Off to work

Nu sticker jag till jobbet. Jag hoppas på tre riktigt hektiska och säljfyllda timmar. Jag vill verkligen sälja i dag!!! Ge mig pinnar!

Solen lyser så jag drog på mig förra årets bästa shorts inköp och mitt nya linne dagen till ära :) Jag gillar bara ben :) De är väldigt bleka men snart blir de bruna igen :)

'

Linne från MQ 365 Sunshine
Shorts från Svea



Jag älskar detaljerna på linnet, dragskon i midjan och broderiet på axlarna är såå snygga! :)

Wedding day

Hej på er!

I dag är det en riktig solig fredag :) härligt!

Jag började min dag på gymmet. Min tanke vara att jag skulle springa en timma. Men min kropp var inte inte med mig i dag så det blev bara 30 minuter. Men det är väl bättre än inget. Jag avslutade med lite magträning.

Nu är jag hemma igen och jag sitter och tittar på bröllopet :) Så vackert allt är, man blir ju bra sugen :P Hehe.

I dag har jag en massa tråk som jag måste ta hand om. Bland annat städning och posta brev mm. Sen i kväll så jobbar jag. Jag brukar ju vara ledig på fredagar, men nu var jag ju ledig i måndags så då får jag jobba i kapp det i kväll. Men jag ser fram emot det. Jag vill sälja!!!



Lite sommar, sol, gott sällskap och paket skulle inte sitta helt fel just nu :)

gaahh

Jag har ingen vidare blogglust i dag, så jag säger god natt och återkommer i morron.



Dagens jag:
Chinos från Gina Tricot
Topp från Vero Moda
Diverse smycken

Torsdag

Hello!

Solen har börjat hitta tillbaka och vindarna är väldigt sköna :) I like it!
Jag har spenderat morronen på Handelsakademin och på Sats. Alex och jag körde ben. Och det gick faktiskt ganska bra, men nu är de sjukt trötta!

Nu sitter jag och tittar på real housewifes of new york, det är ett riktigt bra program! :) Jag tänkte hänga här i soffan fram tills det är tid att åka till jobbet.

Träningsverken börjar komma krypande..

Hello.

Slänger in ett snabbt inlägg innan det är dags för mig att gå och sova.
Jag fick jobba över även i dag, det är hårt tryck på linjerna. Men det gjorde mig inget. DÅ Alex sover hos hans kusin i dag, så jag är alena här hemma.

I morron ska jag upp tidigt för att bege mig till Handelsakademin. Vid 10 ska jag möta Alex på Sats och så ska vi träna ben :) Sen på kvällen blir det jobb.

God natt på er!

Bilder från helgen

Alex tog riktigt grymma bilder när vi var hemma i helgen. Här har ni några av dem :)



Två äckliga måsar som får till det på Alex mammas tak :P



Ester kommer i full kareta



Pappa tar in Salladin för en photoshoot :)



Elsa solar sig



Söt nöt :)



"lilla" Ester :P



Slappisar



Dogisarna fightas över samma pinne



Race in action!



Elsa på språng

Har skaffat mig lite ny energi :)

Men hej!

Det var en tuff och väldigt lång dag igår!
När vi väl landade i Göteborg straxt efter halv fyra så knallade jag till jobbet och satte mig på deras uteplats och slappade fram tills klockan blev dags för jobb. Jag vet inte vad som gick snett igår men jag var seg och trött och det gjorde mig lite omotiverad, så jag gjorde inte mitt bästa igår. Och det känns inget bra. Men det ska jag ta igen för ikväll! När klockan äntligen blev dags att gå hem (20.00) så frågade chefen om jag kunde jobba över för det var massor med folk i kö. Så då ställde jag upp såklart så jag var inte hemma förens vid halv tio. Så det var sjukt skönt att komma hem till uppackade resväskor och allt var undanplockat :) Alex du vet hur man gör mig glad :D

Nu på förmiddagen har Alex och jag varit på gymmet. Vi körde överkropp. Och det gick faktiskt väldigt bra trots att vi båda varit sjuka. Jag persade på axelpressen, 13 kg :) nice!

Nu blir det lite fix sen dusch och senare jobb.

Onsdag och vi är redan mitt i veckan

Morning!

Nu drar Alex och jag till gymmet. Första passet efter en och en halv veckas sjukdom... Hur ska detta gå?? Bra!

På g hemmåt igen

I dag åker vi hem till Göteborg igen.

Vi har haft en alldeles underbar helg här hemma! vi har varit ute i det fina vädret, hängt med kompisar, träffat familjerna och bara slappat och njutit av att vara hemma. Det har varit så gött :) Och om några veckor kommer vi hem igen :)

Pappa ska snart skjutsa in oss till Mjölby, Bussen går 11.45. Innan dess ska vi säga hejdå till mamma, Alex göra en synundersökning och jag ska inhandla lite färdkost. Vi ska vara framme i Göteborg vid 15.30. Jag jobbar i kväll så jag åker i princip direkt till jobbet. Skönt att det bara är tre timmar :P 

Ha det bra och njut av solen :)

Home!

Goder förmiddag!

Nu har jag varit väldigt frånvarande här ett tag, men jag har haft fullt upp med att vara ute i solen och umgås med vänner :P

I går jobbade jag fram till 14 sen satte vi oss på tåget hem till Motala, resan gick supersmidigt. Alex och jag kollade på serier hela vägen så tiden gick väldigt fort. Men såklart var det en försening när vi skulle byte i Halsberg, men det gav mig lite tid att kuta ner till Konsum och köpa Alex och mig varsin glass :)

När vi slutligen landade i Motala så svirade vi om till partystrassen och åt en snabb påskstroganoff :P Sen gick vi till Sunkan, där vi förfestade och senare blev det Harrys. Jag brukar inte tycka Harrys är så där jättekul, men jag hade faktiskt riktigt kul igår :)

I dag strålar solen och det är så lugnt och skönt ute, i like it! På dagens att göra lista står det lite av varje. inget är hugget i sten men det blir en full dag vill jag lova!




Jag bjuder på en bild från fredagens permiärgrill :)
Gött som satan var det :D

Nu ska vi njuta vidare av att vara hemma :)

Påskaftonsmorron

Morning!

Yes dags att vakna till lite! min buss som tar mig till jobbet går om en halvtimma ch tills dess så ar jag både mig själv och lite packning att ta hand om. Vid 14 sätter vi oss på tåget mot Motala och sen är vi hemma ända fram tills på tisdag :) Yaayyy!!

Det blir nog väldigt dåligt med bloggande även i dag då vi inte är hemma förens vid halv sex och i kväll väntar festligheter, så det hinns nog tyvärr inte med.. Men

Glad påsk på er!

Långfredag

Hello!

I dag är jag ledig :) Och solen skiner :) Nice!

Nu ska Alex och jag till stan och shoppa lite.

Hörs senare!

Nu är vi på väg mot helg :)

Jag har just avnjutit min lunch här bredvid mitt påskris, vilken stämningshöjare :)

Jag vet inte om själva vasen till påskriset syndes på förra bilden. Men vi hade ingen vas som passade så riset fick sitta i vår pastaburk. Det var det ända vi hade som var tungt och högt nog att klara av riset, fiffigt va :P

DÅ var det lite drygt tre timmar kvar tills jag ska vara på jobbet. Jag har inget speciellt för mig så jag tror jag ska knåpa lite på min packlista inför helgen. Det är stor isdk för övervikt annars!

Medans ag gör det så tänkte jag lägga upp en bild på gårdagens outfit. Jag invigde min nya puderrosa topp jag köpte i lördags. Visst är den fin :)



Topp ny från MQ
Linne från MQ
Jeans från MQ
Armband från Fossil och Thomas Sabo
Halsband från SNÖ
Örhängen Lindex

Påsken kommer

Hello!

Jag har om vanligt på torsdagar varit på Handelsakademin på möte. I dag gick det extra fort, men bussen och spårvagnen tog tid så jag kom hem vid samma tid som jag brukar.

När jag skulle gå från Handelsakademin så låg det en hög med påskris utanför dörren. Och det stod att om man ville så fick man ta en knippa. Så det gjorde jag :) Jag tog den minsta men det var fortfarande jättelång och jättevid. Det påminner mig om när jag var lite och syrran och jag skulle hämta in påskris åt mamma och vi alltid plockade med oss så mycket vi kunde bära, bara för att det var kul :P Nu har Alex och jag klätt vårt påskris med fina fjädrar, och det blev så fint :)



Sötaste killen i stan <3

Go natt på er!

I morron ska jag upp tidigt så nu går jag och knyter mig.

Natt i natt

New tree

Hello!

Alex och jag har återigen haft en skön och slapp dag tillsammans :) Jag gillar verkligen när vi kan vara lediga tillsammans! Tyvärr så är vi ju båda förkylda och går och snörvlar, hostar och snyter oss typ varannan sekund,men det är gött med lite tid tillsammans <3

Men som sagt i kväll så ska jag jobba. jag sitter redo att bege mig. Jag vet inte varför jag vart klar så tidigt i dag. Men det var skönt, nu kan jag slappa lite extra innan jag åker :)

Jag tänkte att jag skulle visa er vårt senaste tillskott här hemma. Det är en blomma/träd som Alex och jag handlade på Ica för 30 kr. Jag har inte en aning om vad den heter med jag tycker den är riktigt snygg :) Den pryder vår vita bänk så vackert. Den passar verkligen bra där! Vi hade en blomma som Alex fick av sin mamma i födelsedagspresent, men den dog, det gör det mesta i blomväg här. Så denna får ersätta och jag gillar den verkligen. Den är cool :)


Det gick på 20 minuter!

Då var det klart! :)

Den gamla fläkten är nu utbytt och min dator är sval och framför allt så låter den ingenting!! Den är fasen tystare än vad den var när jag köpte den :D Coolt!

Så här såg det ut när Alex arbetade. Tur att man har en kille är grym på allt! Datorer och teknik är han kung påk. Han bara gick in och ägde allt :D



Jag fick lite panik när jag kom in och såg att den tusen olika delar.



Här skulle den gamla fläkten bort.

Thanks baby :)

D-day!!

Morning!

Dagens förkylningsuppdatering är följande: Fortfarande snorig och lite täppt men det går framåt. Jag har sovit superskönt i natt och kunnat andas genom båda näsborrarna. Det kan jag inte nu längre, men fy fasen vad gött det var att sova normalt!!

Igår kväll så åkte jag till Jannica en sväng, hon ville ha lite sällis och jag ville såklart hänga med henne :) Så vi satt och drack kall saft och pratade lite skit :) Det var så trevligt :) I dag åker hon till Jkpg och kommer inte hem förens nästa torsdag...

Vet ni vad??? I dag sker det! I dag ska min lilla dator få en ny fläkt. Alex är på toan och borstar tänderna nu, men när han kommer ut så ska han börja operera :) Jag hoppas verkligen att det går bra! Alex hade sjuka problem med att få upp datorn en annan gång, så det är mest öppnandet och stängandet av datorn jag är orolig för. Själva lagandet vet jag att Alex är gym på :)!

I dag ska jag också börja komponera en packlista inför helgen. Vi ska ju åka hem på påskafton och stanna till tisdag, jag kanske har missat att nämna det :P Sorry.

I kväll ska jag också pallra mig till jobbet. Rösten låter ju fortfarande helt kaiko men jag kan prata hyfsat bra :) Plus att jag vill tjäna pengar!! I morron är det lön och herre min gud vad jag längtar! Jag ser mest fram emot att få betala tillbaka till Alex. Den känslan är verkligen en befriande än!

Underbara väder!

I dag var jag och älsklingen ute på en mysig långpromenix runt Skatås och kålltorp. Det var så fint! Solen lyste och fåglarna kvittrade och allt var grönt å fint :) Så nice! Vi såg en hackspett och en massa fina blommor.
Alex knäppte av några bilder, se och njut :)



Älsklingen och jag strosar fram längs grusvägarna i Skatås



I like the feeling!



Man blir ju till och med sugen på att ta sig ett dopp



Nere i Kålltorp

Nehep

Nej det gick ju inte det här!

Jag tog min filt och mina näsdukar och la mig på innergården, men det gick bara inte!! Jag kände mig som värsta tattaren. Så jag gick tillbaka.

På vägen tillbaka så såg jag en liten fin gräsplätt med en massa sol på nedanför slänten/berget vi bor på. Det går en stig ner dit, så det får jag prova nästa gång.

Nu väntar jag på min nyklippta Älskling. När han kommer hem så ska vi äta lunch :)

Då så....

Måsten är gjorda. Nu går jag ut i solen :)

Önska mig lycka till! Jag tror jag kan behöva det!

Tisdag

Morning!

Jag vaknade av en "host" min egen alltså, då var jag mitt i en dröm, det hade rasat ett stort träd över vårt gigantiska gula garage hemma hos mamma och pappa. och det var saker överallt, tur att jag vaknade och slapp drömma den drömmen vidare! Det var för ca en halvtimma sedan. Och efter att jag gjort rent systemet så såg jag ingen anledning till att gå och lägga mig igen och behöva göra om allt typ nu. Men Alex ligger kvar där inne och sussar så sött :) Jag tänkte att jag skulle gå och börja fixa lite frukost åt oss.

I dag så ska Alex klippa sig. Han vet inte riktigt hur än, säger han, men han brukar alltid ha stenkoll och komma hem och se supersnygg ut <3
Jag tänkte jag skulle ägna en stund åt lite nödvändigt pyssel och sen måste jag känna efter om det går att jobba i kväll. jag har inte pratat ännu, så än är det är lite osäkert..

A heart from my heart

Det här lilla söta hjärtat hade mitt hjärta med sig hem till mig igår :)
Det har en alldeles speciell plats mellan A:et och E:et i mitt Thomas Sabo armband.
Jag har länge tänkt köpa ett hjärta och hänga emellan bokstäverna, men nu han min älskling före <3







Visst är det fint att hjärtat är rött :) I love it! Det bryter av så fint.
Thanks honey! Love you 3

Underbart!

Vilket väder!!!! vilket underbart väder :D Min sjuka lilla kropp slår volter av lycka :)

I dag har jag varit på en föreläsning om målfokusering på handelsakademin. Och tro det eller ej men det var inte bortkastad tid. Det var faktiskt väldigt intressant. Det tog cirkus en och en halv timma.
Då hade jag mer än en timma kvar tills jag skulle möta upp Alex på stan, så jag började vandra hela den långa vägen från Vagnhallen Majorna tillbaka mot stan. När jag kom till Järntorget så hoppade jag på spårvagnen, för då började det bli ont om tid. Men jag fick in en härlig lång promenad i solen :) Nice!
Jag mötte upp Alex utanför Sats, han hade varit och tränat såklart, jag är inte alls avis! Vi gick till Nordstan och Åhlens för att köpa nytt solpuder och hårspray till mig och ny ansiktscrem till honom.
Efter den lilla turen så tog vi bussen till Ica Olskroken och handlade det sista och nu är vi äntligen hemma och det är så skönt!!

Gud man orkar ju inget när man har en förkylning i kroppen, man blir andfådd för minsta lilla..

Som ni märker så är jag inte på jobbet, vilket är en ny upplevelse, det känns väldigt konstigt att vara hemma just nu..

Är inte skrikande ungar det säkraste vårtecknet som finns??


Måndag igen!

Morning!

Jag har faktiskt sovit i natt :) Jag vaknade endast tre gånger! Coolt :) Alex lyckades hitta en nässpray sent i går och den räddade mig! Hade jag inte haft den så hade jag garanterat inte sovit något i natt.

Men det blir tyvärr inget jobbande i kväll :( Jag har ingen röst och pratar jag för mycket så känns det väldigt irriterat i halsen. Jag måste bara komma i håg att ringa till min chef och säga det!

Alex har ju ledigt nu i två veckor :) Så det är gött att honom han hemma :) Vi har tvätta nu på förmiddagen. på mitt schema för resten av dagen står följande. Mellan 13 och 15 ska jag på en föreläsning på Handelsakademin. Sen ska jag ner på stan en snabbis och köpa nytt puder och hårspray, för den var totalt värdelös!!! Sen måste vi handla, det finns inte en matbit i huset. Ja, det är väl det och det räcker tycker jag!

Nu ska jag ta på mig lite kläder och göra mig redo för dagen!

jahop

Tog en dusch, allt gick bra, kom ut kände mig ganska fräsch igen. Fönade håret. sminkade till fejat lite för att få tillbaka lite färg. Och så hände detta!!



Föst blev jag tok arg, men sen insåg jag. Vad tjänar det till?? Det är bara att pallra sig till stan i morron och köpa nytt :/



Så här ser man ut när man är sjuk, trots lite smink. Det är ingen vacker historia nån stans!!

Okej..

Detta händer just nu:

Jag sitter i soffan med fötterna på soffbordet och kollar på en unge i minuten på fyran. I knät har jag min dator. Till höger om mig har jag en hög av snoriga näsdukar i en liten plastpåse, inte fräscht! Till vänster om mig har jag min mobil och en toarulle, ovärderligt!  Min näsa vill inte fungera normalt utan är täppt samtidigt som den rinner. Och jag känner hur jag börjar bli röd under näsan av alla snytningar. Jobbigt!

Jag själv underhåller mig med att utnyttja facebok till max. Jag chattar och skriver meddelanden med min fina vän Gabriella. Vi delar med oss av dilemman och funderingar. Det är väldigt lärorikt och intressant! Jag sitter och har stenkoll på klockan och räknar ned varje minut fram tills klockan blir 14. För mellan 14 och 14.30 så ska Alex lämna Motala och komma hemåt :)

Så kul är mitt liv just nu...

Summering

God morron!

Natten har varit okej. Jag har sovit i omgångar och inte vaknat lika mycket som igår natt. Så jag kan nästan säga att jag har sovit bra, nästan..

Men gud vad död jag var igår eftermiddag! jag hade bestämt med Jannica att vi skulle hänga här och ha en girls night. Men jag fick ringa och avboka, vilket kändes super tråkigt. Men jag pallade inte med att röra mig från soffan så då fanns det tyvärr inget alternativ... Min underhållning blev en godispåse, smartare än en femteklassare, milan- sampdoria, B&J och Gabriella via fb chatten. Vid 22 gav jag upp och gick och la mig.

I dag känner jag mig lite piggare, men det ska man väl göra på morronen, vi får se hur det känns framåt eftermiddagen.

Jag tänkte jag skulle visa er min shopping från gårdagen. Min tanke var från början att jag skulle visat plaggen på men dels orkar jag inte och dels så ser jag ut om ett spöke så ni går hålla till godo med följande :)



Jag började på Kicks där jag köpte ny mascara från Loreal. Jag valde återigen min favvo volume million lashes, den är grym! Och att jag hade 20 % på den gjorde den inte sämre :)
Jag var också i stort behov av en ny ansiktscreme, så jag gick på reklamen och provade Youth code. Jag har inte hunnit prova än, men testern jag provade i butiken verkade väldigt lovande.
Sen snubblade jag över det här ljusgula nagellacket från Isadora, 49 kr!!! Vilken färg! I just love it :) Jag hade även 20 % på övrig valfri vara så det blev ett mycket bra pris :)



På MQ gick jag loss ganska rejält :)
Först hittade jag denna sötis från 365 Sunshine, den är perfekt till ett par jeansshorts eller något annat snyggt. Spetsdetaljerna är ju ursöta :)




Sen kunde jag inte lämna MQ utan att jag fick med mig detta linne från zoul. Jag har ett lika dant i rosa och jag har använt det hur mycket som helst, så när jag såg det i den här snygga beiga färgen så var det inget att tveka på :)



Även denna vackra lite puderrosa skapelse från 365 Sunshine hittade jag på MQ. Jag stod i provrummet i över en halvtimma och velade mellan storlekar men tillslut efter att ha frågat fyra vilt främmande människor vad de tyckte så kunde jag bestämma mig. För den skulle bara med mig hem :)
Totalt gick kalaset på 847kr, men jag hade 500 kr i presentkort och vips så blev det rena klippet :D



På Zara hittade jag dom här två snyggingarna:) 129 kr styck tyckte jag var som hittat! De är supermjuka och lite längre i modellen. Jag älskar dragkedjan i nacken. Perfekta till sommaren :)



Sista stoppet blev på Apoteket i Olskroken.
Alex hade beställt Retardex (men fick en tandkräm på köpet :))
Jag inhandlade zyx och sen högg jag första bästa hårspray, det blev en från Taft. Den ska tydligen ge supermycket glans. Jag har ingen aning om den är nåt vidare bra. Men jag tycker ingen hårspray är så där vidare bra nu för tiden. Antingen blir det bara hårt och stelt eller så blir det mjuk och ingen stadga alls. Återkommer med recension. Även här hade jag 20 % rabatt :)


Jag är väldigt nöjd med min shopping :)
Jag provade också en jacka på Lindex som jag tror jag ska slå till på i veckan :)

Jag är så...

sjuk! Jag är snorig, hängig, har ont i halsen, ont i huvudet och så är jag alldeles ensamen på det :( Det suger! Jag behöver en vårdare! Nån som baddar min panna, fluffar min kudde och hämtar saker åt mig. Passar detta in på dig?? Ring mig! Du är så välkommen!

Underbara Fredag :)

Morning!

Jag hade en riktigt grym dag/kväll i går. Gabriella kom hit vid halv tre och vi lagade en helt underbart god pastasallad med grillad kyckling i, till det hade vi en grov baguette. Till efterätt hade jag gjort två stycken minikladdkakor i mina små "krukor" (jag vet inte varför jag kallar dem för krukor, men det passa på något vis) Till minikladdkakorna hade jag vispat grädde med hallon och socker. Ja, jag överdriver inte om jag säger att det smakade helt underbart! Vi tjattrade och drack rosé hela eftermiddagen lång :)



Nice ha :)



Delicious!

Vid 18 begav vi oss mot bergakungenssal och bion. Vi såg Never let me go. Fy bubblan vad den var hemsk! Usch det var lite för "läskig" för min sak. Den hadlade om en internatskola där barnen växte upp för att när de blev stora donera sina organ. Det var det ända de var ämnade för. Den var väldigt bra filmad och så, men den var hemsk...

Efter bion så gick vi till Valand. Gabriella hade kollat sin pappa att svänga förbi och titta på när hanns band spelade och såklart gjorde vi det :) Och de var riktigt bra! Jag träffade också hennes mamma och ena syster, alla var så himla trevliga och snälla :) Det ända negativa var att de spelade så högt och mina öron är lite känsliga, så det var lite jobbigt.

När deras spelning var över så gick vi och strosade längs avenyn en stund. Innan vi båda insåg hur trötta vi var. Vi hade ju hållt på sedan halv tre :P Och då var klockan 23. Så vi bestämde oss för att åka hem och sova. Och för mig passade väldigt bra för jag hade börjat få ont i halsen :( Det bara dök på mig efter bion igår. Och jag har haft ett helvete med att sova i natt på grund av det. Det känns lite bättre i dag, men det är fortfarande ont och irriterat.

I dag så ska jag ägna hela dagen till mig :) Och det innebär att jag ska åka ner på stan en sväng. Jag ska köpa ny mascara, hårspray och zyx. Sen ska jag se om jag kan göra nån shopping :) Sen ska det också få följa med mig lite gottis hem :P Det är jag värd, jag har ju ont i halsen :(
Antingen så blir det mys här hemma i kväll, eller så ringer jag en kompis, men jag får se hur min hals utvecklar sig. Just nu är det skönast att vara tyst.


Lovely day!

Hej söta ni :)

Jag är på så strålande bra humör i dag :) Solen behagar tyvärr inte dyka upp men vad gör väl det när humöret är på topp :D Jag började som vanligt min fredag på löpbandet. Det blev 9 km på en timma. och i dag kändes det oförskämt lätt :) I like!!
På vägen hem stannade jag på Ica Olskroken och handlade ingredienser till Gabriellas och min middag ikväll. Det ska bli en egenkomponerad pastasallad med örter och grillad kyckling och brié och en hemlig dessert till det :D Tyvärr blev rosé och grillhänget uppskjutet så vi hinner inte med det. Men vi kör rosé och mys här hemma istället :) Efter det åker vi till bion och sen drar vi ut i natten. It´s gonna be awesome :D

Jag har jagat runt här hemma hela förmiddagen och städat och plockat undan och förberett lite inför kvällen. Jag kan ju inte låta Gabriella komma hit och så är det inte städat, det går inte för sig! Men nu är det så rent och fint och jag har bara lite fix med mig själv kvar att göra. Och som tur är så anländer hon inte förens vid tre så jag har lite tid på mig :)

Nej nu är det dags för min frilla att få sig en rejäl styling. Jag får se om jag hinner blogga mer i dag. Om annars så hörs vi i morron med details och skvaller från kvällen :)

Bye!


OMG

O mina vänner i dag har jag haft en helt underbar dag :)

Jag har tränat, varit ute i solen, slappat i soffan, jobbat och umgåtts med min fina Gabriella :)

Gabriella och jag har bokat in en riktig hel eftermiddag/kväll i morron. Först ska vi på rosé och grillparty med några på jobbet. Sen ska vi på bio, vi ska se Never let me go. Jag tror den ska vara riktigt bra. Sen ska vi festa natten lång :) Det kommer bli så nice. :D Jag har komponerat ihop en pastasallad med kyckling som jag ska laga till Gabriella och mig, så vi ska ha det så trevligt så <3

Sen ska jag ju träna med :)

Aaa det kommer bli så grymt :D :D

Nu ska jag förbereda mig inför morrondagen!

Natt natt på er :)

Sol sol sol, ge mig hopp, ge mig...

Hello!

The sun is out :) Yaaayyyy!! Keep it coming!! Härligt :D

Mötet på Handelsakademin gick snabbt och smidigt, som vanligt. Så jag var ombytt och redo för träning redan vid 10. Det blev ett helt okej pass i dag. Jag körde tungt, men det kunde ändå varit bättre. Ja ny dag i morron!

Nu sitter jag och väntar på ett samtal fån min kära vän Gabriella. Vi ska ut och hitta på en massa roligheter i morron kväll. Och en av roligheterna är att vi ska gå på bio. Men vi har inte bestämt vilken film vi ska se än. Så det ska vi göra nu om stund över telefon.
Sen har jag några tråkiga måsten att beta av, så jag ska väl passa på att göra dem under tiden medans jag väntar.

Torsdag!

Goder morron!

Nu har han åkt ifrån mig igen :(  Usch vad träligt jag tycker att det är! Men han kommer ju tillbaka, man får tänka så..
Jag ska försöka fylla upp mina dagar med så mycket saker så tiden går så fort och vips så är han hemma igen :)

I dag ska jag fylla min dag med följande. Först nu vid 9 ska jag till handelsakademin, sen blir det träning på Sats och till sist jobb.

Nu fick jag bråttom här med!

Vi hörs!

I dag är det onsdag, jag trodde det var tisdag??

Morning!

Hur är läget?? Med mig är det bara bra. Jag håller som bäst på och tvättar här hemma. Tvättkorgen var mer än överfull, så det känns så bra att den är tom nu :)Det är en av alla saker som gör mig glad, en tom tvättkorg :)

I dag spöregnar det här i Göteborg, andra dagen i rad nu... Det börjar bli lite tradigt! Men de har lovat att det ska sluta upp framåt eftermiddagen.

Jag tycker så synd om Alex just nu. Han sliter som ett djur i skolan och är där tidigt och jobbar fram till sex på kvällarna. Och när han kommer hem så är han så trött och kan inte varva ner, vilket gör att han sover dåligt. Usch så ska det inte vara! Han har deadline i båda projekten han håller på med. Men i morron åker han hem till Motala, tyvärr är det ingen nöjestripp, men jag hoppas att han under omständigheterna kan hitta lite lugn och ro. Sen från och med måndag så har han två veckors lov och då hinner han vila upp sig ordentligt. Sen är det bara slutspurten kvar i skolan, en månad. Tiden går så sjukt fort!

Jag funderade först också på om jag skulle åka hem i helgen. Men nu har jag bestämt mig för att stanna kvar här. Det hade varit jättekul, för jag saknar er alla där hemma! Men jag har redan lite planer för helgen, jag ska bla ut med en tjejkompis på fredag, Vi ska gå på bio, ut och äta och ta några drinkar. Det ska bli riktigt skoj! Det känns ju såklart träligt att vara här själv, men vi åker ju hem på påskafton och det är ju inte långt tills dess. Plus att Alex kommer ju hem på söndag igen :)

Chocolate and bunnies

Hello!

Det regnar på bra här fortfarande, så då ska jag passa på att visa er något riktigt roligt och väldigt sött (i dubbel bemärkelse :P)

Har ni någonsin sett så söta små kaniner :)





Jag hittade dessa sötisar i lördagskväll när vi gick förbi Konsum i Landala :D (Ja, jag släpade på dem hela kvällen :P Och nej, det var inte jobbigt.) Och de passar ju perfekt in i min övriga samling av Lindtkaniner :) I like it!

På tisdag, på tisdag

Morning allihopa!

Spöregnar det hos er med i dag?? Jepp här öser det ner och är gråmulet som aldrig förr.... Yes men jag ska försöka strunta i det faktum att vädret suger och njuta av dagen i alla fall.

Jag börjar iaf min tisdag med att åka till gymmet och svettas lite! Det gör mig glad :)

Äntligen kväll!

Hello!

Tänkte titta in här och skriva några rader innan jag går och lägger mig. För jag är så trött! Jag vll bara lägga mig ner och känna hur min sköna säng omfamnar mig :) Det tär på än att gå upp klockan sex!

Jag lovade ju att jag skulle visa er mitt inköp jag gjorde i helgen. Men det kommer i morron istället. Jag lovar att det är värt att vänta på :P

I dag var det en riktig skitdag på jobbet! Jag tog många samtal men ingen ville köpa. Hur jag än försökte (jag låg på som en igel!) så ville de inte nappa. Det belv bara två pinnar :( Ny dag i morron!

I morron blir det styrketräning och jobb. Sen ska jag vila :)

Harvar mig vidare.

Hello!

Nu har min fläkt i datorn stannat helt. Så jag kan bara använda den korta stunder. Vilket gör att jag är datorlös igen :( Och fläkten kommer inte på minst två veckor, kul sits jag hamnat i...

Solen lyser ju i dag, så jag får väl vara glad över det :)

Hälsoundersökningen gick riktigt bra. Mina värde var perfekta :) Ända problemet jag hade var när jag skulle ge ett urinprov. Jag var så himla kissenödig när jag kom dit så det första jag gjorde var att gå på toa. Jag hade inte en tanke på att jag skulle kissa i den lilla burken i dag. Men fyra muggar vatten senare, så löste sig det med :)

Annars så har jag fyllt upp kylskåpet och varit och tränat spinning.

Om e0 min så är det dags att bege sig mot jobbet. Jag hoppas på en kväll med mycket samtal!

För tidig start på veckan.

Morning!

Nu undrar ni väl vad jag gör uppe så här tidigt?? Klockan ringde 06.30 i morse och anledningen till det är att jag ska gå på en hälsoundersökning nu på morronen. Det är för jobbet, de ska kolla lite allmänt bara. Men det ska göras och de hade bara dåliga tider, så då fick det bli i dag tidigt på morronen..

Resten av min dag ska jag spendera med att träna, det blir spinning (såklart). Jag ska handla lite mat och till sist jobba. Sen längtar jag nog hårt efter min sköna säng och få vila lite igen!

När jag kommer hem så ska jag visa er något riktigt gulligt som jag köpte i lördags :) Hihi

My weekend

Hej!

Den här dagen har bara swischat förbi. De sex timmar jag spenderad på jobbet gick jättefort. När jag hade slutat så skulle jag powerwalka hem. Det tog 23 minuter och när jag mätte sträckan så var det 5,7 km. Det var mycket längre än vad jag trodde det skulle vara. Men det var såå skönt och varmt, nästan för varmt. Jag gick i tröja och mjukisar och svetten bara rann. När jag kom hem sa Alex att det var 17 grader ute!! Det måste var årets högsta temperatur med råge!

Nu lagar vi middag. Alex ska äta köttfärspaj med pajdeg och jag gör ett experiment med köttfärspaj utan pajdeg.

I går kväll var vi ju och discobowlade med Gabriel, Jannica, Mike, Daniel och två av hanns kompisar. Det var faktiskt kul och jag mitt tålamod räckte i hela 45 minuter, jag är imponerad av mig själv :P Men någon som var helt galet bra i går var Gabriel. Han började med att inte få ner en ända kägla på de tre första omgångarna. Då tipsade Alex honom om att sikta höger och då lossnade. Det var strike på strike på strike! han gjorde säkert 10 stycken! Helt sjukt :P Efter bowlingen åkte vi hem till Gabriell och Jannica en sväng. Sen gick vi vidare till en förfest. Jag skulle ju inte ut så det blev nyktert för mig, men jag hade så trevligt ändå :)

Här får ni lite bilder från gårdagskvällen.



Ny top från Gina Tricot
Leggings från Forever 21
Linne från MQ
Klocka från Ur & Penn
Armband från Thomas Sabo och Fossil



Jannica sätter en strike :)



Gabriel sätter sin sjunde eller nåt :P



Alex in action

Nu ska jag avnjuta våra nylagade pajer :)

And off i go!

God morron!

Tiden går fort när man har bråttom!

Nu ska jag straxt bege mig till jobbet. Jag jobbar melan 10 och 16 i dag. Sen ska jag vandtra hem i det förhoppningsvis fina och varma vädret :)

Vi hörs då!

Nu går vi ut i kvällsolen :)

Nu ska Alex och jag straxt dra oss mot bowlinghallen :) Alex är taggad och jag har inställningen att jag ska komma hem med alla naglar i behåll! :) Men innan vi sticker tänkte jag bjuda er på vad vi har avnjutit för middag i kvällssolen :)


I kväll blev det hemmagjorda hamburgare :) Jag körde utan bröd och Alex körde med.
Det var smaskens kan jag lova!! Så goda :)




I kväll premiär inviger jag min nya top från Gina Tricot. Ni får bild på den i morron.

Trevlig kväll på er!

Underbara lördag!

Underbara härliga lördag :)

Alex och jag började denna underbara dag med ett riktigt bra pass på gymmet. Vi körde igenom våra överkroppar och jag slog pers i två övningar :) Wiiee! Sen åkte vi hem och lagade till oss lite lunch. Alex åt falukorvswok med nudlar och jag åt broccoli, brysselkål, blomkålsmnos, paprika keso och kräftstjärtar mumms mumms.
När vi ändå hade fyllt på med lite energi så passade vi på att städa av lägenheten. Det var damm överallt! Det syns ju så väl när solen börjar titta fram. Så skönt att bli av med det tråkiga :)

I dag hade jag planer på att åka ner till Valhalla ip och kolla på allsvensk fotboll. Göteborg möter Tyresö. Alex var inte så på men jag tänkte att jag skulle åka. Men vi ska ju bort i kväll och det hade blivit lite stressigt och så såg jag att matchen sänds på tv. Så jag bestämde mig för att strunta i det och kolla hemifrån i stället. Fast det lockar väldigt bra att sitta ute i vårsolen och titta på fotboll :) Nästa gång så!

I kväll ska vi ut och bowla med Jannica, Gabriell, Micke och Daniel, också Alex och jag förstås. Alex har laddat sedan i onsdags, han älskar att bowla. Och måste såklart alltid vinna! Så vi får väl hoppas att han gör det, det kan bli lite jobbig stämning här annars :P Hehe, Men det kommer bli riktigt skoj :)

Lördag och sol, dt är gött de :)

Jag börjar denna härligt soliga lördag med en tripp till gymmet :) Och jag tar med mig gulliga Alex <3

Recept problem

Jag sitter här och kletar recept inför kvällen. Men jag är kluven. Å en a sidan vill jag prova på något nytt, något som smakar mumma, ser gott ut och är annorlunda. Å andra sidan vill jag inte ha så mycket jobb, det ska få mina smaklökar att hoppa och hjula av glädje.

Vilket recept passar in på någon av de två beskrivningarna?? Jag har kollat runt nu ett bra tag och inte kommit fram till nåt särskilt..

Alex klev just innanför dörren, så nu får vi fundera tillsammans :)

Lediga, soliga fredagar äger!

Solen är här :) Wiieee!! Men så till lika blåsten. Men solen är här :) Me like!

Jag fick en kanonstart på min lediga fredag. Alex och jag började med en sovmorron :) Sen åkte jag till gymmet och sprang en timma. Så nu är jag fulltankad med ny energi, Fy bubblan vad härligt det är att träna :D Sen tog jag bussen hem och lunchade med min älskling :) Efter lunchen var det dags för Alex att åka till skolan för en föreläsning. Då hoppade jag in i duschen och gjorde mig fräsch som en nyponros :) Och nu sitter jag här i soffan med solen som väller in genom fönstren och jag doftar gott naturen doftar gott :) Det är ju för härligt :)

Eftermiddagens mission blir att leta fram ett riktigt gott och smarrigt recept till kvällen. Jag har mina recept gömmor så det ska inte var några problem.

För att egga Erik lite mer, så fick jag in en åtta igår :P Hehe

Apropå min soliga fredag. Det påminner mig om sommar 2010 :)



Bästa Varamon



vår fina gård :)



Pappas fina pållar (några av dem :P)



Solning på gräsmattan :)



Utslagna små hundar, Milo och Elsa :)



Eeester och jag. Min lilla följeslagare :)

Lets a go :)

Mot gymmet!

:)

I dag var det åter en bra dag på jobbet :) Jag vet inte vad det är men jag är inne i ett riktogt bra stim, i like it :)

Men nu är jag ledig fredag och lördag :) Och det ska bli så skönt! Mest skönt är det att slippa ha lite stress och press, utan jag kan ta det lite lugnare och det gillar ju jag :) I bland iaf :P

Helgens planer är ännu lite osäkra, men på lördag blir det discobowling med Jannica och Gabriel och några fler och på söndag blir det jobb.

Nu ska jag avnjuta min lilla ledighet :)

The victory!

Som jag berättade igår så hade vi en liten tävling på jobbet igår. Vi blev uppdelade i smågrupper om hur vi sitter och den som sålde mest av alla i gruppen vann. Och det var jag :) Wiieee Jag som aldrig brukar vinna, det var väldigt otippat! Och priset jag fick var en biobiljett :) Thanks!



Min vinst :)


Nu sk jag njuta vidare av det fina vädret :)

Torsdag

Morning!

Jag lyckades med konsten att gå upp lite förtidigt i morse :/ Jag kunde fått sova längre.. Snyft. Inte nog med det så hade jag sjuka problem med att sova igår. Alex var inte hemma, utan kom hem precis när jag nästan somnat och då blev jag klarvaken igen, och sen var det kört. Men jag somnade tillslut, tur det :P.

Nu ska jag klä på mig och bege mig mot Handelsakademin och ett möte och sen blir det träning på Sats :)

Vi hörs!

Happy face :)

Hello :)

Jag är på så bra humör nu på kvällskvisten :)
Det gick riktigt bra på jobbet i dag. Jag fick in sex pinnar! Nytt personligt rekord :) Gött gött! Och till på köpet så hade vi en tävling i dag, så jag vann ett pris :) Jag älskar priser :) Men det visar jag er i morron :)

Men jag är ju slarvfelens mästare. Jag är så otroligt snabb att jag glömmer någon liten detalj här och där, och det är ju så frustrerande. Men samtidigt så lär jag mig allt väldigt bra då jag får göra om det typ 17 gånger :P

Det har börjat regna här nu igen. Men som tur var var det uppehåll när jag gick hem! Jag hade på mig mina nya höga kritvita Converse och dem är inte redo för att bli smutsiga än. Och dem klarade sig undan vattenpölar  och lera i dag med :)

Morgondagens planer består av att befinna mig på Handelsakademin vid nio. Sen blir det Sats och ett styrkepass, hem för lite lunch, vila och ombyte och till sist jobb.

Där har ni det.

Go natt på er!

??

Nyduschad och fräsch som en nyponros, gott luktar jag med :) Visst är det underbart!

Jag vet inte vad det var med mig i dag men när jag kom till spinningpasset och satt mig på sadeln så blev jag bara så sjukt otaggad. Jag funderade starkt på att gå där ifrån och köra nåt annat istället. men sen så insåg jag ju att jag inte kunde gå, man kan ju inte bara ge upp sådär utan jag tog ett myrsteg i taget och försökte fläska på så bra det gick och jag orkade och vips så var passet över. Hade det funnits ett pris för mest svett i dag så hade jag tagit hem det, lätt! Jag har aldrig varit med om liknande!!! Hela mina ben hane små små svett droppa r på sig, tog man handen på benet så blev man dyngsur. Så fort jag böjde huvudet neråt så var det som att sätta på en kran, det droppade konstant! Och såklart hade jag ju glömt ta med en handduk till passet så jag fick ju hushåla med det papper jag hade och det gjorde ju inte saken bättre. Aaa det var sjukt!

Om några timmar blir det jobb och tiden fram tills dess ska jag spendera med att fixa i ordning mig och surfa liote. Jag har så mycket jag måste kolla upp och uppdatera mig om :P Ni skulle bara veta!

Då är vi mitt i veckan!!

Hello!

Jag har verkligen fått till sömnen de senaste nätterna. Jag sover så skönt och vaknar utvilad och mår bara toppen :) Sängen är skön och så har jag ju Alex bredvid mig och då sover man ju som en prinsessa :) I like it och hoppas verkligen att det är här för att stanna!

Alex har en ledig förmiddag i dag, men med ledig menar jag att han inte behöver vara i skolan men han har massor med plugg att ta hand om ändå :( Så han sitter på sitt kontor och pluggar. Jag sitter i soffan och roar med med att läsa bloggar och kolla lite på olika forum.
Vid lunch blir det spinning för mig. Det är pulse i dag. Jag gillar verkligen instruktören vi har. Han är lite crazy och driver på än så man bara vill öka motståndet mer och mer! Han är en riktigt bra peppare och pådrivare.

Och till min kära vän och kollega Erik så vill jag bara säga hej :)



Klappar mig lite på bröstet

Hello!

Jag hade tur med vädret :P Det slutade regna precis när jag skulle gå till bussen :) Vilken flax!

I dag fick jag in tre pinnar. Och det är jag ganska nöjd med. Det var väldigt dåligt tryck på linjerna och efter halv sju var det 1-5 i kö så då var det segt. Jag pratade med en så söt kund i dag. När vi skulle lägga på så sa han hur glad han var att han fick prata just med mig, för jag var så trevlig och duktig tyckte han. Han gav mig en eloge :) Gulligt va :) Jag blev glad iaf :) I dag blev vi bjudna på glass av vår chef. Jag provade nya Cornetto enigma choklad och karamell och den var jättegod :) 

I morron är det spinning och jobb på programmet. Jag vet inte riktigt vad jag ska fylla ut resten av tiden med, men jag antar att det blir en del tid vid datorn :P

Mer regn?? Men hallå!

Varför sa jag att jag brukar ha tur med vädret?? Nu spöregnar det igen :( Jag hoppas det ger med sig snart, det har en timma på sig! Det ska väl inte var helt omöjligt??? Men det är ganska mysigt att sitta inne och höra på ruskvädret :)

Jag anmälde mig till en tväling förrut. Det var på Kalles.se, man kan vinna en iphone4 om man delar med sig av sin bästa äggkokarlista, skriver in den rosa koden som finns på äggen och bifogar sina uppgifter. Så nu håller jag tummarna för mig själv! Dragningen på på lördag :)


En bra start på min dag!

Lagom tills jag skulle bege mig till träningen så slutade det regna :) Jag brukar ha flax med vädret :)

Väl på gymmet så gick det bra i dag. Det kändes lite nytt och ovant med mitt nya program och jag behöver finjustera övningarna på det en del. Men överlag så var det bra och jag kände att det blev ett tufft och bra träningspass. Sen slog jag personligt rekord i bicepscurl jag tog 11 kg vikten 10 gånger på varje arm och dessutom i två rundor :) Det gjorde min dag!

Nu har jag ätit mat och kollat på senaste Desperate, och det var ett bra avsnitt i dag, eller det är det ju varje gång. . Det är en serie som alltid levererar! Apropå maten så är jag är så mätt! Magen känns som den står i fyra hörn. I dag blev det kokt broccoli, brysselkål och morot, blomkålsmos, röd paprika och lätt keso. mumms! Det är verkligen superuper gott!

I dag kommer Alex komma hem från skolan innan jag hinner åka till jobbet :) Vardagslyx! :)

Tisdag

Morning!

I dag regnar det som aldrig förr! Jag har laddat upp med paraply och regntåliga boots så jag ska nog klara mig ändå. Men fy vad tråkigt det är med regn och gråväder!

Jag tänkta iaf att jag skulle åka mot gymmet nu. det ska bli biceps, axlar, bröst och mage. Jag ska prova ett nytt upplägg som jag fick nys om. Det kanske är bättre, vem vet...?

Vi hörs sen!


Men oj!

Hej på er!

Jag fick för mig att jag bloggade i eftermiddags, men jag såg nu när jag loggade in att så inte alls var fallet, sorry för det!

Allt blev väldigt stressigt efter jag kom hem från spinningen så jag han bara med det nödvändigaste vilket var att duscha, äta och fixa i ordning mig för jobbet. Jag började också en timma tidigare i dag, där av att det blev lite extra ont om tiden.

Men jag har haft en ganska bra dag måste jag säga. Solen kom efter lunch och då steg humöret till topp :) Jobbet gick fin fint i dag,. Jag sålde fyra stycken försäkringar och alla var nya för mig, alltså jag har inte sålt dem tidigare. Och det gör mig lite extra glad :)

Nu kom min älskling innanför dörren :) Jag har saknat honom massor i dag så jag ska ta och umgås med honom nu!

Men ni får ha en bra kväll och sova så gott!

Natt på er!

4/4, en måndag

Morning!

Ny vecka men samma gråa väder :( Jag mår bra i dag! Skönt de. Men maten smakar fortfarande inte som den ska, jag är inte sugen och ja den intresserar mig inte. Och det är ju inte normalt för att vara mig...

Alex och jag såg filmen Taken på fyran igår. När nyheterna kom så laddade vi ner den istället och såg klart den i sängen :) Filmen var väl helt ok, men den kunde gjorts så himla mycket bättre. Men det var inte bortkastad tid iaf :P 

I dag har jag spining, förberedelse inför jobb och jobb på agendan. Jag ska uppdatera mig och lära mig allt jag kan om det vi pratade om på utbildningen i torsdags. Nu vill jag bli grym på det här med sälj så det går som ett rinnande vatten!
Annars så är det en vanligt måndag.

Börjar vakna till lite nu!

Hallå!

Nu mår jag lite bättre. Jag provade att ata lite lunch förut, men det mottogs inte bra utan gjorde att jag fick tillbaka  min magvärk. Men en ipren senare så börjar det gå åt rätt håll igen.

Jag vet inte vad som hände igår. Men vi åt lunch, vi gjorde våfflor och e blev verkligen supergoda, inget lustigt med dem alls. Men efter det så började jag må skit! Jag fick jätteont i magen och det kändes som maten stod mig uppe i halsen. Sen vid 19 åt vi hemmagjorda räkmackor, supergoda de med! Och det mottogs inte allas väl av min mage utan jag kände mig ännu värre. Vid halv åtta åkte vi till Gabriel och Jannica. Och jag var väl ingen supertrevlig gäst med tanke på att jag halvlåg i soffan hela kvällen och sa väl i princip inte me än vad som behövdes. Vid halv 12 lånade jag deras säng och jag hann inte mer än lägga mig förens jag somnade. Och det var superskönt för då kände jag inte av skiten. Vi åkte hem straxt efter 12, det var såå skönt! Det är jobbigt att må dåligt när man är borta! Vi var inte hemma förens straxt innan ett. Jag la mig i sängen och somnade som en stock!

Det tråkig var bara att jag inte mådde så mycket bättre när jag vaknade i morse :( Men det börjar gå åt rätt håll. Men jag är absolut inte sugen på mat! Jag åt lite kycklingkorv och en halv omelett till lunch, mer gick inte.


Nu ligger jag i soffan och kolla på Serie A (fotboll) Jag blir så glad och taggad när jag får se en grön fotbollsplan och att det är värme i luften, det pirrar i kroppen!

Jag tänkte bjuda er på lite bilder på de kulinariska mästerverk vi har njutit av nu i helgen.



Vi börjar med fredagskvällens mat. Vi avnjöt lämmfärsbiffar (köttet är såklart från vår egen gård läs:mamma och pappas får.) till det hade vi ugnsgrönsaker bestående av palsternaka (syrran fick upp mina ögon för den förra helgen), morot, rödlök, gullök och potatis. Såsen gjorde Alex och den är supergod! Dock ett hemligt recept :P Mumma var det hela!



Till lunch igår blev det våfflor. Det var nog bland de goaste jag ätit! Perfekta och superlätta att grädda. Inget kladd och bara perfekta helt enkelt!



Mumms mumms :)



Kvällens middag gick inte heller av för hackor! Vi svängde ihop hemmagjorda räkmackor (vi använde färska räkor) på ett rågbräck. Sen var det i tur och ordning majonnäs, gurka, ägg, majonnäs och en massa räkor toppat med en gurkskiva. Ni kan ju förstå att de blev goda!



Yummiiiee!




Det var det de!

Fel i maskineriet...

Usch Jag mår inte så bra. Har inte gjort det sen i går vid lunch. Jag har ont i magen och mår illa! Så jag får be att återkomma senare.
Mamma jag ringer sen!

Grå inledning på min Lördag!

Go förmidag!

I dag har jag förstått att det är många som skriver högskoleprovet. Stackars er! Det vill jag aldrig behöva göra igen. Fy vad det var både svårt, segdraget och fruktansvärt tråkigt! Men lycka till till er som skriver :)

I dag visar Göteborg sig från sin sämsta sida. Det är hela åtta plus men det är dimmigt och grått så långt ögat kan se. Tråkigt, tråkigt! Alex och jag slog an på tråktrenden och bestämde oss för att städa. Det var lika bra att göra det nu, då är det ju gjort!
När vi har städat färdigt så ska vi åka och uträtta några små ärenden. Först ska vi handla på Ica Olskroken, sen ska vi till Systemet och handla gottis inför kvällens utgång och sist ska vi till Apoteket. Förhoppningsvis så tar inte allt detta alldeles för lång tid utan att vi kan komma hem fort så det blir tid över till att bara hänga i soffan och göra inget alls :)

I går när Alex och jag hade mysfredag :) Så lagade vi lammfärsbiffar med fetaost, ugnsgrönsaker och en kallsås. Och det blev supergott! Biffarna var delicious! Allt var delicious :) Efter maten såg vi den senaste filmen i Meet the Fockers. Den var bra, men de andra två filmerna är ändå klart mycket bättre!
Sen såg vi också Stockholm-Båstad och den var väl sådär bra, inget Solsidan direkt!

Saker att stryka från min "too doo" list

Jag tror jag klarade tre timmar, sen började det klia i kroppen. Vad kan jag hitta på?? Vad kan jag rensa ut? Möblera om eller organisera om??
Då kom jag på det! Mina pärmar. Jag har inte varit i dem på månader. När jag öppnade dem så bara skrek de "rädda oss, hjälp oss bli organiserade igen, ge oss ordning och reda! " Och det gjorde jag :D Gud så fint det är nu. Där finns bara det jag behöver och allt är lätt att hitta :) Gud så bra!

Jag var på väg att börja städa, men jag vill ju inte ta bort allt det roliga från Alex :P

Apropå Alex så är han väl hemma om nån halvtimma. Jag hoppas det iaf, han brukar ju inte vara så bra på att hålla de tider han lovar. Men jag hoppas :)

Smiling big, and i cant stop :)

Hola :)

Jag diggar min lediga fredag :) Det här med att varav ner och göra allt i lagom tempo istället för snabbt, snabbt, snabbt det kan nog vara något för mig (from time to time!) :)

Min gymvistlse i dag gick bra. Jag sprang i behagligt tempo i 60 minuter och det blev 9 km. Ja, det kan ju bara bli bättre. Jag har ju aldrig varit en konditionsnisse, men små myrsteg är steg det med :) Efter jag hade sprungut klart avslutade jag med några magövningar.

Nu har jag duschat och fönat håret. Jag sitter och väntar på att jag ska svalna av, så jag kan sminka mig och ta på mig lite kläder (nej jag sitter inte naken!). 

Om några timmar kommer Alex hem och då ska vi hälla upp os varsitt stort glas vin/öl och laga oss nåt riktigt smarrigt sen ska vi götta oss hela kvällen lång :)
Var det någon som såg Peter Magnussons nya serie i söndags? Jag såg den inte, men jag tänkte Alex och jag skulle se den snart. Var den bra??




Fredag = Ledig, ja det är sant!

Goder morgon!

I dag vaknade jag up till min första ledig fredag på över en månad! :) Inte för att det har varit jobbigt eller tråkigt att jobba fredagar innan men det är ju gött att vara ledig :)

Jag ska inleda min lediga fredag med att åka tll gymmet. Jag tänkte ta mig en springtur på bandet. Men jag tror hela tiden att jag måste stressa på, så jag kommer hem skapligt och kan ta det lite lugnt innan jobbet. Men så kommer jag på att jag är ledig :) och inser att jag kan ta det lugnt och absolut inte behöver stressa :)

Jag tänkte att jag skulle åka snart, jag väntar bara på att min mp3 ska laddas färdigt. Jag har en gammal iriver och den används inte ofta, men i dag ska den få göra en insats. Jag hoppas den är svettålig!

RSS 2.0