Ja ja

Då ger jag mig i väg till jobbet. Kul när det regnar och är skitväder...

lite pyssel

Så där nu har jag lagt upp en massa bilder från kreta på facebook. Orkar inte ladda upp dem här det tar så himmla lång tid. Så är ni nyfikna så titta in där.

fick med mig en svart lite ballong liknande kjol med veck på från gina hem i dag, Gjorde ett klipp måste jag säga den är jätte snygg och kostade bara 49 kr. köpte även en t-shirt på gina. Sen fick det bli toffsar, hårnålar och hårspännen med.
Nu har jag lagat mat, det blev marinerade hamburgare och sallad. Slappat lite och nu funderar jag på om det ska sluta regna snart så jag kan ge mig ut till fåren och kolla så de har vatten så de klarar sig. Måste vattna lite blommor med. Men inte när det regnar!
I kväll är det dags för jobb, 17,30 - 21,30 står det på schemat. Och i morron blir det heldag mella 7 opch fyra. Helgen avslutas på söndag(?) med en delad tur. 7 - 12 och 16 - 21,30. och självklart så jobbar alex när jag är ledig och tvärt om.

Ska väl fundera på eventuell matlåda tills i morron och ge mig utt till fåren kanske.

Elindagen

Glömde ju nästan det viktigaste.

I dag är det ju Elindagen.

Grattis till mig :D

Hellu :)

Tro nog att jag tar mig en tur till stan i dag. Vädret ser ju iofs lovande ut men det blåser ju ganska bra och det är ju inte några jätte temperaturer än.

I natt har jag sovit så skönt, Elsa och Ester har legat i vardagsrummet och vi har haft stängd dörr emellan och det har gjort susen. I går hade vi dem i våran säng och då gick det inte att sova.

Ska väl ta och fixa i ordning mig.

Bye

Blött och lite småfrusen..

Då var det kväll igen..

Hade en as gödig träning i kväll. Efter två stenhårda träningspas så tog vi det lite lugnare med teknikövningar, lite snabbafötter sen hann vi med fotbollsgolf och fotbollstennis med. Det var ett uppskatta inslag. Vi fick inte vara på planerna (pga regnet som öste ner nu i kväll) så det blev lite inproviserat, Skoj var det iaf :)

Blev en ganska lugn eftermiddag, jag och dogsen låg i sängen och slappade. i morron så tror jag att jag ska ta mig en tur till stan men jag har inte bestämt mig än. Kan bli lite slö och stanna hemma ist. Måste iaf kolla upp om fåren har vatten, det är väl prio ett.

En glad nyhet är att hannas fisk lever. Eller jag trodde den var död men det visade sig att den bara sov. Puuhh

Nu är det dags att sova tror jag. Var sjukt seg i morrse, så det är väl bäst att sova så man kommer i fatt.

Lkpg

Jaha ja mitt inlägg i morse kom visst inte in.. just snyggt.

Jag har iaf spenderat dagen i lkpg med mormor och morfar. De skulle in och hämta kakel till deras kök så då undrade de om jag ville göra dem sällis. Vi hann med en fika på ikea en glass på ikea och lite shopping. Morfar var lite otålig men det blev en och en halv timma iaf. jag fick med mig ett rosa linne och en rosa kjol från bik bok. Kjolen var ett riktigt klipp 62 kr på rea. Sådant gillar vi :) Sen bar det hemmåt och innan jag åkte hem till varv så åt jag mat , det blev sås och potatis, gott gott.

Nu tänkte jag ta tag i alla blommor som jag fick order om att vattna.. Sen vid halv sju är det träning :) Alex och jag tänkte fixa ihop varsin smoothie efter träningen, mumma:)

ja vattna ver det.

Lite små stressad.

Vilken galen dag det har varit.
Dagen började med jobb mella 7.15 till 16. Förmiddagar innebär numera kaos. Så när den var förbi kändes det riktigt skönt. På eftermiddagen var jag med en av tanterna till maxi för lite handling och fika. men vi hade med oss en till tant i taxin och hon var inte så pur färsk och sinkade oss ganska mycket så jag kom inte i väg förrens tio över fyra.

Då plockade jag upp alex och så åkte vi hem till varv och släppte ut dogsen och hämtade pappas bil. sen bar det av in till stan igen och träning på boren. Det var en skön träning med konditon och spelövningar. Kände ju av träningsvärken från i går och värre lär det väl bli i morron...

Nu är vi hemma i varv och tar det lugnt framför tvn. Så skönt så och i morron är jag ledig :D Aaa vad gött. På schemat strå promeand med dogsen och mat hos mormor och morfar. Äer lite sugen på stan men det får nog bli på fredag.

I kväll så ska jag lyxsa till det med att var uppe sent  :) Woohoo det var inte i går man var uppe längre än halv elva.. 

Glad som en liten treåring :)

Fy fan vad skönt det var att åka ner till born och köra ett riktigt fyspass! Och jag lovar det kommer finnas mycket träningsvärki min kropp i morgon, men vad skjuttan det är ju härligt :) Längtar redan tills i morron kväll då det blir träning med bol, woohoo :)

I dag fick vi thaimat hos alex f och f. Det belv lövbiff och nudlar och wokade grönsaker. Grönsakerna gick ju bort för mig men det andra var riktigt gött. det är ju alex favvomat så det får vi göra oftare i höst. Jag hittade också en bok som heter kalas hemma i maries bokhylla. Den innehåller en massa goda rätter. det är en riktigt åttitalsbok med typ den maten som äts i dag fast i en lite försvenskat.

Jag har åkt på att vara fiskvakt i några dagar nu när syrran ska till helsingborg? på semester. Mamma och pappa åker till västervik i morron så då blir jag hus, hund, katt, får, häst och blomvakt i tre dagar. Det var länge sedan jag hade huset för mig själv. Hoppas det finns mat hemma:)

Som sakgt i morron blir det jobb mellan 7,15 och 16. Sen blir det träning  på kvällen. Och på torsdag är jag ledig:) Jag börjar inte förrens på fredag kväll, gött som fan måste jag säga!

Ska se om jag kan övertyga marie att se på DN-galan, det kan bli svårt :P

ledig

Så nu är jag hemma från jobbet och börjar inte förrens i morron, vilken lyx!
Har lagat mig lite mat, var typ utsvullten. Vid tre ska jag plocka upp alex från maxi sen vid fem ska vi äta hos deras farmor och farfar och vid halv sju börjar träningen.

Nu laddar datorn ur,så bye

Lite trött

Dagen börjar lida mot sitt slut. Och det ända som återstår är att plocka upp alex från maxi och krypa ner i sängen och drömma söta drömmar. 

Har hört att en del ska ut i dag och det gjorde mig lite sugen. Men jag jobbar ju tidigt i morron 7,15 - 11,30. Slutar ju dock inte så sent men jag tänkte uttnyttja min dag till fullu. vilket innebär en promenix med dogsen, fyspass med boren och lite slappartid. Låter som en bra "ledig" dag.

Ska nog ta mig något litet å äta kanske. Men vad?

God natt på er

Men ojdå..

Vaknade nyss i soffan och klockan var halv fyra. När somnade jag? Heh Alex och jag skulle se sista avsnittet av morden, ja eller det var väl mer jag och han skulle fixa maries plattis. Men allafall så såg jag väl början och slutet, vilket gör det tråkigt att se om hela avsnittet för jag vet ju vem som var mördaren.. Gahh
 
Nu har jag skjutsat alex till maxi och sen ska jag hämta honom vid 22,20 i kväll. Jag har en och en halv timma kvar tills jag börjar så jag ska väl pilla i mig något att äta. Och det envisas ju med att regna helatiden så i dag blir det ingen promenix :( Gah absitnens....

Ska väl konfrontera adam som snodde min matlåda:( Det ni, det är ett brott. Jag hade kebabbpizza och pizzasallad. Vi får väl se vad han har att säga til sitt försvar..

Måndag.

Dagens första jobbpass är avklart och nu är jag ledig fram till halv sex (inte halvsju som jag trodde i lördags då jag kom försent). Alex och jag har ätit lite mat. Nu sitter han och mummsar på krusbärspaj och glass. Dock inte jag..
I dag så ska jag göra upp med mina finnanser och få lite rätsida på vad som ska ut och det lilla som kommer in.

I morron så ska jag förhoppningsvis träna med boren igen. Men jag måste få tag på någon som vet var och när och tid. För det skulle vara något fyspass. Deras nya hemsida har ingen gästbok, men det löser väl sig alltid.



Mys <3

Hej hej!

sitter och njuter av min lediga kväll, det känns bara för underbart :) Mamma och pappa har gäster, så alex och jag har suttit med och ätit. Nu tar vi en lite paus och har slöat ner oss framför tvn.

Annars har kvällen varit lugn. alex och jag tog med oss dogsen på en promenix till långskogen och tillbaka. jag premiärplockade mitt livs första hallon från en buske (det smakade lite surt).

I morron har kör jag delad tur ( bara fem kvar efter i morron) vilket innebär 7.15 - 11.30 och 17.30 - 21.30. Och då kanske du tycker att jag borde vara ledig på tisdag men icke. På tisdag jobbar jag till halv 12 och på onsdag till fyra. men på torsdag blir jag äntligen ledig. Och såklart jobbar ju alex och jag omvartandra hela veckan, men vi drar ju snart tillbaka till nässjö och då är det ju vi hela tiden <3

Nu ska jag titta på sporten med min älsk :)


Söndag.

Hellu!

Äntligen är jag hemma och det är färdig jobbat för den här helgen. Fortsättning följer i morron.. Japp jag har inget liv just nu det är bara jobb, jobb, jobb..

I morron kommer iaf lönen efter junis slit (typ sex dagar)  Men det blev en riktigt skaplig lön. Gött med lite kosing efter sommarens torka. Tänkte ta mig en tur på stan och kolla in rean, måste ju unna sig lite ju :)

Nu ska jag ta med mig dogsen på en långpromenad. De har börjat busa så de kan behöva springa av sig lite.


Hemma :)

Hemma igen. Så skönt så. Gött att åka bort gödigare att komma hem :)

Jag var uppe med tuppen i morse och har redan hunit med dagens första jobb pass. Ska tillbaka och köra korta kvällen i kväll.

Vilken semester så underbar!! tok varmt väder, inga moln, massor med sol och massor med bad. Perfeckt helt enkelt. jar två saker att klaga på, maten var inte den goaste jag ätit och så var det lite lite shopping. Men det gjorde inte så mycket. Jag har fått med mig mycket hem ändå :) Köpte bla ett par sandaler, en stor röd plånbok med en matchande mindre till, två hudkrämer mm, nöjd








Fråga mig inte hur jag lyckades med att få texten skitstor???? Aja. Det var gött helt enkelt och det är ju faktiskt inte så tokigt väåder här hemma heller... I dag..







Ett litet axplock

Nu blir det en tur i löparspåret.

Resfeber??

Då börjar rastlösheten komma krypande på allvar... Kan inte riktigt sitta still och jag vill inte sova. Jag vill bara dra i väg söderut nu!!

I dag så har jag pysslat med den sista packningen, tagit en promenix med dogsen och mamma, handlat lite gott till resan och bara väntat. Jag är ju så sjukt dålig på det.. Halv två i natt åker vi från motala, flyget går sju och vi landar i chania klockan 11,40 lokal tid.



Söta vi i thai 08 <3

Pengar, pass, p-piller och pilleten

Oj oj oj, det är saker överallt och det känns som värsta oordningen men jag tror jag har koll. Jag har packat allt färdigt förutom det jag ska använda när jag ska duscha sen.
Jag har varit en snabbis hos syrrran och kollat igenbom hennes garderob och hittat två "flygoutfits kandidater" Bara att välja.
Funderar på om jag ska ha min sveaväska som handbagage eller om jag ska ta en annan? men den är ju stor och bra.
Jag tar med mig min stora väska till kreta, tänkte jag skulle shoppa upp det övriga utrymmet. Eller ja det är inte så mycket plats kvar men lite ska det nog gå i.
Vi ska ta vår bil ner till Göteborg. Så jag antar att det faller pöå min lott att stöda ur den lite grann (eftersom jag har den nu och alex jobbar) Skit också..
Känner mig som värsta pasionären som har förberätt allt i minsta detalj. nej usch nu får jag sluta och tänka på de äldre och fokusera semester. och det är inte så svårt som det kanske låter :)

Fy fan vad gött det varatt gå hem från jobbet i dag och känna att nu slipper jag det en vecka :) Då sjöng jag "fri som en fågel" Hehe det är en sann klassiker.


Har mycket att stå i

Då var m,an hemma från jobb igen då. Fick gå hem 20 min tidigare, det är guld kan jag säga :) det bästa är att jag bara behöver gå dit en dag till (i morron) sen bär det av till kreta :) Sen ska jag ju jobba tre veckor till när jag kommer hem men det är en annan femma.

Kom nyss på att jag inte plockat fram mitt pass än. Det ska va i sin ordning, men tänk om det inte är det?? Jo det är det. Pappa är inte hemma så jag kommer inte in i skåpet.. Men det är hög tid att ta fram det, annar så kanske jag glömmer det.

Måste packa i hop det sista i morron. Köpa mig några tidningar och mörkchoklad med mintsmak till flyget. Jag har ett stort problem jag vet inte vad jag ska ha på mig när jag flyger??? Hjälp kom med tips någon. det måste vara svalt och skönt för det kommer ju vara kokhett där ner men smtidigt är det ju kallt på planet.. Tipsa mig

Oj nu blev det visst olika stilar på allt i hopa. Kanske dags att sluta då.. Japp.

God natt



Om två dagar glassar vi på kreta :D

Då var man uppe och vaken igen. Ska aldelles straxt ta med mig dogsen på en promenad.
Alex den token han gick nog upp vid sju i dag för att gå en runda golf med pontus.. Stollar :)

Gårdagskvällen skulle ju innehållit en promend men det blev ändrade planer. Pontus och Alexandra är i stan (pontus fyller år på torsdag) så vi åkte ner till hamnen och tog en glass på två små hus. Det var trevligt och mysigt fast lite kallt i skuggan. Glassen var god om än lite dyr.. En bra kväll iaf.

I dag väntar jobb vid 15.45 - 21.30. Innan dess ska det packas lite till och njutas av solen.

I dag är det ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag!
Hurra Hurra Hurra Hurra  :D
Grattis!







Packat.

Mätt och belåten. Mamma har lagat köttfärslimpa.. Me like :)

Dagen har gått lite fixartagens tecken. Vki började på öb, där vi köpte schampo, balsam och hudkräm. Sen åkte vi till maxi och köpte en lite "tub" med solskyddsfaktor 30. Efter det åkte vi mot stan där jag inhandlande ett par svarta leggings, ett linne från gina och en blommig tröja/tunika från jc. Jag blev nöjd helt enkelt :)
När vi kom hem till varv så började jag packa i min enorma väska som alex säger :) och det gick bra. Jag har packat allt som går. Kvar är nessesär och hårfön och lite sånt, även sådant som skrynklar sig lätt.
Sen slappade vi i hop totalt :)

I kväll tänkte jag att det ska bli en långpromenix med dogsen. Det ska bli skönt. hoppas alla flugor och mygg har gått och lagt sig så vi får vara ifred..

Sovit som en gud :)

En ny dag och jag känner mig utvilad :)

Utgången i går var kul och det var mycket folk på harrys även fast det var mycket smått :) Jag var sjukt trött och höll nästan på att somna ståendes. Så alex och jag drog hem vid ett.

I dag ska vi shoppa inför kreta på fredag. Det blir lite hudkräm och bra att ha grejer :) Det är hög tid att börja packa med. Jag tror jag aldrig har börjat så här sent... Ångest :)  Fast vi får nog vänta någon timma till innan vi tar bilen mot stan..


Utgång :)

Oj klockan är redan halv åtta. jag ska hämta alex om en halvtimma sen bär det ut för kvällen. Första stoppet blir hos putte sen harrys. Jag är super taggad, kanske mest för att det är typ ända gången i sommar jag kan gå ut... Kul ska det bli :)

Annar så har det varit en intensiv start på veckan. Den började med jobb mellan 07,15 och 14.Efter det sjänga jag min obligatorisa låt "fri som en fågel" (det gör jag alltid när jag är ledig) hehe. Ja, jag åkte hem till varv, där var mormor och mamma i full gång med att baka. det blev både bullar, bröd och rosenbröd. Riktigt mummsiga bullar blev det, jag kan intyga :P
Sen tiog jag en dush. Pappa ville att jag skulle följa med till mantorp och hämta en häst som ska bo hos oss. Så det gjorde jag. Vi tog svängen för bi mjölby för lite färg och så behövde jag besöka systemet inför kvällen. Sen åkte vi mot mantorp och travbanan. Där väntade vi ca en halvtimma tills det kom en stor lastbil (den kom från skåne) och den minsta lilla gubbe jag sett, han kan inte har varit mer än en halvmeter hög hehe. Han pratade med jätte hes röst och bröt på engelska så det var omöjligt att höra vad han sa. Men han hade med sig en skimmel, vilken var vår häst. (Pappa hade glömt att fråga vad hästen hette, så den fick heta det..) Vi tog med oss hästen och åkte hem. Och nu är jag i stan. Borde nog sätta mig i bilen mot maxi snart.

Får se om det blir några bilder. Då kommer de uppi veckan. Marie ska ner till vår lägenhet i morron och då tar hon med sig min kamerasladd hem (ÄNTLIGEN!!)

Nu måste jag åka. Trevlig kväll på er :)

Trött men glad :)

Äntligen är helgen över. Men det betyder inte att jag är ledig från jobbet. i morron ringer klockan på 06.15 igen.

Det ända jag skriver om är jobb. Kul att höra när jag tjatar på. Men det händer inte så mycket annat än jobb just nu... Kul liv :)

I morron blir det nog måndagsklubben på Harrys och det ser jag fram emot. Typ ända gången i sommar jag är ledig med och då ska det festas :)

Dags att börja packa väskan mot kreta. Det får nog ske på tisadag.. Har jag nämt att jag älskar att packa :P Måste ta en shopping dag och handla det sista, får nog bli tisdgag det med. Längtar till tisdag :)

Dags att sova igen då. Hörs i morron.

Puss hej :)

Hungrig

Halva dag två klar...Så gött. Ännu bättre är detatt Marie håller på och görtacopaj till lunch :) Me like!

Annars så ska vi väl pysslamed min telefon och kanske börja packa alexanderså smått. Yes yes:) Jag älskar att packa och fixa. Jag blir nog lite sur om jag inte får packa alex saker. I love it :)

Dags att hjälpa till att laga lunch..

Halvkalrt iaf.

Då var dag ett avklarad.. Mycket skönt!!

Pytsan att jag gjorde allt det där jag tänkte göra i eftermiddag. Satt i soffan och kollade på tv med mamma och dogsen. Kände hur ögonen började åka i hop. Jag gick in och la mig på sängen med en filt och jag tror det tog tre sekunder för mig att somna. Som tur var satte jag klockan på tre. Hehe jag vaknade vid tre sen när klockan ringde, en timma kvar tills jag började igen. Så det var bara att äta lite och ladda upp igen.. Får seom jag kan lyckas hålla mig vaken i morron...?

Alex är ute och provar sitt nya metspö. Själv har jag tagit mig en dusch, (det var underbart :)) Och ska väl kanske tänka på refrängen snart.. Vi får se.

Halvtid, dag 1

Hemma efter dagens första pass. Bara 5 timmar och 30 minuter kvar.. Älskar delade turer...not.. Det förstör ju hela dagen. Nu är jag ledig i fyra timmar och jag känner mig jätte stressad. Känns inte komme rhinna hälften av det jag tänkt mig, men det kommer jag ju. Gahh irriterande är det.

Btw. Telefoen fugerar suveränt! Måste dock titta upp hur man raderar kontakter i telefonboken.. Tror det är det ända jag inte har koll på.. Den är ju så snygg med. Kommer på mig själv i bland när jag sitter och beundrar den :)

I dag jobbar alex mellan 10-17.30, vilket innebär att det inte blir mycket tid över att träffas på. det blir god natt i kväll ungefär.. Men det är en ny dag i morron. i och försig så ser den ungerfäär lika dan ut som i dag men på måndag då :)

Ska väl ta ag i allt det där jag skulle hinna då...

The one!

Nu är den här och jag har haft den i min ägo i några timmar nu. Den är perfekt och bara as bra helt enkelt!! Tror jag har pillat på allt men det har jag säkert inte.. hehe. Alex får ta och hjälpa mig att ställa in kameran sen när jag kommer hem från jobbet.  Mamma fick ju äntligen min gammla telefon och hon blev jätte nöjd :)

Nu väntar jobb inågra timmar...

I väntans tider

Hellu :)

Sitter och väntar på att det ska plinga till i min telefon. Och hellst ska den då säga att min nya telefgon finns att hämta ut på ica. Men än så länge är det tyst. Vid 23.42 i går så var den i jkpg och det verkar ju lovande inför dagen.

I morse efter alex åkt till jobbet tog jag med mikg digsen för en långpromenad. Självklart regnade. vi höll en bra takt, mest för att det var ett tag sen de fick ut och gå och de var så ivriga så de drog typ hela rundan:) Skönt var det iaf.

Nu lyser solen och det har slutat regna. Det ser lovande ut. I dag jobbar jag kväll, vilket innebär 17.30 till 21.30. Det förstör fredagskvällen ganska bra men det blir penga och förhoppningsvis har jag min nya telefon att leka med så jag ska nog klara av det :)
Sen  kommer den låååånga helgen. Lördag 7-12 sen 16-21.30. Söndag 7-12 sen 16-21.30. Mycket jobb med andrta ord men också mycket pengar!

Det är väl dags för lunch snart, funderar på vad jag ska laga för något??

Just det. Ni måste läsa corren i dag. För mamma har fått dagens ros av en kund. fint va :) I dag går hon på semester med så det är en riktit bra fredag :)

En bra dag trots skit vädret :)

Hemma efter en blöt promenad i regnet. Självklart hade jag inte några kläder som är bra att ha när det regnar hos alex så det fick bli ett hopplock. Men jag frös inte oh blev inte heller så blöt. Marie och jag tog en powerwalk till Ewa och Johans hus (Alex moster och morbror, Maries tvilligsyster) för att hämta in deras post, de är i stockholm. Mycket skönt var det.

Eftermiddagen började ju annars med middag hos mormor och morfar. de bjöd på sås, potatis och kycklingbröst. Det kan knappast bli bättre och godrare än det. Mumms var det!
Vid tresnåret kom Lisa och hämtade upp mig och vi styrede mot stan och ströget. Jag tror vi satt där i två och en halv timma. Vi hade ganska mycket att avhandla. Efter det så åkte vi hem till Lisas lägenhet, som jag inte hade sett, den var super fin. mycket trevligt var det. Det får bli av snart igen!

Och ÄNTLIGEN  Telefonen är skickad! Enligt den senaste uppdateringen (hänger där inne hela tiden typ :)) så är den i göteborg, vilket borde betyda att den är här i morron.

Jahop nu blir det väl slappa framför tvn en stund innan alex kommer och plockar upp mig. Han slutar jobbet vid halv tio, sen ska vi ut till varv.

Harry potter har ju premiär i dag. När ska jag hinna se den??

blött och kallt...

Regnet öser ner... Kul på min lediga dag och allt..

Men jag harfått lite gjort och det är ju bra. Jag har duschat, plokat i ordning lite och hämtat min resväska som av någon anledning hade hamnat i hannas förråd?

Om en halvtimma väntar lunch hos mormor och morfar.. Mumms!

Adam var i ullis i går och hittade våra saga forrm glas och köpte hem ett paket till (4 st) i färgen grön och gul med matchande underlägg. Det blir supersnyggt till de gula vi redan har.

Ut i ruskvädret igen då...

Det blev ju kväll ändå :)

Vill ha min rosa lg viewty nu.. Nu!!
(Har en släng av lätt abstinens... tror jag)

I kväll har jag provsmakat havregrynsgröt med sylt, socker och mjölk för första gånge ( Är du förvånad, var inte det)..
Och det smakade bra tror jag... Eller det var svårt att avgöra, det smakade inte så mycket. Men det var okej..

Ska man sova nu kanske så man vaknar alldes utvilad och pigg.
Mm det kör vi på.

God natt


Lite trött och rastlös..

Det får bli en kortis.
Sitter hemma i varv och har inget att göra.... Humm vad ska vi hitta på? Alex ligger och muttrar i sängen. Tips någon? Finns inget på tvn heller.... Suck..

Nu har jag äntligen fått abonemangskontraktet och skickat det i retur. Bara att vänta och se om det dyker upp någon telefon på fredag?? Hoppas hoppas..

I morron är jag ledig och det som står på programmet är lunch hos mormor och en fika med lisa, det blir en bra dag :)


Vilket väder..

Där hade jag tur! Han precis hem från min löprunda innan regnet kom.

Har inte fått abonemangskontraktet i dag heller utan simkortet komistället? Före kontraktet? Är inte det lite lustigt, jag har ju inte skrivit på något än liksom.. Förbannad och irriterad är jag. Jag vill ju ha den nu! Och nu kanske jag intye hinne få denden här veckan ens. Vd är det för piss service de erbjuder??

Nej jag ör lite sur på dem... Men solen lyser ju igen och i morron är en ny dag så det ser ljust ut ändå:)

I morron jobbar jag till två sen ledig tills fredag kväll. gött!'

Blir nog en fika med Lisa på torsdag, det är efterlängtat :) Ska bli nice!

Nu blir det MJ minnesstund.

Bye

Pissig start på veckan (Nästan iaf)

Hemma från jobbet.Gud vad det har regnat på mig i dag. Inget kul att jobba  då..
Dagen började ju inte så  kul när jag nästan blev träffad av en måsskit. Där vi parkerar bilen har de byggt bo uppe i ett träd och måsarna hade jävligt tur att de inte träffade mig. Jag har också hunnit med att låsa in mina nycklar i bilen så jag fiock stå ute i regnet och vänta på att alex och marie skulle komma med nyckeln... Kul.

Men nu har jag duschat och fixat till mig och känner mig som elin igen...Skönt!
Försöker få tag i alex på maxi meningen som svarar.. Ska hämta honom från jobbe vid 8 snåret.

Himla katching har skickat abonemangskontraktet till nässjö så nu måste jag vänta på eftersänningen, så nu kanske jag inte får den den här veckan :( bajs..
Jag väntar ju på min dator med. Men den kommer jag inte att få, istället kommer jag få pengar för vad den är värd.. Min dator var ju super bra tills den gick sönder. Surt att behöva köpa ny...

Otålig!

Sitter och lyssnar på spotify med en skål glass, kolasås och maränger bredvid mig :) Mumma
I dag har jag varit ledig. vi var i stan en sväng hos alex moster sen skjutsade jag alex till jobbet och åkte hem till varv. Ska hämta alex vid 22.15. Väntar på att sporten ska börja, känner att jag behöver uppdatera mig på läget i sportvärlden.

Min telfon har inte kommit än.. (inte så konstigt det är ju helg)jag är så otålig och kan inte vänta! Och nu får jag vänta två dagar extra på att en papperslapp ska gå mellan mig och katching innan jag får den.. Surt. Jag är inget bra på att vänta. det har varit den längsta helgen nånsin pga allt väntande.... Ge mig!

I morron blir det jobb, blir mycket jobb hela veckan. Jag är ledig torsdag annars är det fullt upp.

Mindre än två veckor till Kreta nu. Packlistan är skriven. Bara att packa :)

Mys

I kväll myser jag med min alex i soffan framför en film <3

Trevlig kväll!

MIN!

Äntligen är den min :)


Snyggaste mobilen ever!

RSS 2.0