Nu är det sent!

Alex och jag håller på och packar och fixar in i det sista. Men vi börjar att bli klara, som tur är!

Nu blir det iaf sängen, sömn är verkligen nödvändigt just nu! Mina ögon går typ i kors..

Vi hörs när jag kommer till Motala i morron.

Natt på er.

Torsdag from hell!!!

Jag tror jag håller på att koka över! Den här dagen alltså!

Det går i ett och jag har tusen saker jag måste göra och ingen tid att göra det på! Hur ska jag hinna packa, fixa naglar, gå på möte, bestämma mig för ett jobberbjudande, jobba och träffa Syrran med gang som är här och hälsar på i dag. Det känns inte som det kommer funka så bra.
Men jag får väl jobba sent i kväll med packning osv. Det sega är att klockan kommer ringa straxt innan klockan fem i morrombitti igen, då jag ska ta tåget hem. Den här gången får det nog bli att sova på tåget, annars så kommer jag nog inte palla med alt jag har tänkt!
Och Alex kommer inte hem förens sent då hanns kompisar är har och hälsar på och han ska ut och ta en öl med dem i kväll.

Tror ni vi ser fram emot en helg då vi inte åker hem?? Då tror ni helt rätt :P Det är fasen för stressigt nu alltså!

Jag tänkte visa er en dagens. denna är ett nytt reainköp Från Saint Tropez (Affären alltså) Jag kommer bo i denna nu i sommar. Så sval och skön och framförallt svin snygg :)



Fin va :)
Klänningen är rosa/randig om detta inte syns. Jag lägger upp bättre bilder nästa vecka


Sol mixat med lite ångest, ja då är det la som vanligt :P

Goder morgon :)

solen lyser och jag ska straxt bege mig ut och inta plant läge i solen :)

Frukosten är i magen och träningen är avklarad, det kan knappas bli bättre än så en onsdag morron :) Men man ska inte vara för kaxig för i dag har jag lite att pyssla med medans jag ligger och njuter av solen.

Jag ska komponera en packlista för helgen. Sen måste jag försöka komma på vad jag ska köpa till min kära yster i födelsesagspresnt. Hon fyller på söndag men kalaset är på fredag och människan önskar sig inget! Jag känner en liten vind av tidsnöd då min morrondag är typ fullbokad. så det måste ske i dag på ett eller annat vis. Alternativt på fredag när jag kommer till Motala. Så Hanna läser du detta, önska dig något :)!



En av födelsedagspresenterna hon fick förra året. dock inte av mig, men det blir svårt alltså..

Nu är det solen som ska få hela min uppmärksamhet de närmaste timmarna. Ha det gött ni :) Det ska jag ha!

Sunny side upp!

Vilkn dag :)

Jag har spenderat några timmar ute i solen på tordfilten :) Underbart! Jag hade nrj i öronen och bara njöt av lugnet och värmen. Så gött så :) Mer av de här dagarna tack!

 

Dagens underhållning, Chic och hur funkar det. Jag kom inte så långt i hur funkar det, den var inte så underhållande :P

 

 

Härliga väder!


Nu har jag ätit lunch och ska väl snart börja tänka på att fixa i ordning mig för jobb.

Tisdag

Goder soliga förmiddag :)

Jag är alldeles ny duschad och har just avnjutit min frukost. Som ni förstår så klev jag inte just upp ur sängen utan jag har ju varit och tränat. I dag blev det ett konditionspass med löpning, pw och cykel.

Jag ska snart bege mig ut i solen och bättra på brännan :) Men innan jag gör det så tänkte jag bara berätta för er att. Nu är resan till Amadores bokad :) Och det bästa av allt är att min älskling ska följa med :) Yaayy!! Jag är så glad! För att underlätta för oss, så att vi slipper resa så långt så åker vi från Landvetter istället för Norrköping. Och det känns riktigt gött, det är så skönt att slippa sitta i en bil/tåg i tre timmar. Jag kom fram till att det är nästan fem månader kvar tills vi åker och jag längtar redan... Heja Elin :P



Det ser ganska gött ut va :P
Bilden är från när vi var där 2009



Riktigt härlig utsikt från hotellet!
Den här gången bor vi mycket längre ner och närmare stranden

Förövrigt så väntar jag på ett spännande samtal. Jag har ingen aning om vad det kommer att ge, men det är spännande :)

Sunny side upp!

Vad det är hett i dag!

22 grader i skuggan och det luften står helt stilla!. Jag försöker vädra för fullt här hemma, men det går inge vidare så det får bli lätt klädsel, väldigt lätt.
Jag var nyss och handlade (totalt tomt kylskåp!) och det blir man ju inte mindre varm av :P Men jag gillar värmen, den är mer än välkommen att stanna!

Jag hade velat hunnit vara ute i dag, men tiden har inte funnits. Det ska det bli ändring på tills i morron! Då ska det solas om vädret fortfarande är med mig.

Det är snart dags för mig att dra mig mot jobbet. I dag har vi säljmöte så då får jag åka in lite tidigare. Jag hoppa spå en riktigt hektisk kväll :)


My weekend

Hej!

Nu är jag tillbaka! Det blev en välbehövlig och mycket skön paus från allt den här helgen. Vi har bara varit hemma och njutit av allt från midsommar, go mat, vänner, familj, vädret och oss själva :) Så skönt så!

Midsommar blev riktigt lyckad. När vi åkte hem i fredags så hade vi ännu inte bestämt oss frö vilken midsommarfest vi skull gå på. Och vi velade bra länge. Jag tror vi bestämde oss vid ett-två på eftermiddagen :P Men vi gjorde rätt val!. Vi firade på Högerkroken med alla kompisar, vi grillade, drack vin och hängde på deras altan :) Och även fast det regnade så gjorde det inte så mycket för vi hade alldeles för trevligt för att bry oss om sådana småsaker :)
Men att kliva upp 04,42 och sedan inte vila något på dagen satte sina spår. Så runt 12 åkte vi hemåt. Jag var så sjukt tröt och alkoholen hade börjat göra mig tröttare istället för piggare. Men det gjorde inte så mycket för kvällen var bra ändå :)

Alex har alla bilderna från midsommar på sin dator, men jag har en på min outfit iaf :)




Klänning (ny) från HM
Skor från Nilson Shoes
Slängde på mig en svart midjekort kavaj när det blev lite kyligare

Lördagen spenderades i stan med Alex mamma Marie, Alex bror Adam och hans flickvän Karin. Vi befann oss i köket hela förmiddagen och bakade. Adam har fyllt år så det skulle bli födelsedagsfika på eftermiddagen. det blev allt från kladdkaka, till muffins och cheesecake. Sen på eftermiddagen kom Höckertsläkten och vi kalasade en stund. Sen framåt kvällen åkte vi vidare till Alex farmor och farfar för grillning. De grillade jättegoda spett och till det serverades sallad, potatis, bröd och ja en riktig matfest :P Allt smakade riktigt bra!
Framåt 22 tiden åkte vi hem till Varv. Alex och jag slöade ner oss i varsin soffa och kollade på bond. Sen sov vi som små grisar :P



cheesecake is the  shit :)

Igår var äntligen vädret med oss igen, solen strålade och man kunde ligga ute i solen och bättra på den obefintliga brännan lite. Även igår spenderade vi mycket tid i köket. denna gången var den Alex, mamma och jag som förberedde grillat med diverse tillbehör och en jordgubb och rabarberpaj. Se kom mormor och morfar ut en sväng. Sen kom också Hanna och åt med oss. Det var så skönt med en dag utan måsten! Vi kunde bara ligga och slappa och göra va vi kände för vilket var ingenting :)

Vid halv sju tog vi tåget från Motala via Halsberg tillbaka mot Göteborg. Vi var hemma i lägenheten vid halv elva. Borta ä bra men det är grymt skönt att komma hem till sitt eget hem :)




Nu ska det duschas!

Home :)

Nu är vi i Motala :) Vi "landade" för en timma sedan. Alex bror Adam hämtade upp oss vid stationen sen åkte vi raka spåret till Marie. nu har vi fått i oss lite mat och hunnit catcha upp med Marie och hennes usa-vistelse. Inte avis alla inte :P

Nu ska vi ta bilen och åka mot Varv och hämta jordgubbar. Sen måste vi väl ta och fatta ett beslut om vart vi ska fira vår midsommar.... Snacka om att vi har beslutsångest!

Glad midsommar :)

Då beger vi oss hemåt då...

Dinner and shopping

Hello!

Jag fick en trevlig överraskning i förmiddags. Alex ringde och sa att han kom hem redan vid lunch :) Gött!

Så nu sitter vi här mätta och glada efter att ha tagit vår lunch. Det är vardagslyx det :)

Vilket geni jag är när det kommer till improvisation i matlagningen, måste bara få skryta lite :P Jag har kolat runt på nätet efter ett recept till vår potatis/blomkålssallad. Men jag hittade inget som jag ville ha så jag tog någon ingrediens där och nån från ett annat håll och improviserade ihop både mängd och råvaror. Och vilken dundersuccé :D Den blev supergod! I rock :P

Efter jag var klar med detta så gick Alex och jag på packningen. Så den är vi i princip också färdiga med. Så skönt så! Nu kan jag gå till jobbet utan att känna mig stressad:)

Här kommer två av plaggen från gårdagens shopping :)



Första klippet gjorde jag på Zara. Så snygg och 199 riksdaler var den absolut värd :)



Det andra klippet gjorde jag på Cubus. Denna skönhet pröjsade jag 199 kr för! Perfekt färg, perfekt modell. Perfekt helt enkelt :)

Torsdag

Hej :)

Dan före dan :) Är det inte härligt!  Tre långa lediga dagar, det är ju bara för bra :)

Jag började dan före dan med ett träningspass. Det blev styrka och en pw/löpning. Kroppen är trött, det känns så då får jag alternera med pw.

I dag har jag en fullspäckad dag framför mig. Det ska lagas mat i mängder, packas och fixas inför hemresan i morronbitti. Det ska tillverkas en potatissallad till Alex och en blomkålssallad till mig, det är samma sak bara att jag gör med blomkål. Sen ska jag marinera köttet, och göra en sallad. När det kommer till packningen så finns det massor att göra. Jag har inte kommit halvvägs men det tänkte jag bli färdig med innan jag åker till jobbet. På väg till jobbet så måste jag stanna på Lindex och köpa mig ett par hudfärgade strumpbyxor, man vet ju aldrig vad midsommar vädret har att erbjuda!

I går var jag ju på stan en sväng och jag gjorde några riktigt fina reafynd! Jag ska bara fota dem så får ni se dem lite senare :)

Här har ni en gårdagens:



Tröja från Lindex
Linne från HM
Chinos från MQ
Skor från Converse
Halsband från SNÖ

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Hm

Daimkladdisen är bakad och står för svalning. Jag hoppas bara nu inte jag hade inne den för länge. Det var längesen jag bakade en kladdis och jag har inte gjort det i den här ugnen. Shit bara den inte blir torr! Men den luktar underbart :D

Jag är lite smått orolig för mi dator. Färgerna har börjat att strejka. Alla svarta färger skimrar i rött! Vad är det som är fel?? Grafikkortet?? Jag har mmsat Alex och väntar nu på svar!

Nu ska ni få se på mina inköp från Hms rea :)





Denna snygga festblåsa klickade jag hem för 199 kr! Den blir min midsommarklänning :)
Vad ska man ha över?? Tips mottages!




Visst är den snygg :) Måste nog shoppa en bh till den :P



Jag fick också hem denna snygging, den är perfa för sommaren :) Jag tror jag betalade 100 kr för den. Och det var den värd!

i just wanna make you sweat!

And i did :)

Hemma från spinnng och en pw. Men det var segt upp i morse! Jag har sovit oroligt så det var inge kul när klockan ringde, men o så skönt när jag väl satt på cykeln :)

På vägen hem pajade bussen så jag fick gå från Munkebäckstorget, inte uppskattat. Då jag redan var trött och genomsvett och det bara är bakar upp till oss..  Nu har jag iaf fått lite frukost i magen så nu känns det bättre :)

Straxt ska jag hoppa in i duschen sen ska jag baka daimkladdis, det blir Alex och min efterrätt på midsommar, gott va :) Sen blir det nog en sväng ner till stan innan jobbet. Jag fick hem mitt paket från Hm igår och allt satt perfa :)
Så nu måste jag bara hitta någon tröja/jacka/kavaj att ha över klänningen jag ska ha på midsommar. Bara och bara :P
Jag visar er Hm inköpen lite senare i dag

Give me more time!

Hej!

Dagen har gått i ett rasande tempo och jag betar av sak efter sak om än med myrsteg. Men det går framåt :)
Jag komponerat menyn till midsommar och den är riktigt smaskig :) Nu ska det bara handlas och lagas... Bara. Packlistan är med på g. Så för dagen ligger jag i fas!

Mötet med Handelsakademin gick fot och smärtfritt som vanligt. Sen tog jag vagnen till Sats, i dag blev det ben och triceps som plågades lite extra :) Sen avslutade jag med en halvtimmas pw.

Nu är jag färdig för att bege mig mot jobbet, men det är lite tidigt än. Innan jobbet ska jag ta mig ner till Ica träffen och hämta ut mitt paket från Hm :) Jag hoppas att det blir en riktig fullträff!

Nu ska jag fortsätta med min packlista, den är snart klar :)

Tisdag...

God morron!

Jag håller på med tusen saker samtidigt den här veckan och det är svårt att hålla huvudet "på rätt ställe" om ni är med på vad jag menar..

Nu ska jag till Handelsakademin och sen blir det träning. När jag kommer hem blir det en snabb dusch och sen ska jag försöka hinna planera midsommarmaten och börja på en packlista. Sen är det jobb hela långa kvällen.

Nån mer än jag som längtar tills på fredag?? Hell yeah!

Måndag :)

Hej på er!

Jag har ägnat hela förmiddagen på gymmet :) Vad skönt det var! Helt tomt på folk vilket innebär ingen kö till maskinerna bara lugn och ro med mina tankar och 110 % fokus på träningen. I love it! Jag körde  först 55 minuter styrka med fokus på axlar, biceps, rygg och bröst. sen gick jag över till löpbandet och sprang milen i ett behagligt tempo. Alltså jag bara flög fram , det var den lättaste milen ever! Det kändes som jag skulle kunnat fortsatt hur långe som helst! Underbar känsla :)
På väg hem stannade jag på Willys och handlade. Tror det är tredje dagen i rad jag gör det.. Men vi hinner ju aldrig storhandla numera, vi går ju om varandra hela tiden.

Och från och med idag börjar jag jobba till 21. Sommarschemat startar i dag så från och med nu och ända fram tills sista augusti så är det 65% tjänstegrad som gäller. Det blir gött med extra pengar :) Och man kan ju kika gärna jobba fler timmar när man ändå är på jobbet.
Den feta nackdelen är att Alex och jag endast kommer att ses från halv tio om kvällarna fram tills det är dags att gå och sova.Han går ju upp reda vid tjugo över sex så det blir inte mycket tid med varandra i veckorna :( Men han har ju fyra veckors semester plus att han är ledig på helgerna så då år vi mysa i kapp :)

Nu ska jag planera min vecka. Det ser ut att bli väldigt hektisk, med ett proppat schema!

Äntligen söndag!

Att det finns så mycket regn?? Hur är det möjligt? Vart kommer det ifrån och varför avtar det aldrig?? Många frågor som jag nog inte kommer få något vettigt svar på mer än att det är så..  Det började regna efter lunch här igår och det har öst ner sedan dess. Helt crazy!

Men det öppnar ju för en massa mys inomhus och man har ju absolut inge press på sig att ta sig för en massa saker :)
Jag känner mig ganska mör efter allt jobb i helgen. Igår stod jag upp i 8,5 timmar, det var ju självvalt såklart, men ändå det kändes bra i mina fötter. Efter jobbet tog vi vagnen till Vasastan där fler kollegor väntade. Vi firade Lindas födelsedag. Jag var inte med så länge. då jag kände att lite sömn och vila var ett måste för att orka med att jobba i dag. Jag tog mig dock ett glas cider och sen avnjöt jag e ruskigt god cesarsallad, det var lätt den bästa och godaste jag ätit här i gbg. Vid halv tio tog jag bussen hemåt. Väl hemma hittade jag två killar och en helvetes massa tomma ölflaskor :P De såg ut som de hade gått in på systemet och tagit en av varje :P Jag hängde med dem en stund innan jag gick och la mig.

I morse var det påt igen. Men det var inte så jobbigt, jag fick ju sova till 8.30 :) Och dagen har verkligen flugit förbi! 6 timmar var ju inget! Hela helgen har gått riktigt snabbt!



Gårdagens outfit blev denna klänning från Hm. Så snygg, love the print!

Nu ska vi laga lite mat här hemma och bara ta det lugnt :) Så gött!

Sunday

Morron morron!

Jag är lite seg i dag. Ändå begav jag mig hemåt vid halv tio tiden i går och efter endast ett glas cider. Men det är väl de 8,5 timmarna ståendes på jobbet som spökar...

I dag är det endast 6 timmar :) Wieee, jag hoppas timmarna springer förbi i ett naffs!
I går var jag ju lite dressad på jobbet eftersom jag skulle bort på kvällen. I dag däremot kör jag på ultra slappt med mjukisar och mys tröja :) Det är så det ska vara på en söndag!
I går började det regna efter lunch. Sen slutade det aldrig! Och det regnar fortfarande! Vilket pissväder!

Nu ska jag bege mig mot jobbet. Vi hörs i eftermiddag!

Då kör vi!

Så nu sticker jag till jobbet.

Vädret är ju helt ok nu på förmiddagen, jag hoppas att det kan fortsätta även resten utav dagen.

Ha en trevlig lördag och skänk mig en tanke när jag sitter och sliter på jobbet :)

Bye!

Having a good night :)

Go kväll på er!

Alex, Niklas och jag har precis avnjut desserten jag bakade i förmiddags. Jag bjöd på rabarberpaj i mina små krukor, och till det gjorde jag hemgjord blåbär och hallonglass :) Det var så smarrigt! Både glassen och pajen blev sjukt bra. Jag hade tänkt fotta dem, men allt försvann i ett naffs, så det bidde ingen bild..  Men gott var det!

Annars så har vi bara tagit det lugnt, ätit middag och varit ute på en minifotorunda, skönt och slappt :)

Grabbarna håller på att ladda in kort på datorn. Det har varit mycket och då menar jag mycket fotosnack här i kväll :P



Här har ni dem in action förra helgen när vi var hemma i Motala. Söta dem är :)

Natt på er

Fredag :)

Jag har precis avslutat ett maratonkok i köket. Jag har fixat matlådor för helgen, Lagat mat till mig i dag, lagat blomkålsmos och till sist lagat till lite kycklingfilé. Och allt detta innebar en massa disk, men nu är även den borta så nu är det mee time som gäller :)

Träningen gick bra i dag. Ben övningarna på pumpen var riktigt tuffa, shit man får jobba hårt alltså. Men vill man nå resultat så måste man jobba hårt, och så blir det ju så mycket roligare om tar i lite! :) Och inte fjösar runt som vissa håller på med. Men de får mig att dra på smilebanden, så de kanske fyller en funktion ändå :P

Nu ska jag föna håret och tra på mig lite kläder. Jag vet inte riktigt när Niklas dyker upp men nån gång efter fyra sa Alex så det är väl bbäst att jag rappar på.

Jag hintade till Alex att de fanns en överraskning som dessert tills i kväll, och han blev minst sagt väldigt nyfiken! Ovanligt nyfiken för att vara Alex faktiskt :P För en timma sedan kom det ett sms med orden Rabarberpaj!!? Hehe skrev jag tillbaka jobba på du :P Haha vilken sötnos <3


Det är mycket nu!

Hello!

I dag fick vi ett abrupt uppvaknande då Alex mobil hade lagt av (som den gör minst en gång om dagen). Så hanns alarm hade inte ringt. Så vi hoppade ut sängen vid 06.23. Som tur är så har de flextid, så det var ingen större fara Men han kommer ju komma hem senare pga det :(

Och i dag var kanske inte den bästa av dagar att komma hem sent-. för i kväll får vi besök från Motala. Alex kompis Niklas ska komma hit och hälsa på oss i helgen. Eller han ska hälsa på Alex iaf. Jag ska ju jobba både lördag och söndag plus att jag ska på födelsedagsfest på lördag... Shit vilken helg alltså!!
Ja tillbaka till ämnet igen då :) Jag har fart runt här hemma hela förmiddagen. Jag har städat, plockat undan och fixat en suprise dessert till kvällen. Jag är grymt nöjd. Jag har provat att laga till en sak för första gången och jag tror den kommer bli riktigt lyckad. Och jag vet att Alex kommer älska den! Och då gör förhoppningsvis Niklas det med :) 

Om 45 min så går bussen mot sats och en timma bodypump. Sen blir det förmodligen löpning eller kanske cykling. Sen ska jag handla på vägen hem. Jag fick inte med mig allt igår plus att jag ska handla lite inför kvällen. Sen när jag kommer hem så måste jag fixa matlådor inför helgen. Plus att jag måste komma på något snyggt att ha på mig tills i morronkväll.

Jag jobbar 9.30 till 18 i morron, så jag har ingen tid att åka hem emellan, så frågan är vad man ska ha på sig??? Det blir ingen utgång för mig på lördag och heller ingen alkohol för då tror jag inte att jag pallar med söndagen. Sen på söndag så böjar jag vid 10 och slutar 16. Vilken helg. Jag kommer va som en vandrande pinne på söndag!

Off to the city!

Nu sticker jag till stan. Jag ska kolla på grejer till lägenheten och såklart spana in rean :)



Dagens detalj.
Inte mina bröst då :P Utan detta bruna skärp som jag införskaffade på Gina förra sommaren. Jag har inte använt det alls mycket, men det är så snyggt så jag bore verkligen använda det oftare.


Have a nice day everybody :)

Nora Äng

Hello :)

I dag lyser solen :) Yaayyy!
Nu på förmiddagen har jag varit i väg och tränat och sen sprang jag in på Willys en snabbis och handlade. Jag borde hoppat in i duschen för 20 minuter sen men jag har fastnat här framför datorn.. Jag ska gå i väg snart jag lovar :P

Vet ni vad??
I gårkväll fick pappas häst Corina ett litet föl :D Corina är pappas första föl någonsin, och nu blev hon mamma igen för tredje gången (tror jag??). Lilla Nora Äng som fölet ska heta blir det 13 fölet i ordningen.



Här har ni henne alldeles färsk :) Vilken sötnos :)

Det här med att bestämma sig..

Man kan ju inte bara slappa :P
Jag har just klickat hem en order på en klänning och ett söt spetslinne från HMs sommararea :) Och resultatet av detta får ni se när det anländer i nästa vecka. Håll tummarna för att allt passar!

just nu står vi i valet och kvalet om vi ska med min familj på semester i vinter. Alex är osäker pga skolan och jag är osäker för att Alex är osäker. Det skulle sitta så fint med en semester! Men jag vill ha med mig min älskling.. Fortsättning följer..

Onsdag

Underbara morron som har massor med guld i mun!

Jag var segast ever upp ur sängen i morse. men väl på spiningcykeln så försvann allt och jag fick massa energi till att köra järnet :) När det sedan var dags för löpning så var benen en aning segare så det fick bli en kombo av löpning och pw.

I dag ska jag ta det ganska lugnt. Jag ska skriva ihop några dokument och leta rätt på lite papper, men mer än så ska jag inte ta mig för. Vi får se hur jag lyckas med det..

Duschtime!

Tisdag till förbannelse!

Shit vilken hektisk och intensiv dag! Det känns som allt har hänt i dag! Jag har varit lite varstans både fysiskt och psykiskt, Jag har haft 100 saker att tänka på och fixa med.Så en god natts sömn kommer väldigt lägligt!

Jag är så glad över att morrondagen kommer bli relativt lugn. Det är spinning och löpning på morronen, sen har jag hela förmiddagen för mig själv. Och endast några måsten :) Wiieee

Jag bokade just upp hela helgen med jobb och födelsedagsfirande, så det går bra nu kan man säga :P Haha inte rätt uttryck kanske men det är mycket fart och fläkt och det gillar ju jag!

Pussa min underbara pjkvän står nu på schemat :)

Home for a pit stop

Hello!

Det är ombytligt väder här i dag. Det blåser, är molnigt, solen tittar fram i bland och det har hunnit med att regna..

Jag kom nyss hem, jag har varit på möte på Handelsakademin, det var nån föreläsning jag var tvungen att gå på, men den var tyvärr inte så givande.  Jag var där redan vid 10 så jag fick gå upp halv sex i morse för att hinna med träning och allt. Men det var skönt när jag väl stod på bandet :)

I dag gör Alex sin första dag på jobbet :) Jag har inte hört något ännu men det går säkert galant! Jag hoppas han ringer och berättar snart, jag är ju så nyfiken!

Nu väntar jag på att min lunch ska bli kvar, jag är utsvulten!


Måndag igen

Goder förmiddag!

Äntligen hemma i Göteborg :)
Hela helgen har gått alldeles för fort och den var över på fem minuter! Vi han mer bara komma hem förens det var dags att packa och åka hem igen :( Vi längtar nåt grymt tills vi har semester och ska var hemma i hela två veckor :) Wiieee!
Bussresan hem igår var pest, det var varmt och vi hade världens jobbigaste människor runtomkring oss! Men vi såg en ganska bra fil, så den räddade upp betyget på resan :P

När vi hade packat upp våra resväskor så fick jag ett plocka undan/städ/rensa ryck. Så jag satte igång och möblerade om i skåpen i köket och sen arbetade jag mig vidare tills jag hade varit på de mesta skåp och vrår i vår lägenhet. Men det var så kul och så värt det, för det blev skitbra! Jag passade på att göra en att göra lista över lägenheten med, så nu har vi stenkoll på allt :)

Vi fortsatte på samma linje i dag så vi har tvätta och varit och handlat nu på förmiddagen. Det som återstår är städningen men den får bli senare i veckan.

Nu vid 11 ska Alex och jag iväg till gymmet. Alex ska köra styrketräning och jag ska spinna och sedan ta och löpa lite. Sen måste jag byta mitt linne, jag har inte hunnit med/ glömt bort det. Så det här verkligen dags! Ja efter det är det jobb som gäller.. Allt är som vanligt med andra ord!

Lördag

Shit vart har dagen tagit vägen?? Det känns som jag bara suttit här och inte gjort ett skit, ångest, hell yes!

Jag började dagen med en pw med doggsen. Sen fixade jag mammas enormt oorganiserade bildmapp samtidgt som Alex hjälpte pappa fotta hästar. Sen åkte vi in till stan. Alex åkte och fikade med Anton medans jag körde lite styrketräning och tog en dusch.
Nu har Alex åkt igen, han är på fotorunda med Niklas. Men snart kommer Marie hem :) Så då slipper jag vara alena.

I kväll skulle vi eventuellt ner till Berggrenskällare och lyssna på en kompis som ska spela där. Annars är det kolugnt :)

Alex fottade min nya frisyr tidigare i dag. Och så här ser det ut :)






What do you think??
Jag älskar mitt nya kortare hår :)


Moo-tala

Hello :)
Nu är vi i Motala :) Wiieeee! Vi kom hem till Vav öppnade kylskåpet och insåg att det var tomt. Så alex och jag tittade på varandra och vi behöve inte ens öppna munnen. Utan jag tog upp luren och rinde till Mormor och morfar. Så vi bjöd in oss på lunch :) De bjöd på köttfärssås och spagetti och sen en schweizernötkaka och päronglass till efterrätt :) mumms mumms!
Nu är Alex och jag hos Niklas. De köpte ju nya systemkamror nästan samtidigt, så de har tagit ut kamrorna på en testrunda. Och herre min gud vad de tjattrar. Har du en sån? Hur funkar din sån? osv osv. Det går inte att prata med dem, de är helt upptagna med sina kamror. Så jag underhåller mig lite med facebook och annat halvskoj :P
Jag försökteta en bra bild på min nya frisyr, men jag lyckades inget vidare. Jag ska be Alex ta ett i helgen:)

Klippt och klart :)

Då var man nyklippt :) Och det blev kortare, hela 7 cm (minst) kortar! Och jag gillar det! det känns nytt och fräscht och det har fått liv igen. Hon plattade håret på mig vilket gör att det nog ser lite längre ut än vad det är, men det är så fint :) Jag är NÖJD! :D



Vad tycker ni?
Det här var den enda bilden som såg någorlunda vettig ut. Det spöregnar här och mitt hår gillar inte detta väder! Men visst ser man att det är mycket kortare.

Tyvärr blev det inget häng med Gabriella nu i eftermiddag :( Men det tar vi en annan dag!

Gabriella, Linda, linda och jag var ute på en aw igår. Och vi hade så kul! Gabriella och jag satte oss på Lucatelli vid nio snåret. Vi fick tag i ett eget litet hörn med en stor soffa, så nice :) Lindorna skulle ansluta när de slutade. Under tiden vi väntade på dem, delade vi bord men en svensk, en irländare och en schweizare. De var varandras chefer på nåt vis :P Dem var iaf jättetrevliga, så de höll oss sällskap tills Lindorna äntligen dök upp vid 22. Jag drog mig hemåt vid halv 12 då jag skulle vara på gymmet tidigt i morse. Men vi hade super trevligt. Jag tog ju inga bilder som vanligt men ni kan ju fantisera  :)

D-day

Hello!

I dag är det skitväder här det regnar men ändå så är det klibbigt värre ute och det är omöjligt att få ner temperaturen här inne.

Jag sitter här och väntar på att mitt ägg ska koka klart, det är dags för frulle :P Hehe jag vänder lite på ordningen i dag, mellis till frulle och frulle till mellis.Inte trodde ni väl att jag sov tills nu??

För jag steg upp tidigt i morse och åkte till gymmet och körde ett helkroppspass styrketräning och löpning/pw. Det är så skönt att komma hem vid nio och vara färdig med träningen och inse att man har hela dagen framför sig :) 

Om en halvtimma ska jag ta bussen mot frissan. Jag är så nervös! Antingen blir det nåt radikalt, eller nån förändring eller så blir det en rejäl toppning. Jag hoppas att frisören bubblar med förslag :) Men nåt måste iaf hända med luggen, den kan inte vara som den är nu!
Senare efter jag klippt mig så ska jag möta upp Gabriella på stan :) Vi ska mysa :)

Nej nu måste jag få i mig frukosten och fixa det sista. Håll tummarna för mig att frisörbesöket går som jag vill!

Mot jobbet

Det var så längesen jag gjorde i ordning mig hemma inför jobbet att jag höll på att glömma bort att jag faktiskt skulle jobba... Tokigt det kan bli! Men Alex påminde mig som tur var och nu är jag färdig dressad och ska bara äta lite mellanmål.
Det blir eventuellt ändrade planer för kvällen. Det lutar åt att det kan bli en aw med jobbet :) Men inget är spikat så vi får se vart jag hamnar helt enkelt :)

Jag har försökt arbeta på en packlista i dag, men det har gått sådär. Vädret för helgen är ännu väldigt osäkert och jag vill inte ha med mig för mycket, så det får nog bli att stress packa ner det som ligger närmst i morronkväll i stället... 

I dag har vi också bokat hemresa till midsommar. Vi åker tidigt på midsommarafton. Och nu fick vi de tåg vi ville både dit och hem. Så grymt skönt att slippa åka buss!


I dag åkt min nya blåa långklänning från Hm på. Det är fuktigt och varmt så den passar perfa i detta tropiska väder.

lillördag

Det är klibbigt ute och det är klibbigt inne och så är hela jag som en stor svettboll :P Det blir ju så när man har kört spinning. Det finns liksom ingen hejd på svettandet, det bara rinner på och på. Men jag gillar när jag svettas mycket, då vet man ju att man gör något rätt :)
I morse blev det ett spinningpass och sen 30 minuter jogg blandat med power walk. Mina ben har varit väldigt sega den här veckan..

Just nu sitter Alex i frisörstolen. Han går till samma frisör som jag, eller egentligen är det jag som går till samma som honom :P I morron är det min tur :D jag är så nervös. Jag vill få till en förändring, något nytt. men problemet är att jag inte vet vad jag vill göra. Jag vill bara att det ska synas en klar skillnad.

I dag så ska jag skriva ihop en packlista, för vi ska åka hem i helgen :D i cant wait! Sen ska jag väl försöka hinna packa lite med. Jobbet finns ju inplanerat som alltid. Men efter jobbet åker jag nog hem till Alex kompis Micke. Alex Micke, Gabriel och Jannica skulle titta på Games of thrones. De är helt galna i den serien,men jag är inte så intresserad av den. Men jag gillar sällskapet :)

Nu blir det dusch!

Sverige vs Finland

Hej på er :)

Jag bara njuter av att få sitta i soffan och göra inget för en stund :) Och på tvn öser Sverige in mål, så det är en ganska bra kväll, håller ni inte med :)

I dag har jag haft många järn i elden. Jag har bokat klipptid, äntligen :) Jag har varit och tränat, varit en sväng på stan och inhandlat diverse saker, bland annat en ny ansiktscremé och sen till sist så har jag jobbat. Det har varit svinmycket att göra på jobbet i dag, slit slit och mera slit. Så det var väldigt skönt att gå hem i dag :P

Nej nu är jag väldigt okoncentrerad på både matchen och bloggen här. Så jag tar och säger god natt, och så ska jag se vidare på matchen :)



Tisdag och back to normal

Go förmiddag!

Det är varmt ni! Vi kommer aldrig eller sällan under 27 grader i inomhustemperatur nu för tiden. Så det är öppna fönster och kd som gäller, men i dag blåser det inget tyvärr så det är varmt. Ändå är himlen fylld av moln och gråväder så det känns lite ologiskt att det ska vara så varmt!

I dag har jag en dag då jag ska vara i väg hela långa dagen. Om en timma lite drygt så ska jag åka mot Sats för träning, sen blir det att duscha och fixa till sig där. Efter träningen har jag några ärenden att uträtta på stan. Sen börjar jag jobba vid 16. Och innan jag börjar jobba så ska jag hinna få i mig en något försenad lunch. Det ska nog gå bra va :)

Jag ska klippa mig. Jag har nog bestämt mig. Det ska nog med största sannolikhet inte toppas utan det ska klippas. Anledningen till detta är att det är så risigt och frissigt och det behöver hända något där uppe på hjässan. Just nu ser det ut som en livlös risbuske. Nu ska jag boka tid!

Blahhää

Fy f*%¤n vilken jobbig dag det har varit!!
Så seg, så lång och så tråkig! Först halva gick helt ok, då ringde det på bra men sen bara dog det och jag tog väl två till tre samtal timman. Så fattar ni att tiden går segt!
Jag får trösta mig med att jag har hivat in bra många tusen nu när jag har jobbat med fet ob nu i tre dagar :) Det är jag såå värd!
I morron är ordningen äntligen återställd och jag går tillbaka till mina kvällar igen, så skönt!

I morron är det äntligen dags för ett pass på gymmet igen :) Sen ska jag ner på stan en snabbis om jag hinner och lämna tillbaka ett linne. Sen är det dags för jobb igen. Det går i ett ni!

Nationaldag i dag!

Morning alla lediga!

Här är vi inte lediga i dag. Jag ska straxt ta bussen till jobbet för mitt hitintills längsta pass. I dag ska jag jobba från 09.30 ända fram til 18, det känns som en evighet!
Men det blir fina slantar i plånboken :) Yes!

Jag gick upp lite extra tidigt i dag för att ge mig ut på en löprunda. Det blev 3,5 km bara men det var skönt och jag höll ett ganska bra tempo. så det får man vara nöjd med. Sketna Sats öppnar ju inte förens klockan 10 i dag, dåligt tycker jag!

Nej nu måste jag åka. Bussarna går så kasst att jag måste åka redan nu... Stackars mig :P

Underbara sol!!!

Vilken dag det har varit!

Jag har ju iofs jobbat mellan 10 och 16. Men när jag slutade så mötte Alex upp mig vid centralen och så tog vi bussen hem. Vi gick raka spåret ut i solen och la oss på n filt och hade det gött. Kan ni fatta att det har varit 27 grader i skuggan här i dag! När vi gick in vid sex så brände fortfarande solen! Helt crazy varmt :)

vi gick in för att fixa lite mat. i kväll blev det grillat :) Vi grillade chorizo, jag hade sallad till och Alex hade potatissallad. Det blev riktigt mummsigt! Sen avnjöt vi det hela på en filt ute i kvällssolen :) Så mysigt!
Vi glömde ju såklart kameran, Alex tog några bilder med hanns mobil, men dem har jag ju inte nu tyvärr..

Nu sitter jag och kollar på Morden i Midsomer och jag har värsta sommarfeelingen :) Fönstren är öppna och man hör lite folk svagt i bakgrunden, det luktar sommar och gräs och det är lite lagom klibbigt här inne i lägenheten. Är det inte underbart :D

I morron väntar dock en riktig heldag med jobb, jag börjar 9.30 och slutar inte förens vid 18! Shit vad länge. Men sen är det färdig med långa dagar för några veckor. Pluset med i morron är ju fett med ob :)

Söndag

Är det inte lyx att kunna sova till 8.30 när man ska upp och jobba en söndag :) I like it!
Jag är utvilad och känner inte att det är totalt skit att åka och jobba i dag, det känns helt ok faktiskt. Jag slutar ju vid fyra.

Have a nice day

Vi hörs i eftermiddag!

Vår lördag!

Nu har mamma och pappa åkt hem och Alex och jag har landat som två stenar i soffan. Det har varit en lång och solig dag med mycket gång :)

När de kom tog vi bussen/vagnen till Haga. Vi gick där en sväng och tittade sen vandrade vi uppåt Linné. Vi pausade på en ett café där vi åt lunch.

Där satt vi och solade ett tag innan vi gick vidare mot Slottskogen. vi gick där en stund, gick och tittade på några djur, hade det lite mer gött i solen :) Jag fick så sjukt ont i fötterna så det fick bli vagnen tillbaka till stan. Där smet vi in på NK och kollade in Rimowaväskan mamma och jag har beställt. Sen fikade vi och strosade hemåt, men bussen då alltså :P

När vi kom hem så var det tre personer som var väldigt trötta (inte jag) Så de sov en stund. Sen drog jag med mig mamma och Alex ut i solen, vi la oss på en filt och hade det gött. Och mitt när vi låg där så sprang det förbi en rävunge, typ två meter i från oss :)
Innan det var dags för dem att åka hem så lagade vi till några hamburgare till middag, det blev mycket mummsigt :)

Här kommer några bilder från dagen :)



Haga



Jag och min lunch på Café Cava



Pappsen :)



Alex <3



Kändismammsen med eget vatten på flaska:)






Slottskogen



Djur :)



Utsikten från vår filt :)

Vi får besök i dag :)

Hej på er :)

Solen lyser här i Göteborg och denna underbara dag till ära så är mamma och pappa på väg hit :) De är nog här inom en halvtimma. Det ska bli så kul! Det var längesen vi hade besök nu!

Vi kommer spendera dagen utomhus för det är så varmt och skönt här. Planerna är att åka till Haga och gå en sväng och sedan upp till Slottskogen och ha det gött :) Det kommer bli en härlig dag med andra ord!

Jag sitter i valet och kvalet med vad jag ska ha på mig. Just nu har jag en kjol och ett linne, mitt andra val är en av mina nya klänningar från Hm. Men jag vill ju få lite färg på benen så det lutar nog mest åt kjol ändå.. Det är svårt det där :P

Det kommer inte bli så mycket bloggande i dag. Men jag tittar in en sväng i kväll.

Ha en underbar lördag :)

Okej mina vänner

Nu blir det grill och Sverige vs Moldavien hemma hos Gabriel och Jannica :O
Jag är så sjukt hungrig! Och det är långt kvar tills maten är redo...
Vi får se om jag överlever...
Fortsättning följer...

:D

Lite sol fick jag och det är jag såå glad över :)
Nu ska jag bara äta lunch och en måste jag åka till jobbet!



Linne från Hm (Nytt)
Jeansshorts från Hm

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Fredag :)

Go förmiddag alla underbara :)

Solen dränker oss i värme här i Göteborg! Det är för underbart :)
Jag har precis duschat, jag var på gymmet tidigt i morse så jag skulle hinna njuta lite av solen innan jag börjar jobba. jobbet. Jag börjar klockan 13 i dag och sen slutar jag klockan 19.

Nej nu ska jag föna håret och sedan bege mig ut i solen. :)

Have a nice day everybody :)

Multitaskar

Go kväller!

Jag har fastnat här i soffan. den är mjuk och skön och så har jag Alex bredvid mig så varför ska jag då flytta på mig ??:P
Det känns bara så ovant att vara hemma en vardagskväll, jag kommer på mig själv att jag sitter och funderar på om jag har glömt något. Men det har jag ju inte för jag är ju ledig :)

Alex och jag har lagat mat och haft det gött här i kväll :) Bara slappat och njutit av att vi har en ledig dag tillsammans :)
Just nu sitter jag och letar kosttillskott och kollar på Jönssonligan. Vilka bra filer alltså, helt sjukt! Jag tröttnar aldrig på dem :)

I morron blir det dock jobb igen men på en väldigt annorlunda tid. Jag ska joba mellan 13 och 19. Det blir perfekt att komma hem lagom till landskampen börjar och så är jag ju ledig på lördag igen :) Wieee

Nu känner jag att det blir väldigt osammanhängande här, och det är ju inte så lustigt när jag sitter med tre saker samtidigt :P

Go natt på er!

Energi. Check!

Nu kommer solen :D Och graderna börjar stiga :) I like it!

Alex och jag har varit ute på en promenad/fotorunda i Skataås. Vi har strosat runt i spåren och korsat vattendrag i skogen, det var väldigt spännande :P Det var underbart fint och gött väder i skogen och vi blev så lugna och glada :) Nu har vi fyllt på med massor av energi!

I går var Gabriel och Jannica här och grillade. Putte tittade också förbi men han åkte i väg när det  blev dags för mat. Vi grillade fläskfilé och champinjoner, halloumi och potatis och grönsaker i paket på grillen. Allt blev mycket gott :) Det blev lite kyligt framåt kvällen, maten blev inte klar förens vid halv tio. Så vi fick äta inne, men det var lika mysigt för det :)















Alex tar grymma bilder :)

Vi var så hungriga, så det blev tyvärr inga bilder på maten när den var färdig, men det var gott :)

Fördriver lite tid

Här kommer en lista:


Matvanor:


Bästa maträtt?
Grillat, det kvittar avad det är allt går! Favvon just nu är Grillad hallomi :)

Bästa efterrätt?
All form av glass och choklad i olika kombinationer.
Bästa dryck?
Vatten, annanasjuice
Hatdryck och maträtt?
Fisk och kaffe och the, eller jag hatrar inte kaffe och the, jag fattar bara inte vitsen med det.
Bästa alkoholdryck?
Det var svårt! En kall Sommersby päron eller en fruktig drink på pasoa och annansjuice.
Använder du smör på smörgåsen?
Äter inete mackor men skulle jag äta det så ja
.
Smågodis eller färdiga påsar?
Smågodis.
Bästa soppan?
Äter inte så mycket soppa, men jag gillar keldas thaisoppa.
Favoritglass?
Den är nästintill omöjlig att svara på. Allt funkar :) Allt med jordgubb, choklad, kola och vanilj. Gärna kombinerat i nån mummsig kombination :)


Arbete, utbildning:


Jobbar eller pluggar du? Jag arbetar som försäkringsspecialist på IF.
Vad vill du bli? Bar fråga, jag har inget bra svar.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Yes.
Är lönen viktigast? Mycket men inte allt.

 

Lite allt möjligt:


Har du barn? Nix.
Är otrohet okej? Aldrig.
Älskar du någon? Youbetya :)
Betyder familjen mycket för dig? Absolut!
Vart åker du helst på semester? Till varma ställen med massor av sol.
Bästa klimatet? Vår och sommar.
Hemmafest eller krogen? Hemmafest.


Röda dagen i dag

Ätit fulle, gymmat och tagit en dusch, det är det jag har pysslat med fram tills nu. Vad allt tar lång tid! Ändå gick vi upp vid 07.45.

Det är mulet mulet mulet här i Göteborg i dag och värmen är också borta, bara 14 grader ute. Jag hade planerat att slappa ute i solen i dag , de säger iofs att det ska spricka upp och bli soligt nu i eftermiddag, men det ser inte ljust ut..... Vi hade tänkt åka till Slottskogen i dag och gå runt där och ha det gött, men eftersom vädret inte är optimalt så får det nog bli en annan dag.

Frågan är vad man ska hitta på istället? Det blir nog en promenad senare i eftermiddag. Alex är sugen på att gå ut och leka med sin nya kamera.

Mm

Mot gymmet!

Happy day :)

Hej på er!

Nu har jag en överlycklig pojkvän här hemma! Här är som en liten unge som ätit upp allt godis i hela godisaffären och nu har den sjukaste sugerhighen ever!
Och anledningen till detta. Jo han fick sin nya kamera i dag:) Han budade hem den på tradera i söndags och i dag fick han gå och hämta ut den. Och den är jätte jättebra och tar massor med fina bilder :) Den ska premiäranvändas i kväll när vi ska grilla.

Jag tänkte visa er lite av min shopping från gårdagen. Det blev bland annat dessa två supersnygga klänningar från Hm. Vad tycks?



Snygg va :) Mjuk och härlig och prefekt för alla varma dagar.
Och perfekt till jobbet där någon har bestämt att man inte får visa något ovanför knät!!!
Hallå vem tänkte där?? Jag förstår det som går under rumpan men halva låret borde ju vara ok. Jag menar vilken tjej under 30 äger den "tantgarderoben" Skulle inte tro det.



Denna snygging hade jag redan satt på mig, den ska premiäranvändas i dag :)
Båda kostade 149 kr st, kan knappast bli bättre än så :)

Morrr

Hello!

Alex och jag sitter här och ska beställa biljetter till nästa helg då vi ska hem till Motala. Vi kollade för några dagar sen och då hittade vi ett tåg både dit och hem till ett bra pris. Men i dag när vi kollade igen så hade det gått upp med massor! Så nu får vi boka buss istället! Gaahh varför kan man aldrig göra något i tid?? Det sura är också att en av biljetterna är dyrare både dit och hem. Och det var för att man måste lägga till dem efter varandra och då han priset ändras.. Jävla skit! Så nu blev biljetterna både dyrare och vi får åka vid andra tider....
Aja nu är det bokat och vi kommer hem, så se för fasen till att vara hemma! :P

Jag ska straxt äta frulle. Och det är inte för att jag har sovit tills nu utan att jag var uppe 05.30 i morse för att åka och spinna och sen löpa. Så då blir det frukost nu istället :)

I kväll kommer Gabriel och Jannica hit, vi ska ta igen den där grillen som inte blev av i fredags. Och det verkar ju bli bra väder i dag igen, så förhoppningsvis så kan vi äta ute.

Titta in lite senare så ska ni får se gårdagens shopping :)

RSS 2.0