En regnig dag...

I dag har vi varit i jkpg och shoppat till vår lägenhet. Vi kom hem med ett soffbord som vi hittade på em i tenhult, hur snyggt som helst och passar perfa i vårat vardagsrum. Sen köpte vi nya bestik på ikea 365+, skit snyggga.
Sen blev det lite annat smått och gott på ikea.
Efter vi varit på ikea så gick vi en sväng på a6, jag bytte min parfym till euphoria blossom, den doftar jatte gott.
Sen han jag med att tappa bort min plånbok, hade inte en aning om var den kunde vara. Vi gick till de butiker där vi varit, men ingen hade sett den. Som tur var hade en i personalen på boomerang hittat den, så jag fick tillbaka den och allt var kvar :) Puhu vilken tur jag hade. Jag brukar tappa bort saker men det är sällan nåt värdefullt (utom mobilen då) så jag blev lite skraj.

Vi fick äntligen tag på en strykbräda i dag. gjorde ett litet klipp på kvantum. Känns sådär att köpa strykbräda, det känns gammalt på nåt sätt..

I kväll har vi ätit våran första "fredagsmysmiddag". Det blev kycklingfile med vitlöksmojs och mumsig pasta :) Och till efterrätt blev det glass.

Förkyld är jag med, men det är ju de flesta nu tycker jag. Har prenumererat på träningsvärk den här veckan, Sitta på toan och gå i trappor är inte det jag gör hellst just nu.. På söndag är det match igen, härligt.

Nu ska jag kolla vidare på min film.

Bye

gaaahh

Fan nu har jag suttit här och väntat på att åka, Så kollar jag på klockan och inser att jag är en timme tidig aaaaaaaaahh

Svettigt värre..

I går var det en märklig eftermiddag. Jag skrämde nog skiten ur hela familjen (Dock Inte med flit). jag var på väg ut ur mitt rum när det högg till i ryggen under skulderbladet och jag kunde varken röra ryggen eller armen. Efter en stund så kunde jag röra på armen så jag försökte gå till soffan och sätta mig. Men jag kände att jag började må lite illa så jag gick in på toan och satt där en stund. Jagvände mig om och såg att jag ver kritvit i ansiktet och började känna mig väldigt yr. Jag satte mig på golvet och ropade som en galning på att hanna skulle komma upp "för jag tror jag svimmar snart" . Sen blev det svart. När jag började vakna till igen så hör jag hanna skrika elin, elin. Tårarna rann på henne och hon var nog lika blek som jag i ansiktet. Hanna ringde i panik till mamma och skrämde upp henne och hon satte sig i bilen och körde hem på direkten. Vi skrattade åt det efteråt men det kunde ju gått riktigt illa, jag slog ju i huvudet i kaklet när jag svimmade. Men jag mår fint :) Det är hände vid 16:40 ungefär vid 16:30 kom clara och hämtade upp oss för vi skulle spela match. Nej jag splade inte ute i dag, men jag var ju tvungen att vara med ändå :) så jag erbjöd mig att stå i mål eftersom vår mållis fortfarande är skadad. Vi gjorde en skit bra match. Vi spelad eså grymt bra. Vi hade ledningen men sen så kom det två skit mål som gjorde att vi förlorade med 4-5. Får väl ge min instas i målet godkänt, det var svårt men jag är lite missnöjd, 5 mål är aldrg kul..Zeros tänker lite konstigt tycker jag, de toppar sitt b-lag med a-lagspelare när man ligger i botten av tabellen med b-laget medans de ligger 2a i 4an. konstig filosofi..

Nu är jag tillbaka i nässjö igen och om några timmar bär det av till "myggland" för att träna fotboll igen.....skoj skoj.
Sen ska jag hämta alex med fler i jkpg i natt, när de har varit på deras insparkssittning (tror jag det var).

Nu ska jag fixa lite här hemma.

bye

Helgen

Äntligen har vi fått våran soffa:) Den kom i lördags tillsammans med resten av höckert klanen. Alex och jag hade planerat att åka hem med dem till motala men den hade proppat bilen full så vi fick tänka om och ta egen bil hem:)
Sen när  vi kom hem så vid 19 så bestämde vi oss för att följa med sunkan och pontus ut. Det blev så där spontan kul som det ska vara. Riktigt lyckat iaf.
Igår var det dags fö match igen:) Jag var så taggad. Vi Mötte mjölby turabdin, men de hade bara 9 spelare så det blev 9-manna tyvärr. Aaa man blir ju galen på hur vi spelar 9-manna, 90-10 i bollinehav var det väl igår. Vi hade chans på chans och bollen gick inte in. Och vad händer då jo turabdin fixar in två mål, så typiskt... så vi lå under med 0-2 i paus. Vi forsatte med världens press i andra och måln kom till slut. Det roliga var att alla målen kom på fasta situationer nåt som inte händer så ofta för oss. Malin gjorde 1-2 på en skitsnygg frispark, sen fick vi en av många hörnor som virre la perfekt mot claras huvud som nikade i ribban och jag slog in den på returen. 3-2 kom efter en hörna av virre (hon lägger grymma höror) som hanna tryckte in. Det var en skön vinnst!!!  i morron har vi zeros hemma. Det ser vi framm emot!

Och jag blir kvar i motala tills på onsdag,



Bye



En vecka :D

I dag har jag gjort nässjö city. Det tog inte så jätte långtid men ja jag hade väl inte räknat med annat.. Fick med mig lite hem iaf :).
Alexander har åkt till jönköping nu, han skulle gå på nän mässa på elimia. Sen skulle det bli poolparty.
Så jag har lägenheten för mig själv... Det får bli en filmkväll med glass och mummsig mat :)
I Morron Kommer marie, eva, ellen och anton med vår soffa, Äntligen!! Då saknas bara tvn. Det ska bli skönt att kicka ut vår tillfälliga soffa (En tältsäng) och kunna fixatill vårat vardagsrum..

Här kommer lite bilder på hur fint vi bor..

image33
Vårt kök

image34
Vårt matbord

image35
Vår fina säng

image36
Min fina tårta

image37

Mumms gott

Filosoferar lite..

Nu är vi inflyttade och klara och vi har bott in oss i några dagar och det känns skit bra!!

Var i jönköping i går och soppade på min födelsedag :D det var mysigt. När alex kom hem från skolan fixade vi lite i lähenheten och sen lagade vi en romantisk middag :) Och så bakade vi en prinssestårta det var ju trotsallt min födelsedag och då måste man ju äta tårta :) den blev jättefin.

I dag så hittade jag äntligen en plats med trådlöst internet, tågstationen så här sitter jag och filosoferar...
I morron bär det av till motala igen för MATCH!!! ska bli super kul...

Nu ska jag kolla vidare. bilder kommer senare..

Bye

Färdig..

Då har vi flyttat allt, bara några småsaker kvar. Fan vad skönt!! Det har varit mycket slit de här två dagarna men vad fint det blev :D Glömde sladen i nässjö så bilder kommer senare. Tackså mycket mamma, pappa, hanna, marie och eddie som jälpt oss att flytta :)
Nu ska vi på alex kusins kalas sen blir det kräftskiva. I mosson ska vi fira min födelsedag och efter det bär det av till nässjö igen..

Bye

lite vemodigt..

Det är mycket sist nu... Sista träningen med laget i kväll.  Sista natten hemma.
Packar och packar men det är ändå massor kvar, det tar aldrig slut...
I morron drar vi.. Det är riktigt läskigt..

Nu ska jag snart åka och träna :D

Bye

image32

Sisia helgen hemma..

Skrev just ett jätte långt inlägg här. Men jag lykades trycka bort det :( .... Fan..

Var på inflyttningsfest hos pontus igår. En mycket lyckad kväll!! Alex och jag fick en gåva bestående av " Snåljåpens guide till lägpris" hehe, mm tackar :) Nu vet vi var vi ska handla i nässjö. Riktigt kul hade vi iaf :D



Ikväll är det äntligen match igen.. Boxholm borta.. Taggad son fan!!

Bye

Onsdag..

I dag har alex och jag köpt en 42 tums plasma tv till vårt hem :D Men det  var tyvärr lite väntetid på den så vi får den om några veckor, typ när vi får vår soffa. Hehe det kommer vara väldigt tomt i vårt vardagsrum ett tag. Mamma fick ledigt när vi ska flytta med :D

Nu har alex kommit fram till göteborg. Kom hem snart älskling :)

Snart ska jag åka och träna hoppas att regnet kan hålla sig borta i några timmar...Vi får se hur det blir med det.

Bye

Tisdag..

Nyss hemkommen från träingen. Allt går så lätt och det är så kul och det är träning i morron igen och på torsdag och på söndag är det match! Jag gillart!!!! I morron ska jag ringa till mitt tänkta nya lag, lite nervöst.. Måste ringa frissan med står inte ut med mitt ruffs.

Jag har tandvärk!!! Det gör så förbaskat ont.. Mina visdomständer växer och ALLA växer samtidigt!!! Det värker i hela huvudet . Värktabletter knapprar jag som godis och det märks knappt nån skillnasd. Jag blir galen!

Nu ska jag äta gött. Grillat..mums

Bye

Helgvarning..

I går var blev det utgång med ems, per, pontz, sunk och alex. Det var trevligt. Först var det förfest hos vickan och sen bar det av till hugo. Faktiskt en helt okej kväll på hugo... Pojkarna skulle lana så när det började vara dags att dra sig hemåt så åkte de tillbaka till sina datorer. Ems och jag gick till pers lägenhet och satt där en stund, sen tyckte vi att det var daga att sova så då ringde jag en taxi och åkte hem.
Vaknad kl 10 och det kändes som jag hade sovigt 4 timmar eller nåt...Ligger efter med min sömn..
I dag har vi varit i varamon och njutit av solen, så skönt så. Fast det blev inte så lång stund där. Vissa är tydligen alltid hungriga (syftar på det manliga könet). Så jag åkte hem och forsatte mtt solande. I morron hoppas vi på fint väder igen bränna växer fram lite mer..

Vi åt så himla gott i kväll. Grillat med klyftpotatis, vitlöksås och massa godsaker mmmmmmmm det är mummms. Är alldeles proppmätt..

Nu ska jag sova, så jag vaknar alldeles utvilad i morron:D





bye

mm..

Utgång i kväll.

Bye

en lååång dag

I dag har jag jobbat en sväng på förmiddan. Det var jätte segt, har redan börjat räkna ner fast det är 2 veckor kvar.
Sen åkte alex och jag till marken. Heheh när vi skulle parkera så låg det 2 st parkeringar bredvid varandra. Den första kostade 20 kr. Vi tänkte att vi skulle ta den andra, den låg ju trots allt 5 meter närmre marken. Så svänger vi ner och där står det en tant och ska ta betalt. Alex frågar vad det kostar, då vill tanten ha 30 kr för en parkerigsplats som ligger 5 meter närmre. Elin reagerar, så av ren princip så tar vi den andra. Tanten blev ganska sur men vafan, vi fick 2 st chokladtoppar för den tian istället så jag är nöjd..
Fast det ända vi kom hem med från marken med var saker från ÖB, gjorde en massa bra fynd..

I kväll har jag varit och tränat fotboll. Så underbart kul det är!!!! I dag hittade jag äntligen ett fotbollslag i de högre divisionerna och som ligger hyffsat nära nässjö med. yay :D

Nu ska jag störa min kära alexander när han pluggar..

bye

en somrig dag..

Igår var det Ullared för hela slanten. Vi steg upp 04.05 för att ge oss vi väg kl 05.00. i går var ingen bra dag att åka till ullis. Det var världens kö när vi skulle in och människor precis överallt.. Men vi hittade massor med fina saker till vårat hem :) Hade en hel överfull kundvagn.
Fick kontraktet i går med. så det är inskickat nu..

I dag har vi varit i varamon och solat inte badat. Fy fan vad kallt det var i vattnet.. Doppade tårna och det räckte..


Nu ska jag åka på lagfest, blir inte mycket festande men det ska bli trevligt.

bye

RSS 2.0