Shopping/fixardag

Bu ska det shoppas till nya lägenheten. Duschdrapperi står överst på listan. Vi får se vad vi hittar. Sen hade jag tänkt hitta nåt fin till mig med :)


Walking on sunshine!

Jag kollar biggest finalen, tycker de flesta legat på latsidan lite för mycket. Men det är spännande för det :)

I morron kommer äntligen en välbehövlig fredag, Jag är trött och sliten efter den här veckan! Det är tid för vila helt enkelt och en god fredagsfrukost :)

FYI: Jag klickade just hem en blommig klänning som ser ut som en sommardröm :) Så fin! Den ska invigas vid nästa helgs festligheter :)

Här får ni min snygga dagens :P




Jeansskjorta från MQ
T-shirt från JC
Halsband från Indiska
Klocka från Marc by Marc Jacobs
Örhängen från Lindex

Vår dag <3

Underbara onsdag! Vädret har varit ok, förkylningen är på bortgång, jag har smygstartat träningen och humöret är på topp. Sen har Alex och jag fått en väldigt rolig nyhet som definitivt inte gjorde dagen sämre :D Awesome!!!

I morron skulle jag åkt till Jönköping och hälsat på vårt lager. Men det blev inte så tyvärr, för min kollega är sjuk så då kan jag inte lämna fortet, så då får jag stanna hemma. Mycket tråkigt men det blir nog av en annan gång.



Love <3

Making plans

I dag blev det klart. Vi kommer att flytta till vår nya lägenhet på självaste påskafton. Vi har tänkt lite fram och tillbaka och det blir nog bäst tror vi. Vi hinner då med att vara hemma i Motala en stund i Påsk. Vi är bland annat bjudna på en Punsch Soaré på långfredagen :) plus att då hinner vi säga hej till alla en snabbis :) Sen åker vi mot Göteborg tidigt på lördag morron och flyttar hela lördagen och Söndagen. Det tycker jag låter som en riktigt bra plan.
Jag bokade släp i dag med. Vi hyr det här i Göteborg så slipper föräldrarna "släpa":P ner ett från Motala. Och det kostade mindre än vad jag väntat mig.

Vi ska ju måla om lite innan vi flyttar in. Men vi får tyvärr inte komma in förens den 2/4 :/ Segt. Så vi drar gång det projektet på Måndagen och hoppas att vi är färdiga med det + att vi har hunnit till Ikea innan det hinner bli torsdag. det ska väl inte vara omöjligt eller?

I dag har jag packat flyttlådor, tvättat, bakat lchf muffins som blev riktigt goda! Lagat våfflor till Alex och så tog Alex och jag en promenad ute i solen. Snacka om att våren verkligen kom i dag. det var nästan snudd på sommar feeling :) Underbart!




På tur i Skatås

Tar det lungt och njuter lite

Vi har värsta sköna lördagen här :)

Dagen startade vi med en sovmorron och en god frukost. Sen tog vi en sväng ner på stan och handlade lite målargrejer, jag hittade en klänning och Alex ett skärp. Och så gick vi förbi Hemköp och Feskarbröderna och köpte hem diverse mumsbutar till kvällens Tapas. Vi köpte färska charkuterier, ostar och en massa annat gott :) Det blir mumma :)

Jag har fått Alex förkylning, han har kvar sin med tyvärr, så nu går vi båda här och snörvlar. Jag har varit lite seg i huvudet och väldigt hes nu i några dagar. Så efter stan i dag så har jag legat och sovit i soffan, solen har värmt mig och det var jätte skönt! Och vips så var det en och en halvtimma senare, nice :)

Nu i kväll blir det Tapas och en film för Alex och mig. Älskar att vi inte har några planer :) Vi kommer att ha helgerna fullspäckade framöver så det känns såå skönt att bara vara vi <3

Trevlig lördag på er!

Greenie

I dag vaknade jag och kände att i dag kom våren på riktigt. Så jag drog på mig min nya vårjacka och sportade solbrillorna :) Vilket väder vi har haft här. Underbart!

Så vad tycker ni om min nya jacka :)






Den kommer från Dobber, MQ. Det var precis en sån här jacka jag letat efter och den är perfekt i färgen :) Färgen är mer lik den översta bilden, så sjuktsnygg alltså!

Alex och jag tog en sväng på stan efter jobbet och även han slog till på en jättesnygg vår jacka från Dobber. Så snygga vi blir :)

I morron kväll ska Jennifer och jag till NK på grils night :) Det kommer bli jättekul. Lars Wallin kommer vara där och det blir shopping och annat trevligt, det ser vi fram emot!

News

Vi får väl vänta och se.


Up and down, and up again

Bridget Jones dagbok! Seriöst finns det en bättre film?? den har ju allt, det är min typ av underhållning :)

Måndag ny vecka och fullfart. Jag får liksom ingen ordning på veckorna längre, de liksom bara är. Det flyter på utan att jag liksom märker det. Det känns om mitt liv just nu går ut på att flytta och det är ju både upp och ner. Jag är ju en väldigt otålig person så i dag har rastlösheten varit väldigt stor.

Men nedräkningen mot flytten fortsätter för det :) Frågan kvarstår dock hur många dagar det faktiskt är kvar tills flytten sker?  Blir det två eller tre veckor? Blir det tre veckor så börjar vi måla om två, och det är ju skönt. Blir det två så blir det fortfarande målning, men när blir det inflyttning?? Mm det är lite mer osäkert. Vi löser väl förhoppningsvis detta mysterium i början av nästa vecka!

I dag har Alex varit hemma, han har känt sig hängig med ont i halsen, lite feber och en dunder förkylning. Inte kul, tycker så synd om han <3 Men han känner sig lite bättre nu iaf, hopas det går över fort och att jag slipper bli smittad. Please!

På torsdag ska Jennifer och jag på ett jättekul event :) Kan ni gissa var?

Time flies when you're having fun..

När man har roligt så glömmer man ibland saker, som nu när jag glömde bloggen i några dagar :/ hehe. Så kan det gå.

I fredags körde vi en aw på Johnny Foxes i Johanneberg. Jag har varit där innan och jag gillar stället, lagom litet och mysigt. Aw maten är inte riktigt min grej så jag provade deras burgare, och o my den var god :) Drickat med för den delen, det var en riktigt trevlig kväll. Det blev en korsning av kompisar och nya bekantskaper som funkade väldigt bra :) Så för att summera awesome :)

I går var vi äntligen och kollade på vår nya lägenhet igen :) Den är verkligen jättefin! Och vi fick klarhet i många de saker vi undrat över. Men vi insåg också att vi vill måla om, så första projektet blir att måla vardagsrummet och eventuellt sovrummet.

Sen tog vi en sväng på stan. Jag fyllde på sminkgarderoben och så köpte jag en ny vårjacka :) Super fin från MQ. Visar den när det är dags för premiär :)

Efter stan så blev det Ikea. Vi kollade på garderob och skrivbord mm, och vi tror att vi har hittat vad vi vill ha. Vi lunchade även där. Det kanske inte var vårt smartaste val. Klockan 13 en lördag, det var galet mycket folk!



Något till balkongen kanske?? Perfekta att lapa sol på :)
+ min glada kille :)


Kvällen spenderade vi hemma i soffan framför en film, vi såg Tower Heist med Ben Stiller, den kan jag rekommendera. Vi åt så galet gott, hemmagjord skagenröra med en mumsig sallad för mig och bakad potatis för min älskling, mumms mumms :)



My yummie dinner :)

I dag så har jag packat. Jag har varit i alla skåp och lådor och packat allt som kommit i min väg :). Så vi är väldigt i fas med packningen :)Det gillar jag!  Herr Sallad hade inte ens börjat!!! Herregud! Planering mannen, planering!


Nope

Det blev ingen lägenhetsvisning i dag :( en fotbollsmatch för sonen i huset hade glömts bort, så då hade herr Sallaad inte tid. Men vi har bokat in en ny tid på lördag förmiddag. Då hoppas jag på sol med, även om kartan just nu visar regn..

Den här dagen har varit grym, riktig fredags feeling :) På jobbet har vi varit ruskigt produktiva och haft jäkligt kul, och då blir mitt väldigt roliga jobb ännu roligare :) me like! Och Alex och jag har varit träningslediga i kväll så vi har haft massor med vardagstid, lyx :)

I morron är det äntligen fredag och helgen börjar :) Och den bjuder eventuellt på en aw i morron och en mysig lördag med shopping, lägenhetsvisning och en massa andra trevligheter. Det blir najs! Näst sista helgen på Studiegången :) Yaay

Happy time

I dag när jag kom hem så väntade ett paket på mig :) Jag har beställt nya iphone lurar då mina är glappa. Så nu ville jag ha nåt lite roligare, snyggare och mer hållbara. Och jag hoppas jag har hittar det.
Jag beställde mig ett par Happy Pluggs. De finns i 5-6 olika färger och mitt val var ganska enkelt, rosa såklart :) Och de både ser och låter riktigt bra :) Snygga är de ju med!



Nice ha!

Remeniscing

Alex lirar gitarr och jag ser på Desperate Housewives. Bra kombo tycker jag :)

I kväll har jag suttit framför Alex dator och drömt mig bort i hans bildmappar. Och jag har hittat massvis med gamla minnen frisyrer! och äventyr som glömts bort. Men de kom tillbaka väldigt fort när jag såg bilderna :) Det är kul att drömma sig bakåt i bland och titta på var man var för x antal år sedan. Man förstår att tiden går fort när man ser hur mycket saker man har fyllt sina dagar med! Sen är Alex en grym fotograf som vet hur man fångar ett ögonblick, så många fina kort.











Blir ni med galet sugen på sommar!!



Sol sol sol!

Vilken start på veckan med detta underbara väder! 10 grader och strålande sol, underbart! Jag han dock inte njuta av det mer än på vägen hem från jobbet. Men det är skönt att veta att det finns där utanför rutan :)

Nu i kväll fick vi äntligen sålt våra 2 Malm byråer. Gött med lite cash till vår nya garderob :) Nu är det bara skrivbord och hyllor kvar, är ni intresserade så hör av er!

Jag gjorde världens fynd/upptäckt i morse. Jag vet inte riktigt hur man ska klassa det. Mitt busskort gick ut i dag, eller så trodde jag iaf. Så för att vara säker så blippade jag det på bussen. Men istället för ett slutdatum så kom det upp "busskort aktiverat 2012-04-10. Jag aktiverade alltså mitt kort. Det var alltså inte slut!! Helt galet. Det innebär att jag har åkt "olovligt" i en månad! Fatta hur illa det kunde gått om det hade varit en kontroll, 1200 kr i böter hade det betytt. Men nu klarade jag mig :) Och tjänade en hel månads busskort. Score :) Men jag tänker inte göra det igen!



Snart så :)


Brown boxes everywhere

Jag är lite off denna helg. Vi håller på och packar och packar, rensar och fixar.

Samtidigt så tvättar vi och städer lite med, så vi har ett trevligt litet kaos här hemma.



Nu är jag bra sugen på flytt!

Vi lever från och med nu ganska så avskalat här hemma, så vi längtar extremt mycket efter den 1 April

Grönt som gräset.

Det har varit en avig dag som började med ett snötäckt Göteborg och stora uppförsbackar på jobbet. Som sedan mot slutet av dagen övergick till töväder, plusgrader och sol. Om uppförsbackarna planades ut. Det ger en bra start på morrondagen :)

Jag är taggad för fredag! Fredagar är ju bäst. Och i morrron kommer det bli en riktigt grym än!
Först blir det spinning följt av fredagsfrukost. Sen jobb fram till 16 isch. Jag ska på ett leverantörsmöte i morron så det blir skoj :) Sen blir det middag på Hard Rock med Jennifer, Mattias och Alex. Sedan går vi vidare mot Trädgårn och Svenska Björnstammen, det ska bli riktigt kul! Känns som en lyckad inledning på helgen :)


Jag måste visa er en riktigt "gräslig" väska. Min kollega Eric fick den av en leverantör. Han blev jätteglad och tyckte att det var den perfekta väskan att bära med sig öl till matcherna i. Kanske inte riktigt min smak då :P



Vad tycker ni?

Flytt är det ända som snurrar i mina tankar.

I dag är jag trött i både kropp och huvud. Benen ät ömma av träningsverk och i knoppen så snurrar det på bra efter den hektisk dag jag har haft. Jag har bollat alt på samma gång, det var några månader sedan jag gjorde det nu och det kändes att jag var ringrostig. men jag får ny chans att öva i morron..

Alex och jag fixar med lite av varje inför flytten. Just nu laddar vi upp en blocket annons. Vi säljer två fina Malm byråer i ek, knappt använda. Ett skrivbord i ek med metallben. Och två hyllplan i ek med metallkonsoler.
Någon som är sugen på att köpa?? Hör av er så ordnar vi det :)

Det börjar ju dra i hop sig till flytt nu. Tre veckor kvar på söndag :) Vad jag än gör så finns det något som påminner mig om flytten. Jag vill flytta nu!!
Herr Salaad (han heter faktiskt så) som bor där nu är på semester och vi har inte lyckats få tag i honom ännu. Så vi vet inte 100 än när han flyttar ut och vi in. Men han kommer förhoppningsvis hem i dag eller i morron.




En dagens var längesen, så här kommer en komplett dagens.

Tröja: Lindex (ny)
Jeans: Acne
Klocka: Ur & Penn
Armband: Fossil
Bots: Tommy Hilfiger
Jacka: Boomerang
Halsduk: MQ
Väska: Mulberry



Interior design

Jag har precis sett på Sofias änglar. Vilka tragiska öden det finns! Så sorgligt... Tur ändå att det finns lite som nån kan göra för att få dem att må lite bättre.
Såg ni hur fint de fick det, riktigt snyggt! Jag blev lite inspirerad när jag såg deras garderobslösning. De hade ett snyggt tyg som de ramade in garderoben med. Det kanske kan var något för oss..

Nu är vår skohylla och hatthylla färdigmålade :) Så nu i kväll åkte de upp på väggen igen och det blev riktigt bra. Vi har förlängt livet på de båda :) så här snyggt blev de :)







I morrn så ska jag på drop-in röntgen, det blir en ny upplevelse!

Underbart är kort!

Underbara helg!

Vackert väder och sol, så bra! Och så är den redan slut. Men det innebär också att vi är en helg närmare flytt :) Yaaayy!

Den här helgen har faktiskt mest ägnats åt flytten, konstigt va :) Vi har letat garderober, adressändrat, packat lite flyttlådor och så har vi målat om vår skohylla och hatthylla vita.
Vi tar små myrsteg framåt. Hatthylla och co kommer bli jättefina! De ligger på tork nu, så vi får vänta tills i morron kväll på det slutgiltiga resultatet.

I går när Alex och jag var på stan så gick vi till Fiskarbröderna i Nordstan. Jag är ju ingen fiskmänniska som ni vet. men jag är svag för skaldjur. Vi köpte med oss en jättegod räkröra med parmesan och så några ostar. Och det gjorde vi en jätte smarrig middag på. Där kommer vi handla oftare! Så gott!




Visst ser det underbart gott ut :)
I veckan som kommer så hoppas jag att vi kan boka en andra visning på våran nya lägenhet :) och så på fredag så ska Alex och jag på Konsert :)




Gammal kärlek rostar aldrig??


För några veckor sedan så glömde jag min ena skinhandske från Filippa k på bussen. Och jag har sökt efter dem överallt men inte fått tillbaka den :( Det är så surt! Jag älr så kär i dem! Jag fick dem av Alex i julklapp.

Men jag har inte gett upp! Jag har letat och letat och iförgår så hittade jag dem i en butik i Göteborg. Och de hade kvar just den handsken i den färgen och i min storlek, förstår ni lyckan :)

Så i dag var jag där och köpte dem :) Jag ville verkligen ha dem! Så nu har jag ett helt par igen och det känns så bra!



My precious :)

Spinning

Solen har strålat i Göteborg i dag :) Underbart!

Hela dagen har varit så bra! Mina torsdagar har börjat kännas som fredagar för fredagarna är så bra så de är nästan som lördagar trots att det är jobbar dag :)

I dag blev jag med spinningskor :) Så nu kan jag äntligan spinna loss på allvar. Jag var också nere på stan och köpte ett par tunna spinningstrumpor, så nu kan väl inget går fel?? :P De invigs redan i morron bitti. I cant wait!



Snyggingar!

RSS 2.0