Små funderingar....

Nu är jag mätt!!

Vi är hemma hos Marie och vi har nyss avnjutit en lasange och en sallad till det. Jag fick en liten speciallasange utan lasangeplattor, då jag inte äter kohlydrater förtillfället. Det blev super gott och mycket nyttigare :)

Annars så har det varit väldigt låg aktivitet här i eftermiddag. Både Alex och jag har varit trötta, så vi har mest suttit i soffan och slappat.

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på i kväll? Det finns juinget att ha på tvn och de skulle ju vara kul att komma ute en sväng. Men det är frågon om man orkar och isof vad man skulle hitta på??

Jag såg att det hade gått en maska på min nya tröja med puff ärm, så dem måste jag in och byta nästa vecka....

Grattis på namnsdagen Elin :)

Hallå allihopa :)

Gud vad underbart det är med helg!! Och jag är ledig :) I love it!
Jag har börjat min lediga helg på bästa sätt. Jag sov till straxt innan nio och kände mig utvilad :) Sen gjorde jag mig i ordning och åkte till mormor och morfar. Jag skulle hjälpa mormor att bli fin i håret, för de skulle bort i eftermiddag och hennes frissa hade semester.
När jag var klar där så åkte jag mot stan. Det var evigheter sen jag var i stan, så det var riktigt kul att få shoppa igen :) Jag hittade inte så mycket, men jag kom hem med två tröjor från hm.
Nu återstår träning. men jag är inget sugen på att bli svettig och dan. Mitt hår blev så snyggt i morse :D Så det får bli nån form av lättare styrketräning. Ja det får bli så i dag...



Detta är en overzise tröja med djup urringning. Skit snygg på. Perfeckt till hösten :)



Den här snyggingen så jag på nätet, men den kunde inte levereras förens i septembver. Men som tur var så fans den i stan :) Jag bara tycker den är för underbart snygg!

Det är inte världens bästa bilder, men ni får hålla tillgodo ;)

Jag passade också på att ta en dagfen spå mig. I dag invigde jag mina nya mörkblå chinos.



Mina nya chinos är från Mq
Linnet har jag köpt på Mq outlet i Kungsbacka
Tröjah har jag köpte jag på Lindex för x antal år sedan.
Armbanden är även de från Mq

30/7-10

Men hej på er!

Jag har varit tokupptagen ny i två dagar. Jag hr jobbat, ätit och tränat fotboll och sen dtyrt mot sängen och sovit. Men nu har jag en låång ledig helg framför mig :)

I dag jobbade jag fram till 16,30, men jag gick hem vid 16 :) Vid 17 var jag nere på boren för träning. Det regnade såklart i dag igen. Men det var en riktigt kul träning och det gick mycket bra tyckte jag :) Sen hämtade jag upp alex, vi tog en snabbis på östen innan vi åkte till Varv. Jag är hundvakt i helgen igen.
Nyss åt vi middag. Alex mummsade på potatissallad, rostbiff och fyllda biffar och jag åt sallad och rostbiff, god fredagsmat. Senare ska vi festa på en honungsmelon. Det är grejer det :D

Alex och jag är såå trötta, det skulle inte förvåna mig om vi ligger här och sover om en stund:P Vi tänkte vi skulle se filmen oss torpeder emellan, den går på ettan nu klockan nio. Hoppas den är bra.

I morron har jag inget planerat :) Eller jag har en sak. Jag ska till mormor och fixa hennes hår. Sen tänkte jag träna. Jag vet inte vad det ska bli, kanske en löptur..

Nu säger jag hej för i dag! Trevlig kväll :)

28/7-10

Hello sunshines :)

What is up?? Jag haft en alldeles underbart skön eftermiddag ute i solen :) Bortsett från en helvetes massa flugor så trivdes jag riktigt bra. Nu håller jag på och fixar och donar inför dagens andra jobbpass. Jag ska ha med mig sovgrejer och eventuellt träningskläder till i morron, det är lite att packa det.

I går var det ju helt fantastiskt väder! Och Alex och jag var lediga samtidigt! Helt sjukt. Vi låg ute i solen på förmiddagen och på eftermiddagen så åkte Niklas, Jonas, Alex och jag ut med båten. Grabbarna åkte vattenskidor och jag låg och solade. Det var för underbart alltså :) Så skönt! Här får ni några pics från gårdagen.





'




26/7-10

Vilken intensiv helg!! 
Jag har knappt haft en minut över. Det har varit jobb, hundar, mat, träning och vila. Och i dag har det gått i ett igen. Jag har jobbat mellan 7.15 och 16.15. Sen åkte jag hem och slappade lite.
Då ringde morfar och frågade om jag ville med på fotboll, och det ville jag ju :) Så nu har jag packat alla grejer (ska sova hos alex), ätit mat och tagit mig in till stan. Morfor kommer och hämtar upp mig om en halvtimma. Det ska bli skönt att varva ner med lite fotboll. Undrar när jag kommer göra entré på fotbollsplanen igen, match alltså?? Det är frågan..

I dag kom också dagen som alex och jag väntat på sedan den 1/1 i år. Vi fick en lägenhet! Wohoo tänker ni. Ja det tänkte jag med en liten stund. Ja, den är jättefin så det finns inget att klaga på där. MEN det är inte inflyttning på den förens den 1/11. Och det är ju inte bra. Så vi håller på och jobbar på nu om vi kan försöka övertala dem som bor där att flytta ut tidigare eller om det finns nån annan lägenhet som vi kan byta till. Jag pratade med världens trevligaste männsika på sgs i dag. Hon var så hjälpsam och snäll :) Det värmde mitt hjärta :) Hon skulle iaf göra allt för att hjälpa oss. Det trixiga i det hela är att, man får max tacka nej fyra gånger om man får ett erbjudande. Och tackar du ja så måste du ta lägenheten. Så vi har lite att fundera på. Men förhoppningsvis så löser det sig!!

Jag fick min lönespec i dag med :) Jisses min vän det var ett mycket välkommet tillskott :D

25/7-10

God eftermiddag!

Jag ligger raklång i sängen och myser med ester och min dator. Jag har averkat fem timmars jobb i dag, så nu återstår det bara fem till i kväll. Men jag är lite trött och sängen är sååå skön, så frågan är om jag kommer ur den tills det är dags för jobb igen??
Jag tänker ta mig en liten power nap snart :) Så skönt så.

Alex har lämnat småland igen och är på g hemmåt. Han skulle stanna förbi här en sväng. Ja sen händer det väl inte så mycket mer i dag. Mamma och pappa kommer hem framåt kvällen. Och de får en lite överaskning i form av en poppel som ha blåst av och lagt sig halft över vägen.

Nej nu ska jag ner och öppna till Alex:)

24/7-10

Så där, då var jag ensamen gen :( Alex har precis åkt mot Jönköping och en massa rioligheter. Jag hoppas vädret är bättre där nere, så de kan åka vattenskidor och bada mm!

I dag klev jag upp vid halv nio. Åt en smarig frulle och tog på mig träningskläderna och åkte till Fågelsta. I dag var vi 10 personer (4 fler än igår) Min fot gjorde jäkligt ont i dag, men jag var med på allt förutom spelet. Foten borde vara bra tills på onsdag då det är träning igen.

Nu har jag bäddat ner mig under täcket. Jag blev så frusen av att vara ute under förmiddagen. Jag har Ester bredvid mig i sängen. Elsa var riktigt olydig igår och ville börja mucka så hon sitter i pannrummet och skämas.

Vid 16.15 så börjar jag jobba. Innan dess så ska jag vila lite, laga lite mat och fixa ordning mitt hår. I kväll ska jag klä mig varmt. Det blir premiär för långbyxorna.

Men hallå!!

Hemma från ännu en fotbollsträning.
Men det var sådär kul i dag. Ja förstå mig rätt nu, det var skit kul för vi körde olika skottävlingar mm. Men vi var endast 6 stycken! 6 ynka själar kom och det är ju inte så kul. Jag vet inte vart alla höll hus men det finns betydligt fler folk än 6 personer i boren. Kom igen nu :) I morron är det nya tag. klockan 10 är vi påt igen!

Nu har jag duschat och tagit på mig mysdressen :) I like it! Tänkte gå ut en säng och inspktera ägorna. Se så att allt står rätt till :P Sen tänkte jag gå ut och kolla om det finns några jordgubar i källaren. Om det finns så ska jag förbereda en skål med gubbar och grädde tills alex kommer :) 

Palneringen för morrondagen ser ut som följer.
Frulle. Sen träning mellan 10 och 12. Sen äta lunch. Alex åker till Jönköping nångång under eftermiddagen. Mat igen. Och sist väntar jobb från 16.15 till 21.15.

Trevlig kväll på er!

23/7-10

God eftermiddag!

Jag är nyss hemkommen från stan. Alex och jag var och hälsade på Pontus och Alexandra, de är hemma nu över helgen. Vi tog en sväng ner till stan och kollade en snabbis. Jag hittade ett par blåa chinos från 365 sunshine, de kostade 199 kr, bra pris :) Alex köpte öl på systemet, ja sen hann vi inte med så mycket mer. Alex började jobba vid 13. Så nu är jag hemma igen.

Mamma och pappa har på en minisemester till Kalmar tillsammans med rvå andra par. Så jag är gårdsvakt hela helgen. Och i morron eftermiddag så åker Alex till Jönköping, och kommer åter på söndag. Så jag blir aldeles ensamen nu i helgen :( Men jag ska nog klara mig fint. Jag ska ju jobba i princip hela söndagen och kvällen i morron. Så tiden går nog ganska fort ändå.

Mitt fredagsnöje i kväll blir att träna fotboll. Träningen börjar 19 och sen är jag väl hemma vid 21 nångång. Alex slutar jobbet vid 22, sen skulle han komma hit.





I dag har jag på mig en vit topp från Cubus. Shorts från Svea och tröjan har jag fyndat i ullis.

Det svarta fåret!!!

Jag är nyss hemkommen från träningen ute i fågelsta.
Det var underbart väder, lite några kanske (ca 10 st), en hyffsad plan (lite högt gräs och mossig) Men det var helt underbart att få snöra på sig dojorna och komma på gräs igen.
Den känslan varade tills jag börjae behandla bollen. Fy fan! Rent ut sagt. Jag var så dålig. Jag sög så hårt. Inte en bollbehandling gjorde jag bra. Jag var i vägen hela tiden för att inte tala om i total passningskugga. Fötterna och benen var fastvuxna i gräset och det ledde några gånger till att jag druttade på ändan, Jag menar vem gör det nu för tiden??.... Jag kände mig verkligen som den feta ungen som hade varken teknik, flås eller talang. Ja det var sorjligt rent ut sagt. Och jag kommer ha grymm träningsverk i baksida lår i morron.
MEN jag ska tillbaka i morron och banne mig visa att jag inte suger så hårt som jag gjorde i dag! Jag funderar på att införskaffa mig en stege så jag kan öva spänst och snabba fötter hemma, Det var det tydligsate som jag saknade i dag!

Dagens notis: I dag har jag lärt mig äta keso :) Gott som fasen var det :)

22/7-10

hej hej :)

Vet ni vad? Jag har redan lutat jobbet för dagen! Hur undernbart känns inte det :D Och det bästa är att Alex med har slutat, så vi är lediga tillsammans :) Kors i taket! Det bästa i kråksången är att jag jobbar börjar jobba förens på lördag kväll igen, det känns för underbart måste jag säga :)

I dag säger vi grattis till Alex morfar Bosse som fyller år! Grattis

Vi hade tänkt ägna dagen åt att vara på vättern och åka vattenskidor. Men vädret är ju kasst i dag sådet blir inget :( Det är typ tredje gången i rad, då jag ska följa med som vädret sätter stopp. Men vi får hitta på nåt annat i stället.
I kväll blir det iaf fotbollsträning ute i Fågelsta med Boren. Det ska bli skoj :) Och i kväll kanske jag får dra på mig fotbollsdojerna med :)

Gårdagen spenderade jag mestadels på jobbet. Jag kom därifrån vid 16 ungefär. På vägen hem blev jag stannad av en polis, hon ville att jag skulle blåsa och visa körkortet. Blåsa gick ju såklart bra men körkortet hade jag inte med mig. Men snäll som hon var så gav hon mig inga böter :) Tack för det!
Gårdagens middag intogs med Min älskling på pizzeria Rimminis uteservering. Vi åt kebabpizza. Där satt vi och ade det riktigt gött i solen. Sen åkte vi ner till varamon och jag tog mig en glass. Vi blev inte kvar där så värst länge utan åkte vidare till "grabbarnas" förfest. Där var vi väl en stund innan vi åkte ut till dynudden för ett kvällsdopp. Jag tyckte det var lite förkallt i luften för att bada, men Alex och resten hoppade i.




Vi fastnade dock inte på samma bild :P


21/7-10

Halloj :)

What is up?

jag har nyss duschat och smörjt in mig med ldb, så jag är så len så :) Min dag har förförsta gången på bra länge varit ganska heltisk.
Den började med jobb mellan7.15 och 14. Jag åkte hem till varv och la mig på en solsäng och pressade så hårt jag bara kunde.
En timma och en kvart senare gick jag in och började fixa till mig och svira om. För jag skulle träffa Lisa på stan för en fika/lunch. Vi slog oss ner på ströget, men det varingen vidare mat. Jag tog en tacopaj och den var inte alls god, tur att sällskapet var mycker bättre :)
Efter ströget så åkte jag hem till hanna och Andréas. Hanna och jag satt och hade stor ångest över kvällens träning tillsammans. Usch vad tungt det känndes.
Vi åkte ner till tsp-hallen för ett löppass med boren. Det stod intervaller på schemat. Jag var inte taggad, men redo att göra det som krävdes. på uppvärmningsvarvet så kände jag av mitt gigantiska skavsår, så det blev inga intervaller men väl 4 km runt banan. Efter löpningen så körde vi ett varv styrka. Fy bövelen vad jag var slut efter träningen. Men det ger mig mersmak inför helgens träningsläger :) Så jag tror jag kommer sova sött i natt :)

I morron så jobbar jag mellan 7.15 och 16.15. Och vet nu vad? Alex jobbar också mellan 7 och 16 :) Så efter ska vi väl hitta på nåt bara för att fira att vi jobbar samtidigt :P Hehe

Nu ska jag ge min odelade uppmärksamhet åt morden i midsummer!

Natt på er

19/7-10

God morron?

Jag har sovit nu en stund :) Gisses vad det var skönt! Slumrade så där gött som man bara kan göra när man sover på dagen.

Annars så har jag jobbat en kortis i dag mellan 7.15 och 11.30. Sen åkte jag hem och fixade i mg lite mat. Sen har alex och lite jag styrt med lägenhetsrelaterade saker. Vi ghar fått yterliggare tv erbjudanden på lägenheter, så nu är vi uppe i tre! Vi som knappt fått en ända innan. Men det är egentligen en som är mest intressant, då det är inflyttning den 1/9, de andar två har inte inflyttning förens den 1/10 och den 1/11. Men det kanske man kan påverka lite. Alex hade hittat lite bilder från några lägenheter invändigt och det så hyffsat ut iaf :)
Nu har vi bara problemet med att titta på lägenheterna kvar. Alex kusin ska hjälpa oss med det, men den lägenheten vi hellst vill ha hinner hon nog inte titta på live. Så eventuellt så får vi be han skicka bilder på den.. Pyssel pyssel.

Jag känner av en liten slängav träningsverk i rumpan. Och det är bra för jag känner hur jag springer runt med övervikt... I kväll tänkte jag köra intervaller igen. Fast den härgången blir det halva distansen, alltså 7x 400 meter. Och sen styrka på det. Boren springer jojotest i tsp-hallen, men jag kände inte att jag kan göra mig själv rättvisa än. Så jag sparar mig den förutmjukningen och tränar på egen hand i stället :)

Nu ska jag vila vidare.

such a fool!

I bland är man bra naiv!

Har man någonsin startat upp efter ett sommaruppehåll med en träning med boll?? När man var lite så gjorde man kanske det. men nu är det ju löpa som gäller,och såklart så var det det som gällde i dag! Jag var faktiskt riktigt nervös. Jag viste ju inte vart jag stod, bara att jag skulle vara efter. Träningen bestod av intervaller 7 x 800 meter med 800 meters uppvärmning. Jaha ja tänkte jag, det här blir tufft. Och det blev det, men jag tog mig igenom alla 7 och sen var jag helt slut! De sista 400 var asjobbiga, då såg man målet och önskade att man kunde komma dit fort. Men jag blir riktig sugen på att springa mer och träna upp mig nu i sommar. Det är ett så härligt gäng, och då blir det ju inte bli annat än kul :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, ska ha ihjäl några flugor först bara. Det är dags att ladda upp för en ny jobbvecka. Nummer 5 av 8, nedräkning :)

Jag går på gräs!

Ännu en ledig dag har snart flutit förbi. Jag har inte gjort så mycket, mest slappat :)

Och vet ni vad??? Snart ska jag åka in till stan och lira fotboll :) Det är min första träning sen april och min operation. Jag är jättenervös! För jag har inte en aning om vart jag står. jag har inte rört en boll, och då menar jag verkligen inte rört en boll sen april. Kommer min kropp överhuvudtaget i håg hur man hanterar en boll?? Och flåset, ok jag har tränat 5 pass i veckan nu i fem veckor, men det är ju mest löpning. Och det är ju inte alls samma som fotbollskondition. Men jag har en känsla på att det kommer övas lite på den i kväll..
Det ska bli jätte spännande och se hur min "nya" vad beter sig. Den har ju varit  bra nu sen operationen iaf..
Jag packade min väska nyss. Jag var tvungen och tänka till lite vad jag behövde ha med mig. Och när jag öppnade skopåsen med skorna och benskydden i, så fick jag det fetaste leendet på läpparna. Jag har nog saknat det här :)

På återhörande

Ute på en bit mat

god natt..

Jag är såå trött, så jag tror baske mig att jag ska krypa till kojs snart. Det är ju en dag i morron också :P

Kvällen har spenderats på Napoli i stan, inte på Ekön. Vi provade deras pasta (det var det ända som serverades, typ) Den var mycket god och smalade bra. Jag glömde mina laktospiller hemma, så jag fick skynda mig hem och hämta dem. Sen avslutade vi kvällen med en glass på mc donalds. Det blev ju såklart en mc flurry :) Gott gott

I morron hoppas vi på sol, sol och åter sol. För jag vill sola :)

God natt på er!

Update

Hellu!

Nu regnar det igen då.. suck suck. Men det är skitsamma jag är ledig och alex med :)
Jag spenderade förmidagen på crosstrainern. Jag körde 40 minuter, det fick räcka för dagen. Sen gick jag upp till lägenheten och gjorde mig vacker :) Anton och ellen var här, så jag umgicks med dem :)
Straxt efter 13 kom alex hem så då grillade vi korv. Efter maten så blev vi väldigt trötta. Så vi gav oss ut på en lite promenix.
Första stoppet blev hos mormor och morfar, där var vi en kortis innan vi i regnt gick vidare mot niklas. Vi plockade upp han och sen åkte vi tillbaka till kvarngatan.

Japp där är vi nu. Tror de kan bli en film om en stund, vem vet.

17/7-10

Goder morron :)

I dag är det lördagoch jagharen ledig helg :) Fatta att jag har längtat!! :) Men som vanligt (nej jag är inte bitter) när jag är ledig så ska det ju bli skitväder. Jag börjar på allvar bli orolig för min bränna, den har börjat fada bort lite sakta. Det är aldrig solväder när jag är ledig :(

Nog om det. I kväll var det tänkt att vi skulle ut och äta i vadstena med mamma, pappa, hanna, andreas, alex och jag. Men det blev uppskjutet, så eventuellt i moorn. Så det blir nog en eftermiddag kvälli stan. Alex bror kommer hem i eftermiddag, så vi ska umgås lut med han om inte han har andra planer ;P

Alex jobbar i dag mellan 9 och 13. Så jag ska styra bilen in mot stan tilll 13. Jag funderar på vad det ska bli för träning i dag?? Funderar på att gå enr och köra en stund på crosstrainern. Isof gör jag det så jag är färdig tills alex slutar jobbet. För vi måste ju maximera vår lediga tid tillsammans :)

Nej nu måste jag börja packa ihop lite saker som ska med till stan. Vad jobbigt det känns att packa när man inte vet om det ska regan eller bli strålande soligt väder.. I-landsproblen, det är dem värsta..

16/7-10

God morron!

Natten har varit så där. Jag har sovit och vaknat om vartannat. Det har varit fullt med flugor som landat på oss och sen flugit i väg och landat igen.. Super irriterande när man vill sova! Men jag drömmde värsta grymma drömmen. Kan inte riktigt förklara vad den handlade om, men det var bra :)

I dag börjar jag jobbet vid 12 och sen kör jag till 21,15. Alex och jag har inte bestämt vart vi ska sova i kväll, så jag vet inte om jag måste packa medmig en massa kläder eller ej. Ett i-landsproblem som heter duga. Det verkar ju inte bli nåt jättebra väder i morron, så man måste väl ha med sig lite "varmare" kläder kanske.

Jag funderar på om det är solväder än? kanske lite tidigt..

Dom är överallt!!!!!

Men hej :)

Jag sitter hemma i varv och tar igen mig. Vi har ätit en stor laddning med lasange och både alex, mamma, pappa och jag åt så våra magar stod i fyra hörn! Men gott som fan var det :)

Jag bestlutade mig tillslut för att gå ner till relaxen och köra en stund på crosstrainern. Det blev 60 min, och det var supergött. Svetten rann som bara den :) Sen fick jag kuta allt vad jag hade för att undvika att bli dränkt av ösregnet. Men jag blev totalt dyblöt ändå..

Alex har haft ett roligt jobb nu i kväll. Han har slagit flugor. Och jag skojar inte när jag säger att han säkert haft ihjäl 25 stycken!!! Och det finns minst 40 kvar! Vi har lämnat in alla dörrar som gränsar till vardagsrummet på målning. Så vi har ingen dörr till vårt sovrum. Så när man slaigt ihjäl 10 så kommer det 10 nya. Det är tacksamt det... Men alex är bra på att slå flugor. Fast först när han började sin karriär så stod vi här hemma och skrattade åt honom :D Men nu är han grymm, han borde ställa upp i en tävlig.

Ändrade planer...

Jahop mina planer för eftermiddagen sket sig ju ganska så rejält...
Jag hade planerat att ligga i jerusalem med mamma och sen åka och hämta alex när han slutade jobbet. Jag hann iofs ner till jerusalem, men jag var nog bara där i max en halvtimma. Nu är jag hemma hos alex. Ingen är hemma just nu och det känns ganska gött faktiskt :)
Jag kände inte att det var nån idé att åka ut till varv, då jag ändå ska trän och hämta alex. Och träningskläderna har jag här så, så fick jag bli kvar.
Så nu sitter jag och grunnar på vad för träning det ska bli? Styrka som i går, power walk eller en joggingrunda. Men ska det börja regan snart? Känns inte så lockande att vara ute och gå/springa i regnet kanske...

I dag så hade jag förberätt två knäckmackor som jag skulle ha med mig till badet. de fanns kvar vid lunchen. men ca två timmar senare hade nån slängt dem!!!!!! De låg i papperskorgen. Då blev jag ssur och skrev ett meddelande på tavlan att dom ska ge skjutan i mina knäckemackor. Men mamma hade tagit med så jag gick ju inte under :)



Äntligen lite tid till att jobba på brännan

Nu har det varit bloggtorka här i några dagar. Jag har haft så mycket att pyssla med så, det har inte hunnits med.
Men nu så :)

I går så hade Alex och jag en utav få dagar då vi båda är lediga. så vi packade en mummsig matsäck och drog till varamon. Men som alla vet, så kom ju ösregnet och åskan, så vi blev inte långvariga. Eftermiddagen spenderade vi i stan och kvällen hemma i varv. Det blev inget söderköping, det får vi ta en annan gång..
I dag har jag jobbat mellan 7.15 och 14. Efter jobbet åkte jag till jerusalem, där låg hela familjen. Vi kom hem för en stund sen. Gud vad gött det var att få lite sol på sig igen :)

Nu ska jag äta lite mat och sen efter åtta ska jag in till stan och springa en runda. Alex slutar 22 i dag.


Sista dagen på veckan..

Nu är den första "helvetesveckan" över. ja den slutar på en måndag. I morron börjar jag en ny vecka och den börjar med en ledig dag :) Och mer ledighet blir det till helgen :) I like and i need it!!!!

Jag slutade klockan 16,30 i dag. Men vi fick smita hem redan vid 16,10 :) Gött! Jag åkte hem och åt och fixade lite. Ja vet inte vad jag pysslade med men tiden gick och mormor och morfar kom. De skulle grilla med mamma och pappa. Jag hade ju redan ätit så jag hoppade det. Jag åkte in till stan i stället och sprang en runda. Men i dag var det sjukt segt. Jag kännde verkligen hur jag saknade vätska och hur seg jag var.. Men jag tog mig runt om än på rekordseg tid :P Skoskav fick jag med :(

Snart ska jag åka och hämta Alex på maxi. Förhoppningsvis så tar jag mig dit och hem. Vi har sjukt lite bensin i bilen. 
Appropå bilar, så i morron kanske det bär av till Söderköping och smulltronstället :) Nice!

Hot or not?? Vädret alltså...

Hej!

Hela helgen har varit jobb jobb jobb och åter jobb. men jag har tjänat bra pengar, så det får väl vara en liten tröst..

Nu sticker alex och jag in till stan och tittar på VM-finalen hos putte med allihopa. Ha en bra kväll!



Så här ser jag ut i kväll :)
Linne från Mq
Jeansshorts från Swea
Flätat skärp från Mq

10/7-10

Hej hej!

Hur har ni det i en tryckande värmen?
Jag håller på att smälta bort! Jag jobbade fram till lunch och det var riktigt tufft, svetten rann och man var klibbig. Så nu gör jag minsta möjliga. Jag börjar jobbet igen vid 16.15. Så jag ska vara stilla tills dess. För det blir nog inte mindre svettigt tills dess.'
Jag ska ju på kalas direkt efter jobbet. Det blir kul att gå bort, efter en heldag på jobbet utan möjlighet att duscha. Men jag får fräscha till mig så gott det går. Det ska gå på nåt sätt :)

Jag är såå mätt! Jag lagade köttfärssås nyss och den blev en smaching hitt. Så jag stoppade i mig lite för mycket. Men oj vad gott det var :)

Nu ska jag vila lite.

Ha en fortsatt bra dag :)

Nöjd..

Vilken underbar kväll :)
Jaghar varit ute och sprungit 6,6 km och det gick lätt som en plätt :) Det var hur skönt som hellst.
Nu har Marie och jag mummsat på lite glass. Jag tyckte jag var värd det :) Men magen tyckte inte det var okej och "stötte" ifrån sig det. Men ja, jag mår bra nu iaf :)

Nu är jag nog redo för en hel helg med jobb. Bara jag får en god nattsömn med så är jag nöjd :)

Go natt på er

9/7-10

Men hej på er!

I dag kom värmen tillbaka igen, äntligen!
Jag har jobbat till 14. Sen åkte jag raka spåret hem och la mig på min filt på gräsmattan. Och det var svettigt i dag, det fullkomligt ram om mig. Men det hör lite solandet till :)

Alex jobbar ju i kväll till 22. Så min kväll kommer väl bestå av en bit mat lite senare, och sen åker jag in till stan och ger mig ut på en löprunda efter åtta snåret. Sen blir det en dusch och sen ska jag göra ingenting. Och förhoppningsvis få en låång natts god sömn.

Men innan kvällen så måste jag komma på vad jag ska ha på mig på Alex morfars kalas i morron. Jag kommer väl inte vara där så speciellt länge, jag ska ju jobba hela söndagen. Men fin vill man ju vara för det. Ja det tål att tänkas på.

What?

Shit, vart tog eftermiddagen/kvällen vägen??
Jag kollade på klockan nyss och då var den ju nästan nio!!

Jag gav mig iaf ut på 5,2 km lång löprunda i eftermiddags, det var andra gången jag sprang den rundan efter min operation. Och det gick så lätt :) Det känndes som jag kunde fortsatt mycket längre utan problem ::) Det känndes gött som bara den :)
När jag kom hem satt jag mig vid datorn en stund och väntade på att eftersvettningarna skulle lägag sig lite. Sen hoppade jag in i duschen och lagom när jag var färdig så kom Marie hem. Sen kom Alex kort efter det. Så när alla var hemma så åkte vi igen och kollade på ett hus som Marie var lite intresserad av, men det motsvarade inte förväntningarna, tyvärr.
Sen åkte vi raka spåret hem till Varv och lagade korvstroganoff och ris. Mumms vad gott det var :)

Och nu är klockan nio... Känns som man kan gå och lägga sig, för det finns inget på tvn och jag är trött :P

I morron och helgen som kommer är det en massa jobb som gäller. Sen blir det födelsedagskalas för Alex morfar på lördag kväll och givetvis tredjeprismatchen i fotbolls-vm. Sen på söndag går ju vm-finalen klockan halv nio. Det är ett måste för alla att se. Det är allmänbildning!

Go natt på er!

Lunching

Nu är alex hemma :)
Och jag har lagat lunch till honom. Det blir ris för Alex och sallad för mig och sen egenmarinerad kycklingfilé i ugnen till det, mumms :)

I dag har jag mejlat till ännu fler lägenhetsinnehavare på blocket, så jag hoppas att någon av dem svarar! Den lägenheten jag pratade om igår, blir det inget med. Området var alldeles för "osäkert". Suck suck, give me a break!! Please...

Det blir nog inte vidare väder i dag :( Det får bli en tidig löprnda och sen åker vi hemmåt varv. Sen får vi väl hitta på nåt, men vad??

8/7 -10

Morron morron!

Jag har varit uppe sedan tjugo i åtta! Men det var ofrivilligt. Jag glömde minmobil i bilen, så jag kunde inte ställa nån klocka. Jag vågade inte somna om, vem vet är man vaknar då?? Så jag pallrade mig upp och åt frukost istället. Nu har jag kollat över internet och insett att jag inte har missat nåt sen jag var här sist :)

I dag är jag ju ledig då :) Men vad ska det vara för väder? Vi ska nog ut med båten i eftermiddag och åka vattenskidor men det är ju inget kul om det inte är strålande sol, helst ska det ju inte blåsa med. Humm problem.. Alex slutar vid 12, så jag får vänta på honom och se vad han säger.

Nu är jag visst torr om händerna, så jag går och smörjer in dem :)

Solen <3

Solen var skön men jag fick ligga där ute alldeles fölr kort tid! Men flugorna och alla djur som bits var helt galna, man fick inte vara ifred en sekund :(
Hanna, Andréas och Milo kom och gjorde mig sällskap. Fast Andréas solade inte, han är uppe i vardagsrummet och målar väggarna.

Nu är jag nyduschad och jag sitter och väntar på att håret ska självtorka lite, så jag slipper bli helt genomsvett när jag ska föna det senare. måste skiva ner lite grönsaker till min matlåda bara, sen är jag redo att åka



Det är gött med sol :D



Milo och Elsa tar äntligen en paus ,och är stilla en stund.

Out and about..

Nu har jag varit ute och power walkat, och det var riktigt skönt!
Det blåste ganska friskt emellanåt men solen gassade så det var absolut inte kallt :) Det ända som störde mig var tusen miljoner jobbiga insekter som försökte bita och irritera mig och ett litet skoskav. Jag tog några fina bilder längs vägen som jag tänkte att ni skule få se :)



Här har ni vår vackra gård :) Finare än så här kan man knappast bo :)



Vårt hus. Det ser väldigt pluttigt ut på bilden, men icke i verkligheten



Här står tre mammor med sina föl och svalkar sig i skuggan



Den här bilden är ju inte så vacker precis, men det ser gött ut på nåt vis :)

Nu ska jag ut i solen  :)

7/7-10

Morning :)

Gud vad jag har sovit underbart i natt :) Och det var så skönt när klockan ringde och jag insåg att jag kunde ligga kvar några tinmar till. Underbart!
Jag har börjat dagen med frukost och nu har jag suttit vid datorn en stund.

Och vt ni vad??? Vi har fått svar på en lägenhet som finns att hyra i andra hand! Men som med allt så finns det ju en hake. Den ligger i närhetan av/i bergsjön och där har vi ju fått varningar om att man inte vill bo. men om vi ser till lägenheten så verkar den väldigt fin och stor 78 kvm, två klädkammare, inglasad balkong mm. Alex jobbar nu men jag har mejalt den till han, så vi ska prata om det senare i dag. Sen ska han fråga hans kusin om området och om det är nåt att ha. Men vi börjar nu bli lite desperata... Det var en visning nu i veckan med så, vi får se vi får se..

Om en stund tänkte jag bege mig ut på en timmas power walk, sen hoppas jag solen har hunnit fram så jag kan lägga mig och pressa en sund. Känns som det var evighetersen sist (i söndags). Vid 14 väntar jobbet igen.

6/7-10

Hellu :)

Vad pysslar ni med?
Jag tittar såklart på semifinalen mellan Uraguai och Holland. Hollan har tagit ledningen med 1-0, och målet var skitsnyggt!

I dag så har jag jobbat mellan 7.15 och 15.30. Det har varit en ganska lugn dag på jobbet, såå skönt!
Efter jobbet så åkte Alex och jag till mormor och morfar och fikade. Det var bättre med mormor så det är skönt!
Sen åkte vi hem till Varv, jag var utsvulten så det var dags för mat :)  Hanna och Andréas var ute, Andréas jobbade med vardagsrummet. Jag gav Hanna hennes födelsedagspresent från mig och Alex. Hon fick ett fodral som man ska ha sin iphone i när man tränar eller gör nåt annat :) Hon blev glad, så det var bra :P
Sen tog Alex och jag en promenad med dogsen. Men det var sådär skönt när flugorna och myggorna var på än hela tiden!
Men nu är det fotboll som gäller!

Jag har totalt glömt att ta med mig kameran nu ett tag :( Men å andra sidan så jobbar jag typ hela tiden, så jag har inte så mycket att fotta. Jag är sugen på en ny kamera, men det får bli en investering för hösten när jag fått mitt efterlängtade jobb :)

I morron börjar jag inte jobba förens klockan 14, så det blir en sovmorron :) Förhoppningsvis så är det sol med så jag kan honna med att bättra på brännan. Sen är jag lite velig om jag ska ta en vilodag fårn löpningen eller om jag ska köra. Blir det inte löpning så får det bli en långpromenad eller hiit-intervaller. Jag får sova på saken. Jag slutar jobbet vid 21.15, sen är jag ledig hela långa torsdagen :)

Nu säger jag go kväll.
Kram på er

Måndag

Men hej :)
Nu är jag hemma efter en låång dag på jobbet. Men den har varit relativt lugn och skön så det var en bra start på veckan trots allt :)

Nu har jag svirat om och ska straxt ta mig nåt att äta. Jag tror jag ska åka och besöka mormor om en stund. Men först så måste jag ta reda på om hon är kvar på sjukhuset eller om hon har fått komma hem.
Senare ikväll sen, så ska jag ta mig en löprunda. Men det blir nog inte förens sefter klockan 20.
Alex började nyss jobba. Jag slutade 16,15 och han började 16,00, typiskt men så ser det ut hela sommaren... Suck. Så han kommer hem efter 22 nångång.

Nej nu kurrar det i magen.

Bye

Tufft i dag!

Pjuuuhhhh.....
Jag kom just in från den segaste löprundan ever!! Det gick i slomo men det lättade efter hand och det kändes lite bättre framåt slutet, och det är ju bra :) Det går förhoppningsvis bättre i morron. Sen är det ju sjukt varmt i dag och jag har legat och solat, så det kan ju ha en liten inverkan..




Så där sexigt svettig efter ett träningspass :P haha
Som sagt i dag har jag legat utsträckt på gräsmattan i dag och solat. Det har varit underbart men förbaskat varmt! Det blev många vattenpausar!
När klockan började närma sig 15 så hade tillochmed jag fått nog. Så jag svirade om och åkte till lasarettet och hälsade på mormor. Hom mådde bättre och såg ut att ha det bra :)

Annars har det varit väldigt lungt tempo här i kväll. Alex och jag har grillat kycklingfilér och ätit gott :) Nu ska jag straxt hoppa in i duschen, det ska bli underbart!
I morron väntar den tuffaste arbetsveckan hitintills! Bara långa tider, två kvällar, en delad tur och endast en ledig dag.. Ja jag ska väl överleva det med! Men veckan innehåller mer än bara jobb. Jag ska träna en massa, kolla fotbolls-vm, sola och hinna njuta lite av min lediga torsadg :)

Upp och ner..

God morron!

Vilken underbar dag, fåglarna kvittrar och jag startade dagen med en lite för lång sovmorron, men vad gör det :)

Gårdagen var väldigt stressigt. Jag jobbade mellan 7 och 16,25 och det fanns inte en lugn stund! Hungrig var jag med, så det var ingen bra kombo. Efter jobbet så åkte vi raka spåret hem och duschade och svirade om för hannas födelsedagskalas. Det var riktigt trevligt, mamma hade lagat supergod mat och det var trevligt folk där :)
Men en viktig person saknades och det var mormor, hon är på sjukhus och kunde inte vara med :( Men hon är på bättringsvägen och snart hemma igen. Vi ska hälsa på henne i dag :)

I dag så ska dagen spenderas på följande sätt. Majoriteten av den ska spenderas ute i solen, solandes :) Sen ska jag ta mig en löprunda, men det får bli senare till kvällen och sen ska vi hälsa på mormor.



Linne från Acne
Kjol från Mq
Armband från mq
Skor köpta på kreta
Halsband från nån tidning
Örhängen från Hm

Fredag

Vilken dag!

Jaghar legat i varamon hela dagen. Jag kom dit först av alla i dag (och jag tyckte jag var lite halv sen) Jag var där vid halv tio. Jag har legat och lyssnat på musik och haft det gött :) Vid 13 fick jag sällis av Sunkan, Putte, Frank, Victor och Per. Jag åkte hem vid halv tre. För snart är det dags att jobba. Men först ska hag fixa mig lite mat.



Varamon i förmiddags.


Jag slutar vid kvart över nio i kväll. Antingen åker jag hem och slappar eller så ger jag mig ut och kör intervaller. Men det bestämmer jag nog då. Får se hur trött jag är..

Give med food :)

Grattis syster!

Jahop då har jag varit uppe sen 06.20 och inte lyckats somna om...
Så jag har pysslat med annat, jag har ätit frukost och packat strandväskan och fixat strandmat. Så nu är jag redo för varamon.
Jag ringe syster nyss, som för övrigt fyller 21 i dag. Grattis till dig :) Hon skulle ner senare, men milo är hemma så de måste hitta nånstans för honom att vara. Men jag åker ner framåt nio halv to.
Jag börjar ju jobba 16,15 så jag kan bara ligga där till 14.30, sen måste jag hem och duscha och äta. Det gäller att få ut det mesta av dagen, speciellt med tanke på att jag jobbar till 16,15 i morron....

Nu ska jag fördriva min tid med att vela om jag ska ta cyckeln eller bilen till varamon..

Nice!

Jag kände ett sug av att blogga nu i kväll. Men jag vet inte riktigt vad jag sak blogga om??

Men jag kan ju berätta för vad jag styrt med nu i eftermiddag/kväll. Jag gav mig ut på en otroligt skön och lättsprungen löprunda, det gick mycket över förväntan. När jag kom tillbaka från den så hoppade jag in i duschen och sen fixade jag mig iordning väkdigt snabbt. Jag styrde mot stan och maxi. jag skulle handla lite innan Alex slutade. Sen åkte vi tillbaka till Varv. Mamma och pappa hade satt igång grillen, vi grillade hammburgare :) Jag åt min burgare utan bröd, men med massor av grönsaker och fetaost (det är livets bästa just nu :)) Sen satt vi proppmätta i varsit hörn och pratade en bra stund. Nyss var vi ute och fotade lite maskiner mm som pappa ska sälja. Alex ska lägga upp dem på blocket och sen ska vi kolla på filmen och korten från när Hanna hoppade fallskärm :)

I morron så måste jag gå upp okristligt tidigt. Alex börjar 7 och vi har bara en bil. Så jag måste gå upp då med och skjutsa honom till maxi. Sen ska jag nog gå och vila en stund. Men är vädret som i dag och ännu bättre, så åker jag till Varamon. Men jag måste hinna med ett träningspass innan dess, så det får nog bli intervaller. I morron kväll är det dags för jobb igen...

Nu ska jag kolla på bilder

Solen kom till slut :)

Mina böner blev hörda! Eftermiddagens väder blev ju faktiskt riktigt bra :)

Jag har varit hundvakt åt Milo henma i Varv. Och vi har spenderat eftermiddagen i solstolen :) Det har blåst ganska friskt, men det har inte gjort något, det har faktiskt varit ganska skönt.

Om nån timma ska jag bege mig ut på en löprunda. Sen får jag se om jag hinner duscha, om inte, så får jag åka raka spåret in till stan och hämta Alex från jobbet. Men jag borde nog hinna med en dusch däremellen.
I kväll så ska Alex hjälpa pappa att fota lite maskiner som ska upp på blocket, anmäla fölen till fölmönstringen mm. Jag hoppas att det inte tar hela kvällen...

Torsdag

Morning!

Alex och jag har haft en alldeles underbar sovmorron som avslutades med en låång frukost. Det är vardagslyx :)

Nu är jag sugen på att bege mig till varamon, men vädret verkar inte vara med mig i dag heller. I dag lyser solen, men det blåser ganska bra plus att det är bara 16 grader i skuggan.. Jag ska ringa syrran snart och höra om hon ska dit eller vad hon har för planer. Jag vill sola i dag! Hemma i varv brukar jag kunna hitta lite lä, så jag får åka dit om sloen tryter här.

I dag är jag ju ledig :) Och det är sååå skönt. Alex jobbar tyvärr mellan 13 och 19. Men det ska väl gå det med. Jag är sugen på att träna nu, men det får nog vänta till senare i eftermiddag. Jag tycker bäst om att träna i stan. Det finns bättre rundor här och här kan jag välja att enbart springa på asfalt och inte behöva byta under passets gång.

RSS 2.0