Grattis morfar :)

Morning!

Ja det skulle var i morse det :) Vi har varit uppe sedan kvart i åtta. Då hade vi legat vakna en stund och försökt ignorera byggjobbarna utanför dörren och solen som lyst in genom fönstret sedan sextiden :) Jag har haft ont i vaden nästan hela natten men trots det så har jag sovigt gott :)

I dag så ska vi åka till stan och köpa födelsedagspresent till morfar, sen ska jag bara ta det lugnt och ligga med mitt ben i högläge. I går fick jag tag på hannas krykor och det har hjälpt väldigt mycket. Det kommer underlätta massor :)

Och vet ni vad?? I dag fyller världens bästa moffe år :)



Grattis grattis :D

Uppdate

Nu har jag förflyttat mig till soffan. Tänkte att ag behövde lite miljöombyte.

Annars i dag så har jag avvrkat ett avsnitt av the keerdaschians (eller hur det stavas) och det nyaste avsnittet av the hills. Sen har jag mummasat på lite glass och godis, jepp jag är värd det :P
Nu ligger jag och tittar på the biggest loser samtidigt som jag försöker lista ut vad jag ska ha med mig för kläder hem i helgen. Jag har två outfits kvar. Problemos problemos...

Men jag mår verkligen tusen gånger bättre i dag än vad jag gjorde igår :D I like it!!


Dag 1 av resten av min vänstra vads liv!

God morron på er :)

Hur mår ni i dag?
Jag mår tusen gånger bättre än vad jag mådde igår!

Jag mådde helt ok när vi kom hem från sjukhuset men sen så blev det sämre och sämre, och det gjorde ondare och ondare. Så jag sov i princip hela gårdagen. Jag gick upp tre gånger för att gå på toa. Så fort jag reste mig upp blev jag helt kallsvettig och färgen försvann i mitt ansikte, jag började mnå pyton och varje steg jag tog på mitt onda ben gjorde tokont!

Men i dag kan jag röra lite bättre på foten, jag mår inte illa lägre och jag känner mig inte yr. Så alex har fått ledigt från mig i dag :P Han kommer hem igen vid två . Så den korta stunden ska jag kunna klara mig.

Dagens utmaning kommer nog bli duschen. Jag luktar inte blommor direkt.. Med tanke på att jag inte fick ha på vig varken mink, hårpodukter, smycken mm igår. Så känner jag mig inte direkt som en prinsessa nu. Fråga är bara om jag ska försöka mig på att duscha sjäv eller om jag ska vänta på alex. Tyvär så har vi ingen stol som tål vatten, då hade det varit lugnt. Känns lit risky att balansera på ett ben i duschen, och med min dåliga balans till på köpet. Nej det är nog bäst jag väntar på alex.

Under tiden jag gör det kan jag ju packa. Vi ska ju åka hem i dag och jag har inte packat en sak än.. Sen så måste jag äta lite glass :) Jag orkade ju inte göra det i går, det får jag ta igen i dag :)

Ja, så dagens t"o do" är alltså följande:
Packa väskan
Äta glass
Ringa några telefonsamtal
Ligga med benet i högläge
DUSCHA

Jag tog en massa bilder på sjukhuset igår. Jag ska lägga upp dem här lite senare.

Home..

Nu är jag hemma från sjukhuset.

Jag mår ba men har lite ont och är ganska så trött.

Alex var nyss och hämtade pizza så det har vi mummsat på :)

På återhörande!

Tänk lite extra på mig :)

Så då har jag ätit frukost :)
Jag får ju ingen i morron bitti, så då passade jag på att fylla på lite nu. jag älskar ju frukost så det smakade riktigt bra :)

Vill tacka alla er som bryr sig om mig och stöttar mig. Ni är helt underbara :)

Snart ska jag krypa till kojs. Ska försöka sova, tror inte jag kommer lyckas så bra. Men jag ska göra mitt bästa.
Allt är förberätt. Jag har packat en liten väska, lagt fram kläder och ja det är väl det jag kan förbereda.

Nu ska jag mysa med min underbara pojkvän :)

Vi hörs igen i morron när jag kommit hem från sjukhuset!

Natt natt på er.

Tankar inför morrondagen..

Jepp då var jag här. Dagen innan dagen.

Nu vet jag viken tid jag ska vara på sjukhuset i morron. Men jag velar lite om jag ska berätta det här eller inte. Tror jag behåller det för mig själv en stund till.

Så fort jag fick veta tiden så slog det mig att det faktiskt ska bli av. Det är på riktigt. Och shit vad nervös jag blev då. Jag började må illa och kände mig lite yr. Typiskt mig att börja stresa upp mig. Så länge jag inte visste tiden så känndes det inte på riktigt, men nu är det the reel deal!

Alex och jag svängde förbi apoteket i dag och inhandlede en "tvål" som man ska tvätta hela kroppen med, inklusive håret. Sen köpte jag tabletter som man ska ta innan man ska äta mat med laktos i, mycket bra att ha :)

Efter det  åkte vi till ica och hämtade ut mina skor från hööks. De var förstora (skit skit skit) så de får jag nog byta, tyvärr.
Men det viktigaste vi köpte på ica var lite gottis som vi ska mummsa på när vi kommer hem från sjukhuset i morron :) Jag köpte en stor godispåse med choklad. Den ska vi mosa ner i  gräddkolaglass från sia. Fy bubblan vad gott det ska bli:) Sen ska vi äta pizza med, såklart :)

Appropå träningen så hade jag super svårt att koncentrera mig idag. Det gick inget vidare. Men jag får vara nöjd, det jaggjorde gjrde jag ordentligt.

Nu har jag iaf skrubbat hela min kropp och tvätat mitt hår två gånger med tvålen jag köpte på appoteket. Och detta ska jag göra i morron igen, två gånger. Så här ren som jag är nu har jag förmodligen adrig varit innan :P Nice :) Håret blev så där härligt trassligt som det bara kan bli när man tvättar det med "tvål". Usch detta gillar jag inte.
I morron får jag ju inte äta och dricka, inte ha nåt smink, ingen parfym, inga smycken. jag kommer se helt död ut. Hemska tanke!



här har ni tvålen jag skrubbat mig med. Jag är nu desinficerad :)

Middgastid

Hellu :)

Vd gör ni?
Jag har nyss ätit lite mat. Det blev mumms för magen :) Nu har jag kollat på senaste one tree hill. Men jag vet inte om jag börjar tappa intresset för den serien. Jag bara spolar mig igenom avsnittet. Det är inte lika bra som det var för några säsonger sedan..

Dagens positiva nyhet är att mamma kanske har hittat en två i andra hand i gbg. Men det var inte säkert att den fanns kvar. Men den låg bra och var lagom dyr. Så vi får hålla tummarna :)

Annars så är det ganska lugnt här. Jag har inte så mycket att göra förtillfället, men det stör mig inte så mycket (konstigt nog). Det är nästan så jag tycker det är skönt.
Tänkte gå och ta hand om middagsdisken nu. Sen ska jag försöka överföra lite kärlek till mina orkideer som jag har misshandlat och försummat totalt den här våren. De hatar nog mig mer än vad jag kan förstå. Men jag ska försöka hålla dem vid liv tills vi flyttar hem. Sen ska jag be mamma återuppliva dem så de är fit till hösten igen :)

Jag invigde en av mina nya tunikor i går + min nya sjal från mq. Så här såg det ut.



Tunika från Mq
Sjal från Mq
Leggings från Gina Tricot

1 dag kvar :)

Morning!

Gud så skönt jag har sovi i natt! Men fram på morronkvisten var det någon som snodde min tröja, så jag fick strula md det. Jag har ingen aning om jag fick tillbaka den :P

Jag har börjat dagen med en go frukost, bestående av laktosfri hallon yoghurt med lite extra hallon i, plus lite skinka och leverpastej. Mumms mumms!

Nu sitter jag här framför datorn påklädd och klar, jag har diskat, bäddat och fixat alla andra tråkigheter. Så nu skissar jag lite på en packlista inför hemgången på torsdag. Sen funderar jag på lite frågor som jag ska ställa när jag ringer sjukhuset i eftermiddag.

Så här ser tisdagens "to do" list ut:

Ledig :)
Mina skor från hööks ska komma
Jag ska ringa och ta reda på när jag ska opereras på onsdag
Skriva en packlista, inför torsdag
Fixa alla detaljer inför morrondagens operation
Shoppa loss på apoteket, bla nån speciell tvål inför operationen, tabletter mot laktosintolerans och en tungskrapa
Benpass på gymmet
Hör eventuellt om sommarjobb

Filosoferar lite :)

Fasen jag är rastlös. Jag sitter och tittar på hollywoodfruarna, men det gör det inte riktigt för mig i dag. Det räcker liksom inte till.

Jag har surfat runt lite på internet, växlat mellan fb, aftonbladet och x antal bloggar. men det händer liksom inget kul där heller. Alex är såklart upptagen med att spela bad company. Så han går inte att prata med just nu :P Han var rolig nog att föreslå att jag skulle börja spela det spelet nu när jag ska ta det lite lugnt i några dagar. Haha dagen skämt sa jag :P

Jag har försökt hitta en lista över vad folk brukar ta med sig till sjukhuset när de ska opereras osv. Nu ska jag ju bara var där över dan. Men det måste ju finnas något som man ska tänka på och ha med sig. Det ända listor jag hittade, var listor över vad man ska ta med sig när man ska föda barn. Och det känns ju inte riktigt rätt. Men jag har fått några uppslag, typ tofflor, kamera mm.

Jag är sugen på att gå och sova nu, så det kan bli morron igen :)

Fy fan vad otålig jag är! Jag trode nästan att det skulle avta lite när man blir "mer erfaren"  :P men icke. Vad gör man åt det?? Förmodligen går det inte göra så mycket :P

Ny utstyrsel :)

Hello everybody!

Vad pysslar ni med?
Jag kom nyss ur duschen. Skönt som fasen var det :) Nu sitter jag i soffan och tittar på tv.
Träningen i dag gick ok. Jag hade sån huvudvärk och varje gång jag tog i så började pulsera i skallen på mig. Men jag körde på hårt och jag är ganska nöjd ändå.
Efter träningen så åkte vi och handlade. Den här veckan hade vi inte så mycket på listan. Men ändå så blev det lite mer än vad vi hade tänkt. Vi hittade en riktigt fin bit ytterfilé som fick följa med hem:) Den ska vi laga nåt riktigt gott med :)

I morrn så skulle jag varit i skolan hela dagen. Men vi jobbade så bra i dag, att vi kan ta ledigt i morron :) Gött som bara den!!
Det känns super skönt att vara hemma i morron. Då kan jag gå här hemma och skrota lite. Fixa och planera lite inför operationen och vad jag ska packa med mig hem på torsdag. Jag känner nästan hur stressen rinner av mig sakta, sakta :P

I dag hämtade jag ut min nya bikini från nelly.se. Den var skit fin. Den var lite ljusare än på bilderna, men skit snygg :)




Den blir perfeckt för beaschen i sommar :)
Ni får ursäkta den bleka modellen.

På språng...

Hemma och vänder en snabbis.
Stoppat i mig lite mat, så nu bär det mot gymmet och sen ska vi handla.

Jag har fetaste huvudvärken. Men eftersom jag ska opereras på onsdag så får jag inte ta nån huvudverkstablett. Irriterande!!

Vi hörs senare.

Måndag

Morning :)

Vilekn vecka jag har framför mig! Jag är taggad och det är bara att hugga in och härda ut.
Nu ska jag straxt bege mig mot jlpg och skolan. Den här veckan är det tågavbrott, så det blir nog att ta bussen hem i dag :( Det kommer ta år att komma hem.. Ja ja

Nu är det bäst att rör på mig. Vi hörs!

Här har ni dagens "schema"

Måndag:
Heldag i skolan
Träning på gymmet
Handling
Min bikini från nelly kommer
Hör eventuellt om sommarjobb

Nästa veckas episoder och händelser..

Vilken härlig uppslutning det har varit här på min blogg i dag :)
Det gör mig super glad :)

I morron börjar en ny vecka och den kommer utan tvekan bli den mest intressanta vecka i mitt liv, nästan iaf.
Den ser ut som följer:

Måndag:
Heldag i skolan
Träning på gymmet
Handling
Min bikini från nelly kommer
Hör eventuellt om sommarjobb

Tisdag:
Heldag i skolan
Mina skor från hööks ska komma
Jag ska ringa och ta reda på när jag ska opereras på onsdag
Fixa alla detaljer inför morrondagens operation
Inhandla nån speciell tvål som man ska tvätta sig med inför operationen
Träning på gymmet
Hör eventuellt om sommarjobb

Onsdag:
The day with the big O = Operations dag
Kvällen ska alex och jag spendera i soffläge med en pizza, glass och lite godis :)
Packa lite inför morrondagens hemfärd

Torsdag:
Slicka mina sår :)
Packa inför en helg i Motala
Åka hem till Motala

Fredag:
Åka till stan och handla födelsedagspresent till morfar
Kolla in det nya hingstfölet och lammen
På kvällen är det kalas för morfar
Sen får vi se om det händer nåt skoj :)

Lördag:
Den är helt tom :) Och det får den vara ett tag till
Eventuellt blir det en fika med Lisa

Söndag:
Den är lika tom som lördagen förutom att vi ska åka tillbaka till Nässjö
Åka hem till Motala

Shit den här vecka ser ju helt sjuk ut!! Hur ska jag hinna med allt???
Allt jobb, packande och fixande som ska vara i ordning innan jag ska opereras på onsdag. Jag kanske får deligera ut lite till alex.
Måste nog planera lite outfits inför hemfärden på torsdag. Men kan jag ha leggings eller kommer det sitta för hårt? Är jag bunden till mukisbyxor i x antal daga framöver?? Det vet jag ju inte förens på onsdag.

Nej, nu får jag ge mig här, annars så kommer jag inte kunna sova i natt :P

början och slutet på en och samma gång..

Så, då var seriepremiären avklarad. Och ja det är nog ingen match som oif komer ta med sig. Fy fan vilken skitmatch från vår sida. Husqvarna var inte bra de heller men de gjorde mål och då vinner man. Jag fick tjugo minuter i andra. Och det tyckte jag var på tok för lite, för det gick bra för mig, men men jag bestämmer ju inte.. Jag hade ett giftigt läge vid 0-0 men den gick inte in..
Det var iaf sista matchen på ett tag. Förhoppningsvis så är jag påt igen i höst!!

Nu har alex och jag ätitt kåldolmar :) Och det blev smaskens! Vi fick lite tillagningsproblem men varken mamma eller moror svarade för stunden. Men vi lyckades reda ut det och det smakade mycket bra :) Efter maten så ringde mormor upp (typiskt :P) så nu har jag pratat med dem en stund :) Jag  försökte klämma ur morfar vad han önskar sig i födelsedagspresent, men det är omöjligt. Så jag får jobba hårt den här veckan så ska jag nog komma på nåt bra :)

Söt jag är då :P

Halvtid

Jepp jepp


3
dagar kvar nu!
Shit, nu börjar jag bli lite nervös.....

Söndag - Seriepremiär :D

Morning :)

I dag är det riktigt bra väder på g :) Jag känner det på mig!

I dag är det game day! Och jag är riktigt sugen :) Jag har packat väska och börjat vätskeladda. Det ska bli kul att spela på riktigt gräs, när solen lyser, i shorts och t-shirt och få den där känslan som man bara kan få när man springer ut på fotbollsplanen. Jag ska njuta gärnet :) Det är ju seriepremiär!!!

Mamma ringde i morse och berättade att en av våra hästar hade fått ett föl i natt :)Det blev en hingstförl och han hade fyra vita strumpor. Mamma sa att han var jätte söt :) Pappa vill ju hellst ha ston, men jag tror inte han är så besviken. Fölet hade ju fyra vita strumpor :)

Nu ska jag surfa runt lite på internet :)

Dinner and a (bad) movie

Nu har alex och jag spenderat en och en halv timma med att titta på en film som heter year one, men bland annat Jack Black. Och han brukar ju göra bra filer, typ envy mfl. Men den här var inget bra. det var en "b"-film som var så dålig så man nästan, men bara nästan skrattade i bland.

Desto bättre och typ trilioner gånger godare var våra hemmagjorda grillade hamburgare :) Vi proppade dem fulla med gosaker, allt från senap, ketchup, kebabsås,fetaost, ost, tomat till sallad och gurka. Och istället för hamburgerbröd tog vi "mormorbröd" (Det är mormors hembakta hålkakor) mumms mumms. I biffarna hade vi sambalolek, chili, lök, vitlök, ett ägg, salt och peppar Och de blev skit goda, lite starkare och de smakade mycket, det gillar jag :)



Här ser ni mina burgare. Jag körde utan lock för dagen.


Här har ni två av alex tre burgare. Alla fick inte plats på en tallrik.
De kanske ser tomma ut men då lurar ögat er :P
Självklart så lyckades jag få botten som lock, hehe typiskt :P

Natt på er :)

Oron tog totalt över min knopp!

Jag pratade med syrran nyss och hon sa att de hade fått veta vilka som skulle sommarjobba hos dem sommar. Jag har inte hört något än. De sa att de skulle höra av sig i slutet av denna eller under nästa vecka. Jag har varit gaska lugn, men efter jag pratade med hanna så steg min plus till 300.
Shit nu är jag skit nervös! Tänk om jag inte får något.. Jag är ju nånstans inställd på att inte få något (då blir man lite mindre besviken om man inte får), men det kändes ändå bra. Och jag är ju syster till Hanna, och hon verkar ju vara super tjenis med östens ledning. Och jag är ju så bra och trevlig och jag tyckte verkligen jag fick fram det!
Shit nu låter jag lite desperat här, men jag blev helt plötsligt väldigt orolig. Och nu har jag skrivit av mig lite här :) Och det hjälpte pytte lite :)

Tyvärr så fick jag veta att boren fick stryk med 0-3. Enligt rapport så var det tre skitmål. Det var synd det!

Molnen drar in....

Hej hej :)

Det soliga vädret som värmnde på förmiddagen har börjat gå över i moln :( Det gillar vi inte.
Vi var ute på en liten promenix förrut. Vi gick runt kvarteren här och en sväng förrbi kyrkogården. Då var det väldigt skönt väder. Det var gött att komma ut en sväng och andas lite frisk luft :)

Annars så har jag spenderat min eftermiddag med att titta på ett desperate avsnitt. Jag har inte tittat på det på hur länge som hellst. Men nu såg alex att det hade kommit ett nytt avsnitt och då var jag tvungen att titta :) Och det var faktiskt ett riktigt bra avsnitt.
Nu tänkte jag kolla på Aik mot Häcken på fyran. I Sthlm lyser solen så fint. Jag hoppas den lyser i morron när vi ska spela. Det sklle vara så underbart att slippa underställ. Byxor blir det nog inte, men en tröja kommer det nog bli eftersom vi har kortärmade tröjor.

Jag fick nyss veta av syrran att det står 0-0 i paus mellan Boren och Hff. Och den andra halvleken har nyss börjat. Heja Boren :)

Lördag :)

Go förmiddag på er :)

I dag har haglet och det snöblandade regnet bytts mot klarblå himmel och strålande solsken :) Me like!

Vi funderade på om vi skulle åka till lekeryd och prova deras berömda mjukglass i dag. Men vi bestämde oss för att skjuta det på framtiden ett tag. Man vill ju kunna sitta ute i solen och inte behöva frysa och inte behöva se snö på marken!

Så vad händer i dag då?
Jo vi ska väl fortsäta vara slappisar. Sen tänkte vi ge oss ut på en promenix lite senare. I kväll ska vi se på film och grilla hemmagjorda hamburgare. Sen måste vi försöka få liv i våran matbredare och snaera den från grädden. Jag hoppas att det ska vara nån bra match på tipslördag i eftermiddag, så man kan sitta och drömma sig bort :)

Vid tre så så spelar boren sin första hemmamatch för säsongen. De möter husqvarna. Jag tror de vinner :) Vi möter husqvarnas b-lag hemma i seriepremiären i morron. Då blir det vinnst!  

I dag är det bara 4 dagar kvar :)


Fredagsmys :D

Go kväller go kväller :)

I dag känns det som jag har tusen saker att skriva om. Men jag kan nog inte ta upp allt, för då skulle jag trötta ut er totalt :P

Alex och jag har spenderat kvällen med att tillaga plankstek. Vi körde på fläskkotletter istället för fläskfilé. Vi skar bort benen innan vi la på köttet och det blev smaskens :) Vi provade en ny beasås. Det var en från knorr som är i pulverform, den blandar man med vatten och smör, och det var faktiskt riktigt god. När det gäller moset så körde vi på ett recept alex hittade på nätet. I det ska det vara persilja och vitlök och tillsammans med lite kryddor och det gamla vanliga så blev det super mumms :)

Vi passade på att göra en liten dessert när vi ändå var i farten. Den skapelsen gav oss en matbredare dränkt i vispgrädde. Den är nu isärplockad och står och torkar.... Typiskt!. Iaf så vispade vi grädde och hallon med vanilinsocker och satt dem i frysen en stund, så det blev lite som glass. Gott som satan blev det :P
Jag måste säga det igen, vi är grymma på att laga mat :D



Min vackra planka :) Och ja, jag har en tallrik bredvid med min sallad på :)



Alex planka var lite mer välfylld. Han blev riktigt mätt iaf :)



Vårt godis. vispgrädde och hallon med kärlek:)

Förresten så är ÄNTLIGEN mina skor från hööks på väg. Tydligen så hade de dem inte i lager och de hade inte heller tagit emot min betalning( det fanns pengar). Och de har inte heller besvärat sig att höra av sig och berätta det för mig.. Så i dag har jag fått fixa med det, men nu ska det vara på väg.

Nu tittar vi på en film som heter the Informat. Den är ganska bra faktiskt, Matt Damaon spelar huvudrollen. Men det är en bit kvar, så jag kanske skulle koncentrera mig på filmen då kanske :)

Allt annat kan vi ta en anna dag :)

Natt natt på er


Bad news..

Alex ringde nyss.

Niklas kommer inte och hälsar på oss i helgen :( Han var fortfarande sjuk och då är det ju ingen idé. Men det är väldigt tråkigt iaf.

Så det blir alex och elin mys i kväll. Och det klagar jag absolut inte på :) vi ska laga till varsin plankstek och drick alite gott. Fråga är bara vad vi ska se på?? Vi får ladda ner nån bra film.

Nu tänkte jag äta lite mat och sen slappa :) Det är ju fredag och då ska man väl göra det :)

Ps: Det toksnöade när nyss! Nu ösregnar det bara...

Fredag

I´m back from the gym!

I dag blev det 35 min på spinningcykeln och sen körde jag lite mage och biceps. Det blev ett kortispass i dag, men det passade mig bra.
Nu är jag iaf hemma och tänkte hoppa in i duschen. Sen ska jag städa köket. Först funderade jag på att städa först och sen duscha, men jag kände att jag skulle bli väldigt slö efter städningen så jag tar det säkra före det osäkra och duschar först :)

Vi vet inte om niklas komemr i dag eller ej. Förhoppningsvis så görr ha det, det skulle vara så skoj :) Men är han sjuk så får han gärna stanna hemma..:/

Nu är det bara 5 dagar kvar :D

Nej duscha var det visst jag skulle göra.

Off..

to the gym.

Någar funderingar..

Nu är jag hemma från träningen.

Det blev en ganska lugn träning med mycket teknik. Sen avslutade vi med det obligatoriska torsdagsfikat. Det bjöds på mackor och saft och dagens bakverk blev kladdkakemuffins :) De var supe goda och i dag hade jag ture att sno åt mig två :P Hehe
Jag trodde att det var färdigspelat för mig i och med dagens träning. Men jag blev uttagen till seriepremiären på söndag hemma mot huskvarna. Det var jag inte alls beredd på. Jag tror inte han grundade det på meriter just nu (tyvärr). Men det gör mig ingenting för det ska bli skit kul att få lira match :) Det hade jag inte räknat med.

Fasen alex sa nyss att niklas hade fått feber och kanske inte kommer i morron :( Det var u inte kul. Dels så har han mina kryckor och dels så har vi sett fram emot att han ska komma hit och leka lite.. Men han kände sig lite bättre nu. men har han nåt som smittar så vet i fasen om jag vill att han kommer hit. Jag vill absolut inte bli sjuk nu när det är så kort kvar till operation.. Hoppas hoppas han är frisk som en nötkärna i morron!

Appropå morrondagen så har jag litea tt styra med. Jag tänkte gå upp skapligt och skjutsa alex till tåget, sen tänkte jag åka till gymmet och köra lite kondition. Sen ska jag hem och duscha och fixa till mig. Efter det ska jag städa köket och fixa lite snyggt här hemma. Sen beror det lite på om Niklas kommer eller ej. Kommer han så ska jag åka till stan och handla lite gott att dricka på systemet och sen inhadla lite gott för en eventuell plankstek :)


Gud det blev ett fett inlägg med text, så jag slutar där.

Trevlig kväll på er :)

Undrar om det finns någon som kan bli lika uttråkad som jag???

Fy bubblan vad jag är uttråkad!!!!

Jag har förtillfället ingenting att göra. Det är bara skit på tvn. Jag har reda kollat fb typ tusen gånger den senaste timma. Vad ska jag hitta på?

Min kära vän Lisa går och väntar på att hennes markus ska vakna upp från hans axeloperation. Det måste vara en grym väntan. Men jag kan inte hjälpa att känna mig väldigt avis på markus. Han får ligga där och bli opererad och sen vakna och få veta att det är gjort och att det gick bra och att han kommer bli bra. Jag vill operera mig nu!!

Annars så går jag här och väntar på att klockan ska bli kvart i fem, för då ska jag hämta alex från tåget, Sen ska vi hem och byta om och äta lite mat. Och sen ska jag åka och sparka boll. Den sista bollsparkandet på en stund :( Men som en liten tröst (väldigt liten) så är det torsdagsfika efter träningen :)

Nu har jag fördrivit några minuter till. yaaayyyy, not.


Slappis :)

Hellu!

Vi jobbade på bra i dag så vi kunde åka hem redan vid 12 :) Gött som bara den!

Nu har jag diskat och plockat undan lite. På väg hem så åkte jag förbi ica och hämtade mitt paket från baresso med mina dust it.
Städning står nog näst på mitt program, eller så tar jag det i morrnförmiddag, vi får se vi får se :)

Tror nästan jag ska lägga mig i soffan och bara slappa. Jag somnade så skönt på tåget :) Och ja det är jag värd :)

Torsdag

Morning!

Jag var jordens segaste i morse. Det hjäplte ju inte att det återigen låg och fortfarande ligger snö på marken...

Straxt ska jag ta tåget till jkpg och jobba med prohektet i flödesekonomi. Vi har nog passerat mitten och börjar nästa se slutet på det :) Nice!

I kväll tänkte jag köra min sista fotbollsträning för nu. Det är ju torsdagsfika i dag med så jag måste ju åka dit och se vad de bjuder på :P Hehe

Bara 6 dagar kvarr nu :)

See you!

Små små fjärilar :)

Done!

Så där så nu är tvätten färdig, nu ska den bara torka och plockas undan. Medans jag väntade på den sista maskinen så passade jag på att laga mat. I kväll blir det tacos :) Allt står färdigdukat och redo på bordet. Nu väntar jag bara på att alex ska komma hem :) Lite myspys så här mitt i veckan, i love it :)




I love this dude <3
Tänka sig, snart har vi varit tillsammans i 6 år. That is awsome :)


New in!

Jag gjorde just jvärldens klipp :D

Jag halkade in på nelly.com och hittade denna underbart vackra bikini för näsan inga slantar alls :)
Om my good jag är så kär i den :)



Nice ha :) Men fri frakt så gick den på 238 kr. Mycket bättre än så kan det knappast bli :)

Nu längtar jag till bikinisäsongen :)



Restless..

Just nu ligger två maskiner i nere i tvättstgan och jag har ätit mat.

Vad ska man göra nu??

Jag har fixat alla ärenden jag hade på min lista. Jag har förberett lite inför nästa vecka. Det ända jag inte riktigt gjort är pluggat. Men jag känner inte riktigt för det just nu.. Jag ligger ju bra till, har jag gått och blivit slö?? Nej det händer inte mig!

Jag går och funderar på om det finns något som jag kan packa. Jag har lite jag kan packa men det måste lindas in i skyddspapper och det har jag ju inget.. Så vad ska jag hitta på?

Jag ska ju köra hemmaträning i dag. Men jag tror jag väntar en stund till. Jag ska låta maten lägga sig lite. Det blir kanske lagom när jag varit nere med två nya lass tvätt och cirkus en timma.

Jag fick en avi med posten i dag. Jag tror inte det är mina skor från hööks. Utan det är nog dust it som kommit. Jag beställde det i måndags eftermiddag och det är redan här. Bra service :)

Tankar..

Vad är det här för nåt??? Snö i slutet av april?? Jag är inte nöjd!

I natt har det fallit snö över Nässjö. Och det ligger nu ett tunnt täcke med snö på marken. Just nu är det 3 plusgrader, så jag hoppas det smälter bort illa kvickt! Usch vad trist det är!
Det är mörkt i lägenheten och allt är grått och trist utanför fönstret... Ge mig sol :)

Jag hoppade ur sängen vid åtta i dag. Jag började med att befria mig från mitt foliepaket jag har haft på hubvidet sen i går. Och jag tror det blev riktigt bra. Håret känns väldigt mjukt och skönt. efter det så fixade jag i ordning mig, åt frukost och sorterade lite tvätt.  Jag  satt ioch tittade på kort från förra sommaren och då blev jag riktigt sugn på att prova mina bikinis och lite sommarkläder för att se jur de satt. Och jag blev positivt övveraskad och det mesta satt bättre än förväntat :) Nice:)

Nu ska jag titta över min analys och se vad jag kan ändra på för att göra den bättre. Sen vid 12 är det ju tvättdags.

I dag är det bara 7 dagar kvar. Ja, jag kan till och med vara opererad nu :) Tänka sig :)


Entrar crazymode

Hej hej!

Vad pyslar ni med så här på kvälmningen?

Jag sitter och tittar på biggest loser och inväntar kvällens oväder. Det ska bli snöblandat regn och bara några grader varmt. Och det värsta är att det verkar som skitvädret ska fortsätta ett bra tag in i nästa vecka :( nän mer än jag som redan glömt bort hur kallt och jävligt det var i vintras??

Dagens träning bestod av ett benpass på gymmet. men det gickinte helt som jag ville. Mina vader var piss och det var riktigt tufft att köra knäböj och benpress för vaderna släpte inte igenom nåt blod... Men jag körde på så got det gick och ja. Jag kan så mycket mer. Men i dag var det inte en sån dag..

På vägen hem så postade jag mina betyg, så nu är dem på väg :) Hoppa sde är bra nog för mig att bli antagen!

I morron är jag ledig. Men min dag kommer inte bli en "ledig" än. Jag har en ganska full agenda. Först ut blir att skriva lite på min analys i flödesekonomin. Sen ska jag fixa lite ärenden. Jag ska ringa ellos och reda ut en faktura och sen ska jag ringa till länstarfiken och fixa mitt tågkort (de har dragit en gång för mycket) Sen vid 12 har jag tvättid och berget med tvätt är gigantiskt. Det är säkert en månads tvätt i den korgen!
Sen blir det hemmaträning med mina gummiband och min pilatesboll :)

Alex och jag har varit toksugna på tacos (sen igår :P) så i morron ska vi mummsa på det. I cant wait!!

Förresetn just nu sitter jag med gladpack virat runt mitt huvud. Jag har lagt i en impackning för färgat hår från matrix. Och jag har fått tipset många gånger från min frisör att jag kan ha i den över natten. Men jag har aldrig provat, så i dag tyckte jag att det var dags. Men jag ser helt galen ut!



Ni kanske undrar vad hårbandet är till för?
Jo den fyller två funktioner. För det första så inbillar jag mig att plasten kommer sitta kvar bättre och för det andra så ger det lite extra bling :P

Regeringskris!!!

My good nu är jag äntligen hemma!

Skolan i dag har gått skit smidigt och vi fick gjort det vi skulle. Men när jag skulle hem så tog jag fel på tiden och missade mitt tåg med nån minut och det innebar att jag fick vänta en hel timma extra! Redan på g till tåget var jag askissenödig och det blev ju inte bättre av att vänta. Jag ville verkligen inte gå på toaletterna på tågstationen, där går ju alla äcklia alkisar. Så jag höll mig och var så när på att sprängas, men jag han hem till min toalett och det var underbart :)

Nu har jag ätit lite. Vid tio i fyra ska jag hämta alex och då ska vi träna :) 

Nu måste jag stressa ner lite här och slappna av. Det gick ju inte när jag var så kissenödig. Tänk djupa andetag..

Tisdag!

Goder morron goder morron!

Är pigg i dag igen. Jisses vad har hänt med mig:P
Jag är iaf påklädd och redo för att åka mot jkpg och lite engelskaplugg. Ja sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Förhoppningsvis så blir det ett tungt benpass på gymmet i kväll :) Det längtar jag till!

Och vet ni vad? I dag är det bara 8 dagar kvar!

Jepp..

Tjoho!

Jag satt här och väntade på biggest loser. Men det kunde jag ju glömma!För det är ju hockey i dag... Suck suck, jag som hade längtat så :P
Som tur är så är ju inte hockeyn på 3an :) Svenska hollywoodfruar = kvällen är räddad!

I dag hade jag inge större lust och ork på gymmet. Det blev ett okej pass. Jag kände mig seg och trött. Bara att ta nya tag i morron. Efter gymmet åkte vi och handlade på kvantum. Jag tyckte inte vi plockade i så mycket saker men dyrt blev det ändå.. På köpet så glömde jag vår 25 kr rabattchek hemma... Löning på fredag :)

Vad händer i morron då?
Jo först ska jag spendera förmiddagen i skolan, eneglska plugg. Sen ska jag posta mina betyg till studera. På kvällen ska alex och jag köra hårt på gymmet :D Roligare än så blir det inte. Ja sen är jag ju en dag närmare the O day, och bara det är ju superkul :)

Trevlig måndagkväll på er!

Knackig inledning på veckan

Hellu!

Jag är redan hemma från skolan. Det blev  verkligen en kortis dag. Tåget var inställt i morse så vi fck ta bussen en halvtimma senare. Sen så var nästa veckas uppgift inte utlagd, så då hade vi inget att göra... Så nu hoppas vi på att hon lägger ut den i eftermiddag/ kväll så att vi har nåt att jobba med i morron..

Annars så har jag avbokat min tandläkartid på fredag, sen har jag beställt ny dust it, från baresso.se. Jag har diskat och nu ska jag skriva ut mina betyg från ky-utbildningen och sen posta dem till studera.

I dag kom kallelsen till operationen med posten :) Men det stod ingen tid, utan den får man ringa och fråga om dagen innan. I brevet så låg en lapp på en massa saker som man skulle tänka på. Som när man får äta, vad man får dricka, man ska tydligen tvätta sig med nån speciell tvål, sen får man inte ha smink på sig och en massa mer.

Nu ska jag ta en stund ledigt och slappa lite. Sen tänkte jag fixa mat så den är klar när vi kommer hem från träning och handling :)

Måndag!

Hej hej mina kära läsare :)

Jag är på toppen humör denna underbara måndagsmorron!
Jag ska straxt bege mig i väg mot jkpg, det står engelskaplugg på schemat.

Jag har verkligen längtat till den här veckan :) Och nu är den här!

Om nio dagar är det dags :)


Got my happy face on!

Nu lyser solen :)

Det tog en bra stund men vi tre tiden kom solen äntligen fram :) Och det mesta kändes genast lättare! Alex och jag åkte och tränade vid fyratiden och det gick riktigt bra. Jag kördehelslut på mina armar och det var gött :)Och efter vi hade tränat så blev jag på bättre humör :)

När vi kom lagade vi en variant på pasta alfredo. Det blev alfredosåsen fast med skinka i. Och my good vad gott det blev :) Vilken fullträff! Den blir en Höckert/Nilsson klassiker.

Jag såg att boren premiär segrade mot rödsele :) Det måste svida för rödsele, de är nog inte vana att förlora. Det är inte boren heller, men de segrade ju  :) Jag håller verkligen tummarna för boren, de kommer gå bra för dem!  

I morron börjar en ny vecka med massa roligheter och snart och snart är det operations dax :) Bara 10 dagar bort!

Trevlig kväll på er!

bla bla bla bla

Tjoho :)

Jag har gett upp plugget för i dag. Jag har plitat ner lite mer ä en sida, så jag är nöjd.

Nu tänkte alex och jag åka till gymmet. Jag känner världens press från mig själv nu. Jag har 10 dagar kvar tills jag opereras. Vilket betyder att det är bara 10 dagar kvar med träning :( Jag måste verkligen få ut max av de få pass jag har kvar.. Vilken press!

Måste bara säga att den här dagen känns verkligen meningslös! Vädret är kassat, det finns inget att göra och ja jag skulle vilja gå och lägga mig och vakna upp i morron istället.

Tror jag ska slå en signal till mormor och morfar :) Det och lite träning gör nog dagen bättre.

söndag

Morning :)

I dag är det lika trist väder utanför fönstret som det var i går... Surt som satan. Vart har solen tagit vägen???

Jag tänkte starta min dag med lite plugg. Jag ska börja och skriva på en analys till arbetet i flödesekonomi. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Hörs senare!

Lördagsmys :)

Shit vilken brakmiddag vi har ätit i kväll:)

Vi lagade till en fläskstek, vi skar den i skivor och stekte dem med sallt och peppar. Till detta serverade vi keldas beasås och sallda såklart, alex hade klyftpotatis till. Oj vad gott det var :) Vi är så grymma på kött alex och jag :P

Nu tänkte jag bjuda på lite pics från dagen



Det här är lite av det kaos alex och jag skapade i dag.



Så här ser det ut när allt ligger på sängen. Vi skulle städa så det fick hoppa upp där. Tyvärr ligger det fortfarande på sängen..



Då här vacker är min nya fina tunika från Lindex. Den kostade 349 men jag hade en 30% och det gav sköna slantar i rabatt :)



Den här kommer jag bo i vår och sommar :)



Matt transparent puder från isa dora, 125 kr
Founsation från lumene, 140 kr
Båda från Lindex



Detta mummsiga mästerverk satte vi i oss i kväll :) My good det var gott!


Nu ska vi se filmen bröllopsfoografen.
Någon som sett den??

Fixarlördag..

Oj oj. Jag trodde att jag hade bloggat i morse, men det hade jag visst inte :P

Alex och jag har haft fullt upp i dag. Vi gick upp i morse åt lite frulle och kollade på scrubs. Sen gjorde vi i ordning oss och åkte till tippen och slängde en massa saker, efter tippen åkte vi till rusta och köpte flyttkartonger. Sen åkte vi vidare till lindex. Jag behövde inhandla en ny foudation och ett puder. där hittade jag världens sötaste tunika med "fladder", jag ska lägga upp en bild senare så får ni se vad jag menar :) karemar dog precis när jag skulle fotta...

Vi åkt ehem och lagade världens smarrigaste omelett och dtekte bacon till det. Sen packade vi cåra första flyttlådor fulla, it is a historical day! Vi tog första steget här i från :D Vi packade ner alla våra (och med vår a menar jag mina)
skor och skokartonger. Och kors i talet men jag slängde faktiskt två par :) Sen passade vi på att tömma "prydnadsskåpet", där har vi ljus, ljuslyktor och krukor mm. Och det känns ganska bra att börja packa faktiskt. Men det känns lite tidigt ännu att börja på riktigt. Nu är bara frågan vart vi ska ställa kartongerna...

Har har ni en dagens.


Topp från Toppshop, köpt i London
Leggings från Gina Tricot
Halsband från Indiska
Armband från en marknad i London

Fredagsmys :)

I kväll hade vi grillpremiär :)

Det blev så mummsigt! Vi gjorde egen marinad och slevade på den på revbensspjäll från varv :) Vi hade dock ett litet missöde med en bindre "brand" i grillen, men vi rede ut det jätte fort och lågorna slocknade väldigt fort. Ja, vi mår bra. Till det gjorde jag en sås på crem fraich och sen hade jag en sallad (med det gamla vanliga i :P) och alex hade potatishalvor. Gott gott!

I dag så tog vi fram balkongmöblerna. Nu ser det riktigt hemtrevligt ut och det känns som att vi har fått ett rum till :) Med "gräset" så ser det jätte inbjudande ut.
Alex passade på att byta till sommardäck i eftermiddags, så nu åker vi lagligt med. Bra bra.

I morron har vi några saker på agendan. Jag ska inhandla ny foundation och nytt puder, sen ska vi städa och sen tänkte vi åka förbi öb och, de hade med flyttlådor i sitt blad den här vecakan, så vi ska se om de är nåt att ha. Vi hittade förresten tre (stora) tomma lådor (som jag hade glömt bort) i förådet. Sen har jag varit så duktig så jag har sparat lådorna som jag har fått glas och skålar mm i .Och det är ju superpraktiskt att stoppa tillbaka dem i nu när vi flyttar :)

Lite pics från dagen

Dagens x 2

Luvtröja från boomerang

Trekvartsbyxor från Puma

Linne från Bondelid (Mq)

 

Lite av kvällens grillmiddag.
Revbenspjällen är bakom glaset och på min tallrik ser ni en faslig röra av min sallad och min fraichsås. Japp jag gillar att blanda ihop min mat till en gegga för ja, den blir godare då :)

Jasg är världens lyckligaste just nu!!!!!!!!!!!!!!! :D

O my good!!!!! Jag fick just världens bästa nyheter :)

Den 28/4 ska jag operera mina vader :D '

Jag är så tokglad för det. Som jag har Kämpat, fightats, hoppats och längtat till den här dagen! Och nu äntligen har jag en tid. Och det är mindre än två veckor kvar :) Det blev en anna läkare (igen) som ska utföra ingreppet. Men det positiva me det är att det blir överläkaren som gör det, och det kan ju inte vara dåligt. Han ska väl vara den bästa, eftersom han just är överläkare. 

Solen valde nyss att komma fram på heltid och snart kommer alex hem. Den här dagen kan ju inte bli bättre eller? :D

Fredagar, det är nåt speciellt med dem!

God förmiddag på er :)

Tyvärr så lyser solen lite med sin frånvaro i dag. Men jag tror nog ändå att vädret kan ordna upp sig lite framåt eftermiddagen. Solen har börjat bryta igenom lite :)

Jag började dagen klockan halv nio med ca två timmar på gymmet. Först så satt jag på spinningcykeln en fortsatte jag med att köra armar, mage och bröst. Jag känner mig ganska nöjd med det passaet :) Och det är verkligen den bästa starten på dagen man kan få!
Nu har jag duschat och gjort i ordning mig. I dag har jag en massa små saker att ta hand om. Jag tänkte boka tvättid, plocka undan lite vintersaker och lägga ner dem i förrådet, jag tänkte plocka upp möblerna och "gräset" till balkongen. Sen har jag gått och funderat på en massa andra saker, men dem har jag glömt bort. Jag hoppas verkligen jag kommer på dem, för det var saker som verkligen behövde göras.

I kväll så ska alex och jag grilla revbenspjäll. Jag hittade ett recept på arla.se som såg riktigt gott ut :) Sen ska vi bara mysa och ta hand om varandra :) Det känns som vi inte har haft en hel kväll tillsammans på hur läönge som hellst! Jag längtar!

Då sätter jag igång då :)

Underbart!

Vilket väder det är i dag :D

Vi bestämde oss för att ta en halvdag i dag. Så jag är hemma och sitter på balkongen och njuter av solens varma strålar. Men jag får flytta på mig hela tiden för solen håller på att smita i väg från vår balkong :/

I dag har jag sökt in till höstens termin. Förhopningsvis så blir jag antagen och har ett bra back up alternativ i fall det skulle gå dåligt med jobb jagandet.
Jag har också ringt ortopeden. Och de hade ingen tid för mig än. Men den snälla tjejen i telefonen skulle kolla upp när det kan tänkas bli. Jag förklarade att jag ska flytta här ifrån första juni och då förstod hon att jag ville ha en tid snart. Så hon skulle se vad hon kunde göra och höra av sig till mig. bra tjej det där :)




ljuset ligger på skärmen så är det stavfel så skyller jag på det :P

Torsdag

Morron på er!

Fint väder i dag :)

Jag ska straxt bege mig mot jkpg. Hinner inte skriva så mycket nu, så på återhörande.


Mitt i veckan

Det börjar mörkna ute! Fatta det börjar mörkna först nu halv nio!! Våren är här på riktigt :D

Alltså vädret har ju varit helt fantastiskt soligt, men jag saknar värmen. Jag skulle sätta mig på balkongen men det var alldeles förkallt för att sitta i linne och skjorts. Var är värmen?? Allt det andra inns ju redan här.. Det kommer kanske i morron..

Annars så har vi varit och gymmat. Vi körde ju ett tungt benpass. Och i dag var det tungt! Knäböjen gick ok, jag persade igen :) Men i tekninken finns mer att önska. Marklyftet gick ok, jag tycker jag behärskar tekniken bra men det är så mycket att tänka på. Sen körde vi benpress, den var jobbigast  dag. Men jag klarade det jag tog mig an så jag får väl vara nöjd antar jag :) Resten gick bra.

Nu har vi duschat, lagat mat och diskat. Skönt att ha det ur världen.  Jag tänkte jag skulle kolla över de kurser jag valt. Sen tänkte jag söka det i kväll så slipper jag stressa med det i morron. I mrron tänkte jag ringa ortopeden och höra när jag kan vänta mig en operationstid. Fan vi är i mitten av april och jag har ingen tid, det är inte okej!!!

I morron åker jag till skolan, vi ska sitta med projektet i flödesekonomin. Förhoppningsvis så är vi lika duktiga som vi var sist  :) På kvällen är det träning ute på tt-vallen sen ska vi mummsa på den obligatoriska torsdagsfikan :) Den har vi höga förväntningar på!



Tankar

Tjoho

Vilken seg eftermiddag.. Jag har hittat en superfin bostadsrätt igen. Den är svinläcker! Den har en låg månadshyra. Men den kommer bli svindyr! Snyft.. Varför är det alltid så??

Om en kvart tar alex tåget hem så om en timma så ska vi träna :) Det ska bli ett benpass med knäböj, benpress och marklyft mm. I lovet it :) Sen ska vi svänga förbi ica och hadla lite. Sen hem och laga mat. I kväll blir det en korv"gryta". Gott gott!

Såg på operah i dag att i dubai betalar man inte för den el man anväder! Man betalar heller ingen skatt. Trots det så har de gratis sjukvård till alla. Det skulle va drömmen det!

Lunch = Love

Guud vad jag har längtat till lunchen!
Jag har varit utsvulten! Men oj så gott det smakade :) Nu är jag både mätt ocvh belåten! Bra bra :)

Jag har spenderat förmiddagen med att leta jobb. Jag har kollat runt på flera olika jobbsidor på internet. Och det ser ganska lovande ut just nu, men de flesta vill anställa nu men det går ju inte precis.. Jaja vi får se.

Det kom ingen operationstid med posten i dag heller:( Nu får den ta och komma snart!!!! Jag ska ringa och tjata lite på dem :)

Då fortsätter jag väl med mina måsten..


Det är bara så underbart väder ute!!

God förmiddag på er!

Jag har balkongdörren på vid gavel och in väller solsken och värme. I love it :D

Jag har varit upp sen tidigt i morse. Alex väkte mig vid 06.20. jag åt frukost, drog på mig träningskläderna och skjutsade alex till tåget. Sen åkte jag till gymmet och körde en timmas konditionsträning. Sen åkte jag hem, åt frulle igen, duschade och fixade det sista inför visningen. De var här prick 10, de är så punktliga :) De var här i prick 5 minuter, sen gick dem. Den här killen såg mycket trvligare ut än tjejen som kollade sist.

För en stund sen ringde mäklaren. Tydligen så hade de skrivt fel mobilnummer, så vi har inte kunnat på uppdateringar när det gäller vad lägenheten ligger på. Men den hade gått upp aldeles för mycket så jag sa att vi drog oss ur. Lite trist men men.. Det går fler tåg.

Nu tänkte jag att jag skulle söka vidare efter npgra bra kurser/program som jag kan söka i höst. Sen tänkte jag leta rätt på några länkar till arbetet i flödesekonomi. Fasen det känns som om det är tisdag i dag, jag ligger efter..

Jag blev totalt vårinspirerad av solen i dag, så jag kastade strumporna och klädde mig lite vårigt :)



"Blus" från cubus
Chinos från Gina Tricot


iiiiiiiiiiiiii

Jag är så rastlös!

Jag har surfat runt på nätet lite nu och försökt hitta några utbildningar/kurser att söka i höst. Och det ända jag har kommit fram till är att jag nog ska söka en spanska kurs. Sen skulle jag vilja läsa nåt inom hälsa eller en ky-utbildning. Hellst vill jag ju hitta drömmjobbet men jag måste ha en back up i fall jag inte hittar det. Svårt svårt..

Om en halvtimma lite drygt så ska jag väl börja med maten. Ååå det stör mig att jag inte har nåt att göra just nu.. Och jag vill inte städa. Alex och jag kan fuskstäda lite i kväll, så det ser fint ut när de ska kolla på lägenheten i morron.

Nej nu känner jag mig som en trotsig treåring. Så här kommer en dagens, så ska jag var tyst..



Tröja från MQ
Chinos från MQ
Armband från en marknad i London
Ett par vita converse till det, perfa!

Go middag!

Tjoho :)

Jag är i skolan och jobbar med affärsengelskan. Vi har jobbat riktitg bra i dag med faktiskt. Nu väntar vi på att en grupp ska skicka oss deras arbete så vi kan bedömma det.

Alex och jag la vårt första bud på en bostadsrätt i går :) Men i dag så har någon bjudit över.. Det är så spänande :)

Nu ska vi arbeta vidare.

Vi hörs!

Stuff

Tjoho!

Jag sitter här och slöar framför tvn, sappar lite. Jag väntar på att frarna ska börja :)
Jag har roat mig med att söka ett jobb i gbg. Sen har jag fotat mina inköp jag gjorde i lördags, Dem ska ni straxt få se.

Jag såg på hemnet att budgivningen hade börjat på vår lägenhet. så i morron ska jag ringa mäklaren och säga att vi vill vara med.

Fasen egentligen borde jag ju kolla utbildningar just nu! Jag måste ju söka på torsdag.. Shit shit..

Här kommer inköpen då :)





Den här sommardrömmen hittade jag på MQ, den är från 365 sunshine. Super söt ju :)



Hittade även dessa på MQ, de är från zoul.



Hittade även en sjal på MQ, den är apricosfärgad och mycket snyggare "live" :)




En tråkig nödvändighet från Lindex



Blommönstrad tunika i tunnt material från Gina Tricot.

Och nyss så köpte jag strumpor från New body av syrran... Ja man ställler väl upp :P

Det drog i gång direkt.

Vad händer?

Här i lilla Nässjö händer det mycket. Men då menar jag inte staden Nässju utan mer i mitt liv.
Jag har varit i skolan mellan nio och två. Vi jobbade med affärsengelskan. Vi gjorde klart det sista på denna veckans uppgift och av bara farten så hann vi med nästa veckas också :)

Jag fick ett samtal från Linden (vår hyresvärd) Tydligen så var det en ny person (kille) som ville komma och titta på vår lägenhet. Så jag sa att det gick bra på onsdag vid 10. Men sen kom jag ju på att det blir tok med träningen då. Men det får jag lösa på nåt sätt, åka dit lite tidigare eller nåt.

På tal om samtal, så har jag väntat på ett från mäklaren i Göteborg. Vi har tittat på en bostadsrätt i Johaneberg, Göteborg som verkar väldigt intressant. Så vi tänkte ge oss in i budgivningen. Men än har vi inte hört nåt. Men det var tydligen väldigt många som var intresseade, så det är väl bara att vänta.

Nu är jag hemma iaf och ska väl straxt börja laga lite mat och göra mig redo för träningen.

Vi hörs!

Hellu!

Så, då har vi förmodligen rest färdigt på en stund.

Vi lämnade hemtralterna id ett i dag så vi var hemma skapligt. Och det var väldigt skönt att komma hem så tidigt, vi hann åka till gymmet och handla. Och vi var hemma tidigt :) Nu har vi ätit, vi lagade en variant på köttfärsgratäng, det blev riktigt gott :)
Resten av kvällen ska tillägnas soffan och lite bra tv, frågan är bara vad det är.

Annars så har helgen varit riktigt bra.
Arbetsintervjun gick bra i fredags. Vi bokade ju billjetter till Orlando, Florida även det i fredags :) Vi var hundvakt åt milo och skjutsade hanna och andreas till stan. I går var alex och jag på stan. Vi kom hem med en massa fint :) Ska visa er i kväll eller i morron. Sen åkte vi hem till varv och busade med dogsen, mamma lagade med mat och det blev inga biffar utan det blev tacos :) Och det blev super gott :) I dag har vi pakat i hop oss, sen hjälpte vi mamma och pappa med att flytta in tvn till sovrummet (de ska renovera vardagsrummet). Sen åt vi lunch och begav oss hem.



En bild från i fredags innan jag åkte för att hämta upp alex. Taggad som fasen inför min intervju :)

Slappis :)

Nu igger vi riktigt på latsidan här :)

Vi har mummsat på några godisar, kollat på tv och slöat i soffan :)
Nu ska vi börja med maten, men mamma är än sålänge väldigt hemlighetsfull med vad det ska bli. Men jag ser färs, så jag gissar på att det kan bli fyllad färsbiffar kanske, mumma :)

Trevlig kväll på er!

USA here i come!!!!!!!!!!!

Morron!

Vilken kväll det blev i går då!!!
Nu prtar jag inte om att vi var på världes roligaste fest eller nåt annat sådant. Utan att vi har bokat biljetter till USA och Orlando, den 31/12 till den 14/1 :D Hur jäkla gött är onte det :) Vi ska hyra ett hus med pool och en massa lyx och sen leva loppan i två veckor :) Resesälskapet kommer vara klanen Höckert.

Min arbetsintervjuv igår gick bra. De var trevlig och jag fick sagt det jag ville. Så nu är det bara att vänta, de skulle återkomma om två till tre veckor. Håll tummarna!

Nu tänkte alex och jag åka till stan och kolla in utbudet. Jag är i desperat behov utav en bh(ar) och alex har några presentkort som skaver i fickan. Jag tänkte jag skulle spana in ett par sommarskor med.

Trevlig lördag till er :)



Allrid redo.

Så där ja!

Då har jag tränat, tankat, duschat, packat, ätit lunch och fixat matsäck. Ska fixa en till alex med innan jag åker. Jag ska bara klä på mig och sen är jag redo att åka. Jag tänkte bege mig om en timma typ, så jag är hos alex innan halv tre.
Jag känner mig redo för intervjuvn och jag har en bra känsla i magen :) Ska öva lite till i bilen, så ska det nog gå bra!

Nu ska jag lacka min naglar och sen ska jag väl vänta. Jag har inte så mycket mera att bidra med just nu.

Wish me luck :)

Fredag

Morning blogers :)

I dag är det fredag och jag har tusen saker på min agenda. För att få en bra start på dagen, så beger jag mig till gymmet och kör ett konditionspass. Bättre start på dagen är svårt att få :D



Det är A och O!!

Go kväller!

Vad pysslar ni med då?

Jag sitter och förbereder mig inför morrondagens arbetsintervjuv. Jag har läst i genom kapitlen i min nya bok jobbguiden. Och skrivit ner lite punkter att tänka på. Jag har funderat lite övar vad jag ska svara när jag får vissa frågor, att vara förberedd är ju a och o! Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att jag inte blir nervös och börjar prata i ultrarapid..


Gymmet i dag gick riktigt bra :) Jag körde hårt på armar, rygg och bröst. I dag slog jag ännu ett pers i bänkpress med hantlar :) Starka jag :P Jag lyckades köra min överkropp riktigt slut, så jag känner mig nöjd. Det blev inte så mycket kondition som jag ville, då alex stod i dörren och ade den där blicken "är du färdig snart?" :)
Men i morron kan jag köra fullt fokus på konditionen, då blir det ett morronpass :)

Nu ska jag måla mina naglar

See you!

Lite småbesviken..

Inspirationen till att plugga dog hos oss efter lunchen,. Så Mia och jag bestämde oss för att gå ner till entreplanet där det hölls en jobbmässa. Det fanns montrar från olka företag, en massa godis och pennor :) Mia och jag gick förbi en monter och där gav de ut böcker i vad man ska tänka på när man söker jobb. Den tar upp allt i från hur du ska skriva brev och cv, vad man sak tänka på när man är på en intervjuv till vad du bör tänka på när du fått jobb mm.
Är det inte en perfeckt timing! Jag ska ju på arbetsintervjuv i morron. Jag har lusläst den lite nu, och det står väldigt mycket nyttigt i den. Jag tänkte studera den nogrannare i kväll, så jag kommer väl förberedd i morron :)

Jag höll på att hoppa högt av glädje när jag kom inanför dörren och såg att det låg ett brev från Landstinget. Pulsen steg och jag kände hur jag äntrade crazy mode. Men sen så såg jag, det var från folktandvården!!! Då blev ja genast tokbesviken och glädjen dansade ut genom dörren :( Fasen det är andra gången jag väntar på brev från läkaren och blir lurad.. Jag väntar vidare.. 

Tänkte jag skulle svira om till träningskläder snart och bege mig mot gymmet. Sen väntar en lugn kväll i soffan framför scrubs :)

hellu!

It´s lunch time :) Och den var gooo :)

Vi har jobbat på hela förmiddagen och vi är nöjda med det vi åstakommit. Nu vet vi vad vi ska skriva om, så det är bara sätta i gång :)
Jag tar nog två tåget hem så hinner jag med att träna innan jag ska hämta alex. I dag blir det nog kondition, jag tror halsen håller och jag måste röra lite på fläsket..
Kvällens middag komemr bli en riktigt utmaning. alla bas saker typ färs och kyckling mm är slut. Jag tror vi ska ha bacon hemma, så jag iaf kan svänga ihop en baconsås. Det krävs ju inte så mycket för att få till en sådan.


Torsdag :)

Morning!

Ska straxt bege mig mot ännu en dag i skolan. I dag ska vi sätta fart med projektarbetet i flödesekonomi. När jag äntlige kommer hem så ska jag åka till gymmet och pumpa lite :) Sen är kvällen ledig :D Aaa som jag har längtat efter en sådan :)

Jag börjar bli lite smånervös inför jobbintervjuvn i morron..

Vi hörs senare!

Lite trötter

Shit nu börjar jag sega i hop på allvar!

Jag kunde ju inte sova i natt, då min kära pojkvän drog de tyngsta lass jag någonsin hört! Inte ens mina hörselskydd hjälpte!! Hello? whats up with that??
Men det lovar ju gott inför i natt, jag kanske kan somna utan större problem :)

I dag har jag haft en ganska produktiv onsdag. Jag har spenderat mestadels av dagen i skolan framför datorn, var seeeg i huvudet när jag kom hem.
När jag kom hem så tog jag tag i disken, i dag var det en riktig utmaning.
Sen dök jag på vår skitiga lägenhet, jag dammade, dammsög och städade köket. Jag har spisen kvar, men den får vänta tills i morron.
Jag varvade städet med matlagning. I dag blev det tikka masala, gott gott :). Sen var det mer disk...
Innan jag åkte och hämtade alex bredde jag några mackor åt honom, han måste ju ha lite energi innan träningen :)
Träningen gick helt ok. Jag känner ju att det finns nåt skit i kroppen.. skit skit. Men jag presade i benpress :) Wooho!

Nu har alex gått på badrummet :) Snart är hon ren :)

Nu lägger jag upp benen på soffbordet och tar kväll. Go natt på er!

Skit överallt!!!

Tjoho..

Jag glömde såklart laddaren till datorn hemma i dag, så batteriet dog lagom innan lunch.. Typiskt typiskt..

Jag tog två tåget hem. Så jag var hemma straxt innan tre. Nu har jag gått här hemma och plockat och piffat lite. men inget blir något vidare bra när lägenheten är så vidapass skitig som den är nu! Jag får krupp snart. Alex vill inte städa fören i helgen. Men det kan inte väntas längre. Jag tänkte sätta igång med mina "uppgifter" så får alex ta sitt när han kommer hem. Jag hartar verkligen när det ligger grejer överallt och det är dammigt och smutsigt. Och vem vill städa när det är helg, då ska man ju vara ledig :)

Så här ser jag ut i dag



Tröja från mq
Linne från mq
Skärp ?
Chinos från mq
Armband från mq

Man kunde ju tro att det var meningen, men jag hade ingen aning att jag valt allt från samma butik :P

??

Morning!

I natt har jag haft en sådan natt som jag hade för några veckor sen. Jag har inte sovit en blund i princip!!!! Gaaahhh.

Nu åker jag iaf till skolan. I dag ska vi jobba med engelskauppgiften som ska in nästa vecka. Jag har ingen aning om hur långtid det tar. Förhoppningsvis så kommer jag hem skapligt.

Vi hörs senare :)

A good day!!

Go kväller!

Vad pysslar ni med?

Jag har precis slagit mig ner i soffan. Eftermiddagen/kvälen har gått i ett!
Jag hätae uppa lex vid tåget straxt innan 18, sen åkte vi förbi apoteket, jag behövde zyx och ibubetin. Sen åkte vi till gymmet. I dag invigde jag min nya tränings t-shirt från nike, den är såå snygg :) På gymmet så värmde jag upp med 8 min i roddmaskinen, sen körde vi ett rygg och axelpass, och det var tungt och jag kände mig väldigt seg. Känner nog av förkylningen lite skulle jag tro.
Efter träningen så åkte vi till kvantum för att fylla upp kyl och frys. Hehe men vi glömde köpa mjölk :P Hur kan man glömma det?? Haha sen åkte vi hem. Jag ställde mig vid spisen och lagde mat till alex och matlådor tills i morron. När jag var klar med det åkte jag förbi träningen och hämtade upp mina nya träningskläder från puma :) De är skit snygga :)
Nu har vi duschat och äntligen kan jag varva ner lite :) Frågan är bara vad jag ska ha på mig i morron??

Och vet ni vad??? I kväll fick jag ett samtal fån östenssons. De ville att jag skulle komma på intervjuv på fredag. De hade egentligen redan kallat alla. Men jag är ju Hannas syrra och då ville de inte "missa" mig. Gött som fan :) Så nu får jag åka till motala på fredag.

Här kommer bilder på mina senaste inköp. Mitt nya linne från mq, min nya t-shirt från nike och mina träningsdress från puma.



Snygg va :) Jag en levande färgklick på gymmet!





Snygg va :) Super skön är den med :)
(Håret är ljusare än vad det ser ut)





Linne från zoul, 199 kr från mq

Suck suck...

Pitt då! Alex misaade tåget hem, så nu kommer han inte förrens vid 18.. Surt som satan.

Nu har jag iaf skickat in den första engelskauppgiften :) Det fick bli åttonde gången gillt, när det gälde inspelningen. Jag hakade upp mig lite på vissa ord, men vad skjutan. Jag kunde hålla på i tre år utan att det skule vara perfect..
Jag har också fixat mellis till alex och packat hans träningsväska. Sen har jag lagat mat till mig. Det blev äggröra och bacon, med avocado och philadelfia tomat och pesto. Mat till alex och matlådor blir det i kväll när vi har handlat :)

I kväll kommer förmodligen mina nya träningskläder från puma :) Jag hoppas jag hinner förbi träningen och kan hämta dem :)

Nu blev jag rastlös! Får väl gå och diska lite då...

Påskpresent :)

Redan lunch?

Mm klockan säger det. Men så mycket lunch blev det inte då kylskåpet är nästan tomt. Jag lyckades skramla i hop lite kycklingfile, avokado, lite fetaost och gurka och tillsist lite sås på fraich. Blev ju inte mättast i världen, men men.

Jag har tillbringat förmiddagen med att komponera ett manus till min presentation av mig själv. Och jag är riktigt nöjd med den. Jag har provspelat in den fem gånger nu men varje gång så hakar jag upp mig någonstans. Börja sitter riktigt bra, men på slutet så rör jag alltid till det. Jag ska öva lite till, sen ska det nog gå bra.

Jag kom på att jag inte har lagt upp någon bild på min nya hårfärg/frilla. Det kommer nog en i morron, för i dag är jag inte riktigt reprecentabel :P Jag börjar iaf vänja mig så smått. Men jag längtar redan tills nästa gång då jag ska ta ytterliggare ett setg åt det blonda hållet.

I helgen så var mamma, syrran och jag på stan för att mamma ville ge oss en påskpresent i form av ett par gummistövlar. Men vi hittade inga där. Jag hittade istället ett par skitsnygga "ridskor" med kort skafft som jag fastnade för. De är vattentäta och skitsnygga och för mig mer användbara är ett par gummistövlar. Så igår beställde jag dem :) Så här ser de ut.


En nystart

God morron kära läsare :)

Som ni har märkt så har det blivit väldigt dåligt med bloggande under påskhelgen. Och anledningen till det är at jag  har haft tusen saker att göra, det har gått i ett minst sagt. Sen så känner jag att jag inte har ett måste att blogga när jag är hemma, då får bloggandet vila lite. Men nu är jag tillbaka på fullsprutt igen :)

Helegn har som sagt varit riktigt bra :) Alex och jag har varit runt överallt och hälsat på, men det har också funnits lite tid över till att ta det lite lungt. Vi har gjort allt på vår to doo lista, det ända jag inte hann med var att ta en fika med lisa :( Men det får vi ordna när jag kommer hem på valborg :).
Tyvärr så har jag gått och fått lite ont i halsen, det är bara lite men det ligger där och stör. Så det blev ingen träning i går och inget konditionspass nu på morronen... Och det suger för oj att det behövs just nu. Från fredag kväll till söndag kväll så har det i princip varit godis nonstopp. Och det har inte varit bra. Så nu har jag lite att jobba med..

Jag har också fått tydliga resultat på att jag är känslig för laktos. Jag har ätit mat som inehåller laktos några gånger nu i helgen och varje gång så har magen slagit bakut. För att inte tala om allt godis, jag är ju en chokladmänniska och choklad är ju fullproppade med laktos. Så hädan efter så ska jag undvika all laktos, för det är ingegt kul att få skit ont i magen och må illa och sen behöva uppsöka toa.. Usch. Nja det finns två undantag. Serverars det glass och hoklad så kommer jag tumma på reglerna, det kommer jag inte ge upp :P Ett litet hopp tändes när jag fick höra att det finns tabletter man kan ta om man vet att man ska äta något med laktos i. Sånna ska jag införskaffa :)

I dag så ska jag skriva det sista på mitt sökajobb brev i engelskan. Sen ska jag skriva ett manus där jag berättar om mig själv i fem minuter, också på engelska. Jag tycker det låter ganska svårt.. Vi får se hur det går..
Sen i eftermiddag/kväll så ska alex och jag träna, det blir styrketräning och sen måste vi handla, kylskåpet ekar tomt!

Home...

Nu är vi hemma i nässjö igen!

I morron tar jag upp bloggningen igen.

Hörs då!

Update!

Nu är vi hemma i varv :)

Nu på förmiddagen har vi gjort stan. Mamma, hanna och alex och jag har varit och fikat och shoppat lite. Jag köpte ett par örhängen på vila, ett linne på mq och en träningstopp från nike på intersport. Lägger upp bilder på det hela nån dag framöver.
På vägen hem från stan så svängde vi förbi jysk för att hämta upp hannas och andreas nya soffbord. Sen åkte vi förbi marie och hämtade våra saker och nu är vi här :)
Eftermiddagen ska spenderas i viloläge. I kväll ska vi på födelsedag/påskfest/utgång. Det ska bli skit kul och jag är laddad :)

Jag lyckades bränna min örsnibb på plattången i morse. Och nu har jag ett stort brännsår på örat, och det gör skit ont!! Aj aj :(

Vilket väder vi har! Det är ju bara för underbart. Passa på och njut!

And out

Nej nu ger jag mig för i dag.

Go natt på er!

Upptagen dag

Sorry för seg uppdatering :(

Men efter min löprunda så duschade jag och fixade i oordning mig. Sen från klockan 13 och fram till 16.30 var vi hos alex mormor och morfar på påsklunch. Efter det åkte vi till maxi och köpte påskgodis :) Sen svängde vi förbi syrran och andreas och snackade lite skit och vräkte i oss ännu mer godis. Så nu är min mage mör...

Marie har lagat hemmagjord pizza så det är bara att gör plats för lite mat :P Det ska inte vara några problem..

See you!

Låångfredag :)

Morning :)

Jag startade min morron ute i varv med lite frukost. Sen åkte vi in till stan. Alex pkte och hjälpte sin pappa med hans dator och jag har sprungit kanalbanken. Det gick riktigt segt i dag och jag fick dra runt mig. Men jag gav inte upp :) Och det är en stor vinnst för mitt huvud :) Jag älskar att börja min dag med träning, bättre energikick finns inte!
Nu har jag duschat och fixat i ordning mig. Vid 13 ska vi till alex mormor och morfar och äta påsklunch, i cant wait :) Det börjar suga lite lätt i min mage.

Sen får vi se om det bli nån fika med lisa i dag, om inte så får vi ta det i morron :)

Myyyysss :)

Nu har vi torsdagsmys :)

Ben och jerry har fått hoppa ner i magen, tillsammans med lite godis :) Jo jag vet att jag syndar, men ja nångång får man väl det :/
Nu tittar vi på lyxfällan. Sn blir det några avsnitt scrubs :) En bra kväll med andra ord!

Senare i natt så ska vi skjutsa hem mamma och pappa från deras påskfirande. Förhopningsvis så får vi sova en liten stund innan dess :)

Trevlig kväll på er :)

Motala!

Hemma :)

Nu är jag blond! Eller ganska så mycket blondare än vad jag var förrut! Jag gjorde blonda slingor och jag tror faktiskt jag är nöjd. Det finns en lite risk att det ser ut som när en utländsk tjej blonderar håret, men ändå inte :P Jag ska försöka få till en bild lite senare så får ni se.

Nu har jag ätit lite mellis det blev yoghurt med hallon och blåbär, och sen två knäckemackor med philadilfiaost. Ellen och anton är här så nu ska vi umgås lite med dem.

Jag har noll inspiration i dag så jag slutar här..

Då åker vi!

Så där ja!

Då var vi packade och klara. Jag ska bara ta hand om disken, sen kan vi åka :)
Jag börjar bli lite nervös inför mitt besök hos frisören, om det blir som jag vill så kommer det bli en stor skillnad :)

Vi hörs senare i eftermiddag, när jag kommit från frissan.

Ha en bra dag!

RSS 2.0