Premiär...

Seiepremiären i dag gick bra men det kunde gått så mycket bättre... Vi spelade jättebra och vi rullade boll och hade nästan allt spel, tillskillnad från tranäs som inte splade alls... Men de fick ett skit mål och det vann de tyvärr på...Surt.. Vi skapade mängder med chanser men när vi skulle göra mål så gick det inte...Surt helt enkelt..
Vart tog det fina vädret vägen? När vi skulle börja spela så var himmlen täckt av moln och det regnade men det var ganska behagligt, men jag vill ju ha sol!!

image74

Kollade på A-laget i eftermidags och de vann med 2-1..

Skola i morron igen. Prov om en vecka, hur ska jag hinna fatta detta tills dess??? Hittar ingen röd tråd i det hela.. Help!

Nu är det sporten som gäller :)
Jag är en nörd:P

Bye

Grillmys...

I kväll har alex och jag premiärgrillat, inomhus kanske jag ska säga, vi har ju ngen grill. Men det blev så mummsigt. Vi gjorde potatishalvor och vitlöksmör och till det så marinerade vi kycklingfilér och grillade dem i ugnen.. Det blev jättegott. Nästa så att den där grillkänslan infannsig.

I morron är det äntligen premiär! Som jag har längtat :) Väskan är packad sedan länge, såklart :P Det ska bli super skoj. Önska mig lycka till :) Så kommer ju mamma och pappa och tittar med så det gör det ju extar skoj..
Men det dröjer inte så länge till vi träffar dem igen. Vi åker ju hem på tisdag och stannar till lördag. Det känns skönt att vara hemma en stund..

Beställde morfars födelsedagspresent i dag och jag hoppas till gudarna att den hinner komma tills valborg... Hoppas hoppas...

Alex och jag sitter och tittar på filmen på sexan, mars attacks. Helt ok, den har ju nyss börjat men den verkar bra..

Bye

Sol, sol,sol.....

Kom hem från träningen nyss. Vi pratade igenom det sista inför premiären på söndag. Jag är så taggad, det ska bli skit kul! :) Mamma och pappa kommer och till tranås och tittar med, Det blir skoj:)

I dag har jag suttit i solen och haft det gött:) Har pluggat lite med det börjar ju dra ihop sig för tentor.. Det blir väl samma ritual i morron, slappt och jag gillar det! :)

Nu ska jag busa med alex.

Bye

Sunny sunday..:)

I dag har jag lirat fotboll. Det var underbart väder, en bra GRÄSplan, vindstilla. Det var perfekt alltså! Det gick bra med. Fick sätta mitt första mål för oif, det ar väldigt skönt att det spöket är borta... Men vi tappade i andra och his/mais eller nåt åt det hållet satte 3-2 i precis innan slutsignalen gick..Det var surt...
Men i morron är vi äntligen tillbaka på TT-vallen....Och om en vecka är det premiär...

I morron väntar skola igen.. Får hoppas att det fina vädret håller i sig...

Måste ta med mig alex nästa gång så det blir lite blder med :)

Bye

Solen lyser himlen är blå...:)

I dag har marie, adam och anton varit här på besök. Det blev en tripp till staden och sen lagade marie köttbullar sås och potatis och en mummsig kladdis :) Gott gott.

Vilken dag det har varit!!!  När gänget hade åkt hem så bestämde alex och jag att vi skulle lufta inlines förförsta gången i år :) Det var jätte kul! Men jag är så dålig på det... Det är ju inte alls som att åka skriller. Men så roligt!!!
Vilken dag det har varit!!!  Hoppas på att få se fler sådana här dagar framöver:)

image70

image71

image72

image73

Mysigt va;)

I morron är det genrep inför seriestarten nästa helg. Hoppas på att få späcka min måltorka...
Tagga!!!!!

Just det bilen funkar igen:) jippii

Bye

vitlök eller en vit lök?

Skola i morron.... mm jag vet på en fredag.. konstigt...
Sen så ska alex och jag mysa med falskfläskfilé (en av de godaste rätterna man kan äta, hör av dig om du vill ha receptet!!)och en bra film:)

I helgen så kommer förmodligen adam och marie på besök. Det var länge sedan vi hade besök här... Kul blir det iaf:)
Och på söndag bär det av till mariannelund för match. Det är lite kul att åka på match för alla ställen är ju nya. Vet ju ingenting om någon. Det var väl till mariannelund som emil åkte till eller?

Fan nu är det tight alltså och jag gillar det inte!!!!!!!!!

Nu ska jag busa med alex:)

Bye

Munday....

Ingen skola idag. Vår lärare hade tydligen magsjuka.
Basse, claes och jag tittade på en film istället. Riktigt bra var den med, förutom att alla "goda" dog...

Det börjar ju likna ett fiasko det här. Vi är ju aldrig i skolan och när vi är så kunde det kvitta.... Vi är försökskanniner...
Ska välja vad jag vill läsa i höst. Har inte tänkt på det så myket för det var så långt kvar när vi ick lappen men i morron ska den lämnas in...Opps. Men om jag går det jag vill så får jag stå ut med  en viss göran och det pallar jag inte , tror inte nån gör det... Jag får fila lite på det i kväll och återkomma vad svaret  blev...


Ringde och skällde på sj, så nu är min pengar på väg tillbaka :)
Alex har hitat ett "lås" med som ska passa vår bil. Bra bra. Så i morron så fungerar den förhoppningsvi igen :)
Blev lite bortskämd när vi var hemma ihelgen och körde bilar där man bara vred om nyckeln och så fungerade dem... Ingen krångel, det bara funkade....

Vilket väder vi har. Om det håller i så är det snart dags att ta ut de nya fotbollskorna. Är riktigt stollt över dem :)

Bye

helg..

Hemma från en helg i motala..
I fredags fick vi ju åka tåg hem. I mjölby så hämtade mamma upp oss och skjutsade hem oss till varv. Där tog vi bilen och åkte in till motala och möte upp adam och marie mfl (adam kom ju hem i fredags). Vi han också med att spendera en timme på napoli väntande på pizzor, är det inte alltid så att man får vänta där!!! typiskt... Sen blev det kväll och vi knoppade av väldigt fort.
Lördagen började vid 10 då jag drog till stan. Alex var hjälpte marie att tappetsera. Klockan blev straxt innan fyra och vi hade stressat som as för att göra iordning oss för utgång och för att hinna till mormor och morfar för att äta vofflor och så skulle vi lämna bingolotter till alex farmor och farfar. Och för att toppa det hela så skulle vi hinna åka hem till varv och lämna våra saker. Allt det han vi med innan klockan slog19 då vi skulle vara hos pontus. Det bjödes på tacos och starkare drycker. Jag hade skit skoj, en mycket lyckad kväll :)
Idag har vi slappat. Vi rensade våran garderob med kläder som vi har haft när vi var små och det var en rejäl hög. slängde massor, skänkte bort massor och sparade två gigantiska plastlådor..
Mamma och pappa gjorde mummsig gratäng och stekskivor :) Gott!!
VI var och tittade på våra små lamm. De är så söta!!!

image66

image67


Nu har jag ordbajsat färdigt och det får räcka så...

Bye

gaaahhhhh

Ahhhhååå hur kommer vi hem i morron då????
Biljäveln startar ju inte igen. Den här gången så har tenningslåset pajat helt och vi måste fixa ett nytt. Det possitiva är att det nog inte är så dyrt att köpa. Men hur ska vi få hem bilen när den inte startar så arne kan fixa den????

Skit skit skit milt sagt...

vi får väl se när vi kommer, hur vi kommer och om vi har några saker med oss....

Bye

What to do?

Gud det är mcket nu....
Måste hitta en lia-plats men var ska jag hitta den. I morron börjar iaf ett intensivt sökande..
Hoppas det finns några platser kvar...
I helgen bär det av hemmåt. På fredag så kommer adam hem så då blr det middag och grejer på kvällen och på lördag blir det utgång med alex, pontus och alexandra med flera.
Men även här finns det problem eller problem är väl fel ord men jag har fet beslutsångest.
Mamma och hanna ska åka till stockholm för att titta på löshår och shoppa och det är jag väldigt sugen på.  Men om  jag följer med så är vi inte hemma förens tidigast 20.30 i varv och då blir jag sjukt sen till utgång mm.
En tredje grej är att jag kanske har match på lördag det vet jag inte än. Och jag måste bestämma mig tills i morron.
Beslutsångest, jag tycker inte om det...

I morron är jag ledig igen och det ska bil skönt skönt... Jag behöver sov lite tycker jag, blev inte så mycket sömn i helgen.

I morron är det träning igen. På gräs i sandsjöfors. måste prova min nya fotbollskor och se så de verkligen passar. Annars så måste jag lämna tillbaka dem innan fredag. De är ju så snygga så de måste verkligen passa!!!

Vilken match alltså. Grymt bra!!

Bye

sandsjöfoss??

Hemma, trött och lite sliten i kroppen. Men det var skit kul men framförallt så var det jätte god mat (med undantag för dagens lunch) mumms :)
Men det absolut sämsta och träligatse var kylan och inte den utomhus utan den vi sov i. Det var svinkallt!! Första natten sov jag i mysbyxor, luvtröja och strumpor och jag höll på att frysa ihjäl.. Andra natten var lite bättre då kunde jag iaf sova, hade en extra filt som jag tror gjorde tricket.
Spelade match igår med b-laget och i dag med a-laget. Det var jättekul, resultaten var inte lika roliga dock...

Imorron är det skola igen och jag MÅSTE hitta en lia-plats men var??? har kommit fram till att det får bli i nässjö iaf..

nu ska jag titta vidare på sporten.

Bye

Torsdag..

Ingen träning i kväll..

Var och klippte mig i dag.. Vet inte vad jag ska tycka riktigt. Fick en lugg som jag inte riktigt ville ha.. Men det handlar väl om att vänja sig kanske.... 385 kr tog han för det med. När alex klippte sig där så betalade han 280....humm lite väl magstarkt tycker jag..

Håller på och packar lite inför helgen, jag försöker verkligen inte ta med mig så mycket men det funkar inte. Väskorna är fulla ändå...

Fick mina shorts från hm i dag de var jättefina :) Och mer är på väg:)

Tenta i morron. Ska bli skönt att ha det gjort.

Ska titta lite på tv och plugga det sista..

Bye

Tisdag..

Sitter och slappar i soffan. (Min favorit plats)
Det blev en slapp dag i skolan som vanligt.. Vi har ju tenat på fredag så vi fick gå hem tidigt. Ska väl försöka ta tag och börja plugga på den snart med.. Men det känns ju inte så lokande när man tittar ut och solen skiner och man bara vill ut och leka...
Vi har börjat med att ha ett ämne en heldag från 8.30 till 15.30 och det funkar ju inte. Man har ju stängt av öronen när eftermiddagen kommer. Det blir så segt och tråkigt. Plus att vi läser en kurs som inte har funnits förut vilket gör oss till försökskanniner igen och vi vet ju hur det gick förra gången...

Ikväll så ska jag lira fotboll:) Vi har match mot nässjös p16 lag. Det blir min debut på hemmaplan och det ska bli skit skoj, är så taggad!! Fint väder med så det kommer bli super. Det negativa är ju att det är på grus vilket aldrig är roligt men det får väl gå.. Längtar tills jag får kasta dem, hårda och stela saker som sitter åt som fan...
Spelade match i södags med, men det gick sådär för laget och inte så mycket bättre för mig. Bara att glömma och gå vidare..

Ska klippa mig på torsdag. Äntligen!

Såg att vi hade fått nya grannar, vet inte vem/vilka det är än men det står ett finskat namn på dörren. Nu blev lite nyfiken..

Nu ska jag väl plugga lite.

Bye

RSS 2.0