just det..

Ps. om ni undrar varför alex inte är med på bilderna så är det dels för han tog bilderna och dels för att i vårat hushåll är det jag som klär granen :)

Tråk söndag.

tänkte att jag skulle ge er en bild på vår gran. Det är ju alltid svårt att fånga den där mysiga stämningen på bild men så här vacker blev den.

 





Nice ha :)
I dag har vi pluggat och trälat med min vg - uppgift, den gick tillslut att lösa. Alex har räknat holf (som han kallar det) Men motivationen var som bortblåst efter lunch, så då blev det inte mycket gjort. Jag fick för mig att jag skulle tillverka en stjärna som jag skulle hänga upp i fönstret i vardagsrummet. Tänkte att jag skulle göra den av ståltråd och sen linda glitter runt den, vilken bra idé va. Men den hade ett problem och det var att jag hade glömt ståtråden i våran bil som är hemma i varv, gaahh så det blev inget med det. Jag får väl göra ett nytt försök nästa vecka.

Tror det blir en pluggdag hemma i morron. men jag har inte bestämt mig riktigt än.. Jag kan ju missa nåt, å andra sidan så kan man ju aldrig plugga för lite. Aaa ursäkter jag hartar dom.

god kväll

Julen är här, och granen har kommit in!

I dag har det hänt grejer vill jag lova. Vi har pluggat lite, vi har varit på stan en sväng och så har vi köpt en gran! Ja en gran, det var tidigt tänkte ni. Jo det är det ju men vi åker ju hem över julen så man måste ju hinna njuta lite. Vi har klät den och den blev jätte fin:) Ska ta och räkna kulorna och be och få återkomma om antalet. Och det bästa av allt vi hade inga av de prolem vi hade förra året :) Vi köpte den av en kille på torget. jag har alltid trot att nätet ingår, men nej det gjorde det inte, han stirrade på oss som vi vore blåsta ungefär som inte fattade det, så vi fick lägga upp en 20 till för lite plast.
I kväll flödar återigen drinkarna och den mörka cholkaden, vart ska denna kväll sluta? Väldigt bra tror jag :) Kvällen fortsätter nu med nya bond filmen. Perfa.
I morron spelar syrran cup, det är jag riktigt avensjuk på... Jag vill med, det är så kul och leka av sig, det behöver man. Men jag överlever.

Nu är det film tajm.

Trevlig kväll allihopa

it´s a knock out.

jag har bara en sak att säga. I love my dude:) a wonderful evning, yes!

god night.

Det är kärlek :)

Nu har jag smygstartat julen lite grann. Men alex måste komma hem och spänna musklerna och hjälpa mig med det sista.
Fick mejl om min klänning och den kommer nästa vecka :) woohoo

I dag ska jag beställa 2009 års kalender på personligalmanaka.com. Är lite osäker på färgen, 

Nu kom alex hem. Tillbaka till stöket.

I dag har min dude och jag varit tillsammans i fyra och halvt år <3 That is love :)

Jag är nöjd!

I dag har det blivit ännu en plugg dag. Frågan är hur mycket smartare jag blivit och hur myckert som har satt sig, förhoppningsvis mycket!
Alex skulle kommit hem vid sex i dag men han kom vid ett istället, gött för honom han förtjänar lite ledigt. Lyllo 1 kommer hem vid ett i morron med, lyllo 2 är ledig :) Men jag ska ju plugga så jag är inte så lyllo.
Vi han med en tripp till gymet och en kortis på rusta. Vi behövde glitter till adventsljustaken och stripes till balkongen. Vi har ännu inte satt upp julen men jag lovar den kommer upp i morron eller på lördag och då kommer även de exklusiva bilderna:)
Jag måste börja ta tag i jul och födelsedagspresenter.Har ännu inte inhandlat något. PANIK!  Det får bli jkpg lörda 8 dar.
Pratade precis med pappsen och han hade glada nyheter. Bilen är lagad och det blev ganska billigt faktiskt en femhunka. Det är ju överkomligt. Och om en vecka så har vi den tillbaka i nässjö :)
Kollar på trean på något inredningsprogram. Så coolt det blir förrutom allt det gröna kanske... Jag vill ha det där köket!!
Sa jag att vi lagt in en intresseanmälan på en två på torpa i jkpg, det har vi aif :)

Alex håler på och diskuterar fjällen, jag vill jag vill :)
Just jag besällde en skit snygg!! klänning på style by stars. Den är verkligen den perfekta nyårsklänningen!, Perfekt när vi ska upp till karlstad och roa oss :) Hoppas att jag hinner få den i tid och att storleken passar, hoppas! aa jag är glad:)

go kväll

Nu tar jag kväller.

Upptaktsmötet var intressant och vi fick en hel del info om det som kommer. Det ända som är lite tråkig är att det inte blir något inomhus spel, men det kommer ju annat kul istället. Som spel i div 2 och 3 :)
När jag var på g därifrån så blev jag nästan påkörd av en kärring i en buss, hon titade inte ens framåt när hon körde. jag fick kuta för att hon inte skulle träffa mig.. jävla kärring.
Pappa ringde om bilen, tyvärr var det ingen 150 krs lagning utand et blir nog lite dyrare än så. Det som är positivt är att det inte kommer kosta 2000 heller.. Lite svetsning skulle tydligen göra susen.

Julen står fortfarande i lådor vid väggen. Har inte bestämt mig för när det ska upp. Det kanske blir i morron eller dagen efter det, vem vet.

Tillbaka till min tv.

Snart är det jul igen, jul igen :)

Nu sitter jag och väntar på mat men den tar tyvärr en stund i ugnen, så jag får vänta. gah jag är hungrig!
I kväll är det ju upptakt som gäller och det kommer bli spännande :)
I dag har vi gått igenom alla 15 kapitel som vi har prov på och det var värsta korvstoppningen.
Men det är ju onsdag i dag vilket betyder helg, men ingen ledig helg. Det finns mycket att ta tag i. Men till helgen så ska vi åka och titta efter en gran. Förhoppningsvis kan vi undvika förra årets lilla "problem" och hitta en gran som passar foten redan från början. Aaa längtar :)



Här har alex tagit bort en stor del av stammen (ca 4 cam runt om!) för att den ska få plats i julgransfoten.Ska tiläga att han gjorde det med en hammare och skruvmejsel.



Nice ha :) (Det syns inte så bra på bilden men den har ca 50 kulor på sig)

i dag flyttade julen in hos oss.

Jag kom på en ganska motbjudande händelse som hände på gymmet igår. Och det var när den största och mest fläskiga med den största öltnnnan jag sett skulle köra knäböj. Okej han är typ jätte stark men han är så hårig och så motbjudande han ser ut som ett stort troll. Iaf till vad jag skulle berätta. mitt när jag står och snakar med alex så drar han ner byxorna (kalsongerna kvar tack och lov) och böjer sig framåt, viket gav mig un utsikt av det hårigaste och största arsle jag sett. Nej tack, de behövde jag verkligen inte se. Jag tycker inte om när "tyngdlyftarna" ska klämma i sig i sånna där små dräkter som skulle passa lagom till en lite tjej. Fast det var lite synd om honom sen för han gjorde sig ganska illa sen, han hade ett lång skärsår på benet som blödde ganska mycket..
I dag när vi tränade (apropå gymet då) så gick det skit bra. Jag persade både i knäböj och i benpressen :) As bra pass.
I dag så var jag ju hemma för att plugga och det gick helt ok, jag fick en hel del gjort. Men i morron tänkte jag att jag skulle gå till skolan igen, kanske finns en del att lära i morron, hoppas.
I dag har vi plockat upp julen till lägenheten, men dn är inte uppe i fönstren än. Det är ju inte första advent riktigt än men jag kanske fuskar och sätter upp det på torsdag... Alex blev lite sur efter att vi släpat upp allt men inte satte upp det, men det kommer ju:) Till nästa helhg så ska hela balleten, (gran, pynt mm ) vara uppe så vi hinner njuta va det innan vi åker hem.

Nu ska jag mysa med min dude:)

Bye

kramp, men inte i vaden.

Det slutar aldrig snöa och jag gillart :)
I dag så har tiden gått hyffsat fort. Skolan var väl så där rolig. Efter belv det träning och den gick väldigt bra.
I morron tänkte jag ta en ledig dag och vara hemma och plugga lite, känns som om det behövs.
Gud vad jag har skrivkramp, jag kommer verkligen inte på något att skriva. För det har fasen inte hänt nåt i dag. Det låter ju skittrist, I morron får jag börja julpynta,organisera om i något skåp eller så kanske det bara är så har det ska va och ser ut när det är tenta tider..
Mitt hår var riktigt snyggt i dag, det är väl något att vara glad för eller? Hehe jag är det iaf :)

På onsdag ska våran bil opereras och förhoppningsvis så är det bara ett mindre sår. I värsta fall så behöver vi byta ut delar av avgassystemet, och det an bli dyrt. Men jag hoppas att det är ett litet fel,men är det nånsin bara ett litet fel? men man måste vara optimist!

Sporten, väntar

Bye

Söndag

Jepp där var helgen borta, igen
I dag har det varit en helt okej söndag, en riktigt rolig faktiskt :) Fast det ända vi har gjort i dag är pluggat och städat. Men rent och snyggt blev det.
Ja i morron börjar en ny vecka men den ser precis lika dan ut som förra veckan, med plugg och mera plugg och så träning förstås.
På onsdag så kommer kanske veckans höjpunkt när vi startar upp fotbollssäsongen igen med upptakt. Det kommer bli en rolig säson:), det ska bli spännade att se vad de har hittat på inför nästa år! Sen drar träningen äntligen igång måndag åtta dar.. :D
Fast jag tror att nästa helg kommer nog att slå ganska högt den med. För då är det ju äntligen dags att plocka fram adventsljustakarna och allt mys :) Jag gillar julen! Och snart åker både gran och pynt upp :)

Nu ska jag ta mig en skål med glass :)

Bye

Fram och tillbaka..

Nu har jag varit upptagen igen.
I går svar det tänkt att jag skulle plugga och det började ju bra men sen så blev jag alldeles för ofokuserad...Inte bra inte bra. När alex kom hem vid ett så började vi förberad hemfärd till motala. Vi skulle köra hem bilen till mamma och pappa och hämta tillbak pappas så vi hade något att åka i undertiden carinan lagas.. Men vilken hemresa, jag trodde seriöst att jag skulle få tinintus. Alex hade hörselskydd och mp3 i öronen och jag had alex stora hörlurar, vi fick ta och byta efter halva resan för då klarade inte mina öron mer. Det var den längsta bilresan på länge. Efterom en av oss hadel hörselskydd så kunde vi ju inte prata med varandra.. yes vad kul.. Hehe men hem kom vi och då bjöd mamma och pappa på mat, mummsigt var det :) Sen var det bara att sätta sig i bilen och åka hem igen.. Ja sen väntade sängen.
Men i dag så har jg fått lite gjort när det gäller plugget, så det känns pytte pytte lite bättre.. Alex och jag tog en sväng förbi stan och rusta där vi hittade lite smått och gott, bla en glittrig tomte, hur söt som hellst :)





Söta vi var va :)

Nu blir det mat.

torsdag.

Vad gött det är att träna! Det gick bra med, tog 50 i knäböj och det var a peice of cake :P Får se om det blir nån träning i morron. Alex ska köra hem bilen till varv och hämta hit pappas. Så förhoppningsvis så kan de laga den nästa vecka. Så vår carina blir hel igen...
Kom just på att jag måste duscha.. det får väl bli efter sporten då..
Pratade med pappa nyss, han berättade att elsa hade lekt med ulrik i dag och det hon kallar lek innebär att bita i ulriks tass samtidigt som hon springer åt oclika håll och ulrik får hoppa på tre ben. Hon brukar valla får också fast på sitt sätt. hehe hon har satt fart på de andra djuren hemma. Förhoppningsvis så kommer hon hit när mamma och pappa kommer den 5/12.

Nu tar jag kväller..


äntligen en paus..

Dags att sticka och träna. Ben i dag :)

mys mys...

Pasar på att bloga innan landskampen börjar.
Ja det har varit en vanlig onsdag fast med ett undantag. Jag har namsdag i dag :) Wohhooow. Mormor ringde nyss och mamma smsade i morse:)  Men jag börjar tro att vår familj är den enda som firar med present å så..  jag tycker man ska fira, gör det! . Och i dag är det alex mormors födelsedag, grattis!.
Jag måste bara hisa vår lärare göran, han var den största tråkmonsen och läraren som ingen gillade när vi hade honom i våras. Men nu, han är en helt annan person, han skämtar och är as bra :) Onsdagar är inga tråkiga dagar längre.! Enkla skämt, jag gillart. hehe
I morron ska jag ringa Dennis på pr-plast och prata om min lia, jag är lite nervös över vad jag ska säga. Får ta och bestämma ett möte så jag får se vad de gör och de får lära känna lig lite.
Förvrigt så väntar en massa plugg de närmsta fyra dagarna. tentor om två veckor. Men inget ont som inte för nåt gott med sig, för om två veckor börjar vi träna.. Äntligen!!



Kärlek <3

god kväll

Tisdag.

Nu har jag kollat in veckans avsnitt av desperate och one tree hill. Desperate var grymt bra den här veckan. Kan knapt vänta tills nästa vecka.
Pirogerna blev super goda, perfekta måste jag säga. Har en kvar till matlåda i morron med, mums :)
I dag så har jag i princip varit i skolan och ja inget mer. Det blev ingen träning i dag för alex kände sig hängog. Vi skulle kört ben i dag men det får vänta tills torsdag.
Det går verkligen inte att titta på tv och skriva samtidigt, jag försöker men jag kan inte.
Jag höll på att skämmas ihjäl i dag när jag åkte till och från skolan, alla stirrade och undrade vad f''''n det var som lät.. I morron få jag skjuts.



yummi ha :)

Nu ska jag gå och måla i mina naglar så de blir osm nya.

Mat!!!

Mums alex och jag bakar piroger.. mums mums. nu är de i ugnen och bakar till sig.
Återkommer med recensionen.

kom igen nu carina, du orkar!!

Och Zlatan är kung! woohoo!
Ett ljus i dagens mörker, för i dag har det varit mörkt.
Biljäveln är paj igen. Den låter som vi har en v 12 eller nåt under huven. Den låter nåt kollosalt, det går knappt att sitta iden utan att bli halvt döv. Vi får ta och införskaffa hörselskydd tror jag. Just det det är nåt somn häger löst under bilen och saker ska inte hänga lösa de ska sitt fast, ordentligt fast. Och vad kommer det här kosta då? förhoppningsvis så är det bara en del som behöver bytas men det blir aldrig det bästa man hoppats på när det gäller bilar. Som tur är så har vi pappa och arne som kan det där, så det blir bra.
I dag blev det klart med lia med på PR- plast i jönköping. Tack Marie för hjälpen :) Finns ett problem bara, hur jag ska ta mig dit. PR-plast ligger vid flygplatsen i jkpg och det är ju inte så nära stationen precis. Men sånt löser sig alltid.
Annars så har vi stressat järnet i dag för alex tåg var försenat nästan en timme så det blev lite körigt och stressigt med träningen. Blev en bra träning i dag med  kondition och styrka, gött.

Nu måste jag gå och sova. Har gäspat mig igenom mig ännu en dag och det håller inte..

God natt

Hemma igen

Nu är vi hemma i nässjö igen. Det har varit en riktigt bra helg. Den började ju i fredags med kalas x 3 och fortsatte med födelsedag 4 och manikyr igår med mormor, mys mys. Sen blev det en fika på stan med mamma med. På eftermidgen så slppade mamma, elsa och jag i soffan främför tvn. Mamma och pappa skulle ut och dansa på kvällen så jag och elsa skjutsade dem till fornåsa. Sen begav vi oss in till stan till mormor och morfar för lite mat. Det var super gott, det blev potatisgratäng, sallad och fläskotletter.  tio i elva kom alex hem från bodaborg, så då hämtade jag och elsa honom och sen åkte vi och hämtade mamma och pappa. Och då fick vi äntligen sova, jag var helt slut.. Det blev mycket bilåkande igår. Elsa var så duktig igår, vi var väl där i ca 3-4 timmar och hon skötte sig utmärkt :) Vid nio så la hon sig i mitt knä och sov :) hehe.
I dag har vi inte gjort så mycket. Vi slappade på förmidan och vid två åkte jag och tränade med boren, det var skitkul. Det blev spel och lite fys och det gick riktigt bra. Känns som den fysiska formen är god. Jag är super taggad tills vi ska dra igång med träningen i oif :) vi tränade i multihallen och den var fin, ehh vad ska man säga. Det luktade fortfarande gumi ganska starkt och luften var ganska torr men det gör ju inte så mycket. Aaa jag saknar fotbollen!!




Mina fina naglar :) De är rosa det syns inte riktigt på bliden, jag blev super nöjd!



Morfar busar med elsa :)



Lilla elsa som inte är så liten längre. Nu vallar hon får för nöjes skull, hehe.

I morron är det skola igen och nu går vi in i tenta tider på riktigt. Vilket innebär en massa plugg.
Just det nu är det nästan klart med lia med, men bara nästan. Hoppas hoppas.

God kväll

god natt

Jag är så trött. Det får bli en update i morron istället.

Sov gott allesammans!

lördag hemma i varv

Nu har det varit dålig uppatering här. Men gårdags kvällen spenderade vi hos alex moster och morbror, det var kalas gånger tre. Det var alex mormor och alex kusin och alex morbror som hade eller ska fylla år.Det var mysigt:) I dag så har mormor och jag varit på manikyr, vi blev jättefina :) Mormor valde vanligt rosa lack och jag valde samma rosa men med vita blommor på (Lägger upp bilder senare) Sen kom mamma och så gick vi på stan och fikade.
Nu är jag färdig med alla födelsedagar för ett tag, det känns väldigt skönt måste jag säga.
Nu är jag hemma i varv och jag är trött. ska slappa hela eftermiddagen. I kväll ska jag skjutsa mamma och pappa på dans sen ska jag åka och äta hos mormor och morfar, tänkte att jag skulle ta med mig elsa hon behöver komma ut lite:) Sen ska jag hämta mamma och pappa med. plus att alex ville ha skjuts med så jag vet vad jag gör ikväll..

vi hörs

I dag fick jag sovmorgon!

Är inte nyduchad den bästa känslan? Det tycker nog jag!
I dag har jag pluggat typ hela dagen. Och det gick väl sådär, kände mig så frustrerad när jag inte kunde klura ut det riktigt. Jag blev så arg, vet inte riktigt varför men det kändes befogat?!
sen mötte jag upp alex vid tåget, vi hade lite shopping att göra inför helgen. Det blev ingen träning i dag, både alex och jag kände oss lite slitna. Det blev en slappis kväll hemma istället och det var mycket välbehövligt. Vi åt slafs (ett annat ord för trasiga fiberpankakor) det var gott iaf :)
Vi håller på och packar och fixar inför morrondagen. Vi är nog i motala framåt tre skulle jag tro. Det sk abli så skoj i helgen jag är taggad! Jag ska heja på att alex och hans lag tar hem vinsten i bodaborg så blir det en perfa helg!

Nu har vi ett diskberg att ta hand om.
God kväll!

Nu tar jag helg.

Sitter och tittar på greys (som vanligt vvid den här tiden) Jag måste bara återigen ge vår soffa en kärleksförklaring för den är så sjukt skön och alldeles lagom :)
Annars har det varit en ganska lugn dag. Satt i skolan farm till halv fyra, det va en skön dag i skolan i dag inte så tung som onsdagar kan vara. Den gick fort kanske för att vi spenderade halva eftermiddagen med att prata manikyr, massage, smink och laserbehandlingar riktigt tjejigt :) Ska väl flika in att vi inte gjorde det här med hela klassen utan jag och tre tjejer :)
Sen kom jag hem och slog mig ner i soffan en stund sen fick jag rycket så jag städade köket. och nu är jag trött så jag ska bara göra ingenting..
Jag har ju gått på helg nu!! :D Så skönt..  Och det kommer en riktigt bra helg i morron har jag några saker att fixa med och eventuelt lite träning. På fredag bär det hem till motala för födelsedagskalas och lite annat kul:) Och på söndag ska jag träna med syrran och boren.. jag längtar nåt grymt! Har inte gjort en fotbollsträning sen oktober nångång.

Hittade min la tweez i dag den har varit borta i två veckor. Men i morse när jag satt på toaletten så såg jag att det låg nåt i min sminkväska och där var den. hehe jag är expert på att glömma var jag lägger mina saker men nästan alltid så ligger de där de ska va. hehe huvudsaken att de kommer farm.



Mys :)

japp..

I kväll blir det en kortis.
I dag har jag varit sjukt seg och trött. Har sovit mig genom dagen. Men när det var dags för träning så blev jag lite piggare, det gick ganska bra med..
Har precis kollat på one tree hill och nya desperate, as bra. Nu väntar jag på sporten , så kul har jag det.

se you

grattis mormor!

I dag är det en väldigt speciell dag! För i dag fyller världens bästa mormor år :)

Grattis grattis!




Jag och bästa mormor :)


Min färg...

Så här snygg blev jag i håret. Nice ha :)


Det syns kanske inte så stor skillnad men jag är hel nöjd!

Nu ska jag åka och träna.
Bye

Så seeegt.

Sitter och kollar på sporten och njuter av att se att kalmar tog sm-guld. Grattis grattis!
I kväll har jag färgat håret, eller det är alex som gjort det på mig. Det blev en chokladbrun nyans. Snyggt blev det, jag är nöjd!
Jag tycker inte om söndagar, det finn sabsolut ingentinga att göra. Finns ingenting på tvn, allt är stängt och man har alltid en massa måsten.. Jag vill att söndagar ska vara mysdagar men det blir det aldrig för mig.
Vad händer i veckan då? Jo skola som vanligt. Sen blir det mycket träning och plugg. Och sen på fredag bär det hem till motala för diverse festligheter.
Ja nu har jag skrivkramp, så jag slutar här.

God kväll.

Grattis pappsen

Nu har marie åkt hem. Och vi har strandet i soffan. Men det har varit en tuff eftermiddag. Vi var lite hingriga när vi hade skjutsat marie till stationen så vi tänkte att vi skulle göra vofflor. Alex hitade ett recept som verkade bra, så vi slog till. Men vilken katastrof det blev...My god!! Man kunde inte ens kalla de för vofflor. Smeten var kass den gick inte och jobba med och järnet hade bara ett värme läge och det var bränn det som brännas kan. Det som liknade vofflor var mörkbruna alltså riktigt brända, de var jättetunna och vägde ingenting och tyvärr så smakade de som de såg ut, brända.... Efter 2 misslykade och 4 som liknade vofflor så bestämde vi oss för att ta fram stekpannan istället. Men inte fan blev det bättre då. Jag vet inte va det var för semt men den var värdelös.... De såkallade "pankakorna" var frasiga nästan brända i kanterna och jätte kletiga i mitten...  Så vi bestämde oss för att slänga voffeljärnet, det fanns två anledningar. 1, Det kommer aldrig komma några bra vofflor ur det järnet. 2, Ingen av os orkade diska det.
Nu är alex ute och byter den tarsiga lampan i bilen. Och för att få det jämställt så ska jagf också göra något vettigt, men jag kommer inte på nåt.

 
Lite bilder på katastrofen.

Glömde ju berätta att jag har lyckats med att mosa min lilltå i mina nya stövlar. De har tryckt så hårt på min vänstra lilltå och i går när vi var inne i jkpg så gjorde det sjukt ont. Det var inte så konstigt. Lilltåns nagel är pajad och den hade gjort ett litet hål i tån bredvid, aj aj aj. Men jag löste det med plåster och eltejp. I dag är det bättre som bra är.

Jag är så kär i min nya jacka. den är så varm och gosig. Gött att vara så här nöjd!

Dags att göra nåt vettigt.. bye

Mys lörda

Dålig update i kväll, sorry. Men vi har besök, alex mama är här. så då får det bli så!
Hörs i morron.
Trevlig kväll

Ny vinterjacka :)

I dag har vi varit i jönköping. Jag var tvungen att hitta en vinterjacka. Har letat men jag viste inte riktigt vad jag ville ha. Tills jag hittade den här jackan. Ett riktigt fynd! Den är skit snygg! eller hur. Köpte en matchande halsduk/sjal.
Nu ska vi ät soppa, risoni och vitlöksbröd, mumms :)
Klockan ett kommer Marie med tåget så då blir så blir det stan igen. Marie älskar ju Åhlens och det gör mig ju inget att gå på stan.

     

Söt halsduk va:)
Jag är helnöjd!

god kväll

I dag har det inte riktigt varit min dag. Jag har känt mig lite hängig, har mått illa, är öm i kroppen och känt mig febrig. Så jag spenderade eftermidagen i sängen under täcket.
Kände mig lite bättre framåt kvällen så jag hämtade upp alex och så drog vi och träna men det gick inget bra.
I kväll har det inte hänt så mycket, i har bara slöat framför tvn.
I moron ska vi till jönköping en väng och sen vid ett kommer marie med tåget. Hon ska spendera helgen med oss.
Nu ska jag nog dra mig till sängs.
God natt

puhh

jag mår illa...

Inga hål här inte!

Känns som jag har bvarit vaken väldigt läge för jag har hunnit med så mycket. Jag började dagen hos tandläkaren. Jag hade inga hål ! Gött. Har aldrig haft nåt hål :) Sedan blev det ett besök på ett hemligt ställe, jag ar skit nervös men det gick fin fint.
Jag tyckte jag var värd lite shopping nu så jag drog ner till stan och med mig hem fick en kofta från lindex och ett par träningsbyxor från nike och en tränings t-shirt från craft följa.
Nu ska jag ringa lite fler lia företag.
Måste plugga med men när??



Snyggt eller hur!

just det..

..Ska väl kanske säga att jag inte stavar bäst i världen. Så ni kan skita i att reta er på det.

Jag vill lira boll. Nu!

Dagen har innehållit det mesta av både possitiv och negativ natur.
I dag ringde jag upp de företag som jag sökt lia hos men det gick inget bra, de var upptagna med nya datasystem eller hade inte tid. Så det var tråkigt för jag ville verkligen vara på någon av de företagen. Men nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Någon som har kontakter i nässjö, ring mig.
Men det fanns lite glada nyheter ocksår. Som tillexempel så beställde alex och jag proteinpulver i förra veckan, men vi gillade inte smaken så jag mejlade dem och frågade om vi kunde lösa det på något sätt? Jo det gick fint, vi fick 3 kg i en ny smak och vi fick behålla den gamla. Det är kundservice det!
Har äntligen planerat klart de närmast stundade födelsedagarna och presenter till födelsedagsbarnen. De flesta personer som jag känner gillar att klumpa i hop sina födelsedagar och fylla år inom några dagar från varandra. Och nu är det mormor, anton och alex mormor laila.
När vi åker hem nästa vecka så ska jag passa på att utnyttja en av mina födelsedagspresenter men det får bli en hemlis tills vidare.
Och så har jag tränat och det gör en glad och i dag gick det riktigt bra. Började med att löpa på bandet fem km och sedan körde alex och jag överkropp. Jag börjar få sån sjuk fotbollsabstines. Det är tre veckor kvar tills vi börjar träna igen. Alla andra har ju börjat träna och jag är riktigt avensjuk. Men jag får köra hårt på gymet och ännu hårdare när träningen väl börjar så kommer nästa år bli riktigt kul.

I morron stiger jag upp i ottan för att bege mig till tandläkaren. Usch men jag ska försöka att bete mig lite vuxet och inte se så nervös och skeptisk ut... Försöka kan man ju.

hörs i morron

Inte är jag ledig iaf.

Jag håller på med tusen saker samtidigt. Planerar födeledagar och annat, Ringer företag om att fixa en lia-plats. Mejlar en massa.. gaahh jag har noll koll just nu. Tror jag ska ta och sammanfatta lite.
I dag har jag en "att göra lista"  den har 13 punkter och jag håller på och är färdig med 7. Dags att åter gå till den kanske..


Tvättonsdag

i dag så har det varit en skön slappis dag. Vår lärare glömde usb minnet hemma i morse så vi började inte förrens vid efter nio nångång. Dagen flöt på väldigt bra, onsdagar brukar anars vara sega med mycket korvstoppning.
Drog vid tre mot eksjö för ett möte på sjukhuset. Men inget är ju enkelt. jag kom dit i god tid, humm vart ska jag? jag hittade en som jobbade där och frågade, hon svarade: du ska inte vara här du ska vara på nanylund (det är tydligen en stadssel i eksjö) Hon förklarade knapphändigt vägen dit och tillslut så hittade jag dit och då var klockan nästan halv så jag fick kuta (det går ju inte att ha parkeringar nära inte)  När jag väl var där och det var min tur så fanns jag inte med på hennes schema och det visade att jag skulle vara på sjukhuset, där jag var från början.. Gahh så irriterande. Snäll som hon var så ringde hon bort och förklarade hur läget var. Så jag kutade, körde och kutade lite till och han fram typ precis innan de skulle gå hem.. Tur för dem jag hade inte åkt till eksjö en gång till! Jag uträdade det jag ville sen bagav jag mig hemåt i dimman. Men hur jävla irriterande är det inte att bli skickad runt som en vante av en person som verkar ha noll koll.
Men nog om det. Ikväll har vi haft laundrynight och det blev åtta maskiner. Jisses det var länge sen vi tvättade. Det känns skönt att se botten på tvättkorgen igen. Men vi lever i ett tvättlandskap den är överallt...


My laundryboy:)

Just det trevlig helg på er!

min dude och jag..

I dag hände något som inte hänt på år och dar, jag försov mig. Jag sov som en stock som tur var så vaknade alex och undrade varför jag inte gått upp, då var klockan åtta, som tur var börjar jag halv nio så jag blev inte jättesen och det är ju inte hela världen. Jag väljer att se det possitivt, jag har nog inte varit så utvilad och pigg nångång i skolan, jag gäspade första gången vi två tror jag, framsteg.
I dag har vi gruppförhandlat på låtsad då då, det är skitkul att förhandla. Jag var förhandlingsledare, jag tyckte jag skötte snacket riktigt bra, är ju ganska grym på att snacka :D När man väl är inne i förhandligen så är det som om det vore på största allvar, på liv och död. förhandlig är grymt kul! Min framtid kanske?
Annars så har jag tränat i dag, det blev ben och det gick fint. Jag gav alex förtroendet att packa min träningsväska eftersom jag inte riktigt hade tid i morse och det gick nästan. Ska nog packa själv nästa gång så han bara behöver oroa sig för att ta med den. Men jag såg nog riktigt fräck ut i mina skrikgulastrumpor..hehe
I dag var alex hos optikern och gjorde synundersökning och det gick ju inte så bra. Han ser ungefär lika bra som en kratta eller sin pappa (de har ungefär samma värden nu). Hoppas att synen stabiliseras snart.och att den inte blir sämre.

I morron väntar skola och ett besök i eksjö.


måndag

Oj det är redan kväll och klockan är visst redan över nio. Vart tog dagen vägen? Satt i skolan farm till kvart över tre se åkte jag och handlade lite snabbt. Och åter igen ( för tredjegången var av andra i rad) så var det små djur i kvantums isbergsallad, för i helvete vad säljerde för skit igentligen....  Men dagens bästa var träningen, blev  först löpning och sedan överkropp, jag gillart! Sen bar det av hem för mat och nu har jag duschat och känner att det är dags att slappna av... ahhh
Vet nu vad? jag ska till tandis på fredag, jag har inte varit sedan jag var 19 tror jag. Och jag tycker ju inte om tandläkaren och jag ska gå dit själv... och ta bilder som jag tycker ännu mindre om.. Hoppas bara att jag inte har några hål.
I morron är det ungefär samma schema som idag skola och gymmet. Men framför allt en ledig kväll.


Steksöndag.

Då försöker jag igen.
Dagen har varit så slapp, det ända vi har gjort är att vi tog en promenad ner till kvantum.. Sen har jag väl sutit framför datorn. ovanligt

I dag är det steksöndag, det ska bli så gott så. Vi var lite osäkra i början om det var en stek men det kom vi fram till att det var..hehe Nu väntar vi bara på potatisen också måste jag fixa såsen. Nu är jag hungrig.

Ska kolla steken nu.

Skål och trevlig kväll!

Grattis Lfc till cupsegern! Vädret såg inte så kul ut men jag blev toksugen på att spela. I dag är det precis en månad kvar tills vi börjar träna.. Det är ju så långt kvar. fast om om man jämför så har jag min första tenta om en månad och en dag och då känns det plötsligt väldigt kort...

I dag har vi (och med vi då menar jag alex) bytt vinterdäck, så nu är vi rustade. Jag bidrog med att städa. Vi tyckte det var jämstält och bra så.

I dag så hittade jag den sötaste lilla renen på rusta. Det var en såndär "lysande"ren som man ska ha på gräsmatan men jag tänkte att jag skulle ha den på mitt vardagsrummsgolv bredvid några tomtar. Är inte det supermysigt? Det tyckte jag iaf men inte alexader han tvärvägrade.. Där får jag jobba hårt. Julpyntet jag köpte i dag fick jag betala själv....  Han tyckte att det räkte med det vi hade.. ha det gör det ju inte... vad tänkte han där? Min kontring blev då "Om vi nångång i framtiden gör slut så ska jag ta allt julpynt för det är mitt! och då står du där utan.. Ha" Det fick jag inte riktigt nåt gehör för...



Vilken skön bild :) hehe

Trevlig kväll.


Dagens tips!

i dag tog alex och jag en sväng förbi rusta och öb. Jag shoppade lite julpynt till granen och några tomtar. Men det är inte det som är dagens tips, utan det här.



Tandborstfodral.. Mmm ja och nej, Har letat överallt efter fodral till bestiken man har med sig till matlådan.  Hittade de här på rusta , de här har en alldeles perfekt storlek. Det blev en blå till alex och en rosa till mig. Visst är de söta!!



Som handen i handsken.
De finns att köpa på rusta för 13 kr (tror jag det var).
Smart va :)

RSS 2.0