16 dagar....

Sitter och slappar framför tvn, mätt och belåten.

Har slitit på mio heladagen i dag. Har SJÄLV satt upp mios madrasskampanj, med allt vad det innebär med skyltar och skyltställ osv... men det var kul att det fanns något att göra, det är ju inte alltid det finns det.. Bara tre dagar kvar nu, det känns riktigt skönt..

I söndags fyllde mamma 50 år. Och som present fick hon en röd skeppshulscykel av pappa, hanna och mig. Hanna och jag köpte örhängen och ett halsband till henne. Vi gick upp i ottan (halv 8) för att börja förberda all mat. Efter 14 började folk trilla in och så höll det på fram till sju ungefär. Och vi satt inte still många minuter. Men det var riktigt kul, det kom jätte mycket folk, mamma var nog riktigt nöjd och glad tror jag. En massa fina presenter fick hon med.

16 dagar kvar nu.. det är så nära nu...:)
Får se om vi får nån andra twinrix spruta, det verkar inte va någon som vill ge oss den.. Ingen verkar ha tid iaf.. Man ska ju dricka nåt med, det har jag inte så stor koll på vad det är än..

Vi har haft bumbibjörnarna på i lekhörnan på mio i några dagar nu. Jag hade helt glömt bort att de fanns. Jag hittade en film på internet men den var bara 10 minuter eller nåt... Men jag ska leta vidare..

Bye

25 dagar kvar....

I helgen har jag spelat cup i mjölby. Första matchen var 07.45, det var väldigt tidigt tyckte jag. Det gick väl sådär för laget, vi åkte ur grupspelet med lite flyt så hade vi nog kunnat gå vidare. För mig gick det väl ok... Men det var kul att spela, det var ju nästa hemmaplan..

Annars så lunkar veckorna på i samma inrutade mönster, det är bara mio, mio, mio. Slutet av den här veckan har varit riktigt bra. Har sålt några hyllor å så. Har lärt mig lite om sortimentet och hur man lägger in ordrar och kassan. Känns som jag kan bidra lite mer nu.. halva perioden har gått vilket betyder att halva är kvar.. Och när de veckorna har gått så är det inte långt kvar till thailand... Men innan dess så ska det skrivas en rapport och min tid på mio.. Det kommer bli en utmaning de. Alex och jag ska ta en till spruta av twinrix, vet inte hur vi ska få ihop det men det ska väl gå på nåt vis..
Men det största som händer innan vi åker är ja att mamma fyller 50 på söndag om precis en vecka.. Då blir det festligheter med öppet hus och grejer. Vi åker ju till thailand för att fira mammas födelsedag..

Just det jag var ju på vårdcentralen i tisdags för att en gång för alla. Jag hade laddat upp med allt jag kunde tänka på som kunde hjälpa till att fixa bort förkylningen... Så jag kom dit och började prata och tro det eller ej så började han ta prover och verkligen undersöka vad som kunde vara fel.. Och det slutade med att jag fick antibiotika som skulle få bort min förkylning.. jag blev verkligen förvånad när jag fick hjälp. Av min erfarenhet så säger det ja alltid att det går över eller så får man tid 4 veckor senare..
Så nu så är det bara att hoppas att det går bort, bort, bort.

Jag är den värsta "thailandsnörd som inte varit där" du kan tänka dig. Nu börjar det bli nästan tråkigt att längta, för jag har längtat så länge nästan 7 månader.. fast nu är det ju inte långt kvar, det är bara att "härda ut" den sista tiden. Nevars jag ska njuta med..

fredag

Ska snart åka i väg till jobbet.
I kväll bär det av hem till motala. I morron är det cupdags i mjölby och det ska bli skit skoj men jag har fortfarande inga benskydd men det skulle mamma försöka fixa i dag....
Det bästa med att åka till mio i dag är att jag ska gå hem två timmar tidigare;) hihi.
Har äntligen fått lite medicin för min förkylning med, så håll tummarna att den försvinner!!
Vad ska jag äta till lunch i dag??

Lite kortfattat sådär..

Bye

2008..

Var ett bra tagsen jag skrev här.
Feelingen infan sig tillslut. När jag vaknade på julafton så kändes allt som det ska.
Efter det har det bara varit gött att vara hemma och bara göra inget.
Det har varit känts väldigt konstigt att inte vara med och spela fotboll i kristberg eller boren, det är ju nåt som man serframemot att spela.... Men att titta är ju inte heltfel det heller. Och mycket fotboll har det blivit och det gillar jag..  Nu är jag super taggad inför södra cupen om två veckor. I morron så är det ju träning igen så det är gött!!

Men jag är ju i nässjö själv, det är ju lite träligt.. Men han kommer på tisdag eller onsdag..

I morron börjar min praktik på mio. Jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mig. Har inte tänkt en tanke på praktiken förens nu i kväll.. Har lite svårt att få in att skolan börjar i morron igen... Men jag ser det lite grann som en transport sträcka mot thailand.. Nu har jag iaf min nya resväska den är lila/rosa och super snygg. Den är stor med och rymmer massor med kläder.

Bye

RSS 2.0