Tenneriffa 22/11 :)

Gud vad vårt internet går segt. Dat har tagit typ fem minuter att komma in på bloggen.

Jag är nyss hemkommen från träningen. Det var ingen höjdare från min sida. Mina vader var helt åt skogen. De var stenhårda och ville inte alls, jag satt i en halvtimma och masserade och stretchade och tillslut blev de hyffsat normala och jag kunde va med den sista halvtimman.

Nu har mamma äntligen beställt resa. Det blir teneriffa :) Vi åker söndagen den 22/11 och kommer hem en vecka senare. det ska bli underbart. Måste se till att jag har pluggat i fatt så jag kan njuta av semestern. Nu återstår bara att se om jag sover hos mamma och pappa eller om jag delar rum med alex??? Fortsättning följer.

Nu tror jag jag har bestämt mig hur jag ska färga mitt hår. Det blir nog en ljusbrun färg, dock inte förjus med mycket ljusa slingor i så det blir mycket liv i håret. Jag tror det kommer bli super fint. Sen ska jag klippa lite med. Ska nog fixa till mina etapper och snygga till luggen lite. Jag tror det kommer bli super.

Vi hörs i morron efter jag varit hos frisören, så får vi se vilket humör jag är på :P

Natti natti

mat i magen

Nu har jag ätit lite lunch det blev en kajsavarg inspererad historia. Jag hade lite ris kvar från igår som jag åt tillsammans med en sås på grädde, sweatchilisås och lite kryddor. Det blev faktiskt helt ätbart och jag blev mätt, vilket var målet.

Jag glömde berätta förrut att i dag ska mamma och anita beställa resa:) Vi åker förmodligen i slutet av november en vecka till värmen. Spelar ju inte så stor roll vart bara det är varmt :) Frågan är om alex ska med och jag tror jag vet svaret på den frågan men jag ska försöka prata med honom och se vad jag kan göra.. Följer alla med så blir vi 12 pers. Mamma, pappa, hanna, jag, mormor, morfar, anita, arne, anitas pappa john, johns särbo margrete, kanske hannas pojkvän andréas och kanke alex. Det kommer bli super!
Är dock lite mera orolig för mina studier i år än vad jag varit förut. Eftersom jag läser på distansoch på högskola så är det mycket självplugg och det gäller att hålla takten uppe. Men det får lösa sig helt enkelt.
Bara att jobba hårdare :)

Nej nu ska jag ta och läsa lite till.

veckans "to doo"

Tänkte att jag skulle lägga upp veckans "to doo" lista

Måndag:
Powerwalk. Plugg. Ringa csn. Handling. Fotbollsträning

Tisdag:
Powerwalk. Färga och klippa håret kl 10. jobba med min projektgrupp kl 14,30. Hinna plugga lite

Onsdag:
lektion i jkpg mellan 10-12. Lämna in gruppuppgift 2. Göra dugga 2. Match eller fotbollsträning

Torsdag:
Lektion i jkpg mellan 10-12. Plugg. Fotbollsträning.

Fredag:
Powerwalk. plugg. Myskväll

Lördag:
En sväng till stan. Powerwalk. Plugg. Myskväll

Söndag:
Powerwalk. Plugg

Så ser veckan ut än sålänge. Bara att sätta igång då..

måndag morron

Hej på er :)

Jag är just hemkommen från en powerwalk, det är så skönt att börja dagen med lite motion och frisk luft. Men det känns i luften att det börjar bli höst, det är kallare och inte alls lika skönt längre. Jag ska åka ner till inter sport i veckan och titta efter nya löpartights och en funktionströja som är lite varnmare, löparjakan jag använder nu är så tunn.

Vad händer i dag då? Jo det blir plugg, sen ska jag laga lite mat, åka och handla och ta hand om disken. Sen i kväll blir det träning ute på tt-vallen. Alex kommer hem vid ett i dag och han vill väl ha datorn då så jag får passa på attt gå igenom mina föreläsningar innan han hinner komma hem.

I dag är det en vecka kvar tills vi ska på ifk-åff på nya parken :) Det ska bli skit kul! Familje ska ju med, alex och mormor och morfar. Det är alex och min födelsedagspresent till morfar.

Försökte ladda upp lite bilder igår men min kamerasladd och alex dator tycker inte om varandra. Så det får bli en annan gång. Tänkte visa vad jag köpte i fredags bla..

Nu blir det en dusch. Mitt hår ser ut som det största affrokrull du någonsin har sett... Ja

Vi hörs!

Söndag söndag

Nu känner jag mig duktig. Jag har kört en heldag med plugg och nu har alex och jag städat. Nu är det bara maten som saknas. Jag börjar bli hungrig och i dag serveras det ris och tika masala mumms :)

Anars så får det bli en lugn kväll. Jag bestämde mig för att ställa in min promenix i kväll tillförmån för lite mys istället :)

Nu är det matdags!

Regnet det bara öser ner..

Men gud vad är det för väder vi har! Just nu öser det ner här, det har regnat hela dagen. Usch vad tråkigt.
Jag har spenderat förmidagen med att plugga affärsredovisning och det lustiga är att jag tycker det är kul :) Hehe det trodde jag inte att jag skulle tycka. Vi får väl se om jag har samma åsikt när kursen är klar.

Resten av eftermiddagen iaf några timmar framåt så ska jag plugga lite affärsredovisning till och sen ksa jag titta på föreläsningar i entreprenörskapet. Sen tar jag kväll. Förhoppnigsvis så blir vädret bättre och jag kan ge mig ut på en promenix. Men regnar det så tor jag att jag skiter i det. Det var inte så där jätte kul att gå runt i regnet i går..

Nyss så åt vi frasiga fiberpankakor, det låter det. Jag tror det är som vanliga pankisar fast de här har havregryn i sig. De är goda iaf och lite matigare. Pankisar är en av de skar som påminner mig mest om varv :) Gott är det :)

Tillbaka till böckerna

Vilken middag det blev!

Det var så gott så jag det var skit gott! Vi gjorde potatisgratäng och grillade fläskfilé med en mummsig sallad med advokado i. Mumma för själen var det :) Två glas vin har slunkit ner och jag känner mig lite "party" Haha

Min powerwalk bedrevs i spöregn och det var svinkallt och jag blev jätte blöt. Inte optimalt med andra ord. Men efter en dusch och lite värme blev jag människa igen.

Nu ska vi se på the hangover och äta lite glass och varma hallon :) Gott gott :)

Trevlig kväll på er :)

nu går jag ut och går!

Nu tar jag paus för dagen med plugget. Jag har suttit sedan klockan halv elva fram tills nyss. JAg har räknat och läst affärsredovisning. Men nu får det räcka det är ju tros allt lörsag :)

Nu tänkte jag däremot unna mig själv en powerwalk på en timma. Sen möter alex upp mig och så ska vi handla lite. I kväll blir det grillad fläskfill, jepp vi är rika studenter :P Hehe. Det blir en smarrig sallad och något med potatis, kanske en gratäng..

Nej nu ska jag ut och gå :)

Puss hej

God morron

Usch det ligger en stor hög böcker till vänster om mig på skrivbordet. Den vill väl att jag ska ta tag i dem och börjaa plugga och det ska jag också men lite fritid måste man ju få med.

Nu har vi ätit frukost och jag har fixat i ordning mig lite lagom (det är ju ändå lördag :)) I dag känns det mest som vi har måste saker på programmet. Lägga in räkningar, vattna blommor, åka och handla och sen plugg. Kvällen ska bli ledig iaf.

Jag har fått fyra myggbett på vänsterbenet och jag håller på att klia i hjäl mig. Gahh det kyrllar ju av småkryp ute på tt-vallen och alla vill bitas.

Jag har ett sånt där härligt brännmärke från matchen i går. vi spelade på konstgräs och jag gjorde en glidtackling och fick ett fint stort röttt märke på vänstar låret och vänster underarm. det gör inte så ont dock, det är mest rööt och fult.

Dags att ta tag i dagens måsten.

Vinnst :)

Japp det blev en stabil 5-0 seger :) Men första halvlek var inte alls bra. Sen kom ju monsuregnet och det försvårade ju spelet och alla belv plaskvåta. Men med ett par torra byxor (på mig) så blev det fart i andra och de hade inte sen suck och vi pangade in fem mål. Jag hade några lägen men den vill inte in i dag.

I morron bilr det plugg. Lite ledigt måsta jag väl ha med, så det får det bli. Jag ska nog ta sovmorron till nio iaf.

Nu säger jag god natt. God natt :)

lite trött..

Nu är vi hemma. Jag är så trött men jag hann sova lite i bilen hem. Det får bli att sova på väg till tranås med så är jag snart pigg igen. Stan hade mycket att bjuda på och bvi har gjort några riktigt fina fynd :) Jag passade på att köpa affärsredovidningsböckerna så jag kan börja plugga det i helgen.

Nu ska jag slappa lite i soffan och pilla i mig lite mat och sen bär det av mot tranås framåt 17.

Önska mig lycka till :)

Puss hej

Mot jkpg!

Då är jag färdig.
Nu väntar jag bara på att klockan ska bli nio så jag kan bege mig mot jkpg och sen blir det shopping med min älskling :) Det ska bli så mysigt så :) Det här har jag längtat efter hela sommaren!

I kväll ska jag spela match i och mot tranås. Det ska bli riktigt skoj. Jag har ju bara hunnit spela en match hitintills i höst. Jag är taggad!

Jag har lite dåligt samveta att jag inte hann gå min powerwalk igår och jag hinner inte i dag heller. Ok jag tränade ju fotboll i går och ska spela match i dag men det är så skönt att powerwalka :) Det får försöka klämma in en i morron!

Vi hörs senare :)


längtar till min underbart sköna säng

Nu är det snart sovdags. Det ska bli så skönt! Dagen började så bra men avslutades lite sämre..

Jag är lite irriterad på csn med som segar som fasen med mina pengar. Jag behövde tydligen lämna in mina senaste betyg men de har inte vett till att höra av sig utan det fick jag ta reda på genom att jag ringde dem och undrade vad det var som inte hände.  Jag mejlade in dem i tisdag som det har inte hänt något ännu. Jag vill ha mina pengar!! Grrr

I morron väntar en efterlängtad shoppingdag i jkpg med min älskling. Först blir det väl lite plugg på morronen sen ska jag möta upp honom vid 9,45 då han slutar.
Sen på kvällen väntar match.. Tagga tagga!!

Nej nu säger jag god natt :)

Hej hej

Då är det äntligen löning för mig! Som jag har väntat. Det blev en okej lön och nu har jag betalat alla räkningar och skyldigheter, har bara kvar att göra upp hyra,maten och bensinen med herrn i huset. Och det känns sjukt skönt ska ni veta :)

I dag så var jag ju i jkpg för två timmar skola. Hann dock inte med det tidga tåget men jag var hemma här lite efter ett. Då blev det mat för jag var utsvulten. Sen har jag spenderat eftermiddagen med att plugga entraprenörskap. Så nu har jag bara att läsa tre artiklar så tycker jag att jag ligger ok till. Men då har jag ju inte fått boken än och har ett tjock häfte bredvid mig som de vill att jag ska plöja men jag försöker få med så mycket som det går utan att föra in kännsla "du ligger efter" allt för mycket. Sen har jag ju affärsredovisningen som jag måste börja räkna på. har ju inte fått boken än. Får jag den inte i morron så funderar jag på att köpa den på bokhandeln istället. Då blir det ganska mycket dyrare men jag vinner två dagar och det tror jag väger över i det här fallet. Jag vill komma igång med det i helgen. Och till alla er som rynkar på näsan och säger att jag kunde varit ute i tid så fick jag reda på att jag skulle läsa den kursen i tisdags. Så det så :)

Ska nog sätta mig och läsa en va de där artiklarna. Innan det börjar bli dags för mat och sedan träning.

Vi hörs!

God morron!

Nu sticker jag till skolan i några timmar. Är nog hemma framåt ett halv två kanske. Hoppas att det finns en parkering till mig i dag, så jag slipper ta netto:)
I eftermiddag väntar plugg och sen lite skön avkopplande fotbollsträning i kväll. Det ser jag fram emot kan jag lova!

Nej dags att dra sig.

Puss hej :)

Skönt att andas ut lite.

Nu har jag stressat färdigt för i dag. Usch ska alla dagar gå i det här tempot då blir det jobbigt..

Dagen började ju inne jkpg med tv timmar affärsredovisning. Jag läser med 169 andra så det är en väldigt stor klass. Ämnet känns lite sådär svårt just nu eftersom det var ett tagsedan jag läste redovisning och liknande. Måste se till at skaffa boken ritigt snart iaf, tydligen ska vi köra igenom sex kapitel på fya föreläsningar! Jahop..

jag hann med 12,01 tåget och styrde vidare mot räcentrum där jag och johannes skulle jobba med gruppupgiften vi skulle lämna in. Det tog typ fram till 16. Vi blev klara och hann göra duggan med. Då känns det genast lite bättre :)

Jag skyndade mig hem och drog på mig träningskläderna och gick en powerwalk på en timma. Klockan var ca 17,40 när vi kom hem. Då var det bara att hoppa in i duschen och göra i ordning sig, jag skulle ju sen jdm- finalen. Jag trodde den började halv sju och jag var duktig och var bara tio min sen. Men den började tydligen  redan klockan sex så jag blev typ en halvlek sen. Men det gjorde inte så mycket, det var ganska kallt. Oif segrade med 3-1.

Nu sk ajag bara ta det lugnt i soffan. I morron är det affärsredovisning som gäller mellan 10-12 sen blir det plugg hela eftermiddagen och tillsist träning på kvällen.

Ha en bra kväll :)

rappa på nu!

Hemma och stressad. Ska vara ute på tt-vallen och kolla på jdm finalen om 20 min.
Just nu äter jag och bloggar smatidigt som jag klär på mig och det går ganska bra :)

Vi hörs efter fotbollen :)

Bye

Då börjar det!

Då beger jag mig snart mot jkpg och första dagen i skolan. Vid 12 vänder jag tillbaka mot nässjö och mer plugg. Sen ska jag förhoppningsvis hinna med en powerwalk innan jag ska ut till ormaryd och kolla in jdm-finalen. Det är min plan iaf, återstår att se om den går i lås.

Hörs i eftermiddag!

Hur många överraskningar kan det vara??

Jahå nu när det nya bud igen. Nu ska jag tydligen in till jkpg minst två dagar i veckan och läsa med dem som går det tredje året. Det var jag ju inte helt instäålld på.. Vi hade ju bestämt att vi skulle plugga i nässjö i morron och typ hela dagen, nu får väl jag komma vid ett då jag är tillbaka. Usch det blir så mycket krångel. Jag villbara ha kommit in i det och vara igång. Jag har ju två inlämningar att göra i morron med. Aaa är det här högskolestudier ja då blir det en utmaning vill jag lova..

Nej nu är det Em som gäller och jag får tänka på det där senare.

Alex och jag provade min nya elgrill nyss och vi grillade kyckling och hade nudlare och sallad till det. Det blev supergott och det har vi inte gjort för sista gången.

Måste ta och höra av mig till syrran och höra hur det gick. Har inte hört något än och jag är nyfiken :)

Omfg!!!!

Oj oj oj nu drog det visst i gång på allvar! Jag har lagt ner hela eftermidagen till att ta reda på vad jag ska läsa och när och nu är det bara ett frågetecken kvar. Det är den kursen jag ska läsa istället för projektledningen, den heter affärsredovisning och det är omöjligt att hitta när den går och när jag ska läsa den på distans, det finns bara salar uppskrivna. Jag satte igång direkt med plugget iaf och nu har jag kollat på två av veckans fyra föreläsningar via internet. Tydligen så ska vi lämna in ett grupparbete i morron plus en "dugga" som är som ett litet veckotest, men vi fick vara lite sena den här veckan och det uppskattas. Känns som man ligger hästlängder efter då man ska ha läst tre kapitel i en av läroböckerna och ska ha läst ett tjockt avsnitt med artiklar mm i en annan bok och så fem artilkar på det. Bara att börja läsa och samanfatt medandra ord. I morron blir det iaf en heldag i skolan med iaf två av mina andra klasskamrater, då ska vi jobba med inlämningsuppgiften. Gud vad jag tuggar på men jag behövde skriva av mig lite :)

Alex har varit vansining på mig att jag har varit tvungen att använda datorn hela eftermiddagen. Dels för att den står i tvrummet och dels för att den är ju hans. Min pajade ju innan sommaren och än har jag inte hittat någon ny som jag vill ha. Men det börjar bli lite ohållbart att dela dator. Alex bärbara är ju sladden glapp på så den går ju inte att använda. Alla datorer som finns just nu är så himmla fula eller så är det för dyra, drämmen vore en röd eller rosa vaio men de går på över 10 000 och det tänker jag inte ge för en dator. Jag har sett en hp som är bra men den är så svart och tråkig.. Aaa vad ska man göra? Jag köper ju inte en ny dyr dator som jag inte tycker är snygg. Samtidigt som jag måste ha en..

Nej nu tror jag tar kväller från skolan och startar om på nytt i morron igen.

Ska väl börja fundera på vad som ska grillas :) Det blir nog korv eller biffar eller kansle rent av fläskfilé. Vi får se vi får se.


Hej på er!

Nu börjar vädret arta sig och humöret är på topp och det ser ut att bli en riktigt fin dag på alla sätt och vis. Lite sämre väder var det i morse när jag var ute på min powerwaalk, då hängde regnet i luften och dimman var tjock. Men som sagt nu lyser solen :)

I dag håller vi alla tummarna lite extra för syrran då hon är i finspång och opererar sitt korsband. Äntligen så bilr det av! Hon har gått och väntat sedan i januari då det hände. Men nu ska det förhoppningsvis bli helt bra. Först väntar dock två tråkiga månader av sjukskrivning men sen borde det vara fart påna igen.

Vad ska jag glra i dag då?? Ja, det ska väl bli lunch, sen ska jag åka och hämta ett kompendium som jag behöver till skolan.  Sen tänkte jag att vi skulle premiär grilla på min nya elgrill som jag fick i födelsedagspresent av Hanna, men det får bli framåt kvällen.  Alex sitter i köket och räknar matte, så jag får väl ta och börja kolla över mina studier jag med.

Ska väl ta och göra lite nytta, kanske ta ett varv med dammsugaren kanske.




Aaa skrivkramp!

Men jag kan ju starta lite lätt med vad jag gjort senast. Jag har varit och tränat ute i ormaryd. Vi var väldigt många och då blir det kul att träna. 

Annars så har dagen varit väldigt lugn. Vi har varit och handlat och lagat lite mat. När jag börjar fundera så kan jag inte komma i håg hur vi fördrivit tiden. hehe lustigt :)
Fast jag har funderat lite på hur det ska bli med skolan och vad jag ska läsa och hur allt ska lösa sig. Han som jag pratade med i dag lovade ju att det skulle komma ett mejl med all uppgifter i morron så jag hoppas verkligen det gör det nu. Jag vill komma igång med plugget nu och komma in i pluggvanorna.

Hoppas ni gillade bilderna jag lagt upp. Jag gillar dem iaf <3

Nej det här blev ingen höjdare så jag säger god natt.

Puss på er :)

Bilder blider blider



Moffe och jag :)



Glad



Farmor och mormor :)



50 kr i vinnst på trissen från Claes, yes :)



Syrran och Elsa



En väldigt nöjd Elin.



Hanna och Andreas



Adam och Alex



Vi bygerr hylla. Alex snickrar och jag läser instruktionen.



Titta där :)



Lite sned bild men skit samma, det blev fint :)



Två av mina födelsedagspresenter



Den här snyggingen köpte jag på ikea.



Det här tårtfatet son snyrrar! Fick jag av Alex mormor och morfar.



Här kommer lite mer födelsedagspresenter.

Blev kanske lite mycket bilder men vi hade ju så trevligt :P


Error???

Jag blir så irriterad på allt som har med teknik att göra. Har försökt ladda upp bilder här nu ett bra tag och den förbaskade datorn hittar inga bilder på minneskortet. Gahh hur svårt kan det vara för allt att fungera? Jag har satt alex på problemet så det blir nog löst inom den närmsta framtiden.

Promenaden i morse var hur skön som hellst, hade lite mycket kläder på mig så det blev ganska så varmt. Men det gör ju inget att det är varmt, för man ska ju inte klaga när solen har bestämt sig för att vara framme.

Ringde csn nyss och undrade vart mitt studiestöd tagit vägen. De ville tydligen ha min abetyg från träcentrum förra året och det är ju inte svårt att skicka dit. Men de kan ju höra av sig, jag skickade in min ansökan den 11/8 och nu fick jag ringa och fråga. Det tycker jag är dåligt. Passade på att ringfa skolan och höra efter vad jag ska och inte ska läsa. Men det var inte klart än utan skulle komma på mejlen i morron, så låt oss hoppa det kommer då!

Passade på att beställa färg och klipptid hos malin på ikon. Jag fick tid tisdagen den 1/9 klockan 10. Blir perfa att få ett lyft för håret när vi ska på dop och inför hösten. 

Alex och jag har planerat in vår shoppingdag tills på fredag. Då ska jag göpra min födelsedagsshopping (Min present till mig själv :)) Då blir det en heldag i jkpg. Ååå jag längtar, jag har självklart fört ner en lite lista över vad som ska inhandlas. Och förhoppningsvis så kommer jag hem med mycket :)

Ska ge alex datorn igen så han kan lösa problemet med min kamera.

Bye

God morron

Frukosten är i magen och nu väntar en powerwalk. Det är ganska fint väder och jag har stora förhoppningar på att jag kan slippa regnet :)

I mosre gjorde jag ett sista försök i att hitta min kamerasladd och vet ni vad jag hittasde den. Så nu kan jag äntligen ladda upp bilder igen :) Tänkte jag skulle ladda upp lite nytt från helgen när jag kommer tillbaka från min powerwalk.

I dag har jag en massa måsten framför mig. Jag måste kolla med csn varför jag inte fått några pengar än. Jag måste reda ut vad jag ska och inte ska läsa och hur det fungerar med föreläsningar över internet. men somvanligt så satt personen som kan svara på det i möte så jag får försöka senare.

Vi hörs.


Äntligen hemma!

Ja fy fan vad det tog tid att komma hem. Tjust ligger tydligen i gamleby som ligger ca två mil på fel sida om vimmerby. Så det tog ca två timmar dit. Och på vägen hem så envisades några med att de ville till mcd som ligger mitt i västervik. Det stoppet tog 30-40 min extra. Men nu är jag iaf hemma, jag har packat upp väskan och fått i mig lite mat. Matchen gick inget vidare vi gjorde en riktig skit match, första var ok men andra var inte så bra. När vänder det?? Nästa vecka får vi hoppas.

Straxt så ska alex och jag skruva i hop vår nya bokhylla från ikea :) Det kommer bli så fint och passa så bra!
Och jag fick en massa fina saker i går på mitt kalas som jag kan ställa i den. kalaset var super trevligt och jag fick en massa fina presenter, ajg blev helnöjd :) Mamma hade lagat världens godaste mat med (eller jag hjälpte till lite :)) och det blev en stor succé :)

Nu till en riktigt glad nyhet :) Wilda (ett av våra föl) vann hela fölmönstringen som ägde rum i dag. Hon var bäst utav alla :) Fatta att pappa är stolt! Vårat andra för zalladin fick också jätte bra betyg och var en poäng ifrån att bli klass ett. Men fatta wilda tog hem rubbet, det är imponerande! Pappa kommer inte kunna sluta le på flera dagar och varför skulle han :D

Lägger upp lite bilder från igår och den nya bokhyllan liye senare eller i morron bitti. Får se vad som hinns med.

Nu ska vi skruva :)

Nu har jag lite brottom..

... jag ska vara på södra torget om en kvart. men jag har lyckats äta och packa väskan så det är bara att åka.

Gud vad jag känner mig stressad..

Wilda gick till final i fölmönstringen i dag :) Hoppas det går lika bra för zalladin.

Nej nu måste jag gå. Önska mig lycka till på matchen :)

Fixar med mammas nya dator.

Sitter uppe i mammas och pappas nya kontor och installerar mamams nya dator. Hon har köpt sig en bärbar compac/ hp eller nåt åt det hållet.  Trodde det skulle vara skitsvårt men det har gått väldigt smidigt. Alex får ta och installera office mm senare.

Stan i dag var en stor besvikelse, typ inget roligt folk och inte så mycket att ha i affärerna, så vi åkte hem ganska fort. Vi åkte till östen och handlade till kalaset och det fick bli glass och marränger mm. Det är ju trots allt goast :)
Nu är jag ju som sagt ute i varv. Jag har hjälpt mamma med maten till i kväll. Det ska bli fläskfilé i två marinader! Det ser jätte smarrigt ut :) Sen har vi gjort en hemagjrd potatissallad som också är jätte god. Och till det blir det en vanlig sallad och sen efterätt såklart :) Gott gott!

Tyvärr har det inte blivit så mycket motion i dag och det är lite dåligt av mig, men det bela iaf en prommenad om en kort fram och tillbaka till tomathuset. Det blir andra bullar i morron då det slka spelas match :)

Mamma har börjat planera resa till vinter. Troligtvis blir det i slutet av november, en vecka till teneriffa :) Jag älskar sol och värme och det spelar inte så jätte stor rolll vart man åker bara det är varmt. Så vi får se om det blir av.

snart dags att hoppa in i duschen och sen bestämma sig vad man ska ha på sig. Jag har tre allternativ att välja emellan, vilket egentligen kanske inte är så bra medtanke på att jag är så velig, hehe :)

Det fanns lite roliga sspel på denhär datorn, ska nog roa mig med det en stund.

Vi hörs :)


God morgon!

Då var man uppe igen :) Tycker det ända jag gör är att sova. Man går upp sen går det npgra timmar sen ska man sova iegn..

Alex och jag ska snart åka till stan och titta lite, jag är lite shoppingsugen :) Sen måste jag ju bestämma desert. Gud vad jag tjatar om det men jag kan inte bestämman mig. Trro nästan jag kör på glass,maränger, kolasås och grädde. Det är ju lätt godast och ja det är as gott helt enkelt :) hehe

Ska spela match på söndag :) Det ska bli hur kul som hellst, jag har ju inte spelat något i höst än så det blir premiär. Vi ska möta tjust på bortaplan och det ska bli vinnst. Jag stod idsidan av när vi mötte dem i våras och den matchen var bedrövlig från vår sida men det ska vi ändra på i morron!
Boren vann med 2-0 i går mot mjölby södra. Det var gött, då har de gjort ett litet miniryck i toppen.

Tack alla som var inne här på bloggen i går och ordnade besöksrekord :) Tackar så mycket!

Nu bär det mot stan, vi hörs senare.

Mys :)

Nu blir det mys i soffan med min älskling. Självklart blir det friidrott. Förhoppningsvis börjar höjdhoppsfinalen snart och förhoppningsvis så går det bra för törnblad.

Jag var sånär på att åka till mjölby och kolla in dem möta boren. jag kom så långt som till bilen och till rondellen vid öson i verkstan tills jag insåg att nää jag blir ju dyngsur, håret kommer krulla upp sig, jag har tygskor på fötterna, jag måste åka till mjölby och det kommer inte alls många och titta. Så jag gav upp och åkte hem istället. Ett smart och lite moget :) val enligt mig.

Måste komma på vad jag ska bjuda på för desert i morron på mitt kalas. det blir ingen blåbärscheesecake för den glömde jag receptet på. Så nu får det bli något annat, men vad? Måste handla till det och hinna baka. Vi blir nog ca 14 pers så det måste ju räcka lixom... Får forska i det.

Nu verkar det börja här.

Framme

Då var vi framme i motala. Alltid lika skönt att komma hem. Speciellt när man kommer hem när ingen annan är hemma så man får andas några sekunder inna det blir liv i lukan igen.

Shoppingen på ikea blev riktigt lyckad, vi fick med oss bokhyllan i ville ha med två träkorgar som var handgjorde eller nåt åt det hållet. Jag har stora planer för den bokhyllan så jag hoppas den klarar av min högt ställda förväntningar. sen hittade jag ett jätte fint tårtfat med matchande kupa i glas, Ett sett plastburkar i olika storlekar, två matlådor, galgar till alex och en burk till hallonsylten. Tror inte det var något mer i så fall har jag glömt det :) Längtar tills söndag då vi får skruva i hop hyllan och inreda lite :)

Fick just en dålig ursäkt för att inte komma på mitt kalas i morron kväll, den ska jag ta i tu med nu.

Om någon är sugen på att hänga med och kolla på fotboll i kväll så är det bara att höraav sig :)

Ikeashopping står högst upp på programmet!

Då har jag duschat och gjort mig i ordning. Och jag har i princip packat färdigt, måste nog packa ner nåt extra plagg om jag ska se msif-boren i kväll, det blir väl både kallt och lite regn verkar det som.

Nu väntar jag bara på att min älskling som ska komma hem, vilket borde vara ganska snart. Och sen kan vi nog åka, lite beroende på om mobilen har landat på kvantum. Jag är as taggad inför vår ikeashopping :) Jag har en listan (Såklart) och allt redo.

Helgen kommer nu bjuda på en ganska lugn kväll i kväll, eventuellt med lite fotboll. I morron blir det väl stan en sväng och på kvällen ska vi fira mig :) Sen ska Alex också fixa i ordning mammas nya bärbara dator. Sen är det säkert en massa saker jag har glömt men det blir vi nog påmminda om.

Shopping ådran i mig värker rejält nu. Alex skynda dig!

Uppe?

Jahå då var man redan uppe. Pappa ringde vid halv åtta "Oj jag trodde alex var i skolan" Ja pappa alex är i skola och jag är ledig och sover :P hehe

Men nu är jag uppe iaf och sitter och äter frulle. Om en stund ska jag be ge mig ut på en timmes powerwalk. Sen väntar en dusch och att packa det sista inför hemfärden lite senare. Vi måste vänta här lite längre för alex nya mobiltelefon gör entre i dag:) Han är så glad :) Sen ska vi åka till ikea och shoppa en bokhylla och lite annt innan vi landra hemma i motala.


Om man skulle ta en bit tårta till frukost ? :)

Min födelsedag i bilder :)






















Vilken dag! Den har varit helt underbar :)

Nu..

..ska det shoppas grejer till en födelsedagstårta och köpas lite vin:) Avslöjar inte vad det ska bli för tårta utan det får ni se senare.

Vilket väder det är i dag då :) Strålande solsken och riktigt varmt. Perfekt!

Vad underbart det är att börja dagen med en lång promenad, Jag gick 75 min i raska takt och man får sån där härlig energi efter åt :)
Mot stan var det :)




En glad födelsedagsfirare förra året :)

Det är ingen vanlig dag för det är Elins födelsedag :)

Vaknade upp som en princessa i morse. Alex kom in och sjäng för mig och hade med sig fina presenter :) I love that dude :)
En perfekt start på födelsedagen!
Nu väntar födelsedagsfrukost och en powerealk.
Sen ska det bakas födelsedagstårta, bilder kommer :)

Puss på er :)

Dan före dan :)

Då var jag ensamen här i lägenhetn. Alex har åkt och klippt dig och efter det skulle han gköra massa hemligheter, tror att det starkt har att göra med en viss persons födelsedag i morron :D

Men jag ska inte slösa bort tiden. Jag tänkte skicka in min studieförsäkran så det börjar rulla in lite pengar. jag tänkte också försöka lära mig jibsnet och pingpong, där mina föreläsningar kommer gå och hur det fungerar praktiskt. Måste dammsuga igen, vi gjorde ju det igår men allt kom uppenbrligen inte med så jag gör det i dag igen. Lite friidrott ska jag ju titta på med.

I kväll är det träning igen :) Dock blir vi nog inte så många då a-laget är i jkpg och spelar smålandscup semi. Men skoj ska det bli. Hoppas jag blir riktigt trött och sover som en stock hela natten tills alex kommer in med sin vackra stämma och sjunger för mig i morgon bitti :) För då är det ju min födelsedag :D

På fredag bär det hem till Motala. Alex har skola mella 8 och 9,45, då tänkte jag ta en powerwalk i jkpg och efter det bär det hem. Funderar på om jag skulle åka och sen mjölby södra mot boren på fredagkvällen, det är ju en seriefinal och kan bli en väldigt kul matach.



Favorit i repris

Funderar lite

I kväll dammade jag av spikmattan och låg med mina vader på den. Jag har inte legat på den på hela sommaren, mest för att jag har glömt bort bort att jag har den. Men det kändes riktigt skönt i vaderna både under och efteråt. De känndes lite sega i dag efter gårdagens intervaller och dagens lång powerwalk runt nässjö. Ja jag hann nästan gå runt hela nässjö på en timma, så litet är det. Nu känns benen pigga igen och det är känns bra, för i morron är det träning med oif igen. Gud vad jag längtar med att komma igång med regelbunden fotboll tre gånger i veckan igen. Sen höstsäsongen startade har jag bara kunnat träna en max två fotbollspass i veckan pga jobbet, och det öör inget kul. Den här veckan så var måndagspasset bytt mot gokart och på torsdag är det ju den bästa och största dagen på året dvs min födelsedag och då ska alex och jag ha middag och grejer och då blir det ju inen där heller, det träningsbortfallet är ju självförvållat men ändå lite surt.

Jag hittar fortfarande inte min kamersladd. Jag trodde ju att den var här i nässjö men jag har ännu inte hittat den. Det är så tråkigt när man inte kan ladda upp bilder på det man köpt eller så. Bloggen blir ju så mycket roligar och livligare med lite bilder :)

Morgondagen blir nog lugn. Alex ska klippa sig och fixa lite hemliga saker så han är nog inte myckat att räkna med i morron. Så jag får roa mig själv men det ska nog gå bra. Måste bara komma på något kul att göra? Tips någon :)

Nu är det dags för sängen och min skönhetssömn

God natt på er

Dag tre i nässjö

Inatt har jag sovirt som ett litet barn. Försat natten sov jag lite oroligt men i natt sov jag så gott och jag vaknade riktigt utvilad i morrse eller ja vid nio :)

Nu har vi städat lägenheten, det luktar så gott när det är rent. I dag fick vi inbjudan till gustus dop (Pontus och Alexandras son). Dopet är den 12/9. Det ska bli jätte kul, det blir mitt första jag går på förrrutom mitt eget då.

I går beställde vi billjetter till IFK - ÅFF den 7/9. Alex och jag gav det till morfar i födelsedagspresent. Jag tror det är invigning av nya parken då med. Det blir en bra match iaf.

Nu väntar lite mat och sen ska jag fixa iordning mig ochsen väntar en föreläsning i tre timmar. Sen i kväll blir det träning.


Redan kväll?

Gud vart tog tiden vägen?
Vi hann ju inte städa. Men mat och träning blev det iaf. Mat iform av alex och elins suoerisotto och träning i form av korta intervaller. Men mer än så har vi inte gjort. Nu slöar vi framför friidrotts vm. Handla gjorde vi ju åxå kom jag på nu. Och det blev två rejäla kassar. det är ju mycket som saknas när man inte varit hemma på hela sommaren. Så nu kan vi laga hur mycket mat vi vill :)

I morron är det tele-video föreläsning (som det tydligen heter) mellan 13 och 16. Vi ska få en massa info om vad som komma skall. Sen är det bara grejer i jkpg men det är inget som jag tror jag måste gå på, så det blir nog en ganska lugn vecka. Är lite sugen på att gå ut i veckan men det får väl ske nån annangång. Än sålänge är vi ju bara två en 45 åring och unga hippa jag :P

ps: Nu är det bara tre dagar kavar tills min födelsedag :D

Trevlig kväll på er :)

Då var det i gång igen

Hemma från första dagen i skolan. Det var mycket information och mycket nytt folk. Tyvärr så var det bara tre! av säkert 50 pers som skulle vara i nässjö. men tre blev två då en kom in i jkpg istället. Men de ska tydligen ringa in några reserver så vi blir några fler. Undervisningen kommer iaf bedrivas via en datorskärm, så det blir nåt nytt. I morron kommer det lite mer info om hur allt ska fungera praktiskt. Hoppas på lite mer folk då med.

Måste bara flika in att jag har gått på en toalett med två toaletter i samma "rum" det tyckte iaf jag var lite coolt :)

Nu ska vi ta tag i handling, städning och träning.

Hörs senare

Hemma!

O fy f*n vad grejer vi har. Nu har vi äntligen packat upp allt, tagit en dusch och ätit lite. Det var ett tag då jag tvivlade på om jag någonsin skulle få se min säng igen. Men det känns riktigt skönt att vara hemma igen. Hehe vi fick vända tre gånger för att vi hade glömt saker men jag tror vi fick med oss det mesta.

Nu börjar jag dock bli lite nervös inför skolstarten i morron. Jag börjar halv nio i jkpg. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, ja det är väl kanske inte ett stort problem men det är ett problem som måste lösas. Funderar på om jag ska ta bilen in i morron så får jag lite mer tid på mig och kan åka hem på direkten.

Måste få lite söm i natt så jag vaknar utvilad i morron :)

God natt på er.

Sista kvällen..

Då var vi hemma i varv, för sista gången den här sommaren. Vad dramatiskt det låter, vi kommer ju faktiskt hem nästa fredag.

Kalaset gick bra och det var väldigt trevligt. Det fanns massor med god mat och jag åt lite för mycket känner jag :/ men gott var det :)

Nu har jag packat det sista så det är bara att packa in det i bilen. Tyvärr har vi ju inte hunnit handla än men det får vi la fixa på något vis i morron. Det får lösa sig helt enkelt.

Nu ska vi kolla på dator till mamma. Och nästa gång jag bloggar blir från nässjö.

Vi hörs :)

Så där ja.

Då har jag duschat och fixat i ordning mig. Tycker jag har varit ganska duktig med tanke på att jag slutade klockan fyra :)

Usch vilken seg dag det har varit, jag har gäspat mig igenom den. Han till och med att sova 40 minuter. Det var välbehövligt för nu är jag pigg igen :)

Dags att åka på kalas. I dag är det ellen som fyller år.

Vi hörs

jag har fått ett kusinbarn :)

Ja visst är det kul :) Marc min älsta kusin och hans tjej Maria fick en lite plutt i onsdags, det blev en tjej och hon ska heta Emma. Dock var hon sju! veckor för tidig men allt ska vara bra med henne och det är ju skönt.

I dag har alex och jag slappat i solen, så skönt så. Sen har vi packat i hop de mesta av våra saker och det känns bra. Vi lyckades hitta en bra present till Ellen med men det får vara hemligt tills i morron.

Hanna ska ju bli sambo med Andreas och i dag har vi löst hennes lägenhet. Per ska nog ta över den så alla är glada. Hanna kan flytta till Andreas fort och per får en lägenhet lika fort :)

Nej dags att göra mat, det blir egna hamburgare och mjölk :)

Då var sommaren snart slut då...

Fukosten var mumma. Powerwalken blev till intervallträning och nu har jag duschat och gjort mig iordning.

Och jag har börjat packa! Gahh vad tiden har gått fort, sommaren har bara blåst förbi. Vi har varit hemma i tio veckor och nu är det bara tre dagar kvar, ja knapt det. Jag har packat ner de mesta av kläderna och alla prylar jag inte behöver använda mer mm. Allt står i väskor på sängen, och ja de tar upp hela sängen :)

Nu funderar vi på om det är tid att åka in till stan eller om vi ska slappa lite till, svårt val. Tänkte jag skulle slänga ihop en kladdis tils pål söndag eftersom det är sista dagen på jobbet och helg o allt så kan vi ju ha det lite gött.

nej det får bli stan nu.

Uppe med tuppen..

Tänkte jag skulle sovit ut till nio i dag men jag var klarvaken vid kvart i åtta så det var bara att pallra sig upp. Snart blir det frulle och efter det en powerwalk. Sen hade vi ngra ärenden i stan tror jag, kommer dock inte ihåg vad det var.

I dag är det en ledig dag iaf och det gillar vi :)

Vi hörs!

Hej hej :)

Vilket fint väder jag vaknade upp till i morse. Inte riktigt lika soligt nu men det duger bra :)

I dag har alex och jag varit på stan. Jag har gjort lite nödvändig shopping. Eller jag var tvungen att köpa nytt solpuder för det var kraschat i tusen bitar, sen hittade jag en jätte snygg svart väst som jag slog till på, den kommer från hm.Blid dyker nog upp senare.

nu ska vi vandra över till mormor och morfar förlite lunch. Sen vid kvart i fyra vämntar jobbfram tills halv tio. Efter det är det bar atvå pass kvar :) Yayy!

Dags att knalla iväg.

Puss på er :)

Det blir en kortis.

Vilket segt internet! Det har inte fungerat på hela eftermiddagen/ kvällen. man får ju panik!!

Jag la mig och sov hos alexander och vaknade ca två timmar senare glad och pigg igen :) Sen drog vi hem till varv och slappade. På kvällen så blev det grill, mumma vad gott det var. Det blev dock ingen match i kväll, Varken vi eller marie har åttan. Men av sporten att dömma så var det nog inte heöa världen.

Nu är det visst dags att sova. Så god natt på er.

............

Fan vilket pissväder! Jag är på lite smådåligt humör med och de gör ju inte saken bättre. Jag vill ut och träna men det känns absolut inget kul när regnet bara öser ner. Jag vill hitta pånågot men vad ska man göra i det här vädret.
 Det är fel på vädret just nu, det känns ju som man bor i england eller nåt där det regnar jämt. Det ska inte göra det här. Fasen det är tur att man inte jobbar på smhi. Dels så hatar väl nästan varenda människa i Sverige dem just nu plus att det måste var världens tråkigaste jobb att leverera skitväder varje dag.

Bäst jag slutar och kommer igen senare.

Hej hej :)

Sitter här nyduschad, maten är i magen och jag sitter i soffan och tittar på real housewifes of ny, det programmet gillar jag :) Bra kväll måste jag säga.

I kväll har jag tränat med boren, vi körde snabbhet och lite skott. Det gick skitbra faktiskt, skotten satt precis där de skulle :) Tyvärr var det ju sista träningen med boren för den här sommaren. Men vem vet det kanske blir ett gästspel i cuppen i vinter ?? :)

I morron väntar jobb mellan 7,15 och 11,30, så skönt med korta pass. Eftermidagen sen är mera öppen, tänkte jag skull träna i någon form men mer än så vet jag inte. Så skönt att inte ha något planerat för engångsskull. I dag har jag slappat runt och inte gjort något, as gött :)

Tillbaka till tvn.

Trevlig kväll på er :)

Och en ny dag det blev.

Och den har varit ok hitintills, ja förutom vädret som har varit katastrof dåligt. Gud låt det sluta regna nångång! Nu tittar solen fram här så det kanske kan bli en fin eftermiddag och kväll, hoppas.

Jag sitter på mammas dator í dag. Alex bärbara är lite opålitlig när det gäller laddningen av batteriet och i dag när jag kom hem så var den död. Den har värsta glappkontakten så det är nog inte mycket annat att göra än att hiva den till tippen. Alex har ju en bra stationär och jag ska väl förhoppningsvis hitta mig en ny snart. Gud jag vill ha en egen datorigen. Jag saknar alla min länkar och jag har glömt bort massor med sidor som jag var inne på förrut. Men det ska ju hellst vara något bra erbjudande, typ som det var på min 3000 kr rabatt, sådant gillar jag :).

Alex ringde precis han hade massor att prata om (Det var ovanligt :)).
I dag kom lite info om skolstarten på måndag. Det låter som det blir insparksvecka och så även för min lilla klass :) Det låter jätte skoj!

Funderar på om jag skulle börja packa lite i dag. Fast frågan är om jag har så mycket som jag kan packa ner redan nu? Jo det måste jag ju ha. Men jag tycker alltid när man packar ner något så måste man ha det någon dag senare eller så. Jo det ska jag nog försöka leta fram lite grejer att packa ner. Kanske borde börja på en packlista så jag får med mig allt hem igen. Det blir ju lite tight på söndag. Jag slutar ju fyra och på måndagen (dagen efter) så börjar jag ju skolan kl halv nio i jkpg så vi måste ju hinna komma iordning på söndagen. Vi får väl dra så fort det bara går efter jag slutat. Vi måstehandla mat med, jag tror vi har olja i kylskpået och det är det enda. Frysen ser nog lite bättre ut men det finns inget att göra mat på. Nu blev det mycket att hålla i huvudet.

Då börjar jag väl med packlista då.

Vi hörs :)

Ge mig en ny dag!

Vilken dag! Nu tar vi nya tag i morron.

Då blir det jobb till 12 sedan en ledig eftermiddag och sen lite träning på det. Dagen tar sig :) Dock är det den sista träningen med boren för den här sommare :( Lite småtrist måste jag säga. De är verkligen ett jätte härligt gäng. Aja..

På måndag börjar jag iaf skolan. Klockan halv nio i jkpg. Dock vet jag inte hur mycket eller vad jag ska läsa än men jag ska skicka in mina betyg och det, så ska nån kolla på det. Så flyttlasset bär hemåt nässjö igen på söndag efter jag slutat jobbet vid 16. Lite små stressigt så där.. Men vi får väl ta med allt och hiva in det i lägenheten så får vi väl fixa finliret senare..




Hej :)

Hemma efter dagens första jobbpass. Usch vad tråkigt det var att jobba, känns väldigt bra att det är sista veckan :) Det var svettigt, jag var hungrig, jag hade mensvärk och jag hade för varma skor på mig men nu har jag löst det så nu är jag glad igen :)

Just nu håller jag på att försköa få tag i den personen som är programmansvarig så jag kan reda ut vad jag ska och inte ska läsa. men det ör inte så lätt då det är en massa andra som ringer med så jag får försöka senare.
Måste ringa om min dator med den ligger tydligen på mediamarkt fortfarande och jag mpste hämta ut den men jag ska ju inte behöva betala för den. Ja det där är så konstigt så.. Får väl ringa försäkringsbolaget och fråga.

I dag är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller år :D

Okej!

Gahh vad irriterande. Det blev inget kvällsdopp. Det blev jätte molnligt och började regna och sen kom åskan med. Och det pågick bra länge. Så vi fick ställa in de planerna.

Mamma  och pappa åkte till stan och handlade och tog med sig pizza hem. Så det har vi mummsat på nu. Men det är ju aldrig gott efteråt då önskar jag att jag aldrig hade stoppat det i munen. Men det är jag det :) det var faktiskt gott.

I morron blir det jobb i två omgångar mellan 7 och 12 och sedan halv sex till halv tio. Sista delade turen för i år. Se det hinns väl inte med sådär jätte mycket. Det ser ju inte ut att bli badväder heller, kanske ska börja packa lite smått.

Trevlig kväll på er :)

Svettigt värre.

Gud så varmt det är :D Alex och jag har sovit, solat och mummsat på godis och fika hela dagen. En riktig bakisdag :) Nevar det är inte så farligt på den fronten faktiskt.

Vi tänkte åka förbi vinberga lite senare och ta oss ett kvällsdopp. Mamma pratade om att det skulle vara skitigt och mycket grumligare vatten där nu och att det inte skulle vara lika bra längre. Lite trist om det stämmer..




Födelsedagsbarnen

Hallå :)

Jag är lite små sliten i dag. Aöex och jag har parkerat oss på en filt jag i solen och alex i skugan :) Slapp toch skönt. Vaknade några minuter över sju av att mobilen ringde, det var jobbet så jag sket i att svara :) Tydligen så hade jag tappat min mobil på festen igår. Men mamma och hanna hittade den som tur var och nu är den tillbaka.

Det bev riktigt bra drag på hannas, marias och sofias 20 års party i går. Det var massor med folk och jag kände ganska många :) Riktigt kul var det och festen hördes garanterat i hela varv :) Det blev kanske lite mycket fylla på en del håll men det hör väl till kanske :P Alex och jag drog oss hem vid 12 snåret, sen sov vi som stockar :) Det gjorde ni riktigt bra!

Nu ska vi lägga oss ute i solen igen :)


Varmt..

Oj oj oj vad det är varmt. Var tvungen att gå in en sväng och svalka mig. Jag har legat som en död sill sedan 11 och solat så nu tyckte jag det var dags för en paus. Jag ligger hemma på gräsmattan och där kan jag ju inte svalka mig någonstans och då blir det extra jobbigt att ligga och pressa.

Tänkte jag skulle bege mig ut och träna framåt halv fyra fyra. Men det är ju så förjordat varmt, hoppas det blir lite svalare. Ha som det kommer hända på en timma :)

Nej tillbaka till solen :)

Då var det...

Morron igen och jag känner mig riktigt utvilad. Det känns som om natten har varit extra lång bara för min skull, för att jag ska få sova lite extra :) hehe. Marie är hundvakt år charlie nu när Eva och co är borta och Charlie är tydligen  inte van vid att höra tidningen komma så han började skälla mitt i natten så alla vaknade jaja.

I dag blir det mycket solande. Jag ska träna, det blir löpintervaller. Sen blev jag visst ansvarig för att ta hem 6st långa baguetter så det ska fixa med. Sen måste jag ha lite extra tid att fixa i ordning mig inför kvällens festligheter.

Vi försökte "pimpa" min telefon lite igår. Lägga in lite spel och byta teman och sådant. Men det var svårare och krångligare än vad vi trodde så det ska vi försöka klura ut i dag. Jag har ju en rosa telefon och då vill jag ju ha ett mer passande tema än grått, svart eller en fiska som simmar runt.

Vi hörs :)

En trevlig kväll :)

Nu har vi ätit och är mätta och belåtna. Vi lagade en sallad med solrosfrön (Som för övrigt är mitt nya favvo snack, typ inga kalorier :)) Till det hade marie gjort satziki. Mumms vad gott det var!

Vi hann med systemet. Det blev en flaska vin, kommer dock inte ihåg vad den heter i detta nu. Behövde inte visa leg. Det var första gången. Men det berodde mest på att det var dennis (lisas ex som satt i kassan).

Nu ska alex och jag åka till varamon och spela en runda minigolf. Vi får väl hoppas att vi fortfarande tycker om varandra när vi har spelat färdigt :P Jag är ju lite av en tävlingsmänniska och en väldigt dålig förlorare. Därför tänkte jag vinna i dag, även fast vi inte tävlar :D

I morron blir det eventuellt sandön med lite vänner. Mys :)

Ha en trevlig kväll :D

Puss

Vilket väder vi har :)

Thank god it´s friday! Och jag är ledig hela helgen :)

Det första alex sa i morse var "Varför sätter du klockan? Det är ju lördag!" Mm det hade varit gött. Men nu var det ju fredag och det var bara att pallra sig i väg till jobbet. Som gött var så kunde jag dra en halvtimma tidigare. Såjag var i Jerusalem nångång innan två. Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet. Jag var ju iofs jätte svettig efter cykelturen dit så jag tyckte det svalkade bra :) Vid badet var mamma, hanna, andreas, kicki, sofia och maria. Lite senare kom alex och marie. Vi åkte hem starxt innan fem, vi blev lite rastlösa.
Nu väntar en dusch. Resten av kvällen är dock inte planerad. Något kul ska vi väl hitta på men inte hundra på vad än.

Just ja.. nu kom jag på att vi skulle svängt förbi systemet på vägen hem. Får väl ta det i morron eller om vi hinner i kväll.

I morron blir det garanterat stranden igen och på kvällen är det 20års party som gäller. Det blir en bra start på helgen :)

Nej, dags för en dusch.



Strömavbrott..

Nu är jag tillbaka. Hela varv och skänninge med omnejd hade tydligen strömmavbrott i dag så det gick ju inte så bra att komma in på internet då..

Nu är jag ny duschad, fy vad svettigt det var på träningen i dag. Man var dyblöt efter uppvärminingen  :P Eller som adam trodde "Har du badat?" Hahah, Nej inte precis :D Det var en riktigt skön träning med mycket tempo. Körde igenom mitt styrkepass när jag kom hem så nu är jag nöjd med dagen :)

I morron jobbar jag tilltvå efter det ska jag hoja till jerusalem och möta upp mamma. Sen vid tre kommer alex och marie och gör oss sällis. Gud vad jag behöver sol nu! Det känns som all kretabränna har försvunnit, snyft.. Fast det har den ju inte men man känner sig så mycket blekare..

Och sen har jag hela helgen ledig :) Men på lördagen åker jag väl på att hjälpa mamma och pappa med logdansen och hanna med sitt 20års party. Så så ledig vet jag inte om jag blir. Men dagen ska jag spender i solsängen. Det som är fantastiskt är att alex är ledig så när som på några timmar på lördagkvällen. Så man kan säga att vi har en ledig helg ihop :D Woohhoo

Nej nu måste jag försöka ragga matlåda tills i morron. Orkar inte stå på supermarketen och leta efter något som inte är bombarderat med fett eller kolhydrater..

Trevlig kväll på er :)

Nu kommer nog värmen.

Blev ingen marken i dag och det känns inte det minsta tråkigt. jag och mamma tog ju en powerwalk och efter det körde jag några styrkeövningar, så mer träningsvärk är väl att vänta i morron. Men mycket av stelheten i baksida lår försvann också :) Sen hoppade jag in i duschen, det var alldeles underbart! Det bara rinner ju om en när dte är så här kvavt i luften.

Syrran och två kompisar till henna ska ha 20års fest på lördag så vi gick upp till grannen oh tittade på/hjälpte till lite grann medans de satte upp tre partytält. Detblir dansgolv och grejker med så det blir riktigt trevligt. Ända frågetecknet är väl att jag inte känner så många där men det går ju att ändra på :)
Nu har vi ätit tacos, alex och jag fixade i hop det lite snabbt medans de andra byggde. Gott var det och mätta blev vi.

Kollade in tv utbudet och det fanns inget som var värt att titta på. Borde ju inte bli förvånad men ändå. Nästan så man längtar lite till hösten, eller?

I morron blir det återigen jobb mellan 7.15 till 16. Sen på kvällen är det träning nere på boren. Alex och hans kompisar ska åka wakeboard, är lite smäå avis men träna lockar mer :)

Ha en trevlig kväll!

Jag kom in :)

Fy fan vilken dag. Jag har varit så trött så jag knappt vetat vad jag heter. Usch usch Men det är underbart att vara hemma!

Kollade in på studera och såg att jag kom in på min utbildning :) Yay så gött så gött. En sak mindra att tänka på.

Nu ska mamma och dogsen och jag ta oss en promenad, det är riktigt kvavt men då känns det bara bättre efteråt :)

Bye

Uppe med tuppen

Dags att be ge sig in till stan och en hel dags jobb. Vi hörs efter fyra snåret.

Ha en bra dag :)

O herregud!

i dag fick  jag igen för gammal ost. Eller ja har ju inte varit dumm eller så. men alla mina kvällar jag jobbat i sommar har varit jätte lugna utan larm och dylikt. I dag fick jag tillbaka. Det har varit totalt kaos med larm och allt. Usch ja. Men nu räcker det för sommaren.

I morron blir det jobb mellan 7.15 och16. Sen blir det en tur till skänningemmarken och givetvis träning på det.

Nu ska jag packa matlådan för morgondagen och gå och sussa.

ps: I dag har jag lyckats med en inbakad fläta på mig själv, den är inte den snyggaste men den funkar :)

Slappar lite.

Vad tiden går sakta i dag. jag klagar absolut inte. Känns som jag fått hur mycket som hellst gjort. Jag och dogsen tog en långpromenix, de var helt slut när vi kom hem så nu ligger de och slappar i varsit hörn ;) Pasade på att köra lite styrka, har hittat en massa bra övningar. Jag har också ätit lite mat, det blev couscous och oxförsbiffar, mumma :)

Håller på och loggar in och ut på studera. De arbetar med det andra urvalet nu och jag är väldigt nyfiken på deras resultat. Kom igen sluta sega!

Slog nyss på tvn och så att mina gamla favvoprogran tillbaka till adiensfield och sjunde himlen gick. Så jag har sutttit/ sitter och tittar på dem. Det är bra program alltså :)

Nepp nu blir det en dusch.

Bye

Tisdag morron!

God morgon.

Sitter hos alex och slöar framför datorn. Ska väl dra mig hemmåt varv snart och släppa ut dogsen. Mamma och pappa är i ullis i dag så då är jag djurvakt.
I dag känns det som det kommer bli en halvstressig dag. Jag börjar jobba vid 15,45. Det känns som jag har mycet att göra men för lite tid. Samtidigt kan jag inte komma på exakt vad det är jag måste göra?? Hummm.
Lite träning ska jag hinna med iaf. Blir tyvärr ingen löpning,fick ett monster stort skoskav på insidan av foten igår när jag var ute och sprang. Det får bli en powerwalk istället med ett par andra skor och lite plåster.

Hemma i varv.

Som r'ubriken säger så är jag hemma och jag är rastlös. Vad ska man hitta på?
Försökte få med mig mamma till lkpg och titta på fotboll men hon kände inte för det. Så jag är tillbaka på ruta ett igen. Jag ska ju iofs ut och springa men det vill jag inte göra nu, väntar nog gärna en timma eller tre till.
Datorn har jag redan kollat igenom tre gånger. Tänkte jag skulle hitta lite nya bloggar att läsa men hittade inte någon som jag fastnade för.
Är lite sugen på att rensa eller göra i ordning någonstans men mitt rum är så i ordning som det kan bli. Och ska jag ta mig an något annat projekt här hemma så måste jag nog ha mammas medgivande när det gäller det som ska slängas och så. Och nu har hon somnat så det gjorde saken lite svårare.
Jag vill bara åka till Ikea och handla vår byrå/bokhylla, köpa en ny matta, åka till jkpg/lkpg och shoppa, dra ner till ullis och shoppa till lägenheten. Jag vill!!

Här kommer iaf lite bilder från i lördags



snygga vi :)



Godaste mackan jag ätit!



Min outfit för kvällen (Kjolen är den jag köpte i lkpg)





Alex hade mat i munnen på vartenda kort :D hihi Sötnos!




Utvilad!

Sov som ett litet barn i natt, underbart!

Nu har vi ätit frukost och ska välsnart be ge oss och träna. Alex ska till gymmet och jag ska gå kanalen. Skulle hellst velat sprungit men jag har mina löparskor hemma i varv, gahh. Boren har tydligen ingen träning ikväll, vilket är tråkigt. Jag är as taggad! Och i morron jobbar jag kväll, så då kan jag inte gå så himla typiskt. Så torsdag är den dagen jag kan. Jag får ta med mig löparskorna och köra på egen han istället. Kanske kan ta mig en runda när jag kommer hem i  eftermiddag?? humm :)

I dag är jag ju som sagt ledig. Och det är bara för gött :) Och i dag har jag bara två veckor kvar med jobb :) Sen börjar tydligen min skola den 17 (på måndagen) Jag jobbar till fyra på söndagen så det blir lite stressigt.

Hörs.


Andas ut!

Nu är jag ledig :D woohoo. Så gött så.

Alex plockade upp mig efter jobbet. Vi styrde mot kvarngatan. Marie och alex hade börjat kolla på en film så vi kollade klart den. Damernas detektivbyrå hette den.

I morron blir det träning med boren (YES:)), en promenad runt kanalen och lite annat smått och gott. Jag har börjat knåpa på en ullislista, en ikealista och en önskelista (jo vi skriver fortfarande önskelista i vår familj :)). Längtar tills vi kan ta en roadtrip neråt i landet till lager och ullis mm. Det får ske efter löning senare i månaden. Appropå min önskelista så är jag riktigt nöjd med den i år. Den innehåller många bra saker och framförallt saker jag vill ha.

Förhoppningsvis så kommer ansökningsbeskeden till skolan inom de närmsta dagarna. Jag är så nyfiken Jag måste bara ha kommit in. Jag ligger ju  som första reserv så det borde kunna gå.. Hoppas!!

Dags att sova tror jag.
God natt på er!
 

Söndag

Gud vad segt det var att gå upp i morse! Helt sjukt vad trött jag var. Men nu är halva dagens arbete gjort, tack för det. I dag jobbar jag min näst sista delade tur Och det känns som at vinna på lotto ungefär. Jag har nog jobbat minst två delade i veckan under hela sommare. Usch ja. Bara kvällen kvar som sagt.

Glömde kameran hos alex, tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från igår. Men det får bli senare/ i morron.

Då ska jag ta och ta till vara på mina fyra lediga timmar. En promenad får det bli men resten håller jag öppet.

mmm vad gott!

Alex och jag har avnjutit varsin hemmagjord macka/baguett vid slussarna. De blev super goda. Vi hade rostbiff, kyckling, coleslaw,sallad,mm. Dock blev det ganska så fort kallt så vi fick avbryta och flytta inomhus. Nu ska vivälja en film och mysa ner oss i soffan.

Trevlig kväll på er :)

Hemma

Usch vilken seg dag det har varit. I dag vär det första gången på hela sommaren jag har tyckt att det var riktigt tråkigt att gå till jobbet, och jag har två veckor kvar! Hur ska jag klara mig??? Pngar pengar pengar. Jo det kan motivera mig.

Nu ska jag bege mig ut med dogsen. Sen blir det en dusch och sedan vidare in till stan och alex. Jag är lite sugen på en picknik i kväll, det skulle vara mysigt :)

Vi hörs.

RSS 2.0