Sol sol sol..

I dag har jag praktiserat, men jag hade ingen vidare lust i dag, antar att det berode på det underbara väder som vi har!
Satt ute på min lunch i dg och njöt :) Så skönt så!
Var iväg och tränade i kväll med. Vi var hela 7 stycken på träningen, det hör inte till vanligheterna men många är sjuka och bortresta, student och sånt.. Men det blev svettigt i värmen, Bian och jag avslutade med en vinst i "ormaryds" variation av 5 prick.. :)

I morron börjar jag vid 13. Så då hinner jag lapa lite sol ett tag..

Bye

fredag...

Gud vad slarvig jag har blivit... Är väl lite slö antar jag..

I dag har jag gjort mitt sista prov och vad skönt det känns! Men provet var helt fucked up. Frågan var på en mening och gav två poäng och man hade 14 rader att skriva på?? Vad vill han igentligen??? Men nu skiter vi i det...

I kväll är det match igen och jag är super taggad. Vill göra en bätter match än den i tisdags och det ska väl inte vara så svårt..... Jag tänker inte åka hem med en förlust!!

Efter matchen i kväll så bär det va hemåt (om bilen vill) Hanna går ju balen i morron. Det kommer garanterat att bli en hektik dag med alla tusen saker jag har att göra i morron...

Nu ska jag forsätta att dricka mitt vatten och fundera på vad jag ska äta..

Bye

Kallt kallt....

Vilken kväll. Bilen kokade mitt ute i ingenstans och vi blev tok försenade till hannas match som vi skulle se. Men vi han se sista kvarten av första och hela andra.
Men vad kallt det var, tog tygskorna på mig, vad tänkte jag med där? Det var ju skit kallt och det regnade..
Boren förlorade tyvärr mot boxholm, det var synd...
Bilen ja, den funkar nu igen och det var bara att fylla på nån vätska så blev den som ny igen..

Nu ska jag sova... God natt

En lördag i maj...

Nu var det ettagsen igen..

Sitter och degar i soffan, vad ska man hitta på? Det äru skit väder och jag har liksom ingen ork...

Alex pappa, farmor och farfar vär här på visit i dag. Vi var nere på stan och åt en sväng och så hade de tagit med två pajer och vaniljsås, mumms

Nu var det längesedan det var match en vecka och en dag.. Jag har abstinens, vill ju spela! På tisdag så är det äntligen match igen och igen på fredag :)

Har ju börjat min praktik på lindex med. Det är kul, roligare än vad jag trodde och det är ju bra, det finns ju kläder och det bara det räcker ju :)

Har ett prov kvar med, på fredag ska det göras. gud vad skönt det ska bli när det är gjort...

Bye

Sol sol sol..

Dey blev vinst i går med men det blev lite väl spännande men förlängning och straffar... Mne vi vann ju till slut och det är ju det som räknas. Blev väl ok med speltid för mig men jag tyckte att jag förtjänade mer...

I dag har alex och jag legat ute i solen och bara slappat. Sen fick vi ett ryck att vi skulle åka och köpa fejk grässmatta till balkongen men det sket sig.. Affärerna han stänga innan vi hade bestämt oss, så det får bli en annan dag..

I kväll ska vi grilla "nässjöstile" alltså i ugnen... Men det blir gött en då :)

På måndag blir det praktik igen, det ska bli kul. Känns som om det kommer bli bra..

Gah jag vill bara ut och lira fotboll!!

Bye

Thank god its friday.....

I går var vi i tranåstrakten. Vi mötte torpa och det slutade med vinst 1-0. Det kändes gött! Det blev inga mål för min del men jag börjar skjuta in mig.....
I kväll är det match igen i smålandscuppen, vi spelar mot holsby (fick veta att det ligger utanför vetlanda ungefär). Och jag är suer taggad, det är så kul att spela när det är så fint väder!. Hade en sån härlig kännsla i kroppen igår så jag hoppas den finns kvar i dag med.

Provet i dag gick bra men jag är osäker på om det blir vg... Skönt att det är gjort iaf. Bara ett kavar nu och det skulle visst vara ett sånt där monster svårt prov, så det är väl bara att börja plugag igen..

Nu ska jag dricka vatten och tagga inför i kväll.. :)

Bye

Torsdag..

pluggar och taggar för match!

Tisdag..

Sitter och tittar på sporten. Alex står i duschen så jag har det lite lugnt :P hehe.
Har bakat kladdis i dag och den börjar bli bättre men det är något som inte stämmer där än...

I dag har vi spelat ett företagsspel i skolan och det var skit kul!! Var totalt omotiverad när jag kom dit men jag var nog en av dem som gick in för det mest sen :) Det måste ni prova nångång!

På torsadg är det match mot Torpa i Tranås. Och på fredag är det match i smålandscuppen mot Holsby.. Var ligger det? Det är lite kul att man får se ny "hålor" :)

I morron är det en massa plugg inför fredagens tenta. sen väntar praktik i 4-6 veckor beroende på när jag tar semester.. Gött gött.

Bye

Söndag..

Tvättar och taggar för match!

RSS 2.0