Lördagkväll.

Vilken kväll! Jag och alex har bara ätit gott, smuttat på drinkar och myst :) Jag gillart!
Cupen i går gick bra, tyvärr åkte vi ut i semin. Det var väl inte vår bästa match i turneringen men fram tills dess så var vi riktigt bra. Tvärr så fick jag bara spela de två första matcherna plus ett byte de två sista minuterna i slutet av semin, lite lustigt beslut tyckte jag. Men det blev ett mål och det känds ju inte helt fel, det kom i matchen mot landsbro som vi spela 1-1 mot, jag tror de vann hela cupen. Men riktigt kul var det iaf :) Nu är det full fokus mot seriepremiären.
I dag tog vi en sväng till stan och tittade lite, jag hittade en blå/vit randig tröja med uringning både där fram och där bak:) hehe alex köpte ett par träningsshorts. Tyvärr så vann vi inte bilen de lottade ut men vi har ju vår carina. Vi tog en fika på thimons, mm jag vet, inte likt alex och mig men vi fick gratisbiljetter så vi tänkte what the hell :)

Är det inga fler än vi som tittar på psych? Det kan jag verkligen rekomendera. det är en sjukt bra serie!

Onsdag.

Då har jag varit på mitt första säljmöte, det var intressant och väligt kul. Det var lite svårt att hänga med i fackspråket men jag fick ju se helheten och hur det går till och så. Det trista var bara att jag fastnade med min stövel och fick några snygga repor men det hör ju inte till mötet... Kan ju flika in att jag sett nästan varenda liten by/håla i den här delen av småland i dag men det var kul, jag fick en lite historielektion på köpet :)
Jag kom hem vid halv två, alex kom och hämtade upp mig sen åkte vi och handlade och gjorde lite ärenden. I kväll har vi bara slappat, jag tror jag börjar bli lite seg av att flänga fram och tillbaka mellan jkpg, träning och hem. Men nu har jag kommit halvägs in i praktiken, så det är gött. Fat det är roligt så det känns lite både och.
I morron väntar heldag på pr-plast sen träning sen hem sen sova :)

Mammsens dag i dag.

Grattis mammsen på födelsedagen :)



Nu ska jag straxt åka och träna. I morron ska jag på business meeting till virserum, jag är taggad :)




Mini shoppinglördag

Nu är vi hemma i varv. I dag blev det en låång runda på stan. Vi köpte present till mamma, nya sovkuddar och nya prydnadskuddar till sängen, nya glas till köket. Jag köpte ett underställ (dock fel storlek) och fingervantar till fotbollen, tråkigt men nödvändigt. Alex köpte chinos på 50%rea, vilket klipp. Det känns som det skulle va mer grejer, kanske har glömt nåt. Just ja vi köpte en tvålpump också.
Jag är riktigt nöjd med presenten till mamma, hoppas hon blir lika nöjd.

Bye

Torsdag

Shit vad tiden har sprungit i väg, känns som jag nyss kom hem. Nu har vi nästan packat färdigt så när som på våra nessesärer. Det bär av hemmåt i morron efter praktiken, ska bli gött attt komma hem och se hur de har det :)  I dag så har jag börjat ringa runt till de företagen som jag inte lyckats hitta information om och det är lite nervöst att ringa och fråga om de är certifierade eller ej. Det är lite kännsligt har jag märkt, vissa blir lite sura när man frågar och andra (som är certifierade) svarar gärna på mina frågor. Pratade med en jättetrevlig kille som försökte förklara för mig att de inte var certifierade men att de höll på att bli det, sen började han babbla om banderoller och ekologiskt och majs å allt var det var hehe. Ska forsätta i morron.
Det blev ingen fotboll i dag, jag kände av min ljumske så jag och alex åkte till gymmet istället.

Nu ska jag sova.
God kväll

Mitt i veckan

Äntligen en ledig kväll då man inte behöver stressa. Kanske borde börja packa lite inför helgen, har lite dåligt med tid i morron men jag sitter så skönt i soffan, så vi får väl se.
I dag på praktiken så fick jag göra jobbet dubbelt tack vare att männsikan jag fått mina inloggningsuppgifter av begränsat min användning av de enda programm som är viktigt att använda. Gah kan man bli mer irriterad! Men jag tog en annans inloggningsuppgifter med full tillgång och då funkade. Haha!

Nu måste jag vila lite, jag är lite trött i dag.

japp

Nu är jag hemma efter en lång dags jobbande. Har en timma över innan jag ska åka till skogsvallen och träna lite. gah jag behöver lite slapptid och den kommer i morron kväll, yes :)

Nu ska jag vila en stund.

kväller

I morron är det dax. Vad ska jag ha på mig? har man inneskor? Det rer sig nog men jag är lite nervös. Jag hoppas att väglaget är bra. Kanske ska jag ha på mig något av det jag köpte i lördags? Nog om det.

Förhoppningsvis så ringer bergmansmöbler i morron och säger att vårt soffbord har kommit! men vi har sällan så tur att saker och ting kommer när de ska så vi ska väl inte hoppas på för mycket.

Nu ska jag fixa lite inför morrondagen

god natt

Söndag

jag vet inte vad som har flugit på mig jag har jätte ont i nacken och i övre delan av ryggen. Jag är jätte stel och kan inte röra på nacken alls mycket. Är så där seg och har ont i huvudet och ont i maggen. Så jag ligger i soffan och tar det lungt. Ligger och tittar på bikinisar och har hittat två stycken men jag klickade bara hem en, avvaktar lite med den andra. Måste ju ha något nytt tills vi åker på semester i mars :) Det blev en blå och vit randig bikini i bandeau modell, jätte fin:)
I dag så har vi frostat av frysen och det var nig dags tror jag. Vi frostade ur en mindre sjö. Vi började också pilla lite med kylen och upptäkte ett litet isberg på den bakre väggen som vi fick ta och hacka bort. Ska väl tilläga att vi har kylen på den högsta tempen som går men ändå så fryser det, nåt står ju inte helt rätt till.
Börjar bli lite nervös nu inför morgondagen och första dagen på praktiken. Hoppas det går bra! men de verkade så snälla och verkade verkligen glada över att jag skulle komma så det ska nog gå bra.
i morron väntar även träning i anneberg, det innebär brottarfys i ca 1 timme och sen spel i 1 timme. Det ska bli skönt att göra en träning inne i värmen, det har ju varit svinkallt i veckan. I morron är det även uttagning till 11-manna cupen i jkpg på lördag och innomhuscuppen i bodafors om två veckor och där villjag ju vara med. det är riktigt roligt att träna nu när man kommit ut på stor plan och det börjar kännas som på riktigt.

Tillbaka till soffan



En heldag..

Hemma från en låång dag i jönköping. Vi åkte vid halv tio och var inte hemma förrens vid fyra. Men vi fick mycket gjort. Vi har äntligen köpt ett soffbord och det ska komma på måndag, hoppas vi :) Vi var på ikea en sväng och hittade bla en lampa,en vas, en blomma, nya gardiner till vardagsrummet, nya ljuslyktor och lite annat smått och gott. Själv så gjorde jag ett klipp på mq, jag hittade ett par lite mörkare chinos i beige på 50% rea :) sen hittade jag ett par baggy jeans från 365 sun shine som är skit snygga :) Jag är super nöjd. Köpte smink på make up store, så nu kommer jag bli extra vacker. Hittade även en sjal/halsduk på vila. Alex kom hem med en jätte snygg svart mössa från carlings, ett nytt tangentbord (äntligen!), ett par nya skid glasögon från mr zipe och två vita t-shirtar från mq. Han är också nöjd kan jag lova!



Nya byxor x 2 och min nya sjal/halsduk



Mitt smink

Bilder på lägenheten kommer när vi får soffbordet.

bye

Not again!??

Nu har det hänt IGEN!! Alex har återigen öppnat dörren till en vitt främmande människa. Återigen så var det "grannen" som stod utanför, enligt alex alltså. Mitt råd var öppna inte, för dels för att vi satt och åt och dels så känner vi ingen som skulle få försig och ringa på och tillsist det kanske viktigaste, vi har ju en ganska taskig historia med dörrar och folk som ringer på. Tiil att börja med så satt vi i en halvtimme och lyssnade på en kille som ville sälja på oss uppslagsböcker förra året, sen kom det två personer från nån kristen grupp och ringde på men då lyckades vi mota bort dem i dörren och sen kom ju sajko tanten och ringde på och det vet vi ju hur det gick.......
Så här gick det till. Det ringde alltså på dörren, vi blev tysta som möss och smög ut för att kolla vem det var. Jag sa att vi inte skulle öppna, liksom vem ringer på kl 18 en fredag kväll. Alex vänder sig mot mig och säger med sin alvarliga blick att det där grannen som står där ute, så jag säger öppna då. Han öppnar och där står killen som försökte prack på oss uppslagsböcker förra året, den här gången så fick han inte komma in. Så nu har alex och jag bestämt att hädanefter så ska jag vara med och ta sista titten så vi är säkra på vem vi öppnar för, och det kanske kan vara smart. Men vi fick oss ett riktigt gott skratt och det kan väl vara värt något :)

Annars så har kvällen spenderats framför lets dance med lite glass och godis, mumms. Men nu har jag proppat i mig förmyket och jag har ont i magen men det är ju inte så konstigt kanske.
I morron ska vi åka till jönköping och köpa lite nytt till lägenheten, jag är taggad. jag hoppas att vi kommer hem med ett soffbord och en matta men kommer vi hem med något så är jag nöjd. Det ska bli kul iaf :)



Tillsist en bild på våra tre små grisar. När den hät bilden togs så var de på väg ut på promenix. Så söta så :)

Krångel

Alla dessa små problem. Jag börjar tro att det är minus grader i våran kyl för allt som varit därinne är skit kalla. I dag så hde min och alex matlåda frusit, när vi kom hem hit efter julen så hade grädden frusit,  i kylen! Det lustiga är att vi har ju inte ens kallt där inne. Fasen mjölken är så kall så att den knappt går att dricka. Mycket lustigt tyckar jag det är iaf.
Är just nu mitt uppe i tvätten, Vi har lyckats få ihop en rejäl hög. Ska väl ta och fortsätta med det kanske.





Hehe jag var bara tvungen,  det är ju så tråkigt att tvätta.

Kallt kallt kallt

I dag har jag gjort det sista av tre prov i affärsengelska. Det gick väldigt bra måste jag säga, jag fick 77 av 80 poäng :) Är ändå lite sur på att det inte blev full pott.
Annars så har jag spenderat dagen med att städa, det tog en bra stund men nu är det så fräscht och fint Ja dt finns väl inte så mycket mer att säga om det.
Vad kallt det har varit i dag, det var 6 minus i morse.Fick knappt bort isen på rutan i morse. Vi hade träning i kväll och när jag åkte var det 3,5 minus när jag kom hem var det 7 minus! gah vad kallt. Mitt vatten hade isbitar och korken på vattenflarran frös fast. Men vi höll igång ganska bra, så jag frös inte så mycket.
Nåt lite tråkigt är ju tyvärr att alex pajade en assiet. Den var lite blöt och gled ur handen, hundan också! Det trista är att vi har bara fem (nu fyra) och i färgen brun som inte längre tillverkas. Men vi kan ju påbörja en ny färg. Lite förnyelse skadar ju aldrig.



RIP

Torsdag

Vi fick en my medelm i familjen i går. det var den här lille krabaten som fick följa med oss hem.




Vi fick med oss varsin semla med, mumms vad god den var :)

Nu har vi städat hela lägenheten, gah det var längesen jag städade och det var inte roligare den här gången heller.
Men nu så har vi fint så :)

jepp

Vad gör vi i dag då? Jo jag pluggar, eller jag ska plugga. Eller rättaresagt jag borde plugga mer men jag är lite omotiverad i dag. Det får bli en nypa frisk luft snart.
dags att fixa lite

Första den här veckan

Jag gör det en gång varje år. Ska jag aldrig lära mig? Förhoppningsvis så gör jag väl det nu.
Jag är hungrig som fasen men det finns inget att snacksa på. synd om mig....
Gud vad inspirerad jag känner mig i dag, men det blir väl så när man ser på tv och skriver samtidigt.
Vad händer annars då? inte mycket. Jo alex klarade alla sina 4 tentor med bravur :) Det är bra nyheter!
Annars så är det ju en stor dag på onsdag då jag ska till en människa som ska fixa min hud och förhoppningsvis göra den mycket finare och mindre ärrig. Det ser jag fram emot!

    

Så här fin var jag om kinderna för 1 1/2 år sen. Så fina är de inte nu, tyvärr. Nu hittar jag ingen bild på motsatsen, förmodligen för jag har raderat alla fula, hehe

Vi hörs.

Back home.

Nu är vi hemma i nässjö igen. Här var det ganska tomt och tyst men vi har fixat till det med lite ljus och lite annat mys så nu känns det hemma igen :) Med oss hem i dag var potus och evelina de skulle ta tåget från nässjö hem till göteborg.
Innan vi åkte hemi dag så hann vi med en promenad till alex mormor och morfar och en sväng förbi hemma i varv, vi åkte bil dit såklart. Vi hämtade upp lite grejer som jag inte fick med mig hem senast.
I dag när vi kom hem så hade mamma och pappa köpt en ny diskmaskin, det var en värsting som mamma uttryckte det :) Det var en whirlpool, den var jätte fin och hade nån funktion med ånga och nån extra superstark smuts borttagare. Diskar gör den i alla fall och det är ju bra.
I moron är jag ledig, ska passa på att plugga lite inför sista tentan i affärsengelska på torsdag och så ska jag jobba lite med ett "låssas företag" som vi startat i engelskan. Vi tillverkar en bil enbart för tjejer. Den heter MaLin från marie och elin hehe fiffit va:) Det ska bli träning med och i morron börjar det på skogsvallen med löpintervaller, ser framemot det, trot eller ej.



Fick hem den här toppen i går, Nice ha :)

Bye

På kalas.

Just nu är jag på kalas för alex mamma marieoch alex moster ewa ( maries tvillingsyster). Trevligt värre är det!

Trevlig kväll allihopa :)

Torsdag.

I dag fyller alex mamma marie och hennes tvillingsysyster ewa år. Grattis till er! :)

Dagen har varit riktigt bra. Började med ett prov i skolan och det blev högsta betyg på det såklkart, hehe :) Sen efter skolan så kom jag hem och då hade min älskling plockat bort julen och städat, han är så fin min dude :)
I kväll gjorde jag årets första träning, vi skulle varit ute på skogsvallen men det var för halt så vi var inne  och spelade istället. Jag var inte så ringrostig som jag trodde, det gick ganska bra faktiskt. På måndag ska väl det riktiga allvaret börja, jag längtar :)
I morron drar vi hem igen för lite kalas och lite annat smått och gått. Vi stannar tills på söndag.
Något väldigt tråkigt och trist är att syrrans knä var värre tilltyglat än vad vi kanske trodde, en intryckt menisk. Men det possitiva är att hon har blivit "lovad" en tithåls operation redan nästa vecka. Får hoppas att de håller det. Hoppas att det blir bra fort iaf.

Nytt inlägg

Så här såg jag ut i dag :)

Dags att göra sig redo inför natten kanske.

hemma igen

Då var jag hemma i nässjö igen och det känns bra. Jag har saknat min lya :) Och min alex som väntade på mig! Nu har jag packat upp alla grejer så nu känner jag mig hemma. Jag vande mig ändå ganska fort vid artt bo hemma men det är inte samma som det var när man bodde hemma. det beror ju på att jag dels inte bor i samma rum längre och att jag inte bor där. Men jag saknar ju elsa, lakanen i min säng och maten såklart:)
I morron så skriver alex tenta, jag håller alla tummar! Men det kommer gå bra det vet jag!
Själv så ska jag plugga affärsengelska inför torsdagens "test". Tänkte mig hinna med en sväng till gymmet också.

bye

Nu är jag tillbaka

Har varit lite off de senaste dagarna, skälet är ju såklart boren cupen. Och vinnara blev kisa (dam) och åtvid (herr). Syrrans lag (boren a) åkte tyvärr ut i semin mot kisa, boren hade enormt muýcket oflyt men så är idrotten ibland.

I morron åker jag tillbaka till nässjö där min dude väntar. Han har ju varit alldeles ensamen nu i 4 dagar :( Men i morrron
så :)

God natt.

första i första nollnio

Nu är vi hemma igen. Höjdpunkterna var ju självklart tre-rätters middagen och fyrverkirerna. Hehe våra var väl kanske lite tama om man jämför men några var fina iaf :)

I morron börjar boren cupen, då finns jag där såklart. Hör av er om ni har lust och hänga på.

Bye

RSS 2.0