Plain awesome!

Vi har skönt söndagshäng här hemma. Putte, Alex och jag hänger på balkongen och lapar sol, invigning av balkongen, check!
Rabarberpaj och vaniljsås står i kylen och väntar på oss, solen strålar och jag har uppvikta byxor :) life is good :)

Kom och njut med oss :)


Tisdagar ibland...

Det har börjat bli många dagar som i dag, stressiga och hektiska, där allt häger uppe i luften och inget är givet. Det tär lite på mig. Men träning och en natt med bra sömn gör att man hinner ladda om för en ny dag, förhoppningsvis en lite bättre. Men vad driver mig? just det att det är så förbaskat kul att jobba med det jag gör!

Dagen har mest varit jobb och träning och så lite mat, man måste ju äta. Träningen gick bra det blev ett spinningpass och en pw hem från gymmet. Älskar mina pws hem från jobbet. Älskar att andas in saltvatten doften, alla tankar flyger bort och man bara är där och då. Så skönt :)


Nu ska jag mysa ner i soffan framför desperate :)

Motala

Hemma igen :) Det var kul att komma hem till Motala och umgås med med alla men det kändes minst lika bra att komma hem till vår lägenhet. Det är vårt hem nu och det känns bra. Lite läskigt att säga det fortfarande men det är så det är :)

Helgen har gått fort som alltid när man är hemma. Vi kom till Motala vid 18 i fredags. Vi landade i Varv för fredagsmys med god mat och ett glas rött :) För seriöst det är inte fredag utan att glas rött :)

Efter 9 timmar och 45 minuters sömn! Så vaknade vi utvilade och gav oss in till stan. En lugn förmiddag alltså, det tog vi igen på eftermiddagen! Direkt efter lunch så besökte vi först mormor och morfar, där blev det fika med kakor och bullar. Sen åkte vi till Alex mormor och morfar för mer fika. Usch vi höll på att spricka när vi gick därifrån!

Sen på kvällen laddade vi om för 25 års galej hos syrrans pojkvän Andreas. Det var jättekul, vi fick en jätte god buffé av mat! De hade verkligen slagit på stort, gott gott :) Sen blev det party :) Kvällen var riktigt trevlig förutom klantot som spillde vin över min nya klänning, det var så där kul! Inte kunde han be om ursäkt heller, men men. Vinet gick bort från klänningen i alla fall.



Lördakvällens outfit:

Jeansjacka från HM
Klänning från HM (ny)
Strumpbyxor från ?
Ballerinor från Tory Burch
Smycken pärlarmband, örhängen från Lindex



Andreas tårta, mumms :)


I går så blev det mer mat hos Alex farmor och farfar :) Det ända vi har gjort i helgen är ätit typ.. Sen åkte vi ut till Varv och tittade på ängs senaste tillskott :) Det kom ett litet stoföl för lite drygt en vecka sedan. Hon är så söt och kelig och inte alls rädd. Nu ska hon bara få ett namn, det är inte bestämt vad det blir än. Men det måste passa en sötnos som henne, så det går ju inte med vad som helst.





Kanske dags att lära henne att det faktiskt är el i staketet :)



Sötnosen!






Stolt mamma Tindra!

Lystring!

Hör upp alla Göteborgare och ni som tänkt besöka Göteborg! Åk och ät thai på Moon thai. Stans godaste thai!!!! Awesome. 😃😃😃

Do it!


Up and sown

I kväll har jag drömt mig bort till sommaren och värmen :) Jag gick till klänningssektionen i min garderob och tittade på vad jag ska ha på mig till helgens festligheter och fick ett sug att prova varenda klänning i garderoben, så det gjorde jag.
Jag älskar min garderob av klänningar! Det finns så många godbitar och fina items där inne. Mycket går i nude och blekrosa, andra i blommigt och mörkare färger. Nu vill jag ha sommar så jag kan få dra på mig en av klänningarna till ett par bara ben :)



Mitt senaste köp :)

Nåt lite mer läskigt som har hänt i dag är att de drog upp ett lik ur vattnet bredvid mitt jobb i morse! De hittade det vid Lindholms hållplatsen där båten anländer, precis vid Chalmers Lindholmen. Usch vad läskigt. Många tror att det är Pierre som de hittat, han har varit försvunnen ett längre tid. Men det är inte bekräftat, så man vet inte säkert vem det är än. Läskigt när det händer så nära!

Nu ska jag packa väskan inför morrondagens spinning. 06.45 sitter jag på cykeln :)


We are going home

Dagens träning känns i mina ben! De är sega som spagetti. Skönt att veta att man gjort nån nytta :)
Jag tog "vattenvägen" hem i dag med och jag kapade 6 minuter på tiden från igår. Så det blev en härlig promenad.

På fredag ska vi åka hem till Motala :) Det ska bli så kul! Sist var vi ju inte ens hemma i 48 timmar. Så det ska bli skönt att komma hem och kopla av och träffa alla.
På lördagen så ska vi på systers pojkvänns 25 års fest, det ska bli riktigt skoj! Resten av helgen är öppen. Jag funderar på att åka ner till Team sportia och prova mig ett par löpardojor. Det börjar bli tid att beställa nya.

Nu är det dags för mig att gå och sova. God natt på er


New favorites

Jag sitter och tittar på älskling du har blivit en tjockis. Det är faktiskt ganska intressant hur det kommer sig att många lägger på sig de där sambokilona. Jag har några jag med. Intressant tycker jag :)

Dagens träning skulle blivit en styrkepass, men det byttes ut mot en pw längs med vattnet, när jag insåg att jag hade glömt lås till skåpet. Men det var ingen nedköp jag fick med mig Jennifer och vi promenerade från jobbet hem till mig. Det blev en sträcka på 3.89 km.

I lördags så var vi på stan och shoppade lite. Bland annat så shoppade jag, med bidrag av Mamma och Pappas inflyttningspresent dessa fina små efträttsskålar från Mateus. De gör sig väldigt fina med min samling av tallrikar, assietter och skålar från Mateus. Visst är de fina :)



blek och mörkrosa passar så snyggt ihop.



Vi invigde dem nät vi åt rabarberpajen i lördags och de gjorde sig så snygga :)





Tänkte ni skulle få min dagens också, det var ju ett tagsen. Jag invigde mitt nya linne från MQ och Stokhlm i dag, så galet snygg!



Jeansjacka från HM (ny)
Linne från MQ och Stokhlm (ny)
Jeans från Acne

En helg i min smak!

I morse när jag slog upp mina blå så möttes jag av solen som letade sig in mellan gardiner (en kombo av galet höga fönster och förkorta gardiner :P) Iaf det var så mysigt och det var ett perfekt sätt att vakna på :)

Efter frukosten så tog Alex och jag på oss träningskläderna och gick ut på en promenad. Vi har ju mest sett vatten/Lindholms sidan av Eriksberg, så i dag gick vi åt motsatt håll. Och vad vi hittade var detta :)



Älvsborgsbron



<3



Våren är här!



Utsikten från toppen



Alex provar utegymmet



I skogen på väg mot vattnet

Visst är et fint! Vi gick lite fram och tillbaka på vår upptäcktsfärd, jag hade runkeeper på och det blev 5,5 km. men då besteg vi ju ett berg med :)

I går så var vi på stan en sväng och inhandlade lite saker till hemmet, köket närmare bestämt. Den ska jag visa er i morron, orkar inte resa mig ur soffan just nu :P Vi tog båten till stan, coolt va :)

På eftermiddagen så kom Alex kusin med pojkvän på besök. Vi tog en långpromenad längs med vattnet och sen fikade vi på Alex hembakta jordgubb och rabarberpaj med knäcktäcke, mums den var supergod!

På kvällen avnjöt vi Alex och vår favoriträtt just nu, skaldjur. Vi köpte veckans röra på feskarbröderna i Nodstan och det var en kräftstjärtröra med vitlök, mums mums :) Alex tog den till "kräftmacka" och jag tog den till sallad.



Min sallad på fetaost, isberg, paprika, gurka, "mini" färsk gullök, pesto, soltorkad tomat, brie och kräftstjärtsröran

Men man kan ju inte bara ha kul hela tiden. Nu i eftermiddag så har vi varit på Sudiegången och städat ur den gamla lägenheten. Det tog 4 timmar, eller nåt åt det hållet. Fy vad slitit! Men så skönt att det är gjort. Nu vill vi bara ha ett ok på besiktningen, tack!


Natt på er!

Sunny sunday

God morron Göteborg!


bruuuummmm

Alex och jag slöar i soffan framför Biggest. I bakgrunden surrar diskmaskinen och det är ett ljud som jag lärt mig älska, det är liksom lite lugnande på nåt vis :) Konstigt men sant.

Den här dagen har annars varit helt crazy. eller från lunch och framåt så har allt hänt på samma gång och det har inte varit småsaker, utan berg typ.
Jag blev kvar på jobbet till 18. Sen sprang jag, stressad som jag var mot bussen och Ica. Alex och jag skulle handla lite. Lite blev det dock inte, jag var så uppe i varv, så vi handlade lite av allt typ och vips så hade vi en mindre förmögenhet i våra påsar. Så kan det gå. Men vi ska bjuda på middag i morron så lite får jag skylla på det.
Så regeln är nu handla aldrig på tom mage och när du är stressad.

I morron börjar äntligen helgen :) Jag startar äntligen fredamorronen igen med spinning, yaay :) På kvällen kommer Jennifer och Mattias på besök, vi ska grilla och dricka rött :) Det är efterlängtat!

Nighty night


Cravings!





Skinnjacka, uteserveringar, Liseberg, vårvärme, grillning, rosévin och utehäng med vänner.

Kom igen ge mig våren som jag minns den!

Grått

Ruskvädret har fortsatt hela dagen i dag med, Usch vilket skitväder vi har här just nu! Det gråa och regniga har gjort dagen alldeles för lång, och den har satt min jobbmotivation i botten. Den blev lite bättre på eftermiddagen. Men sängen och en film lockade mig bra mycket. Jag hoppas på skärpning av vädret i morron. Mer sol till mig!

Egentligen ska man ju skita i världsliga saker som vädret och fokusera på det viktiga i livet. Men ibland är det bra skönt att bitcha lite över det :)

Annars så gjorde jag träningspremiär i dag :) Jag har ju både varit sjuk en vecka och så gick ju förra veckan bort till renovering. Men i dag var jag tillbaka på gymmet, det blev 30 min spinning och 30 min pw. Mycket svett och flås :) Nice!



Min vy från soffan :) i love it here!

For the very first time!

Hej på er!

Det har blivit några dagars frånvaro här och det är väl ganska givet varför :) Vi har äntligen flyttat!!! :D Och vi är såå glada över att bo i vår nya lägenhet! Den är ljus, modern och jättefin och den passar oss perfekt!

Flytten skedde i lördags, vi hämtade släpet vid 11 sen blev det Ikea och till studiegången och hämta första lasset. Det blev som skönt var bara två vändor dit. Sen packade vi upp, skruvade ihop möbler och organiserade bland alla våra saker. Och i går kväll var vi klara med allt. Det gick rekordsnabbt den här gången :) Vi hade till och med lite tid över att sitta och njuta av allt.

I dag har vi varit riktigt slöa. Vädret har varit skitdåligt och det har ösregnat och blåst mest hela dagen. Så det gjorde oss inte piggare. Jennifer var här en sväng och fikade på eftermiddagen, hon gav oss stora tummen upp för lägenheten :)

Så nu sitter jag i soffan och tittar på tv och lyssnar på när diskmaskinen rengör vår disk, visst är det underbart :)


Alex och jag gav os ut i rusket för att få lite luft. Vi tog os en tur längs med vattnet och Eriksbergskranen.


Lilla jag bredvid ena benet av kranen



Vyn från ett av alla soldäck som finns runt oss. det blir nog lite mysigare när vädret är med oss :)


Folköl och pizza!

Då går vi in på dag 3!

Det var en tuff dag igår! Alex var i lägenheten från 14, jag kom vid 16. Och underbara Jennifer och Mattias kom också och hjälpte oss <3 <3 Utan dem hade det aldrig gått!!!!

Vi slipade, maskerade och skruvade ner saker innan vi kunde börja måla. Vi var inställda på att bara måla väggarna, men när Alex hämtade ut färgen så fick vi 10 l takfärg med! Så då fick vi det att roa oss med också!

Mattias och Alex gick loss på taket medan Jennifer och jag rollade väggar Som om det gällde livet! Det är mycket detaljer som man måste köra med pensel, då det är pilligt som fasen. Men vi blev helt klara med sovrum vägg och tak ett helt varv. I vardagsrummet är det lite småpill kvar innan ett varv är klart.

Alex är "ledig" i dag och kör en heldag i lägenheten, jag är uppe i ottan på väg till jobbet en timma tidigare än vanligt typ, så kommer jag efter så smart jag kan. Fan vi måste bli klara i dag!! Jag måste få duscha!! Gaahhh :p

För i morron åker vi till Motala (hur tänkte vi där??? :p)


Renovacion!

Dag 2 av renoveringen startar i dag.

I går kom vi inte riktigt så långt som vi ville. En ostädad lägenhet och ganska dåliga väggar kom i vägen. Men vi har spacklat allt och maskerat alla lister. I dag kommer förhoppningsvis en städfirma och städar. Och i eftermiddag ska vi hämta ut färg och pendlar osv till vardagsrummet, vi får materialet betalt :) Så i dag ska allt målas 1 gång.

Jag har med mig en klappstol till lägenheten i dag. Den uppskattas dock inte av alla på bussen,, ops :p


Startskottet på vår flytt gick i dag!

Klockan är nu straxt efter nio pch vi håller på och bokar av den sista punkten på dagens to-doo lista. Spackla igen några hål. Vi har kört hårt i dag. I princip allt i vårt hem ligger nu i lådor. Med några enstaka undantag. Vi har också tragit ner det som suttit på väggarna och städat ur skåp och ugnen mm. Så nu är det bara att flytta :)

I morron på lunchen så åker jag och hämtar nycklarna till vårt nya crib :) Sen efter jobbet så sätter vi igång och målar, exciting! Det känns som den här veckan kommer gå undan! Vips så blir det Torsdag eftermiddag och hemfärd mot Motala. Hur ska vi hinna allt?? Det ska väl gå på ett eller annat sätt, hoppas jag.



Ett mycket organiserat kaos.


RSS 2.0