"Alla som badar är horor"

Hörde vi en liten pojke skrika åt alla i vattnet, hehe ganska roligt faktiskt.

I dag har det varit en sån där dag som man bar alängtar till! Det har varot en toppen dag helt enkelt.
Mamma, pappa, mormor och morfar har varit och hälsat på. Mamma hade gjort en stek som vi mummsade på plus att hon tog med två presenter. En var en spikmatta, jag blev väldigt förvånad men väldigt glad. Jag ska ha den till vaderna ooch av vad jag har provat så funkar den bra :) Sen hade hon med sig ett bakbord/ måttsatts från tupperware om det förklar något. Det är en stor pappersbit med en beläggning på så att det inte fastnar (bakbord) sen på bakbordet så står alla mottsatser och storlekar mm. En riktigt smart sak är det i allafall som jag deffinitivt kommer baka min apeppisar på till jul och allt annat också förövrigt.

Vid tre var det match ute på tt-vallen vi skulle möta rödsele med b-laget. Vi visste att det skulle bli tufft och tyvärr vägde vi lite tunt fram i mitten på andra halvlek. De hade några polskor som var riktigt bra plus nån elsa. Men de var inte omänskliga störde man dem högt så svajade de. Synd att vi inte kunde göra det mer.

Efter matchen åkte mamma och co hem och alex och jag åkte hem och stekte hemagjorda hamburgare, virade in den i alufolie och packade pickninkkorgen och åkte ner till handskerydssjön och satt oss på en filt och myste. Så mysigt så :) Efter det bar det hem för att ta en tur med spikmattan igen. Jag har suttit på den, inte att rekomendera det gjorde svinont. Men jag får ta och vänja mig. Jag provade att ligga med kinden på den och det var ganska behagligt. Jag la mig på mage på den och det var också ganska behagligt. jag har ju redan provat vaderna och det varierar lite från gång till gång men det är inte obehagligt. Jag har åkså legat på rygg och det var också ganska behagligt.

Morfar lekte pyroman i dag, han fimpade i en blomma på balkongen, den hade inte vanlig jord utan det tog eld i stället så det brann i blomman när vi kom hem från stan. Nu hade det inte gått så långt så det var aldrig någon fara. Hehe det kunde ju inte morfar veta att det inte  var vanlig jord. Men lite scary så där.
I morron har jag ett måste och två saker som jag vill göra. Måstet är att plita ner en power point och fila på en redovisning tills på måndag. Men mest vill jag sola och framåt kvällen åka och titta på fotboll. Så det blir väl ungefär så min dag ser ut i morron.

 



Jag testar mattan :)

Alex <3 Elin = 5 år

I dag är det vår dag älskling<3
5år
Me like alot :)




Jepp jepp

Skön vinnst mot mariebo med 1-0, så gött!! Och tittar vi cl finalen, en bra kväll helt enkelt :)
I morron blir det inventering, kladdis och träning, ganska bra det med!

Vi hörs!

Hemma är bra.

I dag har vi haft den roligaste träningen på riktigt länge, väldigt inspirerande :)
Känner mig så nöjd och glad just nu och det gillar vi skarpt!

I helgen kommer mamma och pappa. Eventuellt kommer även mormor och morfar, trevligt värre kommer det bli.

Dags att kypa ner i sängen med min dude :)

Mys i massor

Kvällspromenad i solen <3





Söta vi är då :)

Nam nam..

Det här pysslade vi med i går..



Mummsiga kladdkake muffins med grädde och ett bär på toppen. Mycjet goda och väl värda besväret!

Frisk, ledig och jag gillart

Hemma från träning, den första på länge. Men nu är jag igång igen och det känns riktigt gött! I morron är det match hemma på vallen mot vimmerby b och då ska vi ta revanch på oss själva och självklart gå segrande ur striden. hoppas på mycket speltid men har ju varit borta ett tag så man vet ju aldrig..
Annars så är det ju fredag i dag, riktigt gött måste jag säga. Fick dock med mig lite jobb hem över långhelgen, det är dags att skriva lia-rapporten. Alex pluggar till sina sista tentor med så det blir väl inte så livat..

Har inget vettigt att säga så jag säger hej då.

Måndag...

Jag fick en tuff inledning på veckan. Jag försov mig i morse, vaknade tjugo över sju vilket innebar att jag hade tjugo minuter på mig innan jag var tvungen att bege mig. Och titt på fan jag klarade det, han inte med frukosten så den fick ätas på jobbet. Men tycker det var bra att hinna till jobbet i tid. Men väl där så kom det mer problem, stora problem. Jag skulle bara avsluta förra veckans atrbete men det smög in sig ett par ?? som gjorde att det tog hela dagen att reda ut, ganska så irriterande.. Nu har jag bara finliret i morron och det ska nog inte innebära problem, hoppas jag.
I kväll har jag varit ute i ormaryd och tittat på när b- laget gjorde den sämsta match någonsin, det var totalt kassa och det säger en del. Jag tog hojen ut till tt-vallen, jag hittade en lite bakväg som var riktigt mysig att cykla men en väldigt jobbig grusväg.

Två arbetsdagar kvar, känns bra :)



Sötisar :)

Ganska så nöjd med allt..

Vart tar tiden vägen? Jag har gjort fem veckor på Ni och har bara två kvar. Serien är inne på match fem i mrron och jag har bara spelat en kvart i princip?? Hur blev det så... Helgen är snart slut och vi har bara tagit det lugnt.

Marie var här och hälsade på från fredag till lördag och det blev det vanliga, pizza, film och en fika på stan slappt och
mysigt :) I går så blev det melodifestivalen och det blev ju inte så spännande men alex och jag orkade vara vakna ända tills det slutade, en bedrift i sig. Han även med att tvätta i går morse men det är fasen inte kul att gå upp sju en lördag för att tvätta, det får va sista gången! I dag har vi pluggat, jag började lite på rapporten. Vid 17 åkte jag ut till tt-vallen för att förhoppningsvos se oifs första vinst men det blev en 0-1 förlust mot smedby, Tyckte nästan att det kunde fått bli lika..

Veckan som kommer blir ganska så skön, det blir tre dagar på Ni och fyra lediga. Ända måstet är att skriva på lia-rapporten och det ska nog gå bra.
 
Nu börjar jag längta hem till motala och sommar hemma i varv och ligga i varamon. Bara ha det varmt och gött. Sen blir det ju en del jobb också men det får man ju ta. Toppen blir kreta den 17 juli, gu va gött :) Längtar :)

Sporten väntar.

Vad åt vi till middag???

Ingen träning i dag heller... Men i morron så, då får det bli av.
Tittar på greys, min favvo just nu. Bra skit.
I dag har jag haft fullt upp på jobbet, det har gått i ett men det har varit skönt.  I morron ska vi till jkpg och titta på butiksinredning, ingen shopping alltså :)
Vi måste handla eller vi har grejer men det blir heltokiga kombinationer om man skulle mixa dem. I dag tog vi upp vad vi trodde var en stek men det var det inte. Det var ett stort köttstycke med mestadels ben i, så vi skar farm det kött vi kunde få och det blev någar bitar. Vad är det för kött då? nöt, gris eller lamm. Den gåtan löste vi aldrig men vi gissade på gris. Vi stekte det med lite grillkrydda och det blev gott men ganska segt.. Lite spännande att äta något man inte har en anning om var det är mer än att det är kött. Vi har fler sånna bitar i frysen men nästa gång skulle vi kanske fråga pappa vad det var han skickade med oss..
Fick ett ryck och började städa, körde av köcket , dammade och torkade lite lister mm. Alex tog badrummmet och nu återstår golven men där tog orken slut så det får vänta tills i morron eller på fredag.

Kväller

Tisdag..

Fortfarande sjuk... Näsan rinner fortfarnde och jag är lite hostig men jag hoppas på att kunna träna i morron..
Dagen har varit som vanligt, spenderat dagen på Ni och det hr varit riktigt kul, det skulle ju vara drömmen om det fanns ett jobb där till mig :) Hoppas! Väl hemma hamnade jag vid spisen. Vi har typ ingen mat hemma, eller det har vi men det blir väldigt lustiga kombinitationer. Jag lyckades hitta ingridienser till en ungspannkaka till matlådan och sen svängde jag ihop potatismos och fläskorv, mumms vad gott det var.
Var på fotanalys i går och det gick väl som jag trodde, jag har lustiga fötter. de lutar åt ett håll men belastar på ett helt annat sätt. Det bli spec inlägg (har jag lärt mig att det heter) men det är inte billigt, det är svindyrt!! Mellan 14 och 1600 vill de ha! Herregud, jag hoppas de är jäkligt snygga.. och bra.
Jag har visst smittat alex med min förkylning, han har ont i halsen och snörvlar. Ringde hem och pratade med mamma och jag hade lyckats smitta pappa med, aj då...

Jag är sjukt ugen på att färga håret lite ljusare med mycket ljusa slingor så det skiftar lite mörkblont/ ljusbrunt. Får se om det blir verklighet...

Nu blir det kväller


söndagkväll

Nu är vi hemma igen efter en skön helg hemma i motala. Jag har ju varit lite kraslig sen i torsdags och rösten svek mig nästan helt i fredags och i går men den börjar komma tillbaka nu. Men då har näsan börjat rinna istället.. jaja.
Helgen har varit ganska intensiv. Det blev ju ingen match för mig i fredags å vi åkte hem vid tre tiden. Kvällen spenderade vi hemma hos alex. På löradgen så åkte vi till stan och jag skulle ju inte shoppa men vero moda skulle lägga ner och det vr rea så det blev ett par svarta jeansleggings, ett vitt linne och en tickad väst. Sen åkte vi hem till varv och busade med vilddjuren. Sen bar det av in mot stan och till mimmi och micke för en fika. Där var pontus, alexandra,putte,emma,sunkan och jeanette hela gänget alltså bara per och emmelie som saknades. Det var riktigt trevligt :) Efetr det så åkte vi till morfar och mormor, för vi skulle fira morfars födelsedag, det var riktigt trevligt. I dag tog vi sovmorgon, busade med vilddjuren och tog det lugnt. Vid ett så åt vi lunch hos alex farmor och farfar. vid tre åkte vi hemmåt. Det trista med att komma hem är att man måste packa upp och åka och handla för allt är slut. Men lite roligare är att vi har gjort lite nya avdrag på skatten så det kommer trilla in fler sköna kronor :) Plus att vi har lagt ut en annons på blocket om att hyra ut våran lägenhet under o-ringen i sommar så bara att hoppas att någon nappar:)

I morron ska jag till ortopedteknisk verkstad och se om de kan göra något för mig och mina vader. Intressant..

Bye

Sjuk, sjuk, sjuk.....

Fuck om man får säga så. Jag har piss ont i halsen och jag har nog haft lite feber i dag, dock osäker på den punkten... Så att spela match i morron kväll ser inte så ljust ut tyvärr... Det är skit för jag vilade ju onsdagens match för vadernas skull... Men men jag får hoppas på ett mirakel...
I morron bär det hem iaf, det ska bli skönt. Men det kommer bli en intensiv helg, på lördag är det inplanerat fika med pontus och alexandra och sen ska vi fira morfars 75 års dag. På söndag ska vi nog äta hos alex farmor och farfar. Sen ska vi ju hinna med att umgås med alla och det kan vara lite svårt att få i hop ibland..

Fick veta btyget på komplexasäljkursen och det blev högsta betyg (såklart :P) Nu är det bara liabetyget kvar och det ska nog bli högsta betyg på det med ska ni se :)

Jag var hemma från jobbet i dag och det var länge sen jag var ledig mitt i veckan. Det var skönt, även fst jag slappade på förmiddagen så hann jag med att fixa lite här hemma ändå innan jag slöade ner mig i soffan och blev kvar där resten av dagen. Jag passade på att ta mormors goda råd och äta lite glass för att lindra halsen, det är ett rikigt gott råd :) När alex kom hem så köpte vi en pizza vilket kompleterade min svullardag..

burrrrr..

Vilket skitväder det är ute, det bara regnar och blåser små spik. Jag var och kollade på oif- his/mais i kväll och det var svinkallt och nu känner jag lite i halsen, skit, skit, skit... Oif segrade med 2-0 så det var ju bra..
Annars så är det ganska lugnt här. I morron ska jag troligtvis till jkpg och titta på butiksinredning med inköpschefen på ni.
Sen blir det förhoppningsvis träning på kvällen. Det blir en bra dag :)
I och med den här veckan har jag gjort mer än halva min praktik, det har gått super fort. Det är snart dags att börja plita ner rapporten. Jag väntar fortfarande på resultatet på säljtentan men det är ju så sega på träcentrum så jag får väl läsa det i mitt avgångsbetyg kanske... Jag vill ju ha det där stipendiet och hoppas hoppas så kanske jag har lite flax och får det, vem vet :)

Nu ska jag kurera min hals
God natt.

Hemma igen..

Hemmma i soffan framför tvn med datorn i knät, gött med andra ord :)
Helgen har varit super! Vi har grillat, kollat på film, tittat på fotboll, alex har åkt båt, firat födelsedagar x 2, solat, gått på stan och så hafr vi åkt merca cab, det var kul, lite kallt var det för vi cabbade inte ner förens på hemvägen och det var framåt tio på kvällen men känslan fanns där ändå. Alex körde och han såg nöjd ut :)

Vi drog oss hem framåt tre i dag. När vi kom hem åkte jag ut till ormaryd, de mötte huskvarna. Tyvärr blev det förlust med 1-3 plus att det var ganska kallt så det var inte den roligaste matchen.


1 maj

Just nu sitter jag och myser i fotöljen och det finns inget som kan få mig att flytt apå mig, ja möjligtvis till sängen då:)
Valborg avslutades hemma hos niklas. Alex han och jag tittade på mamma mia filmen och den får godkänt :) Det var riktigt trevligt iaf!
Dagen i dag har varit lugn och gått helt i min smak. En  kort sammanfattning: Vaknade, frulle, ut i solen, busa med dogsen, sola och grillning. Inte helt fel alltså :)
I morron ska jag och morfar titta på maif-sylvia (tror jag det va) sen tänkte jag hinna med att se boren-mjölby södra också.

Nu har jag ingen inspiration längre (det kanske märks) , så jag lägger ner

Natt

RSS 2.0