Grattis moffe:)

I dag fyller världens bästa mofrar år :) Grattis!


onsdag..

Japp då var jag diagnostiserad. Compartement syndrom heter det, och det innebär i princip att det är för trångt. Och vad gör man åt det? Jo antingen har man så mycket tur och det fungerar med special ilägg eller så får man operera och det verkar fungerar mycket bra. Hoppas det funkar med ilgägg...

Sista arbetsdagen för den här veckan i morron. Gött!! Det blir nog en halvdag tror jag och det gör det ju inte sämre. Sen på kvällen bär det hem till motala, gött. Inplanerat i helgen är utgång, fotboll och mycket sol :)

Beställde en så jädra snygg kjol i går från nelly.



Den blev visst lite stor. Nice ha :)

Bye

Sista dagen den här veckan.

Jag sitter i soffan med datorn i knät och alex står i köket och diskar, jämställt ska det va :)
I dag har jag både slappat och jobbat hårt. Blev inte så mycket matchande för mig i går pga mina vader, det tog tvärstopp kan man säga. Så kände behovet av att röra på mig så jag tog ut cycklen (första gången på ett år?) och tog mig en rejäl sväng. Det blev 4.2 mil i motvind men det gick bra och inga vadproblem och småland är väldigt fint men de har riktigt fula ortsnamn (dagens iaktagelse) När jag kom hem så lagade vi mat, vi provade en ny rätt med köttförs och potatis i en gratäng. Riktigt gott blev det. Sen la vi oss på en filt på balkong och myste till lite spansk musik (vet inte varför vi valde det men det gav en skön stämning), men solen ville inte va farmme och det kom även några regndroppar men det störde inte oss. Vi hämtade täcket och myste ner oss, hehe vi blev så trötta så vi somnade en timme, gött som bara den!
Kvällen har spenderats framför tvn, just nu är det sporten som gäller!

I morron är min handledare tillbaka efter sin kina/vietnam vistelse. Ska bli intressnt och se vad han har planerat inför de fem veckor som återstår :) Appropå jobba, bara fyradagars vecka  :) Wooohoo :) På torsdag bär det hem, och vi ska va hemma ända till söndag. Det ska bli riktigt gött!

bye

premiär :)

I dag är det seriepremiär :) Vi mäöter torpa borta. C-laget mötte torpa i går och de segrade med 2-1. Och ska göra detsamma! Mamma, pappa, elsa och ester kommer och tittar med och det gör det extra kul :) 
I går hade alex och jag den perfeka myskvällen, Vi var lite slöa och köpte pizza och glass sen satt vi oss framför en film och bara slappade, perfa alltså!

Nu ska jag snart laga lite mat och tagga som fan :)

Onsdag

Hemma från träningen, det var en kul än fast den var kort. Vi han ventilera alla kännslor och det ser väl lite bättre ut nu och det är ju bra. Nu är det bara att göra det bästa och få det att fungera, vilket jag tror det kommer att göra.
I dag var det en lite trögare dag på Ni jag stack hem vid 15,15 fanns inte mycket att göra. Hoppas det blir bättre i morron.
Jag ligger en dag efter jag har trott hela dan att det är tisdag i dag men det är ju uppenbarligen fel. Är ju ganska gött att ligga en dag efter för då blir det ju helg fortare :)
Funderar på om jag skulle ta ut cyckeln i helgen och se hur det känns, kanske kan få med mig alex men det blir nog svårt....

Bye

tisdag

Sitter eller snarare halvligger i soffan, jag är tött men kan inte komma på varför. Dagen har gått fort och den har varit riktigt kul, har kommit en bra bit på g med min miljörapport och det känns gött.
Marie och jag beställde varsina på ljusgula jeans från hm och de kom i går. Men de var tydligen ganska små i storlekarna så jag har inga större förhoppningar att de ska passa. skit åxå...
Vad händer anars då.. vet inte, det står still här i nässjö. Det är väl inte helt förvånade.
Känns som vi väntar på att sommaren ska komma och vi får åka hem och träffa lite folk igen. För här träffar man inte mycket folk...Så kom och hälsa på oss

dags för lite mys :)

seger :)

Nu är jag hemma igen efter en dag som gått i ett. Drog lite tidigare från nässjö inredningar, åkte hem och åt sen vidare mot holsby för sista träningsmatchen innan premiären. Den gick väldigt bra, holsby hade inget annat än slåbollen lång och försök spring i fatt. Nu blev det inte jätte många mål, det slutade 2-0 men segern satt riktigt gött. Nu är det bara att taggga seriepremiär på lördag, längtar!!

I morron är det ingen träning så det blir en ledig kväll. Blir väl en tur till ica på sin höjd.
Nu längtar jag till min nybäddade säng som ser så där härlig ut :)

Bye

Kväller

Då var helgen slut... Men det har varit en superbra helg, alex och jag har myst och haft det riktigt gött :)
Nu är min dator hel igen, vilket är gött :) Vore ju inte så kul om jag skulle behöva lägga ut en massa pengar på att laga den.
I dag har vi tvättat, det tog hela förmiddagen. Sen tog vi det lite lugnt och när klockan närmade sig halv fem så åkte vi ut till ormaryd för att kolla när A-laget gjorde säsongsdebut. Nu gick det väl inte jätte bra, det blev förlust med 1-3. Det var mycket premiärnerver i första sen i andra blev det mycket bätre och de var värda 1 pinne tyckte jag.

I morron är det nässjö inredningar som gäller mellan 8-16.15 sen vid 17 är det samling på södra torget för vidare förd mot holsby och match :) Det ska bli skoj!

Dags att sova. Natt

Lördag kväll

Sitter och tittar runt lite på alex dator, jag råkade spilla lite av min drink på tangentbordet så det blev panik och nu torkar den i lugn och ro.Alex har installerat vista på den och gjort den fin så nu har jag de där roliga spelen igen :) Btv Alex tangentbord är riktigt skönt att skriva på, la jag just märke till det, Hehe en onödig iaktagelse men ändå.
I kväll har vi myst framför marley and me och den var bra, inte så mycket handling men den var rolig :) Vi gjorde hamma hamburgare och drack passoa drinkar och det gjorde en bra kväll perfa!

I morron så kliver vi upp i ottan (kl 7) för att tvätta! Jo tvätta det var den ända tiden som fanns, helt fullt hela nästa vecka... Och vi har inte tvättat på ett tag så det var inte så mycket att välja på.. Sen tänkte vi åka och titta när ormaryd premiär spelar mot ljungbuy i tvån. Det ska bli skoj, hoppas på fint fotbollsväder och seger för oif :) Annars så ska jag ta det lugnt och njuta av att vara ledig, Det har varit lite ovant att gå upp samma tid hela veckan och inte ha nå¨gon sovmorron men jag vänjer mig sakta men säkert :)

Det är väl dags att sortera den där tvätthögen som har tagit över vårat badrum...

God natt

Lördag

Vilken härlig dag! Alex och jag har varit ute och gått en riktig långsväng. Det blev en tur i skogen och en sväng runt industriområdet i handskeryd. Gud vad gött det va :) Fast det blåste lite så var det inte så kallt.

Jag var tok taggad på att åka och titta på fotboll i dag, men de matcher som var värda att se vår så långt bort att vi inte orkade åka dit. Det är ju inte ens fotboll på tvn i dag, de visar innebandy, det känns ju lite sådär va..
Alla premiärspelar den här helgen känns det som, jag får försöka hålla ut till nästa lördag då vi möter torpa borta. Längtar!

Annars så har jag hunnit avverka en vecka på nässjö inredningar och det känns skit bra! Jag har ju värsta kontoret med sjö utsikt! mm just det :) Och det jag håller på med är kul så det uan nog inte vara bättre.

Dags att gör ingenting :)

Nu har jag ångan uppe...

I dag gjorde jag första dagen på min lia. Och det var jätte bra :) Jag har fått ett aldeles eget kontor, som är lika stort som de andras kontor :P Jag har fått egen inlogg och mejladress (kan den dock inte än) plus att de betalar min mat, så det är bara att välja vad man vill ha ur en meny :) Snällt va! Dagen har varit jätte bra och jag har varit runt lite överallt och tittat hur de jobbar, det blir nog samma upplägg resten av veckan med skulle jg tro. Men det är kul och jag tror det komer bli en bra lia. Jag har ju ganska bra arbetstider med, 8 - 16.15, helt ok. Japp jag är nöjd!

I går så spelade vi match i mot hovslätt, det var ingen höjdar match. I första var vi efter i markeringen och sprangf mest och jagade en och en men det possitiva var att vi krigade på fat vi hamnade i tvåmålsunderläge. I andra så tog vi tag i spelet och taktpinnen och det blev våran match och hovslätt fick börja jaga. Men det blev tillslut förlust med 3-2 Men vi spelade bättre så det får vi la ta med oss. Jag jorde vårat andra mål och det var gött, alltid kul att måla :)  I morron är det gräspremiär på tt-vallen, får hoppas att den håller. Nu är det bara en och en halv vecka till seriepremiär :) woowhoo

Mamma ringde i dag och var så dä mamma arg, det har jag inte hört på länge, kände mig lite som 15 igen :) Jag hade lyckats få med mig syrrans nyckel till hennes lägenhet och hon kommer hem från thailand i morron och då behöver hon ju den. Så jag fick skicka den på posten. Förhoppningsvis så har hon ju en till men man kan ju aldrig veta.

I går när vi kom hem så såg vi att det var fullt med cigarettaska på våran balkong. Det var ju inte svårt att lägga i hop 1 och 1 at det var grannen ovanför som stått och fimpat ner på vår balkong. Det ligger massor med fimpar på gräsmattan nedanför med. Så alex och jag bestämde oss för att gå upp och ringa på och säga att vi inte uppskatade askan. Så vi ringde på men ingen öppnade, men vi hörde någon som kom och titade i ögat. Så vi åkte och handlade istället. När vi kommer tunt hörnet så kommer tjejen i lägenheten ut på balkongen och vi får ögonkontakt. Hur tröga tror hon vi är, Vi fattar ju att hon var hemma men inte ville öppna. Blondin var hon så det kanske bidrog lite vad vet jag.
Vi har ju upptäckt ett blått märke på våran bakdörr på bilen, någon har slagit upp en dörr och inte tittat. Samma grannar har parkeringen bredvis oss och vi tittade lite närmare på deras bakdörr och visst fan är det färg bortskavt där. Vilka jävla as!!! Kan inte säga till att det repat vår bil och inte vågar de öppna när man ska prata med dem. Så vi ringde linden om askan och fimparna, så nu hoppas jag de ringe och skäller på dem, HAHAHA :) Vi fick en lapp för ett tagsen att folk skulle sluta skräpaner så jag hoppas det lät arga :) Blir man inte tokig eller!

Nu är det chelsea - liverpool som gåller :)

Bye

på g hemmåt igen

fasen vad tiden går fort när man är hemma, vi har varit i motala i fyra dagar men det känns som en kaffe kvart. Vi har hunnit med massor bla shoppa lite, promenixa, förfest sen utgång på harrys, äta två påskbord och massor mer.

I dag bär det av hemmåt, om nån timme. Vi ska till jönlöping först för jag ska spela match på råslätts konstgräsplan mot hovslätt :) Och det ska bli skoj när det är så fint väder. Tyvärr så får jag inte inviga mina nya skor för de är inte infettade än men de hinner invigas i veckan :)

Vi har det två skönaste hundarna ever :) De är heltokiga. De är ute hela dagarna och springer och jagar varandra tills de inte orkar mer då stannar de i två sec sen är de påt igen :) På kvällen är de helt slut och ligger i varsit hörn och sover.

Nepp dags att packa färdigt.

Bye

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!

Fy fan vad gött! Tentorn är gjord och det gick nog mycket bättre än vad jag väntat mig. Gött helt enkelt!
Matchen i går gick bra den lilla stund jag spelade blev bara sista 25, lite surt... Men jag han med ett mål så då får man la vara nöjd kanske. Vi spelade upp oss i andra halvlek och det blev riktigt bra tillslut.
Nu hålle jag på och packar inför hemfärd. Först ska jag plocka upp alex i jkpg och vi ska ta en sväng på a6 och shoppa lite, jag ska unna mig ett par nya fotbollskor :)

Bye

dan för dan..

Jag är nedgrävd i pluggade inför onsdagen soch torsdagens tentor. Sen har vi redovisning i morron förmiddag på det och direkt efter tenta i morron åker jag tillbaka till nässjö för att åka mot värnamo och spela träningsmatch. En hektiskt dag minst sagat men det ska nog gå vägn utan problem, det blir att plugga i bilen inför torsdagens sista tenta. Gud vad jag längtar tills det är över, du kan inte ana!!! Det är väl en skräck blandad förtjustning antar jag.

Ni vet vad jag gör i dag iaf...

Bye

I am happy :)

Då var det månfdag och det har aritr den segaste dagen på länge, jag har varit sjukt trött och det har väl inte hänt allt för mycket.. Dagen började med skola och logistik fram till lunch sen åkte jag hem för att plugga. Bråkde lite med alex innan jag satte mig för att läsa lite. Men mina ögon ville annat och bara åkte i hop så vi hopade ner under täcket och sov en timme, gud vad skönt det var! Jag blev som en ny människa. Alex stack i väg och tränade och jag pluggade vidare. Sen åkte vi en snabbis till kvantum och handlade. Nu har vi inte gjort så mycket, lagat lite mat och chillat. Vi är i princip träningslediga den här veckan förutom en match och egenträning, det känns lite ovanligt men ganska skönt.

Dagens bästa!
Vi har bokat resa till kreta i sommar :) Det är ett fyra plus hotell och vi åker den 17 juli :) Dt blir alex och jag, alex mamma marie och bror adam och alex mormor och morfar. Nice ha :)

Bye bye

En mycket trött tjej..

Nu är jag hemma efter en låång träningshelg ute i sandsjöfors. Det har varit ganska intensivt men väldigt kul. Vi spelade två matcher i går och i dag. Jag spelade i går men en väldigt mjuk plan plus stela vader är inte en lyckad kombination så det blev inte så mycket spel tyvärr.. Men helgen har varit jättekul och efter ett nederlag i pingisturneringen i fredags så tog jag och mitt lag revach när vi vann trekampen i går :) Det kändes skönt att alla timmar framför tvn inte var förgäves :P hehe. Och vilket väder vi hade igår, underställen åkte ut med huvena först och det blev gåspremiär i shorts och t-shirt, gud vad gött :) Lite träligare väder var det ju i dag och vi fick plocka in understället igen men det var bar väder ändå.. Jag har sovit som en gud på min nya luftmadrass och med ett tjockt duntäcke och en varm mysoverall så frös jag inte heller.

Det var riktigt tungt att komma hem och ta tag i pluggandet igen men det måste ju gå...För snart är det över, gud vad jag längtar!

Nu ser det ut som alex och marie har hittat ett hotell :)

Bye

Onsdag

Vilken dag, vilket väder! Man kan ju inte bli annat än på bra humör :) Måste nog varit värmerekord i dag, klarblå himmel och lite blåst tyvärr men i lä så var det super skönt! Vi passade på att plocka fram gräset och bordet och stolarna på balkongen, hoppas vi får sitta där mycket i vår.
Fasen nu  kom jag av mig..
I morron blir det plugg för rapporten ska bli färdig och inlämnad, det ser vi fram emot. Måste packa till träningslägret så jag kan koncentrera mig på pluggandet på fredag.. Tror jag måste skriva en packlista så jag får med mig allt. Det fins mycket detaljer som man kan glömma.
Fasen nu gjorde serbien mål igen, sverige suger, dåligt dåligt.

Vi rimmade i dag i skolan, vi körde ett företagsspel. Och vi skulle rimma till gratulationskort för någon som har dött, eller snarare till deras anhöriga. Ja, det låter konstigt mn vi kom på ett ganska roligt rim. Vi skulle ses vid juneporten, men du valde pärleprten. Hehe visst är det roligt :)

Bye

RSS 2.0