morr morr

Hello!

Jag tror jag börjar bli nervös inför morrondagen, för jag känner mig inte riktigt som mig själv. Något ligger och naggar och stör mig. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad..

I kväll var jag och körde spinning men det var inget höjdarpass direkt. Instruktören kunde inte hålla truten, hon babblade i ett om att "känna sitt inre" "var ärlig mot dig själv" och sån annan rappakalja. Vi hade pulsband och det första hon sa innan klassen var "nu lämnar vi känslorna och använder oss av pulsbanden" Men det ända hon gjorde var att tjata om känslan och hon använde inte ens pulsbandet. Så det var ingen hitt..

Nej nu slutar jag skriva här innan jag blir lite för ärlig...

Roliga saker händer just nu.

Jag har precis mejlat i väg mitt cv till min jobbcoach. Han har ett jobb på g till mig som skulle passa mig riktigt bra. Det är lagom mycket timmar så det kompletterar mitt jobb på IF plus att det verkar väldigt kul. Sa förhoppningsvis så gillar de mig, så jag får komma på en intervju :) Håll tummisarna för det!

Alex var hemma ända till 13 i dag :) Det gillar jag! Så vi han både gå och handla och äta lunch ihop :) I kväll ska han få pasta med baconsås till middag, då blir han så glad <3



Söta vi i lördags på ge mot 50 års festen. Visst är Alex stilig!! <3

Sex år och nio månader, inte illa <3

Hello!

I dag fick jag stiga upp med tuppen klockan sju. För vid nio skulle jag vara på Handelsakademin och träffa min jobbcoach. Mötet tog ca en kvart och sen var jag på väg hem igen.

Vi åkte inte hem från Motala förens 21:15 i går kväll. Så det resulterade i att vi inte var i Göteborg förens lite efter 12. Jag hade planerat att sova hela bilresan hem, men den ena intressanta diskussionen efter den andra avlöste varandra så jag kunde omöjligt sova. Än är jag inte trött men jag antar att det kommer så småningom.

Helgen har varit jättebra och jätterolig! Vi har fart runt lite överallt och träffat alla vi skulle hinna med :) Igår blev det en lite lugnare dag och det var riktigt skönt! Mormor hade lagat kåldolmar och brunsås som vi fick med oss hem, så dem ska vi mummsa på väldigt snart :) Nu hoppas vi på att få lite besök hit. Kom kom!

Nu ska jag fixa det sista med vår packning, mejla i väg mitt CV, boka tvättid och handla, har jag glömt nåt?? I kväll ska jag köra spinning pulse. Sista kvällsträningspasset på ett tag...

För i morron börjar jag jobba :D :D

Söndag

Hello !

Jag sitter i Maries kök och väntar på maten, det ska bli en mangochutney gryta :) Gott gott!

Vi hade ski kul i går kväll, det blev ganska vilt men det gick bra :P Jag vaknade upp med silvertejp runt handleden i morse, men det får man kanske ta när man ger bort det i present :P Haha. Jag träffade Emelie i går för första gången på typ över ett år så det var riktigt trevligt :)

Efter maten ska vi åka en snabbis till Öb och handla lite. Sen ska vi till Alex mormor och morfar och hälsa på. Senare i eftermiddag ska vi hem till varv och fika med mormor och morfar och sen innan vi åker hem ska mamma laga mat åt oss :)



I går så jag ut så här.

Klänning från HM
Strumpbyxor från Åhléns
Armband från Thomas Sabo och pärlarmband
Örhängen från Forever 21

Hemma men ingen ro.

Hej på er!

Det är mycket nu när man är hemma och hälsar på!

Vi har varit hemma i Varv, besökt stan, varit hos Alex farmor och farfar, Kollat in Hanna och Andres hus och nu är vi hemma hos Marie. Men vi har en minst lika diger dag i morron!

Jag sitter för tillfället med värmespolar i håret. Jag tänkte köra på Hollywood lockar i kväll :) Alex är och äter hos hans farmor och farfar. Jag fick tyvärr prioritera bort det, så jag hann med håret. Det är ju faktiskt nästan viktigare :P


Nu är det tid att ta ut spolarna, så jag säger hej på en stund. Vi får se om jag hinner lägga in kvällens outfit annars så kommer den i morron.


Bye!

Sådär ja!

Vad duktig jag känner mig! Jag hann med allt jag skulle :) naglar är målade, mina jobbtider är inskrivna, jag har packat och fixat allt annat på listan. bra Elin!

Nu sitter jag och väntar på att mitt ägg ska koka klart. Det är bäst att stoppa lite mellanmål i magen, tre timmar i bil är lång tid. Men när vi kommer fram så vankas det mat hos mamma och pappa så vi kommer inte svälta :P

Här får ni min outfit för dagen :)



Pippitrjöa stickad av bästa mormor
Leggings från MQ
Klocka från Ur & Penn
Armband från Thomas Sabo, HM och MQ

Nu drar vi hemåt!

Har så mycket att fixa och så lite tid!

Hej på er!

I dag har jag haft fullt upp, där av den icke existerande bloggningen.

Jag klev mer eller mindre upp i morse, åt frulle, pillade med bilderna en stund och sen åkte jag till gymmet. På gymmet blev det intervaller, och det gick bra segt i dag. Gårdagens crosstraining kändes i kroppen. Men grymt skönt var det efteråt!

När jag kom hem åt Alex och jag. Efter det har jag duschat och fixat lite här hemma. Nu tänkte jag sätta mig och fylla i mina jobbtider i min kalender. Sen ska det målas naglar och packas färdigt och sist men inte minst ätas ett litet mellanmål. Sen är vi på g mot Motala :)

Det är bäst jag jobbar på.

Tittar in här igen innan vi åker.

Det är mytcket på g just nu

Hello!

Sen vi hördes senast så har jag hunnit med att spendera eftermiddagen med Jannica. Vi hängde hemma i soffan och pratade lite skit :) Det var läge sen vi träffades så det fanns lite att gå igenom :)

Vid 16.15 tog vi bussen ner mot stan. Jannica gick av på Redbergsplatsen och fortsatte hemåt och jag åkte vidare mot Sats. I dag blev det äntligen Crosstraining igen :) Och det gick bättre i dag. Det var mer fokus på överkroppen och magen. Men tro mig det var jobbigt!!

Alex och jag kom hem nästan samtidigt så vi har inte hunnit med mer än att äta och sätta igång två sökningar efter mina försvunna bilder.

Jag fick mitt schema på mejlen nu i kväll och det ser ganska bra ut. Det är väldigt korta pass, men det ser ändå ok ut. Tiderna ligger i ett stort exceldokument så det är lite svårt att se helheten. Men jag ska skriva ut dem och kolla det mot min kalender. Det ska nog bli bra det här. Jag och en annan tjej har exakt samma schema så jag hoppas det är en riktigt trevlig än :)

Nu ska Alex och ja se på måndagens avsnitt av Ullared och förhoppningsvis fixa färdigt min dator!

Mätt och belåten!

Hello!

Jag sitter och väntar på Jannica. Hon skulle ät lunch och sen hoppa på spårvagnen/bussen hit.
Jag har spenderat förmiddagen med att prova kläder och fundera ut vad jag ska han´med mig hem i helgen. Jag har packat det mesta som går. Skönt att bara ha finliret kvar i kväll.

Alex och jag gjorde ett riktigt klipp igår på Ica. De sålde riktigt billig färs så vi köpte typ 6 kilo (eller nåt åt det hållet) för inga slantar alls :) I like that!

Nu ska jag pyssla vidare.

Torsdag :)

Go förmiddag!

I dag känns det bättre med hela den här bildhärvan. Vi lyckades scrolla igenom alla bilder igår. Tyvärr hittade vi inte alla. men Alex ska prova ett annat program i kväll plus att han ska göra lika dant med minneskortet till kameran. Vilken stjärna han är! Han är så jävla grym på sånna här saker! :)

Jag har svirat om från mjukisdressen till vanliga kläder :P Jag tar varje tillfälle att klä upp mig nu för tiden och även fast min garderob är från våren/sommaren 2010 så försöker jag piffa och se "modern" ut. Jag längtar tills lönerna börjar rulla in så jag kan ändra på det här och köpa en massa nya kläder! :) Och komma in i rätt säsong! Det är mycket som ska göras då. Jag har en hel lista. Har man inte en lista så har man snart glömt det, tänk på det!

I kväll blir det äntligen crosstraining igen. Jag fick ju hoppa förra veckans träning då mina ben hade gett upp. Men i dag ska det äntligen bli av igen :) Gud vad jag kommer få lida, men det gillar jag :P

Jag kan inte lägga upp dagens outfit än tyvärr. Jag får inte använda min dator och min kamera så det får bli i kväll eller i morron.





Bjussar på två riktigt gamla bilder från 2006. Alex och jag hade precis kommit hem från Cypern. 19 år var jag. Det både syns och känns att det var ett tag sen..

Det börjar sakta ljusna

Gudars vilken dag det har varit! Jag har säkert spenderat minst fem timmar framför datorn scrollandes bland de 300 000 bilderna. Alex har fortsatt nu i kväll och det ser faktiskt riktigt lovade ut. Vi har kommit (hör och häpna) två tredjedelar det beror mycket på att det är många äldre bilder som inte kan visas så där är det bara att scrolla vidare. Med lite tur kan vi vara färdiga ganska snart. Det är fortfarande en del bilder jag saknar och typiskt nog så är det de senaste...

Nog om det tråkiga.

Jag tog mig en paus från alltihopa efter lunch och åkte och tränade. Det blev armar,bröst och rygg som fick sig en omgång. Det kändes riktigt bra i dag, jag kände mig stark :)
Efter träningen mötte jag upp Alex på Ica Olskroken. Vi handlade och sen åkte vi hemåt.
Nu Från fem fram till nu så har vi suttit i soffan och scrollat och kollat på tv.

I morron hoppas jag på en mer normal blogg och levnadsdag!

Jannica kommer förbi en sväng i morron, det ser jag fram emot :)

Nu ska jag lösa av Alex i scrollandet.

Ha en trevlig kväll!

OMG!

Hej!

Jag flikar in lite snabbt medans jag väntar på maten. Jag håller just nu på att gå igenom  typ 300 000 bilder (nej jag skojar inte!) för att hitta mina förlorade bilder. Mycket har Alex sparat på sin dator men det är många som är borta och dem tänker jag hitta! Jag har suttit hela förmiddagen och skrollat och typ kommit ingenstans så det är bäst jag fortsätter. Jag kommer därför inte vara så kontaktbar mer i dag. Men jag tittar in här senare i kväll.

Önska mig lycka till! Gud tro att jag behöver det!!

Nu jobbas det för fullt!

Alex håller just nu som best på att rädda mina bilder. Så min dator är för tillfället "obrukbar" i den meningen att den inte får störas när den arbetar.

Så jag säger god natt och återkommer i morron igen och då förhoppningsvis med goda nyheter!

Natt på er!

PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!!

PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!! PANIK!!!!
Jag har raderat en hel mapp med bilder av misstag och lyckats tömma papperskorgen!!!!!!!!!!!!!!! Fan vad onödigt!!
Alex är satt på uppdraget och han säger att nog ska gå att fixa. Så jag hoppas verkligen att han har rätt!!!!

Gud jag bryter i hop om det inte går!!

I just love the sun!

I dag har jag tagit tag i en sak som jag borde gjort för flera veckor sedan. Men lyckoruset av att få jobb gjorde att det kom lite i vägen. Men nu är det gjort och det känn så bra!!:)

Solen lyser på bra i dag igen. Nu tycker jag verkligen att våren kan göra sig påmind, snälla!

På torsdag ska jag träffa Jannica :) Hon kommer hit och umgås med mig, det gillar vi! Vi har en massa att prata om , var ju typ två veckor sen vi sågs senast. Så får jag visa henne hur vi bor med :)

See ya!


Go morron tisdag!

Morning!

Fy hundan vad trött jag var i morse! Jag har sovit som en sten i natt!! Det märks tydligt att man inte är van att gå upp tidigt om mornarna.

Alex och jag var uppe sent och jobbade på hanns cv och personliga brev. Sånt där tar sån tid men det blev jätte bra och han har skickat in det :) Nu håller vi tummarna!

Ja vad händer i dag då?? Jag tänkte vara lite duktig och bli av med några måsten på att göra listan. Får se om jag tar och provar att yoga lite. I kväll blir det spinning pulse :) Ni får titta in senare så får ni veta mer helt enkelt :P




Dagens jag framför datorn.

Måndagsmys!

Hej!

Alex och jag ha precis avverkat ett en och en halvtimmas långt Biggest Loser avsnitt. Det var programmet innan finalen och då kan man ju inte bara pausa utan man ska se allt :)

Nån jävel tror att han är riktigt bra på att sjunga för han vrålar så att alla ska höra??? Vad har vi för granna egentligen?? Herregud!

Jag köpte tio röda rosor till Alex på Alla hjärtans dag förra veckan och vet ni vad?? De lever fortfarande och är faktiskt förvånansvärt fina. Några har börjat sloka men resten är tipp topp. Jag har aldrig fått/köpt rosor som har stått så länge! Jag är imponerad!


Äntligen är den beställd!!!

Hello :)

Mycket bestyr har det varit i dag, men nu börjar det lugna ner sig :)

Jag var ju på möte med min jobbcoach i morse och det gick faktiskt över förväntan. Han är riktigt vettig och jag tror det blir bra det här. Man ska ju ha ett mål med det hela (alltså varför man går där) och mitt är att skaffa mig ett jobb till på upp till 50% och det låter ju vettigt. Jag kommer ju fortfarande ha en massa tid över som jag ändå måste fylla med något. Pengar blir det ju med :) Sen finns det en massa seminarier man kan gå på och kors i taket, men jag tyckte alla lät intressanta :)

Mötet tog bara en halvtimma så jag hade typ två och en halvtimma tills min spinning skulle börja. Och jag kände inte för att åka hem och vända och jag ville inte dra runt på stan så länge. Så jag gick till Sats och bokade av spinningpasset och bestämde mig för att köra intervaller istället, så det gjorde jag. Så nu har ja både hunnit äta och kolla på det senaste avsnittet av stylisterna, bra va :)

I dag gjorde jag också en sak jag skulle behövt gjort för ja, typ tre månader sen. Men jag har prioriterat bort det, då det har funnits viktigare saker att lägga pengar på. JAg har beställt en ny tratt till min fön! Jag vill poängtera att det är min andra tratt jag kostar på mig. den första gick sönder i resväskan på väg till Cran Canaria, den såg ut som ett dragspel. Den här har en efter en tappat sina piggar. Liksom en eller två är väl inte hela världen men när mer än hälften av piggarna är borta så känns det som det är dags för en ny, kosta vad det kosta vill (nästan iaf) 175 kr vill de ha för besväret och just nu är det värt vart enda öre. Det är omöjligt att göra i ordning håret med den jag har nu. Titta själv så fattar ni vad jag menar.



De två översta piggarna och nån av de i mitten är halvt trasiga och böjer sig närman använder dem, så ja det var dags för en ny!



Måndag och jag är uppe med tuppen!

Morron!

Jag har precis att i mig frukosten. Jag har lite att pyssla med innan jag måste ta bussen straxt efter åtta. Jag hoppas verkligen att jag kommer med, det brukar vara ganska knökat!

I dag ska jag till min jobbcoach vid nio och sen blir det spinning vid 12. Där emellan ska jag fördriva tiden på något vis..

Nu måste jag fixa det sista så jag hinner färdigt.

Ha en bra dag!

Vi hörs i eftermiddag.

Mumms mumms mumms!

Hello :)

Nu har vi mummsat i oss en riktigt god lergrytekyckling :) Den blev aningen torr men det var inget som störda. Såsen blev helt gudomlig, den smakade nästan lika gott som mammas! Jag har tyvärr ingen bild att visa då vi var så hungriga att det helt enkelt inte fanns tid att ta en bild, men det var gott o så gott!! Lyckos Alex som har två matlådor..

Nu sitter jag och ser på morden och jag tror inte jag har sett det här avsnittet.. Konstigt.
Tänkte att jag skulle börja förbereda inför morrondagen. Packa lite träningskläder osv. Vid nio ska jag träffa min jobbcoach och sen efter det väntar spinning vid lunch. Så det blir ingen sovmorron för mig inte. Det tar typ 45 minuter att ta sig dit. Stackars mig!

I morron går jag in på min sista vecka som arbetslös :)

Natt på er!

Loving it!

Hej hej!

Gud vad jag har njutit i dag!! Jag älskar solen, vädret, ja det mesta just i dag :)
Alex och jag har städat och nyss kom vi hem från gymmet. Bra av oss! Jag är helt slut i benen. Fyra övningar körde fullkomligt skiten ur dem. Det var en plåga att ta sig hem, men väl i min kära soffa, så var det så värt det :)

Nu har jag den här godingen stående i ugnen. Visst ser den ur go ut :) Det blir en riktig söndagmidda det :D


Sunny sunday!

Hello :)

Vi har vaknat upp till ännu en dag av strålande solsken :) Det bara väller in och det gör mig så glad!

Just nu kör vi hårt på städning, vi är inne i slutfasen. Och i dag städade vi inte i onödan, det kan jag stryka under. Det var dammigt värre! Men nu är det så rent och fint så :)

Jag har en ganska lugn söndag. Det ska lagas lite mat och så ska vi träna men det är allt, så skönt så :)

Alex och jag hade det lite kaotiskt igår när vi skulle göra våra plankstekar. Jag vet inte riktigt varför det blev som det blev, men helt plötsligt så började allt gå fel och allt blev väldigt stressigt. Men vi improviserade oss ur det och slutresultatet blev precis som vi ville :) Om än inte lika vackert då kanske..
Efter melodifestivalen såg vi filmen Dinner for schmucks. Med "Mike" i vänner och Steve Carell. Den var väldigt lustig och väldigt seg i början. Men det var hyfsad och blev ganska rolig mot slutet. Vet dock inte om den är värd att se. Under filmen provsmakade vi popcornen som Alex köpte i Usa. De var väldigt annorlunda. Det stank ost om dem och de smakade ganska gott. Svenska popcorn är dock mycket godare!



Här har vi Alex planka. Om ni tycker moset är mörkt så kan ni tycka det. Alex ville ha det så och han hälsar att det hela smakade mycket gott :)



Mitt blomkålsmos blev lite löst men det löste jag med att lägga det i mina ugnsfasta formar från JC Penny. Beasåsen fick också en egen liten skål. Men allt avnjöts på plankan och det var riktigt mummsigt!! Från och med nu blir det alltid blomkålsmos för min del!

On the go

Good evening :)

Efter en lite halv låg dag så börjar jag komma tillbaka igen :) Alex och jag har satt igång med förberedelserna inför kvällens middag. Och det ska ju såklart bli plankstek. Det var så längesen vi åt det! Alex kör på vanligt potatismos och jag ska äta blomkålsmos. Jag har inte provat det med plankstek innan, men det kan ju inte vara annat än gott!

Nu är det dags för en liten drink. Kocken måste ju få sitt hon med :)

Pics

Här får ni lite bilder från gårdagen :)



Medans vi väntade på vårt bord började i baren med en drink för mig och en öl till Alex



Alex sitter och njuter



Vinet var riktigt gott :)



Till förrätt åt Alex och jag mozzarella sticks och vitlöksbröd, mycket gott!! :)



Min huvudrätt var lammrostbiff med rostade grönsaker i ugnen och en getostsås. Det var så gott!!



Alex åt en viltsauté med potatispure. Han tyckte också det var jätte gott :)



Mycket mätta och belåtna lämnade vi Rumpanbar



Alex ville inte ha nån efterrätt så jag fick äta alena. Jag åt en brownie i botten på denna hade jag matlagningsyoghurt blandat med hallon och florsocker. Mycket gott :)

Lördag

Morning :)

Hade ni det trevligt igår?? Alex och jag hade en super mysig kväll :) vi tog bussen till Rumpanbar och åt jätte god mat och drack goa drinkar :) Sen åkte vi hem och myset vidare. Mer sånna kvällar tack! :) Jag lägger upp lite bilder från gårdagen i ett senare inlägg.

Vi tog oss en liten sovmorron i dag, det var vi värda! Men jag har sovit oroligt i natt, jag har vridit och vänt på mig. Och av nån anledning har jag sovit med munnen öppen så jag har vaknat med jämna mellanrum och varit helt torr i munnen, mycket konstigt. Så svårt ska det väl inte vara att stänga munnen??

I dag har vi inget mer än handling på vår agenda. Alex ska eventuellt hänga med Putte i kväll. Och gör han inte det så ska det lagas plankstek här hemma, men han väljer nog rätt :P

Solen lyser och det är ca 10 minusgrader, så nej jag kommer inte ge mig ut i onödan i dag. Jag har ledigt från gymmet så det ska nog gå fint :)

This evning :)

Så nu är jag dressad och redo :)
Jag plockade fram en favorit som jag av nån anledning inte använt på länge. Men i kväll är det dags :) Jag känner mig faktiskt riktigt fin :) Ni ska se Alex han är så stilig så!!! <3



Klänning från Åhlens
Strumpbyxor från Åhlens
Skärp från MQ
Halsband från Lindex
Örhängen från Forever 21
Armband från Thomas Sabo, MQ, HM och pärlarmband
Ringar från Pandora och Spinning
Klocka från Ur & Penn

Ha en trevlig kväll! Det ska vi ha :)

Sunny friady :)

Solen fullkomligt väller in och jag bara njuter av det underbara vädret! Det är kallt i luften men o så soligt :)

Träningen gick bra i dag. Det blev 10 intervaller på en minut vardera i tufft tempo, med två min rask gång emellan. Jag körde bara det, jag vill inte puscha mina ben för hårt. De ska ju återhämta sig är det ju tänkt.

Nu är grannarna i gång med pianospel igen. Jag vill tysta dem men det varken kan eller tänker jag inte göra. Det skulle ju totalt förstöra den fina dagen och det fina humöret jag är på :P

Nu ska jag gå till garderoben och leta upp nåt riktigt snyggt och sexigt att ha på mig till kvällen :)

Fredag Fredag

Morning :)

Jag har precis avverkat frukost och två avsnitt av the Kardashians :)
Nu tänkte jag svira om till träningskläder och åka ner till gymmet och köra intervaller. Dags att prova lite igen efter två dagars vila av mina ben.

I natt har jag bara drömt läskiga drömmar. Jag har sovit stenhårt och vaknat upp och knappt vågar gå på toa?? Inga mer sådana drömmar tack!



I dag har vi sju minus utanför dörren.. Det är dags för vår och sommar att göra entré nu!!

Vi hörs efter gymmet!

Recharching!

Hello :)

Jag inser nu här på kvällskvisten att jag tog rätt beslut när jag ställde in crosstrainingen. Det hade blivit alldeles helfel om jag hade gått på den. Istället körde Alex och jag bröst, armar, rygg och axlar. Det var tufft men mina slitna ben fick vila. Men i morron ska jag till gymmet och mjuka upp dem.

I eftermiddags fick jag ett samtal från min blivande jobbcoach. Han ville träffa mig i morron, men det krockade med min träning. Sen ville han träffa mig på måndag runt lunch, men det krokade också med träningen. Så tillslut hittade vi en lucka på måndag morron vid nio, perfekt :) Klart man ska vara lite krävande, han jobbar ju för mig.

Apropå i morron så nämnde jag tidigare att Alex och jag ska hitta å nåt skojigt i morronkväll. Och det ska vi :) Vi ska ut och äta trerätters på en mysig restaurang :) Vi ska fira oss, fira mitt jobb och mest bara njuta av att varandra <3 I cant wait!!! Det kommer bli så mysigt <3

Nu sak vi se ett biggest.

Trevlig kväll på er!

This is what iám doing

Good afternoon!

I dag är det seriernas dag hemma hos mig. Jag har set fyra avsnitt av the Kardashians, ett av Stylisterna och ett Biggest loser. Lite lunch och ett telefonsamtal på det och här är vi nu.

Gud vad jag har saknat The Kardashians, de var min underhållning när jag opererade min första vad förra våren. Jag kollade på fyra säsongen på två veckor :) Så bra serie!! Spana in den!!

Jag bestämde mig för att ställa in Crisstraining passet i kväll. Istället blir det ett pass med Alex, typ bänkpress, lite överkropp och sen uppmjukning av benen. För i morron ska det köras intervaller, så det så!!

Alex och jag har planerat in en liten special something i morron :) Men det berättar jag mer om i kväll <3

Nu ska jag se vad Oprah pysslar med :)

Att gå eller inte gå?? Det är frågan!

Morning!

Trött som satan är jag i dag men det går väl över!!! hoppas jag. Det var segt upp ur sängen, men jag har inga måste i dag s jag får slöa :)

Men jag har några i-landsproblem att ta i tu med. Jag funderar på om jag ska gå på mitt crosstrainingpass i kväll eller inte. Jag vill ju såklart gå, men mina ben känns väldigt slitna och sega och minsta lilla ansträngning känns och tar emot lite. Jag vet ju sen förra veckan att passet kommer bli supertufft och att man kör igenom precis hela kroppen. Och jag vill inte åka dit och sen efter några övningar bar halvfjösa mig igenom det. Samtidigt så är det ett pass som man måste boka sig på minste en vecka i förväg, så det är ju trist att boka av sig.. Vad göra?? Lyssna på kroppen eller på hjärnan.
Kör jag inte passet så åker jag ändå dit och går på löpbandet eller kör nåt annat som mjukar upp dem och inte frestar på allt för mycket.

Nu ska jag ringa Csn och lösa lite mer probs.

Today it´s like this

Här får ni en dagens.

Tröja från Gap, Usa
Leggings från Gina Tricot
Halsband från Usa
Armband från Thomas Sabo
Klocka från Ur & Penn




Go natt på er!

Shopping del 11

Här kommer mer shopping från staterna :)






På JC Pennys Sephora avdelning köpte jag ett silvrigt nagellack från Sephora by O.P.I. Jag provade de en gång under vår vistelse i Usa, det var lite svårmålat men jag ska prova det igen! Färgen var riktigt häftig :)
Självklart var jag tvungen att ha ett bra fodral till min nya kamera så jag slog till på detta från Lowepro. Det är precis så stort som kameran och det har ett hårt skal så det skyddar kameran bra. Snyggt är det med :)




På Gap hittade jag följande favvosar. Det svarta är såklart en sjal :P Den är supermysig och riktigt stor.
Den blåa tröjan är en trekvarts ärmad, det är ett av mina favvoplagg att mysa runt i här hemma.
Den beiga tröjan är mer brun i verkligheten och verkligen an av mina favvoriter!! Den är stor, mjuk och supersnygg :) Om ni har missat den så kommer den upp senare i dagens outfit.

På villovägar

Hello!

I´m home :)
Eftermiddagen har gått mycket bra och varit lite lärorik. För jag gick nämligen vilse när jag skulle till Handelsakademin, det händer inte ofta. Jag har aldrig varit så långt åt det hållet förut, så jag hade ingen aning om vart jag skulle och åt det hållet jag ville gå fanns det bara en motorväg. men som tur var så hade jag deras nummer i mobilen så jag ringde upp och blev guidad rätt :)
Väl där så skulle vi lära oss skriva cv och personligt brev. Och jag kände väl att jag redan hade bra koll på det. Och det fick jag också bekräftat. Jag gjorde några små justeringar och sen kände jag mig färdig och åkte mot stan.
Jag tog en annan spårvagn hem, och vips när jag trodde vi skulle svänga vänster så svängde han höger och jag då fick se en ny del av Göteborg :)
Väl på Sats blev det en halvtimma överkropp och även fast det blev ett kortis pass så kände jag att de gav resultat :)

Nu ska jag slappa en stund och fundera på vad det ska bli för middag här i kväll.. Förslag??

Onsdag.

Hej på er!

Jag har väl inte fått den bästa starten på dagen, men man får arbeta sig vidare och mot ett bättre humör. Yes, nog om det.

Jag är nästan färdig med tvätten och jag är nästan färdig med mig själv. Jag har till och med hunnit packa träningsväskan och koka blomkålen. I bland är man bara för effektiv :) Man hinner så mycket mer än vad man tror, jag måste börja ge lite mer cred till mig själv!

Nu ska jag stöka vidare här hemma innan jag åker mot Handelsakademin för lite jobbcoaching och sedan träning på Sats.

Vi hörs!

Trötter!

I dag var träningen riktigt tuff!!!

Jag har en en vis träningsverk i armar, lår och rumpa så i dag fick jag slita. Jag körde 55 minuter spinning. det skulle varit puls men plusbanden och apparaten fungerade inte. Så det blev ett vanligt fast lite tuffare cyckelpass. Och jag fick kämpa hela vägen in i mål med att hålla mina sega ben gång och i rätt tempo. Och jag är både riktigt nöjd att jag klarade det och det var super skönt när passet väl var över :)

I dag har jag laddat ner en yogadvd, men den kan få hård konkurrens av det nya skidspelat Alex fixat till mig. Jag har testat skidspelet lite och som jag trodde så suger jag stenhårt på det. Men har jag bara tålamod (vilket jag inte tror att jag har) så ska jag väl bli bättre på det. Yoga ska jag prova i morron om jag hinner, annars får det bli på torsdag.

I morron har jag en ganska full agenda. Jag börjar morronen med tvättid mellan 8 och 10. sen vid 13 ska jag vara på Handelsakademin för mitt första möte. Det ska tydligen ta nästan en timma med buss och spårvagn, enkel resa så jag måste ju åka väldigt mycket i tid. Sen efter mötet ska jag till Sats och träna min överkropp. Sen har jag ingen aning om vad klockan är, men det är nog dags att åka hem och laga mat till Alex :)

Apropå Alex så fick han ett samtal från Husqvarna i dag. Han pratade med dem på en mässa på Chalmers i förra veckan och i dag ringde de och ville att han skulle skicka in sitt CV till dem. De ville att han skulle söka sommarjobb som nåt ingenjörigt hos dem. Inte i Husqvarna, Jönköping då utan i Jonsered utanför/i Göteborg. Nice ha :)

Nu ska jag se Bygglov :)


Shopping del 10

Jag kom på att jag har ännu mer shopping från Usa som jag glömt att visa er :) Här kommer det :)



På Orlando premium Outlets så köote jag ett par nya träningsskor från Nike. De används väldigt flitigt och jag älskar dem!! Så snygga och bekväma :)
På Adidas köpte jag sex par träningsstrumpor. Snygga och bra strumpor :)
På Nike köpte jag också ett par kompresionsbyxor/tights. Dem har jag ännu inte invigt men de kommer bli super bra :)



Nu kommer det lite Victoria´s Secret shopping.
Som ni ser så införskaffade jag 10 stycken spetstrosor. Supersnygga och jätte sköna
Jag köpte tre läppglans, var av ett gick till syrran. Ger en fin färg och smakar gott :)
Sen blev det också en body lotion. Jag har provat dem och du luktar jätte gott, men för nu får den mest vara prydnad.



På en frisörsalong utanför Walmart köpte jag detta under, över och nagelförstärkar lack från O.P.I. Det är det bästa jag någonsin använt och det kostade mig 70-80 kr. Som hittat!


Shopping

I dag är det varmt här i soffan. Och ännu varmare blev det med varm mat i magen. Men det gör inget, jag gillar ju solen :) Nu vill jag ha vår!!

Jag tänkte visa er det jag köpte ner på stan igår.



Första stoppet blev på Kicks. Jag var i desperat behov efter en ny mascara och foundation och jag valde mina favvoriter.



På Lindex fick jag med mig dessa små sötisar. De kostade mig endast 22 kr! Klipp klipp :)



På Apoteket inhandlade jag en deo till Alex och mig. Lätt en av den bäst deodoranter jag använt!



Mitt finaste köp blev den här. Denna skitsnygga klänning från HM :) Den ska jag ha på mig när vi ska på dubbel 25 års fest om två helger. I love it !! 349 riksdaler gick den på. Klipp Klipp klipp :)

Tisdag

Morning!

Hur är läget?? Med mig är det bra. Jag är hyfsat pigg och ja, mår bra :)

Nog om det. Vad pysslar ni med i dag? Jag ska inte pyssla med så mycket faktiskt. Det är en väldigt tunn agenda för dagen. Jag ska ringa ett samtal och sen ska jag leta fram en yoga dvd. Jag tänkte jag skulle ge mig på det. Det sägs ju att det ska bota stelhet och göra alla så smärta och smidiga. Jag är ju stel som en pinne så det är väl dags att göra något åt det. Jag ska prova iaf, det kanske är kul :)
Dagens träning kommer bestå av ett pass spinning pulse. Jag har ju som vanligt nu för tiden grym träningsverk överallt, så det blir en utmaning i kväll, men det gillar jag :) Sen tar vi kväller.

Cupcakes und Brownies

Nu tänkte jag att ni skulle få se mina fina cupcakes som jag bakade :)



De mörka är chokladmuffins med center i och de ljusa är vanliga muffins med blåbär och hallon i.



Så här fina blev de med frosting på :)



Visst ser de förskräckligt goda ut!!



Design by Elin :P


Jag har fått bekräftat för mig av Marie att de båda bakverken togs emot mycket bra och alla tykte de var jätte goda!! Och att jag var så duktig som hade bakat :P hehe.

Det hemliga "hemliga" bakeriet bestod av brownies med ett chokladöverdrag. Dessa såg ut så här :)



Mycket mummsig smet :)



Ni ser ju att det kommer bli gott!



Del 1 är färdig



Glasyren är på



Klart det ska vara rosa strössel på en Elinkaka :)



Så god, så god om än väldigt mäktig!!

Det går i ett ni..

Gud jag vet inte vad jag håller på med som tar sån tid men jag har inte suttit still en minut i dag. Inte förens nu.

Dagen har som sagt varit väldigt stressig, men jag har fått otroligt mycket gjort. Jag fick med mig många fina grejer hem från stan :) Dem ska jag visa er senare. Sen gick jag till Sats och körde etrt spinningpass och så åkte jag hem och åt jag och duschade. Den senaste timman har jag fixat med lite alla hjärtans dagsmys :) Alex ska få en av sina favvorätter och efterrätter när han kommer hem i dag :) Men jag vill att han ska få se det först så jag återkommer :P

Jag glömde berätta en väldigt komisk sak som hände en kort stund efter Höckertklanen kom i lördags. Alla står i köket och pratar och så får jag syn på en kille som står och tittar ut genom ett öppet fönster i huset mitt emot (det är ganska långt bort). Han står högst upp och med öppet fönster och solar sig. Och det är ju inget konstigt med det förutom att han är spritt språngande naken!! Jo naken!! Han står alltså och posar i fönstret med armen över huvudet, naken! Vi undrade om det vi såg verkligen var rätt. Så Alex satte på teleobjektivet och tog ett kort och zoomade in. Och där var det, hela paketet :P Haha vad tänkte den killen med egentligen??? Väldigt roligt var det iaf :)

Hej :)

Hey everybody!

Jag klev nyss innanför dörren, men har lyckats få i mig lite lunch och röjt bort de värsta oredorna här hemma. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig alla hjärtansdags fin. Jag har en massa mys planerat till min älskling kommer hem, så det är bäst jag sätter fart :)

I´ll be back in a sek or two :P


Happy valentines day everybody!!

Morning :)

Jag var tröttare än tröttast när jag skulle upp nu i morse. Men det kunde inte hjälpas, man blir ju inte piggare av att ligga kvar!

Men i dag är det ju alla hjärtans dag :) Vad härligt! Så jag passar på att hälsa till alla min nära och kära och önskar er en underbar dag <3

Jag har en ganska hektisk förmiddag framför mig. Jag ska ta mig ner till stan nu vid 10. Jag har en massa ärenden att uträtta. Ni vet sånna här roliga som mascaran och foundation är slut och deo mm. Sen vid 12 är jag inbokad på spinning. Och efter det så bär det hemåt igen. I eftermiddag kommer bilderna på mina bakverk upp. jag lovar!

Nyss ringde jag arbetsförmedlingen och meddelade dem att jag har fått jobb :) Men jag tror jag ska vara inskriven en stund till, det kan väl inte skada..

Vi hörs i eftermiddag!

The Weekend

Jahop, då var helgen slut och det känns som den har haft alla ingredienser den kan ha. Det har varit både upp och ner.

Den började riktigt bra med en underbar fredag då jag fick jobb :) Och Alex och jag hade en riktigt massa fredagsmys för att fira att jag hade fått jobb :)

Sen igår kom Höckertklanen hit och hälsade på. Vi startade med en lunch här och sen lite fika :) Sen åkte vi till Alex kusin och mötte upp andra halvan. Därefter gick vi till Joghannebar och åt middag. Jag tog en hamburgare (de är tydligen kända för dessa) Och den var riktigt god, det stället kan jag rekommendera! Sen gick vi tillbaka till Alex Kusin och kollade på melodifestivalen.

I dag började Alex och jag dagen med att åka till Ikea, vi lånade Maries bil. Och vi fick äntligen med oss två stycken byråer hem :) Sen åkte vi allihopa till Haga och fikade. Och en stund efter det åkte de hem. Det har varit en ganska intensiv men överlag bra och rolig helg.

Alex och jag fick inte plats i bilen hem. Så v bestämde oss för att åka till Sats på Kungsgatan och träna. Jag har hört att det ska vara stort och fint där. Men gud vad besviken jag blev! Det var slitet och man gick som i en labyrint. Nej det var inget kul, så vo körde bara ett kortispass. När vi kom hem så satte vi igång med att skruva ihop byråerna och madans jag fyllde upp dem med träningskläder och diverse så lagade Alex till lite mat. Jag och en stund efter allt detta är vi nu.

Här får ni en före och än halvfärdig efterbild på de nya byråerna. Vi har ju fortfarande an massa lådor som ska bort och lite annat piff kvar. Men ni ser ju tanken :)



Före



Efter

En klar förbättring måste jag säga!


Invation göteborg :P

God morron på er :)

Jag vaknade i morse och funderade på om gårdagen var en dröm, men det var det ju inte :) Fan vad gött det känns :)

I detta nu så är halva Höckertklanen på väg till Göteborg, den andra halvan är redan här. De förväntas vara här runt lunch. Alex och jag har lite att fixa innan de kommer och vi jobbar som bäst för tillfället :) Men vi är uppe och påklädda så vi ligger ganska bra i fas :)

I dag fullkomligt strålar solen här i Göteborg, men det är kallt! Sju minus just nu..

På dagens agenda står en lättare lunch när klanen har kommit fram, det ska bli soppa med risoni och grekiskt bröd till. Sen ska vi checka in Alex mormor och morfar på hotellet. Sen blir det en sväng på stan och i kväll ska vi ut och äta. Ungefär så ser det ut :)

Jag har en massa bilder att visa för er. Bland annat på cupcaksen och några från igår kväll. Men jag tror inte jag hinner lägga upp dem i dag. Jag ska försöka hinna med ett inlägg innan de kommer.



Här får ni en bild från gårdagskvällen :)

JOBB JOBB JOBB :)

Woooooooooohooooooooooooooo :)

Mina vänner

hör på detta

JAG HAR FÅTT JOBB!!! :D :D :D

Förstår ni hur glad jag är!!! :)



Det här fotot speglar precis hur jag känner mig just nu,
glad, avslappnad, varm och bara så jävla nöjd :D

Glad fredagskväll till mig :)


Jag är en bra bit på väg, tackar för det!

Hej!

Vart tar tiden vägen klockan är ju redan halv tre??

Jag har jobbat på hårt nu under förmiddagen så jag är iaf hyfsat i fas. Träningen är avklarad och den gick riktigt bra i dag. Det blev intervaller och ett blandat styrkepass.
På vägen hem stannade jag på Ica och handlade. Som jag misstänkte så missade jag bussen, den åkte i väg precis när jag klev utanför dörren. men det kom snart en ny, som tur var. Väl hemma så åt jag först lunch.
Sen tog jag tag i två tråkiga saker. Jag gick ut med soppåsen och sen "laddade" jag vår tagg så vi kan öppna bommen i helgen.
Efter det så började jag göra de två olika frostingarna/ingsen?? till mina cupcakes. Det blev en vanlig frosting med rosa karamellfärg till hallon och blåbärsmuffinsen och en chokladfrosting med kakao i till choklad och ploppmuffinsen. Jag både spritsade och lekte med en smörkniv och det blev faktiskt riktigt fina. Bättre än vad jag trodde. Det var en liten utmaning eftersom jag använder mig av fyrkantiga muffinsformar så sjunker de ihop (av nån anledning) och bildar ett hål i mitten. Men jag löste det bra. Sen toppade jag med olika varianter av rosa och lika strössel :) Nu hoppas jag bara att de behåller sitt snygga yttre tills Marie tar hem dem på söndag. Det är väl nästan frågan omett..



Här får ni en sneak peek på härligheterna :)

Nu är det "bara" städning och en dusch kvar på schemat för min del. Sen blir det fredag på riktigt!

I kväll blir det fredagsmys i massor. Om jag längtar!! <3

My friday

God morron!

Jag har sovit som en stock i natt! Jag märkte inte ens när Alex gick upp ur sängen, jag hörde inte ens alarmet?? Jag vaknade istället av att jag fick en puss på pannan när han skulle gå :) När min klocka väl ringde så tog jag fem minuter extra sovmorron.

Men nu är jag uppe och redo för att åka mot gymmet om en liten stund. Jag vet inte riktigt vad jag ska köra i dag, men jag tror det blir löpning till att börja med och sen blir det ett litet blandat styrkepass. I dag har jag i princip stigit upp ur sängen och tagit på mig träningskläderna och borstat tänderna. Jag har inte fixat ett skit med face och hår. Orka fixa sig när man ska svettaner sig och sen hem och duscha. I dag kör vi natural :) Jag hoppas det är lite folk och tränar nu på förmiddagen :)
Jag skulle ha fått mitt nya "prova på" busskort i går, men det kom aldrig. Och mitt förra gick ut just igår. Så i dag måste jag peja för bussen... Det känns surt, när jag faktiskt skickade in lappen för över en vecka sedan..

Usch det känns som jag har tusen lite halvtråkiga grejer att göra i dag. Det finns såklart roliga saker med. Först ut blir ju gymmet och sen på vägen hem måste jag stanna på Ica Olskroken och handla. Sen ska jag städa och dekorera mina cupcakes. Jag måste klämma in en dusch någonstans däremellan med... Jag har ingen aning om när Alex kommer hem i eftermiddag, så jag får köra solo fram tills dess..

Trött som få!

Nu ska jag göra ett test här. Jag ska blogga och tita på tv samtidigt. Humm det kan bli svårt det här..

I kväll har jag provat på crosstraining för första gången. Det var svintufft och pissjobbigt och definitivt en träningsform jag behöver träna mer av. Det var längesen jag var så trött och svetten rann så mycket. Jag har redan bokat två nya pass. Nu ska det pumpas.

För er som har koll på min kalender så vet ni att det var i dag jag senast skulle höra från IF. Och jag har inte hört nåt så jag mejlade och de är inte klara med rekryteringsprocessen. Så måndag ska vara deadline. Håll era tummar! 

Alex och jag har laddat ner den tionde säsongen av Biggest Loser, så vi sitter och tittar på första avsnittet nu. Vilken bra serie det är! Man kan ju inte bli annat än peppad. I like it!



The love of my life and mee <3

Nu tar jag kväller. I morron väntar en dag med tusen små events (känns det som) Jag ska städa, handla, träna och sen dekorera cupcaksen. Kvällen ska inledas och avslutas med en riktig myskväll :) Jag längtar! <3

Då var det bakat!

Sisodäringa :)

Då var muffinsen bakade ett dussin blåbär/hallon och ett dussin choklad/center. Visst låter det gott :) Jag smakade smeten och det var de!
I morron ska de dressas till cupcakes. Så jag har fram tills dess på mig att lista ut/hitta det bästa mönstret. eftersom jag använder fyrkantiga formar så sjunker de ihop lite i mitten. Så då kan man ju inte bara ösa på med frosting, då blir det alldeles för mycket i mitten. Men tacka vet jag youtube, de har svaren på alla frågor :)

Jag väntar med att visa er bilder på muffinsen tills de har blivit helt färdigdressade cupcakes. Håll till godo!

Nu är det snart dags för lunch. Jag är hungrig! I dag blir det såklart blomkålsmos, kokt broccoli, kokta morötter och keso, mumms mumms

Torsdag

Morning!

Hur är läget?? Här är det bara bra :)

Här i Göteborg har det har kommit en sjuhelvetes massa snö nu under natten, mycket onödigt tycker jag! Så nu ligger det minst några cm snö på marken.. Det ska ju vara minusgrader över helgen så det kommer ju inte smälta bort heller, tyvärr..

I dag så är Alex (hör och häpna) i princip ledig från skolan!! Kors i taket! Eventuellt så ska han till skolan efter lunch. Det känns lustigt det här :P Men kul att ha honom hemma!

På mitt schema i dag, står det muffinsbak. Jag tänkte att jag skulle sätta i gång med det ganska snart. Det ska ja bli ganska många så det kan ju vara skönt att ha dem gjorda.
I dag finns det också ett nytt avsnitt av stylisterna att titta på, och det ska jag ju såklart se.
Sen i kväll ska jag till Sats och prova en träningsform jag inte provat tidigare, inte på gym iaf. Jag ska träna crosstraining. Jag tror det är lite som stationsfysen i fotbollen. Man kör en viss övning under en viss tid och sen roterar man runt. Det ska bli riktigt skoj!


Vi hörs!

Today

Nu är vi hemma!

Och det känns så skönt! Det var iofs inget jobbigt att åka och hämta grejerna men det tog lite tid.

Lunchen med Jannica i dag var jätte trevlig (som vanligt) Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hon var tvungen och dra sig tillbaka till hennes plugg så tyvärr så hann vi inte umgås så länge. Efter så gick jag till Lagerhaus och köpte mufinsformar, jätte söta :) Sen gick jag till Sats och tränade. I dag blev det överkropp. Och jag höjde faktiskt vikterna på många övningar, så jag är nöjd :)

Sen han jag precis hem och äta så var det dags att åka till Bäckebol och hämta grejerna. Han kom i väg så tidigt så vi kunde hämta dem straxt efter 18. Sen tog vi bussen hem. nu är allt uppackat och har fått ett hem, och det känns så bra så :)

Nu ska jag se på Sveriges mästerkock och planera torsdagen och fredagen, det är mycket som ska göras nu.

i´m off

Så där, nu ska jag bara packa ner träningskläderna i väskan, sen är jag redo för att åka ner till stan. Jag är riktigt hungrig!

Vi hörs senare i eftermiddag

I dag kör vi hårt!

Hello :)

I dag är det effektiva elin som är här! Jag gick upp redan halv åtta i morse, duktiga jag :P Vid åtta hade jag tvättid, så den är nu tvättad och klar och hänger på tork. Nu hller jag på och snyggar till mig lite :)

I dag ska jag luncha med Jannica på stan. Jag längtar! Det är nog veckans höjdpunkt att komma ut och umgås och snacka lite skit :) Jag ska också inhandla muffinsformar, deo och lite andra förnödenheter.
Sen väntar träning på Sats. I dag är det armar,rygg, bröst och axlar som ska få sig en omgång!

Sen i kväll så ska Alex och jag åka ut till Coop i Bäckebol och hämta alla våra återstående grejer som har varit hemma i Motala. Pappas kompis kör lastbil mellan Motala och Göteborg, så han är framme nån gång mellan åtta och nio ikväll. Jag ser verkligen fram emot att få hit alla saker! Det är både julklappar, kläder och en massa saker vi köpte i Usa :)

I´ve been busy

Jajemen :) Förmiddagen spenderade jag framför alpina VM med att måla mina naglar, det tog ett bra tag. När jag var klar så insåg ju hur hemskt ful färgen var. Så då var det bara att ta bort det. Så kan det gå.

Efter lunch gick jag ner till Willys och handlade allt jag behövde till mina två bak. Strössel och fina muffinsformar ska jag köpa på Ica respektive nere på stan. Jag hade täkt vänta tills på torsdag med att baka den hemliga "kakan". Men jag blev sugen nu och svängde i hop den. Och my god den ser fin ut (och smeten var super god :P) Nu står den och svalnar. Den ska ha ett moment till på sig innan den är färdig. Det kommer bli grate. Jag kan ju tyvärr inte bjussa er på några bilder. Ni får hålla till tåls till helgen. Då ska jag visa er allt :)  Marie om du läser detta, du kommer bli mycket nöjd med denna kreation :) Jag lovar!

Sitter och små peppar lite för spinningen. Den här gången ska jag inte åka dit en timma förtidigt utan jag ska vara i tid :) Den är vid halv sex, det är så långt dit...

Tisdag!

Morning!

I dag var det tänkt att vi skulle kliva upp halv åtta men det blev en snooze och lite vila till, så tillslut kom vi upp vid tio i åtta. Alex ville upp tidigt för att hinna plugga lite. Nu sitter han iaf i sitt rum och pluggar, och det är ju bra :)

Gårdagskvällen var nog den tråkigaste på länge! Jag var så sjukt uttråkad och den gick i slowmotion. När klockan var åtta kände jag för att gå och lägga mig, så att det kunde bli en ny dag lite fortare. Det gjorde jag ju såklart inte.

Nu är den nya dagen här och i dag har jag lite fix framför mig. Jag tänkte att jag skulle handla till mina bak jag ska göra i veckan. Det är ganska mycket som ska handlas. Jag tror jag tar Willys, det är närma och bra plus att jag slipper släpa så långt. Istället för tårtor så ville Marie ha cupcakes, så det ska bakas 24 sådana med två olika smaker och så frosting såklart. Sen ska jag baka en sak till, men det är en överraskning så det kan jag inte nämna här :)
Jag skulle fixat mina naglar igår, men det blev inte av så det tänkte jag göra i dag istället.

Ja vi börjar med det.

My day

Hello :)

Och klockan är redan tre, vad skönt!

Jag har varit hyffsat effektiv i dag. Jag tycker det har gått i ett. Jag var på möte ned arbetsförmedlingen i morse. Så nu ska jag börja på nåt program, jag ska träffa nån minst en gång i veckan, plus att jag ska få en jobbcoach. Och allt detta börjar nästa måndag. Det låter nästan som jag är nån slags fånge??
Mötet tog inte så långtid så jag hann åka hem. Jag passade på att koka blomkål, byta till träningskläder och boka tvättid.
Sen satt jag mig på bussen tillbaka till stan och var i alldeles lagom tid till spinningpasset. I dag var det extra jobbigt på grund av den träningsvärk som jag har fått av gårdagens benpass. Men det blir bara bättre ju mer man mjukar upp det, så om några dagar så ska den väl vara borta, alldeles lagom tills det är dags att köra ben igen :P

Nu har jag duschat, ätit och parkerat mig i soffan. Jag tänkte se på stylisterna och leta jobb.

I dag kom Alex hem redan vid 14!! Kors i taket. Alexgrupp hade bestämt att de skulle jobba hemifrån istället för att sitta i skolan. Det är så skönt att ha honom hemma :)

I stället för att bli av med snön, så har vädergudarna beställt ny. Just nu snöar/regnar det på riktigt bra. Inget trevligt väder alls!



Bjuder på en fulis

i´m off

Så nu sticker jag till arbetsförmedlingen, har ett tråkigt möte att "sitta" av. Sen blir det spinning vid lunch. Jag är hemma framåt eftermiddagen i gen.

Bye!

Just nu..

... står det här i vår ugn och gottar till sig. Om nån halvtimma är det klart :) Det luktar ljuvligt här :D


Trötter

Hello!

Jag har landat i soffan en stund. Jag är trött i både kroppen och knoppen. Vi har varit på Sats och tränat. I dag körde vi hårt med vår stackars ben. Så nu är de bra möra! På väg hem från träningen stannade vi på Ica, Olskroken och handlade. Men nu är vi äntligen hemma :)

I kväll blir det nötstek till middag :) Vi har just nu en fransyska i marinad i kylen. Den ska lagas med lök, morötter och den goda marinaden, till det blir det potatis och så ska vi göra sås. Det kommer bli riktigt gott :)

Jag ska väl masa mig in i duschen nån gång men jag orkar inte just nu. Det får bli ett senare problem.

Sönadg

Morning :)

Härligt med söndag?? Nej jag kan inte riktigt instämma med det i dag. Det är väldigt grott och trist ute och jag har feelingen i kroppen av att jag ska jobba i morron?? Hur det nu kan kännas så, men jag har lite "söndags måsten ångest".

Vi har städning, träning och eventuellt handling på agendan i dag. Och två av dem är ju inte det roligaste jag vet. Men måste göras. Vi hade ju en sån underbar lördag i går, så jag vill bara ha en sån dag igen :)

Här har ni lite bilder från gårdagskvällen :)




Förberedelser i full gång. Falskfläskfilé med klyftisar, lök, morötter och sallad på g!




Alex gjorde jättegoa limetto lemonade drinkar :)



Mys!



Hur gott ser inte detta ut!! Kolla in färgerna :) Det var ljuvligt, helt underbart :)



Till efterätt blev det hembakta brownies :) Så gott!

Underbara lördag!

Nu är det mys med min man som gäller :)

Vi hörs i morron igen!

Ha en trevlig kväll min vänner

Det skulle bli den bäste dagen.... <3

Klockan tickar på väldigt fort i dag.

Vi har fixat och sorterat lite på kontoret, tömt några kartonger och verkligen sorterat bort det som ska hem och det som ska vara kvar. Det bidrog till att jag fick organisera om lite på andra ställen, men jag menar det är ju bara kul :)

Nu ser jag verkligen fram emot kvällen! Alex och jag ska ha en riktig myskväll, bara han och jag <3 Vi har ju varit så vana med att ha det varenda helg och vi har nästan tagit det lite för givet. Nu var det några veckor sen vi hade nån. Så både Alex och jag har gått hela veckan och längtat efter våran myskväll :)
Men vad vi ska mysa på får ni se senare :)

Nu gör Alex en inställning av högtalarna och då får man inte vara i vardagsrummet. Han mäter avstånd och vrider och vänder på högtalarna. Nu hörs ett högt pulserande ljud från vardagsrummet, fråga mig inte vad han gör, men det ska få högtalarna att låta ännu bättre iaf :)

En lördag i kärlekens tecken!

Hej på er :)

Vad styr ni med denna lördag?

Alex och jag bestämde tidigare i veckan att lördagen skulle bli vår dag och att det ända vi skulle göra var att mysa och ro om varandra. Så det gör vi nu :) Vi hänger i soffan och lyssnar på musik, det är nice :)

I går kväll var jag hos Jannica vi hade girls night :) Vi möttes upp nere på stan vid Åhlens, vi behövde köpa strumpbyxor :P Sen tog vi spårvagnen hem till henne, på vägen så stannade vi på systemet och köpte lite gottis. Vi kände inte för att laga mat så vi hängde med grabbarna till en pizzeria och köpte hem mat. Sen stannade vi på en riktig gottisffär och, ja handlade lite gottis :) Och där hade vi de perfekta ingredienserna för en bra kväll :) Vi pratade, drack och kollade på serier, en bra kväll :)  Tanken var att vi skulle gått ut och tagit en drink. Men vi hade ju redan alla tillbehör hemma plus att vi blev lite sega, så vi stannade kvar. Det blev en riktigt lyckad kväll :)

Min outfit igår.

Gud nu behöver vi lite värme och sol, lite sommar. Man är ju galet blek!



Tröja från HM
Linne från Acne
Kjol från Calvin Klein
Halsband från Calvin Klein
Örhängen från Forever 21
Armband från Thomas Sabo och HM
Klocka från Ur & Penn
Strumpbyxor från Åhlens




Fina Jannica :)

I´m good :)

Hello!

Det är imponerande hur bra det går med lite planering. Jag trodde jag skulle få det superstressigt nu i eftermiddag, men jag känner mig lugn och har faktiskt lite tid över :) Yaayyy

Jag är i princip klar inför kvällen, jag har lite finjusteringar kvar att göra. Jag ska träffa Jannica nere på stan och ca en och en halv timma. Mina strumpbyxor har börjat ge med sig så jag behöver inhandla ett par nya. Sen måste jag förbi systemet. Sen kör vi på hela natten lång :)

I dag under träningen kunde jag verkligen höra min kropp när den skrek efter vila. Så i morron blir det vila. Då ska den få återhämta sig och slappna av en stund. Det är den värd :)

Nu ska jag fixa det sista.

Bye!

Fredag :)

God morron!

I dag är det fredag, denna underbara dag som bara kommer en gång i veckan. Det är nog den bäst adagen på hela veckan!

Jag har en riktigt rolig fredag framför mig. Den börjar på gymmet vid 11, först ut är spinning och sen blir det core. Sen bär det hem igen för mat och dusch och uppfräschning :P I kväll ska Jannica och jag ha en girls night out :) Den ser jag verkligen fram emot! Lite vin och gott sällskap , i cant wait!

Men först har jag lite småärenden att ta hand om, så det är bäst jag sätter fart.

Svett, svett och svett

Hej på er!

Dagens andra träningspass är nu också avklarat. Men det var tusen gånger tyngre än det i morse. Vi var fullt i spinningsalen i dag och det var varmt i salen redan från början. SÅ när uppvärmningen var slut så var jag dyngsur! Och svetten fortsatte rinna genom hela passet. Jag drunknade aldrig i min svett men det var nära. Det var grymmt jobbigt i dag. Men i morron är vi påt igen :)

Jag höll ju på att missa bussen till träningen i dag. Jag satt djupt försjunken i jobbgrejer så i sista sekunden kollade jag på klockan och då blev det fart på benen. I dag ringde faktiskt en kontorschef på Handelsbanken till mig och ville prata lite :) Nice :)

Vet ni vad?? I dag är det hela sex år sedan jag tog körkort. Det ni :)

sol :)

Så där jag. Maten är i magen och några av mina "to doos" är avbockade och klara. Så kan det gå när man sätter lite fart. Ja
g får ta och prova det oftare :)

Solen har kommit till Göteborg i dag :) Det gillar vi. Vi har haft grått och trist väder i flera dagar nu. Man blir ju så glad av solen. 4 plus är det med, så snön smälter fort nu. Men det gör mig inte så mycket bara det blir vår och varmare grader snart!


Shifting plans

Go morron!

I dag efter lunch skulle jag haft en play date med Jannica, men den blev tyvärrr inställd. Det lämnar ju ett stort hål i min agenda och ja den bvlev med andra ord tom :P

Men jag har bestämt mig för att fylla den med annat på följande vis. Nu på förmiddagen ska jag ner till Sats och träna ben, dem ska grillas. Sen ska jag tillverka en falsfläskfilé, göra en ny omgång med blomkålsmos, leta recept till Marie och eventuellt fila mina fötter. Dagen avslutas runt femsnåret med ett träningspass till, nämligen spinning.



Det blev en ganska konstig bild på morronens träningskläder :)

T-shirt från Nike
Sporttop från Soc
Byxor från Adidas
Strumpor från Adidas
Skor från Nike



Ja där har ni det.

Shopping del 9





Här kommer lite shopping från Forever 21. Jag hittade dessa lite tjockare leggings. De har två snygga sneda dragkedjor och förstärkning i mocka imitation på insidan av låren. Så snygga :)
Jag fick också med mig två par örhängen. De behöver inte nån längre presentation, de är bara skitsnygga :)



På Nike hittade jag dessa två linnen, de går djupt ner i ryggen och de är modellen längre. De är jättesköna och så mjuka. Superbra att träna i med andra ord! Man känner sig så snygg i dem :)

Gone with the wind

Lika fort som han kom hem. Lika fort gav han sig av igen. Alex klev just utanför dörren, han är på g ner till stan för att ta en öl med några kompisar. Så då var man ensamen igen. Men det går ingen nöd på mig. Jag har lite att pyssla med i kväll :)

Men Alex han med att ät iaf. I kväll lagade jag en baconsås med skinka och till det blev det spagetti. Och jag måste säga den blev grymmt god :)

Jag skerv ju tidigare att jag har fått ett uppdrag av Alex mamma Marie. Och det uppdraget är att baka nån form av tårta/kaka som ska räcka till ca 25 personer. Så nu ska jag leta fram ett bra recept på något och sen får hon välja och jag bakar. De kommer hit och hälsar på nästa helg, så då ska hon ta med sig det hem. Kul va :)
Så nu ska jag leta recept :)

Regn överallt!!!

I´m home :)

Eftermiddagen har varit riktigt bra och till belåtenhet. Ja förutom regnet som inte vill sluta ösa ner :(

Informationsmötet på arbetsförmedlingen visade sig var mer som ett "du ska gå med i programmet, skriv på här" möte. SÅ nu är jag med i nåt program där man får pengar ifrån varje månad. Såklart måste man ju göra allt arbetsförmedlingen vill, man blir deras bitch så att säga.. Jag kan ju va med en stund iaf, de kan ju förvåna mig.

Efter mötet så gick jag till Sats och tränade. Jag fullkomligt mördade mina armar i dag, och det kändes riktigt gött :) På vägen hem sprang jag förbi pressbyrån och köpte ett frimärke, så nu har jag äntligen postat mina brev. Vad jobbigt det kan vara att ha en sån liten grej hängande över sig.

Nu har jag tagit upp bacon och skinka. Alex ska få en baconsås med skinka i och till det blir det spagetti. Nu ska ju surfa internet efter ett riktigt gott recept.

I´m off again

Hello!

Nu är jag dressad och redo för att bege mig mot arbetsförmedlingen och sen mot Sats. Jag längtar till träningen, det är höjdpunkten på dagen!



I dag ser jag ut så här

Kavaj ??
T-shirt från JC
Leggings från Gina Tricot
Halsband från en "indianaffär" i USA
Klocka från Walmart, USA
Armband från HM och Thomas Sabo
Ringar från Kum Kum och Pandora

Jag fick ett intressant samtal nu på förmiddagen från Marie, Alex mamma. Hon hade en liten uppgift till mig :) Men den berättar jag mer om i kväll.

Bye

Mitt i veckan

God morron!

Jag var ovanligt seg upp i morse, men det beror nog på löpintervallerna jag körde igår. Jag känner mig lite seg i kroppen i dag. Men jag har sovit väldigt skönt i natt iaf :)

Nu har jag plockat undan tvätten, och fixat till mig lite. På dagens agenda står det möte på arbetsförmedlingen vid halv två och sen träning. I dag blir det överkropp. Sen vill jag hinna hem så jag kan ha maten klar tills min älskling kommer hem. Han kommer hem straxt innan sex. Så det borde jag hinna.

Jag smsade med syrran igår och eventuellt så kommer hon hit och hälsar på om nån vecka :) Nice!

Usch jag drömde att jag inte fick jobbet i natt, vad jobbigt det kändes. Men det var ju bara en dröm..

Men skit!

Fuck!! Vi har inte bäddat!!!!!!!! Gaaahhhh

Snurriga mig.

Jag vet inte vart jag hade huvudet i dag, men på nåt vis så lyckades jag åka till gymmet en timma för tidigt?? Det hade väl inte gjort nåt om jag bara skulle gymmat. Men nu skulle jag ju köra spinning. Jag tyckte det var lustigt att jag inte fick nåt pulsband. Men jag tänkte de kanske glömde. Så jag gick ner och skulle hämnat ett. När jag gick förbi en klocka så tyckte jag att det var nåt som inte stämde. Och då kom jag ju på det. Jag var en timma tidig, typiskt! Jag orkade inte vänta en timma på spinningpasset. Så jag körde en timma intervaller på löpbandet istället. Mäter man svett så kan slog jag nog spinningen.

Alex åkte aldrig till Micke, så vi fick faktiskt en kväll ihop :) Me like!
Jaghar fixat till mina naglar. Tyvärr var jag tvungen att kapa ner dem :( En hade fläktsupp riktigt illa, och så går ju inte att ha det. Så då fick alla lida och bli lite kortare. Men nu är de fina, jämnlånga och lackade. Jag gillar prydliga och iordninggjorda naglar, det känns så lyxigt. Jag är inte bra på det, men jag lär mig.
Alex har gått loss med stavmixern ute i köket, det vankas bulk. Så jag ska väl joina honom i soffan igen :)

I morron ska jag på ett informationsmöte på arbetsförmedlingen och sen ska jag träna. Undra vad jag ska köra för något?? Spinning kanske :)

I´m off

Så där då fär det räcka med denna tråkiga eftermiddag. Nu åker jag och spinner en stund, och det ska bli såå skönt!

See you!

After dinner

Vi regnar bort här i Götet. Det öser ner och det är plusgrader, så snön smälter som aldrig förr. Det är riktigt skitväder med andra ord.

En god nyhet är att jag är klar med tvätten, den hänger nu och torkar. Men jag har ett samtal att ringa, men personen i fråga är aldrig inne, så jag får lov att vänta en stund till. Jag vill bara ha det gjort.


Vad ska man göra när det är så här trist väder? Man får ju inte lust med något.. Det får bli att hänga vid datorn, samma gamla vanliga med andra ord :)

Shopping del 8





Här har ni ett av alla de köp jag gjorde som jag är lite extra nöjd med. Det är såklart den här kjolen från Calvin Klein. Den är så himla snygg! Man ser inte mönstret så jätte tydligt, men det finns där och ger kjolen det lila extra :P. Och den är helt min stil :) Den kommer jag använda väldigt mycket!



Men här kommer nog det bästa av allt! Iaf två av de snyggaste köpen. Det är mina älsklingar från Michael Kors. Den bruna väskan fick jag av min kära pojkvän <3 Det var han som hittade den och tyckte att jag skulle ha en sån :) I love it. Den är så snygg, och det går i riktigt mycket i den :) Den blir perfekt till , ja när som helst :)



Sen har vi den andra snyggingen från Michael Kors. Min älskade plånbok <3 Den är så mjuk och härlig. Insidan är snyggt designad så det ska vara lätt att hitta och organisera.
Min kära mamma fick en plånbok i den bruna färgen (samma som min väska) av Alex och mig i födelsedagspresent. Jag kan meddela att hon blev mycket glad :)

Tisdag

Hej på er!

Jag har precis vinkat av Alex, det blir skola hela dagen för honom. Och vet ni vad? I dag ska han träffa en psykolog, nu har det väl gått för långt?? :P Hehe

Jag gör mig redo för tvättstugan. Som tur är så är det inte så mycket i dag, det är bara sängkläderna som är jobbiga. Så det ska gå fort hoppas jag.

Annars så blir det en lugn dag. I kväll väntar 55 minuter mördar spinning. Det är klassen när man kör med pulsband och ska tävla mot sig själv. Och jag hatar ju att förlora, jag ska ju bara vinna! 

Efter skolan så skulle Alex skulle träna och hälsa på en kompis och jag har min spinning i kväll. Så vi lär väl ses vid midnatt eller nåt. Men i morron är en ny dag :P

RSS 2.0