feeling????

I morron är det julafton, det känns det inta alls som än. Har inte någon riktigjulstämning än... är lite orolig. Jag och jul har ju alltid rimmat så bra innan..

Har en såndär trälig kännsla i kroppen, Kanske mest för att csn ##**#*#* (Välj lämpligt ord) Inte betalar ut några pengar till oss som går på Ky utbildning. Jag och alex har båda fullt studiestöd Han får 5500 kr nu, jag får nada. när skolan börjar får jag mina 5500 kr. Den 25 jan får alex 10000 kr jag får 7400 kr. förstår inte hur det kan vara skillnad på fullt studiestöd och fullt studiestöd???????????? Någon som vet, upplys mig gärna..

Hur f*n har de tänkt att vi ska kunna betala hyra, mat, julklappar kunna leva på 7400 kr den 25 november fram till 8 januari. Det är ju helt sjukt... Hatar csn #*##**# (Välj lämpligt ord)..
Det absolut bästa sättet att få ut sina agritioner är att slå på nåt. Känns som om jag skulle behöva frigöra lite agritioner. Det kanske låter skit töntigt men jag är så jädra förbannad. Hade jag valt att leva fattigt så hade jag flyttat till lettland eller afrika eller nåt. Men jag bor ju för skjutton gubbar i sverige, inte f*n ska man behöva leva fattigt här. Inget ont om lettland eller afrika det är säkert jättefint att bo där.

Det är ju inte värt att plugga om man ska leva som en kyrkråtta i ett och ett halvt år till. Samtidigt så vill jag ju ha en utbildning som gör att jag kan tjäna lite casch.. Pengar är ju inte allt men det blir roligare närman har dem. Det måste ju va roligare att ha ett normalt liv än att vara utteliggare...

Hoppas tomten kommer och hälsar på så att jag får lite feeling inför i morron, det är ju liksom min högtid och då ska man ju vara glad..

Bye

Något att se fram emot är jui att pappa fyller år i morron,Grattis. Maten, mysiga människor och KLAPPARNA.

Älska sär skrivningar!!!

Bye

Sista dagen i nässjöland på ett tag. I moron bär det av hem till motala, det ska bli jätte skönt. Frågan är om vi kommer hem..
Håller tummarna för att nycklarna till bilen kommer i morron bitti. Om dem inte kommer så får vi antingen hyra en bil men det verkar ganska kört. Annars så kommer pappa och hämtar oss.. Vi hoppas på at nycklarna kommer som de sa och att vi slipper en massa krångel..
Vi har tusen grejer som ska hem så det vore bra om vi kunde ta vår bil...

Nu ska jag äta pankisar och sen ska jag åka och träna.

Bye

Grattis Alex:)

Nu har det hät så där mycket igen så jag orkar inte skriva om allt.. Men först så måste jag ju säg
                                       Grattis min älskling som fyller 22 år i dag:)

image55

Dagen började med att jag tassade in och sjöng "ja må du leva" och hade små paket med mig. Stackaren hade ju tenta i dag med så vi fick gå upp jätte tidigt.
Vi hade bestämt att jag skulle skjutsa ner honom till tåget, så vid kvart i sju så gick vi till bilen.
Låset har krånglat ett tag nu det fryser hela tiden och jag vet inte varför vi inte tänkte på det i dag?? Först fick vi inte upp dörren, vi traglade en bra stund. Tillslut så fick vi upp det men då startade inte bilen..... Alex nyckel var för sne för att funka och min funkade bara halvägs.. Klockan var då 06.50 och tåget skulle gå 07.02... Shit för att uttrycka det milt. Det fanns inte en chans i världen att han skulle hinna cykla till stationen. Vem känner man med bil?? Jo snälla basse i min klass. så jag ringde till honom och han var så snäll så han skjutsade alex och mig till jönköping så han skulle hinna till hans tenta. Det kallar jag en en riktig vän!. Så himmla snällt. Det känndes ju lite surt att missa en tenta. Tack så jätte mycket helt enkelt...
Jag var hemma här vid 8.40 igen så nu har jag gjort iordning mig och fixat lite. Väntar på att base ska komma hit så ska vi plugga in det sista inför provet i morron... Usch usch.. Men det komer nog fin fint..

En uppdate
Fredag: Blev en heldag i jönköping, Vi fick väggfästet till tvn. Köpte luckor till tvbänken, skit snyggt!!
Lördag: Vi köpte en borrhammare (Nej det fanns igen att hyra ) för att få upp tvn på väggen och det fick vi.. Blev super snyggt!! Plugg
Söndag: Tvättade och pluggade omvartannat
Måndag: Mer plugg och träning på kvällen, brottning, hur kul som hellst!.

Nu kom basse...

Bye

En heldag...

I dag har vi varit i jönköping och handlat lite. Handlade klart till hanna så nu är det bara alex julklapp, pappas födelsedagspresent och julklapp, julklapp till morfar och till farmor kvar. Ganska mycket kvar alltså..
Vi passade på att köpa luckor till våran tvbänk med. Det blev super snygg..

I dag fick vi vårt väggfäste till tvn. Men som vanligt när vi ska fixa och borra så går det aldrig som vi vill. Våran borrmaskin är så jädra dålig... Men vi prövade ju ändå och insåg lika fort att det inte gick. 18.40 kom vi på att vi kanske kunde hyra en, men det var lite väl sent påkommet. för vi hann inte kolla så många ställen innan de stängde kl 19. Så vi får leta vidare i morron..

Får bli en plugghelg,en städ och tvätt helg.. Men det är sista rycket nu så det gör inte så mycket..

Ska väl ta och laga mat och mejla iväg min önskelista till tomten..

Bye

inget viktigt...

I dag har min dag beståt av en liten en stund i skolan och en massa plugg. Och pluggandet har gått skit bra.
I kväll har jag bakat en kladdkaka och alex har gjort pannkakor, så det har vi mummsat på.
I morron väntar mer pluggande men det känns inte så tungt, det känns som om det kommer gå bra.
Annars så väntar inte så mycket spännande i helgen, mycket ledighet, lite tvätt och massa plugg (Ja jag vet att jag tjatar).

Nu längtar jag verkligen till jul och att få komma hem till alla och mysa....

Känner mig lustigt lungn..

Nepp nu får det räcka.. Bye

Så kom granen...

I dag var det dags. Granen skulle in! Men det var inte helt problemfritt.
Det första var att hitta granarna. Det fanns inte en granförsäljare i sikte. Vi åkte runt stan två gånger innan vi stannade och frågade en tant på simhallen som snällt berättade att cheapy kanske hade några.. Och de hade de, vi som nästan hade gett upp. Så vi åkte dit och kikade. Och hittade mpnga fina granar. Efter lite velande hittade vi en fin en.
Vi lassade in den i bilen och åkte hem. Släpade upp den i lägenheten (alex gjorde det iaf) och skulle sätta den i julgransfoten men det gick inte alls. Vi hade köpt en julgran med stans fetaste stam. Vi skulle behöva ta bort minst 3 cm runtom.....
Huumm vi var för slöa för att åka tillbaka med den och vi hade inga verktyg som såg eller yxa som man behöver.... Men efter lite funderande så fick vi fram en hammare och en stor skruvmejsel som fick agera syl. Sen var det bara att börja hugga, alex högg och jag höll fast granen. det funkade förvånansvärt bra, 40 min senare så hade vi fått bort så mycket att den fick plats i julgransfoten.
Vi reste den upp och tog bort nätet och insåg att vi hade köpt en jätte jätte stor gran.
 Äntligen fick jag pynta den. Jag har räknat lite och vi har ungefär 70 kulor så vi har en fin fin gran. Och grisarna tripp, trapp och trull fick sin naturliga plats under granen.
På köpet fick vi många små små djur som tvestjärtar och spindlar. De små djuren är överallt!! Och det blev väldigt mycket barr och träflisor på golvet men lite dammsugning har ju aldrig skadat.

image50

image51

image52

image53

image54
Så här fin blev den :). (Dock ännu snyggare live :P )

Vem vinner idol? Vem bryr sig...

Nae det får bli my name is earl.

I morron blir det Jkpg och handla julklappar och en och annan födelsedagspresent.

Bye

Peppisar...

I dag har vi slitit hårt, riktigt hårt i tre hela timmar med att få vår pepparkaksdeg till små pepparkakor. Det var en gigantisk deg, tyckte vi iaf:) Jag insåg varför man bara fick en liten deg att baka med när man var liten

I dag har min mage försökt bryta sig ur min kropp och den har varit allmänt bråkig!!! Jag har lyckats komma åt några muskler i magen som jag absolut aldrig har rört förut. Och det värker nåt så in i norden.. Jag är skit öm i hela magen. Det känns pytte lite bättre nu i kväll som tur är.. Jag hoppas verkligen det går över snart..

Provade mina stödstrumpor i dag och det satt som en smäck :P

Ta mig till thailand...

I går kom mamma till nässjö på kurs och jag han bara träffa henne en kortis. Men i dag så slutade hon lite tidigare så jag plockade upp henne och vi åkte hem till casa nillson/höckert. Jag kom på den smarta idén att vi kunde göra en pepparkaks deg. Jag var lite osäker på hur jag skulle göra degen så de passade ju perfa att mamma var här och hjälpte mig.

Plugg, plugg, plugg det är det ända som existerar just nu. Försöker ta en dag i taget men jag är så dålig på det. Men jag försöker.

Ringde efter en klipptit i dag men de fanns inget förens i slutet av nästa vecka och så lång tid vill jag inte vänta.. Någon som vet en bra frisör i nässjö? tacksam för svar:)

I morron är det ingen träning och det är ju tråkigt. men jag får köra lite själv.. Jag måste mjuka upp min träningsvärk i armar, bröst, mage och rygg för det är riktigt stelt nu.

Och på lördag kommer marie hit och vi ska göra stan i jkpg. Och förhoppningsvis fixa en massa klappar. Har ju en liten budget jag följer. Det är så tråkigt att följa en budget när man handlar julklappar men vad har jag för val, men det ska nog bli bra tillslut.

Bye

Fotboll..

Cupen igår gick väl sådär för mig och för laget. Vi kom 4a i vår grupp med en seger och en oavgjord.
Vi mötte öster i första matchen, Det var kul. Vi spalade nog bäst den matchen.
För mig sågick det väl sådär men det var skit kul att få lira första matchen med oif och få spela med A-laget. Det är där jag vill vara:) I morron väntar tester och det ska bli intressant..
Vi åkte vid 10.15 igår förmidag och vi var väl inte hemma förens vid 10 på kvällen, det blev en väldigt kul men lång dag..

Annars så väntar en massa plugg i veckan...Och mamma kommer till hit i veckan på snabbvisit..

Bye


RSS 2.0