en toppen kväll!

Nu kan nget störa! Nu är det morden i midsummer och paj som gäller.

God kväll!

glass, glassiiiigt

Saknar min dator. Sitter på alex bärbara som är halvtrasig och inte så "hipp" precis. Jag glömde sladden till min kamera i nässjö så jag kan ju inte ladda upp några bilder, mycket irriterande. Alex skullle ringa til mediamarkt och fråga var den håller hus. Tänkte även boka mig en klipptid. Mitt hår är väldigt slitet och det behöver lite nytt liv.

Jag behöver väl knappast säga var jag varit i dag? På stranden och göttat mig :) I dag blev det jerusalem, vattnet var ok i dag och det svalkade skönt.



Bjuder på en favorit i repris :)

sol, sol, sol

Sitter hemma i varv och slappar. mamma sover, pappa är ute hos djuren, elsa och ester sussar på<golvet och alex är inne i stan och festar till det mad grabbarna. Börjar bli lite trött, kanske skulle gå och lägga sig tidigt?

Dagen har spenderats i varamon, alex och jag har legat och pressat. Efter lunch kom putte, emma och per förbi. Det var väldigt svettigt på stranden i dag och det sura var ju att det inte gick att bada, snor kallt var det!. Men gick man i med fötterna så blev man rejält avsvalkad... Efter det har jag tagit det lugnt med lite mat och en promenad med dogsen.

I morron blir det varamon igen, vi ses där!

ps: Hur lång tid kan det ta att lista ut vad det är för fel på min dator? Det har redan tagit tre och en halv vecka??? ds

Glad midsommar!

I dag är det midsommarafton, tror väl ingen har missat det.
Än så länge så ser vädret bra ut och solen lyser. Gött!
Nepp nu ska jag nog börja göra mig redo.

Bye

Trälig inledning på veckan

Nu lovar jag att det var fjärde och sista gången jag går på hemtjänstens introdag. Höjdpunkten var när vi fick gå hem en timma tidigare.. Yes!!

Annars så har jag hunnit med att springakanalbanken och få i mig lite mat. Vi var förbi ica i charlottenborg och handlade lite ingridienser till en tårta som alex och jag ska baka i morron. Det blir en marängtårta med grädde, hallon och choklad, smarrigt värre. Vet inte riktigt till vad jag bakar, mamma vägrar berätta. Det ska va tills i morronkväll iaf. Spännande..

Elsa och Ester bråkar ju, vet inte om jag har skrivit om det här. De har rykigt i hop tre gånger seni fredags. Två av gångerna var jag själv hemma och en gång var alex med. Jag har aldrig sett  två hundar bråka så mycket och riktigt vilja ha ihjäl varandra. Det var riktigt läskigt och de har fortfarande inte kommit över det. Elsa går och vallar ester och så fort jag är i närheten och ska gosa med ester så blir elsa as sur och går till attack. Och det är elsa som börjar hela tiden. Elsa löper nu också så det är väl ett fall av pms. Det är scary iaf!

Börjar tro att mediamarkt har slarvat bort min dator, jag har inte hört ett ljud i från dem och på onsdag är det två veckor sedan jag lämnade in den.

Blev inget jobb i morron så det blir ledigt. Men dagen fyller vi med shopping, träning och det hemliga på kvällen :)

Trötter.

Vart är sommaren? Har ju förbövelen inte haft en fin solg dag sen jag kom hem! Blir väl ingen sommar i sommar då eller? suck.. 
I dag har alex och jag jobbat med antons rum, vi har målat väggarna. Alex har gjoirt det mesta och jag har hjälpt till :) När vi kom hen vid 14  så var jag helt slut och är fortfarande seg. I kväll väntar träning. I morron blir det ev vättenrundan, på kvällen blir det fest :)
Alex ska ut och åka båt snart, jag är inte avis det måste va skitkallt ute på vattnet. Men de är pojkar som vill fånga sina första fiskar, så låt dem hållas :P

Bye.

hellu.

Känner mig enormt handikappad utan min dator!

Vad har hänt sedan soist då? Jo vi är hemma i motala, och jag är ledig ytterligare en vecka. Dagen har bestått av två promenader en med dogsen och en i stan. Sen var vi på alex kusin Ellens skolavslutning. Sist och det som tog absolut längst tid var väntandet på våra pizzor på napoli, fan vad sega de är! Det skulle ta 35 minuter men det tog en timme och de bryr sig ju inte det minsta om att det tog lång tid. Irriterande!

Fick mina tider från hemtjänsten i dag och jag kommer få jobba arslet av mig i sommar. Men det ger mig en massa pengar till hösten och det känns riktigt gött!

God kväll..

En perfekt dag :)

Då var man student igen. Och jag tror det känns bra.
Fick tyvärr inget stipendie som jag hoppats på och det är lite surt men jag överlever.. Jag fick något bättre och finare av alex, en ring från spinning jewelry. Den är i silver och är jättefin :) Jag har den bästa pojvännen! Inte nog med det så bjuder han mig på middag på Sandsjöfors värdshus i kväll :) I love it! :)

Försöker få i hop det sista med packningen nu men de är inte lätt. Det är så mycket! Får väl köra på taktiken mosa in allt som får plats i bilen i morron och det som inte får plats får stanna hemma.

Ha en fortsatt bar dag!
Bye

God förmiddag allesammans!

Tre veckors ledighet! Smaka på den ni :) Gött som bara den känns det iaf!
I dag blir det lugnt, ska eventuellt ner och rösta, annars blir det lite pyssel hemma inför flytten hemåt på fredag.
Har legat en stund med mina vader på spikmattan, det är inte skönt än men det känns bra i benen efteråt.


Nej, tillbaka till att göra absolut ingeting :)

sista..

Sista rycket i skolan i dag. Redovisning med start från 13..
Måste väl ta och öva lite till, innan det blir dags.
Men först ska jag ut i solen :)

RSS 2.0