magic wednesday..

Min dag började 9 i morse. Usch jag skulle ju ha en lång somorgon, men så blev det inte....

Hela min dag har beståt av pluggande inför marknadskunskapen. Så när klockan log 12 så ringde sebastian på dörren och det var bara att börja. Vi var jätte duktiga, vi fick ner en sammanfattning av alla kapitel som kommer underlättar det framtida pluggandet. Vid tre så la vi ner för dagen. Men i morron är det samma visa igen. Usch vad jag ahr ångest inför den här tnetan, usch vad det låter vuxet att ha ångest. Jag är nog mer nervös och orolig tror jag..

Efter allt pluggande så dök jag ner i soffan och började glo på tvn. Där trivas jag nog bättre än nån annanstans...

När alex kom hemm i dag så överaskade jag honom med en middag med ljus och massor med mys..Men han överaksade mig först genom att komma hen tidigare, så jag var tvungen att köra iväg honom så jag kunde fixa färdigt.:) Men han fick komma tillbaka efter en kvart och då hade gullet varit och köpt fina rosor till mig:) sötnosen:P

I dag ringde det på dörren och utanför stod tre små tjejer. "Bus eller godis" sa dem. För det första så kommmer jag från landet där kommer det ingen och ringer på dörren Om det inte är en utlänning som försöker sälja på en fula tavlor. Så jag fick lite små panik, för vi hade ju inget godis hemma. Jag kan ju inte göra små flickor besvikna och bus vill jag absolut inte ha, nu såg de väldigt snälla ut så jag tror inte de skulle vaga busa men ändå.. Så jag rotade fram lite läckerol och tuggumin som de fick dela på. De såg nöjda ut. Så då är jag nöjd..

Tillråga på det så ringde jehovas vittnen på ikväll. Det var en gubbe och en stakars ung kille som såg mer eller mindre livrädd ut. Men alex var väldig bestämd i sitt nej så tillslut gav de sig iväg..
Jag blir hel nervös varje gång det ringer på dörren..

Nu ska jag koncentrera mig på top model...

Bye

...............................................................................................................................,

Usch å fy å blä... Ingen gajst...boring

Söndag..

I dag kommer marie och hanna på besök. Marie ska få sy kuddfodral till våra kuddar:) Det är mycket uppskattat. Skulle kunna göra det men jag har ju ingen symaskin... hehe..
 
såg en jätterolig film i går, Hott fuzz. Den var verkligen super rrolig!!! Den var som 4 filmer en. Den rekomenderas..

Jo jag har ett stort problem. Jag ska på ormaryds avslutningsfest och man ska klä ut sig. Och temat är kändisar, och jag har inte en aing om vad jag ska klä ut mig till??? Hjälp!!!! Det svåraste är nog inte vem man ska gå som utan vad man ska ha så folk fattar vem man är.... jag är lost på området iaf... Vem ska jag gå som????

Bye

Kom på en grej..

I dag är det bara 114 dagar kvar tills vi åker till thailand.
Det kan låta långt det men vi beställde resan för 8 månader sen så då är det inte så långt kvar längre :)
Det är ju bara tvåmånader kvar till julafton i dag (60 dagar) 114- 60=54. Det går fort fort:)

Mycket kvar att njuta av fram tills dess. Mormors, pappas, alex och mammas födelsedag. Julafton och nyårsafton. fotboll i mängder och en hel massa annat...

Appropå fotboll så var jag hos sjukgymnasten och kollade upp mitt knä i dag. Det mådde alldeles utmärkt, en lite överansträngning bara.. Nu ska jag vila aktivt... Gött, det betyder gymet...

Nu är det bara 30 min tills jag ska hämta alex. Stackarn kommer inte hem förens 18 tisdag, onsdag och torsdag. Och jag har ingen att leka med... Saknar honom ju..

its to late!!!!!!

Jag har så himmla lust att gå över til grannen och strypa honom, hans baslåda och stoppa upp låten "its to late to apologize" i arslet på honom!!!!

Han har börjat smyg spela basen på högsta volym, men i dag har han kört hela jädra eftermiddagen!!!! Och det är alltid samma låt Its to late to apologize, Han har den på rpeat. Seriöst prata med din tjej i stället för att plåga mig och stackars tanten som bor berdvid..

I dag har jag pluggat inför morgondagens tenta. Sen har jag tagit mig an chokladfläcken på mattan i vardagsrummet. Och jag tror fläcken kommer gåbort. Vad duktig jag känner mig :)

Gud vad skönt, han är tyst. Bäst att passa på att njuta..

bye

Lördag hela veckan

I går belv det en heldag i jönköping. Vi gav oss av vid 10 tiden och var inte hemma förens kl 17.
Men det var värt alla onda tår och trötta ben och hungriga magar för vi fick med oss mycket fint hem.

Vi började med "stan", stresade igenom den men lyckades hitta en tröja och ett linne så ja en ok runda.
Sen åkte vi mot media markt och gick runt i deras gigantiska varuhus.
Det är sjukt stort!! Men vi skulle inget ha så vi åkte meot a6 och mcd för mat.
Hade ju tänkt att jag skulle hittat en vinterjacka i går. såg några kandidater men ingen som jag ville HA HA.
Men jag hittade en tröja till.

Nu pratar jag bara om mig och inte om alex. Alex sa bestämt attt han inte skulle handla nåt.
Han jubblade inte när jag presenterade idén att åka till jkpg. Men han är bäst helt enkelt!! :)

Nu är vi framme vi ikea och mitt paradis. Vi har ju inga vinglass, vi har otroligt många glass men inga vinglass som sagt. Vi hittade de perfekta glassen så nu har vi det :)
Men det var lampor vi var på jakt efter och de hittade vi. Vi köpte en stor rund till taket i köket, en lite grön gullig lampa till förnstret i sovrummet och en vit "klotlampa" som vi har i vardagsrummet.
Men det bästa var när vi kom framm till julavdelningen, det var som att komma in i himmelriket :) Hittade två olika sorters silvergråkulor till grannen. Och så köpte jag jättefint julklappspapper...

Saknar fotbollsträningen. Jag saknar den där försäsongsträningen som fullständingt kör slut på en. Har simmat tre gånger men det är ju en droppe i havet.. Plus att jag har fått ont i knät av det med.. Nu tycker jag vi drar i gång snart!!!

Bye

Yes it´s friday

Fredagen började inte bra. När jag skulle åka till skolan i morse så startade inte bilen. Den lät bara blööööö typ.
Så jag fick ringa till min kära klassis Claes som kom som en räddade ängel och skjutsade mig till skolan. Annars var det väl inget större fel på dagen. Fick skjuts hem efter skolan av sebastian, tack tack.
En stund senare kom alex hem och vi tog en närmare titt på bilen (Alex tittade och jag tittade på:P) Och alex insåg att vi nog fick åka och köpa ett nytt batteri till bilen och sagt och gjort såfick vi köpa ett nytt batteri så det blev en liten utgift på 1035 kr.
Men nu rullar den som den aldrig har rullat förut :P Mja det var ju inte så kul, jag som ska åka och shoppa i morron.....

Nepp nu är det fredagsmysa med mummsig mat och god dricka :) Dont disturb!!!

Bye

gameday....

Ligger här i soffan med datorn på magen och dosan i handen och väntar på lite bra tv.. Är så uttråkad...



Tisdag..

I dag har jag varit i skolan hela dagen. Sen kom alex och hämtade mig och vi åkte hem och lagade mat. Det blev nåt som heter nåt med massala tror jag :) Sen åkte jag och simmade. Det var nog det skönaste jag har gjort den här veckan tror jag. Jag blir ju så rastlös....

I söndags kom mormor, morfar, mamma, pappa, adam och lasse på besök. Så det var full rulle vill jag lova.. Så nu har vi nog snart betatat av alla som ska komma och titta tror jag:P Mormor hade lagat mummsiga koldolmar och pappa hede med sig en jättestor kasse med potatis, mumms mumms

I morron ska jag till skolan, det är jag inte van med.. Vi ska ha en till exel-lektion till. Det är ganska kul faktiskt, nyttigt att lära sig för jag kan inget om exel... Sen har vi så skön lärare med. Han gick i pension igår men är galen i att lära ut och en sån där helskön människa.

Nu har jag skrivkramp...

bye


Äntligen fredag..

Nu sitter vi i soffan och fredagsmyser. Har kollat på michael moores sicko. Den var väldigt bra, skrämmande men väldigt bra. Den rekomenderar jag att ni ser...

Idag tog vi en tripp till lager. Hittade några linnen och lite underkläder. Fanns inte så mycket som jag hade förväntat mig.. Men det var kul att åka på en lite road tripp..

Annars så har veckan varit gansk lugn. Det börjar närma sig tenta tider, Så plugga plugga plugga är det som gäller nu. känns lite konstigt när man inte pluggat på några år.

På söndag kommer troligtvis mamma, pappa, mormor och morfar ta sig en tur ner hit. Mamma var ju här förra veckan. Men mormor och morfar har ju inte varit här än och pappa har inte varit här sen vi flyttade in.

Jag har så grym fotbollsabstinens!!! Jag spelar fotboll i mina drömmar och tänker på det hela dagarna... Är super avis på alla som fortfarande har fotbollsträning... Det är väldigt långt till den 15 november (tror det är då vi börjar träna igen).

Min förkylning är på bättringsvägen med så jag är glad.. Hoppas på att jag kan träna nästa vecka... Jag måste träna!!!!!!!!!

Nu ska vi mysa vidare.

image44




Bye

Ont i halsen--

Nu är vi hemma igen, Så skönt... Känns gött att hemma verkligen känns som hemma.

Match igår och vid vinnst eller en pinne så skulle vi ta andraplatsen i serien. Kände mig långt från på topp igår. Hade riktigt ont i halsen innan matchen men det kände jag som tur inte av under matchen. Jag gjorde ingen höjdar match i går. Jag undrar hur det ens är möjligt att missa alla de lägen jag hade igår...

Men som tur var och otur var så var jag inte ensam... Matchen slutade 1-1. hanna målade och jag assisterade. Vi borde haft ledningen med 5-0 efter första halvlek och borde gjort ytterliggare några fler mål i andrahalvlek. Men vi fick ju pinnen vi behövde, det får man väl trösta sig med..

Matchen slutade lite tråkigt med ett väldigt konstigt domslut.. Ja hur fan han tänkte i den situtionen vet nog inen inte ens han själv. Får hoppas att fler väljer att börja dömma till nästa säsong så att de gör den här tjomen arbetslös...

Sista matchen var det ju med för mig i klockrike på ett tag. Lite sorjligt så där.. Men det här kommer bli skit kul. Känns kul med något nytt..

I kväll har vi ätit mumsig klyftpotatis med hemgjorda biffar och en smarrig vitlökssås :) Sen gjorde vi en hemagjord pizzasallad, den står och drar till sig i kylen.

Nu ska vi titta på sporten.

God kväll.

Så trött...

Nu sitter vi här tillbakalutade i soffan pappa, alex, jag och fia och tittar på inter - napoli. Kan kvällen bli bättre, Nej inte i dag iaf!
Vi sitter och väntar på att mamma ska koma hem från hennes dags tripp till ullis. Hon fick en liten lista av mig, fårse om hon fick tag i nåt..

Annars har dagen varit ganska hektisk. Vi åkte hemifrån vid kvart över 9 ungerfär. vi gjorde ett kort stopp på store 4 i mjölby men vi var alldeles för trötta för att orka titta så vi åkte vidare mot motala.

När vi kom till stan så lämnade jag tillbaka mina trasiga nya stövlar, får se om jag får några nya.....Sen bar det vidare mot diverse stopp. Vi hittade mormor och morfar på stan så vi stod och pratade med dem ett tag.

Magen kurrade rejält nu så vi ringde napoli och beställde varsin pizza. Mummms vad god den var! Sen bar det av mot alex farmor och farfar och fika. På köpet så köpte alex farmor och farfar alex tv :) Så vi blev av med den. Adam skulle nog ta tv-bänken med så slipper vi den med.

Nu var jag tvungen att ha mina halstabletter så vi fick bege oss till maxi och inhandla dem. Min hals är gnska öm och jag gillar det inte. Det är ju match i morron och då vill jag ju inte va sjuk..

Iaf tillbaka till den hektiska dagen. Efter maxi så åkte vi till alex mormor och morfar för att hämta en antenn. Men istället för antennen så räddade alex deras tv från skroten och antennen blev kvar hos dem.

Nu kände vi att nu får det vara nog nu åker vi hem och vilar. Så vi åkte hem till mig och dök ner i soffan och har i princip inte rört oss därifrån..

Nu har mamma kommit hem. Vi fick en lergryta, ett lock till vår stekpanna och ett litet rivjärn. Plus att jag fick ett paket nylonstrumpor till träningen. Mycket bra, mycket bra.

image43

Vi hittade den här bland alla grejerna...

Fredagsmys...

Nu ska vi åka och bowla i Eksjö. Skojsigt :) Myspys :) Det kommer bli spännande, för vi har inte en aning om vart vi ska.

 I morron drar vi hemåt igen. Det ska lämnas tillbaka skor och spelas match. Sista matchen för säesongen och för mig i klockrike på ett Tag, syft..

Appropå fotboll så planeras det ett träningsläger och cup i barselona nästa sommar:) Hur kul låter inte det! Hoppas verkligen att det blir av!

Nej nu måste vi åka.

Bye

slappis dag...

I går var mamma här och umgicks lite med oss. Vi åt jätte goda tackos och slöade i soffan framför tv. Mamma hade med sig nybakta mormorbullar och mormor bröd mumms :)

I dag har jag inte gjort så mycket, jag har varit ganska slö faktiskt. Men jag har faktiskt tittat lite på vilka företag jag ska ringa till och höra efter om jag kan få göra min praktik hos dem.Ja hittade många företag som höll på med roliga saker, så jag är hoppfull :)

Har dammsugit lite i dag med, men det fick ett lite tråkigt slut. Jag skulle städa alex tangentbord men tangenterna satt inte fast lika hårt som jag trodde de skulle göra. Så jag råkade dammsuga upp shift tangenten.

I kväll ska vi förhoppningsvis få upp hyllan ovaför tvn, om vi orkar. Men då blir det mer plats på golvet och det är ju bra.




Bye

Så där start på veckan..

Äntligen är jag hemma!!!
lyckades låsa in nycklarna i bilen i dag, det är inte så svårt igentligen för man låser inte med nyckeln. Så jag stod där och visste inte rikigt vad jag skulle göra så jag ringde alex. Sen gick det uppe tt ljus att jag kunde gå till lindens kontor och fråga om de hade en extranyckel till vår lägenhet. Och de hade en:) Det var röta vill jag lova, hon som hjälpte mig trodde inte att det fans någon menhon hittade den tillslut :) Sen var det bara att ta väskan under armen och vandra hemmåt, det var lång och det var kallt. Men jag har lärt mig en läxa. Jag måste skaffa ett längre snöre till mitt nyckelband eller kanske ett rep eller möjligtvis en sten. Något tillräkligt stort och långt som gör att jag aldrig tappar bort den..

Vilken dag det har varit i dag, det har gått ett... Nu sitter jag här och pustar ut, myket skönt vill jag lova. Nybäddat är det i sängen med så, den lockar starkt.

I morron kommer mamma på besök, tror jag iaf. Hon ska på kurs i lilla nässjö på onsdag. Nu ringer hon.. Då var det klart hon kommer i morron..

Nu ska jag titta på sporten

Bye

RSS 2.0