Nästa två veckor till värmen :)

Gud va gött med fredag:)
I dag har jag varit ganska duktig. Jag har hunnit med och plugga hela förmiddagen, Åkte och fick akupunktur sen åkte jag till gymmet och sprang i 45 minuter sen åkte jag hem och gjorde i ordning mug och sen hämtade jag upp alex.
Akupunkturen var lite annorlunda i dag det surrade mer där nålarna satt i dag. Det var inte obehagligt eller så bara lite annorlunda men det är tydligen bra när det surrar. I dag fick jag också känna på illamåendet som man kan få men det gick över på nån timma.

I kväll ska alex och jag mysa med god mat och varandras sällskap :) I love it!

I morron är det dags för första träningsmatchen sen på kvälle är det lagfest/mys hos målisen. Det ska bli riktigt skoj. Jag är riktigt taggad inför matchen i morron, det ska bli skitkul:)

Mitt i veckan

Vilken meningslösdag. Åkte in till skolan för att sitta och diskutera frågor som inte hade något svar utan alltid berodde på tid,plats,miljö och pengar gahh vad irriterande.. Tog tåget hem med alex och hans kompisar vid 12. Eftermiddagen har jag spenderat med att skriva en sammanfattning på första kapitlet i logistiboken och det var sådär kul..

I morron ska jag in till skolan, i nässjö då, för att ha lektoin i en timme, nödvändigt. Resten av torsdagarna ska vi åka dit för en halvtimme tycker dem, det kan de ju glömma! Ska bli riktigt skönt att sluta sen i vår och slippa alla konstigheter och alla människor som inte har nån koll.
Jisses vad jag är negativ i dag med det är väl en så dag.

Var inne och kollade på vädret på gran canaria just nu på aftonbladet och det kan inte vara riktigt friska, det måste ha fått fel uppgifter. Det stod att det är mella sju och tio grader där jusst nu. Yea right. Så jag kollade runt lite på andra sidor och hittade mer normala temperaturer, där låg det på 20 + vilket är som det ska vara. Känppisar på aftonbladet..
Jag har börjat längta nu:) Men är lite nervös över att jag ska frysa men det är nog inget att oroa sig för..

Bye

Är nu en pendlare.

Ska försöka få ner några ord om intenetet vill fungera...

I dag har jag spenderat hela dagen i jkpg och internationella handelshögskolan. Det har väl varit både bra och dåligt men det är väl okej iaf. I morron är det lia redovisning och det ska bli skönt att få den ur världen.

I morron är det ju semeldagen och jag ska skaffa alex och mig två riktigt fina exemplar :) Mumms det är riktigt gott!

Det börjar dra i hop sig till att börja skriva packlista, jag längtar!! :) Måste lista ut något sätt att få hit min resväska men det kan ju inte vara helt omöjligt,

natt

mm

Jag har fått ganska starka reaktioner på att jag fortfarande har kvar julgardinerna. Alex och jag har varit lite oense om de gardinerna som jag vill sätta upp och då har det gått ut över julgardinerna. Men nu kan jag lugna alla med att de är utbytta mot lite mer "passande". Så de har vi rett ut det :)

När vi ändå var i fixar tagen så svängde alex och jag i hop en tacopaj och den blev jätte god :)
Jag vill åka och träna men alex sitter och räknar och det är ju bra så jag får väl vänta lite. Jag har ju en redovisning att förbereda, tråkigt.. Har ju lyckats "missa" de andra två men inte den här gången.. Frågan är väl bara va de vill höra och vad jag orkar berätta..

Ska väl ta och arbeta lite till då..

Typ inget nytt här..

Mmm härligt jag är mätt och belåten och har ett glas vin i handen, det är början på en bra kväll :) För inte glömma min alex :P
I dag så har vi inte gjort nåt i princip. Vi har städat och det är väl nåt.

Här kommer lite bilder från igår, alex och min mys kväll :)


Mumma :)




Chokladpudding..Mumms :)


Det är kärlek!

Gödig känsla!

Woohoow jag vet inte vad som hände men det är bara så gött! I dag var det första gången på många månader som mina vader kändes helt bra,inte den minsta ont och vad underbart det kändes :) Jag kan ju bara tro att det är akupunkturens hjälp, Och det bästa är att jag ska köra tio gånger till så det känns riktigt gött. Bara att hoppas att det håller i sig.

I morron har jag massor att fixa med, det ska mejlas och ringas och bli en trip till stan och fixa lite.  Det kommer bli en super fredag och jag och min älskling ska bara njuta :)

Sov gott!

Torsdag

Hej hej.

Ska snart åka och hämta upp charlotta från tåget men jag fastnade framför datorn. Gud vad underbart jag har sovit i natt, vår säng är så skön! Och efter att ha sovit på en soffa i fyra dagar så känns det underbart att få sussa i sin egen säng :)
Måste ta atg i städningen här hemma men det får nog vänta till helgen tror jag. I morron ska alex och jag fira
allahjärtasansdag med en massa mys:)
Jag önskar att jag hade elsa och ester här så jag kunde busa med dem :)

Nej nu ska jag ta och fixa i ordning mig.

Bye


Hemma

Nu är vi hemma efter en låång bilresa från sveg till motala och sen från motala till nässjö.
I dag när vi kom hem till varv så väntade en ny lite krabat, liten och liten hon är lite större en elsa och har lite annorlunda färger, men hon är så söt och jätte mysig och hon heter ester, vilket fint namn. Och elsa verkar stormförtjust i sin nya lekamrat :) De busar och jagar varandra helatiden, ena minuten jagar de varandra och den andra så ligger de och sover.

Fjällen har varit bra och roligt. Det var massor med snö, kallt väder och bra skidåkning. Lite väl kallt i bland för min smak men det får manju bara försöka uthärda. Det var skönt att komma bort en stund. Oc nu längtar jag mer än nånsin till gran canaria och värmen :) Tre veckor eller nåt sånt kvar nu :)

I morron så ska jag på studiebesök med skolan på nån fabrik. Jag ska iaf hämta upp charlotta vid tåget kl 11 och sen väntar besket vid 14 eller nåt sånt.

Sängen är belamrad med grejer, det är väl dags at ta tag i det..

God natt

Valentin dagen<3

Om två timmar bär det av till sveg :) Woohoow, det blir skidor i tre dagar :)

I dag är det ju alla hjärtans dag och min älskling hade köpte en jätte fin ring till mig :) I love him<3

Nu måste vi packa in i bilen.

Bye bye

The end.......eller?

Nu börjar få seriös tupjukp på att vara ensamen,  jag hatar det!
Dagen började jätte bra, jag var på ett strålande humör när jag vaknade. Åkte i väg till Pr-Plast som nog är ett av mina favvo ställen just nu, jag trivs så sjukt bra där. Jag har verkligen skaffat mig vänner där under den korta tid som jag varit där men tyvärr så kommer jag väl inte träffa dem så mycket mer om än nånsin... I alla fall dagen var super bra tills jag började inse att det var min sista dag där och att jag ska tillbaka till skolan nästa vecka. Det är riktigt surt och jag blev lite bumed out när jag började tänka på att det var slutt... Som "tack för tiden"  fick jag en röd allahjärtansdag grytvante, tygskål och nåt som jag inte riktigt vet var det var för nåt sen fick jag ett smörgåstårtabestiksett och ett vistitkortcase som det stod pr-plast på såklart :) Men jag blev jätte glad för vad jag fick. Som tack så bjöd jag tillbaka med den kladdigaste och godaste kladdis jag ätit pålänge, den var så j'''''a god. Och det bästa var att de verkligen vågade ta en rejäl bit och inte og en pytting, utan här tog man en fem - sju cm stor bit.
De har lovat att hjäpla mig med referenser till nästa lia, de är super helt enkelt.
Det blev ingen träning i dag, jag var helt slut när jag kom hemm stressad och as trött. Jag kände att jag behövde en kväll ledigt.
Nu vill jag inte vara själv längre...

Och jag känner mig som positiva klubben.

Lysnar på
James Morrison - Broken strings
Kelly Clarkson - Never again
Pepp låtar, jag vet.. Men det är riktigt bra!

Dgs att gå och sova.

Oj vad segt det var att blogga i dag.
I dag har detvarit en såndär tisdag igen med en massa stress och inget har blivit gjort helhjärtat och det är riktigt frustrerande...
Jag har börjat packa lite till fjällen och pillat lite med rapporten. Jag förstår inte hur jag ska få plats med alla fjällen grejer i en väska, det blir en verklig utmaning. Men det gör väl ingenting om det blir en och halv eller två :)
I morron ska det bakas med inför torsdagen då jag ska bjuda på lite kladdis. Mumma det var länge sen jag bakade kladdis nu.
Nu vill jag bara att alex ska komma hem och att vi ska få mysa mycket. Och så är det ju alla hjärtans dag på lördag :) Det ni :) 

Munday

I morse så vaknade jag av grannens väckarklocka, 04.59!!! Heregud då har man en hög signal.. Men jag insåg snabbt att jag fick somna om en timma till, skönt.
Annars så har dagen varit ganska seg med ganska så lite jobb. Tror tyvärr inte morrondagen blir bättre. Men det gör ingenting för då får jag tid över till att leta skidglasögon. Jag är sugna på ett par mörkrosa eller kanske ett par vita. Sen ska a
Ska nog börja packa i morron :) jag är laddad!

Nu saknar jag min alskling lite extra. Ska ta och ringa honom :)

Lite ensamen kanske..

Skönt är ordet! För nu har jag skrivit färdigt min rapport, det enda som saknas är lite bilder och finliret men den är skriven :) Kände värsta paniken över att jag inte börjat men när jag väl satt mig ner för att börja så gick det väldigt smidig och på några timmar så var jag färdig. Ska ta med mig kameran till pr i morron och forta lite, bilderna på hemsidan var lite väl tråkiga tyckte jag. Nu kan jag åka hem tidigt på fredag med, yes...
Jag gjorde ungstektfalukorv i kväll och jag tänkte att de skulle bli två matlådor men det blev visst tre. hehe jag tog visst i lite väl mycket. Så nu får jag åta korv hela veckan.. Tur att det är en riktigt god rätt men jag får hoppas att jag inte föräter mig på den, tur att jag inte är alex :P
Pratade med honom för några timmarsen och det hade snöat heladagen i går, i natt och lea dagen i dag. Han sa att det var 20 cm sno ibacken ovanför den pistadebacken. Han var rejält trött i benen men han trivs så och då är det ju lungt. De skulle upp på taket och äta buffalowings och dricka öl så det går nog ingen nöd på dem. Jag börjar bli lite avis nu och jag längtar tills lördag då jag får göra skid debut i år. Det största problemet är dock termosarna för adam har inte hittat några nya än men jag hoppas verkligen att han hittar några. Om det är nån som har ett par så lånar jag gärna :) Måste ta mig en titt och hitta en mössa. Men alla jag åker med har hjälm och det skulle jag gärna ha jag med men jag känner ingen som har nån så jag får väl ta min mössa.. Måste ta och gå igenom min lista och se över vad jag saknar. Det känns som jag lånar i hop allt men det gör ju ingenting, så länge man fixar grejerna :)

Om jag skulle ta mig lite glass nu :)

Alena i nässjö

Då var jag tillbaka i nässjö igen. Jag har hunit med att handla, plocka i ordning alla min grejer och i princip skrivit färdigt raporten och det känns riktigt gött. Men det skulle varit gött att ha stannat hemma i några timmar till och träffat mormor och morfar och syrran som skulle svänga förbi hemma men nu är jag ju nästan färdig med rapporten så jag får väl vara nöjd med det. Jag åker ju hem nästa helg med så det hinns ju med då :)
Men det är lite tomt här hemma. jag satt just och tänkte på avd jag skulle gjort om alex var hemma. Då skulle jag inte kunnat plugga utan jag skulle busat med honom i stället, vi skulle kanske tagit våran obligatoriska tur förbi rusta.. Mm du är saknad älskling! De sitter väl snart i stugan med varsin öl i handen och njuter, gött! Men jag njuter jag med, Jag har lite glass i frysen som jag ska avnjuta senare i kväll :)
Vad hittar jag på nu då. Väntar på att få tillbaka skrivsuget, kanske skulle rå om mig lite. ja det får det bli.

Love you alex!

Det är låg aktivitet just nu

Gud vad jag är seg. Mamma ligger i ett hörn och sover pappa ligger och sover och jag halvsover, slött va? Men har visst pappa vaknat och blivit fikasugen (Säg när han inte är fikasugen) å nu kommer han snart upp med varsin bulle :) Jag har varit inne och lämnat mina uppgifter hos olika förtag för eventuella jobberbjudanden. Måste ju börja att lägga ut lite tentakler eller vad det kallas, måste ju skaffa mig ett jobb till hösten och den här veckan har det faktiskt börjat klarna vad det är jag vill göra. Och jag får väl tacka ljudboken djävulen bär prada och lite av den dötid jag hadt på pr-plat som fått hjärnana att börja arbeta.
Undrar vart alex befinner sig just ju, i en bil med niklas,pontus,adam och putte, det vet jag men de skulle förbi karlstad och hämta upp pontus och hans grejer så de borde ju ha lämnat karlstad bakom sig men vad vet jag.. Får väl ta och ringa och fråga.

Nu ska jag äta bulle.

Hemma

I dag blev det en tripp till stan med mamma och pappa. Pappa behövde nya solbrillor på synsam, snygga blev dem. Jag köpte ett par svarta jeansleggings, en spegel och en mascara. Kors i taket så köpte mamma ingenting:)

Nu är alex och "gänget"förhoppningsvis på väg till trysil, förhoppningsvos så är de inte stressade och kan ta det lite lungt. Hoppas att de får riktigt kul iaf :)
"Just det jag klipte ju lugg" var det första jag tänkte på när jag såg mig i spegeln i morse. Och jag tror jag är nöjd, har inte kännt mig missnöjd än iaf. Tycker jag passar ganska bra i det :)

I kväll blir det melodifestival hemma i varv med elsa och co. Mummsig mat blir det med.





Nice ha!

Nya tag

Gud! Jag är slut som människa tror jag. Jag bara måste får vila upp mig och skämma bort mig lite. Jag vill sova och bara göra ingenting men hellst av allt så vill jag var med alex som jag knappt hunnit träffa under de senaste veckorna. Han ska ju till fjällen på lördag och vi träffas inte förens nästa fredag, snyft jag kommer sakna min dude! Så jag får bli stor och leva själv en vecka.


Sova, jag måste sova.

Tvätt över allt...

Oj nu har jag visst glömt bort att blogga igen. Det har varit lite mycket att göra nu. Jag är ju på pr hela dagarna sen hinner jag hem slänga i mig lite mat och sen åka och träna, duscha och sen förbereda morrondagen och sova. På onsdagar så är vi ju träningslediga så i dag så passade vi på att tvätta och vi är väl i princip färdiga med det. Vi hann med att njuta av varsin semla, eller jag njöt väl och alex åt:)
På fredag är jag ledig men jag har lite att fixa med. Jag ska klipa mig vid halv 12 :) Äntligen!!! Sen ska jag fixa lite andra ärenden på stan, pula lite med min rapport och sen åka till jkpg och hämta alex för hemfärd mot motala. Men det jobbigaste blir nog att stiga uppvid halv sju för att skjutsa alex till tåget men vad gör man inte för de man älskar :)

Nu måste jag bädda sängen.....

Måndag.

Hur kan jag vara seg efter bara en dag på jobbet denhär veckan? Jag tror jag sov alldeles för mycket i helgen, ja det måste vara det. i morron blir dagen lite kortare på pr-plast av lote olika anledningar och det kan ju vara skönt. Det har varit lite lite att göra nu och då blir det mycket dötid = segt. Jag hopas det blir lite ändring på det i morron och framöver.

Nix dags att sova, natt natt

Inget att göra..

Nu har det blivit en såndär segsöndag igen. Vi har städat och lagat mat och jag har skrivit några rader på min liarapport och alex räknar lite nu. Men vad händer sen? förmodligen ingenting. det vi hade tänkt är att åka och handla men det är ju inte speciellt kul, men nödvändigt.
Jag önskar att det kunde vara i morron vi skulle åka till gran canaria och få lite ledigt och en massa sol och god mat och bara slappa och ha det gött. men det är ju en månad kvar och några dagar tills dess, fast då hinner jag ju längta lite till:
Måste börja planera fjällem med. Måste skaffa termobyxor, skidglasögon och skidstrumpor. skidstrumpor kunde jag nog låna ett par av alex (de han har svettats en vecka i trysil, tur att han inte svettas så mycket::)) Jag orkar inte köpa ett par termobyxor för att använda just dn härgången så jag hoppas att jag kan låna någons och det sja väl gå att ordna, skidglasögon är det nog värre med det får jag nog i värsta fall köpa. Det skulle ju vara gött om jag hade en hjälm och pjäxor kirrat med eftersom jag redan har alex skidor och jag tror jag skulle låna maries gamla stavar, men det blir nog att hyra pjäxor. Men hjälm vill jag inte hyra för så får man ju nån med ett fult nummer i nacken eller en repig gammal vit eller röd nej nej det går inte.
Måste börja söka lite sommarjobb och jobb till hösten. Hoppas det fortfarande finns någon som vill anställa. Men man får väl ta det som finns. Sommarjobb är prio ett.
Kanske skulle ta och börja pula på en fjällenlista, alex ska ju till trysil veckan innan så han behöver ju en han med:)




Me like :)
 

RSS 2.0