Muffinsbak mm

Go kväller!

Jag har slagit mig ner i våra otroligt sköna soffor, nu sitter jag dock bara i den ena (hade blivit lite tufft annars). Jag sitter och lyssnar på spotify och följer "live"uppdateringen mellan ifk och boren. För en sedan stod det 3-3, boren hade 3-2. Det är spel i andra halvlek iaf, jag hoppas de tar dem!

Det blev en väldigt produktiv dag i dag med. När jag var färdig med jobbsökandet så åkte jag in till stan och handlade lite saker som jag behövde för att baka muffins, sen passade jag på att hämta ut mitt paket med nuttrilett produkter. Jag bakade dunlemuffins, de ska få en glassyr på sig, men den gör jag i morronkväll. Den andra sorten blev en hallon och blåbär kombo. De blev jättefina, och det lilla jag smakade på smeten så smakade det bra :)
När jag var klar med muffinsen så gjorde jag en coleslaw av vitkålen som var över. Men den blir jag av med i morronkväll. Mamma ska ha gäster, så den går dit.
Jag fick förövrigt ett nytt uppdrag i dag. Jag ska baka en kebabbpaj tills i morronkväll. Gud vad jag är snäll! :P Det är alltså jag som står för menyn i morron när mammas gäster kommer :) Men det är kul att baka och fixa lite :) Förhoppningsvis så blir det nåt hörn över till mig, så jag får smaka hur det blev.



Dumlemuffins :)



Hallon och blåbärsmuffins, fina va :)

Jag tog med mig mamma och dogsen ut på en långpromenad runt långskogen. Det har varit så underbart fint väder i eftermiddag/kväll. Varmt och härligt, man kan ju tro att sommaren var på ingång. solen värmde så härligt och det var bara så skönt!

I morron. ska jag fortsätta med mitt jobbslkande. Sen ska jag baka den där pajen till mamma. En power walk på morronkvisten ska det bli. Sen får jag se vad dagen har att erbjudea

Ska man ringa?

Nu har jag ägnat hela förmiddagen fram tills nu till att söka jobb.
Och jag har faktiskt hittat några att söka. Men det tar ju sån tid. Först så hittar man jobbet, Sen ska man skriva om sitt personliga brev så det matchar det företag man söker till, sen måste man registrera sin profil på nån hemsida, för annars så får man inte söka. Sen ska man lägga in alla uppgifter. Och allt det där tar ju världens tid! Det måste ju finnas ett enklare sätt tycker jag!

Jag tog paus för lunch för en stund sdan. I dag blev det lite av köttfärssåsen som blev över från i söndags, till det hade jag isbergssallad, gurka, feta och keso, gott gott!

Usch jag är fortfarande toksugen på att spela fotboll i kväll! JAg vet inte vad som tagit åt mig. Men det lovar gott inför helgen. Synd bara att det är tisdag i dag....

Jag har funderat på en sak under förmiddagen. Jag var ju och färgade mitt hår i fredags och det blev jättebra och jag ör nöjd och allt. Men det är en sak jag är lite missnöjd med. Och det är färgningen av luggen. När jag har den bakåt (ex när jag tränar) så ser nman jätte tydligt att hon inte har färgat ända in vid hårbotten och det ser ut som jag redan har ca en cm utväxt. Och så ska det väl inte behöva vara eller? Jag tänkte rinag och fråg om de kunde göra nåt åt det (grattis såklart) Eftersom jag har luggen mycket bakåt (när jag tränar osv) så stör jag mig på det. Och det ser inte riktigt snygggt ut.



Bilden blev ju lite lattjo, men här syns det lite ljust. Men det är mycket skarpare i verkligheten.

Tisdag

Go förmiddag!

Ja det hann visst bli det i dag.. Humm ja vet inte vad jag har styrt med som tog så lång tid, men här är vi nu iaf. Jag har börjat min dag med en morronpromenad och en god frulle.

Mitt lår känns tusen gånger bättre idag :) Så gött så! I kväll spelar A-laget final i östgötacuppen och jag skulle så gärna velat varit med. Men jag är inte där än på ett tag. Men det här två matcherna jag har spelat med Boren har väckt min tävlingsinstinkt och den vill massor just nu :) Men jag laddar på tills i helgen, då vi har tre otroligt viktiga matcher. B-laget har två seriefinaler och A-laget är i stort behov av pinnar, så det ska bli spännande!

I dag så ska jag leta jobb, det är min prio för dagen. Sen tänkte jag åka in och hämta mitt paket och köpa en rödlök. Mamma bad mig bvaka några muffinsar tills i morronkväll. Jag får se om jag gör dem i dag eller i morron.

Hörs!

Burrr

Nu är jag hemma från träningen. I dag var det skott rakt igenom :) I love it. Skotten var klart bäst i början av träningen, men det var skit kul! Och det gick faktiskt hyffsat med låret, jag vågade inte skjuta för mycket med det. Men det där ska snart vara läkt och borta.

Men kallt var det, usch vad jag har frysit i dag! Kallt inne och kallt ute. I eftermiddags så låg jag under täcket och värmde mig. Solen lyste på mig då med, så det var så skönt så :)

Jag hade tänkt hämta ut mit paket på ica i kväll efter träningen, men jag glömde såklart min plånbok (körkortet) hemma.. Så det får jag ta i morron eller nån annan dag. Då ska jag handla hem en rödlök med. Jag kunde inte göra coleslaw i dag, rödlöken var slut.

Morrondagen är än så länge helt utan planer, och jag gillart! Jag ska ägna dagen till att söka jobb.

Fart som en liten skållad råtta.

I´m back from the city!

Nu har jag ocgh mormor varit i stan och skaffat henne internet :) Det blir förhoppningsvis klart i nästa vecka så då ska jag dit igen och hjälpa henne att koppla in det. När vi kom hem så bjöd mormor på mat. Jag fick köttfärslimpa, brunsås och melonsallad och mormor och morfar åt fläsk med löksås.
När jag var klar så åkte jag till Maxi och handlade. Så nu kan man äntligen laga mat igen :)
på vägen hem stannade jag på hemtjänsten och skrev på min timrapport, som jag glömde sist jag var där och jobbade.
På vägen ut till Varv var det stopp. En skogsmaskin hade gått sönder och blockerade hela vägen. Spå det var bara och vända och ta en annan väg hem... typiskt

Gud vad skönt det var att komma hem :) Lungt och skönt! Dagens nästa move blir att göra en gi-coleslaw av vitkålen som blev över från mitt födelsedagskalas. Sen ska jag surfa nätet efter jobb. Snälla ge mig tur!

Alex ringde på lunchen och hälsade att allt var bra, sötis :) De hade varit på info och det verkade väldigt bra sa han. Så det låter ju super bra!

Första dagen av de fem låånga veckorna..

God morron!

I dag ringde klockan tio över åtta. Och jag gick faktiskt upp på direkten, bra Elin :) Men jag insåg ganska snabbt hur kallt det var i rummet och jag var själv så glädjen kom av sig lite.

Nu har jag ätit frulle och svirat om. Jag tänkte åka inåt stan och Mormor och Morfar snart. Jag har som sagt några punktre på min lista i dag, så det är bara att gå ut hårt och öka.

Låret känns bättre i dag, men lindan får vara på någon/jnågra dagar till. Jag får se om jag kan träna i kväll. Jag åker iaf dit och försöker!

Pratade med Alex en snabbis på msn i morse. Han satt och åt frulle. Han var lite nervös inför dagen, sötnosen ;) Han skulle vara i skolan vid nio. Det går nog så bra så!

Vi hörs senare!

Söndagkväll framför sporten :)

Go kväller!

Nu har päronen kommit hem och vi har ätit blåbär/hallonpaj och glass. den blev mycket god :)
Sen har jag hjälpt mamma att sortera bland hennes bilder. Hon laddar ju in så sällan så hon hade 300 stycken som låg i samma mapp.. Men nu är det ordning på torpet!

I morron börjar en ny vecka (utan min alex :() Och den inleds ganska hårt.
Jag ska hjälpa mormor skaffa internet, sen ska jag handla mat, och dumpa Pappas gamla dator på tippen. Sen måste jag förbi hemtjänsten och skriva på et papper. I morron kommer ett paket med grejer från nutrilett, så det ska jag hämta ut :) Och dagen ska börjas med en power walk och avslutas med fotbollsträning, fast det är väl lite löst, jag får se hur låret mår, men det ska nog gå bra :)
Sen så ska jag söka jobb såklart, det är ju det viktigaste av allt!

Nu säger jag god natt :)

Hallå??

Nu börjar jag känna mig lite ensamen!
Hundarna ligger så vackert och sover i sina korgar. Jag sitter i soffan och slötittar på mord och inga visor på tv 4 guld. Jag har såklart datorn i knät och det är ju ett sällis, fast jag föredrar människosällis , såklart :)

I dag när vi spelade så strålade solen och det känndes nästan som en sommardag :) Svetten rann mer än vad den brukar och man bara sprnag där och bara hade det gött :) Fler sånna dagar, tack :)

Japp, då väntar jag lite till då..

Game day!

Då var jag hemma igen, eller jag kom för cirkus en timma sen. Jag har ängnat den timman åt att snygga till lite här hemma och så har jag bakat en hallon/blåbärspaj åt mamma och pappa. Då blir de extra glada när de kommer hem :)

Jag har ju spenderat eftermiddagen i Mantorp. Planen var en ny bekantskap, jag tror inte jag spelat där tidigare. Det var konstgräs och den var riktigt fin. Jag har börjat gilla det underlaget skarpt. Vi mötte Mjölby Södras b-lag. I dag hade vi tyvärr en dast en avbytare och hon har inte spelat fotboll på bra länge. Men det gick bra för det. Vi hade en jävlainställning och gav 110 i allt. I första var riktigt grymma. Vi borde fått bättre utdelning än 1-0 som vi hade. Det borde varit 3-0.
Andra halvlek var snäppet sämre av oss. De får 1-1 av oss. Sen tar vi ledningen igen. Och när det är två min kvar får de världens billigaste straff. Dommaren är skymd och blåser pågrund av att deras bänk skriker straff! Helt otroligt. Så det slutade 2-2. skapligt besvikna var vi med det resultatet. Men det är bara att konservera illskan och låta nästa motsåndare få smaka på den!

För mig gick det faktiskt väldigt bra idag. Så bra var det längesen det känndes :) Det var skitkul att spela i dag! I dag spelade vi 4-4-2 och det var såklart mycket lättare att spela så, just nu passar det mig bättre.
Jag spelade 85 min. Under de 5 min som saknas så fick jag gå ut och linda mitt lår, för jag fick mig en lårkaka. Och den känns ganska så bra nu. Men jag har den hårt lindad, så lite av det onda beror väl på det. Nej det här väkte min tävlingsinstinkt ordentligt. Jag längtar tills nästa helg. Då har vi två seriefinaler. Då jävlar!

Nej nu ska jag slå mig ner i våra nya sköna soffor och glo lite på tvn :)

Lustig start på dagen..

Mm nu är det ta mg faun på riktigt! Och det vet i katten om jag gillar riktigt än....

Nu har Alex åkt mot Göteborg.. Och jag är kvar här.. Vi ska leva så här i fem veckor!!!! Det är ju en evighet. Aleex och jag har varit tillsammans i 6 år och 3 månader, och det längsta vi varit ifrån varandra är 11 dagar i rad. Nu är det ju inte så att vi inte kommer ses allt, utan jag kanju åka ner lite bnär jag vill och han kan ju komma hem på helgerna. Men det känns lite tungt nu...

På dagens agnda så står följande. Närmast så ska jag gå ner och laga mig lite köttfärssås. Sen ska jag bege mig mor Mantorp och match mot Mjölby Södra :) Det ska bli riktigt nice! Men det blir nog riktigt tufft i dag. Det är bara seger som räknas!
Sen ska jag hem och försöka hitta platser i mitt rum åt allt som jag har fraktat fram och till baka mellan stan och här. Vart ska jag ha allt??
I kväll kommer även mamma och pappa hem från sthlm.

Nej nu ska det lagas mat!


Burrrrrrrrr!

Nu har jag spenderat några timmar nere på borens ip. Fy fabian vad kallt det var där nere! Men spelet var ganska värmande. Boren var riktigt bra i andra och hade en massa chanser, men det blev inga mål. Matchen slutade 0-0.

Nu sitter jag inne och värmer mig. Men jag ska straxt bege mig ut igen. Vi ska till östen och handla lite till kvällensmiddag. Sen ska vi eventuellt förbi Alex pappa. Vi ska hämta lite grejer på vinden.

Nu har min äldsta kusin gift sig :)

Lördag

Hello!

Jag har landat i soffan en snabbis. Vi ska snart ut till Varv och rasta hundar och fixa med bilder och datorer och inte minst packa matchväskan inför i morron.

I går kväll satt Alex, Simon, Niklas och jag på Niklas inglasade altan och hade det gött. Vi ömsom drack, ömsom pratade och ömsom skrattade :) Vi kom dit väldigt sent, så vi blev kvar där ganska länge. Så Alex och jag kände inte för att gå in nånstans. Så vi tog en tidig kväll vid halv ett.

I dag såg jag fel på klockan och gick upp en timma förtidigt. Men det gjorde inte så mycket, jag gick upp och gav mig ut på en power walk. När jag kom tillbaka så väckte jag Alex och så åt vi frulle.
Nu har vi varit i stan en sväng. Men det fanns ju inte mer än vad som fanns igår, så det var inte så intressant.

Senare i eftermiddag så tänkte jag åka ner till Boren och se när de möter madesjö. Vi hoppas på vnnst, det är nästan nödvändigt.
Sen i kväll blir det bara en massa mys.Det blir väl nån eller några vändor hem till varv för att släppa ut dogsen och ge dem lite mat.
Det är Alex sista dag/kväll/natt här hemma :( Jag vet inte när han åkeri morron, men jag har match mitt på dagen plus att jag är hundvakt. Så vi ser väl inte så mycket av varandra.... usch usch



Här har ni min outfit från gårdagskvällen
Rosa tröja från Lindex
Linne från Acne
Kjol från Gina Tricot
Strumpbyxor från Lindex
Skor från Din sko
Armband från HM och Thomas Sabo
Halsband från Snö

På språng mest hela tiden..

Nå vad tyckte ni om mitt nya svall??
Jag vet det är ovant. Jag har börjat tvivla lite på om det är rätt, men jag tror nog att det ska bli bra det här. Det handlar ju bara om att vänja sig :)

Nu har vi spenderat tre timmar hos Alex mormor och morfar. Alex, Adam och jag hjälpte dem med att skruva ihop en sideboard. Enligt instruktionen så skulle det ta 120 minuter att skruva ihop den. Det tog det inte, det tog en bra stund längre än så. Det fanns miljoner skruvar, pluggar och annat, jag undrar hur de fick i alla?? Jag lämnade lite tidigare, men jag fick lägesrapport av Alex att de var färdiga nu.

Japp, jag åkte hem lite tidigare för att hinna duscha och fixa iordning mig. Vi får se vad kvällen har att bjuda på. Det blir iaf förfest borta hos Jonas.Men sen får vi se vart kvällen tar oss. Det är ju alltid trevligt att komma ut och träffa lite folk.



Have a nice night :)

It´s new and fresh and i kind of like it :)

Då var jag klippt och färgad.. Mm jag tror faktiskt att jag är riktigt nöjd! Det är bara hemskt ovant. Det är mycket ljust och mycket slingat, men det hela smälter ihop jättebra :) Jag passade på att köpa mig en ny borste med. Min är lite sliten och halva håret fastnar i den när jag använder den.

Så hä'r blev det :)





Efter jag var hos frissan så kom Alex till stan. Vi gick och lunchade på Med eller Utan. Jag åt en kycklingsallad och Alex en kebabbtallrik, och det smakade riktigt bra :)
Efter vår lunch så gick vi till diverse affärer. Vi var förbi intersport och jag passade på att byta mina träningsbyxor jag fick i födelsedagspresent. Istället köpte jag ett träningsset från Adidas bestående av ett par långa löpartights och en långärmad tröja. skitsnyggt :)
Sen gick vi förbi guldhjärtat, jag skulle köpa mig en länk till mitt Thomas sabo armband (även det en födelsedagspresent). Det blev en sjöstjärna i silver, jättefin :)




Sen åkte vi förbi karlshult vvs, hämtade upp adam vid busstationen och nu är vi hemma.

Vi ska snart åka till Alex m och m. Sen får vi se vad som händer :)

Mot en ny frilla :)

Morning :)

I dag har jag en härlig dag framför mig! Jag har fixat morronpromenaden och en frulle.
Nu ska jag sart bege mig in till sta och sätta mig i frisörstolen :) Gud, det ska bli helt underbart, jag är såå trött på mitt hår just nu! Men nu ska det få bli fint ige :)
Sen ska Alex och jag ta oss e tur på stan. Jag ska köpa en belock till mitt armband från Thomsa Sabo, sen ska jag fixa lite annat smått och gott.
I eftermiddag sen ska vi till Alex mormor och morfar. Och sen blir det förhoppningsvis utgång i kväll :)

Nu har Alex och jag bara tre dagar kvar här innan han drar söder ut :( Hur ska det här gå? En månad är ju hur lång tid som hellst! Usch ja..

Önska mig lycka till hos frisören :)

Hemgång och premiär..

Så dår var vi hemma från Karlstad!

Och jag har gjort min första match med Boren. Fy vilka premiärnerver jag hade! Jag var nervös, min mage var nervös, men jag avr riktigt laddad. Jag körde från start som toppforward. Och det känndes lite ovant, i alla andra lag (2 st) jag har spelat i så har jag speöat 4-4.2. I Boren spelar vi 4-2-3-1, och jag var ettan. Jag spelade ca 30 min av första halvlek och jag gjorde inte ett rätt under de 30 miuterna. Jag sprang runt som en yr höna och hade inte en susning om vad jag gjorde... I poaus fick jag lite direktiv och lite rätsida på alla fel jag gjorde.
Jag kom in efter 5 min i andra och sen spelade jag resten. Och det gick mycket bättre, det var som natt och dag. Andra halvlek var ok. Jag ser redan fram emot söndag, då hoppas jag verklifen att det går bra från start!

Vi kom ju hem från Karlstad i dag med. Vi var hemma vid tjugo i tre. Vi har haft det jätte bra i karlstad. Vi har ätit god mat, isnpekterat huset, varit runt i en massa olika affärer, busat med gustus och bara haft det gött. Men jag trodde i ärlighetens namn att jag skulle frysa ihjäl i natt, Vi sov i en lite stuga utan ström, som de hade på tomten. Det var pisskallt! Jag hade fullt mysställ och två täcken över mig. Alex däremot sov i kallingar och två täcken, han fryser inte.. Lustigt. Men vi överlevde  :) I dag på förmiddagen var vi en sväng på Ikea innan vi åkte hemmåt.

I morron ska jag äntligen till frissan :D O jag är så glad! Sen blir de förhoppningsvis utgång, men det ser inte så lovande ut än :/
Sen hoppas jaghalsen är bra så jag kan ta en morronprommis. Alternativt om det inte blir utgång så får jag träna på eftermiddagen. Efter frissan så tänkte jag ta ett varv på stan och titta lite.
Sen ska vi förbi Alex mormor och morfar och hjälpa dem att skruva ihop nån möbel, sen skulle vi nog äta där med.

Vi hörs i morron :)

Vi är framme och vi har det bra :)

Nu är vi Karlstad!

Vi har busat med Gustus, ätit lunch, varit på maxi, öb, en outlet och på elgiganten. Nu är vi tillbaka i dingelsundet. Vi väntar på fikagäster.
I kväll ska vi laga oss en delikat middag :) Sen ska vi bara ha det gött!

Regnar gör det som fasen. Jag som trodde solen alltid sken i Karlstad....

På återhörande! 

Mot Karlstad!

Goood morron!

Nu är vi färdigpackade och vi är fullt på klädda :P Vi ska straxt bege oss mot Karlstad. Men först blir det stt stopp för att tanka och sen glömde jag min jacka hos Alex och han glömde skärp till brallorna.
Vi verkar ju tyvärr inte få så fint väder med oss. Jag har packat ner varma och mysiga kläder och paraply såklart!

Jag tar inte med mig min dator, men jag ska försöka blogga lite ändå tänkte jag. På nåt sätt ska det la gå :) Jag måste försöka få igång bloggandet från mobilen.

I dag har jag på mig min nya tröja/tunika som jag inhandlade på Hm för några veckor sedan.



Leggings från Gina Tricot
Skärp från ?
Tröja/Tunika från Hm (ny)
Halsband Från SNÖ
Armband från Thomas Sabo och Hm

Kaaallltt..

Go kväller!

Fy vilket väder det har varit i eftermiddag! Usch och usch. Vu var inne i stan en sväng och hjälpte pappa köpa en mörk kostym. Sen åkte vi mot Maxi och hämtade ut Alex dator.
När det väl var dags för träning så öste regnet ner och det blåste jätte kallt. Inte de bästa förutsättningarna direkt. Träningen var inte den roligaste den heller, men vi körde på. I dag kom jag äntligen ihåg att ta med mig trosor, men då glömde jag handuken istället, typiskt! Så jag blev lite kall. Jag tog mig en varm dusch när jag kom hem, men jag fryser lite fortfarande..

Nu ska jag försöka hjälpa mamma när hon väljer bland alla hennes smycken. Hon försöker få ihop hennes outfit till min kusins bröllop på lördag. Hon har hur mycket smycken som hellst, så det är inte så lätt.
Sen ska jag packa ner mina kläder i väskan inför morrondagen. Alex packade sitt i en ica-kasse, killar vettu!!!

Good night!

Omväxlande väder..

Hello!

Det fina vädret har övergått till ett av och på regnande. Nyss öste det ner, men nu är det uppehåll igen.. kul kul..
Alex och jag har nyss ätit lunch. Vi åt resterna från gårdagens tacos, gud vad jag älskar tacos!

När pappa komemr hem framåt halv tre så ska vi in till stan och hjälpa honom hitta en kostym. Sen ska Alex hämta ut sin dator (om den har kommit). Och sn blir det träning.
Jag får nog fixa packning mm i kväll. Man behöver ju inte ha med sig så mycket, när man bara ska vara borta en natt. Skönt det :)

Jag gillade inte den nya beiga färgen på naglarna, så det åkte bort :) Istället så målade jag på ett genomskinligt lack. Mycket snyggare :)
Jag fick äntligen tag i en klipp och färgtid. Det blir på Salong Bra. Jag har tid på fredag klockan 11. Jag har en bra feelig, så jag hoppas frisören är skitbra :) Gud det ska bli underbart att få fixa till ruffset på skallen!

Tisdag

Morning!

Det blev igen power walk i morse heller :( Jag känner av halsen mest på mornarna så då är det bärs att vila. Jag vill absolut inte dra på mig mer skit!

Nu har vi ätit frull och jag håller på och fixa till mig lite. Jag har målat om mina naglar. Det blev en beig färg, ganska fint :)
I dag kommer eventuellt Alex nya dator, så kommer den så ska vi in till stan och hämta den. Sen så skulle pappa köpa en kostym (de ska på bröllop i helgen) så jag åker väl på att vara smakråd.. Det är dags att packa inför vår trip till Karlstad i morron. Frågan är bara vad man ska ha med sig. Det lär väl krylla av mygg där, så långärmat/byxat är det nog som gäller..
Vid halv sex sen så är det träning :) Det börjar närma sig debuten :) yes!

I dag ska jag ringa en frissa. Jag fick tips om en på träningen i går, så jag provar. Hoppas bara det finns en tid, snart.

The gifts part 2

Så nu har jag äntligen fottat, plockat upp oich packat ner mina födelsedagspresenter. Batteriet på kameran höll på att ladda ur, så jag fick ta det lite fort. Här kommmer dem:



De här fina ljustakarna fick jag av Hanna och Andreas



Presentkort på Mq fick jag av Alex mormor och morfar.
Av Farmor fick jag en kniv till min samling.
Av Mormor och Morfar fick jag penagr till klipp och färg.
Av Mamma och Pappa fick jag denna tjusiga skål.



Av Marie så fick jag ett sönhalsband. Det är skitsnyggt, men bilderna gör det inte rättvisa.



Av Hanna och Andreas fick jag också denna snygga skål. Hanna tyckte den var så snygg så hon köpte en till sig själv :)

I´m ready!

Hej på er :)

Vilken eftermiddag jag har haft/ har! Jag ligger ute på balkongen och solar och lyssnar på spotify, det är bara för underbart! Jag har legat och halvslummrat här i flera timmar nu. Och jag villl inte gå in. Jag har en timma till här innan det är dags att svira om för fotbollsträning.

Jag har varit ute nu tre lördagar i rad nu. De är ungefär lika många utgångar som jag har haft innan sommaren det här året.... Ja det är mycket dåligt! Men nu har jag fått blodad tand :P  Och jag är riktigt partysugen. Det blir ingen måndagsklubb i kväll. Men jag hoppas på utgång på fredag :)


Måndag..

Morron!

Solen lyser ute och himlen är blå :) Det är efterlängtat!
Jag har nyss duschat och ätit frulle. I dag ska vi åka till Mantorp och lämna tillbaka blommor som pappa har lånat, sen ska vi kolla på en tv-bänk som mamma har spanat in. Om vi orkar så stannar vi till i Mjölby, jag ska se om jag hittar några löpartights.
I kväll ska jag träna nere på boren. Sen åker vi hemåt varv.

Ja, hörs senare.

Död åt alla måssar!

Jag var nyss ut på en alldeles underbar power walk runt kanalen. Den var välbehövlig rening för både kropp och hjärna.
Men när jag nästan hade hunnit hem, så blev jag attackerad av en måsjävel. Och han sket på mig så jag hade bajs på benet och i håret!!! Gud vad äckligt det var!! Jag har skrubbat hårbotten med tvål och vatten. Men jag känner mig fortafarnde äcklig.. Usch usch!

Jag sitter och funderar på hur nästa vecka kommer att se ut. Jag har inte så mycket inplanerat.
I morron ska jag boka mig en tid hos n¨ån frisör här i stran, frågan är bara hos vem? jag måste färga och klippa till det lite, det behöver nytt liv. Framåt onsdag ska ta oss en tripp till karlstrad och besöka Pontus och Alexandra. Sen på torsdag ska jag äntligen få debutera i borentröjan :) Framåt helgen sen så hoppas jag att det kan bli en utgång. Det blir också en match till och sen ska jag vinka av Alex när han flyttar till Göteborg. Gisses hur ska jag klara mig??
Men det jag ska fokusera mest på är att söka jobb! Det är viktigast just nu.



En härlig bild från gårdagen. Niklas och jag smuttar på varsin strawberry daiquri, så gott :)


Funderar lite.

Nå vad tycker ni om min nya header??
Jag har knåpat ihop den själv och jag är nöjd. Jag är ju inte superduktig, men jag tyckte den blev fin :)

Alex och jag har legat och slappat ett tag nu. Marie står i köket och lagar mat. Jag är fortfarande mätt från vår lunch ute i ljungsbro i dag. Men något ska jag väl få i mig :)

Jag fick ett sånt där moment  förut, när jag bara vill frysa tiden och leva här och nu för alltid.. Det kommer bli så tråkigt när all far åt olika hål igen. Men Alex och jag börjar något alldeles nytt och spännande som kommer bli hur bra som hellst. Men just nu känns det lite vemodigt.. Ja det kommer bli bra iaf!

En riktigt lyckad helg :)

Hello!

Jag har inte sovit tils nu. Jag lovar!

Vi har varit på fölmönstring i Vreta Kloster och sett när pappa har premierat Messi och Figo. Och det gick riktigt bra :) Pappas ena föl Messi vann bästa gångartsföl i östergötland!! Och det är andra året i rad som pappa tar hem segern, fatta vad stort det är! Ingen var gladare än pappa :) Så gött!
Mamma lånade ut kameran till pappas kompis, så jag har tyvärr inga bilder på fölen.. Men de var super fina!

Medans vi väntade på finalen, tog Alex och jag en sväng int till Ljungsbro och åt på en pizzeria. Och där fick vi alla fördomar om en liten håla som Ljungsbro bekräftade. Hehe det var ganska tragiskt faktiskt, men maten var helt ok och vi hade det gött :)

I går var vi ju ute. Och det var riktigt kul :) Vi startade med förfest här hemma hos Alex. Sen tog vi en taxi in till stan och harrys. Där var det ganska dött en stund och väldigt många 30+are (barnbidragshelg :P) Men sen ordnade det till sig och det droppade in lite kännt folk. Kvällen rundades av vid halv tre typ. Vi hade iaf riktigt kul :)



Så här såg jag ut igår :) Jag gillar den här outfiten riktigt mycket!

Klänningen kommer från Hm
Skärpet är nytt och det kommer frn Gina Tricot
Sen hade jag två armband som inte är med på bilden. De kommer från Hm och Thomas Sabo
Istället för skorna på bilden, så tog jag mina snäppet högre partyskor köpta på Din Sko:)

Bakis?

Gud vad hände med mig????

Jag känner mig så sjutk bakis. Och jag drack inte en droppe igår. Jag är trött och seg och har ont i huvudet.. Mycket lustigt!

Nu blir det soffan en stund. Sen ska jag börja tagga upp inför kvällens förfest och utgång. I kväll blir det förfest på hemmaplan, nice :) Sen blir det nog splittrat, några ska till bondebakc och några (jag bland andra) ska ut.
Det kommer bli nice som satan :)

Dagen efter!

Hellu :)

Nu har jag börjat återhämta mig efter gårdagens festligheter.
Jag hade kalas för släkten och vi blev tillslut 12 personer. Jag bjöd på två sorters pajer, den ena var en kebabbpaj och den andra var en kycklingpaj. Kycklingpajen gjorde jag för första gången. Till pajerna hade jag gjort en hemmagjord coleslaw och en vanlig grönsallad med vattenmelon coh fetaost. Sen hade vi baguetter till det.
Allt blev jätte gott och alla tyckte det smakade riktigt bra :) Det var kul att höra. Men blir ju lite nervös när man har lagat allt själv, vad ska de tycka :P Vi åt iaf så magen blev helt proppis. Det var längesen jag åt så mycket :P
Till eftrerätt så blev det glass, choklad/kola sås, maränger och vispgrädde. Det åts av alla men det uppskattades kanske mest av oss lite "yngre" :P hehe
Jag fick en massor med fina presenter :) Jag har inte fottat dem än, så dem får jag visa i morron.



Här är några av de presenter jag fick :)



Min fina älskling och jag  <3



Gårdagens outfit:
Ny klänning från Hm
Sandaler köpta i spanien
Halsband från Indiska
Skärp från Hm
Örhängen från ?
Armband från Thomas Sbabo, Gina Tricot och Hm

I dag har mamma, hanna och jag varit på stan och på loppisar. Stan hade inte så mycket att bjuda på. Jag hittade en svart kjol med volanger på från Gina Tricot. Sen fick jag en lilaskål i pressat glas av mamma. Den fyndade vi på ett av loppisarna.

Nu ska vi se om det kan bli nån utgång i kväll. Jag hoppas på det, jag är taggad :)

Gifts :)

Så nu funkar internet igen!

Här har ni dagens skörd, so far :)



Av min kära pojkvän fick jag en ansiktstvätt, toner och kräm från Biotherm.
Av mamma och pappa fick jag hälsokokboken.



Av mamma och pappa fick jag dessa snygga träningsbyxor från Röhnich.



Till byxorna fick jag dessa snygga träningslinnen, perfa!



Av min kära pojkmän fick jag också detta supersnygga armband från Thomas Sabo. Snyggt va :)



Av mamma och pappa fick jag en superfin vispsklål i porslin :)



Och istället för blommor, fast det är ju blommor det här med. Men det är lite mera lättskött. Jag gillar verkligen arangemanget!

Tar det lite lungt så här på eftermiddagen :)

Hello :)

Jag flikar in här en stund. Alex och jag har lite tid över så vi har slagit oss ner i det nya vardagsrummet :) Vi sitter i de nya sofforna och tittar på tvn som hänger så snyggt på väggen : ) Me like!

Vi har pysslat och styrt här hela förmiddagen. Jag har provat runt halva min garderob och kommit fram till en tänkbar outfit, men jag behöver två stycken. En tills i dag och en tills i morron (utgång). Sen får jag väl välja på någe vis. Men det ska nog lösa sig!
Sen har vi dukat och gjort fint i uterummet. Det saknas bestik och lite sånt smått. Men annars så är vi i fas :)

Jag har fottat mna presenter och de kommer upp alldeles starxt :)

Happy birthday to meeee :D

God morron :)

Och vilken härlig morron det är :) I dag är det min födelsedag! :D
Jag älskar födelsedagar! Kanske inte så mycket delen med att man blir ett år äldre. Utan mer delen med presenter, trevligt sällskap och en massa god mat, det gillar jag :)

Min födelsedagbörjade med att mamma, pappa och alex kom in och sjöng för mig. Och för en gångsskull så vakande jag av att de sjöng (måste va första gången :P) Jag fick en massa fina paket. De ska jag fotta sen och visa er senare. Sen sov vi vidre en stund. Vid tio i åtta gav jag mig ut på en 60 minuterrs power walk. Det var lite segt i dag, det blåste osv. Men det var såå skönt när jag väl kom hem igen. Sen åt Alex och jag frukost, det satt alldeles perfa!

Nu tänkte jag piffa till mig lite. Det ska bli en dusch och en sväng i badrummet :) Sen har jag dagens stora dilemma att lösa... Vad ska jag ha på mig i kväll? Jag ska vända upp och ner på min garderoben, det måste finnas nåt där inne som passar perfect för i kväll :)


Ha en trevlig dag! Det ska jag ha :)

Värsta husmor elin :)

Jag vet inte om en sömnlös natt är tricket. Men jisses vilken energi jag har haft i dag!

Jag började dagen med jobb mellan 7.15 och 12. Sen åkte jag och hämtade Alex och åkte ut till Varv. Där hann jag bara byta om innan jag och min högra hand (som förresten är en jäkel på att knåda deg :)) igång med att laga mat inför mitt kalas morron. Jag kan inte/vill inte avslöja vad det blir än. Men jag kan lova att det blir gott. Det ser iaf riktigt gott ut.  Vi höll på i tre timmar och 50 minuter.
Jag har två delar av menyn kvar att fixa, en är en sallad och den andra ärefterrätten. Men det kan inte fixas förens i morron. 

Nu håller jag på och bytrer om till fotbolls outfiten :) Jag är lite tidig. Men vi ska till alex farmor och farfar och äta vid halv fem, så det är lika bra att vara halvklar.
Alex kopplade in tvn i mammas och pappas vardagsrum i dag. Så från och med i dag så är vardagsrummet åter ett vardagsrum :) Ingen är gladare än jag!

Nu ska jag fixa vidare här hemma.

Vad ska man ha på sig på sitt födelsedagskalas då?? Tips mottages.

Träningsverken är en smula bättre..

Go kväller!

I dag gjorde Aex och jag Linköping. Vi kom var inne straxt efter 10 och kom hem vid halv sex. Då hade vi varit i stan, på ikano och på city gross och handlat till mitt kalas på fredag.
Jag hittade ganska mycket. Det blev bland annat två par skor, en tröja, en klänning, ett skärp, ett armband och en sportop (namnsdagspresent från mamma). Alex däremot köpte inte en sak. Han hittade inget som han riktigt  fastnade för. Han såg ett par skor som han eventuellt ska slå till på.

I morron ska jag jobba. Men jag slutar 12 som skönt är :) Sen får jag skynda mig hem och sätta igång med att förbereda maten inför mitt kalas på fredag. Jag hoppas verkligen jag hinner med allt!
Vid halv fem sen så ska vi vara hos Alex farmor och farfar. Vi ska få oss lite mat. Sen har jag träning klockan halv sju. Så det blir en dag som kommer gå i ett. Men det ska man väl fixa :)

Natt natt

Det regnar..igen

Det blev ingen träning i dag :( Jag som ville vara med! Men det är bäst att vila ibland. jag körde mina situps iaf. Det belv int heller nån kvällspromenad, regnet öser ju ner här, så jag blev lite slö..

I kväll så har Alex och jag lagat mat, det blev korvstroganoff, gott gott :) Sen har vi styrt med vardagsrummet. Mamma och pappa har satt upp väggfästet till tvn och sen har vi bråkat med en lampa. Men den kommer vi få byta en del till i morron när vi är i linköping i morron.
Sen har jag kåpat ihop världens handlingslista till mitt kalas på fredag. Den är maffig vill jag lova. Alex och jag ska åka förbi city gross på vägen hem i morron och handla allt som behövs. Det kommer bli super smarrigt :)

För vi ska ju till Linköping i morron och ha en mysdag med shopping och go mat :) Som jag har längtat efter det! Det ska bli gött att komma iväg och göra nåt i det här trista vädret. Och att shoppa är ju aldrig fel :)

Vi hörs i morron!


Min hals suger!

hellu!

Vad gör ni? Jag gör just för tillfället ingenting. Alex och jaghar varit otroligt slappa idag (kan bero på att Alex var ute i går). Vi har legat i sängen och tittat på psych.
Men innan dess så hade vi lite energi. Vi var ute på em-möbler och tittade på tv-bänk till mamma. Vi hittade en kandidat som såg lovande ut. Nus ka vi bara se vad mamma tycker :) Sen körde vi mest omkring en stund innan vi drog oss hemåt mot vår sköna säng :)

Träningsverken blir bara värre och värre. Gud nåde hur ska detta gå?? Jag känner mig lite sådär i halsen :( Jag vet i katten om jag ska skippa träningen i dag och vila halsen i stället. Jag har varken tid eller lust att dra på mig nåt skit.. Jag hatar verkligen att stå över träningar, jag känner mig som värsta svikarn. Jag tänker är jag verkligen så dålig som jag känner mig, och det är jag ju. Usch vad jobbigt det känns.. Men det är väl kanske bäst att vara lite smart.

Ska väl ta och smsa att jag inte kommer då då..

Men hej :)

Morning :)

I dag var det segt att gå upp. Men upp kom jag och jag startade dagen med en power walk i regnet. Det var lite segt till en början, men sen lättade det.
Den omtalade träningsverken har också gjort entré nu på morronen. Jag har ont precis överallt! Det gjorde ont när jag skulle ta må mig deo, när jag böjer mig ner, ja hela tiden... Men det känns ganska gött ändå :P

Nu tänkte jag dra mig inåt stan och se om min kära pojkvän ha stigit upp, eller om han ligger kvar i sängen och är bakis :P

Nej nu ska jag kila vidare. Ha en bra dag :)

Nu är det mycket!

I´m back!

I dag har jag styrt med något precis hela tiden.
Det började i morse/förmiddags med att jag satt mig i soffan och började skissa på ett nytt personligt brev. Jag kände att det jag använde nu var lite förlegat, och jag har kört med det alldeles för länge. Mitt iallt detta så fick Alex ett samtal från Chalmers. De rinmgde för att berätta at han har kommit in på hans förstahandsval :) Vi blev som eld och lågor och det gjorde verkligen dagen :) Gött!

Vid halv elva så följde jag med Alex och Niklas till gymmet och körde ett benpass med dem. Fy det var jobbigt. Jag har inte varit på gymmet sen veckan innan jag opererades (28/4) Så jag kände mig bra otränad. Vi körde knäböj, marklyft. bänkpress och en massa annat. Jag kommer ha feta träningsverken i morron, det är ett som är säkert!

Vi åkte hem och åt och duschade. Sen satt jag mig ner och skrev vidare på mitt personliga brev. Det var jag färdig med fram åt tre tiden. Sen åkte vi till Alex mormor och morfar. Vi hjälpte dem med deras skrivare.

Sen fick jag skynda mig hem. Jag skulle vara matchvärd nere på boren. Men när jag väl kom dit så var det inte så mycket att göra. Men jag skulle ju ändå ner och kolla på matchen. Men jag tog på mig rollen som materialare istället, iaf på matchrapporten :)
Johan hade skaffat mig en matchdress, alla har ju en egen. Och det lutar åt jag kommer ha nummer 29?? Är det nåt att ha? Jag har aldrig haft så högt nummer, men det tror jag att jag ska kunna leva med :) Nästa onsdag gör jag iaf min debut :)

Alex är ute på måndagsklubben i kväll. Så jag har sängen för mig själv :) Det ska faktiskt bli lite skönt att kunna få breda ut sig på alla de 120 centimeterna..

Första dagen på födelsedagsveckan :)

God morron!

Jag vaknade upp med lite lätt ont i halsen i dag :( Men det har i princip gått över nu, som tur är. Jag har verkligen inte lust eller tid med att bli sjuk nu! Jag tryckte i mig två panodil och senare ska jag in till stan och köpa zyx.

Jag vet i fasen om det blir nån löprunda för mig i dag :( det kanske är bättre att vila konditionen och köra styrka istället?? Jag tror nästan det. Frågan är om jag kan/får följa med Alex till gymmet eller om jag får improvisera hemma.. Till kvällen får det bli en power walk iaf.

Jag tror baske mig att det här är första dagen för mig utan jobb och skola, ever. Jag har inte den blekaste om vad jag kommer att göra om en månad osv.. Det känns sådär måste jag säga. Men jag söker jobb som en galning, så jag hoppas att det kan ge nåt snart :)

Här från ni min outfit från i när vi var ute i lördags. Jasg körde på en favvo i repris :)



Tröja från Lindex
Kjol från Lindex
Linne från Mq
Halsband från Hm
Skor från Din sko
Lite blandade armband och örhängen :)

Ser ni att jag är nyklippt. Marie toppade mitt hår i lördags. Hon tog några cm och håret fick lite nytt liv :)

Söndag kväll

Hellu.

Nu är jag riktigt seg. Jag hänger framför datorn i köket. Jag orkar inte pallra mig ut till badrummet och in i duschen.. Problem. Jag begav mig ut på en timmas power walk efter kalaset. Det var underbart, men jag har nog lite vättskebrist efter gårdagen, för jag svettades inte alls lika mycket som jag brukar :P

Kalaset var riktigt trevligt med massa god mat. Det serverades hamburgare, prinsesstårta och jordgubbspaj med glass och vaniljsås. Det var alldeles för gott, jag tog lite väl mycket för att vara nöjd.. Men det är bara att lära av misstagen och komma igen!

Jag har så svårt att vänja mig vid att jag inte ska till jobbet i morron. Jag känner mig stressad hela tiden, men sen kommer jag på att jag kan slappna av och ta det lungt för jag ska ju inte med tåget.

I morron har jag följande på mitt schema. Jag ska ringa ortopeden och fråga om de har nån tid för min vad snart. Sen ska jag träna, tror det blir löpning intervaller eller distans. På kvällen ska jag ner till boren och kolla på när b-laget möter malmslätt. Jag måste färdigställa min meny till mitt födelsedagskalas på fredag, det finns en del frågetecken kvar....

Dagen efter.

God morron/förmiddag :)

I am up! Vi vaknade faktiskt vid halv tio i dag. Och var hyffsat utvilad. Men jag vaknade med fet huvudvärk och en lite orolig mage, men förövrigt är det ganska lungt :)
Det var riktitgt kul igår! Vi förfestade hos Sunkan och sen drog vi vidare till Harrys. Och det var riktigt mycket folk och många kända ansikten. Riktigt nice :) Vi var hemma straxt efter tre.

Vid elva så gick vi på husvisning. Marie var lite nyfiken på ett i närheten, och det var riktigt fint.
Nu är vi hemma igen. Alex sitter och spelar bad company och jag sitter framför tvn och tittar på E, med datorn i knät, såklart :)

Vid två ska vi åka på kalas hos Alex kusin Ellen, hon fyller 13 i dag. Jag ska väl hoppa in i duschen snart, så jag piggnar till lite :P Smarta jag tog bara med mig shorts, så jag har inte så mycket att välja på där. Men det är ju ganska varmt trots det tråkiga vädret.

Nej nu ska jag avsluta det här osamanhängande inlägget, och börja fixa iordning mig :)

Är uppe i varv nu!!

Hellu :)

Jag är hemma hos Alex. Vi har landat här efter alla ärenden och bestyr.
Min dag började i princip med cykelturen i högt tempo in till stan, det tog ca 37-38 minuter. Även i dag var det tok motvind hela vägen. Men det var riktigt skönt och härligt trots det.
Duschen efter åt var himmelsk :) När jag hade duschat så toppade Marie mitt hår. Jag satt nästan och halvsov i stolen, det är ju så skönt när nån pillar än i håret :)

Sen när Alex kom hem, så åt vi lite snabbt och sen åkte vi vidare mot stan. I stan sprang vi in på en viss affär och köpte en födelsedagspresent till Ellen. Sen satt vi oss i bilen igen och styrde mot Varv. Där plockade vi upp mina grejer och åkte tillbaka mot stan igen.
Innan vi kom hem så stannade vi på Östen och handlade lite mat till marie och en Fanta zero till mig (jag ska grogga med det i kväll :)).

Så nu kan vi andas ut en stund. Vi ska vara hos Sunkan vid 18. Jag är ju som sagt duschad och klar. Jag har bara kvar att fixa håret, sminket och välja mellan en av två outfits. Och äta med då såklart :) Men det kan nog ta sin tid ändå  :P

I går skrev jag ju om en glad nyhet. Den ena var ju att jag skulle spela match på måndag. Men nu visar det sig att jag inte blir spelklar förens på tisdag! Så surt, varför kunde det inte lika gärna varit på måndag.. Morrr. Nu får jag vänta en helg till på att göra min debut... Får väl se det possitiva med att jag blir en vecka bättre tränad.. Men jag kommer åka och titta såklart :)


I dag har vi fullt program!

God morron!

Fatta kännslan av att vakna i dag och inse att jag är färdig med hemtjänsten :) Det värmde mitt hjärta!

Men nån längre sovmorron blev det dock inte. Jag var klarvaken vid kvart i nio. Så då gick jag upp. Nu har jag ätit frulle och sitter och funderar på om jag ska springa in till stani dag eller om jag ska ta hojen?? Jag hade bestämt mig för att springa när jag vaknade i morse. men nu känns hojen som ett bättre allternativ. Det går fortare och jag känner mig mer peppad för det. men jag har lovat mig själv att jag ska springa in till stan i sommar. Men sommaren börjar ta slut...

I dag står iaf följande på mitt program.
Jag ska ta hojen in till stan. sen ta en dusch och vänta på att Alex kommer med mina kläder. Sen åker vi till stan och ska köpa present till Alex kusin Ellen som fyller 13 i morron. Sen åker vi hem till varv och hämtar upp mina kläder och lite packning som jag behöver ha med mig. Sen åker vi tillbaka in till stan och fixar i ordning oss inför kvällens utgång. Sen ska vi hinna äta när det finns nån minut över med. Det låter lite stressigt när man ser det så här på prent, men det ska nog hinnas med.

Ja, nu tror jag jag har bestämt mig. Jag tar min otroligt sega och tunga hoj in till stan. Japp så får det bli.

Det börjar lossna lite :)

Den lugna kväll jag hade planerat blev inte så vidare värst lugn.

När Alex slutade jobbet mötte jag upp han hos mormor och morfar. Vi hjälpte mormor med att installera och fixa lite med hennes nya dator och skrivare.
När vi var färdiga där åkte vi hem till Marie en liten stund, innan vi drog vidare mot Sunkan (efter ett kort stopp på östen)
Hos Sunkan skulle det förtäras kräftor. Det skulle äta upp de 16 kräftor de fångade tidigare i vecka. Jag gjorde kräftpremiär och smakade en klo. Och det smakar ju väldigt likt räkor, så det tyckte jag var mycket gott :)

Klockan hann bli 20 innan vi kom hem till Varv igen och jag var vrålhungrig! Men det var en stund kvar med maten. Och det är ju inte bra. Jag blir så grinig när jag inte får mat. Men tillslut blev den iaf färdig. Det blev fetaostbiffar, rostade grönsaker i ugnen och en melonsallad. Fy bövelen vad gött det var!Jag proppade mig full och proppmätt med grönsaker och biffar :) Mumms, men nu står ju magen i fyra hörn..

Nu till två glada nyheter :D

Nr 1: Alex och jag kommer få flytta in i vår lägenhet en månad tidgare än beräknat, alltså den 1/10. Det är ju helt underbart!! Vi är asglada :D

Nr 2: Jag kommer (om jag nu är spelklar) spela match med borens b-lag på måndag :) Fatta vad jag har längtat! Jag är så laddad, det ska bli riktigt skoj :)

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng med min Alex. Vi hörs i morron!

I´m frreeeeeeeeeeee

Nu är jag riktigt invalid! Jag kan i princip inte använda min vänstrehand/handled till nått. Det gär inlägget skriver jag enbart med högerhanden, det gör för ont att trycka ner tangenterna med vänster. Vad göra? Vilka värktabletter är bäst montro??

Men lite bättre ska det nog bli de kommande dagarna, för i dag jobbade jag mitt sista pass i hemtjänsten:D Woohoo gud så gött! Och så skönt! Nu får handen vila ett tag.
Jag firade min sista dag med en kycklingsallad med kebabbsås från pizzerian i charlottenborg. Den är så himmla god! Mumms :) För att få lite balans i tillvaron så cyklade jag hem från jobbet ut till Varv i dag ( det fanns ingen bil till mig i dag) Det blåste en sjuk motvind hela vägen, och cykeln gick jätte tungt, tyngre än vanligt. Jag tror nåt ligger emot däcket eller nåt. Sen har ja ju inga växlar. Men jag tog mig hem på 33 min men det kan gå mycket fortare med mindre motvind och en cykel med växlar :) Men motionen var de inget fel på :)

Nu försöker jag få tag i mormor. Vi tänkte installera hennes dator i dag, om det går. Men hon svarar inte förtillfället. Jag får prova igen lite senare. Anars så är kvällen oviss, vi får se vad som händer. Det kommer bli en intensiv helg, så det passar ganska bra med en lugn kväll.

Det blev en låång dag.

God kväll!

I dag har jag jobbat, burit, packat upp, slappat, sovit, ätit, packat, tränat, duschat, ätit och suttit vid datorn. I ungefär den ordningen. jag känner mig iaf ganska så slö just nu. Det känns som jag har glömt att göra nåt, men jag kommer inte på vad?? Förhoppningsvis så är det inget viktigt :P Om det nu skulle va nåt..

I dag och i gårkväll har jag haft ett litet sug efter onyttigheter. Men det har jag kvävt och inte lyssnat på. Jag hoppas det ger med sig snart och lämnar mig ifred!

I morron är det min sista ordinarie jobbdag :D (jag tog ett extra pass nästa torsdag, men det är lååångt dit). Det ska jag fira med att äta en kycklingsallad med kebabbsås och sedan en cykeltur hem från jobbet till varv. Till på köpet så slutar jag två :) Gött som f¤n :D

Go natt på er!

I´m ready

Hello!

Nu har jag gjort allt det där jag skrev i förra inlägget. Jag är redo, påklädd och maten är i magen :) En glad och möjd Elin med andra ord!
Jag pratade med Alex för en stund sedan. Och nattens kräftfiske var tyvärr ingen höjdare. De fick 17 kräftor och tappade bort tre burar. Men som jag sa, man kan ju alltid köpa till kräftor från affären. Jag tror de hade ganska kul ändå.

Jahop, vad ska man hitta på i en timma till? Det får nog bli att slöa framför datorn. Vila lite. Jag har ju vant mig lite med en eftermidddagslur :) Det är såå skönt så!



Jobb i dag igen.

Morning!

Hur är läget?
Jag mår bra och känner mig just nu ganska pigg :) Jag gick upp halv nio i dag för att ta mig en power walk och sen lite frukost. Men jag har inte gjort mig i ordning än.. Jag tänkte köra korta maxintervaller om en stund. Jag jobbar ju sent i dag, så då hinner jag ju inte träna i kväll.

Jag börjar två så det känns inte som det hinns med så mycket annat än att träna, duscha, fixa i ordning mig och sen äta och göra matlåda. Men det räcker, jag ska ligga och slappa i sängen en stund till innan jag går upp och tar tag i dagen.

Trevlig onsdag på er!

segt...

Hello!

Jag är hemma från träningen. I dag körde vi två timmar. Det var mycket tempo och teknik. Och det gick la sådär i dag. Kände mig lite seg i skallen. Men det gick bättre och bättre. Svetten rann som bara den och det var skönt!
Det märks att jag spelar i en förening som har ett herrlag. Vi har inte tränat på en vettig plan på två veckor. Det har varit herrarna som haft det bästa och vi har varit på åkern. Så skulle det varit i dag med. Men tillslut så fick vi en liten plätt på en av de bra planerna...
På vägen hem så fick jag stanna på östen och inhandla lite kseo och yoghurt, man måste ju ha frukost :)

Det finns ju inget att se på tvn i kväll. Morden är ju slut :( Nu ser jag på ja, vi elsker hollywood (eller nåt åt det hållet) Jag vet inte vad jag tycker om det,men det går att se på en stund iaf.

I morron är jag ledig fram till 14, sen är det jobb fram till 21,15. Innan jobbet så ska jag springa maxintervaller. Jag får se om det blir nån morron promenix, jag hoppas på det, med frågan är om det hinns med..

Alex och grabbarna fiskar kräftor och de hade planer på att vara ute hela natten fram tills det ljusnar i morron bitti. Jag skulle aldrig palla att vara vaken så länge, vi får väl se om de orkar. Jag hoppas på att de får mycket kräftor, då blir det kräftskiva :)

Natt natt

Det underbara med att vara ledig!

Hej hej :)

Alex och jag ligger i sängen och slöar. Vi ligger och pratar och filosoferar om framtiden och hösten. Det är så mycket som kommer hända och så mycket som fortfarande är ovisst. Men det ska väl gå att ordna det med.

Annars så har vi bara tagit dt lungt i dag. och för en gångsskull så tycker jag det är riktigtskönt att bara ligga still och inte göra nåt. Jag känner mig inte ens rastlös, bra Elin!
Vi är klara med mormors dator. Men alex kom på att han hade glömt beställa en kabel till skrivaren, så det har vi gjort. den skulle komma i morron. Så då kan vi åka till mormor och installera hela paketet :) Hon kommer bli super glad!

I dag är det träning halv sex. Ganska skön tid, då är man hemma hyffsat tidigt, det är gött. Aelx och gängent ska fiska kräftor i natt (det blev inget i söndags). Så jag får roa mig själv i kväll. Frågan är bara med vad. Kanske sova lite :) Jag tror inte jaghar nåt att pyssla med direkt, men jag kommer nog på nåt.

Nu ska vi slöa en stund till innan det är tid att byta om och äta lite.

Ledig dag :)

Morron :)

Alex och jag är redan i fullgång med att njuta av vår lediga dag :)

Jag började fdagen (medans alex tog en lite längre sovmorron) med en power walk. Sen åt vi en senare frukost, gott gott :)
Mormors dator, skrivare och mus kom igår. Så nu sitter alex och installerar allt som behövs. Jag håller på och överför lite bilder från semestrar och kalas osv. Så hon har nåt att titta på sen. Jag håller också på och letar efter en bra bakgrundsbild :) Sen ska vi bara lära henne vart allt finns, ja det kan ta ett tag :P

I dag så har vi inte så mycket på schemat. Vi ska fixa med mormors dator. Sen i kväll så ska jag träna nere på boren. Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder än i går! Jag fick avbryta träningen efter 20 min igår. Jag hade kramp i hela vaderna (värst i höger) fy vad sur jag var! Jag hoppas att det går mycket bättre i dag!
Alex har också beställt ett väggfäste till mammas ochpappas ny atv. Det kom i går, så det anske vi kan skruva upp i kväll. Då har vi äntligen ett tvrum igen :)

See you!

Sista veckan på kneget..

Hej :)

Då var det fredag igen. Iaf som jag räknar. Jag är ledig i morron och det innebär fredag i dag :) Man måsta göra vad man kan för att hålla motivationen uppe :P
Jag slutade två i dag, det var asskönt! Jag är så trött på skiten nu. Men jag har tre dagar kvar, så jag får hålla ut lite till.
I morron är jag ledig :) Och Alex med :D

Jag hade tusen saker med mig in till stan i helgen. Så det har jag roat mig med att packa upp nu den senaste timman... Ja nån gång lär man sig väl..
När jag kom hem så hade jag fått post. Men det var ingen rolig post utan en räkning. Det var oif som skickade räkning på min träningsoverall som jag köpte i april (jag som hade hoppats att de hade glömt bort det). Och det var en lite summa det. Men det är bara och betala sen när lönen kommer. De kom väl på mig nu i och med att jag ska byta klubb.

I kväll jobar Alex till 22. Jag ska hämta honom efter jobbet, sen åker vi ut till Varv och sover här. I kväll är det också fotbollsträning :) Jag har längtat!

Om jag skulle ta och skicka i väg några mejl och sen lägga mig och vila lite...

Mmmmmm..

.. så gott det var med en kycklingsallad med kebabbsås från Rimini :) Det satt fint så här dagen efter. Alex åt en pizza, poker tror jag den hette med beasås på. Han var nöjd han med :)

Alex och jag sitter och degar i varsitt hörn. Vi har sett en film, Kick-ass. Det var helt ok, ganska bra faktiskt. Men jag var lite trött så jag orkade inte följa med helt.

Jag börjar ju jobba om cirkus en timma. Det känns så där måste jag säga.. Näst sista kvällen, gött! Men det ska väl gå det med. Man har ju att göra om vi säger så.

Nej, nu ska jag njuta lite till!

Utgång i går...

God förmiddag :)

Jag är uppe och har varit så sedan straxt efter nio. Kände mig ganska pigg i morse trots att vi var ute i går. Jag börjadse dagen med en power walk längs kanalen ner till slussarna och tillbaka. Det var riktigt härligt, förutom det trista vädret, kvavt och mulet..

Gårdagskvällen bjöd på utgång. Vi förfestade hemma hos Sunkan. Jag var alena tjej, så det blev mycket youtube och 4chan skämt. Ja, men det var riktigt skoj för det :) Sen blev det Harrys. Där var det mycket "gammalt" folk, till en början. Men sen droppade det även in en och annan i vår ålder. Jag var i princip nykter, jag drack cider för kvällen, men jag tröttnade på dem efter fyra stycken. Sen blev det en drink ute på Harrys, that´s it. Men jag hade det trevligt iaf :)

I kväll ska jag jobba en sväng. Jag börjar 16,15. Men det är låångt dit :) Är sugen på att ligga i sängen och se på nån film fram tills dess.
Alex och grabbarna ska fiska kräftor i natt. Hoppas att de får god kräftlycka? :) Jag tänkte jag skulle äta min första kräfta någonsin i år.

Utgång på g

Hej :)

Jag flikar in här en snabbis. Vi är redo för utgång. Ja jag iaf Alex kom nyss hem... Killar vet ni :P Det blir förfest och sedan utgång. Vet inte vart, men skoj ska det förhoppningsvis bli!
I dag ska jag för ovanlighetens skull dricka cider. Mamma hade handlat hem från tyskland. Det ska bli smarrigt :)

Nu har jag ätit tacos. Gud vad det var gott! Jag har verkligen längtat efter den rätten. Det var kärlek för magen :)
Annars så har dagen bestått av jobb fram till 12 och sen hem en snabb vända. Vid 15 åkte jag ner till Boren och kollade när de mötte Rödsle. Det slutade tillslut 3-3. En ganska spännande match.

Nej nu måste jag sätta fart på Alex, han sitter fortfarande och äter, och ja, det kan ju ta ett tag :P

Ganska produktiv dag ändå.

Hej :)

Nu är jag nyduschad :) Och jag doftar LdB, finns det nån goare doft än den?? Nej tror inte det :)
Jag är snart redo för att åka och jobba. Det ända som återstår är att äta lite mat och fixa ett mellanmål. Sen ville pappa att jag skulle tanka bilen med, så jag får nog åka lite tidigare..

Vilken dag det blev tillslut. Man får ju vara tacksam för den lilla sol som visar sig nu förtiden. Och i dag har det varit riktigt fint väder :)
Jag har hunnit med att sitta och prata med mormor och morfar, äta lunch med slex och sen har jag kört en dubbelrunda med situps (200) och sprungit 10 korta maxintervaller, det var svettigt i värmen i dag. Men o så skönt!

Jag har gått igenom garderoben några gånger nu efter nåt och ha på mig tills i morron kväll. Vi ska ut, men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jsut nu lutar det åt en av två klänningar. Men så är jag lite sugen på kjol, och där har jag två val med... Beslutsångest. Jag får grunna på saken tills i morron..
Gud det var evighetersen jag var ute. vet inte riktigt om/vad/hur mycket jag ska drick i morron. Jag är inget sugen på att hinka i mig onödiga kalorier.. I-landsproblem..

Nu ska jag bege mig ner i köket för en bit mat.

Solen lyser :)

Morning!

Jag har precis ätit upp min underbart smarriga frukost :) Den bestod av ett ägg (som för dagen råkade bli hårdkokt??) hallon och mild yoghurt med vaniljsmak, gott värre!
Innan frukosten medans Alex fortfarande låg och sussade så gav jag mig ut på en power walk. Det är verkligen det bästa sättetr att starta dagen med!

Nu sitter Alex och jag och slappar lite framför våra datorer. Alex vörjar jobba vid 13 och jag vid 16,15. Så frågan är vad vi ska pyssla med fram tills dess? Alex skulle nog åka in tll gymmet, jag tror jag kör intervaller här ute lite senare.
Jag hoppas på att vädret ska bli lite bättre och himmelen lite mera molnfri så man kan gå ut och lägga sig i solen en stund :)

I gårkväll när jag kom hem från träningen så packade och skruvade Mamma, pappa, alex och jag ihop varadgsrummsmöblerna. Så nu står det två sffor och ett soffbor där :) Det går sakta framåt..

B&B

Halloj!

Nu har jag landat hos Alex. Vi har ätit lunch och, nu sitter vi och slappar framför våra datorer :P
Jag letar efter b&b nära Helsingborg. Alex och jag ska ta oss en minisemester neråt i landet om ca två veckor. Och vi tänkte att det kunde vara lite mysigt att bo på nåt lite mindre ställe. Frågan är bara vilket av alla ställen man ska välja??

Nu har molnen börjat komma igen.... Så jag vet inte riktigt om man vågar lite på att vädret ska hålla sig fint?? Ja vi får väl se vad vi hittar på.

Ni kan få en dagens av mig när jag ändå sitter här och skriver :)



Rosa tröja från Vila
Baslinne från Mq Outlet
Höga shorts från Svea
Halsbandet är en födelsedagspresent från syrran

underbar start på dagen :)

Hej hej :)

Vilken underbar dag! Jag är ledig och det är fint väder och solen lyser :) Härligt!

Jag började dagen med en sovmorron till nio! Sen gav jag mig ut på en power walk, det var längesedan men grymt skönt! Sen åt jag frulle.
Nu håller jag på att göra mig i ordning, jag ska följa med mamma in till stan och handla på östen. Sen ska hon släppa av mig hos Alex. Alex slutar 12 i dag :) Härligt med lite ledig tid tillsammans.

I kväll är det träning nere på boren. Jag längtar redan, det är riktigt kul att träna nu. Jag hoppas jag kan bli spelklar till nästa helg, så jag förhoppningsis kan få vara med och lira lite :)

Nu ska jag försöka få igång en sida på internet här och en fixa till mig det sista.

Hörs senare :)

Bloggar

hej!

Vi har landat hemma i Varv igen.
Vi har spenderat kvllen hos Per och grabbarnas förfest. Vi spelade massor av mario cart, självklart så sög jag hårdast av alla, men det var kul ändå :) Att komma fyra är ju alltid nåt eller? Sen var vi hemma hos Marie och åt en sväng.

Nu sitter jag och surfar lite. Jag letar efter bra och inspirerande bloggar när det gäller träning och kost. Och jag har faktiskt hittat två som verkar intressanta, så dem tänkte jag följa ett tag.
När det gäller mig själv så har jag känt mig riktigt tung i dag, min mage är uppsvullen och jag har känlan i kroppen av att jag känner mig jätte stor. Jag vet ju att så inte är fallet, men känns magen stor så känner jag mig stor i övrigt.. Jaja jag får helt enkelt se upp med den så underbart goa fetaosten, eller knappra i mig piller innan jag äter den (undar om det hjälper mot uppsvullen mage??)
Jag ser feam emot en ny dag i morron :)

Jag glömde ta en bild av mi outfit för dagen, men jag kommer nog bära den snart igen :P

Go natt på er!

Ledig :)

Halloj :)

Vad gör ni??
Jag slutade jobbet för ca två timmar sedan. Och nu ska jag inte jobbaförens på fredagkväll :) Långledigt, i like it!!
Alex och jag är ute i Varv. Vi hade tänkt åka till marken först, men vi kände inte för det så vi stannar hemma istället. Vi tänkte åka in till stan i stället och besöka en förfest. Men det blir ingen utgång. Annars så har ätit lite mellanmål. Alex bestod av kladdkaka och grädde och ananaspaj och grädde :P Hehe.

Jag måste klippa mig och färga håret! Det är akut kris nu! Jag ska be Marie toppa mig i morron. Sen ska jag boka en tid hos frisören om nån vecka eller två. För nu kan jag snart inte vänta längre. Gud vad risigt det blir på en sommar, kanske inte så konstigt :P

I dag åt jag en fetaost jag inte ätit på länge, och nu känns min mage jätte svullen och den är gsaig. så det är laktosen som gör sig påmind. men tack och lov så år jag inte dåligt i övrigt av den :) Men jag ser ju lönfet ut...

Ska väl piffa till mig lite då kanske..

Ge mig enrgi!!!

Go kväller!

Jag har äntligen ölandat i sängen framför morden i midsummer. Fy fasen vad jag har längtat hit i dag!
Gårdagskvällen var hemsk! Jag har nog aldrig varit så trött som jhag var igår, helt slut. Men jag kunde iaf sova hyffsat i natt, så dagen har varit lite bättre. Men vi har ju det här trista vädret som gör att man aldrig riktigt vaknar till.

Jag slutade jobbet straxt efter 16 i dag. Sen åkte jag hem till Alex och åt och bytte om till träningskläder. Träningen nere på Boren började sen vid halv sex. Nere på boren körde vi två timmars fys/spel. Det var riktigt gött och välbehövligt. Jag nätade ett antal gånger i kväll och det är ju alltid skoj :) I kväll skrev jag också på övergångspappren, så förhoppnongsvis så är jag boren spelare nångång nästa vecka :)

I morron kör jag min sista långa heldag :) Jag slutar 16. Så det ska jag fira med att köpa mig en kycklingsallad med kebabsås från den lokala pizzerian. Den är sjukt god! Kan verkligen rekomenderas.
Det är ju skenninge nmarknad i morron med. Jag är lite sugen på att åka in, men jag är okså sugen på att träna. Frågan är om man hinner båda?? Kanske.

Nej nu ska jag ge min fulla uppmärksamhet till morden!


Produktiv start på veckan

Hej hej!

Jag kör delad tur i dag (den sista för alltid!) Så jag är hemma några timmar och tar det lite lungt. Innan jag åkte från stan så passade jag på att byta min tröja på hm. Så nu har jag en utan "repa".
Mamma höll på att städa linnegarderoben när jag kom hem, så jag hjälpte henne lite att rensa.
Sen har jag sökt tre lägenheter och ett jobb :) Jag hoppas verkligen att det nappar på nån av lägenheterna! och jobbet med för den delen :)

Det är ju så trist väder i dag, jag känner inte för nåt när det ska vara så här blött och grått. Jag vill ha sol igen!

Jag tänkte visa er mitt köksexperiment från igår :) Det blev en chokladparafit (har ingen aning om stavningen!) Och den gjorde jag på en påse nutrilett med chokladsmak och 1 dl vatten. Sen vispade jag det och la in det i frysen. Och det blev riktigt gott! En perfekt liten efterrätt ast mycket nyttigare (det är ju en måltidsersättare egentligen) Det hela innehöll ca 100 Kalorier. Jag åt min med lite grädde till. Det var ju trots allt lite fest ;) Så här såg det ut.



Såklart lyckades en frysas snett... Men men. Gott var det :)

Rensning på g!

När jag ändå hade så mycket energi så passade jag på att hjälpa mamma att rensa skåpet i finrummet. Där hittade du allt från burkar, ljus, ballonger glas, plsatblommor, tomtebloss och gamla grytor mm.  Men nu är det så fint där och inte alls så belamrat som det var förut. Vi slängde nog fyra stora påsar med gamla ljus och byttor mm. Skräp helt enkelt!
När jag var klar med det skåpet så gick jag på ett skåp i köket fär vi har hund/katt mat, konserver och lite annat. Så nu är det ordning där med :) Jag längtar så tills Alex och jag får vårt eget hem igen så jag får lite att plocka med och organisera :)

Det lilla experimentet jag gjorde förut, tror jag kommer smaka mycket bra :) Jag ska gå ner nu och ta några kort på skapelsen så ni kan få se senare :)

Nu är jag färdig dressad inför mitt nansdagsfika (jisses vilken stor grej det känns som nu :P haha) I dag blev det en lite fin men aningen "slappare" outfit. Men det får dugga för dagen :)



Tisha från Mq
Skärp från Åhlens
Byxor fyndade i Ullis :)

1/8-10

God middag!

I dag så är det ruskväder ute :( Jag hade planer på att ge mig ut och springa, men jag fryser bara av att tänka tanken, så jag latar mig och stannar inne istället.

När jag vaknade i morse så hade jag massor med energi. Jag åt frulle sen packade jag ihop mina saker hos Alex och åkte hem till Varv. Sedan dess har jag hunnit med att dammsuga, plocka undan lite och baka en gi-kladdis till eftermiddagens namnsdagskalas. Jo men visst det går av stapeln klockan 16 i eftermiddag. Jag kommer ta det väldigt lungt med godsakerna. Alex skulle köpa med sig en flaska fun lightsaft, så det ska jag festa på :)

Nu ska jag gå ner i köket och exprimentera lite med en dessert som noh kan passa mig och min "stil" i smaken. Jag berätta mer senare (om den blev lyckad)

RSS 2.0