myskväll

Myskvällen är inlded, Har just ätit och nu väntar film, vi ska se tropic thunder och kanske my name is earl.
Det snöar fortfarande, myspys. hoppas det varar..

Nu är det filmtajm.

Trevlig fredagkväll på er..

fredag förmidda, hur kommer vi till träningen?

jepp nu är det vinter och det är riktigt mysigt att titta ut och se att överllt är det vitt :) Frågan är hur länge det håller i sig det snöar ju fortfarande men det ska ju bli plus i morron. 
Verkligen tajm för vinterdäck..

Har läst igenom mina anteckningar i exportsäljar kursen. 7 av 14 kap gjorda det är ju helt sjukt vad mycket det är. proven är inte förens första decmen jag är redan nervös. Beror väl på att det händer lite annat de närmaste månadern med..



jepp snö it is..

Årets första snöoväder..

Vilken dag det blev tillslut :) Jag drog och tränade det blev löpning och både hals och vader mår fint. Sedan bar det av hem. Alex ringde och sa att han skulle komma en timme tidigare så jag fick eld i baken och började fixa med maten.
Sen satt vi här och myste när alex fick ett telefonsamtal som var det bästa på länge! Ganska oväntat men så himmla skoj. jag är så glad!! :D Det gjorde lätt den här vecka jag kanske tillochmed den här månaden.. :) men det är lite hemligt än så jag berättar senare.
Fasen vad det snöar här vi har lätt en decimeter snö och det bara fortsätter och fortsätter. titta får ni se





Kallt. och ett helvetes väder att köra i...

I morron är det dags för ben på gymmet..wooohhoow

<------ Me love!

rastlös, men det är ju inget nytt..

Tårna är målade i en fin rosa färg. har ringt och förnyat min nässpray, Har ringt två stycken lia platser, har dammsugit. Vad ska jag hitta på nu?
Funderar på att dra i väg till gymmet, Vill ju träna lite kondition men är nyfiken på om min hals är med på det... Måste träna!!
Beställde proteinpulver i går så snart kan jag börja med min nya frulle :)
Just det min medicin jag tar nu passar inte i hop med mjölkprodukter. Det måste gå minst tre timmar emellan piller och mat med mjöl i. Får börja leva ett iv som lakosintollerant eller nåt.. Och jag kan inte ta mitt magnesium heller, det måste gå tre timmar emellan där med, snart finns det inte tillräckligt med timmar på dygnet..

Alex kommer inte hem förens kl 8 i kväll, så jag har mycket tid att slå ihjäl... humm

Just det första riktiga frosten vaknade jag till i morse, graderan ligger runt nollan. jag som inte shoppat en vinterjacka än..

Träningsvärken har gjort sig påmind

Sitter och glor på tv, just nu är det greys. Usch här är det riktigt kallt, kollade på termometern förrut och den visade på
-1.5 grader. Nu har vintern kommit till nässjö. Pratade med pappa igår och han sa att det kunde bli upp till 10 cm snö på fredag... Tycker det är lite tidigt för det. Snön och det kalla vädret kan hålla på sig lite iaf till nästa vecka så vi hinner få på vinterdäcken.
Kollade i min kalender i dag och insåg att snart är det jul! Det är inte många helger kvar som är lediga och vi ska hinna med besök och tentor och pluggande och shoppande av julklappar och födelsedagspresenter. Jag käner mig redan stressad
(eller jag har varit stressad sen förra julen).  Men det går väl som alla andra år jag ror allt  i land till slut.
I morron är jag ledig och jag har några sakert på agendan, ringa om lia, träna, ringa några mer samtal, laga mat, och hinna slappa lite men det är jag inte orolig för..

Och jo jag har träningsvärk i baksida lår i dag....aj


haha elin gör de dagens outfit:)

Vi hörs!

Mör i kroppen.

Jag gillar tisdagar. Vet ni varför? Jo för på tisdagar är det ben som gäller på gymmet. Vi kör knäböj, marklyft och benpress och lite annat. Jag bara älskar det och i dag slog jag pers i både knäböj och marklyft, jag känner mig typ starkast i världen hehe älskar den känslan:) Det kan nog vara det bästa passet jag gjort hitills, längtar till fredag då det är dags för ben igen..

Annars så har jag varit hos doktorn i dag och äntligen fick jag en vettig männsika att prata med. Det var en mycket trevlig dansk soc en läkaraspirant som tog mig på alvar (vilket den förra inte gjorde). behövde inte säga så mycket. jag fick det jag ville ha iaf och nu håller jag tummarna för att det fungerar..

I morron är det sista dagen innan jag tar helg. mycket skönt men det blir en hel del plugg så jag har att göra..

Nu ska jag kolla in senaste one tree hill.

Bye

lite här och lite där.

Trötter är jag. Det har gått  ett i dag, först skola sen handling och efter det träning.
Min jobbiga förkylning vill ju aldrig bryta ut eller försvinna för den delen, pulsen stiger jättefort bara jag cyklar lite. Det suger.
Drömde värsta härliga drömmen i natt. Jag debuterade i a-laget och gjorde två skitsnygga mål, efter matchen så drog vi ut och firade. Det var nog en önskedröm. Blev skapligt besviken när jag vaknade och insåg att det var en dröm... suck
I dag kom min bok :) jag har beställt en bok om morgondrinkar från anna skipper.. tänkte jag skulle prova lite, det ser faktiskt apptitligt ut. Återkommer med utlåtande när jag smakat på dem.

Jag har ont i min hand :( aj.

bye

söndag igen.

Nu är vi hemma i nässjö igen. Helgen har varit minst sagt hektisk. Gårdagen spenderades mestadels på stan, alex köpte skor och jag köpte stövlar. Men tjejen på scorett kollade inte storleken ordentligt så jag fick hem en kartong som hade stl 39 men ett par stövlar som hade stl 38. Så de fick vi ta till jkpg och a6 i dag för att byta, krångel krångel men nu är de hemma.
Kvällen bjöd på middag hos marie med två från hennes jobb, maten var jätte god!. Sen satt vbi uppe och pratade en bra stund, mys mys :)
I dag har vi varit hos syrran, alex mormor och morfar och hos alex farmor och farfar och ätit. sen gjorde vi sista stoppet hemma i varv.

Fick äntligen tag på anitas bilder från thailand och de var värda att vänta på. Vad :) fort man glömmer tur att man har bilder så man kan minnas tillbaka :)



The gang :)

freda hemma i varv

Sitter i soffan hemma hos mamma,pappa och elsa är så trött, mamma och pappa gjorde stek och klyftisar, hah jag åt för mycket...men det var ju så gott så det gjorde vä inget.
i dag har jag gjorrt något som jag inte gjort på ett år, nämligen köpt ett par jeans, ett par kilaha blev det med dragkjedja nere vid foten, skitsnygga :)
Alex och jag han med och träna i dag med,  jag körde marklyft för första gången, det gick bra och jag fick för första gången använda de stora vikterna.. wooaaw :) nöjd är jag iaf.

I morron blir det en sväng till stan för att leta eter ett par stövlar och sen ska vi kika efter ett soffbord och matta sen har vi lite besök att göra bla till syrran och alex pappa..

Nu ska jag gå och borstatänderna..

natti natti

bla bla bla

Sitter i soffan och degar framför greys anatomy, har börjat tycka om den serien mer och mer.
I morron börjar min fyra dagars helg, skönt att få lite sovmorgon..
Usch ingen bra kväll i kväll......Oorkar inte skriva mer......

Bye

Tråk måndag.

Gud vad jag är mätt (Behöver jag säga att jag sitter i soffan) Det blev ungstekt falukorv  till mat i kväll och det var nog goast hittils, perfeckt!! passade på att baka en kladdis med så den står och väntar på mig :)
Min dag har beståt av skola, träning och handling inget upphetsande där.. Framåt helgen så blir det hemfärd till motala, Ska nog ta och boka in en massagetid, fick ju ett presentkort av hanna i julklapp så det är dags att använda det.
I dag när jag värmde upp så gjorde min förkylning sig påmind, pulsen steg fort fort, det är inte bra när man vill träna. Det bryter ju aldrig ut det ligger bara och irriterar.
Gud vad tråkigt inlägg det här blir... I morron är en anna dag..

Nu till min kladdis..
Bye

köttebullar

Den här helgen har bara sprungit i väg. Igår var det ju inbjudningsmatch i ormaryd. Men jag kände på uppvärminingen att min hals inte mådde så bra, så det blev bara en kvart tyvärr. men det var kul att det var så mycket nytt folk det räckte till (några i min ålder med :))  tre 11-manna lag. När jag kom hem så myste jag ned mig i soffan. Alex och jag gjorde tacos och sen så gjorde vi inte så mycket mer, slappt som vi gillart.
I dag har vi gjort hemmagjorda köttbullar, de blev super goda:) men mer en så har vi väl inte gjort, Och det behöver man väl inte? hehe
Pratade med mamma nyss, de hade varit på syskon träff med elsa. Hon är ju ensam tjej med 6 bröder, tre bröder hade varit där och alla jagade elsa haha, hon är van att jaga inte att bli jagad:)
Jag är så sugen på att träna, Men jag får vänta tills i morron och då blir det överkroppen. Jag gillart!

Bye

Roadtrip..

Även i dag har det varit en hektisk dag, men en riktigt kul än! Vi bestämde oss för att ta en tripp till lager och det blev lite shopping. Hittade Bland annat ett myssett från bondelid och några tröjor och lite underkläder, Alex hittade en t-shirt och lite tröjor mm (kommer inte i håg vad han köpte riktigt :/). Kikade lite på skor men det var lite tunt på den fronten... När vi kände att vi var färdiga där så stannade vi till på a6 hittade en kofta och ett mineralpuder. Vi hoppade in på ikea, vi måste ju leta nytt soffbord men det fanns väl inget som föll oss i smaken. Sista stoppet för dagen blev på em i tenhult, vi hade sett en ryamatta där men färgen var sådär så vi beslöt att vänta lite.
Nu sitter jag helt slut i soffan och myser. Ikväll blir det film och mys.
I morron är det inbjudningsmatch ute i ormaryd, det blir tydligen mycket folk så det ska bli riktigt skoj:) Hoppas min hals är med på det, har kännt mig lite så där i veckan.

Åter till myset:)
Bye

tvätt torsdag...

I dag har det varit en busy busy dag. Började med skola 8:30 - 15:30 sedan bar det av till gymmet för lite styrketräning. Sen stressade vi hem för vi hade tvättid, har ju inte tvättat på tre veckor tror jag så det är lite och ta hand om... Och nu kommer vi till dagens händelse...
Alex och jag satte ut vårat soffbord på blocket i går och vi fick napp på direkten. det var en kille som bodde i nässjö som ville ha det och han kunde hämta det i dag.. Så vi slog till :) Så vid 18 i dag så kom han och hämtade bordet. Så i helgen så ska vi shoppa en nytt tänkte vi..
Nu sitter vi framför tvn och slappar inför du är vad du äter. Hon som är med är galen i ketchup så jag kanske har ett och annat att lära där....
I morron är alex och jag lediga så då ska vi hitta på något mysigt :) Får se vad det blir...:)

Bye

en onsdag..

Sitter och slöar i soffan framför las vegas. Har varit i skolan hela dagen och det har varit en super seg dag. Började med en ny kurs i dag och den verkar inte vara någon höjdare ensålänge men det kan ju ändra sig...Hoppas jag.

Var hemma i motala en sväng igår och tittade på boren - lfc i öeb finalen. Det var ganska perfekt att titta på forboll. Matchen bvann lfc med 13-2. Men den var ganska underhållande, deniella, seger och rohlin spelade ju en stund och det värmde ju..
Var hemma hos casa dela hanna och spanade in hur hon bodde och det var mycket fint :)

Tog tåget  från mjölby hem i morse och var i nässjö lagom till skolan började vid 8:30. Så det känns som dagen har varit hur lååång som hellst.

Sks väl ta och fixa lite mat så småningom med kanske...

Säljer soffbord och tv-bord om nån är intresserad

Bye

RSS 2.0