Style change

God morron.

Kom precis på att jag har glömt bort att titta in hör på några dagar. Sorry.

Jag sitter på bussen mot jobbet, det är svinkallt ute i dag! Inge trevligt alls.

Igår var jag hos frisören och klippte lite, eller ganska mycket. Det blev typ lika kort som förra gången, lite längre än nyckelbenen, sedan har jag numera en kortare snelugg men den är bredare och det gillar jag än så länge väldigt mycket :) måste öva lite på stylingen på den bara. Jag ska försöka få till en bra bild på den.

Annars så är det en ganska lugn vecka som kommer, jobb träning, nåt mini ärende och sen till helgen så åker vi gem till Motala :) vi ska fira mammas födelsedag :)

Då hoppas vi på en trevlig och mycket produktiv dag :)


Awesome night planned!

Hej :)

What is up? Jag hoppas att ni njuter av helgen och slappar så mycket ni kan. Det är mitt mål med denna helg och jag har lyckats ganska bra med det so far :)

Alex och jag var nere på stan en sväng i dag. Jag hämtade mina skor från skomakaren och så handlade vi lite på systemet, det var lite tomt på diverse i kylen :P hehe. Sen jag fyndade en ursnygg T-shirt från Tommy Hillfiger på Nk :)

Om en halvtimma ska jag åka mot Högsbo och Jennifers place. Vi ska ha en myskväll/slumber party, med god mat, gottis och en bag in box med rödvin. Det blir riktigt nice! :) Denna kväll kommer bli legen wait for it.... dary :)

Jag sportar en mysig outfit för kvällen, nämligen denna.



T-shirt från Tommy Hilfiger NY
Leggings från Forever 21
Klocka från Marc by Marc Jacobs
Armband gåva från Jennifer

Förresten glöm inte att hålla tummarna för min pappa ikväll, hans häst Corina har nominerad till årets avelssto på ridsportsgalan som äger rum i kväll. Jag håller mina stenhårt!

Happy birthday mamsen :)

Arbetsveckan är över och nu är det bara det göttigaste av det hela kvar.

Jag startade dagen med ett spinningpass, det var grejer det., Jag avr helt slut efteråt, så skönt! Sen körde vi frukost på jobbet som vanligt och sen har det bara rullat på och vips då blev det helg

Alex skulle gått på arferwork i dag men det blev inställt i sista stund. Så han är på väg hem. Han köper med sig thaimat, men jag ska laga mig en sallad med räkor istället :)

I dag fyller min mamsen år :) Grattis Mamsen på födelsedagen <3

De har ett litet minikalas hemma nu, men jag ansluter nästa vecka så då blir det riktigt kalas :)

Nu ska jag laga lite mat. Trevlig kväll på er :)


Minusgrader everywear

Jag sitter och huttrar och fryser i min mysdress, vi har det så förbaskat kallt här hemma, och går man in i sovrummet så är det ännu kallare :( Inget kul!

Jag väntar på Alex, han är nog hemma när som. Han är på bio med en kompis. Vi hade några biobiljetter som gick ut i dag, så de passade på att utnyttja dem. Jag kommer inte ihåg vilken film de skulle se men den var lång.

Efter jobbet så tog jag en sväng på stan. Jag hade en massa ärenden. Jag skulle lämna in ett par skor för omklackning, förkorta armbandet på min nya klocka, hämta ett par jeans och Alex jacka hos sömerskan och så var jag på jakt efter en ny mascara. Allt detta gjorde jag på NK. jag kunde sprungit runt men det känndes mycket smidigare att fixa allt på ett och samma ställe. När jag skulle förkorta armbandet på klockan fick jag erfara varför jag inte skulle gått dit, 150 kr för att ta bort en länk och en total arnetstid på 3 minuter, det är en alldeles för bra timpenning.

Men jag hittade en ny mascara som jag tänkte prova. Det blev en från Lancome, den heter hypnose doll eyes. Den har jag hört mycket bra om och ska tydligen var riktigt grym så det hoppas jag på. Jag brukar inte köpa maskaror i den prisklassen, men nu blev jag sugen på att testa och se what all the fuss is about :) På köpet fick jag en eyeliner och en ögon make up remover



Har ni provat den?

just an ordinary tuesday

Myskväll mitt i veckan med Alex det gillar jag extra mycket :) vi sitter och knåpar på lite lägenhetsansökningar, det är dags att speeda upp processen. Snart står vi där i maj och Alex är färdig Civilingenjör. men det ska nog ordna sig på ett eller ett annat sätt.

I morron åker Jennifer till Ryssland med VMC, jepp jag är avis hon kommer ha så kul! Men det blir så tomt på jobbet! Tre hela dagar utan hennes sällskap, det är en hel evighet det. Men vi har en girls night med mycket rödvin inplanerad till helgen och det är ju snart helg :)

I dag invigde min nya oversise t-shirt som jag köpte i söndags. Den är från MQ och Zoul. Vist är den fin! Den är asymmetrisk längst ner och har en ficka på bröstet. Den är mer röd i live.



Kavaj från HM
T-shirt från MQ NY
Jeans från HM
Klock från Marc by Marc Jacobs




Marc by Marc Jacobs

I dag kom den!

Det tog lite mer än en vecka, men nu är den här!

Mn nya klocka från Marc by Marc Jacobs.

Den är urläcker och så snygg! Jag är så glad att jag valde denna :)

Jag är insnöad på guld, det är så snyggt och piffar till vad man än har det till!




Bara boxana klockan kom i är ju to die for!



Klassisk och så elegant







Jag älskar urtavlan, det är verkligen prfektion.

Vad tycker ni? Jag är så nöjd!

Verkligheten blr skrämmande verklig i bland!

Den här helgen har varit fullspäckad. det har gått i ett, men det har varit kul, Vi har hjort roliga saker och jag måste säga att den har överraskat mig mycket positivt och det är jag mycket glad för :)

Sedan har det också hänt några väldigt tråkiga saker som har fått de roliga att hamna i skymundan och blekna. Och det känns väldigt jobbigt, framförallt när det drabbar mina nära och kära. Men huvudasken är att alla mår bra!

När Alla Höckertar åkte hem och vi hade landat i lägenheten igen så kom Jennifer och hälsade på :) Vi har lagat Pad thai och druckit ett glas vin och pratat en massa nödvändigt strunt :) det va  jättemysigt.



Tyckte denna vackra solnedgång över Vadstena från i somras passade in så bra! Det är lugn och harmoni och no worries!

Intåg..

Nu är dem nära.... Jag hör mullret borta i horisonten.... Höckert-klanen är här!


Tgif :)

Fredagar regerar! Lätt bästa dagen i veckan!

Jag sitter på bussen hem från jobbet, snart hemma :)
Hoppas på att min fina "sak" som jag beställde i söndags har kommit i dag, har jag sån flax??

Fredagsmys it is <3


Back on track!

Det finns en syssla jag är ganska bortskämd med att slippa göra här hemma. Alex gör det 99 % av gångerna och jag tycker det är superlyxigt för det är så tråkigt. Det handlar såklart om att diska.
Alex är supergullig som gör det. Och jag ska väl inte ens säga hur många gånger jag har diskat i år (det är inte 0) Men nu i kväll så skulle Alex ner till gymmet och träna och då skulle jag ta disken. När jag kom ut i köket så fanns det ett berg av disk, matlådor gafflar, tallrikar och en massa annat. Det var bara att börja någonstans. Och efter en stund var allt diskat och på sin plats i diskstället.
Denna "engångsupplevelse" gjorde mig inte direkt mer sugen på att diska. Det är då tur att det finns saker jag gör till 99 % :)

I dag har jag varit på Sportlife och skaffat gymkort. Jag valde ett halvårskort kontant, det sparade jag lite pengar på och det gillar jag :) Jag köpte kortet av en kompis till Alex lillebror som gav mig en mycket generös rabatt, det gillar jag också :) Så äntligen blir det smidigt att träna, Sportlife ligger precis vid jobbet och det blir perfekt att ta på vägen hem. Sedan tränar flera av mina kompisar/kollegor där :)


Värt att tanka på...

Efter 5 km på crosstrainern igår så kan jag inte påstå att träningsverken har lättat. Men den lättar snart, ett pass i kväll gör susen! Fast å andra sidan vem gillar inte träningsverk?

Vilka sötnosar! Mitt hjärta smälter <3


Regular everdyay normal guy....

2012 rinner på, veckorna passerar bara fortare och jag känner mig som en gammal tant som tjatar om hur fort allting går. Men det gör det faktiskt :)

I dag efter jobbet så gjorde Jennifer och jag vår gemensamma träningsdebut och det gick mycket bra :) Vi körde igenom hela kroppen, blev dock inte så många övningar, men alla delar fick känna på det. Det var gött och jag känner att det blir träningsverk på detta.

Jag siter här hemma alena i kväll, Alex är på bio med några kompisar. De ska se Hamilton. Men det blir en sen bio, det fanns inga biljetter förens 21,20, så han kommer inte hem förens sent i kväll. Han är saknad!

Kvällens underhållning blir nog idrottsgalan. Nyfiken som jag är så måste jag ju se vilka som vinner :)


Trevlig kväll på er!

Myssöndag!

Den här helgen kommer jag leva på ett tag framöver!

Det har bara varit Alex och jag och vi har gjort precis det vi velat göra. Lagat goda middagar, myst, tagit en sväng på stan och bara varit vi :) Solklart den bästa helgen på länge!

I dag gjorde vi dock saker vi kanske inte helt ville, men att städa är tyvärr en nödvändighet. Och så skulle de sista minnen från julen packas ner och några gardiner bytas, så det var lika bra att köra på. Det tog inte så lång tid, det går fort när man är två.

Sen fastnade vi framför datorn, men vi kollade inte på serier eller så utan på Franska bulldogar :) Vi har läst på om allt man behöver veta när man ska skaffa hund. Vi var vi inne på olika forum och på Franska bulldog klubbens hemsida. Och sen har vi varit inne på en massa olika kennlars hemsidor och försökt hitta några som vi gillar och kan tänka oss att köpa en "fralla" (som de kallas överallt) i från. Så söta de är, man smälter när man ser dem!

Nyss tog jag en så skön dusch! Det var varmt och jag hade en massa goa produkter som gjorde att det doftade mumma i duschen och det var bara så gött! Jag älskar att köpa fina hudvårdsprodukter, och mina favoriter i duschen just nu är mitt nya volym schampo från Redken och min duschgel med körsbärsdoft från The Body Shop. Det doftar mumms :)



Insåg efter jag tagit kortet att jag glömt stänga locket på balsamet, men det får vi leva med :)

Kärlek!

Jag mår så bra!

Alex och jag njuter av vår första helg ensamma på väldigt länge.

Gud vad jag har saknat detta!



Bulgarien 05


Älskar dig din pudding <3

Happy time!

Träningen var underbar! Svetten var där, flåset var sådär, humöret var på topp och lite muskler fanns det allt kvar. Jag gick ut tufft fast ändå lite smartare :) Jag körde överkropp.

I morron innan jobbet blir det ben :) I cant wait!


12/1-2012

Gårdagens träning byttes mot några glas rödvin med trevligt sällskap. Men jag kör på i kväll istället :) Förhoppningsvis så ska jag prova en träningsform jag aldrig testat tidigare, jag är lite nervös och prestationsångesten har börjat göra sig påmind... Men det ska bli så kul :)

Btw i morron bjuder vår städerska på jobbet hela Vmc på hemgjord thai-lunch, så snällt :) och smarrigt!


Det lilla som gör det stora.

Jag sitter på bussen på väg till jobbet! Jag börjar så smått pigna till.
I dag har jag en massa roligt på g. I dag ska jag luncha med Alex ute på Lindholmen :) Jag har fixat en ny golfbag till honom, som är Volvo brandad , såklart :P Så han ska hämta hem den i dag och så får vi ses en stund extra :) det är vsrdagslyx!

I kväll så ska jag träna. Inget konstigt med det kanske. Men det känns lite speciale för det är första gången på 6 veckor! Jag skäms när jag säger det. Men det är inte påfund sv lathet, utan mon hals. Jag har haft omtvistlig halsen sedan vi kom hem från Amadores. Så det har inte gått. Vet i fan om det går bu heller, men det struntar jag i. Förstår ni att jag längtar!


Detta gör min dag :)


Lite mer rea

Första riktiga veckan med första riktiga arbetsdagen blev en liten kortare variant, jag drog mig hemåt vid 15 tiden. Jag hade en tid på vårdcentralen för att kolla upp min krånglande hals. Jag hade en läkare som såg ut att vara 75 minst och han såg väldigt trött och sliten ut och mumlade saker som "jag kanske ska lyssna på hjärtat också, det brukar ingå i undersökningen" lite små konstigt besök.

När det var avklarat så tog jag med mig Alex och åkte ner till NK, de startade ju sin rea i fredags, jag hade förtur en jag var ju inte hemma då :( Men i dag så passade vi på. Alex hittade en jättesnygg skjorta från NN 07, de märket är så snyggt, finns i dam med :)

Jag hittade ett par vanliga mörkblå Acne jeans, de kostade mig 645 kr på rea inte illa. Jag har inte ägt ett par Acne innan, men alla säger att de är så bra. Och dessa är jättemjuka och sitter supersnyggt. Men de är en bit för långa, så jag måste sy upp dem.

Annars så var det väl inte så mycket mer som lockade. Jag spanade lite på nästa väskköp :) Jag har nog bestämt mig för vad det blir, men det säger jag inte förens den är i min ägo :)



Jeansen är mycket mörkare i verkligheten! Blixten gör att de ser ljusa ut, det är svårt att fånga färgen, men de är mucho snygga :)

Alex är och tränar nu (Så avis!) men han kommer nog hem snart hoppas jag. Jag längtar så mycket efter honom <3

Motala

Då hamnade vi här hemma tillslut och det känns bra. Resan fördrev vi med 2 avsnitt biggest, så det gick väl under omständigheterna okej, förutom att jag var dödstörstig!

Så i dag är det söndag och helgen är typ över o h snart ska vi sätta oss på bussen igen.
Men helgen har varit mycket bra:) Den har framförallt varit lång! Jag tänkte ta detta som en helg att vila upp mig på och ta det lugnt. Det lyckades jag med fram tills fredag lunch, sen satt rastlösheten in och det behövde hända grejer igen! Men jag känner mig ändå utvilad :)

I dag fyller Alex mamma år så vi har firat henne nu på morgonen, vi hade kalaset igår kväll och det var trevligt :)

Och vet ni? :) Det är snö i Motala :)


Lite bitter kanske

Tanken är att vi ska packa inför helgen. Vi åker hem i morronkväll och stannar över helgen.
Jag älskar att packa, jag packar mer än gärna. Men nu vill jag inte packa, jag vill inte åka buss, jag vill inte att det ska ta nästan 4 timmar och jag vill inte bo i resväska. Jag gillar inte att flänga fram och tillbaka genom södra Sverige varannan helg, jag vill inte!

Jag tycker det är jättekul att komma hem och träffa alla och så men jag vill inte göra resan.
Tåg är ändå hyfsat okej, det är en ny väg och man sitter bekvämt och man har "lite" mer plats.
Men buss är bara gräsligt, jag hatar att åka buss, det är trångt, tar mycket längre tid, den stannar på 17 ställen och man får alltid nåt miffo bredvid, framför eller bakom sig och har man tur får man sitta bredvid varandra. I hate it!

Men nu har det varit för mycket flängande, de tre av de fyra senaste helgerna har vi varit hemma och det har varit nödvändigt och jätte mysigt och kul. Men vad tradigt det blir att göra resan!
2012 blir året då Alex och jag köper en bil och från och med då atlltid tar bilen hem, aldrig mera buss! Jag hatar bussar.

Ja så känner jag just nu. Men vad gör man man packar väskan och går på bussen, för där hemma väntar ändå belöningen!

Usch och fy!

Regn, storm och snökaos på väg mot Göteborg.
Jo tack det märker jag! Regnet är jätte vasst och går på tvären och hinner byta håll innan jag kan parera med paraplyet..

Sitter för tillfället tryggt på bussen hem. Jag vill inte gå av!


2/1-12

Jag är galet seg efter helgens pardeying :) Men det var så värt det! Så dagen har varit lång, men det var ändå skönt att vara tillbaka på jobbet :) I like my job :)

Men tröttheten gav sig aldrig, kanske var det den som fick mig att glömma att gå av bussen vid ändhållplatsen så jag fick åka med bussen några hållplatser åt fel håll. Och kanske var det den som gjorde att jag hade otur att missa två bussar så jag fick vänta i 10 min på nästa buss och det gjorde att det tog 60 min för mig att komma hem istället för 25 min.. Kanske

Men istället för att slå mig ner och slappa en stund så tar jag tag i tvättstugan och sedan ett varv till Willys. En sådär måndag kanske men det innebär att jag får än ännu roligare tisdag :)



Dagens outfit och mitt nyfärgade hår

Sweater från Åhlens
Skjorta från Gina Tricot
Leggings från Gina Tricot
Halsband från HM

New years eve

Efter ett grymt bra nyårsfirande som varade ända in på tidiga morronkvisten, så satt det mycket fint med en sovmorgon :) Jennifer och Mattias sov över så vi åt en mycket god och lång frukost/middag innan de sedan drog sig hemåt.

Tack kära vänner för ett underbart nyår!



Min nyårsoutfit.
Jag körde på samma klänning och nästan samma smycken so jag hade på VMC festen men bytte frisyr.
Jag färgade också håret igår, det syns inte lika bra på bild för blixten är så skarp. men det är mörkt och mycket snyggt :)



Huvudrätten är på g



Mattias "masserar" oxfilén, den blev galet god :)



Tomtebloss vid 12-slaget :)



Och Champagne såklart :)



Glad :)



<3



Jennifer och jag firade in året i matchande pyjamaser :)


RSS 2.0