.....

Våran nya tv är sjukt stor!

I dag har vi fixat lite små saker i lägenheten, vi har satt upp några tavlor och donat lite . Nu är det bara 1 låda kvar på golvet men den är svår att få bort.. Vi har ju en tv som vi inte använder som står här och tar plats. Så om någon är sugen på att köpa en tv med tillhörande tvbänk så har vi en till salu.

I går var jag och kollade på ormaryd mot sil. Ormaryd var tvugna att vinna för att vara kvar i tvåan men tyvärr så förlorade de med 2-1. Så nästa år så spelar a-laget i trean och b-laget i fyran.. Lite tråkigt...

Laila, bosse och marie var  här på snabbvisit i går. Det blev lite fika och lite sightseeing i och utanför lägenheten.

Sen framåt kvällen så åkte jag på lagfest. Det blev en väldigt lyckad kväll trotts en del dystra miner. Lärde känna några i laget lite bättre och det är ju bra:) hehe. Kvällen slutade runt 12 snåret när jag insåg att jag satt och halvsov.. Men det var riktigt kul!

I morron ska jag gå upp i ottan och bege mig till tvättstugan och ta hand om det gigantiska tvättberg som håller på att äta upp vårat badrum.

Ingen match idag heller..... Men nästa vecka så:)

Nej nu är det sporten som gäller.

Bye

image39

Mitt i veckan..

Vad veckorna går fort. Det är redan onsdag.. Kändes som om det var måndag i går, fast det gjör det nog bara för jag är ledig på måndagar..

I dag har det varit en sån där dag när energin bara har sptutat ur öronen på mig. Jag gick upp vid halv 9 och gick ut stenhårt med att tvätta ur "området" under diskbänken(jap jag är också impad av mig) och plocka ioning och bära ut lite kartonger. Jag var färdig lagom till "han som skulle göra rent balkongen kom". Balkongen blev jätte fin, det var lite som inte gick bort, men det har ju hunnit gro fast i typ 20. Det blev en helt ny balkong utan all mossa så nu kan vi leva där också.

I dag har sebastian och jag varit jätte duktiga och räknat som galningar i vår ekonomibok. Så nu kan jag allt om pålägg, marginal och prissättning mm, får se om det sitter kvar i morron:)

Nu har jag precis premiär bakat två stycken kladdkakor i mitt kök. De ska jag bjuda på till fikat i morron efter träningen. Hoppas de smakar gott, det brukar de ju göra men man vet ju aldrig, ny ugn och nya formar..

Har glömt bort att äta i dag, så nu sitter jag här och är skit hungrig. Men jag har satt på makaroner och korv så det är färdig alldeles straxt.
Tror inte makisar och korv nånsin smakat så gott.. Nu är jag proppmätt istället. Det tycks aldrig minnas något mittimellan..hum

Vätar på att det ska bli matchdags igen men jag får vänta ytterligare en vecka på det. Tråkigt tycker jag! Men i kväll är det iaf träning och det är ju kul:) Fast jag känner av förkylningen när jag tränar och jag har ont i halsen när jag vaknar varje morron, börjar bli skapligt trött på det..

Nej nu ska jag bry mig om mina kakor. och svira om till träningskläder.

Bye

Mys på hemmaplan...

Nu är vi hemma i nässjö igen.
Helgen har varit fullspäckad. Satte kurs mot motala efter lunch. Efter ett snabbt stopp på store 4 i mjölby (Där jag köpte en jätte fin lila WE-luvtröja ) Så var vi i stan runt 14. Så vi bestämde att vi skulle shoppa lite, det blev så fint att jag kom hem med ett par nya svarta stövlar och en nyklippt frisyr. Sen när klockan närmade sig 16 så åkte vi till alexanders place, där åt vi gott och myste resten av kvällen.
I lördags bar det av till stan för att besöka den obligatoriska lördagsfikan:) Sen blev det lite shopping till och det blev ett par jeans, så fina så. Alex shoppade en jättesnygg fred perry väska.
Nu saknade mamma oss så mycket så det var dags att dra sig hemåt. Där väntade min lila fIa och hon var så glad och sprang som en tok i cirklar:)
Kvällen som kom var väl inte årets höjdpunkt men det var ju tervligt en stund iaf...
I dag har vi slappat mycket vi bara kunnat. Mamma, hanna och morfar har tapetserat en fondvägg i mitt rum. Hanna ska ju flytta in där har hon tänkt:)
Framåt eftermidagen hängde jag på hanna när hon skulle göra en matchanalys på lsw-boren. Det blev en ganska tråkig match som lsw vann med 2-0 så de vann serien och spelar i trena nästa säsong. Grattis..

Vi hade ingen match idag :( har uppehål i två helger. Spelar inte förens den 7/9, det är ju så långt dit!!!!

Nu ska vi se på psych. Så Jädra bra serie! Den kan jag varmt rekomendera, Se den!!!!

bye

Sverige från min bil..

I går var en stressig dag. Det började med skola 8.30 till runt 15, Vi var på världens Tråkigaste föreläsning, det handlade om omvärldsanalys eller nåt åt det hållet. Så jag åkte till statoil och försökte hitta nåt att äta istället. Det blev en mos bricka med korv och en yoghurt, inte så mycket direkt men det var allt jag hitade som var ätbart :) Sen tog jag vår bil och styrde mot skänninge ip. Där vi skulle möta skänninge så klart.. Det blev en skön vinnst men 2-1 och jag gjorde båda målen. En lyckad kväll med andra ord :)
Sen var det en masa strul med bilnycklar som inte var där och så men tillslut kom vi hem. Och där var min fia hon var helt tokig och bra ylade och sprang runt i cirklar och var bara sådär jätte glad som bara hon kan vara :) Sen bar det av mot sängen jag var helt slut och hade tok ont i magen pga av för lite mat, men jag fick ju skylla mig själv..
I morse när jag vaknade sken solen in i mitt rum och jag blev på sådär bra humör. Sen var det dags att ge sig iväg igen, den här gången mot huskvarna och mot massa skolarbete. Det blev 5 timmar. Och det var jobbigt vill jag lova.. Nu sitter jag här och slappar främför tv. Och jag är trött så jäkla trött.
Men nu ska vi åka och handla för mat måste man ju ha.

Bye

Så mysigt vi haft det..

Nu har lisa och pontus åkt hem. Vi har haft så trevligt och sammlat så många vuxen poäng:)
Vi tänkte öppna med en middag i torsdags beståenda av kycklingfilé med vitlöksost inlindad i bacon och lite vin. Men vår 1 dag gammla micro ville annat. Vi hade kycklingen i micron i över 1 timme och det gick inte att tina upp den vi provade alla program men den vägrade. Så den åker tillbaka idag.. Så det fick bli pizza och vin istället. Men det var ju gott det med..

I går pallrade jag mig i väg till skolan i några timmar. När jag kom hem så tog vi picknikkorgen och åkte till aneby och sveriges högsta vattenfall. Det var jätte vackert. Med lite sol så kude man nästan trott att vi var utomlands..nästan.. Det var en lite lagom dagsutflyckt..

Till kvällen så bokade vi partybowling. Men vi hade några timmar att slå ihjäl så vi gjorde stan och så käkade vi på frasses. vi åt verkligen så nyttigt den här helgen..... Sen var det äntligen dags för bowling. Är ju alltid lite nervöst när man inte spelat på ett tag. Det började okej för min del. Det började katastrofalt för pontus, Vi var var nästan helt säkert på att det blev ett litet hål i banan efter första omgången :P hehe nej så illa var det inte för han kom igen och gick om alla och vann tillslut så ja... Alex spelade ju skit bra som vanligt. Sen kommer vi till lisa och mig igen. Det gick väldigt upp och ner för oss båda, vi gjordde en bra första serie. Sen i andra så gick vi ner oss lite. Men sen så hände nåt i de tre sista "omgångarna" så bara lossnade det och det gick skit bra, synd bara att tiden var slut då.. Men nu vet jag hur jag ska göra nästa gång:) Kan ju hoppas iaf..
Sen fick vi äntligen våran kycklingfilé med vitlöksost inlindad i bacon, fy fan vad gott det var... Aaa vad mätta vi var efteråt, men det var så värt det:)
I dag har vi bara slappat och det gillar vi ju med..

Funderar om vi ska åka hem i dag men vi har inte bestämt oss. Ska ju åka hem på tisdag för en snabbvisit och match.. vi får se vi får se.

nu ska vi packa ner den där sketna micron och åka tillbaka med den sen. Vi tar nog inte en ny, det får bli pengarna tillbaka!!


image38
Vackert va...


Bye

Onsdag..

I morron kommer lisa och pontus till oss och hälsar på:) Det sk a bli så skoj. Var länge sdan vi fyra hittade på nåt ihop..

I dag har jag varit ledig (som vanligt på onsagar). Men jag har inte latat mig, I förmidags så satt jag med huvudet i skolböckerna och vid 12 gick jag ner till tvättstugan och tog hand om vårat tvättberg. Så nu har vi kläder igen :)

Nu ska jag titta på top model.

Bye

Helgen som gick....

Vinst i kväll med 6-2. Jag satte två bollar det var skönt med alla miljoner chanser jag har haft den senaste tiden...

I helgen har Hanna varit på besök, Vi har käckat smarrig mat och varit och shoppat i jkpg. Hittade en fin höstjacka, den är jag riktigt nöjd med.. Skulle gått ut i fredagskväll men jag ändrade mig kände inte för det så jag stannade hemma och umgicks med min kära syster och pojkvän istället.

Var på inspark i fredags med eller delar av den. Vårt lag han till tredje stationen där det var dags för skottkärrerejs och en kille skulle skjutsa runt mig runt konerna. När vi kom halvägs så välte kärran och killen rammlade och vred sitt knä urled,. Stackaren hade skit ont men ville inte visa det då han log lite lätt och sa att det gjorde lite ont. Ja tjena du...Så vår insparks dag slutade med att jag och två killar från min klass följde honom till lassaretet och sen skjutsade vi hem honom. Men det possitiva den här dan var väl att jag lärde känna två från min klass lite simon och claes. Inget ont som inte för nåt gott med sig, nej det var taskigt :)

Skönt att vara ledig i morron och få sovmorgon har blivigt bortskämd med det nu :) Ska ta och boka en tvättid imorron så jag kan få bort berget i tvättkorgen.

Nej nu är jag trött så jag ska gå och lägga mig. God natt..

Bye


Inne på tredje veckan nu..

Så var man igång med skolan.
Måste säga att jag var lite nervös igår nar jag cyklade till skolan. Fast allt gick mycket bättre än vad jag förväntade mig. Kursen verkar jätte kul ochlärarna vi haft hitils verkar vara jätte bra. Trodde inte budgetering och kalkylering var nåt för mig men det verkar som det är det :). Klassen är helt okej, får väl lära känna dem bättre på fredag när det ska bli inspark, jaaayy tror jag...
Schemat är väldigt slappt men det är bara skönt med lugnt i början. Jag går en heldag i vecka och två halvdagar och sen är jag ledig resten. Slappt.
Inspark ja. det finns tydligen en studentkår här i nässjö som ordnar en sådan inspark på fredag och det ska vi ju gå på... Jag har delade kännslor men jag känner ju ingen här, så vad är bättre än att supa sig full och lära känna några :)

Det blev ingen plasma på elgiganten, det gör ingenting för då dlipper vi handla av daniel. Det känns skönt.
Lite synd bara att vi inte har någon tills fotbolls vm börjar, men jag får klara mig med den vi har så länge..
Lirade lite fotboll igår med, förkylningen har dock inte släppt än. Stukade foten men det gick över ganska fort tackvare min supertejpning:P Längtar tills det är dags för match igen...

har skrivkramp å det grövsta..

bye

RSS 2.0