I did good!

Hej :)

Intervjun gick jättebra :) Jag hade en kille och en tjej som intervjuade mig och de var jätte snälla och trevliga. Så det kändes väldigt avslappnat och bra. Jag gav dem allt jag hade och jag tyckte det gick riktigt bra! Jag kunde inte gjort det bättre, och det är skönt att känna så :) Ja fick veta mer om tjänsten och den känns som den skulle passa mig jättebra. Så nu är det bara att vänta och hålla tummarna!

Så nu tar jag kväll och drar mig tillbaka till soffan för mys med min älskling :)

Trevlig kväll på er!




Lets do this!

Hej på er!

Jag hinner med en snabbis här innan jag måste dra.

Spinningen var helt underbar i dag! Jag har saknat den så mycket. Det blir nog spinning i morron med:)

Nu har jag varit hemma en stund och ätit mat, duschat och piffat till mig. Och jag är nöjd med min lock för dagen :) Då håller vi tummarna för att de gillar mig, och tycker jag är en trevlig lite brutta som de vill anställa :) Tänk på mig vänner! Tack.

Vi hörs när jag kommer hem!

Måndagens bestyr

God morron!

I dag gick jag upp en kvart tidigare och vips vad man hinner med mer :)

Jag har lite att stå i i dag. Hela förmiddagen ska ägnas åt att förbereda mig inför min intervju i eftermiddag. Sen vid 12 ska jag till Sats och köra spinning i 55 minuter. Sen bär det hemåt igen för mat, dusch och andra förberedelser inför min intervju.

Jag känner mig lite stressad, men det gör jag alltid när jag tycker att det är mycket. Men det ska nog gå fint.

Nej dags att börja!

OMG!

Titta vad Alex och jag sprang på i fredags på Konsum i Landala :)
Kan ni förstå att vi blev överlyckliga!
Vi avnjöt dem väl kalla och det var ren och skär njutning :)



Minnen från USA :)

Me like!

I går körde jag på en outfit som jag tycker är supersnygg men den är ändå avslappnad och mysig. Den passar jättebra när man vill vara både lite finare och lite bekväm. Jag gillar den! Så här såg den ut :)



Koftan är från MQ
Linnet är från MQ
Svart mönstrad kjol från Calvin Klein, köpt i Usa
Strumpbyxor från Åhlens
Halsbandet är från Calvin Klein, köpt i Usa
Örhängen från Forever 21
Armband från Thomas Sabo, HM och LIndex


Vad tycks??

Trötter.

Nu är mina krafter slut!

Fån och med nu sitter jag i soffan och kommer inte flytta mig där i från. Vi har städat hela lägenheten. i dag var vi lite extra noggranna så det skulle bli extra rent. Nu är det så fint så :) Men jag förstår inte att det ska ta sån tid?? Vi började vid elva och var klara vid 13, sjukt ju.

Jag tänkte jag skulle öva lite inför min intervju i morron. Det gäller ju att vara påläst och visa sig från alla sin bästa sidor!

Då gör vi det då.

Söndag

Hellu!

Solen lyser i dag :) I like it! Men jag har ingen som helst lust att gå utanför dörren, jag nöjer mig med att titta ut och njuta av att den finns där ute :)

Om en stund ska Alex och jag sätta igång att städa. Det ska väl bli sådär kul. Vi har faktiskt inte städat ihop på flera månader. Så det ska faktiskt bli riktigt skönt att få hela lägenheten ren på en gång.

Igår var vi hos Gabriel och Jannica. De bjöd på en jätte pirog och den var riktigt mummsig :) Jag fick upp ögonen för cashewnötter, det är ju super gott! Sen slappade vi framför en film eller om det var en serie??
Jag tror alla var lite sega igår, vi hade det ganska skönt i soffan och jag var inte långt ifrån att somna.


Shopping del 7




Den här tröjan hittade jag inne på Forever 21. Den är supermjuk och lite tjockare. Jag bodde i den här de kallare dagarna i Usa



De här amerikanska fotbollsinspirerande t-shirtarna köpte jag också på Forever 21. Dem används flitigt här hemma, de är supermysiga :)



Sen kommer vi ju till mitt dyraste inköp under resan. Den kostade mig 1500 kr inklusive minneskort. Och då sparade jag ungefär samma summa på att köpa den i Usa. Ett riktigt klipp med andra ord! Kameran är supergrym, den tar jättebra bilder och är precis det jag vill ha av en kamera.

Så här tänker jag just nu.

Hej!

Jag sitter här och är lite deppig. Jag är så trött på alla kartonger som står i vårt tredjerum. De flesta ska hem och några ska ersättas med förvaring. Men de känns som de aldrig kommer komma hem till Alex pappas vind! Jag vill ha besök och så vill jag att nån tar med sig kartongerna hem. Det vill jag just nu. Kan ingen komma och umgås med oss, och sen som ett litet plus så blir vi av med kartongerna. Snälla :) Ni skulle göra mig så glad! Och Alex skulle med bli glad! Plus att han slipper höra mig tjata om det :P

I övrigt så gick träningen okej. Jag körde knäböj för första gången på minst ett halvår. Och det var ringrostigt värre, men det ska väl ge med sig efter hand. När vi kom hem lagade jag blomkålsmos och Alex svängde ihop en baconpannkaka i ugnen. Nu sitter vi och slöar framför konståkningen. Det är med andra ord väldigt tunt på tv fronten.

I kväll ska vi bort mot Chalmers och Gabriel och Jannica igen. Jag vet dock inte när vi ska vara där, men det ger sig väl med tiden. Vi hade riktigt trevligt i går, så jag ser fram emot kvällen :)


Episoder och händelser

Hej på er!

I dag tog vi sovmorron till halv tio! Kan inte minnas när det hände senast. Men det var ganska skönt :P
Nu har vi fått i oss frukost och dragit på oss träningskläder, yes det är dags för gymmet :) Jag tror det står ben på programmet. Och jag som har sån träningsvärk i benen. Men det blir kul :)

Gårdagen var riktigt trevlig. Vi började med after work, vi var i princip ensamma , en halvtimma senare var hela stället överfullt. Vi hade iaf sittplatser som tur var. När matchen väl började så såg vi typ ingenting, det var folk överallt, så när det blev paus så gick Gabriel, Jannica, Alex och jag hem till Gabriel och Jannica. Men först gjorde vi ett snabbt stopp på Konsum, vi behövde lite popcorn och groggvirke :) Sen kollade vi klart på matchen, pratade, åt popcorn, drack en grogg eller två och så såg vi Alice i underlandet. Det blev en riktigt bra kväll :)

Och i kväll ska vi till dem igen, då blir det middag och mer trevligheter :) Men nu är det dags för gymmet!

Reddy steddy go!

Här sitter jag och bloggar till tonerna av grannens pianospel. Att döma av hur det låter så övar han noter för det låter väldigt enformigt just nu....

Jag kom hem från gymmet tjugo i ett och sedan dess har det gått non stop här hemma. Jag har ätit, diskat, duschat fixat hår, make och klätt på mig. Vänner det är ett heltidsjobb :P Men nu är jag klar och redo för lite slappistid. Om 40 minuter eller nåt så ska jag ge mig av mot Gabriels och Jannicas lägenhet. Sen blir det after work och handboll :) I like it!!

Här får ni en lite suddig bild av kvällens



Tröja från Cubus
Leggings från Gina Tricot
Örhängen från Forever 21, USA
Klocka från Ur & Penn
Armband från Thomas Sabo, Lindex och Fossil

Nu kom jag på det! Det är briljant!! Jag köper en speedwaytuta och tutar med den varje gång de spelar, så kanske de slutar :D Det är nästan så man skulle prova.

Shopping del 6



På JC Penny hittade jag dessa snygga pyjamasshorts. Il love them!



På The Body Shop gjorde jag ett riktigt klipp. Dessa fem produkter för endast 10 dollar :) Fotkräm, sminkrengöring, ansiktsrengöring och två hudkrämer. Svinbra produkter!!



Här har ni mina absoluta älsklingar! Underbart sköna mjukisar från Victorias Secret Love pink kollektion! Jag avgudar dem! De är bara sååå snygga och såå mig :D



Love love love


I dag är det Alex och min dag <3

Vi fyller nämligen 80 månader i dag :)



Grattis till oss :D

Fredag :)

God morron :)

Jag sitter och tittar på nyhetsmorron. De pratar handboll med två av spelarna i truppen. Jag hoppas de är laddade nu, för i kväll är det bara vinst som gäller!

I dag så har jag mer roligheter på g. Först ut så blir det träning på Sats. I dag så ska jag först cykla en halvtimma sen ska jag köra ett corepass (mage och rygg). Min mage är så sjukt mörbultad av träningsvärk, så det kommer nog bli brutalt i dag..

Sen i eftermiddag vid 16 ska Alex och jag på afterwork med Gabriel, Jannica och några fler från grabbarnas klass. Vi ska se handbollen så klart :) Jag är inte säker på att vi har bokat bord, men plan b var att se matchen hemma hos Gabriel och Jannica. Och det funkar ju bra det med :)

Jag ska lägga upp lite mer shopping i dag, jag har totalt glömt bort det. Det finns ju såå många gobitar kvar att visa :)

Happy little girl :)

Hej på er :)

Det har varit riktigt uselt bloggande från min sida i dag, men jag har haft en ganska upptagen dag för ovanlighetens skull så ni får ursäkta mig :)

Vid 13 mötte jag upp Jannica på designtorget. Jag stod inne i affären och tänkte hur ska jag veta hur hon ser ut. Men precis då så vände ja mig om och det kom in en tjej som såg lite undrande ut. Så jag frågade om det var hon som var Jannica och hon frågade om jag var Elin. Och så var vi introducerade :) Vi gick en snabbis på stan innan vi satt os på ett fik. Jag tror det hete Coneco, eller nåt åt det hållet. Det var ett riktigt bra ställe! Vi satt där och pratade non stop i typ tre timmar. Vi hade jätte trevligt :) I morron tar vi med oss grabbarna och några fler, tar en afterwork och kollar på handboll, det kommer bli grejt :)

Sen gick jag runt hörnet till Sats. När jag var klar på löpbandet kom Alex, sen körde vi ett "komma igång pass" överkropp.
På vägen hem så handlade vi mjölk och lite andra tunga saker på Willys. Resten av kvällen så har vi slappat i soffan och fixat små ärenden.

En bra sak som Alex och jag fick inflyttningspresent av kommunen är varsitt två veckor grattis busskort. Hur perfekt är inte det just nu :) Yaaayyy

Nu ska vi snart krypa ner. Så god natt på er :)

Jag har haft riktigt skoj i dag. Sånna här dagar vill jag ha mer av!

Dagens planer

Hej på er!

Vad styr ni med? Jag håller på med lite av varje. Klär på mig, packar väska och plockar lite här hemma.

För dagen är det mycket på schemat i mitt lilla liv. Så det är lika bra att gå ut hårt från början. Runt lunch ska jag träffa Jannica och sen senare i eftermiddag ska Alex och jag träna. Träningsväska är packad, det fick bli en mini variant som får plats i min handväska. Jag orkar inte släpa runt på två väskor.  

I dag är det andra avsnittet av stylisterna. Jag tänkte sätta mig och titta på det om en stund. Sen har jag lite handlig på Willys kvar att göra. Men det får kanske bli av i kväll eller i morron.

Dags att arbeta vidare!

Hrra hurrra hurra.. äää ha den äran :)

God förmiddag!

Vet ni vad det är för dag i dag??

Jo mina vänner, det är min älsklingsmammas födelsedag :)





Grattis på födelsedagen kära mamsen!

Vad skulle jag göra utan dig!

Du är världens bästa mamma :)

En riktigt bra dag!

Hej på er :)

I dag har det hänt trevligheter i mitt lila liv :)

Det trevligaste är att jag ska på arbetsintervju på Måndag :) Jiippiii :) Det är för ett försäkringsbolag, spännande :) Så nu håller vi tummarna!

Jag pratade med mamma för en stund sedan. Och hon har en kompis som kan ta med sig våra grejer från Motala till Göteborg :) Yaaayy! Har vi tur kommer de redan på lördag, om inte så blir det nog lördag åtta dar. Vi var ju tvungna att lämna så mycket vi kunde när vi skulle tillbaka hit, vi varken ville eller kunde bära allt. Så de mesta av julklappar, mycket av det jag köpte i Usa och lite av mina kläder fick bli kvar. Men nu kanske det kommer :)

Och en rolig sak till är att jag ska träffa Gabriels flickvän Jannica i morron :) Vi ska gå en sväng på stan, hon behövde en kaffeburk hihi. Så klart jag ställer upp :) Hon har varit i Usa hela hösten, så vi har ju inte träffats innan. Jag tror faktiskt att vi har ganska mycket gemensamt, vi gillar lite samma saker :) Det ska bli jätte skoj!

Sen har jag ju tränat, umgåtts med min älskling, fyllt på kylskåpet mm. Det har varit en bra dag med andra ord :)

Morning at the gym.

Hello!

Det sista jag tänkte på innan jag stack till gymmet i morse var att jag skulle blogga. men det flög ur min lilla skalle lika fort som det kom in. I bland är man lite väl tankspridd!

Som sagt jag har spenderat förmiddagen på gymmet :) I dag blev det 2x2 minuters intervaller i 30 minuter och sen körde jag ben och mage. Jag längtar redan tills i morron!

Nu är det dags för lunch!

Go for gold!

I dag kom det här med posten :)



Mitt MQ Guldkort :)

Det betyder att jag shoppat flitigt under förra året :) Ja inte under hösten, men innan.
Nu ser jag fram emot ett jobb och en inkomst, så jag kan få sätta även det här kortet i arbete :P

Jiiiiiiiihhhaaaa :)

Det var en grym feeling att var tillbaka på gymmet i dag :) Jag har saknat det så mycket! Nu blir det att gå tillbaka till de gamla rutinerna med minst fem pass i veckan :) Härligt! Jag sa ju att jag inte kände mig helt hundra innan, men väl där märktes det inte av. I dag började jag med 20 minuter på spinningcykeln och sen körde armar, bröst och rygg.

Jag kände mig så snygg i mina träningskläder i dag :P Trots att jag är otränad och har lite pluffsigare än vad jag skulle önska. Så gjorde mina nya träningskläder att jag kände mig riktigt bekväm och snygg :) Sånt gillar jag :)
Smakprov på kläderna kommer senare i veckan :)

Nu ska det lagas lite mat.

Sats

Så nu är jag färdig ombytt. Nu drar jag till Sats :)
Men min förkylning lever ett varannandagsliv, så i dag känner jag mig lite sämre. Men det kommer inte hindra mig! Går det inte att springa så blir det bara styrketräning. Så det blir bra ändå

See you later!

Träning i dag :)

God morron!


Jag har bränt mig på tungan :( Det hände igår när jag skulle smaka av kycklingwoken. Det var längesen jag brände mig på tungan och jag har glömt bort hur iont det gör :( Aj aj!

I dag åker Alex till Huskqvarna. Han ska dit med sin projektgrupp. De skulle komma tillbaka framåt kvällen. Jag hoppas de åker försiktigt för det har varit mycket olyckor i Göteborg nu på morronen.

På min agenda i dag så står det träning :) Äntligen!! Jag ska mjukstarta med att springa lite på löpbandet och köra lite styrka för överkroppen. Nu vill jag att den här förkylningen drar åt skogen! I dag får ja inviga mina nya träningskläder från USA , woohoo:D Gud vad jag längtar efter att vara igång igen!! Då blir det inga problem med att få dagarna att gå :)
Sen har jag några telefonsamtal att ringa men det brukar ju gå fort.

Food and other stuff

Go kväll på er!

När min man äntligen hemma :) Men man får vara snabb nuförtiden om man vill hinna träffa honom. För han sitter redan på kontoret och ska plugga med Gabriel via skype. Jaja man måste ju stå ut :)

Jag hade middagen färdig när Alex kom hem i dag. Han fick välja och valde wok. Så jag gjorde en het kycklingwok med nudlar efter egen recept. Och det blev riktigt gott :) Och framför allt så såg det riktigt mummsigt ut :)



Så här såg det ut :)
Det blev lite lustiga färger, jag måste ta och lära mig kameran bättre!

I eftermiddag har jag letat lite jobb, möblerat om lite prydnadssaker och lagat två knappar på Alex tröja. Man kan sammanfatta den här dagen med att säga att det har varit en riktig "hemmafru dag". Tyvärr ingen "hollywood hemmafru dag", med manikyrer, shopping och annat härligt. Utan en äkta vanlig "hemmafru dag".

Shopping del 5



Jag gav mormor små grytor från le creuset i julklapp. Jag var själv väldigt sugen på de små snyggingarna och i Usa På JC penny hittade jag liknande. Dem här är ovala och kommer användas mycket flitigt! Jag fick alla fyra för 140 kr!

På JC Penny, som för övrigt blev en av våra favoritaffärer :) köpte jag också kaffe från Starbucks, som vi ska bjuda våra gäster på. Alex och jag dricker ju lite kaffe.

På Sephora köpte jag rengöring för sminkborstar. Jag har inte provat den än, men den kan ju inte vara annat än bra :P

Jag glömde, jag vet inte hur, ta med mig min rakhyvel. Så jag införskaffade den här, jag tror inte den kostade mer än 100 kr!

Mos

Hej hej!

Här är det riktigt dimmigt och trist väder, graderna ligger runt nollan och ja det är inget kul att titta ut genom fönstret.

Men det har jag inte gjort heller. Jag har sysselsatt mig med jobbsökning, handtvättning och sen har jag lagat en ny omgång blomkålsmos. Det blev lika gott den här gången :) Jag kryddar det med, lite smör, lite ost, turkiskyoghurt, salt och vitlök, mycket gott!

Jag sitter och funderar på om jag ska åka och träna i dag eller om jag ska vara förnuftig och vänta en dag till?? Vad tror ni. Jag kände mig nästan bar i morse när jag vaknade, men jag vill ju inte ha tillbaka skiten igen. Jag tror nig jag ska var förnuftig (för en gångskull) och vänta tills i morron.

Go morron måndag!

Jahop då var det måndag igen och det har redan gått lite mer än en vecka sedan vi kom hm från Usa. Och jag måste säga tiden har inte gått så fort. Och det gör mig ingenting :) Tiden får väldigt gärna gå sakta, för tillfället iaf.

I dag ekar min kalender tom. Inga måsten mer än de uppenbara. Jag tänkte handtvätta två tröjor, men för övrigt är det lugnt här på studiegången 8. Alex är i skolan hela dagen, han började 8 i morse och slutar 17. Så det blir en lång dag hemma...

I dag har Stylisterna premiär på Kanal5play, det ska jag se. Jag tror det kan bli en riktigt bra serie att följa.

Ja mina vänner då tar jag och tvättar lite.


Morden på g

Det hann bli kväller, och jag sitter och väntar på att Morden i Midsummer ska börja. Och jag har tur som inte behöver vänta så länge :)

Såg ni solsidan?? Det tar sig mer och mer. Första avsnittet var bra men det här var ännu bättre. Avsnitten borde vara längre bara.

I morron ska jag visa er mer av min Shopping från USA. Men Morden var det ju.

Jag skulle mest titta in för att önska en trevlig kväll :)

Sega söndag..

Hej på er.

Tillslut vaknade min sjusåvare, eller jag påminde honom om vad klockan var och då höll han med om att det var dags att gå upp :P

I dag har det har blivit en heldag framför vinterstudion. Vi har inte gjort ett handtag, och det har varit riktigt skönt. Nyss så var vi ute och handlade lite på Willys och slängde lite skräp, det var väldigt skönt med den lila friska luft vi hann få i oss.

Tidigare i veckan så rensade jag min strup och troslåda. Och då passade jag också på att räkna hur många par strumpor och trosor jag ägde. Jag rensade ut 19 par trosor och antalet som återstod blev de 119 par. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mer :P Strumpor hade jag inte så många av bara 44 par.
Där har ni lite kuriosa om mig :P

En pigg start på söndagen

God förmiddag :)

Jag har startat min dag i soffan framför vinterstudion, det är så mysigt :) Alex ligger fortfarande och sussar. Jag funderar på att gå in och väcka honom, jag menar titta på vad klocka är!

Min myskväll igår blev riktigt lyckad. Jag såg på Polisskolan, kollade på handbollen, såg tecknade Robin Hood och sen hade jag lite smaskigt tilltugg i form av en B&J. När klockan närmade sig 11-12 så kände jag inte riktigt för att sova, så jag började leta jobb. Och jag hittade faktiskt ett. Så vid hav ett så skickade jag in min ansökan :P Tur att man kan vara produktiv under alla av dygnets timmar :)

Men kvällen var inte helt lyckad. För ju längre den led, desto sämre mådde jag. Jag fick ondare i halsen och jag blev mer täppt. När jag skulle sova så mådde jag riktigt kasst. Men nu i dag så mår jag bra igen, tur det. Jag hoppas det var det sista som ville ur kroppen.


Nu ska jag väcka min sjusovare.



My night!

Nu har jag startat min myskväll :)

Jag har målat mina naglar, de fick en fin ljusrosa,, nästan transparent färg. Och så har jag ätit mat, det blev inget fancy utan en biff som blev över från gårdagen, lite sallad och en kall sås.

Nu sitter jag och tittar på Polisskolan. Jag vet inte vilken det är, men den är rolig :) Det är äkta humor de :D
Om en timma när polisskolan är slut ska jag sätta på Robin Hood. Jag ser verkligen fram emot att se den, hoppas den är bra :)

Ha en trevlig kväll :)

Seg i skallen

Jag mig lite hängig i dag :/ Det känns som förkylningen kommit tillbaka lite grann. Jag känner mig lite trött och tung i huvudet. Men lite alvedon och värme ska väl kunna göra bot på det hoppas jag.

I dag bytte jag min trasiga väska mot en ny som är hel :) Det fanns två tjejer i kassan att välja på. Den ena var äldre och den andra var en ung tjej. Jag tror jag har skrivit om henne innan. Hon var riktigt otrevlig mot en kund framför mig i höstas, och sen när det blev min tur så skämtade och hånade hon den kunden, framför mig. Så jag tog den betydligt längre kön hos den äldre damen, jag vågade inte chansa. Men det var inga problem :) 

Alex åkt nyss iväg på fest. Så det bli jag tvn och datorn ikväll. Alex har varit gullig och laddat ner en tecknade versionen av Robin Hood. Jag kan inte minnas att jag såg hela den när jag var liten, så det tänkte jag göra i kväll. Sen är det ju handboll i kväll med, så det går ingen öd på mig :)

Här får ni en dagens utan huvud.



Skjorta från Primark, London
Linne från MQ
Leggings från Gina Tricot
Halsband från USA
Snygg kille i bakgrunden: Alex

Lördag :)

Go förmiddag :)

Äntligen är det lördag och Alex och jag får vara lite lediga tillsammans :) Det har vi längtat efter hela veckan! Vi tog sovmorrron och nu sitter vi i soffan och slappar. Det känns som det var evigheter vi kunde göra det senast. Alex har ju varit så upptagen med allt i skolan så han har direkt efter frukost försvunnit in på sitt rum och pluggat. Men inte i dag :)

I dag ska vi åka ner till stan och titta lite. Jag ska byta min väska jag fick av Alex i julklapp. Dragkedjan på innerfacket har nämligen gått sönder :( Det ska väl inte var några problem att få byta, hoppas jag! Sen får vi se vad vi mer hittar på.
I kväll ska Alex på fest, jag får se om jag hänger med, det verkar mest bli killar, men ja vi får se.

Fredagsmys








Omorganisation

Efter lite lunch och misslyckad bakning så tog jag tag i nåt som jag vet att jag inte kommer misslyckas med, nämligen att rensa och organisera om i mina garderober.
Det var totalt kaos därinne nu efter två semestrar och efter vistelsen hemma i Motala. Kläder har åkt in och ur, men har inte hamnat på rätt ställe. Och så kände jag att det var dags för en ny organisation i garderoberna.

I den ena garderoben placerade jag mer färgglada kläder, lite "slappare" kläder och mina kjolar och festtoppar. I den andra placerade jag mina klänningar, tunikor, blusar, stickat av olika slag och mina toppar.
Jag har fem olika färger på galgar. Så dem organiserade jag efter typ av plagg, så det blir lättare att hitta. Jag organiserade typ av plagg i färgskala. Och sen såg jag till att varje ny sektion fick ett tydligt bryt mot de andra kläderna, så det ska bli lätt att hitta.
Jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet :) Vi får väl se om jag hittar nåt att ha på mig i morron??




Det kanske ser rörigt i era öga, men ni som känner mig vet att det är så ordning som det bara kan vara :P Nu hittar jag bland mina kläder igen :)





Nu är det bara byrålådorna och trådkorgarna kvar...

Platt som en pankaka!!

Alla stora och (mindre stora konstnärer med för den delen) kommer någon gång att gå på en mina och misslyckas med någonting. I dag gick jag på en sådan med mina hamburgerbröd.

Jag vet inte var jag ska börja. Jag är inte ens säker på vart exakt det gick fel. Men jag bytte ut lite av mjölet mot dinkelmjöl, och enligt receptet så skulle det inte var några problem.
När jag hade fått i alla ingredienser i bunken och skulle börja få ihop det till en deg, så gick det bara inte. Det var som degen var övermättad och den delade upp sig i små klumpar. Jag knådade och knådade och den blev lite bättre. Efter att den hade jäst så såg den ännu lite bättre ut.
Men nu kom de riktiga problemen, Det gick inte att arbeta med degen, det var omöjligt att få den att se ut som hamburgerbröd! Enligt receptet skulle man få ut 16, jag fick ut 8. Och då var de små och knöliga och oregelbundna. Det gick inte att forma dem. När de kom ur ugnen så såg de ut som en blandning av scones, grahamsbullar och nåt annat. Men det sakade ganska gått. Men de går inte att använda som hamburgerbröd.

Så här hemska blev de!



(Cred till mig som vågar lägga ut bilden :P)

Så nu får vi antigen köpa eller så tar vi "mormorbröd" istället.

Ja så kan det gå ibland, tur att det gick bra med tvätten iaf :)

Fredag :)

God förmiddag!

Jag är uppe vaken, duschad och redo för dagen. I dag är det fredag. För en vecka sedan höll vi på att ta oss hem till Sverige, tiden går såå fort!

I dag har jag några saker på programmet. Först ut så ska jag baka hamburgerbröd, just det ni hörde rätt. Alex och jag ska äta hemmagjorda hamburgare i kväll, så då tänkte jag att då måste man ju ha gjort egna hamburgerbröd med. Jag har aldrig bakat sådana innan, men det ska nog gå bra. Det ända jag oroar mig för är att de ska bli torra. Men jag ska läsa på och försöka undvika det.

I dag måste jag också åka ner till arbetsförmedlingen igen. Men jag kommer ringa först och försäkra mig om att deras datasystem fungerar.

Sen har jag lite tvätt som måste handtvättas. Det ska jag försöka hinna med. Det är lite grejer jag köpte i Usa som har lite luddiga tvättinstruktioner + min Hanky Panky bh. Men det är fort gjort bara man sätter igång.

Och i kväll blir det myskväll med min Älskling. God mat och en bra film :)

Apropå kväll. I går kväll överraskade jag Alex med att laga champinjonstuvning. Han blev jätteglad och tyckte det smakade jätte gott :) Jag har aldrig lagat stuvning innan, men det var inte så svårt. Tur att det gick hem iaf :P


Shopping del 4



När vi var på ett kort återbesök på Premium Outlet, så passade jag på att ta med mig det här snygga armbandet. Det kommer från ett märke som heter Fossil. De hade skitsnygga grejer. Alex hittade bland annat en supersyngg väska i brunt läder, så snygg!

På Elisabet Arden köpte jag Eight Hour Cream. Jag har inte använt det innan , men jag fick varma rekommendationer så jag var tvungen att slå till. Det är en crem för i princip alla torra ställen på kroppen. Allt från läppar, torrfläckar  till nagelband. Den är super dryg och skitbra. Jag är mycket nöjd :)
Jag kollade upp priset på den i Sverige, och det billigaste jag hittade den för var 330 kr. Jag betalade lite drygt 80 kr för den! Det ni :)


Varning för upprört långt inlägg!

Alltså ibland vet jag inte hur det är med vissa människor som jobbar i butiker??
Släpper de in vilka puckon som helst eller är det butikerna som lär/säger åt dem att bete sig som svin??

I dag var jag på Ica Olskroken och handlade. När jag kom hem så var en av mina två tandborstar som jag köpte borta. Jag ringde till butiken och sa att jag inte fått med mig dem hem. Först var hon jätte trevlig och skämta de lite, men när hin frågat sin kollega som satt i kassan, så blev det andra bullar. Tandborsten låg inte kvar. Jag vet att min påse inte har några hål och att jag har haft den upprätt hela tiden. Jag vet att jag måste glömt den där. Men personen i luren sa "ja, det var ju synd" Vad är det som säger att personen efter mig inte tog den, eller att den kom bort på nåt annat sätt. Jag frågade tillslut människan i luren ( eftersom hon inte ville säga det rakt ut) "så det finns inget att göra alltså??". Hon sa nej. Vilken service! Eller brist på service. Hade det varit på Maxi i Motala så hade jag fått en ny tandborste!
Vad skadar det att ge lite service?? Vem spöar upp dig om du gör det?? Nu fick de en sur kund istället!

Jag vet inte om det är mig det är fel på, men jag hade en liknande incident nu i eftermiddags när jag skulle handla alla tunga saker på Willys. Jag skulle handla två saker som skulle kosta typ 40 kr enligt annonsbladet. När jag kom till kassan så gick rabatten inte in, så jag sa till i kassan. Då sa personen i kassan att man var tvungen att ta samma smak. Fine, inga problem för mig, så jag lämnade tillbaka den som jag inte ville ha och hämtade en till av den andra smaken. När jag kommer till kassan igen, så säger personen "du måste hämta den du inte vill ha, för jag måste göra ett tillbakaköp". Inget lustigt med det, men hon kunde sagt det innan jag gick tillbaka med den, hon såg mig ju gå. I alla fall så fick personen i kassan inte in dem heller, så hon ringde på hjälp. Det kom en tjej som listade ut att det bara var en smak som gick in i kassan, men att rabatten ändå skulle gälla på alla smaker. Men sen ändrade de sig igen och sa att det bara gällde för en smak. Ja, då ändrade jag mig med och tog det jag hade köpt  från början och gick. Jag vet att Willys ska vara billigt och inget extra fancy och så. Men lite hyfs och en trevlig personlighet skadar väl inte?? Jag har inget emot att gå tillbaka med saker, men man måste få fråga! Hon satt dä och såg bedrövad/uttråkad ut, gud vilket måndagsexemplar!
Men innan jag gick så mumlade en väldigt otrevlig människa i kön (Det han såklart med att bli en längre kö, Willys öppnar ju inte en till kassa bara sådär) något som jag inte riktigt hörde, hon stod och vred och vände på sig som hon skulle få ett anfall eller nåt. Så jag frågade "jag hörde inte vad du sa?" DÅ svarade hon tillbaka "Nej det var nog bra det" och mumlade vidare. Jag gjorde som pappa burkar göra och blängde på henne, samtidigt som jag idiotförklarade henne med min blick. Jävla människa!! Vad har hona att lägga sig det jag gör?? Det är väl en sak att stå och tänka det hon sa (vad det nu var för nåt) . Hon stod inte i kön från början utan kom in på slutet + att det hela tog inte mer än några minuter. Vilket pucko!!

I grund och botten så är det mina pengar och mitt köp och får jag inte det jag förväntar mig få få, så frågar jag. Och har jag fel så ber jag om ursäkt och har dem fel så förväntar jag mig samma sak tillbaka. Men det har inte dem jag pratade med i dag fattat? Kundservice, my as!


Burrrr!

God morron :)

I dag är det kallt i Göteborg, hela 8 minus! Det är lite skillnad mot plusgraderna vi har haft tidigare i veckan.

Jag sitter redo att ge mig av ner till Ica Supermarket i Olskroken, jag ska handla lite mat. vi handlade bara det nödvändigaste i söndags så det behövs fyllas på lite. 

Sen får vi se vart dagen tar mig.

Vi hörs!


Shopping del 3



Nu kommer det mer shpping från preminum Outlet. De här fina shortsen från Nike köpte jag för ett riktigt bra pris :)



Från Converse fick jag med mig dessa. Det kunde blivit minst det dubbla till antalet till, men jag hejdade mig lite :P



Jag fick också med mig den här snygga t-shirten. Den använde jag flitigt i Usa, den är så mjuk och har jättebra passform.



Från Reebok kommer dessa snygga basketshorts. Perfekta att träna eller slappa runt i :)

Fix och trix på stan och Ikea :)

Gud vad gött det är att ha saker att göra :) Jag har varit busy hela dagen :)

Först var jag ner på arbetsförmedlingen och skulle "visa upp mig". Men deras datasystem låg nere, så de kunde inte hjälpa mig. Jag frågade om hon kunde skriva förhand på en lapp och sedan skriva in det i datorn, så jag slapp komma ner en gång till. Men så klart så gick ju inte det???. Så jag får åka ner i morron eller på fredag igen. Man undrar ju vad de heller på med?? Service verkar inte finnas i deras vokabulär.

Sen gick jag mot Ordning och reda på NK, men jag hittade inget där. Så jag gick till Åhlens, där har de också ordning och reda men också Åhlens kalendrar (såklart :P) Där hittade jag efter mycket velande en som föll mig smaken. Jag körde på en svart modell större från Ordning och reda. Klassisk och enkel. Precis som jag ville ha den.



Här ser ni både min nya kalender och min nya telefon :)

När jag var färdig på stan så tog jag bussen ut till Ikea Bäckebol. Där gick jag i princip bara in och ut. Börjar man kolla för mycket så blir man alldeles för frestad. Jag fick med mig mina lådor, en plastblomma och förvaringslådor till kläder. En plastblomma blev det för att ala våra blommor som stått i det fönstret bara dör. Antingen av solen eller så har vi ihjäl den, genom att åka bort eller att glömma och vattna den. Den här ser inte så plastig ut, den är ganska snygg till och med :)



Så här blev det med lådorna. Det ser kanske inte så kul ut. Men det blev snyggt och det fyller verkligen sin funktion. Det är till och med två lådor som är tomma!! Det ni :P



Här har jag organiserat mina sjalar och leggings med två lådor som är av nån "plast" eller nåt. Jag har dem i andra modeller sen innan och de är riktigt bra.



Snyggt :)



Här har vi plastblomman, den ser ju inte så plastig ut, eller hur?? :) I like it!


Onsdag

Morning!

I dag ska jag lämna lägenheten och uträtta lite ärenden. Först tar jag bussen ner till stan, jag ska besöka arbetsförmedlingen och säga att jag lever. Sen tänkte jag gå till ordning och reda och titta på en kalender. Min tog slut vid årsskiftet och jag behöver verkligen en ny, hur kan man leva utan en kalender?? Sen ska jag ta bussen ut till Ikea. Där ska jag inhandla 10 stycken lådor som vi ska ha ovanför garderoberna. JAg hopas verkligen att de finns! Sen har jag lite att leka med en stund :)

Så ser dagen ut. Det blir tyvärr ingen träning i dag heller. Jag har typ inget ont i halsen längre, men det är bäst att vila nån/några dagar extra så man inte får tillbaka skiten. Jag ska försöka iaf :P

Later!

Dagens bestyr

Den här dagen gick dem med.

Jag har ägnat den mest åt att städa, det behövdes! Det var väldigt dammigt och smutsigt på golvet, men nu är det rent som snus :P När städningen var färdig så möblerade jag om lite bland ljusstakar och sådant. Och det blev riktigt fint :) kul med lite förändring.

I kväll har jag lagat mat till Alex. Jag gjorde en pastasås av kycklingfilé, salt, peppar, vitlök, spansk peppar, oregano, ost, grädde och turkyoghurt. Den blev jätte mummsig och Alex tyckte den smakade gott gott :)

När vi skulle ta hand om disken så gick en av våra stora bruna tallrikar sönder, och då menar jag mitt i tu. Det var ingen repa eller nåt i den, utan den bara dela sig :( skit också!

Trevlig kväll på er :)

Shopping del 2



Dessa vackra muggar (vi köpte fyra) inhandlade vi på Starbucks på flygplatsen i Newark. Dem ska det drickas mycket kaffe ur. Jag älskar dem!



På Prime Outlet hittade jag den här snyggingen. Det är en lila Calvin Klein plånbok. Den är supermjuk och så fin :) Jag är så kär i den här!! Så snygg :)



Jag kom också hem med ett par trosor och detta skitsnygga halsband, också de från Calvin Klein

Mer får ni se i morron :)

Klappar

Jag tänkte visa er vad jag fick i julklapp. Nu är vi iofs halvvägs inne i Januari, men bättre sent än aldrig :)



Den här länken fick jag av min kära pojkvän :) Bilden äör lite dålig, men det är ett A. Det passar perfekt till mitt E, nu saknas bara ett hjärta <3



Av Alex fick jag också denna ursnygga väska från Björn Borg :) I love it!!



Sen kom tomten med den här söta tomten och en trådlös mus :)



Han kom också med dollar, en Eva gaffel, en faceprimer från make up rtore och en länk till mitt Thomas Sabo armband, i form av ett lejon (mitt stjärntecken).



Jag fick 50 minuter massage och spritspåsen jag önskat mig :)



Jag fick den här fina karaffen och de två skålarna. De matchar min vispskål som jag fyllde år :)



Och så mina älsklingar :) Mina värmespolar. Det är buslätta att använda och resultatet blir skitbra :)



Av Marie och Eddie fick jag den här fina tunikan från Bondelid :)

Sen fick jag pengar av Alex Mormor och Morfar.

Gud så mycket finta jag fick :)
Jag hoppas inte jag har glömt något/någon nu.
Jag tackar igen för alla fin klappar som jag fick :) Tack så mycket!

I dag är det Tisdag.

God moron!

Hur står det till med alla i dag?
Här hos mig är det ganska bra, kände mig väldigt trött i morse men det börjar släppa nu. Jag kände att det är lika bra att gå upp när man ska nu när man är lite jetlagad. Det blir ju så jobbigt annars. Men jag tycker det går riktigt bra, överförväntan :)

Jag har spenderat morronen med att plocka undan all tvätt och fixa lite ärenden. I dag vet jag inte riktigt vad som står på programmet. Jag ska scanna jobbmarknaden, såklart. Dagen kommer nog gå ändå, jag brukade hitta saker att fylla den med.

Jag måste tipsa er om ett riktigt bra hårspray som jag köpte i Usa, jag tror det finns här med. Det heter tresemme 24 hour body. Det rekommenderar jag starkt, det håller bra men blir inte så där hårt och träligt som vissa sprayer kan bli. Prova den :)


Nu tittar solen fram lite granna, härligt :)

Pics

I kväll provade jag en ny rätt, nämligen blomkålsmos. Jag gjorde den på blomkål,turkiskyohurt, ost, en skvätt grädde och lite vitlok och salt. Och det blev riktigt gott! Det kommer jag göra igen.

Jag satt och kollade på lite bilder från Usa förut. Tänkte jag skulle visa några.



Här står jag på vår garageuppfart i vårt "neighbourhood" i Hampton Lakes. Det var en av de sköna dagarna när man kunde glida runt barbent.



En kväll när vi åt på Olive Garden så provade jag på en Chocolate Martini. Den var stor, smakade väldigt mycket sprit och var kanske inte det godaste jag smakat :P Men nu har jag ju iaf provat :P



Min adapter jag hade med mig fungerade inte till alla sladdar. Så när jag skulle ladda min mobil en kväll så fick ingenjören i rummet gå loss. Och då blev lösningen så här :)



En av de varma dagarna igen. Här posar vi utanför Walmart.



Här har vi Alex och mitt rum. Sängarna är två 90 som vi fick binda ihop (det var hjul på sängstommen) Madrasserna gled isär, men vad gör väl det, vi hade ett riktigt bra rum :)



Här ser ni mitt sminkbord/byrå och vår garderob, väligt typiskt amerikanskt.

Överallt i huset satt det tavlor, inte en ända vägg var tom. Jag räknade dem en kväll och fick det till 64 tavlor! fördelat på 6 sovrum, kök, vardagsrum, hall, spelrum och 3 toaletter. De hade också pippi på speglar. I samma antal rum så satt det 19 stycken!

Shopping del 1

Jag tänkte att ni skulle få se lite av de jag köpte i Usa. Jag handlade ganska mycket tycker ja (jag menar vi hade 12 kilo i övervikt!) Jag kommer dela upp det lite, här får ni del 1.



Första dagen spenderade vi på Walmart, ja vi var där i princip hela dagen :P Jag shoppade söta hipstertrosor, en bandou bh, Hårnålar och hårklämmor. Basgrejer med andra ord. En bra start på shoppandet :)


Stuff to do

Hej på er!

Jag har haft en stressig morron. Jag har plockat, donat och fixat med allt känns det som. Och ändå har jag långt kvar.
All packning är nu inplockad i garderober mm och tvätten ligger nu i maskinerna. Träningskläderna ligger fortfarande i en ända röra på vardagsrumsbordet. Men det känns inget kul att lägga ner nya fina saker i flyttlådor (där förvaras mina träningskläder just nu). Men Alex och jag funderar på att köpa två malmbyråer med tre lådor i varje och ställa i tredjerummet. Då slipper jag ha min träningskläder i lådor + plus att vi får lite extra förvaring. Jag har lagt ut lite förfrågningar på blocket, hoppas nån nappar :) Vi ska också köpa lådor och sätta dem uppe på våra garderober i sovrummet, på så vis så kan vi bli av med lite av alla de lådor vi har stående i tredjerummet just nu + att det inte blir lika dammigt. Gud vad jag är trött på alla lådor!

Alex åkte precis till skolan, så nu kan jag röka fritt här hemma en stund :) Jag ska passa på att slappa lite och kolla igenom datorn. Jag tänkte att jag skulle börja rensa/organisera mina garderober den här veckan. De har blivit så förvrängda nu när kläder har åkt ut och in. Jag hittar inte i den längre.

Från och med i dag så använder jag Alex gamla HTC Hero, och det känns faktiskt riktigt bra :) Den är lite tyngre och väldigt annorlunda mot min rosa LG men det ska jag nog vänja mig vid. och gör jag inte det så kan jag ju alltid använda min LG igen.

Slappar av en stund

Nu är det äntligen färdigfixat för kvällen!

vi har packat upp allt och plockat undan det mesta, vio har plockat ner julen, dock inte fått upp de andra sakerna och vi har duschat och varit och handlat. Och det tycker ag räcker för i dag. I morron ska vi tvätta och städa och fixa med en massa saker som inte blivit gjorda medans vi var borta.

Såg ni solsidan förut?? Visst var det bra :) Jag vill se mer! Nu sitter alex och tömmer sin gamla htc hero, jag ska nämligen prova den och se om jag tycker om den. Min är ju inte en smartphone och det skulle ju var kul att ha en. Så vi ska föra in det jag vill ha och göra den rosa och tjejig :)

Vet ni att morden i midsummer börjar klockan nio :) Lyckan är total!

I morron ska jag börja visa er allt jag har handlat i Usa :)

Trevlig kväll på er!

Hemma i Motala

Hej igen!

Nu är jag hemma från Usa, Orlando, Florida. Vi kom i går vid halv åtta på morronen. Men gårdagen går som i en dimma. Jag har nog aldrig varit så seg  och haft så ont i kroppen och samtidigt varit så trött som jag var igår!
Men nu efter en natts sömn (plus allt jag sov igår) så känns det bättre.

Alex och jag tar bussen hem till Göteborg vid kvart i elva i dag. Vi ta med oss fyra resväskor hem. men vi får inte med oss allt, så vi har fått lämna två stora påsar plus en stor bag hemma. Mycket är det vi har köpt i Usa och och lite julklappar mm. Men jag hoppas vi får besök inom två veckor, så vi kan få ner alla våra grejor, jag har ju fått/köpt så mycket fint :)

Nu ska jag packa ner det sista och göra mig redo.

Vi hörs hemma i Göteborg!

RSS 2.0