080824 - Måndag

Helgen gick verkligen fört förbi. Vi firade min födelsedag i lördags, det var jätte trevligt. Mamma hade gjort fyra mummsiga pajer och lite annat smått och gott. Och presenterna jag fick var jätte fina så jag är hel nöjd:)

Just det höll ju på att glömma, jag gjorde ju (äntligen) mitt första mål i seriespelet för oif i fredags. Det har jag väntat länge på, har haft ja jag vet inte hur många chanser men först nu satt den så det var riktigt skönt. Det blev vinst med så nu är vi med upp i toppen...

I dag så är jag ledig men jag har varit ganska så duktig ändå måste jag säha. Jag har städat lite och varit och handlat och gjort en falslfläskfilé. Men sen så blev jag lite slö så nu sitter jag i soffan och slappar. Jag tycker det är väldigt trist att os är slut, men jag får hålla ut tills paralympics börjar i september.

Alex och jag invigde vår nya matbredare i går genom att tillaga hemagjorda pommes frites. Vi har ingen fritös så vi gjorde demi ugnen tillsammans med grillkorv.. Mumms. Det blev riktigt lyckat måste jag säga:)

Ikväll blir det träning, det sk bli kul när det är så fint väder med och inte regnar..

Tillbaka till soffan.

Bye

080821 - torsdag

Nu var det evighetersen jag var här men man kanske skulle börja skriva lite igen....

Igår var det min födelsedag:) den firades här i nässjö med alex..Mys mys:)
På lördag så ska det firas med familj å så hemma i motala.

Skolan startade i måndags och det kommer bli jätte bra:) Vi har ökat skolgången med en dag, så nu går vi tisdag, onsdag och torsdag.

Nu ska jag snart iväg och träna.

Bye

RSS 2.0