Driving around

I dag blev det en road trip till Jönköping för möte med jobbet, kul med lite avbrott i vardagen. Sen fick jag köra en sprillans nu V60 och det gjorde det ju inte det hela tråkigare :)

När vi var tillbaka i Götet så åkte jag till gymmet och sprang, det gick var tufft i dag och jag fick kämpa hårt, inte optimal matuppladning i dag. Men det som inte dödar det härdar :P

Nu sitter älsklingen och jag bänkad framför tvn och Sverige mot Island.  Jag hade velat varit på gamla Ullevi och sett den live. det får bli en annan gång! Just nu står det 2-1 och vi hoppas på mer mål!



Alex var ute och fottade i kväll, fint eller hur :)


fresch!

Kylan har kommit hit, det är endast 13 grader ute och jag har varit småfrsen hela dagen. Jag har till och med saknat mina handskar, men dem kan man ju inte börja med igen! Så onödigt!

I dag har jag varit hos frisören och fräschat upp mitt hår. Det behövde toppas och få lite nytt liv och det fick det verkligen. Så nöjd som alltid :)

Jag fick med mig ett nytt "spray" hem från frisören, som man ska ha i innan man fönar för att få volym och stadga. Hon hade i det i mitt hår i dag när hon fönade det och det blev fylligt och fint, så det var jag bara tvungen att prova :)

Nu ska jag spana in näst sista desperate

Alexander <3 Elin

I dag har min älskling och jag varit tillsammans i 8 år <3

Det har varit min bästa 8 år <3 så mycket kärlek och glädje :)

Titta vilka fina rosor jag fick av mitt hjärta :) Löving you <3


Nice sun out :)

I dag är det sol på balkongen som gäller, det är hur varmt dom helst och bara underbart!

Jag ska inte göra mycket i dag, är lite trött efter gårdagens grillpartay :) Evelina och Pontus var här och vi grillade i mängder och allt blev så gott! Sen tillverkade vi en supergod efterrätt och njöt på balkongen fram tills småtimmarna. Vi såg Loreen vinna och hade det bara supertrevligt hela eftermiddagen/kvällen :)

Alex har ett eget litet projekt på g i dag. Han ska trä om persiennsnörena i sovrummet. I morse vaknade vi vid 05,00 av att vi höll på att bli kokta. Det går inte att sova dör inne. Persoennsnötena är i dag ca 1 m långa! Men nu sk de få full längd igen. Så vi kan få sova lite längre :)


Njuter, jag bara njuter

Vi har en underbar sommarkväll här i götet, tror inte vi är ensamma om det heller :) Balkongdörren sår på vid gavel och man kan ju inte annat än njuta :) Sen sitter min nyklippta älskling på balkongen så då kan man ju inte klaga på utsikten heller :)

Jag är så trött i kroppen, jag känner verkligen av löpträningen, men det gör mig gott i längden :)  Vill man vara fin så får man väl lida lite pin antar jag.. Spinningen blir jobbig rehab just nu :P

I dag invigde jag mina nya shorts som jag inhandlade i lördags. De kommer från Monki och är midjehöga med små söta volanger längst ner.



Tunika från MQ
Shorts från Monki
Halsband internet fynd
Ballerinor från tory Burch




New from HM

Att vara "out of office" men ändå på kontoret gav mig en stor hög med arbete att ta tag i, och mer finns det kvar. Tur att det alltid finns en morron dag :)

I dag blev det spinning efter jobbet, det rensade både huvud och mina ömma ben. Mer träningsverk är på g, det känns! Efter träningen tog jag en pw längs med vattnet hem till vår lya, vi bor så otroligt vackert, love it :)

I dag invigde jag min nya topp med volang från Hm. Fastnade för både formen och färgen, väldigt fräscht och snyggt :) vad tycks :)









Hot hot day!

Vad hände när iskallt ruskväder övergick till högsommarvärme för att sedan skifta igen till värmeåskväder och regn och 26 gradig värme på det?? Hehe knasigt är vad det är!

Jag har varit på utflykt till Jönköping i dag, Vi har besökt vårt lager och haft lite möten osv. Det var kul att lämna kontoret en stund och få ansikten till de personer man pratar med dagligen, en lyckad tripp!

När vi kom hem så åkte jag direkt till gymmet och sprang. I dag ökade jag upp intensiteten igen och det gick bra. Jag börjar bli snabb :)

Nu sitter jag här med Itunes och försöker fixa till en ny ringsignal till min telefon, men det vill inte fungera, tror detta blir ett case för min älskling :)

Som för övrigt skrev sin sista tenta ever i dag :) fatta det ni!! Hur coolt är inte det!!! :)

Rundar av en awesome helg

Jag har haft världens skönaste dag! Jag har hängt på våra balkonger och solat, så gött :) I dag har vi verkligen haft sommarvärme, 23 grader i skuggan och vindstilla. Perfekt :)

Vi åt till och med kvällens middag ute på balkongen, så mysigt :) Ni som har Instagram kan kolla in vad vi åt på Alex "sida".

Veckan som kommer kommer bli en intensiv en jobbmässigt. I morron ska jag vara i Jönköping hela dagen och resten av veckan ska det fixas för fullt med vår kommande rea. I övrigt så ska det bli mycket träning och till helgen ska vi bla ha grillparty och diverse annat skoj :) Det blir en bra vecka som alltid :)

Dagens två vyer





SUNday

Denna vilodag varvar jag solning på balkongen med lite lätt arbete. Jag har gnott rent balkongen från år av skit! Så nu är det rena skarvar vi ser :)
Jag har också invigt min nya bikini från MQ, love it :)

I går kväll var Jennifer och Mattias här och åt hemmagjorda/grillade hamburgare, det blev så gott! Sen kollade vi på CL finalen. Mattias är ett stort Chelsea fan, så han blev överlycklig att de segrade :) Det blev en riktigt lyckad kväll :) tack för sällskapet <3

Nu har himlen sprukit upp ordentligt, tid för sol! :)


Shopping!

I dag har jag hängt på stan med Jennifer. Vi har tömt våra besparingar i diverse affärer och gjort premiär på uteserveringen :) nice dag :)



längtar efter sol!

I bland är ledig dag en seg seg dag! Jag har inte gjort mycket, jag har tittat på en halv säsong GCB, träning och lite städning och tvättning, inget upphetsande precis. Jag väljer att skylla det på vädret. Det har regnat hela dagen och varit riktigt skitväder! Verkar dock som resten av Sverige har sol i dag?? Say what! Inte ok :P Men i morron kommer väl solen?? :)

I går damp det ner en inbjudan till dop i vår brevlåda, kul va :) Det ser jag fram emot! Dopet blir hemma i Motala i Juni. Jag vet inte vad det är, men det är något speciellt med en fin inbjudan :)



Give me some of this!


Movie star?

I går så medverkade Alex och jag i en reklamfilm, jepp så är det :) Vår kompis Putte gör sitt examens arbete, han pluggar nån film/specialeffekter linje. Så han frågade oss om vi ville vara statister i hans exjobbsfilm, och vi ställde såklart upp :)

Så i går spelade vi in vår scen, och den bestod av att Alex och jag hade en romantisk middag på en restaurang med tända ljus och hela kittet, så vi satt och hade det mysigt och såg kära ut och smuttade på varsitt glas rött :) Det var jättekul! Hoppas bara det blir bra och att de blev som de ville. Jag väntar spänt på resultatet :)

I morron är det lite ledigt igen :) Så skönt! Jag är tyvärr inte ledig på fredag, men vad gör det :) Jag är ju ledig i morron :)




Tänkte ni skulle få en dagens med :)

Matchade min oanvända "kavaj" riktigt snyggt i dag :)
Kavaj från Bik bok
Linne från MQ
Jeans från Acne

På styrfarten är även en grå dag en bra dag.

Det har inte varit min favvorit start på vecka,. Vädret har varit kasst och det har varit förlungt på jobbet. Tråkig kombo. Det här regnet och lylan som envisas med att vara här måste ju ge sig snart! När kommer vårvärmen på riktigt? Vi hade ju sol och fint för ca en månadsen, var är det nu??
Synd att man inte bara kan ropa hit det, utan man måste vänta och se vad som händer, segt!

Dagens träning var iaf dagens förstra höjdpunkt, det blev löpning och gick jättebra även fast det var ett hårt pass :) Dagens höjdpunkit nummer två var att få komma hem till älsklingen och få mysa lite och laga mat tillsammans <3

Alex har satt sig i sovrummet nu för att plugga till hans sista tenta någonsin!! En vecka kvar :) Oj oj oj :)

Jag ska leta runt lite efter en ny träningsbag och ett par hörlurar till mobilen som tål svett och fukt. Jag har pajat två stycken på en månad nu och så kan det ju inte fortsätta.

Gbgvarvet

På väg mot målet för att heja på Marie och Ewa :) kom igen nu :)


Stavat klart :)

Då har jag gått Stavgångsvarvet :) Faktiskt helt okej väder tillslut och banan var väldigt kuperad men otroligt fin utsikt :)

Här är några bilder från kvällen



Taggad innan start :)



Några alldeles för laddade uppvärmningsinstruktörer, herregud där skämdes jag :P



Glada jag efter målgång, fick ju medalj och allt :)

Game day, sort of.

Så kom regnet och med besked. Riktigt rusk och tråkväder. och det värsta är att det verkar fortsätta i den stilen några dagar till. Och det sabbar min plan om att få fin väder, jag vill ha fint väder!

I morron är det äntligen dags för stavgångs Göteborgsvarvet, så heter det :P klockan 18.10 står jag på startlinjen tillsammans med mina kollegor. Vi startar i Volvos startgrupp. Banan är 7 eller 10 km lång, vi väljer den långa såklart.
Jag har packat en fin outfit, men tyvärr så får jag lämna mina fina nya skor hemma, det är inte värt att smutsa ner dem efter bara 3 dagar. T-shirt får man av dem, hoppas den är snygg :)

Jag tycker det ska bli kul! Mitt första lopp :)



Lyckliga jag efter mitt första träningspass efter min första vadoperation. Lycka :)

Newbies :)

I dag kom dem!!!

Det kom ett rek i brevlådan och jag skuttade till Coop och hämtade ut paketet :) Och där var dem i min storlek och så snygga! Mina nya löpardojjor från Asics trainer 17 s/s 12. Och de satt så bra som jag minns dem och var ännu snyggare  :)

Önskar det stod löpning på schemat i morron, blir spinning och pw istället. Men på Onsdag ska de invigas och sen såklart på Stavgångsvarvet på torsdag. Taggad!! yes man :)

Se och njut :)












Nu kör vi!

Söndagsfix

Alex och jag har haft en önskan om att åka till Ikea och köpa en balkongmöbel till vår balkong i vardagsrummet. men vi har inte lyckats haffa någon med bil så i går gav vi upp för denna helgen och lade ner projektet. Men i dag efter vi sovit på saken så kom suget tillbaka och istället för att leta bil så tog vi bussen. Det fick gå på nåt sätt helt enkelt.

Och vi fick napp. Vi köpte en jättefin balkongmöbel i svartmetall med två stolar, vi ska nog köpa till två senare. och det blev jättefint! Vi hade en balkongmatta till den balkongen sedan tidigare, så i dag piskade vi av den och det blev så fint :)

Gårdagskvällen spenderade vi hos Jennifer och Mattias och deras kompis Ante. Det var super trevligt som vanligt :) Vi blev bjudna på mumsig lövbiff med sallad och rödvinssås :) Gott gott. Vi landade innanför dörren vid 02.30 så det blev lite få timmar sömn i natt.

Här kommer några bilder från helgens olika fynd



Vår nya fina möbel :) 



Face primer och klarrött läppstift från Make up Store



Nya gardiner till sovrummet

Galej på G!

Shoppingen blev väldigt lyckad trots att jag varken kom hem med skor eller shorts. Men det blev en läckerbit från acne, bikini från mq och lite gottis från make up store.

Nu har jag svirat om, och straxt ska vi åka mot marklandsgatan och Jennifer och Mattias. Vi ska bli bjudna på mat :) det blir nice, jag är så hungrig!

I kväll inviger jag min nya blus/klänning från Stokhlm frän mq, snygg eller hur :)


Älvsnabben.

Nu är älsklingen och jag på väg med båten till stan. Jag ska titta på ett par skor och lite annat. Sen hoppas jag att vi får med oss våra nya tallrikar hem i dag.

Vi har städat hela förmiddagen så vi är värda lite shopping :)


I am still here!

Jag har verkligen glömt bort bloggen den senaste veckan. Roliga saker har fyllt mina dagar till max och då har den helt enkelt inte fått plats.

Jag har egentligen inte saknat den, samtidigt som jag har saknat den. Men det blir lätt så, att är det mycket så tar det roliga över.

Sen vi sågs senast så har solen kommit till stan, vi har hängt på balkongen, blivit bruna, varit på fotboll, promenerat, mumsat på rabarberpaj och vaniljsås, shoppat nya löpardojor, jobbat, löptränat, firat valborg i Slottsskogen, hängt med vännerna, spontan grillat nere vid vattnet, lämnat nycklarna till Studiegången, ätit glass och bara haft det rent och skärt awesome! Livet är bra underbart just nu!

Här kommer ett axplock i bilder



Premiärfrukost på vår ena balkong :)



Kvällspromenix i solen



Valborg i Slottsskogen



På match Ifk mot Åff

I morron är det fredag och helg i gen. Den startar med träning, shopping, förhoppningsvis en tripp till Ikea och häng med vännerna.

Living my deram! O yes :)

Typ nu

Läges Update, nu har vi bytt balkong :) Sol sol sol :)


Underbart :)

Här kommer jag spendera dagen, tröttnar jag så kanske jag byter till vår andra balkong. Jag vet inte, jag får se helt enkelt :)





RSS 2.0