For the verry last time, in nässjö!!!

Morning!

I dag sitter jag på golvet i vardagsrummet och surfar lite.

Jag har varit uppe sedan halv sju. Då skjutasade jag alex till tåget, sedan dess har jag städat! jga har hittat tusen ställen som inte var klara (känns det som) Jag har torkat lister, dörrar, väggarna i badrummet mm mm men nu är jag färdig. Jag ska bara packa i hop luftmadrassen och dammsuga av en gång till. De komer och tittar vid halv elva. Så jag ska köra in bilen snart och plocka ut det sista.

Till frulle i dag blev det lite yoghurt direkt ur paketet och en kall tacos med ketchup, senap och vitlökssås. En bra start på dagen :P

Alex har precis redovisat sitt x-jobb och han rapporterar att det gick mycket bra :) Yay för min dude :D

Detta mina vänner blir mitt sista inlägg här i Nässjö! Jag hoppas att ni har uppskattat det jag rapporterat här ifrån.
Nu tar jag mitt pick och pack och sätter upp läger i varv och på kvarngatan i Motala. Jag tror bloggen kommer bliu ännu bättre / roligare bara genom att jag flyttar den från Nässjö! Tror inte ni det :P

Peace out!


"Det här är ingen jävla kamping"!!!

Jepp jag hade tänkt blogga i dag, men jag har fasen inte haft en lugn stund!

Vi vaknade i motala och sen dess har det gått i ett. Vi åkte hem till varv vid 10- 11 tiden. Mamma och syrran ville att vi skulle åka med till ulfåsa och titta på möbler, så det gjorde vi. Men det fanns inget så vi åkt hem igen. Resten av dagen har jag pysslat med mitt rum. jag har packat upp alla väskor och sett till så att det går att leva i oredan :) Alex har suttit inlåst i biblioteket och pluggat hela dagen.
Vid 16 så hade mamma maten redo, så vi åt och sen åkte vi mot Nässjö för sista gången!

Nu har vi varit ute och promenerat ett varv runt kvarteret. Soloen var på väg ner och ommar feelingen innfan sig :) Det var mys :) Så nu är det väl int eså mycket kvar än att städa av toan, borsta tänderna och krypa ner under täcket och kolla på nån tvserie. Vi sover på en tjock dubbelsängsluftmadrass så vi borde kunna sova ganska skönt i natt.

Go natt på er!

Done!

Nu är vi färdigflyttade!

Jag har ingenork kvar, så vi hörs i morron!

Bye

Trötter

Hej hej!

Jag har landat i soffan. Jag har slavat här hemma hela förmiddagen. Gnot, städat och packat. Så nu har jag ont i min högra tumme och mitt pekfinger :(
Som belöning gav jag mig ut på en promenix. Solen lyste och det var så skönt! Jag hade shock value 2 i lurarna, gud så bra :)

Jag har fortfarande inte handlat något att dricka till kvällen. Jag vet inte vad jag vill dricka, funderar på en flaska rosé?? Jag får fixa det innan jag hoppar på tåget.

Snart ska jag hoppa in i duschen. Jag längtar till i kväll :)

Alexander <3 Elin = 6 år

Morning :)

I dag vaknade jag med ett stort leende på läpparna. För i dag är det den 28/5 och Alex och jag har varit tillsammans i 6 år! Det ni :)



Solbrända och fina på Kreta förra sommaren <3

I dag är det fredag och vår näst sista dag här :) Det känns underbart! Jag har massor att stöka med. Jag ska städa ur skåp i köket, diska fryslådor, packa ner tallrikar, ta ner gardiner. Mycket småplock med andra ord. Sen ska jag försöka hinna med en prommenad, men det är en glädjetanke just nu. Sen ska jag hinna köra styrketräning. Jag måste förbi systemet också och köpa en flarra rose/ vitt. Hur ska jag hinna?

För i kväll så ska jag ut med klassen :) Först ska vi till Mia vid 18 och sen vid 20 ska vi bowla och sen blir det party :) Det ska bli redigt kul :)   

Pics

Alex och jag har nyss avnjutit vår anniversary dinner :) Den var delicious!

Till förätt gjorde jag en avokado och feta röra som jag bredde på rosenbröd. Mumms :D



Till rätt så blev det chilimarinerade kycklingspett med klyftpotatis, hemmagjord grillsås och sallad. Allt smakade mycket bra :D Det var skit gott!!!!

Vi har efterätten kvar. Vi ska äta mummsa på ananas och ta oss varsin martinidrink :) Mumms.

Nu ska vi fortsätta vår evning :)

Bye!



Regn hos oss

Nu har vi arbetat färdigt för i dag!

Vi var å tippen för en stund sen och det ösregnade på oss! Men vi slängde i väg allt som okuperat vår hall i flera veckor, så trots att vi blev blöta så gjorde det inte så mycket.
När jag kom hem så lagade jag till tacofärs som alex och jag ska äta på söndag. Men nu ger jag mig!

Nu sitter jag och letar efter recept på en drink som ska innehålla ananas, martini och smirnoff (det är det som finns kvar :P) Men jag tror det kan bli gott även om man bara blandar lite på fri hand. Kvällens meny får ni lite senare.

Uppdate

I dag har jag fått mina fiskar varma!

Jag har haft fullt upp hela förmiddagen. Jag har lagat ugnstekt falukorv, det blev två lådor till alex och två till mig. sen marrinerade jag kycklingfilé och körde den i ugnen. Så det ska vi äta nästa vecka, gött att slippa laga mat.
Sen har jag diskat filtret till fläkten, hängt tvätt, packat skor och annat som ska hem till motalal och nu frostar vi av frysen. Vi är ruskigt effektiva i dag :)

Kvar på dagens att göra lista är att åka till tippen. Handla en tacokrydda, skruva ner lampor. Sen måste jag bestämma vilka strumpbyxor jag ska ha på mig i morron :P Det är ett stort problem!

Nu jar vi fått i oss lite lunch. Alex ska plugga en stund och jag arbeta vidare. Sen blir det tippen.

Men I kväll ska det firas! Vi ska fira vår 6 årsdag :) Det ska lagas en smarrig middag. Drickas goda drinkar och bara njuta massor av varandra. I love that dude <3

Torsdagens bestyr

Morning :)

Jag har varit uppe sedan sju i morse. Vi har tvättat hela förmiddagen. Så klart så var en av maskinerna paj. Så det tar lite extra tid. Men vi kommer hinna ändå :)
I dag har vi kört hårt med packningen. Vi har tagit ner gardiner, stänger, packat kläder som ska hem till motala och det som ska till gbg. I eftermiddag sen ska vi till tippen ioch slänga en massa skräp.
Vi har också lyckats få tillbaka pengar på vår hemförsäkring :) Jag har ringt försäkringsbolagt angående mitt ben, så nu ska jag skicka in lite kvitton och grejer så får jag tillbaka lite mer pengar :) Härligt!

Nyss bokade alex och jag en weekend (torsdag till lördag) på scandic i gbg :) Vi ska fira vår 6 års dag! Det kommer bli så kul och jag längtar massor :D <3

Nu ska vi stöka vidare :)

Torsdagens bestyr

Morning :)

Jag har varit uppe sedan sju i morse. Vi har tvättat hela förmiddagen. Så klart så var en av maskinerna paj. Så det tar lite extra tid. Men vi kommer hinna ändå :)
I dag har vi kört hårt med packningen. Vi har tagit ner gardiner, stänger, packat kläder som ska hem till motala och det som ska till gbg. I eftermiddag sen ska vi till tippen ioch slänga en massa skräp.
Vi har också lyckats få tillbaka pengar på vår hemförsäkring :) Jag har ringt försäkringsbolagt angående mitt ben, så nu ska jag skicka in lite kvitton och grejer så får jag tillbaka lite mer pengar :) Härligt!

Nyss bokade alex och jag en weekend (torsdag till lördag) på scandic i gbg :) Vi ska fira vår 6 års dag! Det kommer bli så kul och jag längtar massor :D <3

Nu ska vi stöka vidare :)

Onsdagens funderingar

Hehe såg nu att jag skrev jittade istället för hittade i förra inlägget. Ja stavning har aldrig varit min starka sida. Men sånna misstag skyller jag på att jag skriver ganska fort och ibland sitter tangenterna närmare än man tror :) Jag ska bättra mig.

Nu har vi intagit och njutit av vår sista Victoria kebabbpizza, ever! Det känns väldigt vemodigt. För de är så jävulosiskt goda! Goaste pizzan jag ätit. Tyvärr har jag inga bilder, för vi var så fokuserade på vår mat så det fanns helt enkelt inte någon tid. Men åå vad gott det var :)

I dag har jag kört två träningspass. De var väldigt lika varandra. jag fokuserade på mage, rumpa, lår, bröst och rygg. Jag älskar verkliugen att träna. Tänk om jag skulle göra min träning till mitt jobb???  Det är nåt att tänka på. Kost skulle ju inte heller var helt fel att jobba med. Drömmar :)

Jag är så enormt sugen på att börja jobba! Jag vill bidra och göra skillnad. Jag vill jobba med något som jag verkligen tycker om. Jag har några bollar i lufen över vad jag vill göra. Och jag söker jobb. Så det är bara att jobba stenhårt. Det skulle förändra alex och min levnadssituation väldigt mycket om jag hade ett bra jobb :) Det gillar vi :)

Här har ni en dagens:



Jag älskar mitt hår just nu! Jag älskar längden och färgen börjar bli så som jag vill ha den. Solen har blekt det lite och gjort det så vackert :) Älskar de små vågorna :)

Tröjan är från 365 sunshine, Mq
Byxorna köpte jag förra våren på Mq. Tror även de är från 365 sunshine.
Armbandet är från en marknad i London




More stuff

Nu är jag glad igen :) Jag har kört hårt på gymbollen och på min träningsmatta :) Hehe

Jag kom på att jag glömde visa bilder på mina nya örhängen jag inhandlade i dag och skärpet jag köpte.
Här kommer de:




Jittade dessa på Lindex. Visst är de fina :) Jag hade lite rabatt, det kändes bra :P



Ett helt vanligt svart skärp, praktiskt och skit snyggt :P

Booooooooooooooooooooooooooooored

Jag är så uttråkad!!!!
Jag kan inte komma på vad jag ska göra?

Jag skulle kuna träna men det vill jag göra senare. För vad ska jag annars hitta på senare?? Alex sitter djupt försjunken i sina böcker. Och det ska han göra med ,han har tenta om en ca en vecka. Så jag vill absolut inte störa honom. Men jag har ju så tråkigt. Jag har inga serier kvar att titta på, har sett allt som kommit den här veckan.
Jag har gjort det som stod på min lista i dag. Dvs städat, märkt lådor och torkat ur skåp i köket.
Jag längtar tills i morron. För då ska vi tvätta och sen åka till tippen. Sen har vi säkert mer att pyssla med som rör flytten.

Jag hatar att sitta i soffan och glo på tv med daton i knät. Jag vill göra något. Röra på mig, träna, ut och springa, cykla och spela fotboll.
I dag har det gått fyra veckor sedan min operation. Och det dröjer väl två till innan jag får börja träna. Jag tänkte ringa och fråga om jag får börja springa eller nåt snart., jag håller på att gå bananas! Jag känner hur jag sitter och blir en klump av fett som är seg och lös i köttet. Ingen kul feeling. Jag vill köra hårt på gymmet och komma ut i spåret och springa. Jag har fått nog!!

Nej., Jag kör ett träningspass nu och sen tar jag ett till i kväll!

Lunch time

I´m back.

Jag har varit nere på "stan" en snabbis nu på förmiddagen. Jag skulle titta efter något till fredag och en annan sak. Den andra saken hittade jag inte. Men något till fredag hittade jag. Jag hittade lite smått.



Fin va :) Färgen ser blå ut, men det är den inte alls. Utan den är mer åt det bruna/ beiga hållet. Jag köpte ett matchande skärp att sätta under brösten. Blir perfa :) Köpt på Vila.



Söt va :) Den är aprikosfärgad. Även den hittade jag på Vila

Lill lördag.

Morning.

Jag kunde inte sova i morse så jag steg upp vid halv sju och satt mig i soffan och surfade runt lite. Alex sov så sött kvar :) När hans klocka rungde vid åtta, så kom han ut typ två sekunder senare och såg så där ut " Du var inte där! Vart är du" ungefär :) Så gulliugt!

Nu har jag ätit frulle. Alltid lika gott med frulle :)

På dagens program så står det ingenting, tror jag. Eller vi ska städa men det tycker jag knappast räknas :P Träning så klart, det finns alltid med. Just det, jag ska till stan med, det hade jag glömt bort.
Sen ska vi äta en sista gång på pizzeria vicktoria i kväll. Det känns vemodigt, de har de absolut bästa och goaste pizzaorna jag någonsin ätit. Kebabben är grym!! Skulle jag nån gång åka tillbaka till nässjö så skulle det vara för vicktorias pizzor!

I dag grattar vi Gustus som fyller 1 år! grattis :)

Plans

Tisdagar är ingen tvkväll. Inte för mig!

Så jag ägnar mig åt annat. Jag har tränat i mitt "hemmagym" (bestående av en gymmatta, pilatesboll och hantlar). Det blev lite av varje.
Nu har jag komponerat en lista över av jag har kvar att göra när det gäller vår flytt. Och den känns ganska diger, men jag vet att när jag väl sätter fart så år det undan. Det mesta kan jag inte ta mig an förens tidigast torsdag hellst fredag.

Fredag kommer förövrigt bli en ganska hektisk dag för min del. The nuber one deal är ju att alex och jag har vår 6 års dag på fredag <3 (det ska firas på torsdag!)
Sen har jag massor att packa och fixa med som rör flytten.
Sen framåt eftermiddagen/kvällen så ska jag ut och fira med min klass :) Vi ska bowla och sen ha lite party :) Det ska bli super kul! Men det får nog bli hyffsat lugnt, vi ska ju flytta på lördag.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på??

Crapy weather

Hello :)

Det är värsta skit vädret här i dag! Det regnar, det blåser, det är kallt och det är mörka moln över allt. Plus att det har haglat!
Så det gör att man blir ju jätte seg! Och dagen i skolan gjorde mig inte piggare. Vi har suttit och lyssnat på astråkiga redovisningar hela förmiddagen. När vi hade opponerart så smet vi. Vi orkade inte lyssan mer. Så vi gick och åt. I dag blev det en kebabbtallrik utan pommes.Pommesen fick Isabell :) Jag la till sallad, pizzasallad och annanas istället. Gott gott :)
När vi var färdiga med maten så tog vi tåget hem. Jag somnade så skönt på tåget :)

Nu har jag suttit i soffan ett bra tag och kollat på serier :) Så det händer inte så mycket här. Men det gör inget :)

Här har ni dagens



Tunnika från Mq
Sjal från Mq
Chinos från Mq
Metallarmband från Mq
Pärlarmband, examenspresent från mamma

Tisdag :)

Morning :)

Känner mig ofärskämt pigg i dag. Tröttheten kanske hinner i kapp mig när jag sätter mig på tåget..
I dag är det the absolut final day of school! Och dagens jobb blir att oppnera på en engelskaredovisning. Och det känns ju inte så blodigt.

Sen när lektionen är över så ska vi luncha på ihh. Det ska bli mysigt :)

Jag vet inte när jag är hemma i dag. Jag åker nog hem med två eller tre tåget.



Om en vecka så bor vi inte här längre! Då är det den 1/6 och någon annan har tagot över vår lägenhet. Det är lite läskigt..

Sol sol sol :)

Nu har vi varit och handlat. Men det var nåt fel på alla scanningapparater, vi hann scanna hälften men det räcker ju inte. Så vi fick stå i en lång kö och betala som vanligt i dag. Det tog en liten extra stund, men det hade vi tid med :)
Jag köpte ett solpuder från isadora i dag på ica. Jag har hört mycket bra om det. Hoppas det stämmer :)

Nu har jag tagit upp den falaska fläskfilén för tining ( typ två timmar försent) så vi får se när det blir middag :)

Annars så har jag legat på balkongen hela dagen och solat och kollat på serier på datorn. Sen har jag sökt ett jobb i gbg. Men mer än så är det inte. Tyvärr så börjar de mörka molnen rulla in, det ser inte så lovande ut. Det blir nog ingen kvällspormenix med andra ord.

Dagens notis: I kväll börjar ju norska hollywoodfruar på trean :) Det ska jag se!

Inne på sista veckan :D

Tjoohoo :)

I dag går Alex och jag in i våran sista vecka någonsin här i Nässjö!! Det är stort!
Det känns som jag borde vara lite ledsen och att det skulle kännas lite vemodigt och så. Men det känns inte alls så... inte än iaf.
Vi ska ju flytta hem till Motala där alla finns. Så den riktiga chocken kommer nog när vi flyttar till gbg i höst.

Ja ja. Nu på morronen har jag fixat med adressändring och sådnat. Så nu ska det fungera, hoppas jag!

I dag lyser solen igen :) Frågan är bara hur länge? Det skulle komma lite regn senare.. Annars så har vi inte så mycket på programmet. Vi sak handla, Alex ska plugga och jag ska väl inte göra så mycket alls. Jag har fasen inget att göra. Jag har redan packat allt jag kan packa. Jag är för duktig :P Jag har iofs några säsonger av real housewifes of oc som jag kan se på :) Det är alltid nåt :)

Lamm till middag

Vi har precis ätit mat. Men det blev lite konstigt i dag.
Vi tog upp vad vi trodde var en lammstek. Men när vi skulle börja skära den i tunna skivor för att san lägga dem på grillen, så gick det inte att skiva den. För att mitt i den befann sig dt största ben jag någonsinn sett! det var spetsigt i ena änden och blev platt och brett i anadra änden. och det gick knappt att få bort nått kött alls. Det lilla vi fick dän, la vi på grillen. men det blev ju ingenting. Så vi fick panik tina upp några lammkotletter. men det blev en hyffsad middag tillslut. Och mätta blev vi med. Plus att vi gjorde av med lite extra kött ur frysen :)

Annars så har jag inte gjort så mycket sen vi hördes sist. Alex och jag tog en promenad ute i det fria. Men det var inte lätt, för det blåste storm! Och självklart gick vi i motvind nästan hela vägen.. Typiskt

Nu ska jag titta på britains best home.

Dagens bestyr

Jhop då var det roliga slut!

Packandet alltså. I dag har packat ner matvaror, verktyg, porslin, glas mm.Men nu kan jag inte göra mer, nästa steg är typ att packa ner Alex och det är jag inte redo för än :)
Jag märker varje låda med vad som är i och sen skriver jag ned alla lådor i en lista som jag har. jag blev lite nyfiken på hur många lådor vi var uppe i. Kan ni gissa hur många?? Jo 64 stycken!!! Men då är ca 20 -25 radan i Motala. Men resten står lite varstans i vår lägenhet.

Det som är kvar att göra är att tvätta, det ska vi göra på torsdag. Packa det sista som hannduka, tallrikar, bestik, köksredskap och glas mm. Tömma kylen och frysen. Packa allt som ska hem till Motala. Och det är mest kläder, så det tar jag på torsdag och fredag. Sen ska alla stora möbler plastas in. Plasten har Andras med sig när de kommer på lördag. Sen ska alla lådor bäras ut och ner i bilar och släp mm. Och till sist ska vi städa.  Och som pricken över i. Så ska vi äta en riktigt god middag på Sandsjöfors värdshus. Det är vi värda! Sen är det bara och åka hem och ställa in allt där det där det ska vara.. Det låter ju inte så komplicerat :)


Söndag

Hej hej!

Vad gör ni?

Jag har varit upptagen hela förmiddagen med att packa flyttlådor. Vi åkte förbi rusta och köpte fler flyttlådor och så hittade vi silkespapoper och bubbelplast. Så nu kan jag äntligen packa ner det sista ömtliga sakerna :) Det börjar bli tomt :)

Nu är straxt våran svenska mousaka klar i ugnen. Det ska bli mumma med lite mat :)

Jag är lite sur (besviken) på att det inte är samma fina väder som igår.. Men det är varmt, så man får väl vara nöjd med det, antar jag.

Nu plingade ute i köket!

Lycka :)

Efter jag hade mummsat på mina revben och salladsmiddag så kände jag för att ge mig ut på en promenix i den underbara kvällsolen. Jag strosade i shorts klockan åtta på kvällen! Och det var varmt, det gillar jag :)
När jag hade kommit en bit så kände jag doften av en häck som mormor och morfar har. Så jag ringde dem och pratade en låång stund. Det var kul för det var längesen vi pratade.



Nässjö från sin bästa sida



Gick förbi en skola och dhittade den här, den låg där i gräset och såg så där oemotstådlig ut. Så jag plockade upp den och började kicka lite :)
Visst är den vacker!

Nu har jag ätit en hemmagjord efterrätt som blev helt ok. Och på tvn så är det självklart CL finalen, än så länge är det 1-0 till Inter.

Nu ska jag titta vidare. Trevlig kväll på er!

Alena

Nu har jag skjutsat alex till tåget. Han ska på grillparty i jkpg i kväll. Jag packade ihop en lite kylväska till honom innehållande det goa persilje och vitllöksmoset och beasåsen som blev kvar från igår. Sen marinerade och stekte jag revben. Det ska jag äta i kväll jag med, fast jag ska göra mig en smarrig sallad till :)
Sen senare i kväll så ska jag hämta alex i forserum. Förhoppningsvis så blir det inte så sent :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu när jag har en kväll för mig själv. Men kvällens höjdpunkt blir champions league finalen. Den börjar nog runt nio skulle jag tro. Och innan dess så ska jag äta och träna lite.

I dag har vi verkligen fått fart på packningen. Vi har packat mycket som syns. Vilket gör att det börjar bli lite tomt här och var. Alex gnällde lite när jag packade ner skohornet, men det kan man klara sig utan :)

Vi flyttade ju hem våra balkongmöbler förra helgen så det fick bli mat på marken i dag :)



Vi lyckades ta kort ända gången solen gick i mol, tyvärr..
Min nya bikini är ju såå snygg. Men den är lite stor i överdelen runt om, trots att jag tog s.. Jag får gå och dra i den. Ska se om jag kan sy in den på nåt vis..


Barapppaaaa i´m lovin it!

Morning!

Fy fasen vilket väder vi har i dag då :D Strålande solsken, tok varmt och bara några enstaka slöjmoln. Och jag har sommarlov, så jag kan med gott samvete ligga ute i det härliga vädret och bara steka :D Det är bara för underbart!

Jaghar averkat ettap ett ute i solen i dag. Men man svettas ju så dant (jag gör iaf) så det känns som jag ligger och badar i min egen svett. Inte den skönaste känslan kanske, men det är varmt och skönt, så vem bryr sig :P

Alex ska iväg på grillparty med hans klass i kväll. Så vi ska grilla våra revben nu fram på eftermiddagen så han bara behöver värma på dem i kväll. Han skulle inte med dem ut, så han skulle nog ta 22 tåget hem, han surrade nåt om det.. Jag ska väl se nån film och alex får fjutt på kabeln.

Tror jag ska sätta igång ett avsnitt av real hosewifes of the oc och lägga mig och sola ryggen en stund. Ja nu leker livet!

Plankis :)

Good evening!

Alex och jag sitter här i mörkret och kollar på tv. Vi har packat ner alla lampor, och det blev lite mörkare utan dem än vad vi tänkt.. Vi skulle kollat på film, men tydligen så var kontakten till ljudet trasigt, så det blev det ingen.

Annar sås har vi avnutit en alldeles underbar plankstek. Köttet var det möraste jag någonsin ätit! man kunde delade med läpparna, så gott!! Hela rätten blev verkligen perfekt! Och med persilje och vitlöksmoset till, muummm :) Ni måste verkligen prova att göra eran egen planka om ni inte redan provat!.  Nyss delade alex och jag på det som var kvar i hans B och J chery garcia, god glas men för lite choklad :P

Så här såg det ut:



Min plankstek :)



Alex planka :)

Lång promenix :)

I dag invigde jag mitt "nya ben" på riktigt. Vi tog en långpromenad ner till ica och tillbaka. Vi behövde ägg och jag behövde hårspray. Det var såå varmt att gå, men på vissa ställen fläktade det riktigt skönt. Benet mår iaf riktigt bra :)
Det har ju varit helt underbart väder i dag! Jag har legat ute på balkongen och solat hela dagen :) Hoppas det fortsätter i morron!

Snart ska vi sätta i gång med kvällens middag. I kväll blir det plankstek :) Det kommer bli super smarrigt! Köttet är fläskytterfilé och den har leagt i marinad sedan lunchen. Den ska grillas och de kommer smaka mumma!. Frågan är vilken film vi ska se i kväll???

Sun sun sun :)

Lunchen är på plats i magen :)

Jaghar legat på balkongen och solat hela förmiddagen :) Det är sjukt varmt där ute! Svetten bara rinner. Nu har det kommit in lite mera moln, men solen visar sig med jämna mellanrum och då sticker jag ut och lägger mig :)

Jag fick ett samtal från mitt sommarjobb. De hade fixat schemat nu och jag kommer få en svettig sommar. Jag börjar jobba samma vecka som midsommar. Men som tur är jobbar jag bara till 12 på midsommar och är ledig på midsommardagen :)  Sen så fortsätter det i 8 veckor, de fyra förtsa jobbar jag 131 timmar och andra fyra blir det 151 timmar. Och det är mer än 100 % Men det blir mycket pengar och det gillar jag :) Förhoppningsvis så finns det ganska mycket utrymme kvar till sol och lek :)

Fredag i dag.

Morning!

I dag lyste solen när jag gick upp :) Man kan ju inte bli annat än glad och hoppa upp ur sängen :) Men nu kommer molnen och jag såg på vädret att det skulle spöregna i eftermiddag igen :( Så det är bästa att gå ut på balkongen och passa på att njuta!

I dag så är både alex och jag hemma. Alex ska plugga inför hans tenta. Och jag har väl inte så mycket på programmet, men jag sak träna lite, packa flyttlådor och sen tänkte jag ringa posten och höra lite hur vi ska göra med posten osv i sommar. Sen måste vi åka till ica (igen) och handla ägg, de vi hade hemma hade blivit dåliga. För i kväll ska det bli plankstek :D Yayy!!

jobb jobb och ingen vila

Gud nu jobbar jag hårt!

Jag har packat flyttlådor hela eftemiddagen och nu i kväll hakade alex på, och vi har kommit en bra bit. Nu börjar det faktiskt synas att det blir mindre och mindre saker kvar :) I köket i allafall... Det ända problem vi har är att det finns på tok för lite saker att slå in saker i...

Annars så åt vi en rkitigt mummsig middag. Vi gjorde hemmagjorda hammburgare och de blev jätte goda :) Så här så de ut:



Mina specialburgare :)



Alex mer traditionella burgare.

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis.


Min dag i bilder

Hellu :)

I dag har jag gjort det här:



Och det var sååå skönt :) Och för att skydda mitt ärr, gjorde jag så här :



Det är sant! Silvertejp fungerar till allt :)

Men sen kom det här:



Och det här



Så då fick jag gå in och pyssla med annat istället.....

Så jag började rensa lite i badrummet. Slängde faktiskt ganska mycket :) Sen packade jag tre flyttlådor från köket. Jag packade typ allt som man använder att laga mat med, men det ska nog gå ändå :)

Om en stund så kommer alex med tåget. Då ska vi ner till ica och inhandla lite sallad och gurka till våra hemmagjorda hamburgare som vi ska äta i kväll :) Gott gott! Sen ska vi eventuellt förbi rusta och köpa mer flyttkartonger. Det behövs!

Nu ska jag piffa till mig :)

We had a good night :)

I am up!

Men det satt hårt åt. Fasen det var längesen jag var så här trött. Men det blev inte så sent i går. Vi var hemma vid 23.
Vi hade bokat bord på Jensen till 18.15 och där satt vi och åt och drack lite gott fram tills vi åkte hem. Det var jätte kul :) Jag och Mia delade på en flaska vitt, det va gott :) Till förätt åt jag ett vitlöksbröd, det var ingen jätte höjdare, det var gott men inte riktigt värt pengarna. Till huvudrätt så åt jag en vitlöksmarinerad rumpstek med klyftpotatiis, marinerade vitlöksklyftor och beasås. Det var riktigt gott! Sen till efterrätt så tog vi "all you can eat ice cream" Isabell hade glasskuponger så det blev grattis. Men jag hade lätt betalat för det. My good var gott det var :) Men skålarna var minimala, så man fick ju gå ett par gånger :P Hehe. Det blev en riktigt lyckad kväll :)

Men jag klantade till det lite. När jag kommit några skedar in i glassen så kommer jag på: Jag har ju inte tagit mina laktospiller!!!!! Shit shit tänkte jag, Jag kastade i mig två stycken och försökte tänka possitiva tankar. Och som tur var så hände inget otrevligt. Pjuuhhhhh!

I dag så har jag inte mycket på agendan. Jag tänkte att jag skulle pack några flyttkartonger. Det är verkligen dag stt börja nu!! Sen ska jag ut på balkongen och njuta av solen. Sen ska jag träna, fan det är ju ohållbart att inte få/ kunan träna. Några veckor kunde jag ge det men nu har det gått alldeles för länge. Jg vill springa, cykla och spela boll!!!!



Så här såg jag ut i går :)



Mia och Albin



Johannes, Isabell och jag



Här ger jag mig på efterrätten.
Men ni der ju skålarna, löjligt små!


A night out :)

Så nu är jag hemma och vänder lite fort!

Redovisningen gick efter mycket om och men väldigt bra, jag är nöjd :) Sen skyndade jag mig i väg till tåget. Men jag skyndade mig nog lite för fort, för jag tappade mina skinnhandskar :( Och Ingen har hittat dem :( Jag är i sorg!! Jäkla skit säger jag. Men men..

Nu har jag svirat om och är redo för att åka med tåget igen, tillbaka till jkpg. Det ska bli riktigt kul i kväll och jag hoppas att att kvällen lever upp til mina förväntningar :) God mat ska det bli iaf. Och jag har mina laktospiller i väskan (har dubbelkollat).

Vi hörs i morron. Ha en trevlig kväll :D

The day

Morning!

I dag är det onsdag och dags för den sista redovisningen :) Det ska bli grymt skönt att bli av med den! Men för att det ska gå bra så måste jag nog öva lite till, eller mycket till. Jag vill ju inte vara för manusbunden precis.

Sen när redovisningen är avklarad så kommer jag nog få det ganska stressigt. Jag ska hinna med tåget 15.09, sen är jag hemma i lägenheten straxt innan 16. Sen ska jag ta tåget tillbaka till jkpg vid 17.10. Så jag har en timma hemma, att byta om och fixa till mig för kvällen. Men det ska väl inte vara några problem eller?

Föresten så satt ejag tummen i plattången i dag och det gjorde väldigt ont! Väldigt onödigt men vad kan man göra? Det är ju redan gjort... Aj

Funderingar om det som var....

Nu har jag rotat runt i min garderob efter något att ha på mig i morron kväll. Jag har hittat några alternativ, men inget som säger klick :) Jag vill klä upp mig och piffa till mig lite extra. Det är ju inte varje dag man får det tillfället här i Nässjö.

I morron ska Maria, Isabell, Johannes, Albin och jag ut och äta "avskedsmiddag" för mig på Jensens böffhus i Jönköping. Vi ska äta en trerätters, det ska bli så gptt. Jag har varit sugen på att prova Jensens länge och det ska bli kul att det äntligen blir av :)

Men det känns samtidigt lite sorligt att vårt "dream team" kommer splittras:/ Vem ska ersätta mig? det går ju inte:P Hehe Vem ska få dit alla i tid och sätta eld i baken så att alla jobbar och vem ska flamsa mest för den delen :D  Hehe Jag kommer sakna dem. Men jag kommer hålla kontakten med dem :)

Jag sitter och fundera på om jag skulle packa en lyttlåda, men isf så vet jag inte vad jag ska packa ner. På nåt vis känns det som att et är förtidigt än. Men det är väl i allra högsta grad tid! Eller om jag skulle se nyaste one tree hill. eller om jag sak kolla igenom och rensa korgarna i badrumemt, det är ju alltid kul :)

Medans jag fundera på det så ska jag ringa mamma :)

My knight in shining armar

Tänkte att jag skulle visa er mitt senaste inköp.
Det har snabbt blivit en väldigt viktig del i mitt liv. Eller som mammas skulle säga "en räddning från att leva i mat missär"Riktigt så illa är det kanske inte. Det är ju så klart mina laktospiller jag talar om. Vad skulle jag göra utan dem?
Det finns två allternativ. Ett som inte passar att skriva om och ett som innebär ett liv utan mjölk! Och det är ju inget liv!

Så i dag fyndade jag dessa på apoteket. Det är inte samma sort som de förra jag hade, men de ska fungera på samma sätt. Det som skillde dem åt var priset, närmare bestämt en hundring.


I denna lilla burk får det plats hundra små vita kapslar, som bekämpar de elaka laktosbakterierna som vill göra illa min mage. Det är jag evigt tacksam för!

Det regnar ute :(

I am home:)

Redovisningen gick mycket bra i dag, även fast det var väldigt nervöst. Vi fick bra kritik så det var gött:)
Det blev dock ingen lunch på ihh. Isabell kunde inte, så vi skjuter upp det till nästa tisdag i istället. Jag trodde ju att min sista skoldag skulle bli i morron. Men i morse fick jag veta att jag måste åka till skolan nästa tisdag också för att opponera på en grupps arbete... Suck suck..

I dag körde jag bil för första gången sen the operation. Och det gick bra, det var lite stelt i foten men det funkar iaf.

Regnet öser ner utanför mitt fönster och det är riktigt skitväder! Det känns skönt att jag inte ska vara ut i dag. Men jag måste hämta upp alex vid tåget om några timmar, jag hoppas att det har slutat tills dess.

Nu ska jag plugga på morrondagens redovisning. Fasen, den ska sitta som en smäck :)

Tisdag och slutspurt

Så nu är jag redo nför min näst sista skoldag i jönköping :) I dag ska vi redovis vår sista engelskauppgift. Jag behöver några points till sen är jag godkänd på kursen. Efter redovisningen så ska vi lunch på skolan. Sen åker jag hem och börjar öva inför morrondagensredovisning.

Nu ska jag öva lite till innan jag sticker iväg.

Vi hörs när jag kommer hem senare i eftermiddag.

Bye

Frustration...

Nu har jag tittat/ tränat till en pialesdvd utan ljud! Fan vad tråkigt det var!
Jag har dvdn på alex dator, så jag spelade upp den på tvn. Men det är ju helt omöjligt att lista ut hur man får på ljudet. Det ar alltid strul när jag ska använda alex saker, det är alltid nåt han glömt ställa in och det händer alltid när han inte är hemma... ja ja är lite annoyed.. Det går över...

Alex är och tränar nu. Men innan vi började träna på varsitt håll så var vi och hadlade. Och det blev inte mycket vi kom hem med. Gött! Nu ska skåp och frys ränsas på mat!

Appropå mat så ska vi snart börja laga till kvällens middagt. På matsedeln i dag står det kyckling med en mummsig creme fraichröra :)

Mat i drivor!!

Oj vad klockan går!
Jag har tusen saker att göra känns det som, men jag kommer inte på vad hälften av det är. Jag har pluggat hela förmiddagen nu och fått ner mina stolpar till flödsekonomin och övat lite grann på engelska tills i morron. Jag ska öva lite mer nu i eftermiddag så att jag kan det utantill.

Nu medans alex och jag åt lunch så gick vi igenom all mat vi har i frysen och vad vi ska gör amed den och när den ska ätas upp. Shit det tog en stund men nu har vi ett matschma som sträcker sig fram tills nästa fredag. Vår frys är fullproppad. Vi har sex stora bitar färs, 7 köttbitar av olika slag, 3 kg kyckling och sen har vi falukorv, bacon, tacobröd och hamburgerbröd mm. Vi kommer äta ihjäl oss som det känns just nu!
Mamma kläckte den smarta idén igår att vi kan ju göra matlådor som vi kan frysa in och sedan äta när vi är hemma i Motala. Smidgt och bra, det känns som vår ända räddning just nu :)

Det är väl dags att pröja packa på riktigt nu när det är mindre än två veckor kvar till flytten. Men det får bli kvällens underhållning :)



Sista rycket :D

Morning!

Jag vaknade i dag och var riktigt pigg :) Så nu sitter jag redo vid skrivbordet och ska fixa färdigt det sista med mina studier på ihh :)
I dag ska jag öva på min englska redovisning som jag har i morron. Sen ska jag skriva stödord och underlag till en power point i flödesekonomi. Det ska jag redovisa på onsdag.

Annars så är schemat lugnt för dagen. Jag tänkte jag skulle träna lite pilates och sen fram på eftermiddagen så ska vi eventuellt åka och handla. Om de nu behövs. Frysen är ful men jag tror vi saknar lite sallad, gurka osv.

Vi hörs senare!

En perfekt helg :)

God eftermiddag!

Vi är tillbaka i Nässjö för sista gången. Nästa gång vi lämnar så blir det förgott! I like it :)

Vi har haft en jättebra helg hemma i Motala. Men den började här i Nässjö i fredags. Vi hade ju alex pappa, flickvän, farmor och farfar här på besök. Eddie hjälpte oss tapetsera två våder bakom tvn. Alex farmor hade bakat bullar och en jätte god kaka som vi fikade på. När tapetseringen var klar åkte vi ner till stan och tittade runt lite sen åt vi på en restaurang som heter guldgaffeln. De serevrade planka för 75 kr. Jag åt inte det, men alex gjorde det, och den fick mycket bra betyg. Sen åkte vi hem och tömde förrådet och packade in en massa kartonger och styrde mot Motala. Vi lastade ur allt på alex pappas vind sen åkte i hem till varv. Vi tog kväller vid åtta, vi var helt slut!

I går så åkte vi till stan på förmiddagen. Alex och jag behövde klädesplagg till gårdagens utgång. Så vi tittade runt lite och jag hittade en jättevacker sommarklänning från mq:) Alex hittade en skit snygg jeansskjorta också den från mq. Sen inhandlade alex en nackudde, så nu ska han förhoppningsvis sova gott om nätterna och slippa att ha ont. När vi skulle åka hem från stan så träffade vi Putte, Frank och Per. De skulle fika så vi hängde på och passade på att få i oss lite lunch. Vi satte oss på strögets uteservering och det var så gött :)
Vid tre så åkte vi och kollae på när Boren mötte Mariebo. Nere på boren var det inte lika varmt, det blåste på ganska bra, men det var ganska skönt ändå. Boren segrade med 1-0, gött :)
Sen på kvällen så var vi på östermalmsgatan på välkommen hem fest. Det var skit skoh och det kändes nästan som "back in the days" :). När klockan tickade mot tolv så gick vi till harrys. Mitt ben skötte sig riktigt bra, men framåt småtimmarna så blev det väldigt svullet och inte så kul att gå på, så det blev hemgång vid halv två. Men det var en väldigt lyckad kväll :)



Så här såg jag ut i går.
Det fick bli bekvämlighet före party på fötterna igår.
Min nya klänning från mq. Den blir lite blek på bild. Den är som en sommardröm :)
En liten svart tröja som jag lånade av syrran.

I dag har vi bara slappat och varit väldigt sega :P Vi var hemma i Varv och åt lite mat innan vi åkte hemmåt igen. Alex och jag hade beställt klyftisar och grillat. Sen hade mamma gjort en rabarberpaj med jordgubbar i och vanlijsås till det, gott gott :)

Snart ska jag hoppa in i duschen, och sen får det nog bli soffan igen :)

Solen är här!!!!

Nu åker alex och jag ner till boren och kollar på när de möter mariebo. Bättre fotbollsväder kan man inte få :D

I kväll blir det party :D Jag har handlat en svinsnygg klänning och vinet står på kylning. Det kommer bli en kväll som ingen annan :D

Det blir nog dåligt med bloggning i dag. Om inte annat så dyker jg upp i morron :)

Här har ni min dagens från igår.



Tunika från Lindex
Chinos från Mq
Armband från Hm

14/5

Morning!

Det fredag och det känns bara för underbart :)

I dag har vi mycket spom ska fixas och en massa som ska hinnas med innan solen går ner i kväll. Förhoppningsvis så får vi sitta ner och njuta lite av fedagskvällen :)

Eddie och co är ca en halvtimma är i från. Vi ska ner med lite saker i förrådet. Sen är vi redo!

På programmet i morron.

Jag tänkte berätta lite för er om vad som händer i morron

Jo i morron kommer Alex pappa Eddie, Alex farmor Irené och farfar Roland hit och häsar på. Eddie ska hjälpa oss att tapetsera vår vägg i vardagsrummet. Sen ska de hjälpa oss att ta hem vårat första flyttlass. Eddie ska hyra ett släp och ta med sig det hit i morron. Vi ska packa det så fullt som det bara går. Sen ska vi hinna umgås lite också :)

Sen framåt eftermidagen så förljer vi med dem hem och sen spenderar vi helgen hemma i Motala. Hemma ska jag se på fotboll, shoppa lite, titta på corinas nya föl, umgås med nära och kära :) och sen ska vi på välkommen hem/födelsedags fest :) Det tycker jag låter som en riktigt bra helg!

Vi hörs i morron :)

Natt på er.

Gudomliga buragre :)

Alex och jag har just lagat oss en riktigt mummsig måltid :)

Vi har lagat hemmagjorda hamburgare med friscobröd från max (köpta på ica). På burgarna hade vi ost, sallad, gurka, ketchup. senap. kebabsås, fetaost och bacon. Och jisses vad gott det blev! De smakade precis som riktiga burgare ska smaka :) Avis eller :P




Halvvägs in i min första :)
Och ja, jag är proppis nu :)

I´ts out in the open!!!

Nu har jag sett det! Jag har sett mitt ärr för första gången på riktigt!
Och fy fasen vad det gör mig illamående att titta på det! Men tro mig det är inte för att det är fult utan bara ovant och det ser ut som bajsrännan på en räka!

Ärret ser jättebra ut :) Jag är väldigt positivt överaksad. Det är kortare än vad jag trodde, vilket är super! "Bredden" på ärret är jätte tunn. Jag vet inte om det kommer hålla i sig, men det hoppas jag på! Nu hoppas jag att det läker å fint :) Doktorn gjorde ett riktigt bra jobb :)
Nu har jag satt på små strips över ärret, så det ska läka ännu snyggare :)

Men jag kan inte titta på det, så för några dagar framåt så kommer jag nog se ut så här:



Den fyller två funktioner.
1: Jag får änvända mina barca fotbollsstrumpor :)
2: Den håller ihop ärret lite bättre

Nu har jag fått upp farten!

Än har jag inte hört något från alex. Det måste varit en hård natt med mycket champis :P

Jag har inte legat på latsidan. Jag har städat köket och dammat lägenheten. Vattnat mina blommor, handtvättat några klädesplagg, bäddat och diskat.
Sen har jag också börjat på en packlista inför helgen. Jag sitter fast på vad jag ska ha på mig vid lördagens utgång. Jag har surfat runt lite för inspiration och jag tror det lutar åt en klänning. Jag ska för bi lindex och vila i nässjö i morron och sen får det bli stan i motala på lördag. Men jag kan/vill inte ha klackar, jag måste ju vara rädd om mitt ärr. Så klänninge ska förmodligen matchas med ett par converse. Inte mitt optimala förstava,l men jag måste ju tänka på ärret.
Sen ska jag kolla på fotboll på lördag, boren möter mariebo. Så då behövs det varma kläder (som vädret säger nu iaf). Men jag hoppa spå sol :)

Nej då ska jag väl jobba igen...

Årets största och viktigaste helgdag i småland???

Morron morron!

I dag kom jag nästan upp i tid. Jag tänkte jag skulle snooza men sen blev jag kissenödig så jag kom upp fyra minuter senrae :)

Nu har jäg ätit frulle och sitter och funderar på vad jag har att pyssla med i dag, och det är en del.
I dag så ska vi städa inför att vi får besök i morron, sen måste jag packa vad jag ska ha med mig hem över helgen och framför allt vad jag ska ha på mig när vi ska ut på lördag?? Det blir stan på lördag!
Sen ska vi packa i hop förrådet och lita annat i flyttlådor. Vattna blommorna står på programmet med, gud vad jag misshandkar mina stackars blommor :P
Det ska bli lite träning med, det får bli lite pilates.
Det kanse känns mer än vad det är men jag känner mig lite stressad. Jag funderar på när jag ska öva inför nästa veckas redovisningar. Men det känns som att det får bli måndagens problem.

Nu återstårdet bara att se när alex kommer hem??

Hanns alarmklocka ringde klockan 12 i natt?? Var det ett av hanns spratt??

Gottis overload??

O my vad jag är mätt!
Jag har avnjutit en alldeles perfect tilllagad kycklingfile med bacon och vitlöksost med en mummsig sallad till det. Sen har jag mummsat vidare på gottis och på tok för mycket ben och jerry. Nu hoppas jag bara på att laktospillren gör sitt jobb så inga otrevligheter händer!
Jag sitter och tittar på greys nu och bara vilar :) Hehe det har jag ju inte gjort förut :)

Jag insåg just att jag är ganska trött, jag ser fram emot sängen :)

I dag har jag utövat pilates. Jag laddade ner tre stycken pilatesdvder. Och den jag provade var en 20 minuters helkropps workout (det stod det på fodralet :P) Och det var riktigt kul, det är lätt någit jag ska prova på mer. Det var mycket ben och magträning. Det var mycket att tänka på med andning och powerhouse mm men alla övningar känndes bra och det kännde som de gjorde nytta :)



Delicious eller hur. Kycklingen var super saftig och ren mumma!
Det är laktosfri mjölk ni ser där i glaset och den smakar precis som vanlig mjölk :)



Att något som är så gott ska vara så "elakt" mot min kropp?? Det är mycket lustigt.
Men tacka vet jag laktospillren :)

Tacka vet jag ben och jerry!

Så då var jag alena i Nässjö!
Alex har plockat med sig sovsaker och sin stora dator och åkt till lekeryd till hans kompis sommarstuga. De ska grilla, spela spel och äta en massa skräp antar jag :) Han kommer ha superkul iaf:)
Och vet ni vad, det kommer jag med. Jag har köpt hem ben och jerry half baked (min absoluta favvosmak!!!!) och lite godis :) Sen ska jag laga mig en riktigt fin middag. Men den får ni se sen när den är tilllagad. Det är lite mysigt att att lyxa till det lite för sig själv på onsdag, det är ju lill lördag :)



I will be just fine :)

Nu ska jag vila upp mig :)

Hm <3

God lunch!

Kan man säga så? Ja det tror jag. Jaghar iaf ätit en god lunch. I dag blev det matlåda från i söndags, fläskkorv och potatismos :) Mumma!

Ni måste bara se vilken läckerbit som jag var och hämtade ut på mekonomen i dag :) Mina nya shorts från hm. My good vad de var snygga och de är ännu snyggare i verkligheten och de satt som en smäck! Är det inte underbart när det man beställer faktiskt passar :) Här får ni några pics.







Nice :)

Två veckors jubileum!

Morning :)

I dag är jag ledig :) Och jag har börjat meín lediga dag med sovmorron och en god frulle, en bra start på dagen! nu har jag fixat i ordning mig.
I dag provade jag en ny foundation om jag fick prov på när jag handlade på kicks. Det var en foundation från Lorealoch den heter teint delight. Det var en gel foundation och den var riktigt bra. Lätt att jobba med och hade en fin färg. den ska jag lägga på minnet. 

På dagens agenda står det en massa olika saker. Nu på förmiddagen ska alex och jag åka och göra några ärenden. Jag ska hämta ut mina nya jeansshorts från hm, sen ska jag handla lite inför kvällen och min egna lilla myskväll :) Vid två sen åker Alex och leker med sina klassisar. Och han kommer inte hem förens i morron :(
När han har åkt så ska jag fixa med vår flödesekonimirapport, jag ska lägga till lite källor och ladda in lite bilder i den. Sen ska jag prova min nya pilatesdvd, det ska bli kul. Jag körde pilates för länge sedan och det var kul :)

I dag är det två veckors jubileum för min opererade vad :) Och i dag ska klisterlappen äntligen bort :) Och jag ska få se mitt ärr för första gången. Spänande värre! Jag är nervös för att det ska se hemskt ut och varajätte fult... Men så kan det ju inte bli.. Sen tar det ju en massa år tills det har lagt sig och ser bra ut.

Fika mainia!

Nu har vi fikat TVÅ gånger!
Jo ni hörde rätt :) Det blev ju 8 bollar, så vi tog varsin när vi tillverkade dem och två var vid första fikat och varsin nu när vi tog fika nummer två. Vi fetsade till det också med varsin bulle. Jag vet inte vad som har hänt med alex och mig, men vi har fikat nästan varje dag nu sen i mitten av förra veckan.  Det beror nog väldigt mycket på att vi har fått hembakade godsaker från alex mormor :) Jag har fikat med laget, med mia, med alex x 3 och med marie, och co. Jag anatar att höckert klanens fikagen kan ha börjat presentera sig?? Nej vi kan inte hålla på och fika så här, då kommer vi bli varsin säck potatis :P



Negerbollar in making :)

Appropå potatis så har jag tränat lite här hemma i dag. Jag har tränat mage, lite armar, bröst och rygg. Jag börjar lite smått och ska växla upp nu med mer och mer träning. Jag skulle vilja ut och gå eller jogga nu när det börjar bli så fina kvällar. Eller en spinningcykel och en tv funkar det också :)

I dag kom mamma med roliga nyheter. Våran häst Corina fick ett föli natt :) Corina är vårat första föl, så det är lite extra kul. Återigen blev det en hingst med fyra långa vita strumpor. Jag kan tänka mig vad pappa tycker om ännu en hingst. Men han är garanterat väldigt glad ändå :) Jag försöker få mamma att skicka en bild men det går lite segt :P

I kväll är det inget på tvn igen. Jag ser just nu på ett tråkigt superettanmöte på tv4 sport. men den är slut snart (tack för det!) Jag såg förra veckans the hills i dag. Jag får streama lite serier helt enklet.

I´ts cooking!

Nu har alex kommit hem med hans nya frilla:)
De är jätte snygg! Den är ungefär som han hade tidigare fast kortare.

Vi har också hunnit baka negerbollar. Men de blev inte helt perfecta och jag tror det har att göra med att vi använde fiberhavregryn och de är "lite mer lösa" som alex uttryckte det. Men nu har vi tvingat på dem pärlsocker och de står i kylen och stelnar till sig lite.
Vi har redan provsmakat varsin och de smakade riktigt bra :) Jag tog upp några bullar från frysen (alex mormor Laila har bakat :)) Så det blir ett rikitgt litet kafferep senare :)
Jag knäpte en bild, men kameran är kvar i köket så den får komma upp senare.

I dag ska det bakas :)

I´m back fom school :)

Och vilken dag vi har haft i dag! Vi började med att redovisa vårt "board meeting" Alltså vi skrev manus för ett engelsk styrelsemöte och sen spelade vi upp det live framför en kamera. Jag blev enhäligt vald till att vara mötetsordförande, vilket innebar att av tre sidor manus så var minst hälften mina repliker. Men det gick jätte bra och vi fick massor med beröm :) Nice!
Efter i hade redovisat så gjorde vi färdigt vår redovisning inför nästa vecka. sen svängde vi ihop en power point. Så nu är allt jobb klart, det som återstår är bara att öva öva öva och sen redovisa nästa tisdag :)
Vi tog tåget hem vid halv ett. Alex plockade upp mig sen vängde vi förbi appoteket och köpte små "strips" som jag ska sötta över mitt ärr. Sen åkte vi förbi affären och handlade pärlsocker inför eftermiddagens negerbollsbak :)

Jag har fått ganska många reaktioner på att jag firar negerbollens dag i dag. Men jag tycker att det är helt naturligt. Vi behöver fler anledningar till att fira :)

Jag fick sms från hm att mina jeansshorts har kommit men jag får inte hämta dem förens eftr tre! Och nu är alex i väg och klipper sig och sen skulle han träna så det får någ vänta tills i morron :(

Negerbollens dag :)

God morron!

Mot skolan och veckans ända redovisning. Sen blir det att jobba med nästa veckas redovisning.

Njut av solen i dag mina vänner och glömm inte att det är negerbollensdag i dag :)

Bye!

Måndagens funderingar

I´m bord!
Nu har jag gjort ingenting ett tag och känner att jag är färdig med det för i dag :) Medans jag gjorde ingenting så gjorde jag några situps och det var riktigt underbart, jag conectade med mina abs och jag känner och ser att de fortfarande finns där. Nu ska drillningen av den börjas igen, av resetn av kroppen med för den delen :)

Jag hade ju en nyhet som jag glönde berätta förut. Nästa onsdag alltså den 19/5 ska jag och mina kompisar från skolan ut och äta på Jensen böffhus i Jönköping :) Vi ska fira av mig och gråta en skvätt för att jag ska lämna deras liv :P Nej jag skoja bara. Men det ska bli riktigt kul! Jensens ska ha bra mat har jag hört. Vi ska äta och dricka riktigt gött och prata en massa goja. me like!

Alex och jag försöker hitta ett romantiskt och mysigt hotell som vi kan spendera vår sex års dag på. Men det är så svårt att hitta et som inte kostar 1500 per natt. Vi vill hellst vara borta två nätter, så vi kan få ut max av vår romantiska helg :) Har någon nån ide så är det bara att höra av er.

Just nu tittar jag på Tyresö - Göteborg på tv4 sport. Det är min underhållning fram tills fruarna börjar :)

Måndag

Hello :)

I dag har jag varit upptagen och det ha inte funnits någon tid för att blogga tyvärr. Men nu är jag hemma, så nu har jag tid :)
Jag har varit i skolan i dag, när klockan närmade sig två så kände vi oss färdiga för dagen så vi åkte hemåt. Det var en lagom start på veckan :) Vi jobbade på bra i dag och hann långt, så i morron har vi bara lite småsaker kvar att fixa. Gött!

När jag kom med tåget så plockade alex upp mig, sen åkte vi och handlade. Nu har vi lagat mat, men vi ska inte äta förens senare. Skönt att ha det gjort :) Nu har jag en låång ledig kväll och jag ska bara ta det lugnt och göra ingenting :) I like!


Dagens:
Skjorta från Mq
Linne från Mq
Skärp från ?
Leggings från Monki
Armband från Mq

20!

Hello :)

Alex och jag har just smaskat i oss flässkorv och potatismos :) Vi har haft två stycken liggandes i fysen och idag var det dags att äta upp dem. På köpet, eftersom det var två så fick vi varsin matlåda :) Det va så gott!

I dag så har vi packat flyttlådor och rensat. Vi har packat ner väskor, vinterjackor och lite kläder som vi inte behöver ha framme i sommar. Sen har alex och jag rensat i våra pärmar och i våra nattduksbord. Det fanns mycket att slänga!
Alex har varit duktig och tagit ner tvn från väggen och spacklat igen hålen. Nu ska det spacklas och slipas en gång till sen är det redo att tapetsering. Tvn ser jätte pluttig ut nu när den står på stativ, den är mycket snyggare när den sitter på väggen.

I morron ska jag till skolan igen. Vi ska förbereda näst nästa veckas uppgift och öva inför tisdagens redovisning. Jag hoppas på att vi är riktigt produktiva i morron!

Och vet ni vad?? Vi har bara 22 dagar kvar här i Nässjö :) Och då kan vi räkna bort två till (= 20) för vi ska hem i helgn. Fasen vad gött :D



Varning för ett lite "äckligt" inlägg

God morron!

Ja nu är det det. Jag har haft en mindre rolig natt, och trodde aldrig att det skulle bli morron!
I natt har jag tampats med min laktosintolerans. Vi åt potatissallad och annan mat med laktos i går. Men Jag tog piller och det var lugnt.
När Alex och jag skulle äta kvällis (rester från dagen), så glömde jag bort att ta ett piller. Mycket klantigt men jag troddee att det var ganska lugnt för jag kände inte av nått efter matent.
Men när vi skulle lägga oss så mådde ja piss! Jag var uppblåst i magen, ja, jag jag har akdrig sett en större mage på mig själv! Det körde runt och jag mådde illa. Det gick ju inte att sova, utan det slutade med att det kom helt obehindrat från flera håll. Och my good jag har aldrig i hela mitt liv spytt så mycket! Blää. Men nu mår jag bra :)

I dag så ska Alex och jag slappa och bara ha det gött. Vi ska lata oss helt enkelt :) Det ända vi ska pyssla med är att packa några flyttkartonger och träna lite.

See you!

Skit väder, men en väldigt bra dag :)

Hej på er!

I dag har vi haft storfrämmande i från Motala. Marie, Laila och Bosse har varit här och hälsat på :)
Vi har varit på Elsis och fikat, sen gick vi en kort runda på stan, efter det åkte vi till rusta och sen vidare till ica för att handla lite lunch. Vi åt potatissallad, grillad kyckling och sallad. Sommrigt och gott och det behövdes lite sommmar när vädret är så uselt. Det bara regnar och regnar :( Efter det så fikade vi, igen :P Och för en stund sen så åkte de tillbaka till Motala igen. Laila hade bakat muffins, bullar och kakor med "flugor" i, gott gott :D Sen provsmakade vi marabou polka, my good vad den va good :)

Alex och jag fick en trälig start i mosre. Vi orkade inte städa igår så det fick vi pyssla med i morse samtidigt som vi skulle hinna duscha mm. Marie ringde när de var förbi Eksjö, då hade inte alex och jag klätt på oss än och jag hade varken fixat håret eller sminkat mig. Det utbröt panik, men vi hann :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och plasera datorn i knät och njuta av lite skön fotboll :) Fyran sänder matchen mellan Malmö ff och Åtvid, den måste ni se :)



Dinner :)

Jisses vilken barkmiddag vi fick ihop i dag :)

Vi visste inte riktigt vad vi skulle ha först. Men vi enades ganska fort om tzatziki nåt med potatis och sen skulle vi ha kottletter men de såg riktigt läskiga ut så vi fick tyvärr slänga dem.
Istället blev det fläskytterfile i egengjord marinad som vi skivade tunt och grlllade. Potatisvalet blev en ny varriant. Först så kokade vi den. Sen la vi den i en form och mosade den lite lätt. Efter det hällde vi på lite olja, honung, salt, peppar, paprikapylver, timjan och sen fetaost. Sen åkte det in i ugnen. Och my good så gott det blev. Självklart blev det en sallad till. Kävälens dricka blev öl för Alex och alkoholfri cider för mig. Mycket gott, det gör vi lätt igen :)

När Alex kom från skolan så plockade han upp mig, vi åkte till ica och handlade lite förnödenheter. Vi köpte bland annat en honungsmelon. Jag fick blodad tand på den förra helgen :) Det ska vi mummsa på lite senare.

Shit vad mätt jag blev!!! Jag måste vila....

Jag vill...

mörda vår granne som spelar hans jävla skit dansbandsmusik på högsta volym!!!!!!

Det blåser storm utanför fönstret

I dag har jag varit produktiv.
Jag har övat mig själv på att lägga min nya eyeliner (det går så där..)
Och sen har jag packat flyttkartonger :) Jag har packat glas, böcker, fotoalbum, dvds och en massa annat. Men nu ser lägenheten ut som en krigszon med saker överallt. Och jag orkar inte städa.
Jag satte mig i soffan för att äta lite lunch och titta på några kardashians avsntt och det sög musten ur mig.

Problemet jag står inför är att Alex kommer hem om några timmar och han kommer tappa hakan om han ser den här röran. Så jag måste snygga till röran.

Men orka....

Fredagar är kärlek :)

Morning gys :)

What is up?
Jag har sovit ut i dag. Jag fuskade och gick inte upp förens tio i nio!! men Elin (som Alex skulle sagt) Jag var seg men tillslut tog jag mig upp.
Nu har jag ätit frulle, diskat, bäddat och piffat till mig:P. Jag sitter och väntar på att reprisen av biggest loser ska börja (den börjar halv). Medans jag väntar så har jag tittat på youtube hur jag ska göra för att snyggast få till min cake eyeliner. Nu vet jag hur jag ska göra, då är det bara att öva :)

I dag är det fredag ochdå måste (enligt mig) ta det lite lugnt och börja varva ner lite och känna helgens lugn svepa in. Men innan jag kan slappna av helt så har jag några punkter på programet. Vi har inte städat på två veckor, beroende på lite olika anledningar. Vi får besök i morron av Alex mamma och hans mormor och morfar, så nu är det verkligen dags! Men mina wipes som jag använder mig av är slut, så när alex kommer hem så måste vi åka och shoppa nya.
I dag tänkte jag också premiär träna :) Jag ska köra mage, armar bröst och rygg. Jag ska inte göra något som gör ont i mitt ben, jag tror den behöver all vila som den kan få, så den kan få läka och bli bra i fred :)
Sen måste jag hitta senaste avsnittet av the hills! Jag har sökt med ljus och lyckta på de sidor jag känner till, men det finns inte uppe?? Sen ska jag titta på några kardashians också :)

Här får ni min kvällens outfit från i går :)



Skor från Converse
Mysisar från Puma
Tröja från boomerang
Jacka från Ullis
Skinnhandskar från Åhlens
Solisar från Mq
Kryckorna är syrrans

Svullo = Jag

Nu är jag hemma från träningen och jag är kall som en isbit!!
Trots att vi var inne och vämde oss i klubbstugan så letade sig kylan in och kylde ner mig:( I bilen hem drog jag ipp skärtvärmen på max o my vad gött det var :D

Jag och två till "skadade" satt som sagt i klubbstugan och värmde oss. Vi hjälpte till att fixa fram fikat. Vi passade också på att förfika lite innan det riktiga fikat. Och nu har jag ätitt så mycket kladdkaka, ballerinakex, negerbollar gurk och ostmackor och saft så jag tror magen ska spricka! Men vad gott det var :D Mumma!

Och vet ni vad? I morron är jag ledig :D Det blir en sovmorron :) Me like!!!

Nu ska jag värma min arma kropp.

Natt natt på er!



En bra dag :)

Nu är jag hemma:)

Det har faktiskt varit en riktigt bra dag!

Den började med skolarbete fram till lunch. Sen vandrade jag och Mia in till stan. Vi strosade runt lite bland butikerna och sen satte vi oss på waynes coffé och myste lite :) Jag mummsade på en varmchoklad med vispgrädde och en bitkladdsi med grädde :) Gott som fasen var det! Det var jätte kul att sitta och slappa och bara prata, Mia är ett riktigt bra sällskap :)

Jag hittade lite saker på stan idag. Jag har gått och pratat om att jag ska köpa make upp stors cake eyeliner hur länge som hellst, men aldrig gjort det. Men i dag fick jag tummen ur och gick och köpte den tillsammans med en pensel. När jag betalade så tyckte jag att det blev väldigt billigt. Och när jag kollade på kvittot lite senare, så hade hon glömt ta betalt för penseln. Lite lustigt men jag är tacksam :)
På waynes så blev jag "bjuden" eller de "missade" ta betalt för min grädde. medans Mia fick betala för det. Lustigt tyckte jag. Jag börjar fundera på om det var kryckorna som gjorde det :P hehe det kan vara så..
Sen köpte jag en deo från biotherm på Åhlens.



Nu ska jag lägga mitt ben i högläge och vila en stund. Sen ska jag åka mot träningen :)

And i´m off

Nu har jag piffat och piffat och är straxt redo att ge mig ut i stora världen igen :)
Nu hoppas jag bara att vädret ska vara hyffsat, inte fölr varmt och absolut inget regn. I dag får kryckorna hänga med, jag tror det blir bäst så, jag ka ju inte gå längre sträckor..

På agendan i dag står följande. Först ska jag till skolan. (Funderar på om jag skulle hoppa in till stan och köpa mig en deo och en cake eyeliner på make upp store) Sen hem och lägga upp benet ihögläge. I kväll tänkte jag åka ut till tt-vallen och fika lite :) Så mycket som jag kommer röra på mig i dag har jag inte gjrot på tre dagar..

Nej dags att ta på mig brallorna :)

Kvällens bestyr

Kvällen blev väl inte som jag hade tänkt mig precis (Aleex är tvärr....)

Jag har iaf pysslat med att titta på matchen mellan mariebo och lfc på smålandslokaltv. Fy vilket skämt!! Det var usel bild och ljudkvallite och ja, allt var uselt! Lfc segrade med 9-0 tror jag. Jag lyckades byta till den kanalen fem gånger och all gånger jag bytte så blev det mål inom några sekunder, lite coolt :)

Annars så försöker jag och alex hitta ett hotell och en stad som vi ska fira vår sex års dag. Vi tänkte att vis kulle resa bort fre tiil sön den 11 till 13/6. Nu ska vi bara hitta ett hotell, gud det är svårt....

Annars så har jag duschat och nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig i morron. Det har lyckats bli ett ännu större problem nu när jag har min lille (svulna) vad.

Jag tänkte jag skulle visa er "the cut". Så ni får se vad jag pratar om :)



Så här ser det alltså ut.
Benet är ganska svullet nedanför ärret och ner mot fotknölen plus att jag har lite taskig kännsel i det området.
Det torkade blodet ser ju inte så kul ut, men det stör inte mig.

Uppdatering:

Jag har nu hängt i soffan hela eftermiddagen. Jag har börjat använda mig avolika ord och uttryck som systrarna kardashian använder (det kan inte var nyttigt??). Alex kom nyss hem från skolan, men stack lika fort i väg till träningen (Tokavis!) Jag hann sno till mig två pussar :)

Så nu väntar jag igen....... Känns som mitt liv i nassjö i ett nötskal.....

I kväll måste det händ något! Det måste!!!

Saknar en kopis att vara skadad med..

Nu sitter jag här igen. Med rumpan i mitt nersuttna lilla "hål" :P Med datorn i knät och benet i högläge. Ja det börjar bli lite tråkigt, minst sagt. Men i morron blir det ändring på det, för då ska jag till skolan. Jag har lite blandade känslor över det...

Det finns ju både fördelar och nackdelar med att vara hemma. Men efter ett tag så försvinner nästan fördelarna och de går över och blir nackdelar, bara för att et blir för vardagligt. Jag menar jag gillar att sova lite längre när jag är ledig (åtta - nio) men det blir ändå tråkigt när det blir ens vardag..

Nu på förmiddagen har jag sett one tree hill och en mass av snitt av the kardashians. HJag har pratat med min ortoped och jag har ring några samtal. Jag sitter och väntar på att the hills ska komma upp :)

I kväll så spelar mariebo mot lfc i svenska cupen. Och den ska tydligen sändas i lokal tv och på webben. Så jag tänkte att jag skulle se den. Jag tror den börjar halv sju.  Tänkte att jag skulle åka ut till tt-vallen i morron och titta när de tränar (försöka stilla begäret) och sen fika lite :)

1 veckas jubileum

Morron morron.

Då har det redan hunnit gå en hel vecka seda min vadoperation! Vid den här tiden var jag nog nästa färdig i operatiosrummet. Shit, jag tycker det har gått ganska fort ändå. Redan på måndag ska jag ta bort min "klisterlapp" som jag har över mitt ärr. Jag hoppas tiden fortsätter att springa på :)

Jag har fått problem med att sova igen :( Jag är inte trött överhuvudtaget när jag lägger mig i sängen. Däremot mellan åtta och nio sitter jag och gäspar. I går troro jag inte att jag somnade förrens vid ett halv två. Inte okej! Jag tror det beror på att jag inte gör något som jag blir trött av. Jag får funder apå det i dag..

I dag har jag följande på programmet. Jag ska ringa några samtal, bland annat till min ortoped, jag har tusen frågor till honom :) Sen hoppas jag att jag får ett samtal från ett speciellt ställe. Annars så ska jag avverka ett avsnitt av one tree hill, the hills och några kardashians. Sen får vi se vad dagen för med sig :)

Så slö..

Så har alex hunnit komma hem äta mat och åka igen. Nu är han på väg till gymmet, så han är väl tillbaka om ca en timma.

Gud jag sitter ju som limmad med röven i soffan, datorn i knät och dosan i ena handen. Jag kommer ju bli helt förslappad om det ska fortsätta så här. Jag kan tv-tablån uantill och vet precis mellan vilka kanaler jag ska zappa så jag alltid ser på nåt jag tycker om. Det är inte riktigt friskt!!
Jag tänkte att jag skulle komma igång med träningen i slutet av veckan. Jag har lovat mig själv att vila en vecka iaf. Det kan väl inte skada eller??

Jag var med i förkvälls tävlig nyss, där man kunde inna en designerväska från Chloe värd typ 10000. Allt man behövde göra var att mejla ett mejl så när klockan 18 som möjligt. Men jag vann inte.

En glad nyhet är att det trådlösa internet åter fungerar som det ska :) Härligt!

Om cirkus 40 min är det biggest loser på feman, i cant wait!!

Tisdagens funderingar

Nu har jag spenderat eftermiddagen med att göra min favoritsyssla. Jag har kollat på en massa avsnitt av keeping upp with the kardashians. Det är min nya favvoserie :) I just love it :D
Har ni inte sett det, så se det, det är bra :) Det sändes på tvkanalen E

Annars så har jag roat med mig med att locka håret med mina locktänger. Det blev ganska fint faktiskt :) Men det är lite svårt att få till vänstersidan, men övning ska ju ge färdighet!

Fy vilket skitväder det är i dag. Regnet öser ner och ibland så ser det ut som det är snö i skiten. Usch för det, man jag ska ju inte lämna hemmet i dag så det är väl inte så farligt. Men det är ju alltid trevligare när det är fint väder ute.



Nån mer än jag som längtar till sommaren??




Tisdag förmiddag.

God förmiddag :)

Jag har fått en riktigt bra start på dagen. Jag har fixat och piffat till mig :P Jag har ätit en riktigt god frukost. Jag har diskat och plockat in all tvätt där den ska vara. Jag mejlade nyss in vår uppgift för veckan i affärsengelskan. Vilket betyder att alla måsten för dagen är avklarade :) Me like!

Jag har på allvar börjat gilla livet med att vara hemma. Det är ganska slönt att fixa och stöka här hemma och sen fixa lite måsten, städa lite, laga lite mat. Det ända jag saknar är att dra i väg till gymmet. Jag tror nästan jag skulle kunna tänka mig en karriär som hemmafru, men bara nästan :P

På dagens agenda står det..... Äta mat, laga mat, skicka iväg några mejl, kolla på tv, surfa lite och vad mer? Ja just det, jag ska säga upp vårt elavtal. Gud vilken tråkig dag det låter som.. Nej men det blir nog bra det här :)

I dag har alex med sig en router hem :D Yaaay! Så i kväll får vi igång det trådlösa internet igen :) lovely!

Men vi hörs lite senare då..

Det här med att turas om..

Fy fasen vad seeeegt!!!

Vi har bara ett uttag i medemet så alex och jag får turas om med att ha internet. Ja, jag vet att det är världens i-landsproblem, men det är fasen jobbigt när sånt man förlitar sig på ska fungera, inte gör det. Det stör mig..

Vi har arbetat fram ett system, att nu mellan 20 och 21 har alex tvn (han ville se nån serie med suround systemet) och jag har interet. Sen vid nio tar jag över tvn för att se svenska hollywoodfruar och alex tar datorn. Min ända oro är att alex tv-serie inte ska vara slut när klockan slår nio, hemska tanke!

I kväll har jag tagit min första oövervakade dusch efter operationen. Jisses vilken frihet :D Annars så har vi varit och handlat, det var väldigt lite saker på listan, så det gick undan. När vi kom hem lagade jag mat och alex har kört skift i tvättstugan hela kvällen, söt han är :)

I dag har jag fixat jobb till halva sommaren och eventuellt lite mer. Det är inget jobb jag vill ha men det är ett jobb. Och det får jag väl vara nöjd med i dagsläget. de verkade överlykliga att jag hörde av mig och det känns ju alltid bra. Men jag hoppas fortfarande på arla plast, eller något annat av de jobb jag sökt. Give me a break!!

Jag har ju glömt att visa er vad jag fick av min sötis efter jag opererat mig :) Han hade köpt det här fina kortet till mig och skrivt så sött <3



Söt va <3



Vi friade fem år och elva månader samma dag som jag opererade mig :)

Nu är det bäst jag fixar det sista inför att det är min tur att få se på tvn :P

eftermiddagens funderingar

Högläge, lågläge, högläge lågläge. Benet åker upp och ner, upp och ner. Nog fasen ska det bli bra det här :)

Jag har faktiskt varit hyffsat produktiv i dag. Jag har mejlat hemtjänsten (så nu kan alla sluta tjata på mig), sen har jag skrivit om mitt jobbsökarbrev så det passar inför hösten, gött gött. Jag har kollat upp min försäkring angående ärret och eventuella casch jag kan få för det.

Men dagens stora miss är att våran router la av i morse, så nu fungerar inte vårt trådlösa internet. Den har varit kass i mer än ett år nu och fungerat när den vill. Men nu lyser den inte ens, så jag antar att den är död. Alex skulle försöka återuppliva den i kväll och lyckas inte det så får vi beställa en ny. En sån kostnad är ju kul nu när man betalat vägsaktten precis... Bläää! Vad skulle jag göra hemm på dagarna om jag inte hade internet?? Hemska tanke!
Nu kör jag med sladden, tur att internet finns i väggen :)

Klockan är snart två. och ca två timmar kommer förhoppningsvis alex hem. Då ska vi åka och handla och sen ska vi tvätta. Kul mådagskväll :)

Jag blir nästan lite ledsen i ögat när jag kollar i min almenacka och jag ser inte en ända träning inplanerad. Ingen fotboll och inget gym.. Gud, hur ska jag klara det här?? Det här kommer bli riktigt jobbigt! Jag menar det är ju ingen lite sommarledighet på en månad. jag får ju för fan knappt gå nu på två veckor och sen får jag inte börja träna förens det har gått minst sex veckor?? Det är sjukt och kan inte vara sunt någonstans... Jo kanske för vaden då...
Men i veckan ska jag smygstarta med pilatesbollen, gummibandet och alex hantlar. Det ska tränas överkropp :) vänta bara :)

Bilder från The O day

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från operationsdagen.



förväntansfull :)



Så här ful är man utan smink, hårprodukter och smycken. Usch då..



De absolut sexigaste trosorna jag någonsin burit :P



Så snygg!!
Strumporna gör verkligen hela outfiten. Ni skymtar också det läckra hårnätet, till höger i bild.



Här har det lugnande pillret börjat värka :)



Här mådde jag så där. Ni kanske ser min färg i ansiktet, eller bristen på färg i ansiktet.



Min räddande ängel <3



Japp fotfarande ingen färg i ansiktet, här började jag må riktigt illa. Spypåsen sitter stadigt i handen :P

Resten av dagen sov jag :)

Då börjar väl läkningen på allvar då eller?

Morron morron på er!

Då var det ny vecka igen.
Och jag känner mig lite lost inför den här veckn. All min planering och fokusering sträkte sig fram till igår. Jag har inte tänkt något på hur det kommer bli och vad jag ska göra den här veckan. Allt fokus har legat på operationen och när vi skulle åka hem nu i helgen som var. Så man kan säga att jag är ganska nollställd just nu.

Men jag har lite att pyssla med. Jag måste söka jobb och kolla upp min försäkring mm. Senare i etermiddag/kväll ska alex och jag handla och sen tvätta.
Men det ger mig inte så mycket att pyssla med på dagarna. Men jag antar att det är meningen att jag inte ska ha nåt att göra. Jag ska väl ligga med benet i högläge och bara vila, tråkigt! Men nödvändigt antar jag..

Jag har byggt upp en lite fästning runt soffan där jag har allt jag behöver. Mobil, dator, vattenflarra, piller och tvdosan mm. Så nej, det går ingen nöd på mig :) Pricken över it skulle vara om vi hade tvkanalen E, vilken dröm :)


Hej på er :)

Tja!

Jag har som ni märkt inte bloggat något under helgen. Anledningen till detta är att jag dels haft så mycket annat att pyssla med och att jag dels kännt att det kan vara skönt att ta ett litet break ibland. Men nu är jag back home så nu ska det bloggas igen :)

Helgen har iaf varit väldigt bra. Vi åkte hem i torsdags, kvällen spenderade vi hemma i varv. ALex och jag myste ner oss i sängen och kollade på tv. Mitt ben känndes sådär så där i torsdags så det blev väldigt lugnt.

I fredags vaknade vi av byggjobbarna som renoverar mammas och pappas vardagsrum, de kom väl vid sju så vi kom upp väldigt tidigt. Annars så var dagen väldigt lugn och min vad känndes riktigt bra. På kvällen var vi hos morfar som fyllde år. Mormor hade lagat en massa god mat, my good vad jag åt, jag var helt proppis!

I lördags så åkte jag hem till lisa vid luch och kollade in hennes nya place. Sen fram på eftermiddagen åkte vi ut till varv och fotade och filmade pappas hästar. Sen myste vi lite med fåren. Kvällen spenderade vi i stan, Marie hade lagat god mat och medans hon och hennes kompis bastade låg alex och jag i soffan och mummsade på melon och annanas. När de kom upp från bastun bjöd Marie på rabarberpaj och vaniljsås, jisses vad gott det var :) Jepp jag vet, jag gillar rabarberpaj nu :)

I dag så har vi bara tagit det lugnt. Vi slappade på balkongen i stan på förmidagen, det var såå skönt :) Sen åkte vi till varv, mamma och pappa bjöd på grillat och potatishalvor med en grillsås och vitlökssmör, Jisses vad gott :) Sen hade hon gjort en efterrätt med jordgubbar, fraich, maräng och mörk choklad, gott gott :) Hanna, Andreas och Milo var där så vi gick ut till fåren, Elsa och Milo lekte som två galningar :) Nu är vi iaf hemma och gör minsta möjliga. Alex är i duschen och jag sitter med datorn i knät och benet i högläge och surfar lite :)

Mitt ben har varit "a pain in the ass "igår och i dag. Men det känns lite bättre nu :) Jag har hoppat runt på kryckorna i dag och igår för att avlasta min vad lite, och jag tror det har hjälpt. Nu ska jag vara hemma tills på torsdag, så det ska nog göra mycket för min vad. Jag ska försöka vara still och ligga med benet högt :)

Nu ger jag mig för i dag.

Trevlig kväll på er :)

RSS 2.0