saft saft mera saft!

Hej på er :)

I går tog jag en ledig dag från bloggen då vädret var så fint och det fanns så mycket att pyssla med utomhus :)
Alex och jag var i stan en snabbis på förmiddagen, vi letade efter ilägg till mina Tory Burch ballerinor men kom hem tomhänta tyvärr :/
På eftermiddagen åkte vi hem till Anton en sväng och hjälpte honom med att få in lite musik i sin telefon.
Vädret blev hela tiden bättre och bättre så när vi kom hem till Varv så kunde jag lägga mig raklång på gräsmattan och lapa sol :) Alex höll till i skuggan då han såg ut lite som en söt rosa gris efter onsdagens solning :P Vi invigde också vårt nya strandtennisset. Och det fungerade mycket fint förutom att vi hade två hundar som var väldigt sugna på att sticka iväg med bollen så fort vi tappade den :P Crazy doggs!
På kvällen kom Hanna, Andreas, mormor och morfar ut och grillade. Vi grillade helstekt ytterfilé men tzatsiki, potatisklyftor och mammas egenplockade/lagade svampsås och så rabarberpaj till efterrätt. Det blev mycket smaskigt :)

Nu på förmiddagen har vi kokat saft :) I dag blev det svartvinbärssaft. Vi lagade på 1,5 kg vinbär men det blev inte så mycket som vi hade tänkt oss :/ Men den behöver inte spädas lika hårt som rabarbern så den kommer räcka längre :) Här kommer lite bilder från dagens kok :)



Saften är på g ner i byttan, men vilken tid det tog!



Alex biceps ger bären en omgång :)



Här har ni det färdiga resultatet :)



Veckans tillverkning av rabarber och svartvinbärssaft. Nu står vi oss hela hösten :)

This has been a wonderful day!

I dag kom semesterfeelingen med stormsteg! Solen kom och lugnet i kroppen infann sig :)

Vi startade dagen med att göra rabarbersaft, Vi fick ett infall igår kväll, så i dag skred vi till verket och den blev jättegod och fick en jättefin rosa färg :) När vi redan var i farten så plockade vi av 1,5 kg svartavinbär så på fredag ska Alex och jag koka svartvinbärssaft :) Hehe kul va :)

När vi kände oss färdiga med safteriet, så åkte vi in till stan och la oss i solen och svettades. Alex brände sig ganska bra med jag klarade mig fint. Det var alldeles underbart gött!  Det har jag verkligen saknat den här sommaren.

Sen tog jag mig en runda nere vid kanalen. Det blev 200 meters intervaller och det var pissjobbigt. Jag kan inte minnas när jag flåsade så hårt senast!

När Marie kom hem sen så åkte vi till Maxi och handlade. Vi fick med oss en liter jordgubbar hem :) Så Alex och Marie åt jordgubbar och grädde och jag åt jordgubbar och glass :) Mumms mumms!



Pustar ut efter intervallpasset. Om ni kunde se hur svetten rann! Ni skulle inte tro era ögon :P

Så det har varit en riktigt grym dag :) Och i morron så kommer det en till :)

A wonderfull day it will be!

Goder morron :)

I dag fick jag som jag ville och solen lyser men nästan all sin kraft :) (lite bättre kan den dock). Morronen får dock ett litet minus dels för att jag fick vakna upp själv :( Och dels för att slambilen är här och suger upp allt bajs ur tanken, så nu kommer det lukta mindre gott här en stund framöver :(
Men morronen förtjänar ändå plus för att jag vaknade utvilad (försov mig 45 minuter :/) Och att få vakna hemma i Varv är ju aldrig fel!

Jag slog en pling till Alex nyss, han sov fortfarande, sorry my love! Det blev sent igår, så han lät inte så pigg. Han skulle sova en stund till, sen ska vi åka och äta lunch hos hans Farmor och Farfar vid 13. Min plan för eftermiddagen är att åka hem till Varv och sola, så nu får solen behaga att hålla sig framme!




Vi bor ju bara för bra :)

Det blev ju bra det här tillslut

Vilken härlig eftermiddag det blev till slut Även om solen envisades med att gå i moln så kom den fram då och då :) Mamma och jag har suttit ute och pratat och slappat. Jag slappade i solstolen medans mamma rensade kantareller. Senare sen tog vi en tur med doggsen. Ja power walkade och mamma cyklade. Det var riktigt gött förutom alla flugor och blinningar som var intresserade av att bita oss alla fyra!

Nu i kväll har vi varit och handlat på Östen, sen svängde vi förbi Mormor och Morfar. Mamma hämtade sina glasögon som hon glömde där och smarta jag glömde kvar mina..Smart Elin!
På vägen hem stannade vi på mc d och åt varsin glass. Jag provade Ballerina kladdkaka, den var god men ingen smaksensation. Min vanliga favvo daim med kolasås slår mycket högre!



I brist på bilder från kvällen (glömde kameran hemma) Så får ni titta på denna :)
Lyktan står i vår hall och den kommer från Gekås. Fina va :)

My new hair

I går färgade jag mitt hår några nyanser mörkare. Jag har fått så himla ljust hår på senare år. Och jag gillar det med, men jag gillar lite mörkare bättre. Lugg och längderna är nästan på gränsen till blonda. Men även hårbotten har blivit mera ljusbrun.
Så igår kände jag för en förändring så jag åkte till Maxi och inhandlade min vanliga hårfärg som jag aldrig misslyckats med. Och inte heller denna gången :)
Det blev jättebra! Det ser naturligt ut och i och med mitt hår har naturliga slingor i sig så se det super fint ut.

Så här blev det.



Visst blev det bra!



Här blev bilden lite ljusare. Men lika snyggt :)

Seolen vill nog titta fram ändå!

Morning :)

Ny vecka! Löning! Semester! :) Det går bra nu :P Pricken över i:et sklle varit en strålande sol på himlen, men jag är bra nöjd ändå!

Jag har haft en sån grym helg. I fredags kom Alex pappa och hanns tjej Mia + Alex Farmor och Farfar på besök. De dök upp vid två tiden och då kom de lastade med tre stycken pajer :) Och de var supergoda!
Sen bytte vi om och fixade lite, innan vi tog bussen mot Avenyn. Där stannande vi en stund och tog en öl/vin :) Sen tog vi vagnen mot Liseberg. Alex Farmor och Farfar älskar att spela på allt. Så det blev mycket sådant :) Och efter typ 20 minuter så hade Alex Farmor vunnit högvinsten på ett av hjulen. Högvinsten innebar 4 kg center! 2 kg vanlig och 2 kg med nougat, helt galet mycket!  Jag har aldrig träffat en sån turtant :P
Sen åkte vi några karuseller bl.a Bergbanan, Balder och Virvelvinden (Alex farors favorit).
Vi strosade runt där inne och hade det gött. Vi åt på en av restaurangerna där.
Sen avslutade Alex Farmor med att vinna ännu mer Center och på samma nummer dessutom :P Men den här gången var det "bara" 5 rullar. Så den totala godis vinsten blev 59 rullar center! Och sen vann Mia 2 kg marabou till sina barn!! Helt galet!
Vi hade sån sjukt tur med vädret. Det var runt 23 grader och lite halvmolnigt. Men det var uppehåll hela kvällen. Och man kunde gå utan tröja hela kvällen :)



Så här mycket är 4 kg choklad!



Alex Farmor och Farfar i sitt esse :)




Pappa och son :)

På dagens planer står inte så mycket det ska bli träning med doggsen och sen ska jag nog köpa "halkskydd" till mina nya ballerinor :)


Man mår bra nu :)

Vilken helg det har varit! Helt grym!! :D
Den började i fredags med besök av Jadeborns och vidare besök på Liseberg.
Igår var Alex och jag på minisemester i Mariestad, med allt vad det innebar :P
I dag har vi myst på hemmaplan med alla päron och Adam och Karin.
Kvällen har nu avslutats med en väldigt lyckad hårfärgning :) Nu är jag brunhårig igen :)

Nu säger jag go kväll och på återseende i morron :)



Alex hälsar!

Bye bye!

Nu lämnar Alex och jag götet och drar norrut på minisemester till Mariestad :)
Jag har förmodligen ingen tillgång till nåt interne,t så vi hörs förmodligen i morron när vi landar hemma i Motala.

ha en skön lördag!

Så var det här med väntan då.

Nu är vi dressade, borden är dukade och salladen är gjord. Nu väntar vi bara på sällskapet och maten :) (Jag är hungrig) hehe. De borde komma ganska snart, bara de inte kör fel och irrar in Göteborg. Det kan ju lätt bli lite marigt då, eller hur mamma och pappa :P haha

Jag fördriver väl tiden som är kvar med att fila naglarna då..

Semester dag numero uno :)

Och den börjar med ösregn, men vad bryr mig jag om det, jag har ju semester :) Och nu har det börjat avta så det ska nog bli en bra dag det här med :) Nu ser vi livet från den ljusa sidan! :)

Vi har packat och plockat undan lite nu på förmiddagen. Alex pappa, tjej, farmor och farfar kommer hit vid två tiden. Planen var först att besöka Liseberg (de vill gärna det) Men nu är ju inte vädret på topp + att Gothia cup är den här veckan så det kommer krylla av ungar så det är nog inte läge att åka dit. Frågan är bara vad vi ska hitta på istället??

Vet ni att blackberry kommer till Sverige i augusti :) Som jag har väntat! Min nästa telefon blir antingen en iphone eller blackberry. Blackberry är förmodligen lite roligare då vrannan svensk inte har en sådan, än iaf..'



Summer lovin <3

Jag sitter fortfarande i myskläder så jag ska väl ta och ocvh dressa mig och ta ett fastare grepp över vår packning.

Snart är det semester!

Nu tar jag bussen mot sista arbetspasset innan jag går på två veckors välförtjänt semester :)
Wohhoo :)

Semester mina vänner, semester! Min första semester på riktigt :)

Dagen till ära bär jag denna outfit.



tröja/blus från Gina Tricot
Shorts fårn Svea
Halsband från SNÖ
Örhängen från HM
Sandaler från Vagabond

Nu ni, nu ni :)

Nu ska ni få se på vad jag har fått hem :) Jag är så glad!
Jag har spanat på dessa med beundran bra länge, bland annat när vi var i Usa. Men jag har aldrig riktigt funderat på att inhandla ett par, då de är väldigt dyra!

Men så i söndags så såg jag en tjej med dessa och blev lite sugen igen, så surfade runt lite och kom tillslut in på tradera, Alex köpte ju bla sin kamera där så det finns mycket bra grejer.

Och vet ni vad?? Det fanns ett par och i min storlek till på köpet :)
Utgångsbudet var lågt, så det lutade åt att bli ett riktigt klipp :)

Auktionen avslutades samma kväll och jag var den som segrade :D Och till ett riktigt kanonpris :)

Nu undrar ni väl vad ja pratar om? :)
Jag pratar såklart om mina nyinköpta Tory Burch Ballerinor :D
Förstår ni den totala lyckan!

Om ni inte har hört Tory Burch innan så ska ni veta att det är ett riktigt fint märke som gör riktigt snygga skor!

Så här ser de ut :)



Bara kartongen och påsen till skorna gör att man vill ha dem :)



Så snygg!



Här har ni dem :) Hur läckra är dem inte!



Svarta enkla stilrena ballerinor med guldemblem. I skinn såklart!
De kommer användas flitigt :)



Så blanka så jag och kamerasladden kom med på bilden :P



Kan ni förstå att jag är glad!


Vad tycker ni? Tell me :)

Stora fixardagen!

Hej :)

Alex och jag sitter här och äter lunch. Vi är mitt uppe i tvättning och packning. Men man måste ju äta med, så nu tog vi oss en liten paus. Men det är snart dagas att gå ner och ladda om och sedan packa lite till.

I dag blev det sista passet på Sats på lite drygt två veckor :( Nu när semestern börjar så blir det hemmaträning, löpning och promenader med doggsen som gäller. Men det ska gå bra det med. Jag ser fram emot att få ut och springa i Motala :)

I nästa tvättpaus ska jag avslöja min lilla hemlis :) Wiiee

:) :) :) :) :)

OMG jag befinner mig lite smått i ett glädjerus just nu :D
Titta in i morron så ska ni få veta varför :)
O my good jag är så glad! Wiiee :)




Sommar :)


Det börjar närma sig!

Det är ett mindre kaos här hemma. Vi har börjat packa! Det är kläder och saker överallt. Och vi försöker packa smart och ta med oss så lite som möjligt (tänker väl mer på mig då än Alex :P). Och jag måste säga att det går ganska bra. Jag har redan lagt ur flera plagg *stolt*!
Jag vill ju resa med min nya väska och det ska nog gå att ordna. Jag får ta med mig en liten vid sidan av för necessärer och träningskläder men det ska nog funka :)

Nu ska Alex och jag ta bussen, han ska fixa några ärenden och jag ska till jobbet. Här får ni dagens:



Linne från Zara
Kjol från HM
Halsband från SNÖ

Tada :)

Hej!

Två dagar kvar till semester :) Fattar ni två dagar! I kväll och i morron sen är jag ledig i två och en halv vecka :) Wieeee! Jag ska gå på min första riktiga semester ever! Betald semester :) I liket it!

I dag ska det städas och packas. Mer hinns nog inte med. Seni eftermiddag väntar förhoppningsvis en överraskning på mig :D

Nu ska ni få se det färdiga resultatet av vår makeover på fotoramarna. Äntligen är de klara :) Det blev supersnyggt! Vi har mängder med färg kvar så vem vet vi kanske drar igång ett nytt projekt snart igen, för det här var jättekul :)



Här har ni en förebild på de. Omålade och med de gamla bilderna i.
Bilderna ska föreställa självporträtt på mig och Alex :P Vi köpte ramarna för några år sedan och de satt över soffan i vår förra lägenhet: Men vi kunde aldrig bestämma vad vi skulle ha i dem. Så då fick det bli självporträtt på oss :P



Ramarna efter första strykningen.



Och slutligen det färdiga resultatet med de nya bilderna :)
Bilderna har såklart Alex tagit :) Han är grym på att fotografera!
Den översta är tagen ute i Varv och den understa är tagen i Skatås här i gbg.



Så snyggt så :)

So?

Jag hoppas ni tycker lamporna blev lika fina som vi tycker att de blev :)

Nu sticker jag i väg till jobbet!

The new lamps

Då var etapp ett av vårt måla om projektet klart!
Lampfötterna blev hur snygga som helst, som nya :)
Fina va :)



Alex har slipat klart och är redo att måla.



Första penseldragen.



Första strykningen är snart klar.



Gorgeous, Gorgeous, Gorgeous!



Och här har ni resultatet :)



Så läckert!



Det blev en klar förbättring och lite nytt till vårt vardagsrum :)


Yes, nu är det bara ramarna kvar :)

Gu så fint det blir :)

Hej :)

I dag gick vi in i dag två av vårt "måla om lampfötterna projekt". Lampfötterna är färdigmålade så de står nu och torkar och ska sättas upp senare i eftermiddag. Istället har vi gett oss på två ekfärgade ramar. Lager ett är målat, men det behövs nog två lager till men det hinner Alex göra innan kvällen. Så i morron kan vi sätta upp dem :) Så fint det kommer bli här :)
Bilder kommer så lugna er lite :P
Vi köpte en halvliter färg, för det var det minsta de hade. Så vi har massor med färg över, men det håller ju sig bra så vi får spara det och se om vi hittar nåt mer vi kan måla om :) Det är ju kul med lite småprojekt!

Det är också hög tid att börja packa inför semestern. Packlistan är i princip klar. Men när jag tittar i kalendern så är det inte så mycket ledig tid kvar fram tills vi åker. På fredag kommer Alex pappa, tjej, farmor och farfar hit, så då ska vi umgås med dem och sen åker vi hemåt på lördag. Men vi ska ta ett stopp på vägen hem, vart har vi inte bestämt oss för ännu. Så vi är inte i Motala förens på söndag.

Jag väntar ivrigt på ett mejl nu, men det kommer inte :/ Jag är otålig. Jag har nåt riktigt kul på g :D



The Rimowa!

Och så kom den :)

När jag kom hem från jobbet i torsdags så stod den där innanför dörren och tittade på mig och det var kärlek vid första ögonkastet!
Jag har redan avverkat flera promenader runt om i lägenheten med den. Och den är bara grym helt enkelt :)
Jag är så sjukt nöjd!

Här kommer en stilstudie på skönheten :)









Detaljer, detaljer, detaljer :)







Fyra hjul äger!






Jag älskar den ljusa inredningen, då ser man lätt vad man har och så är det snyggt med :)



Massor av småfack, tummen upp för det!






Så här låser man fast kläderna, supersmart eller hur :)
Inga halvtaskiga kors knäppen!

Elin och Alex tar sig an ett projekt :)

Måndag igen och allt är tillbaka som vanligt. Träning, mat och jobb, det är skönt :) Det är kul och välbehövligt att bryta vardagen men vardagen är allt bra att ha :)

Såg ni Vm-finalen igår! Den var helt sjukt bra. Mer spännande än så kan det knappast bli. Och när förlängningen började så kändes det som japan faktiskt skulle ta hem det, även fast Usa tog ledningen. Sjuk bra helt enkelt!

Nu ska Alex och jag påbörja ett litet projekt som vi kallar "Måla om lampfötterna i vardagsrummet". De är i dagsläget träfärgade med mörkgrå fot men nu ska de bli vita. Alex ska leda arbetet och ska nu ta och börja putsa av dem med lite sandpapper så färgen fäster bra. Sen ska de målas :) Spännande :)
Går allt bra så ger vi nog oss på två ramar också.


Elin rullar fram!

Hello!

Nu har Marie lämnat Göteborg, det var några timmar sedan. Vi har spenderat eftermiddagen i soffan med att göra mest ingenting. Jag har sorterat upp mina recept och satt in dem i  mina nyinköpta plastfickor, påbörjat en packlista inför semestern och tittat på tv.

Vi avslutade Maries minisemester här i Götet med en Brunch på Ritz. OMG vilken brunch det var! Det fanns massa med goda rätter att välja på varmt, kallt, bröd, sallad, ostar och ett efträttsbord :) Jag överdriver inte att vi var fulla till bristningsgränsen när vi gick därifrån. 189 kr kostade kalaset och det var värt varenda krona, det stället ska vi besöka fler gånger!
Jag glömde minneskortet i datorn så jag fick med mig en kamera som inte funkade att ta bilder med, smart! Ni får försöka använda er fantasi lite :P

Det har regnat hela dagn här och vi har haft fönstren öppna, för det är ändå väldigt varmt. efter några timmar insåg vi att det hade regnat in två stora pölar av vatten på vardagsrums och sovrumsgolvet. Mast vatten var det i sovrummet. Men i vardagsrummet hade det regnat rakt in på våra kablar och sladdar som fixar power till internet och våra datorer, inte bra! Men allt verkar ha klarat sig :)

I kväll ska vi spana in Vm-finalen i damfotbollen, ska ni? Klart ni ska, det är ju Vm!

Saturday

I dag drog vi till Ullared :) Och här lite bilder från dagen!



Kvällens middag



Nya lampskärmar :)



Nya lycktan :)



Nya tröjan :)



Kvällen avslutas just nu med detta :)

Ett axplock från dagen

Här kommer ett gäng bilder från dagen



Frukost på Le Pain Francais :) Mums mums!



Fika/lunch på Espresso House. En stadig shoppinglunch :P



I provhytten på United Colors of Benetton. Maries små fossingar är de i bakgrunden :)



Kvällens Tacomiddag :)

Tre dagars ledighet :)

Hej :)

nu har vi fått besök här :) Marie s here! Vi har precis gått upp och ska ta och fixa i ordning oss lite. Sen ska vi åka ner på stan och äta frukost :) Sen kör vi en heldag på stan  :) Alex jobbar i sin sista dag innan semestern så han ansluter efter halv fyra.

Det blir nog lite mindre bloggande nu i helgen. Men jag tittar in så fort jag får en stund över.

Ha en bra fredag :)

Tre saker.

Grym som jag är så har jag betat av hela min to doo lista :) Arbetsförmedlingen är ju kvar men det tar jag på väg till jobbet. Gött! Fy vad tråkigt det är att städa! Usch och fy. Men det är gjort så nu är jag glad som en stor fetsol igen :)

Nu är det bara att invänta Marie :)

Jag tar bussen vid 14 så jag ska ta och sätta på mig lite kläder och fixa håret. Har jag det inte slappt? Jag klär på mig vid 3-14 på dagarna. Helt crazy. Fram tills den tiden är det träningsuniformen som gäller. så jag springer inte runt här naken om ni fick för er det..





Den överlägset bästa och drygaste puder jag provat! Hyn blir matt och den sitter jättebra! Och det bästa är att den har räckt i ett år! Och då har jag använt den nästan varje dag. Det ni :)





Dessa sötisar prydde bordet och var bordsplacering på midsommar. Är det inte gulligt när folk lägger ner lite extra energi och kärlek på småsaker. Men de är dem som gör det lilla extra :) Mycket uppskattat!

Torsdag i dag!

God förmiddag!

Om ni visste vilken hektisk gårdag jag hade! Förmiddagen var hlt galen och jag hann nätt och jämt duscha och få på mig kläder innan jag var tvungen att ta bussen till diverse ärenden. Men det gick bra och jag hann med allt jag skulle, förutom att blogga och lite annat då :P

I dag är det också fullt schema här. Jag ska städa, handla, ta mig en usch fixa ett ärende för jobbet, besöka arbetsförmedlingen och hinna måla mina naglar. Hinner jag detta tro? Och allt detta gör jag för att Alex mamma Marie kommer och hälsar på oss i kväll, hon ska stanna tills på söndag. Så då måste det ju vara tip top här hemma :)

Nehe nu ska jag sätta igång med städningen!

Har inte så mycket att säga i dag. Men titt in för det :)

Då har jag snart sörplat i mig lite mellanmål (keso och kesella). Igår fick jag som jag ville, det ringde på bra så jag passar på att önska samma sak för i dag :) please!

Jag har försökt att få tag i Alex,men han svarar inte. Han sitter väl förmodligen i nåt möte... Svara då! Jag vill ju prata med dig älskling <3

Och just det. I dag är jag rebell och kör på shorts till jobbet! Hualigen, känn på den :P

A new day!

Morning!

Kände mig väldigt utvilad och pigg i morse och jag vaknade till och med innan klockan ringde :) detta tog jag med mig till gymmet och träningspasset flöt på väldigt bra och jag hade massor med energi! Och nu så har jag laddat på med ny :)

Det envisas med att blåsa här dag ut och dag in, så det är inget skönt att ligga ute på gräsmattan. Sen orkar graderna knappt över 20 sträcket och då är det i kallaste laget :(

Nej nu blir det en dusch.

Är jag ute och cyklar??

Straxt dags att bege sig mot jobbet.
I kväll hoppas jag på lite mer tryck på linjerna än vad det var förra veckan.
Sen är måndagen över.
Usch vad tiden går undan! Jag hinner ju inte med!

Dagens utstyrsel :)



Klänning/tunika MQ Outlet
Cckelbyxor avklipta leggings från MQ
Slärp från Wera, Åhlens
Halsband från SNÖ

Börjar veckan med att lära mig nåt nytt

Tja!

Jag sitter här i soffan med datorn i knät och har ännu inte duschat. Ajabaja Elin! Jag har försökt lära mig själv Photoshop och det har varit "learn by doing", så det har tagit sin lilla stund. Men jag har lyckats redigera en bild :) Stolt!

Annars så har jag varit ner på Sats och styrketränat och sprungit mina intervaller. Och det gick riktigt bra i dag. Jag skruvar upp intensiteten för varje gång och det börjar ge resultat :)

I dag har jag bara jobb på schemat. Skönt med en slappis dag. I morron är det väl däremot dags att börja ta tag i lite städning. Vi får besök på torsdag av Alex mamma Marie och hon stannar till söndag så då vill jag att det ska vara städat och snyggt. Men det är ju i morron det.

Solen är här i dag, men det är lite snålt med graderna, endast 18... Give me more! Give me more! Give me, give me, give me!


Kebab ha??

Snacka om väderomslag! Från solsken och härligt sommar väder till mörk himmel och ösregn! Alltså det står verkligen som spön i backen! Det dånar om regnet.. Nog om det.

I kväll skulle det ju bli grillat här hemma och till varje pris. Men Alex kom med en sådan bra idé att jag inte kunde säga emot. Han föreslog hemmagjord kebabrulle och det är ju inte helt fel. Vi letade upp ett recept på hemgjord kebabsås och så gjorde vi egen kebab av fläskkaré. Och gissa om det blev gött :) Och man blev inte alla så där "däst" och tungt mätt som man blir om man köper en från en pizzeria. More homemaid for us!




Nice ha :)

Wiiieeeehhhooooo :)

Vilken match då! Sverige är i semi :) Yayy :) Nu saknar jag allt fotbollen! Värme och att få gå in och äga sin motståndare, det är gött det :) Men kanske mest så saknar jag laget, det är power!

Alex och jag slappar. Det är varmt i lägenheten dock inte lika varmt utanför. Vilket gör att det inte riktigt är väder för att ligga ute. så vi är här inne och svettas istället.. Alex och jag pratade om att bygga den där inglasade altanen så vi kunde sitta i varsin skön solstol och bara ha det gött. Men det får vi ta nästa år, det hinns ju inte nu..

I kväll ska vi grilla :) Vi vet inte vad ännu men vad det än blir så ska det grillas. Grillat är godast! Ååå jag skulle kunna gifta mig med grillat!



En av Alex grillmiddagar nu i sommar :)

Helg :)

God förmiddag!

Sorry för gårdagens frånvaro! Men dagen har bara x antal timmar och de flesta av dem spenderade jag på jobbet. Men det var en ganska smidig jobbdag, det ringde på bra och jag sålde personligt rekord :) Yayy.

När jag äntligen fick sluta vid 18 så tog jag bussen hem till Alex som hade tänt grillen. Vi grillade fläskfilé, till det hade vi ugnsrostade grönsaker och en vitlök och örtsås. Ni hör ju själva hur gott det blev! Mums mums :)
Lite senare sen avnjöt vi några kulor av Lejonet och Björnen, gott gott :) Sen somnade vi väldigt ovaggade igår, jag kan inte minnas när jag var så trött senast.

Kan ni fatta hur skönt det var att bara få vara hemma den här helgen och njuta av att vara "lite " ledig. För det är första helgen på jag vet inte hur många som vi inte är i Motala eller har nåt anat på g. Alex och jag har längtat till just den här helgen :)

Så vad ska vi hitta på i dag då? Efter att ha spanat in gårdagens väderprognos så hade vi tänkt ligga ute på en filt och njuta av solen. Men den prognosen är nu som bortblåst. Det är runt 18 grader och ömsom sol ömsom moln, så frågan är om det är så skönt att ligga ute. Samtidigt vill man ju inte vara inne i en lägenhet! Nej tack! Det ska inte göras mycket iaf :P

Glöm inte att heja på Sveriges i fotbolls-vm klockan 13 i dag!

i´m off

Nu sticker jag in till stan för lite byten och inköp.
Sen bä det vidare mot jobb och till sist hem till min kära älskling <3

Bye :)

Hör på den ni!

Goder förmiddag/middag


I dag lever jag som kom jag vore ledig, men det är jag inte. Ni kanske undrar vad katten jag menar med det, och det ska jag berätta för er.
Jag är oftast ledig på fredagar, så mitt sinne går alltid in i någon form lugn och ro när det blir fredag, jag slappnar av och tar dan "lite mer som den kommer" :P hehe jag försöker iaf :)
Och jag är jäkligt bra på att lägga om i min hjärna så den går ner i varv när jag är ledig (ett tag iaf :P). Så i dag lever jag som att jag är ledig, fast jag ska jobba i kväll. Jag jobbar för en kompis som jobbade för mig förra fredagen.
Ni kanske tycker det är fånigt, men det hjälper mig att slappna av och få lite helgfeeling :)

Och det var med den här feelingen jag åkte till gymmet i morse, ingen tidspress utan bara ren och gödig träning :) Nu är jag nyduschad och har slagit mig ner i soffan för att göra ingenting. Fram tills att jag vill göra något :)
Min plan för dagen är att åka in till stan lite tidigare och byta de underlägg jag köpte på Hemtex till vårt köksbord, de var ju förstora tyvärr. Sen ska jag införskaffa en ny nattcremé och en deo till Alex.

Så får det bli :)

Torsdag igen!

God förmiddag!

Hur har ni det?
Här är det varmt och kvavt som vanligt. Men Det är härligt med värme, så man ska väl inte klaga :)
Jag har precis duschat så jag känner mig fräsch som en nyponros :) Hoppas det varar!

Jag sitter och förbereder mig inför ett möte jag ska på vid 14. Jag vill inte riktigt säga vad det är. Men det ska bli intressant. Mer om detta en annan gång.

Time is precious!

Alla god ting är tre!



Dessa tre skönheter fyndade jag på respektive reor i förra veckan :)



Från Saint Tropez




Från JC




Från Saint Tropez

Den rosa och den blå var så snygga och så svala och härliga så jag slog till på två till priset av en. Så värt det :)

Donut för ditt hår

För ungefär två veckor sedan beställde jag hem en hårdonut. Det är en grej som man använder för att få till en snygg "donutform" på knuten. Jag köpte den från en tjej som driver en blogg. Hon sålde dem för 60 kr inklusive frakt.
Och i förra veckan fick jag äntligen hem den. Och den är ju helt grym! Det funkar så att man rullar håret runt donuten och sen böjer man till den så man får fram rätt form. Superlätt och väldigt snyggt, jag har provat att göra en och det var ganska lätt. Jag har ingen bild på mig med den i håret ännu, men när jag premiäranvänder den så ska jag visa er resultatet.

Så här ser den ut:



Och så här gör man :)



Det är ju för smart :)

A wonderfull day :D

Vilken start på dagen! Jag har massor med energi och humöret är på topp! :D

Jag började dagen på Sats med styrketräning och intervaller :) Och det gick som en dans, svetten rann och det var bara svinkul helt enkelt! :)

Nu tänkte jag gå ut och försöka norpa lite sol. Den är ganska snabb att gå bakom molnen, men det är ju så varmt ute så det är skönt i alla fall.

Men innan jag beger mig ut tänkte jag visa er våra nya gardiner jag satte upp i köket igår. Det blev verkligen svin bra! Vi kan ju bara ha en gardinlängd så jag var på Hemtex  går och då sålde de längder en och en :) så jag köpte en vit fladdrig sak i linne, så enkel men väldigt vacker :) Jag köpte beiga underlägg i tyg till bordet men de var förstora så det ska jag lämna tillbaka. Men jag plockade också bort duken och det blev jättebra. Här får ni det från tre olika vinklar. Vad tycks?








Tidig lunch

Det blev städning tillslut och det känns jäkligt skönt att det är ghjort. Nu är det bara golv och badrum kvar, men det fixar älsklingen när han kommer hem :)

Maten står på spisen och är straxt klar. Vid 12 tar jag buss/spårvagn mot Handelsakademin och sen vidare mot jobb. Jag vet inte hur lång tid föreläsningen kommer ta.. Det vet man aldrig..

Ja så mycket mer har jag inte att tilläga för nu.  Om jag hinner i kväll så tänkte jag visa er min shopping jag gjorde i förra veckan :)

Tisdag

God morron!

Jag kom nyss hem från Sats. Jag har kört spinning och en pw. Det fungerade väl inte klockrent på Sats i dag, löpbanden fungerade ej osv. Men det blev ändå ett okej pass.

Nu sitter jag och planerar upp min dag. Jag ska vara på Handelsakademin vid 13. Dels är det nån föreläsning och dels måste jag fix mitt aktivitetsstöd. Det blev nåt fel när jag skickade in det för några veckor sedan, så istället för att få pengarna förra veckan så måste jag göra om proceduren och vänta minst två veckor till på dem....

Men innan dess så blir det dusch och så funderar jag på att börja städa lite här hemma. Det var mer än tre veckor! sedan vi gjorde det ordentligt, så det är verkligen hög tid!

Så får det bli!

ice cream dream

I går avnjöt Alex och jag varsin skål av Lejonet och björnen. Både glassen, glasskopan och skålarna är nya :)
Skopan och skålarna har jag köpt på Nk. Glasskopan kommer från märket zyliss och är helt grymt bra och så himla snygg :)! Skålarna kommer från Le Cruset och jag passade på att köpa fyra stycken, så fina!!




Glassen var supergod!
Det ska vara Sveriges svar på B&J. Men de har inte lika roliga smaker som B&J tyvärr.





Bilden ljuger lite om färgen då de är mer ljusgula i färgen




Denna bild lånade jag från google. Snygg va :)

Off to work!

Tiden går för fort!

Det är straxt dags att dra sig mot jobbet. Tvätten hänger och torkar och jag han väl med lite av det jag hade tänkt. Men det är för varmt och kvavt för att hålla på och springa runt här hemma och fixa med saker. Det är ju sommar så allt behöver väl inte ske på en dag :P

I dag blev det en svalare sommaroutfit.



Långklänning från Hm
Linne från MQ
Skärp från  MQ

Förändringens vind?

God förmiddag :)

Ny vecka och ny månad :) Den här veckan känns lite som en nystart. Jag är redo liksom :P
Jag började min vecka som vanligt med styrketräning och sedan blev det löpintervaller. Nu fortsätter jag med att tvätta, inte lika roligt men väldigt nödvändigt! I går när jag inte kunde sova så låg jag och funderade på om jag skulle byta gardiner i Alex rum. Så det har jag gjort nu, jag vet inte om jag blir nöjd men det får vara sådär i några dagar så ska jag känna påt lite.

Om vi ska prata lite om helgen så har den varit super!
Vi friade syrran i fredags med kalas och en massa god mat och trevligt sällskap. Och för första gången så firade vi inte hemma hos mamma och pappa utan hos Hanna, det var lite wierd men väldigt kul :)
I lördags var vädret helt galet! Det regnade, åskade och blixtrade om vartannat och det var 24 grader ute! Helt galet varmt! Vi gjorde minsta möjliga på dagen, slappade framför fotbolls-vm. På kvällen åkte Alex och jag åt åt med Hanna och Brageklanen och sen åkte vi hem till dem och spelade tv-spel :)
I söndags så blev det en riktig slappisdag. På förmiddagen var vi hemma hos Marie och sen när det började närma sig hemgång så åkte vi ut till Varv. Jag hade kollat fel på biljetten så vi höll på att komma till bussen en timma förtidigt men vi såg detta i sista stund och kund vända tillbaka :P Vi var tillbaka i Götet efter åtta.
Det var en väldigt bra helg!

I dag ska jag pyssla med tvätten och fixa lite småärenden här hemma. Sen blir det jobb fram till 21.

We are back!

Hej!

Vi kom nyss tillbaka till Götet och har hållit oss sysselsatta med att packa upp vår packning och fixa i oss lite mat. Jag är såå trött. Så det får bli uppdatering från helgen under morrondagen istället.

God natt på er!

The friday

Det blev en tur med doggsen och den var riktigt behaglig. men de har lite dålig promenadkondition. det får mamma och pappa absolut ta och råda bot på :P.

Nu är jag duschad, dressad och sminkad. Redo att gå på kalas med andra ord. Men det är några timmar kvar tills dess. Jag skulle åkt ut till Hanna och börjat lite med mat och så, men det finns bara en bil hemma och pappa ska plocka upp farmor vid bussen vid 15.30, så då får jag vänta tills dess.

Nu sitter jag och tittar på fotbolls-vm för damer. Jag jobbar ju alltid när matcherna går så då får man passa på när man kan. Det är väl ingen höjdarmatch i dag, Japan möter Mexico, men fotboll är alltid fotboll :) I morron möter Sverige nordkorea, det ska jag se!

Snacka om att man glömmer saker fort. Jag har totalt glömt hur mycket flugor det bor på landet! Och det är extra påtagligt en dag som denna då regent hänger lite i luften och det är ganska varmt ute. De surrade som en svärm runt skallen på mg när jag var ute och gick. Det invaderade mitt rum när jag öppnade fönstret i två sekunder. Och nu är de överallt! Jag slår av principskäl (för att det är så vidrigt och flugor är det äckligaste jag vet!) inte flugor. Men nu har det gått så långt att jag inte har nåt val. Än så länge har jag haft ihjäl 4, det är väl 4 av minst 30?? Blääääääää!!

Nu tänkte jag att ni skulle få se ett nytt av mina reafynd. Den här blåsan är en av mina absoluta favoriter och jag spanade in den i svart på Jc för några veckor sedan men ångrade mig. Sen i onsdags så gick jag tillbaka och hittade den i beige och blev kär :) 174 riksdaler ville de ha för den, och de fick de :)




Så snygg!





En brunbränd rygg och denna klänning, det är svårslaget :)



esta en Motala.

Då var jag hemma i Motala igen! Så gött ås :)

Tågresan gick väldigt fort och det var för att ag sov typ hela resan :) Men jag höll på att missa bytet i Halsberg. Jag satte alarmet på 8.00, vi skulle vara framme 2,24. När klockan var 8,07 så vaknade jag till, då hade alarmet redan  ringt i 7 minuter :P Jag höll på att göra samma sak när jag kom till Motala men då hade jag mer tid tillgodo som tur var.

Vädret är ju inte på topp i dag tyvärr. Det duggregnar och allt är grått. Jag har med mig en ganska somrig klänning till Hannas kalas i kväll, men jag får väl frysa lite antar jag..

Jag sitter här och samlar ork, lust och vilja att ge mig ut på en promenad med doggsen. Vi får väl se om det blir av :P

RSS 2.0