldigt tom

Men än är det låång tid kvar tills det är handlingsdags. Så jag ska öva lite mer inför morrondagen!

The News!!!!!

Så nu tror jag att det inte ska vara någon fara att berätta min stora nyhet. Det är faktiskt Alex om min stora nyhet :) Här kommer den : VI HAR SÅLT CARINAN!!!!

Kan ni fatta??? För det första att nån var villig att köpa den :) Helt otroligt! Jag är så glad :D Och vi fick bra betalt för den. Men vi har vinterdäcken kvar, de ska vi sälja separat.
Vi vågade inte säga något igår ifall han skulle ringa och ångra sig.

Jag vågade inte säga något om att vi hade en köpare på g. För vi har haft flera på g de senaste dagarna, men de har inte hört av sig eller skitit i att komma. Så när den här personen hörde av sig så tänkte jag att det är bättre att inte skriva nåt :P Och det gick vägen :) Det var en utländsk kille från Stockholm som köpte den. Så Han var i Varv igår och hämtade dem. Jag kan fortfarande inte fatta att vi är av med den :)

Jag hoppas verkligen att det var sista gången vi ser den bilen igen!

Snow <3

Morron på er :)

Nån mer än jag som fick en liten chock när ni drog upp rullgardinen i morse?? Jo tack, snö i mängder och en mindre snöstorm, känns kul :) Hehe. Jag tappade några, eller ganska många % av min motivation till att gå ut och powerwalka, men ut gick jag. Usch vilket otrevligt väder det var! Det blåste svinkallt på mig oavsett vilken riktning jag gick åt. Och det var så halt på trottoaren att det gick inte att gå fort. När jag kom hem så bara stod jag innan för dörren och myste, och tänkte på hur skönt det var att jag inte behöver gå ut mer i dag :) Nice!

I dag så ska jag öva järnet inför morrondagens arbetsintervju! Jag ska ha/vill ha det här jobbet så otroligt mycket och det måste jag fa fram i morron. Öva öva öva. Jag ska ring några samtal, söka jobb och sen ska jag börja planera julklappar och födelsedagspresenter. Vem som ska få vad och sådant. Om det nu blir som jag vill, så kommer jag ha fullt upp med jobb fram till julafton, så då är det lika bra att vara ute i god tid. 

Jag tror jag håller lite på nyheten en stund till. Jag släpper den vid lunch :)

OMG!!!!!!

Kan det vara sant??? Är det möjlig?? Händer verkligen det här?? :D Jag kan knappt tro det??? Men jag vågar inte säga det högt. tänk om det spricker?? Nej det ska det väl inte kunna göra! Han är ju förhoppningsvis lååångt borta nu!! Nej jag vågar inte säga det än. Jag håller nog på det tills i morron. Jag vill ju inte förstöra nåt. Jo, jag har bestämt mig. Jag berättar i morron :) Men tro mig det är en väldigt glad nyhet :)

Spännande, spännande :D

Nu får ni har en trevlig kväll och hade mys :)

Ett skämt!

Oftast när man går in i något (det kan vara vad som hellst egentligen) med låga eller inga förväntningar, så brukar det nästan alltid bli bra eller bättre än vad man tänkt sig.
Jag gick till arbetsförmedlingen i dag med inga förväntningar alls. De har inte gjort något för mig fram tills nu och jag förväntade mig inga under.
Och tyvärr så infriades mina förväntningar. Det ända hon som jag pratade med tryckte på var att glöm inte att höra av dig, då, då, och då. Det var det viktiga. Hon gjorde nån bedömning om de jobb jag sökte var realistiska och de var de tydligen och hon kladdade ner nåt som blev en handlingsplan. Hon tjatade också om att jag skulle skaffa en jobcoach och det lät faktiskt inte så dumt. Men då kom vi ju till ett annat problem, man får tydligen bara ha en coach i tre månader. Och jag åker ju utomlands plus att det är jul och så. Så då tänkte jag att det är bättre att starta upp ett sådant samarbete efter usa. Men då visade sig att för att få jobboach och eventuellt några slantar i framtiden så måste man vara medlem hos arbetsförmedlingen i tre månader. Och eftersom jag ska åka på semester, så kommer jag avanmälas från arbetsförmedlingen! Så jag måste ringa på måndagen och påanmäla mig igen. Och samma sak när jag ska till usa?? För tydligen så kan man inte söka jobb när man är utomlands, eller som hon sa "du kan ju inte börja jobba i morron". Lycka till att hitta ett jobb där de vill att du ska börja i morron..
Nej den där skiten (ams) är inget jag har någon som hellst tro på!  Och just det är man inte berättigad till akassa så får man klara sig bäst man vill. Det finns ingenstans att få nån hjälp ifrån då?? Helt sjukt!!



Här får ni en dagens:
Nya brallor från MQ
Tröja från MQ
Örhängen från?
Armband från HM (ej det på bilen)
Sjal köpt i Thailand

Jag hoppade fotbollsträningen i kväll. Det får bli premiär på onsdag istället.


Lunch

Hej på er!

Jag har just satt i mig en alldeles för underbart smaskig lunch :) Den bestod av sallad, gurka, fetaost, keso, rödlök, ketchup, senap och kräftstjärtar. Hur gott låter inte det :) Det var mumma!



Så här vackert såg det ut :)

Nu ska jag börja fixa till mig och sätta på mig lite kläder. Man kan ju inte gå naken!

Allt annat än en bra start på veckan!

OMG jag sitter här i vardagsrummet och blir bländad och stekt av solen! det blir så sjukt varmt härinne när solen ligger på, svettigt värre!!

I natt har jag haft en riktig pissnatt! Jag har knappt inte sovit alls! Jag var inte trött överhuvudtaget, och det gick inte att sova! Och när jag väl halvt lyckats somna, så drömmer jag att syrran frågar mig något. Jag öppnar ögonen och mummlar nåt som jag aldrig hört talas om, och så var man vaken igen. Så himla irriterande! Det är typ tredje gången här i Göteborg som jag har en sån natt. Jag hoppas verkligen jag kan sova i natt!

Det var extra skönt att gå min powerwalk i morse, det var kallt och luften var frisk och det fick mig på bra humör :) Nu har jag duschat och fixat till mig lite. Jag ska straxt börja leta mig jobb. Sen vid 14 så ska jag vara på arbetsförmedlingen. Det ska bli kul :) eller inte så värst! 

Jag har ett stort ilandsproblem inför kvällen. Jag har nästan bestämt mig för att gå på träningen, men jag har inga vantar. De jag hade förra vintern gick sönder så de är slängda. Så nu har jag inga och har inte pengar att lägga på nya (det finns sååå mycket annat som ligger före på listan!) Jag ska gå ner i källaren och se om jag kan hitta några, men jag är tveksam.. Jag ska smsa tränaren snart och fråga om det går bra att jag kommer :)

dagens bestyr..

Jahop.. Malmö van smguld och Åtvid åkte ur.. Att Malmö vann är väl inte mycket att säga om, de var värda att vinna. Men att Åtvid åkte ur, det gillar jag inte! Jävla skit.. Men de har varit för dålig, tyvärr :(

Vi har ju haft besök här i eftermiddag. Evelina och Pontus var här. Vi gick en snabb rundtur i lägenheten och sen satt vi och pratade. De åkte hem vid tjugo i fem.
Då satte Alex och jag igång med maten. Det blev middag och två lådor till Alex. I kväll blev det wok med kyckling och gröncurry och wokgrönsaker. Till det hade han nudlar. Jag provsmakade och det var mycket gott :)

I morron så har det äntligen (not) blivit dags för mitt möte med arbetsförmedlingen. Jag har inga förväntningar alls på det mötet. Jag har aldrig fått (eller hört någon som fått) någon hjälp från dem, så det ska bli intressant att se om de har nåt att komma med. Jag ska vara där vid 14. Innan dess så blir det lite träning och jobbsökande, som vanligt med andra ord. I morron vid halv sju så har qviding träning. Jag har inte bestämt mig än för om jag ska gå, men jag är sugen! Jag tvekar lite för att jag är så otränad, jag hatar att inte kunna visa upp min bästa sida. Men det skulle ju vara kul :)


Upp och ner, ner och upp

Vilken dag, den har haft allt båda bra och dåligt hitills. Men som tur är har det positiva övervägt det negativa :)
Jag har varit ute och sprungit, tyvärr blev rundan kortare än vad jag hade velat. Jag trodde den skulle hamna nånstans runt 5 km. Men det visade sig att den var bara runt tre. Men det är väl inte hela världen. Jag kom ju ut och det var väldigt skönt :)

När jag kom hem så provade jag zumba, och herre min gud, det var inte lätt. Jag har mycket att öva på innan jag äns kan börja fundera på att dansa :P Hehe men det var skoj :)

Nu har jag duschat och fixat till mig lite. Alex kusin och pojkvän är på väg hit. De kommer om ca en kvart. Och vårt hem ser så snyggt och fint ut så jag kan lugnt sitta i soffan och njuta :P Nice :)


Lovely sunday :)

God moron :)

Solen strålar in genom fönstret och termometern visar 2 plusgrader! Det är kallt i dag! Men solen är ju här iaf :)
Alex och jag klev upp runt nio i dag. Det var skönt och välbehövligt meden liten sovmorron.
Vi spenderade gårdagskvällen med att se på knight and day, den var väl inte så värst bra. Bättre var tilltugget, Alex körde på godis och jag på glass :) Mumma. Jag gjorde et rejält undantag mot vad jag brukar, men nångång måste man väl få vara lite busig :P Nu håller jag igen tills det är dags för semester. I morron är det bara tre veckor kvar :) Jag längtar!!

I dag så vill jag ut och träna, men samtidigt känner jag mig slö. Det är ingen bra kombo. Alex och jag ska nog ner till gymmet framåt kvällen, det finns ju ett här på studiegången (det igår i hyran) och träna. Men jag vill ut och röra på mig innan dess. en powerwalk blir det med all säkerhet, jag ska höra efter med vad mitt samvete säger. Jag hann aldrig prova zumban i fredags, så det ska jag göra i dag :) Sen ska eventuellt Evelina (Alex kusin) och Pontus komma hit en sväng och spana in hur vi bor.

Dags att fånga dagen! Och jag börjar med att vattna blommorna.

Varför ska det gå så fort??

Så där, då var vi ensamma igen. Mamma och pappa har åkt hem :/

Tiden går ju så fort! Det känns som de kom nyss och nu har de redan hunnit åka igen. Men vi har haft det jättemysigt, vi har ätit god mat, gått en promenad, fikat, ätit ute på stan, gått lite i affärer och slappat. Inte så illa på lite mindre än ett dygn. Jag hoppas tiden går fort tills vi ser lite bekanta ansikten hemifrån! Mer besök! Tack :)

Jag lovade ju er en nyhet igår, men den får ni i dag istället. Jag ska på en andra intervju på företaget jag var på intervju på i torsdags. Det där kanske blev lite rörigt :P Men jag ska iaf tillbaka på onsdag för en andra intervju :) Kul va :)

Det är mycket nu!

Så nu har jag äntligen fått av mig understället och kommit både in och ur duschen, det går framåt :)

Alex kom hem straxt efter 12 och sen dess så har vi städat och rensat. Vi har rensat ur Alex kabellåda och lagt ner massor i källaren en del är kvar uppe och ganska mycket slängde vi. Sen plockade jag ur lite saker som mamma och pappa ska få ta med sig hem :) Det blir bra :)
Städningen är också färdig s¨nu kan vi börja varva ner lite :) Men vi har ju maten kvar men den fixar vi på ett kick. Vi är ett grymt team i köket ska ni veta :P

Nu ska jag fixa håret och facet. Jag tror jag ska rulla upp håret på storaspolar i dag. Jag har inte provat det innan, så det kan ju vara kul :)

Jag har en glad nyhet, men det återkommer jag med lite senare :D

Denna underbara dag

Morning :)

I dag är det fredag :) Jag gillar fredagar! Jag sitter här i understället och funderar på om jag ska hoppa ur det eller va kavar i det. Det är ju faktiskt väldigt mysigt :P
I dag spöregnade det på mig när jag gick min powerwalk, inget kul alls! Jag hade tänkt ge mig ut och springa i eftermiddag, men om det ska regna så här så lockar det mig inte särskilt mycket. Istället kom jag på zumba :) Alla pratar ju om det och jag har länge velat prova. Så nu har jag satt tre dvds på nedladdning, här ska det dansas zumba :D Jag hoppas att det är nåt för mig.

Snart ska jag väl sätta igång med att städa och vattna blommorna. Fy fasen vad tråkigt det är! Alex kommer hem efter lunch, så ju mer jag har hunnit tills dess desto mindre måste vi göra då.

Jag sa ju att igår skulle vara en avgörande dag för Carinan. Men tyvärr ser det ut som det sket sig... Inget kul men vi hittar en ny köpare. Det måste väl finnas någon som vill ha en Carina.

I kväll kommer päronen :)

Fix och trix

God kväller!

Vad pysslar ni med? Alex och jag har fixat in en internetsladd till Alex "rum". Han har spikat fast sladden vid väggen och jag har bidragit med att hålla i ficklampan :P
Eftermiddagen har varit ganska lugn. Jag var borta på Ica Stabbetorget och skulle handla lite smått, men det blev ingen hitt. Jag fick med mig färs och blåbär, men det var också det ända. De hade ingen vanlig Felix ketchup, bara en sort av fun light, potatisen var pytteliten och de hade inte Icas keso. Så jag fick gå tillbaka och gå in på Willys och handla, där har de ett bra sortiment. Och allt finns!
Sen lagade jag mat till Alex. I dag fick han en Alex vänlig broccoligratäng. Den uppskattades mycket :) Han fick två matlådor med, bra bra :)

I morron kommer bli en riktigt rolig dag. Jag har ganska mycket på schemat. Det ska städas, sökas jobb, hämtas grejer ur förrådet och springas. Sen framåt kvällen, ca 18 där omkring så kommer mamma och pappa hit och hälsar på :) Det ska bli såå skoj :) Och de stannar ända till lördagkväll.

Nu laddar Alex och jag för lyxfällan, sen väntar sängen. O jag längtar redan till vår underbart sköna säng :)

Det känndes bra :)

Go middag :)

Nu är jag hemma och har svirat om till myskläder och satt i mig lite lunch. Skönt de för magen var hungrig!
Intervjun kändes jättebra :) Vi var väldigt många så alla fick fem minuter var. Under de fem minuterna så ställde de frågor och jag svarade och berättade om mig själv. Så nu håller vi tummarna för att de hör av sig i början av nästa vecka och vill ha mig för en andra intervju!

Nu i eftermiddag ska jag gå bort till stabbetorget och handla lite på ica. Sen ska jag ringa om ett jobb jag har sökt. Och självklart se om det kommit in några nya jobb.



Visst är tunikan fin :) I lov it! Den är ny från Lindex
byxor från Killah
Smycken från Thailand, Tomas Sabo, pärlarmband, snö mfl



Här har ni en close up på den :)

I dag gäller det igen :)

Morron!

I dag setg jag upp vid tio över sju! Usch det var tidigt och jag var super seg. Men å andra sidan har jag sovit så sjukt bra i natt :)
I dag nu på förmiddagen så ska jag på en arbetsintervju/sammankomst som arbetsförmedlingen har. Det är en smyckesaffär som söker personal. Och jag vet inte mycket mer än så. Jag hoppas att det är en vanlig anställning det rör sig och och inte nån "jobba för slavlön för arbetsförmedlingen" grej. Men det får jag ju reda på när jag kommer dit. Först skulle de informera om tjänsten och sen skulle de hålla små arbetsintervjuer. Lite svårt att förbereda sig när man inte vet vad det är för företag, å andra sidan så är det ju mig själv jag säljer in så det ska nog gå bra. JAg ska öva lite nu tänkte jag :) Önska mig lycka till.
Dagen till ära så har jag på mig min nya topp/tunika från Lindex och mina Jeans från Killah, till det har jag noga valt ut smycken (man måste ju ge ett bra intryck :)) Och mina Boots från sixtyseven. En bild på det hela får ni när jag kommer hem.

Nån mer som behöver ett lycka till är vår Carina, hon har en avgörande dag framför sig och vi håller alla våra tummar :) Kom igen nu!

Ha en bra dag!

Men hallå!!

Fan jag hatar våra grannar! Igår spelade en av dem ashög musik så basen pulserade i hela huset. Och när väl han hade tystnat så började idioten med gitarren spela och som vanligt så börjar han aldrig innan 11. Jävla pucko!
Nu spelar nån granne piano, och de skulle lika gärna kunna sitta och spela i vårt vardagsrum, så högt låter det! Varför har man ett piano i en lägenhet?? Hur fan tänkte dem där??

Efter intag av lunch och surfande så bestämde jag mig för att ge mig ut på en löptur. Först skulle det bara blivit en powerwalk, men jag ändrade mig och det blev 8 km runda istället. Och jag klarade av den med endast ett stopp :) Nöjd Elin. Och det känns riktigt bra just nu. Det gick segt, men jag hade ett jämt om än lågt tempo och tog jag mig runt. Gött gött :)

Det händer fortfarande grejer med vår annons på Carinan, men nu vet vi inte mer förens i morron. Håll tummarna för oss :)

News

Hej igen :)

Nu är jag hemma! jag var dressat om och ätit lunch. I dag blev det en sallad, mumma :)
Jag har som sagt varit nere på stan. Och jag har besökt MQ. Och då kanske ni tror att det handlar om jobb, men tyvärr icke. De har klubbdag i dag, då de ger 20 % på allt plus att man får dubbla poäng på det man handlar. Så jag som inte tittat på ett klädesplagg på månader, kände att jag ville iaf åka ner och se mig omkring lite.
För några månader sedan fick jag en värdecheck från MQ på 250 kr! Och den tyckte jag skulle passa ganska bra att handla för i dag, när det var 20% och allt.
Jag gick till MQ butiken vid NK. Om jag skulle handla något så skulle det vara ett par byxor, det står överst på min lista. Så jag plockade med mig några plagg in i provhytten och testade. Och jag hittade faktiskt ett par svarta jeans med skinndetaljer som att jättebra och var skitsnygga. Men jag var osäker, så jag mmsade Alex och han tyckte de var skitfina, så jag slog till. Och vet ni vad priset blev efter rabattcheck och 20%, jo det blev 229 kr! Det tycker jag är riktigt överkomligt.
Och när jag stod där och betalade och gav henne mitt MQkort, så såg jag att det satt ett kort under MQkortet. Och vet ni vad det var?? Jo ett presentkort på 500 kr! AJg fick det när jag fyllde år, men hade totalt glömt bort det! Fatta att jag blev glad :D



Snygga va :)

Sen slank jag in på Lindex, jag skule kolla in deras rea: Men inget föl mig i smaken, tyvärr. Men jag gick förbi ett ställ med toppar och hittade en jättefin svart volangig topp, och ja den fick följa med hem! Jag behövde ha något nytt till framtida anställningsintervjuer och den blir perfekt att ha på mig i morron, när jag ska på en :)



Bilden gör toppen verkligen inte rättvisa. Ni ska få en bättre bild när jag har på mig den.

Och om nu någon undrar hur jag finansierade mina köp, så kan jag berätta för er att pengarna är från när jag fyllde år. Så jag har inte gjort nåt dumt!(Om ni nu skulle tycka det).

Förresten så la vi in Carinan på blocket igår, Och nu jävlar händer det saker :)

Vild inledning på dagen.

Morron morron!

Vilken natt! Det har blåst storm här och regnet har öst ner! Usch och fy! Men nu har det lugnat ner sig och det har slutat regna, så skönt!

Nu mina vänner ska jag bege mig ner till stan en sväng. Vad jag ska hitta på, ja det berättar jag senare.

Vi hörs!

Drip drop, drip drop

Jag nämnde att det regnade sjukt mycket här runt lunch. Och det har inte slutat det har snarare ökat i styrka. Inget kul väder med andra ord.
Och i eftermiddags när jag satt och gjorde mest ingenting, så hörde jag att det droppade någonstans ifrån. Jag trodde först att det var i badrummet. Men där inne var det tyst. Jag satte mig i soffan igen och där var ljudet tillbaka. Sen så såg jag det, det regnade ju in!! Ganska mycket kan jag tillägga. Det kom från ventilen och rakt in i vårt vardagsrum. Så jag ringde sgs (för miljonte gången) och det kom hit en kille och tittade på det, kliade sig lite i huvudet och sen sa han "jag får kolla upp det här". Och där är vi nu. Han stängde ventilen så regent inte kunde komma n och sen gick han. Jag hör väl från honom om det här och alla andra problem om nån månad... Suck suck

Nu sitter jag och väntar på att sätta igång med maten. Alex beställde potatismos och stekt falukorv, så det ska han få. Jag hatar att skala potatis, men det är ju till honom så då går det bra :)

Annars så händer det inte så mycket här. Å andra sidan kanske en liten vattenläcka räcker för en etermiddag. Jag tycker nog det!

Revidering av dagens tidigare planer

Hej

Här sitter jag fortfarande i mitt underställ och väntar på att ge mig ut och springa. Men jag tror jag får vänta förgäves. För regnet öser ner utanför rutan :( Och det gör mig inte så sugen på att ge mig ut. Jag tror jag får tänka om och köra styrka inne istället. Jag fick ju iaf till powerwalken i morse, alltid nåt (men just nu för lite). Jag känner sån press över de kommande träningarna i nästa vecka med Qviding, jag vet ju att det kommer gå skit segt och jag kommer ha noll kondition och jag kommer ha noll bollkänsla. Eftersom jag inte spelat på ett tag. Jag vill ju visa upp min bästa sida. Samtidigt så är det ju inte nu jag ska vara bra utan om några månader, men jag känner pressen från mig själv och från vad de andra förväntar sig av mig.

I dag har jag skickat i väg ytterligare några jobbansökningar. Det ena blir inte aktuellt (om det nu blir det) förens nästa år, då det är en nyöppning, men det behöver ju inte var nåt dåligt.

Jag hade också en lite pratstund med Alex mamma Marie i förmiddags. Hon skulle föra över lite pengar till mig som jag betalt in för mycket till USAresan. Och alla pengar som kommer in är så varmt välkomna :) Hon hade också fört över skattepengarna för bilen till Alex konto så då rullar det in lite till :)

Nu ska jag sätta igång med mitt styrkepass och sen blir det en lång skön dusch :)

Tisdag.

Morron!

Jag har sovit lite oroligt i natt och vaknat till då och då. Men det är väl inte så konstigt kanske. Annars så kände jag mig pigg i morse. jag klev upp och gav mig ut på en powerwalk. Frullen är avklarad. Men jag sitter fortfarande i understället. Jag ska ge mig ut och springa efter lunch, och orka duscha två gånger på samma dag :P Jag tror jag ska köra korta intervaller i högt tempo (hiit). Men det kan ju ändras :P

Alex har åkt till Gabriel. De börjar inte skolan förens 12 egentligen, men de skulle plugga nånting ihop. De slutar 17, så i dag blir det en låång dag här hemma.
Jag funderar på att åka till Stabbetorget och ica. De hade bra priser på några varor vi behöver.

Vi hörs!

Vi har besökt Partille

Hej hej :)

Eftermiddagen gick fort den med :) Alex kom hem straxt efter 15. Och då åkte vi och handlade. Vi fick hem fyra stycken (två var) lappar där man får 100 kr rabatt när man handlar över 500 kr på Ica Maxi i Partille. Så vi tog bussen dit. Och hem kom vi med efter liute om och men :P Maxi låg i en stor fin galleria och jag kan säga att det var längesdean jag stirrade in i butiker. Jag måste sett helkonstig ut, men jag tror inte att jag dreglade :P hehe

Nu har vi kört biggest loser maraton, först den amerikanska och nu den svenska. Alex och jag var sugna på en nu serie som man kan ladda ner och se när man känner för det. så vi valde rederiet. Det är ju en skitbra serie, ända nackdelen (om det nu kan kallas för det) är att det finns 20! säsonger. Vi såg de första två säsongerna på tv för några år sedan. Så nu ska vi alltså ge oss på resten :) Det återstår att se om vi fastnar för det :)

Planerna för morrondagen är ganska öppna. Det blir en powerwalk på morronen och sedan (förhoppningsvis) en löptur efter lunch. Sen ska dagen ägnas till att söka jobb! En vanlig tisdag i min värld, med andra ord.

News

Nu  tänkte jag att jag skulle dela med mig av lite bra/roliga nyheter :)

Först tar vi jobbnyheter:
I dag har jag sökt två jobb som jag verkligen vill ha. Jag har lagt ner mycket tid på min ansökan (har till och med dragit in mamma i det :P), så jag hoppas verkligen att det ger resultat. Även fast jag vet att det är tufft där ute.
Jag har också anmält mig till en rekryteringsträff som ska vara  här i Göteborg på torsdag. Det är ett smyckeföretag som söker fyra medarbetare till sin butik. Det var först till kvarn att anmäla sig och jag har en plats :) 

Nu privata:
På fredag kommer mamma och pappa ner till oss och hälsar på :) Det ser jag verkligen fram emot! Det känns som det var evigheter vi träffades och det ska bli kul att få lite sällis :)
Jag har kollat upp ett fotbollslag här i närheten, Qviding heter de. Och de ska ha träningar för nya spelare nu i November. Jag hinner inte den här veckan men nästa ska jag försöka hinna med. Jag måste bara tokträna min kondition lite så jag inte ser ut som ett fån. Eller ja det lär jag väl göra ändå, jag har ju inte spelat på 7-8 veckor då. De ska spela i tvåan nästa år, så jag ser verkligen fram emot det!

Yes där har ni det som kommer göra mig glad framöver. Har ni mer glada överraskningar till mig, typ jobberbjudanden, att ni vill komma hit på besök. Bara hör av er ni är såå välkomna :)

Gör lite nytta!

Hej!

Jag inser att ni kanske inte vill höra om mitt tråkiga liv just nu så jag ska försöka skärpa mig. Samtidigt så känns det väldigt bra att få skriva av sig, plus att det är ju min blogg och jag skriver ju faktiskt vad jag vill.

Men nu har jag iaf ätit lunch, det blev en sallad och lite köttfärssås. Jag har spenderat förmiddagen med att skriva ett personligtbrev för ett jobb som jag verkligen vill ha. Jag har bollat lite fram och tillbaka med mamma. Och nu ska jag redigera lite till, innan jag skickar iväg det så hon får titta på det en sista gång.

Nu måste jag jobba vidare!

Lite deppig..

God morron på er!

Då var en ny vecka här igen. Men för mig känns det ingen skillnad, jag bara förflyttar mig lite närmare en personlig katastrof!
Jag låg vaken i timmar i går natt och funderade på födelsedagar, jul och semesterresor. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat ana att mitt liv skulle komma att se ut så här... Jag funderade på allt mellan himmel och jord, Vad jag kan spara in på ännu mer, hur man trollar med knäna, ja, jag funderade på allt! Och ja det känns ju inget roligt precis.. När jag kom till julafton, så ja då, nej usch, det vill jag inte prata om..

Jag skippade powerwalken i morse, jag tänkte att det kanske är smart att låta min ljumske vila en extra dag. Det var svårt att låta bli, men jag hoppas att det ska göra susen!

Nu ska jag sätta igång med jobbsökandet igen. Det mesta känns väldigt omöjligt just nu! Jag har väl inte det bästa självförtroendet för tillfället. Men man får väl fejka helt enkelt :) Nåt måste man ju göra!


RSS 2.0