wunderbar!

Fasen vad gött! Nu är jag människa igen :)
Löprundan var riktigt behaglig i dag och jag känner mig fräschare och fräschare i kroppen :) Gött gött.
Jag längtar redan tills i morron, när jag ska ut igen :)

Nu sitter jag och Marie i soffan med varsin dator i knät och surfar lite. Vi ska kolla på morden i midsummer klockan 21 :) Sen ska jag hämta Alexander när han slutar vid 22. I morron får jag äntligen sovmorron, och alex med :) woohoo, när hände det senast??

Trevlig kväll på er!

En riktigt skön eftermiddag :)

Oj då! Jag vaknade nyss och insåg att jag har sovit hela eftermiddagen. Det var skönt som bara den. Och förmodligen nödvändigt eftersom jag inte hade några problem att somna och inte vaknat förens nu.

Och vädret har börjat ordna upp sig med :) Nu ser jag ganska mycket blått när jag kollar upp mot himlen. I morron är jag ledig så jag funderar eventuellt på att åka till varamon och ha det skönt :) och det bästa av allt är att jag inte börjar jobba igen förens på fredag kväll. Nästan två och en halv dags ledigt :)



Lite smått nyvaken :)

Onsdag

God middag!

Jag säga att jag är lite besviken på vädret! Solen lyser lite då och då, men det är massor med moln och så blåser det. Jag kräver bättring tills i morron!

I gårkväll så var vi ute på äventyr. Vi var och titta de på när syrran hoppade fallskärm. Hon fyller år på fredag och hon har önskat sig det bra länge. Och igår fick hon sin present. Det var hennes pojkvän som hade köpt det. Så vi var och tittade när hon hoppade. Det roliga var att hon inte vsste att hon skulle hoppa, och hon var lagom irriterad innan för att hon och Andreas aldrig kom i väg ut till varv (hon trodde att hon skulle hem till mamma och pappa) :D Haha. Sen åkte vi hem hit och grillade korv och fikade.

När vi satt i bilen på väg till flygfältet i går, så satte jag en östenssons påse i knät. Och den satt inte där i mer än nån minut. Men när jag lyfte upp påsen så hade den färgat av sig på mina lår och armar. Jag var helt blå och gul av kassen! Och det var inte lätt att få bort. Så jag fick ha blåa lår hela kvällen.. Inte så snyggt!

I kväll ska jag in till Alex. Han jobbar nu mellan 13 och 22. Så det ska bli en löprunda i stan innan han kommer hem. Jag kängtar!!

Tisdag

Vilket väder vi har!

Man vill ju inte vara inne. Men jag kände mig manad att uppdatera lite :)
I dag har jag jobbat till 11.30. Sen har jag legat raklång ute i solen och njutit av värmen. Men det har varit tungt i dag! Det har krävts många vattenpausar.
Nu har jag duschat och my good så skönt det var :)

Nu ska jag gå ut och njuta av kvällsolen :) Visst är det underbart!

Sol sol sol :)

Hello!

Jag har spenderat dagen med jobb och sen har jag legat ute i solen :)
Nu ska jag straxt bege mig ut på en löprunda och sen blir det Brasilien mot Chile.
Det blir en bra måndagkväll det här :)

Ha det bra vänner!

My midsummer dress



Här har ni min midsommar outfit :)
Klänningen är från Mq
Örhängena från Lindex
Armband från Snö (studentpresent från Alex)
Skorna från Belle? (köpta i Göteborg)



Helg :)

God förmiddag!

Jag var lite off igår, men nu är jag tillbaka!
Vårt midsommarfirande var hur bra som hellst. Vi hade skitkul! Så gårdagen blev ganska lugn. Jag tog en långpromenix till varamon för att hämta bilen och sen slappade jag i solen hela eftermiddagen, gött som bara den :)
Kvällen blev lugn jag kollade på fotbollen och med en skål med glass :)

I dag har jag redan hunnit att ge mig ut på en löprunda och kört lite styrka. Jag försökte irritera mina vader, men det jag gjorde irriterade dem inte. Så det är väl bra :) Nu ska jag snart på kalas. Adam fyllde år i tisdags, så det ska vi fira nu i eftermiddag. Jag skulle lagt upp min midsommaroutfit, men jag sitter på alexdator och här har jag ju inte mina bilder :/ Det får bli senare..

Ha en trevlig dag!
Kram på er

Glad midsommar :)

Hej på er :)

Nu har jag jobbat färdigt och hunnit vara hgemma en stund. Så nu har jag varvat ner och inser att jag är ledig i helgen och jag älskart :D

Nu sitter vi och funderar på vad vi ska hitta på. Jag är sugen på att gå ut och lägga mig i solen en stund. Vi måste koka potatis och sen matinera vår fläskfilé och sen såklart duscha och göra iordning oss. Och det tar nog sin lilla stund. Men jag vet inte när vi ska vara hos putte än. Det är väl nåt i stil med "kom när du vill". Så vi får se när det blir.

Nu ska jag fixa lite med vå midsommarmat. Ha det så trevligt allesammans!

Sommar!

Vilken underbar dag!

Jag har legat ute hela dagen och solat. Och jag tror baske mig att det har gett lite resultat :)
Nu har jag duschat och klätt om för om mindre än en timma börjar jag jobba.

Nu är det klart med att vi ska fira midsommar i varamon hos putte. Det blir några från the old gang och lite annat folk. jag vet iinte så noga vilka som kommer. Men skoj ska det bli!
Jag har börjat packa mina väskor lite smått inför morrondagen. Så jag ligger hyffsat i fas. Och jag tror till och med jag vet vad jag ska ha på mig :D Kors i taket!

Nu ska jag leta rätt på något att äta (Allt är slut här hemma!) Och sen knalla in mot stan.

Trevlig kväll på er!


Underbara torsdag :)

Härliga morron!

Jag vaknade hos Alex i morse runt 8. Vi åt frukost. Och han drog till jobbet och jag åkte hem till Varv. Nu hgar jag nyss varit ute på en löprunda. I dag gick det lite segt, men det är kanske inte å lustigt med tanke på gårdagen och denna värme vi har fått. Svetten rinner som bara den!

Nu ska jag ut och lägga mig i solen. Och där kommer jag nog stanna hela dagen :) Vid 16,15 börjar jag jobba och sen slutar jag vid 21,15. GFanska skönt en sån här dag när det är så fint väder.
Men innan dess så har jag lite att pyssla med. Det är fortfarande inte helt hundra vart vi ska vara i morron på midsommar (jag vet det är sjukt sent att pyssla med sånt nu!!) Så det ska jag fixa, hade jag tänkt. Sen så ska jag packa det jag ska ha med mig till stan i morron. Midsommar otfit, prylar och myskläder tills på lördag och diverse annat.

Vi ses i solen!

Out and about

Nu har tagit en av de skönaste duscharna jag tagit på länge!
För i kväll så har jag sprungit intervaller runt nästan hela motala. Jag fick i hop 11 km tillslut. Rundan tog mig förbi maxi, varmon, marieberg, agneshög, stan och östermalmsgatan och sen hem. Grymt skönt var det iaf :) Intervallerna bestod av två minuter löpning och 1 minut rakare gång.

Nu har jag intagit massa vatten med is i :) och ett litet kvällsmål. Nu ser jag på när tyskland möter gahna. En sådär match just nu. Jag hoppas den tar sig och att det blir lite mål.

Vid 22 sen ska jag hämta alex på maxi. Men fram tills dess så är det fotboll som gäller :D


Onsdag

Jag är inne och tar en paus från solen och alla miljoner flugor som vill irritera mig!

Jag slutade två i dag, så jag styrde bilen mot varv och sen hoppade jag snabbt i min bikini och gick ut och la mig på gräsmattan och började njuta :)
Tänkte jag skulle gå ut och lägga mig en stund till snart. Men först ska jag dricka några liter vatten, det är varmt ute!

Litre senare i kväll sen så ska jag bege mig in mot stan. Först ska jag förbi maxi och handla en mascara och en hårspray. Och sen ska jag köra intervaller tills jag inte orkar mer och därefter tar jag en power walk. Sen är klockan lagom för fotboll :) Vid 22 ska jag hämta alex från jobbet.

I morron börjar jag inte jobba förens vid 16,15 så kjag ser mig nästan som ledig. Det känns alldeles underbart med en sovmorron :) Så jag hoppas på fint väder i morron igen :)

I dag har det gått två månader sedan jag opererade mig! My good vad tiden går fort!


Tisdag

Go kväller!

Jag sitter och slöar framför fotbolls-vm. Argentina möter Grekland, men än står det 0-0. Hoppas på mål snart!

Alex och jag spenderade nästan hela eftermiddagen ute på en filt i solen. Det var alldeles underbart varmt :) Jag älskar att lapa sol :) När vi kände oss färdiga med solen så packade vi ihop våra saker och åkte mot Varv.
Jag tog mig en löprunda, det blev bara 3,5 km, jag hade inte motivation för mer. Sen lagade vi mat och nu sitter vi alltså framför tvn och kollar fotboll

I morron jobbar jag mellan 7.15 och 14. Sen får jag se om jag åker till maxi och handlar lite, jag behöver en mascara och en hårspray. Men är det alldeles för bra väder, så får det vänta till senare.


Sol :D

Vilken dag!
Jag ska rusa ut i solen vilken sekund som hellst :D
Och där ska jag ligga och pressa och njuta.
Innan jag lite senare i framåt kvällen tar mig en tur i löparspåret.
Så, där har ni min dag.
Ge er ut i solen nu!! :)

The first day!

Då har jag avverkat min första riktiga dag på jobbet!
Och det har varit riktigt slapp. Jag fick alla "slappa" ärenden och en promenad/fika på eftermiddagen, så i dag kan jag inte klaga :P Frågan är hur det blir i morron??

Jag kom hem i precis rätt tid för andra halvlek i matchen mellan Portugal och Nord Korea. Och det är väl ingen dundermatch på pappret. Men Portugal har gjort tre mål på mindre än 10 minuter. Nice :D

Jag ska se färdigt matchen, sen ska jag träna. Men det blir ingen löpning i dag, utan jag ska köra fys och styrka. Det behövs ju det med :)
Sen vid 19 i kväll så ska jag se när Maif möter Kenty på idrottsparken. Jag ska gå med Micke. som jag läret känna genom Alex och min kompis pontus. Micke är hans plastpappa. Nu blev det lite krångligt kanske. Men han är fotbollsnörd som jag, så det ska bli kul :)
Alex slutar inte förens klockan 22 i kväll, så jag stannar kvar i Motala sen och sover där.

En trevlig eftermiddag

Jag har precis avnjutit en alldeles underbar grillmåltid. Den bestod av grillad fläskfilé, ört/fraichsås och sallad med diverse gott i. Och så mjölk att dricka till det :D Det är sommar det!!

Boren utklassade mai i dag. De segrade med 8-0 och det var aldrig riktigt något snack om saken. Boren ledde med 6-0 i paus. Många snygga mål fick vi se med :) Sysrran var lite ringrostig, det syndes, men annar så gjorde hon det bra!

Nu ska jag spendera kvällen framför fotbolls-vm och Brasilien-Elfenbenskusten. I morron så börjar jag jobba. 8 veckor av hårt slit, hur ska detta gå?? Min motivation är pengar, pengar och pengar. Men det ska jag nog klara av!

Trevlig kväll på er!

Buuuuurrrrrrrrrr

Nu är det kallt! Jag sitteri mina shorts och fryser :(

Dagen började ju så soligt och skönt. Jag var ute och sprang, hur skönt som hellst. Men jag blev attakerad av fiskmåsar :( Sen duschade jag och när jag var färdig så åkte alex jag och anton till maxi och handlade, på vägen hem stannade vi förbi alex moch m och hjälpte dem med patroner till skrivaren.

Nu har vi ätit köttfärsås, jag var superhungrig så det satt inte helt fel :) Nu ska jag svira om till varmare kläder och sen ska jag åka och titta på när boren möter mjölby ai. Hanna ska spela.

Nej vi hörs senare!

Uppdate

Jag insåg nyss att jag glott på tv hela bröllopet fram tills nu! Nu har jag tagit en liten paus, nu tittar jag på fotbolls-vm. Matchen är jätte spännande! Så jag sappar emellan lite.

Alex och jag har nu intagit lite glass. Så nu ligger vi i alex rum i sängen och kollar på tv, mys :)

I dag har det krypit på mig en enorm träningsverk i baksida lår! Det gör ont som fasen. Jag har ont i mina ljumskar med, så jag går lite halvkonstigt.

Nej nu ger jag mig. Bye bye

Så fint så!

Jag sitter ju självklart och kollar på det kungligabröllopet :) De är så fina :) Det finns väl inte en person som inte blir sugen på att gifta sig :D Eller??. Såklart inte!

Men i kväll blir det problem, det är mycket på tv just nu. De sänder ju från bröllopsmiddagen, sen spelar danmark i fotbolls-vm och sen så spelar sveriges damer vm-kval. Det får bli att sappa i mellan. För jag vill absolut inte missa när de skär tårtan och när det blir mål i de båda fotbollsmatcherna. Jag är nog lite mer sugen på att se sveriges damers match än vad jag är på danmarksmatch. Det ska nog lösa sig det här :)



Alex kände av stämningen och provade fracken, och den satt som en smäck! Ser ni hur stilig han är!!
Min otroligt snygga pojkvän :D

Bröllopsdag och allt :)

Go middag!

I dag började jag dagen med en löprunda, och det känndes helt ok. Sen har jag duschat och fixat i  ordning mig och kollat på bröllopsförberedelserna.
Det är hyffsat bra väder i dag, så jag kör på 3/4 byxor i dag. Vågat, jag vet :P Hoppas det håller i sig så man kan vara ute och njuta av vädret i dag!

Jag väntar på att mamma och pappa ska städa färdigt och göra i ordning sig så vi kan åka in till stan snart. Alex slutar 13 och han har bilen så det passar ju perfa att åka in med mamma och pappa. Men som vanligt så tror jag att det kommer ta bra mycket längre tid än vad de har beräknat. Nu går de ju inte efter tider, men de är inte i närheten av färdiga. Jag ska gå ner och skynda på dem lite tänkte jag :P

Vi hörs!


tissel och tassel

Nu är jag dressad för kvällen :)

Vi håller på med lite hemlighetsmakeri här hemma. Och det börjar bli svårt med "lögnerna". Snart kommer syrran, syrrans pojkvän och alex iaf.
Senrae i kväll ska vi ner och kolla in vad rundan har att rbjuda i år.

Vilken match det blev mellan slovenien och usa!!! Seriöst, den är helt otroligt bra, och spännande :D

Trevlig kväll på er :)

yaaayyyy :)

Det hjälpte att bli lite förbannad och sur. För nu är solen framme :) Det blåser ju tyvärr, men i lä är det skönt!

Jag har spenderat förmiddagen med att titta på the hills, surfa lite och sen har jag tränat. I dag prvade jag en ny sak. Jag körde HIIT (högintensiv intervall träning) Jag vet inte om jag fick till det helt rätt, jag har ju inget tidtagarur, så jag fick ta min vanliga klocka. Men det var svettigt och jag fick upp mitt flås. Kul var det med :)

Nu har jag ätit lunch och nästa steg blira att gå ut och hitta en plats i lä, så jag kan lägga mig och sola lite :)

Bye :)

Fuck!

Vad besviken jag blir!!!

Jag hade stora planer för den här dagen. För det första så skulle jag ligga ute i solen hela dagen och ha det gött. Sen skulle jag ge mig ut på cykeln och cykla några mil. Och sen hoppades jag på fint väder till kvällen. Allt detta verkar ju gå i stöpet. Solningen är ju garanterat kört. Cyklingen kan fortfarande bli av, bara det slutar regna. Nån form av träning blir det iaf. Vädret till kvällen, ja det kan ju ordna till sig. Ska man tro väderleksrapporten så ska det bli bättre väder till kvällen.

Suck suck. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska jag sminka mig nu eller ska jag träna om en stund. Livets stora gåta!

Hello

Alex och jag sitter och slöar i mammas och pappas säng (ja,det är ju vårt vardagsrum nu förtiden.) Vi kollar på Frankrike mot Mexico. Mexico är klart bäst för dagen.

Annars så är det inte så mycket aktivitet här hemma. Jag tog en power walk förut. Och när jag hade kommit en bit så blev jag omsprungen av Ester. Då hade om smugit efter mig! Viken liten skutthund! Men jag sa åt henne att gå hem och pappa ropade på henne, så då sprang hon hem igen.

Natt natt


Funderingar

Nu är jag hemma efter första dagen på jobbet!

Det gick bra. Förutom att jag åkte hem med en av mobiltelefonerna. Så det var bara att vända om och åka tillbaka till stan igen. Men jag glömde mobilen förra året med så nu är det gjort :P

Jag känner inte för att ge mig ut och springa i dag. Mina benhinnor känns inte så bra. Men jag tänkte bege mig ut och gå en lång runda. Men jag vet inte om jg ska power walka själv, ta med mig dogsen eller vänta på att mamma eller alex kommer framåt och efter sju. Jag tror jag ska ge mig ut själv nu. Då har jag det gjort, det är ju inget kul att skjuta upp saker. Då kan jag ju lyssna på matchen med :)

Så då avslutar jag här och beger mig ut och går :)

update

Äntligen börjar klockan närma sig kväller!

Jag har varit uppe så länge i dag, så jag ligger några timmar före. Mamma och pappa är och handlar. De skulle ta med sig pizza hem. Men jag kände inte för det så det fick bli en tredje variant på kyckling den här veckan (fanns inte mycket annat i frysen). Men det jag lagade till blev riktigt gott! Jag gjorde en variant på kycklingtacos. Men jag hade ingen krydda så jag stekte dem i salt, peppar och grillkrydda. Sen hittade jag lite smaksatt fraich, salladsdressing, ketchup och isbergssallad. Mumma blev det :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Och sen efter nio så åker jag mot stan.

En underbar dag :)

Nu har jag legat en hel dag ute i solen med syrran och milo. Och jag har fått en sån där snygg glasögon bränna :P

Jag har förflyttat mig nu till tvsängen? Nu ska jag se när Spanien tar sig an Schweiz. Det ska nog bli en ganska säker seger för Spanien!

Min cykeltur i morse gick väldigt bra, det var väldigt skönt. Men det blåste nåt helt galet ute på slätten. Så nån vidare fart fick jag inte upp förerns jag närmade mig stan. Det blev två mil.
Jag ska ta med mig dogsen ut på en promenad sen tänkte jag. Syrran var här med glass, så jag måste jobba lite extra :P

Senare i kväll så ska jag in till stan och Alex. Han slutar jobba vid 22,men jag åker nog lite tidigare. I morron så ska jag ju jobba med :/ Det känns lite sådär. Men det kommer bli bättre bara jag kommer in i det

Nu blr det fotboll och lite packande.

Onsdag.

Morning!

I dag har jag varit uppe sedan 06.00.
Mq rean stratade i dag vid 07.00, så det var bara att pallra sig upp och åka dit och titta. Men som jag misstänkte den här gången så fanns det inget som lockade mig. Så jag var hemma igen redan vid kvart i åtta.

På dagens lista så står det följande. Jag ska cykla in min cykel till stan. Då tänkte jag passa på att ta en lite omväg så jag får lite motion. Sen ska Alex skjutsa tillbaka mig ut till Varv innan han börja jobba vid 13. Mormor skulle komma hit i dag och baka och morfar och Peter skulle kapa ved. Så de ska jag hålla sällis :) Självklart så hoppas jag på lite sol i dag, så jag kan lägga mig på gräsmattan och ha det gött en stund :)

Jag tror jag ska cykla i väg framåt nio-halv tio, så snart ska jag byta om och äta ett mellanmål.

Vi hörs!

Utbildning

Så då var jag tillbaka i hemmes lugna vrå!

Eftermiddagen har bestått av en del utbildning i nåt om heter medipen eller minipen. Ja nåt åt det hållet :P Och del två som bestod av deligering. Det hela tog väl två och en halv timma, allt som allt.

Nu har jag bytt om tilll myskläder och jag dunderar på vad jag ska äta till kvällsmat. Mamma och pappa ska äta pankisar, men det passar inte in i min diet just nu, så det ska bli nåt annat. Jag funderar på kycklingfilé och nåt liknande det mamma och jag åt i går. Det var så gott så :) Sen vid 18 så ska jag ta med mig dogsen ut på ett varv runt Varv. Sen ska jag titta på det sista finalprogrammet av biggest loser! så det så :)
Sen går ju Brasilien in i vm vid halv nio.

Nu sitter jag och tittar på Elfenbenskusten mot Portugal. Det har gått ca 35 minuter och det står 0-0.

I dag har det hänt lite i vardagsrummet. Den öppnaspisen har kommit på plats. Men dt känns lite som en nål i eh höstack, för det är så mycket kvar att göra. Jag saknar ett vardagsrum!!!

sol :)

Så nu är jag redo!

Jag har varit ute och sprungit min runda. Legat i solen och slappat en stund och nu har jag duschat och gjort i ordning mig.
Utbildningen börjar halv två så jag ska snart ge mig i väg. Men jag är lite osäker på vart vi ska va. Jag vet adressen men inte mycket mer än så.

Här kommer en dagens.




Baslinne från Mq
Linne med fjärillar från Mq
Shorts från Svea i gbg (nya)
Gladiatorskor från Belle i gbg (eller nåt åt det hållet, även de är nya)


Vi hörs senare!

Tisdag

Morning :)

I dag vaknade jag klockan 6 (första gången) av att mamma och pappa fixade med nåt. Sen vaknade jag igen straxt efter 7 då gubbarna som ska installera vår braskamin kom och började borra hål i väggen! Ja, så jag drog på mig hörselskydden, men de gjorde knappt nån nytta. Jag höll ut till tio över 8, sen gick jag upp.
Så nu är frukosten i magen och jag sitter och kollar över vad som hänt på internet sedan jag senast var där.

I dag ska jag på utbildning, Det är nån ny penna som de använder sig av för att registrera det man har gjort. Så jag ska lära mig hur den fungerar. Jag ska vara där vid halv två, sen tar väl det några timmar. Men innan dess så ska jag ge mig ut på en löprunda, det kommer bli underbart i det här fina vädret :) Svettigt med andra ord :P

Alex är ju på lan. de ska lana ända fram tills på torsda, men sm det lät på alex så skulle han ge upp i morron. Så jag får se om vi ses nåt i dag. Han sover väl bra länge nu på förmiddagen, men han skulle ringa sen när han vaknade.

I går kom ja in på carolina gynnings blogg. Jag har läst den nån enstaka gång sådär. Men igår fastnade jag för den, och den fick bli en favvorit :) Jag är säkert tvär sist med det :P Men jag tyckte om den. och om det är nån som är lika seg som jag, så gå in och läs den!

Done.

Så där ja!

Nu har jag och dogsen power walkat 3,7 km. Vi höll ett bra tempo, och dogsen är nu helt slut :)
När vi gick där bland träden så raslade till bland träkronorna och ut kommer nån sorts rofågel flygande. I hans klor hade han en mindre svart fågel, den hade han tagit rakt ur boet. Vilken buse. Grymt men ändå ganska coolt. Sen flög han i väg i världens fart!

Nu sitter jag och tittar på finalprogram 1 av 2 av biggest loser. Jag har sett alla avsnitten av den här säsongen men jag har missat massa avsnitt nu de senaste veckorna :( Efter detta så ska jag ju så klart se när Italien går in i fotbolls-vm, intressant :)


Ström är bra att ha

Så nu har jag äntligen el i mitt rum igen :D Elektrikern åkte just här ifrån. Gött!

Mamma kommer hem om ca 40 till 60 minuter, så jag tänkte att jag skulle sätta igång med kvällens middag (pensionärsvarning här, jag vet).

Vi hörs lite senare!
By by

Slappis

Jag är hemma från stan.
Alex och jag åkte och tränade. Han körde gymmet och jag sprang kanalen. Men i dag var det tufft! Det var varmt och ja, jag var lite seg i dag. Men det ska det snart bli ändring på!  I dag nät jag satt på gräset och gjorde mina styrkeövningar så kände jag doften av gräset! Och det var så gott, jag fick flaschbacks till fotbollsträningarna och doften av gräs. Det var magiskt :) Efter en sköön dusch, så åkte jag hemmåt varv.

Nu sitter jag bänkad framför tvn och fotbolls-vm. Det är Holland som möter Danmark. Och än så länge står det 0-0. Jag ska snart fixa mig lite lunch, men det får nog vänta till pausen.
I kväll ska jag fixa mat till mamma. Det ska bli kycklingfile med en creme fraichsås och sallad till det. Mamma ska få ris eller nudlar.
Sen tänkte jag ta med mig dogsen på en långpromenad innan kvällsmatchen börjar. Då blir de trötta och jag kan få titta på matchen i lugn och ro :)


Måndag

God morrron alla underbar ni :)

Jag känner mig på hyffsat gott humör i dag! Och det är inte illa det så här på en måndag :)
I dag börjar allvaret för Alex, han börjar jobba! Men inte förrens vid 16 men ända till 22. I sommar så slipper han förhoppningsvis kassan, han är bara schemalagd på mejeri och frys. Så låt oss hoppas att han slipper det andra.

Jag tror hela den här veckan kommer bli en sån vecka med massor med ledighet och mer eller mindre inget att göra. Det ända jag har inbokat är en utbildning i morron eftermiddag och sen ska jag jobba hela dagen på torsdag. Och sen träning såklart. Jag funderar på om jag ska köpa ett gymkort på frisksportarna i sommar. Det gäller till den 31/8 och kostar 400 kr och det är ju inte farligt. Eller om jag enart ska ut och springa/cykla. Jag saknar ju iofs redan att styrketräna, det är ju så kul!

Alex och jag ska snart åka in till stan. Han ska gymma och jag ska springa kanalen. sen ska jag ägna min lediga tid till att kolla på fotboll :) I eftermiddag är det ju Holland - Danmark.

Lista

Hittade just en lista som man kunde fylla i om man var uttråkad.

1. Ditt favoritställe på sommaren?

Solandes på stranden

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
Ligger raklång på en filt och solar, äter lite god mat och tar nåt kallt

3. Vad lägger du hellst på grillen?
Spett med kyckling eller kött. Eller valfri köttbit

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Jobba och tjäna stora pengar. Och försöka hinna njuta lite med.

5. Dina bästa sommarfärg?
Rosa, gul, röd. Ljusa och glada färger

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Dricka öl :P

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Husvagnssemestrarna

8. Havet, sjön eller poolen?
Kvittar bara det är riktigt varmt och soligt

9. Vad väljer du i glassbaren?
Jag tar allt! Glass är det bästa som finns!


10. Vart går din drömsemester?
Tropisktklimat, varmt och soligt :)

tråk...............

Nu har det fina vädret försvunnit. Det har börjat regna och det är moln så långt man kan se! Skit säger jag, för jag ska ut och springa i kväll, men. det får jag nog vänta en stund. Får hoppas att et slutar regna snart!

Vi är ute i varv nu och mormor och morfar är här. Det har varit en ganska tråkig dag, det har inte hänt så mycket. Jag tycker inte om när det inte händer nåt.. Jag måste nog lära mig gilla det...

Om ni vill se våra bilder från när vi var i göteborg så finns de på min facebook.

Söndag

Morning!

Solen strålar utanför fönstret, men det är inga grader att tala om :( Men solen är här iaf :)
I dag har jag inget planerat. Jag ska träna, men utöver det så är det lugnt. I like that :)

Nu har jag inget mer att säga för nu, så på återhörande!

Home

Nu är vi hemma!

Vi har haft en alldeles underbar vistelse i Göteborg! Vi har hunnit med massor och det var såå skönt med lite semester.

Nu är vi hos alex mamma och snart ska vi äta lite middag. Jag är dock inte jätte hungrig, jag har mummsat på min stora chokladvinnst från Lisseberg. Jag vann en sån där gigantisk chokladkaka på 2 kg! Fatta att jag var glad när jag vann :)

Vi åkte ju till Göteborg i torsdaga. Vårt första stopp belv Freeport, Kungsbacka 20 minuter söder om gbg. Det är som en galleria med massor av butiker som har outletpriser. Vi hittade lite, Alex köpte ett par skitsnygga chinosshorts från Acne och jag köpte en tyg bh från Björn borg och två vita baslinnen från Mq. Vi lunchade där och sen åkte vi in till "centrum" i Kungsbacka. Där fans massor av butiker. Jag köpte två par örhängen på Hm och ett Linne från Mq. Efter vi var färdig shoppade så åkte vi mot hotellet för inchekning, vi myste där en stund. Sen gick vi till Liseberg. Där åt vi glass på Ben och Jerrys glassbar, spelade på chokladhjul (och vann :)) åkte lite karuseller och bara myste. Kvällen avslutade vi med att gå på bio. Vi såg komisarie snusk, den var helt i min humor :) Riktigt bra faktisk!

Fredagen vigdes helt till shopping! Vi startade med en rejäl hotellfrukost och sen var vi i butikerna mella 10 och 16. Vi tog ett brake för lunch och påfyllnad av pengar i bilen. Alex hittade två t-shirtar och ett skärp på Mq. Jag köpte ett par jeans och ett par jeansshorts på Svea, ett par tygshorts på Rut m fl, Ett linne på Hm, ett par svarta gladiatorsandaler på en skoaffär jag inte minns namnet på. Jag tror det var allt :P
Sen dog vi när vi kom tillbaka till hotellrummet! men det var bara påt igen! Vi dressade upp oss och knallade iväg till hard rock café där vi åt middag, gott var det men alldeles för mycket mat! Sen gick vi hem till hotellrummet, smaskade på lite gott och såg på fotbolls-vm :D

I dag startade vi återigen dagen med en redig hotellfrukost. Sen borstade vi tänderna och checkade ut. vi åkte vid tiotiden. På vägen hem så stannade vi i gällstad på lager 157. Alex shoppade en t-shirt och två par kalsonger. Jag hittade en rosa yg bh från Svea. Sen åkte vi hela vägen hem till motala :)

Ja där har ni lite av vad vi har pysslat med :) Föreseten så bodde vi i värsta hotellrummet. Vi hade värsta utsikten :) Jag orkar inte pyssla med bilder nu, det kommer senare.

Nu ska jag äta och sen beger jag mig förhoppningsvis ut på en löprunda :) Sen taggar jag för england - Usa!

God night!


Nu drar vi...

...till göteborg :D I´ts going to be awsome!!

See you!

Seg!

I morron drar Alex och jag till föteborg på en alldeles underbar kärleks weekend :) Det kommer bli underbart!
Jag tar ej med mig datorn, så jag får de om jag kommer åt att uppdatera. Alex har med sin android telefon, så jag kanske kan sno åt mig den en stund :)

I kväll så har Marie och jag power walkat från kvarngatan ut till dynudden. Så nu är jag skit trött! Duscha och allt sånt får bli i morron. Nu ska jag sova!

Vi hörs när vi hörs :D

6 Veckor!

Hello!

Jag sitter och rekar shoppingstråk i Göteborg. Jag vill ju se allt :)
Jag sitter också och väntar på att klockan ska bli 13. För då nånstans mellan 13 och 15 så kommer min läkare att ringa mig. Det ska bli intressant

Nu ska jag leta vidare efter bra shoppingstråk. Vi hörs!

Skomakartumme

Förstår inte varför jag inte spenderat mer tid med bloggen i dag? Jag har i princip inte gjort en vettig sak sen jag kom hem vid 12. Jag har varit ute på en kortis löprunda. Jag körde på samma som igår. Det är bäst att skynda långsamt, försöka iaf :P

Nu är vi hemma i varv. I kväll är det bara pappa, alex jag och dogsen. Mamma är i tranås och gör nåt. Vi har iaf ätit fläskkorv och potatismos :) mumms! Efter maten så har alex och jag legat i mamma och pappas säng och tittat på tv.

I dag har vi gjort klart planeringen inför vår resa till göteborg :) Det blir bland annat Lisseberg, hard rock café, massa shopping, besök på freeport, god mat, drinkar, mys och en massa kärlek <3 Det kommer bli underbart helt enkelt!







Vackra bilder på mig efter min löprunda igår :) Jag ger det tre tummar upp :)

Morr

Nu är jag hemma efter världes tråkigaste och segaste utbildning!
Jag har suttit mellan 8 och 12 i en liten sal med pissdålig luft och tråkiga föreläsare. Det som gäder mig just nu är att jag inte ska tillbaka i eftermiddag för det ännu tråkigare eftermiddagspasset :) HAHA

Nu ska jag göra roliga saker :D

Eftermiddag

Hello!

Nu är vi i stan. Jag har spenderat några timmar med att söat jobb, hittade ett riktigt bra, det vill jag ha! Alex har pysslat med sin telefon, uppdaterat eller nåt..
Nyss åt vi en sen lunch. Jag åt omelett och kycklingfilé och Alex åt en stråganofflåda.

I kväll hoppas jag på att regnet ska ge sig så jag kan ge mig ut på en springrunda! Japp ni hörde rätt, jag ska ge mig ut. Jag kan inte vänta längre, jag menar nu har det snart gått 6 veckor, så det borde vara ganska lugnt. Det är ju inte så att jag ska springa milen. Jag tänkte ut och känna på det och se hur vade känns. Jag måste ju ha nåt att berätta för min läkare när han ringer på onsdag. Det kommer bli spännande!

I dag har vi bokat vårt första stopp på Alex och min gbg resa :) Vi har bokat bord på Hard rock cafe. Nice :) Jag längtar så! Men vi ska hinna mer mycket mer än bara mat :)

Måndag

Morning :)

I dag känns det segt! Tråkigt väder, segt internet, inget på schemat. Boring med andra ord!

Nej nu känner jag inte för att blogga mer just nu!

Ni får hålla till godo med en bild från i går!


Sunny sunday!

God middag :)

Nu har jag varit sådär frånvarande igen. Det är inte meningen men jag har haft fullt upp.
I går så bakade jag två kladdisar till mamma och sen gick jag en låång promenad runt Varv. Super gött! Sen kom Alex hem från jönköping, han var tok seg, så han kla sig och vilade en stund och jag la mig ute i solen med dogsen :)

På kvällen styrde vi mot Varamon och Putte. Vi hade grillparty med the old gang :) Endast ett fåtal personer saknades. Det var skit skoj! Vi tog en taxi mot stan och sen hamande vi på Texas. Innan vi tog en taxi hem igen. Vi var nog hemma efter halv tre. Det ver riktigt skoj och det måste göras igen! Bilder finns att skåda på facebook.

Dagen i dag började med frukost och en promenadf till Varamon för att hämta bilen. Den friska luften var underbar! Jag är inte bakis alls i dag :) As gött! Jag brukar ju aldrig bli det. men Alex och Snokis hade det lite tyngre, iaf Snokis. Snokis är alex och grabbarnas kompis från dataspelsdagarna :)

Nu har jag duschat och fixat till mig inför Alex examenskalas. Marie har bakat cupcakes, rabarberpaj och en gräddtårta :) Jag tror vi kommer må gott i dag :)

Så här ser jag ut i dag:



Linne från Vila
Shorts från Gina Tricot
Örhängen från Lindex
Armband från Mq och Hm

Ingen ledig lördag här inte

Morning :)

I dag har jag Ester i hasorna. Hon sov i min säng i natt och nu är vi oskiljaktiga :P Hehe hon är så söt så :)

Nu har jag ätit frulle, jag tänkte att jag skulle ge mig ut på en lång power walk om en stund. Men det blir nog utan hundar men med musik i öronen. Det går smidigast så. Sen så vill mamma att jag ska baka en kaka till deras knytis i kväll, så det ska jag väl göra.

I kväll är det fest som gäller. Vi ska grilla och sen party på det :) Så jag ska fixa Alex och min mat med. Det ska bli kycklingfile (den är edan klar), sen ska jag fixa en go sallad, köpa färskpotatis och koka och sen lägga den i små foliepaket och sen ska vi ha en sås til det. Det låter smarrigt, jag vet :) Jag vet inte när Alex kommer hem i dag, men jag gissar framåt eftermiddagen :P
Mn vad ska man ha på sig i kväll?? Jag funderar på en midjehög jeanskjol och ett vitt linne till det och sen en tröja. Men det kanske blir kallt och tråkigt??
Sen har vi ju Alex examenskalas i morron, vad ska jag ha på mig då?? Där har jag ett problem som måste lösas!


Nej, nu ger jag mig ut och power walkar och sen blir det bakning!

Just nu lagar jag lite mat :)

Nu är jag hemma i varv igen.

Jag blev avsläppt här för ca en och en halv timma sedan. Dagen har varit väldigt bra. Bilresan var sval och skön. avslutningen var lagom lång, maten var mumma och glassen lika så. Alex var super stilig i sin kostym och han såg ut att trivas i solskenet :) Det ända minuset var att mitt nagelband gick upp och att det blev blod på min nya klänning :( men det går nog att få bort.

Nu har jag förberett mat åt mamma och pappa, men de kommer ju aldrig. Snart har det gått en timma sedan de sa att det skulle komma om en halvtimma. I kväll bjuds det på grillat, tzatziki och rotfrukter i ugnen och en sallad. Såg att mamma hade köpt en flaska rosé som ligger på kylning så jag misstänker att den ska drickas :)


My outfit for the day!

Så nu är vi straxt redo för att bege oss mot jönköping.

Så här vacker är jag i dag :)



Min nya klänning från Hm
Skor från Din sko
Pärlarmbandet i midjan har jag fått nånstans i från :)
Örhängen från Lindex

Fredag :)

Morning!

I dag är det examensdag! Alex tar sin högskole ingenjörs examn i dag (på pricken 1 år efter jag tog min ky-examen, coolt :)) Så i dag ska vi bege oss till jkpg och se när han tar sin examen.

Jag har varit uppe sen 07.00 och har hunnit med att duscha och äta frulle. Alex åkte vid kvart i åtta, åtta. Nu tänjte jag gå till östen och inhandla en blomma och ett kort. Sen ska jag försöka skriva ner några meningar på det. Jag är sämst på det men jag ska göra mitt bästa :)

Ska försöka slänga upp en bild på mig innan vi åker. Men jag lovar inget, det kan bli stressigt.


Sunny day!

Nu tar jag kväller!

Alex och jag har flängt runt i kväll hos hans mormor och morfar efter skor och hos hans morbror och moster efter en slpis. Men nu har han sin examens outfit! Skönt säger jag :) Kostymen kommer från Micke, skorna från hans morfar, slipsen från Johan och skjorta och underkläder är hans egana :) Tur att han har kontakter.

När vi kom hem hit igen så tog Marie och jag en power walk runt kanalen. Det var jätte skönt. Luften var sval och det var gött att röra på sig efter alla timmar i vertilakläge i solen :)

I morron är det Alex examensdag. Han beger sig mot jkpg vid halv åtta. Och vi andra åker vid elva. Och vi andra är Marie, Eddie, mormor, morfar och jag. Sen vid 13 så är det avslutning. Sen framåt halv tre så ska vi äta nånstans i jkpg. och sen åker vi hem, Alex stannar kvar och partar natten lång. Låter som en väldigt bra dag i mina öron :)

Så här glassade jag runt i dag



Nya shorts från Hm.se
Linne från Vero Moda

Sol :)

I dag har vi legat och stekt på puttes gräsmatta. Varamon var alldeles för kallt, där blåste det så dant. Men på gräsmattan var det sååå skönt :) Vi låg där mellan halv ett och fyra :) Det är gött!

Nu vill jag ha lite mat i magen, den kurrar så fasligt! Ge mig mat!

Torsdag

Go middag!

Vi har hunnit förflytta oss in till stan. På vägen hit så har vi varit och hämtat en kostym och varit på Alex pappas vind och lämnat av lite mer saker (nu har vi bara en vända kvar).

Vi har satt i oss lite mat, för straxt så ska vi åka mot varamon. Jag vet inte hur skönt det kommer vara där i dag med tanke på att det blåser? Men solen är ju framme och nånstans så är det väl lä.

Annars så blir dagen ganska lugn. Alex ska prova ut sin outfit tills i morron och sen ska han trimmas lite :P Det största problemet vi har just nu är att hanns finskor ligger nedpackade bland alla flyttsaker, längst in på vinden. Så vad han ska ha på fötterna, vet inte jag. Vi ska boka en restaurang tills i morron, men vilken vet jag inte heller :P

Nu ska vi byta om och åka och hämta Sunkan

2/6-10

Morning!

I dag är det klarblå himmel ute och solen bara strålar :) Underbart!!

Alex och jag har precis fixat i ordning oss. Vi ska tömma vår bil och åka med grejer till alex pappas vind.
Sen måste jag till stan. Min foundtion är slut pch sen så måste jag hitta en examenspresent till Alex!! han tar examen på fredag så det börjar bli lite ont om tid. Men jag har inte en aning om vad jag ska köpa?? Help!
Lite senare sen så ska vi åka och prova kavaj till Alex hos hans morfar. Han har vuxit ur sin kostym som han hade när han tog studenten. Så förhoppningsvis så finns det nåt han kan låna.
Jag måste hinna lägga mig ute och sola med :) Det är ju så fint väder och det kan man ju int eslösa bort.
I kväll så ska nog Alex ochjag laga mat hemma i varv. Mamma och pappa är borta så vi ska svänga ihop nåt. Sen blir det en kvällspromenad.

Det låter som en bra men fullspäckad dag. Det är bara att köra med andra ord!

Här får ni en dagens:



Tunika från Cubus
Shorts från Ellos.se

Frisk luft :)

Så där ja :)
Nu har Marie och jag varit ute på en power walk runt kanalen. Det är ju super fint väder ute i kväll, varmt och skönt.

Innan dess åt vi baconpaj. mumms. Så det satt fint med en walk efter det.

Nu tänkte jag visa er min klänning jag inhandlade igår.




En riktig sommardrömm :) Så himla söt med rosetten vid halsen!
Fatta att den bara kostade 199 kr på Hm. Men jag betalade endast 179, då det är 10 % på hm nu. Jag tror den kommer passa jätte bra när alex tar examen.

Jag går här och väntar

Nu är jag hemma igen :)
Jag har spenderat exakt fyra timmar hos mormor och morfar :) Vi hade jätt trevligt. Mormor hade lagat mat (som som alltid var mumma :)) Och sen satt vi och pratade och sist så fikade vi. En mycket trevlig eftermiddag!

Nu väntar jag på att alex ska ringa och säga hur det gick på tentan. den är slut om ca 20 min. Sen får han skynda lagom fort hem, i miss him!
I kvälls å blir det nog väldigt lugnt. Marie skulle laga mat  och sen så har vi typ tusen saker i bilen som ska pacaks upp och tas om hand. Inte lika kul, men nödvändigt.

I går när Mia, Isabell och jag var på stan i jkpg, så köpte jag en jätte söt klänning på hm. Jag tror jag ska ha den när alex tar examen på fredag. Jag tänkte ni skulle få se den senare i kväll :)

Nu måste jag packa lite.

Pic

Nu är jag redo för dagen! Jag är nyduschad, ny promenerad, ny matad. Bra combo!

Jag siter på fecebook och spanar in kort som Isabell har lagt upp från MEK-festen i fredags. Det finns ett par riktigt sköna bilder :) Som tur är så har hon inte lagt upp alla :P
I´m gone miss them! Men jag ska va med dem när de ska va faddrar på insparksveckan i höst :)

Om en timma ska jag vara hos mormor och morfar. De bjuder mig i dag på ugnstekt falukorv, mumma :) Jag har pakat min väska som ska med till alex i kväll. Och det kräver ett nytt tänk. Jag måste tänka flera setg längre och det är lite jobbigt. Finns det risk för att det blir fint och soligt väder, vilket innebär linne, shorts och bikini. Eller blir det kallare mm. Men jag har dubbelt av underkläder, strumpor, och det mesta i nessesären så det är egentligen bara kläder och skor som åker emellan. Men det kan vara nogså mycket att hålla reda på.
Jag vet att det är ett stort I-landsproblem, men bara för det så blir ju inte problemet mindre.



Me and my homies <3


Hello Varv!

Go moron!

Nu har vi vaknat upp i varv och insett: att vi inte längre har någon lägenhet i nässjö och att vi kommer vara hemma här i 3 månader! Det var ju inget jag inte redan visste. Men det slog mig lite extra nu på morronen. Och det känns jäkligt skönt!

I dag så skriver alex tenta i jkpg, så han är borta hela dagen. Jag tänkte börja dagen med att gå ut och gå. Sen ska jag duscha och så. Vid 12 ska jag vara hos mormor och morfar och äta lunch, där blir jag nog kvar en stund. Sen ska jag åka hem och pack min "over night bag" och sen när alex är färdig så plockar han upp mig här hemma och sen åker vi till motala och sover där.

Nej nu ska jag bege mig ut på en promenix!

Bye


RSS 2.0