sunday evening

Tillbaka i Nässjö! (Förhoppningsvis så behöver jag inte skriva den den så många mer gånger :))

I förmiddags innan vi åkte hem så bad jag Marie toppa mitt hår. det har varit så trist och livlöst nu ett  tag. Och det beror väl på kylan. Men det var ganska slitet också. Hon toppade längderna och etapperna. det blev jättebra och nu har det fått lite nytt liv igen :)

Vi har varit och tränat. Jag körde 45 min spinning och alex körde styrketräning. Träningen var riktigt skön. Jag har svullat så mycket de här två dagarna jag har varit hemma, det har varit mat hela tiden. Tårta på tårta i fredags, mingelmat och pizza och chips i går. Men nu är vi hemma och då återgår jag till mitt sunda liv igen :)

Appropå vårt liv hä,r så drömmer jag mig konstant bort till maj då vi flyttar här ifrån. Det är lite svårt att komcentrera sig på det som är här och nu. Men det är bara att att ta sig i kragen och tänka på resten av mitt liv. Jag behöver dessa kurser och det jag lär mig av dem till min framtida karriär, och där bblir det ganska lätt att motivera sig :) det minsta man kan göra är att jobba arslet av sig!

Nu sitter jag och väntar på sporten och damernas detektivbyrå, dumela mma :)




Här har ni en bild på mina fina naglar :)
Jag tog den med mammas nya kamera. Fasen vad bra bilder den tar! I want one!!


Morning!

Vet inte vad det var för fel på bloggen i går men det gick inte att blogga :(
Jag kan ju ge er en linte sammanfattning av vår helg här hemma i morala. 
I fredags så gjorde jag ju iordning mina naglar på beautybox. Sen på kvällen så hade vi kalas för mamma. hon bjöd på smörgåstårta och världens goaste cheesecake med daim :)Hon blev jätte glad för alla presenter. Hon fick en snug rugg av mig och alex. Jag tror inte hon fattade riktigt först vad det var för nåt men sen när hon kom på det så blev det en riktig hitt :)
I går så spenderade vi dagen på specsavers i mjölby. Ewa och Maja hade smygöppning på deras nya affär. På kvällen så åt vi pizza, sen åkte vi till Pontus och Alexandra. Vi drack lite asit och pratade skit.

Nu ska alex och jag gå och handla lite till Marie, sen ska vi hämta vår bil hos Pontus...tråk!

Vi hörs!

Veckans goda gärning!

I dag mitti ingenstans mellan nässjö och tranås, träffade vi på en söt liten gubbe som hade kört i diket :( Han var så stilig med halsduk och allt. Han var på väg till nässjö och skulle hälsa på sin sambo som låg på sjukhuset, hon hade fått en stroke:/ Jag tyckte så synd om honom. Han hade mött en lastbil på småvägarna, lastbilen hade kört som en galning och prejat av honom från vägen. Och där satt han fast! Vi försökte hjälpa upp honom men vi hade ingen lina och inte han heller. Alex och jag åkte till närmsta gård och frågade om de hade någon lina eller nåt, några var inte hemma och en annan gubbe hade inget som kunde hjälpa oss. Tillslut så fick vi ringa bärjaren. Han skulle åka och hjälpa honom, tur det! Det var en öde väg och vi var den första bilen som hade åkt förbi på länge. Nu är han förhoppningsvis hemma igen i värmen :)

Den lilla förseningen spoilade vårt tidschema ganska rejält. Jag hade ju tid på beauytbox vid två. Och vi hade några minuter mer än en timma på oss att hinna till motala.. Vi hann så när som på 10 minuter. Men det var lugnt, tur det :) Väl där så la hon gelé på mina naglar och gjorde en fransk manikyr. Det blev jättefint :) Erika heter tjejen som gjorde det, henne kan jag rekomendera. Jag har inte hunnit ta någon bra bild än, men det kommer :)

I kväll så blir det kalas här. Jag har sett tårtan och den ser grymt smarrig ut! Tror inte smörgåstårtan gör mig besviken den heller:) Mamma har sett sina presenter, men hon har inte fått den än. Jag lovar hon är sååå nyfiken :P


Homecoming

Tjoho!

Nu är vi färdigpackade. Vi har fixat i oss lite mat. Och straxt ska vi bege oss hemåt.
Jag ser verkligen fram emot att fixa mina naglar :) Det ska bli gött i dessa snåla tider att få skämma bort sig lite:) Sen kommer det ju förhoppningsvis bli skit snyggt, sitta länge och va skit snyggt :) Hehe

I dag har jag invigt ett av de baconplåster som alex fick av hanna i julklapp. Det ser faktiskt ganska äkta ut :)

Nu tryter vist batteriet. Bye

Thank god it´s friday :)

Sitter vid frukostbordet och har precis ätit en maakca med gurka på och en tallrik yoghurt med bran flakes . Jag är klar men alex har knappt börjat.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och börja dagen :) Vi har lite att packa kvar. Sen Vid halv 12 så rör vi oss hemmåt.

Än lever min nagel. Men det stora provet blir duschen och sen när jag ska göra iordning håret...

Vi härs sen!


Jobbar i verkstan

Halloy!

Vad gör ni? Jag sitter i soffan och tittar på kniven mot strupen. I handen har jag en hallonsmoothie :) Det var längesen jag drack en sådan, jag har saknat det!

I kväll så var jag nere på gymmet och körde styrkeprogrammet. Vi körde inte stenhårt men det kändes som det gav ändå :) Lite iaf :P

I morron bär det hem till motala. Och i kväll hände det som inte fick händ! Min ena nagel gick nästan av!!! De har precis perfekt längd och så händer detta. jag skulle ta tag i styret och då säger det pang. Nu har jag ett streck genom naglen. Jag hioppas verkligen hon kan fixa det i morron!!
Vi håller på och packar lite med. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig hem, men det ska jag lista ut i kväll :P
Planerna för helgen ser ut ungefär så här:
Fredag: Åka hem. Manikyr 14.00. Mammas kalas 19.00
Lördag: Invigning på specsavers i mjölby. Lämna av lite sommarjobbsansökningar. Ev träffa pontus och alexandra. Kvällen är öppen.
Söndag: Är öppen den med. Åka tillbaka till Nässjö. Om jag hinner så ska jag spinna.

I kväll så har jag slagit in paket. Någon har varit snäll :D

Nyfiken??



morr!!!

Jag får gråa hår!! Jag traglar och traglar alla dessa fina matteord men de vill inte fastna. Vad göra???

Appropå mitt hår, så har det gott och dött! Det är fesmjukt fast hårt på något vis. det ser risigt ut och bara är, det finns liksom inget liv i det. Det ser ut och känns som jag skulle haft ett affrohår och sedan plattat det dåligt. Aslustig känsla då jag inte har affrohår. Jag provade med inpackning i går, det hjälpte väl marginelt. Vet inte vad som är fel?
Jag hatar när inte håret känns och ser bra ut. Då är inget bra!

I kväll blev träningen på skogsvallen inställd, det är väl förmycket snö skulle jag tro. Istället så ska vi köra på gymmet. Funderar på att åka dit lite tidigare och köra samtidigt som alex kör. Då tar det lite kortare tid, sist fick han ju vänta på mig.

Torsdag

Morning!

I natt har jag sovit som en kung. Jag har inte varit uppe på toa en ända gång :) Vaknade första gången när klockan ringde och kände mig bara så härlig :P

Nu ska jag sätta igång med räkneriet och jag gissar att jag inte kommer ha kvar den härliga feeling o en stund...

Nu på förmiddagen så har jag gjort någonting kul :) Jag har beställt tid till att fixa mina naglar. Jag ska förstärka dem me gele och sen ska jag lägga en permanent fransk mannikyr. mina naglar är aldles perfekta just nu, så jag joppas verkligen att ingen går av tills i morron! Jag bokade hemma i motala på beautybox. Jag ska dit klockan två i morron. Så vi får åka lite tidigare än vi tänkt.

Nej nu har jag dragit på det länge nog, dags att börja räkna!

Onsdag

fy vilket väder vi har! Det har snöat rejält hela dagen och jag tror nästan att det har kommit en decimeter nysnö i dag. Jag vill ha vår, varme och sommar. Men jag får vänta tålmodigt som alla andra...

I kväll har alex och jag ätit tacos. Det var jätte längesen vi åt det. Det smakade så bra så :) Innan vi åt så var vi och tränade. Jag körde spinning i dag igen. Träningsverken är mycket bättre i dag och det gick mycket lättare att spinna.

jag sitter och tittar på real housewifes, och det börjar hetta till.. bitchfight?? O yes!

Trevlig kväll och god natt :)

Spöken finns dem på riktigt??

Usch i natt hade jag en ritkig mardröm.
Jag drömde att jag skulle spela inomhusfotboll med boren.(Jag spelar ofta fotboll i mina drömmar :)) Det var en massa olika människor med. Vi skulle gå upp till omklädningsrummet och byta om. Mamma var med (vet inte vad hon gjorde där :)). När vi gick in i omklädningsrummet så fanns det en lång smal korridor och på höger sida av korridoren så öpnnade det sig som ett djurbås, med galler. Både mamma och jag kollade in till höger, och vad ser vi? Ett spöke!!
Det var en tjej i massa trasiga kläder, med långt svart hår. Hon skrek och gjorde allt för att skrämma oss, det lyckades! Mamma och jag sprang framåt medans vi skrek som galningar. Spöket seglade genom gallren och försvann ut genom dörren. Pjuhh :)
Fy fan vad rädd jag var! Jag minns verkligen hur jag skrek i drömmen. alex vaknade av att jag rörde mig framåt tillbaka och att jag andades tungt och gnydde lite :) Han försökte väcka mig men jag vaknade av mig själv några sekunder senare. Och det första jag sa med en vettskrämd röst var "alex jag såg ett spöke"
Hehe det här måste låta väldigt larvigt, men i natt var det väldigt verkligt. jag har aldrig trott på spöken och sådant men den här såg riktig ut. Fast jag vet ju att det inte finns några spöken :)

Nu ska jag äta köttfärssås och spagetti. Sen bär det av till skolan för föreläsning. Sen ska jag handla kycklingfilé så jag kan laga en smarrig middag :)

Bye bye

Happy birthday to mamsi :)

I dag fyller världens bästa mamsi år :)
Grattis grattis :)



Bilden är från vår resa till London i höstas.

Träningsvärk!!!!

Fy spinningen var brutal i dag! Jag har sjuk träningsvärk i låren efter gårdagens gympass. Jag fick kämpa som ett djur i dag men det ger väl resultat hoppas jag, så det får vara värt det :) jag har tills i morron på mig att bli bättre, fast jag gissar att det kommer bli värre.

Nu ska jag vila mig i soffan och bara ta det lugnt :)

See you :)


Nolla!!

Jag känner mig totalt underbegåvad! Jag känner mig som en tvååring som inte kan ett skit!!!
Fy den här dagen har varit tuff och den har fått mig att börja grubbla, tänka och undra hur ska jag göra? varför ska jag göra det? behöver jag göra det?

I kväll skippar jag fotbollsträningen, UTE! Jag åker till gymmet istället och kör en timma spinning. där är det varmt och skönt och där kan jag ro om mig själv :)

Nu ska jag åka och hämta alex. Bye

Tisdag

Morron!

påklädd, klar och redo för att bege mig mot jkpg och en heldag av skola. Jag är inte hemma förrens klockan 17.
Hoppas på en dag av aahha moments :)

Måste gå. Ha en trevlig dag!

Brev..

Vi fick ett intressant adresserat brev i dag. Har jag missat något??

 


Lite små seg

Betsällde nyss hem två dust it (Köpte två för det kostade bara 20 kr mer än för en). Mitt tar slut idagarna, så jag hoppas det kommer snart. Dust it är verkligen något jag inte kan leva utan!
Just nu är det inget kul att lägga ut pengar, Det finns inte så mycket att ta i från. Men jag får vänta en månad till (prick) tills det rullar in lite casch igen....

I dag så bedrevs ju träningen på gymmet. Vi var väl 8-10 stycken. Vi körde ett förbestämt program. Det var ett ganska allround, med lite mer fokus på benen. Det jag käde av mest var armövningarna, gud de är så svaga..

I morron så befinner jag mig i skolan mellan 10 och 16. Sen är det bara hem, laga mat, hämta alex och sen åka och träna ett pass fotboll på skogsvallen. Det blir en lång dag..

update

Jag har kommit fram till att jag pratar väldigt mycket om mat här. Så jag tänkte hoppa det den här gången :)

I dag så har jag traglat med annuitetsmetoder, räntor och index av olika slag. Det gick väl inte jättebra men jag gjorde några framsteg.. Jag har gjort min läxa iaf :)

Vid sju ska jag vara på gymmet (det alex tränar på) och träna med laget. Jag vet inte riktigt vad vi ska köra för övningar men jag hoppas på att det blir tufft :) Men först så ska vi till ica och dumpa allt vårt skräp. Sen ska vi hämta ut en hemlig sak, också det på ica:)

Nu sneglar jag mer på tvn än här, så jag lägger ner.

Två veckor kvar till tryckmätningstestet för mina vader :)

God måndag morron på er!

Jag var jätte trött när jag vaknade i morse. Men det gjorde mig inte så mycket att gå upp, för jag har sovigt så underbart skönt i natt :)

Nu är jag redo för att börja plugga. I dag blir det finansiell planering. Alex är ju hemma vissa dagar i veckorna nu mera, så jag får tampas med honom här hemma. Jag försöker lära homom att det här är min arbetslats och mitt arbete bygger på mycket självdiceplin och hårt jobb. Självklart så bygger han sitt arbete på det med. Men eftersom jag arbetar hemifrån så måste jag ha "regler" som jag jobbar efter. Han börjar hänga med på det nu :) Hehe det ska nog gå bra :)

I kväll blir det träning på gymmet med laget, det ska bli skoj. Vi ska bara vara där en timma, så jag undrar hur mycket vi hinner med egentligen när vi är så pass många.

Vad jag vet så ligger det till så här i semeljakten just nu:
Mamma: 2
Pappa: ? (säkert en tv tre stycken :P)
Hanna: 1
Elin: 0 :(

Dumela mma :)

Jag är mätt, nöjd och glad:)
Maten utsökt! fläskkorven var extra god i dag, vet inte vad det var som gjorde det lilla extra, men gött var det :)

Spinningen var kul, ganska tuff och väldigt skön i dag. Jag känner av mina vader vad jag än tränar nu och det är ju bra ur ett perspektiv. Men det är surt när jag väl tränar för då håller det håller mig tillbaka. Men jag är faktiskt glad att jag har ont, för när jag ska göra testet (om två veckor) så måste det göra riktigt ont.
Jag måste verkligen ge cred til musiken under spinningpasset. Det är alltid det senaste och bara bra låtar. Typ Rnb och sånt, det svänger om det:) Helt min stil!

Just nu sitter jag och tittar på fyrans sport. Sen ska jag se ettans sport, ja jag ska se båda :) Och efter det så blir det damernas detektivbyrå på ettan. Trodde inte det var ett program för mig, men det är ju jättebra :) Lite småtöntig engelska och gullliga människor, men det är charmigt. Titta själv, vågar nästan lova att ni tycker om det :)

Varit duktig i dag, tycker jag iaf..

Nu tar jag ledigt resten av dagen. Jag har läst två kapitel i maföboken (4 av tjugo avklarade).
Nu har jag jobbat lite med min sommarjobbs ansökan. Jag har skrivit om mitt personliga brev och meritörteckning. Jag har lagt till och ändrat lite saker som saknades eller som inte stömde längre. Den blev faktiskt jättebra. Den är avslapnad men innehåller (hoppas jag) det arbetsgivarna vill veta. Den är inte så tjock på text, utan den är luftig och tar farm det viktigaste.  

Passade på att gratta syster på namnsdagen (Erika). Hon heter det i andranamn.

Vid fem så ska jag iväg och träna spinning. Sen när jag kommer hem så ska vi laga mat och i kväll så blir det potatismos  och fläskkorv, korven är hemmagjord, såklart! Gott va :) Det är nog en topp 15 favvorätt!

Vi har fortfarande allt bråte kvar i hallen. Vi måste förbi ica och slänga i väg det. För just nu så kommer vi inte ut ur lägenheten.


Under dagen så har det dock tillkommit två påsar till...

Sunday bloody sunady

Hej hej.
Vad gör ni för någe?
Jag har ätit frukost och borstat tänderna. Tänkte ta det lite lugnt innan jag ska börja plugga. Alex har inget som han kan plugga på än så han kan slappa i dag, skönt för honom :)
I kväll blir det spinning :) Hon som brukar ha den har den inte längre (hon var så bra!) Men den nya duger hon med. Alex kan inte träna än, han är fortfarande förkyld och snorig. När ska han bli frisk??

Transformers 2 var faktiskt bättre än vad jag väntat mig. Vi såg ettan kvällen då jag skulle åka till teneriffa, jag ville inte gå ich lägga mig innan vi skulle åka (ville sova på planet) så vi stannade upp och såg den filmen. Efter den så gick vi och la oss.
Btw så hittade jag drömlägenheten för mig och alex igår. det var en bostadsrätt så man var ju tvungen att köpa den. Men den var nyronoverand 2006 och jättefin. Den låg ett stenkast från chalmers och hade både diskmaskin och tvättmaskin. Det ända felet den hade var att hyran innan man lägger på lånet var för hög :/ Vet inte om vi är inne på att köpa en lägenhet, men det är ju kul att titta :)

Mumma :)

Nu är maten i magen. Det var så gott! Busenkelt men så gott! Som tur för oss så blev det över, så vi får njuta av det till lunch i morron också :)

Just nu sitter vi och kollar på robinson. Jag vet inte riktigt varför vi tittar men det har blivit så :) Innan robinsson började så kollade vi på tranformers, vi hann se nästan halva. Vi ska se resten av tranformers efter robinsson.

Tänkte lägga upp bilder på det jag köpte i dag på stan :)

Deo från vischy. Värmeskydd från björn axéns serie urban och solpuder från lumene.

 

Lördamidda :) Den var goood :)

work work work

I dag har vi jobbat på riktigt bra :)

Efter tippen och turen till stan så åkte vi hem och började rensa. Vi gick igenom våra klädgarderober och lådor. Sen gick vi på resten av garderoberna i hallen och i svrummet. Ja vi gick igenom allt vi såg. Vi slängde massor i dag igen :) Det känns ganska skönt att slänga bort lite :)

Vi gav upp plankstek iden, det får bli en annan gång. Istället så blir det klyftisar, hemmagjorda biffar, tzatsiki och sallad. Det är ju inte fy skam det heller :) Jag har ätit en banan nu för att plana ut min hungerkurva, så jag klarar mig till maten :)


Lördag <3

Morron!

Jag är uppe och iordning, men det stt hårt åt i dag, jag var grymt seg i morse.
Straxt ska vi bege oss till tippen och dumpoa mer av de skräp vi rensade ur vårt förråd igår. Sen ska vi till stan, jag måste införskaffa ett nytt puder (totalt slut) och en ny deo (nästan totalt slut). Måsten alltså. Sen tänkte vi spana in om åhlens har börjat rea än. Jag är sugen på en klädstång till mina kläder? nej men till sovrummet. Vi tänkte passa på att rensa våra garderober i eftermiddag. Eller rensa är väl att ta i (för min del). Vi ska kolla över vad vi evenuellt kan ta bort och om det går att ändra om lite för att få mer plats. Sen ska jag plugga lite med.
Där har vi vår lördag.

I kväll så ska vi se transformars 2 och laga god mat. Blir nog ingen efterätt i dag, det får ju inte bli förmycket av det goda :P

Solen bara väller in genom vardagsrummsfönstret, det känns som vår :) I love it! Visst är det underbart, nu tycker jag naturen kan börja ta stora kliv mot våren! Jag vill ha vår och alla roliga saker som den har med sig i år :)

Det var underbart!

Flickar in en liten uppdate här mitt i lets dance.
Vi har ätit middsg och just avverkat efterätten. Och den var himmelskt god!! Jag har längtat efter den hela veckan, men den var faktiskt godare än vad jag trodde att den skulle vara :) Försökte ta en bra bild på det goda, men det var svårt för på bild såg det mer ut som en enda bränd sörja. Men jag lovar er det var jätte gott! Självklart så så ska det vara vaniljglass till ;)

 

När lets dance är slut så ska vi återgå till vår film som vi började titta på innan. Vi hann se ca en timma, självklart så fick vi pausa precis när det började hända grejer. Det kanske inte är den bästa film jag sett, men förhoppnigsvis så tar den sig  :)

 

Det känns gött att vara sådär lagom mätt, inte proppis som man lätt blir en fredag eller lördag :)

Mys mys mys

Vi passade på att åka och handla också. Nu har vi gjort alla tråkiga måsten. Är det inte gött att ha ett fyllt kylskåp :) Nu ska vi njuta!

Förresten. Vi slängde tokmycket från källaren! En svart sopsäck med kläder + två ikeakassar med kläder till.(med slänga så menar jag att de går till en insamlingslåda) Sen slängde vi två stora påsar med saker som inte längre behövde. Jag glömde givetvis bort att ta kort på spectaklet, men det var mycket, tro mig!

Nu börjar det värka lite smått i min mage. Jag är hungrig! vi har påbörjat matlagningen. Och på menyn i kväll så står det lammkotletter (från vår egen gård, pappas), hasselbackspotatis, beasås och sallad. Till efterrätt så blir det glass och varmahallon med krossad, smält choklad på :) Dregla på ni, det är asgott! :)

Till matren blir det film. Jag tror den heter mall cop. Den ska vara väldigt rolig, av det jag sett på trailern för den. 

Nu ska det lagas mat :)

Rent hus!

Klockan är nu i denna stund 12.16. Det känns som jag har varit uppe sedan sex i morse, för jag har inte suttit still en minut. vi gick faktiskt upp vid sju för att tvätta. Sen kröp vi ner igen och gick upp cirkus en timma senare. Emellan varven till tvättstugan så har vi städat lägenheten, plockat och piffat, bäddat rent ocn så har jag bytt gardiner i köket. Och nyss så åt vi. Vi har bara lite tvätt som hänger och torkar men det är inte ivägen så den får hänga kvar.

Nu ska antingen vårt förråd få sig en rejäl omgång eller så ska jag plugga lite. Blir nog pligg, det känns som mycket viktigare!

Vi kom på i dag att åhlens stänger snart :(. De måste ju rea snart, jag blev sugen på att åka ner och göra lite fynd. Mest vill jag ha en klädställning så jag kan frigöra min garderob från den missär som den genomlide just nu, stackars den! Men de har ju annat också :)


Go kväll

Tjoohoo på er:)

Jag är nyss (typ en tinma sen) hemkommen från träning, det var den sista inomhusträningen för i år. Vi spelade hela träningen, då det är cup i morron. jag visste ju redan att jag inte skulle vara med. Men det fanns många vaga anledningar till att välja vissa framför mig :P jaja. Nu får jag spendera kvällen med min dude :) Hihi

Alex och jag spenderade eftermiddagen i viloläge i sänge. Vi kollade på biggest loser. Det var ett "hur gick det sen" program. Hehe vi är inne i det programet just nu :)

I morron så ska vi tvätta (7-12) Sen ska jag plugga lite. Men viktigast är ändå fredagsmyset :) Det ska bli plankstek i helgen, frågan är om det blir i morron eller på lördag :) Annars är helgen ganska öppen. Måste plugga så klart, men annars lugnt.

Natt natt


Lite trött :)

Ännu en tidig morron är avklarad. Pallrade mig upp vid tjugo i sex i dag igen :( Sen var jag i skolan mellan halv nio och tolv. Så jag är nyss hemkommen. I dag satte allvaret i gång. Vi började räkna och lära oss formler. Jag fattade hyffsat så det finns hopp.
somnade så där skönt på tåget hem i dag igen :) De stunderna är såå sköna!

Jag har inte lagt upp eftermiddagen än men jag tror det lutar åt att se några serier (jag ligger efter). sen vid sex är det sista inomhus träningen för i vår. Det blir väl mycket spel skulle jag gissa, då det är cup i morron. En cup jag inte får vara med på, pga världens lamaste skäl. Skitsamma, jag ska vara hemma och mysa med alex och äta världens goaste efterrätt :) Ha! :P

funderar på att gå och sova en stud eller iaf vila lite. Tror jag behöver det :)

Btw så känns det som att vi har varit i nässjö hur länge som hellst nu. Fast det bara är en vecka. Dags att åka hemåt snart tycker jag :)

I just want to......

Jag känner lite för att gå upp till våra asiaiska grannar och be dem hålla käften. Jag fattar inte varför man proppar i två vuxna och tre barn i en tvåa, då får man väl bo någonstans där man har råd att ha en trea eller fyra.
De tre barnen är alla under fem = Väldigt jobbiga, skriker och väsnas. De springer över golven så det låter som f%¤n. Nu i eftermiddag så har de övat låtar till deras familjeband. De har stampat i golvet och så har någon med den sämsta sångrösten ever, galt där uppe. Vad är det för fel på dem??? Kan de inte bara flytta! Jag har redan ringt till visevärden och berättat om deras "sattyg", och lite bättre har det blivit men det är långt i från bra.

Lite glad är jag dock :) Jag har läst i finnansieringsboken och där har de tagit upp några formler och hur man använder dem. och jag hängde med och fattade :) Ett ljus i mörkret :)

mitt i veckan

Internet har krånglat hela förmiddagen, så jag har känt mig mer handikappad än vanligt..
I dag steg jag upp vid åtta och kände mig faktiskt ganska pigg. Alex klev upp samdidigt då han skulle åka in tidigare till skolan (nu är det exjobb för hela slanten).

I dag är det en ledig dag vilket känns gött. Jag har passat på att äta lite mat nu, det blev samma smarriga som i går, alltså köttfrslimpa.
Annars så har jag suttit djupt försjunken i mina skolböcker. Jag började med maföboken, läste klart kapitlet som vi pratar om just nu. Sen gick jag på finansboken. Läser och skriver ner lite sånt som är viktigt och bra att komma ihåg :)
I kväll ska jag köra mitt första spinningpass för det här året. jag har saknat det som attan. Tvärr fans det bara en 45 minutare att välja på men det år väl gå då.

Mitt liv känns ganska sådär just nu. Det jag saknar och saknar ritkigt stort är motivation. Den har totalt försvunnit, och jag vill inget hellre än att ha tillbaka den. Den gjorde mig bra!  


Kepping my head above the water

Nu drar jag straxt och tränar. Vi har fått i oss lite mat :) Det blev en äkta hemmagjord köttfärslimpa. Och med en äkta så menar jag att färsen är "hemmagjord" och att vi gjorde den från scratch :) Den blev jätte god!

Jag började plöja boken i marknadsföringen i eftermiddags. Jag trodde att det var över 500 sidor, så fel jag hade! Den har 1100 sidor??? My good! Det är ju helt kokko! Och till på köpet så är den på engelska. Den ända tröst jag har är att vi inte ska tenat hela boken (men jag vet varken hur lite eller hur mycket som faller bort) plus att jag kommer bli ännu bättre på att läsa engelska.

Jepp, dags att byta om.

God kväll?

Det känns som om det är kväll just nu. Jag gick upp tjugo i sex  i morse!!! Jag kan inte minnas när jag gjorde det senast. Jag sov på tåget till skolan och jag sov på bussen hem från skolan så det känns lite bättre. Men jag är fortfarande lite seg. Var inne en snabbis i dag för info om den andra kursen jag ska läsa framöver. Det verkar bli en riktigt tuff kurs med mycket räkna. den handlar om aktier, obligationer och all sån där ekonomi. Lärarens råd var att "försök bli av med den så fort som möjligt" vilket säger mig att det kommer bli gansk tufft!

Nu i eftermiddag så tänkte jag börja läsa min feta bok i marknadsföringen. Har inte bestämt hur jag ska lägga upp det än, ska jag skriva antekningar ur boken eller ska jag läsa och markera. Han går ju igenom det det viktigaste på lektionerna. boken är ju över 500 sidor tjock, så jag tror det får bli allternativ nummer två.
Jag måste rinag studievägledare i gbg och höra om det finns något program som likan det jag läser här som jag kan hoppa på i höst. Eller om jag kan läsa några kurser så jag får i hp till min examen. jag kan inte läsa på distans från jkpg. Så jag måste hitta allternativ.

I kväl så är det träning uppe på skogsvallen. det är ganska så behagligt väder så det kommer nog bli skojsigt :)


Då drar allvaret igång igen.

Ny vecka. Skolan börjar i dag!

Har lite blandade känslor inför det. Ska snart bege mig ner till tåget, men först så ska jag hämta ut min bok på macken.Måste köpa nytt tågkort i dag. Känns lite surt och behöva punga ut en massa pengar för ett igen.

I kväll så är det näst sista inomhus träningen i anneberg. Vet inte vad som står på programmet, men vi har turnering på fredag så det blir väl lite spel, kan jag tro. men jag joppas på en sten tuff fysträning :)

Nej nu springer klockan i väg, dags att bege sig.

The tree :)

Jag hade aldeles glömt bort att visa er min nya smyckesträd som jag fick av mamma i julklapp. I går fick jag änntligen chansen att hänga upp den och börja använda den :) Jag valde att hänga den till vänster innanför dörren i sovrummet bredvid byrån. Så här blev det. I love it!



Jag passade på att hänga på några av mina skärp.



Ni får ursäkta att ljusen står åt alla håll men ni ser ju konceptet :)

Se upp i backen...

Det var kallare ute än vad jag trodde, men jag klarade mig ganska bra från kylan ända. Vi var ute i lövhult, det är ett frilutsområde där man kan utäva diverse sporter, typ åka skidor mm. Först så pratade vi lite sen drog vi ut i snön och spelade lite snöfotboll (i typ 10 min :)) sen åkte vi pulka. Det fanns värst pulkabacken där :) Jag hade ingen pulka men jag fick låna beckas. Det blev bara ett åk för mig, jag råkade paja hennes pulka, den sprck ganska rejält. Hehe lite otur för mig och för hennes pulka :/

Jag var hemma ganska skapligt, typ vid 16. Jag brukar ju köra spinning vid 17 på söndagar, så jag blev as sugen på att köra nu när jag var hemma i tid. När jag skulle gå in och boka så var det ingen som hade anmält sig!?? What up? Det brukar ju vara smockat på söndagar. Så då var det ju ingen ide att boka. Jag var ändå träningssugen så jag gick loss på gymbollen, gummibanden och min gymmatta :) Nu är jag helt slut i armarna och trött i benen. Dwet är gött :)

Sitter och kollar på reprisen av real housewifes of new jersey. I like that show :)

En mysig vinterdag :)

God förmiddag.

Vad händer denna söndag? Jo vi ska ha lite lagmys, vi ska ha pulkarace, snöfotboll?? och basta. Låter som en ganska bra söndag tycker jag. Det värsta är ju att jag inte har någon pulka. Men jag hoppas att det finns någon jag kan låna :) Jag vill åka pulka!
Jag har precis impregnerat mina nya stövlar som jag fick av mamma och pappa i julklapp. De blir perfecta i dag. Var nere i förrådet och hämtade upp mina skidvantar, jag kommer inte frysa :)

Nu ska vi laga lite mat. Jag är grymt sugen på våfflor, jag hjoppas alex är det med!

Ha en trevlig söndag :)

scherbert

Just nu så mumsar vi på detta. Hallonsorbet i dessa smakfulla glas :)

trevlig kväll på er!


Back home

Nu är vi hemma!
Eler vi kom hem vid 12. Vi har dock inte legat på latsidan, vi har packat upp alla våra grejer, plockat bort julen, städat och gått ner med alla grejer i källaren. Nu ska vi snart åka och handla så vi får hem lite mat igen. Ska passa på att slänga lite skräp och skokartonger (jag rensade bland mina skor). Insåg då att jag hade de tre senaste säsongernas fotbollskor i garderoben :)

Men det bästa med att komma hem, var att det låg ett brev från landstinget i östergötland- Där stod det att jag var välkommen på test för mina vader :) :) :) Jag ska dit den 8 februari :) Jag är så glad!

Ni tittar väl på tv 4 plus, dokumentären om susane boyle. Tittta!

Nu blir det mat :)

The last day.

Känner begynade träningsverk i mina armhålor :) Det kan bara komma från hinderbanan i går. I like it :)

i dag är det lite dan före dan. Vi går här och packar och fixar. Försöker komma på vart alla saker är, vi har spritt ut oss ganska bra :)

I morse sprang vi på värsta perfekta lägenheten i gbg! Den var nyrenoverad, låg bra till och var inte så dyr (för att vara gbg) Den var perfa, men det var sjukt många som hade anmält sig till den. Så vi får nog skriva ner våra förhoppningar om att få den. Men gud vi vill ha den!!

I kväll så ska vi äta mat hemma hos mamma och pappa, tror hanna skulle komma med. Sen drar vi oss hemåt i morron förmiddag. Ska bli riktigt gött att komma hem, komma in i mina vanliga rutiner igen.
Det som står först på listan när vi kommer hem är 1, plocka bort julen. 2, Städa lägenheten. 3, Packa upp allt och fixa i ordning allt. 4, Ha en lugn myskväll i soffan :)
På söndag så ska vi ha en "umgås med laget dag" Vet inte riktigt vad vi ska göra, om vi ska träna eller bara umgås. men det det ska bli kul att göra något med laget igen :)

Dr 90210 på E, bra skit :)

What up?

Här händer inte mycket. Alex är gemomförkyld så vi har parkerat oss i soffan och slötittar lite på tvn. Vi var i stan en snabb sväng förrut men där var det dött.

Längtar till träningen i kväll. Jag vill ha mer mer mer! :) Det blir halva tiden inne och halv ute. Sista träningen med boren för den här gången, mcket tråkigt tycker jag :/ But i live.

jepp what is up?

kallt över allt.

I dag var det kallt att träna.Tio minus stod det på termometern. Mina flätor var fulla med frost och såå stela. Men jag klarade mig ganska bra tyckte jag, det ända jag frös om var mina tår. Lilltån och den bredvid var varma men resten blev inte varma förrens träningen var slut. I dag gjorde jag min bästa träning på det här lovet. Alltid får man vara glad för något.

Det börjar dra ihop sig mot hemgång. jag har inte börjat packa än men det är väl snart dags för det. Får väl börja lite smått i morron. Vet inte riktigt vad vi ska göra i morron. Vi har inget på programmet. Det är träning i morron kväll men annars är det lungt.

Nu ska jag ägna min fulla uppmärksamhet åt morden i midsummer :)

I dag har vi inte gjort ett skit!!

Alex och jag var på östen nyss och handlade några ingridienser till vår middag för kvällen. Det ska bli gröncurrykyckling och nudlar. Det är nog en av alex och mina favvorätter.

Sen tänkte jag åka och träna med boren, i dag är det tester. Det känns lite nervöst, vet inte riktigt vart jag står. jag hoppas bara mina vader är med mig och att jag inte känner av den lilla förkylningen som tyvärr känns på g.

Nu blir det mat :)

Sista veckan hemma...

I dag är det måndag och om exakt en vecka minus några timmar så börjar skolan och allt vad det innebär igen. Just nu längtar jag precis inte till skolan, men det ändras nog när jag kommer igång med arbetet. För det kommer bli en rolig vår :) Vi ska bo våra sista månader i nässjö :) Vi letar och förhoppningsvis så hittar vi vår perfecta lägenhet i göteborg. Sen ska jag äntligen fixa till mina vader! Och när det är dags för sommar så är jag en termin närmare att vara färdig :)

I dag har alex och jag varit och ätit hos mormor och morfar. De bjöd på lergrytekyckling, sås och potais :) Och till dessert så blev det hemmagjord glass med hallon och grädde. Det var så sjukt gott! Jag åt mig proppis :)

Vi var runt och försökte hitta en ny matta till vardagsrummet. Vi har ju hållt på och letat i vtå år nu ungerfär :P Vi vill ha en ryamatta men problemet är att vi inte alls vill ha samma typ av matta. Han vill ha den som liknar "skosnören" och jag vill ha den som är mer "tjock" och lite kortare. Så vi har kommit fram till att vi kan nog inte enas så vi lägger det på is (igen) tills vi flyttar till gbg.

Jag har haft en ganska skön och slapp eftermiddag framför tvn. Alex är i mjölby simhall med sina polare och leker av sig :P Men framåt fem kommer han hem igen, för då har vi bokat bastun och solariet :) De har en elipsmaskin (heter det så?) som jag tänkte köra en stund på, det är ganska skön träning. Ska bli gött med lite mys och lite relax :)


9/1

Såg nu att jag inte har bloggat sedan i onsdags???
Jag har väl inte haft tid kanske. Nej det stämmer inte, tid är allt jag haft. Jag måste ha glömt bort det helt enkelt. ja så var det nog.

Sen i onsdags så har det nog inte hänt så där värst mycket. I torsdags så var vi i stan och handlade födelsedagspresent till marie. Vi umgicks en stund med putte, per och viktor. Vi provade att köpa pizza från onlinepizza, vi tog från maxim, dock var det ingen höjdare.. I går gjorde vi ingenting. Jag tjatade med alex ut i en kvart. Annars så satt vi framför tvn med datorn i knät. I går fyllde Marie och Ewa år, så på kvällen var dt kalas hos Ewa. Det var kul och det blev sent, eller sent blev det väl inte egentligen utan det var nog bara jag som va extra trött.

Någon som har undgått att märka hur kallt det är just nu?? Det är ju över 20 minusgrader, det är inte klockt, det går ju inte att vistas ute..

Ju st nu sitter alex och jag i min säng, i ordninggjorda och väntar på att vi ska åka till farmor. Hon fyllde år den fjärde så i dag är det kalas. Det var väldigt längesen jag var hos farmor, det måste vara flera årsedan. I kväll sen så ska vi åka och äta mat hos alex farmor och farfar. vet inte vad det blir men det brukar alltid var gott gott :)

I morron tänkte vi åka och kolla efter en matta till vardagsrummet, se om vi kan göra något reaklipp :)

Ha en bra dag! Klä er ordentligt

Onsdag

Tappade tråden lagom tills jag skulle börja skriva några rader här.. Typiskt

Jag kan ju berätta vad jag har gjort i dag. I dag har jag varit på dop. Mm det är min älsta kusin marc som har fått barn. Hon heter Emma och hon döptes i vinnerstads kyrka i dag. Egentligen så var vi inte bjudna, för Marcs mamma har tio syskon, som har barn osv osv. Det skulle bli så väldigt många. Men mamma var så nyfiken och kunde inte låta bli (hon tjatade med mig :)) Så vi åkte förbi kyrkan och var med på den delen av dopet. Ingen tog illa vid sig (såklart). Hon var super söt och det var ett fint dop. Vi fick veta en het nyhet också :) Det vankas giftemål framåt hösten :)

Annars så har jag inte gjort så mycket i dag, sölat framför tvn. ganska skönt, efter fyra hela dagar i sporthallen.
I morron så ska vi in till stan och shoppa födelsedagspresent till Marie som fyller år på fredag. Annars så blir det väl en lugn dag, hoppas jag.

Söt va :)


Boren tog hem segern :)

Då var borencupen slut för den här gången. Fyra dagars stillasittande är över :) Alex och jag bänkade oss vid tjugo i tio i morse och kom hem efter halv tio snåret nu i kväll.
boren och smedby spelade final på damsidan och boren segrade :D Så gött så!!! Lite extra gött var det att få tyst på vissa zerosuportrar :P
Maif åkte på torsk i herrfinalen mot östria?? Vad det var som hände vet nog inte ens maif.

I morron så får det bli en lugn dag. förhoppningsvis så kanske det blir träning :)

Nu ska jag krypa ner i sängen. Natt!

Grattis grattis!!!!


Dag två

Då var man hemma från ännu en dag i sporthallen.
Men jag började på mq-rean i morse. Fy fabian vad folk det var! Jag lyckades hitta gnågra fynd i röran. Jag fick med mig en rosa/röd långärmad topp, en tröja från bondelid och en svart lång tröja från 365.
Sen satt jag i sporthallen fram till tre. Då åkte vi och åt på olearys. Gott var det, men de måste nog ta och gå en charmkurs eller tänka över lite hur man beter sig mot sin kunder. De var sura och tvära :P Aja, vi åkte tillbaka och satt oss igen.
Dagens höjdpunkt var när jag vann ett presentkort på 300 kr på en smörgåstårta på mitt matchprogram :) Snacka om att jag blev glad :D Sen fick jag veta att oif ägde hem tranåscupen och det gjorde ju inte saken sämre :)

I morron är det dags för damerna. Det känns på förhand som det kan bli lite tråkigt och långrandigt, när det saknas så många bra lag. Men jag hoppas jag har fel. I morron joinar alex mig på läktatren:)

Funderar på att krypa till kojs tidigt i dag och ta i fatt lite sömn :)

2lax9

Tänkte jag skulle samanfatta mitt år i en sån här krönika då. Jag är ju väldigt glömsk av mig men jag ska göra mitt bästa :)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag smakade några nya maträtter som jag gillade :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag kommer inte i gåg vad jag gav för löften :/
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja fyra tror jag.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Spanien x 2 (gran canaria och teneriffa), England (london och Grekland (kreta)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer aktion i mitt liv och mer umgänge med vänner.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Min födelsedag :)
8. Vad var din största framgång 2009? Jag belv klar med min utbildning :)
9. Största misstaget? Att jag inte tog tag i mitt vadproblem tidigare.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hyffsat lite förkylningar i år. Men har ju ständiga problem med vaderna.
11. Bästa köpet? Min dator, min mobil och kläderna
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, resor och mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Resan till london men mamma och syster. Semestrarna med familjen och alla mysiga stunder med min dude :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Slå på radion så har du det som surrar i mitt huvud. Det är inte nödvändigtvis det jag gillar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare blir jag för att vi kommer närmare till att flytta ifrån nässjö. Och att jag är så galet kär i min alex.Och att jag snart har fixat till mina vader :) Kan inte komma på nåt som gjorde mig ledsnare, eller jo resultaten i fotbollen, de sög!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat mer, ätit bättre och haft ännu mera kul.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? spenderat mindre tid i nässjö och inte låtit och inte låtit människor påverka mig så mycket.
18. Hur tillbringar du julen? Hemma i varv med familjen
19. Blev du kär i år? Ja och nej. Jag är redan tokär sedan fem ochtt halvt år tilbaka i min underbaa alex. Men jag blev kär i två små krabater som heter ester och milo
20. Favoritprogram på TV? Sporten och reality program, typ svenska hollyoodfruar
21. Bästa boken du läste i år? Läser endast när jag är tvungen, alltså kursböcker. Har inte läst nån bra i år.
22. Största musikaliska upptäckten? Jag kan inte sjunga :P
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick en rosa marimekko skål av mamma och pappa, presentkort på team sportia som jag köpte mina löparskor för mm.
25. Något du önskade dig men inte fick? Guld och gröna skogar, nej jag vet inte :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var i nässjö. Alex och jag var lediga. jag gick en powerwalk, vi åkte till stan och handlade en massa gott, lå ute i solen och göttade oss (27 grader och sol :)), lagade mat och bakade en tårta.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett år fritt från problemen med mina vader och ett lyckat fotbollsår.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jag försöker vara "inne" haha :) blandat med lite mig, hehe nej men lite varrierad så där kanske..
29. Vad fick dig att må bra? Alex, min familj och att få träna och lira boll
30. Vilken kändis var du mest sugen på? humm Johan Elmander :)
31. Vem saknade du? Min fia <3
32. De bästa nya människorna du träffade? Det var svårt. Det kan jag inte svara på.

Då är det igång för i år :)

Go Kväller!

Dagen har spenderats i sporthallen. Det har varit många bra matcher med roliga lag men tyvärr så var det ännu fler ointresanta matcher. Då blir det lätt lite segt och långrandigt. Jag gav upp vid nio. Då skulle jag vara tvungen att se fem dåliga matcher innan det kom två bra, och det orkade jag inte med. Jag satt själv fram till fyra kanske (?) Ni behöver inte tycka synd om mig, för det gör mig inget att sitta allena. Sen flyttade jag bort till borengänget.

I morron så ser programmet ut som följer. först ska jag besöka mq-rean, hoppas på många bra fynd. Sen ska jag till sporthallen och titta. vid tre så ska jag äta på olearys med borentjejerna. och sen bär det tillbaka till sporthallen igen. kvällen avslutas hemma i varv.

Shit jag är trött. Men ska väk försöka hålla mig vaken lite till, det är ju ändå lördag. Alex är ute och svirar i kväll, så jag har hela sängen för mig själv :D


100101

Hej på er!

Hoppas ni hade ett fint nyår! Det hade jag. Jag firade det med min älskling och en mysig hemagjord trerätters :)
Maten blev riktigt lyckad, så när som på chokladmoussen till glassen, den blev lite "för mycket". Men vad gör det :)
Vi firade in tolvslaget på balkongen med skumpa och en oslagbar utsikt över alla fyrverkerier :) Värsta myskvällen var det och det kunde inte varit bättre :)



Middag för två :)



Huvudrätten, smarrigt blev det!



Alex poppar upp skumpan :)



Skål vid 12 slaget



Gott nytt år!

Mamma fotade min och alex outfits, men jag har inte hennes kamera här nu. Så jag får be att återkomma med det.

I morron så börjar (äntligen) borencupen. Jag kommer vara där från tio till sena kvällen (tills jag blir hungrig :P). Förhoppningsvis så jojnar alex mig :) Sen fortsätter det i dagarna fyra.

RSS 2.0