Efter regn kommer solsken.. Hoppas jag!

Hello!

Det bara regnar och regnar. Inte så där kraftigt så det låter utan tätt tätt men fint. Sånt regn man blir dyngsur av utan att märka det.. Men jag behöver inte gå ut än, så jag hoppas det hinner regnaöver tills dess.

Mötet på Handelsakademin i dag gick smidigt som alltid. Jag var därifrån vid halv tio. Sen åkte jag till gymmet och tränade mage och ben, det blev mest fokus på mage då det var roligare i dag helt enkelt :) Träningen gick fort i dag så jag var hemma tidigt :) Alex har pluggat hemifrån hela förmiddagen så då han jag umgås lite med honom <3 Det är vi inte bortskämda med nu förtiden!

I kväll börjar jag jobbet en timma tidigare. och slutar en timma senare. Vi ska ha nån utbildning, jag tror det var säljträning, men jag är inte säker. Jag hoppas på att det är säljträning för jag vill och behöver öva mer så jag kan sälja som fasen sen. Sen tar jag ledigt för helgen :) I like!

Torsdag!

Morning!

I dag fick jag kliva upp i otta, jag ska vara på Handelsakademin vid nio. Och av någon anledning så tar det 45 minuter plus lite gå tid att ta sig dit.. Men jag är redo. Jag ska ta bussen 8.01 . Efter Handelsakademin så ska jag åka till Sats och träna. Jag vet dock inte riktigt vad det ska bli för träning ännu. Mina armar har fortfarande grym träningsverk så det lutar åt ben/mage eller något... Ja det löser sig..

Jag tror inte det regnar än, men himlen är grå och det ser kallt och ruggigt ut. I dag blir det varm jacka på!

Bye!

blääää

Jag har en mindre rolig dag så jag har inget glatt att skriva.
Ni får nöja er med dagens.



Leggings och tunika från Gina Tricot
Smycken det gamla vanliga.

Jag säger god natt och hopas på att de inte spöregnar i morron!

Sunny happy day!

I dag går det segt med att komma i arbetsform. Det är varmt i lägenheten/soligt ute och jag är slö :) Ni kan inte förstå vilken träningsverk jag har i bröst och armar, den är hemsk!Det blir istället så att jag chillar lite extra än gör det jag ska och vips då sticker klockan i väg och blir så mycket mer än vad jag tänkte mig. Så nu ska jag väl ta och klä på mig då!

Spinningen var svettig och jobbig som vanligt, det är gött. Dessutom fick jag göra en rusch till bussen, men jag missade den precis och de gjorde mina eftersvettningar änne värre. Men hej, man kan väl aldrig få för mycket träning :)

Det är så underbart väder här i Götborg i dag. Ni skulle vara här! Solen strålar och det är åtta plusgrader. I morron ska det tydligen regna och bli skiväder igen så det gäller att njuta!

Onsdag.

Morning!

I dag var det så där hemskt segt att gå upp igen! Det gick ju så lätt igår.. Jag hade jätte svårt att koncentrera mig på att sova igår. Och när jag väl somnade så har jag drömt en massa bland annat att vi skulle på resa med familjen, jag och syrran var små och det var en massa krångel hela tiden. Så det var inget kul när klockan ringde om jag var tvungen att stiga upp.

Men här är jag och jag lever :P Jag har hålt till nere i tvättstugan nu på moronen. Den sista maskinen ligger i och jag har lite kvar i torktumlaren. Jag älskar en tom tvättkorg :)

I dag har jag på programmet följande. Jag ska ringa och säga upp en försäkring, sen blir det spinning vid 12. och efter det blir det jobb. Jag hoppas det stannar vid så lite att göra, jag är trött och behöver vila :P


Go kväller

Hej!

I dag har det varit en riktigt bra dag på jobbet, jag fick in fyra pinnar (sälj) :) Gött som bara den! Men jag hade tacksamma samtal och då går det lätt.

Jag har sån grym träningsvärk i överarmarna! De skriker av trötthet/värk och de känns av i vilken position jag än har dem i. Stackars mig :P


Dagens (Den "töntiga" posen är för att ni ska se lappen på armbågen :P):


Kota från Bik Bok
Linne från MQ
Leggings från Forever 21
Klocka från Ur & Penn
Armband från Thomas Sabo
Halsband från Usa


Nu ska jag sova!!

And i´m off!

Så nu sticker jag till jobbet. Det blåser storm ute, så jag hoppas jag inte blåser bort. Min frisyr lär ju göra det, men ja skit samma :P Not!. Hehe. I dag kör jag på min nya kofta från Bik Bok, så mjuk och gosig. Det passar bra en blåsig dag som denna. Jag lägger upp bild på detta när jag är hemma från jobbet.

Trevlig kväll på er!

Vi hörs!

Det är tisdag i dag.

Hello!

Vad pysslar ni med en tisdag som denna?? Jag sitter i soffan med datorn i knät och läser bloggar och annat smått och gott. Jag tänkta jag skulle laga till mig lite lunch snart. I dag blir det som de flesta andra dagar broccoli, brysselkål, paprika, keso och blomkålsmos :) Det är smaskens vill jag lova!

Jag har varit nere på gymmet nu på förmiddagen och tränat överkropp. Men det gick segt och tungt i dag, vet inte varför men jag pressade mig igenom det så jag är mycket nöjd. Jag tog lika tungt och orkade lika många rep och det är ju bra!

På dagens schema så står det släng soppor, posta brev och jobba, så oglamoröst kan livet vara i bland :P Men jag är glad för det :D Jag får ju åka och jobba i kväll och det gillar jag :D

Dagens och helgens

Hej hej :)

Nu är jag hemma från jobbet. I dag var det första riktiga dagen utan "stödhjulen" och det gick faktiskt över förväntan. Det jag insåg var att man kan mer än vad man tror. Och det man inte kan går att ta reda på. Tyvärr blev det bara ett sälj, jag hade chans på två, men det sket sig i sista stund. Nya tag i morron! Mitt jobb är så kul :)

Jag tänkte jag skulle visa er lite shopping från helgen.



Den här tröjan är från Bik Bok. Jag köpte den på 50% rea. Den är mycket snyggare i verkligheten, den fotograferar verkligen inte bra :P



Denna snygging hittade jag på Gina Tricot. Den sitter supersnyggt på och i just love it!



JAg kände att jag behövde ett par nya solisar och denna modellen från Zoul är typ de enda solglasögonen jag passar i, så jag slog till 129 kr gick de på :) Vilket klipp!



Dagens bästa köp var den här kavajen från HM. I love it! Färgen är helt underbar och jag gillar verkligen dubbelknäppningen, det är en riktigt snygg kavaj med andra ord! Den fick bli dagens outfit.




Kavaj från HM (ny)
Linne från MQ
Jeans från MQ
Halsband från SNÖ
Armband från Thomas Sabo och MQ



Solbrillor på.

Hello!

Solen gassar in i vardagsrummet och det är riktigt varmt och skönt här :) Nästan lite för varmt, kläder är onödiga..

Spinningen gick bra i dag, med undantag för några små problem med cykeln jag satt på.. Men det var gött och svetten rann och det gillar ju jag :) Snart är är det dags för jobb och jag är taggad för att sälja. Jag ska verkligen försöka puscha mig själv i kväll. Kliva utanför komfortzoonen.

Pics från shoppingen i helgen får ni i kväll efter jobbet.

Bye

Måndag morron!

Morning!

Solen har valt att titta in igen :) Det gillar vi! Gårdagen var alldeles för hemsk och tråkig med snö och regn..

Alex kom hem efter 11 i igår kväll. Vi hann inte prata så mycket men han har haft det jättebra och åkt en massa skidor, så han är nöjd :) Han åkte till skolan vid 8:30 så ja nu är jag här själver igen:P Men vi ses efter jag slutat jobbet ikväll... Orka vänta!

Jag känner mig lite lagom stel kroppen efter gårdagens löppass, men jag gillar när det känns efter träningspassen. I dag är det ju måndag och då ska jag spinna, det blir vid 12. Farm tills dess så ska jag bland annat ringa och fråga a-kassa lite frågor, jag ska fixa till mina naglar och sen är det säkert något mer jag har glömt som jag måste göra..
I kväll blir det jobb. Och om det någon gång är på riktigt så är det nu! I fredags plockade de bort våra stödhjul och från och med nu kör vi som en i gänget! Vi har ju kollegorna runt omkring oss som vi kan fråga, men den det känns inte riktigt som vi är redo än. Det skulle suttit fint med en vecka till, en halv iaf. Det är iaf dags att börja leverera på allvar!

Kvällens mat.

Efter världens skönaste/längsta dusch :) så har jag ätit kvällsmat. I kväll avnjöt jag detta:



protein fluff på chokladproteinpulver och några frysta hallon och keso.
Smasken så in i norden :)

En superduper helg!

Hello!

Jag har varit lite off här i helgen. Men jag har haft syrran å besök och vi har haft fullt upp med annat. Jag har tyvärr inte tagit ett ända kort, det kändes inte riktigt som en prio.

Hon kom hit vid 11 igår förmiddag, vi spillde ingen tid och gick direkt på affärerna :) Och det blev en del shopping för oss :) Men det visar jag i ett senare inlägg. Efter shopping, lunch och en fika åkte vi vidare mor 4-gott, det är en godisaffär med massor av godis, hur många sorter som helst! Jag fyllde upp en stor påse och Hanna lika så och nöjda åkte vi hem till mig. Kvällen spenderade vi i soffan framför tvn och en halvbra film. Vi var väl mer eller mindre i matkoma båda två efter våra godispåsar, lite chips och så en grymt god middag. Det blev helstekt ytterfilé i ugnen med ugnsgrönsaker och bea (Hanna kan inte leva utan bea :P)
I dag klev vi upp vid nio, gjorde i ordning oss och sen straxt efter 12 åkte vi mot stan igen. För mig blev det ingen shopping i dag, men Hanna gick loss och köpte bl.a. en klänning. Vid halv fem tog hon bussen hem igen. Vi har haft det riktigt trevligt :)

Efter jag vinkatt av Hanna vid bussen så gick jag till gymmet. Jag var lite otaggad först men efter en kvarts power walkande började jag springa och slutade inte förens jag hade kutat 1,3 mil!!! hallå?? Vad hände där. Jag har aldrig sprungit så långt i ett sträck innan. Och det grymma är att det kändes så lätt! Jag sprang i ett behagligt tempo på 9,0-9,5 hela vägen och det kändes grymt! Jag fick mersmak! Och mina vader tänkte jag inte ens på, det är ju bara helt grymt!! :D.

Härliga Lördag

Goder soliga morron!!

Min kopp kände inte för sovmorron i dag så den bestämde sig för att väcka sig och bli klarvaken klockan 06.30. hur mycket jag än försökte att somna om, för jag var ju jättetrött, så gick det inte. När klockan blev 07,15 så tänkte jag, fine du vinner jag går väl upp då. Vad gör man en lördag morron klockan 07.15?? Jag slog på tvn och inga barnprogram, nehep tänkte jag. Så jag började städa. Jag hade ändå tänkt göra det, och gjorde jag det nu så slipper jag ju sen. Så jag städade. Nu känns det väldigt gött att ha det gjort :)

Gårdagskvällen var väldigt rolig. De flesta började med att jobba. Jag sålde två försäkringar igår :) Det tar sig :) Sen tog vi vagnen upp mot Avenyn. Det var typ tjockt med folk överallt, så till slut hamnade vi på en irlänsk whiskeypub på Avenyn. Vi sänkte typ medelåldern med 30 år :P Där satt vi fram till jag kände att det skulle vara skönt att dra sig hemåt. Jag var hemma straxt efter ett. Vi "tjötade på" drack god dricka och hade det så trevligt. Jag gillar verkligen mina arbetskamrater, de är så himla sköna!

I dag får jag besök av syrran. Hon svarade på min nödanrop om sällis och sitter just nu på bussen hit. Hon ska vara framme vid 11, så då ska jag möta upp henne på stationen. Sen blir det en shoppingrunda på stan :) I dag ska jag visa henne en riktig godisbutik. Hon kommer inte bli besviken :P

Nu ska jag fixa till mig.

Trevlig lördag på er!

Då kör vi!

Så nu drar jag mig straxt mot jobbet. Sen blir det party :)



The cloathes



The hair

Ha en trevlig fredag!

Solen bara toklyser här i Götet :D

Hello!

Nu är jag hemma från frisörbesök och träning.
Och jag är så nöjd med min frisyr. Hon var jätte duktig och proffsig och framför allt väldigt trevlig :) Och det blev superbra helt enkelt!




Här får ni en väldigt dålig bild på mig innan jag skulle gymma i dag. Man ser väl inte så jätte mycket av håret men jag gillar det :) Här har ni också träningslinnet jag köpte på HM igår. Det är rosa och inte orange som på bilden.
Efter frissan gick jag till Sats Landala (typ rakt över gatan) I dag sprang jag i 45 min så svetten sprutade. Gött var det :) Sen åkte jag hemåt. Nu är lunchen i magen och jag tänkte hoppa in i duschen och sen stajla håret på riktigt :) Spännande!

Jag måste fundera på vad jag ska ha på mig i kväll?? Sen har jag ett annat dilemma. Jag är inte så mycket för att gå ut och sen köpa allt man ska dricka ute. Jag är mer för att dricka lite hemma innan, sitta och umgås och sen gå ut. För det första så blir det ju så hiskligt dyrt då och det är trevligare att umgås hemma hos någon först. I kväll ska vi ut efter jobbet, och då blir det ju att man måste köpa allt ute. Jag fundera på om jag ska smuggla med mg lite vin ;P Orka köpa allt nytt, när man redan har det hemma!

Våffeldagen + Löning = Vilken pang dag!

Goder morron!

I natt har jag varit överallt i mina drömmar. Men som tur var så vaknade jag hemma i min kära säng ändå!

Ja, nu ska jag snart bege mig mot frisören, Jag ska till en salong som heter Mäster OLof och frisören heter Emelie. Alex, och hans kusin + pojkvän går och klipper sig hos henne och de är väldigt nöjda, så då hoppas jag på samma öde!

Sen blir det träning på Sats och hem fort som bara den och äta, duscha och försöka lista ut vad tusingen man ska ha på sig i kväll när vi ska ut??

I har jag fått LÖN :D Det var länge sen jag kände mig så fri :D Även fast jag har en del att betala tillbaka till min kära älskling som tack för att han har försörjt mig <3 Så känns det super att se pengarna rulla in igen :D I love it!!!

Hallå allesamans

Hej på er!

Ursäkta den väldigt låga aktiviteten här de senaste dagarna men jag har haft tokmycket att pyssla med. Jag ska bättra mig!

I dag har jag tränat och lunchat med Jannica. Vi hamnade på Jensens och de har ju så good mat så det kan ju inte bli fel. Jag tog en "gör det själv" burgare. då fick man en "plain" burgare och sen la man till vilka grönsaker man ville ha från deras salladsbuffé. Det var supergott! och jag blev så mätt så jag hamnade i matkoma i flera timmar!  Efter vi hade ätit färdigt och avhandlat allt vi hade att prata om så tog vi en runda på stan. Jag köpte ett träningslinne på HM. Det ska jag inviga i morron :) Då får ni en bild på det med.

Matkoman blev ju inte bättre när jag kom till jobbet. Där stod godisskål på godisskål uppradad. Så ja, det blev några karameller för min del :S Jag började en timma tidigare i dag. Vi hade en information om alliansavtal. Den var väl inte så jättegivande, det var mer en info om vad varför avtalen är viktiga. Men jag älskar ju mitt jobb så jag tillbringar gärna mycket tid där :D I morron ska alla på kvällsgruppen ut och ta en after work/utgång så det blir riktigt nice :) Då blir det party :D

Jag höll ju nästan på att glömma. I dag sålde jag min första försäkring som ger mig en pinne :D Det var en helförsäkring på en bil :) Så nu är debuten gjord, det känns så skönt!

I morron ska jag till frisören. Jag ska vara där vid nio. Sen blir det träning på Sats Landala. Och sen är det jobb och utgång som gäller. Det blir en bra fredag, det hör jag de :P

Go natt på er!

Hej på er!

Då var man ensamen och gräsänka i några dagar. Jag tror aldrig jag har känt sådan stor separationsångest från Alex som jag har gör nu... Men jag klarar mig :) Man är ju en stark brutta :P

Jag kom nyss hem från gymmet. Jag kände mig lite ofokuserad i dag men det jag körde körde jag tungt på. Så summa summarum så blev det bra.
Nu ska jag pilla lite med ett brev jag håller på och skriver på.
Sen vid 13 ska jag möta upp Jannica på stan för en lunch. Jag har inte träffat henne på mer än två veckor, så det är verkligen på tiden! Sen stannar jag kvar på stan tills det är dags för jobb.

Solen lyser och det är vår i Göteborg i dag :)

Onsdag

Hello!

I dag har jag en hyfsat lugn dag framför mig. Jag har fixat mina naglar och nu ska Jag sätta mig och skriva ihop ett ett brev. Klockan 12 blir det spinning. ja sen är det eftermiddag och då ligger planerna vidöppna vilket innebär att jag kan chilla en stund :)

I morron lämnar Alex mig för att åka till sälen och åka skidor. Hur ska detta gå?? Fyra hela dagar utan honom, det är inte kul! Men vi får mysa massor i dag så det räcker tills på söndag. Jag tycker ju inte om att vara hemma själv! Någon gång emellan åt kan det väl vara skönt, men inte ända tills på söndag. Det är alldeles för länge! Jag har såklart lite saker inplanerade, så jag ska nog klara mig ganska bra :). Frågan är bara hur jag ska göra med soppåsen.. Vem ska ta ut den nu när Alex inte är hemma??


Morrrrr

Revanschen kom av sig lite i dag, när alla utom tre samtal handlade om annulationer. Jag känner mig inte tillräckligt varm i kläderna än för att omvandla en kund som vill säga upp sin försäkring till att teckna en ny. Men nu kan jag annullera iaf. Jag fick nästan in ett sälj i dag, men de valde att tänka på saken. Men jag hoppas de hör av sig och tar den!
En vecka känns som väldigt kort tid att lära sig allt på?? Herregud det kommer ta månader!!

Nya tag i morron.

Nu har jag faktiskt inget mer att säga för dagen, så jag säger god natt!!

And i´m off

Nu sticker jag till jobbet!

Ha en trevlig kväll!

Puss hej :)

Det börjar bane mig likna nåt!

OMG!! Vädret är ju helt underbart!! 10 plus och strålande sol, det blåser ganska mycket men det är ändå inget som stör värmen från att värma :) Underbart! :D

Jag har landat i soffan efter mina appointments nu på förmiddagen. Mötet på Handelsakademin var i princip meningslöst, förutom att jag fick några papper påskrivna så jag kan få lite cash från dem :) Jag var där i 45 minuter sen åkte jag mot Sats. Jag fick in ett skitbra pass i dag. Det var tungt och det gick jättebra! Så jag är så glad så :) och trött!

Nu har jag ätit lunch och kollat igenom en massa bloggar. Resten av tiden fram tills det är dags att jobba ska jag spendera med att öva inför just jobbet, dusch och greja och fixa lite smått som behövs tas om hand om.



Dagens våroutfit

Blus från Lindex
Leggings från Forever 21
Armband från Thomas Sabo
Örhängen från Lindex

Revasch!!!!

Morning!

Jag vaknade upp med blandade känslor nu på morronen. Å ena sidan är jag ganska nöjd med gårdagen på jobbet om man ser på hur jag hanterade samtalen och bemötande med kunder osv. Men jag har insett nu att jag är pissförbannad över att jag inte puschade säljet mer! Så det blir kvällens givna mål!! Jag vill ju sälja och nå målen, så då är det bara att öva, öva och öva och våga vara lite obekväm, för det lönar sig! Gud jag vill till jobbet nu! Jag hatar när jag inte är bra på något på direkten!

Men innan jag åker till jobbet så ska jag förbi handelsakademin för ett gruppmöte och sen skaj ag till Sats och träna. Jag tror det kommer bli lite stressigt för mig i eftermiddag, men jag börjar ju inte jobbet förens 16.45 så jag hoppas det bara blir lagom stressigt!

Jag var inne och kollade hur mycket jag kommer få tillbaka på skatten och det var hyfsat tycker jag. Alex var ju såklart värst i år igen... Vad ska man behöva göra för att vinna??

Day numero uno!

Jag är hemma! Jag har överlevt mitt första arbetspass på IF! Fy bubblan vad skönt det känns att det är över!

Jag har aldrig varit så nervös som jag var i dag. Benen skakade och jag fick mental blackout. När jag "lyfte luren" och sa hälsningsfrasen så var det som allt det jag lärt mig flög sin kos. Jag är evigt tacksam att vi hade våra utbildare där som vi kunde fråga om allt. De ska var med oss hela veckan, det känns tryggt! Men som tur var så började allt komma tillbaka runt fjärde samtalet. Och därifrån så gick det bättre. Jag fick mer rutin på samtalet och det flöt på bättre. Jag fick inte in något sälj i dag. Däremot tecknade jag en försäkring (dvs, tecknade igenom en annans offert). Jag fick mycket frågor om bilar och vad försäkringarna täcker osv. Men jag är riktigt taggad på morrrondagen, då ska det merförsäljas!

Solen dök upp här i Göteborg straxt efter lunch och graderna steg. Vi hade hela nio plus i skuggan! Så när det var dags att åka till jobbet så snörde jag på mig mina nya mörkblå Converse och tog på mig skinnjackan. Vilken vårkänsla! Me like :) I övrigt så har jag spatserat runt i detta:



Tröja från Cubus
Jeans från MQ
Halsband från SNÖ
Armband från MQ. Thomas Sabo och Fossil
Klocka från Ur & Penn
Örhängen från Lindex

Måndag

Morning!

Jag har precis pussat hej då på Alex. Han ha en låång dag skolan. Jag har inte en låång dag men väl en sprängfylld dag för det.
Jag ska sätta mig och läsa på lite om b.la. personförsäkringar och lite viktiga saker som jag måste komma ihåg inför kvällen. Sen vid 12 är det spinning. När jag sen kommer hem så hinner jag med att äta, duscha, klä på mg, fixa lite mat och sen måste jag åka mot jobbet. Från och med i kväll så kommer jag sluta klockan 20. Det ger mig massor med mer tid när jag kommer hem från jobbet, och det känns asbra!

I dag är det gråväder här igen.. när kommer solen igen??

Epilogen för den här veckan.

Hello!

Nu är det mörkt i Göteborg. Det är kolsvart utanför fönstret, jag tror nästan att gatulamporna har pajat.
Alex och jag har precis satt i oss lite mat. I kväll blev det fläskkorv och potatismos/blomkålsmos. Fy bubblaan vad gott det va! Det smälte i munnen :) Alex tror jag åt för tre personer, hans tallrik var gigantisk! Men han åt upp allt, jag är så impad!!

Den här veckan har varit en av de bästa här i Göteborg. Jag kan inte peka på något speciellt som gör den så bra, men just nu känns det som att varje vecka som kommer. Är den vecka som kommer bli bättre än den förra på alla sätt och vis. Min framtid ser så ljus ut. De är ett väldigt larvigt uttryck men det beskriver på pricken hur jag känner just nu.

I morron drar det igång på allvar på jobbet. Det är i morron jag ska börja sälja försäkringar på riktigt, jaga pinnar och nå målen. Jag är så sjukt nervös! Det första samtalet i morron, ja kommer skaka av nervositet. Vvväälkommen till IF :P Usch nu får jag ta och tänka på annat.

Den kommande veckan kommer iaf bli väldigt skoj. Jag har ju en hel vecka med jobbet. På fredag blir det troligtvis utgång och avslutning på vår utbildning. En liten "kick off" fast tvärt om, kan man säga:O Alex drar till fjällen tidigt på torsdag morron, det är väl mindre kul för mig. Men han kommer ha det redigt kul, så då är jag glad ändå. På fredag ska jag äntligen klippa mig :) Hurra! Och på fredag är det ju också löning :D Första lönen kommer äntligen hem till mig. Ob och det kommer inte den här månaden, men det blir ett bra och välkommet tillskott ändå! Sen har jag ju en massa härliga träningspass framför mig. Och en massa massa mer :)

24 timmar

Hello!

Nu har Mamma och pappa åkt hemåt igen. Vi har haft det jättekul! Vi har varit på på Gothia towers och ätit riktigt goa räkmackor. De var lagom stora och dränkta i räkor :) Så goa!! Vi tog en sväng på stan och gick bland annat förbi saluhallen. Vi har ätit god mat, druckit vin/öl och slappat och haft det gött. Det har varit en superbra helg helt enkelt! Solen har strålat och igår var det sex plusgrader :) i dag däremot är det deppväder igen, mulet och disigt :(



Utsikten åt ena hållet



Utsikten åt andra hållet



Alex och jag på Heaven 23 (23 våningen)




Mamsen och Papsen



Min enda (hitintills) och den goaste räkmacka jag ätit!



Här mummsar vi på potatisgratäng, baconlindad kycklingfilé och sallad. Och så vin/öl såklart :)

Mamma och Pappa fick med sig alla kartonger hem. Så nu är äntligen vårt kontor enbart ett kontor igen :D Det känns så himla bra att inte behöva ha en massa lådor överallt som man iaf inte använder. Nu är det dags att börja inreda lite :)

Nu ska vi äta lite lunch, sen blir det träning :)

Sunny saturday!

Morning!
Solen börjar så smått titta fram här i Göteborg :) I like it! Mamma och pappa sitter i bilen på väg hit och de är här om tio minuter :)

Jag ska ta och sätta på kaffet, pappa är ju alltid kaffesugen så det är nog bäst det :P Till lunch sen så ska vi åka till Gothia Towers och äta deras berömda räkmackor:) Det ska tydligen var väldigt maffiga och goda. Det blir smaskens det!

Ha en trevlig lördag! Vi hörs!

Sista rycket, sen är det helg!

Hello

Vi har haft en skön och lugn dag. Jag har slappat och sen städat köket och dammat lägenheten. Nu återstår bara att Alex ska städa av toan och dammsuga. Sen är det rent :)

Det blev lite omkastade planer inför kvällen. Mamma och pappa kommer i morron förmiddag istället. Pappa kör fortfarande snö hemma, så då är det ju ingen idé att de ska krångla sig hit i kväll och sen bara sova. Så de stannar från lördag till söndag istället. Och det blir ju nästan bättre med tanke på att jag jobbar till 21 i kväll.

I dag fick jag ett brev från arbetsförmedlingen. De vill att jag ska söka ett jobb. Eller som det står "Arbetsgivaren förväntar sig en ansökan från dig". De har tydligen valt ut mig till att söka jobbet. Och det känns väl iofs kul. Jobbet är en heltidstjänst med bra lön. Men jag vill ju jobba på IF. Det här är ett företag som jobbar med aluminium, jag menar hur kul är det??? Men jag får väl söka den då...

Nu ska jag packa väskan och försöka lista ut vad det ska bli till middag ikväll. I dag är det sista dagen på utbildningen. På måndag flyger vi solo. Det är så läskigt!!!

Är det lördag i dag eller??

Morning!

I dag vaknade man upp till ett snötäckt landskap igen. Så himla onödigt, kan vi inte bara få våran vår nu???
Snön gör också att mamma och pappa från svårt att ta sig hit, då pappa kör snö i Motala. Han började tidigt i morse och ska köra hela dagen. Så frågan är om de kan komma överhuvud taget.. Och det vill vi ju! Så surt!! Jag hoppas att det löser sig bra på något vis!!

I går var jag ute med hela kvällsgruppen på IF. Vi hade verkligen super kul! Vi började med en öl/cider och en trekamp på jobbet. Tyvärr vann inte mitt lag, men vi kom tvåa eller trea. Sen kom en taxi och hämtade oss och körde oss vidare till Que Pasa. Där blev vi bjudna på en super god tapas middag. Massor små rätter med massa små godsaker. Tyvärr han jag bara sno åt mig en räka, de försvann på ett kick, men det var såå gott! Sen fick vi vin och efterätt med, det var nice :)
Vi var kvar på Que Pasa fram till stängning (12) Sen gick vi vidare till Bliss. Jag köpte en så himla go drink! Jag försökte ta en bild på den med mobilen, men den kameran är värdelös så det blev ingen bild. Den smakade pasoa och passionsfrukt, mumms :)
Jag åkte hem straxt efter ett. Sista bussen som tog mig ända hem gick då, så det var lika bra. Jag hade skitkul, så jag hade gärna stannat längre men jag var inget sugen på att gå flera kilometer själv för att komma hem.
Men gud vad kul vi hade! Alla är så himla trevliga, goa och roliga. Det var awesome helt enkelt! :D



Jag glömde ta med mig kameran, men så här såg jag ut igår iaf.

Jag ställde in dagens gymbesök, det känns inte så intressant en dag som denna. Istället ska jag njuta av en ledig dag, utan stress :) Nästan ingen stress iaf :P

Snart på g mot en mycket trevlig kväll!

Jag lever i ännu en dag med en icke fungerande dator och jag börjar bli väldigt trött på det. Just nu använder jag Alex bärbara och det funkar väl bra men det är segt att inte ha alla länkar och program som man använder dagligen..

Nog tjatat om det nu.

Jag ska straxt börja göra i ordning mig inför kvällen. Först blir det jobb och sen vid 19, middag med jobbet. Det ska bli så skoj! jag ser extra mycket farm emot att äta tapas.

Annars så har jag pysslat med lite av varje i dag. Tränat i morse, målat naglarna, pluggat och lagat mat. Alex ska med i väg i kväll. Han och Gabriel ska till en restaurang på Chalmers där de har billig öl och riktigt goa hamburgertallrikar :) De lär nog ha väldans trevligt i kväll!
Det har vart ganska molnigt här i dag, men nu börjar solen visa sig. Men det känns att det är kallare luft nu än vad det var i början av veckan. Nu vill jag att solen håller i sig bara!

I morron kväll kommer Mamma och Pappa och hälsar på :) I cant wait!

Eror in my world

Jag beklagar den extremt dåliga uppdateringen i dag. men jag har haft så sjukt mycket att göra plus att min dator har varit avstängde hela dagen och då har jag helt enkelt glömt bort det, sorry ;)

Japp i dag har det gått i ett igen. Jag tvättade mellan 8 och 10 var och tränade mellan 11.30 till 14 och sen jobbade jag mellan 16 och 21. Och de luckor jag hade däri mellan så pluggade jag, lagade mat , duschade och fixade med allt typ.
Men nu är det kväll och det känns så skönt!

Morrondagen blir förhoppningsvis lite lugnare. Den börjar på gymmet direkt efter frukost. Sen blir det plugg och vid 16 jobb. Men faktiskt bara farm till 19. För efter klockan 19 så ska jag och alla på IFs kvällsgrupp ut och äta :) Vi ska till en tapas restaurang, det ska bli smaskens :) Vi blir bjudna på maten men jag tror att i får dricka med, det är najs :) Sen blir det nog utgång efter det. Det ska bli jätteskoj!

Nu säger jag god natt! Natt natt

Erorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nu är det nära! Min fläkt till datorn har gett upp helt och låter konstant. Då menar jag inte att den surrar lite utan den låter högt och som att datorn kämpar för livet. Det finns två alternativ. 1, Köpa en fläkt från Kina för 200 kr, vänta på att den ska skickas hit (två veckor) och sen ska Alex byta den.I Sverige kostar den typ 1000 kr, 2, Ta den på hemförsäkringen, få pengar och sen köpa ny dator. Lämna in den är inte ett alternativ då det skulle kosta lika mycket som en ny dator, nästan iaf. Fy fan vad surt detta är!!!

Nu på förmiddagen ska jag tvätta, plugga och laga blomkålsmos. Vid lunch är det dags för spinning och vig 16 är det jobb som vanligt. Fullt ös hela dagen.

Nu ska jag plugga personförsäkringar

Felande fläkt

Fläkten som sitter i min dator får spel med jämna mellanrum. Det är nåt som sitter löst i den. Det brukar oftast gå att få tyst på den genom att blåsa in i den eller slå lite lätt på utvalda ställen. Men det är ett problem som bara kommer bli värre, tyvärr. Nyss fick den spel och det gick inte att få tyst på en. Så jag fick stänga va den och nu är den lite tystare.. Surt att en sån sak ska paja på den, den är ju bara ett och ett halvt år.

Nu började det igen... Det låter som den ska paja när som..

Nu har jag provglagat proteinfluffet. Och det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag vet vad jag gjorde för fel (för mycket mjölk) Så i morron ska jag prova igen! Men det som blev smakar riktigt gott och har en tjock konsistens, så det fungerar absolut lika bra som den riktiga varianten.


Dagens outift blev den här:


Tröja från MQ
Leggings från Forever 21
Armband från Thomas Sabo och Fossil
Klocka från Ur & Penn
Örhängen från Indiska
Sneakers från Nike

I dag blir det solbrillorna på :D

Nu Göteborg, nu börjar det likna något!
Solen väller in och det är varmt och gött :D Jag kunde inte vara gladare! Solen är min bästa vän!

Jag har som vanligt på tisdagar börjat dagen på gymmet, det blev som vanligt ett pass biceps, triceps, rygg, bröst och mage. Mina armar är helt spagetti nu, det är så det ska vara! I like it!

Jag har precis svept i mig en proteindrink, i dag blev det med smaken mintchoklad. Jag har smakat all tre smaker vi köpte och mintchoklad och hallon är godast, hallonen smakar som glass :) Mjölkchokladen är med god, men de andra är godare :)
I dag ska jag experimentera lite, jag ska "laga" proteinfluff. Det är ett mellanmål som är bombat med protein och håller än mätt jätte länge. Dess konsistens gör också att det mättar magen bra. Det blir min kvällsmat på jobbet i kväll.


Nu ska jag njuta av vädret!

Tiden rullar på fort nu

Då var jag hemma från jobbet igen.

Tiden gick väldigt fort i kväll men det vi gjorde var ganska segt. Vi står och  stampar lite just nu och jag vill framåt och lära mig nya saker. Men i morron så får jag som jag vill, då ska vi gå in på personförsäkringar. Men vi hade en timma då vi hade medlysning och den var väldigt givande. Det ger massor att få lyssna hur det faktiskt går till.
När jag skulle hem fick springa från IF till Centralen. Jag hade typ fyra minuter på mig. Jag hade klack på skorna, en väska i handen plus världens träningsverk i benen så det gick förbaskat segt, men jag hann med :) Gött!

I morron blir det träning efter frukost, sen hem och det gamla vanliga (dusch och lunch). Sen är det jobb som gäller igen

Natt på er!

Kom igen Elin!

Shit vad klockan går!
Snart är den två och jag har inte duschat än! Dags för skärpning!

Spinningen gick väldigt bra i dag, trots stela ben/träningsvärk. Nu är lunchen i magen. Jag sitter och kollar de senaste avsnittet av Stylisterna.

Yes, men då ökar vi tempot här då!

Måndag igen!

Hello!

Nej jag har inte sovit tills nu :P Jag klev upp lite tidigare i dag för att fixa med tvätten. Men precis innan jag skulle gå ner så insåg jag att mjukmedlet var slut. Och jag vill inte tvätta utan, jag gillar min tvätt mjuk och svagt doftande av nåt gott. Så det blev ändrade planer då Willys inte hade öppnat än.

Så istället så har jag spenderat en timma med att måla naglarna. En timma är ju sjukt lång tid, men jag hade fyra lager att lägga på och jag ville inte gå på för tidigt med nästa (orkar inte ta bort allt och börja om), så då fick det ta lite tid. Men det lönade sig, för det blev riktigt bra. Färgen är lite ovan, men jag vänjer mig snart :)



Så här blev det. Jag gillar färgen :)
Det blev lite "kladdigt på gärdet" (målade utanför) så att säga. men det går bort i duschen sen :)

Det är snart dags att byta om och åka mot Sats och dagens träning, vilket som vanligt på måndagar innebär spinning. Men innan så har jag lite fix och förberedelser att göra.

Från igår

Här kommer lite bilder från gårdagens mys :)



Jag började kvällen med ett glas vin eller två.



Kvällens middag, ett recept vi hittade i den bästa träningsmaten. En räkwok med grönsaker till. Det var gott men det kunde blivit bättre med lite mer kryddor.



Kärlek <3



Alex spanar på melodifestivalen.



Kvällens tilltugg. Dipp och morötter till mig och popcorn och tre sorters popcornskryddor till Alex

Nu ska jag svänga ihop en hallopaj till Alex.
Alex blev mycket sugen efter jag pratat med mamma, hon höll nämligen på att baka paj hon :)


En tuff dag för mina ben!

Alex och jag var på gymmet i en timma och en kvart i dag, kanske inte så länge. Men med tanke på att vi endast körde knäböj, marklyft, benpress och baksidalår så är det kanske lite konstigt. Men trots att det tog en stund så var det ett riktigt bra pass, mina ben är helt möra och slut! Jag höjde mitt pers i knäböj med 5 kilo och då gjorde jag en åtta:) Då får man vara nöjd.

Nu efter mat och lite annan fix så har Alex låst in sig på sitt kontor igen och börjat plugga. Jag tänkte att jag skulle ta mig an köket och sen ta och damma. Sen får det bli plugg i soffan!

I kväll ska vi prova något nytt i matväg. Jag vet inte om ni minns det, men jag skrev för några veckor sen om att jag köpte sojafärs på Ica, den är väldigt proteinrik och hade ett väldigt bra pris. I kväll tänkte jag att vi skulle prova den. Det ska bli en klassisk köttfärssås. Jag har ingen aning om hur den kommer smaka, förhoppningsvis så kommer den smaka något åt det vanliga färshållet. Men jag tror det blir gott, hoppas det!

Söndag i dag!

Morning!

Oopps blev det en liten extra sovmorron. Alex mobil hade av någon anledning slutat fungera, så vi kom upp lite senare än planerat. Men nu är vi vakna, pigga och redo att åka ner till gymmet och träna ben.

I dag är det samma tråkiga mulna väder här. Tonen av grå är iofs lite ljusare och det regnar inte, men det är fortfarande deprimerande. När kommer solen???

Det är väl lika bra att fylla denna gråa dag med "gråa" saker att göra typ städa och sånt tråkigt. Sen tänkte jag plugga försäkringar, det är ju inte tråkigt, det är bara ordet som låter tråkigt. 

Bye!

Total dimma och skitväder. Vart har vi hamnat???

Så, nu har jag slagit mig ner i köket vid vårt köksbord (sitter inte där alt för ofta). Det är väldigt bra plats för "business" alltså när man vill få saker gjort. Just nu har jag väl inte så mycket jag vill få gjort mer än att skriva det här inlägget.

Jag sitter här med ett glas rött bredvid mig. Jag har snart druckit upp bagen jag fick av mamma (till mitt försvar så var den inte full). Anledningen till att jag sitter här i köket är att jag precis nyss fixade ihop en dippsås till kvällen och dess lördagsmys. Jag ska dippa morötter och annat gott :) Dippsåsen blev helt perfekt! Jag hade endast i lätt fraiche, chilisås, sweetchilisås, salt, peppar och cayenepeppar. mumms så go den blev, jag hoppas den stingar till sig lite med tiden den får stå och dra.
Till kvällens middag. Den kommer den att bestå av en stingig asiatisk rätt med räkor. Kommer inte håg namnet på den nu men den ser riktigt smarrig ut och den innehåller bara riktigt goa grejer.


Nu börjar jag närma mig botten på vinglaset så jag antar att det är dags att gå och fylla på med mer vin??

Det var ju kallt ute!

En och en halvtimma senare var jag tillbaka i vår varma lägenhet. Usch vad kallt och ruggigt det var ute! Jag fick trängas på de ytor som var isfria med mängder av löpare som vägrade flytta på sig och skvätte en massa lera och vatten på mig. På ett ställe där det var som smalast mötte jag 30 löpare. De kunde ju inte springa på led utan var tvungen att springa i bredd. De puttade och nästan "tacklade" mig så jag tacklade tillbaka, bara för de kommer i flock så äger de inte stället, så det så!
Men innan jag kunde ta en värmande dusch och få tillbaka värmen i kroppen, så gick vi ner till Willys och handlade. Det var i princip tomt i kylskåpet och då är det ju extra skönt att fylla på det.

Nu har vi ätit och Alex sitter återigen och pluggar via skype med Gabriel, man hör dem väldigt väl när de diskuterar olika mattuppgifter med varandra. Förhoppningsvis så går det riktigt bra för dem!

Jag har tagit hand om lite tråkigheter så som att vattna blommorna, diska och plocka undan lite bråte som ligger och skräpar. Så nu tänkte jag slappa lite framför skidskytte-vm.

Mamma om du läser detta, så kan jag inte öppna mmset från pappa, det är nåt fel någonstans.

Det här med dåligt väder och bra/dåliga kläder..

Go morron!

Det är mulet, det duggregnar och endast två plusgrader ute i dag. Inte det bästa vädret med andra ord. Men det får man skita i och lossas som et är sol och fint väder!

Alex har gått in i crazy tentaplugg mode och sitter dygnet runt, så jag känner mig lite rastlös. Jag tänkte iofs plugga lite jag med på min försäkringar men inte i dag.
Dagens första aktivering blir istället en promenad runt Skatås. Som sagt vädret kunde ju varit trevligare men jag skruvar upp musiken i stället.

I går när jag kom hem från jobbet så hade Alex varit och köpt kebabbpizza så det var bara att slå sig ner i soffan framför big bang och hugga in :) Det var så gott! Verkligen värt det! Sen så slöade vi resten av kvällen. Det var så gött att kunna umgås lite och inte bara säga hej och hej då till varandra.

Vi hörs när jag är tillbaka!

Det är fortfarande fredag :)

Så då ska jag straxt bege mig mot jobbet. Jag hoppas det blir lite lagom slappt i kväll, det är ju fredag :)

Jag tänkte bara visa er min outfit för kvällen. Håret blev ovanligt bra. Det har sett risigt och träligt ut bra länge nu men i dag blev det faktiskt riktigt bra :)




Tröja från JC
Kavaj från ?
Leggings från Forever 21
Armband från Thomas Sabo och Fossil
Klocka från Ur & Penn
Halsband från USA

Då var vi halvvägs mot fredagsmys :)

Hello!

Det blev lite omkastningar i schemat i dag. När jag kom till Handelsakademin i morse så visade sig att min jobbcoach var sjuk och att mötet var inställt. Men ingen hade varken ringt eller mejlat mig om det, väldigt dåligt tycker jag. Så jag vände om och åkte mot Sats istället. Väl där blev det en halvtimmes löpning och sen körde jag magövningar en stund. Det blev ett bra pass iaf :P
Nu är jag duschad, sminkad och lunchen är i magen. Jag tänkte jag skulle plugga ett tag nu fram tills jag ska till jobbet. Vi körde lite rollspel i går på jobbet och då insåg man hur mycket man måste ha i huvudet och det gäller att plugga på.

Men jag längtar redan tills jag kommer hem från jobbet, då ska Alex och jag fredagsmysa med pizza och film:D Det var så längesen! Jag tror pizzan på Pizza Hut i Orlando var min senaste utomlands. Min senaste svenska pizza minns jag inte när jag åt, det var nog förra sommaren. Jag brukar ju alltid köra på kebabbsallad (min favorit!) Men i kväll blir det pizza. Det vattnas redan i munnen!

Plugg var det!

Snart är det helg :)

God morron!

Jag ska straxt bege mig ut till bussen. Sen kommer det rulla på i 120 resten av dagen. Förstår ni att jag längtar tills kvällen och fredagsmys och helg!!




I dag kör jag på följande.
Skjorta från JC
Leggings från Gina Tricot
Väst från Lindex
Klocka från Ur & Penn
Armband från Thomas Sabo
Halsband från SNÖ

Nej nu ska jag röra på mig!

Ha en trevlig fredag!

Go käll

Hello!

Jag sitter i soffan och varvar ner framför sporten. Det har varit en ganska behaglig dag i dag förutom vädret då (mitt paraply pajade :() Nu längtar jag till min mysiga säng och min ännu mysigare pojkvän, det är en riktigt bra kombo! <3

I morron däremot blir det desto hektiskare. Vid nio ska jag vara på handelsakademin för ett gruppmöte. Sen tänkte jag åka till Sats och springa lite.
Som tur är har vi ingen läxa till jobbet i morroneftermiddag, så jag kan ta det lugnt när jag väl kommer hem, det gilla jag! Sen blir det jobb och mysfredag såklart! Undrar vad som kan hända då?? :D

Jag bjussar på min dagens.



Tröja från Lindex, ny
Leggings från Forever 21, USA
Linne MQ
Diadem?
Örhängen från Lindex

Go natt på er!

Det här med vädret..

Det är världens skitväder här i Götet!!!Det ösregnar och blåser tokmycket! Och jag måste bege mig ut i skiten, det gillar jag inte! Hur ska man undgå att bli dyngsur när regnet kommer underifrån?? Fråga mig inte hur det är möjligt men det funkar visst så här..

Jag insåg i dag när jag satt på bussen till träningen att jag måste investera i ett par snygga och bra gummistövlar (Hunter) och en riktig seglarjacka som håller regnet och blåsten ute. Det verkar vara det bästa sättet för överlevnad här..

Nu ska jag göra i ordning mig, Snart dags att åka till jobbet igen!


Torsdag och Götebvorg bjuder på riktigt skitväder!

Hello!

Vad pysslar ni med?? Jag kom precis hem från gymmet, i dag blev det ett blandpass ben och överkropp. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lunch och plugg. I dag ska jag studera mc, husvagn, husbil, moped och eu-moped och vilka regler som gäller för dem. Heja mig!

I går fick vi hem vårat proteinpulver från gymvaruhuset. Vi beställde smakerna hallon, mjölkchoklad och mintchoklad. Jag smakade mintchoklad blandat med vatten i går kväll och det smakade skit. Så nu efter träningen smakade jag mintchoklad igen fast med mjölk, och vilken skillnad! De var ju jätte gott :) Så nu ska det ätas det framöver.



Vi fick en shaker med :) Inte för att vi behöver men det är ju alltid kul med nåt extra :)

Så jäkla skönt det är att vara helt slut!

Ja vad hände egentligen??? Från att ha gått från barmark och strålande sol och 4 plusgrader går, så har vi nu 5 cm snö och slask och runt nollan och bara moln så långt ögat kan se. Usch vad tråkigt! Nu vill jag har en regnskur som tar bort skiten!

Det var en mindre hinderbana att ta sig till träningen i dag. det snöade lågt från alla håll, så man hade det i ögonen hela tiden. Såklart var bussarna sena, men jag kom fram hyfsat bra i tid ändå. Alltså det här spinningpasset och den här ledaren, det var så sjukt bra! Jag tror aldrig jag har pushat mig själv så hårt på ett spinningpass, svetten sprutade lite överallt och jag var totalt sjöblöt efter passet. Ledaren eldade på för allt vad han hade och peppade och klart som fan ville man lägga på mer motstånd och ta i lite till. Jag är så sjukt nöjd! Bästa ledare/passet hitintills. Nu är jag stammis!

Lunchen smakade så extra bra när jag kom hem. Nu är jag duschad och sitter och kollar lite på skidskytte-vm. Om en timma sitter jag på bussen mot If igen. Dagarna går ruskigt fort nuförtiden!!

Dags att sminka sig lite kanske. Jajemen!

20 min senare..

Och nu ser det ut så här!


Men hallå!!!

Vad är det som händer???? Just nu ser det ut så här utanför mitt fönster



Det är full snöstorm! Man ser inte hur mycket det verkligen blåser! Fy farao för mer snö, jag vill ha vår nu. Graderna ligger än så länge på 1+ och jag hoppas det fortsätter så!

Om lite mindre än en timma så ska jag bege mig mot Sats för spinning. Jag är taggad, det var ett väldigt tufft, bra och roligt pass i måndags. I dag är det spinning puls, alltså med pulsband. Han som har passet har jag aldrig cyklat för innan, så jag hoppas han är bra!

Nu har jag läst på om bilförsäkringar och det är lite lite krångligt. Det är mycket självrisker och olika nivåer på dem. Och många säkerhetsföreskrifter och annat. Men vi kommer ju jobba mycket med det på utbildningen så det ska nog gå bra.

En mulen onsdag

Goder morron!

I dag provade jag att kliva upp lite tidigare alltså redan vid halv åtta. Jag tycker dagen går så förbaskat fort och jag hinner inte riktigt med det jag vill. Så jag vill förlänga dygnet lite. Så i dag blir en försöksdag.

I dag väntar Göteborg på riktigt ruskväder. Vid klockan ett säger väderprognosen att det ska ösregna... vi som hade det så fint i går.. Inget kul med skitväder inte!

på dagens agenda står plugg, jag ska läsa om bil och lätt lastbilsförsäkringar. Sen vid 12 ska jag köra ett spinningpass på Sats. Sen är det i princip bara hem och duscha, klä på sig och fixa matlådan och be ge sig mot jobbet.

Jag har blomkål på spisen och det är hög tid att se till det.

Hej på en stund!

Temlor, temlor, temlor överallt

I kväll har Alex och jag avnjutit dessa godingar:) Och godingar var de, saftiga, gräddiga mande massiga och helt himmelska!

Jag bara älskar semlor!!



Det kan vara en av de mest kompletta smakupplevelserna som man kan smaska på??

Önsakar mig en balkong att avnjuta vårsolen på!

Hello!

Det börjar så smått dra ihop sig för jobb/utbildning. Och det känns bara skönt för jag har varit väldigt rastlös i eftermiddag. Jag har inte kunnat ta mig för nåt att göra. Internet var tråkigt, städa är ju inget kul och på tvn var det bara skit. Så jag har mest gått runt här och lallat, alltså gjort mest ingenting..


I dag kände jag för en riktigt vår inspirerad outfit, det finns ju tyvärr inte så mycket i garderoben att välja på men jag tog en gammal favorit och la till mina nyinköpta jeans från MQ. Det blev så här.




Topp från MQ
Linne från MQ
Sjal från MQ
Jeans från MQ
Klocka från UR & Penn
Armband från Thomas Sabo och MQ

Insåg precis att allt jag har på mig är från MQ. Men cred till dem de säljer ju så fina grejer :)

Det är visst kvinnodagen i dag med :P

Alltså vilket väder vi har i dag! Jag hoppas resten utav Sverige har lika fint som vi.
Solen strålar och det är varmt och skönt :) Jag har fönstret lite öppet och det strömmar in härlig vårig luft. Jag älskar solen, ge mig mer, mer!

Nu står det två riktigt fina och stora semlor i kylen. De ser oförskämt goda ut! Jag köpte dem på konditoriet Alex och jag fikade på i lördags. Det heter Steinbrenner och Nyberg, prov deras fika, så gott så gott!

I dag har jag inte så mycket plugg att styra med och inte så mycket annat heller, så jag sitter här och upplever något jag inte upplevt på en vecka. Nämligen lugn. Det är tyst ute jag hör bara vinden, jag har inga måste så jag kan bara sitta här och vara och det är så skönt. För en vecka sedan hade jag spytt på det och tyckt att det varit så tråkigt! Men inte nu :)

Mitt hår vägrar numera att samarbeta och jag förstår det. Det har inte blivit klippt ordentligt sedan i augusti förra året, så nu har det kastat in handduken helt. Det bara hänger helt livlöst runt skallen på mig. Luggen är på tok för lång den går ner på kinden och topparna är så slitna. Jag tror det är dags att boka en klipptid. Det får räknas som en fast utgift den här månaden.


Semlor semlor hela dan!

Morning!

I dag är det semeldagen :) Jag älskar semlor så givetvis så ska jag köpa med mig några hem i dag. Jag tror jag ska köpa från fiken Alex och jag fikade på i lördags, de var både stora och väldigt goda :)

Men först ska jag borsta tänderna och byta om till träningskläder och åka ner till gymmet och köra ett styrkepass. Man måste ju göra skäll för semlorna med. Mina ben har total träningsverk så i dag blir det överkroppen som ska få sig en omgång.
Vårt proteinpulver verkar vara på ingång under dagen, så från och med i morron så ska det protein boostas!

I går på utbildningen fick vi sitta med och lyssna när andra tog emot samtal. Det var jättekul, det kändes inte alls lika läskigt. Utan men hade bra verktyg och det såg väldigt kul ut :) Jag hoppas vi får chansen att göra det igen.


Mot träningen!

Semlor semlor hela dan!

Morning!

I dag är det semeldagen :) Jag älskar semlor så givetvis så ska jag köpa med mig några hem i dag. Jag tror jag ska köpa från fiken Alex och jag fikade på i lördags, de var både stora och väldigt goda :)

Men först ska jag borsta tänderna och byta om till träningskläder och åka ner till gymmet och köra ett styrkepass. Man måste ju göra skäll för semlorna med. Mina ben har total träningsverk så i dag blir det överkroppen som ska få sig en omgång.
Vårt proteinpulver verkar vara på ingång under dagen, så från och med i morron så ska det protein boostas!

I går på utbildningen fick vi sitta med och lyssna när andra tog emot samtal. Det var jättekul, det kändes inte alls lika läskigt. Utan men hade bra verktyg och det såg väldigt kul ut :) Jag hoppas vi får chansen att göra det igen.

Mot träningen!

Men kom igen och ge mig lite mer tid på dygnet!

Där fick jag för en lugn eftermiddag....

Jag har stressat nonstop sen jag kom hem från träningen. Jag har haft en bad hair day och en bad clothes day. Och det är minst en bad day för mycket . Och bara det kan ju få en att stressa sönder sig.
Men nu börjar jag bli klar. Jag kommer inte hinna diska och det känns inget bra. Jag tycker inte om att lämna disk till Alex, men jag får stå ut med det i dag..

Nu ska jag bara svänga ihop min matlåda och fixa till luggen sen är det dags att gå mot bussen.

Ha en bra kväll!

Måndag vecka 2

God morron!

I natt har jag drömt om allt! Det har varit en ny dröm var femte mnut känns det som. Men gemensamt för alla drömmar har varit att det i slutet inte blivit som jag vill, det jag ville göra gick inte att genomföra... Humm undrar vad det kan betyda???

Trots en massa drömmar så vaknade jag pigg och utvilad. Frukosten är i magen och jag har precis fixat mina naglar.  Från och med nu och fram tills jag ska i väg på spinning så ska jag plugga, jag tänkte läsa igenom mina anteckningar och kolla över täckningsscheman. I kväll ska vi få sitta med på medlyssning, det ska bli intressant!

Vi hörs senare!

Små framsteg varje i dag, i dag handlade det om kål.

Nu är jag så mätt och belåten :)

Alex och jag har ätit kåldolmar, sås och potatis (alex) och jag åt kokt broccoli, brysselkål och morot till. Mumma var det! Vi fick med oss det hem förra veckan. Mormor hade varit så snäll och lagat det till oss :) Och vet ni vad?? Jag åt till och med upp kålen :P


Jag lyckades också få allt plugg gjort i eftermiddag. Men det höll på att brinna inne för jag var så trött och seg. Efter jag kom hem från träningen satte jag mig direkt i soffan och lyfte inte på mig förens tre timmar senare :P Men när det var typ åtta kilometer kvar av femmilen så fick jag energi och satte igång. Typiskt nog så hann jag ju då inte se målgången men det gjorde inte så mycket.

I morron börjar vecka två av utbildning och jag antar att det bara kommer bli mer intensivt, svårare och ett ännu högre tempo. Energi till mig tack!
Än så länge ser det dok ut som det kommer bli en ganska lugn vecka. Jag har lite fix och "administrativa" uppgifter i början av veckan, men när de är ur världen så ska det nog kunna bli full fokus på plugg och träning.

Nu blir det Solsidan.

Söndagsmys

Min kropp är helt död! Den vill inte svara när jag vill resa på mig, så jag blir nog kvar här i soffan för resten av eftermiddagen..
Jag var egentligen inte så sugen på förmiddagsträning i dag. Men väl där och efter första omgången i knäböj så fick jag världens energi och det gick skitbra! Jag tog fem kilo mindre än mitt rekord i knäböj. Marklyften var näst in till perfekta. Och resten gick super! Men nu som sagt så är jag helt slut och rör mig helst inte i onödan.

Till lunch i dag blev det rester från gårdagskvällens middag. Och det var så gott! Jag förstår inte hur nåt så simpelt kan smaka så gott. It´s awesome!

Jag sitter och tittar på femmilen. De har kört en timma nu, jag är inte avis! Fast jag hade hellre legat ute i solen på en väl vadderad filt med en massa filtar över mig och njutit av solen. Gud vad skönt det skulle vara! Men det börjar väl bli dags att ta tag i mitt plugg. Jag ska plugga båt och fritidshus försäkringar, jag har både frågor och lite läsning att göra.



I sommar vill jag ta med mig min älskling till varmare breddgrader och bara vara vi.
Det är vi värda! <3

Vasaloppssöndag

Morning!

Den underbara solen har valt att närvara i dag igen :) Härligt!

Alex och jag har ätit frukost framför Vasaloppet. Det ser faktiskt skönt ut att åka där i spåret i år. Inte för att jag skulle vilja göra det, men med solen så ser det lite rogivande ut.
Vi ska snart åka ner till gymmet och träna ben. Det blir knäböj, marklyft och grejer och sen en fet träningsvärk i morron.

Vi hade en trevlig kväll i går med Gabriel och Jannica. Vi bjöd på falsk fläskfilé och sen kollade vi på melodifestivalen och världens sämsta film obstruct and report, se den inte!. Men förutom filmen så var allt så bra så :) Vi fick massor med mat över, jag vet inte riktigt hur v tänkte där :P

Have a nice day!



Thats it

Rundar av en riktigt trevlig kväll med lite mys :) Det låter riktigt bra i mina öron!

Natt på er!

Lördagsshopping

Solen är ju bara för härlig! Man blir ju på toppen humör bara av att titta ut :)
Alex och jag har gjort stan och hittat några fynd som fick följa med oss hem. Sen tog vi en fika på ett café med två efternamn, kommer inte på vad det heter nu. Men de hade supergoda semlor :D Det blev inget proteinpulver men det beställer vi på internet istället, det blir smidigare.

Vi köpte följande:



Jag hittade ett par svarta Jeans från Zoul på MQ, de kostade 499 kr. Satt riktigt bra för ovanlighetens skull.



På Bik Bok sålde två nagellack för 39 kr så dessa två slog jag till på.



På Lindex hittade jag denna snygging! Jag hade 30 % rabatt så det blev ett riktigt bra pris :)



Alex handlade ett par jeans från Bondelid på MQ och ett par från Zara

Nu ska vi börja förbereda maten inför kvällen. Så vi kan ta det lite lugnt och slipper stressa innan Gabriel och Jannica kommer hit.

Sol = Naket

I denna underbara sol så har den nakna mannen i huset mitt emot valt att göra ännu ett framträdande.
Den här gången så hänger han ut allt ännu tydligare och ja, tyvärr så ser man allt mycket bättre än förra gången..

Vad gör man för att få honom att sluta?? Tips mottages varmt!

Nu åker vi mot stan!

Underbara soliga lördag!

Go förmiddag!

Solen strålar och jag sitter med värmespolar i håret :) Vilken härlig dag det ska bli!

Alex och jag har spenderat morronen med städning. Tror det var tre helger sedan sist, så det var verkligen välbehövligt!

Nu ska vi straxt åka ner till stan och shoppa byxor. Vi är båda i desperat behov av ett par eller två. Vi ska också inhandla proteinpulver, och då är det så fiffigt att många av nätbutikerna också har butik här i Göteborg, så vi ska åka och fynda . Sen ska det väl bli en fika med :)

I kväll kommer Gabriel och Jannica hit. Vi ska äta lite mat och kolla på melodifestivalen. Det kommer bli nice :)

Igår såg det ut så här när jag kom hem från jobbet. Det gillas mycket! <3


Hyffsat i fas

Hej :)

Det går undan här hemma i dag! Och solen är på väg hit med :) Me like!

Tvätten hänger nu äntligen på tork och jag behöver inte bry mig mer om den, skönt! Plugget har jag med hunnit med ganska bra så det är under kontroll. Jag skulle vilja ha hunnit lite längre men ja, rom byggdes inte på en dag.

Nu måste jag svira om och börja förbereda lite mat och sådant.

Bye!

Fredag, men absolut ingen lugn än!

I dag ska jag bara gå ut hårt och öka tempot, gasa!!!

Frullen är i magen och blomkålen står på spisen. Innan jag åker till gymmet ska jag svänga ihop två stycken falskafläskfiler. Det ger mig lite mer andrum/tid när jag kommer hem. Då blir det en snabb dusch en snabb lunch och massa plugg, varvat med tvättning. Och så klar utbildning på det! Där har ni det.

See you when i see you!!

Sus och dus i mitt lilla huvud

Intensiteten tätnar!
I dag har vi gått igenom villa och fritidshus försäkringar och arbetat i ett dataprogram med olika övningsuppgifter. Det är mycket som ska trängas inne i huvudet mitt och mer lär det bli! Det får bli riktigt mycket plugg i morron!! Det är som att vara tillbaka i skolan igen. Men bara för tre veckor :)

I natt drömde jag om försäkringar, Jag tecknade alla man kunde :P Men det blev 1000 fel och allt var så rörigt. Då är man inne i det iaf!

I morron har jag återigen en diger dag framför mig. Dagen börjar med träning, sen ska jag göra en falskfläskfilé och laga blomkålsmos, efter det så ska jag tvätta mellan 12 och 14 och såklart plugga, jag har massor att läsa! Sen blir det jobb igen mellan 16 och 21. Sen är det fredagskväll och helg :)

Go natt på er!

Shopping del 12

Har har ni den sista shoppingen från i Usa.



På Wallmart köpte jag den vita klockan. Den är jättesnygg om än bra för stor i bandet. Det måste jag fixa till nån dag. kostade typ ingenting :P
På "indianaffären" (som vi kallade den) köpte jag det här fina halsbandet. Det är verkligen skitsnyggt på och passar till allt. Jag tror det kostade 150 kr.
På flygplatsen inhandlade jag ansiktsrengöring och ansiktscreme från Clinique Den är så bra! Jag använder den varje dag och en lär räcka hela året ut! Jag fick de båda för runt 300 kr, klipp klipp!!



Utanför Wallmart på en frisersalong köpte jag en liter schampo och en liter balsam för ynka 200 kr sammanlagt! Det kan väl inte bli billigare än så?? Det är det bästa schampo och balsam jag prövat. Det ger volym och gör håret så mjukt och härligt.

Eufori!

Hello!

I dag fick jag äntligen träna igen och det var helt underbart! Det belv ett blandpass av armar, bröst, rygg och ben. Får jag inte träningsverk i baksida lår inom de närmsta dagarna så är det nåt som är galet!

Nu har jag maten på spisen. Det blir kokt broccoli och morot, blomkålsmos, röd paprika och keso mumms mumms :)
Efter lunch sen så ska jag börja läsa på mina anteckningar och lite frågor vi ska ha tittat på tills i kväll. Det ska faktiskt bli kul att plugga, för man vill ju vara bra/bäst på ditt jobb!

Jag är så löjligt lycklig/glad just nu så ni kan inte ana :P

Kväller

Hej!

Ännu en dag på jobbet och av utbildningen är avklarad. Och det blir bara bättre och bättre. Det är sjukt mycket att lära sig och i kväll har vi pratat hemförsäkringar och hur grymm ifs egentligen är (nej jag är inte hjärntvättad efter två dagar :P) Men det är snårigt det är mycket som gäller och undantag att hålla reda på, men det ska väl klarna ju mer man håller på med det hela.
I morron ska vi arbeta med med systemet där man lägger upp och tecknar alla försäkringar i så det ska bli skoj. Sen fick vi en läxa med så i morron blir det plugg :P

Det första på min agenda i morron är träning. Jag vet inte riktigt vad det ska bli än men jag tror det lutar åt ett blandpass överkropp och ben. Nåt åt det hållet får det bli.  Jag ska ju egentligen på ett seminarium i intervjuteknik i morron klockan 13. Men jag känner mig inte riktigt i behov av det just nu, så jag har mejlat och bett om att å hoppa det i morron och gå på ett annat nästa vecka istället. Jag måste ju ha tid till att plugga.




I dag hade jag på mig detta:

Skjorta från Lindex
Tröja från MQ
Leggings från MQ
Halsband från SNÖ, Thomas Sabo

Natt på er!

glader!

Hej!

Nu har jag varit på mitt möte och det gick över förväntan! Det blir ett till i nästa vecka :) Jag vill tyvärr inte såga vad det rör sig om ännu, men det kommer i sinom tid.

Jag fick ställa in träningen i dag. Det fanns inte en suck att den skulle hinnas med tyvärr. Det får bli ett pass på lördag eller nåt istället.

Nu ska jag ta hand om lunchdisken och börja läsa på om hemförsäkringar. Jag har en liten lunta som jag ska botanisera i. Men det ska bli riktigt kul att lära sig, man vill ju kunna mest!

Sjukt upptagen dag!

Goder morron!

Jag har haft en riktigt god natts sömn, eller förutom drömmen där mascaran gick sönder och jag inte kunde göra mig redo. Gud det var hemskt kladd överallt! Men jag känner mig utvilad och pigg., Och det behöver jag vara i dag!

Jag har mer att hinna med än vad det finns timmar på dygnet känns det som. Så det är bara att börja och se om jag tar mig i mål.

Kanske inte blir så mycket bloggande i dag, men ni får ha överseende med det för stunden.

Ha en bra dag!

Happy face!

Nu är jag hemma från första dagen på jobbet.

Det här kommer bli så bra!! Det är jag och 11 andra som ska läras upp och utbildas. Det är jätte trevliga människor och jobbet verkar riktigt kul :) Jag är så glad!!
Men det pratar vi mer om i morron.

Nu ska jag förbereda mig inför morrondagen. Jag har ett mycket viktigt möte plus att jag ska öva på läxan vi har tills i morronkväll, det ska pluggas hemförsäkringar :P

Natt på er!

Jisses!

Gud, jag fick just från att vara ganska stressad till att bli super stressad, men det har inte enbart med mitt nya jobb att göra. De kommande dagarna kommer jag verkligen att få bekänna färg. Jag kommer att ha fullt upp från morron till kväll.
Gud jag kan inte minnas när jag hade så här mycket på en gång senast??? Och det sjuka är att inget av det har att göra med hemmet, ingen städning eller sånna måsten. Fast nu kom jag på att det behövs städas här hemma, skit skit!
Men det kommer re sig och när de är över så kommer det förhoppningsvis komma nåt riktigt gott ur det. Det är väl bara att vänja sig vid att fritiden inte kommer vara så lång som den har varit. Men det känns också skönt om än lite panikartat så här i början.

Tänk en extra tanke för min skull, det var ju ett tag sen jag var med i svängarna.

Snart drar jag till jobbet! :)

Det drar i hop sig

Ja det är ju inget fel på grannens bas i alla fall. Den hörs klart och tydligt även i vår lägenhet. Så nu kan du stäng av, Tack!!

Jag har ätit lunch och duschat. Jag har lite fix kvar att pyssla med innan det är dags att ta bussen till jobbet. Det känns så coolt att säga den meningen :P Jag har ju ett jobb :) Det är sååååå skönt!

Nu ska jag piffa till mig lite :)

Första dagen på jobbet :)

Morning!

I dag är det en så speciell dag!!! Det är min första dag på jobbet :D :D Jag är så spänd och vill bara att det ska dra igång och se lönekuverten rulla in :P
Men jag får hålla mig till 16 då det hela drar igång. Jag har så mycket att fixa med fram tills dess. Vad ska jag ha på mig?? Det är ju viktigt!

Nu ska jag borsta tänderna och svira om till träningskläder. Det är tid att åka ner till gymmet och köra lite armar, bröst, rygg och mage. Jag är riktigt taggad!

Vi hörs om en stund.

RSS 2.0