Semester :)

Så där! Vi är i princip färdigpackade, bara småplock som necessärerna och så kvar. Jag har precis duschat, jag körde en total renovering :P med skrubb och inpackning och massa gott för kropp och hår :) Så skönt!

Alex och jag tänkte lägga oss i sängen och kolla på serier och mysa. Vi somnar nog inte allt för sent. Känner jag oss rätt, så kommer Alex vilja sova tidigt och jag kommer mer vara som ett barn på julafton som vill vara vaken och vänta :P Hehe. Det blir iaf tidig uppgång, vår buss från lägenheten går 03:32. Sen får vi vänta en stund innan flygbussen tar oss vidare mot Landvetter :)

Nu ska man bara släppa jobbet med. Det är ju så kul och jag har så mycket saker på g. Jag har avslutat mycket och bollat vidare några grejer. Så det ska nog ändå gå bra. Svårast blir separationsångesten från Jennifer, usch vi kommer inte träffas på en vecka! Inte okej! Och i värsta fall så är hon på inventering i två dagar när jag kommer tillbaka.. snyft. Ja det får vi helt klart ta igen senare!

Kan ni fatta i morron ligger vi på stranden och solar och har det varmt och skönt :) Det är oslagbart :)

Status just nu:


Sunny side upp!

Vi packar för fullt här hemma nu :)
Så det finns inte så mycket tid över till annat. Men vad gör väl det :) Snart flyr vi landet!

Gud vad vi längtar tills i morron natt :)

En hel veckas semester med sol och bad och god mat :) Snacka om att vi är så värda det!

It´s gone be awesome :)



Give me!!!

Vilka problem man har!

Just när jag beställt ett par skor för mitt presentkort så går jag och hittar jag drömskorna!! Gaahh.
Även de är från Nelly. Så nu åker den första skoordern tillbaka så fort den kommer till mig! Och de nya ska få komma hit :)
Jag har inte lagt beställningen än, jag håller på och tar reda på hur jag ska göra med presentkortet jag använde på den första beställningen. Jag vill ju använda det på något vis till de nya skorna. Jag vill ha fåtillbaka pengar och använda presentkortet som betalning på de nya skona. Det är kanske lite önsketänkande, men jag har ställt frågan väldigt vädjande och snällt, så det är bara att hoppas på ett positivt svar :)

Jag måste verkligen ha dessa skor! Jag håller dem för mig själv tills jag lagt beställningen så ingen hinner före mg och tar mitt ex :P

I lördags var det min ju namnsdag :) Och som present till mig köpte jag mig ett nytt lack från OPI :) Det är perfekt, det glittrar i guld och silver och är en riktigt 10 tiopoängare :P

Vad tycker ni om det :)




Avkopling!

Den här dagen har känts väldigt lång på ett bra sätt. Jag har fått massor gjort på jobbet och tiden har gått sakta så jag kunde klämma in lite till. Det är fortfarande lika mycket kvar, men det kommer förhoppningsvis en ny lika lång dag i morron!

Efter jobbet åkte jag förbi stan och handlade en hårspray och en root-lifter. Jag gillar root-lifters, jag har använt en från Björn Axén innan, men i dag så provade jag en ny från Matrix serie vavavoom. Första test bli i morron.

Jag har haft en lugn och stressfri kväll. Jag har inte kommit på något som jag måste göra eller förbereda inför resan så jag har mest njutit av att få slappa en stund.

Det är bara några dagar kvar tills vi åker nu :) En hel veckas sol (Hoppas på massor med sol och inget regn!!) och avkoppling :) Gud så gött!
Vi skulle skriva ut biljetterna förut men då hade sidan tekniska problem, hoppas de löser det snart



Breakfast på Lanzarote för cirka ett år sedan :)

Packing

Vi håller på och packar :) Det är så kul! De flesta jag känner hatar det, men jag äskar det :) Jag har översikten klar, men som vanligt har jag med mig fler outfiits för kvällen än vad det finns kvällar :P Skönt att ha kommit igång, då kan man slappna av lite mer.



Så här ser vårt sovrum ut just nu

Den här veckan kommer bli väldigt hård. Jag är ju alena på min post på jobbet så det är jag som kör alla våra funktioner själv. I dag blev jag kvar till 17.30. Jag hoppas det blir tidigare i morron. Jag ger inte upp träningen den här veckan!

I dag kom mitt nya mobilskal på posten. Jag har beställt från Ebay, det finns ju verkligen allt där! Så grymt bra att beställa saker ifrån, det rekomenderar jag verkligen! Jag beställde ett rosa skal i samma serie som mitt lila. Det lila köpte jag för 199 på Macstore, det rosa från Ebay kostade 30 kr! Hehe det finns kronor att spara!

Spana in dessa.






Christmas feeling, for real :)

Så var det jul igen :) I dag åkte adventspynt och julpyntet upp. Vilken stämning det blir :) Alla mysiga ljus, så vackert!

Ni kanske tycker att det är alldeles för tidigt och jag kan väl delvis hålla med er. Men Alex och jag åker ju till värmen på lördag och blir borta en vecka :) så då är jag hellre ute lite i god tid än att plocka upp allt i efterhand.
Sen var det lika bra att sätta fram alla tomtar när vi ändå höll på.

Men innan vi kunde pynta så var vi tvungna att städa. Så noga som vi städat i går och i dag har vi nog aldrig städat innan. Vi har gått igenom hela lägenheten från golv till tak! Det behövdes men fy vad tråkigt det var!

Så om man ska sammanfatta vad jag har gjort den här helgen så är städa ett bra ord.. Men vi har haft lite roligt med. I fredags var Alex och jag hemma hos Jennifer och Mattias. Både Jennifer och jag var nervösa innan, vi ville att Alex och Mattias skulle gilla varandra lika mycket som vi gillar varandra :) Och de fick en mycket bra start, vi hade jättetrevligt. Vi åt lyxtacos och drack rödvin :) Vi kom väl dit vid 19 och var inte hemma förens vid 03.00 så man kan väl säga att det var en lyckad kväll :)

Här får ni några bilder på vårt mysiga julpyntade hem :)















Girl on a mission

Jag sitter på bussen ner till stan. I dag är mitt mission att påbörja julklappsshoppingen. Och då är det ju min namnsdag i dag:) Så då ska jag väl shoppa mig något fint :)

Alex hälsar på Chalmers hela helgen. Min stackars älskling sliter så hårt! Han är awesome han <3 Om en vecka tar vi äntligen semester :)


Going out

Nu är Alex och jag på väg till Högsbo. Vi ska hem till Jennifer och Mattias och dricka lite vin :)

Jennifer och Jag har taggat för detta hela veckan :)

Trevlig fredagskväll alla ni!


Värför är man så klantig ibland??

Den här dagen har varit sjukt intensiv. Jag är trött och slut i huvud och kropp!

Dagens topp var ju så klart att Versace för HM släpptes släppas . Jag var inte ute efter något men jag skulle hjälpa Jennifer med att få tag i en klänning. Vi lyckades inte via internet, men en kompis på jobbet som köade till HM Nordstan lyckades, och vi var så glada och allt var toppen.

Smarta jag skulle tupera håret i morse. Jag vet inte hur jag lyckades men jag slant med kammen och spetsade/rispade min hals. Så nu har jag ett fin illrött streck på halsen/käkbenet. Och det gör så ont! Det pulserar och är ömt. Det var väl bra onödigt! Tänk om det inte hinner läka tills vi åker på semester. Då blir det sol på det och då blir det ätt permanent fult ärr. Nej det gå inte! Det får ta och läka fort!

I morron är det Jennifer och jag som bjussar på frukost på jobbet. Så vi har dejt på bageriet 07.30! Det blir tidig uppgång...

Det kommer mera :)

Jag finns numera också på vepa :) Denna pryder från och med i dag entrén till Volvo Merchandise ;) Hehe kul va :) Visst blev den snygg!


Lights

Myspys framför fotbollen :)


What to wear?

Jag är på jakt efter den perfekta klänningen! Det ska vara lite av en gala variant men inte lika "gala" så att den blir tråkig. Utan den ska vara snygg och modern. Klänningen ska jag bära när vi ska fira med jobbet den 9/11.

Jag har ett presentkort på Nelly så jag försöker slå två flugor i en smäll, men det finns ingen som jag riktigt faller för. Jag är mer inne på deras skor. Jag har hittat supersöta grå pumps som glittrar, nackdelen är dock höjden på skorna. de är 13,5 cm! Jag har skor med 9 - 10 cm och de funkar, men jag tror det blir för svårt att gå i dem.
Asos har ju mycket snyggt med men det är ju så mycket krångligare om jag skulle behöva byta eller lämna tillbaka.
Jag vet inte vad jag vill ha riktigt, förhoppningsvis dyker the dress upp snart. Det blir en shopping/julklappsrunda på lördag så kanske hittar jag den då!

I kväll är det ju landskamp England mot Sverige (om ni nu hade missat det). Vi skulle sett den hos Fidde men den är slut så sent, och då blir det sent hem och ännu senare i säng, så då fick det bli hemma istället. Jag är lite pessimistisk så jag tror ju inte Sverige vinner, men jag har gärna fel!

Molnen lättar till morrondagen!

Måndagar... Jag brukar vara vän med dem, men den här dagen har inte varit rolig! Dagens ljusglimt var dock att Jennifer var tillbaka från hennes tripp till London :) Vi deppade ihop :P

Men helgen var desto bättre! Den gick alldeles för fort, men säg en helg som inte gör det. Vi har varit hemma och njutit av varenda sekund! Det var nog mer än 6 veckor sedan vi var hemma senast och det märktes när vi träffade doggsen. Två galnare och härligare hundar får man leta efter.
Helgen kan väl annars sammanfattas med kalas. I fredags hade vi kalas för Mormor och i lördags för Alex kusin Anton. Tiden utöver det myset vi runt på stan och hemma hos Alex Mamma och ute i Varv. Men nu bär det inte hem för än Alex fyller år. Men vi är snart där :)
Till och med bussresan hem var bra (förutom den puttande människan) Tack vare att det var mörkt så var det nästa mysigt att åka buss och det var inga problem att sova. 

Jag måste visa er min outfit från i fredags. Jag invigde min nya kjol från Monki. Den är i lite grövre material och lite mer vintrig. Sen glittrar den lite också men det fick jag tyvärr inte med på bilden. Däremot fick jag med vårt badrumsskåp, ni kan ju försöka bortse från det :P



Topp från Gina Tricot
Kjol från Monki
Armband från Thomas Sabo
Klocka från Ur & Penn


I Jönköping

Nu sitter vi på bussen på väg söder ut genom Småland.

Det är än sålänge en ganska behaglig resa så när som på en punkt!
Det är nån #%*#% idiot som sitter och släpper världens äckligaste pruttar! Vem gör så på en buss med massa människor! Det värsta är att jag tror jag sitter bredvid pruttmänniskan :( Usch! Sådant gör man inte ostraffat...


Grattis Pappsen :)

Jag ville bara titta in och säga hej. Alex och jag mår mycket gott här hemma :)

Vi hörs när vi är hemma i götet igen!

Grattis bästa Pappsen på farsdag :)


Long for sleep!!

Man i am tierd! När klockan var ni var jag redo att slå på 2an och kolla på sporten och sedan krypa till kojs, men jag var ju en timma förtidigt tyvärr :( Men snart får jag sova :)

I morron åker vi hem till Motala :) Det ska firas några födelsedagar men mest ska vi ta det lugnt och ha det gött. Jag har försökt att packa lätt den här gången och än så länge så ser det ut att lyckas :) Jag passar också på att inviga min nya weekend bag som jag handlade i Ulared. Bild på det kommer i morron.

I morron kör vi fredagsmys på jobbet :) Jag rekommenderar alla företag att börja äta frulle på fredagar tillsammans, det är en stämningshöjare som heter duga! Vi har det för bra alltså :)



För ett år sedan sålde vi Carinan. Jag kan fortfarande inte fatta att någon ville köpa den :P Man säger ju alltid att det aldrig finns några bra bilaffärer, men det här var nog undantaget som bekräftar regeln :P

Goodies

Hej.

Alex är och tar några öl med några kompisar så jag håller låda själv i kväll. Efter jobbet tog jag bussen hem. Jag hopade över träningen på Sats i dag och körde ett träningspass hemma istället med Jillian i "biggest loser" stil :P Det var grymt skönt men plågsamt på samma gång, i like it :)

I förra veckan var Jennifer och jag på en shoppingkväll på Kompassen och då fick vi varsin goodibag. Och jag har glömt bort att visa er innehållet i denna. Det var en mycket bra goodibag det ver inte så mycket "skit" utan bra saker. Alltså detta:



En tidning från Bik Bok
Strumpor från Brothers
En dricka från Coca-Cola
20 % på jeans + ett armband från JC
Tofsar
Paraply från Gina Tricor
Strandväska från Gina Tricot
Nyckelband från Scorett (missad att få med det på bilden)

Paraplyet är supersött med en volang runt ytterkanten. Och Väskan från Gina Tricot får följa med till Amadores om några veckor :)

The Photoshoot :)

Jag berättade ju för ett bra tag sedan att jag är modell för Volvo Merchandise Vinterkollektion.
Och nu är allt klart :)
katalogen är tryckt pdfer och digitala kataloger har skickats ut till våra kunder och jag finns med på banners på olika hemsidor :)

Och det roligaste av allt är att jag pryder framsidan av katalogen :)
Och jag är faktiskt riktigt nöjd med bilderna :)
Här från ni några smakprov ur katalogen.







Bilderna är lånade av Fotograf Per Kårehed

Vad tycker ni :)

Här har ni länken till den digitala vinterkatalogen :)

http://viewer.zmags.com/publication/4efae96d#/4efae96d/1

Värme på jobbet

Hej :)

I dag fortsatte jag operation plåga kroppen med att träna ben. Jag kan inte minnas när jag gjorde ett rent benpas senast! Jag tror jag körde 5 övningar i dag, men det räckte! Benen bara skakade när jag gick till bussen, som tur var fick jag sittplats :P Jisses!

Annars så har dagen varit extremt lugn, Det var nästan så jag inte haft något att gör! Det mest Det mest intressanta som hände var att vår chef överraskade oss med ett element :P Hehe lite wierd kanske, Men det är så sjukt kallt på jobbet! Jag har jobbat med vantar på mig ett tag nu, sen är jag ju ganska frusen av mig, men alla är väldigt överens om att det är för kallt. Men nu har vi ett element så nu är det så skönt så :)

Jag tänkte också bjuda er på en dagens. Jag gillar verkligen den här kombon, snyggt och stilrent :)



Blus från MQ
Väst från HM
Jeans från HM
Örhängen frånForever 21

Just in

Jag tog mig hem men det var knappt. Soffan är min bäst vän just nu, innan sängen får ta vid :)

Jag tänkte visa er vår nya sovrumslampa som vi inhandlade i lördags. Vi har varit på jakt efter en länge. Jag råkade veva vår gamla i golvet för ganska prick ett år sedan, så det var hög tid för en ny! Och jag måste säga att vi är mycket nöjda med köpet :) Vad tycker ni?



Den matchar perfekt!

Musten försvann!

Mina arma armar är helt slut efter träningen. De bara hänger ut med kroppen, stackars dem!
Jag funderar starkt på att åka ett varv till med bussen för jag orkar inte gå av...


Tar det lilla lugna

Trött och väldigt seg är två ord som summerar min söndag väldigt bra! Det gick knappt att få liv i Alex och mig i morse och sovmorronen blev lite längre an vad vi kanske hade tänkt :) Jag har hängt i soffan hela dagen, Jag har kollat på Youtube och utforskat internet.
I dag blir det inte mycket gjort. Jag tänkte träa lite senare och sedan blir det matlagning, det får bli dagens ansträngning.

Vi har haft mamma och pappa på besök här i helgen :) Och det har varit så mysigt :) De kom i fredags vid 18.  och åkte hem i går ungefär vid samma tid. Men vi han med mycket under den tiden! I fredags åt vi idag och hade det gött här hemma och i går gjorde vi Ullared :) Som jag har längtat efter att åka hit! Och den enskilt största anledningen till det var för att få inhandla nya julsaker. Och det måste jag säga att det lyckades jag med :) Sen fick vi med oss en massa annat bra också till exempel en lampa till sovrummet mm, men julaskerna var höjdpunkten!
Och vad mycket vi fick för relativt lite pengar! Hade vi spenderat samma summa på stan hade vi inte fått en 1/4 av det vi kom hem med i går. Så i år kommer jag nog känna mig lite mera nöjd med vårt jul hem. Även om jag fortfarande saknar vissa nyckelpjäser som en kyrka en ängel till fönstret, en sjungande tomte mm. Det går ju inte att ersätta minnen från det gamla men det går att skapa nya med dessa :)

Jag tror det blir pyntning snart :) Jag ska försöka hålla mig men det kommer bli mycket svårt! Om nån helg eller två så :)

I förmiddags lackade jag mina naglar. Jag experimenterade lite med olika färger. Men som vanligt så fastnade jag för det enkla och snygga så det fick bli ett av mina favorit lack. Detta svagt ljusrosa från Dior.


:)

Vi gör Ullared :)


Besök på G

Hej :)

Jag sitter på bussen hem från jobbet, äntligen fredag :)
Om nån timma kommer mamma och pappa och hälsar på :) och jag har väl inte riktigt hunnit med att städa och förbereda så mycket som jag skulle önska, maten är lite mellan stolarna just nu :p men det ska Alex och jag ta tag i nu när vi kommer hem. Så det ska nog lösa sig fint :)
Jag tror jag ska svänga ihop en riktigt enkel men supergod räkrätt.

Och i morron ska vi iväg på äventyr :) Det ser vi fram emot!

Nu är jag nästan hemma :) vi hörs!


Happy!

Hello!

I dag kunde jag äntligen träna igen! :) Det var över en och en halv vecka sedan. Det hade till och med gått så lång tid att jag övervägde att strunta i det, bara av ren lathet. Men så lätt ger jag inte upp.
Och väl på gymmet så kom den där underbara feelingen tillbaka och jag kunde verkligen inte förstå vad som fick mig att tvivla. 
Sats Kompassen håller på och bygger om, och det har hänt massor på den tiden jag varit borta. Bland annat så har de bytt ut alla fria vikter :) Den invigde ja i dag och jag misstänker att träningsverken kommer komma krypande mycket snart!

I morron ska Jennifer och jag på ett event igen :) Det är ju torsdag :P Vi ska till Arkaden. Jag vet inte riktigt vad som ska ske mer än att det bli shopping, men Jennifer har koll :) Nu håller vi bara tummarna att ingen av oss blir sjuk!

Jag ha helg nu! Jag är så galet trött och behöver verkligen sova ut några timmar längre! Men två arbetsdagar kvar :)

Nu blir det Greys

Allt som är så fel kan plötsligt bli så rätt

Hej på er.

I dag har vi haft lite kaos på jobbet. vi har installerat nya office på allas datorer och det innebär att man inte får arbeta under tiden. Och installationen tar lite mer en timmen. Och det innebär panik i vår värld.

Min installation tog halva dagen! Min uppdatering kom igång direkt i morse och det var ju bra. Men sen gick det utför, det blev fel och datorn blev mer trasig än vad den var innan, kul eller hur! Men jag fick tag på en It kille som jobbar för Volvo i Polen och han hjälpte mig fixa rubbet med min dator. Så från att ha gått från en dator med massa fel så fungerar den nu fläckfritt :) Han bara tog över min dator från Polen och så satt jag och tittade på när allt löstes :)

Så man kan väl inte påstå att jag har arbetat i dag. Halva dagen gick åt till installationen, 1 fjärdedel till att konfigurera och så var det en fjärdedel kvar till arbete. Men jag har varit där iaf :)

I dag fick vi också våra id/passerkort :) Så nu kommer vi in själva :) Allt detta tog lite mer än två månader men nu är det klart! Det är gött när saker funkar :)

NU ska jag hoppa in i durkan och sen blir det mys i soffan.



Om några veckor blir det fräknar sol och solblekt hår igen :)
Som jag längtar!




RSS 2.0