Halloween

Fan vad gött då!! Vinnst för lfc :) Nu kan de inte missa smguldet!

I kväll bjuder marie på halloween middag, det blir prtergryta:) Eva, johan och ellen kommer med. det blir godis god mat och trevligt sällis :)

Trevlig kväll på er!

Nu tar vi det lugnt

Nu har vi gjort stan. Det blev ingen större hitt men jag fick med mig en väst och så köpte vi en våg (äntligen!)
Nu sitter alex, marie, karin (adams flickvän) och jag i maries soffa och tittar på arga snickarn.
Vid fyra börjar lfc - umeå, det ska vi se :) Och med vi menar jag mig.. En perfect eftermiddag framför tvn med lite fotboll, me like!





Hihi

Lördag :)

Då var man uppe igen.. Ganska pigg känner jag mig också.

Vi tänkte åka in till stan nu och shoppa lite. Men först ska vi nog lämna av ester hos peter. Han ska öva att ha henne och ifall det går bra så ska han ha henne när vi åker till teneriffa. Vi ska kolla om ester och peters katt går i hop.

Vi hörs.

like old times

Jisses nu äår jag proppis och jätte trött! Milo har varit här och busat. Han är ju så söt och jätte gullig :)
Nu ska vi sova, för i morron blir det en tur på stan och då behöver man vara utvilad..

Natt på er!

Tar det lugnt :)

Då är jag färrdigpluggad för i dag. Tog en liten halvdag, det är jag värd :)
Alla tråkiga måsten så som diska, packa och plocka undan är gjorda och nu kan jag ägna mig åt de jag vill :) Och just nu känner jag för att sitta i soffan med datorn i knät och titta på tv, slappt och gött. Nu började detsutom home makover på trean så då kan jag sitta och hade gött ett tag till. 

Pratade med mamma nyss. I kväll skulle hanna, andreas?, milo, mormor och morfar vara hemma. Det blir super :) Ester hade tydligen inte träffa milo än men elsa och han kom bra överens.  Jag är så nyfiken på den där lille krabaten!

bäst att passa på att njuta lite av soffan innan jag måste packa i hop och åka :)

Det är fredag mina vänner :)

Woohoo det ä fredag :) Och det betyder att vi ska åka hem till motala idag :) vi ska vara hemma hela helgen och det ska bli så gött! Jag har inte varit hemma ordentligt sen den 12 september (förutom en snabbis innan vi åkte till London).
Vi har ett ganska hektiskt program. I kväll när vi kommer hem så ska vi till Hanna och Andreas om de är hemma och busa med milo, sen ska vi hem till mamma och pappa och äta mm. I morron så blir det stan på förmiddagen och sen tänkte jag se matchen mellan lfc-umeå på eftermiddagen. På kvällen blir det eventuellt utgång annara så blir det nog en lugn kväll. Nån gång under helgen så ska vi förbi mormor och morfar och umgås lite, jag har inte träffat dem på hur länge som hellst.. Ja nu ska vi väl inte planera för mycket men det är svårt när man kommer hem så kort tid, alla drar i en :)

Tänkte att jag skulle plugga lite i dag. Ta några föreläsningar och sen får vi se vad tiden och orken säger..  Måste packa ner det sista och snygga till här hemma.
Jag ska plocka upp alex i jkpg vid fem. Så jag har lite tid att slå i hjäl så det är väl lika bra att vara duktig och plugga på..



Vad är det här nu då????

Vad är det här för tv torsdag?? Trean har kastat in rosabandetgalan, vilket kickar ut lyxfällan som jag tycker är det ända vettiga att se på torsdagar.. Rosabandetgalan är ju bra och allt men det är inte så rolig tv.. Jag får väl underhålla mig med lite gammla the hills avsnitt som man redan sett fem gånger och zappa runt lite. Alex spelar cs så han är inte att räkna med.
Jag borde egetligen packa men jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig hem. Eventuellt så blir det kanske utgång och lite annat skoj och då blir väskan genast lite tyngre.. 
Kanske skulle ta och packa lite då istället för att sitta och tråka framför tvn..

Alex och jag köpte ju hem marabou vinter. Den var god och man känner pepparkakesamaken i bakgrunden. Men jag trodde smaken av kryddorna skulle vara lite skarpare. Vinter blir nog inte min favorit, jag väljer nog daim eller digestiv istället..   


På väg till gustus dop


Den är här!!!!

Nu är jag äntligen hemma!!!
Vi har kämpat och slitit i dag och jag hoppas det räcker. Vet inte om begick bokföringsbrott på slutet men ja hur farligt kan det vara??? Vi han med att titta på alla uppgifteroch det mest belv klart, skönt!!!

Nästa onsdag ska jag och fyra i min klass gå på räkfrossa på kåren i jkpg :) Kul va! Jag tycker ju nästan om räkor nu, men det är väl inte det som är grejen riktigt kanske :) Jag är taggad och det kommer bli skit skoj!

Alex och jag svängde förbi ica och gissa vad det hade fått in?? Marabou vinter :) Gissa om jag blev glad. Självklart så köpte vi med oss en. Vi har inte provsmakat den än. Det tar vi i kväll framför tvn. I cant wait :)


Jag har höga förväntnigar på den här...

Oj oj

Tre punkter avklarde fem kvar... Ber till gud att vi hinner färdigt i dag!!

Back to work

Torsdag

Morron :)
I dag var det lite seget. Har drömt om vår londonresa fast det händ en massa konstiga saker plan störtade mm. Men vi överlevde så det är ju bra:) Men nu är jag pigg och ska snart bege mig till jkpg.

Förkylningen känns bara bättre och bättre och det är bara lite snorigt kvar. Så förhoppningsvis så är det helt borta efter helgen :)

Alex kommer hem vid sex i dag (tror jag) och jag är väl hemma senast fyra. får se om jag hinner plugga lite när jag kommer hem, gå igenom en föreläsning kanske.

Dags att åka. Bye

natt på er

Nu är det dags för sängen. Ögonen vill inte hålla sig öppna längre.
I morron blir det en heldag med alba, förhopningsvis så är det sista gången jag ser skiten..
På kvällen tänkte jag försöka träna, det är dags nu!

Hög mysfaktor här i dag :)

jasg har funderat på en sak. I bland så kan alex och jag vara i varsit rum, typ han diskar och jag är i vardagsrummet och plockar med nåt. Men så plötsligt så är det bara tyst och när jag går till köket så är han inte där?? Kan ni gissa vart jag alltid hittar honom??? Varje gång! :) Hehe

Jag passade på att lyxa till det för alex. Så jag lagde tacopaj till honom :) Tände några ljus och fixade mysfaktor. Hehe alex blev jätteglad och kollade på klockan occh sa nåt i stil med "är det den 28 i dag" Vilken gulleplutt va:P

det blir inte kameran jag tittade på. Alex tyckte bilderan blev för brusiga, och det dras jag ju med nu. Så då får vi leta efter en ny.

Nu ska jag ta en varm dusch och sedan mysa ner mig i soffan :)

28/10 = <3

Nu är jag hemma igen :) Jag har fått i mig lite mellanmål och nu kan jag inte bestmma mig för om jag ska kolla på en föreläsning eller ta det lite lungt...

I dag har allex och jag varit tillsammans i fem år och fem månader :) <3 Hihi :)
Vet inte riktigt om vi tänkt fira det på nåt specielt sätt, men mat ska man ju äta och då får vi väl mysa till det lite extra :) Alex kommer inte förens vid sex så jag får väl ta och hitta på nåt att laga till honom.. Frågan är bara vad??



Är vi inte världes sötaste <3


lunch

Nu har vi tagit lite rast, det är dags för mat :) i dag bjuder matlådan på ris, köttfärs och gurka.
Vi är nästan färdiga med caset så det blir en hyffsat tidig hemfärd i eftermiddag :)
Nu kallnar maten här..

Morron på er!

Då är jag nästan färdig. Har lite fix med håret kvar och saknar ett par strumpor.
I dag ryker det pengar igen, den här gången på ett tågkort. Jag hade hoppats att slippa men nej..
Har ingen aning när jag kommer hem i dag så det får vi se...

Hörs senare.

Plastikkirurgerna

Jag ligger i soffan och kollar på plastikkirurgerna på tv4+. Det är coolt hur fina de blir men viken tid det tar!! en tjej ser ut som ett monster och hon kommer inte se det slutgiltiga resultatet förens om fyra månader.. min mage vänder sig fram och tillbaka och handen åker upp över ögonen med jämna mellanrum, jag kan inte fatta varför jag ska vara så kännslig för blod och sår och skit.. När jag opererar mina vader så vill jag nog hellst inte veta vad de ska göra, det kan de berätta för alex. Jag nöjer mig med att se resultatet.

Hanna har lagt upp super söta bilder på voffsingen utan namn. Alex och jag dreglar! Så söt ju :)

I morron ska jag till skolan (ihh). Vi ska lägga upp arbetet med projektarbetet och caset vi ska jobba med. Funderar på om jag ska köpa ett tjugokort relr om ja ska köpa ett värdekort till tåget. Använder jag inte alla gånger så måste alex kunna använda upp resten, frågan är om han hinner..

Nu ska alex och jag ta en sista koll på kameran :)

Greys

Där försvann motivationen så jag lägger ner.. Jag hittar så mycket att skriva om så sidorna räcker inte till. Måste sätta mig och redigera bort mycket så jag kan få in lite nytt..

Nu har jag tagit mig ett litet mellanmål. Tänkte kolla på senaste greys. Sen ska jag hämta upp alex, vi ska till ica och köpa block.

Sen blir det nog en lugn kväll framför tvn :)


Lunch :)

plöjde tre föreläsningar innan jag tyckde det var dags för lite lunch.
Även i dag blir det porterstek: Jag fick koka till lite potatis för den räckte inte. Gott gott :)

En snubbe från dell var här nyss och hämtade skärm nummer två. så vi har fortfarande en skärm kvar som de ska hämta. Tycker det är lite lustigt att de inte kan hämta båda på en gång?? De måste ju åka hit igen ju.. Eller så kanske alex får behålla den första??

Jag är lite nyfiken på hur det går hemma hos hann och andreas med den lille hunden. Har han samma gener som elsa så får de tufft. Elsa gick ju inte att umgås med i början hon bara bet och fick sina cpryck.. Sen fick hon för sig att hon skulle kissa när hon kom in istället för när hon var ute.. Det går nog jättebra. Men hon har inte bloggat så mycket så jag gissar att hon har händerna fulla men den lille skrutten :)




Tisdag

God morron!
I dag är jag tröttt! vaknade tidigt i morse och kunde inte somna om.. Yes tänkte jag.. när klocka ringde cid 8 var jag fortfarande vaken men jättetrött. Aja jg får väl ta en eftermiddagslur och det börjar klia i ögonen.

Nu tännkte ja sätta igång och plöja lite förelsäningar. Har jag tur så slipper jag fransmannen som pratar engelska och inte kan säga h. Sen ska jag skriva på min uppsats om steve jobs. Och sen är väl klockan fem eller nåt och då lägger jag ner..

Annars är det inte mycket på g i dag. Lite tråkigt men vi får ta och mysa till det i kväll och laga lite god mat eller nåt :)


Lite nytt.

Nu har jag och alex fixat lite ny design på bloggen. Men det syns inte än tyvärr.. Men det blev en lite ändring iaf :)

Tittade på thaibilderna nyss. Då hade man fin form. Jag vill träna! Gud jag kännr mig jätte sunkig när jag inte kan träna.. Buhu strackar sig, nja det är väl inte jätte synd men jag vill träna!!

I morron blir det en pluggdag hemma. Jag tänkte plöja föreläsningar och skriva på min steve jobs rapport. Har jag lite flax så kan jag nog köra bodypump i morron? Fast hur rimlig den tanken är vet jag inte :/

Hanna la upp värsta söta bilden på russeln utan namn :) Så söt som bara den!! Hoppadse ju på lite fler bilder men jag får väl tjata lite.. Mest sugen är jag på vad den lille parveln ska heta :)

Frågorna kanske får svar i morron..

Väntar på lite mat :)

Shit i dag har jag varit frånvarande. J
ag har suttit vid skrivbordet och pluggat sedan nio, jag la ner vid kvart i fem då ville alex åka och handla.
Fy vad jag har arbete framför mig fram till jul. Det är bara att köra igång med 100% insatts från början.

Nu väntar vi på att kycklingen ska tina färdigt, då ska vi laga gröncurry kyckling med nudlar och gränasker :) Mumms!

jag har inte ränkt på kamran alls i dag men jag tror jag ska slå till. Alex tycker den är skitbra och när han säger det så vet man att man inte gör ett dåligt köp.

Nu pep kycklingen. Dags för mat.

Allt på en gång!

Tog en lite kort lunchpaus.
Och då händer ju allt på en gång såklart. Pratar i telefon med johannes. Då ringer det på dörren, det är dell som kommer med en ny skärm till alex. Samtidig piper det i telefonen, två sms kommer in från just alex som äsger att dell är på g. Får lägga på med johannes för att skriva på lappen. Och på det så står min porterstek och kallnar. Men jag hann äta upp den innan den var kall :)

Nu ska jag plugga vidare. Blir nog en föreläsning till och sen arbetet.

Allt på en gång!

Tog en lite kort lunchpaus.
Och då händer ju allt på en gång såklart. Pratar i telefon med johannes. Då ringer det på dörren, det är dell som kommer med en ny skärm till alex. Samtidig piper det i telefonen, två sms kommer in från just alex som äsger att dell är på g. Får lägga på med johannes för att skriva på lappen. Och på det så står min porterstek och kallnar. Men jag hann äta upp den innan den var kall :)

Nu ska jag plugga vidare. Blir nog en föreläsning till och sen arbetet.

Måndag

Vaknade faktiskt riktigt pigg i morse och en timma förtidigt desutom.

När jag slog på datorn så såg jag att ja hade fått svar av hon som gjort samma operation som jag ska göra. Så jag satt mig och började ösa på med frågor. Ska man sumera vad hon sa så gjorde det väldigt ont, men det var värt det. Hon hade opererat båda vaderna samtidigt. Hon gjorde sin operation den 3 juni och spelade matcch igen i slutet av augusti, så det låter ju lovande. Hon nämde att hon kanske börjat träna lite för tidigt vilket gjorde att benen svullnade. Så jag får försöka ha lite is i magen..

Nu tänkte jag gå igenom en föreläsning sen ska jag jobba lite med rapporten. lite beroende på när alex kommer hem så ska vi åka och handla.

I dag blir det porterstek till lunch :)

Alex spela cs..

Vilket gör att han skriker ena stunden och skrattar nästa och inte är konatktbar överhuvudtaget..

Just nu har jag en fungerande näsborre, den vänstra. Den högra är så täppt den bara kan bli. Det blir en jobbig natt med andra ord..

Asså det är ju en gåta varför man inte lagar porterstek oftare. Det är så enkelt så vilket "pucko" som hellst kan laga det. Och oj vad gott det blir. Det blev samanlagt middag plus två matlådor var :) Fast vi kunde blivit utan stek. För vi hann nästan åka hem från ica inna alex kom på att vi hade glömt köpa porter..

Än har Hanna och Andreas inte släppt varken namn eller bilder på den lille krabaten. Svaret vi fick var "det tar vi i morron"... Fatta att vi är lite nyfikna!! Ja det kommer väl i morron då..

Vad händer i morron då??
Jag tänkte plugga lite. om jag orkar tänkte jag handtvätta några tröjor som inte fick plats i tvätten i fredags. Jag skulle vilja träna men det verkar kört, får tjuvträna lite sittups eller nåt. Handla måste vi göra med. Och sen ska jag hänga vid brevinkastet pch se om det kommer en kallelse :)
Veckan serlite lös ut än så länge. Vet ju inte när jag kan börja träna eller riktigt hur vi ska lägga upp plugget. Men det ska väl ge sig ju länge veckan går..

Tror jag har bestämt mig för at slå till på kameran. Tror det blir den i guld. Jag är inte tjejen som tar en silver utan den måste sticka ut lite :) Får fundera på saken i natt..

Jahå!!! :)

Vad är detta nu då??
Syrran har skaffat hundvalp! Och en väldigt söt en kan jag säga :) De har skaffat en russelfrån samma uppfödare som Elsa kommer i från.
Ja, alex och jag är ganska så avis!!!
Det blir första stoppet när vi kommer hem på fredag!

Mm det liktar ljuvligt här hemma. Portetrsteken puttar på spisen och om någon timma är den färdig :) Mumma!!

Ny digitalkamera??

Kom in på ett sidospår.
Alex och jag tittade på en ny digitalkamera till mig i går. Jag funderar på en ixus 100 i guld eller silver(Den finns inte i rosa) den har 12,1 pixlar. Dustin har erbjudande på den nu, då får man med 4 gig minne plus en väska. Kamran är lika stor som ett kreditkort :) Den kostar 2190 iklu väska och minneskort.
Jag är trött på min gamla digital kamera, der blir gryniga bilder, blixen är lite lattjo plus att man skjuter en lucka för att sätta på den så det är jätte lätt att den åker upp och så är den urladdad när man ska ha den. Vi ska ju till teneriffa och mindre än en månad sen kommer julen mm och då vill man ju ha fina bilder.


Guld är lite roligare men jag tänkte åka ner och kolla så att färgen ser ut som den på bilden. Annars får det bli en silver :)

lite snorig..

Yes vad kul nu har det börjat rinna helt okontrolerat ur min högra näsborre... Då börjar det roliga med att en näsborre är skit i två dar sedan den andra i två dar och tillsist båda i några dagar tills skiten är över...

Det blir plugg i eftermiddag också. Skriver lite på en uppgift som ska vara inne i morron. Blir nog klar med den ganska snart. tänkte kolla på en föreläsning till så jag ligger lite före.

Tillbaka till böckerna..


Vintertid

Morron morron.

I dag är jag hes som en kråka. lite snorig och lite seg. Men övrigt helt ok. Sov som en kratta i natt, har hostat och snorat om vartannat, inget trevligt.

Nu tänkte vi plugga lite. I Kväll ska vi laga porterstek :) Det ni, det är goa grejer!!


En bra dag!

Nu har Marie åkt hem. Vi har spenderat dagen nere på stan, vi fikade på thimos, jag körde på ett winerbröd och varm choklad med vispgrädde :) Sen åkte vi hem och lagade spagge och köttfärsås. Vi blev lite fikasugna igen så då bakade vi en rabarberpaj och gjorde egen vaniljsås från scratch. Det blev jättegott, till och med jag åt! Nu behövs det inte mer mat i dag!

Än har jag inte hört något från tjejen som hade gjort samma operation som jag ska göra. Hon är inte inne på sin blogg så ofta så jag får väl mejla eller kontakta henne vi facebook eller nåt istället om hon inte svarar.

I kväll tänker vi mysa framför en film och inte göra mycket mer än så. Me like!

Lördag

Morron på er!

Alex och jag gick upp vid nio i dag. Vi väntar besök. Det skulle blivit Alex mamma och mormor och morfar. Men nu blir det bara alex mamma.
Vi har städat lite, plockat undan tvätten och gjort vårt hem presentabelt :D hehe. Nu är vi redo iaf.

Vi hörs sen.

mätt och belåten :)

Jisses vad mätt jag är!
Vi har gjort så sjukt god mat i kväll. Vi tog utterfilé och mojsade på lite gott och sedan så satt vi stektermometern och in med den i ugnen. Och jisses vad gött det blev :) Till det så blev det potatisgratäng och sallad. Det kommer vi garanterat göra igen!

Tog mig en lite tupplur i eftermiddags. Gud vad skönt det var :) Sov som ett litet barn. Det fick mig lite piggare och huvudvärken försvann. Så nu känner jag mig lite bättre :)



Gott gott

lindring för stunden

tvätten är ur världen med fortfarande lite städning kvar. Jo vi ha massor med lakan att vika och ja all tvätt som hänger och torkar men det blir väl inte förens i morron kan jag tänka mig..

Vi var rusta och appoteket en sväng. Köpte ibumetin och halstabletter på appo och på rusta blev det svampar, disktrasor och en röd glittrig tomte :). Just ja vi var på öb med och där hittade vi fyra galgar som matchade vår hatthylla så dem slog vi till på.

Nu har jag smuttat på en kopp varm mjök med dr dryels i (halstabletter) så förstunden känns det bättre i min hals. Tänkte jag kunde bli av med det snabbt, i kväll blir det potatisgratäng med mycket vitlök. Jag skiter i rönen om att det inte hjälper. Jag tror att det hjälper plus att det är asgott :)


Fredagar äger!!

Vilken underbar start denna fredag morron har gett mig :) Jag är så glad!! Trots att jag har ont i halsen.

Anledning 1: JAG KLARDE MIN AFFÄRSREDOVISNINGSTENTA :D :D :D, jag var fyra pinnar från VG..
Anledning 2: Jag har vunnit ett presentkort på 300 kr från matrix biolage serie :D Nice ha :)

Fy fan vad gött att jag klarde tentan! Jag har varit så himla orolig för den. Gud jag svar på moln :D

Annars så håller vi på och tvättar och städar lite. Känns så lyxigt när man fått undan all tvätt och det till på köpet blir städat :) (även om man måste göra det själv..)

Efter lunch ska vi åka till rusta och handla lite nödvändiga men tråkiga saker som svampar och disktrasor mm. Men rusta har ju julsakerna framme så det kanske kan bli en tomte :)

Nu måste vi ner till tvättsugan. Fan båda omgångarna har fuckat upp sig, dvs att de går i gång men sen stannar de.. As..

är lite rastlös och otålig...

Har jag sagt att jag har ont i halsen tidigare?? Aja sorry för upprepning då men nu så har den kommit på riktigt iaf. jag ska göra allt för att det bvara ska håla sig i "obehaglig stadiet" men jag antar att det inte är så mycket att göra. men man måste ju hoppas..

Än har jag inte fått svar från tjejen jag skrev till angående mina vader. Men så kom jag ju på att hon bor ju i usa plus att hon kanske har lite annat försig. Men jag hoppas verkligen hon vill hjälpa mig :)

Jag längtar tills kallelsen till testt dimper ner i mitt brevinkast. Nu är jag medveten om att det kan dröja ett tag men jag är ju så otålig och är inte duktig på att vänta på saker. Jag hoppas att den kommer nästa vecka och ger mig en tid mycket snart :)

I morron har vi tvättid mellan 7 och 12, tänkte vi skulle städa, det behövs. Sen blir det lite mys och kanske en tripp till stan för att spana in lite julgrejer :) Me like!

pratat i telefon en stund:)

Shit.. La precis på luren med mormor och morfar. Kollade på tiden... 52 minuter :) hehe ja vi hade inte pratat på länge :)

Skit också nu har jag ont i halsen. Så det blir ingen träning i kväll :( Får hoppas att det har försvunnit tills på söndag. Så jag jan spinna då istället.

Tänkte jag skulle ringa alex och sen när han tänker komma hem och leka med mig :)

Ett tips värt massor!

Pluggandet börjar komma igång så smått. Jag har gjort lite bakgrundschek och skrivit in det jag hittat. Jag ska skriva en rapport och Steven Jobs, han son grundade Apple. Ganska så intressant faktiskt.

Fick ett superbra tips av Emelie som jag spelade med i fotbollsgymnasiet (Tack så kätte mycket ör tipset!). En tjej i hennes fotbollslag hade opererats för kompartment syndrom. Nu bor hon i usa men jag fick länken till hennes blogg, så jag skickde i väg en komentar. Förhoppningsvis så kan hon berätta lite för mig och rehabtid och om ärren och formen på vaderna mm. Hoppas hoppas :)
Det är svårt att hitta info om det på internet. det mesta som står är om symtomen och vad man ska göra åt det. Sen hittar man skräkbilderna på ett uppsnitta underben men blod och allt, usch. Det går inte att hitta folk som har gjort operationen och som kan berätta lite om den.. jag får väl lägga upp en länk någonstans efter jag gjort mina sen.

Nu har jag ätit korvstroganoff, gott gott. Tänkte plugga lite till sen ska jag ringa mormor och morfar. jag har inte pratat med dem sen i början av september, då är det dags tycker jag.

Bye

Torsdag

Morron på er.

Känner mig lite så där i halsen i dag, det gör inte ont men det känns att nåt skit är på väg. Har inget lust att bli sjuk nu, jag måste ju träna och plugga.
I dag tänkte jag börja med ett arbete vi ska lämna in om någon vecka eller två. Det handlar om internet och hur det har vuxit fram (tror jag). Sen så ska jag laga ite mat till alex kommer hem i kcäll, tror det ska bli tacos. emellandå gagen så hittar jag nog på nåt annat.
I dag skulle det komma någon från dell och häta en av alex två data skärmar. Det var en dödpixel på den första så då fick han en ny men så var det något fl på den också. Så i dag skulle de hämta den första han fick. Sen skulle de nog komma i nästa vecka eller nåt och hämta skärm nummer två plus att de skulle ha med sig hans nya.

Alex och jag vill ha besök i helgen, men alla verkar vara upptagna. Så är någon sugen på att komma hit, hör av er :)

Tar det lite lugnt..

Zappar mellan kanalerna men fastnar inte för något...

Jag har inte kunnat tänka på nåt annat än operation och träning och ärr och ja allt i dag, fundera på hur jag ska ta mig fram hur lång tid det kommer ta innan jag får komma ion och göra testet och hur snabbt det kan bli operation efter det osv osv. Gav mig ut på internet för att leta rätt på en bild på en opererad vad men jaghar inte hittat någon än. Tänkte be alex hjälpa mig en. Jag vill gärna se hur vaden ser ut med tanke på att den kommer ändra form lite. Jag är ju tjej ju och utsendet är super viktigt, jag kommer ju få två mindre ärr på insidan av benet, i värsa fall blir det fyra (ytterligare två på utsidan)

I morron ska jag säta i gång med plugget. Alex ska vara i skolan hela dagen, det ger mig massor med tid att komma i gång.

Det blir operation

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter min trip till eksjö och ortopeden. Jag fick träffa en läkare som hette Lars (Han var jätte trevlig) Han lyssnade på vad jag hade att säga och sen klämde han och kände på vaderna. Jag var där i nästan en timma. Han gjorde bedömningen att det med 99,9% säkerhet är kronisk kompartment syndrom. Vilket innebär operation av båda vaderna (dock inte samtidigt, risken för propp mm är förstor.) För att bli 100% säkra så ska jag göra ett test som går ut på att jag går på ett löpband med nålar i vaderna som mäter trycket i mina "kompartment" underbenen har fyra sådana och är trycket för högt i någon av de fyra så ska det opereras. Han trodde att jag bara hade i två (de på baksidan av underbenet, vaden) Och då blir det två mindre ärr ett uppe och ett nere på insidan av benet. Det som är en lite större nackdel är att jag kommer få lite ändrad form på vaden när den är i spänt läge(den kommer seut som en vad fast lite anorlunda), pga att muskeln får mer utrymme. Men det kommer se lika dant ut på båda sidor vilket kanske är ett plus?? Ha sa att symtomen och smärtan skulle försvinna vilket känns asgött!!
Han sa också att jag själv får bestämma när de ska oprera så det passar in med skolan och så vidare. Men får jag bestämma så tar jag det så fort som möjligt, diret efter jag kommer hem från teneriffa skulle passa super bra. Frågan är bara om jag hinner göra testet innan. De kunde inte riktigt säga när kallelsen skulle komma. Hoppas att det går fort!
Jag är lite larvig när de börjar prata operation och senor och blod mm. Jag kände hur jag började må illa och blev kallsvettig. Jag var nog nära att svimma minst tio gånger, men då la jag mig ner på sängen tills illamåendet och det hade gått över sen kunde han börja prata igen :) Hehe

Nu har alex dragit till skolan (Han kommer hem vid sju ocm det vill sig illa i kväll.). Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på..
Tänkte jag skulle söka lite på internet om kompartment och se om jag kan hitta en bild på en opererad vad.

Morron..

I´m off to ortopeden.

Jag ska ju inte köpa hela bokhandeln!!!!!

Yes då ha jag beställt kurslitteratur för 1200!!!! Omfg de vill skinna oss in på benen. Det är sjukt dyrt ju!

Nu är resväskan tömd oh allt ligger där det ska vara. Har inte så mycket att göra så jag är lite rastlös. Ringde johannes i min nässjöklass oh pratade lite om upplägget på kurserna vi ska läsa nu, och det blir hårt jobb fram till jul.
Tittade på senaste desperate och greys nyss, de var intressanta den här veckan....

Tänkte börja lite mad maten sen så den är klar tills alex kommer hem. Vet dock inte vad det ska bli än, det är väldigt tomt i kylen..


London :)

Morron på er!

Fick sova sex timmar lite drygt i natt. Härligt men jag känner mig pigg nu :) Vi kom hem vid kvart i två i natt och var väl i säng vid två. Jag var ju tvungen att visa alex allt jag hade köpt :)

London var coolt, högljudt, stort och sjukt mycket folk. Lite minus för alla byggen överallt, de var på varenda gata och överallt i tunnelbanan. Det förstörde lite men annars var det bra :) Hotellet var lite småroligt, Radnor heter det.  Det var heltäckningsmatta överallt, vi bode på fjärde våningen (86 trappor upp!) Det slingrade sig några smala trappor upp till rummet. Rummet var ganska litet och väldigt varmt men ok. Det är väl inget hotell jag skule rerkomendera ur comfortsynpunkt men det låg cenftralt bredvid hydepark (gångavstånd till oxford street) Och det var väldigt billigt. Ska jag peka ut ett riktigt minus så var det duschen, vattnet "droppade" ur munstycket så det tog en stund att duscha.
Vi har haft jättekul! vi har sett allt man ska se. Madam tudsads, Shopping på oxford street, Big ben, Nothing hill, Tower bridge, Harrods och masser mer.

Det stora minuset med resan hade inte med resan att göra. Elsa och Ester började bråka i fredags och Elsa blev ganska så illa biten runt halsen. Sen bråkade de ytterliggare en gång så blodet sprutade på väggar och golv. Det slutade med att Elsa fick ett stort bitsår runt halsen. Elsa blev så rädd att hon rymde. Pappa fick åka hem från skåne för att hitta henne. Hon var borta från fredag eftermiddag tills i söndags morse. Usch det var långa dagar, jag trodde inte jag skulle få se henne igen. Men åpå söndagsmorronen så kom hon hem och var utmattad och hade feber och väldigt ont. Hon fick smärtstillande och penicilin. I dag skulle pappa åk ain med henne igen för såret hade gått upp och det rann blod ur det, usch usch. Stackars gumman. Elsa och Ester har inte gjort upp om vem som är ledare än och det är väl det de håller på med nu. De bråkar aldrig när mamma och pappa är hemma utan bara när det kommer nya ansikten. Nu bor Ester hos Hanna och Elsa är hemma och vilar upp sig.
Hannas fisk höll visst på att stryka med. Andreas mmsade en bild på fisken i går när han ligger på botten (framåt stupat sidoläge) och ser ut att må dåligt. Vi får vänta på uppdatering i det ärendet.

Nu är iaf väskorna uppackade och det mesta är undanstoppat.
På dagens agenda står det:
Ta reda på uppläget i skolan och vad jag har att göra.
Snygga till lite här hemma
Laga lite mat
Diska
Träna

Semester time :)

4 timmar och 40 minuter senare så kom jag ut. Glad, lättad, rädd att jag i kört på tentan. Gahh men skönt att det är över och nu glömmer vi det.

I morron åker vi till London :) Alex har bjudit mig på en  romatisk middag med klämdamackor och levande ljus :) Myspys :) Har bara lite småplock att packa ner sen är jag färdig. Tåget går 21.08.

Nu tar jag semester!! Fy f#%&n vad gött, det är jag värd!!

I´ts time!

Nu kör vi!!!!! NU JÄVLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stressad som .......

Jag känner mig superstressad!!! Jag är piss nervös inför tentan i morron. hur ska det gå?? Det måste bara gå vägen!
Jag har suttit i över en och en halv vecka nu och pluggat hela dagarna, så saker och ting måste ju ha fastnat hyffsat iaf. måste bara ytplugga det sista så det håller sig färskt :) jag ska kämpa så svetten rinner. jag ska sitta i fem timmar om det behövs poch jag ska ta det lugnt och inte stressa och försöka minimera slarvfel. Det är min väg till framgång! NU JÄVLAR!!!

Jag har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig när vi åker på torsdag. Jag vet inte vilken jacka jag ska ha och om det blir stövlar eller boots??? Jag är så jädra duktig på att stressa upp mig en aning sämre på att hålla mig lugn...
Nu ska jag ringa syrra och sedan mamma för lite råd.

I kväll var tydligen bodypumpen inställd, men det viste inte jag så jag fick inprovisera lite. Det blev mest kondition och mage. Innan vi drog till gymmet så stannade vi på hemmakväll och köpte en stor godispåse som jag ska ha med mig till london :)

Lfc vann supercupen grattis till er. Det bar en ganska bra match och en rättvis sger. Det såg riktigt kallt ut, usch . Kallt är det här med vill jag lova, runt nollan. Vinterskrud på! Får hoppas på lite bättre väder i london.

Nu har jag inte tid att sita här och pladra. Måste packa.

Bye.

snön är kvar

Maten är i magen (lassange) och vinterdäcken är på. Alex kom hem tidigt från tentan (den hade gått bra) och stack ut direkt och bytte dem, jag beövde inte hjälpa till vilket jag tyckte var snällt :) Jag satt också och räknade tenta just då så det hade varit lite träligt att gå ifrån.

Snön är kvar än och det ser vitt och fint ut. Jag har julstämning så det står härliga till. Jag har nynnat på julsånger hela förmiddagem och jag skulle vilja plocka fram några tomtar :) Till och med alex sa att han hade nynnat på julsånger på väg till tåget!
Låg och funderade lite igår innan jag skulle somna i går. Harrods måste ju hunnit fått upp julsaker när vi kommer till london. jag ska nog nhandla några tomtar :) Har rusta tagit fram julen så tror jag harrods har det med.


Nu blir dte plugg i några timmar till sen träning och ja alla de där grejerna jag skrev om i morse.

hej mitt vinterlannd...

Ja nu är det här. Någon mer än jag som vaknade upp till snö! Och graderna på minus??
Hade väl lite på känn att det kunde hända. för igår kväll när vi åkte från gymmet så var det snöblandat regn och inte så varmt. Stackars alex gick upp i ottan och cyklade i väg i snön (jag erbjöd mig att skjutsa honom i fall det var träligt väder), han verkar ha kommit fram i tid i f för han har inte kommit hem. Killen skriver tenta nu på morronen. Som enligt han är den svåraste den här gången, så jag hoppas verkligen att det går bra för honom!!!
Säger som mamma brukade säga till mig, kämpa!

Med det här vädret betyder ju vinterdäck på bilen. Det går ju inte åka till jkpg i morron och hem på torsdag med sommardäck. Så det blir väl att byta framåt eftermiddagen/kvällen. Sist alex och jag var ner i förådet så sa vi vad kul det ska bli när vi ska byta därck nästa gång och måste gräva fram dem, ja de ligger längst in och med n masa grejer på sig och runt om sig.'
Innan dt blir däckbyte så ska ja plugga, massor. Tenta i morron!!! Tänkte räkna tentor igen och slipa detaljer. 

I kväll innan jag åker till träningen (bodypump) så ska jag förbi hemmakväll och köpa mig en stor "åka på semester godispåse" :) Den har jag längtat efter!

Hehe alex skulle väga sig i söndags och nog för att han har gått upp. Men när han stälde sig på vågen så visade den 121,4. Vi kunde inte sluta skartta. Han vägde sig några gånger til och det blev bara viker runt 120 strecket. Jahop tänkte vi då är vågen paj, skit. vi lever ju nästan på den :P Men i går kom vi på att det är en av de bakre "plattorna"  som är lite konstig. Så står man normalt med ena forten och längst fram med den andra så fungerar det hyffsat :)

I dag har jag mycket på proggrammet. Jag har ju redan räknat upp plugga, byta däck (förstå mig rätt nu, jag är inteuet i kylan och byter, jag hjälper alex gräva fram däcken), träna, köpa godispåse på hemmakväll, packa och sen vid 19,15 precis lagom när min träning börjar, så börjar också finalen i svenska cupen mellan lfc - umeå. Skit att jag missar en timma av den. men det avgörs säker inte förens sent ändå :)

Dags att komma igång så det blir kväller nångång.

Lite idetorka

Pluggandet är färdig för i dag. Jag ka ner vid fyra då jag tig en timma med desperate housewifes :) Nu har jag ätit lite lagom, snart dags att åka och träna. I dag är det bodycombat.
Efter träöningen ska vi lyxa till det (eller sabba det vi just tränat bort) med varsinn kebabb, fransk för att vara exakt. Har aldrig smakat det förut men jag har hört att det ska var jätte gott :)

I kväll sänds bonusavsnittet av svenska hollywoodfruar, det ska jag givetvis titta på. Ge mig mer sådana program. gör en uppföljare vet ja :) Jag gillart!




Då var det måndag igen!

Wiiieeee nu är det bara tre dagar kvar tills vi är på g till London!! Och två dagar bort är tentan.

I dag blir det plugg som vanligt, tänkte räkna den sista tentan och sen räkna lite svårigheter mm.
när det gäller min packlista så måste jag betsämma vilken jacka och vilka skor jag ska ta med mig, stövlar eller boots?? Jag har nog sveriges största ilandsproblem, men vad skjutan de är stora för mig :)

Jag är så sugen på att spela fotboll igen. Men de dröjer nog tills november innan det sätter igång. Det ska ju vara en testmatch på konstgräset när det blir färdigt men det ser ut att dröja ett tag till.
I kväll ska jag träna bodycombat :)

Veckans planer ser ut så här:

Måndag:
Plugg
Träning
Packa

Tisdag:
Plugg
Träning
Packa

Onsdag:
Packa det sista
Tenta
Tåg hem 21.08
Packa om
Busa med vilddjuren

Torsdag:
Till London :)
Flyg 9.44

Fredag:
London

Lördag:
London

Söndag:
London


Dags att plugga

Nr 1!!!!

Dagarna går bara fortare och fortare och snert är det tenta!! Usch jag är så nervös. Jag fick hyffsat med plugg gjort. Blev dock lite distaraherad men det orsakade jag nog mest själv: :P
Jobbade lite med min packlista till london. Har bestämt lite outfits och packat ner lite underkläder. Funderar lite på vad jag ska ha för skor. Mina vit nike åker med men sen är frågan om jag ska köra på stövlar eller mina sixtyseven boots?? Undrar om det kommer regna mycket och om det ska vara kallt? Det är ju london och man hör ju bara att det är trist väder där, så jag får klä mig varmt :)

Just ja. jag tog hem ett ganska tungt och ärofyllt pris i går. Läs själva.

Det hänger vackert på kylskåpet.


i am upp:)

Nej ni så bakis är jag inte så jag vaknade först nu.
Jag gick upp vid nio pch har pluggat sedan dess. Nu väntar vi på litemat sen är det påt igen.

Gårdagen var kul, trorts att Sverige fick stryk. Fats egentligen så blev det ju 2-1 till Sverige men ja ja. Maten var väl inte de goaste jag ätit (tacos med med nästan inga ingridienser) Men chipsen var goa och stämmningen var trevlig så det var kul.

Nu är min mat färdig. Återkommer senare.

I am off to nigtht of Svensk seger!!!!

Nu är glamorlockarna fixade, smyckena glittrar och svergeflaggan sitter snyggt på armen :)
I kväll är jag spelarfru :) Typ en brunett Helena seger haha :)





Sverige majs :)


Sexy :)


Ha en super trevlig kväll och glöm inte heja på Sverige!!!!
Vi ska äga danskarna!!!!!

Myser runt här hemma

Färdig med pluggandet för dagen.

Jag har målat naglarna och snart ska jag hoppa in i duschen.  Måste ta tag i vad jag ska ha på mig i kväll. Fast det är lättast att prova när hår och smink är i ordning då ser man bäst vad som passar :) måste nog ändå fila på några förslag.
Jag ser fram emot i kväll, det ska bli jättekul. Hoppas det blir en superkväll :)

Nu blir det duschen.


Sverigefest i kväll :)

Det blev en del snoosande fram tils halv nio då valde att stiga upp. Frukosten är i magen och nu väntar hård plugg hela dagen. Vid tre är det dags att börja tagga avslutningsfest :) Tänkte jag skulle försöka knepa i hop nån sverige grej, lite ståltråd och papper, jag tar en bild och visar sen om det blir något att ha. Har inte helt bestämt mig för vad jag ska ha på mig, så det måste lösas. Sverige tröjan och pennorna är ju givna men resten är lite osäkert..

Det är ju en bra match på tv i eftermiddag, malmö -umeå eller om det var tvärt om. Tror den går i tipslördag. Perfect att göra i ordning sig till. Undrar vad som står på programmet i kväll? Vet faktisktngenting mer än att vi ska äta och kolla på Sverige - Danmark. Det blir spännande. Jag är partysugen, så det ska nog bli skit skoj :)

Det verkar som det skrikande barnet (som aldrig slutar gråta) ovanför oss också är uppe..... kul.


Gillar de där ben & jerry

Det blev en tur på stan. Inhadlade lite förnödenheter som nytt puder, en flarra vin till festen i morron, en gul och en blå penna så jag kan måla en flagga på kinden. Stannade på rusta och köpte schampo, balsam och hudkräm. Och vet ni vad?? :) De har tagit fram alla julgrejerna :) Advetsljustakar, julkulor, slingor och allt :) Oj oj oj det var himmelriket. Jag såg en massa nya tomtar som ska få komma hem till oss lite senare framåt jul :) Jag har hittat julkorten jag komer skicka ut, i år orkar jag inte spendera en vecka med att göra egna julkort för att sedan inse hur fula det var och slänga dem. Så jag köper i år.
Shopping var det vi pratade om ja. Jo sen åkte vi till ica och handlade lite, köpte bla vitlöksost till våra lammfäörsbiffar. Sen köpte vi ben & jerrys half baked. Alex bestämde att vi bara fick äta halva! Vad är det för regler?? Men vi ska nog äta resten i morron innan jag åker i väg och partar. det ska jag bestämma :)

Så i kväll har vi myst på detta :)



Lammfärsbiffar med vitlöksost, "ring"potatis, sallad med advo och en hemmagjord sås på creme fraich :)
Serveras givetvis med ett kallt glas mjölk till :)



Mummsig chokladglass med brownies och kakdeg. Tror det är lite chokladsås i med.
Det är kärlek :)

halvtid

Då har jag stoppat lite mat i magen (potatismos och falukorv) Det var så gott så :)
Pluget har flutit på så här långt, bara att köra vidare.

Det är så gött att ha en dator med bra batteritid. Jag har haft den här på skrivbordet hrur länge som hellst känns det som. Och det är massor med batteri kvar :) Bra tycker jag!

Nej nu får jag sluta svamla och börja räkna igen.

Vart tog min hårfärg vägen??

Internet vill inte funka i dag så det blir alex dator.
Måste mejla in ett arbete innan 12 så jag hoppas alex får igång det innan dess.

I dag ska det pluggas som bara den igen. Sen tänkte jag åka ner till "stan" och köpa diverse förnödenheter som punder, shampo, balsam, hudkräm och ingridienser till våra lammfärsbiffar som vi ska smaska på i kväll :) Sen tror jag det blir en ben & jerrys också :)

Tänkte gå in till min frisör och höra efter varför jag inte har kvar färgen hon färgade för en månad sen. Den har totalt bleknat bort och nu är det bara slingorna kvar. Inte betalar jag över 1000 kr för en färg som är bort efter en månad. Det känns som hon tog färg i slingorna och toning eller nåt på resten av håret?? Jag vill ha tillbaka den iaf!

Fick ett mejl att jag hade beställt ett abonemang i går?? Det står i mitt namn och de påstår att jag köpte det i g¨r. Jag har inte en susning om vad de pratar om. Jag har ju redan ett abonemang med bindningstid på så varför skulle jag köpa ett till?? Ska ringa och kolla vad det är frågan om.

Dags att sätta igång.

Tåget bokat!

Det blev ett tufft härligt spinningpass. Gud vad jag älskar att träna, det är så underbart :)

Hallonsmoothie is the shit! 2 dl yoghurt och hallon på det, sen på med mixern så får man en kall, mummsig nästa pure liknande mojs? Som smakar mumma :) Har suttit och smuttat på den samtidigt som jag skissat på tänkbara outfits till london. Det börjar klarna lite. Lite frågetecken på vädret bara, är det kallt eller varmt? Regna kommer nog det garanterat göra.
Det har klöst sig med min hemfärd till varv. När jag var inne och kollade idag så fanns det ett tåg (x2000) som går 21.08 tror jag sen är jag i lkpg 47 min senare, för endast 98 kr. Det kallar jag klipp! Skönt att det är löst.
Då har jag bara tentan och packningen att oroa mig för.

Eller, jag måste komma på en snygg outfit till lördagens oif-fest. Det är ju sverigetema, så det blir väl en sverigetröja och eventuellt en sverigeflagga på kinden, lite gulligt tycker jag:) Men man vill ju se riktigt snygg ut, så det måste ju kombineras på ett snyggt vis. Beroende på stämningen så kanske man vill kasta tröjan och bara parta på:) Jag lösert på något vis. Får prova några altenativ i morron.

Nu ska jag ställa mig på vågen och se vad den säger till mig.....

Det blev en låååång dag.

Då får pluggandet var aöver för idag. Det gick väl så där, upp och ner. men jag avslutade bra iaf.
Nu har jag fått i mig lite spagge och köttferre, det blev en kajsavarg köttferre men den blev riktigt god :)
Vid sex så ska jag köra spinning. Se får det bli en lugn kväll framför tvn, skrivandes på min packlista till london. Kanske med en hallonsmoothie i handen :) Nice night ha :)







De här rackarna saknar jag just nu. Här myser de faktiskt med varandra, inte bråkar :)

Torsdag

Hej på er!

I dag är det torsdag. Och det ska förhoppningsvis bli en heldag med plugg. Tänkt räkna lite gamla tentor och öva på det som inte riktigt känns hundra än.
I kväll så blir det 60 min spinning. Tänkte kört bodypump egentligen men jag känner att mina ben inte riktigt är redo än (träningsverk) då känns det bättre att köra spinning.

Ja det är väl det som händer så jag sätter väl igång.

Ha en trevlig dag :)

Lägger i nästa växel.

Nu går internet segt igen, i hate it!

Träningsverken har stadigt ökat under dagen och det känns ganska så bra nu. Mestadels i låren. Spinningen var ganska jobbig de första låtarna men sen släååte det och jag kunde köra på förfullt. Och det var underbart, tufft som jag gillar det :)

Nu är det hårt fokus på tentan om exakt en vecka. vi måste ha minst 15 rätt av de första 30 poängen som ska vara en sammanfattning av kursen, har man inte det så rättar hon inte vidare. och har man mindre än 15 så är man underkänd.. Usch jag blir nervös bara av att tänkapå det. Men jag ska räkna och plugga som en galning. För sen får jag en fet belöning, nämligen fem dagar i london :) Me like :) Men för att kunna njuta så måste jag känna att jag get allt, och banne mig det ska jag!

Jag är iaf riktigt glad över tiden till ortopeden. Jag vet inte riktigt vad de kommer att göra men jag hoppas de tar mig på allvar och gör nånting åt det. Vila är inte ett alternativ!! Jag fick ju med en lapp med frågor som, vad förväntar du dig av besöket? kan du tänka dig att oppereras? Vad har du gjort åt prolemet innan? Har du problem i vardagen? mm Det känns som jag kommer skriva en roman :)

Grand designs på 9an, spana in det!

Glada nyheter :)

Fick en väldigt glad nyhet i dag innan jag han sticka i väg.
Jag har fått tid hos ortopeden den 21/10 klockan 10.20 :)
Gött va! Fick med ett formulär som jag ska fylla i innan besöket, det lär bli ganska så utförligt vill jag lova..

Först så trodde jag att tiden var när vi var i london men sen tittade ja lite noggrannare och då så jag att så inte var fallet :)

i´m off

Nu är det högtid att dra sig ner mot tåget.
Måste ju hitta en parkering och det kan vara lite trixit så här mitt på dagen.
Kommer hem igen vid 16.
Alex stanade kvar i skolan för att räkna lite så han är inte hemma än :(

Vi hörs.

onsdag

Då var det en ny dag.
träningsverken har börjat komma krypande lite smått så där. Men i övrigt är det lugnt.
Tänkte plugga lite nu innan jag åker till jkpg för sista föreläsningen innan tentan. alex och jag möts i dörren i dag. han kommer hem lagom tills jag behöver åka.

Nej jag har ingen inspiration i dag

bye

Vi fick barn..

Hade den lustigaste drömmen på länge i natt. Hanna och jag fick barn, varsitt. Den 15 var det. Hanna var sur för att jag hade "härmat" henne :) Hehe mycket lustigt va.

Bidypumpen i dag var grym, det blir bara tuffare och tuffare. jag känne redan träningsvärken komma krypande i armarna. Bara påt igen på torsdag. Det fins ju bara en väg här ifrån och det är ju att träna mer och hårdare så man blir starkare.

Mummsade nyss på en hallonsmoothie. Jag dricker den alltid med sugrör (rosa så klart) menvarje gång så har jag en snygg hallonmustach. Hur går det till? jag kan inte minnas att jag druckit ur glaset, mycket märkligt.

I morron har jag sista lektionen innan tentan, den går mellan 13 och 15. På förmiddagen blir det plugg. Tänkte passa på att hämta ut min biotherm rollon på ica. Sen på kvällen blir det spinning.

just det. Aöex och jag provade cremytacos,. gör inte det. För det första så hade kryddmixen gått ut med fem månader, det tyckte vi inte var okej. För det andra så var den cremy när den stektes. När den var färdig så var den som vanlig tacos förutom att den luktade skit (då inte bokstavligen) Men det var ingen höjadre. Ät den inte.

Nu ska jag ringa mamma :)


Thank god, it is over!!!!!

Jag har aldrig varit så nervös som jag har variti dag. Rädd faktiskt. Mne nu är det över, blir väl lite komplitering kankse men ja det får vi ta.

Nu är jag hemma, fått lite mat i magen då blir man lite gladare. Nu tänkte jag att jag skulle titta lite extra på de affärsplanerna vi ska opponera på. Det ska vara inne på fredag kl 12. Vi hade typ sveriges längsta affärsplan men jag hoppas att de andras är kortare.

I kväll tänkte vi prova creamytacos från old el paso. Spännande va :) Sen blir det träning, bodypump står på schemat.


Myser i soffan

Japp då börja klockan närma sig nio och veckans tv höjdpunkt :) Blev så glad när jag hörde att det inte är sista avsnittet, utan de sänds ett till nästa måndag.

Combaten var svettig och kul. Jag missade nästa ingenting :) Men jag var fokuserad som bara den, jag släppte inte ledaren ur blicken.
I kväll åt vi potatismos, det händer inte varje dag. Det är ju så gottmen man blir ju alltid så himla mätt även om man bara tar lite. Men det var gott :)

Där kom skrivkrampen

Bye bye

%¤&#¤¤&¤¤%#&#/

Hata vår router, den är kass!!!
Nu åker den ut och en ny ska inhadlas omgående!
Inget gör mig så irriterad som när saker som bara ska fungera inte gör det...
Alex tror inte att det är så stpra fel på den trots att man inte får stänga av den då pajar den helt. Sen tappar den ju internet titt som tätt. Jag kan inte mycket om datorer men jag vill hänga någon för problemet. Så vem blir det routern eller comhem?? Bara säg för i dag är jag på!

Ta lugna djupa andetag... Lugna djupa andetag


Lite off..

Då har jag fått i mig lite lunch, det blev thaisoppa med risoni och fibertoastmacka. Kollar på klockan och ser att den bara är halv tolv men jag var så hungrig och då ska man ju äta, tycker jag.

Internet har lagt av här hmma igen (det trådlösa alltså) Jag blir tokig, sådant ska bara fugera!

Usch min motivation till att plugga var som bortblåst i morse och den har ännu inte hittat tillbaka till mig tyvärr. Det kanske är det fina vädret som gör mig ofokuserad, solen lyser in och värmer mig så skönt. Eller så är det väl londonresan som ligger och skaver i mitt minne.

I går när jag skulle sätta vår äggklocka så råkade jag paja den. Ja det är väl inte så farligt kanske. Men äggkklockan kommer från märket evasolo, vilket gör att den är en väldigt dyr äggklocka. Och då blev det ju inte lika kul längre. Alex har försökt laga den men det ser inte så ljust ut tyvärr. Vi har imte köpt den själv men det svider ju inte midre för det. Hur ska jag nu veta när nudlarna eller äggen är färdiga??

Jag är sugen på att lira boll igen. En veckas uppehåll tycker jag räcker, eller ja kanske två. Hellst av allt skulle jag vilja spela i boren nästa säsong. Dels för att de har klivit upp i tvåan pch dels för att de har den härligaste samling människor man kan ha i ett lag, de har bra sammanhållning och alla är jätte trevliga. De har bra ekonomiska förutsättningar (utifrå det jag har sett), tillgång till konstgräs och de har en bra tränare. Jag är väl lite bitter på oif, pengarna rinner mig ur handen fortare än vad de kommer in... Men det är bara en försäsong plus vårsäsong sedan flyttar vi ju till Götet och där finns det nya möjligheter. Men det svider ändå lite att jag inta kan spela med boren, det hade varit så jätte kul!

japp, jag hörde att posten damp ner på golvet. Kansle skulle gå och titta lite bland reklamen och se vad kvantum har för extrapriser den här veckan...

Det regnar..........

Gud så gött, vi har tvättat och lägenheten är nystädad. Det kämns så fräsch och mysigt :)

Då kan man njuta av att sitta i soffan :) Vi har nyss ätit. Och inna dt så var vi och tränade. Jag körde 60 min spinning, i dag var det riktigt hårt och gött :) Skönt att få arbeta lite, bli lite evettig då känner jag mig nöjd.

Japp regent håller fortfarande i sig och det är väl inte bara här det öser ner. Så trist och tråkigt.

I morron är jag ledig. Jag har tänkta att plugga så mycket som jag bara orkar. Sen ska vi handla och vid halv sex ska jag köra bodycombat. Ja det är det som står på schemat.

I morron börjar också slutsputen av kurserna. Alba ska redovisas på tisadg och så ska vi opponera på tre affärsrapporter, det ska vara inne på fredag. Slutduggan gjorde jag jui dag så den är jag av med. Sen är det sista pluggveckan och det ska tryckas in massor med info så jag gör riktigt bra ifrån mig på tentan den 14. Då kan jag åka till london och känna mig nöjd :)

Det blir spännande helt enkelt.

Klämdmacka med korv....

Tentan är gjord och det gick skitbra :) Jag fick alla rätt! Wooohooo. I am happy :)

Det fick bli rester till lunch i dag vi hade två matlådor endast innehålland ris och potatis. Alex tog riset, för det var det mest utav. Jag tog potatisen och till det hade vi vanlig plus kycklingkorv. Tänkte jag skulle göra mos av potatisen men det blev skit då denhade stått för länge, det smakade skit helt enkelt. Så det fick bli klämda mackor med korv i. helt ok faktiskt.

Passade på att beställa hem en ny biotherm rollon. Min är helt slut (i dag lånar jag alex :)) Den skulle komma inom två dagar lovade dem.

kollade lite på tåg hem den 14. Det såg inte ljust ut alls. Antingen så gick det tåg vid sju och då är inte min tenta slut i jkpg. Eller så går de vid 21 och tar två timmar. Och då är klockan efter 11 och jag ska hionna packa om mina grejer till en resväska och hinna, duscha och sova någon timma. Alex har tenta dagn efter så då tittade vi på om han kunde åka tåg och jag ta bilen. Men det gick inte det heller. Hur gör vi då????

Nu måst jag sätta igång med plugget igen.

Ps: Det där jag sa om vädret, solen och det. Stryk det. Det började spöregna fem minuter efter jag skerv det och det regnar fortfarande....

morron morron

Känner mig hyffsat pigg och utvilad, det är gött:)

I dag ska det pluggas igen, städas och tränas. Det kommer nog ske i den ordningen också.  Tänkte börja med att göra slutduggan och sedan räkna affärsredovisning. Det ska gå bra det här!

Vilket omslag på vädret det är i dag, solen kyser och det är åtta plus. Härligt! Det blåser ju fortfarande storm men man behöver ju inte gå ut man kan sitta inne och känna hur solen värmer genom rutan :)

Alex ska beställa en ny grej till ljudet på hans dator. Så nu kommer äntligen den fula gråa klumpen som skrivaren står på försvinna. Det innebär att skrivaren kommer att stå ca 10 cm lägre och då kommder den inte sticka upp så sär fult som den gör nu :)  Den nya är jätte liten och den kommer antingen vara svart eller i borstat aluminium, snyggt. Jag är så glad :) Han ska beställa den i kväll, så om några dagar är den gamla borta :)

Nu är det fdags för dugga. Önska mig lycka till!

Sura bilar

Örgryte eder med 4-1 över klamar, hur kude de hända. De spelar grymt iaf!

Tvätten är nu tvättad och hänger överallt i lägenheten, luftfuktigheten är väldigt höghär inne. Pluggat har jaf gjort med, blev lite klockare måste jag säga :) Det blev dock ingen städning, det får vi ta i morron.

Nyss var vi nere på kvantum och handlade lite förnödenheter, sås som fras,gurka och ahlgrens sura bilar. De är mina favvo bilar, super goda!
Dem ska vi mumma sp i kväll tillsammans med kvllens mat som blir hemmagjoda hamburgare som jag tänkte krydda lite med sambal och lite chili. Till det blir det advo och diverse grönsaker. Lite goddricka ska dt bli med :)
Tror alex bjuder på film med, nåt med bröllop tror jag det blir. Det är ju inget psych i dag tyvärr.

Trevlig kväll på er!




Några missöden senare och massor med tvätt

Här är vi morronpigga. Vi har varit uppe sedan sju och tättat, Ett alltid lika kul lördagsnöje. det går dock inte riktigt som vi vill. En maskin jävlas med oss och stannar och tar då jättelång tid. Och så glömde vi sätta på en maskin. Så vi ligger lite efter. men nu är det bara två maskiner kvar och vi hoppas att vi hinner dem innan klockan är tolv.

I dag ska det pluggas, tänkte jag skulle känna mig sådär nöjd och smart efter dagen är över. Vi måste åka och handla lite grejer som är slut. Sen så måste vi städa men det kan å bli av i morron, ja det märks.

Funderar på ocm jag skulle göra entreprenörstentan i dag så är jag av med den. Man gör den på internet. Funderade på om jag skulle gjort den nästa fredag annars men varför vänta så länge. I dag eller i morron får det bli.




Gott gott gotti gott gott

Fy bubblan vad god mat vi har ätitt i kväll! Vi var lite trötta på vanliga klyftisar så vi skar dem som "pengar" i stället. De blv jätte krispiga och goda. Sen gjorde vi samirbiffar, dem kan man ju inte misslyckas med. Sen gjorde jag en egen sås på fraich, sambal, vitlök, sweet chilisås,salt och peppar. Alltså den blev sjukt god. till det sallad och vin/öl såklart :) Prova det!

Kladdisen var en underlig historia. Mycket pågrund av att jag var lite trött och tog lite förmycket respektive för lite av visa ingridienser. Konsistensen på smeten var helt rinnande. Men det stelnad på ok i ugnen. Men det smakade lite underligt. Lite pga lite förmycket kaffe och honung och lite för lite choklad. Men den var lite lös (vi provsmakade efter ca 30 min) Då var den lite läskig i konsestensen. Men sen provade vi för en stud sedan och då hade den ju hunnit stelna lite mer. Och då var den mycket godare, så vi väntar en stund till tills den stelnat lite till. Frågan är bara om den kan väga upp till orginalets kladdighet och dess mummsighet. Tror nästan inte det.

Nu lir det mys framför barneby (än sålänge) med vin och mid dude :) Me like!

Nu är det fredagsmys!

Japp :) Och fredagen till ära så ska jag baka en kladdis. Det blir en gikladdissom jag hittat recept på. Den är fri från mjöl och socker, istället för socker så innehåller den honung (vilket är lite samma sak)

Har ni hört, har ni hört! Marabou ska ha säsongens vinter smak som pepparkaka :) Det måste ju var den bästa kombintionen någonsin! Det kombinerar iaf mina favoriter pepparkakor och choklad, jag kan knappt bärga mig. Vi var en sväng på kvantum men de hade inte fått in den än tyvärr.

Lite annan kuriosa är att jag i dag har brutit två naglar. En på tummen och en på pekfingret. Vilket ger mig fyra
"felande" naglar. Skit också! Ja men de har faktiskt varit jättefina i över en månad nu. Men så onödigt!

Var nere på stan en sväng och tittade lite på träningskläder, främst linnen. men intersport hade inget snyggt alls. Bara lite mjäkiga färger och helt vanliga tråkiga, "plain". Jag har typ tre linnen och det räcker inte om amn tränar fem pass iveckan och inte har tvättid varje vecka..

Nu ska jag bvka. Återkommer med bild och utlåtande senare.

Bye

43 404 kr

Vi har ett resultat och det matchar det som saknas i balansräkningen. MEN är det rätt resultat eller har vi klantat till det och på nåt vis fått det att gå jämt ut ändå?????????????? Gud nu är jag nervös... Shit om vi har fel måste vi göra om, mun hur i allsindar får vi reda på om vi har gjort fel???? Vi ha frågat runt lite vad de andra grupperna har fått men än har vi inte hört något.
Måtte det var arätt! Men varför skulle det vara det, sån tur (skiklighet??) har inte jag. Eller?

Det här kanske betyder att vi får åka hem snart :) Jaaajj :)

Den rätta bilden

Vi håller på att leta efter kort tilla alex mammas skrivbord på jobbet. De flesta av de senaste mapparna med kort jag har, så har vi många bra kort på varandra men vi är aldrig på samma bild... Vi hittade några från kreta i sommras, men ofta så har någon av oss solbrillor på oss. Och det blir ju inte så snyggt kanske. Vi hittade ett som kanske kan duga från hanna och cos 20 års party i sommras. Vi är lite runda om fötterna men vi ser glada ut :)

I morron blir det högsta växeln med alba. Jag och albin kör igång vid åtta sen kommer mia efter hon jobbat klart. Förhoppningsis så är vi hyffsat färdiga efter i morron. Hoppas hoppas
Det blir träniongsledigt. Man måste ju vila med.
Mys i massor ska det bli :) Vi hade ju anniversary i veckan och det måste ju firas:) God mat och vin ska dt bli. Funderar på att baka en gi-kladdis inget mjöl och socker i den, intressant!

zzzzzzzzzzzzzz

Gå upp 05:40 tar på mig. hatr avrit jättepigg hela dagen. Skulle slumra lite på tåget och vaknar av att en gubbe säger "vi är i nässjö nu" Då är hela tåget tomt. Jag hade tur, tåget skulle åka tillbaka mot jönköping igen och det var jag inte så sugn på.

Vi fick jättemycket gjort på alba i dag och vi har nu bara fyra punkter eller nåt kvar. ganska mycket räknande är det dock och en felande balansoch resultatbudget men det ska nog lösa sig :)

Syrran har ju redan sagt det men det kan ju inte sägas nog många gånger. Vi har världens bästa mamma! Hon är så snäll så hon bjussar mig och syrran på resan till london :) Hon är inte bara världens bästa mamma för att hon gör det. Hon har ställt upp och hjälpt oss med vårt alba projekt. Vi har ringt typ tio gånger om dagen tror jag :) Hon har löst många frågetecken. Bäst helt enkelt :)

nu måste jag fixa lite mat inna jag ska spinna.

go go go

Då kör vi igen då. Alba alba alba.
Ska försöka att inte ringa så mycket i eftermiddag mamma, sorry...

RSS 2.0