Going for the homerun!

Nu åker jag in till stan för att göra mitt nya jobb officiellt :) Jag har möte med Pollia vid 15, i´m so excited!

Sen har jag nån timma på stan att avverka, innan jag ska möta upp mina kära kollegor för en spårvagnstur genom Göteborg (alltså inte en vanlig som går i trafik :P) och sen avslutas kvällen med middag någonstans. Det låter bra nice va :) Allt ordnas av If så jag vet inte mycket mer än så. Men det blir en perfekt avslutning iaf!

Här kommer kvällens outfit:



Kavaj från Hm (Ny)
Linne från HM
Byxor från MQ
Örhängen från Forever 21
Skor från Coonverse



Snyggt ha :) I like it!

Nytt Jobb!!!!! :D :D

Det kan gå väldigt fort i bland. Livet kan vända på en femöring och det har mitt liv precis gjort.!

Men det har vänt till något väldigt positivt :D

Jag ska ta det från början:

Det började för några veckor sedan med att jag blev informerad från min chef att jag inte skulle få fortsätta på If. Och jag fick egentligen ingen konkret anledning till varför. Så jag var ganska sur över det. Mest sur var jag för att jag förlorade min inkomst.

Men jag tänkte "Fan heller!" Jag tänker minsann inte bli arbetslös! Det sög stenhårt sist och jag har inte jobbat i sex månader och gjort mig avbetalningsfri för inget. Så jag satt omedelbart igång med att leta jobb, jag skulle gbara ha ett och något annat fanns inte på kartan!

Och jag hittade ett. Det var min kompis Johanna på If så tipsade mig om att Volvo Merschandise sökte personal till deras kundtjänst. Så jag gick in och läste annonsen och jobbeskrivningen och det var bara helt perfekt!

Saken var den att jag inte har trivts så bra med att sälja, det har varit en ofantlig hets kring säljmål och har man inte nått dem så är allt skit. Och det är bara säljet som räknas. Och det har jag inte gillat. Så när detta dök upp så blev jag överlycklig!

Så jag skrev ihop min ansöka och mejlade i väg den på fredagen för tre veckor sedan. Sen ringde de från Poolia på måndagen och ville att jag skulle träffa dem för en första intervju. Så det gjorde jag på onsdagen samma vecka. Det var en rekryteringsintervju som tog ca en och en halv timma. Tjejen jag träffade var den som bestämde vilka som sedan skulle få träffa Volvo för en andra intervju. På torsdagen, alltså dagen efter intervjun så ringde hon och sa att hon ville att jag skull träffa Volvo för en intervju :) Så på Tisdagen förra veckan var jag där.

Jag fick berättat för mig att hela rekryteringsprocessen skulle gå väldigt snabbt, då de behövde fylla behovet omgående. Och jag blev lovad svar redan nästa dag. Fattar ni att jag var nervös då! Det var fyra kandidater och två tjänster, Så chansen var 50/50.
Men jag hörde inget på onsdagen, inget på torsdagen och inget på fredagen. Jag fick veta att det skulle höra av sig i måndags, men heller inte då hörde jag något....

Men så äntligen igår ringde hon och sa att Volvo Merschandise väldigt gärna ville anställa mig :D Och fatta att lyckan var/är total! Och de kunde inte ringt en bättre dag. För i går gjorde jag nämligen mitt sista arbetspass på If! Perfekt timing :) Senare i dag ska jag skriva kontrakt och troligtvis så börjar jag mitt nya jobb i morron :D

Mon anställning på If går ut i dag. I kväll ska jag ut och åka spårvagn med den och äta på en restaurang. Vi vann en säljtävling så då ska hela If ut och fira. så det passar ju super då jag verkligen har något att fira :)
Jag vill bara flika in att jag sökt två jobb och jag fick det ena :P Grymt skönt :D

Så nu när jag ser tillbaka så är jag ganska tacksam att jag blev uppsagd för annars hade jag aldrig blivit tipsad om jobbet och då hade detta aldrig kunnat ske! I bland vill livet bara än så väl :D





Alex och mitt liv är det bästa liv man kan ha!
Fyllt av kärlek och bra saker <3

Jag citerar Alex från igår:
"Allt som saknas nu är en fransk bulldog"
Och jag kan inte annat än instämma! :)

Så jag har ett nytt jobb. Det är ett måndag till fredagsjobb, inga kvällar inga helger, det är 100 %, det är fast lön och en bra lön och jag har massor med roliga arbetsuppgifter :) Kan det bli bättre? :D

-----------------------------

Jag sitter här i soffan och börjar bli lite smått irriterad! Jag har väntat på svar om en sak nu i en vecka. Och det har hela tiden lovats att jag ska få ett nästa dag, om två dagar, igår, men än har jag inte hört något. Och det är sjukt surt när man har blivit lovad! jag är bra less på att vänta.....

Men förmodligen så kommer det inget svar i dag heller.......

Jag ska ta och börja dressa om för kvällens jobb. Även i kväll slutar jag 20.00 :)

Hemma en hel timma tidigare :)

Hej :)

Från och med i dag slutar jag jobbet klockan åtta om kvällarna :) Gud så skönt! En hel timma extra gör massor! Nu har jag lite kväll igen med min älskling :)

Alex och jag hade det så trevligt i dag så jag glömde totalt bort det här med att blogga :P Inte för att vi kanske gjorde det allra roligaste vi vet (Vi städade och handlade) men vi gjorde det tillsamans och vi fick umgås bara han och jag och det var supermysigt <3

Jag tänkte att ni får se helgens inköp allteftersom jag använder dem. det är så himla svårt att fotta kläder snyggt på galge. de ser bara livlösa och fula ut.ö Så här har ni mitt inköp från JC. Skjortan är från Crocker and i love it! Så snygg :) Färgerna är mörkare i verkligheten, men solen envisades med att göra bilden ljusare :/



Skjorta från JC (ny)
Jeans från MQ
Örhängen från Thailand
Armband från Thomas Sabo
Klocka från Ur & Penn
Och såklart vilar alltid min Marc Jacobs väska på min axel :)

Ny vecka :)

Veckan kunde inte börja bättre än att Alex och jag fick sovmorron tillsammans! ända till 07.30 :) Det händer inte varje år! Men det var en seg start på veckan. Vi var uppe sent igår och kollade på film. Så det blev inte lika mycket sömn som jag kanske hade behövt, men det var så värt det :)

Nu på förmiddagen har jag varit och tränat och kollat av datorn. Så det är väl dags att hoppa in i duschen och få riktig far t på den här dagen.

Den här veckan börjar Alex skolan igen. Och i dag är han på Chalmers och fixar lite med registreringar och kurser inför hösten, hans sista höst! :D. Det kan vara så bra att Alex kommer vara ledig varje måndag ett tag framöver. Han har plockat om lite kurser så han slipper läsa 150 %, så nu har han en normal arbetsbörda igen :) Yaayy. Han kommer hem om några timmar, jag väntar spänt :)

Tänkte jag skulle visa er några av mina inköp från helgen. Jag är så nöjd! men ett kommer lite senare för nu var det ju duschen som gällde..



Det här lyxade jag till det med i lördags, det smakade sjukt gott!
Det var en kullinarisk smakbomb bestående av vitlöksfrästa räkor, broccoli, brysselkål, briéost, Halloumi, parika och majonäs.
Mmmmmmmm :)

Denna väntan!

Min söndag försvann i ett nafs!

Jobb mellan 10 och 16. Sen skulle jag åkt hem till Jannica och myst, men hon blev sjuk :/ Hon fick feber och sådant otrevligt.. Jag har inte träffat henne sedan i juni så det är verkligen på tiden. Men det finns ju mer tid i veckan :)

Så min eftermiddag har bestått av real housewives maraton, städning och matlagning. Jag har lagat middag till min älskling och han borde vara på vara här när som hllst :) Han är nog bra trött efter den här helgen så lite mat och vila sitter nog fint. Men vi har lite städning att ta om hand om men det ska nog å på tv röda när vi är två. Sen ska vi njuta :)


Trötter!

Jag har kraschlandat i soffan och det är sååå skönt! Mina fötter värker och kroppen är seg. Just nu varvar jag Top Gear med fridrotts-vm.

Det blev återigen en mycket lyckad dag på stan :D Jag fick med mig träningskläder, en blus, en skjorta, en stickad tröja och ett par tjockare leggings. Sen har jag säkert glömt nåt :P Och från igår fick jag med mig en kavaj och en blus. Så man kan säga att jag är nöjd! :)

Jag sitter och funderar på om jag orkar tappa upp ett skumbad... det skulle sitta väldigt fint just nu!

Det här med vädret i Göteborg...

Goder morron!

Jag blev väckt av Alex vid åtta!! i Morse.. Gullig han är :P Men jag drog mig kvar i sängen fram till 08:40. Sen drog det trevliga regn/åskvädret in över Göteborg och då var det inte lika trevligt att ligga kvar.
Jag såg på vädret att stora delar av Sverige skulle få 25 grader och sol i dag, och meteorologen sa att man skulle passa på och njuta av vädret. Här i Göteborg då så skulle det ösregna hela dagen och det skulle dra in ett stort åskoväder...,Kul.

Men jag viker mig inte för vädret! Jag ska ner och göra stan i dag. Jag har en liten lista med saker jag behöver fixa. Jag ska kolla på lite nya höstkläder. Köpa en ny ansiktscremé och ett rouge mm. Och man går ju mest inomhus ändå, så det är ju inte så farligt då..

Kvällen igår då. Den var super! Vi blev inte så många men det gjorde ingenting för vi hade supertrevligt :) Jag mötte upp alla på centralen sen gick vi hela långa Friggagatan bort till en ställe som heter Wood. Där satt vi ute och drack drinkar och pratade hela kvällen. De andra var aspå utgång, men jag hade bestämt mig redan innan för att jag inte var sugen/hade lusta att slösa pengar på det. Så när de drog vidare vid 12.30 så tog jag bussen hem. Jag la mig och kollade lite på datorn innan jag somnade vid 01:30. Det var en perfekt kväll om ni fråga mig :)

Vad tyckte ni om min outfit?? Jag är supernöjd med den. Jag kände mig jättesnygg i den :) Och det bästa var att jag kunde gå barbent hela kvällen med endast kavajen som ytterplagg och ändå så var det inte kallt. Det drar mitt minne tillbaka till en utgång förra året på Harrys. Det var dagen efter min födelsedag och det var likt igår tropisk fuktig värme och och det var så gött!





Denna snygging hängde snyggt runt min handled igår :)
Gud vad jag är kär :D

And i´m off!

Då har jag mat i magen och är väldigt mätt och belåten :) Det är snart dax att bege mig ut till bussen. Jag ska möta upp de andra vid nio tiden :)

Jag har kämpat med att få till en bra bild på min outfit men det är svårt när ljuset i badrummet är kasst och spegeln kapar mitt huvud. men jag fick iaf fram dessa :P



Klänning från Jc
Kavaj från HM
Clutch från Marc by Marc Jacobs
Ballerinor från Tory Burch




Mer om detta i morron.

För nu måste jag kila!

It´s friday night and i´m feeling hot hot hot :)

Skönare eftermiddag får man leta efter! Efter jag kom hem från min korta lilla shoppingtur (som förövrigt bar frukt :)) så har jag hängt i soffan hela eftermiddagen och kollat på en massa serier som jag missat, så nice :)

Men det börjar bli dags att fixa i ordning mig inför kvällen. Jag tror jag har bestämt en outfit. Det lutar åt en beige klänning med min blåa kavaj från Hm till. På fossingarna tar jag mina Tory Burch och så ska jag invoga min födelsedagspresent från Alexander aka My love <3 Min så otroligt snygga Marc Jacobs clutch :) I´m gone look a million bucks :) Jag slänger upp en bild här nä jag är färdig dressad.

Jag sitter och funderar på vad jag ska äta till middag. Det är ju fredag så nåt lite speciale ska man väl ha, men vad? Jag är inte sugen på nåt speciellt... tips??

The sonne :)

Hej :)

I dag har vi strålande solsken här i Göteborg! Jag är helt chockad och mycket positivt överraskad :) Man tackar och tar emot, jag är ju ledig så det måste väl vara för min skull eller :)

För att fira detta fina väder tänkte jag och en kompis från jobbet åka ner till stan och kolla in höstens mode :) Vilken ironi :P

Sen får jag vinka av Alex vid bussen. Han åker hem till Motala lite senare i eftermiddag.

I kväll väntar festligheter, men mer om det när jag kommer hem :)



Outfit

Jag sitter och taggar upp inför veckans näst sista arbetspass. Jag är ledig både på fredag och lördag :)

Det var längesen jag bjöd er på en dagens. Jag har inte kännt mig sådär jätteinspirerad på senaste tiden när det kommer till min garderob. Jag tänkte en shoppingrunda på lördag skulle få råda bort på det problemet.

Men här kommer iaf kvällens workwear:
I en skitg spegel, i badrummet med kasst ljus :P Ja ibland blir det så!



Blus från MQ
Sjal från MQ
Byxor från Vero Moda
Armband från Fossil och Thomas Sabo
Klocka Ur & Penn

Det lilla som gör en lycklig i livet

Det är löning i dag :) Och jag fick värsta feta lönen :) Wieee jag är glad!
Det är sista arbetspasset innan jag tar två dagars ledigt :) Yes yes!
I morse fick Alex och jag sova länge tillsammans, ända till klockan sju! Det är vardagslyx! Det gillas starkt :)
Det är också tvättdag i dag, inte lika kul, men så skönt att bli av med!

Det är mycket man kan vara glad för! Och det lilla är oftast det bästa :)

I dag skrek min kropp av träningsverk och vad gör man då?? Jo man tränar de få delar av kroppen som inte är besatta av träningsverken och i dag så råkade det vara mina ben. Så det blev en timma på crosstrainern i form av intervaller. Jag hade iofs träningsverk i rumpan (det har jag alltid nu för tiden :P) Men man kan ju inte göra alla kroppsdelar glada..

Jag har fått två kompisar på gymmet :) Det är två utländska herrar i åldern 35+. Vi tränar alltid på samma tider och våra vägar korsas alltid på stretching mattan, samma tid varje eller varannan dag. I förra veckan så frågade en av dem mig om jag bodde på gymmet, då jag alltid var där enligt dem. Jag svarade att nej jag bor inte här men jag tränar 4-5 dagar i veckan. Sen har det utvecklats från det. Så varje dag på stretching mattan byter vi några ord.. Det är roligt det där med vänner alltså :P



Bilden är tagen efter mitt första träningspass, sex veckor efter operationen av min vänstra vad.
Lycka!

The B-day cake :)

Jag tänkte jag skulle visa er min vackra och egenkomponerade 25 års tårta :)
Jag bakade bottnar och rörde ihop fyllningar och frosting från grunden.
Och det blev superbra.

Så här gick det till:



Först så bakade jag bottnarna till mina två tårtor.
Jag hittade ett jättebra recept som man inte kan misslyckas med.
Detta gjorde jag på fredagen.



Sen på lördagen började jag komponera ihop hela skapelsen.
Jag gjorde en chokladcremé som jag täckte lager nummer ett med. Sen lag jag på botten nummer två.
Jag fick justera bottnarnas storlek så de skulle passa perfekt :)



Sen svängde jag ihop vispad grädde med hallon.



Och beredde på det på botten nummer två. Mumms mumms :)



Här sitter jag med mina två favoritverktyg. Min nyinköpta spatel och en pappas pannkasvändare. Dessa är oumbärliga när det gäller kvalitetsbakning! Snacka om att jag njuter :).
Ni kan förstå att jag var i himmelriket denna dag :) Jag älskar ju att baka!



Sen la jag på botten nummer tre. Visst blir den hög och fin.
Och den var riktigt stabil! Inte alls som köpta bottnar som blir sladdiga och dana.



Sen gick jag på att tillverka frostingen till tårtan. Det blev en frosting gjord på mascarpone, vispgrädde och florsocker. Och självklart rosa karamellfärg.
Den var superlätt att göra och blev fast och bra på tårtan och så var den jättegod :)



Första spateln går på.



Sen satt ett enormt perfektionsarbete igång. Jag bredde och fixade och donade.
Den skulle bli så fin som det bara gick. Och jag tycker faktiskt att jag lyckades :)

'

Här har ni den ena. Den är som på när att bli klar.



Tårtan in action :)



Jag vill bara meddela att alla som ville blev gifta :) Jag blev det såklart :P

Summa summarum så blev den riktigt lyckad! Den var snygg och riktigt god! Och den smakade faktiskt ännu bättre dagen efter.

Betyget blir: Top notch :)

I bland säger den stopp!

Hello :)

Strålande humör men tyvärr inte lika strålande väder. Men det ska väl vara en del av charmen med att bo i Göteborg :P

I dag blev det ingen morronspinning. Min kropp sa bestämt ifrån igår, när den var helt slut av gårdagens pass. Så då fick det bli några extra timmars sömn. Istället blev det 30 min på crosstrainern och sedan magövningar. Ett bra pass om än ett lite lugnare.

I dag hade jag planer på att åka till stan och shoppa lite nytt till garderoben. Men jag tror jag skjuter de planerna på framtiden, det får nog bli på lördag istället. Jag är ju ledig både fredag och lördag :) Så gött så.
Men jag får inte vara ledig med Alex :( Han ska åka hem till Motala och hjälpa till och renovera hanns mammas nya hus. Jag jobbar ju på söndag så jag följer inte med hem.

Nu ska jag sticka ner till Willys och handla lite.

My B- day :D

Hej!

Jag tänkte jag skulle försöka mig på att sammanfatta min födelsedagshelg hemma i Motala. Jag kan inte säga annat än att den var helt perfekt!

Jag tog tåget hem i fredagsmorse. Jag var framme i Motala vid halv 12 (lagom tills regnet kom..) Pappa hämtade upp mig vi d stationen, sen fixade vi några ärenden innan vi åkte hem till Varv. Då satte jag igång med att baka tårtbottnar till min födelsedagstårta. Och det gick riktigt bra. Receptet är helt grymt! Lite senare på eftermiddagen hämtade pappa och jag upp mamma och så åkte vi och handlade på City gross, vilken bra affär! Jag önskar den låg i närheten av oss i Göteborg! På väg tillbaka plockade jag upp Alex vid bussen i Mjölby. Sen åkte vi hemåt och åt lergrytekyckling och hade det gött :)


På lördagsmorgonen blev jag väckt väldigt tidigt av mammas, pappas och Alex vackra stämmor :)Pappa skulle i väg på fölpremiering så de var inne redan vid halv sju. Jag fick frukost på sängen och paket :) I paketet från mamma och pappa låg en Svart skinnväska från Marc by Marc Jacobs :D Behöver jag säga att jag är helt överlycklig! Jag har spanat på den länge och så fick jag en av mamsen och papsen :D Wieee!!
Paketet från Alex blev en total överraskning., i den låg det en svart kuvertväska i skinn från Marc by Marc Jacobs. Jag sa till Alex för några veckor sedan hur mycket jag gillade den. men tänkte aldrig på att jag skulle få den, så det blev en total och väldigt glad överraskning :) Sen fick jag fina blommor som pappa hade plockat ute i trädgården :) Redan där är ju dagen maxad :) Kan den bli bättre?? Det kunde den :D



Lite halvtaskig bild på mina nya älsklingar :)
Jag ska bjuda på bättre senare :)

Som sagt dagen började tidigt men det gillar jag för då får man ut max av den. När vi hade vaknat till fram på förmiddagen så åkte Alex, mamma och jag in till stan en sväng. Vi kollade runt lite och sen tog vi en födelsedagsfika :) Jag åt kladdkaka och varm choklad med vispgrädde, mumms mumms :)

Väl hemma så började vi stöka med kvällen s mat.l JAg började konstruera och dekorera min tårta. den blev så fin. Ni ska få en stilstudie av den i ett annat inlägg. Det tog sin lilla stund. sen hann vi med att vila lite innan det var dags att byta om och göra sig vacker :) Vid halv sju kom gästerna och de som kom var Mormor och morfar, farmor, Alex farmor och farfar, Alex mormor och morfar, Alex mamma, Hanna, Alex, mamma, pappa och jag. Jag fick en massa fina presenter och vi åt gott och hade jättekul! Det var en riktigt lyckad födelsedag och som sagt jag hade så kul och kunde inte önskat den bättre :D





Morrontrött hund :)



Några av gästerna



Min 25 års outfit :)

Klänning från Asos
Pärlarmband, gåva från mamma och pappa
Örhängen från Lindex
Ballerina från Tory Burch



Paket :)



"Ja må du leva"

Återigen tack alla som gratulerade och firade mig :D Det gjorde mig så glad!

The start of a new year

Hej :)

Så då har man gått och fyllt 25 år! Vart har dessa 25 år tagit vägen?? Gud det har gått fort tycker jag! Men jag gillar vart jag är i dag, och jag har så mycket bra saker i mitt liv. Och jag har världens bästa familj och pojkvän så jag kan inte vara annat än otroligt nöjd och glad :D I´m so happy :D

Jag har precis duschat av mig dagens träningspass. Det blev biceps, triceps och axlar och sedan 30 minuter på crosstrainern (det känns i rumpan!). I dag har jag lite att fixa med och det kommer ta hela dagen. Så jag ska ta och sätta igång meddetsamma.

En update från min underbara födelsedagshelg kommer i morron eller på onsdag. Den är väl värd att vänta på :) För vilken helg det har varit!



Fina blommor som pappa plockade till mig från vår trädgård :)

B-day

Jag hade en helt underbar B-day igår :D Den var helt perfekt <3
Tack alla som firade mig och gjorde den så bra :)



Jag hinner inte berätta mer om den nu.
För nu ska vi åka och renovera hus :)

Bake mode!!

Nu har jag landat hemma i Varv. Lagom tills jag kom fram så började det regna och än har det inte slutat....
Men jag håller mig sysselsatt med tårtbottenbakning. Det är första gången jag provar mig på detta. Lite risky kanske eftersom jag fyller i morron. Men van skjutan går det åt skogen så är det bara att baka nya eller att åka och köpa. Men det ska nog gå bra detta :)
Just nu är jag lite nervös för en av dem så den växt lite mer än vad jag räknat med, men den ska nog klara sig!!!!!

Om en stund ska pappa och jag plocka upp mamma på jobbet och sen ska vi åka och handla inför kalaset. Sen ska vi plocka upp Alex när han kommer med bussen.

Nu kräver tårtbottnenen min fulla uppmärksamhet!

Simply the best!

It is a good day to day :)

Även fast jag har tokmycket att göra så är det en superdag :) Jag är på toppenhumör och livet är bäst!

Jag sitter och sammanställer vad som ska handlas inför mitt födelsedagskalas. Vi blir faktiskt riktigt många och det är jättekul :) Samtidigt äter jag och kollar på tv. Är inte vi tjejer bara en helt fantastisk uppfinning :P hehe

När jag är klar med detta så tänkte jag börja packa.  Jag vill ha lite ledig tid över när jag kommer hem från jobbet ikväll. Jag tar tåget hemåt i morronbitti vid åtta. Sen kommer Alex efter vid halv två.
När jag kommer hem så ska jag sätta igång och baka och fixa lite av förberedelserna inför mitt kalas. Men än så länge är det hemligt :) 

Ha en underbar torsdag :)

Mitt i veckan och det börja närma sig B-day :)

Hello :)

Det är så mycket nu! Jag har inte en sekund över till nåt känns det som. Igår år satt jag upptagen hela dagen. Men det ska nog bli lite bättre i dag.

Jag har varit i väg nu på förmiddagen och jag är egentligen bara hemma och vänder för att stoppa i mig lite mat. Nu i eftermiddag ska jag förbi en affär som heter Bagaren och Kocken och köpa ett verktyg till min födelsedagstårta jag ska baka. Sen blir det styrketräning + kondition och sen sist som vanligt jobb. Ja det går i ett :)

Jag har så mycket kvar att fixa innan jag tar tåget mot Motala på fredagmorron, så jag undrar hur det fysiskt ska gå till. Men jag antar att det är för detta nätterna finns :P 

Hur blir man så här upptagen?? Det måste vara en färdighet jag  utvecklat med åren..  :P Hehe men jag gillar ju att ha å göra :)

Nu är rasten över!

Underbara måndag :)

Hej hej :)

Trots en natt med riktiga mardrömmar och att regnet har vräkt ner hela morronen så kan det inte rubba mitt glada humör denna måndag. Jag kom nyss hem från träningen och jag känner mig fulladdad med energi :)

Vad händer i dag då?? Jag jag ska fixa med lite smått och gott på min to doo list (den tar aldrig slut :P) och sen blir det jobb.

I lördags när Alex kom med tåget så tog vi en snabb sväng förbi stan. Jag har letat på flera ställen i Motala efter "halkskydd" till mina Tory Burch. Men jag har inte hittat några. Men i lördags så fick jag äntligen med mig ett par hem och de passar perfekt!) Så nu väntar jag bara på lite torrare väder, så jag kan inviga dem :)

Nu blir det en dusch!

Vädret levererar inte tyvärr...

Hej på er!

Äntligen är denna helvetiskt långa jobbhelgen över! Och det känns så skönt!! Jag har bara velat åka hem till Alex och mysa med honom men det fick jag icke. Men det ringde på ovanligt mycket så dagen gick ganska fort ändå.

Nu i kväll har vi lagat mat och myst lite :) Det har varit saknat!

Imorron väntar en ny vecka och det händer massor med skojiga saker. Höjdpunkten framför alla går av stapeln nästa lördag, när vi ska fira in att jag fyller 25 år :) Och det är lite planering som ska tas omhand om innan dess, så skoj så :D Det blir grejer det!
Sen har jag några små projekt jag ska försöka utveckla lite. Och såklart en masa rolig träning. Och så är ju Alex här igen, bara det gör ju varje vecka till den bästa :)


ÄNTLIGEN!

Nu är Alex hemma :)
Och jag kan inte vara gladare än jag :D
Just nu avnjuter vi lite kvällsmat.
Vi var båda för trötta för att laga nåt så det fick bli en omelett och en matlåda, hehe inte vad vi brukar fira våra helger med :P
Men det smakade mumma :)

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och ha de gött :)




I morron väntar en lååång dag med jobb... Tänk på mig!

Halv åtta hos mig!

Hej på er!

I dag är jag ledig :) Och jag har tagit till vara på min lediga dag till max!
Jag började dagen med et pass på gymmet. Fyllde med energi luffsade jag hemåt, glad och nöjd. Hemma tog jag mig en låång skön dusch :) Sen fixade jag lite med ett dokument jag håller på och jobbar på.
Sen tog dagen verkligen fart! På rekordtid så hann jag tvätta, städa, äta och handla och förbereda kvällens middag. Inte illa :)

Kvällens middag ska avnjutas med min fina vän Gabriella :) Jag ska bjuda henne på god och nyttig mat. Vi pratade om det i veckan när vi var och fikade. Att vi inte skulle äta en massa skit som man alla fall bara blir däst och trött av. Så till huvudrätt blir det broccoligratäng och fläskfile crema di balsamico. Och till dessert blir det hemgjord hallonglass gjord på lättkesella. Visst låter det gott :) Och det är inget onödigt iproppat utan god nyttig mat!

Nu ska jag njuta lite här i soffan. Kvar har jag bara att slänga i hop crema di balsamicon och det går fort. Sen ska jag hitta något att ha på mig med och det kan ta lååång tid så et är tur att det är några timmar kvar!


Meningen med detta?

Tro det eller ej, men jag lyckades slappna av och få allt jag ville göra (tror jag iaf) gjort :), nice :)
Kvar på dagens agenda står endast jobb. I morron är jag ledig :) Det ska bli sååå skönt! Och på lördag kommer Alex hem, kan ni fatta, veckan har snart gått, snart så!

Mitt minneskort till kameran är inte helt kurrant, det står att det måste formateras eller nåt, så jag är kameralös för tillfället. Alex kom hem och häjlp mig <3 Lite irriterande. Jag kan ju använda den men inte ladda in bilderna..

Jag känner verkligen hur det här inlägget bidrar till att förändra världen :P Men det var detta jag hade på hjärtat för tillfället :)


Torsdag

Hej :)

I dag håller jag på med tusen saker samtidigt så jag tror att jag håller på att bli lite galen! Men jag har så mycket jag vill/måste/ska göra så det är kaos i mitt huvud!

Nu ska jag egentligen tvätta men tydligen så har inte internetbokningen fungerat så när jag kom ner så var passet inte bokat. Så då år jag skjuta på det till morrondagen istället..
Men jag har iaf hunnit med att göra en storsats broccolisoppa, träna, fila naglarna och duscha.
Men listan tar inte slut där...



<3 <3 Att man kan älska någon så mycket <3 <3

Nepp nu blev jag hungrig, dags för lite mat :)

Town it is!

Hej mina vänner :)

Jag ska ta och be ge mig in mot stan för en fika med bästa Gabriella. Som jag har saknat henne <3 Hon flyttar till Örebro om några veckor :( Vilket jag inte helt gillar :P Men det kommer nog ordna sig bra ändå.

Sen blir det jobb. I dag är det onsdag och det är fortfarande miljoner dagar kvar tills det blir lördag....

The litle things in life

Den 31/7 hade jag namnsdag, det var då Elin :)
Och i vår familj firas detta såklart med en liten gåva.
Och av min kära Mamma och Pappa fick jag en så finer än :)
Jag fick detta redskapskris från Le Cruset. Så snyggt!



Den är köpt å Bagaren och Kocken här i Göteborg, en riktigt fina affär!

'

Den passar så bra in i vårt lilla kök :)

Tack så mycket Mamsen och Papsen

Detta fixande och trixande

Tjena!

Hemma från möte och träning. Och allt gick så bra så :) Känner hur träningsvärken börjar göra sig påmind :) Lunchen är i magen och jag är mätt och belåten. Kan inte bli bättre :)

Nu ska jag fixa med en massa småärenden. Jag vet inte var alla kommer ifrån, men de dyker upp från både höger och vänster. Men det är snart fixat bara man sätter igång.

Men först ska middagsdisken tas om hand. Yes man!



Vår lilla Elsa älskar att titta på tv, hon kan titta hur länge som helst. Hon gillar speciellt att titta på djurprogram. Men även Hip hip är en favorit :)

Tisdag!

Goder morron!

Eller? Jag tror det, fast jag har sovit oroligt och legat vaken från och till. Jag är uppe iaf och har så varit en stund. Jag ska ta bussen vid 8,04. Det är dags för sista mötet med Handelsakademin, och det är faktiskt lite tråkigt. Jag har tyckt att det varit riktigt bra där.

Efter, blir det träning på Sats och sen får ja skynda mig hemåt för dusch, mat och ombyte sen blir det jobb. Och där var tisdagen slut :) Och en dag mindre tills Alex kommer hem!

Min datorfläkt har börjat låta/surra igen.... Det kan väl inte vara något bra?? Morr

The day!

Hej :)

Det har varit full rulle här hela dagen.
Jag var i väg och tränade i morse och det var helt underbart skönt att vara tillbaka på gymmet :) Efter träningen så blev det dusch och lite fix med allt som jag har på min "att göra lista". lite betades av men det är mycket kvar..

jag har också bokat biljett hem till min födelsedag :) (Mindre än två veckor kvar nu :)) Jag åker hem den 19/8 på morronen sen kommer Alexander efter när han slutat jobbet.

Nu sitter jag dressad och redo för att snart åka till jobbet. För att ta hand om en överfull inkorg och börja jobba på allvar.... Det är en viktig dag i dag, oerhört viktig! Shit alltså jag är så nervös! Första dagen tillbaka från semestern och allt... jo jag tackar ja.

Jag undrar om jag kommer ihåg hur man säljer??


Då var man hemma igen!

Så! Då var jag tillbaka i Götet. Och semestern är nästan över för den här gången. Det har varit en riktigt grym semester! Den har varit så bra som den kan bli :) Så det är väl dags att bloggen också kommer i fas igen :)

Tågresan gick väldigt smidigt, jag kollade serier hela vägen. Och bakom mig så lämnade jag allt regn och åkte mot ett soligt Göteborg :)
Tyvärr så lämnade jag även min älskling i Motala (Han valde att stanna kvar en vecka extra, den lille rackaren :P) Och det känns ju sådär måste jag säga. Men det ska väl gå på nåt sätt antar jag.

Jag har lite (mycket) att fixa med den här veckan så den kommer förhoppningsvis flyga iväg fort! Det som är listat högst upp på min priolista just nu är att skriva ihop en handlingslista och gå ut och handla och sen laga lite mat. Sen måste jag göra något åt kökslådorna och skåpen. Snacka om att man blir hemmablind! Nej det går inte så de ska jag organisera om innan solen går ner för denna dag. Borde hinna städa i dag men det får bli en annan dag..

Njuter av livet :)

Hej!

Vilka sköna dagar de är just nu. Jag tar med mig doggsen på en moronpw sen äter Alex och jag frukost (vardagslyx!) Sen går vi ut och lägger oss i solen och bara njuter av att var lediga :) Bättre kan man knappast ha det!

Sen vi hördes senast har jag åkt båt ut till Sandön och legat på Vättern och solat, jag varit på picknick i hamnparken i Vadstena, gått en nio håls runda, dock utan att spela, slappat ute i solen och bara njutit av min ledighet :) 

Just nu väntar vi på att gradernas ska stiga lite till så vi kan gå ut och sola lite. Sen i kväll är vi bjudna på middag hos Mormor och Morfar. Men innan dess så ska jag faktiskt ta tag i två små ärenden.

Här är bilder från picknicken i Vadstena






Munday

Morron :)

Semestern har nått bloggen på allvar! Jag är mest ute och njuter av det fina vädret och känner väl inte att bloggen har största prioritet just nu. den får väckas till liv igen när jobbet drar igång igen.

Helgen har spenderats med att vara hus/hund och häst vakter, tagit n cider eller två med vänner, ätit på Wetternmagasinet, solat, tagit årets första dopp, kelat med min systers och Andreas nya hundvalp och så har jag haft namnsdag :)






Mys <3

I dag strålar solen igen :) och det lutar åt att det kan bli en tur med båten. Det ska iaf jobbas på brännan :)



RSS 2.0